2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
EP-képviselők: nagyobb szerep kell a nőknek a megbékélési folyamatokban
Nagyobb, tevékenyebb szerepet kell kapniuk a nőknek a különböző konfliktusrendező, megbékélési folyamatokban - hangoztatták magyar európai parlamenti (EP-) képviselők kedden Strasbourgban, az EP plenáris vitájában, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy tíz évvel ezelőtt fogadott el határozatot az ENSZ Biztonsági Tanácsa a nők szerepéről a béke és a biztonság megőrzésében, illetve megteremtésében. Bauer Edit szlovákiai magyar néppárti EP-képviselő emlékeztetett arra, hogy az 1325-ös számú BT-határozat a délszláv háború szomorú tapasztalatai nyomán született.
2010.11.23. 13:00
 
Mester Tamásnak már elege van Szíj Melinda népszerűségéből
Mester Tamás kifakadt! Szerinte ugyanis nem lenne szabad engedni, hogy Szíj Melinda nyerje meg a Megasztárt.
2010.11.23. 12:50
 
 
Martonyi: semmivel nem szabad összekapcsolni az uniós szerződésmódosítást
Semmilyen más kérdéssel nem szabad összekapcsolni a legutóbbi európai uniós csúcstalálkozón kezdeményezett, korlátozott EU-szerződésmódosítás ügyét, így a horvát csatlakozási szerződéssel sem - jelentette ki Martonyi János külügyminiszter Brüsszelben. Az EU-tagországok külügyminiszteri találkozójáról tartott sajtótájékoztatóján a magyar diplomácia vezetője leszögezte: ha az állam- és kormányfők decemberben véglegesen döntenek az állandó pénzügyiválság-rendezési keret létrehozását szolgáló felülvizsgálat elindításáról, a következő félévben hivatalban lévő magyar elnökség célja az lesz, hogy a módosítás a lehető legegyszerűbb legyen, azaz csak azon a ponton nyúljanak a szerződéshez, ahol erre szükség van.
2010.11.23. 12:45
 
 
Újabb katonai csapással fenyegeti egymást a két Korea
Újabb katonai csapással fenyegette meg egymást kedden a két Korea, miután néhány órával korábban tüzérségi párbaj zajlott le közöttük. Észak-Korea szerint Dél-Korea kezdte a keddi tüzérségi párbajt, és megfenyegette déli szomszédját, hogy ismét lőni fogja területét, ha az akár csak egy hajszálnyival is megsérti a két országot elválasztó fegyverszüneti vonalat. "Többszöri figyelmeztetésünk ellenére Dél-Korea 13 órától kezdődően több tucatnyi lövedéket lőtt ki területi vizeinkre Jonpjong-sziget mellett (...) és mi azonnal határozott katonai akcióba fogtunk" - közölte a KCNA hivatalos hírügynökség. A szűkszavú közleményből nem derül ki, hogy az állítólagos dél-koreai támadás okozott-e bármilyen kárt Északnak.
2010.11.23. 12:45
 
 
Többen megkérték a Megasztárból kiesett Lakakos Yvette kezét!
Bár Lakatos Yvette könnyek között búcsúzott a Megasztártól, rajongói nem hagyják, hogy búslakodjon. Amellett, hogy tudását dicsérik és jövőbeni terveiről érdeklődnek nála, szépségét sem hagyják figyelmen kívül.
2010.11.23. 12:38
 
 
Kovács Tamás: "nem kérdeztek az utódomról"
"Nem kérdeztek meg az utódomról, de ezt nem is tartom fontosnak vagy szükségesnek" - mondta újságírói kérdésre Kovács Tamás legfőbb ügyész kedden, a 18. Kriminalexpo budapesti megnyitóját követően. Hozzátette: sem véleményt, sem javaslatot nem kértek tőle. Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. születésnapján, 2010. december 13-án jár le. Utódját a köztársasági elnök jelöli. A Gyurcsány Ferenc volt kormányfő mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló esetleges indítvány ügyére reagálva - amelynek híre a sukorói telekcsere miatt röppent fel - újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: ebben az ügyben elmondtak mindent, s most se tudna mást mondani, mint eddig.
2010.11.23. 12:15
 
 
Több mint 7 milliárd forint közműdíj-hátraléka van a budapestieknek
Több mint 7 milliárd forint határidőn túli díjhátraléka van a budapestieknek a fővárosi önkormányzat tulajdonában vagy résztulajdonában álló közműcégek nyilvántartása szerint. A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése elé terjesztett tájékoztató szerint a közüzemi cégeknél felhalmozott adósságállomány júniusban megközelítette a 7,2 milliárd forintot. A fővárosiak a Főgáz Zrt.-nek tartoznak a legtöbbel, a júniusi adatok szerint több mint 5,2 milliárd forinttal. A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-nek 768, a Fővárosi Vízművek Zrt-nek 625, míg a távfűtési szolgáltatónak, a Főtávnak mintegy 534 millió forint összegű számlát nem egyenlítettek ki.
2010.11.23. 12:00
 
 
Darth Vader eredeti öltözete a Christie's árverésén
A sötét oldalra csalogatja a licitálókat a Christie's, a patinás aukciósház popkultúrából merítő aukcióján többek között a Csillagok háborúja-széria fő gonoszának, Darth Vadernek az eredeti "gúnyáját" is árverésre bocsátják csütörtökön Londonban. A Christie's tájékoztatása szerint a jelmezt - amelyhez sisak és maszk is tartozik - a Star Wars-saga második epizódjában, A birodalom visszavág című részben használták, még 1980-ban. Vader nagyúr öltözékének értékét 160-230 ezer fontra becsülik. A csütörtöki árverésen a rajongók lecsaphatnak Supergirl, Superman és Dick Tracey ruháira, valamint a Star Trek személyzete egyik tagjának uniformisára. Kalapács alá kerül James Bond egyik fegyvere is.
2010.11.23. 11:45
 
 
Washington határozottan elítéli az észak-koreai tüzérségi támadást
A washingtoni Fehér Ház határozottan elítélte a dél-koreai szigetet ért keddi észak-koreai tüzérségi támadást, és felszólította Phenjant, hogy hagyjon fel a háborús provokációval. Az amerikai vezetés hangsúlyozza közleményében, hogy az Egyesült Államok elkötelezett Dél-Korea védelmében, valamint a térségbeli béke és katonai egyensúly fenntartásában. Egy meg nem nevezett amerikai tisztségviselő pedig azt közölte, hogy a Koreai-félsziget térségében állomásozó amerikai erőknek egyelőre nem kell belefolyniuk az incidensbe, de folyamatosan figyelik a helyzetet.
2010.11.23. 11:45
 
 
Japán minden eshetőségre felkészül a koreai incidens kapcsán
Kan Naoto japán miniszterelnök utasította kormánya minisztereit, hogy készüljenek fel "minden eshetőségre" a dél-koreai szigetet ért keddi észak-koreai tüzérségi támadás miatt. Az orosz külügyminisztérium egy magas rangú tisztségviselője kedden a Sárga-tengeren történt incidens kapcsán azt mondta: Moszkva megengedhetetlennek tartja az erőszak alkalmazását a Koreai-félszigeten, és mérsékletre szólítja fel a feleket. Az Interfax hírügynökség által idézett orosz illetékes hangsúlyozta, hogy az Észak és Dél közötti minden vitát politikai-diplomáciai eszközökkel kell megoldani, és a feleket mérsékletre és nyugalmuk megőrzésére szólította fel.
2010.11.23. 11:45
 
 
Matolcsy: a strukturális reformok 600-800 milliárd megtakarítást hoznak
A jelenlegi 38 százalékos GDP arányos adócentralizáció 33 százalékra csökken 2014-re - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Napi Gazdaság adókonferenciáján, hozzátéve, hogy a februárban bejelentendő strukturális reformok 600-800 milliárd forint megtakarítást hoznak. Matolcsy György bejelentette: "a kötelező magánnyugdíjpénztári rendszer (...) megszűnik, a három pillérből, kettő, az állami és az önkéntes marad". A magánnyugdíjpénztári vagyon kisebbik részét, a nyugdíjbiztosítási alap hiányának kiegyenlítésére fordítja a kormány, jövőre 530 milliárd forintot, 2012-ben 250 milliárd forintot, a többit az államadósság csökkentésére, ami évi 300-400 milliárddal csökkenti a költségvetés kamatterheit - magyarázta.
2010.11.23. 11:15
 
 
NYT: szélhámos volt az afgán kormánnyal tárgyaló "tálib vezető"
Szélhámos volt az a férfi, aki tálib vezetőnek adva ki magát részt vett az afgán kormánnyal folytatott "titkos béketárgyalásokon" - közölte kedden a The New York Times című amerikai napilap. Az újság szerint a magát Ahtar Muhammad Manszur mollának kiadó férfi háromszor találkozott afganisztáni és NATO-illetékesekkel, s a kabuli elnöki palotában Hamid Karzai afgán elnökkel is tárgyalt, ráadásul egy NATO-géppel szállították oda. Hasonló értesüléseket szerzett a The Wall Street Journal (WSJ) és a The Washington Post című amerikai napilap, valamint az AP hírügynökség is.
2010.11.23. 11:15
 
 
Mianmarban nem legalizálják Aung Szan Szú Kji pártját
Elutasította a mianmari legfelsőbb bíróság a neves ellenzéki, Aung Szan Szú Kji vezette Nemzeti Liga a Demokráciáért (NLD) párt arra vonatkozó kérvényét, hogy a pártot ismét vegyék hivatalosan jegyzékbe. Az NLD-t májusban oszlatta fel az országot irányító katonai junta, miután az március végén bojkottot hirdetett a november eleji választásokra. A párt azért bojkottálta a voksolást, mert a mianmari választási törvény értelmében az indulni kívánó pártoknak ki kell zárniuk soraikból a börtönviselt embereket. Így a Nobel-békedíjas Aung Szan Szú Kji pártja csak akkor vehetett volna részt a választásokon, ha kizárja soraiból saját vezetőjét.
2010.11.23. 11:00
 
 
NBA: a játékosok szerint elmarad a következő szezon
Nagy az esély arra, hogy elmarad a következő szezon az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) - állítja a játékosok érdekvédelmi szervezetének vezetője. "Ismerve a mai szituációt, 99 százalék, hogy a következő idény elmarad - nyilatkozta Billy Hunter a New York Timesnak. - Várom, hogy a másik fél jelezze, szeretne ésszerűen megállapodni a folytatásról." Az NBA-ben érvényben lévő kollektív szerződés jövő júliusban jár le, és az újabb megállapodással kapcsolatos tárgyalások több mint egy éve eredménytelenül zajlanak a liga és a játékosok között.
2010.11.23. 10:45
 
 
DiCaprio dedikálással hálálta meg a sikeres kényszerleszállást
Aláírásokkal hálálta meg egy Boeing repülőgép személyzetének a fedélzeten tartózkodó Leonardo DiCaprio amerikai színész, hogy gond nélkül kényszerleszállást hajtottak végre New Yorkban. A US Magazine című lap szerint a színész járata vasárnap felszállás közben került bajba, mert leállt az egyik hajtómű. A 36 éves DiCaprio az autogramokkal "a pilótának és a személyzetnek akarta megköszönni, hogy biztonságban letették a gépet" - mondta a lapnak a színész szóvivője. A járat az oroszországi Szentpétervárra tartott, Leonardo DiCaprio a "tigriscsúcsra" volt hivatalos. A kihalófélben lévő tigrisek sorsáról tartott tanácskozáson Vlagyimir Putyin és más magas rangú politikusok is részt vesznek.
2010.11.23. 10:45
 
 
Új-zélandi bányarobbanás: egyre kevesebb a remény, hogy túlélőket találnak
Az új-zélandi rendőrfőkapitány, Howard Board egyre kevesebb esélyt látott kedden arra, hogy a pénteki robbanás miatt a bányában rekedt 29 bányász még életben van. "A helyzet komor, és óráról órára, napról napra komorabb" - mondta újságíróknak Board. Az új-zélandi miniszterelnök, John Key is pesszimistán nyilatkozott a vájárok túlélési esélyeiről a parlamentben: "Reméljük, hogy az eltűntekkel minden rendben van, és imádkozunk értük. De tekintve, hogy közel négy napja nem léptünk velük kapcsolatba, a helyzet súlyos. Optimistának kell maradnunk, de rendőrség már számol emberveszteséggel is."
2010.11.23. 10:00
 
 
Gyorsult a népességfogyás
A születések száma nagyobb mértékben csökkent, mint a halálozásoké, ezért 2010 első kilenc hónapjában a természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint 2009 ugyanezen időszakában; a becsült népességszám 9 millió 998 ezer fő volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az előzetes adatok szerint 2010 első kilenc hónapjában 68.049 gyermek született, 6,9 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 95.936 volt, ami 1,1 százalékos csökkenést jelent a 2009. január-szeptemberihez képest. A természetes fogyás 27.887 fő volt, 3.996-tal több, mint az előző év azonos időszakában.
2010.11.23. 09:45
 
 
Erdei tanácsadója szerint Hopkins lenne a legjobb ellenfél
Erdei Zsolt új tanácsadója, Greg Leon szerint a korábbi világbajnok magyar ökölvívónak egy Bernard Hopkins elleni mérkőzés jelentené az igazi áttörést. A profiboksz.hu kedden arról számolt be, hogy az üzletember szerint a 36 éves, amatőrként olimpiai bronzérmes Erdei készen áll az amerikai piac meghódítására, ehhez pedig Hopkins lenne a legjobb ellenfél. Erdei magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben szinte pontosan egy év után lépett ismét ringbe: a kenyai Samson Onyangót magabiztosan, egyhangú pontozással győzte le.
2010.11.23. 09:15
 
 
Magyar Hírlap: újra lesz középiskolája a honvédségnek
Elképzelhető, hogy a nemrégiben a T-Comtól a Fővárosi Önkormányzat fenntartásába került Puskás Tivadar Távközlési Technikum lehet az első újonnan megnyitott honvédségi szakközépiskola - írja a Magyar Hírlap. A lap információi szerint az intézmény vezetése örülne ennek, s a Honvédelmi Minisztérium is nyitott a javaslatra. A HM tervei között szerepel, hogy katonai reáliskolákat létesítsen, korábban számos ilyen működött, de több lépcsőben bezárták őket, legutoljára a győrit 2002-ben. A Puskás a lap értesülése szerint a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem "előképzőjeként" jöhetne szóba, és három párhuzamos osztályban okulnának az utóbb a rend- és polgári védelem területére lépő diákok.
2010.11.23. 08:30
 
 
Mesterek Kupája: Nadal legyőzte Roddickot
A világelső spanyol Rafael Nadal három játszmában legyőzte az amerikai Andy Roddickot a Londonban zajló évzáró tenisz Mesterek Kupája hétfő esti mérkőzésén. Eredmény, A csoport, 1. forduló: Rafael Nadal (spanyol, 1.)-Andy Roddick (amerikai, 8.) 3:6, 7:6 (7-5), 6:4, B csoport, 1. forduló: Roger Federer (svájci, 2.)-David Ferrer (spanyol, 7.) 6:1, 6:4 Andy Murray (brit, 5.)-Robin Söderling (svéd, 4.) 6:2, 6:4. A két kvartett első két helyezettje kerül be a szombati elődöntőbe, a finálét vasárnap rendezik.
2010.11.23. 08:30
 
 
Magyar Nemzet: csökkenhet a tanárok óraszáma
Mérsékelné a tanárok terhelését és kisebb létszámú osztályokat indítana a kormány, az intézkedéseknek köszönhetően várhatóan több pedagógusra lesz szükség a pályán, sikerülhet megmenteni az intézményeket és javulhat a színvonal - írja a Magyar Nemzet. 22 óra helyett a pályakezdőknek 19, a pedagógus I. és a pedagógus II. fokozatba tartozóknak 21, a mestertanároknak pedig maximum 19 órát kellene dolgozniuk az oktatási törvény koncepciójának a lap birtokába került november 11-i verziója szerint. A tanulók kötelező terhelése ugyan emelkedne, de a legtöbb évfolyamon csak a mindennapos testnevelés bevezetése miatt. A hatodik és a nyolcadik osztályban heti 4,5, illetve 4 órával nőne az óraszám.
2010.11.23. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: gyorsítja a behajtást az APEH
Az APEH új informatikai hálózatot fejlesztett ki, amelynek segítségével a jövőben gyorsabban emelheti le a köztartozást felhalmozó személyek bankszámláiról a be nem fizetett adót, a rendszer egy hónapja működik - írja a Magyar Nemzet keddi száma. Várszeghi György, az adóhatóság végrehajtási főosztályának vezetője a lapnak elmondta: a pénzintézeteknek törvényi kötelezettségük, hogy azonnal jelentsék, ha egy cég számlát nyit náluk, a magánszemélyekkel kapcsolatos banki információkat azonban az APEH eddig nehézkesen szerezte meg, mert papíron levelezett a bankokkal. A magánszemélyek jelenleg 160 milliárd forinttal tartoznak az államnak.
2010.11.23. 07:45
 
 
Az izraeli parlament a területi engedményeket megnehezítő törvényt hozott
Az izraeli parlament hétfőn olyan törvényjavaslatot fogadott el, amely megnehezíti, hogy a kormány területi engedményeket tegyen, s ezzel tovább bonyolíthatja a palesztinokkal és a szíriaiakkal folytatandó béketárgyalásokat. A törvény kétharmados knesszet-többséget ír elő bármilyen, a palesztinoknak Kelet-Jeruzsálemben vagy a szíriaiaknak a Golán-fennsíkon adandó területi engedmény jóváhagyásához, s ennek hiányában a megszállt területekről való minden kivonulásról népszavazást rendel kiírni. A 65 szavazattal 33 ellenében megszavazott jogszabály rövid távon csekély hatással lesz, mivel Izrael egyik féllel sem áll megállapodás közelében.
2010.11.23. 07:30
 
 
Kambodzsában 300 fölé nőtt az agyontaposott áldozatok száma
Hun Sen kambodzsai miniszterelnök szerint 339-ra emelkedett Phnompenben a hétfőn egy tolongásban agyontaposott emberek száma. Az áldozatok többsége nő - közölte az állami televízió. A kambodzsai fővárosban ezekben a napokban több millióan gyűltek össze a víz ünnepe alkalmából. Ennek végén sokan át akartak menni egy esti rendezvényre a Mekong folyó egyik szigetére, a Gyémánt szigetre, de a hídon és környékén torlódás alakult ki, a tömegben kitört a pánik, és az emberek agyontaposták egymást. A pánik kiváltó okát egyelőre nem tudni. Egy szemtanú szerint attól ijedtek meg, hogy néhányan eszméletlenül összeestek a tolongásban. A sérültek száma több százra rúg.
2010.11.23. 07:15
 
Díjátadásra hívták meg az Európai Parlamentbe Aung Szan Szú Kjit
Az Európai Parlament (EP) meghívta hétfőn a mianmari ellenzék vezéralakját, Aung Szan Szú Kjit egy két évtizede esedékes díjátadásra; az EP 1990-ben ítélte oda neki a Szaharov-díjat, de eddig nem kerülhetett sor az átadására. A parlament elnöke, Jerzy Buzek jelentette be a meghívást, és örömét fejezte ki, hogy Aung Szan Szú Kji kiszabadult a házi őrizetből. "Sajnos nem tudta személyesen átvenni húsz évvel ezelőtt, ezért hát meghívom, jöjjön el a plenáris ülésre" - mondta. Mianmar szerepelt az európai külügyminiszterek hétfői tanácskozásának a napirendjén is.
2010.11.22. 22:00
 
 
Sutil szóban már megegyezett a Force Indiával
További egy évig a Force India Forma-1-es istálló pilótája marad a német Adrian Sutil, miután szóban már megegyezett a vezetőséggel a szerződésének meghosszabbításáról. Manfred Zimmermann, a 27 éves versenyző menedzsere hétfőn jelentette be, hogy a megállapodásról szóló dokumentumot az elkövetkező két-három hétben írják alá. Sutil a 2010-es szezonban a pontverseny 11. helyén zárt, s bár korábban arról szóltak a hírek, hogy átigazolhat a Renault csapathoz, ott valószínűleg - az orosz Vitalij Petrov év végi jó teljesítménye miatt - már nem lesz szabad hely.
2010.11.22. 21:45
 
 
Majdnem 50 törvénymódosítást tartalmaz a költségvetést megalapozó csomag
Majdnem ötven törvénymódosítást tartalmaz a jövő évi büdzsét megalapozó "salátatatörvény", amely a 2011-es költségvetés végrehajtását szolgálja - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a javaslat expozéjában hétfő este a parlamentben. Kármán András elmondta: a 2011-es költségvetés fenntarthatósága megköveteli, hogy a kormány fegyelmezett költségvetési politikát folytasson, ehhez pedig szükség volt a büdzsét megalapozó törvények gondos és aprólékos előkészítésére. Tájékoztatása szerint a legnagyobb terjedelmű az államháztartási törvény módosítása, amely egyebek mellett bevezeti a megmentési és szerkezetátalakítási támogatást.
2010.11.22. 21:45
 
 
A pápa hajlandó lemondani, ha alkalmatlannak érzi magát feladata ellátására
XVI. Benedek pápa egy róla megjelent új könyvben arról beszél, hogy nem habozna a visszavonulástól, ha úgy érzi, hogy alkalmatlan a katolikus egyház vezetésére. Több mint 700 év után XVI. Benedek lenne az első egyházfő, aki önszántából mond le hivataláról. A világ fénye: a pápa, az egyház, és az idő jelei című könyvben a német újságíró, Peter Seewald a pápával folytatott beszélgetéseit rögzítette a nyáron. A könyvben kitérnek a pápa egészségére, napi rutin feladataira és jövőjére is. "Igen, ha egy pápa nyilvánvalóan látja, hogy nem alkalmas többé fizikailag, lelkileg és szellemileg hivatala ellátására, akkor joga - és bizonyos körülmények között kötelessége is -, hogy lemondjon" - idézi a pápát a könyv.
2010.11.22. 21:45
 
 
Cowen az ír költségvetés megszavazása után feloszlatja a parlamentet
David Cowen ír kormányfő hétfőn bejelentette, hogy a következő évre szóló költségvetés megszavazása után feloszlatja a parlamentet, hogy a "választók döntsék el, ki vállalja el a kormányzás felelősségét". Cowen szerint "vannak körülmények, amikor a nemzeti érdekek szolgálatának alá kell rendelni más megfontolásokat, beleértve a párt-, a politikai és személyes érdekeket, és ez ilyen körülmény." Ezzel arra célzott, hogy Írország pénzügyi segítségért fordult nemzetközi intézményekhez, mint az Európai Unióhoz és a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF). Egyúttal felszólította a képviselőket arra, hogy szavazzák meg a jövő évre szóló intézkedéseket a "páratlanul súlyos körülmények között".
2010.11.22. 21:45
 
 
A forint gyengült az euróval és a svájci frankkal szemben
Gyengült a forint estére az euróval, illetve a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt a nemzetközi bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 275,28 forinton állt az euró a délutáni 273,70 forint után, reggel hét óra körül 273,73 forinton volt. Hétfőn eddig 276,05 és 272,31 forint között mozgott az euró. Vasárnap késő este 273,78 forinton áll a közös pénz, ehhez képest hétfő estére 0,55 százalékkal erősödött. Az euró árfolyama az idén eddig 1,74 százalékkal emelkedett a forinthoz viszonyítva.
2010.11.22. 21:00
 
 
Hajdú Péter beszólt Friderikusznak!
A Frizbi műsorvezetője múlt hét pénteken a Megasztár szünetében mesélt a kameráknak arról, hogy nincs túl jó véleménnyel a hazai talkshow-legendáról, Friderikusz Sándorról.
2010.11.22. 20:13
 
Akciótervben egyezett meg Ukrajna Brüsszellel a vízumrendszer könnyítése ügyében
Megállapodott Ukrajna és az Európai Unió hétfőn arról az akcióprogramról, amely útmutatást ad Kijevnek, hogy mit kell tennie a vízumrendszer könnyítése érdekében. Az akcióterv teljesítését követően megegyezés születhet a két fél között a rövid tartózkodásokra vonatkozó vízummentességről. A programról a Viktor Janukovics ukrán államfő, Herman Van Rompuy, az uniós kormányfői tanács elnöke és José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök részvételével megtartott brüsszeli EU-ukrán csúcsértekezleten született döntés.
2010.11.22. 20:00
 
 
Pakisztáni miniszter: ártatlan az istenkáromlásért halálra ítélt keresztény nő
Az előzetes vizsgálatok alapján ártatlannak tartja az istenkáromlásért halálra ítélt keresztény nőt az egyik pakisztáni miniszter. A kisebbségügyi tárca vezetője, Sahbaz Bhatti szerint Asia Bibit jogtalanul vádolták meg, és a politikus reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az általa szerdán - Aszif Ali Zardari pakisztáni államfő részére - benyújtandó vizsgálati jelentés alapján a 45 éves asszony elnöki kegyelemben részesülhet. Bibi ellen 2009-ben azért indult eljárás, mert muszlim munkatársnői azzal vádolták meg, hogy tiszteletlenül beszélt Mohamed prófétáról. November 8-án egy Pandzsáb tartománybeli bíróság a pakisztáni büntetőtörvénykönyv alapján, istenkáromlás miatt halálbüntetést szabott ki rá.
2010.11.22. 19:45
 
 
Nyolc sportág képviselői részesültek Junior Prima Díjban
Negyedik alkalommal adták át hétfőn a Junior Prima Díjakat sport kategóriában, idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, akik kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak. A szakmai zsűri döntése alapján ezúttal Csernoviczki Éva cselgáncsozó, Farkasdi Ramóna kajakos, Fucsovics Márton teniszező, Hetényi Zoltán jégkorongozó, Kapás Boglárka úszó, Kovacsics Anikó és Nagy Kornél kézilabdázó, Rapport Richárd sakkozó, Sors Tamás paraúszó és Szilágyi Áron kardvívó teljesítményét méltatták a budapesti ünnepségen. A Prima Primissima Alapítvány keretében alapított Junior Prima Sport díjra olyan sportolókat lehetett jelölni, akik még nem töltötték be a 26. életévüket.
2010.11.22. 19:15
 
 
Szélesebb társadalmi részvétel a jogalkotásban
Az eddiginél szélesebb körű társadalmi részvétellel valósulhat meg januártól a jogalkotás annak a törvényjavaslatnak az értelmében, amelyet hétfőn fogadott el a parlament. A kormánypárti képviselők támogatták, az ellenzékiek elutasították az indítványt. Az elfogadott jogszabály alapelvként rögzíti: a társadalmi egyeztetés során biztosítani kell, hogy a véleményezési folyamatban az álláspontok - különös tekintettel a hátrányos helyzetű, társadalmi és gazdasági szempontból marginalizált csoportok véleményének - lehető legszélesebb köre jelenjen meg.
2010.11.22. 18:45
 
Görögország: legyen a Nyugat-Balkán 2018-ban az EU-ban
A görög külügyminiszter hétfőn Brüsszelben azt szorgalmazta, hogy az Európai Unió adjon konkrét időpontot a Nyugat-Balkán országainak, hogy mikor csatlakozhatnak az Európai Unióhoz. Dimitrisz Drucasz szerint 2018 volna a legalkalmasabb időpont arra, hogy a tagságra készen álló balkáni országok felvételt nyerjenek az integrációba. Athén arra törekszik majd, hogy a 2014-es soros elnöksége idején rávegye a tagállamokat, adjanak csatlakozási időpontot, mert abból a tagságra aspirálók - Szerbia, Montenegró, Macedónia, Albánia és Bosznia - ösztönzést meríthetnek a szükséges reformok elvégzéséhez.
2010.11.22. 18:30
 
 
KEH: megtörtént a személyi felelősségre vonás az új alkotmány ügyében
A Köztársasági Elnöki Hivatal hétfői közlése szerint az alkotmány-előkészítő bizottsághoz elküldött munkaanyag nyilvánosságra kerülése ügyében megtörtént a személyi felelősségre vonás. A hivatal felelősségre vont munkatársa hétfőn szerződésének megszüntetését kérte, melyet a munkáltató elfogadott - tájékoztatta az elnöki hivatal az MTI-t. A KEH közleményében úgy fogalmaz: az új alkotmány előkészítésével kapcsolatban helytelenül a köztársasági elnöknek tulajdonított munkaanyag nyilvánosságra kerülése ügyében a Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője a belső vizsgálatát lefolytatta. Hétfőn a hivatal felelősségre vont munkatársa szerződésének megszüntetését kérte, melyet a munkáltató elfogadott - teszik hozzá.
2010.11.22. 18:15
 
 
Közszolgálati Demonstrációs Bizottság alakult
Közszolgálati Demonstrációs Bizottság alakult a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) kezdeményezésére, hogy december elején fellépjen a jövő évi költségvetés és az adótörvények ellen, ha a kormány addig nem hoz döntést a közszolgálati dolgozók csökkenő bérének a kompenzálásáról - mondta Varga László, a SZEF elnöke az OKM Demokratikus Szakszervezet közgyűlésén. Az elnök rámutatott: a közszolgálati szféra a jövő évi költségvetés szerint nem kap béremelést, és akár havi 4 ezer forinttal is csökkenhet a bére azok többségének, akik gyermekek után nem részesülnek adókedvezményben. Ennek az alkalmazotti rétegnek a 82,1%-át sújtja az intézkedés - tette hozzá Varga.
2010.11.22. 18:00
 
 
A középkorú amerikaiak többsége úgy véli, mindent tud a szexről
A középkorú amerikaiak többsége úgy véli, mindent tud a szexről, amit csak lehet - derült ki egy felmérésből. Az Associated Press-LifeGoesStrong.com új kutatása szerint a szexuális magabiztosság inkább a nőkre jellemző, semmint a férfiakra. A 45 és 65 év közötti korosztályban a nők 59 százaléka véli úgy, hogy mindent tud, a férfiaknál 48 százalék ez az arány. Az Indianai Egyetem szexuális egészséggel foglalkozó központjának egyik szakembere, Debby Herbenick szerint a nők nagyobb kedvvel beszélnek barátnőikkel a szexről, mint a férfiak. A 45 és 55 év közöttiek körében a férfiak közel fele - 48%-a - panaszkodott arra, hogy partnerük nem kívánja olyan gyakran a szexuális együttlétet. A nők körében ez az arány 13%.
2010.11.22. 17:45
 
 
Az Ajax eltiltotta Suarezt
Az Ajax Amsterdam vezetősége az együttes soron következő két bajnoki mérkőzéséről eltiltotta Luís Suarezt, a csapat uruguayi labdarúgóját. A 23 éves támadó szombaton Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven elleni rangadón (0-0) egy dulakodás közben megharapta Otman Bakkalt, a vendégek középpályását. Az esetet a játékvezető nem vette észre, ám valószínűleg a televíziós felvételek alapján még a liga is meg fogja büntetni a magáról megfeledkező csatárt. Az "Ajax Kannibálja" - ahogyan azt a De Telegraaf című napilap írta - pénzbüntetést is kapott klubjától, annak összegét azonban nem hozták nyilvánosságra.
2010.11.22. 17:30
 
 
Újabb "Behajtani tilos" táblát szereltek fel a Lágymányosi hídnál
A forgalombiztonság növelése érdekében újabb "Behajtani tilos" táblát helyezett el a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a Lágymányosi híd felhajtójánál; az intézkedésre azután került sor, hogy múlt hét csütörtökön három fiatal vesztette életét, amikor autójukkal a forgalommal szemben hajtottak fel a hídra. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a BKK a hétvégén kérte fel az illetékes szervezeteket, hogy azonnal vizsgálják fölül a Lágymányosi híd felhajtójánál kialakított forgalmi rendet. A jelzőtáblák számának növelésén túl az FKF Zrt. közútfenntartási ágazati igazgatósága a BKK felkérése nyomán a következő napokban megvizsgálja, hogy milyen útburkolat-felfestési javításokat kell végezni az érintett csomópontban.
2010.11.22. 17:15
 
 
Szerdán egyeztethetnek az államfővel a frakcióvezetők a legfőbb ügyészről
Várhatóan szerdán egyeztet mind az öt parlamenti párt frakcióvezetőjével a legfőbb ügyész személyéről Schmitt Pál köztársasági elnök - tudta meg az MTI több frakciótól származó forrásból. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján közölte: azt javasolja majd Schmitt Pál köztársasági elnöknek, hogy minél hamarabb, legkésőbb november végén nevezze meg jelöltjét a legfőbb ügyész személyére. A frakcióvezető hozzátette, reméli, december 6-án dönthet az Országgyűlés a legfőbb ügyészről. A frakciók képviselői október 25-én már egyszer jártak a köztársasági elnöknél. Akkor a jövő évi költségvetésről és a legfőbb ügyész megválasztásáról is egyeztetett a pártokkal.
2010.11.22. 17:15
 
 
Orbán Viktor a máltai kormányfővel tárgyalt
Orbán Viktor biztosította a máltai kormányfőt vallettai hétfői tárgyalásukon: a magyar EU-elnökség idején képviselni fogja, hogy az illegális bevándorlás elleni küzdelem anyagi terheit osszák meg a tagállamok között - jelentette a Times of Malta honlapja. Mint a magyar miniszterelnök hangsúlyozta vendéglátójának, Lawrence Gonzinak, átérzi a problémát, hiszen Magyarországnak is vannak olyan határai, amelyek egyben az EU külső határainak is számítanak. A két kormányfő abból az alkalomból találkozott, hogy januártól Magyarország tölti be félévre az EU soros elnökségét.
2010.11.22. 16:45
 
 
Beperelik Charlie Sheen színészt
Tettlegesség és jogtalan fogva tartás miatt bepereli Charlie Sheen amerikai színészt az a nő, akit a híresség társaságában találtak, amikor az a közelmúltban New York-i szállodájának szobájában randalírozott. A felnőtt filmekben szereplő Capri Anderson szerint Sheen rasszista sértegetésekkel vagdalkozott, hozzávágott egy lámpát, és torkát szorongatta. A nő az ABC televízió adásában tűnt föl hétfőn, és részletesen beszámolt a szállodai incidensről, amelynek végén a lakosztály fürdőszobájába zárkózott a színész elől. Sheent mentő vitte egy közeli kórház pszichiátriai részlegére. Anderson állítja, őt csak arra bérelték fel, hogy a színész kísérője legyen egy vacsorán. A legjobban fizetett televíziós színész egyik szóvivője tagadta az állításokat.
2010.11.22. 16:30
 
Előrehozott választásokat szorgalmaz az egyik ír kormánypárt
Előrehozott választásokat tartana januárban az ír kormánykoalícióban kulcsfontosságú szerepet betöltő Zöld Párt, miután Dublin pénzügyi segítséget kért az Európai Uniótól és az IMF-től. "Az elmúlt hét nagy trauma volt a választóknak. Az emberek becsapva és elárulva érzik magukat. Olyan ponthoz érkeztünk, amikor az ír népnek politikai biztonságra van szüksége. (...) Ezért úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy általános választásokat tartsunk 2011 januárjában" - közölte John Gormley, a Zöldek vezetője hétfőn, egy nappal azután, hogy Írország nemzetközi pénzügyi segítséget kért az Európai Uniótól és a Nemzetközi Valutaalaptól.
2010.11.22. 16:00
 
 
Újabb nagyszabású kiszivárogtatásra készül a WikiLeaks
Újabb nagy mennyiségű titkosított dokumentum nyilvánosságra hozását ígérte hétfőn a WikiLeaks oknyomozó portál egy Twitter-bejegyzésben. A kiszivárogtatás idejéről és témájáról nem adott tájékoztatást az oldal, de jelezte: ezúttal hétszer annyi dokumentumot hoznak majd nyilvánosságra, mint októberben, amikor 400 ezer iratot tettek elérhetővé a portálon az iraki háborúval kapcsolatban. "Az újabb közzététel hétszerese lesz az iraki háborús feljegyzéseknek. Hónapok óta nagy (rajtunk) emiatt a nyomás. Segítsenek erősek maradni" - írják a távirati stílusú mikroblog bejegyzésben, amely egy, a portál számára adományokat gyűjtő oldalra vezető linket is közzétesz.
2010.11.22. 15:45
 
 
Szerdán tárgyalja a kormány a módosító javaslatokat a költségvetésről
Szerdán tárgyalja a kormány a jövő évi költségvetéshez benyújtott módosító indítványokat - közölte a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján, a Parlamentben. Lázár János szólt arról is, hogy december elején választhat legfőbb ügyészt a Ház. Lázár János elmondta, várhatóan még ezen a héten lezárul az az egyeztetési kör, amelynek eredményeképpen kiderül, hogy a kabinet a 2011-es költségvetéshez benyújtott fideszes módosító indítványok közül, melyeket fogja támogatni. "Át fogjuk tekinteni az ellenzéki pártok módosító indítványait is, mert úgy gondolom, hogy van közöttük olyan, amely megfontolásra érdemes" - mondta.
2010.11.22. 15:30
 
 
Az MTI gyárthatja a közszolgálati hírműsorokat
A nemzeti hírügynökséghez telepítené a közszolgálati rádiós és televíziós hírműsorok gyártását "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" című médiatörvény-javaslat, amelyet hétfőn nyújtottak be a parlamentnek fideszes képviselők. "A nemzeti hírügynökség a többi közszolgálati médiaszolgáltató számára kizárólagos joggal hírműsorokat gyárt, továbbá működteti a közszolgálati médiaszolgáltatók egységes hírportálját, a közszolgálati médiaszolgáltatók más internetes sajtótermékeit, továbbá az internetről elérhető, lekérhető médiaszolgáltatásait" - rögzíti az Országgyűlés honlapján elérhető, az indoklással együtt 174 oldalas, 228 paragrafusból álló dokumentum.
2010.11.22. 15:30
 
 
A palackos borok ára jövőre 8-12 százalékkal emelkedik
A palackos borok ára várhatóan 8-12 százalékkal emelkedik a jövő év elején - mondta Varga Péter, az egyik legjelentősebb magyar borászat, a Varga Pincészet ügyvezető igazgatója. A szakember közölte: az áremelésre azért kerül sor, mert a 2010-es évjárat hozama igen gyenge volt, jelentős mértékben elmaradt a vátttól. A pincészetnél úgy becsülik, az évi átlagos mintegy 3,5 millió hektoliter bor helyett 2010-ben csak 1,8-2,1 millió hektoliternyi került a szüret után a pincékbe.
2010.11.22. 15:00
 
 
Lázár: december elején döntsön a Ház a legfőbb ügyészről
A Fidesz frakcióvezetője azt javasolja majd Schmitt Pál köztársasági elnöknek, hogy minél hamarabb, legkésőbb november végén nevezze meg jelöltjét a legfőbb ügyész személyére. Lázár János a Parlamentben tartott hétfői sajtótájékoztatóján hozzátette, reméli, december 6-án dönthet az Országgyűlés a legfőbb ügyészről.
2010.11.22. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583[1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista