2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Fegyveres rablók egy kamionnyi telefont próbáltak elvinni Komáromban
Fegyveres rablóbandára csapott le csütörtökön késő este a rendőrség Komáromnál; a csapat egy mobiltelefonokkal megrakott kamiont akart megszerezni - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t. A rakomány értéke meghaladta a félmilliárd forintot. Az akciót a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda hajtotta végre. A rendőrség az ügy részleteiről hétfőn sajtótájékoztatót tart - tette hozzá a főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.
2010.12.10. 14:15
 
Több mint 450 kilométernyi folyószakaszon van készültség Észak-Magyarországon
Több mint 450 kilométernyi árvízvédelmi szakaszon van készültség Észak-Magyarországon - közölte a regionális környezetvédelmi és vízügyi igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője pénteken az MTI-vel. A Bodrog mentén az igazgatóság péntek déltől harmadfokúra növelte az árvízvédelmi fokozatot, tekintettel arra, hogy Felsőbereckinél 702 centiméteres áradó jellegű vízállást mértek - mondta Csont Csaba. Hozzátette: elsőfokú készültséget kellett elrendelni a Tisza mentén - a Bodrogközi-, a Taktaközi Tiszán és dél-borsodi szakaszán -, Zalkod és Tiszakeszi között. Az alsóbb Tisza szakaszokon is várható a készültségi fokozatok elrendelése - mondta a szakember.
2010.12.10. 14:00
 
 
Magyar film is versenyben az új európai filmfesztiválon
Kocsis Ágnes legújabb filmje, a Pál Adrienn is meghívást kapott a szombaton kezdődő Les Arcs Európai Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába, amelyben 12 európai alkotás versenyez a Kristály Nyíl elnevezésű fődíjért. A francia Alpok síparadicsomában második alkalommal rendezik meg december 11. és 18. között az egyetlen olyan európai seregszemlét, amelyen kizárólag európai filmeket vetítenek. A tavaly indult kezdeményezés alapvető célja a szakmai résztvevők mellett a nagyközönségnek is bemutatni a független európai filmek sokszínűségét és az új tehetségeket: a hatvan meghívott európai nagyjátékfilm közül hetet itt láthat először a közönség.
2010.12.10. 14:00
 
 
Orbán: jó úton halad Magyarország
Orbán Viktor szerint jó úton halad Magyarország, amit az is bizonyít, hogy 2011-ben 3 százalék alatt lesz a költségvetési hiány, és várhatóan csökken az államadósság mértéke is. A miniszterelnök ezt a magyar gazdaságot érintő újságírói kérdésre válaszolva mondta pénteken Vilniusban, sajtótájékoztatón, miután találkozott Andrius Kubilius litván miniszterelnökkel. A kormányfő nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy a Moody's Magyarországot érintő leminősítése miatt tervezi-e, hogy a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) fordul. Álláspontja szerint mindig jobb, ha egy ország a piacra támaszkodik, s nem a nemzetközi szervezetekre.
2010.12.10. 14:00
 
Szélsőséges román szervezetek megfosztanák Tőkést román állampolgárságától
Két szélsőségesen nacionalista román szervezet, a Vatra Romaneasca Egyesület (UVR) és az Új Jobboldal (Noua Dreapta) bűnvádi feljelentést tesz Tőkés László ellen a Románia nemzeti ünnepével kapcsolatos nyilatkozatai miatt, és "határozottan felkérik" a hatóságokat, hogy az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnökét fosszák meg román állampolgárságától, mert - mint fogalmaznak - "amúgy sem az ország érdekeit képviseli".
2010.12.10. 14:00
 
EU-elnökség: Martonyi szerint a gödöllői kastély a sokszínűség szimbóluma
Jó döntés volt a gödöllői királyi kastélyt választani a magyar soros elnökség kiemelt helyszínéül, mivel az az unióra jellemző sokszínűséget szimbolizálja - mondta Martonyi János külügyminiszter pénteken Gödöllőn. A külügyminiszter abból az alkalomból mondott beszédet a kastélyban, hogy bemutatta az átalakított épületet az EU-tagállamok Magyarországra akkreditált nagyköveteinek és a sajtó képviselőinek. Martonyi János hangsúlyozta: sokat gondolkodtak a megfelelő helyszín kiválasztása előtt. Bár többek szerint kockázatos döntés volt Gödöllőt választani az elnökség rendezvényeinek fő helyszíneként - utalt a miniszter azokra az aggodalmakra, hogy esetleg nem fejeződnek be időben az átalakítási munkálatok -, ő biztos abban, hogy minden rendben lesz.
2010.12.10. 13:45
 
Gémesi: Gödöllő az uniós rendezvények jó háttere kíván lenni
Gödöllő városa mindent megtesz azért, hogy a Magyarország soros EU-elnökségét kísérő rendezvényekhez megfelelő hátteret szolgáltasson - mondta Gémesi György polgármester pénteken a településen. A polgármester abból az alkalomból mondott beszédet a királyi kastélyban, hogy Martonyi János külügyminiszter vezetésével bemutatták az EU-tagállamok Magyarországra akkreditált nagyköveteinek és a sajtó képviselőinek az átalakított épületet, amely 2011 első félévében az uniós rendezvények kiemelt helyszíne lesz. Gémesi szerint az elmúlt húsz évben "alvóvárosként" ismert Gödöllő az ország egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa lett.
2010.12.10. 13:30
 
 
Előkerült egy 27 éve ellopott autó Kaliforniában
Tulajdonosa csaknem el is felejtette már egykori autóját, amikor egyszer csak előkerült a 27 évvel ezelőtt ellopott oldtimer járgány. Az 1973-ból származó Chevrolet Camarót 1983-ban lopták el, és most azt követően tűnt fel újra, hogy újdonsült, jóhiszemű tulajdonosa hivatalosan is be akarta jelenteni a gépkocsit. A kaliforniai KTLA csatorna információi szerint az autót egy nőtől vásárolta meg, akinek tulajdonában tíz évig állt a garázsban a sportkocsi. A hatóságnak sikerült felkutatni az eredeti tulajdonost, aki roppant mód megörült örökre elveszettnek hitt autójának, annál is inkább, mert egy időközben teljesen felújított oldtimert kapott vissza.
2010.12.10. 13:30
 
 
Balsai: az új alkotmányt április 25-én fogadnák el
A tervek szerint a jövő év április 25-én fogadnák el az új alkotmányt - mondta Balsai István, az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának fideszes elnöke a Történelmi tradíciók és az új alkotmány című konferencián pénteken a Parlamentben. Az eseménysorozat házigazdai tisztét is ellátó politikus megnyitó beszédében közölte: a Parlamentben harmadik alkalommal megtartott rendezvényen arra keresik a választ, hogy az új magyar alkotmányban milyen szerepet kell szánni a történelmi tradícióknak, a kereszténységnek és a Szent Koronának.
2010.12.10. 13:30
 
 
Az eddigi legnagyobb vízálláshoz közelítő áradás várható a Tiszán
Az eddigi legnagyobb vízálláshoz közelítő áradás várható a Tiszán, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság pénteki, nyíregyházi rendkívüli ülésén több óvintézkedést rendelt el, hogy a hatékony védekezés feltételrendszerét megteremtse - közölte Seszták Oszkár, a szervezet vezetője, a térségi önkormányzat fideszes elnöke sajtótájékoztatón a nyírségi nagyvárosban. Bodnár Gáspár, a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetőjének tájékoztatása szerint mivel árhullám vonul le a Szamoson, a Túron és a Krasznán is, a Tisza vízállása Vásárosnaménynál megközelítheti az eddig mért maximumot, a 934 centiméteres magasságot.
2010.12.10. 13:30
 
 
Láthatósági mellényben a norvég szarvasok
Szarvasokra adnak Norvégiában láthatósági mellényt, hogy ezzel védjék az állatokat a gázolásoktól az ország sarkvidéki, teljes téli sötétségbe burkolózó vidékén. A különleges állatvédelmi akciótól azt remélik, hogy sikerül jelentősen csökkenteni a gázolások számát - jelentette az NTB norvég hírügynökség. Az ottani útfelügyelet által kezdeményezett ötlet révén talán csökken a járművek és a szarvasfélék közötti találkozások száma azáltal, hogy az utóbbiak jobban láthatók lesznek az autósok számára. Ezek az ütközések igen gyakoriak Norvégiában, az útfelügyelet szerint évente mintegy ötszáz szarvas pusztul el "autóbalesetben" - csakúgy, mint Finnország északi vidékén.
2010.12.10. 13:15
 
 
MSZP: kialakulóban van a magyar politikai burzsoázia
Kialakulóban van a magyar politikai burzsoázia, amelynek pártja a Fidesz - hangzott el két szocialista politikus, Burány Sándor és Trippon Norbert sajtótájékoztatóján. Trippon, az MSZP fővárosi elnökségi tagja úgy fogalmazott, hogy a Fidesz kormányzásának eredményeként egyre kevesebben járnak jól az országban, leginkább ők maguk, miután a fővárosi fideszes politikusok között vannak olyanok, akik egyszerre öt-hat tisztséget is betöltenek, és mindegyik után felveszik a teljes juttatást. Szerinte Tarlós István és Kövér László már elismerte, hogy egy fenékkel nem lehet több lovat megülni.
2010.12.10. 13:15
 
Botrányok a Való Világ Háza Táján!
Nem tudni mit hoz a jövő a VV4 című műsornak, sikert vagy bukást. A nézettség eddig ugyanis messze elmarad a várttól
2010.12.10. 13:05
 
Késsel támadtak az intézkedő rendőrökre Ózdon
Késsel támadtak rendőrökre Ózdon, a járőröket családi vitához riasztották, ám a hozzátartozók nekik rontottak; a négy támadót a hatóságok őrizetbe vették, ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személlyel szembeni erőszak gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek pénteken elmondta, hogy előző nap délelőtt egy helybéli nő segélyhívására, családi indíttatású vitához riasztották a rendőrséget, az ózdi rendőrkapitányság két szolgálatban lévő járőre ment a helyszínre.
2010.12.10. 13:00
 
Az MSZP önvizsgálatra szólítja fel Budai Gyulát
Az MSZP szerint Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztosnak önvizsgálatot kellene tartania a "megalapozatlan vádaskodások" helyett. A szocialisták közleményükben az elszámoltatási kormánybiztos délelőtti tájékoztatójára reagálnak, amelyen Budai Gyula bejelentette, hogy három újabb ügyben fejeződött be a belső vizsgálat és mindhárom ügyben büntetőfeljelentés született. Mint mondta, két ügy a Magyar Közút Kht.-hoz köthető, mindkettő informatikai beszerzéssel kapcsolatos. A harmadik ügyben Budai szerint a BMSK Zrt. érintett, amely Csáky Lajos hódmezővásárhelyi festőművésztől, Szilvásy György volt titokminiszter apósától vett 10 millió forintért öt képet, ám azok csak 3 millió forintot értek a szakértő szerint.
2010.12.10. 12:45
 
RMDSZ
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az alakuló Erdélyi Magyar Néppárt összefogásának fontosságára hívta fel a figyelmet Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere, az RMDSZ városi elnöke. Az erdélyi Krónika a politikus sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatója alapján idézi Antal Árpádot, aki szerint a romániai lakosság 6,5 százalékát kitevő magyarság szavazatait nehéz úgy elosztani három alakulat között, hogy valamelyik megszerezze a parlamenti bejutáshoz szükséges 5 százalékot.
2010.12.10. 12:45
 
Átadták az idei Charles Simonyi Kutatói Ösztöndíjat
Acsády László neurobiológus, Bíró László Péter fizikus és Gergely György pszichológus nyerte el idén a Charles Simonyi Kutatói Ösztöndíjat. A jelenleg 3 millió forinttal járó elismeréseket Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Pálinkás József, az MTA elnöke adta át pénteken az Akadémián. Pálinkás József rövid köszöntőjében kiemelte, hogy az ösztöndíj, amelyet a 11. alkalommal ítéltek oda, olyan tudósok munkáját hivatott elismerni és segíteni, akik a nyugati színvonaltól elmaradó laboratóriumi felszereltséggel, fizetésért értek el nemzetközileg is kimagasló eredményeket.
2010.12.10. 12:45
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Heidum elődöntős mindkét 1500-as versenyben
Mindkét 1500-as versenyben az elődöntőben folytathatja Heidum Bernadett - a pénteki selejtezők után - a rövidpályás gyorskorcsolyázók Sanghajban zajló Világkupáján, ahol Darázs Rózsa 1000 méteren negyeddöntőbe jutott. A háromfős magyar csapatból Heidum a két leghosszabb távon állt rajthoz, Darázs 1000-en és az egyik 1500-ason, míg Huszár Erika 500 méteren és az 1500 másik versenyében. A 2009-ben Európa-bajnok, az idei vancouveri olimpián ötödik váltó három tagja közül Heidum mindkét futamban második lett, ezzel egyenes ágon bejutott az elődöntőkbe.
2010.12.10. 12:15
 
 
Budai Gyula: három újabb ügyben fejeződött be a vizsgálat
Három újabb ügyben fejeződött be a belső vizsgálat és mindhárom ügyben büntetőfeljelentéssel éltek a jogosultak - jelentette be Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Mint mondta, két ügy a Magyar Közút Kht.-hoz köthető, mindkettő informatikai beszerzéssel kapcsolatos. A harmadik ügyben a BMSK Zrt. érintett, amely Csáky Lajos hódmezővásárhelyi festőművésztől, Szilvásy György volt titokminiszter apósától vett 10 millió forintért öt képet, ám azok csak 3 millió forintot értek.
2010.12.10. 11:45
 
A Jobbik nemet mond a Fidesz politikai nyilatkozatára
A Jobbik nem szavazza meg azt a politikai nyilatkozatot, amelyet Orbán Viktor, Lázár János és Kósa Lajos fideszes képviselők terjesztettek be az Országgyűlésnek, és amelyet a kormánypárt házszabálytól való eltéréssel már hétfőn elfogadna. Sneider Tamás, a parlament ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságának jobbikos elnöke pénteken, budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: a nyilatkozat a beismerése annak, hogy a kormány nem megfelelően kezelte a magánnyugdíjpénztárak ügyét. Úgy vélekedett, hogy mindarról, amiről a nyilatkozat szól, már törvényt kellett volna hozni, ehelyett a dokumentum csak a kabinet szándékait rögzíti.
2010.12.10. 11:45
 
Rektori konferencia: tárgyalják újra felsőoktatási koncepciót
A Magyar Rektori Konferencia (MRK) azt javasolja, hogy a felsőoktatási törvény vitája során érkezett vélemények felhasználásával átdolgozott koncepciót ismét tárgyalják meg, mielőtt azt a tárca benyújtaná a kormánynak. A szervezet honlapján közzétett állásfoglalás - amelyhez kapcsolva 12 oldalon foglalják össze javaslataikat - rögzíti, az MRK támogatja, hogy olyan új felsőoktatási törvényt fogadjanak el, amely megteremti a hatékonyabb működés feltételeit, növeli a felsőoktatási képzés színvonalát és szélesíti az intézményi autonómiát.
2010.12.10. 11:45
 
Elfogták az egyik leginkább körözött indonéz terroristát
Elfogta pénteken az indonéz terrorelhárító rendőrség az ország egyik leginkább körözött emberét, Abu Tholutot, aki a radikális iszlamisták kiképzésének szakértője a hatóságok gyanúja szerint. A 49 éves Tholutot, alias Mostafát harc nélkül vették őrizetbe a Jáva szigeti Kudus város egyik házában - közölte Djihartono országos rendőrségi szóvivő. Tholut a gyanú szerint főszerepet játszott egy titkos kiképzőtábor létrehozásában, amelyre februárban találtak rá a Szumátra szigeti Aceh tartományban. A Pranata Yuda és Imron Baehaqi néven is ismert férfi Afganisztánban kapott kiképzést a szovjetek elleni háború idején, majd a Jemaah Islamiyah (JI) terrorhálózatban tevékenykedett, amely iszlám államot akar létrehozni Délkelet-Ázsiában.
2010.12.10. 11:45
 
Műkorcsolya GP: Hoffmannék a 3. helyen a rövidprogram után
A harmadik helyen áll a pénteki rövidprogram után a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős a Pekingben zajló műkorcsolya Grand Prix-döntőn. Az esemény hivatalos honlapja szerint a magyar duó produkcióját 55,98 pontosra értékelték a bírák. Hoffmannékat a világbajnoki negyedik francia Nathalie Pechalat, Fabian Bourzat (65,66 pont), valamint az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes amerikai Meryl Davis, Charlie White (68,64) kettős előzi meg. A jégtáncosok versenyében szombaton rendezik a kűrt.
2010.12.10. 11:45
 
Curling Eb: nem jutottak fel a magyar nők
Vereséget szenvedett a magyar női curlingválogatott az olaszoktól a svájci Champéryben zajló Európa-bajnokságon, így a rájátszásban sem sikerült kiharcolnia a feljutást a legjobbak közé. A torna hivatalos honlapja szerint a mérkőzésen végig az olasz együttes játszott jobban, s bár a magyarok többször is közel álltak az egyenlítéshez, riválisuk végül 7-6-ra nyert. A B csoportból a csehek és az olaszok jutottak fel az A csoportba, s a pénteki döntőt is ez a két gárda vívja majd. A magyar válogatott a bronzéremért az osztrákokkal játszik szombaton délelőtt. A magyar férfiak számára már szerdán véget ért az Eb, miután nyolccsapatos csoportjuk hetedik helyén zártak.
2010.12.10. 11:15
 
 
Lemondták a Picasso-árverést a nemrég előkerült gyűjtemény miatt
Lemondta a Pablo Picasso műveiből tervezett árverést egy párizsi aukciósház, vélhetően amiatt, hogy a közelmúltban a világhírű festő több száz munkája került elő egy nyugdíjas villanyszerelő otthonából. A Drouot aukciósház csütörtökön bocsátotta volna licitre Picasso több tucatnyi vázlatát és kisebb képét. A festő sofőrjének, Maurice Bresnunak ajándékozta ezeket a munkákat. A sofőr igen közel állt a festőhöz, és kései munkájára is hatással volt. Az árverés azonban meghiúsult, vélhetően amiatt, hogy november végén egy nyugdíjas villanyszerelő és felesége azzal döbbentette meg a művészvilágot, hogy 271 Picasso-alkotás birtokában vannak. A vitatott tulajdonú munkák értékét 60 millió euróra becsülik.
2010.12.10. 11:15
 
 
Az iráni tévé szerint Astianit nem engedték szabadon
A "nyugati média híresztelésével ellentétben" nem engedték szabadon Szakine Mohammadi Astiani iráni asszonyt, akit a férje meggyilkolásában való bűnrészesség és házasságtörés miatt megkövezés általi halálra ítéltek - jelentette pénteken az angol nyelvű Press-TV. A berlini székhelyű Bizottság a Megkövezés Ellen emberi jogi szervezet szóvivője csütörtökön közölte, hogy valószínűleg visszanyerte szabadságát az iráni asszony. Mina Ahadi azt mondta: Astianival együtt, akinek érdekében mozgósították a nemzetközi közvéleményt, szabadon engedték fiát és ügyvédjét is.
2010.12.10. 11:15
 
Folyamatosan nő az elöntött területek nagysága Hajdú-Biharban
A csapadékos időjárás miatt alig egy nap alatt több mint 13 négyzetkilométerrel nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága Hajdú-Bihar megyében, ahol így már csaknem 380 négyzetkilométer áll víz alatt - közölte Bara Sándor, a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezetője pénteken az MTI-vel. Hozzátette: az elöntött területekből 73 négyzetkilométer vetés, 107 négyzetkilométer pedig szántó. Az igazgatóság területén 24 szivattyútelep egy nap alatt 4,3 millió köbméter vizet emelt át tározókba, a védekezésen 150-en dolgoztak.
2010.12.10. 11:00
 
 
A környező országokban is megjelenhet a Sziget
A következő években Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban, s esetleg Bulgáriában is megjelenhet zenei fesztiválokkal a Sziget Kft. - mondta Gerendai Károly ügyvezető a Világgazdaság pénteki számában. Horvátországban augusztus végén kívánja megrendezni az Adria Sound, illetve Istria Sound munkanéven is emlegetett zenei fesztivált mintegy kétmillió eurós költségvetésből. Magyarországon tematikus, például gasztronómiai rendezvényekkel szélesíti a portfólióját a Sziget. A vállalkozás idei várható bevétele 4,5 milliárd forint, kamat- és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti várható nyeresége (EBITDA) 500 millió forint lesz, figyelmen kívül hagyva a StarGarden Fesztivál bevezető évi adatait.
2010.12.10. 11:00
 
 
Harmadfokú készültséget rendeltek el a Tisza felső szakaszán
Harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Tisza Tiszabecs és Vásárosnamény közötti szakaszán; az árhullám Tiszabercelig várhatóan mindenhol a legmagasabb készültségi szint felett fog levonulni - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezető-helyettese pénteken az MTI-vel. A folyó külföldi vízgyűjtőjén nagy mennyiségű csapadék hullott le, amely jelentősen emelte a Tisza vízszintjét - mondta Kató Sándor. Tájékoztatása szerint jelenleg a határtól a Vásárosnaményig tartó védvonalon három árvízvédelmi szakaszon léptették életbe a harmadfokú készültséget. Az érintett szakaszokon folyamatos figyelőszolgálatot működtetnek.
2010.12.10. 10:45
 
Készültséget rendeltek el a Tisza áradása miatt a Tiszántúlon
Elsőfokú készültséget rendelt el a Tisza áradása miatt a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság péntek reggel a Rakamaz és Tiszafüred közötti két védelmi szakaszon - közölte Bara Sándor védelemvezető az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a Tisza folyamatosan árad, a folyó vízszintje Tokajnál 664 centiméter volt péntek reggel. Áradnak a hajdú-bihari nagyobb folyók is: a Hortobágy-Berettyón Borznál 335 centiméteres, míg a Berettyón Pocsajnál 406 centiméteres vízállást mértek péntek reggel - ismertette.
2010.12.10. 10:30
 
Bugár a kormánykoalícióból való kilépéssel fenyegetőzik
A szlovák kormánykoalícióból való kilépéssel fenyegetőzik Bugár Béla, ha partnerei nem hagyják abba pártja, a Híd elleni támadásokat. "Ha mindez tovább folytatódik, nem lesz miért a koalícióban maradnunk" - jelentette ki Bugár, a Híd elnöke a Sme című szlovák liberális lap pénteki kiadásának nyilatkozva. A magyar politikus Zoltán Horváthnak, a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) parlamenti képviselőjének nyilatkozatára reagált, miszerint a Híd idézte elő a jelenlegi koalíciós válságot, mert a főügyészválasztásnál néhány képviselője az ellenzéki jelöltre szavazott. Horváth pártja megbízottjaként egyike volt azoknak, akik a szavazatokat ellenőrizték. Bugár szerint a vád alaptalan.
2010.12.10. 10:30
 
 
Tenisz: Henin és Clijsters egymás oldalán a londoni olimpián
A belgák két sztárteniszezője, Kim Clijsters és Justine Henin bejelentette: fontolgatják annak a lehetőségét, hogy egymás oldalán induljanak párosban a 2012-es londoni olimpián. A két játékos közös sajtótájékoztatóján elmondta: nyitottak az ötletre, amelynek megvalósításához azonban az is kell, hogy össze tudják egyeztetni szoros időbeosztásukat. Clijsters és Henin eddig mindössze egyszer játszott párost közösen, még 2006-ban, a Fed Kupa negyeddöntőjében. Előbbi még soha nem vett részt olimpián, utóbbi viszont 2004-ben, Athénban bajnok lett egyesben.
2010.12.10. 09:45
 
 
Vilniusban kezdte baltikumi tárgyalásait Orbán Viktor
A litván fővárosban, Vilniusban kezdte meg Orbán Viktor pénteki baltikumi tárgyalásait, amelyek keretében találkozik Litvánia, Lettország, majd Észtország miniszterelnökével is. A magyar kormányfő reggel a litván miniszterelnöki hivatalban kezdett megbeszélést Andrius Kubiliusszal, az ország miniszterelnökével. Orbán Viktort szóvivője, Szijjártó Péter és külgazdasági főtanácsadója, Gottfried Péter kísérte el baltikumi útjára. A magyar miniszterelnök Litvániából a szomszédos Lettországba utazik, ahol a fővárosban, Rigában találkozik a lett, valamint az észt kormányfővel is. Orbán Viktor a 2011 első félévében esedékes magyar EU-elnökségre való felkészülés jegyében látogat Litvániába és Lettországba.
2010.12.10. 09:45
 
Beismerték tettüket a csecsemőjüket bántalmazó szülők
Beismerő vallomást tett az a fiatal pár, akik több alkalommal bántalmazták másfél hónapos csecsemőjüket - közölte a rendőrség a honlapján pénteken. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartásuk mellett - P. Vivien Borbála 18 éves, valamint élettársa, Sz. Gábor 21 éves üllői lakos ellen - olvasható a police.hu oldalon. Mint írták, egy fővárosi kórház ügyeletes orvosa jelentette be a rendőrségen, hogy november 26-án súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba egy másfél hónapos csecsemő, akin bántalmazás és emberi harapás nyomai voltak láthatók.
2010.12.10. 09:30
 
Nobel-békedíj: Kínában a hatóságok blokkolják a külföldi tévéket
Néhány órával azelőtt pénteken, hogy Oslóban szimbolikusan átadják Liu Hsziao-po (Liu Xiaobo) kínai ellenzékinek a Nobel-békedíjat, Kínában a hatóságok elkezdték blokkolni a külföldi tévék adását és az internetet. Elsötétültek a képernyők, amikor a CNN, a BBC és a TV5 tudósításokat adott a díjátadással kapcsolatban. A CNN honlapjára sem lehetett egyáltalán rákapcsolódni - közölte az amerikai hírtelevízió pekingi irodájának vezetője. A norvég NRK tévé adását sem lehetett nézni, csakúgy, mint október 8-án, amikor a Nobel-bizottság bejelentette, hogy Liunak ítélte a díjat. A CCTV kínai állami televízió említést sem tett a díjról.
2010.12.10. 09:30
 
 
A mexikói rendőrség tűzharcban gyaníthatóan lelőtt egy drogbárót
A mexikói rendőrség tűzharcba keveredett a La Familia drogkartell embereivel Michoacán szövetségi államban, és megölt közülük többet. Gyaníthatóan a halottak között van a kartell egyik vezetője, aki sokak szerint a szervezet legfőbb irányítója - közölte helyi idő szerint csütörtök este az országos rendőrkapitány. Nazario Morenóról - akinek ragadványneve: "a legőrültebb" - van szó, de még nem bizonyosodott be, hpgy valóban ő halt-e meg - mondta Alejandro Poire a Televisa tévének adott interjújában. A La Familia kartell vallásfilozófiai álnézetekkel igazolja az ellenlábas szervezetek tagjainak kegyetlen módon végrehajtott legyilkolását, és saját embereinek tiltja a kábítószer-fogyasztást.
2010.12.10. 09:15
 
BUX: -0,18 százalék nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 39,78 pontos csökkenéssel, 21.631,95 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,18 százalékkal gyengült.
2010.12.10. 09:15
 
 
Érkárosodás a koszorúér-betegség és az Alzheimer-kór közös kockázati tényezője
A verőerek tágulásához szükséges nitrogén-monoxid hiánya alapvető szerepet játszik a súlyos idegrendszeri betegség, az Alzheimer-kór szövettani eltéréseinek kialakulásában. A kardiológia és az ideggyógyászat szempontjából egyformán fontos, új felismerést a Circulation Research közölte. A verőerek bélését képező sejtréteg termeli az igen gyorsan lebomló gázt, a nitrogén-monoxidot, mely az erek tágulásához alapvetően szükséges. "Az érbetegségek kockázati tényezői: a kóros vérzsírok szintje, a dohányzás, a cukorbaj, a magas vérnyomás, az ülő életmód vagy az öregedés, mind a nitrogén-monoxid-termelődés csökkenése útján hatnak" - hangsúlyozta a tanulmány első szerzője, Zvonimir S. Katusic.
2010.12.10. 08:45
 
Stohl András Bajban van!
Stohl András nagy bajban van. A színész műsorvezető eddigi pályája az autóvezetési botrányaitól eltekintve egyértelműen felfelé ívelt. De úgy tűnik, hogy legutóbbi cselekedete mégiscsak kettétörheti az életét…
2010.12.10. 08:36
 
 
Szíj Melinda Dilemmája: Menni vagy Maradni
Szíj Mellinda élete gyökeresen megváltozott mióta a Megasztár színpadára lépet. A kérdés most az akarja e Ő ezt a változást...?
2010.12.10. 08:32
 
 
Selmeczi: levélben tájékoztatják majd a magánnyugdíjpénztár-tagokat
Levélben tájékoztatják majd a magánnyugdíjpénztár-tagokat az előttük álló döntésekről és a határidőkről - közölte Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott péntek reggel a TV2 Mokka című műsorában. A magánnyugdíjpénztár-tagoknak több levelet is kiküldenek majd, hogy tájékoztassák őket az állami nyugdíjrendszerbe történő áttéréssel kapcsolatos részletekről - mondta Selmeczi Gabriella. Hozzátette, Orbán Viktor miniszterelnök a nyugdíjasokhoz intéz majd levelet. Hétfőn lesz a zárószavazás a parlamentben a nyugdíjreform- és adósságcsökkentő alapról és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvényjavaslatról.
2010.12.10. 08:30
 
Roddick jövőre ismét játszik a Davis Kupában
Idei távolmaradása után jövőre ismét az amerikai tenisz Davis Kupa-csapat rendelkezésére áll Andy Roddick. Az Egyesült Államok sportági szövetségének közleménye szerint a volt világranglista-vezető egyik fő céljának nevezte a DK megnyerését, és a sorozattal kapcsolatban úgy fogalmazott: egy játékosnak az egész szezon során elkötelezettnek kell lennie és nem csak akkor, amikor az számára alkalmas. Roddick 2007-ben már nyert egyszer Davis Kupát hazája gárdájával. Az amerikai együttes - új edzője, Jim Courier irányításával - március 4-6-án, Chilében játssza első fordulós mérkőzését a Világcsoportban.
2010.12.10. 08:15
 
 
Ökölvívás: Holyfield már januárban kötelek közé lép
A dán Brian Nielsen elleni, márciusra tervezett találkozója előtt januárban is kötelek közé lép Evander Holyfield, volt profi világbajnok nehézsúlyú ökölvívó. A 48 éves, legendás amerikai öklöző a nála tíz esztendővel fiatalabb bahamai Sherman Williamsszel méri össze erejét a West Virginia államban található Greenbrier Resortban. Az összecsapást január 22-én rendezik. A 45 éves Nielsennel március 5-én, Koppenhágában néz majd farkasszemet Holyfield, aki eddigi 55 profi meccséből 43-at nyert meg.
2010.12.10. 08:00
 
 
Ma lejár a középiskolai írásbelire jelentkezés határideje
Ma jelentkezhetnek utoljára középiskolai központi írásbelikre a diákok, a vizsgákat január 21-én, illetve 22-én tartják. A tanulóknak 2010. december 10-éig a www.oh.gov.hu honlapról letölthető "tanulói jelentkezési lapon" kell a kérelmet benyújtaniuk, ez a dokumentum sokszorosítható. A központi írásbeli vizsgát szervező iskola minden hozzá forduló tanuló jelentkezését köteles fogadni. Az Oktatási Hivatal tájékoztatójában ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy ez a jelentkezési lap csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a felvételi eljárásban használatos jelentkezési lappal, amelyet a középfokú iskolákba jelentkezésre kell majd használni.
2010.12.10. 07:45
 
Mianmar állítólag titokban atomfegyver kifejlesztésén dolgozik
Egybehangzó beszámolók szerint Mianmar (az egykori Burma) a trópusi dzsungelben egy olyan létesítményt épít, ahol nukleáris fegyvereket fejlesztenének ki, méghozzá az észak-koreaiak segítségével - legalábbis ezt tartalmazza az az amerikai diplomáciai távirat, amelyet a WikiLeaks honlap szivárogtatott ki. "Az észak-koreaiak burmai munkások segítségével egy föld alatti, vasbetonból készülő létesítményt építenek" - olvasható egy táviratban, amelyet a The Guardian című brit lap (a WikiLeaks médiapartnere) hozott nyilvánosságra. A mianmari amerikai nagykövetség által kiadott dokumentum egy burmai tisztre hivatkozik, aki elmesélte, hogy észak-koreai technikusokat látott a létesítménynél.
2010.12.10. 07:45
 
Elloptak egy újszülöttet egy német klinikáról
Elloptak egy újszülöttet egy német klinikáról: a csecsemőt azonban a hatalmas erőkkel nyomozó rendőrség néhány órával később megtalálta, s két embert őrizetbe vett. A kislány csütörtök hajnalban született Frankfurt közelében, egy klinikán. Dél körül azután egy ismeretlen nő lépett be az anya szobájába, magát ápolónőnek mondva, s elvitte a gyereket. A 20 éves anya azt hitte, orvosi vizsgálatról van szó. Amikor kiderült, hogy a gyerek eltűnt, a rendőrség nagyszabású kutatóakciót indított a kórház környékén. Néhány órával később egy bejelentés nyomán átkutattak egy közeli házat, ahol megtalálták a babát. A helyszínen őrizetbe vettek két nőt: mindketten 28 évesek.
2010.12.10. 07:45
 
Lezárták a Kesznyéten és Sajóörös közötti utat a Sajó áradása miatt
Teljes útzárat rendeltek el a Borsod megyei Kesznyéten és Sajóörös közötti útszakaszon a Sajó áradása miatt - tájékoztatta a közútkezelő társaság megyei ügyelete az MTI-t. A közlés szerint az útzárat csütörtökön este fél 11-kor rendelték el a folyó magas vízállása miatt. Továbbra sem lehet megközelíteni Tornaszentandrást - és az utána lévő zsákfalut, Tornabarakonyt - a Bódva árhulláma miatt, amely a településekre vezető utat árasztotta el. A Sajó magas vízállása miatt zárták le a 2603-as számú bekötőutat a 26-os számú főút és Sajókaza között, és 3601-es számú úton is útzár van érvényben. Muhi és Köröm között a komp sem közlekedik. Tardona és Dédestapolcsány között pedig a Tardona-patak áradása miatt kellett útzárat elrendelni.
2010.12.10. 07:30
 
Megbukott a homoszexuálisok katonai szolgálatát tiltó törvény visszavonása
Az amerikai szenátusban csütörtökön meghiúsult a melegek katonai szolgálatát tiltó jogszabály visszavonása. A szenátorok 57-40 arányban voksoltak a visszavonás mellett, ám a sikerhez további 3 szavazatra lett volna szükség. A homoszexuálisok katonai szolgálatának kérdése ezzel legalább egy évre lekerült törvényhozás napirendjéről. A melegek és leszbikusok abban bíznak, hogy a jogszabályt addig bírósági ítélet semmisíti meg. Az 1993-ban bevezetett, úgynevezett "ne kérdezd, ne mondd el" jogszabály szerint a fegyveres erők kötelékében szolgáló személyek nem kötelesek elárulni nemi identitásukat, ám akiről kiderül, hogy homoszexuális, azt a Pentagonnak kötelező leszerelnie.
2010.12.10. 07:30
 
 
Wesley Snipes bevonult a börtönbe
Wesley Snipes filmszínész csütörtökön bevonult egy pennsylvaniai közepes biztonsági fokozatú börtönbe, hogy megkezdje hároméves szabadságvesztése letöltését. A Penge-filmek sztárját 2008-ban ítélték el, mert 1999 és 2001 között nem adott le adóbevallást, s ily módon 15 millió dollárral károsította meg az államot. Snipes fellebbezett a döntés ellen, de a bíróság nem volt hajlandó újratárgyalni az ügyet. Snipes azzal védekezett, hogy a tanácsadójára hallgatva nem vallotta be azt az adót, amit az adott évek alatt megkeresett. 40 millió dolláros jövedelme után kellett volna bevallania. A 48 éves színész a Lewis Run-i McKean Szövetségi Korrekciós Intézet rabja. Ügyvédje a legfelsőbb bírósághoz fellebbezett.
2010.12.10. 07:30
 
Női kézilabda Eb: Dánia és Montenegró a középdöntőben
Montenegró és a társrendező Dánia válogatottja második, csütörtöki győzelmével bejutott a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjébe. Eredmények, 2. forduló: A csoport (Aalborg): Spanyolország-Szerbia 26-23 (14-9) Dánia-Románia 25-22 (14-15).
2010.12.10. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551[1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista