2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az államfők szerint hasznos a visegrádi együttműködés
A cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák államfő egyetért abban, hogy a visegrádi csoport (V4) eddigi együttműködése hasznos, eredményes, és szükség van arra, hogy a jövőben is fennmaradjon. "Egyetértek azzal a nézettel, hogy a V4 hasznos mechanizmus a közös párbeszédre, a kölcsönös megismerésre és olyan konkrét együttműködési projektek keresésére, amelyek túllépik a határokat" - jelentette ki Václav Klaus cseh köztársasági elnök szombaton délután Karlovy Varyban a visegrádi országok államfőinek kétnapos találkozója utáni sajtóértekezleten. "A visegrádi csoport az Európai Uniónak, de a világpolitikának is fontos tényezőjévé változott" - vélekedett a magyar elnök.
2010.11.06. 16:15
 
 
A lengyel és a cseh államfővel találkozott Schmitt Pál
Magyarország, valamint Csehország és Lengyelország nézetei számos időszerű európai uniós és nemzetközi kérdésben egybeesnek, vagy nagyon közel vannak egymáshoz - jelentette ki a magyar köztársasági elnök szombaton Karlovy Varyban, miután a nap folyamán kétoldalú megbeszélést folytatott Bronislaw Komorowski lengyel, illetve Václav Klaus cseh államfővel. A politikusok a visegrádi csoport (V4) államfői csúcstalálkozója alkalmával tartózkodtak a nyugat-csehországi fürdővárosban. "A jövő év Közép-Európa éve lesz. Rajtunk lesz Európa szeme, nagy a felelősségünk" - húzta alá Schmitt arra célozva, hogy a jövő évben Magyarország, majd Lengyelország fogja betölteni az Európai Unió soros elnöki tisztségét.
2010.11.06. 16:15
 
 
Fidesz: az emberek áprilisban és októberben is változást akartak
Az emberek áprilisban és októberben is változást akartak, teljesen mást, mint amit a szocialisták csináltak az elmúlt nyolc évben, és felhatalmazást adtak mindarra, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Kiss Péter (MSZP) szavaira szombaton. Kiss az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletének kezdete előtt azt mondta: a kormány átrendezi az országot, úgy, ahogy azt "mi nem akarjuk", és amihez az emberek sem adtak felhatalmazást.
2010.11.06. 16:00
 
 
Megkezdték a Margit híd terheléspróbáját
Szombaton délelőtt megkezdték a szakemberek a Margit híd terheléspróbáját, amelyet egész hétvégén folytatnak. Az eredmények kiértékelése után már akár a hét közepén is visszaadhatják a hidat a forgalomnak. A felújítás alatt lévő dunai átkelőre 30 tonnás teherautók álltak fel, majd a szakemberek megvizsgálták, hogy a híd hogyan reagál ekkora terhelésre. Dunai László, a Budapesti Műszaki Egyetem professzora, a próba művezetője a helyszínen elmondta, a próbát szabvány szerint végzik, megpróbálják azokat a terheket szimulálni, amelyeket az élettartama alatt a híd kaphat. Megmérik azt is, hogy a híd szerkezetének mekkora lehajlásai vannak, illetve a szerkezet kritikus pontjaiban mekkora feszültség keletkezik.
2010.11.06. 16:00
 
 
Lady Gaga nem égeti magát Budapesten!
Lady Gaga nem alszik Budapesten, tovább száguld vasárnap esti koncertje után. Az énekesnőnek nem voltak különleges kívánságai, hisz mindent magukkal hoznak, amire csak szükségük lehet. Gagának még saját stúdiója is lesz a helyszínen.
2010.11.06. 15:18
 
 
Hosszú Katinka és Cseh László is második az európai úszó-rangsorban
Két magyar úszó, Hosszú Katinka és Cseh László "fért fel" a dobogóra az Európai Úszó Liga (LEN) magazinjának szavazásán: előbbi a svéd Therese Alshammar, utóbbi a francia Camille Lacourt mögött végzett a második helyen a 2010-es rangsorban. A hivatalos listát a LEN Magazin legújabb száma közli majd, a végeredményt azonban már most világgá kürtölte a swimnews.com internetes szaklap. Érdekes módon a LEN 51 tagszövetségének képviselői és a szakújságírók az év európai úszójára úgy szavaztak, hogy még hátra van a novemberi, eindhoveni rövidpályás Európa-bajnokság és a decemberben Dubajban, szintén 25 méteres medencében megrendezendő világbajnokság is.
2010.11.06. 14:45
 
 
Szíj Melinda: a szomorúság folyamatosan a lényemhez tartozott
Szíj Melinda mindig háttérbe húzódó nő volt, aki beletörődött helyzetébe. Ám a sors elébe sodorta a tehetségkutató versenyt, s bár sokáig nem hitt abban, hogy komolyan részese lehet a produkciónak, ma már ő az egyik legnépszerűbb versenyző.
2010.11.06. 14:33
 
Pressel Gábor nem segít!
Sosem foglalkozott tanítással, nem voltak növendékei, de amikor Presser Gábor zenészekkel, színészekkel dolgozik, sokat magyaráz nekik. Amit tud, azt igyekszik nekik átadni. A Megasztár zsűritagjaként adáson kívül nem beszélget a versenyzőkkel.
2010.11.06. 14:31
 
 
Népszabadság: perel a Sláger és a Danubius
Január elsejétől a Világbank égisze alatt működő döntőbíróságon perelhetik Magyarországot a Sláger, illetve a Danubius Rádió részvényesei - erősítette meg a Népszabadság értesülését Paul Fiddick a Sláger Rádió fő részvényese, az amerikai Emmis Communications nemzetközi igazgatója. A lap szombati számában az igazgató azt mondta: a kereset a Sláger és a Danubius befektetőinek anyagi vesztségét 50-50 millió dollárra (10-10 milliárd forintra) tezi és erkölcsi kárra is hivatkozik. Paul Fiddick a Népszabadságban közölte: folytak a magyar kormánnyal "kezdeti egyeztetések" peren kívüli megállapodásról, de eddig nem kaptak ajánlatot.
2010.11.06. 14:15
 
 
Medvegyev orosz elnök megvétózta a tüntetésekre vonatkozó törvény szigorítását
Dmitrij Medvegyev orosz elnök megvétózta a tüntetésekre vonatkozó törvény megszigorítását, és visszaküldte a jogszabályt a parlament alsó- és felsőháza elé. Az indoklás szerint a módosítás megnehezítené, hogy az állampolgárok gyakorolják az alkotmány által biztosított jogukat a különféle tüntetésekhez, amelyek szoros összefüggésben állnak az állampolgároknak az állam irányításában való részvételével, a véleménynyilvánítás szabadságához való és egyéb alkotmányos jogaival. A tüntetések korlátozása csakis az alkotmányos rend, az erkölcs, az egészség, más állampolgárok jogai és az ország védelmében, valamint az állam biztonságának garantálása érdekében engedhető meg.
2010.11.06. 13:15
 
 
Az MSZP szerint "leállt" a fejlesztési intézményrendszer
Az elmúlt hetekben, hónapokban a fejlesztési intézményrendszer "leállt", nem működik - mondta Varju László, az MSZP fejlesztéspolitikai kabinetvezetője szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatón. A vezető szerint az utóbbi hónapokban 4.299 milliárd forintnyi támogatást ítéltek meg, és 3897 milliárd forint a leszerződött támogatások összege, míg ebből 1305 milliárd forintot fizettek ki, ami az áprilisi állapothoz képest egy százalékon belüli változás csupán. Mint hozzátette: a fejlesztési források felhasználásában Magyarország élmezőnyben volt eddig, s még 10 hónapja is eredményes volt az intézményrendszer és jól teljesített. A mostani időszak viszont ennek ellentéte - hangoztatta.
2010.11.06. 13:00
 
 
Vona: a pártegység megőrzése és a szövetségépítés a Jobbik feladata
Vona Gábor szerint a Jobbik feladata, hogy megőrizze egységét és szövetségesekre találjon a nemzeti oldalon. A pártelnök a jobbikos képviselők első országos gyűlésén a korrupciótól óvta az egybegyűlteket. Vona a párt parlamenti és önkormányzati képviselői előtt szombaton azt mondta: a következő időszakban sokan a Jobbik szétverésére fognak törekedni, a párt elsődleges feladata ezért az, hogy egységes maradjon. Kitért arra, hogy a pártegység megvalósulását mindeddig akadályozta a fegyelmezetlenség. Ezt azzal magyarázta, hogy "a nemzeti radikálisok nyakas emberek", a jobbikosok pedig "kényszerpolitikusok", egyikük sem készült arra, hogy képviselő legyen.
2010.11.06. 12:45
 
 
Valenciai Nagydíj: Talmácsi 13. lett a harmadik szabadedzésen
Talmácsi Gábor a 13. időt érte el a Moto2 kategória szombati szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján. A verseny hivatalos honlapja szerint a 125 kcm-esek között Sebestyén Péter 1:44.734 perccel a 25. lett a harmadik gyakorláson, győzött a spanyol Pol Espargaro (1:40.196 p). Eredmények: 3. szabadedzés: 1. Andrea Iannone (olasz) 1:36.433 p 2. Alex De Angelis (San Marinó-i) 1:36.723 3. Kenan Sofuoglu (török) 1:36.803 ...13. TALMÁCSI GÁBOR 1:37.195.
2010.11.06. 12:45
 
 
Csehország számára nincs még napirenden az euróbevezetés dátumának kitűzése
Csehország számára nincs még napirenden az euróbevezetés céldátumának kitűzése, jelenleg ennél fontosabb, hogy a cseh jegybank sikeres és hiteles monetáris politikát folytasson - mondta Mojmír Hampl, a Cseh Nemzeti Bank alelnöke magyar újságíróknak Prágában. Az Erste Bank Hungary által újságíróknak szervezett szakmai beszélgetésen a cseh jegybank alelnöke aláhúzta: a cél sokkal inkább az, hogy a Cseh Nemzeti Bank az infláció alacsony szinten tartásával segítse az ország konvergencia folyamatát az Európai Unióban.
2010.11.06. 11:15
 
 
Kiss Péter: az emberek nem ehhez adtak felhatalmazást a kormánynak
A kormány átrendezi az országot, úgy, ahogy azt "mi nem akarjuk", és amihez az emberek sem adtak felhatalmazást - mondta Kiss Péter szombaton a fővárosban az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletének kezdete előtt. A Baloldali Tömörülés elnöke az Új helyzet, új feladatok a választások után, a "nemzeti együttműködés rendszerében" című értekezlet előtt azt mondta: a kormány nemcsak az alkotmányozás kapcsán, hanem az emberek zsebeit érintően is átrendezi az országot. Az a felhatalmazás, ami tavasszal született, legitim és erős felhatalmazás, de nem erősebb hivatkozás, mint a 2006-os MSZP-SZDSZ felhatalmazás - tette hozzá.
2010.11.06. 11:15
 
 
Átlagosan 10 perc után lesznek türelmetlenek a sorban álló britek
Átlagosan 10 perc 42 másodperc után lesznek türelmetlenek a sorban álló britek - derítette ki egy szigetországi felmérés. A britek híresek sorbaállási szokásukról és türelmükről, így nagy valószínűséggel ők a legjámborabb ácsorgók a világon. A legnépszerűtlenebb sorok a nagyáruházak kasszái előttiek, a második legutáltabbak a postahivatalokban húzódók, a harmadik helyen a repülőtéri sorok "állnak". Az 55 év felettiek három perccel előbb vesztik el türelmüket, mint a 35 esztendőnél ifjabbak és gyakrabban vezetik le feszültségüket a közelükben állókon. A megkérdezett kétezer fő 80 százaléka az interneten keresztül rendezi számláit, hogy elkerülje a sorbaállást.
2010.11.06. 11:15
 
 
Műkorcsolya GP, Peking: negyedik lett a Hoffmann, Zavozin duó
A negyedik helyen zárta a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim duó a jégtáncosok küzdelmét a Pekingben rendezett műkorcsolya Grand Prix-n. A viadal honlapja szerint a magyar kettős - csakúgy, mint pénteken, a rövid programban - a szombati kűrben is negyedikként zárt, s végül 130,82-es összpontszámmal fejezte be a versenyt. A végső győzelmet - nagy fölénnyel - a világbajnoki negyedik francia Nathalie Pechalat, Fabian Bourzat duó szerezte meg. Eredmény: jégtánc, végeredmény: 1. Nathalie Pechalat, Fabian Bourzat (francia) 159,59 pont, 2. Jekatyerina Bobrova, Dmitrij Szolovjev (orosz) 145,39, 3. Federica Faiella, Massimo Scali (olasz) 139,52, 4. Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim 130,82.
2010.11.06. 10:15
 
 
Lelőtték az egyik leghírhedtebb mexikói drogbárót
A katonákkal vívott tűzharcban életét vesztette az egyik leghírhedtebb mexikói drogbáró. Ezequiel Cardenast - alvilági nevén Tony Tormentát - a biztonsági erők az ország északkeleti részén, Matamorosban, közvetlenül az amerikai határ közelében lőtték le helyi idő szerint pénteken. Cardenas az egyik legbefolyásosabb drogkartell, az Öböl-kartell jelenlegi vezetőinek egyike volt. A kartell korábbi vezetője testvére, Osiel Cardenas volt, akit a mexikói hatóságok 2007-ben kiadtak az Egyesült Államoknak. Ezequiel Cardenas - alias Tony Tormenta - a hatóságok által leginkább körözött drogbárók közé tartozott.
2010.11.06. 10:00
 
 
A Jobbik elutasítja a módosító indítványba rejtett nyugdíjjárulék-emelést
A Jobbik "sunyi és gyáva" lépésnek tartja a kormánypártok nyugdíjjárulék-emelésre vonatkozó indítványát - közölte Lenhardt Balázs, a párt gazdasági kabinetjének vezetője. Mint közleményében írta, sunyi lépésnek azért tartják a nyugdíjjárulék-emelést, mert azt egy újabb "salátaindítványba" rejtették, gyávának pedig azért, mert "nem merik nyíltan bejelenteni". "A forradalmi kormánytól elvártuk volna, hogy - szakítva elődje politikájával - nem a magyar emberek háta mögött, titokban, hanem a nemzeti együttműködés fogalmát komolyan véve, a nyilvánosság elé állva, őszintén jelentse be azokat a lépéseket is, melyeket nem tud népszerűségvesztés nélkül bevezetni" - fogalmazott a politikus.
2010.11.06. 09:45
 
 
NBA: megszerezte első győzelmét a Detroit
Első győzelmét ünnepelhette a Detroit Pistons az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján. Az együttes a Charlotte Bobcats csapatát verte hazai pályán. Győzött a Los Angeles Lakers, a New Orleans Hornets és az Atlanta Hawks is - utóbbi idegenben -, így mindhárom gárda őrzi százszázalékos mérlegét. Eredmények: Orlando-New Jersey 105-90, Indiana-Milwaukee 90-94, Philadelphia-Clevelend 116-123, Detroit Pistons-Charlotte Bobcats 97-90, New York-Washington 112-91, Minnesota-Atlanta 103-113, Boston-Chicago 110-105, New Orleans Hornets-Miami Heat 96-93 Phoenix-Memphis 123-118, Los Angeles Lakers-Toronto Raptors 108-103 Denver-Los Angeles Clippers 111-104, Golden State-Utah 85-78.
2010.11.06. 09:30
 
 
Két és fél év után került meg egy gyémántgyűrű
Két és fél év után került meg a szennyvízhálózatból Nagy-Britanniában egy rendkívül értékes gyémántgyűrű, melyet véletlenül lehúzott a vécén tulajdonosa. Az ékszer aranyból készült, közepén egy nagyobb gyémánt van, körötte pedig még tucatnyi kicsi. Tulajdonosa - egy immár 67 éves nő - néhai férjétől kapta, ezért nem csupán értéke miatt volt számára fontos. Mikor észrevette, hogy hova tűnt a gyűrű, megbízott egy szennyvízkezelő céget, melynek emberei mindent megpróbáltak: lecsapoltak 60 köbméter szennyvizet egy helyi ülepítőből, fémdetektorral is végigvizsgálták a legvalószínűbb lelőhelyeket, ám mindhiába. A minap azután véletlenül ugyanennek a cégnek egy alkalmazottja csatornarendszer tisztogatása közben meglelte a gyűrűt.
2010.11.06. 09:30
 
 
17 ember fekszik még kórházban a vörösiszap-katasztrófa miatt
Az öt héttel ezelőtt bekövetkezett vörösiszap-katasztrófa 17 sérültje áll még fekvőbeteg-ellátást igénylő kórházi kezelés alatt. Az október negyedikén bekövetkezett katasztrófa során 10 ember vesztette életét, a legutóbbi áldozat péntek délelőtt halt bele súlyos égési sérüléseibe a győri kórházban. Magyarország legsúlyosabb ipari és ökológiai katasztrófájában 123 ember szerzett égési sérüléseket az erősen lúgos, maró hatású anyagtól. Az ÁNTSZ közlése szerint péntekre a kórházban ápoltak száma tovább csökkent, már csak 17 ember van fekvőbeteg osztályon.
2010.11.06. 09:15
 
 
A Mal Zrt. megdöbbentőnek tartja, hogy a kormány a céget nevezte meg károkozónak
Elfogadhatatlannak és megdöbbentőnek tartja a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt., hogy a vörösiszap-katasztrófa kapcsán a keletkezett károk enyhítéséről és a helyreállításról szóló kormányhatározat a céget nevezi meg károkozónak, holott erről még nem született sem szakértői vélemény sem bírósági döntés. A Magyar Közlönyben pénteken megjelent, az ajkai térségben október 4-én bekövetkezett katasztrófával kapcsolatban kihirdetett kormányhatározat szól az állam nevében a céggel, mint károkozóval szemben történő kártérítési eljárás megindításáról is.
2010.11.06. 08:30
 
 
Az al-Kaida áll a csomagbombák mögött
Az al-Kaida jemeni szárnya egy pénteki internetes közlésben azt állítja, hogy a szervezet adta fel az Egyesült Államokba címzett, robbanóanyagokat tartalmazó, s egy héttel ezelőtt felfedezett csomagokat. A szervezet egyben azt állította, hogy ők a felelősek az amerikai UPS csomagküldő cég teherszállító repülőgépének lezuhanásáért. A gépet szeptemberben Dubajban érte a szerencsétlenség, a személyzet mindkét tagja életét vesztette, de eddig nem voltak olyan hírek, hogy terrorakció okozta volna a katasztrófát.
2010.11.05. 21:15
 
 
Labdarúgó NB I: döntetlen a Bozsik Stadionban
Az előző idényben bronzérmes, de ebben a szezonban várakozáson alul teljesítő Győri ETO FC 1-1-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 13. fordulójának péntek esti mérkőzésén. Monicomp Liga, 13. forduló: Budapest Honvéd-Győri ETO FC 1-1 (0-0), Monicomp Liga, 13. forduló: Budapest Honvéd-Győri ETO FC 1-1 (0-0). Az első félidőben a Győr játszott fölényben, de a Honvéd futballozott veszélyesebben. A szünet után a hazaiak vezetést szereztek, majd eldönthették volna az összecsapást, de a lehetőségek kimaradtak. A Győr később rendezte sorait, majd egyenlített, s ezt követően egyik csapat sem kockázatott a győzelemért, így igazságos döntetlen született.
2010.11.05. 21:15
 
 
Semjén: példátlan nemzeti egység valósult meg
Elítélték a szlovák nyelvtörvényt a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) tagjai abban a zárónyilatkozatban, amelyet a tanácskozás minden résztvevője ellátott pénteken kézjegyével. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes azt mondta: példátlan nemzeti egység valósult meg a Máérten az anyaország pártjai és a határon túli magyarság, illetve a nyugati emigráció szervezetei között. Semjén Zsolt a zárónyilatkozatot ismertető péntek esti sajtóértekezleten kiemelte: a tagok elítélték a szlovák államnyelvtörvényt diszkriminatív, félelemkeltő szellemisége miatt.
2010.11.05. 20:30
 
 
Az al-Kaida vállalta magára a bagdadi merényleteket
Az Iraki Iszlám Állam vállalta magára a Bagdad síita körzetében e hét kedden végrehajtott merényleteket, amelyekben 91 ember vesztette életét. Az iraki al-Kaidát is magában foglaló gyűjtőszervezet közleménye azzal fenyegetőzik, hogy a síiták által látogatott éttermek és kávézók ellen kedden végrehajtott merényletsorozat csupán kezdete további vérfürdőknek. A csoport korábban még több támadást helyezett kilátásba az iraki keresztények ellen, a vasárnap végrehajtott túszszedő akciójukat követően, amelyben 58 ember halt meg. Időközben az iraki parlament hétfőre beharangozott, régóta esedékes összehívását ismét elhalasztották.
2010.11.05. 20:30
 
 
Rövidesen Szlovákiába látogat a magyar államfő
Rövid időn belül Szlovákiába látogat a magyar köztársasági elnök. Ezt Schmitt Pál nyilatkozta pénteken este a nyugat-csehországi Karlovy Varyban, miután kétoldalú megbeszélést folytatott Ivan Gasparovic szlovák államfővel. "Azt gondolom, hogy egy hónapon belül, talán decemberben, legkésőbb jövő év januárjában ellátogatok Pozsonyba, vagy ahová az elnök úr meghív" - mondta a magyar államfő az MTI tudósítójának kérdésére válaszolva. Schmitt Pál és Ivan Gasparovic a négy visegrádi ország (Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország) államfőinek kétnapos csúcsértekezletén tartózkodik Karlovy Varyban.
2010.11.05. 20:15
 
 
A Qantas légitársaság újabb gépe kényszerült visszafordulásra
Felszállás után rövid idővel kénytelen volt visszafordulni és leszállni a szingapúri reptéren a Qantas ausztrál légitársaság Boeing 747-es gépe pénteken. A naponta közlekedő járat Frankfurtból tartott Sydney-be, egy szingapúri megállóval. Fedélzetén 412 utas és a 19 tagú személyzet tartózkodott. A pilóta röviddel a felszállás után az egyik motor meghibásodását jelentette, és engedélyt kért, hogy visszatérjen a szingapúri reptérre, ahol a gép rendben landolt. A Qantas honlapja szerint a probléma nem komoly, és a repülő az eredeti menetrendjéhez képest 3 és fél órás késéssel újra útjára indulhat. Az egyik utas ugyanakkor elmondta, hogy felszálláskor lángok csaptak ki a gép egyik motorjából.
2010.11.05. 19:45
 
 
Brazil Nagydíj: a második szabadedzést is Vettel nyerte
A vb-pontversenyben negyedik német Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a pénteki második szabadedzésen is a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság utolsó előtti, brazíliai állomásán, Sao Paulóban. A Red Bull pilótája mögött csapattársa, a vb-sorozatban is második Mark Webber végzett, míg a pontversenyben éllovas spanyol Fernando Alonso a harmadik lett. Eredmények, 2. szabadedzés: 1. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:11.968 p 2. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:12.072 3. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:12.328 4. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:12.656 5. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:12.677 6. Robert Kubica (lengyel, Renault) 1:12.882.
2010.11.05. 19:15
 
 
Megtartotta első ülését a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma
Készen állunk a jelöltek fogadására - mondta Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának elnöke az MTI-nek pénteken a kuratórium első ülése után, amelyen a négy közmédium leendő vezérigazgató-választásának szabályairól is határoztak a testület tagjai. A törvény szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa által jelölt 2-2 személyből az egyiket az első körben kétharmados támogatottsággal kell elfogadnia a közalapítványnak. Arra a kérdésre, hogy körvonalazódik-e már a kétharmados egyetértés a kuratóriumban egy majdani jelölt elfogadásához, Balogh László azt válaszolta: ez addig nem fog kiderülni, amíg nem derül ki, hogy kik a jelöltek.
2010.11.05. 19:00
 
 
A V4 támogatja a magyar és a lengyel EU-elnökséget
A cseh államfő szerint a visegrádi csoport (V4) támogatja a jövő évi magyar és lengyel EU-elnökség idejére meghatározott prioritásokat. Václav Klaus erről a négy visegrádi ország (Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország) köztársasági elnökeinek péntek délutáni plenáris ülése után megtartott sajtóértekezletén beszélt Karlovy Varyban. "A magyar és a lengyel elnök a találkozón ismertette országa legfőbb célkitűzéseit az EU-elnökség idejére. Ezek nemcsak az ő prioritásaik" - mondta Klaus újságíróknak.
2010.11.05. 18:30
 
 
Eltemették az iszapömlés-katasztrófa legfiatalabb áldozatát
Végső nyugalomra helyezték a kolontári temetőben péntek délután a 14 hónapos Angyalkát, aki az öt héttel ezelőtt bekövetkezett vörösiszapömlés során vesztette életét. A rendőri biztosítás mellett tartott gyászszertartáson mintegy százötven családtag és helybéli jelent meg. Ott voltak az áldozat szülei, és 3 éves testvére, akik négy hétig feküdtek kórházban az erősen lúgos anyag okozta súlyos égési sérülésekkel. A kislányt a kolontári temető hátsó sarkában temették el, hófehér keresztfája előtti sírját virágerdő borította.
2010.11.05. 17:15
 
 
EU-biztos: mind Horvátország, mind Szerbia jövője az unióban van
Mind Horvátország, mind Szerbia jövője az uniós tagságban van - hangsúlyozta nyilatkozatában Stefan Füle bővítésügyi EU-biztos, üdvözölve Ivo Josipovic horvát és Boris Tadic szerb elnök megbékélési gesztusait. Tadic csütörtökön a kelet-horvátországi Vukovár mellett található ovcarai emlékhelyen bocsánatot kért azokért a bűntettekért, amelyeket szerb fegyveresek követtek el 19 évvel ezelőtt. Ezután Josipoviccsal közösen felkereste az Eszék mellett fekvő Paulin Dvor falut, ahol 1991 decemberében horvát katonák szerb civileket mészároltak le bosszúból.
2010.11.05. 17:15
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Valenciai Nagydíj: Talmácsi 16. a második szabadedzésen
Talmácsi Gábor a 16. időt érte el a Moto2 kategória pénteki második szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján. A verseny hivatalos honlapja szerint a 125 kcm-es kategóriában Sebestyén Péter 1:44.658 perccel a 23. lett a második gyakorláson, győzött a brit Bradley Smith (1:40.116 p). Eredmények: Moto2: 2. szabadedzés: 1. Stefan Bradl (német) 1:36.666 p, 2. Julian Simon (spanyol) 1:36.847, 3. Karel Abraham (cseh) 1:36.675, ...16. TALMÁCSI GÁBOR 1:37.485
2010.11.05. 17:00
 
 
Fehér aggastyánnak maszkírozott ifjú kínai jutott fel egy kanadai repülőgépre
Egy fehér öregembernek maszkírozott kínai fiatalembernek sikerült feljutnia október 29-én az Air Canada járatára és a súlyos biztonsági mulasztást csak a levegőben fedezték fel - jelentette pénteken a kanadai határvédelemre hivatkozva a CNN. A húszas éveiben járó fiatalember, akinek nevét a kanadai hatóságok személyiségjogi okokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra, a jelek szerint szándékosan leplezhette le magát: a gép fedélzetén kiment a mellékhelyiségbe, ahol megszabadult az álcájától és úgy tért vissza a helyére. A férfi kanadai menekültstátusért folyamodott. Az incidens az Air Canada 018-as, Hongkongból Vancouverba tartó járatán történt.
2010.11.05. 17:00
 
 
A kártalanítási kormányhatározat szerint a Mal felelős a katasztrófáért
A vörösiszap-katasztrófa egyértelmű károkozójaként nevezi meg a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-t az október 6-án kihirdetett veszélyhelyzet során keletkezett károk enyhítéséről és a helyreállításról szóló kormányrendelet. A Magyar Közlönyben pénteken megjelent rendelet szól az állam nevében a céggel szemben történő kártérítési eljárás megindításáról is. A rendelet szabályozza a károsultak elemi lakhatási feltételeinek biztosítását, az ingóságokban keletkezett károk enyhítését, valamint a mindehhez szükséges jogszabályalkotások, feladatkiszabások határidejét is.
2010.11.05. 16:15
 
 
Lázár hétfőn ismerteti az új elemeket is tartalmazó javaslatát
A Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács és az Országgyűlés ülésén jelenti be a 98 százalékos különadóval összefüggő, új elemeket is tartalmazó javaslatát. Ezt Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője közölte újságírók előtt Lázár János és Orbán Viktor péntek délelőtti megbeszélését követően. A találkozón elhangzott - ismertette Szijjártó Péter -, hogy az elmúlt két hétben élénk vita alakult ki a magyar nyilvánosságban gazdasági stabilitásról, pofátlan végkielégítésekről, és alkotmányosságról. A Fidesz frakcióvezetője szerdán azt közölte, hogy hétfőn a szakszervezetek által javasolt módosításokkal fogadhatja el a Ház a különadóról szóló jogszabályt.
2010.11.05. 16:15
 
 
Az MTI elnyerte a Magyar Tartalomipari Szövetség kiváló magyar tartalom díját
Közérdekű információszolgáltatás kategóriában a Magyar Távirati Iroda elnyerte a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) kiváló magyar tartalom díját; a harmadik helyezésért járó elismerést Vince Mátyás, az MTI elnöke vette át pénteken Mlinarics Józseftől, a MATISZ ügyvezető elnökétől. A MATISZ idén tizedik alkalommal rendezte meg a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt. A huszonhárom tagú zsűri ajánlatára az idei versenyfelhívásra több mint száz pályamű érkezett.
2010.11.05. 16:00
 
 
Alshammar és Lacourt lett az év európai úszója
Therese Alshammart és Camille Lacourt-t választották az év európai úszójának a kontinens sportági szövetsége (LEN) és a LEN Magazin közös szavazásán. A még a novemberi, eindhoveni rövidpályás Európa-bajnokság és a decemberben, Dubajban, szintén 25 méteres medencében megrendezendő világbajnokság előtt lebonyolított "különversenyben" a LEN 51 tagszövetségének képviselői és szakújságírók adták le voksaikat.
2010.11.05. 16:00
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Vettelé az első szabadedzés
A pontversenyben negyedik német Sebastian Vettel autózta a legjobb időt az első szabadedzésen az F1 utolsó előtti, brazíliai állomásán, Sao Paulóban. A Red Bull pilótája mögött csapattársa, a vb-sorozatban második Mark Webber végzett, s a pontversenyben közvetlenül az ausztrál mögött álló brit Lewis Hamilton lett a harmadik. Az éllovas spanyol Fernando Alonsónak nem sikerült jól a pénteki első gyakorlás, csak a 13. időt érte el, s technikai problémák miatt nem is tudott végig a pályán lenni. Eredmények, 1. szabadedzés: 1. Vettel (Red Bull) 1:12.328 p 2. Webber (Red Bull) 1:12.810 3. Hamilton (Mcaren-Mercedes) 1:12.845 4. Button (McLaren-Mercedes) 1:13.267 5. Kubica (Renault) 1:13.370 6. Rosberg (Mercedes) 1:13.516 ...13. Alonso (Ferrari) 1:14.246.
2010.11.05. 15:30
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték Benedek Fülöpöt
Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken Benedek Fülöpöt, a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) egykori szakállamtitkárát, akit jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekménnyel gyanúsítanak. Benedek Fülöpöt csütörtökön hallgatta ki gyanúsítottként és vette őrizetbe a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A Fővárosi Főügyészség sajtóirodája azt közölte, hogy B. Fülöp a kihallgatásán érdemi vallomást tett, amelyben a bűncselekmény elkövetését tagadta. A gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen panasszal élt.
2010.11.05. 15:30
 
 
Tízre emelkedett az iszapömlés halálos áldozatainak száma
Győrben meghalt az október elején történt vörösiszap-ömlés hetek óta súlyos állapotban lévő, idős sérültje. Ő a tizedik halálos áldozata a katasztrófának. Tamás László János, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató-főorvosa az MTI-nek pénteken elmondta: nem sokkal 11 óra után halt meg a férfi, akit az október 4-én történt katasztrófa után szállítottak Győrbe. Korábbi tájékoztatása szerint az idős ember a testfelületének csaknem a háromnegyedén szenvedett súlyos égési sérüléseket, amivel - tekintettel korábbi egészségi problémáira is - nem tudott megküzdeni a szervezete. Az ajkai térségben bekövetkezett vörösiszapömlés után négy holttestet találtak Kolontáron a mentésben részt vevő egységek.
2010.11.05. 14:15
 
 
Orbán: az áprilisi választás válasz volt 2004. december 5-re
Orbán Viktor szerint az áprilisi országgyűlési választás válasz volt a 2004. december 5-i, kettős állampolgárságról szóló népszavazásra. A miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) pénteki budapesti tanácskozásán azt mondta: a 2004. december 5-i népszavazást úgy értelmezte, az akkor hatalmat gyakorlók arra akarták rávenni az embereket, hogy "külön-külön írjuk a magyar nemzet nagy könyvét". Orbán szavai szerint ez egy beteges politika. Az idei országgyűlési választás azonban válasz volt 2004. december 5-re, szakítottak ezzel a beteges gondolkodásmóddal - hangsúlyozta.
2010.11.05. 14:00
 
 
A fővárosi Hajógyári-szigetre tervezett Álomsziget már nem kiemelt beruházás
Csütörtöktől már nem kiemelt beruházás a fővárosi Hajógyári-szigetre tervezett, Álomsziget nevű projekt - közölte Budai Gyula, az új elszámoltatási kormánybiztos pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Az évek óta húzódó, 400 milliárd forint értékű és eddig kiemelt beruházásnak minősülő Álomsziget-projekttel a Hajógyári-sziget területének több mint egyötödét beépítenék, a kaszinóváros mellett szállodákat és konferenciaközpontot is létesítenének. Budai hozzátette azt is, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter feloldotta a titkosítást a projekt ügyében, amelyet Veres János volt pénzügyminiszter tíz évre rendelt el. Ígérete szerint hamarosan nyilvánosságra hozzák ezeket az iratokat.
2010.11.05. 13:15
 
 
Legalább 4,5 százalékos minimálbér-emelést ajánl a kormány
A minimálbér legalább 4,5 százalékos, havi 76.800 forintra emelését javasolja 2011. január 1-től a kormány - mondta nemzetgazdasági miniszter az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. Hangsúlyozta: a 4,5 százalákos minimálbér-emeléssel az arányos, egykulcsos személyi jövedelemadó rendszer bevezetésével nem ér senkit sem veszteség. Matolcsy György ismertette: a kormány azt javasolja, hogy a legalább középfokú végzettséget igénylő munkakörben dolgozók garantált bérminimuma legalább 3,4 százalékkal, 92.500 forintra emelkedjen.
2010.11.05. 12:45
 
 
Az Európai Bizottság 600 millió euró támogatást fizettet vissza a tagokkal
A tagállamoknak összesen 578,5 millió euró szabálytalanul felhasznált uniós agrártámogatást kell visszafizetniük az Európai Bizottság pénteki határozata értelmében. Magyarország történetesen nyert a Brüsszelben elvégzett korrekciós ellenőrzésen: kétezer eurót ugyan vissza kell fizetnie a vidékfejlesztési támogatási kategóriában - árfolyamkülönbségek miatt bekövetkezett túlzott átutalás miatt -, ám ugyanakkor Brüsszel visszatérít 3 millió 69 ezer eurót az intervenciós raktározás kategóriában, mert a magyarok helytelenül könyveltek az intervenciós kukoricához kapcsolódó technikai, pénzügyi, illetve egyéb költségeket.
2010.11.05. 12:45
 
 
Műkorcsolya GP, Peking: Hoffmannék negyedikek a rövid program után
A Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim páros a negyedik helyen zárta a jégtáncosok pénteki rövid programját a Pekingben zajló műkorcsolya Grand Prix-viadalon. A viadal honlapja szerint a magyar kettős 52,69 pontot kapott produkciójára, s kedvező helyzetből várhatja a folytatást, mivel a harmadik párostól alig több mint három, a másodiktól pedig négy és fél pontra van lemaradva. A versenyben a világbajnoki negyedik francia Nathalie Pechalat, Fabian Bourzat kettős vezet 64,12 ponttal. A kűrre szombaton, magyar idő szerint 7 órakor kerül sor.
2010.11.05. 12:15
 
 
Papcsák: KEHI-feljelentés világkiállítás- és Omninvest-ügyben
Feljelentést tett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a sanghaji világkiállítás magyar pavilonja körüli ügyben hűtlen kezelés és más bűncselekmények alapos gyanúja miatt - közölte Papcsák Ferenc pénteken. A leköszönő elszámoltatási kormánybiztos tájékoztatóján tudatta azt is, hogy a H1N1 elleni vakcinát gyártó Omninvest Kft. ügyében szintén feljelentést tesz a KEHI. Papcsák Ferenc közölte: a H1N1 elleni vakcina kifejlesztésének ellenőrzése során több mint kétmilliárd forint felhasználásával kapcsolatban állapítottak meg szabálytalanságot.
2010.11.05. 12:15
 
 
A CIG Pannónia részvényeit hétfőn vezetik be a tőzsdére
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényeivel a kibocsátó szándékai szerint november 8-ától lehet kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a társaság csütörtökön kérvényezte részvényei bevezetését. A BÉT honlapján közzétett tájékoztatás szerint a cégbíróság bejegyezte a CIG nyilvános értékesítéssel megemelt alaptőkéjét, amely így 2,486 milliárd forint lett. A biztosító társaság az október 11-től 22-ig tartó jegyzési időszakban 10,85 millió darab újonnan forgalomba hozott részvényt értékesített, a meglévő részvényeiből felajánlott 1.950.511 darabból pedig 1.687.781 darabot jegyeztek a kisbefektetők.
2010.11.05. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599[1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista