2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A hidegfronttal viharos szél jöhet, 0, +7 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtökön több helyen valószínű csapadék; kezdetben eső, zápor, majd egyre nagyobb területen az esőt hózáporok váltják fel. Az érkező hidegfront mentén zivatar is kialakulhat. Szerdán a délnyugati szél élénk, helyenként erős lesz, csütörtökön reggel a szél északnyugatira fordul, és sokfelé viharossá fokozódik. A legerősebb széllökések a Dunántúlon néhol a 100 kilométer/órát is meghaladhatják. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul, Sopron térségében és az Északi-középhegység völgyeiben lehet hűvösebb. A hőmérséklet csütörtökön napközben csökken; a reggeli 5, 12 fokról kora délutánra 0,+7 fokra esik vissza.
2010.12.08. 13:30
 
 
Szimbolikus per kezdődött a Pinochet-diktatúra ellen Párizsban
Megkezdődött szerdán Augusto Pinochet néhai chilei diktátor rendszerének történelmi és egyben jelképes pere a párizsi esküdtszéken. A Chilét 1973 és 1990 között irányító, több mint háromezer ember haláláért felelős katonai junta 14 tagjáról távollétükben ítélkeznek Franciaországban a diktatúra idején eltűnt négy francia állampolgár ügyében. A jelenleg már idős - 61 és 89 év közötti - 13 chilei és egy argentin állampolgárságú vádlottat törvénytelen letartóztatásokkal, fogva tartásokkal, emberrablásokkal vádolják, és súlyosbító körülményeknek tekintik az elkövetett kínzásokat és más embertelen cselekedeteket. E vádak alapján akár életfogytiglani börtönnel is sújthatók Pinochet egykori beosztottjai.
2010.12.08. 13:30
 
 
Szervdonor lehet a szánkózás közben megsérült kisfiúból
A szülők hozzájárulásával szervdonor lehet az agyhalál állapotában lévő berceli kisfiúból - közölte Harmat György, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója szerdán az MTI-vel; a gyermek a húgával együtt szombaton szenvedett életveszélyes sérüléseket, amikor a településen, szánkózás közben, elütötte őket egy autó. A főigazgató elmondta, hogy az agyhalál állapotában lévő hétéves kisfiú bekerült a nemzetközi donációs körbe. Harmat György az esettel kapcsolatban többet nem kívánt közölni. A két gyermek a Nógrád megyei Bercelen szánkóval csúszott egy autó elé, a jármű több méteren át tolta őket maga előtt.
2010.12.08. 13:15
 
Benyújtotta az egységes környezethasználati-engedély kérelmét a Mal Zrt.
Benyújtotta az egységes környezethasználati-engedély kérelmét a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.; a kérelem elbírálása még nem kezdődött meg, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség hiánypótlást kért - tájékoztatta a felügyelőség titkárságvezetője az MTI-t. Kovács Júlia elmondta, hogy a Mal Zrt. december 2-án nyújtotta be a 2011 februárjában lejáró egységes környezethasználati-engedély kérelmét, amely a gyár további működésének feltételeit biztosítja.
2010.12.08. 13:00
 
 
MSZP: a KDNP vonja vissza a felsőoktatási koncepciót
Az MSZP azt javasolja a KDNP-nek, hogy vonja vissza és dolgozza át a felsőoktatási törvény koncepcióját, mert az szerintük szakmai értelemben rossz, ha bevezetnék, egyetlen állami egyetem sem tudná teljesíteni a működési feltételekre vonatkozó előírásokat. Hiller István közölte: az MSZP szakértői "átültették a gyakorlatba" a koncepciót, és kiderült, hogy jövő ősztől megszűnne egyebek mellett az összes állami egyetemen a jogtudományi kar. Mint mondta, a koncepció szerint csak azok az egyetemi karok kapnák meg a működési engedélyt, amelyeken a minősített, tudományos fokozattal rendelkező oktatók száma eléri a 66 százalékot. Ezt a karok nagy többségénél egy év alatt is lehetetlen elérni - tette hozzá.
2010.12.08. 13:00
 
Gyalogátkelőhelyen gázoltak el egy nőt és kislányát Kecskeméten
Egy 29 éves asszony súlyosan, 3 éves kislánya könnyebben megsérült szerdán Kecskeméten, amikor egy lámpával védett gyalogátkelőhelyen elsodorta őket egy személygépkocsi - közölte a rendőrség. Egy bácsalmási nő a lámpa piros jelzése ellenére hajtott autójával a gyalogátkelőhelyre, ahol elsodorta a kislányt és édesanyját - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Nyíkos Tamás közlése szerint a sérülteket kórházba szállították, a gázoló gépkocsivezető ellen eljárás indult.
2010.12.08. 12:45
 
 
Kábító kalendárium: narkó volt az adventi naptárban
Kábító kalendáriumra bukkant a rendőrség Németországban egy férfi otthonában. Az adventi naptár mindegyik rekeszében csokoládé helyett marihuána volt. A rendőrök csupán azért látogatták meg a 21 éves férfit, hogy ellenőrizzék jogosítványát, ám a konyhaasztalon megakadt a szemük egy kis adag marihuánán. Ezek után bevetették Luckyt, a narkófelderítő kutyát, amely szerencsésen kiszimatolta a házi készítésű naptárban a drogot. A férfi azt mondta, hogy ajándékba kapta a karácsonyi kalendáriumot. Bár őrizetbe vétele után szabadon engedték, eljárás indult ellene kábítószer birtoklása miatt.
2010.12.08. 12:45
 
ÉVOSZ: 4 év alatt 40 százalékkal csökkent az építőipar termelése
Az idén 10 százalékkal, az elmúlt négy évben 40 százalékkal csökkent az építőipari ágazat termelése - mondta Tolnay Tibor, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnöke a szervezet évzáró közgyűlésén szerdán Budapesten. A közgyűlésen előadást tartott Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki a kötelező kamarai tagság előnyére hívta fel a figyelmet. Kifejtette, ha ez megvalósul, akkor a kamara létrehozhat egy olyan elektronikus rendszert, amely a vállalkozónak jelzi, ha a megrendelő cégben olyan személy tevékenykedik, aki korábban csődbe vitt társaságban volt tulajdonos, vagy pedig vezető tisztségviselő.
2010.12.08. 12:15
 
 
GfK: a magyarok nagy része legfeljebb 28 ezret költ karácsonyi ajándékra
Míg Magyarországon a lakosság háromnegyede legfeljebb 100 eurót (mintegy 28 ezer forintot) tervez ajándékokra elkölteni az idei karácsonyi szezonban, addig a megkérdezett európai országok többségében magasabb összeget szánnak erre a célra - állapítja meg a GfK Csoport és a Wall Street Journal Europe 2010 őszi, reprezentatív felmérése. A GfK piackutató vállalat szerdai közleménye szerint a magyarok közel fele ugyanakkora összeget tervez elkölteni az idén, mint a válság által még nem sújtott 2007-es évben.
2010.12.08. 12:15
 
 
Nem javul a belvízi helyzet
Továbbra is rendkívüli belvíz kialakulására számít a vízügyi ágazat; ha a lehulló eső és hó mennyisége nem változik, tavaszra az 1999-2000-es nagy belvizet is meghaladó elöntésre kell számítani - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs. Jelenleg mintegy 2860 négyzetkilométernyi területet borít belvíz az országban, ebből 1600 négyzetkilométernyi vetésterület. A közlemény szerint a tizenkét vízügyi igazgatóságból tizenegy területén kellett készültséget elrendelni. Hatvanhat szakaszon van érvényben belvízvédelmi készültség, ebből 10szakaszon első fokon, 37 szakaszon másod fokon, illetve tizenkilenc szakaszon, a Zala, a Kis-Balaton, a Hortobágy-Berettyó, az alsó Tisza és a Körösök mentén harmad fokon védekeznek.
2010.12.08. 12:15
 
Sokan meghaltak egy pakisztáni város piacterén elkövetett merényletben
Robbantásos merényletet követtek el szerdán az északnyugat-pakisztáni Kohat városában, legalább 13 ember meghalt, tucatnyian megsebesültek - közölte a rendőrség. Ellentmondóak a jelentések a terrorcselekmény végrehajtásával kapcsolatban. Egyes hírek szerint öngyilkos merénylet történt az afgán határhoz közeli város helyőrségében. A támadó működésbe hozta a testére erősített robbanószerkezetet. Más értesülések szerint egy kisbuszban rejtettek el pokolgépet, és az egy megállóban robbant. Egyelőre nem tudni, hogy mi volt a robbanás célpontja. A piac közel fekszik a buszmegállóhoz, ahol emberek gyülekeztek, hogy visszatérjenek a határtérségben lévő otthonaikba.
2010.12.08. 12:15
 
Már működik a sérült iszaptározó falán kiépített mozgásérzékelő rendszer
Működésbe lépett az október elején megsérült X-es iszaptározó északi falán kiépített számítógépes mozgásérzékelő rendszer; szükség esetén a beépített szenzorok riasztják a Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központot, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletét, a Veszély Felderítő Csoportot és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. Az Ajka melletti iszaptározó megsérült kazettáján - a katasztrófavédelem közleménye szerint - hat érzékelő prizma figyeli a repedések elmozdulását, három érzékelővel a fal dőlésszögét monitorozzák.
2010.12.08. 12:00
 
 
Atlétika: Semenya januártól újra versenyezhet
Az októberi Nemzetközösségi Játékokon hátsérülést szenvedett világbajnok dél-afrikai középtávfutó, Caster Semnya várhatóan januárban már ismét versenyezhet. Edzője keddi nyilatkozata szerint a tavalyi berlini atlétikai világbajnokság női 800 méteres számának aranyérmese továbbra is kezelésekre jár, de már megkezdte az edzéseket, igaz, egyelőre csak könnyített munkát végez. Ennek ellenére szinte biztos, hogy januárban, Dél-Afrikában már újra futni fog. A 19 éves Semenya berlini sikerét komoly botrány árnyékolta be, mivel férfias kinézete miatt sokan kétségbe vonták, hogy a gyengébbik nemhez tartozik.
2010.12.08. 12:00
 
Támogatta az ír törvényhozás a válságkezelő költségvetést
Támogatta az ír törvényhozás a rekord nagyságú megszorítást előirányzó 2011-es költségvetést. A kedden késő este tartott szavazáson a kormánykoalíció független képviselők támogatásával, 82 igen szavazattal, 77 ellenében vitte át a javaslatot. A költségvetéshez tartozó valamennyi jogszabály elfogadása februárig tarthat. Ezt követően a kormány várhatóan új választás kiírását kezdeményezi. A megszavazott törvény áldozatot követel a lakosság egészétől. "Mindenki fizet, és aki többet tud fizetni, az többet is fizet" - mondta a képviselők előtt Brian Lenihan pénzügyminiszter.
2010.12.08. 12:00
 
 
A nepáli békefenntartók szerint a kolerajárvány nem tőlük terjedt el Haitin
A nepáli hadsereg szerdán élesen bírálta és megalapozatlannak minősítette azt az ENSZ-jelentést, amely szerint az október derekán Haitin megjelent kolerajárvány először az ott állomásozó nepáli ENSZ-békefenntartók táborában ütötte fel a fejét, majd onnan terjedt el, több mint kétezer ember halálát okozva. Ramindra Cshetri szóvivő leszögezte, hogy a haiti felkérésre egy francia szakértő által a helyszínen készített jelentésben nincs semmilyen bizonyítékok arra nézve, hogy a nepáli katonáknak közvetlen közük lenne a járványhoz. A dokumentum következtetései feltevésszerűek, és a nepáli hadsereg határozottan elítéli az ilyen, nem tényszerű, szilárd bizonyítékok nélküli állításokat - hangoztatta a szóvivő.
2010.12.08. 12:00
 
Az APEH 532 milliós hiányt tárt fel egy magánszemély vagyonosodási vizsgálatán
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) 532 millió forint megfizetésére kötelezett egy adózót, akinél vagyonosodási vizsgálat során 700 millió forint fedezethiányt állapított meg - közölte az APEH. A közlemény szerint az APEH Közép-Magyarországi Regionális Főigazgatóságának munkatársai vagyonosodási vizsgálatot végeztek egy fémhulladék-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokban érdekelt magánszemélynél, aki több nagy értékű ingatlant és luxusautót vásárolt, cégeinek több százmilliós tagi kölcsönt nyújtott, ám bevallott jövedelme eltörpült kiadásai mellett.
2010.12.08. 11:45
 
 
Ausztrália az Egyesült Államokat teszi felelőssé a kiszivárogtatásokért
Az ausztrál kormány az Egyesült Államokat teszi felelőssé azért, hogy a WikiLeaks portál titkos amerikai diplomáciai dokumentumokat tud nyilvánosságra hozni. Kevin Rudd külügyminiszter egy szerdai interjújában azt mondta: a dokumentumok nyilvánosságra kerüléséért jogilag felelős az az ember, aki eredetileg kiszivárogtatta azokat, nem pedig Julian Assange, a honlap alapítója. A mintegy 250 ezer titkos amerikai sürgöny kiszivárgásának eredeti forrása nem ismert, bár az amerikai szárazföldi erők egy közkatonáját, a korábban Irakban hírszerzési elemzőként dolgozó Bradley Manninget több mint 150 ezer külügyminisztériumi irat jogosulatlan letöltésével vádolták meg a katonai hatóságok.
2010.12.08. 11:45
 
 
Cséfalvay: a növekedési többlet fedezi a plusz kiadásokat
A jövőre várt stabilabb, esetleg 3% feletti gazdasági növekedés és az erősebb ipari termelés fedezi a bevételi oldalon azt a 70 milliárd forintnyi kiadás-többletet, amely a költségvetéshez kedden elfogadott módosító indítványokkal került be a jövő évi büdzsébe - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az MTV Ma reggel című műsorában. A magán-nyugdíjpénztári rendszer átalakításából származó 2-3.000 milliárd forintos bevételről elmondta: ezt a pénzt nem akarja "felélni" az állam, ezért is nem szerepel a költségvetésben. Kifejtette: ha a magán-nyugdíjpénztári tagok mindegyike visszalép az állami rendszerbe, akkor az a magánpénztárak vagyonát figyelembe véve 2.800 milliárd forintot jelent.
2010.12.08. 11:45
 
MSZP: a kormány utalja át a szegedi szuperlézerközpont támogatását
Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP kormányt, hogy "haladéktalanul utalja át az ELI számára a kért támogatást, és ne hátráltassa egy országosan is, de a dél-alföldi régió számára mindenképpen kiemelten fontos tudományos projekt megvalósulását". "Ahhoz már hozzászoktunk, hogy az Orbán-kormány hazudik, sikkaszt, zsarol, megfélemlít, indokolatlanul kirúg embereket, de az eddig nem volt terítéken, hogy a magyarországi tudományos társadalmat is megzsarolja, megfosztja egy kivételes projekttől, fejlődési lehetőségtől. Azzal, hogy húzzák-halasztják a Szegedre tervezett szuperlézer kutatóközpont megépüléséhez elengedhetetlenül szükséges támogatások kifizetését tulajdonképpen ezt csinálják" - írta Varga Zoltán szocialista képviselő.
2010.12.08. 11:30
 
Moszkva cáfolja a japán légtérsértést
Járőröző orosz repülőgépek hétfőn berepültek a Japán-tenger fölé, amikor az Egyesült Államok és Japán közös hadgyakorlatot tartott - jelentette szerdán a Szankei című japán lap, orosz illetékesek azonban hangsúlyozták, hogy a repülőgépek semmilyen módon nem sértették meg a légtér használatának nemzetközi szabályait és a japán légteret sem. Szengoku Josito, a japán kormány szóvivője korábban azt közölte, hogy orosz gépek repültek be a Japán-tenger feletti légtérbe, és emiatt riasztani kellett japán és amerikai harci gépeket. Többet nem árult el az incidensről.
2010.12.08. 11:15
 
 
Lotus-Renault néven folytatja a Renault az F1-ben
A következő szezontól a Renault Forma-1-es csapata Lotus-Renault néven versenyez tovább a világbajnoki sorozatban. Az egyéni pontversenyben az idén nyolcadik helyen végzett lengyel Robert Kubicát is foglalkoztató istálló a malajziai tulajdonú Lotus sportautógyárral kötött együttműködési szerződése miatt változtatja meg a nevét, jelentették be szerdán a Renault és az autógyár illetékesei. Ezzel két Lotus-csapat lesz a sorozatban, mivel a Lotus-Renault mellett a szintén malajziai tulajdonban lévő, s ugyancsak Renault-motorral hajtott Team Lotus is tagja a mezőnynek.
2010.12.08. 11:15
 
Németh Zsolt: nem igaz a külügyminisztériumi vezetőváltásról szóló értesülés
"Bármennyire próbálnak dezinformálni, nem fogják tudni megbontani a polgári kormány külpolitikai csapatának egységét" - mondta az MTI-nek szerdán Németh Zsolt külügyi államtitkár arra a sajtóértesülésre reagálva, hogy váltás várható a Külügyminisztérium élén, Martonyi János helyett ő lesz a magyar diplomácia vezetője. A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kijelentette: Martonyi Jánossal lassan 15 éve dolgozik együtt, komoly sikereket értek el, legyen szó az EU-elnökségről, a transzatlanti kapcsolatokról vagy a regionális politikáról. "Ugyanúgy folytatni fogjuk az új szemléletű külpolitikai csapat építését, mint eddig" - szögezte le Németh Zsolt.
2010.12.08. 11:00
 
Orosz gépek repülése megzavarta az amerikai-japán hadgyakorlatot
Járőröző orosz repülőgépek hétfőn berepültek a Japán-tenger fölé, miközben az Egyesült Államok és Japán közös hadgyakorlatot tartott a tengeren, emiatt a manőverek egy részét egy időre fel kellett függeszteni - jelentette szerdán a Szankei című japán lap. Egy orosz illetékes erre reagálva azt mondta: az orosz gépek nem sértették meg Japán légterét, és megtervezett, rutinszerű repülést végeztek. Szengoku Josito, a japán kormány szóvivője szerdán megerősítette a lap értesülését, miszerint Il-38-as típusú orosz járőröző repülőgépek jártak a nevezett napon a légtérben, s emiatt Japán azonnal harci repülőgépeket vezényelt a helyszínre, a szigetország középső részéből kinyúló Noto-félsziget közelébe. Többet azonban nem árult el az incidensről.
2010.12.08. 11:00
 
Országos sztrájkkal tiltakoznak a közalkalmazottak a cseh kormány ellen
Országos sztrájkkal és nagygyűlésekkel tiltakoznak szerdán a cseh közalkalmazottak a kormány megszorító intézkedései, elsősorban a bérek jövő évi tervezett tíz százalékos csökkentése ellen. A nap folyamán korlátozzák tevékenységüket a hivatalok, az egészségügyi intézmények jelentős része, az iskolák egynegyede. Nem játszik több színház és zárva tart a könyvtárak, valamint a bemutatótermek, galériák jelentős része. Szakszervezeti források szerint az országos tiltakozó akcióba mintegy 100 ezer közalkalmazott kapcsolódott be aktívan, míg nagyjából ugyanennyien a jelképes tiltakozást választották.
2010.12.08. 11:00
 
 
Jövőre újra lenne jégkorong BL
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) azt tervezi, hogy 2011-ben ismét beindítja a Bajnokok Ligáját, amelyet a globális pénzügyi válság miatt idén nem rendeztek meg. Az IIHF közleménye szerint a terv az, hogy a hét európai csúcsliga (cseh, finn, német, orosz, szlovák, svéd és svájci) bajnoka és alapszakaszgyőztese, valamint a második számú európai klubsorozat, a Kontinentális Kupa győztese, illetve a 2009-es BL-győztes Zürich Lions alkotná a 16-os mezőnyt. Amennyiben valamely együttes nem vállalja a szereplést, akkor a helyére az országa bajnokságában mögötte végző ugorhatna be.
2010.12.08. 10:45
 
Elmaradhat az olasz labdarúgók sztrájkja
Elmaradhat az olasz bajnokságban szereplő labdarúgók erre a hétvégére tervezett sztrájkja, mivel közeledett a klubok és a játékosok álláspontja. "Hivatalosan nem jelenthetjük ki, hogy a sztrájk elmarad, de nagy lépést tettünk előre - mondta Sergio Campana, a játékosokat képviselő szakszervezet elnöke a kedden késő estébe nyúló, hétórás megbeszélésről, melyen a liga és a szövetség képviselői is részt vettek. - Optimisták vagyunk. Jó esély mutatkozik arra, hogy szerdán megállapodunk." Az Olasz Futballisták Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerződést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot.
2010.12.08. 10:45
 
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a KÖH volt pécsi irodavezetőjét
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) volt pécsi regionális irodavezetőjének büntetését, akit első fokon tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel és kétmillió forint pénzbüntetéssel sújtottak, mert jogosulatlan előnyhöz juttatta egy építkezés vele üzleti kapcsolatban álló kivitelezőjét. A táblabíróság internetes oldalára felkerült sajtóanyag szerint a Pécsi Ítélőtábla kedden megalapozottnak találta az ügyben korábban eljáró Baranya Megyei Bíróság határozatát és Weiler Árpádot folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés bűntettében találta bűnösnek.
2010.12.08. 10:45
 
A nepáli békefenntartók szerint a kolerajárvány nem tőlük terjedt el Haitin
A nepáli hadsereg szerdán kijelentette, hogy semmi sem bizonyítja azt az ENSZ-jelentést, amely szerint az október derekán Haitin megjelent kolerajárvány először az ott állomásozó nepáli ENSZ-békefenntartók táborában ütötte fel a fejét, majd onnan terjedt el, több mint kétezer ember halálát okozva. Ramindra Cshetri szóvivő élesen bírálta az ENSZ-dokumentumot. Leszögezte, hogy a haiti felkérésre egy francia szakértő által a helyszínen készített jelentésben nincs semmilyen bizonyítékok arra nézve, hogy a nepáli katonáknak közvetlen közük lenne a járványhoz.
2010.12.08. 10:45
 
Orbán Viktor szlovákiai látogatásával foglalkozik a pozsonyi Sme
"Kiabálás nélkül, megoldások nélkül" címmel közöl jegyzetet Orbán Viktor jövő heti látogatásával kapcsolatban a Sme című pozsonyi liberális napilap szerdán. Az újság szerint Orbán Viktornak kétségtelenül jobb a fellépése, mint Robert Ficonak, jobb szónok és jobban ügyel arra, milyen képet alkot róla a közvélemény, mint a volt szlovák kormányfő. Ennek alapján valószínű, hogy a pozsonyi tárgyalásai utáni sajtóértekezlet nem lesz olyan, amilyen a tavaly szeptemberi szécsényi Bajnai-Fico miniszterelnöki találkozó utáni sajtóértekezlet volt. Az akkori szlovák miniszterelnök mint egy haragos piaci kofa kiabált magyar partnerére, aki csak a jó együttműködésről és a jó szomszédságról szóló frázisokkal volt képes válaszolni.
2010.12.08. 10:30
 
 
Sikeres szívátültetést végeztek egy hatéves kisfiún
Sikeres szívátültetést hajtottak végre a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben azon a hatéves kisfiún, akit 264 napja műszív-kezeléssel tartottak életben - közölte az intézmény szerdán az MTI-vel. A gyermek állapota a műtétet követően stabil. Az éjszakai órákban végrehajtott beavatkozásról a későbbiekben adnak további tájékoztatást - tudatta az intézmény a közleményében. Legutóbb egy ötéves kisfiún hajtottak végre szívátültetést az intézetben. Annak a kisfiúnak augusztus 12-én volt a műtétje, akkor már 177 napja élt műszívvel. Rajta kívül a budapesti intézetben két gyermek várt szívátültetésre, közülük az egyiket műtötték szerdára virradóra. A mostani az intézetben 2007-ben indult program tizennegyedik beavatkozása volt.
2010.12.08. 10:30
 
 
Szekeres: a magyar katonák eleget tettek afganisztáni feladataiknak
Maradéktalanul eleget tettek feladataiknak a magyar katonák Afganisztánban - közölte Szekeres Imre, az MSZP országgyűlési képviselője, volt honvédelmi miniszter szerdán az MTI-vel. A volt honvédelmi miniszter a közleményében arra reagált, hogy a WikiLeaks portál által kiszivárogtatott egyik diplomáciai levélben az olvasható: új-zélandi csapatok voltak kénytelenek beavatkozni a tehetetlen magyar katonák helyett Afganisztánban. "Rosszindulatú és alaptalan Karl Eikenberry amerikai nagykövet állítólagos távirata, amelyet az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar Tartományi Újjáépítési Csoportról (PRT) írt" - hangsúlyozta Szekeres Imre. Mint hozzátette: a PRT feladata a fejlesztések és a békefenntartás biztosítása, erre vannak felkészítve.
2010.12.08. 10:15
 
Észak-korea hadgyakorlatot tartott, Dél-Korea ellencsapással fenyegetőzik
Az észak-koreai hadsereg tüzérségi lőgyakorlatot tartott területi vizein, amivel pánikot keltett a dél-koreai pénzpiacokon. A részvények és a von árfolyama gyorsan visszanyerte veszteségét, miután sajtójelentésekből kiderült, hogy az északiak "csak" gyakorlatoznak. Szöul újabb támadás esetére válaszcsapással fenyegette meg Észak-Koreát. Egy dél-koreai katonai tisztviselő közölte, hogy helyi idő szerint szerdán délelőtt 9 óra körül ismeretlen mennyiségű tüzérségi lövedék hullott a két országot elválasztó demarkációs vonal tengeri szakaszának Észak-Koreához tartozó részére.
2010.12.08. 10:00
 
 
Csökkent a mobil-előfizetések száma
A mobiltelefon-előfizetések száma a harmadik negyedév végén 11 millió 833 ezer volt, szemben a második negyedév végi 11 millió 866 ezerrel - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel. A KSH közleménye szerint éves szinten 50 ezerrel több előfizető volt 2010 szeptember végén, mint egy évvel korábban. A hivatal közölte: a piac lassan telítődik, miközben a készülékcseréket a magán és a céges elfőzetők költségtakarékossági okokból későbbre halasztják. A statisztikai adatok alapján ugyanakkor folytatódott a harmadik negyedévben az internetpiac bővülése: az előfizetések száma 1 év alatt 554 ezerrel gyarapodott, és szeptember végére meghaladta a 3,1 milliót.
2010.12.08. 09:45
 
Síntörés miatt késnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon
Eltörött a sín Tatabánya és Tata között, emiatt 10-15 percet késnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon - közölte a vasúttársaság szerda reggel az MTI-vel. A szerelvények a másik vágányon váltakozó irányban közlekednek. A szakemberek a helyreállítást déltájra ígérik. A menetrend szerinti közlekedés a kora délutáni órákra állhat helyre.
2010.12.08. 09:30
 
GP-döntőre utazott a Hoffmann, Zavozin jégtánckettős
Elutazott a műkorcsolya és jégtánc Grand Prix-sorozat Pekingben sorra kerülő döntőjére a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim duó - számolt be honlapján a Magyar Olimpiai Bizottság. A nemzetközi szövetség oldala szerint a magyar kettős pénteken mutatja be a rövid programját, szombaton pedig a kűrt. Hofmannék a GP-döntőben két kanadai, egy orosz, egy francia és egy amerikai párossal küzdenek majd meg. A műkorcsolyázók egyéni és páros versenyeiben nem lesz magyar induló.
2010.12.08. 09:15
 
BUX: -0,58 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 126 pontos csökkenéssel, 21.581,61 ponton nyitott szerdán. A legutóbbi, keddi záró értékéhez képest 0,58 százalékkal gyengült.
2010.12.08. 09:15
 
 
Assange újságcikket írt saját védelmében
A demokrácia érvényesülésének szempontjából nagyon fontos a titkos amerikai iratok leleplezése, s épp ezért a WikiLeaks védelmet érdemelne a támadások és fenyegetések helyett - hangsúlyozta a portál alapítója egy szerdán Ausztráliában megjelent cikkében. Julian Assange, akit az előző nap nemi erőszak gyanújával Nagy-Britanniában őrizetbe vettek, a The Australian című lapban "Ne lődd le a hírvivőt a kellemetlen igazság felfedése miatt!" címmel megjelent írásában a lap tulajdonosához, Rupert Murdoch médiamágnáshoz hasonlítja magát az igazság keresésében.
2010.12.08. 09:00
 
 
Nem fertőző, mégis az egész világot kínozzák a szív- és érrendszeri betegségek
Mai világunkban a legtöbb ember szívinfarktus vagy agyi katasztrófa, tehát szív- és érbetegség következtében hal meg. A világ egyik legnagyobb szívgyógyász kongresszusa, az Amerikai Szív Szövetség idei tudományos találkozójának ez volt a központi témája, amelyről az angol Lancet írt szerkesztőségi közleményt. Valaha kolera- vagy pestisjárványok söpörtek végig a világon, jött a tüdővész, aztán 1918-ban az influenza. Ezek mind egy-egy jól elkülöníthető kórokozó által terjedtek egyik emberről a másikra. Korunkban más a helyzet: világszerte a legtöbben szív- és érbetegségben halnak meg, amelyet nem egyetlen baktérium vagy vírus, hanem számos kockázati tényező összeadódó hatása okoz.
2010.12.08. 08:30
 
Contador jelen volt az első összetartáson
Szörfözött, karaokézott és kipróbálta új versenykerékpárját a doppingvétséggel vádolt Alberto Contador új csapatának, a Saxo Banknak első összetartásán. A cyclingnews szaklap beszámolója szerint a Kanári-szigeteki edzőtábor remekül sikerült, megismerték egymást a csapattagok, csak éppen a háromszoros Tour de France-győztes nem tudja még, hogy szerepelhet-e a 2011-es idényben. A találkozón készült képek alapján Contador nagyon jól érezte magát, és nyoma sem volt annak, hogy lelkileg megviselné az ellene folyó eljárás. Contador az idei Touron akadt fenn, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. A spanyol bringás az ártatlanságát hangoztatja, és elmondása szerint fertőzött hús miatt lett pozitív a doppingtesztje.
2010.12.08. 08:15
 
Hét éves okmánymegbízást nyert el az Állami Nyomda
A következő hét évben továbbra is az Állami Nyomda által vezetett konzorcium gyártja a legvédettebb hazai okmányokat, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalával (KEK KH) kötött szerződés értéke 16,5 milliárd forint - jelentette be az Állami Nyomda a BÉT hivatalos honlapján szerdán. Hétfőn a KEK KH és az Állami Nyomda Nyrt. Pénzjegynyomda Zrt.-vel közös konzorciuma szerződést kötött a magyarországi "A" és "B" okmányvédelmi kategóriába tartozó biztonsági okmányok és azok tartozékainak változatlan műszaki tartalmú utángyártására.
2010.12.08. 08:15
 
Dél-Korea ellencsapással fenyegette meg Phenjant
A dél-koreai légierő és tüzérség azonnal célzott csapásokat mér észak-koreai támaszpontokra, ha újabb provokáció éri Phenjan részéről. Ez hangzott el szerdán Han Min Ku dél-koreai vezérkari főnök és amerikai kollégája, Mike Mullen tengernagy Szöulban folytatott tárgyalásain. Mullen, aki támogatásáról biztosította a dél-koreai álláspontot, azért utazott a dél-koreai fővárosba, hogy személyesen fejezze ki "szolidaritását és elkötelezettségét" az Egyesült Államokkal szövetséges Dél-Koreának, amelynek egyik szigetét két héttel ezelőtt megtámadta az észak-koreai tüzérség.
2010.12.08. 08:15
 
Tüntetések robbantak ki Haitin az elnökválasztási eredmények kihirdetése után
Tüntetések robbantak ki Haiti több városában kedd este, nem sokkal azután, hogy az országos választási tanács kihirdette az elnökválasztás első fordulójának eredményeit. A főváros, Port-au-Prince külvárosaiban lövések dördültek el, máshol égő gumiabroncsokkal torlaszoltak el utakat. A november 28-án tartott első fordulóban Mirlande Manigat és Jude Célestin kapta a legtöbb szavazatot. A harmadik helyen befutott népszerű énekest, Michel Martellyt néhány ezer voks választotta el a továbbjutástól. A dühös tüntetők szerint csalás történt, amivel megbuktatták Martellyt.
2010.12.08. 08:15
 
 
Pornómesét fordítottak az eredeti helyett Kínában
El kellett távolítani a könyvespolcokról a Grimm-mesék egyik új kiadását Kínában, mivel a kiadó tévedésből a világhírű történetek pornográf változatát fordíttatta le. "Nem találtuk a Grimm testvérek meséinek eredeti német változatát, ezért fogtuk a japán verziót, és azt fordítottuk le kínaira" - mondta el a China Media Time kiadó képviselője a Global Times című lapnak nyilatkozva. A világirodalom szinte legismertebb meséinek átdolgozásában Hófehérke például szexuális kapcsolatba bonyolódik a hét törpével, halála után pedig egy szexmániás herceg szeret belé.
2010.12.08. 08:15
 
Népszava: megvonták a Mozgókép Alapítvány pénzét
Üres marad a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMK) kasszája, mert a parlament elutasította a kulturális és sajtóbizottság fideszes elnökének, L. Simon Lászlónak a módosító indítványát, amelynek értelmében 3,5 milliárd forint többletforrást kapott volna az alapítvány - írja szerdai számában a Népszava. Az MMK idei költségvetése 5,12 milliárd forint volt, a kulturális tárca és a közalapítvány között korábban a kiszámíthatóság jegyében kötött szerződés értelmében 2011-ben 6,4 milliárd lenne a költségvetés. A parlamenti döntés után az MMK 1 milliárd 30 millió forinttal gazdálkodhat.
2010.12.08. 08:00
 
Gázrobbanás egy közép-kínai bányában, halottak
Már 26 halottja van a Honan (Henan) tartományban bekövetkezett bányarobbanásnak - jelentették a mentők központjából szerdán. A tárnában összesen 46-an tartózkodtak, amikor kedd este bekövetkezett a sújtólégrobbanás. Mindössze húsz embert tudtak életben a felszínre hozni a Miancse (Mianchi) megyében lévő bányából. A mentők a mérgező metángáz eltávolításán dolgoznak, hogy megállapíthassák a robbanás pontos helyét.
2010.12.08. 08:00
 
Hidegrekordot döntött az időjárás a napfényes Floridában
Példátlanul hideg időjárás uralja az Egyesült Államok délkeleti részét, ahol kedden 169 éves rekord dőlt meg. Az országos meteorológiai intézet közlése szerint a floridai Fort Lauderdale városban mindössze 4,4 Celsius-fokot mértek kedden, s ezzel megdőlt az abszolút hidegrekord. Utoljára 1841-ben volt ilyen fogvacogtató hideg, akkor 5,6 fokot mutattak a hőmérők. Floridában télen átlagosan húsz fok szokott lenni. Valóságos természeti csapással ér fel ez a hideg időjárás, ugyanis a házak többségében nincs fűtési rendszer. Ennek következtében csak a Miami közelében fekvő Palm Beach üdülővárosban több mint száz ember volt kénytelen felkeresni fűthető menedékhelyeket.
2010.12.08. 08:00
 
 
Történelmi csúcson az üzemanyagárak
Emelte bruttó 8, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új történelmi csúcsot értek el az árak. A mostani emeléssel a benzin átlagára 353-354 forintra nőtt, míg a gázolajé 341 forintra emelkedett. A múlt héten bruttó 5-5 forinttal emelkedett a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára. Az emeléssel a benzin ára akkor újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedett, a gázolajé pedig 335 forintra nőtt. Az idén januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint.
2010.12.08. 08:00
 
 
BL: az utolsó továbbjutó helyet a Köbenhavn szerezte meg
A BL keddi, egyetlen kiadó nyolcaddöntős helyét a dán FC Köbenhavn szerezte meg, miután hazai pályán 3-1-re felülmúlta a Panathinaikoszt a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, 6. fordulójában. A címvédő Internazionale 3-0-s vereséget szenvedett a Werder Bremen vendégeként, így a Twente otthonában gólzáporos döntetlent játszó Tottenham Hotspuré lett a csoportelsőség az A jelű négyesben. A német bajnokságban botladozó Schalke 04 elsőként, az Olympique Lyont megelőzve jutott tovább négyeséből, ugyanis idegenben 2-1-re legyőzte a Benficát, míg riválisa döntetlent játszott a vendég Hapoel Tel Avivval.
2010.12.08. 07:45
 
 
Az irodalom és az olvasás jelentőségét hangsúlyozta Llosa
Az olvasás és az irodalom jelentőségéről beszélt Mario Vargas Llosa perui író Stockholmban, ahol kedden tartotta meg a Nobel-díjasoknak a kitüntetés átadását megelőző hagyományos előadását. A 74 éves író a svéd tudományos akadémia dísztermében családja, több mint száz barátja, valamint politikusok és diplomaták jelenlétében az olvasást, mint a "legfontosabb dolgot" méltatta, az irodalmat pedig a nemzeteket összekötő hídnak nevezte. Az irodalom "élvezetet, szenvedést okoz vagy meglep", és egyesít bennünket nyelvre, hitvallásra, szokásokra, hagyományokra és előítéletekre való tekintet nélkül - mondta.
2010.12.08. 07:45
 
 
Népszava: Németh Zsolt válthatja Martonyit a külügy élén
Az Egyesült Államokból származó értesülések szerint belátható időn belül Németh Zsolt politikai államtitkár válthatja Martonyi Jánost a Külügyminisztérium élén - írja szerdai számában a Népszava. A napilap információja szerint a váltás egy korábbi megegyezés része, Martonyi János a magánszférába vonul vissza. Németh Zsolt a napokban Amerikában járt. New Yorkban és Washingtonban tárgyalt, többek között olyan fajsúlyos partnerekkel, akik egy szokásos államtitkári látogatás programjában nem szerepelnek.
2010.12.08. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556[1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista