2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Az Európai Néppárt támogatásáról biztosította a magyar kormányt
Az Európai Parlament legnagyobb frakcióját adó Európai Néppárt (EPP) érdekelt a januárban kezdődő magyar EU-elnökség sikerében és számos eszközzel támogatja azt - közölte a Külügyminisztérium a magyar kormány és a párt pénteki találkozója után az MTI-vel. Az EPP tájékoztatása szerint Joseph Daul, a néppárti frakció elnöke támogatásáról biztosította Orbán Viktor miniszterelnök európai politikáját.
2010.12.03. 19:30
 
Bezárt a madridi és több más spanyol repülőtér
A spanyol légügyi hatóságok pénteken bezárták Madrid és több más város repülőterét légiirányítók híján. A madridi légikikötőt működtető Aena társaság közlése szerint a légiirányítók közül túl sokan nem jelentek a munkában, hanem beteget jelentettek. A spanyol légiirányítók hosszú ideje tárgyalnak a céggel a bérekről, munkakörülményekről és juttatásokról, ezért felmerült, hogy esetleg bújtatott sztrájkról van szó a hét vége előtt. Bezárt a Baleári-szigeteken Palme de Mallorca, Ibiza és Menorca reptere is.
2010.12.03. 19:30
 
 
Oroszország újabb dokumentumokat adott át a katyni vérengzésről
Oroszország újabb nagy mennyiségű, a katyni (Katiny) vérengzéssel kapcsolatos iratot adott át pénteken Lengyelországnak, néhány nappal Dmitrij Medvegyev orosz elnök varsói látogatása előtt. A mészárlás oroszországi vizsgálatára vonatkozó több kötetnyi anyagot - 1940-ben a katyni erdőben és más nyugat-oroszországi helyszíneken Sztálin utasítására mintegy 22 ezer lengyel hadifoglyot, tartalékos tisztet és civilt öltek meg - az orosz államügyészség épületében adták át a lengyel félnek.
2010.12.03. 19:15
 
 
Ismét Kósa Lajos a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke
Újabb négy esztendőre Kósa Lajost (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármesterét választotta elnökévé a Megyei Jogú Városok Szövetsége pénteken, a testület kétnapos tisztújító, valamint az önkormányzatokkal kapcsolatos szakmai ügyekkel foglalkozó közgyűlésének nyitónapján Debrecenben - tájékoztatta közleményben a szövetség az MTI-t. A zárt ajtók mögött tartott tisztújítás eredményeként a szervezet társelnöke Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere lett, alelnökei Cser-Palkovics András (Fidesz), Székesfehérvár polgármestere, Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz-KDNP), Salgótarján polgármestere, valamint Szalay Ferenc (Fidesz), Szolnok polgármestere.
2010.12.03. 19:00
 
 
Schmitt Pál fogadta az Európai Néppárt frakciójának küldöttségét
Schmitt Pál köztársasági elnök a jövő évi soros magyar EU-elnökség kapcsán pénteken fogadta az Európai Néppárt frakciójának küldöttségét; a találkozón a néppárti frakció elnöke fontosnak nevezte, hogy Magyarország ambiciózus tervekkel készüljön a közelgő elnökségre. Schmitt Pál, aki 2004 és 2010 májusa között maga is ugyanennek a frakciónak a tagjaként tevékenykedett az Európai Parlamentben, a megbeszélésen hangsúlyozta, sokat köszönhet mind a Brüsszelben szerzett tapasztalatoknak, mind a néppárti kollégáktól kapott támogatásnak - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t.
2010.12.03. 19:00
 
A Fitch megerősíti a Mol osztályzatát az INA-ügylet kapcsán, de figyelmeztet
Megerősítette pénteken a Mol adósosztályzatait a Fitch Ratings azzal összefüggésben, hogy a magyar olajipari vállalat előző nap bejelentette: ajánlatot tesz a horvát INA közkézen lévő törzsrészvényeinek megvásárlására. A nemzetközi hitelminősítő péntek esti londoni állásfoglalásában utalást tett azonban arra, hogy további akvizíciós tervek - vagy a cég pénzügyi helyzetét jelentősen rontó magyar kormányzati intézkedések - esetén kérdésessé válhat a jelenlegi adósbesorolás fenntartása. A megerősítés a Mol devizában és forintban fennálló, hosszú futamidejű adósságainak közepes befektetői szintű, stabil kilátású "BBB mínusz" osztályzatára, valamint rövid lejáratú adósságok "F3"-as besorolására vonatkozik.
2010.12.03. 18:30
 
Premier League: elmarad a szombati Blackpool-MU meccs
A rossz pályaviszonyok miatt elmarad a szombatra kiírt Blackpool-Manchester United mérkőzés a labdarúgó Premier League 16. fordulójában. A hazai klub péntek esti közleménye szerint a fagyott talaj miatt a gyep alkalmatlan a játékra.
2010.12.03. 18:15
 
 
Gyertyát gyújtanak a szegényekért a Szent István-bazilika előtt
Gyertyát gyújtanak a rászorultakért vasárnap Budapesten a Szent István-bazilika előtt az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű akció keretében. A Katolikus Karitász egy 1998-ban Franciaországból indult nemzetközi szolidaritási akcióhoz kapcsolódik, amelyet évről évre egyre több helyszínen szerveznek meg. Az akció célja világszerte az, hogy az összetartozás szellemét, az emberi szolidaritás érzését erősítse, és felhívja a figyelmet a társadalom peremére szorultakra. Az akció keretében a karitász önkéntesei és munkatársai tetszőleges összegű adományért a járókelőknek gyertyákat adnak, amelyek egy-egy rászorulót jelképeznek.
2010.12.03. 18:15
 
 
A külügyminiszterség után Hillary Clinton visszavonul a politikától
A külügyminiszterség után Hillary Clinton nem kíván politikai állást betölteni, s valószínűleg visszatér eredeti szakmájához, ügyvéd lesz - közölte a politikus. Hillary Clinton egy bahreini diákokkal megtartott találkozón, kérdésre válaszolva beszélt erről. A közelmúltban megtartott amerikai félidős választáson a Barack Obama elnök vezette demokraták által elszenvedett súlyos vereség után megszaporodtak a találgatások arról, hogy Hillary Clinton esetleg újból megpróbálkozik majd az elnöki poszt megszerzésével.
2010.12.03. 18:15
 
 
A svéd igazságügyi hatóságok kiadták az új elfogató parancsot Assange ellen
A svéd igazságügyi hatóságok kiadták a Julian Assange, a WikiLeaks portál alapítója elleni új nemzetközi elfogató parancsot - közölte a svéd főügyészség pénteken. Karin Rosander szóvivő elmondta, hogy az új parancs már tartalmazza a brit rendőrség által hiányolt adatokat. A brit hatóságok csütörtökön azt közölték, hogy "technikai részletek" miatt késik Assange őrizetbe vétele. A svéd rendőrség ezt követően elismerte, hogy eljárásbeli hibát követett el, és bejelentette, hogy új, kiegészített parancsot adnak át az Interpolnak, hogy annak alapján a brit hatóságok végre tudják hajtani a parancsot.
2010.12.03. 18:15
 
 
NGM: a közszférában sem lesznek vesztesei az új adórendszernek
A közszférában sem lesznek vesztesei az új adórendszernek, a jövő évi költségvetés 22 milliárd forintot biztosít arra, hogy a közszféra dolgozóinak nettó keresete ne csökkenjen - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A tárca közleménye szerint a kormány elkötelezett abban, hogy a minimálbér emelése mellett a közszférában foglalkoztatottakat érintően olyan intézkedéseket hozzon, amelyekkel elérhető, hogy egyetlen munkavállaló nettó keresete se csökkenjen jövőre. A közszférában az állami takarékosság jegyében nem lesz béremelés, az illetményalapok nem változnak.
2010.12.03. 18:00
 
 
Halálos fenyegetéseket kapott Assange, a WikiLeaks alapítója
Halálos fenyegetéseket kapott Julian Assange, a WikiLeaks portál alapítója. Assange pénteken egy internetes élő beszélgetésben közölte, hogy halálos fenyegetéseket kapott munkatársaival együtt. "De megtettük a szükséges biztonsági intézkedéseket, már amennyire képesek vagyunk egy szuperhatalommal szemben" - fogalmazott. Közölte azt is, hogy WikiLeaks birtokában lévő egyes feljegyzésekben a Földön kívüli életről is szó van. Bár részleteket nem mondott, annyit még hozzátett, hogy az anyagok egy részében repülő csészealjakról, azaz ufókról van szó. A WikiLeaks és Assange a kiszivárogtatott bizalmas anyagok miatt kényelmetlen helyzetbe került országokban első számú közellenséggé vált.
2010.12.03. 18:00
 
 
Januártól Turku Európa Kulturális Fővárosa
Az észt Tallinnal együtt januártól egy évig Turku lesz Európa Kulturális Fővárosa; a nyugat-finnországi település "A kultúra jól esik" szlogen jegyében 150 projekttel és több ezer eseménnyel készül. Az Aura-folyó partján fekvő Turku Finnország legrégebbi települése; a XIX. század elejéig az ország fővárosa volt - mondta el Minna Arve, a Turku 2011 Alapítvány vezetőségének alelnöke az évadot bemutató pénteki sajtótájékoztatón a budapesti Finn Nagykövetségen.
2010.12.03. 17:45
 
 
Feljelentést tett Omninvest-ügyben a Nemzetgazdasági Minisztérium
Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az Omninvest Development Kft. számára 2006-ban nyújtott kétmilliárd forint összegű állami támogatás odaítélése ügyében az V. kerületi rendőrkapitányságon - közölte a tárca pénteken az MTI-vel. A minisztérium álláspontja szerint az irányadó jogszabályok szándékos megsértésével ítélték oda és fizették ki Az influenza "A" vírus okozta pandémia elleni védekezés K+F feladatai című projektre nyújtott támogatást az Omninvest Development Kft.-nek, ennek következtében a magyar államot kétmilliárd forint kár érte.
2010.12.03. 17:30
 
 
Navracsics átvette az elnökséget az uniós tanács igazságügyi szekciójában
Átvette pénteken az uniós elnökségi feladatokat Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a tagállami kormányokat képviselő bel- és igazságügyi tanács igazságügyi szekciójában. A szekció Brüsszelben megtartotta a belga uniós elnökség alatti utolsó ülését, és a napirendi pontok megtárgyalása után Navracsics ismertette a soron következő magyar elnökség igazságügyi prioritásait, illetve hivatalosan átvette a korábbi féléves cikluson átívelő igazságügyi feladatokat. A miniszter magyar újságíróknak elmondta: a magyar EU-elnökség igazságügyi téren két területre kíván kiemelten összpontosítani: az egyik a "polgárközeli Európa" kialakítását célzó intézkedések sorozata, a másik az uniós roma keretstratégia formába öntése.
2010.12.03. 17:30
 
31 ezer hektár víz alatt a Közép-Tisza vidéken
Árhullám indult el a Felső-Tiszán az elmúlt két napban a Tisza vízgyűjtőin lehullott jelentős, néhol 30 millimétert meghaladó csapadék hatására - közölte a Közép-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Kötikövizig) védelemvezetője pénteken az MTI-vel. Lovas Attila igazgató tájékoztatása szerint emiatt 152 kilométer hosszon elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Zagyva jobb partján, Jászberény és Újszász között, a bal partján, Jászberény és Szászberek között, valamint a Hortobágy-Berettyó jobb partján, Karcag és Túrkeve között.
2010.12.03. 17:15
 
BUX: +2,16 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 454,19 pontos, 2,16 százalékos emelkedéssel, 21.519,43 ponton zárt pénteken. A Mol árfolyama 6,77 százalékkal 19.805 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,57 százalékkal 5.250 forintra nőtt.
2010.12.03. 17:15
 
 
A svéd hatóságok kiadták az új elfogató parancsot Assange ellen
A svéd igazságügyi hatóságok kiadták a Julian Assange, a WikiLeaks portál alapítója elleni új nemzetközi elfogató parancsot - közölte a svéd főügyészség. Karin Rosander szóvivő elmondta, hogy az új parancs már tartalmazza a brit rendőrség által hiányolt adatokat. A brit hatóságok csütörtökön azt közölték, hogy "technikai részletek" miatt késik Assange őrizetbe vétele. A svéd rendőrség ezt követően elismerte, hogy eljárásbeli hibát követett el, és bejelentette, hogy új, kiegészített parancsot adnak át az Interpolnak, hogy annak alapján a brit hatóságok végre tudják hajtani a parancsot.
2010.12.03. 17:15
 
 
Kivenné az MSZP a nyomtatott sajtót és az internetet a médiatervezetből
Kivenné az MSZP a nyomtatott sajtóra és az internetre vonatkozó rendelkezéseket a Fidesz médiatörvény-javaslatának hatálya alól. Erről Lendvai Ildikó és Mandur László szocialista országgyűlési képviselő pénteken sajtótájékoztatón beszélt Budapesten, s kilátásba helyezték: ha nem módosul a javaslat, az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul. Mandur László közölte, hogy az MSZP összesen 88 módosító indítványt nyújt be a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló kormánypárti törvényjavaslathoz. Hozzátette: a médiafelügyelet rendszerében vissza kell állítani a bírósági utat, hogy ne a "Fidesz-felügyelet alatt álló" hatóság kezében legyen a médiumok számára kiszolgáltatottságot jelentő szankciórendszer.
2010.12.03. 17:00
 
 
Fellegi: először foglalkozik EU-csúcs szektorális politikával
Történetében először foglalkozik kifejezetten ágazati politikával az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek fóruma, az Európai Tanács a magyar soros elnökség idején, februárban tartandó ülésén - hangsúlyozta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter brüsszeli sajtótájékoztatóján. Mint az energiaügyekben illetékes EU-miniszterek találkozóját követően elmondta, az említett csúcsértekezlet legfontosabb témája az uniós energiastratégia lesz. Ez öt prioritás köré csoportosul: energiahatékonyság, az unió külső kapcsolatai energiaügyekben, az innováció és kutatásfejlesztés, az egységes piac, valamint a fogyasztóvédelmi kérdések.
2010.12.03. 17:00
 
Jelentős román támogatás a magyar nyelvű kulturális folyóiratoknak
Jelentős támogatást ítélt meg a bukaresti kormány a Romániában megjelenő legismertebb magyar nyelvű kulturális folyóiratoknak, amelyek így összesen 455 ezer lejt (mintegy 108 ezer eurót) kaptak - közölte pénteken a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ). A román kormány a Kelemen Hunor vezette kulturális minisztérium költségvetés-kiigazításáról döntött legutóbbi ülésén, s úgy határozott, hogy összesen 2,5 millió lejjel (592 ezer euróval) támogatja a legismertebb romániai kulturális folyóiratokat.
2010.12.03. 17:00
 
Tenisz, Davis Kupa: Monfils legyőzte Tipsarevicet, vezetnek a franciák
Gael Monfils három játszmában nyert Janko Tipsarevic ellen a Davis Kupa belgrádi döntőjének pénteki első mérkőzésén, ezzel a francia férfi teniszválogatott jutott előnyhöz a házigazda szerbekkel szemben. Az összecsapás 2 óra 5 percig tartott, az első és a befejező harmadik szettben Monfils ellenállhatatlanul teniszezett. Eredmény: Davis Kupa Világcsoport, döntő: Belgrád: Szerbia-Franciaország 0-1.
2010.12.03. 16:45
 
 
Kiraboltak egy bankot a XI. kerületben
Kiraboltak egy pénzintézetet péntek délután Budapesten, a XI. kerületi Bartók Béla úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Kormos Endre elmondta, hogy a 30 év körüli férfi feltehetőleg fegyverrel a kezében megfenyegette a bank alkalmazottjait és az ott tartózkodó ügyfelet, majd felszólította őket, hogy feküdjenek a földre. A pénztárosnak ezt követően egy szatyorba kellett tennie a bevételt. A tettes a pénzzel elmenekült a helyszínről. Lövés, illetve személyi sérülés nem történt.
2010.12.03. 16:45
 
Harmadik napja tombol a tél Buffalo környékén
Harmadik napja tartó erős hóesés keserítette meg pénteken is New York állam északi településeinek életét. Buffalo környékén, az I-90-es autópályán csütörtökön több autósnak 20 órát is várnia kellett, amíg járművét kiszabadították a hó fogságából. A gépkocsik mindkét irányban mintegy 6 kilométeres szakaszon állták el a sztrádát. A hófúvás miatt keletkezett torlaszok magassága néhány helyen elérte a 180 centimétert.
2010.12.03. 16:30
 
Mexikóban letartóztatták a 14 éves bérgyilkost
Egy drogkartell 14 éves bérgyilkosát tartóztatta le a mexikói hadsereg a cuernavacai repülőtéren. A mexikói hadsereg pénteki közlése szerint az El Ponchis becenevű fiút 16 éves nővérével együtt fogták el. A helyi államügyészségen kihallgatták, majd újságíróknak elmondta, hogy legalább négy lefejezésben vett részt. "Kábítószert adtak és megfenyegettek, ha nem követem el (a gyilkosságokat), akkor megölnek" - fűzte hozzá.
2010.12.03. 16:30
 
Női kézilabda BL: elfogadták a győriek panaszát
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elfogadta a Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszát, és visszaállította az eredeti menetrendet a női Bajnokok Ligájában. A kvartett negyedik tagja, a német HC Leipzig azt szerette volna elérni, hogy - mivel csarnokában március első hétvégéjén atlétikai versenyt rendeznek - módosítsák a programot, ám így a legjobb kiemelésű Győr és a másik két gárda rosszabbul járt volna, ugyanakkor a lipcseiek - akik a legrosszabb mutatóval érkeztek a középdöntőbe - nyertek volna a változtatással.
2010.12.03. 16:30
 
Magyar-ukrán kerékpárosverseny lesz jövőre
Jövőre közös magyar-ukrán országúti kerékpárosversenyt rendeznek. A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint erről állapodott meg Ungváron Szergej Bubka, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyik alelnöke, az Ukrán Olimpiai Bizottság elnöke, a korábbi klasszis rúdugró, valamint Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke. A viadal érinti majd Kárpátalját, illetve Borsod megyét. Az Ukrán Olimpiai Bizottság ungvári, kihelyezett ülésén meghívottként vettek részt az MKSzSz képviselői, Törzsök Zsolt mellett Sutkó Mihály felügyelő bizottsági tag.
2010.12.03. 16:15
 
Több órás napsütés, néhol hó, +2 és -3 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint estére keleten is megszűnik az eső. Éjszaka egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet, már csak egy-egy hózápor fordulhat elő. Szombaton országszerte több órára kisüt a nap, az időnként megnövekvő felhőzetből legfeljebb néhol lehet hószállingózás. A nyugati, majd az északi szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -7 fok között alakul, de északnyugaton a vastag hóval borított, derült területeken -10 fok alatt valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton +2 és -3 fok között várható.
2010.12.03. 16:00
 
 
Mindenhol van áram Szabolcsban
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye minden településén helyreállították az áramszolgáltatást az E.ON szakemberei - közölte az áramszolgáltató sajtóreferense. Egyházi Nikoletta elmondta: Nagycserkeszen is kijavították az elektromos hálózatban keletkezett hibákat, így mindenhol zavartalanná vált az áramellátás. A megyei középfeszültségű elektromos hálózatban csütörtökre virradó éjjel keletkezett üzemzavar, amikor az ónos esőtől és a zúzmarától terhelt fák ágai letörtek és leszakították a vezetékeket, eltörték az oszlopokat. A térségben hosszabb-rövidebb időre összesen közel húszezer fogyasztó marad áram nélkül.
2010.12.03. 15:45
 
 
Jogerősen előzetesben marad Hagyó Miklós februárig
Jogerősen előzetesben marad Hagyó Miklós februárig, miután a Fővárosi Bíróság (FB) helybenhagyta a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) februárig meghosszabbító végzését. A Pesti Központi Kerületi Bíróság november 17-én hosszabbította meg a többek között bűnszervezetben elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsított volt MSZP-s főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását 2011. február 17-éig. A kerületi bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett. A Fővárosi Bíróság pénteken közölte, hogy november 26-i végzésében helybenhagyta a PKKB előzetes letartóztatást meghosszabbító végzését.
2010.12.03. 15:45
 
 
A Jobbik aggályosnak tartja a médiatörvény-javaslatot
A Jobbik szerint aggodalomra ad okot a médiatörvény tervezete, a párt ezért negyven módosító indítvánnyal változtatna azon. Pörzse Sándor országgyűlési képviselő pénteken sajtótájékoztatón elmondta: a három fideszes politikus által beterjesztett törvényjavaslat alapján az országos napilapokra 25 millió forint, a hetilapokra és hírportálokra pedig 10 millió forint bírságot szabhatna ki jogsértés esetén a - kizárólag a Fidesz által jelölt tagokból álló - médiatanács. Hozzátette: az ilyen nagyságrendű büntetések számos sajtóterméket lehetetlenítenének el, köztük a Barikád című hetilapot, amelynek ő a főszerkesztője.
2010.12.03. 15:45
 
Teljes útzár az M7-esen a 62-es a 69-es km között egy felborult kamion miatt
Felborult egy drótkábeleket szállító román kamion a 63-as főútról az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjára vezető kanyarban Székesfehérvárnál; az autópálya hét kilométeres szakaszán teljes útzár van. A csomópontot sem az elkerülő útról, sem a 7-es főútról nem lehet megközelíteni, nagy a torlódás. A mintegy 15 tonnányi rakományt szállító jármű sofőrjét a mentők kórházba vitték. Arról, hogy milyen sérüléseket szenvedett, még nincs információ - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az autópálya Budapest felé vezető szakaszát a 62-es és a 69-es kilométer között teljes szélességében lezárták, a mentés várhatóan több órát vesz igénybe.
2010.12.03. 15:45
 
 
Szájer József nem híve a kétkamarás parlamentnek
Szájer József fideszes európai parlamenti (EP) képviselő nem híve a kétkamarás parlamentnek és "túl magasnak tartja azt a küszöböt", hogy azt alkotmányt csak két egymást követő Országgyűlés kétharmados döntésével lehessen módosítani. A politikus úgy fogalmazott: Magyarországnak van egy jól működő, a szuverenitást megfelelően kifejező parlamentje, ami egy házzal megfelelően működik. Nincs szükség egy olyan kamarára, amely részben lassítja, részben pedig tovább növeli az amúgy is nagyméretű politikai elit létszámát - jelentette ki.
2010.12.03. 15:45
 
 
Görögország hitelminősítését negatív kilátásra helyezte az S&P
Leminősítést valószínűsítő negatív kilátásra helyezte Görögország "BB plusz" hosszú lejáratú államadósságát a Standard & Poor's pénteken. A nemzetközi hitelminősítő szerint három hónapon belül lehet hogy leminősíti Görögországot. Addigra világossá válik, hogy az EU pénzügyi vezetői által a közelmúltban elfogadott Európai Stabilitási Mechanizmus (ESM) hátrányosan érinti-e a magánbefektetőket, vagy sem. Az új mechanizmus arra kényszerítheti a kötvényekbe fektető bankokat és fedezeti alapokat, hogy felvállalják a veszteségeket, ha a kibocsátó ország nem képes törleszteni.
2010.12.03. 15:30
 
 
Légli Ottó kapta az év bortermelője kitüntetést az idén
Az "Év Bortermelője 2010" címet Légli Ottónak, a Balatonboglári borvidéken tevékenykedő borásznak ítélték oda - közölte a Magyar Bor Akadémia. A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a nyertes bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó kiváló minőségéért, azok hazai és külföldi sikereiért adományozható. Ez az elismerés a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetés.
2010.12.03. 15:30
 
 
Hárman haltak meg, 14-en megsérültek a 47-es főúton történt balesetben
A többszöri újraélesztés ellenére mégis elhunyt az egyik életveszélyes sérült, így háromra emelkedett a halottak száma abban a balesetben, amely a 47-es főúton történt pénteken kora délután. Egy ember állapota továbbra is életveszélyes, hárman súlyosan és tízen könnyebben megsérültek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs közlése szerint egy személyautó tartott nagy sebességgel Hódmezővásárhelyről Szeged felé. A jármű azonban az algyői Tisza híd előtt a vizes úton megcsúszott, áttörte a szalagkorlátot és a szemből érkező menetrend szerinti Tisza Volán autóbusznak csapódott. A személyautó kiégett.
2010.12.03. 15:30
 
Tasnádi február közepéig előzetesben marad
A Fővárosi Bíróság (FB) helybenhagyta azt a végzést, amelyben Tasnádi Péter előzetes letartóztatását február közepéig meghosszabbította a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). A PKKB november 12-én hosszabbította meg az önbíráskodással és más bűncselekménnyel gyanúsított Tasnádi Péter előzetes letartóztatását, 2011. február 13-áig. A végzés ellen fellebbeztek, a Fővárosi Bíróság (FB) azonban pénteken a bírósági honlapon azt közölte, hogy november 29-én helybenhagyták az elsőfokú bíróság döntését.
2010.12.03. 15:30
 
 
Hoffmann: a nevelés kerül a középpontba
A nevelést tekinti alapvető céljának az új közoktatási törvény pénteken kora délután nyilvánosságra kerülő koncepciója - mondta Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár a dokumentumot és a pedagógus-életpályamodell tervezetét bemutató sajtótájékoztatón, Budapesten. Hoffmann Rózsa szerint az utóbbi évek alatt sajnos háttérbe szorult a nevelés az oktatási intézményekben, ami azt eredményezte, hogy a "gyerekek nem találták meg jól a helyüket" az iskolában, ahol a szerepüket túldimenzionáló néhány szülő is sokszor megengedetlen módon lépett fel a pedagógusokkal szemben.
2010.12.03. 15:30
 
Szijjártó: az MSZP továbbra is a milliárdos spekulánsok mellé áll
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerint az MSZP még mindig nem szakított a hazugságokkal és továbbra is a milliárdos spekuláns üzletemberek pártját fogja. Orbán Viktor kormányfő szóvivője a szocialisták pénteki közleményeire reagált, amelyekben az MSZP egyebek mellett arról adott tájékoztatást, hogy szerintük a kormány már összesen 33 milliárd forintot "lopott el" a nyugdíjcélú megtakarítások "lenyúlásával". Szijjártó Péter úgy látja, a szocialistáknak az fáj, hogy az "MSZP-pénztárak" többé nem kockáztathatják az emberek pénzét, és a kormány adóreformja nyomán létrejön az arányos közteherviselés Magyarországon.
2010.12.03. 15:30
 
A francia kormány a WikiLeaks letiltását kérte a franciaországi szerverekről
Eric Besson, a digitális gazdaságért felelős francia miniszter pénteken arra kérte az illetékes hatóságokat, hogy tiltsák le a WikiLeakset a franciaországi szerverekről - közölte a tárca. Az amerikai kormánydokumentumokat kiszivárogtató portál tartalmainak egy része azután került át a franciaországi OVH szervereire, hogy azt az amerikai Amazon szerdán letiltotta - közölte csütörtök este egy meg nem nevezett forrás. "Elfogadhatatlan ez a helyzet. Franciaország nem biztosíthat fogadó portált olyan internetes oldalaknak, amelyek sértik a diplomáciai kapcsolatok bizalmas jellegét és a diplomáciai titok által védett személyeket veszélybe sodornak" - indokolta a kérést a miniszter.
2010.12.03. 15:30
 
 
Kubatov: egy év múlva nulla forintja lesz az FTC-nek
Egy év múlva nulla forintja lesz az FTC-nek - jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnökségi tagja. A Fidesz országos pártigazgatója erről a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt. Kubatov szerint a klub két és fél évvel ezelőtt eladta a labdarúgócsapatot, körülbelül 600 millió forintot kapott, ebből most 179 millió forint van még, ezt figyelembe véve egy év múlva nulla forint lesz a klubban. "Rend kell, a rend után teljesítmény és a teljesítmény után megérkezik a pénz is. A Ferencvárosnál pont a legelső hiányzik, hogy rend legyen, hogy átláthatóság legyen" - fogalmazott Kubatov. Hozzátette: most kezdte áttekinteni a szakosztályok gazdálkodását, és véleménye szerint katasztrofális a helyzet.
2010.12.03. 15:15
 
Sukorói ingatlancsere: Joav Blumnak írásban teszi fel kérdéseit a bíróság
Egészségi állapotára hivatkozva Joav Blum alperes kimentette magát, s nem jelent meg a King's City beruházáshoz kötődő, 2008-ban létrejött ingatlancsere-szerződés érvénytelenségének megállapítása, az eredeti állapot helyreállítása érdekében indított polgári per pénteki tárgyalásán Székesfehérváron, a Fejér Megyei Bíróságon. A bíróság ezért írásban teszi fel neki a kérdéseit, s azokra ugyancsak írásban kell válaszolnia az izraeli-magyar üzletembernek.
2010.12.03. 15:15
 
Megszűnt a Devecsert, Ajkát és Somlóvásárhelyet érintő behajtási tilalom
Megszűnt a Devecsert, Ajkát és Somlóvásárhelyet érintő be- és áthajtási tilalom péntek reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A közlemény szerint a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke rendeletben hagyta jóvá a közlekedési korlátozások enyhítését, amelyek péntek reggel 8 órakor léptek életbe. Az OFK felhívta a figyelmet arra, hogy mivel a külterületekről még további 400 ezer köbméter iszap elszállítása várható, ezért érvényben marad a 8-as főúton a Devecser-Ajka-Bakonygyepes közötti útzár.
2010.12.03. 14:45
 
Őry Csaba: a magyar EU elnökség Közép-Európára irányíthatja a figyelmet
A magyar EU elnökség Közép-Európára irányíthatja a figyelmet - mondta Őry Csaba, az EU fideszes parlamenti képviselője az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának európai ügyek albizottsági ülésén. Miközben jónéhány témával, többek között a Duna stratégiával is készül a kormány a magyar uniós elnökségre, az élet keresztül húzta a számítást, hiszen most az Európai Uniót kell megmenteni - közölte az EU-parlamenti képviselő. Őry véleménye szerint mindenki arra számít, hogy Magyarország, mint az unió soros elnöke képes lesz aktív szerepet betölteni azokban az egyeztetésekben, amelyek célja egyrészt az euró stabilitási folyamatának felgyorsítása, másrészt az EU 2020 stratégiájának kialakítása.
2010.12.03. 14:45
 
 
Újabb egyeztetést tartottak az otthonszülés jogi szabályozásáról
Az otthonszülésről szóló jogszabálytervezet véleményezése érdekében újabb egyeztetést tartott pénteken Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a témában érdekelt civil és szakmai szervezetekkel; a tervezetet még nem fogadták el, ezért újabb egyeztetés lesz a jövő héten. Az egyeztetés elején Szócska Miklós azt mondta: a kormányzat célja a fenntartható társadalom megerősítése. Fontos, hogy a szülés vonzó élmény legyen, ne legyen visszatartó erő az anyagi szempont vagy a rideg intézményi környezet, vagyis ki tudjon bontakozni a gyermekvállalási kedv.
2010.12.03. 14:30
 
Martonyi: közös magyar-bolgár érdek a Nyugat-Balkán stabilizációja
Magyarország és Bulgária közös kiemelt érdeke a nyugat-balkáni térség további stabilizációja, amelynek legfontosabb eleme, hogy az EU-csatlakozási folyamat előrehaladjon - mondta Martonyi János külügyminiszter Budapesten, miután tárgyalásokat folytatott bolgár kollégájával, Nikolaj Mladenovval. "Az EU-bővítés terén szeretnénk a térség minden érintett országával egy lépést előrelépni, és ha ezt megtesszük (...) akkor mi a magyar elnökséget, ebből a szempontból legalább is, sikeresnek fogjuk tekinteni" - mondta a magyar diplomácia irányítója.
2010.12.03. 14:15
 
 
A magyarok fele nem tudja, hogy jövőre Magyarország lesz a soros elnök
A Policy Solutions és a Medián közös kutatása szerint egy hónappal Magyarország uniós elnökségének kezdete előtt többségben vannak azok, akik nem tudják, hogy január 1-től az ország lesz az EU soros elnöke. A két cég közös felmérése szerint a megkérdezettek mindössze 45 százaléka tudta megmondani, hogy a következő fél évben Magyarország lesz az EU élén. Ezt viszont a válaszadók döntő többsége (76 százaléka) fontosnak tartja. Pártpreferenciák tekintetében az LMP-szavazók tartják ezt a legfontosabbnak (86 százalék), de még a jobbikos szavazók 75 százaléka szerint is jelentős esemény lesz az elnökség.
2010.12.03. 14:15
 
 
MSZP: 33 nap után 33 milliárd ellopott forint a kormány mérlege
Az MSZP szerint azzal, hogy a Fidesz-KDNP kormány immár több mint egy hónapja megfosztja az embereket a nyugdíjcélú megtakarításaiktól, 33 nap után immár 33 milliárd dolgozóktól ellopott forintnál jár - közölte a párt az MTI-vel. Az ellenzéki párt szerint a kormány célja ezzel "az elmúlt 13 év alatt felhalmozott 3.000 milliárd forintos nyugdíjvagyon maradéktalan lenyúlása". "Minden egyes nap, minden egyes magyar nyugdíjpénztári tag 330 forintot veszít a kormány intézkedésén" - írta az MSZP, hozzátéve: ez minden nap 30 forinttal nagyobb veszteség, mint a vizitdíj 300 forintos összege.
2010.12.03. 14:15
 
Budapesten tartja következő közgyűlését az uniós munkaadói szervezet
Az Európai Unió következő soros elnökeként Magyarország lesz az európai munkaadói csúcsszervezet, a BUSINESSEUROPE legközelebbi közgyűlésének házigazdája 2011. június 9-10. között. A szervezet Brüsszelben kiadott közleménye szerint Futó Péter, az MGYOSZ elnöke, a BUSINESSEUROPE alelnöke a belga EU-elnökséget záró pénteki ülésen hívta meg Budapestre a résztvevőket.
2010.12.03. 14:00
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Heidum Bernadett két távon is továbbjutott
Heidum Bernadett 1500 méteren és 1000 méteren is továbbjutott a rövidpályás gyorskorcsolyázók Csangcsunban zajló Világkupa állomásán. A hosszabb távon Heidum az elődöntőben folytathatja szereplését, míg a rövidebbiken a negyeddöntőbe jutást harcolta ki. Darázs Rózsa mindkét számban futamában negyedik lett, így ő a vigaszágon szerepel tovább. Az 500 méteresek küzdelmeiben Huszár Erika harmadik lett selejtezős futamában, így ő is a vigaszágra került. A negyed- és az elődöntőket szombaton rendezik, míg a döntőkre vasárnap kerül sor.
2010.12.03. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566[1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista