2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Eddig 116 hajléktalan elhelyezését vállalták a december 15-i határidőig
Eddig 116, a kiemelt budapesti aluljárókban életvitelszerűen tartózkodó hajléktalan esetében "van vállalás arra", hogy december 15-ig megfelelő elhelyezéshez juthatnak - közölte Győri Péter, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinek (BSZKI) szakmai igazgatója csütörtökön az MTI megkeresésére. A "kimenekítési akció" jelenleg ott tart, hogy 116 ember kapott névre szóló igazolást arról: "elhelyezése folyamatban van" - írta Győri tájékoztatójában. Közlése szerint eddig 68 ember közölt nagyjából konkrét kívánságot, választott a lehetőségek közül. "A többieket vagy már elküldték, s ezért már éppen nem találjuk, vagy maguk elmentek máshova, vagy még nem döntöttek, hova menjenek" - írta.
2010.12.02. 13:00
 
 
MSZP: szavazzák meg a fideszesek is a korábbi módosító javaslataikat!
Az MSZP azt várja a fideszes képviselőktől, hogy szavazzák meg az általuk tavaly beadott, akkor komolyan gondolt költségvetési módosító indítványokat, amelyeket most a szocialisták újra benyújtottak. Tukacs István közölte: ellenzéki összefogás eredményeként több ilyen módosító indítvány is megkapta az egyharmados támogatást a bizottságokban, így ezek az Országgyűlés elé kerülnek. Kíváncsian várjuk, hogyan döntenek a kormánypárti képviselők - jegyezte meg. Kitért arra: élnek azzal a lehetőséggel, hogy három módosító indítványuk akkor is a Ház elé kerülhet, ha azokat a bizottságok nem támogatták, így szavazást kérnek a párt által kidolgozott alternatív költségvetést tartalmazó javaslatokról.
2010.12.02. 12:45
 
 
TASZ: jogszerűtlenül vetkőztették le az őrizetbe vett Geréb Ágnest
A budapesti rendőrfőkapitány helyt adott Geréb Ágnes panaszának és megállapította, hogy az őrizetbe vett szülész-nőgyógyászt jogalap nélkül vetkőztették le egy látogatás előtt és után - közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet. A TASZ közleménye felidézte: a szülész-nőgyógyászt október 5-én vették őrizetbe, majd több mint két napon keresztül a Gyorskocsi utcai központi fogdában tartották fogva, ez alatt az ügyvédjén kívül csak két parlamenti képviselő, Ertsey Katalin (LMP) és Ékes Ilona (Fidesz-KDNP) látogathatta.
2010.12.02. 12:45
 
 
Policy Agenda: új kormányzati modell alakult ki
A korábbiaktól eltérő kormányzati modellt vezetett be a második Orbán-kabinet azzal, hogy az Országgyűlés elé kerülő törvényjavaslatok többségét nem saját maga, hanem a Fidesz-KDNP frakciószövetség nyújtotta be - állapította meg a kormány első féléves munkájával kapcsolatban a Policy Agenda politikai elemző és kutató intézet. Hangsúlyozzák: Orbán Viktor nagy hangsúlyt fektet a frakciójára, a számára kiemelten fontos ügyeket ugyanis képviselőtársain keresztül terjeszti a Ház elé, ami felértékeli a fideszes frakcióvezető szerepét is. A Policy Agenda szerint az új helyzet szinte már a kormányfő fölé emeli Lázár Jánost, a frakcióvezetőnek emiatt egyre több konfliktussal kell szembenéznie.
2010.12.02. 12:30
 
A magyar médiaszabályozásról közöl jegyzetet a szlovák liberális Sme
"Két fehér holló" címmel az új magyarországi médiaszabályozásról közölt jegyzetet a Sme című szlovák liberális napilap. Az újság szerint a kifehérített címoldalak divatja Magyarországot is elérte. A Robert Fico volt miniszterelnök sajtótörvénye elleni hasonló szlovákiai tiltakozás azonban nagyobb kiterjedésű volt, mint a mostani magyarországi, ahol "Orbán sokkal brutálisabb médiatörvényei ellen" csak két hetilap választotta a tiltakozás ezen formáját. A tiltakozás nem egyesítette, s nem is egyesíthette a magyar újságírókat úgy, ahogy Szlovákiában a szlovák újságírókat.
2010.12.02. 12:30
 
Hétfőn választ legfőbb ügyészt, kedden szavaz a költségvetési módosítókról a Ház
Kétnapos ülést tart a jövő héten a parlament, a képviselőknek mindkét napon biztosítaniuk kell a határozatképességet: hétfőn döntenek a legfőbb ügyészről, kedden pedig a 2011. évi költségvetés első körös módosító indítványairól és a büdzsé főszámairól. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után közölte: hétfőn az interpellációs időszak, és több törvényjavaslatról szóló döntést követően fél nyolckor tartják a legfőbb ügyész személyéről szóló titkos szavazást. A Köztársasági Elnöki Hivatal november 26-án tájékoztatta az MTI-t, hogy Schmitt Pál államfő Polt Pétert javasolja legfőbb ügyésznek választani.
2010.12.02. 12:00
 
 
Az elmúlt 24 órában 314 esethez vonultak ki a tűzoltók a havazás miatt
Összesen 314 esethez vonultak ki a tűzoltók szerda kora reggeltől csütörtök kora reggelig a havazás és az ónos eső miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A 314 esetből 170 alkalommal árokba csúszott, elakadt személygépkocsik, illetve kamionok műszaki mentését végezték, a többi esetben kidőlt fákat távolítottak el, illetve a mélyebben fekvő területekről a belvíz miatt vizet szivattyúztak.
2010.12.02. 12:00
 
 
Iszapömlés: már több mint 120 család kért új értékbecslést
A legfrissebb összesítés alapján több mint 120 család kéri a vörösiszap-katasztrófában megsérült ingatlanjának új értékbecslését; várhatóan száznál több új lakás épül majd a devecseri lakóparkban - tájékoztatta az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnokhelyettese csütörtökön az MTI-t. Takács Árpád elmondta, hogy csütörtökig Devecserben, Kolontáron és Somlóvásárhelyen több mint 120 család kérte a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szakértőitől ingatlanának újbóli értékbecslését. Egy hete 91-en voltak, akik nem fogadták el a szakértők által az iszapömlésben károsodott házukra megállapított árat.
2010.12.02. 12:00
 
 
Babát vár a Jóban Rosszban sztárja
Végh Judit, a Jóban Rosszban huszonhét éves szereplője gyermeket vár.
2010.12.02. 11:59
 
 
Hová tűnt Palik László?!
Sohasem gondoltuk volna hogy Palik László - a népszerű műsorvezető és autóversenyző - szállóigévé vált kérdése - Hová tűnt Damon Hill? - egyszer még rá is érvényes lesz…
2010.12.02. 11:50
 
Gyalogátkelőn gázoltak el egy idős férfit Kecskeméten
Súlyos fejsérülésekkel szállítottak kórházba egy 74 éves férfit, akit egy személygépkocsi gázolt el a kijelölt gyalogátkelőhelyen csütörtökön Kecskeméten - közölte a rendőrség az MTI-vel. A járművet egy 81 éves férfi vezette - mondta el Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010.12.02. 11:45
 
 
Eminem tíz Grammy-jelölést kapott
Tíz évvel első Grammy-jelölése után Eminem ismét régi fényében ragyog: Recovery című albumával a közönség és a szakma szeretetét is visszahódította, ezt tükrözi tíz Grammy-jelölése is, amellyel idén a rapper vezeti a rangos zenei díjra jelöltek listáját. A listavezetők közé került még a Lady Antebellum, Jay-Z és Lady Gaga is, egyenként hat-hat jelöléssel. Az amerikai Recording Academy szerdán hozta nyilvánosságra a Grammy-jelöltek névsorát a Los Angeles-i Nokia Clubból közvetített egyórás tévéműsor keretében, amelyben többek között Mars, Katy Perry, Justin Bieber és Miranda Lambert szórakoztatta a nézőket.
2010.12.02. 11:45
 
Karzai a kiszivárogtatás miatt megszakíthatja a kapcsolatait a NATO-val
A Wikileaks oknyomozó portál által kiszivárogtatott több tízezer, kényes információkat tartalmazó diplomáciai okmány miatt Hamid Karzai afgán államfő megszakíthatja kapcsolatait a NATO-val - derült ki a kabuli amerikai nagykövet jelentéséből, amelyet szerdán közöltek Kanadában. A The National Post című helyi lap által megszerzett dokumentumban William Crosbie, Kanada kabuli nagykövete beszámolt a múlt szombaton amerikai kollégájával, Karl Eikenberryvel folytatott megbeszéléséről. A Wikileaks által nyilvánosságra hozott több mint 250 ezer amerikai diplomáciai távirat miatt az Obama-kormányzat képviselői attól tartanak, pusztító következménye lehet, hogy napvilágra került a külügyi munkatársak véleménye.
2010.12.02. 11:45
 
Az UniCredit 900 új fiókot nyit Kelet- és Közép-Európában
Az UniCredit SpA. kilencszáz új fiók megnyitását tervezi Kelet- és Közép-Európában a térségben játszott szerepének megerősítése érdekében - jelentette be Federico Ghizzoni vezérigazgató Londonban. Az UniCredit jelenleg 3.860 fiókkal rendelkezik a térségben. A 900 új fiókot az elkövetkező öt év folyamán nyitja meg a bank. Ebből egyenként háromszázat Romániában és Törökországban, 120-at pedig Magyarországon létesít, a fennmaradó 180 fiókon pedig Oroszország, Bulgária és Szerbia osztozik majd.
2010.12.02. 11:30
 
 
A Qantas keresetet nyújtott be a Rolls-Royce ellen a hibás hajtóművek miatt
Keresetet nyújtott be a Qantas ausztrál légitársaság a kis híján repülőgép-katasztrófához vezető, meghibásodott hajtóművet gyártó Rolls-Royce cég ellen, de továbbra is nyitott a peren kívüli megegyezésre. A légitársaság közölte, hogy azért nyújtotta be a keresetet az ausztrál szövetségi bíróságon, hogy lehetővé tegye a jogi eljárás megindítását, amennyiben peren kívül nem sikerül megegyezni a Rolls-Royce-szal a kártérítés összegében. A Qantas A380-as utasszállító gépeit átvizsgáló szakemberek megállapították, hogy a Rolls-Royce hajtóműveinek gyártási hibája okozott olajszivárgást, aminek következtében a motor egy része a levegőben levált az egyik gépről november elején.
2010.12.02. 11:30
 
 
Jórészt megbénult Nagy-Britannia közlekedése a havazás miatt
Jórészt megbénult a közlekedés csütörtökre Nagy-Britannia jelentős részén a napok óta folytatódó havazás és a sarkvidéki hideg miatt. A behavazott országutakat elhagyott járművek ezrei torlaszolják el, több helyen - így Londonban is - felvásárlás kezdődött, és legalább egy újabb teljes napra zárva marad a második legnagyobb brit repülőtér, a londoni Gatwick, ahol az összes többi járattal együtt a három budapestit is megint törölték. Csütörtökre Londont is elborította a hó, gyakorlatilag megbénítva a főváros közlekedését. A naponta 3,5 millió utast szállító, 400 kilométeres metróhálózat - amelynek jelentős része a felszínen fut - komoly fennakadásokkal működött, csakúgy, mint az ingázókat szállító elővárosi vasúti rendszer.
2010.12.02. 11:30
 
 
Brit rendőrség: hibás volt a Wikileaks alapítója elleni elfogató parancs
Hibás volt a Wikileaks-alapító ellen kiadott svéd elfogató parancs, a brit hatóságoknak emiatt nem volt joguk őrizetbe venni Julian Assange portáltulajdonost, pedig tudták, hogy hol tartózkodik - jelentette a The Times című lap meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva. A svéd rendőrség azonnal cáfolta ezt. Az Interpol kedden közölte, hogy Svédország kérésére Assange ellen nemi erőszak és szexuális zaklatás gyanújával nemzetközi elfogató parancsot adott ki. Assange - aki gyakran tartózkodik mindkét országban - kezdettől fogva elutasította az ellene hangoztatott vádat, és fellebbezett a svéd legfelsőbb bíróságnál.
2010.12.02. 11:15
 
 
Kopits: a költségvetési javaslatról hatásvizsgálatot csak a KT végzett
A költségvetési javaslatról hatásvizsgálatot csak a Költségvetési Tanács végzett, a vizsgálataiban, ellenőrzéseiben az Állami Számvevőszék is ezekre hivatkozott - mondta a Költségvetési Tanács elnöke. Kopits György kiemelte: az éves költségvetési törvényjavaslathoz hatásvizsgálatot, azzal kapcsolatos számításokat csak a Költségvetési Tanács, illetve annak apparátusa végzett, az ÁSZ és a Magyar Nemzeti Bank is csupán véleményezte a költségvetést, gyakran pont a tanács hatásvizsgálataira támaszkodva.
2010.12.02. 11:15
 
 
900 milliárd forint EU-s forrásra pályázhatnak a hazai válllalkozások
A következő három évben, évente 300-300 milliárd forint, összesen 900 milliárd összegű Európai Uniós forrásra pályázhatnak a vállalkozások, sikerre az a vállalkozás számíthat, amelyik adózó munkahelyet teremt vagy tart meg - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára csütörtökön, a Világgazdaság napilap által szervezett budapesti konferencián. A kormány stabil, a következő négy évre szóló, változatlan feltételű pályázati rendszert kíván teremteni a hét kiemelt területet tartalmazó Új Széchenyi-terv keretében, amely olyan egyszerűvé válik, hogy "a pályázati iparág akár feleslegessé is válhat" - hangsúlyozta az államtitkár.
2010.12.02. 11:00
 
Női kézilabda BL: győri panasz az európai szövetségnek
A Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF), amely a kvartett negyedik tagjának, a német HC Leipzignek a kérésére megváltoztatta a női Bajnokok Ligája menetrendjét. A lipcsei csarnok jövő március első hétvégéjén egy atlétikai viadalnak is otthont ad, ezért a csapat arra kérte az EHF-et, hogy több hazai meccsén fordított legyen a pályaválasztói jog. Csakhogy így a kiemelések alapján a legjobb mutatóval továbbjutó Győr nem két hazai meccsel zárja a februári-márciusi középdöntőt, hanem a leggyengébb továbbjutó Leipzignek adatik meg ez a fajta előny.
2010.12.02. 10:15
 
 
Újabb járattörlések Ferihegyen a nyugat-európai hóhelyzet miatt
A ferihegyi repülőtérről közlekedő légitársaságok csütörtökön ismét több, elsősorban Nagy-Britanniába és Németországba közlekedő járat törlésére kényszerültek az ott tapasztalt intenzív havazás miatt. Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. vállalati és közkapcsolati igazgatója az MTI-nek elmondta: a budapesti repülőtér kifutópályái csütörtökön reggel is zavartalanul üzemelnek, a járatkimaradásokat alapvetően a rossz időjárás miatt meg sem érkező gépek okozzák. A legrosszabb helyzet Nagy-Britanniában és Németország déli részén alakult ki. A repülőtéri vezető azt tanácsolta az utazás előtt állóknak, hogy a www.bud.hu honlapon tájékozódjanak az esetleges járattörlésekről, illetve késésekről.
2010.12.02. 10:15
 
 
Katona Magda Nasrin: nem ő van a Washington Post által közölt felvételen
Katona Magda Nasrin, az Afganisztánért Alapítvány elnöke a The Washington Postnak küldött e-mailben közli, hogy nem ő látható azon a felvételen, amelyet a lap közölt a minap, s amelyen az afganisztáni választások idején történt állítólagos vesztegetési jelenet látható. Az amerikai napilap a honlapján csütörtökre virradóra megjelent írásában közli, hogy Katona Magda Nasrin - aki megfigyelőként részt vett a szeptemberi parlamenti választásokon - rosszindulatú politikai támadás áldozatának mondja magát. Levelében azt írja, hogy ő egy elismert afganisztáni szakértő, s nem tett semmi törvénybe ütközőt a választásokon.
2010.12.02. 10:15
 
 
Hazamehet az iszapömlés utolsó, Győrben ápolt sérültje
A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházból csütörtökön hazamehet a vörösiszap-sérültek közül ott ápolt utolsó beteg - közölte Tamás László János főigazgató-főorvos. A nőt - aki testfelülete mintegy harmadán égett meg a tározóból kiömlött lúgtól - a nap folyamán szállítják haza - mondta a kórház vezetője, akinek korábbi közlése szerint az asszonynak hetente kell majd kötözésre járnia, de további korrekciós műtétre várhatóan nem lesz szüksége. Az ajkai térségben október 4-én bekövetkezett vörösiszap-katasztrófa után három sérültet szállítottak Győrbe.
2010.12.02. 10:00
 
 
Index.hu: a kormány megsemmisíti a Költségvetési Tanácsot
A kormány úgy hozna létre egy új Költségvetési Tanácsot, hogy nem hív vissza a mostani háromból két tagot, így két intézmény egymás mellett működne - írja az index hírportál. A lap megjegyzi, hogy amúgy sem válthatnák le a mostani, kilenc évre kinevezett tagokat, de inkább átírják a törvényt. Domokos László ÁSZ-elnök és Simor András jegybankelnök mellé betennék Schmitt Pál államfő majdani jelöltjét az új Tanácsba. A KT-nek semmiféle vétójoga nem lenne, nemhogy erősítenék, inkább gittegyletté változtatják - írja a portál. Egy újabb módosító indítvánnyal a Fidesz teljesen felszámolná a jelenlegi Költségvetési Tanácsot, helyére pedig egy gyenge testületet tenne.
2010.12.02. 10:00
 
Egy sávon halad a forgalom a 6-os főúton Dunaújvárosnál
Műszaki mentés miatt egy sávon halad a forgalom a 6-os főúton Dunaújvárosnál - közölte a rendőrség. A kétsávos körforgalomban kitörött egy kamion kereke, s nekicsapódott egy mellette haladó autónak. Senki sem sérült meg, de a műszaki mentés hosszabb időt vesz igénybe - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A második sáv várhatóan dél körül szabadul fel - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
2010.12.02. 09:30
 
 
Kiegyenlített ütemben nőtt az export és az import szeptemberben
Az idén szeptemberben, jelentősen lassulva, csaknem azonos mértékben bővült az export és az import: a kivitel euróban számolva 18,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az augusztusi 35 százalékot meghaladó bővülés után, a behozatal éves növekedési üteme pedig 18,6 százalékra lassult az előző havi 30,8 százalékról - közölte a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön. Az év első kilenc hónapjában az export értéke 52,2 milliárd euró, az importé 48,1 milliárd euró volt, forintban értéke 14.358 milliárd, illetve 13.248 milliárd volt, így a kivitel forintértéke némileg meghaladta, a behozatalé azonban még nem érte el a két évvel korábbi, a gazdasági világválság előtti szintet.
2010.12.02. 09:30
 
Dél-Korea újabb hadgyakorlatot tart
Alig fejeződött be Dél-Korea és az Egyesült Államok közös hadgyakorlata, Szöulban csütörtökön újabb katonai manőver előkészítésébe fogtak - ezúttal önállóan -, elriasztandó Észak-Koreát egy újabb támadástól. A hétfőn kezdődő ötnapos, 29 különböző helyszínen megtartandó hadgyakorlat kiterjed a Sárga-tengeren lévő azon szigetekre is, amelyek a két Koreát elválasztó tűzszüneti vonal tengeri szakasza mentén helyezkednek el. Az ebben a térségben fekvő öt sziget védelmét Dél-Korea katonák átcsoportosításával és rakétavetők telepítésével megerősítette. E szigetek egyike Jonpjong, ahol november 23-án az észak-koreai tüzérség támadásában négyen meghaltak.
2010.12.02. 09:15
 
BUX: +0,57 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 121,98 pontos emelkedéssel, 21.413,82 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,57 százalékkal erősödött.
2010.12.02. 09:15
 
Női kosárlabda EK: továbbjutott a Szeged
Bejutott a Szeviép-Szeged a női kosárlabda Európa Kupa legjobb 32 csapata közé, miután szerda este a csoport másik két csapatának mérkőzése számára kedvező eredménnyel zárult. Bencze Tamás együttese múlt héten egy győzelemmel és három vereséggel zárta az L jelű trió küzdelmeit, és sorsa a belga Sint-Katelijne-Waver és a már biztos csoportelső spanyol Gran Canaria szerdai összecsapásán múlt. Ezen a belgák kikaptak a kanári-szigetekről érkezett ellenfelüktől, így szintén 1/3-ra módosították a mérlegüket. Mivel azonban a Tisza-partiaknak jobb lett az egymás elleni eredmények alapján a kosárarányuk, ők kerültek az automatikus továbbjutást érő második helyre.
2010.12.02. 09:00
 
 
Kukásautó gázolt halálra egy embert a fővárosban
Tolatás közben halálra gázolt egy férfit egy kukásautó csütörtök reggel a főváros XI. kerületében - közölte Paul Tamás, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-vel. A baleset a Kőrösy József utcában, egy bevásárlóközpont melletti sétálóutcában történt. A kukásautó éppen tolatott, amikor a jármű alá került a férfi. Az elütött ember a mentőtiszt elmondása szerint a helyszínen életét vesztette - mondta Paul Tamás. A rendőrségi helyszínelés még tart - tájékoztatott az ügyeletes.
2010.12.02. 09:00
 
Meggyulladt egy futószalag a váci cementgyárban
Meggyulladt és jelenleg is ég egy futószalag a váci cementgyárban, személyi sérülés nem történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-vel. A tűzoltók kevéssel 8 óra előtt kapták a riasztást, hogy a váci Duna-Dráva Cement Kft. területén kigyulladt egy 18-20 méteres magasságban lévő futószalag. Kettes fokozatú, kiemelt riasztás van érvényben, tizenöt tűzoltó három járművel dolgozik a lángok megfékezésén, miután a tüzet már körülhatárolták - mondta Petróczi Tímea.
2010.12.02. 09:00
 
Teljes útzár Kesznyéten és Sajóörös között a Sajó áradása miatt
Teljes útzárat rendeltek el a Sajó áradása miatt csütörtök reggel a Borsod megyei Kesznyéten és Sajóörös között, a 36107-es számú úton - tájékoztatta a Magyar Közút Zrt. Borsod megyei igazgatósága az MTI-t. Szintén a folyó maga vízállása miatt nem lehet közlekedni a 26-os számú főutat Sajókazával összekötő részen, illetve a 3601-es út egy szakaszán. Muhi és Köröm között a komp sem közlekedik az áradás miatt.
2010.12.02. 09:00
 
Női kosárlabda Euroliga: Horti Gdyniába utazott
Szerda este a Sopron elleni Euroliga-mérkőzés után csatlakozott új klubjához, a lengyel Gdyniához Horti Dóra, a magyar női kosárlabda-válogatott centere. Horti az Európa-bajnoki középdöntő-sorozat utolsó, törökök elleni találkozóján szenvedett súlyos vállsérülést, és megoperálták. Több hónapos kihagyásra kényszerült, magyarországi rehabilitációs kezelésekre járt, és a Gdynia vezetőivel történt megállapodás értelmében a soproni találkozó után utazott ki Lengyelországba, új állomáshelyére. Az ex-soproni kosaras az MTI érdeklődésére elmondta, reményei szerint januárban léphet majd pályára, addig gyógyuló vállának meg kell erősödnie, és erőnlétét is vissza kell nyerje.
2010.12.02. 08:45
 
 
A zsíros koszt Alzheimer-kórt is okozhat
Sok koleszterint tartalmazó étrenden élő patkányok olyan jellegű emlékezetzavart és idegrendszeri eltéréseket mutattak, mint az Alzheimer-kór osztrák kutatók kísérletei során. Az Innsbrucki Egyetem munkatársai a táplálkozási okok lehetőségét vizsgálták patkányokon. Christian Humpel és munkatársai hím patkányokat kezdtek etetni koleszterinnel dúsított táppal, míg a kontrollállatok a szokásos patkánykosztot kapták. Öt hónap múlva az állatokat igen részletesen megvizsgálták. A sok zsírnemű anyagot, sok koleszterint fogyasztó patkányok olyan viselkedési zavarokat mutattak, mint az Alzheimer-kóros emberek, agyukban pedig olyan elváltozások alakultak ki, mint az ilyen betegek agyszövetében.
2010.12.02. 08:30
 
NHL: csak az Anaheim nyert otthon
Hét mérkőzést rendeztek szerdán az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), és csak az Anaheim Ducks tudott nyerni saját közönsége előtt. A Washington 1996. október 26-a óta először diadalmaskodott St. Louisban. Eredmények: Montreal Canadiens-Edmonton Oilers 3-4, hosszabbítás után Philadelphia Flyers-Boston Bruins 0-3 Columbus Blue Jackets-Nashville Predators 3-4, szétlövés uán St. Louis Blues-Washington Capitals 1-4 Minnesota Wild-Phoenix Coyotes 2-4 Calgary Flames-Vancouver Canucks 2-7 Anaheim Ducks-Florida Panthers 5-3.
2010.12.02. 08:30
 
 
NBA: ismét kikapott a Lakers
A címvédő Los Angeles Lakers sorozatban negyedszer kapott ki az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján. Eredmények: Atlanta Hawks-Memphis Grizzlies 112-109, New Jersey Nets-Oklahoma City Thunder 120-123, háromszori hosszabbítás után Toronto Raptors-Washington Wizards 127-108, Boston Celtics-Portland TrailBlazers 99-95, Miami Heat-Detroit Pistons 97-72, New Orleans Hornets-Charlotte Bobcats 89-73, Chicago Bulls-Orlando Magic 78-107, Dallas Mavericks-Minnesota Timberwolves 100-86, Houston Rockets-Los Angeles Lakers 109-99, Denver Nuggets-Milwaukee Bucks 105-94, Utah Jazz-Indiana Pacers 110-88, Los Angeles Clippers-San Antonio Spurs 90-85.
2010.12.02. 08:30
 
 
Tallin és Turku már készül az Európa Kulturális Fővárosa címre
Pécs, Essen és Isztambul után két keleti-tengeri város, a finn Turku és Észtország fővárosa, Tallin lesz 2011-ben Európa Kulturális Fővárosa (EKF). A balti országok meglehetősen korán kezdik programsorozatukat, hiszen már december 4-én kiosztják Tallinban az Európai Filmdíjakat. Január 15-től Turku csábítja az északi tájakra a szauna szerelmeseit. A város területén öt, művészek által tervezett szauna várja a látogatókat, emellett elméleti workshopokat is tartanak a szaunázás kultúrájáról. A tallini programok központjául természetesen a festői óváros szolgál, amelyet az UNESCO a világörökség részének nyilvánított.
2010.12.02. 08:15
 
 
Kissé erősödött a forint, az euró 280 forint alatt
Kissé erősödött a forint csütörtök reggel, a nemzetközi devizapiacon az eurót 280 forint alatt jegyezték, a svájci frank és a dollár viszont az előző napokhoz hasonlóan 210 forint felett állt. Csütörtök reggel 7 óra körül egy euró 279,94 forintba került, kissé erősödött a szerda esti 280,02 forinthoz és az egy nappal korábbi 280,35 forinthoz képest, de az utóbbi napok forintgyengülésének kiindulópontját, a hétfő reggeli 279,50 forint/euró körüli szintet nem érte el. Elemzők szerint a forint erősödhet csütörtökön az euróval szemben, a jegyzések az eurónkénti 277-280 forint közötti sávban mozoghatnak.
2010.12.02. 08:15
 
Nem kell számítani sem nagyobb havazásra, sem ónos esőre
Nem várható nagyobb havazás, ónos eső csütörtökön, a hőmérséklet tovább enyhül, helyenként ködös marad az idő; hétvégén viszont nagyon hideg levegő érkezik az országba - tájékoztatta Tóth Katalin, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa az MTI-t. A meteorológus közölte: csütörtök reggelre elhagyta az országot az a mediterrán front, amely a szerdai csapadékos időjárást okozta, mögötte enyhébb levegő érkezik, de borult, ködös idő várható. Nagyobb mennyiségű csapadék nem lesz, de keleten, délkeleten eshet az eső, és a nyugati országrészen hószállingózás is előfordulhat; ónos eső viszont nem lesz - tette hozzá.
2010.12.02. 08:15
 
Jelentős késések a vasúti közlekedésben az időjárás miatt
Csütörtök hajnalra az ország több vonalán leszakadt felsővezeték, tartós zárlat okoz jelentős késéseket a vasúti közlekedésben - tájékoztatta a csütörtökön hajnalban a MÁV kommunikációs igazgatósága az MTI-t. A közlemény szerint a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon Tárnok és Dinnyés között 3 óra 53 perctől tartós zárlat miatt nincs a felsővezetékben áram. A szakemberek keresik a hiba okát. Jelenleg ezen a szakaszon áll a forgalom. Az erre közlekedő vonatok utasai 40-50 perc késéssel számoljanak. A Budapest-Szolnok-Nyíregyháza-Záhony, vasútvonalon 2 óra 15 perckor Nyírbogdány és Demecser között egy tehervonat mozdonyára fa dőlt. Leszakadt a felsővezeték, és a mozdony is megsérült.
2010.12.02. 08:00
 
Decemberre minden készen áll az egyszerűsített honosításhoz
December közepére minden készen áll az egyszerűsített honosítási eljárás januári bevezetéséhez - mondta el Wetzel Tamás miniszteri biztos az MTI-nek, hozzátéve: a legtöbb fejlesztés jobban áll, mint ahogyan azt eredetileg tervezték. Eddig Csíkszeredában volt a legnagyobb az érdeklődés, de sokan jelentkeztek Kolozsvárott és Szabadkán is. A miniszteri biztos kiemelte: minden személyügyi, infrastrukturális és informatikai fejlesztés ütemtervszerűen halad, sőt, a legtöbb fejlesztés jobban is áll, mint ahogyan azt eredetileg tervezték. A kormány 830 millió forintot biztosított a fejlesztésekre. A várhatóan nagyszámú kérelmek gyors elbírálása miatt 170 embert vettek fel különböző szervezetekhez.
2010.12.02. 08:00
 
Napi Gazdaság: további milliárdokat veszít a Mol
Jó néhány milliárd forintról kell lemondania a Molnak a földgázellátásról szóló törvény módosításával - írja a Napi Gazdaság. Miró József, az Erste elemzője a hazai kitermelésű és bizonyos import földgáz hatósági ármegállapításával kapcsolatban azt mondta: a Mol jelenleg évi 2,2 milliárd köbméter gázt termel ki Magyarországon. Az egyetemes szolgáltatók 4,5 milliárd köbméter gázt használnak fel, így nagyjából 900 millió köbméter juthat a hazai kitermelésből erre a szegmensre. Kérdés, hogy mekkora árcsökkentésre lehet számítani. Ennek mértéke köbméterenként 10-20 forint is lehet. Miró szerint 10 milliárd forint körüli összegbe fog kerülni a Molnak az új szabályozás.
2010.12.02. 08:00
 
Elano felbontotta szerződését a Galatasaray-jal
Öt év légiósélet után hazatér Elano, a Galatasaray brazil válogatott labdarúgója. A 29 éves középpályás azonnali hatállyal felbontotta szerződését a török klubbal - ezzel együtt lemondott 1,5 millió eurós hátralévő fizetéséről -, és várhatóan korábbi egyesületéhez, a Santoshoz igazol. A 2004 óta az ukrán Sahtar Donyecknél és az angol Manchester Citynél is megfordult, 45-szörös válogatott játékos két gólt szerzett idén a dél-afrikai világbajnokságon.
2010.12.02. 07:45
 
 
Trapattoni elfogadta százezer eurós fizetéscsökkentését
Az Írországot sújtó súlyos pénzügyi válság miatt Giovanni Trapattoni, a helyi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elfogadta, hogy éves fizetését 100 ezer euróval csökkentsék. Az olasz szakember elmondta: megbeszélte a dolgot John Delaney-vel, az Ír Labdarúgó Szövetség (FAI) elnökével, és elfogadta a döntést, mondván "most ez a helyes". A FAI részéről egyelőre senki sem kommentálta a hírt. Trapattoni mellett a teljes szakmai stáb beleegyezett az ötszázalékos fizetéscsökkentésbe. Az olasz tréner eredetileg 1,8 millió eurót kapna egy évben, szerződése a 2012-es Európa-bajnokság végéig szól.
2010.12.02. 07:45
 
Napi Gazdaság: kötelező lehet a társasházakon a napkollektor
Valószínűleg kötelezővé teszik a társaságházak számára a napkollektort a használati melegvíz igény kielégítésére Bencsik Jánosnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkárának szavai szerint, amit a Napi Gazdaság idéz. A lap azt írja, hogy a kötelező átvételi rendszerből kikerülő kapcsolt erőművek számára átmeneti moratóriumot hirdet a kormány és az államtitkár szerint a támogatás mértékében különbség lesz a megújuló energia és a gázalapú termelés között. Bencsik János azt mondta: "míg viszonylag kedvező árú, biztonságos külső források vannak, addig nem kell erőltetni a magyarországi ásványvagyon kitermelését és hasznosítását, de ez a későbbiekben megváltozhat."
2010.12.02. 07:45
 
 
Ingyen ital autósoknak karácsonyra
Több ezer brit kocsma szolgál ingyen üdítőitallal autósoknak karácsonykor, hogy kevesebben vezessenek ittasan. Azok az autósok kapnak ingyen egy italt, akik vesznek is egyet. "Az ittas autósok biztosak lehetnek abban, hogy az idén karácsonykor minden korábbinál nagyobb eséllyel kockáztatják jogosítványuk elvesztését, megbírságolásukat, és még rács mögé is kerülhetnek. A karácsony az ünnep ideje kellene hogy legyen, nem a cellafogságé" - mondta Mike Penning, a közutak biztonságáért felelős miniszter. Hozzátette, hogy tavaly 380-an haltak meg olyan balesetekben, melyekben a kocsik vezetője többet ivott a megengedettnél.
2010.12.02. 07:45
 
 
Szabadlábon a norvég lány meggyilkolásával gyanúsított kínai férfi
Még nem kérték ki hivatalosan Pekingből a kínai Csao Fej aktáit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Budapesten meggyilkolta Pernille Marie Thronsen norvég diáklányt - olvasható a Magyar Nemzet csütörtöki számában. A Magyar Nemzet idézi a főkapitányság közleményét: "amennyiben a kínai hatóságoktól a magyar rendőrséghez hivatalos jogsegélyként megkeresés érkezik, úgy a nemzetközi jogot követve a hazai nyomozó szervek minden, az eljárás sikeres lefolytatásához, a nyomozás sikeres befejezéséhez szükséges segítséget meg fognak adni az ázsiai félnek". A férfi továbbra is nemzetközi körözés alatt áll, mivel tartózkodási helye ismeretlen - fűzte hozzá az ORFK közleménye.
2010.12.02. 07:45
 
 
EL: kiesett a Juventus, kikapott a címvédő
Ahogy az előző négy meccsén, úgy a szerdai 5. fordulóban is döntetlent ért el a Juventus a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeiben, így kiesett. Az olasz együttesnek ezúttal a lengyel Lech Poznan vendégeként kellett megelégednie az egy ponttal, a hazaiak gólját a korábbi zalaegerszegi játékos Rudnevs szerezte. A lengyelek három ponttal előzik meg a Zebrákat, és mivel az egymás elleni meccseken idegenben több gólt szereztek, így már biztosan előttük végeznek. A csoport másik mérkőzésén a Manchester City hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Salzburg felett, ezzel biztosította helyét a tavaszi folytatásra. A címvédő Atlético Madrid saját közönsége előtt kapott ki az Arisz Szalonikitől.
2010.12.02. 07:30
 
Kész az Alkotmánybírósághoz fordulni a Népszabadság
Ha változatlan formájában fogadja el a parlament a médiaszolgáltatásokról és tömegkommunikációról szóló törvényjavaslatot, akkor a Népszabadság az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul - írja a Népszabadság a csütörtöki számában a lap szerkesztőségének döntését ismertetve. A Népszabadság úgy fogalmaz: "lapunk az Alkotmánybírósághoz fordul, ha ebben a formájában fogadná el a parlament a törvényt, mivel úgy gondoljuk, a sajtószabadság ilyen mértékű korlátozása alkotmányosan nem indokolható". A kilátásba helyezett szankció ugyanis rendkívül szigorú és aránytalan, mert egy 25 millió forintos bírság miatt egy médium működőképessége is veszélybe kerülhet - érvel a lap.
2010.12.02. 07:30
 
 
Népszava: tanúként hallgatták meg Demszky Gábort
"Nem leszek gyanúsított" - jelentette ki a Népszava csütörtöki számában Demszky Gábor azután, hogy ismét a Főkert Zrt. ügyében hallgatták meg a BRFK nyomozói. A lap szerint a volt főpolgármester arra emlékeztetett, hogy ebben a témában volt már júliusban volt tanúmeghallgatása és ahhoz képest "semmilyen új elem nem volt." A nyomozás érdekeire tekintettel ennél többet nem mondott a Népszavának. A lapban természetesnek nevezte azt, hogy az önkormányzati tulajdonú cégeknél zajló nyomozásokban tanúként a jövőben is meghallgathatják mint volt főpolgármestert.
2010.12.02. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570[1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista