2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
MSZP: az alacsony keresetűek ismét vesztenek, a gazdagok tovább gyarapodnak
Az MSZP szerint az Országos Érdekegyeztető Tanácson (OÉT) aláírt bérmegállapodással ismét vesztettek az alacsony keresetűek, a gazdagok pedig gyarapodnak. A szocialista párt szerint az Orbán-kormány részéről várhatóan folytatódik ez a tendencia az elkövetkező években. "Ilyen ez az orbáni forradalom" - fogalmaztak. "Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy az alacsony-, átlagos- és közepes keresetűeken, azaz a lakosság 88,2 százalékán akarja a kormány beszedni azt a sápot, mellyel a gazdagokat akarja megajándékozni" - olvasható Török Zsolt szóvivő közleményben.
2010.12.03. 14:00
 
Álarcos rablók gázsprayvel támadtak egy benzinkutasra Marcaliban
Álarcos rablók gázsprayvel támadtak a benzinkút kezelőjére Marcaliban, a pénzt azonban nem tudták megszerezni - közölte a rendőrség. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a marcali rendőrség nagy erőkkel keresi azt a két férfit, akik csütörtökön este záráskor bementek az egyik marcali benzinkút eladóterébe, ahol gázsprayvel lefújták, majd bántalmazták a kezelőt. A kasszában lévő pénzt azonban nem tudták elvinni, mert a férfinek sikerült kimenekülnie és segítséget hívott - olvasható a közleményben, amely szerint a támadók 175-180 centiméter magasak, átlagos testalkatúak voltak. A rendőrség rablás kísérlete miatt indított eljárást az ismeretlen elkövetők ellen.
2010.12.03. 14:00
 
 
Magyarországra érkezett Joulupukki, a finn Mikulás
Joulupukki, a finn Mikulás pénteken Magyarországon landolt. A finn Rovaniemi városából érkező lappföldi Mikulás a Malév fedélzetén repült Magyarországra, hogy számos helyszínen hallgassa meg és teljesítse a gyerekek kívánságait. A őszhajú apó magyarországi programjában számos állomás szerepel: a többi között találkozhatnak vele Veszprém és Ajka lakói, a vörösiszap-károsult területeken élő gyerekek, de ellátogat több gyerekkórházba, a Vakok Intézetébe és a Mikulásgyárba is.
2010.12.03. 14:00
 
Fokozott rendőri ellenőrzés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
A karácsony közeledtével fokozott lesz a rendőri jelenlét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, elsősorban a közterületeken, a bevásárlóközpontok, üzletek, piacok környékén, a vasútállomásokon, autóbusz-pályaudvarokon, a jelentős tömegközlekedési csomópontokon - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája az MTI-t. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint a karácsonyi és újévi ünnepekre való felkészülés, a növekvő bevásárlóforgalom a bűnözőket is aktivizálja. A zsebtolvajlás, a lopás, a rablás visszaszorítása, a közlekedési fegyelem javítása érdekében Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya elrendelte a fokozott ellenőrzéseket - olvasható a közleményben.
2010.12.03. 13:45
 
Határon túli magyar EP-képviselőkkel tanácskozott a külügyi bizottság
Az Európai Parlament (EP) határon túli magyar képviselőivel egyeztetett pénteki ülésén az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága. Mészáros Alajos (MKP) azt mondta, a felvidéki magyarok "nagyon megbecsülik", hogy a jelenlegi magyar kormány jobban a "szívén viseli" az ügyüket, mint az előző kabinet. Emlékeztetett: az MKP a legutóbbi szlovákiai választásokon nem jutott be a parlamentbe, és bár a párt korábban hatékonyan működött, a szakadás a szlovákiai magyar képviseletben egy idő után szinte törvényszerű volt a felgyűlt belső feszültségek miatt.
2010.12.03. 13:45
 
Szándéknyilatkozat a magyar cigány kultúráról szóló kiállítás megrendezésére
A magyar cigány kultúrát bemutató kiállítást rendeznek februárban Valenciában a magyar EU-elnökség egyik programjaként - erről írt alá szándéknyilatkozatot pénteken Budapesten Balog Zoltán, a közigazgatási és igazságügyi tárca (KIM) társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára és Salvador Enguix Morant, a kelet-spanyolországi város önkormányzatának kulturális főtanácsosa. Sajtótájékoztatójukon Balog Zoltán elmondta, hogy az új magyar kormánynak egyik nagyon fontos célkitűzése a társadalmi fölzárkóztatás, amely Magyarországon nagy részben érinti a cigányságot.
2010.12.03. 13:45
 
 
Orbán Viktor néppárti vezetőkkel tárgyalt
Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió soros elnökségére való felkészülés jegyében pénteken megbeszélést folytatott az Európai Néppárt frakciójának vezetőivel. A tárgyaláson elhangzott, hogy a gazdasági kihívásoknak való megfelelés érdekében fontos a növekedés beindítása, a munkahelyteremtés és a pénzügyi fegyelem - tájékoztatta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-t. Közlése szerint Orbán Viktor Európa számára jó hírnek nevezte, hogy 2011-ben "két lendületes, optimista ország" soros elnöksége következik egymás után. Magyarországot 2011-ben Lengyelország követi az EU soros elnöki posztján.
2010.12.03. 13:45
 
 
Leszállt az amerikai légierő titkos űrrepülőgépe
Visszatért a földre az amerikai légierő X-37B jelű pilóta nélküli űrrepülőgépe, amelyet április végén juttattak fel a világűrbe ismeretlen céllal. Az eszköz, amelyről máig nagyon keveset tudni, helyi idő szerint a kora hajnali órákban szállt le robotpilóta irányításával a kaliforniai Vandenberg légitámaszponton. Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA űrsiklóira megszólalásig hasonlító, de azoknál kisebb méretű, pilóta nélküli repülőgépet egy Atlas 5-ös rakétával juttatták földkörüli pályára. Az X-37B az amerikai hadsereg egyik legtitkosabb fejlesztése; csak annyit lehet tudni róla, hogy 270 napig képes keringeni a világűrben, de hogy mire használják, azt pontosan nem közölték.
2010.12.03. 13:30
 
 
Kulcsár megkezdte a vallomástételt
Megkezdte vallomástételét a sokmilliárdos sikkasztással vádolt Kulcsár Attila a megismételt elsőfokú eljárásban, pénteken a Fővárosi Bíróságon. Kulcsár előrebocsátotta, hogy szerinte az eddigi eljárásban "alapvető tévedések, megalapozatlanságok voltak a nem megfelelő tőkepiaci ismeretek miatt", s ő most a vallomásával segíteni szeretné a bíróságok munkáját. Az elsőrendű vádlott hosszú, előre megírt vallomását olvassa fel, amelynek lényege: nem volt rendelkezési, utasítási, aláírási joga a vádbeli időszakban a K and H Bank brókercégénél. Pénzt nem kezelt, nem is rendelkezhetett az ügyfelek pénzével, így nem követhetett el sikkasztást. Feladata a kapcsolattartás és befektetési tanácsadás volt.
2010.12.03. 13:30
 
 
Közlekedési szabálysértés miatt feljelentették a budapesti rendőrfőkapitányt
A KRESZ kisebb fokú megsértése miatt tett feljelentést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti járőre Tóth Tamás dandártábornok, budapesti rendőrfőkapitány ellen - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. Az ORFK tájékoztatása szerint a főkapitány irányjelző használata nélkül hajtott ki egy körforgalomból, ezt a szolgálatot teljesítő helyi járőr észlelte. A szokásos rendőri intézkedés keretében a gépjármű vezetőjét igazoltatták, Tóth Tamás pedig elismerte a szabálysértés tényét. A tájékoztatás szerint a feljelentésben szerepel az is, hogy a gépjármű szélvédője nem felel meg a KRESZ előírásainak, a rajta lévő fólia nem szabályos.
2010.12.03. 13:30
 
Várhatóan pártalapításról is dönt az EMNT székelyudvarhelyi közgyűlése
Székelyudvarhelyen tartja évi közgyűlését szombaton az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), azon várhatóan döntés születik az új magyar párt létrehozására vonatkozó szándék kinyilvánításáról is - olvasható a Szabadságban. A kolozsvári magyar nyelvű napilap pénteki számában Toró T. Tibor, az EMNT ügyvezető elnöke emlékeztet: már néhány hónapja uralja a közbeszédet, hogy harmadik magyar párt van születőben Romániában. Ez sajnálatos módon vagy úgy ment be a köztudatba, hogy Tőkés László pártot alapít, vagy pedig az EMNT párttá alakul - mondta az interjúalany, hozzáfűzve: ezek közül egyik sem igaz.
2010.12.03. 13:30
 
 
Király L. Norbi a Házban!
Az ifjú tehetségnek egyre nő a szurkoló tábora. Már 22 országban vannak szurkolói, sőt a Somogy megyeiek még dalt is írtak neki Rap stílusban...
2010.12.03. 13:21
 
Kommandósok szabadítottak ki két szexrabszolgát Hevesben
Kommandósok szabadítottak ki két szexrabszolgát a Heves megyei Rózsaszentmártonban - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t. Az egyik fogva tartott lány még fiatalkorú, és eltűnése miatt körözte a rendőrség - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Soltész Bálint elmondta, hogy bejelentés alapján szerdán csaptak le a rózsaszentmártoni családi házra, és őrizetbe vették a lányokat fogva tartó 42 éves férfit. Mint kiderült, a két lányt bezárva tartották, és csak arra az időre engedték ki, amíg szexuális szolgáltatást nyújtottak a megye útjai mentén. A férfi ellen személyi szabadság megsértése és egyéb bűncselekmények miatt indítottak eljárást.
2010.12.03. 13:15
 
MVH: lehetőség van banki előfinanszírozására a gazdák számára
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által nyújtott agrártámogatások esetében a gazdáknak lehetőségük van arra, hogy a támogatás várhatóan megítélt összegét a bankok előfinanszírozzák - tájékoztatta az MVH az MTI-t. A gazdálkodók a támogatás meghitelezésére finanszírozási kapcsolatot kezdeményezhet egy általa kiválasztott hitelintézettel. A szerződés megkötéséhez igazolni kell, hogy a gazdálkodó támogatási kérelmet nyújtott be az MVH-hoz. Ezután a bankok - saját gyakorlatuknak megfelelően - különböző mértékig hitelezik meg az összeget a kérelmezőknek.
2010.12.03. 13:15
 
 
Dél-Korea bombatámadással fog reagálni egy újabb phenjani támadásra
Amennyiben Phenjan megismétli a múlt heti támadást, Szöul beveti légierejét, és bombázni fogja Észak-Koreát - szögezte le pénteken Kim Kvan Dzsin újonnan kinevezett védelmi miniszter. A nyugalmazott tábornok a miniszteri beiktatása alkalmából összehívott parlamenti ülésen fejtette ki álláspontját, arra a kérdésre válaszolva, mit tenne egy következő északi offenzíva esetén. Hillary Clinton amerikai külügyminiszter csütörtökön kijelentette: Phenjan fenyegetést jelent nemcsak a régióra, hanem az egész világra nézve. Észak-Korea ügyében Dél-Korea, Japán és az Egyesült Államok diplomáciai vezetői hétfőn tanácskoznak Washingtonban.
2010.12.03. 13:15
 
Fellegi Tamás átveszi az EU energiaügyi szekciójának elnöki tisztét
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter pénteken átveszi az Európai Unió Közlekedési, Távközlési és Energia Tanácsa energiaügyi szekciójának elnöki tisztét - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel. Pénteken tartja Brüsszelben a belga uniós elnökség alatti utolsó ülését az Európai Unió Közlekedési, Távközlési és Energia Tanácsának energiaügyi szekciója. A napirendi pontok megtárgyalása után Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter ismerteti a soron következő magyar elnökség energetikai prioritásait, illetve - a tanács energetikai szekciójának következő elnökeként - átveszi a korábbi féléves cikluson átívelő energetikai feladatokat.
2010.12.03. 13:00
 
 
Nőtt az euróövezeti kiskereskedelmi forgalom októberben
Az eurózónában októberben nőtt a kiskereskedelmi forgalom két egymást követő hónap csökkenése után - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken. Az októberi kiskereskedelmi forgalom 0,5 százalékkal emelkedett havi szinten, míg éves összevetésben a növekedés 1,8 százalék volt. A szakértők szerényebb növekedésre számítottak, szeptemberhez képest 0,2 százalékosra, tavaly októberhez viszonyítva 1,0 százalékosra. Elemzők szerint az októberi adat felerősítette azokat a reményeket, hogy folytatódik a gazdasági élénkülés a térségben, bár - tették hozzá - a havi adat javulása elsősorban Németország érdeme.
2010.12.03. 13:00
 
 
Svájci szerverekre került át a Wikileaks
Svájci szerverekre került át pénteken a titkos amerikai diplomáciai dokumentumokat kiszivárogtató WikiLeaks portál - jelentették be a honlap Twitteres profilján. Előzőleg franciaországiakon volt, a váltás miatt a honlap hat órán át nem volt elérhető. Ezt megelőzően a portál amerikai doménnév-szolgáltatója, az EveryDNS amerikai idő szerint csütörtök este közleményben bejelentette, hogy megvonja a szolgáltatását a WikiLeakstől, miután azt olyan sok informatikai támadás érte, hogy veszélybe került a szolgáltató infrastruktúrája. A WikiLeaks megerősítette, hogy szolgáltatója túlterhelésre hivatkozva megvonta a doménnevét (wikileaks.org).
2010.12.03. 13:00
 
 
Több száz géppel takarítják az utakat országszerte
A pénteken országszerte lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt sok fő- és mellékút havas; a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - amely több száz munkagéppel takarítja az utakat - arra kéri az autósokat, hogy csak megfelelő műszaki állapotú és a téli közlekedésre alkalmas felszereltségű járművekkel keljenek útra - tájékoztatta a cég az MTI-t. A közlemény szerint a 77 üzemmérnökség több ezer dolgozója váltott, 12 órás műszakban, folyamatos munkarendben dolgozik. Ennek ellenére, amíg nem szűnik meg a havazás, a társaság nem ígér gyors javulást a közlekedésben.
2010.12.03. 12:45
 
A WikiLeaks Svájci doménnévvel ismét az interneten
Hatórás szünet után ismét elérhető volt pénteken az interneten a titkos amerikai diplomáciai dokumentumokat kiszivárogtató WikiLeaks portál, ezúttal svájci doménnévvel (wikileaks.ch) - jelentették be a honlap Twitteres profilján. "A WikiLeaks Svájcba költözik" - közlik, bár a wikileaks.ch címet kereső internetezőket átirányítják egy olyan IP-cím (http://213.251.145.96) alatt lévő oldalra, amely a hatalmas mennyiségű dokumentumot tartalmazó korábbi honlaphoz nyújt hozzáférést. Ez arra utal, hogy a honlap tartalmát még mindig francia és svéd szervereken tárolják.
2010.12.03. 12:45
 
Az Európai Bizottságnál érdeklődik a nyugdíjreformról Herczog Edit
Kielégítő megoldást jelentenek-e a hosszú távú, megfelelő színvonalú nyugellátásra a kormány legutóbb bejelentett, "a magán-nyugdíjpénztári rendszer ellehetetlenülését célzó" lépései? - tudakolta az Európai Bizottságnak feltett kérdésében Herczog Edit (MSZP) EP-képviselő Brüsszelben kiadott közleménye szerint. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2010. november 24-én bejelentette, hogy 2011. január 30-ig el kell eldönteniük a magánpénztár-tagoknak, hogy átlépnek-e az állami nyugdíjrendszerbe - emlékeztetett beadványában Herczog.
2010.12.03. 12:30
 
 
Labdarúgó NB I: újra Supka Attila lesz a Kispest edzője
Január elsejétől ismét Supka Attila irányítja a labdarúgó Monicomp Ligában szereplő Budapest Honvéd szakmai munkáját. A tréner, aki meghatározatlan időre írt alá a klubhoz, 2006 és 2008 között már dolgozott Kispesten, s akkor 11 év után kupagyőzelemre vezette az együttest. A Budapest Honvéd a tavaly októberben érkezett olasz Massimo Moralesszel vágott neki az idénynek, ő november 13-án mondott le, majd megbízott vezetőedzőként év végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója vette át az irányítást.
2010.12.03. 12:15
 
 
Tiger Woods útban első idei sikere felé
Tiger Woods kiváló játékkal kezdte a Chevron World Challenge elnevezésű, 5 millió dollár összdíjazású profi golfversenyt, amelynek első napja után az első helyen áll. A négynapos viadalon az amerikai világsztár az alapütésszámnál 7 ütéssel kevesebből (65 ütés) teljesítette a 18 lyukat, s egy ütéssel megelőzi az észak-ír Rory McIlroyt és Graeme McDowellt. A tavaly év végén kirobbant szexbotrányát követően idén áprilisban visszatért sportoló még egyetlen tornát sem tudott nyerni 2010-ben, márpedig 1996-os profi bemutatkozása óta nem fordult vele elő ilyen.
2010.12.03. 12:15
 
Halásos baleset történt a 4-es főúton, elterelik a forgalmat
Pénteken hajnalban halálos kimenetelű baleset történt a 4-es főúton a 102-es kilométerszelvénynél, a szolnoki elkerülő szakaszon, amikor egy teherautó és egy személygépkocsi frontálisan ütközött - tájékoztatta Szabó Zita rendőr őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőrkapitányság szóvivője az MTI-t. Egy teherautó az út emelkedő szakaszán áttért a szembejövő sávba és frontálisan ütközött a Mercedes személygépkocsival. A gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. A szóvivő elmondta azt is, hogy az utat még órákig lezárják, mert a baleset következtében helyreállítási munkákat is kell végezni. A forgalmat a 4-es úton Debrecen irányába, a 442-es úton pedig Szolnok irányába terelik el.
2010.12.03. 12:00
 
Tartálykocsiba rohant egy autó a 8-as főúton, egy ember meghalt
Folyékony oxigént szállító tartálykocsiba rohant egy személyautó pénteken kora reggel a 8-as főút Csór és Székesfehérvár közötti szakaszán; a balesetben egy ember meghalt, három megsérült - közölte a rendőrség az MTI-vel. A Veszprém felé haladó tartálykocsi lehúzódott, megállt, ekkor hátulról belerohant egy személyautó. A kocsiban négyen utaztak, egyikük meghalt, a többiek megsérültek - mondta el Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sérültek közül kettőt a tűzoltók vágtak ki a roncsból. A 12 ezer kilogramm folyékony oxigént szállító tartálykocsi rakományát mentesítő tartályautóba fejtik - tudta meg a tűzoltóságtól az MTI.
2010.12.03. 12:00
 
Havazás: félreállítják a kamionokat Szombathelyen és Körmenden
Zala megyében több kamion csúszott az árokba a havas utakon, a koccanásos balesetek miatt a szomszédos megye felől érkező kamionokat félreállítják Szombathelyen és Körmenden - közölte a rendőrség péntek reggel az MTi-vel. A havas, csúszós útviszonyok miatt csak az induljon el, akinek halaszthatatlan teendői vannak - fűzte írta Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányág szóvivője a közleményben.
2010.12.03. 12:00
 
Árokba csúszott egy autóbusz a 76-os főúton
Árokba csúszott egy autóbusz Zala megyében, a 76-os főúton, Nagykapornak és Almásháza között - közölte a rendőrség. A balesetben személyi sérülés nem történt. A jármű műszaki mentését félpályás útlezárás mellett végzik - mondta Salamon Róbert, a rendőrség Zala megyei sajtószóvivője.
2010.12.03. 12:00
 
 
Tom Hanks lesz Kathryn Bigelow új filmjének főszereplője
Tom Hanks játssza a főszerepet Kathryn Bigelow Oscar-díjas filmrendező új filmjében. Bár a többi szereplőről egyelőre nem döntöttek, Bigelow reméli, hogy már március közepén elkezdődhetnek a forgatási munkálatok. A Triple Frontier (Hármas határ) című film a latin-amerikai terrorszervezetek finanszírozásának témájával foglalkozik majd - mondta el Charles Roven producer a ComingSoon.net internetes lapnak. Az Egyesült Államok szerint az Argentína, Paraguay és Brazília hármas határán fekvő terület az iszlámista terrorszervezetek finanszírozásának központja. Az érintett országok kormánya elutasítja a vádakat.
2010.12.03. 12:00
 
 
Sorra akadnak el, csúsznak meg a járművek Pest megyében a havazás miatt
Egyre több jármű akad el, illetve szenved balesetet Pest megye havas, jeges útszakaszain - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki szerint a folyamatos figyelmeztetések ellenére sem eléggé óvatosak az autóvezetők. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a Budaörs és Budakeszi közötti utat egyelőre jobb elkerülni a repülőtér környéki emelkedőn tapasztalt nagyfokú jegesedés miatt. Ott a reggeli órákban egy kamion akadt el, de a járművet a tűzoltóknak sikerült elvontatniuk. Az M3-as autópálya kifelé vezető oldalán, a 15. kilométerszelvénynél, a belső sávban egy kisteherautó csúszott meg és borult rá a szalagkorlátra. A műszaki mentés még tart, de jelentősebb torlódásra nem kell számítani.
2010.12.03. 12:00
 
Somogyban kisebb fennakadásokat okozott a hó
Somogyban az éjszakai és hajnali havazás miatt péntek reggel és kora délelőtt elakadt, keresztbe fordult járművek lassították a forgalmat, a sofőröket a meredek emelkedők is próbára tették; sérüléssel járó baleset a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tudomása szerint a késő délelőtti órákig nem történt. A megyében a főutak és mellékutak latyakosak, hókásásak, de mindenhol járhatóak. A havazás délelőtt megszűnt, az utakat 19 saját és 4 bérelt géppel járják, folyamatosan sózzák, takarítják a burkolatot. A kora reggeli órákban Balatonszentgyörgynél, Mernyénél, a kapolyi emelkedőn kritikus volt a helyzet, de a forgalom azóta ezeken a útszakaszokon is helyreállt.
2010.12.03. 12:00
 
Megkezdődött a gyilkossággal vádolt volt rendőr és társainak büntetőpere
Megkezdődött a gyilkossággal vádolt volt rendőr, E. Gábor és 9 társának büntetőpere a Fővárosi Bíróságon pénteken; az arab pénzváltók elleni támadások miatt állását vesztő egykori főtörzsőrmester részben bűnösnek vallotta magát. A vádlott részletes vallomást tett a bíróságon, de a nyereségvágyból elkövetett emberölés ügyében nem kérdezték, mert a bűncselekményben érintett két másik vádlott orvosi igazolással kimentette magát a tárgyalásról. Beszélt azonban egy másik, 2009 júliusában elkövetett rablásról, amely során megütötte a kiszemelt áldozatot, egy egyiptomi pénzváltót.
2010.12.03. 12:00
 
Megindult a forgalom a 86-oson
Megindult a forgalom a 86-os számú főúton, és a Szombathelyen és Körmenden félreállított kamionok is folytathatják útjukat - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. A kamionokat a reggeli órákban azért állították félre, mert a 86-os főút Zala megyei szakaszán több kamion az árokba csúszott, és ezek akadályozták a forgalmat. Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közleményében hangsúlyozta: a közlekedőknek továbbra is téli útviszonyokra, csúszós utakra kell számítaniuk, ezért azt tanácsolja, hogy csak az induljon útnak, akinek halaszthatatlan teendői vannak.
2010.12.03. 12:00
 
 
MSZP: az álláshalmozó fideszesek érdekét szolgálja a 16%-os adó
Az MSZP szerint a 16 százalékos szja-kulcs révén is a saját zsebüket akarják megtömni az "álláshalmozó fideszes politikusok". Álláshalmozó fideszes politikusok tömkelegével van tele az Országgyűlés, a Fővárosi Közgyűlés és a megyei közgyűlések, a 16 százalékos adókulcs elfogadásával is a saját zsebüket akarják megtömni a fideszes politikusok, mivel a változás értelmében havonta félmillió forinttal vihetnek haza többet azok, akik egyszerre országgyűlési képviselők és közgyűlési elnökök - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
2010.12.03. 12:00
 
 
Péntek hajnalra sem sikerült megfékezni az izraeli erdőtüzet
Péntek hajnalig sem sikerült megfékezni az Izrael történetében eddigi legnagyobb erdőtüzet. A hatóságok szerint a lángok a hajnali órákban gyors ütemben terjedtek Haifa irányába. A kikötőváros polgármestere előzetes óvintézkedésként elrendelte az egyik haifai előváros evakuálását. A bozóttűz csütörtökön tört ki nem messze Haifától, a Karmel-hegységben déltájban A környék településeiből több mint 15 ezer személyt kitelepítettek, illetve biztonsága helyeztek. A lángok megfékezésére nagyszámú tűzoltót vezényeltek ki, ennek ellenére az éjszaka folyamán sem sikerült eloltani - vagy legalábbis megfékezni - a tüzet. 41 személy vesztette életét, többen megsérültek, és magas az eltűntek száma.
2010.12.03. 12:00
 
Clinton: Irán és Észak-Korea fegyverkezési versenyt idézhet elő
Fennáll a veszélye annak, hogy Irán és Észak-Korea fegyverkezési versenyt indít el saját térségében azáltal, hogy tiltott módon atomfegyver birtoklására törekednek - jelentette ki pénteken egy bahreini biztonságpolitikai konferencián Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. Mint mondta, az Egyesült Államok továbbra is a közel-keleti béketárgyalások újraindításán fáradozik annak ellenére, hogy a palesztinok szerint a tárgyalások ellehetetlenültek Izraellel. Törvénybe ütközik, hogy a WikiLeaks portál nyilvánosságra hoz titkos amerikai diplomáciai dokumentumokat, de ez a tény nem tud kárt okozni az Egyesült Államok külkapcsolataiban - mondta.
2010.12.03. 12:00
 
 
Csak egy kis Szex és más Semmi
Új dívat jött szokásba a mostani tinédzserek körében. Egy gyors szex a barátnőmmel vagy barátommal, mindenféle komolyabb ismerkedés vagy következmény nélkül. A következő nap vagy héten aztán jöhet valaki más...
2010.12.03. 11:56
 
 
Radikálisabb alaptörvényt javasol a Jobbik
A Jobbik szerint az új alkotmány csütörtökön nyilvánosságra hozott koncepciója nem tartalmazza az általuk szükségesnek tartott radikális változásokat. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője kifogásolta, hogy a tervezet több bekezdésében is megegyezik, illetve hivatkozik a hatályos alkotmány szövegére. Szerinte az alkotmánytervezet alapján a Fidesz csatlakozhat a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök által meghirdetett '89-esek koalíciójához, mivel ugyanazokban a keretekben képzeli el a jövőt.
2010.12.03. 11:45
 
 
Nyomoznak az Álomszigethez kötődő üzletrész-értékesítés ügyében
A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint csütörtökön nyomozás indult az Álomsziget projekthez kötődő üzletrész-értékesítés ügyében a Budai Gyula elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztos által tett feljelentés alapján - közölte a miniszterelnök sajtóstábja MTI-vel. A közlemény kitér arra, hogy a kormánybiztos különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó, folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés, továbbá hivatali visszaélés bűntette elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az ügyészségen.
2010.12.03. 11:45
 
 
Megérkezett a pénz a BKV számlájára
Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester megállapodása alapján - a kormány döntését követően közel három héttel - pénteken megérkezett a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a BKV számlájára a 7,5 milliárd forint - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója. A minisztérium előző nap ugyancsak közleményben jelezte, hogy a Magyar Államkincstár (MÁK) intézkedett a kormány által a BKV részére juttatott 7,5 milliárd forintos állami támogatás átutalásáról, s az összeg pénteken érkezik a vállalat számlájára.
2010.12.03. 11:45
 
Megkezdődött a gyilkossággal vádolt volt rendőr és társainak büntetőpere
Megkezdődött a gyilkossággal vádolt volt rendőr és 9 társának büntetőpere a Fővárosi Bíróságon pénteken; az arab pénzváltók elleni támadások miatt állását vesztő egykori főtörzsőrmester részben bűnösnek vallotta magát. A vádlott részletes vallomást tett a bíróságon, de a nyereségvágyból elkövetett emberölés ügyében nem kérdezték, mert a bűncselekményben érintett két másik vádlott orvosi igazolással kimentette magát a tárgyalásról. Beszélt azonban egy másik, 2009 júliusában elkövetett rablásról, amelyben megütötte a kiszemelt áldozatot, egy egyiptomi pénzváltót.
2010.12.03. 11:30
 
Áprilisban folytatódik a Mol-Surgutneftegaz per
A Fővárosi Bíróság pénteki határozata értelmében jövő áprilisban folytatódik az a per, amelyben az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz), a Mol Nyrt. egyik tulajdonosa, a magyar olajipari cég idén áprilisban kelt igazgatósági határozatának hatályon kívüli helyezését kéri. A hatályon kívül helyezés azért fontos az orosz vállalatnak, mert a határozatban megtagadták a Mol részvénykönyvébe tulajdonosként való bejegyzését, s ezért nem vehetett részt a magyar cég idei éves rendes közgyűlésén.
2010.12.03. 11:15
 
 
Mintegy négyszáz ember takarítja a fővárosi utakat
Kora reggel óta változó intenzitással havazik Budapesten, a fővárosi utakat mintegy négyszázan takarítják folyamatosan - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. péntek délelőtt. A társaság összesen 79 munkagéppel és 381 emberrel folyamatosan dolgozik a hó eltakarításán és az utak síkosságmentesítésén. A munkagépek a mintegy 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalon, hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon takarítanak. A gyalogátkelőhelyek, közjárdák, közlépcsők tisztítását kéti erővel végzik.
2010.12.03. 11:15
 
 
Sikeres műtétet hajtottak végre Aretha Franklinen
Aretha Franklin, a soul királynője sikeres műtéten esett át, és ezért az érte imádkozóknak is köszönetét küldte. Erről maga a sokszoros Grammy-díjas énekesnő számolt be csütörtökön kiadott közleményében, de azt nem árulta el, hogy miért kellett a kés alá feküdnie. "Isten rajtam tartja a szemét. Remek orvosok és nővérek voltak körülöttem, akiknek munkáját a város és az ország imáinak áldása kísérte" - fogalmazott Franklin. A detroiti városi tanács egy tagja szerdára imádságos virrasztást szervezett az énekesnő egészségéért. Franklin, akinek engedélyével a vigília zajlott, köszönő levelet küldött az érte imádkozóknak.
2010.12.03. 11:00
 
Platini jövő héten Magyarországra érkezik
Jövő héten Magyarországra jön Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke. A magyar sportági szövetség (MLSZ) honlapja szerint a francia sportdiplomata Teodoru Teodoridisz, az UEFA nemzeti szövetségek divízió-igazgatójának társaságában kedd este érkezik Budapestre, majd másnap tárgyal Orbán Viktor miniszterelnökkel, Csányi Sándor MLSZ-elnökkel, Berzi Sándor MLSZ-alelnökkel és Vági Márton MLSZ-főtitkárral. A nemzetközi diplomáciai program már hétfőn elkezdődik. Akkor a lengyel szövetség elnöke, Gregorz Lato, valamint Adam Olkowicz alelnök utazik Budapestre, és tárgyal az MLSZ vezetőivel.
2010.12.03. 10:45
 
 
Gyengült kissé a forint péntek délelőtt
Gyengült kissé a forint, az eurót péntek délelőtt tíz óra után 278,30 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a csütörtök délutáni 277,70 forinttal. A forint pénteken a kora reggeli 276,80-as euró jegyzésről 278 feletti jegyzésekre, a lengyel zloty 3,9880-as euró jegyzésről 4,00 közelébe, a cseh korona 24,95-ös euró jegyzésről 25,00 fölé gyengült. Az euró ugyanakkor a csütörtök délutáni 1,3180-as dollár jegyzésről éjszaka 1,3220-ra, majd péntek délelőttre 1,3230-ra erősödött. Az euró hétfőn járt utoljára 1,32-es dollár jegyzések felett, majd a szuverén adósságszolgálati válság elharapódzásának fokozódó veszélye miatt a hét elején 1,30 alatti jegyzésekre gyengült.
2010.12.03. 10:45
 
 
NBA: James győzelemmel tért vissza Clevelandbe
A Miami Heat a 38 ponttal záró LeBron James vezetésével 118-90-re győzött a Cleveland Cavaliers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. James először játszott korábbi otthonában azt követően, hogy a nyáron a Miamihoz szerződött. A klasszis korábban hét szezon alatt összesen 619 meccsen lépett parkettre a clevelandi együttesben. Eredmények: Cleveland Cavaliers-Miami Heat 90-118 Golden State Warriors-Phoenix Suns 101-107.
2010.12.03. 10:30
 
 
Lázár János eltörölné a közjogi méltóságok 13. havi juttatását
A közjogi méltóságok 13. havi juttatásának eltörlését kezdeményezi a parlamentnek pénteken beterjesztett törvényjavaslatában Lázár János; a Fidesz frakcióvezetője a szolidaritás elvével és a választópolgárok bizalmára épülő őszinte kormányzás megteremtésének céljával indokolja indítványát. A köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnöke tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló törvény módosítását kezdeményező előterjesztés indoklásában a kormánypárti politikus rámutat arra, hogy a felsorolt közjogi méltóságok minden naptári évben külön juttatásként egyhavi tiszteletdíjra jogosultak.
2010.12.03. 10:30
 
Alpesi sí Vk: lábát törte a legjobb brit női versenyző
Hatalmasat esett, és eltörte a lábát a brit Chemmy Alcott a női alpesi sízők Lake Louise-ban sorra kerülő Világkupa-versenyének csütörtöki lesikló-edzésén. A versenyigazgató tájékoztatása szerint a 28 éves síző egy ugratás után ért szerencsétlenül talajt, s tehetetlenül sodródott a pálya aljáig. "Brutális esés volt, melynek nagyon súlyos következményei lettek - nyilatkozta John Cassel. - Eltört a sípcsontja, és valószínűleg egy másik csont is a lábában." Alcottot azonnal kórházba szállították, és csütörtök éjszaka meg is operálták. A kanadai Lake Louise-ban pénteken és szombaton is lesikló Vk-futamot rendeznek, vasárnap pedig szuper-óriásműlesikló versenyre kerül sor.
2010.12.03. 10:15
 
 
Az óceánok savasodása az élelmiszerbiztonságot fenyegeti
65 millió éve a legnagyobb változás zajlik a tengerek és óceánok vizeiben: az éghajlatváltozás számlájára írt savasodás az ENSZ szerint fenyegeti a halászatot. A legnagyobb veszélybe a kagylók, a garnélafélék, a rákok és a homárok kerülhetnek, mert egyre nehezebben tudják felépíteni páncéljukat - derült ki a mexikói Cancúnban zajló Klímaváltozási Konferencia idején ismertetett tanulmányból, amely szerint a számos halfaj bölcsőjének tekintett korallzátonyok is fenyegetve vannak."A tengerek savasodása újabb figyelmeztető jel a világszerte tapasztalható egészségügyi kockázatokat illetően, mindennek oka pedig az üvegházhatást okozó gázok elszabadult kibocsátása" - közölte az ENSZ Környezetvédelmi Programja.
2010.12.03. 10:00
 
Átlagosan félórás késésre kell számítani a Budapest-Esztergom vonalon
A havazás miatt átlagosan 30-50 perces késéssel közlekednek a személyszállító vonatok a Budapest-Esztergom vonalon - közölte a Mávinform. Piliscsaba állomáson váltóállítási problémák adódtak. A fennakadást az okozza, hogy a folyamatos hóesés, valamint az elhaladó szerelvények a váltószálak közé sodorják a havat. A MÁV-dolgozók folyamatosan takarítják a váltókat, másutt pedig, ahol van, működtetik a váltófűtő berendezéseket. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés. Ez a havazástól és a hóátfúvásoktól függ, de a Mávinform sajtóügyeletese szerint a délutáni órákra, ha elállt a havazás, csökkenhetnek a késések.
2010.12.03. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567[1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista