2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
ÁAK Zrt.: befejeződtek az autópálya-felújítási munkálatok
November végén fejeződtek be az Állami Autópálya Kezelő Zrt. idei fenntartási programjának jelentősebb munkálatai, a társaság 2010-ben nettó 4,6 milliárd forintot fordított a kezelésében lévő gyorsforgalmi utak felújítására - közölte a cég. A 2010-es program jelentősebb burkolat-felújítási beruházásai az M1-es és az M3-as autópályán zajlottak, utóbbinál a Budapest felé vezető oldalon a 114-129. és a 132-145. kilométer-szelvények között már március végén megkezdődtek a munkálatok, kicserélték a haladó sáv burkolatát.
2010.12.09. 15:30
 
 
Kína megelőzheti Spanyolországot a turisztikai célországok rangsorában
Kína megelőzheti Spanyolországot és ezzel átveheti a harmadik helyet a legtöbb külföldi vendéget fogadó országok rangsorában - nyilatkozta Taleb Rifai, az Idegenforgalmi Világszervezet (UNWTO) főtitkára. A 2009-es rangsor szerint a legtöbb külföldi turista Franciaországba érkezett (74,2 millió fő). A rangsorban követi az Egyesült Államok (54,9 millió fő), Spanyolország (52,2 millió fő), majd Kína (50,9 millió fő). Spanyolország, amely bruttó hazai termékének 10 százaléka származik az idegenforgalomból - 2008-ban vesztette el második helyét.
2010.12.09. 15:30
 
 
Móri per: életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték Weiszdorn Róbertet
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte Weiszdorn Róbertet jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla a 2002 májusában elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás miatt. A férfi 40 év után bocsátható leghamarabb feltételesen szabadlábra; Weiszdorn akkor 74 éves lesz. A Fővárosi Ítélőtábla ezzel helyt adott az ügyészi indítványnak és tíz évvel megemelte a feltételes szabadlábra bocsáthatóság időtartamát, ugyanakkor nem ítélte tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre, ahogy azt a vádhatóság képviselője elsődlegesen kérte. A táblabíróság előre kitervelten, társtettesként, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek Weiszdornt.
2010.12.09. 15:30
 
 
Sürgősségi eljárást kér az Alkotmánybíróságtól a Stabilitás Pénztárszövetség
Soron kívüli eljárást kért az Alkotmánybíróság elnökétől a magánnyugdíjpénztárakat érintő törvényekkel kapcsolatos beadványok elbírálására a Stabilitás Pénztárszövetség - közölte a szervezet az MTI-vel. A szövetség főtitkára visszautasította Selmeczi Gabriella kormánybiztos "újságcikkekre alapozott újabb vádaskodását", amely megítélése szerint valótlanságokat tartalmaz. A szervezet közleménye ismerteti: a magánpénztárak száz százalékát tömörítő érdekképviseleti szervezet álláspontja szerint "visszafordíthatatlan" folyamatokat indíthat el, ha az Ab nem tűzi napirendre 2011. január 31-ig a magán-nyugdíjpénztári törvényekkel kapcsolatos beadványok tárgyalását.
2010.12.09. 15:30
 
 
Jó esélye van Magyarországnak a 2017-es Világjátékok rendezésére
Ron Froehlich, a Világjátékok nemzetközi szövetségének (IWGA) elnöke jó esélyt lát arra, hogy Budapest és Gödöllő közösen rendezhesse meg a 2017-es Világjátékokat. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) évértékelő sajtótájékoztatóján Gémesi György elnök, Gödöllő polgármestere hangsúlyozta, hogy a pályázat benyújtásához a legfontosabb a kormány garanciája, továbbá a két város és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) támogatásának megszerzése. Mindezekre a korábbi tárgyalások, illetve Ron Froehlichnek kedden Tarlós Istvánnal, Budapest főpolgármesterével, Molnár Zoltán MOB-főtitkárral és Szekeres Pál helyettes államtitkárral folytatott megbeszélései alapján minden remény megvan.
2010.12.09. 15:15
 
Kezdeményezték Sanader volt horvát kormányfő mentelmi jogának felfüggesztését
A horvát államügyészség csütörtökön kezdeményezte Ivo Sanader volt horvát kormányfő mentelmi jogának felfüggesztését - jelentette a helyi média. A zágrábi parlament mentelmi jogi bizottsága hamarosan összeül. A Vecernji list című napilap szerint az ügyészség kezdeményezte a többrendbeli korrupcióval gyanúsított politikus őrizetbe vételét is. Sanadert gyakran megszólják a luxuscikkek iránti vonzalma miatt. Másfél éve mondott le miniszterelnöki tisztségéről, azóta vagyona megsokszorozódott, továbbá három vállalat társtulajdonosává lépett elő. Ivo Josipovic államelnök első reakciójában úgy nyilatkozott, hogy tisztességes bírósági tárgyalásra számít. December 9. történetesen a korrupció elleni küzdelem nemzetközi napja.
2010.12.09. 15:00
 
 
Aretha Franklin hasnyálmirigyrákban szenved
Aretha Franklin, a soul királynője hasnyálmirigyrákban szenved. Erről a detroiti média számolt be szerdán az énekesnőhöz közel álló forrásokra hivatkozva. Franklin a múlt héten közleményben jelentette be, hogy komoly operáción esett át, ami "nagyon sikeres volt", azt azonban nem részletezte, hogy miért volt szükség a műtétre. A 68 esztendős énekesnő a közelmúltban orvosai tanácsára hivatkozva minden fellépését és koncertjét lemondta 2011 májusáig. Jesse Jackson tiszteletes, Franklin régi barátja szerdán az AP hírügynökségnek adott interjújában kijelentette, hogy a műtét után lábadozó énekesnő állapota "nagyon jól javul".
2010.12.09. 15:00
 
Jó esélye lehet Magyarországnak a 2017-es Világjátékok rendezésére
Kedden villámlátogatást tett Magyarországon Ron Froehlich, a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének elnöke, aki sűrű programját követően elmondta: jó esélyt lát arra, hogy Budapest és Gödöllő rendezhesse a 2017-es Világjátékokat. A Nemzeti Sportszövetség évértékelő sajtótájékoztatóján Gémesi György NSSZ-elnök, Gödöllő polgármestere a Világjátékokkal kapcsolatban hangsúlyozta, hogy a pályázat benyújtásához a legfontosabb, hogy a kormány garanciáját, a két város és a Magyra Olimpiai Bizottság támogatását is megszerezzék. Mindezekre a korábbi tárgyalások, illetve a kedden többek között Tarlós István főpolgármestere és Molnár Zoltán, a MOB-főtitkárral folytatott megbeszélések alapján minden remény megvan.
2010.12.09. 14:30
 
Horváth Csaba lakáshitel-támogatást vezetne be Budapesten
A bajba jutott budapesti lakáshitelesek megsegítésére új támogatási formát vezetne be a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője. Horváth Csaba előterjesztésében idén és jövőre összesen tízmilliárd forintot biztosítana a célra; a javaslatról szerdán dönthet a fővárosi testület. A budapest.hu-n olvasható, az ellenzéki képviselő által jegyzett előterjesztésben az alap létrehozását Horváth Csaba azzal indokolta, hogy Budapesten mintegy 400 ezer otthon esetében okoz jelentős gondot a törlesztőrészletek növekedése, és már 60 ezer olyan család van, amely 90 napnál régebben nem tudja fizetni a havi részleteket.
2010.12.09. 14:15
 
Egymillió aláírással tiltakoztak Brüsszelben a génkezelt növények ellen
Egymillió aláírással nyomatékosítva a génkezelt növények tilalmát sürgető beadványt adtak át csütörtökön az Európai Bizottságnak a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi mozgalom és az Avaaz civil szervezet képviselői. Ez az első alkalmazása az Európai Unió tavaly életbe lépett Lisszaboni Szerződésével létrehozott új lakossági eszköznek, a polgári kezdeményezésnek, amely lehetővé teszi, hogy a lakosság is indítványozza uniós jogszabályok készítését vagy megváltoztatását. John Dalli egészségügyi és fogyasztóvédelmi biztos kijelentette, hogy demokratikus jellegére való tekintettel a szokásosnál is figyelmesebben megvizsgálja a beadványt.
2010.12.09. 14:15
 
Kezdeményezték Sanader mentelmi jogának felfüggesztését
A horvát államügyészség csütörtökön kezdeményezte Ivo Sanader volt horvát kormányfő mentelmi jogának felfüggesztését - jelentette a helyi média. A zágrábi parlament mentelmi jogi bizottsága hamarosan összeül. A Vecernji list című napilap szerint az ügyészség kezdeményezte a korrupcióval gyanúsított politikus őrizetbe vételét is.
2010.12.09. 14:15
 
Tóth Gabi Mindig Villant
Tóth Gabi az egykori Megasztár üdvöskéje nagyon szép nő és hálal istenek ezt nem is nagyon rejtegeti! Sőt…
2010.12.09. 14:06
 
Újabb árhullámok indultak el a Tiszán
Újabb, az eddiginél árhullámok indultak el a Tisza felső szakaszán; a folyó közel kilencven kilométeres szakaszán már elrendelték az elsőfokú árvízvédelmi készültséget - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezető-helyettese csütörtökön az MTI-vel. A folyó kárpátaljai vízgyűjtőjén az elmúlt napon átlagosan 38 milliméter csapadék esett, Királymezőn pedig 110 millimétert regisztráltak. A Tisza vízszintje a határszelvény és Vásárosnamény között egy nap alatt csaknem két métert emelkedett - mondta Kató Sándor. A felső vízgyűjtőn jelenleg is esik, ezért egyes szakaszokon akár harmadfokú védelmi készültség elrendelésére is szükség lehet csütörtökön.
2010.12.09. 14:00
 
Már 2945 négyzetkilométer van víz alatt
Országszerte 2945 négyzetkilométernyi földet árasztott el a belvíz, jelenleg 183 településen van belvízvédelmi készültség; Magyarország folyóinak fővédvonalain 1192 kilométer hosszon van árvízvédelmi készültség - közölte a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság csütörtökön az MTI-vel. A vízügyi szervezet továbbra is "megfeszített erőkkel" küzd a belvízhelyzet javításáért. Az időjárás egyelőre nem kedvez a védekezőknek. A síkvidéki területeken 1-10 milliméter közötti eső esett, így nőtt a belvízzel elöntött terület - olvasható az igazgatósághoz tartozó Országos Műszaki Irányító Törzs által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2010.12.09. 14:00
 
Megdőlt a legmagasabb éjszakai hőmérséklet rekordja
Pécsen 13,6 Celsius fokot mértek csütörtökre virradóra, ezzel megdőlt a december 9-i legmagasabb éjszakai hőmérséklet rekordja - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-nek. Ilyen enyhe éjszaka ezen a napon eddig még nem volt. Az új érték a 2006-ban a Baranya megyei Mázán mért 13 Celsius fokot döntötte meg.
2010.12.09. 14:00
 
A Duna Televízió közvetítheti a magyar uniós elnökség programjait
A Duna Televízió közvetítheti a 2011 első félévében esedékes magyar európai uniós elnökséggel összefüggő programokat. A Magyar Közlöny legutóbbi száma szerint a Duna Televízió ezt a feladatot 2010. december 15-től láthatja el, azzal a feltétellel, hogy megindítja a magyar elnökséggel összefüggő programokhoz kapcsolódó beszerzési eljárásokat. Ezt a feladatot a Külügyminisztérium előirányzataiból - 644 millió forint - finanszírozzák. A kormány emellett felkéri a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap vezetőjét, hogy a szükséges beszerzésekkel kapcsolatos - az utóhasznosításra is kiterjedő - koordinációs és minőségbiztosítási feladatokat lássa el.
2010.12.09. 14:00
 
Elkészült a magyar termék rendelet
A tárcánál elkészült, így heteken belül kihirdetésre kerülhet a magyar termék rendelet - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára Budapesten. A rendelet szabályozza a védjegyek használatát is. Az államtitkár kitért arra is, hogy a tárca felvállalta a tisztességtelen piaci magatartásról szóló törvényben neki adott lehetőséget. Az elmúlt időszakban az élelmiszer kereskedelemben járt el tárca a törvény megsértőivel szemben.Eddig két élelmiszerláncot bírságolt meg egyebek közt a beszállítók 30 napos fizetési határidejének megsértése miatt. Egy alkalommal az agrárpiaci rendtartásról szóló törvény megsértése miatt kellet intézkedni, akkor a beszerzési ár alatt értékesített tej miatt büntettek.
2010.12.09. 14:00
 
 
MSZP: ötpontos gazdasági intézkedéscsomag a kormány károkozásának mérséklésére
Az MSZP ötpontos intézkedéscsomagot javasol a kormánynak annak érdekében, hogy a kabinet elmúlt fél évben hozott gazdaságpolitikai döntéseinek negatív következményeit mérsékelni lehessen. Szekeres Imre, az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője csütörtökön a Költségvetési Tanács épülete előtt mutatta be azt a kormány első hat hónapjának gazdaságpolitikai intézkedéseiről szóló, szakértők által készített elemzést, amely kilenc pontban összegzi az ország helyzetét nagy mértékben rontó lépéseket.
2010.12.09. 13:45
 
 
Csökken az államilag finanszírozott hallgatók száma a felsőoktatásban
Csökken a felsőoktatásba felvehető államilag finanszírozott hallgatók száma jövőre az eddigi 56 ezerről 53 450-re; mesterképzésben ugyanannyian, 19.600-an tanulhatnának. A Magyar Közlöny legfrissebb számában közzétett kormányhatározat szerint a kabinet 2011-ben az államilag támogatott új belépők számát - a katonai és rendvédelmi felsőoktatást nem számítva - 53 450-ben határozta meg. Ebből a felsőfokú szakképzésre felvehető hallgatók létszáma 10 ezer, míg az alapképzésre felvehető hallgatók létszáma pedig 40.610.
2010.12.09. 13:45
 
Kétszáz lakóház van veszélyben a belvíz miatt Nyíregyházán
Kétszáz lakóházat veszélyeztet a belvíz Nyíregyházán, ahol másodfokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el - közölte Kovács Ferenc, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely fideszes polgármestere sajtótájékoztatón. Egy ház már megrogyott a víz nyomása alatt, az életveszélyessé vált épületet a közműhálózatról is le kellett kapcsolni, további négy házat homokzsákokkal védenek a víztől - mondta a csaknem 120 ezer lakosú város vezetője. Az önkormányzat felkészült arra, hogy több lakót kell majd kiköltöztetni a veszélyeztetett házakból; eddig hat üres önkormányzati lakást készítettek elő az érintettek ideiglenes elhelyezésére - tette hozzá.
2010.12.09. 13:30
 
Martonyi: Magyarország egyiptomi cégeken keresztül új piacokra juthat el
Magyarország egyiptomi cégeken keresztül olyan ázsiai és afrikai piacokra juthat el, amelyeken korlátozott a magyar jelenlét - mondta Martonyi János külügyminiszter csütörtökön, miután Budapesten fogadta Ahmed Aboul Gheit egyiptomi külügyminisztert. A magyar diplomácia vezetője fontos célnak nevezte a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztését; elmondta, hogy Magyarország szeretné az Egyiptomba irányuló kivitelét növelni, és várja az egyiptomi befektetőket. Martonyi János közlése szerint Orbán Viktor miniszterelnök januárban Egyiptomba látogat.
2010.12.09. 13:30
 
 
Abbász: nincs tárgyalás Izraellel a telepbővítések leállítása nélkül
Mahmúd Abbász palesztin elnök kairói sajtóértekezletén kizárta a tárgyalásokat Izraellel, amíg az nem hajlandó befagyasztani az építkezéseket a ciszjordániai zsidó telepeken. "Bármik is a konzultációk eredményei (...) nem fogadjuk el a tárgyalásokat, amíg a kolonizáció folytatódik" - jelentette ki a Palesztin Hatóság vezetője, miután találkozott Hoszni Mubarak egyiptomi államfővel. "Tájékoztattuk erről az amerikaiakat", akik a minap közölték, hogy kudarcba fulladtak a ciszjordániai telepbővítések befagyasztása érdekében tett erőfeszítéseik - tette hozzá. Abbász elmondta még, hogy mindezt beterjeszti "előbb az Arab Liga állandó bizottsága, majd a palesztin vezetés elé, s azután lesz döntés".
2010.12.09. 13:30
 
Bemutatta az EB a Duna-régió fejlesztésére irányuló stratégiai javaslatát
Bemutatta az Európai Bizottság a Duna-régióra és annak 115 millió lakosára vonatkozó stratégiai fejlesztési javaslatát. A gazdasági lehetőségek jobb kihasználását és a térség környezeti állapotának javítását célzó kezdeményezés hosszú távú együttműködést irányoz elő a fenntartható közlekedés előmozdítása, az energiarendszerek összekapcsolása, a környezetvédelem, a vízkészletek megőrzése és az üzleti klíma javítása érdekében.Noha az uniós végrehajtó testület nem különített el új pénzeszközöket a stratégia végrehajtására, a Duna menti államok az általuk elfogadott programok szorosabb összehangolása révén hatékonyabban használhatnák fel a jelenlegi pénzügyi időszakban a régió rendelkezésére álló 100 milliárd eurót.
2010.12.09. 13:30
 
Húsz magyar doppingellenőr lesz a 2012-es londoni olimpián
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) munkájának elismeréseként a londoni olimpia szervezőbizottsága a MACS húsz doppingellenőrét választotta be a 2012-es nyári ötkarikás játékok nemzetközi ellenőri csapatába. Tiszeker Ágnes, a MACS vezetője csütörtöki évzáró sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az idén kilencszáz mintát vettek le idehaza, és hat magyar sportolónál mutattak ki tiltólistán szereplő anyagot. "Ma Magyarország nem tartozik a doppinggal megvádolható, doppingérzékeny országok közé, ennek lehet örülni" - jelentette ki a MACS vezetője.
2010.12.09. 13:15
 
 
Korrupcióellenes törvényjavaslatokat nyújtott be az LMP
Az LMP két, a korrupcióellenes küzdelmet segítő törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek - jelentette be a párt frakcióvezetője. Schiffer András indoklásként elmondta, hogy véleményük szerint a korrupció elleni küzdelem egyik leghatékonyabb fegyvere az átláthatóság. Ezért javaslataikkal egyfelől azt szeretnék elérni, hogy minden érintett állami, illetve önkormányzati szerv záros határidőn belül tegye közzé a közpénzekkel összefüggésben kiírt pályázatokra beérkezett ajánlatokat, illetve az így megkötött szerződéseket. Emellett úgy módosítanák a Btk.-t, hogy akár börtönbüntetéssel is sújtható legyen az a személy, akit felelősnek találnak a közérdekű adatok közzétételi kötelezettségnek elmulasztásában.
2010.12.09. 13:15
 
Rendőröknek kellett megvédeniük egy gázoló autóbuszsofőrt Ibrányban
Halálra gázolt egy 59 éves gyalogost egy autóbusz Ibrányban; a sofőrt a rendőröknek kellett megvédeniük a fenyegetőző helybéliektől - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel. A halálos baleset szerda este történt; a gázolást követően mintegy száz fős tömeg vette körül az utasokat nem szállító buszt, többen fenyegették a gépkocsivezetőt, verték a jármű oldalát és megpróbáltak feljutni a bezárt ajtajú buszra a sofőrhöz - mondta Fülöp Gergely. A százados tájékoztatása szerint a riasztott rendőrök hamar a helyszínre értek, de hiába próbálták csitítani a tömeget, őket is fenyegették, az egyik járőrt neki is lökték a busznak.
2010.12.09. 13:15
 
 
Megtilthatják a dohányzást a budapesti megállókban
Várhatóan megtiltják a dohányzást Budapesten, a tömegközlekedési járművek megállóiban, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésén elfogadja Tarlós István főpolgármester erre irányuló előterjesztését. A júniusban elfogadott dohányzási tilalom bevezetése után várhatóan rövidesen megtiltják a szeszesital-fogyasztást is a fővárosi aluljárókban, Tarlós István ugyanis ezt javasolja a Fidesz-KDNP-többségű Fővárosi Közgyűlésnek.
2010.12.09. 13:15
 
 
A Facebook alapítói is csatlakoztak Bill Gates jótékonysági kezdeményezéséhez
Újabb 17 amerikai milliárdos, köztük a Facebook közösségi portál társalapítói, Mark Zuckerberg és Dustin Moskovitz is csatlakozott Bill Gates és Warren Buffett jótékonysági kezdeményezéséhez, a The Giving Pledge (Adakozási Ígéret) elnevezésű kampányhoz. Az idén júniusban elindított program keretében az újakkal együtt eddig 57 amerikai milliárdos vállalta, hogy még életében vagy halála után jótékony célokra fordítja magánvagyonának legalább a felét. A csatlakozók erre egy nyilvános levélben tettek ígéretet, felfedve motivációikat is. Az adakozók listája és a levelek elérhetők a www.thegivingpledge.org címen.
2010.12.09. 13:00
 
 
Megvonta Írország elsőrendű besorolását a Fitch Ratings
Igen agresszív, egyszerre három fokozatú leminősítéssel megvonta Írország eddigi elsőrendű adósosztályzatát csütörtökön a Fitch Ratings, az ír bankrendszer átalakításának és támogatásának költségvetési terheire, valamint az ír gazdaság "gyengülő és egyre bizonytalanabb" kilátásaira hivatkozva. A legnagyobb európai hitelminősítő csütörtökön Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A plusz"-ról - a köztes "A" és "A mínusz" fokozatok kihagyásával - a már csak közepes befektetési ajánlású "BBB plusz" szintre rontotta Írország hosszú futamidejű szuverén hazai és küladósságainak besorolását, stabil kilátással.
2010.12.09. 13:00
 
 
Tököli repülőgép-baleset: a rendőrség szerint a pilóta hibázhatott
Egyelőre nem találtak műszaki hibára utaló jelet a Tököl térségében szerdán lezuhant sportrepülőgép roncsait vizsgáló szakemberek - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) csütörtökön az MTI-vel. A rendőrség elsődleges megállapítása szerint a balesetben meghalt pilóta hibázhatott. Szerda délután, pár perccel a tököli repülőtérről való felszállását követően eddig ismeretlen körülmények között lezuhant egy magyar lajstromban lévő Cessna F-152-es típusú, kétszemélyes repülőgép. A gépen csak a pilóta tartózkodott, aki a balesetben a helyszínen meghalt.
2010.12.09. 13:00
 
 
Egy perben kell a két illegális pártfinanszírozási ügyért felelnie Chiracnak
Egy perben kell márciusban a párizsi büntetőbíróság előtt Jacques Chirac volt francia elnöknek felelnie két hasonló jellegű, illegális pártfinanszírozási ügyben - közölte csütörtökön a semmítőszék. A három évvel ezelőtt leköszönt volt államfő ügyvédjének a javaslatára a legfelsőbb bíróságnak megfelelő jogi intézmény jóváhagyta, hogy a párizsi, illetve a nanterre-i ügyészségen lefolytatott vizsgálatokat követően az ügyeket egyszerre tárgyalja a fővárosi büntetőbíróság. A vizsgált ügyek Chiracnak még az elnökséget megelőző párizsi főpolgármesteri időszakára (1977-1995) nyúlnak vissza.
2010.12.09. 13:00
 
Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát Mezőkövesd közelében
Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát Mezőkövesd közelében - közölte az Autópálya-kezelő Zrt. csütörtökön, nem sokkal dél előtt az MTI-vel. Az első információk szerint egy Budapest irányába tartó kamion a korlátnak ütközött. A műszaki mentés idejére lezárták a pályát a mezőnagymihályi csomópontnál, a 138-as kilométernél. A forgalmat a 3-as számú főútra terelték, az autópályára a 128-as kilométernél, a mezőkövesdi csomópontnál lehet visszatérni.
2010.12.09. 12:45
 
 
A Fidesz hétfőn döntene a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről
A Fidesz hétfőn tárgyaltatná meg és fogadtatná el a parlamenttel a miniszterelnök által is jegyzett, a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló politikai nyilatkozatot. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után újságíróknak elmondta: a Fidesz kezdeményezte, hogy a hétfői napirendre vegyék fel és házszabálytól eltéréssel tárgyalják meg a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló politikai nyilatkozatot. A kormánypárt azt szeretné, hogy az Orbán Viktor, Kósa Lajos és Lázár János által jegyzett indítványt már hétfőn fogadja is el a Ház; az ehhez szükséges házszabálytól való eltérést az MSZP és az LMP nem támogatta, a Jobbik később alakítja ki az álláspontját.
2010.12.09. 12:45
 
WikiLeaks: hackertámadás érte a svéd kormány honlapját
Hackertámadás érte csütörtökön a svéd kormány weboldalát - jelentette az Aftonbladet című svéd napilap. Ezzel tovább bővült azoknak az informatikai támadásoknak a sora, amelyeket feltehetően az amerikai katonai és kormányzati dokumentumokat kiszivárogtató WikiLeaks honlap hívei hajtottak végre az elmúlt napokban, a WikiLeaks elleni kormányzati fellépés megtorlásául. Az Aftonbladet beszámolója szerint a svéd kormány weboldala (www.regeringen.se) csütörtökre virradó éjjel vált elérhetetlenné néhány órára. Mari Ternbo kormányszóvivő a francia hírügynökségnek azt mondta: nem áll módjában megerősíteni, hogy valóban kibertámadás érte volna az oldalt.
2010.12.09. 12:45
 
A Ferihegyi repülőtéri forgalomban nincs fennakadás
Ferihegyen még minden repülőgép le- és fel tudott szállni a nagy szél ellenére - tájékoztatta Fehér Imre, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. szóvivője az MTI-t. Elmondása szerint az irányító torony tájékoztatja a repülőgépek pilótáját többek között a szél erősségéről és irányáról is, és maga a pilóta dönt, hogy végrehajtja-e a le-, illetve felszállást. Ezeknél a manővereknek lényegében csak az oldalirányú szél jelenthet problémát - tette hozzá.
2010.12.09. 12:30
 
 
Világszerte nőtt a korrupció az elmúlt három évben
Világszerte nőtt a korrupció az utóbbi három évben a Transparency International (TI) nemzetközi civil szervezet felmérése szerint. A korrupcióellenes világnapra készült kutatás szerint Magyarország a második legfertőzöttebb állam Európában. A világszerte megkérdezett több mint 91 ezer ember 56 százaléka véli úgy, hogy hazája korruptabb hely, mint három éve. Minden negyedik ember nyilatkozott arról, hogy legalább egyszer fizetett kenőpénzt az utóbbi 12 hónapban. A legnagyobb mértékben Észak-Amerikában és Európában nőtt a korrupció. A legkorruptabb társadalmi intézmény a politikai párt, ugyanakkor a legtöbbször rendőröket vesztegetnek meg - mutatta ki a TI közvélemény-kutatása.
2010.12.09. 12:15
 
Hétfőn dönthetnek a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló nyilatkozatról
A Fidesz hétfőn tárgyaltatná meg és fogadtatná el a parlamenttel a miniszterelnök által is jegyzett, a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló politikai nyilatkozatot. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után elmondta: a Fidesz kezdeményezte, hogy a hétfői napirendre vegyék fel és házszabálytól való eltéréssel tárgyalják meg a magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló nyilatkozatot. A kormánypárt azt szeretné, hogy az Orbán Viktor, Kósa Lajos és Lázár János által jegyzett indítványt már hétfőn fogadja is el a Ház; az ehhez szükséges házszabálytól való eltérést az MSZP és az LMP nem támogatta, a Jobbik később alakítja ki az álláspontját.
2010.12.09. 12:00
 
 
Felújítják a tiszadobi Andrássy-kastélyt
Összesen mintegy 2,2 milliárd forint költségből, 1,7 milliárd forint uniós támogatással kezdődik el a tiszadobi Andrássy-kastély rekonstrukciója. A fejlesztést követően a 2.700 négyzetméteres épület rendezvény-és látogatókastély funkciót fog betölteni, korhűen berendezett termeiben időszaki és állandó kiállításokat tekinthetnek meg a látogatók. Az 1880 és 1885 között épült, mára leromlott állapotú Andrássy-kastély teljes külső és belső rekonstrukción, belsőépítészeti felújításon esik át, s a beruházás keretében megújul az épületegyüttes körül fekvő, közel 15 ezer négyzetméteres kastélypark is. A beruházás kivitelezési szerződését csütörtökön írták alá a Tisza-parti településen.
2010.12.09. 12:00
 
Elöntötte a Bódva a Tornaszentandrás felé vezető utat
Elöntötte a Bódva árhulláma a Borsod megyei Tornaszentandrás felé vezető utat, így a faluba és az utána következő zsáktelepülésre, Tornabarakonyba csak traktorral vagy magasabb járművel lehet eljutni. A 30-40 centiméteres vízátfolyás mintegy kétszáz méteren hömpölyög át az úton Komjáti után, a Bódvalenke és a Tornaszentandrásra vezető szakasz kereszteződésében. Krajnyák Dénes (független) tornaszentandrási polgármester az MTI-nek azt mondta: csütörtök reggel már jelezte a problémát a közútkezelő társaságnak. A gyerekek reggel még elmentek Bódvaszilasra és Szögligetre iskolába, és a tej, a kenyér is megérkezett, de délután már bonyolultabb lesz a hazajutás.
2010.12.09. 11:45
 
Nyolc év börtönbüntetésre ítélték a nagyváradi egyetem volt rektorát
Korrupciós bűncselekmény miatt nyolc év börtönbüntetésre és vagyonelkobzásra ítélte a bukaresti törvényszék a nagyváradi egyetem volt rektorát, Teodor Maghiart - írta az Adevarul című román napilap. Az első fokú ítélet szerint a bíróság abban találta vétkesnek a volt rektort, hogy hamis adatok közlésével megtévesztette a román oktatási minisztériumot, 90 millió lejjel (22 millió euró) károsította meg a román államot. Teodor Maghiar 2000 és 2004 között rendszeresen hamis adatokat küldött a román oktatási minisztériumnak arról, hogy hány tandíjmentes diákja van az egyetemnek. A rektor évente 17-33 ezer tandíjmentes diákról számolt be, holott a nagyváradi egyetemnek csak mintegy 14 ezer olyan diákja volt, akik tandíjfizetési kötelezettség nélkül nyertek felvételt.
2010.12.09. 11:45
 
 
Nehezen áll helyre az élet Párizsban a havazást követően
Párizsban és környékén több ezren töltötték a csütörtökre virradó éjszakát a repülőtereken, a gépkocsijukban az utak mentén vagy munkahelyükön ragadva az előző napi hatalmas havazást követően, ami teljesen lebénította a francia főváros életét. A belvárosban néhány óra alatt 11, az elővárosokban pedig egyes helyeken 15 centiméternyi hó esett szerda délután, amire 1987 óta nem volt példa Párizsban. Annak ellenére, hogy az esti órákban elállt a havazás, a hatóságok szerint leghamarabb csütörtök délután állhat helyre az élet a fővárosban.
2010.12.09. 11:45
 
 
A GDP 1,7 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) 1,7 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a naptárhatás kiszűrésével és anélkül, míg 2010 második negyedévével összevetve 0,8 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A részletes adatok szerint a gazdaság teljesítménye az első három negyedévben 0,9 százalékkal bővült, ami megegyezik a korábban közölt gyorsbecsléssel. A kiigazítatlan adatok alapján a gazdasági teljesítmény öt negyedéven át tartó csökkenése már 2010 első negyedévében megállt, a harmadik negyedévi GDP-emelkedés elsősorban az ipari termelés, illetve a külkereskedelmi egyenleg növekedésének eredménye.
2010.12.09. 11:30
 
Súlyos károkat okozott a szélvihar Veszprém megyében
Súlyos károkat okozott a rekorderejű szél csütörtökön Veszprém megyében; több helyen van áramszünet, házak tetőszerkezetét bontotta meg és villanyoszlopokat döntött ki a néhol óránként több mint 100 kilométeres erejű szél - közölte a megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-t. Somlai Lajos elmondta: délelőtt több mint húsz riasztás érkezett hozzájuk. Inotán és Sümegen két ház tetőszerkezetét bontotta meg a rendkívül erős szél. Fák dőltek villanyvezetékekre Tapolca, Devecser, Révfülöp és Öskü területén, az áramszolgáltató szakemberei jelenleg összesítik, hogy ez hány helyen okoz áramkimaradást.
2010.12.09. 11:30
 
 
Az orvosmeteorológusok szerint a hidegfront ingerlékenységet, fejfájást okozhat
A hidegfront ingerlékenységet, fejfájást, rossz közérzetet okozhat az orvosmeteorológusok szerint; az országba csütörtök hajnalban megérkezett hideg növelheti a baleseti kockázatot is. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján közzétett orvosmeteorológiai jelentés szerint a viharos széllel érkező erős hidegfront hatására ingadozhat a vérnyomás, egyesek ingerlékenyebbek lehetnek. Sokan fejfájással, migrénnel, ingerlékenységgel, rossz közérzettel reagálnak a hidegfrontra. A front különösen a szívbetegek, a kismamák és a reumatikus betegségekben szenvedők számára lehet megterhelő.
2010.12.09. 11:30
 
Elfogadták az EP-bizottságban Hankiss Ágnes véleménytervezetét
Az Európai Parlament (EP) petíciós bizottsága elsöprő többséggel megszavazta Hankiss Ágnes néppárti EP-képviselő véleménytervezetét a dokumentumokhoz való nyilvános hozzáférés uniós felülvizsgálatával kapcsolatban. A Hankiss Ágnes által jegyzett vélemény a "dokumentum" fogalmának új meghatározását javasolta, és ösztönözte az uniós intézmények, ügynökségek és testületek dokumentumaihoz való nyilvános hozzáférés bővítését. Hangsúlyozta ugyanakkor a biztonság és a személyiségi jogok szavatolásának fontosságát.
2010.12.09. 11:30
 
Réthelyi: nem jó, hogy korlátlan számú vizsgát tehetnek le a hallgatók
Réthelyi Miklós miniszter szerint nem jó, hogy jelenleg szinte korlátlan számú vizsgát tehetnek le az egyes tantárgyakból a felsőoktatásban részt vevő hallgatók, mindenféle következmény nélkül. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium vezetője erről Budapesten, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) felsőoktatási és kutatási konferenciáján beszélt. A miniszter a készülő felsőoktatási törvényhez kapcsolódóan megjegyezte: szerencsére ez a felsőoktatás bizonyos területein ma sem működik, így az orvosi képzésben sem, ahol három sikertelen vizsga után csak a következő tanévben próbálkozhat újra a hallgató.
2010.12.09. 11:15
 
 
BL: négy angol, három-három spanyol és olasz csapat a nyolcaddöntőben
Kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének mezőnye, a sorsolást jövő hét pénteken rendezik Nyonban. Csoportelsőként továbbjutott: Bayern München (német), Chelsea (angol), Real Madrid (spanyol), Tottenham Hotspur (angol), Schalke 04 (német), Manchester United (angol), FC Barcelona (spanyol), Sahtar Donyeck (ukrán). Csoportmásodikként továbbjutott: Olympique Marseille (francia), AC Milan (olasz), Internazionale (olasz), Olympique Lyon (francia), Valencia (spanyol), FC Köbenhavn (dán), AS Roma (olasz), Arsenal (angol). A sorsoláson a csoportelsőket a csoportmásodikokkal párosítják majd össze, két azonos nemzetiségű csapat azonban egyelőre még nem találkozhat egymással.
2010.12.09. 11:00
 
Az ázsiai szövetség is a katari foci vb téli rendezését sürgeti
Az Ázsiai Labdarúgó Szövetség (AFC) arra szólítja fel a nemzetközi szövetséget (FIFA), hogy ne nyáron, hanem januárban vagy februárban rendezze meg Katarban a 2022-es világbajnokságot. Az AFC főtitkára, Peter Velappan szerint nem megoldás, hogy a nyári, nem ritkán 40 Celsius-fokban hűtsék a stadionokat és az edzőközpontokat. Úgy véli, nem kizárt, hogy a hőség miatt néhány európai válogatott bojkottálja a tornát. Korábban Franz Beckenbauer szintén azt javasolta, hogy téli hónapban rendezzék meg a katari vb-t. A játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok német sportvezető szerint a versenynaptár módosítása nem lehet gond az ügyben.
2010.12.09. 11:00
 
 
Az utolsó szó jogán sajnálatát fejezte ki a móri per vádlottja
Az utolsó szó jogán sajnálatát fejezte ki Weiszdorn Róbert vádlott a móri per tárgyalásán csütörtökön a Fővárosi Ítélőtáblán. Weiszdorn Róbert az előzetes letartóztatásban öngyilkosságot elkövető társa, Nagy László nevében is bocsánatot kért a 2002-ben elkövetett móri bankrablás nyolc halálos áldozatának hozzátartozóitól, valamint a saját családjától. Hangsúlyozta: ő nem követett el emberölést, nem gyilkolt meg senkit. A perben a déli órákban hirdet ítéletet a táblabíróság. Weiszdorn Róbertet korábban nem jogerősen társtettesként, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a Fejér Megyei Bíróság.
2010.12.09. 11:00
 
Rekorderejű szelet mértek a Kab-hegyen
Rekorderejű szelet mértek a Kab-hegyen csütörtök reggel; a széllökés erőssége megközelítette az óránkénti 172 kilométert - közölte Fodor Zoltán veszélyjelző meteorológus az MTI-vel. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa elmondta, hogy 1990 óta mérnek az 599 méter magas bakonyi hegyen, ám ilyen erős szelet eddig nem jelzett a műszer. Közölte, hogy a Kab-hegyi 171,7-es mértékűhöz hasonló erősségű szelet csütörtökön eddig nem mértek máshol. A meteorológus elmondta azt is, hogy Balatonmáriánál óránkénti 120, Balatonőszödnél 100, Fonyódnál 98, Agárdnál 96, Sopronnál 89 kilométeres széllökéseket mértek a reggeli hidegfronttal érkező széllökések között.
2010.12.09. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553[1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista