2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Műkorcsolya GP: 3. helyen áll a Hoffmann, Zavozin páros Moszkvában
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncpáros a harmadik helyről várja a folytatást a pénteki rövidprogram után a műkorcsolya Grand Prix-sorozat moszkvai állomásán. A kűrt szombaton rendezik. Eredmények: 1. Jekatyerina Bobrova, Dmitrij Szolovjev (orosz) 60,80 pont 2. Federica Faiella, Massimo Scali (olasz) 57,65 3. Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim 57,24 pont.
2010.11.20. 00:30
 
Összecsapások Haiti fővárosában is a kolerajárvány miatt
Összecsapások törtek ki Haiti fővárosában a kolerajárvány miatt: több száz fiatal dobálta meg kővel az ENSZ békefenntartóit Port-au-Prince-ben. A közép-amerikai országban sokan ugyanis azt hiszik, hogy a világszervezet alkalmazásában álló nepáli kéksisakosok hurcolták be a kórt Ázsiából.
2010.11.20. 00:00
 
 
Art Moments
Szólj bele te is, melyik 30 fiatal kortárs művész munkája képviselje hazánkat Berlinben, Londonban, Rómában, Bécsben!
2010.11.19. 23:22
 
 
Márffy és Csinszka - Márffy Ödön festészete a két világháború között
A kiállítás a művész népszerűségének csúcsát jelentő periódusát, a húszas-harmincas években keletkezett alkotásokat mutatja be; az érett és közkedvelt, - a kortársak, és az utókor által egyaránt a modern, dekoratív, franciás festészet körébe sorolt - időszakát.
2010.11.19. 23:18
 
 
A rostok hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez
A rostok a táplálkozás értékes elemei. Naponta 25-30 gramm rostanyagnak kellene a szervezetbe jutnia. Ehhez sok gyümölcsöt, nyers zöldséget kell fogyasztani, de a magvak, hüvelyesek és aszalt gyümölcsök is segítik a rostpótlást.
2010.11.19. 22:36
 
Izlandi miniszter szerint "kafkai" az EU-csatlakozási tárgyalás
Az izlandi igazságügyi miniszter bírálta az Európai Uniót, mert a csatlakozási tárgyalásokon jogi változtatásokat követel, holott előfordulhat, hogy országa népszavazáson utasítja el az uniós tagságot. Ogmundur Jonasson szerint az EU bürokráciája "kafkai" állapotokat teremt, amikor bonyolult törvénymódosításokat követel még a tárgyalások alatt, amelyeket a miniszter szerint ráérnének a népszavazás után keresztülvinni, legalábbis, ha a csatlakozás többséget kap.
2010.11.19. 21:30
 
 
Labdarúgó NB I: vereséget szenvedett a Honvéd
A Budapest Honvéd hazai pályán egygólos vereséget szenvedett az újonc Siófoktól a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának péntek esti mérkőzésén, így Szalai László, a kispestiek megbízott vezetőedzője vereséggel mutatkozott be a kispadon. Eredmény: Budapest Honvéd-BFC Siófok 0-1 (0-1). Bozsik Stadion, 1500 néző. Gólszerző: Délczeg (40.). Az első félidőben a Honvéd játszott meddő mezőnyfölényben, de a vendégek szereztek vezetést egy szögletet követően. A folytatásban a siófokiak az eredmény tartására törekedtek az átütőerő nélkül futballozó Honvéd ellen, s végül elérték céljukat, noha több helyzet is adódott a fővárosi gárda előtt.
2010.11.19. 21:15
 
 
Megkezdődött a NATO-csúcs
Megkezdődött péntek délután Lisszabonban a NATO másnapig tartó csúcsértekezlete, amelyen a tervek szerint döntenek az atlanti szövetség új stratégiai koncepciójáról, az európai rakétavédelem megteremtéséről és a NATO belső reformjáról, döntéseket hoznak Afganisztánnal kapcsolatban, valamint igyekeznek új alapokra helyezni az Oroszországhoz fűződő viszonyt. A csúcsértekezleten Magyarországot Orbán Viktor miniszterelnök képviseli. Az első, pénteki munkaülésen az atlanti szövetség új stratégiai koncepciója van napirenden.
2010.11.19. 21:00
 
 
Idén átlagosan 30 ezer forint alatt költünk karácsonyi ajándékokra
Idén 30 ezer forint alatt költünk karácsonyi ajándékokra - derül ki egy online felmérésből. Az Árukereső.hu által készített hazai online felmérésében résztvevők 61 százaléka legfeljebb 30 ezer forintot, 16 százalék több mint 50 ezer forintot költ karácsonykor. A férfiak átlagosan 5600, a nők 4200 forintot áldoznak egy-egy személy ajándékozására - közölte a felmérés kommunikációjával foglalkozó cég. A karácsonyi termékek között idén a ruházati cikkek vezetik a népszerűségi listát, emellett majdnem minden második válaszadó gyerekjátékot, kozmetikumot, könyvet és műszaki cikkeket akar vásárolni. A férfiak 66 százaléka a műszaki cikkeket, a nők 68 százaléka a ruhaneműt részesíti előnyben.
2010.11.19. 20:45
 
 
Újabb szerződés miatt tett feljelentést a BKV vezérigazgatója
Újabb gyanús szerződés miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a BKV vezérigazgatója a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK) - közölte a közlekedési társaság. A rendőrség megkapta a feljelentést és vizsgálja annak tartalmát. A BKV közleménye szerint Kocsis István csütörtökön fordult a rendőrséghez egy szerződés miatt, amelyet a cég belső ellenőrzése tárt fel. A gyanú szerint a megállapodás több pontja a Btk.-ba ütközik - írták. A feljelentéssel egy időben a BKV átadta a szerződést, illetve az ahhoz kapcsolódó dokumentációt a rendőrségnek. A BKV azt nem közölte, hogy milyen szerződésről van szó.
2010.11.19. 20:30
 
 
NB I: győzött a Kaposvár a Győri ETO ellen
A Kaposvár hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az előző szezonban bronzérmes Győr felett a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Eredmény: Kaposvári Rákóczi-Győri ETO FC 3-0 (1-0). Kaposvár, 2000 néző. Gólszerző: Oláh (13., 57.), Pedro (59.). Kiegyenlített első félidő után a folytatásban feljavuló hazai csapat gólra váltotta adódó lehetőségeit, így ilyen arányban is megérdemelten nyert.
2010.11.19. 19:45
 
 
Gyurcsány: el a kezekkel a költségvetési tanácstól
Gyurcsány Ferenc szerint a költségvetési tanács költségvetését lényegében megszüntetnék a kormánypárti képviselők, s erre nem lehet mást mondani, mint azt: el a kezekkel a költségvetési tanácstól! A volt miniszterelnök, az MSZP Demokratikus Koalíció platformjának elnöke pénteki, veszprémi sajtótájékoztatóján kiemelte: a költségvetési tanácsot azért hozták létre - az akkori ellenzék, a mai kormánypártok egyetértésével -, hogy legyen egy olyan független intézmény, amely költségvetési ügyekben képes önálló véleményt alkotni, s arról az Országgyűlést és a választókat tájékoztatni.
2010.11.19. 19:15
 
 
Szijjártó: az átlagos körülmények között élők számára nem emelkedik a gázár
Az átlagos és annál szerényebb körülmények között élő családoknak ezután sem kell többet fizetniük a gázért - közölte a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter azt írta: a kormányfő azt az utasítást adta a nemzeti fejlesztési miniszternek, hogy az átlagos vagy annál szerényebb körülmények között élő családok számára nem emelkedhet a gáz ára, Fellegi Tamás pedig olyan javaslatot tett a kormánynak, amely a célnak - a Gyurcsány-korszak öröksége dacára - megfelelt. Orbán Viktor szóvivője ezzel Józsa István sajtótájékoztatójára reagált; a szocialista politikus pénteken úgy vélekedett, hogy a kormány a gázárstop megszüntetésével magára hagyta a fogyasztókat a fűtési szezon kezdetén.
2010.11.19. 18:15
 
A romák és az ifjúság fokozottabb támogatását sürgetik az EU oktatási miniszterei
További erőfeszítéseket kell tenni a roma gyermekek oktatásának támogatására - állapították meg az európai uniós tagországok e témában illetékes miniszterei pénteki brüsszeli találkozójukon. Andrulla Vasziliu, az oktatás ügyekért is felelős biztos a találkozó után nyilatkozva azt hangsúlyozta, hogy meg kell törni a legszegényebb rétegeket sújtó, negatív ciklust, amely amiatt keletkezik, hogy ezek a csoportok csak korlátozott lehetőségekkel rendelkeznek, és így hátrányuk egyre halmozódik.
2010.11.19. 18:00
 
Egymillió európai siket jogainak védelmében fogadtak el nyilatkozatot
Harminc európai állam siket szervezetének képviselője nyilatkozatot fogadott el pénteken a nemzeti jelnyelvek védelme és a jelnyelvhasználó közösségek jogainak bővítése és kultúrájuk megóvása érdekében - jelentette be a szervező Kósa Ádám siket európai parlamenti képviselő (Fidesz) Brüsszelben. A Siketek Európai Uniójának társszervezésében tartott konferencián elfogadott deklaráció többek között felkéri az Európai Unió intézményeit és tagállamainak kormányait az oktatás hozzáférhetővé tételére, a jelnyelvi tolmácsszolgálatok fejlesztésére valamint az EU2020 Stratégiának a foglalkoztatásra és az életkörülmények javítására vonatkozó célkitűzéseinek érvényesítésére.
2010.11.19. 17:45
 
 
Pintér: megfigyeltek, de nem zavar
Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta, régebbről tudja, hogy őt is és családját is megfigyelték 2009 vége és az idei év első negyedéve között, de mint fogalmazott, ez nem zavarja őt. A tárcavezető pénteken, egy budapesti sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva kifejtette: lehallgathatják, követhetik és akár meg is figyelhetik, neki ez nem okoz semmilyen problémát, mivel "nyitott életet" él. Közölte: az interneten, a kuruc.info portálon nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján mindenki megtudhatja, hogy kik figyelték őt meg. Pintér Sándor hozzátette ugyanakkor, hogy mindezt csak a törvények betartásával tartja elfogadhatónak, az ellenkező esetek ugyanis jogi következményeket vonnak maguk után.
2010.11.19. 17:45
 
 
A Wikileaks alapítója fellebbezett a svéd elfogatóparancs ellen
Julian Assange, a Wikileaks oknyomozó internetes oldal alapítója pénteken megfellebbezte azt az elfogatóparancsot, amelyet a stockholmi bíróság adott ki ellene egy nappal korábban - közölte Björn Hurtig, a férfi egyik ügyvédje. A benyújtott kérelem nem függeszti fel a parancs érvényét, de azonnal egy fellebbviteli bíróság elé kerül, amely rövid időn belül dönt arról, hogy helyt ad-e Assange kérésének. Az elfogatóparancsot nemi erőszak, szexuális zaklatás és kényszerítés gyanúja miatt adták ki az aktivista ellen. A svéd média szerint a rendőrség péntek estére nemzetközi elfogatóparancs kiadását is tervezi.
2010.11.19. 17:45
 
 
A parlament előtt a nők 40 év utáni nyugdíjba vonulását biztosító javaslat
Jövő évtől az életkortól függetlenül az öregségi teljes nyugdíjra lesz jogosult az a nő is, aki legalább 40 év jogosultsági idővel rendelkezik. A nemzeti erőforrás miniszter pénteken terjesztette az Országgyűlés elé az egyes nyugdíjbiztosítási tárgyú és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló javaslatát. Az előterjesztés szerint jogosultsági időnek minősül a kereső tevékenységgel járó biztosítási vagy azzal egy tekintet alá eső jogviszonnyal, valamint a terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban eltöltött idővel szerzett szolgálati idő.
2010.11.19. 17:30
 
Európai egyházvezetők és uniós vezetők találkozója lesz 2011 első felében
A tervek szerint Magyarország soros elnöksége idején, a jövő év első félévében tartják az európai egyházvezetők és az EU-vezetők brüsszeli találkozóját - mondta Hámori Ádám, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinati hivatalának EU-referense az egyház zsinatának ülésén pénteken Budapesten. Közlése szerint ezenkívül januárra tervezik a magyar és az európai egyházvezetők találkozóját a magyar kormánnyal, ezt a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa szervezi. Az EU-elnökséget egyházi vonatkozásban is megkezdik, a januári ökumenikus imahét megnyitójával.
2010.11.19. 17:15
 
 
A FIFA-elnök elégedett a korrupciós ügy kezelésével
Elégedett a korrupciós ügy kezelésével, de természetesen nem örül a botránynak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke. A svájci sportdiplomata pénteken, egy nappal azután, hogy a két érintett végrehajtó bizottsági taggal, valamint további négy, a nemzetközi futballéletben tevékenykedő személlyel szemben meghozott döntéseket - eltiltásokat és bírságokat - nyilvánosságra hozták, kiemelte: a vb-kandidálások során nagyon nehéz kiszűrni, hogy nem legyen lepaktálás, összebeszélés a felek között, ugyanakkor mindig akad olyan, akinek mások sértik az érdekeit, akárcsak a politikai választásokban.
2010.11.19. 17:15
 
 
Pintér: a kormány megtéríti a lakosság minden veszteségét
A kormány a lakosság valamennyi vörösiszap-katasztrófa által okozott veszteségét megtéríti, így jövő év július végére Kolontáron, Devecserben és Somlóvásárhelyen is visszatérhet az élet az eredeti medrébe - mondta a belügyminiszter pénteken, az érintett települések polgármestereivel való egyeztetés után tartott sajtótájékoztatón, Budapesten. Pintér Sándor hangsúlyozta: a kabinet korábban hozott rendeleteiben már döntött arról, hogy az ingatlanokban, az ingóságokban, illetve a kül- és mezőgazdasági területekben esett károkat is felmérik, és a veszteséget maradéktalanul megtérítik. A belügyminiszter szerint nincs egészségügyi veszély a térségben.
2010.11.19. 17:15
 
 
Rekordáron cserélt gazdát a sex.com doménnév
A rekordnak számító 13 millió dollárért, azaz 2,6 milliárd forintért cserélt gazdát a sex.com doménnév, az árral azonban még így sem volt mindenki elégedett, mert a jól hangzó címért az eladó a mostani összeg csaknem dupláját, mintegy négymilliárd dollárt remélt. A weboldal ezt megelőzően 2006-ban cserélt gazdát, akkor az Escom LLC 12 millió dollárt (2,4 milliárd forintot) fizetett érte. Az egyik legnagyobb értékű internetes azonosítónak tekintett sex.com-ot eredetileg árverés keretében szerették volna továbbadni, remélve, hogy az új tulajdonos akár 20 millió dollárt is meg fog adni érte.
2010.11.19. 17:00
 
Támogatáspolitikai kérdésekről tájékozódtak Budapesten EP-képviselők
Az Európai Parlament (EP) gazdasági és monetáris ügyek bizottságának tagjaival találkozott pénteken Budapesten Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára, a megbeszélésen a képviselők tájékoztatást kaptak az NFM támogatásokat vizsgáló irodájának munkájáról és a magyar uniós elnökségi felkészülésről - közölte az NFM pénteken az MTI-vel. A megbeszéléseken áttekintették a magyarországi támogatásnyújtási politika versenyjogi felügyeletének fejlődését, elsősorban a strukturális alapok felhasználása terén.
2010.11.19. 16:45
 
 
Minden településre nevez ki körzeti megbízottat a rendőrség
A rendőrség ötszáz új megbízotti poszt létesítésével és a hozzájuk tartozó települések csoportos kijelölésével kívánja elérni, hogy Magyarországon mindenhol legyen körzeti megbízott - mondta Horváth Attila, az ORFK rendészeti főosztályvezető-helyettese Hajdúhadházon. Az ezredes a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség kistelepülési fórumán arról beszélt, hogy új logika szerint dolgozik a rendőrség: az önkormányzatokkal együttműködve tekintik át és sorolják be a különböző településeket és városrészeket veszélyeztetettség szerint. Mint mondta, így hatékonyabbá válik a rendőri munka, hiszen a rendőri erőket a közbiztonság állapotától függően gyorsan tudják a problémás helyekre vezényelni.
2010.11.19. 16:30
 
 
Tanácskozást kezdtek a Vatikánban a katolikus egyház bíborosai
Tanácskozást kezdtek pénteken a Vatikánban a római katolikus egyház bíborosai egyebek mellett a papok által elkövetett szexuális visszaélésekről és az egyháznak az ilyen esetekre adandó lehetséges válaszáról. Szerte a világból mintegy 150 bíboros vesz részt az egynapos elmélkedésen és közös imádságon XVI. Benedek pápa meghívására. Délelőtt a vallásszabadság helyzetéről cseréltek eszmét a bíborosok, a papi pedofília kérdése délután kerül napirendre. A Vatikán igyekezett csökkenteni az előzetes elvárásokat, és szóvivője útján közölte: az egyházfő a találkozón elsősorban csak meg akarja hallgatni a bíborosok véleményét.
2010.11.19. 16:15
 
 
Tízszeres áron kelt el a költségvetési vízibivalybőr táska
A meghirdetett ár tízszereséért, összesen 1 004 000 forintért kelt el a Nemzetgazdasági Minisztérium által a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére felajánlott vízibivalybőr költségvetési táska - közölte a minisztérium. A Vatera.hu aukciós weboldalon október végén bocsátották licitálásra a táskát 100 ezer forintos kikiáltási áron. A táskáért az összeget az Afrika Holding Zrt. ajánlotta fel és fizette be a károsultak megsegítésére létrehozott Magyar Kármentő Alap bankszámlájára. A vízibivalybőrből készült táska az év 364 napján a Pénzügyminisztérium első emeleti üvegvitrinjében feküdt. Évente egyszer vették elő, amikor a pénzügyminiszter átvitte a Parlamentbe a következő évi költségvetés tervezetét.
2010.11.19. 16:00
 
 
NATO-csúcs: német-francia kompromisszum a nukleáris témában
Diplomáciai források szerint közvetlenül a lisszaboni NATO-csúcstalálkozó pénteki kezdete előtt kompromisszum született Németország és Franciaország között abban, hogy az atlanti szövetség által elfogadandó új stratégiai koncepcióban miként szóljanak a nukleáris fegyverek kérdéséről. A stratégiai koncepció tervezetében szerepel az, hogy a NATO az Egyesült Államok európai rakétavédelmi terveihez kapcsolódóan meg akarja teremteni a szövetség európai területének teljes védelmi lefedettségét ballisztikus rakéták esetleges támadása ellen.
2010.11.19. 16:00
 
 
Aláírásgyűjtés indult az MTA filozófiai intézetében folyó elbocsátások ellen
Tiltakozó aláírásgyűjtés indult a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Filozófiai Kutatóintézetében elkezdődött tisztogatások ellen - közölte Radnóti Sándor, az ELTE BTK Esztétikai Tanszékének egyetemi tanára pénteken közleményben az MTI-vel. Radnóti Sándor tájékoztatása szerint az intézetből eltávolított munkatársakkal való szolidaritás kifejezéseként indult el az akció. Mint írta, az ügy hátterében az áll, hogy "egy világosan körülhatárolt cél" - egy tudományfilozófiai intézet létrehozása - érdekében nagyhagyományú filozófiai diszciplínák (etika, esztétika, vallásfilozófia, filozófiatörténet, Lukács-kutatás) érdemes képviselőit akarják kitakarítani az intézetből.
2010.11.19. 15:30
 
 
A különadók beruházásaik elhalasztására kényszeríthetik a német cégeket
Néhány új beruházás elhalasztására, vagy törlésére kényszerülhetnek azok a Magyarországon működő német vállalatok, amelyeket érintenek a különadók - közölte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pénteken. A Reutersnek nyilatkozó szakmai szövetséget aggasztja a visszamenőleges hatályú adózás is. A kamarának a Reutershez eljuttatott állásfoglalása szerint válsághelyzetben elfogadhatók a válságadók, de "csak szigorúan korlátozott ideig" és csak akkor, ha a különadók strukturális reformokkal is párosulnak.
2010.11.19. 15:00
 
 
Balogh: bizalmat kaptak a vezérigazgatók, a kuratórium várja, hogy teljesítsenek
Bizalmat kaptak a közmédiumok vezérigazgatói, a kuratórium azt várja, hogy teljesítsék kötelezettségeiket - mondta Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumi elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Balogh László közölte: azt szeretné, hogy folyamatosan emelkedő színvonalú, sokszínű, pártatlan, a kulturális sokszínűséget bemutató rádióval és televízióval találkozzanak a fogyasztók a jövőben.
2010.11.19. 14:45
 
EU-elnökség: Spanyolország és Belgium egyetért a magyar célokkal
Spanyolország és Belgium egyetért a 2011. első félévi magyar EU-elnökség legfontosabb céljaival, különösen azt üdvözlik, hogy az emberi tényező elve köré szerveződnek a magyar elnökség által kijelölt feladatok - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke újságíróknak a spanyol-belga-magyar EU-elnökségi trió házelnökeinek pénteki budapesti találkozója után. A házelnök elmondta, kollégáival abban is egyetértettek, hogy az EU-elnökség a polgárok Európája gondolathoz igazodva csak akkor lehet sikeres, ha nem a politikai elit, a kormányzó pártok és a parlamenti képviselők magánügye, hanem az ország polgárainak támogatását élvező közös nemzeti ügy.
2010.11.19. 14:30
 
 
Nagy erejű robbanás történt egy új-zélandi bányában, sokan eltűntek
Nagy erejű robbanás történt pénteken egy új-zélandi bányában, a helyi hatóságok szerint a detonáció után legalább harminc lent rekedt bányásszal megszakadt a kapcsolat. A baleset a Déli-sziget középső partvidéki részén, Greymouth városának közelében lévő bányában történt, ahol nemrég kezdődött meg a szénkitermelés. "Nem tudjuk, milyen mélységben történt a robbanás, de feltehetőleg nagy erejű volt. Egy kis szerencsével talán minden rendben lesz, ugyanakkor 25-30 bányászról egyelőre nincs információnk" - mondta Tony Kokshoorn polgármester az új-zélandi állami rádiónak. Két vájárnak ugyan sikerült épségben kijutni a felszínre, de nem lehet tudni pontosan, hányan rekedtek a föld mélyén.
2010.11.19. 14:30
 
EU-elnökség: a magyar elnökség prioritásairól tárgyalt az EP bizottság
A magyar soros elnökség prioritásairól tárgyalt Budapesten az Európai Parlament foglalkoztatási és szociális ügyi bizottsága. A megbeszéléseken szó esett a válságból való kilábaláshoz szükséges reformokról, adózásról, nyugdíjrendszerről - mondta Pervenche Berés, a delegáció vezetője. Elmondta: a válság miatt feszültség alakult ki a költségvetési konszolidáció és a kritikus foglalkoztatási helyzet között. A megbeszéléseken foglalkoztak a magyarországi reformok és az egykulcsos adó kérdéseivel, a szociális befogadás kérdéseivel, a roma stratégiával, illetve szóba került, hogy Európa mit tanulhat a roma lakosság integrációjáról Magyarországtól, és milyen kihívásokkal néznek szembe a tagállamok.
2010.11.19. 14:00
 
 
ÁSZ: hatékonyabban kell felhasználni az EU-támogatásokat
Nagyobb hangsúlyt kell helyezni a jövőben az EU-források hatékony és eredményes felhasználására, valamint a szabálytalanság- és követeléskezelés folyamataira - állapította meg az Állami Számvevőszék pénteken. Az ÁSZ felhívta a figyelmet: a 2009. év nagy kihívása volt Magyarország számára, hogy a romló gazdasági helyzetben nagyságrendileg növelje az EU 2007-2013-as költségvetési periódusa forrásainak lehívását, illetve hogy az előző, 2000-2006-os periódus forrásainak felhasználását maximalizálja. A támogatások felhasználásának stratégiai terve, a Nemzeti Fejlesztési Terv pénzügyi zárása 2010-ben sikeresen megtörtént - tartalmazza a jelentés.
2010.11.19. 13:45
 
 
A francia elnök támogatja a magyar uniós elnökséget
A francia elnök világossá tette, hogy támogatja a 2011 első felében esedékes magyar uniós elnökséget - mondta pénteken Orbán Viktor Párizsban Nicolas Sarkozyvel folytatott megbeszélését követően. A közel egyórás találkozó után a miniszterelnök elmondta: Európa legizgalmasabb kérdéseit tárgyalta meg francia kollegájával. "Mindketten tisztában vagyunk az elkövetkező félév tétjeivel, azokkal a történelmi jelentőségű kérdésekkel, amelyeket meg kell oldania az uniónak a magyar elnökség alatt" - hangsúlyozta a kormányfő. Mindeközben - Orbán megfogalmazása szerint - az unió nem adja fel azt a kötelezettségét sem hogy, Európát közel vigye minden európai országhoz. "Vagyis Horvátországot minél előbb az unión belül szeretnénk látni" - tette hozzá.
2010.11.19. 13:45
 
 
Közel félmillió dollárért kelt el egy hetvenéves Batman képregény
Közel félmillió dollárért kelt el egy dallasi árverésen egy 1939-ben kiadott Batman-képregény. A ritka példányt, amelyben Batman bemutatkozik, egy 84 esztendős kaliforniai férfi bocsátotta áruba, aki 13 éves korában fillérekért vette az újságosnál. Mint elmondta, ez volt az egyetlen képregény, amelyet gyermekkorából megőrzött. A képregényt csütörtökön egy telefonos licitáló vette meg 492 937 dollárért a Heritage Auctions dallasi árverésén. Az aukciós ház ugyanebből a kiadványból egy jobb állapotban levő példányt több mint egymillió dollárért adott el februárban.
2010.11.19. 13:30
 
 
MTI: Belénessy Csaba egy új és egy régi-új vezetőt kért fel helyettesnek
Kiegészült az MTI legfelső vezetése: a csütörtökön megválasztott új MTI-vezérigazgató, Belénessy Csaba a cég pénteki vezetői értekezletén bejelentette, hogy vezérigazgató-helyettesnek Szabó László Zsoltot és Vas Évát kérte fel. A két újonnan felkért vezető közül Szabó László Zsolt az intézményen kívülről érkezik - ő jelenleg az Echo TV vezérigazgatója, de 1997 és 1999 között a Duna TV gazdasági alelnöke, 1999 és 2001 között pedig az MTV elnöke is volt. Vas Éva korábban az MTI gazdasági területért felelős alelnöke volt.
2010.11.19. 13:30
 
 
Átfogó képet alkotna a privatizációról az MSZP
Az MSZP eseti országgyűlési bizottság felállítását kezdeményezi annak érdekében, hogy a választópolgárok átfogó képet kaphassanak az elmúlt húsz év privatizációjának eredményeiről. Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: mindenkinek joga van tudni, hogy mennyi minden teljesült az állami cégeket értékesítő kormányok, illetve az állami vállalatokat felvásárlók privatizációs vállalásaiból. Az ellenzéki politikus szerint mintegy 1.700 szerződés átvilágítására lenne szükség, a tanulságok levonásában pedig reményei szerint valamennyi privatizációért felelős korábbi miniszter segítséget nyújt majd az általuk javasolt testületnek.
2010.11.19. 12:30
 
 
Rivaldo jövőre az általa elnökölt brazil klubban játszik
Jövőre visszatér hazájába, és a másodosztályú Mogi Mirim csapatában futballozik majd Rivaldo, a brazilok világbajnok középpályása. "Miután elrendeztem a dolgaimat külföldön, úgy döntöttem, hogy 2011-ben a Paulista-bajnokságban szerepelek a Mogi Mirimben" - közölte Twitter-oldalán a 38 éves játékos. Rivaldo egyébként pályafutása elején már játszott ebben a csapatban, most pedig ő a klub elnöke. A klasszis futballista 2002-ben világbajnoki címet nyert a brazil válogatottal, 1999-ben pedig a nemzetközi szövetség (FIFA) szavazásán őt választották a világ legjobb játékosának. A nemzeti együttesben 74 alkalommal szerepelt és 34 gólt lőtt.
2010.11.19. 11:45
 
 
Schmitt Pál fogadta az Emberi Méltóság Tanácsának vezetőit
Schmitt Pál pénteken hivatalában fogadta az Emberi Méltóság Tanácsának vezetőit, akik beszámoltak a szervezet aktuális tevékenységéről. A tanácskozást követő sajtótájékoztatón Lomnici Zoltán, a tanács elnöke azt mondta: három kérdést vetettek fel a találkozón. Tekintettel arra, hogy a köztársasági elnök véleményezni fogja az új alkotmány tervezetét, arra kérték, hogy az emberi méltóságot véleményében emelje ki és ezt a legfontosabb jogok között tartsa számon. Mint mondta, Schmitt Pál ezzel egyetértett és hangsúlyozta, hogy a legfontosabb jognak tekinti az emberi méltósághoz való jogot.
2010.11.19. 11:45
 
 
Németországba látogat 2011 szeptemberében XVI. Benedek pápa
XVI. Benedek pápa elfogadta a szülőhazájából kapott meghívást, és 2011 szeptemberében hivatalos látogatást tesz Németországban - jelentette be pénteken a német államfő hivatala. Christian Wulff és a német püspökkari konferencia megerősítette, hogy a katolikus egyházfő Berlinbe, a kelet-németországi erfurti egyházmegyébe és az ország délnyugati részében fekvő freiburgi egyházmegyébe látogat el. A freiburgi érsekséget Robert Zollitsch, a német püspöki kar elnöke vezeti. XVI. Benedek 2005. évi megválasztása óta kétszer járt Németországban.
2010.11.19. 11:30
 
 
Talmácsi jövőre is az élmezőnyhöz akar tartozni
A következő szezonban is az élmezőnyhöz akar tartozni, sőt, az idei hatodik helyéhez képest előre lépne Talmácsi Gábor, aki jövőre a gyorsaságimotoros-világbajnokságban új csapattal, a Jack and Jones istállóval vág neki. A motoros erről a Digi Sport Reggeli start című pénteki műsorában beszélt. Talmácsi elmondta: januártól két hónapon keresztül Barcelonában készül majd: "Minél többet szeretnék majd motorozni, ugyanis minél több kilométer van bennem, annál jobb leszek. Az előző idényem nagyon nehéz volt, ennek ellenére szerintem szép az a hatodik hely, ugyanakkor figyelembe véve a jelenlegi lehetőségeimet, ennél jobb eredményt szeretnék elérni jövőre."
2010.11.19. 11:15
 
 
Cher otthagyta kéznyomát Hollywoodban
Kéz- és lábnyomát hagyta Hollywood egyik leghíresebb filmszínháza, a Grauman's Chinese Theatre előtt Cher. Az énekesnő többek között Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Clark Gable, George Clooney és Hugh Jackman, valamint Robert Downey Jr. nyomaihoz csatlakozott. A színésznőként is elismert Cher jelenleg épp legújabb filmjét, a Burlesque című alkotást reklámozza. A filmben egy éjszakai klub tulajdonosát alakítja, aki lehetőséget ad a Christina Aguilera által megformált vidéki lánynak, hogy bizonyítsa tehetségét.
2010.11.19. 11:15
 
 
Jogerős ítélet született a roma kárpótlási csalással kapcsolatos ügyben
Jogerősen egy év tíz hónap, illetve öt év közötti szabadságvesztéssel sújtotta pénteken a Szegedi Ítélőtábla annak a társaságnak az irányítóit, akik több száz millió forinttal károsították meg az Osztrák Megbékélési Alapot a második világháború során Ausztriába kényszermunkára elhurcoltak kárpótlására benyújtott valótlan kérelmekkel. Az elsőrendű vádlottat, Sztojka Katalint, a Kalocsai Cigány Kisebbségi Önkormányzat korábbi elnökét, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettéért, mint társtettest és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétségéért, mint tettest öt év börtönbüntetéssel sújtotta a táblabíróság. A bíróság több vádlott esetében vagyonelkobzást rendelt el.
2010.11.19. 11:15
 
 
Kutyatámadás Nagyhegyesen: életveszélyes állapotban az áldozat
Nyolc nagytestű kutya támadott meg egy idős férfit a Hajdú-Bihar megyei Nagyhegyesen; az áldozat testén mintegy száz harapást okoztak az állatok, a férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel kezelik - mondta Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház sajtóreferense pénteken az MTI-nek. A mentőápolók elmondása szerint a kutyák csütörtökön több súlyos sebet ejtettek az áldozaton, aki az egyik fülét elveszítette. A férfit mentőhelikopterrel szállították a kórház intenzív osztályára - közölte. Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a férfi egy Nagyhegyes melletti tanya tulajdonosa, akinek a szomszédjából szabadult ki a nyolc nagytestű kuvasz kutya.
2010.11.19. 11:00
 
 
A KDNP üdvözli a közmédiumok vezetőinek megválasztását
A KDNP üdvözli a közszolgálati médiumok vezetőinek megválasztását - mondta Pálffy István, a kisebbik kormánypárt szakpolitikusa. Üdvözöljük, hogy a közszolgálati intézményeknek megválasztott, legitim vezetői vannak. Ők függetlenek, tőlünk is teljes mértékben - mondta a kormánypárti politikus. Közölte: pénteken várhatóan a parlament elé kerül a mintegy 140 oldalas médiatörvény, amelynek sürgősségi tárgyalását fogják kérni. A médiatörvénynek január 1-től működést kell biztosítania az egyes intézményeknek, a médiahatóságnak és a piacszabályozás területén - fejtette ki. Elmondta: a javaslatot várhatóan jövő héten tárgyalja a kulturális bizottság, s karácsony előtt végszavazás lehet róla.
2010.11.19. 11:00
 
 
A reálkereset 2,9 százalékkal nőtt január-szeptemberben
A reálkereset - a fogyasztói árak 5,1 százalékos növekedése mellett - 2,9 százalékkal emelkedett január-szeptemberben döntően a személyi jövedelemadó-szabályok változása miatt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal pénteken. Szeptemberben a reálkereset, 3,8 százalékos inflációval számolva 2,2 százalékkal nőtt a 2009. szeptemberihez képest. A versenyszférában a reálkereset 3,4 százalékkal emelkedett, a költségvetésiben pedig az egy évvel korábbival megegyező szinten maradt.Az év első háromnegyedében a bruttó átlagkeresetek 2,4, a nettó 8,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.
2010.11.19. 10:00
 
 
NBA: kikapott a Phoenix
A sérült Steve Nash nélkül felálló Phoenix Suns 105-89-es vereséget szenvedett az Orlando Magic otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Indiana Pacers-Los Angeles Clippers 107-80, Orlando Magic-Phoenix Suns 105-89, Portland TrailBlazers-Denver Nuggets 86-83.
2010.11.19. 08:30
 
 
Könyv a maffiáról gyerekeknek
A szervezett bűnözés világát magyarázza el a legfiatalabb olvasóknak Antonio Nicaso olasz újságíró november közepén megjelent könyve. A maffia gyerekeknek elmagyarázva (La mafia spiegata ai ragazzi) című könyv betekintést nyújt az olasz bűnszervezetek történetébe, szokásaiba, kitérővel a Cosa Nostra amerikai szervezetére, a japán Yakuza, az orosz, mexikói, kolumbiai, nigériai és albán maffiára is. A szerző kötetében elmagyarázza a maffiózók kulcsszavait: a klánnak megfelelő szicíliai "cosca" kifejezés például az articsóka legbelső, szúrós levelek rejtette részét jelent. A könyv felsorolja a maffia-mondásokat is.
2010.11.19. 08:30
 
 
Magyar Nemzet: kereskedők a tavalyinál jobb karácsonyra számítanak
A karácsonyi kereskedelmi forgalom növekedésére számít a szakma abban bízva, hogy a fogyasztók, ha óvatosan is, de többet költenek, mert azzal számolnak, hogy az adóváltozások miatt több marad a zsebükben - írja a pénteki Magyar Nemzet. Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta: ha csak néhány százalékkal is, de várhatóan nő a karácsonyi forgalom a tavalyihoz képest. Hozzátette: 2006 óta minden évben kevesebb árut vásároltak az emberek.Tavaly a bevétel is kisebb volt mint 2008-ban. Az adatok azt mutatják, hogy megindult az élelmiszerek, tartós fogyasztási cikkek forgalmának emelkedése és a járműeladások száma is nő. Ez a karácsony forgalomnövekedését vetíti előre.
2010.11.19. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586[1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista