2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ezrek az utolsó Harry Potter-film első részének londoni világpremierjén
Rajongók több ezres tömege üdvözölte örömrivalgások közepette a Harry Potter-regényfolyam utolsó kötetéből készült film első részének főszereplőit a csütörtök esti londoni világpremieren. A londoni West End mozikkal övezett híres terén, a Leicester Square-en sokan már két napja táboroztak a nagy eseményre várva. Csütörtök estére a természet is gondoskodott a sztori hangulatához illő külsőségekről: időnként szakadó esővel kísért 100 kilométeres szélvihar tört rá a brit fővárosra.
2010.11.12. 07:30
 
 
Megválasztották az iraki államfőt
Az iraki parlament csütörtökön ismét államfővé választotta Dzsalal Talabánit, a kurd szövetség jelöltjét. A megbízatás négy évre szól. A szavazás annak ellenére sikeres volt, hogy előtte kivonult Ijád Allávi volt kormányfő pártjának, az Iraki Blokknak legtöbb képviselője. A képviselők előzőleg éppen ennek a csoportosulásnak a tagját választották meg a parlament elnökévé. Talabani feladata lesz a kormányalakítási megbízatás kiadása.Talabani azonnal bejelentette, hogy Núri al-Máliki jelenlegi miniszterelnököt bízza meg az új kormány megalakításával. Erre harminc napja van.
2010.11.11. 22:00
 
 
Ezrek tiltakoztak a G20 csúcstalálkozó ellen Szöulban
Dél-koreai szakszervezeti és civil csoportosulások tagjai, valamint nemzetközi aktivisták tiltakoztak a világ vezető gazdasági hatalmait tömörítő G20 csoport csúcstalálkozója ellen a dél-koreai fővárosban, Szöulban. A megmozdulás anélkül ért véget, hogy bárkit őrizetbe vettek volna, bár a tüntetők időnként összecsaptak a rendőrökkel. A tiltakozást 83 civil csoportot tömörítő konföderáció hirdette meg. A szervezők szerint mintegy tízezren vettek részt a tüntetésen, a hatóságok azonban számukat csupán 3,5 ezerre becsülték. A menetet háromezer rohamrendőr felügyelte vízágyúkkal. A tiltakozók a belvárosban elégettek egy koporsót, ami a G20-at jelképezte.
2010.11.11. 21:30
 
 
Gyurcsány Ferenc: nem kívánok új pártot alakítani
Gyurcsány Ferenc nem kíván új pártot alapítani, de a jelenleginél erősebb és egységesebb ellenzéket szeretne, amelyben a Magyar Szocialista Párt kulcsszerepet játszik. A volt kormányfő erről Kismaroson beszélt. A politikust az MSZP Pest megyei egyes számú választókörzetének tagsága látta vendégül. A rendezvény idején egy 25 fős csoport - köztük jobbikosok - demonstráltak. A párt tagsága számára rendezett beszélgetés előtt Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: "nem új pártot kell alapítani (...) hanem annyi változást kell előidézni, hogy az átalakulásokkal létrejövő párt egy megújult, újként ható pártként állhasson a választók elé." Saját szerepét illetően úgy fogalmazott: "ezért dolgozom."
2010.11.11. 20:15
 
 
A YouTube percenként 35 órányi anyaggal bővül
Percenként 35 órányi anyaggal bővül a YouTube videomegosztó portál, a népszerű honlap márciusban még "csak" 24 órányi felvétellel gazdagodott egy perc alatt. Az oldal 60 perc alatt 2100, naponta 50 400 órányi új videóval bővül - jelentette be a Google internetes birodalomhoz tartozó portál. Ez a mennyiség azt jelenti, hogy a honlapon tárolt felvételek 176 ezer kétórás mozifilmet tennének ki. Ha ezt televíziós programokban számolnák, a következő 60 évre elegendő adásidőt adna ki a három legnagyobb amerikai csatornának - fogalmazott Hunter Walk, az oldal egyik igazgatója.
2010.11.11. 20:15
 
 
Futball bundabotrány: a CAS-nál fellebbez Mészáros és Poleksic
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballista, Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic benyújtotta fellebbezését a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS). A két játékossal egy időben Oleg Orjehov ukrán bíró is fellebbezett a CAS-nál. A játékvezető márciusban élete végéig szóló eltiltást kapott az UEFA-tól, mert állítólag több mérkőzés befolyásolásában is közreműködött. A CAS honlapján csütörtökön jelezte, hogy Orjehovot december 15-én hallgatják meg, az azonban egyelőre nincs feltüntetve, hogy a DVSC futballistáit mikor hívják be. Várhatóan idén nem, mert 2011. január 25-ig kiadta a tárgyalási napokat a Sportdöntőbíróság.
2010.11.11. 19:00
 
 
Beckenbauer nem marad a FIFA végrehajtó bizottságának tagja
Franz Beckenbauer bejelentette, hogy jövőre nem indul újra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságában betöltött tisztségéért. A Bayern München labdarúgócsapat tiszteletbeli elnöke utoljára a december 2-i ülésen vesz részt a bizottság tagjaként, amely a 2018-as és a 2022-es világbajnokság házigazdájáról dönt Zürichben. Beckenbauer 2007-ben Gerhard Mayer-Vorfelder utódjaként került be a grémiumba. A játékosként 1974-ben világbajnok, 1972-ben Európa-bajnok, szövetségi kapitányként 1990-ben vb-győztes szakember megüresedett helyére március 22-én, Párizsban választanak új tagot.
2010.11.11. 18:30
 
 
Mintegy 18-24 ezer nőt érinthet a kedvezményes nyugdíjba vonulás
Jövőre mintegy 18-24 ezer nőt érinthet a kedvezményes nyugdíjba vonulás - közölte a kormányzati kommunikációs államtitkárság az MTI érdeklődésére csütörtökön. A kormányszóvivő csütörtökön jelentette be, hogy a kabinet döntése alapján kedvezményesen nyugdíjba vonulhat minden olyan nő, aki 40 év munkaviszonnyal rendelkezik. A kormányzati kommunikációs államtitkárság az MTI-vel közölte, hogy ha az érintettek 75-100 százaléka él ezzel a lehetőséggel, és nyugdíjba megy, akkor ez az első évben, azaz 2011-ben 18-24 ezer nőt érinthet. Ez hozzávetőleg 30-35 milliárd forint kiadást jelent.
2010.11.11. 17:30
 
 
A Fidesz még nem döntött, a többi párt kitart alkotmánybíró-jelöltje mellett
Az MSZP, a KDNP és a Jobbik ismét júliusi jelöltjét - Mészár Rózát, Dienes-Oehm Egont, illetve Zétényi Zsoltot - javasolja alkotmánybírónak választani, és várhatóan az LMP sem áll elő új névvel. A Fidesz még nem döntött, a jelölés joga a frakció alapszabálya szerint Orbán Viktoré. Balsai István, az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság fideszes elnöke hétfőn azt mondta: a pártok várhatóan péntekig tehetnek javaslatot új alkotmánybíró személyére amiatt, hogy Trócsányi László lemondott posztjáról.
2010.11.11. 17:15
 
 
A kis hableány szobra hazatért Dániába
A sanghaji világkiállítás végeztével fél évi kínai tartózkodás után hazatért Dániába a kis hableány szobra. Az 1,5 méter magas szobor - Koppenhága jelképe - 97 éves története során először hagyta el Dániát áprilisban, hogy a sanghaji expón a dán pavilont ékesítse. A lépés megosztotta a dán közvéleményt, voltak olyanok, akik úgy vélték, nem helyes az ország egyik kulturális kincsét hajóra tenni, és reklámeszközként használni. Koppenhága polgármestere, Bo Asmus Kjeldgaard csütörtökön bejelentette, a szobor épségben hazatért, november 20-án helyezik vissza talapzatára.
2010.11.11. 16:45
 
 
Szaúd-Arábia felkészült egy esetleges terrortámadás kivédésére
Készenlétben állnak a szaúd-arábiai hatóságok a jövő héten esedékes haddzs, azaz az évente megtartott mekkai és medinai zarándoklat elleni esetleges terrortámadás kivédésére - közölte az arab ország belügyminisztere. Najef bin Abdel-Aziz herceg ugyan nem tett említést semmiféle olyan fenyegetésről, illetve titkosszolgálati jelentésről, amelyek egy azonnali támadásra figyelmeztetnek, de fontosnak tartotta megjegyezni: "a királyság képes bármilyen támadás meghiúsítására és kivédésére". A jövő héten, a muzulmán év utolsó hónapjának 7. és 12. napja között kerül sor a haddzsra, amelyen muszlimok milliói vesznek részt.
2010.11.11. 16:45
 
 
Talmácsi új csapathoz szerződött Favaro nélkül
Új csapathoz szerződött és egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favaróval Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta sajtóértesülések szerint jövőre a Jack and Jones istállónál folytatja a pályafutását, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik. A magyar motoros a hét végén már ki is próbálja a Suter vázat. A 29 éves Talmácsi csütörtökön azt is bejelentette, hogy új alapokra helyezi pályafutását: "Nagyon bízom benne, hogy versenyképes csapattal, megfelelő háttérrel szállhatok jövőre harcba" - mondta az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
2010.11.11. 16:30
 
 
Stagnált a spanyol, csökkent a görög gazdaság
Rosszul teljesített a gazdaság az euróövezet két leggyengébb láncszemének tartott országában: Spanyolországban gyakorlatilag megállt a növekedés, Görögországban csökkent a hazai össztermék a harmadik negyedévben a kiadáscsökkentő kormányzati programok miatt. A spanyol statisztikai hivatal adatai szerint a hazai össztermék gyakorlatilag ugyannyi volt a harmadik negyedévben, mint a másodikban, az egy évvel korábbihoz viszonyítva pedig mindössze 0,2 százalékkal nőtt. Április-június között is mindössze 0,2 százalékos volt a negyedévre vetített növekedés.
2010.11.11. 15:30
 
 
A rendészeti törvények kapcsán tüntet először az Orbán-kormány ellen a Jobbik
Miután a parlament szakbizottsága elutasította a Jobbiknak a rendészeti tárgyú törvényekhez fűzött módosító javaslatait, biztossá vált, hogy a párt jövő kedden - a tavaszi választás óta először - utcai demonstrációt tart, ahol a külföldi rendőrök magyarországi bevethetősége ellen tiltakoznak. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese a képviselőcsoport csütörtöki ülése után elmondta: noha több tucat indítványt nyújtottak be, a honvédelmi és rendészeti bizottság csak egyetlen - "egy szánalmas elírást korrigáló" - módosító javaslatukat támogatta.
2010.11.11. 14:45
 
 
Várhatóan 2012-től lesz duális a szakképzés
Várhatóan 2012-ben vezetik be Magyarországon a duális szakképzést, de kísérleti jelleggel már 2011 szeptemberétől élhet a német szakképzési rendszer - jelentette be Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Ezzel 18-ról 17 évre módosul a tankötelezettség korhatára - tette hozzá.A duális képzés lényege - magyarázta Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, hogy három év lesz a szakképzés ideje, és már az első évben - akkor még tanműhelyben - nagyobb hangsúlyt kap a gyakorlati oktatás. A változtatás célja, hogy a piacképes tudást szerezzenek a diákok a szakmunkásképzőkben és "visszaállítsák a kétkezi munka becsületét".
2010.11.11. 14:30
 
 
G20-csúcs: holtponton a tárgyalások, veszélyben az egység
Holtpontra jutottak a tárgyalások csütörtökön a világ vezető gazdasági hatalmait tömörítő G20 csoport csúcstalálkozóján az állam- és kormányfők megállapodását előkészítő bizottságban, az orosz delegáció szerint pedig már a Húszak egysége is veszélybe került. A szöuli csúcsértekezlet zárónyilatkozatát előkészítő bizottságban nem sikerül rendezni az Egyesült Államok és a legtöbbet exportáló két ország, Kína és Németország között hetek óta tartó viszályt a kivitel állami korlátozásának kérdése körül - mondta a házigazda dél-koreai kormány szóvivője. A nyilatkozat szövegezésén dolgozó bizottság egyelőre "nem találja a középutat", és a főtárgyalók még abban sem tudtak megállapodni, hogy mikor folytassák az egyeztetést - tette hozzá a szóvivő.
2010.11.11. 14:30
 
 
Felfüggesztett börtön Csányi Sándor megzsarolásáért
Első fokon felfüggesztett börtön- és pénzbüntetést szabott ki a vádlottakra Csányi Sándornak, az OTP vezérigazgatójának 2007-es megzsarolása ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön. A kerületi bíróság K. Tibor elsőrendű vádlottat zsarolás kísérletéért másfél év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzmellékbüntetésre ítélte. A másodrendű L. András felbujtóként elkövetett zsarolás bűntettének kísérletéért, valamint lőszerrel visszaélés bűntettéért 2 év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönt kapott, s ezen felül 600 ezer forint pénzmellékbüntetést is meg kell fizetnie.
2010.11.11. 14:30
 
 
A pápa szerint nem szabad erőszakhoz folyamodni Isten nevében
Nem szabad erőszakhoz folyamodni Isten nevében, s a vallás sohasem igazolhatja a türelmetlenséget és a háborúkat - állapította meg XVI. Benedek pápa "apostoli buzdításában", amely csütörtökön, az iraki keresztények elleni újabb gyilkos támadásokat követően jelent meg. "Minden vallásnak ösztönöznie kell az ész helyes használatára, s elő kell segítenie a civil együttélést alkotó etikai értékek érvényesülését" - olvasható a pápai dokumentumban, amelyben az egyházfő levonta a 2008. októberi, Isten igéjével foglalkozó püspöki szinódus következtetéseit.
2010.11.11. 14:00
 
 
Varga Mihály: a bankadó jó az OTP-nek is
A bankadó segít az országot egyensúlyi pályán tartani, ezért az jó az OTP Banknak is Varga Mihály szerint. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Balatonfüreden a különadókat és a bankadót is átmenetinek nevezte, amelyek 2013-ig szólnak, és amelyeket fokozatosan vezetnek majd ki a rendszerből. Az országkockázat miatt Magyarország jelenleg kényszerpályán van, a különadó és a bankadó bevezetése is erről szól, mert javítja az ország kockázati besorolását - hangsúlyozta az első Orbán-kormány pénzügyminisztere az infokommunikációról tartott konferencia nyitóelőadásában.
2010.11.11. 13:45
 
 
Martonyi: Magyarország támogatja a Nyugat-Balkán EU-integrációját
Magyarország támogatja a nyugat-balkáni országok, így Albánia európai uniós integrációját - közölte a magyar külügyminiszter, miután csütörtökön Budapesten tárgyalt albán kollégájával, Edmond Haxhinastóval. A tiranai vendég azt mondta, fel kívánják hívni a magyar vállalatok figyelmét az albán piac kínálta lehetőségekre. Martonyi János hangoztatta: Magyarország a jövő év első felében esedékes soros elnöksége idején is mindent meg fog tenni a csatlakozási folyamat segítéséért. A magyar külügyminiszter ezzel összefüggésben fontos fejleménynek mondta a vízumkötelezettség eltörlését. Közölte azt is, hogy nagyra értékelik Albánia szerepét a régióban.
2010.11.11. 13:45
 
 
Döntött a kormány a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásáról
Kedvezményes nyugdíjba vonulhat minden olyan nő, aki 40 év munkaviszonnyal rendelkezik - jelentette be a kabinet döntését a kormányszóvivő. A rendelkezés 2011-től érvényes. Nagy Anna csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten hangsúlyozta: a munkaviszonyba beleszámít a gyermekneveléssel töltött időszak is, vagyis amikor az érintett nő gyermekgondozással kapcsolatos ellátásokat kapott. Ennek több gyermek esetén a maximuma nyolc év. Az MTI kérdésére közölte, a 40 évbe képzési idő - sem szakiskolai, sem felsőfokú - nem számít bele.
2010.11.11. 13:45
 
 
Plácido Domingo az év embere a Latin Grammy gálán
Ünnepi koncerttel köszöntötték Plácido Domingót a Latin Grammy díjkiosztó gálaestjén, amelyen a világhírű tenor az év embere díjat vehette át. A szerda este Las Vegasban lezajlott, sztárokkal zsúfolt ceremónián személyében mind a kiemelkedő művészt, mind a közismert filantrópot méltatták. "Nagy megtiszteltetés számomra" - fordult a közönséghez a 69 esztendős sztár könnyekkel a szemében a Ricky Martintól átvett kristálytrófeát a mellkasához szorítva. Szakítva a hagyománnyal, hogy a díjazott legnagyobb sikereit adják elő a tiszteletére rendezett koncerten, Domingo kérésére kedvenc énekesei azokat a dalokat idézték fel, amelyek őt a zene világába vonzották.
2010.11.11. 13:30
 
 
A kormány biztosítja a BKV-nak korábban megígért támogatást
A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bajnai-kormány korábbi ígéretének megfelelően 7,5 milliárd forintos támogatást és 5 milliárd forintos hitelgaranciát biztosít a BKV-nak. A Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-hez csütörtökön eljutatott közleményében hangsúlyozza: a "nemzeti ügyek kormánya nem hagyja magára a csőd közeli állapotba került" fővárosi közlekedési vállalatot, és teljesíti Bajnai Gordon volt kormányfő Demszky Gábor leköszönt főpolgármesternek - a 2010-es költségvetés terhére - tett ígéreteit. Budapestnek működőképes BKV-ra van szüksége, a "végkielégítési és korrupciós botrányokban is érintett" cég pedig a kormány szerdai döntése értelmében egyelőre elkerülheti a csődöt - mutat rá a tárca.
2010.11.11. 13:15
 
 
Írország nem kért uniós pénzügyi segítséget
Írország nem kért pénzügyi segítséget az Európai Unió rendkívüli pénzügyi alapjából - jelentette ki Olli Rehn uniós gazdasági és pénzügyi biztos Brüsszelben a Reutersnek, cáfolva azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Írország uniós tisztviselőkkel tárgyal arról, hogy a jövő év elején hitelt vegyen fel az EU-tól. Elmondta: a héten Írországban járt, ahol ilyen kérés nem érkezett a kormány részéről. Írország korábban azt közölte, hogy adósságfinanszírozása 2011 közepéig teljes egészében megoldott.
2010.11.11. 13:00
 
 
Már a bevásárláskor is fizethetünk mobillal
A MobilFizetés november 11-től országszerte 400 SPAR, Kaiser's és Interspar üzlet kasszájánál használható, így a Telenor és a T-Mobile ügyfelei már a bevásárláskor is használhatják mobiljukat a készpénzes vagy kártyás fizetés helyett. A szolgáltatás banki hátterét az FHB Kereskedelmi Bank biztosítja, a SPAR kasszarendszerének a mobilfizetési központhoz való csatlakozását vezérlő programcsomagot a Laurel Számítástechnikai Kft. fejlesztette ki, telepítette és engedélyeztette az adóhatóságnál. Az új szolgáltatást csütörtökön mutatták be a sajtónak az együttműködő cégek.
2010.11.11. 13:00
 
 
Balsai: felülvizsgálhatják több, 2006 őszén letartóztatott ember ügyét
Törvényjavaslatot készít Balsai István, a 2006. őszi rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott és stábja, amelynek alapján felülvizsgálhatják körülbelül kétszáz, a 2006. őszi fővárosi eseményekkel kapcsolatban akkor őrizetbe vett, illetve előzetes letartóztatásba helyezett ember ügyét. A fideszes politikust azután kereste meg az MTI, hogy a HVG csütörtökön megjelent számában arról írt: Balsai Istvánék a 2006. őszi eseményekkel kapcsolatos előzetes letartóztatások és elmarasztaló ítéletek jelentős részét törvényhozási aktussal semmissé kívánják nyilvánítani.
2010.11.11. 13:00
 
 
Orbán: új közteherviselési modellt kell kialakítani hosszabb távon
A közteherviselés új modelljét kell létrehozni hosszabb távon, a válságadók kifutása után egy tartós, kiszámítható közteherviselésben való részvételben kell megállapodni a kereskedőkkel, valamint a távközlési- és energiavállalatokkal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Parlamentben azon a sajtótájékoztatón, amelyen aláírták a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) a szakképzési feladatokról szóló megállapodást. Orbán Viktor kiemelte: jelenleg a kormány legfontosabb feladata a magyar gazdaság talpraállítása, ez pedig csak új munkahelyek létrehozásával és a meglévőek megvédésével érhető el.
2010.11.11. 12:30
 
 
Jövő héten kezdődik a 2011. évi büdzsé vitája
Jövő hétfőn kezdi az Országgyűlés a 2011. évi költségvetés tárgyalását, kedden pedig dönt a Lázár János Fidesz-frakcióvezető által előterjesztett három, a 98 százalékos különadót érintő törvénymódosításról. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után újságírókkal közölte: a jövő héten négynapos ülést tart a Ház; hétfőtől csütörtökig lezajlik a jövő évi büdzsére vonatkozó javaslat általános vitája.
2010.11.11. 12:30
 
 
Magyarul is megjelent George W. Bush memoárkötete
Angolul és magyarul egy napon jelent meg George W. Bush volt amerikai elnök Döntési helyzetek (Decision Points) című memoárkötete, mely a tengerentúlon már az első nap nagy sikert aratott, több mint 220 ezer példányban kelt el. Greskovits Endre, az Ulpius-ház kiadónál magyarul megjelent kötet szerkesztője az MTI-nek elmondta, hogy szeptember elején kapták meg a kéziratot, így az idő rövidsége miatt hat fordítóval kellett dolgozniuk. "Szépirodalmi műnél sohasem tettük volna ezt, de itt elfogadható megoldásnak tűnt. A fordítók fejezetenként dolgoztak az anyagon, majd amennyire lehet, összefésültem a szöveget" - mondta.
2010.11.11. 12:30
 
 
Michael Douglas készül új filmjére Matt Damonnal
A torokrákban szenvedő Michael Douglas intenzíven készül a híres amerikai zongoristáról, Liberace-ről szóló új filmjére, amelyben Matt Damon a szeretőjét játssza majd. Minden a tervek szerint halad - idézte Damont csütörtökön a Gala című német celebmagazin. "Személyesen beszéltem Catherine-nal, a feleségével és Michaellel, megkérdeztem őket, mit gondolnak a dologról, és csak pozitív választ kaptam tőlük" - mondta a színész. Steven Soderbergh filmrendező két éve beszélt arról először, hogy a másságát következetesen cáfoló, AIDS-ben elhunyt világhírű előadóművészről és zongoristáról, Wladziu Valentino Liberace-ről akar filmet forgatni, és Douglasnek, valamint Damonnak szánja a főszerepeket.
2010.11.11. 12:15
 
 
Hivatalosan is elfogadták az iraki hatalommegosztási megállapodást
Maszúd Barzáni, az iraki kurdok regionális elnöke csütörtökön bejelentette, hogy a legfontosabb iraki csoportosulások hivatalosan is elfogadták a hatalommegosztási tervezetet, véget vetve ezzel a nyolc hónapja - a parlamenti választások óta - tartó belpolitikai patthelyzetnek. A megegyezés értelmében a Núri al-Máliki hivatalban lévő miniszterelnök síita szövetsége jelölheti a kormányfőt, míg a kurdok adnák az államfőt. Az Ijád Allávi volt kormányfő vezette Iraki Blokk nevezhetné meg a parlament elnökét, maga Allávi pedig egy - Irak biztonságáért felelős - új tanácsot vezetne.
2010.11.11. 12:15
 
 
Kormányzati Infokommunikációs Fejlesztési Ügynökség jöhet létre
A kormányzati informatikai rendszerek racionalizálására Kormányzati Infokommunikációs Fejlesztési Ügynökséget hoz létre a kormány- jelentette be Nyitrai Zsolt, infokommunikációért felelős államtitkár csütörtökön Balatonfüreden. Nyitrai Zsolt elmondta, hogy az új ügynökség létrehozásáról szóló jogszabálytervezet még elfogadásra vár, de az olcsóbb és átláthatóbb állam működéséhez konszolidálni kell a szervezeteket, az alkalmazásokat és a hálózatokat. Ebben a kormány főleg a Kopint-Datorg Infokommunikációs Zrt. segítségére és támogatására számít - tette hozzá az államtitkár.
2010.11.11. 12:00
 
 
Tarlós István vizsgálatot indított a BKV működési engedélyei ügyében
Tarlós István főpolgármester csütörtökön a városházán és a BKV-nál is vizsgálatot indított a BKV működési engedélyeinek ügyében. A Főpolgármesteri Hivatal kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) a teljes BKV működési engedélyét függesztette fel a cég pénzügyi helyzetére hivatkozva. A Tarlós István által aláírt dokumentum szerint ez "nyilvánvaló bizonyítéka annak, hogy a szocialista-szabaddemokrata városvezetés a BKV-ban csődtömeget hagyott maga után". A BKV-nál akkor nem kommentálták az NKH döntését.
2010.11.11. 11:45
 
 
Elhunyt Kovács Attila világbajnok vívó
Hosszan tartó, súlyos betegség után 71 éves korában elhunyt Kovács Attila kétszeres világbajnok kardozó. Kovács Attila az 1966-os és 1973-as világbajnokságon szerzett aranyérmet a magyar csapattal, szerepelt az 1964-es tokiói olimpián, s többször nyert Universiadét. Édesapja a hatszoros olimpiai bajnok Kovács Pál, testvére pedig a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, Kovács Tamás. A MOB tájékoztatása szerint temetéséről később intézkednek.
2010.11.11. 11:30
 
 
Vasárnap helyett hétfőn lesz az El Clásico
Biztonsági okokból november utolsó vasárnapja helyett egy nappal később, november 29-én rendezik meg a katalán fővárosban az El Clásicót, a spanyol futballbajnokság mostani szezonjának első örökrangadóját a címvédő FC Barcelona és a jelenlegi éllovas Real Madrid között. A spanyol szövetség korábban is fontolgatta már az esetleges hétfői rendezést, mivel vasárnap választásokat tartanak Katalóniában, így Barcelonában is. A múlt héten még úgy gondolták az illetékesek, hogy nem okoz problémát a hétvégi szavazás, most azonban jelezték, biztonsági megfontolásokból mégis változtatnak az eredeti terveken.
2010.11.11. 11:15
 
 
Angelina Jolie november közepén Boszniában forgat
November közepén pár napra Boszniába költözik Angelina Jolie első rendezői filmjének stábja. A produkció néhány jelenetét Szarajevóban és Varesben veszik fel november 17. és 21. között - közölte a boszniai média. Az információt a készülő film boszniai munkatársaihoz közeli forrás is megerősítette, ugyanakkor megjegyezte: a dátum annak függvényében még változhat, hogy miként haladnak az október eleje óta Budapesten és környékén forgatott film munkálatai. A népszerű hollywoodi színésznő maga írta filmje forgatókönyvét is.
2010.11.11. 11:15
 
 
Gyengült csütörtök délelőtt a forint
A forint gyengült csütörtök délelőtt az óvatossá vált nemzetközi hangulatban gyengülő euróval és erősödő svájci frankkal párhuzamosan. Csütörtök délelőtt tízkor az eurót 275,35 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 273,77 forint után. Szerdán nagyjából 273-274 forint között mozgott a jegyzés, csütörtökre virradóra pedig 274,40 forint közelében állt az euró árfolyama a nemzetközi kereskedelemben. A dollárt 200,49 forinton jegyezték csütörtök délelőtt 1,3741 dolláros euró árfolyam mellett. Szerdán délután a dollárt 200,01 forinton, az eurót 1,3699 dolláron jegyezték. Az euró jegyzése szerdán nagyjából az 1,37-1,38 dolláros tartományban mozgott.
2010.11.11. 10:45
 
 
Domokos László: teljesíthető a költségvetés
Míg tavaly az Állami Számvevőszék még az adóbevételek 96 százalékáról nem tudott véleményt mondani, az idén ez már csak a 35 százalékára igaz - mondta Domokos László, a szervezet elnöke, aki csütörtökön a Magyar Televíziónak adott interjújában úgy vélte, a költségvetés teljesíthető. Az ÁSZ elnöke közölte, a bevétel 45 százalékáról már biztosan állítható, hogy teljesülni fog. Hozzátette, bevételi kockázatok a társasági nyereségadó, a hitelintézeti járadékok, valamint jövedéki adó teljesülése körül vannak. A társasági nyereségadóról elmondta, itt szerkezeti változás történt, például adókedvezményeket építettek be, s ezért nem látni, mekkora lesz a bevétel.
2010.11.11. 10:00
 
 
Az ügyészség újra vizsgálja a vádat a megkövezésre ítélt nő ügyében
A Szakine Mohammadi-Astiani ellen felhozott vádak közül egyértelmű elsőbbséget élvez a gyilkosságban való bűnrészesség, és az igazságszolgáltatásnak több időre lesz szüksége, hogy újra megvizsgálja az ügyet - mondta Golamhosszein Mohszeni Edzseje teheráni főügyész a megkövezésre ítélt iráni nő ügye kapcsán. "A végleges döntés meghozásához alaposabb nyomozásra és több időre lesz szükségünk" - idézte a főügyészt az IRNA állami hírügynökség szerda este. Az iráni asszonyt 2006-ban ítélték halálra. Férje meggyilkolásában való bűnrészességért kötél általi halálra ítélték, többrendbeli házasságtörésért pedig megkövezésre. Az első büntetést fellebbezés után végül 10 év börtönre enyhítették.
2010.11.11. 10:00
 
 
Egyelőre nem tudják elszállítani a budai Várban felborult darut
A tűzoltóság egyelőre nem tudja elszállítani a budai Várban szerdán felborult darut; a baleset okainak vizsgálata akár egy hónapot is igénybe vehet - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője csütörtökön az MTI-vel. Molnár Péter elmondta: a daru még mindig az oldalára dőlve fekszik a budai Várban. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tudják elszállítani a szakszervizbe a szerkezetet, mivel a talpra állításához egy 200 tonna teherbírású darura van szükség. Több ilyen gép van ugyan az országban, de egyelőre nem tudni, hogy melyik és milyen útvonalon közelítheti meg a baleset helyszínét.
2010.11.11. 09:45
 
 
Premier League: Manchester United - Manchester City 0-0
A Manchester United 0-0-ás döntetlent játszott a városi rivális Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szerdai játéknapján. A Vörös Ördögök ezzel továbbra is veretlenek a szezonban. A címvédő Chelsea 1-0-ra győzött Gera Zoltán csapata, a Fulham ellen, a magyar válogatott futballista a 79. percben csereként lépett pályára. Premier League, 12. forduló: Aston Villa-Blackpool 3-2, Chelsea-Fulham 1-0, Newcastle United-Blackburn Rovers 1-2, West Ham United-West Bromwich Albion 2-2, Wigan Athletic-FC Liverpool 1-1, Everton-Bolton Wanderers 1-1, Manchester City-Manchester United 0-0, Wolverhampton Wanderers-Arsenal 0-2.
2010.11.11. 09:30
 
 
Spanyol Király Kupa: hengerelt a Real Madrid és a Barcelona
A sztárcsapatok közül a Real Madrid és a Barcelona is magabiztos hazai győzelemmel jutott be szerdán a labdarúgó Spanyol Király Kupa legjobb 16 együttese közé. A fővárosiak a 0-0-ás "odavágó" után 5-1-re verték a harmadosztályú Real Murciát, így elkerülték azt a szégyent, hogy sorozatban harmadszor is harmadik ligás alakulat búcsúztassa őket a kupában. A Barcelona korábban 2-0-ra nyerte az első felvonást az ugyancsak a harmadik vonalban érdekelt AD Ceuta otthonában, majd a Camp Nouban 5-1-re ütötte ki a kiscsapatot. A katalánok örömét csak az ronthatta el, hogy argentin hátvédjük, Gabriel Milito combsérülés miatt hat hétre harcképtelenné vált.
2010.11.11. 09:15
 
 
Variety: Vajna felügyelheti a magyar filmgyártás finanszírozását
Valószínűleg Andy Vajna producer felügyeli majd a magyar filmgyártás állami finanszírozását a Nemzetgazdasági Minisztériumban betöltendő tisztségében - jelentette szerdán a Variety című amerikai médiaipari hírmagazin internetes kiadása. Mivel Orbán Viktor miniszterelnök jobbközép kormánya elkötelezte magát amellett, hogy a GDP-hez viszonyítva három százalék alatt tartja jövőre az állami költségvetés hiányát, ehhez elengedhetetlen a kiadások visszafogása. A költségvetési reform egyik fő célpontja a Magyar Mozgókép Közalapítvány, amely a hazai filmek állami támogatásáról dönt már az 1990-es évek óta - írja a magazin.
2010.11.11. 08:30
 
 
Kétszáz fölé emelkedett a thaiföldi áradások halottjainak száma
Kétszáz fölé emelkedett a Thaiföldet egy hónapja sújtó áradások halálos áldozatainak a száma - közölték csütörtökön a helyi hatóságok. A kormány tájékoztatása szerint hozzávetőleg 8,6 millió embert érintett a természeti katasztrófa. Az árvizek házakat, termőföldeket és agrárgazdaságokat öntöttek el az ország 76 tartományából ötvenegyben. A hatóságok 203 halottat regisztráltak. Az áradások október elején az ország több északi térségét öntötték el, majd kiterjedtek a déli tartományokra is.
2010.11.11. 08:30
 
 
Ronaldo filmszerepet kapott, bankrabló lesz
Filmszerepet kapott a kétszeres világbajnok labdarúgó, Ronaldo. A jelenleg a Corinthiansban szereplő, 34 éves, aranylabdás játékos a "The Brazilian" című moziban egy bankrablót alakít majd. Uri Singer producer nem kívánt részleteket elárulni a készülő alkotásról, mindössze annyit mondott, hogy romantikus komédia lesz. A forgatás a jövő évben kezdődik és a "Fenomén" mellett több ismert brazil filmsztár szerepel majd benne.
2010.11.11. 08:15
 
 
Népszabadság: felülvizsgálják az MSZP alapítványainak működését
Megkezdődött az MSZP-hez kötődő intézményi és alapítványi hálózat felülvizsgálata, így érzékeny kérdés került terítékre a pártban a Táncsics Alapítvány feladatai és jövőbeni működése kapcsán: egyesek "kihúznák" Gyurcsány Ferenc kuratóriumi elnök alól a szervezetet, mások csak a Kapcsolat.hu finanszírozásának átalakítását tartanák indokoltnak - írta a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a volt kormányfő Charta-tüntetésen való szerepvállalása után az MSZP-ben néhányan felvetették: ha a jövőben sem kooperál a párt többi vezetőjével, érdemes elgondolkodni akár azon is, hogy "kihúzzák alóla" a Táncsics Alapítványt.
2010.11.11. 08:15
 
 
Az MSZP-frakció csaknem felét érintheti a különadó
Az 58 fős MSZP-frakció nagyjából 30 tagját érinti a 98 százalékos különadó; ha a jogszabály-módosításokat a jelenlegi formában fogadják el, fizetnie kell Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnököknek is. A különadó érinthet több volt politikust, köztük Kóka Jánost, Horváth Ágnest, Rácz Jenőt, Magyar Bálintot és Persányi Miklóst is. Az MTI számításai szerint a szocialista képviselőcsoport nagyjából harminc tagjának kell kisebb-nagyobb összeget visszafizetnie jövő márciusig. Az MTI által megkérdezett frakciótagok többsége azt mondta: a rendelkezésre álló információk alapján nem tudja megmondani mennyit kell befizetnie, és pontosan hogyan kell kiszámolni az adó mértékét.
2010.11.11. 08:00
 
 
Obama egy évre ismét befagyasztotta az amerikai iráni javakat
Barack Obama amerikai elnök egy évvel ismét meghosszabbította az egyesült államokbeli iráni javak befagyasztását, amit először Jimmy Carter egykori elnök tett meg az 1979-es teheráni túszválság elején - jelentette be szerdán a washingtoni Fehér Ház. Az elnök a közlemény szerint azzal indokolta a lépést, hogy a két ország kapcsolata még mindig nem normalizálódott. Carter 1979. november 14-én rendelte el azoknak az iráni kormányzati javaknak a befagyasztását, amelyek az amerikai igazságszolgáltatás hatálya alá tartoznak. Ez tíz nappal azután volt, hogy iszlamista diákok megtámadták a teheráni amerikai nagykövetséget, és túszul ejtették annak mintegy ötven fős személyzetét.
2010.11.11. 08:00
 
 
Napi Gazdaság: romlott a lakosság fizetőképessége
Számottevően romlott a lakosság fizetőképessége az idén is - mondta a Napi Gazdaságnak Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding Zrt. vezérigazgatója. A közüzemi szolgáltatók díjainak beszedése mellett kintlévőség-kezeléssel és követelésvásárlással is foglalkozó cégcsoport első embere szerint idén az első három hónapban jutott a legmagasabb szintre a nem fizetők aránya, majd szeptember közepéig stagnálás volt tapasztalható. Az októberi adatok azonban további romlást mutatnak, így Kovács Zoltán szerint a problematikus ügyfelek száma a 2009. évivel megegyező ütemben, 7-8 százalékkal nő az idén is.
2010.11.11. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: a H1N1 elleni alapból lesz pénze a kórházaknak
Jogszabályt módosítana a szaktárca annak érdekében, hogy az ágazati költségvetésben a H1N1 vírus okozta megbetegedések kezelésére szánt 500 millió forintból megmaradt mintegy 240 millió forintot a vörösiszap-katasztrófa sérültjeinek ellátásában részt vett intézményeknek juttathassa - írta a Magyar Nemzet csütörtökön. A lapnak Cserháti Péter, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi helyettes államtitkára elmondta: azért maradt meg ez az összeg, mert az idén eddig nem volt komoly H1N1-járvány. A forrást azon intézményekhez juttatnák, amelyekre többletteher hárult az iszapömlés miatt.
2010.11.11. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594[1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista