2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Új URH-frekvenciát kapott a szlovákiai magyar nyelvű Pátria rádió
Várhatóan január végétől már a korszerű URH-hullámhosszon lehet fogni a szlovák közszolgálati Pátria rádió magyar nyelvű adását Pozsonyban és Csallóközben. A magyar nyelvű adás a napokban hivatalosan is megkapta az URH-frekvenciát - közölte Both Enikő, a Patria igazgatója a rádiónak adott interjújában. "A Pátria rádió hosszú távú céljai között szerepelt, hogy találjon egy olyan URH-frekvenciát, amely Pozsonyban és Pozsony környékén, illetve a Csallóközben, Mátyusföldön jó minőségű vételi körülményeket fog biztosítani" - jelentette ki az igazgató.
2010.12.12. 16:00
 
 
Hétfő estig nem várható országos havazás
Hétfő estig nem várható országos havazás, de a keleti régiókban pár centiméter friss hó hullhat, napközben is többnyire fagypont alatt marad a hőmérséklet. Reisz András, az Országos Meteorológia Szolgálat meteorológusa az MTI-nek elmondta, az ország keleti részén fordulhat elő ismétlődő jelleggel havazás, de nagy mennyiségű hóra nem számítanak, 2-8 centiméter friss hó hullhat. Az ország többi részén futó hózápor alakulhat csak ki, amely friss hóréteget többnyire nem eredményez, 1-2 centi friss hó lehet csak átmenetileg. Ónos eső nem várható, ahol most eső esik, ott valószínűleg hózáporok alakulnak ki - mondta.
2010.12.12. 15:45
 
A palesztinok is hűvösen fogadták Clinton javaslatát
A palesztin vezetők hűvösen és kétkedve fogadták vasárnap Hillary Clinton amerikai külügyminiszter szavait, amelyekkel a közvetett tárgyalások felvételét sürgette Izrael és a Palesztin Hatóság között. "Az Egyesült Államok újra a közvetett tárgyalásokat venné napirendre, ami azt jelenti, hogy pillanatnyilag semmit sem tudnak javasolni" - mutatott rá egy palesztin tárgyaló, Mohammed Stajjeh. "Semmi értelme annak, hogy az Egyesült Államok tartózkodik az állásfoglalástól, és a célok rögzítése nélkül hagyja tárgyalni a feleket".Stajjeh szerint az Egyesült Államoknak erőteljesebben fel kellene lépnie Izraellel szemben, és el kellene ismernie az 1967-es határokon belül a palesztin államot Kelet-Jeruzsálem fővárossal.
2010.12.12. 15:45
 
 
A hét közepén tetőzhet a Tisza Tokajnál
A hét közepén tetőzhet a Tisza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tokajnál; itt kedden, illetve szerdán 850 centiméter körüli tetőzési értékre számítanak - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője vasárnap az MTI-nek. Csont Csaba kifejtette: a Tisza szombaton délután Tivadarnál 894 centiméteres, éjfélkor Vásárosnaménynál pedig 904 centiméteres vízállással tetőzött. A folyó vízállása vasárnap Tiszapalkonyánál is eléri a másodfokú készültségi szintet. Tokajnál 850 centiméter - plusz/mínusz 20 centiméter - körüli értékkel számolnak (harmadfok 800 centiméter).
2010.12.12. 15:30
 
Zavargások Bangladesben, 3 halott és 250 sérült
Legalább hárman meghaltak és több mint 250-en megsérültek vasárnap Bangladesben, amikor textilgyári munkások összecsaptak a rendőrséggel. Rendőrségi források szerint Banglades több városában erőszakba csaptak át a bérkövetelésekkel kapcsolatos tüntetések, a rendfenntartó erők könnygázzal és gumilövedékekkel próbálták szétoszlatni a tömeget. Chittagongban mintegy négyezres tömeg támadt a rendőrökre és legalább 20 járművet megrongált. Az ország más részeiről is érkeztek jelentések vandalizmusról. Szemtanúk beszámolói szerint a fővárosban, Dakkában a rendőrség csak órák múltán lett úrrá a helyzeten.
2010.12.12. 15:15
 
 
Elkészültek Vilmos herceg és menyasszonya hivatalos eljegyzési fotói
Közzétették vasárnap Vilmos brit trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton hivatalos eljegyzési fotóit, amelyek udvari megfigyelők egyöntetű vélekedése szerint a királyi család tagjairól készült hasonló zsánerű képek közül az eddigi legintimebb, legtermészetesebb felvételek. A 28 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött gyermeke - és a nála öt hónappal idősebb, polgári származású Kate Middleton eljegyzését a múlt hónap közepén jelentették be hivatalosan. Az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában.
2010.12.12. 15:15
 
 
Orbán: a gazdaság érdekében kellett átalakítani a nyugdíjrendszert
Orbán Viktor szerint a magyar gazdaság érdekében kell átalakítani a nyugdíjrendszert. A Facebook-on vasárnap megjelent rövid videóüzenetében a miniszterelnök azt is közölte: nem lesz semmifajta nyugdíjadó, és a jövőben sem a nyugdíjbefizetésekből fizetik majd a folyó kiadásokat. A kormányfő szombaton jelentette be, hogy "A miniszterelnök válaszol"-címmel sorozat indul saját Facebook-oldalán, amelynek keretében az emberek kérdéseire videóüzenetben felel majd. Mint írta, az OVTV forgatócsoportja rendszeresen járja az országot, és lehetőséget ad az embereknek, hogy föltegyék az őket leginkább érdeklő aktuális kérdést az országban zajló változásokkal, a jövővel, a kormány munkájával kapcsolatban.
2010.12.12. 15:00
 
 
Valószínűleg öngyilkos merénylő robbantotta fel magát Stockholmban
Terrorista bűncselekménynek nyilvánította a svéd rendőrség a Stockholm belvárosában szombaton történt robbantásokat, s az ügyben a hírszerző szolgálatok vették át a nyomozást. Ez derült a rendőrség és a hírszerző szolgálatok vasárnap délelőtt tartott közös sajtótájékoztatóján, amelyen azt is bejelentették, hogy mindazonáltal nem emelik a terrorfenyegetettség szintjét, csupán növelik a rendőri jelenlétet az utcákon. A svéd főváros kereskedelmi központjában előbb egy autó robbant fel a karácsonyra készülődő bevásárlókkal tömött Drottning utcában, majd néhány perccel később alig 200 méterrel távolabb, az Olof Palme néhai miniszterelnök nevét viselő utcában történt robbanás. A felrobbant gépkocsiban gáztartályok voltak.
2010.12.12. 15:00
 
 
Az afgán legfőbb ügyészség a választási eredmények megsemmisítését követeli
Afganisztán legfőbb ügyészsége a parlamenti választás hivatalos végeredményének megsemmisítésére kérte a legfelsőbb bíróságot, és egyúttal lényegében hadjáratot hirdetett az országos választási bizottságok tagjai ellen. A szeptember 18-án tartott választás végeredményét december 1-jén hirdette ki a Független Választási Bizottság (IEC), de a vita és a bizonytalanság ezzel nem szűnt meg, mert a legfőbb ügyész tömeges választási csalásokra hivatkozva az eredmény érvénytelenítését követelte. Mohammad Isak Alko legfőbb ügyész szombaton hivatalosan felkérte a legfelsőbb bíróságot az eredmény törlésére és a szavazatok újraszámlálásának elrendelésére.
2010.12.12. 15:00
 
 
Obama személyesen először bírálta a WikiLeaks kiszivárogtatását
Barack Obama amerikai elnök szombaton először bírálta személyesen a WikiLeakst, sajnálatosnak és felelőtlennek nevezve, hogy a portál titkos amerikai diplomáciai iratokat hoz nyilvánosságra. Obama a kiszivárogtatások témáját akkor érintette, amikor telefonon beszélt mexikói kollégájával, Felipe Calderónnal, illetve Recep Tayyip Erdogan török kormányfővel - közölte a washingtoni Fehér Ház. A elnök és a török miniszterelnök egyetért abban, hogy a titkos táviratok nyilvánosságra kerülése nincs hatással a két ország szoros együttműködésére - olvasható a Fehér Ház közleményében. A WikiLeaks alapítójának, a Londonban őrizetbe vett Julian Assange-nak a támogatói mozgósításba fogtak a szabadon engedéséért.
2010.12.12. 14:30
 
Energetikai kerekasztalt kezdeményez az MSZP
Energetikai kerekasztal létrehozását kezdeményezi két szocialista politikus. Józsa István az Országgyűlés gazdasági és informatikai, valamint Oláh Lajos a fenntartható fejlődés bizottságának alelnökei ezt vasárnap jelentették be az MTI-nek küldött közleményükben. Az ellenzéki képviselők szerint azért van szükség az energetikai kerekasztal megalakítására, mert úgy látják, hogy a kormányzó párt cselekedetei, számos fideszes politikus korábbi és jelenlegi nyilatkozata "tele van ellentmondásokkal". Példaként említették: a héten a benzinárak rekordmagasságokba szöktek, ám "az emberek kormánya" nem tett semmit, annak ellenére, hogy nem is olyan régen még tudták, mi a megoldás az üzemanyagárak mérséklése érdekében.
2010.12.12. 14:15
 
 
Londoni elemzők: a Fitch sem ad "bóvli" osztályzatot majd Magyarországnak
Londoni elemzői vélemény szerint valószínűleg a Fitch Ratings sem süllyeszti Magyarországot a befektetésre már nem ajánlott, "bóvli" adóskategóriába, amikor várhatóan a közeljövőben végez a magyar besorolás felülvizsgálatával. Timothy Ash, a Royal Bank of Scotland (RBS) londoni globális feltörekvő térségi kutatási részlegének vezetője a felzárkózó európai gazdaságokról összeállított hétvégi helyzetértékelésében azt írta: fennáll az a kockázat, hogy a Fitch a Moody's Investors Service minapi példáját követve szintén egyszerre két fokozattal minősíti vissza Magyarország adósbesorolását.
2010.12.12. 14:15
 
Hat NATO-katonát öltek meg Afganisztánban
Hat NATO-katonát öltek meg tálib lázadók vasárnap egy Afganisztán déli részén elkövetett támadásban - jelentette be az észak-atlanti szövetség vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF) közleményben. Az elmúlt hónapokban ez volt a nemzetközi erők ellen intézett egyik legsúlyosabb veszteséget okozó támadás. Az áldozatok állampolgárságát hazájuk majd a családok értesítése után jelenti be. Az AP adatai szerint idén már több mint 670 külföldi katona vesztette életét, jóval több mint 2009-ben, amikor az egész évben 502 volt a halottak száma. Az AFP számításai szerint az idei évben eddig 692, tavaly pedig 521 külföldi katonát öltek meg az ázsiai országban.
2010.12.12. 14:00
 
Süllyed egy moldovai teherhajó az izraeli partoknál
Elsüllyedt egy moldovai teherhajó vasárnap délelőtt az izraeli partoknál, de a rajta lévő összes embert, a 11 fős legénységet a rossz időjárás ellenére sikerült kimenteni - közölte az izraeli tengerészeti hatóság. A legénység minden tagja ukrán állampolgárságú. Voltak köztük olyanok, akiknek sikerült mentőcsónakba szállniuk, a többiek beugrottak a vízbe. Egy éppen a közelben haladó tajvani kereskedelmi hajó vette fel őket a fedélzetére. Mindannyian jól vannak, orvosi ellátásra nem lesz szükségük - tette hozzá a tisztségviselő. A mentésben részt vett az izraeli légierő egyik helikoptere is. Az izraeli média szerint a 3000 tonna vasat szállító moldovai hajó Asdod kikötőjétől 16 kilométerre volt éppen, amikor segélyhívást adott le.
2010.12.12. 14:00
 
 
Mesterházy: az MSZP nem támogatja a jövő évi költségvetést
Nem fogja támogatni az MSZP a jövő évi költségvetést, mivel az ellenkezik a párt által megfogalmazott elvekkel - jelentette ki Mesterházy Attila pártelnök sajtótájékoztatón Győrteleken. A szocialisták öt alapelvükben azt vizsgálták, hogy a jövő évi költségvetés mennyiben segíti elő a foglalkoztatás bővülését, mennyiben csökkenti a társadalmi különbségeket, generál-e gazdasági növekedést, hogyan modernizálja az országot és biztosítja-e az egyensúlyt - ismertette a politikus. Azt látjuk, hogy a számokat megnézve egyikre sem válaszolhatunk biztos igennel, ezért ezen elvek alapján fogunk úgy dönteni, hogy nem támogatjuk a költségvetést - mondta Mesterházy.
2010.12.12. 13:45
 
Megszűnt az útzár Tornaszentandrás felé
Apad a Bódva vízszintje a felső szakaszon, ezért vasárnap megnyitották a Borsod megyei Tornaszentandrás felé vezető utat. Az útzár feloldásával ismét megközelíthető a település, illetve az azt követő zsákfalu, Tornabarakony - tájékoztatta a közútkezelő társaság megyei ügyelete az MTI-t. A közlés szerint a Komjáti és Tornaszentandrás közötti útszakaszt csütörtökön zárták le a Bódva árhulláma miatt. Vasárnap nem sokkal dél után nyitották meg ismét a forgalom előtt, így már nincs elzárt település a megyében.
2010.12.12. 13:45
 
 
Jólét és Szabadságra változtathatja nevét az MDF
Jólét és Szabadságra (JeSZ) változtathatják az MDF nevét a párt vasárnapi, rendkívüli országos gyűlésén - jelentette be a rendezvény közben tartott sajtótájékoztatóján Makay Zsolt. A pártelnök úgy fogalmazott, hogy az MDF vasárnap lezár egy korszakot, rendbe teszi szellemi és ideológiai alapkérdéseit és egyértelműsíti, hogy filozófiai alapja az Antall József által megfogalmazott polgári eszme. Szavai szerint az MDF számára az "Antalizmus az, amelyen újrakezdi", de egyben új fejezetet is nyit egy új politikai nemzedék bekapcsolásához.
2010.12.12. 13:30
 
Kettős pokolgépes merénylet Irakban, 17 halott
Pokolgépes merényletet hajtottak végre vasárnap reggel az iraki Ramádi városában, tartományi igazgatási épületek közelében, és a detonációban meghalt 17 ember, köztük segélyre váró emberek - nők, illetve idősek - és rendőrök. Rendőrségi források szerint a robbanást öngyilkos merénylő követte el az általa vezetett gépkocsival a Bagdadtól száz kilométerrel nyugatra lévő városban, Anbár tartomány székhelyén. Korábbi jelentések szerint két robbanás történt, de kiderült, hogy a másik, közelben hagyott robbanószerkezetet még időben megtalálták a rendőrök, és maguk robbantották fel egy biztonságos helyen. Egy neve elhallgatását kérő kórházi forrás szerint a halálos áldozatok között hat rendőr van.
2010.12.12. 13:00
 
Tévezt nem engedi el a Manchester City
A Manchester Citynél hallani sem akarnak arról, hogy "egy ilyen ígéretes szezon" közben távozzék az élvonalbeli angol futballgárda argentin csapatkapitánya, Carlos Tévez. A labdarúgóklub vezetése vasárnap a csapat honlapján tette közzé erőteljes marasztalási szándékát, miután a remek csatár írásban kérte elöljáróit: engedjék el, hadd igazoljon el máshová. A City, amely tagja a Premier League élbolyának, csalódottságának adott hangot Tévez elmeneteli terve miatt, amelyet a támadó amúgy családi okokkal, honvágyával magyaráz már jó ideje.
2010.12.12. 12:45
 
 
Ka-Vosz: indokolt volt a Széchenyi Kártya Program kibővítése
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy indokolt volt a Széchenyi Kártya Program kibővítése beruházási és forgóeszközhitellel - mondta Krisán László, a Ka-Vosz Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek. Emlékeztetett arra, hogy a Széchenyi Kártya kibocsátása folyószámlahitellel indult 2002-ben, az idén augusztusban a kormány forgóeszközhitellel, szeptemberben beruházási hitellel bővítette a portfóliót, és a tervek szerint januárban indul az uniós források felhasználásához szükséges önerő egy részét fedező úgynevezett önerő hitel. Krisán László elmondta: a Széchenyi Kártya forgóeszközhitelt eddig több mint 300-an igényelték, ami azt jelzi, hogy a vállalkozók már tudatosan válogatnak a termékek között.
2010.12.12. 12:45
 
 
Illatművészeti Központot alapított egy New York-i Múzeum
Illatművészeti Központot alapított a New York-i Museum of Arts and Design. "Az illatok világunk igen érdekes részét képezik" - indokolta az intézmény döntését Holly Hotcher múzeumigazgató. A központ első tárlata A parfümök művészete, 1889-2011 címmel jövő novemberben nyílik. A látogatók tíz nevezetes parfümön keresztül ismerhetik meg a legnevesebb illatszergyártók történetét, munkásságát, s azt a korszakot, amelyben egyes készítmények születtek. A New York-i nem az egyetlen múzeum, amely a parfümöket művészetként kezeli. A franciaországi Grasse-ban működő múzeum az illatszerek történetének szentelte tárlatát, egy madridi pedig parfümös üvegcséket vonultat fel.
2010.12.12. 12:45
 
 
Megvédte a WBA-világbajnoki övét Amir Khan
Megvédte a Boksz Világszövetségnél, a WBA-nél őrzött kisváltósúlyú világbajnoki címét a brit Amir Khan, aki 12 menetben, szoros, de egyhangú pontozással kerekedett felül az őt a szervezet ideiglenes bajnokaként kihívó argentin Marcos Maidanán Las Vegas-i összecsapásukon. A pakisztáni születésű Khant, aki sikeréért 975 ezer dollárt kapott, a magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Mandalay Bayben lebonyolított meccsen a pontozók közül ketten 114-111-re, egy pedig 113-112-re látta jobbnak az 550 ezer dollárral vigasztalódó Miadanánál. A címvédő elsősorban nagyobb technikai tudásának és gyorsaságának köszönhette a diadalt a nagyobb ütőerejű kihívóval szemben.
2010.12.12. 12:30
 
Az árvíz miatt lezárták az Aranyosapáti-Mezőladány közötti utat
A Tiszán vonuló árhullám miatt lezárták a forgalom elől az Aranyosapáti és Mezőladány közötti 4115-ös számú utat - közölte a Magyar Közút Zrt. kisvárdai kirendeltségének ügyeletese vasárnap az MTI-vel. Az úton elővigyázatosságból szünetel a forgalom, de mind Aranyosapáti, mint pedig Mezőladány, illetve a közöttük fekvő Újkenéz is megközelíthető kerülő úton - mondta Petró Ferenc. Hozzátette: a három települést egyaránt Kisvárda felől közelíthetik meg a gépjárművel közlekedők. Az Aranyosapáti és Mezőladány közötti út lezárása az árhullám levonulásig, várhatóan több napig is tarthat.
2010.12.12. 12:15
 
Az MSZP Csányi Sándorhoz fordul magánnyugdíjpénztár-ügyben
Az MSZP-s Török Zsolt az OTP elnök-vezérigazgatójához fordul magánnyugdíjpénztár-ügyben; azt kéri, hogy a bankár adjon neki és 800 ezer tagtársának tanácsot. A szocialista politikus, akinek a magánnyugdíj-pénztári befizetéseit az OTP kezeli, budapesti vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, nyílt levélben azt kéri a bank elnökétől, hogy adjon neki tanácsot: valóban jó kezekben van-e nyugdíjpénztári megtakarítása. Valóban tud-e garantálni hozamot ez a cégcsoport? - tette fel a kérdést utalva arra, hogy Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi kormánybiztos korábban azt mondta: nincsenek jó kezekben nyugdíjpénztári megtakarítások.
2010.12.12. 12:15
 
Két petárda-szállítmányt találtak a vámosok Röszkénél
Néhány óra alatt két petárda-szállítmányt találtak a vámosok Röszkénél, a tiltott pirotechnikai eszközöket mindkét esetben autóbuszokon próbálták Magyarországra csempészni - tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség az MTI-t. A pénzügyőrök először egy szerb autóbuszt ellenőriztek. Miután a járművezető és az utasok mindegyike is úgy nyilatkozott, hogy nem visz magával bejelenteni való árut, a vámosok a jármű és a csomagok szigorított vizsgálata mellett döntöttek - közölte Némedi Varga Éva, a vám- és pénzügyőrség regionális parancsnokságának sajtóreferense.
2010.12.12. 12:00
 
Primera División: a Sevilla otthonában nyert az Almería
Az Almería némi meglepetésre 3-1-re nyert a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati összecsapásán. Eredmény: Sevilla-Almería 1-3 (0-0). Gól: Kanoute (83.), illetve Vargas (48.), Piatti (81., 90.). Kiállítva: Alexis (90., Sevilla). Getafe-Villarreal 1-0.
2010.12.12. 11:45
 
 
Kétszáz közlekedési baleset történt szombaton országszerte
Kétszáz közlekedési baleset történt szombaton országszerte. Ketten meghaltak, 14-en súlyosan, 31-en pedig könnyebben megsebesültek - közölte a rendőrség. Az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap reggeli tájékoztatása szerint további 150 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset is történt. A szokottnál több balesetben feltehetően szerepet játszott a hidegre fordult időjárás és a havazás. A rendőrség ezzel kapcsolatban arra figyelmeztet, hogy a meteorológiai előrejelzés szerint csapadékra továbbra is számítani lehet, nyugaton eső, zápor, keleten havazás, hózáporok várhatóak.
2010.12.12. 11:45
 
Mozgáskorlátozottakat mentettek budapesti rendőrök a villamossínek közül
Két mozgásukban korlátozott, kerekes székkel közlekedő férfit mentettek ki a rendőrök a villamossínek közül vasárnap hajnalban a főváros X. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Egy rendezvényről tartott hazafelé négy kerekes székes, ám eltévedtek az Északi Járműjavító közelében. Ketten közülük, egy 33 és egy 40 éves férfi a havas, csúszós, szűk járdán megcsúsztak, és a villamossínekre borultak, ahonnan nem tudtak kijutni. Az eset egyik szemtanúja a környéken járőröző rendőröket intett le, miután több mint negyed órán keresztül hasztalanul próbált segítséget kérni az arra közlekedő autósoktól; azok nem álltak meg az integetésre.
2010.12.12. 11:45
 
NHL: a Toronto legyőzte a Montrealt
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történelmi "alaphatosába", az úgynevezett Original Sixbe tartozó csapatok összecsapását a Toronto Maple Leafs nyerte a Montreal Canadiens ellen. Ez volt a két gárda 705. egymás elleni mérkőzése. A legutóbbi játéknap eredményei: Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens 3-1, Boston Bruins-Philadelphia Flyers 1-2, Buffalo Sabres-Pittsburgh Penguins 2-5, New Jersey Devils-Detroit Red Wings 1-4, New York Islanders-Atlanta Thrashers 4-5, Washington Capitals-Colorado Avalanche 2-3, Columbus Blue Jackets-New York Rangers 3-1, St. Louis Blues-Carolina Hurricanes 1-2, Phoenix Coyotes-Dallas Stars 5-2, Nashville Predators-Florida Panthers 3-0 Los Angeles Kings-Minnesota Wild 2-3, San Jose Sharks-Chicago Blackhawks 2-1, Vancouver-Tampa Bay 4-5.
2010.12.12. 11:30
 
 
Magyar-román rendőrségi akció indult a hajdú-bihari határszakaszon
Közös ellenőrzési akciót indított a Hajdú-Bihar megyei és a romániai Bihor megyei rendőrség vasárnap az ünnepek közeledtével megnövekedett határ menti forgalom miatt; a január közepéig tartó ellenőrzésekben 163 magyar és román rendőr vesz részt. Az akció során a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bihor Megyei Rendőr-főfelügyelőség 6-6 munkatársa fog szolgálatot teljesíteni a határ túloldalán és a két szerv saját területén is növeli a közúti jelenlétet - ismertette Aranyi István rendőr ezredes, a magyar szervezet rendészeti osztályvezetője vasárnap sajtótájékoztatón Berettyóújfaluban.
2010.12.12. 11:30
 
Nemzetiségi Gála és díjátadó a Budai Vigadóban
A magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségek kultúrájáért végzett kiemelkedő munkáért idén nyolc közművelődési szakembernek, illetve közösségnek ítélték oda a Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjat - közölte a Magyar Művelődési Intézet a vasárnapi díjátadó gála előtt az MTI-vel. A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus 2005-ben alapította a Magyarországon élő nemzetiségi közművelődési szakemberek, közösségek munkáját elismerő Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjat, amelyet évről-évre a Kisebbségek Napja alkalmából rendezett Nemzetiségi Gálán adnak át a Budai Vigadóban.
2010.12.12. 11:15
 
 
Elutazott a rövidpályás úszó vb-re a magyar válogatott, Mutina megbetegedett
Kiss László szövetségi kapitány vezetésével útra kelt a 9 versenyző alkotta magyar úszóválogatott, amely a jövő szerdától vasárnapig tartó dubaji rövidpályás világbajnokságon vesz részt. "A csapatból sajnos friss Európa-bajnokunk, Mutina Ágnes megbetegedett, de ő is velünk tart, reménykedünk, hogy a vb-rajtra meggyógyul" - adott helyzetjelentést a kapitány az MTI-nek, miközben Bécs felé autóztak vasárnap reggel. "Ági ötödik napja nem volt vízben, megfázott, valami vírusos betegséget kaphatott el, de legalább este már nem volt láza. Abban bízom, hogy a környezetváltozás, a Dubajban bennünket váró 28-29 fokos meleg is segít, és ott lehet a szerdai nyitónapon a 4x200 méteres gyorsváltóban."
2010.12.12. 11:15
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák csapata döntetlent játszott
A Dzsudzsák Balázzsal felálló, listavezető PSV Eindhoven szombaton gólnélküli döntetlent játszott a De Graafschap vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A NAC Breda 3-1-re győzött, Fehér Csaba pedig megszerezte idénybeli első gólját. Magyar védőtársa, Horváth Gábor szintén végigjátszotta a találkozót. Eredmények: De Graafschap-PSV Eindhoven 0-0, NAC Breda-Utrecht 3-1, NEC Nijmegen-Willem 3-1, Roda-Den Haag 1-1.
2010.12.12. 11:00
 
 
Harminc centiméterre közelítette meg a Tisza a legnagyobb vízállást
Harminc centiméterre közelítette meg a Tiszán vonuló árhullám az eddig mért legnagyobb vízállást Vásárosnaménynál; a folyó vasárnap reggel 904 centiméterrel tetőzött a beregi kisvárosnál - közölte Bodnár Gáspár, a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője az MTI-vel. A Tisza országhatár és Vásárosnamény közötti szakaszán a hideg időjárás hatására gyors apadás indult meg, a Magosliget és Tiszakóród közötti bal parti gátaknál már a készültség is megszűnhetett - mondta az igazgató. Hozzátette: a 2001-es árvíz idején mért maximumhoz, a 934 centiméterhez közeli nagy víztömeg Lónya és Záhony irányába tart, s a gátaknál továbbra is harmadfokú a készültség.
2010.12.12. 11:00
 
Ketten haltak meg kihűlés miatt Békés megyében
Ketten is meghaltak kihűlés miatt Békés megyében szombaton; mindkét férfi ittas volt - közölte a rendőrség. A tájékoztatás szerint egy 54 éves férfit Kondoroson találták meg egy vízelvezető árokban szombaton délelőtt. A szerencsétlenül járt ember valószínűleg ittas volt, és beleesett az árokba, ahonnan már nem tudott kimászni. A másik, 57 éves embert pedig délután találták meg az utcán Nagybánhegyesen. Az elsődleges vizsgálatok szerint a férfi szintén ittas volt, ezért nem jutott haza, és maradt éjszakára a hideg időben a szabad ég alatt. A történtek körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
2010.12.12. 11:00
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Heidum Bernadett 5. lett 1500 méteren
Az ötödik helyen zárta az 1500-as táv döntőjét Heidum Bernadett vasárnap, a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának sanghaji állomásán. A váltóval 2009-ben Európa-bajnok, az idén olimpiai ötödik magyar szombaton az 1500 m másik versenyében negyedik lett. A nemzetközi szövetség hivatalos honlapja szerint Darázs Rózsa szintén bejutott a táv elődöntőjébe, ott azonban futamában ötödikként zárt, így a B döntőben sem állhatott rajthoz. Huszár Erika az 500-as verseny reményfutamaiból beverekedte magát a táv negyeddöntőjébe, ahol futamában harmadikként végzett, így nem jutott az elődöntőbe.
2010.12.12. 11:00
 
Női kézilabda Eb: újra győztek a dánok
A norvégokkal társrendező dánok hibátlanul zárták a csoportkört, mivel szombaton három góllal legyőzték a spanyolokat a női kézilabda Európa-bajnokságon. Eredmények, 3. forduló: A csoport (Aalborg): Románia-Szerbia 40-28 (20-14) Dánia-Spanyolország 22-19 (12-9). A végeredmény: 1. Dánia 6 pont, 2. Románia 4, 3. Spanyolország 2, 4. Szerbia 0. B csoport (Aarhus): Oroszország-Izland 30-21 (16-9) Horvátország-Montenegró 29-28 (13-12) A végeredmény: 1. Oroszország 4 pont (82-69), 2. Horvátország 4 (88-83), 3. Montenegró 4 (78-74), 4. Izland 0.
2010.12.12. 10:45
 
Oszlopnak hajtott egy autó a IV. kerületben, egy súlyos sérült
Oszlopnak hajtott egy autó a IV. kerületben vasárnap délelőtt, a gépkocsit vezető nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba - közölte a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság videó szolgálata az MTI-vel. A kocsit vezető nő a Pozsonyi utcán haladt a XIII. kerületi Lehel út irányába, amikor egy kanyarban megcsúszva kisodródott az útról, és a villamosok áramvezetékét tartó egyik oszlopnak ütközött. A 48 éves asszonyt a tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel emelték ki az autójából, majd a mentők kórházba szállították. Az autóban a sofőrön kívül más nem utazott, és a balesetnek más sérültje nem volt. A BKV azt közölte, hogy a baleset miatt a 14-es villamos fél óráig nem közlekedett a szakaszon, ám azóta a közlekedés már helyreállt.
2010.12.12. 10:45
 
 
NBA: egymás utáni tizenkettedik győzelmét aratta a Dallas
Egymás utáni tizenkettedik mérkőzésén diadalmaskodott a Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), amelynek legutóbbi játéknapján a Utah Jazzra mért vereséget. A "sorozathősök" legjobbika a német Dirk Nowitzki volt, aki 31 pont mellett 15 lepattanót is gyűjtött. Eredmények: Dallas Mavericks-Utah Jazz 103-97, Houston Rockets-Cleveland Cavaliers 110-95, Los Angeles Clippers-Memphis Grizzlies 83-84, Atlanta Hawks-Indiana Pacers 97-83, Charlotte Bobcats-Boston Celtics 62-93, Detroit Pistons-Toronto Raptors 116-120, Chicago Bulls-Minnesota Timberwolves 113-82, Sacramento Kings-Miami Heat 83-104.
2010.12.12. 10:45
 
 
Egyre kisebbek a stressz miatt a bengáli tigrisek
Nemcsak a populációja csökken a végveszélyben lévő indiai bengáli tigriseknek, hanem a vadmacskák fizikailag is egyre kisebbek lesznek - derült ki egy kutatásból. Szakértők szerint a tigrisek komoly súlyveszteségéért a stressz a felelős, amelyet az okoz, hogy a környezeti változások jelentősen átalakították a nagymacskák természetes élőhelyét, az indiai-bangladesi határon elterülő Sunderban mangrove mocsarak térségét. Az indiai vadvédelmi hatóság által vezetett kutatásból kiderült, hogy a Sunderban régió környékén élő tigrisek könnyebbek és testrészeik kisebbek az egy évtizeddel ezelőtt mértekhez képest.
2010.12.12. 10:30
 
Serie A: Rudolf csapata, a Genoa otthon kapott ki
Rudolf Gergely csapata, a Genoa szombaton hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Napolitól az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A magyar válogatott támadó a szünetben állt be. Eredmény: Genoa-Napoli 0-1 (0-1). Gól: Hamsik (25.) kiállítva: Pazienza (85., Napoli). Palermo-Parma 3-1, Udinese-Fiorentina 2-1.
2010.12.12. 10:15
 
Hat településen tartanak időközi önkormányzati választást ma
Hat településen tartanak ma időközi önkormányzati választást; öt helyen polgármestert, egy budapesti egyéni választókerületben pedig képviselőt választanak. Az időközi választásokat azért kellett kiírni, mert az október 3-ai általános önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki az első két jelölt között. Polgármestert választanak vasárnap a Zala megyei Csöde, Dobri és Zalaszántó, valamint a Békés megyei Dombiratos és Köröstarcsa lakói. Időközi választást tartanak még a főváros XX. kerületének 12. számú egyéni választókerületében is. Az év végéig még további nyolc helyen tartanak majd időközi önkormányzati választást.
2010.12.12. 10:00
 
Gyalogost gázoltak halálra Zala megyében
Személyautó gázolt halálra egy idős férfit szombaton este a Zala megyei Türje közelében - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t. Salamon Róbert elmondta: a személygépkocsi vezetője a 7328-as számú mellékúton, Türje irányából Szalapa felé haladt. A lakott terület határát jelző tábla után mintegy kétszáz méterre, eddig tisztázatlan okból lépett elé a gyalogos. A 60 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.
2010.12.12. 09:45
 
 
Tüzérségi lőgyakorlatot tart Dél-Korea partvidéke mentén
Tüzérségi lőgyakorlatot tart hétfőtől Dél-Korea. Az ötnapos lövészetet egész partvidéke mentén megtartják, a félsziget nyugati határvonalánál lévő szigetek kivételével - jelentette be vasárnap Szöulban a védelmi tárca. A héten a dél-koreai erők már tartottak egy ugyancsak ötnapos, pénteken zárult hadgyakorlatot, amelynek az volt a célja, hogy nyomást gyakoroljanak Északra, és elrettentsék az esteleges katonai akciókról. Az ötnapos, 29 különböző helyszínen megtartandó hadgyakorlat kiterjed azokra a Sárga-tengeren lévő szigetekre is, amelyek a két Koreát elválasztó fegyverszüneti vonal tengeri szakasza mentén helyezkednek el.
2010.12.12. 09:30
 
Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron
Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron vasárnap hajnalban - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI megkeresésére. Both Ferenc elmondta, az eset a Nyugati pályaudvar csarnoképületében történt, a férfi egy álló szerelvényre mászott fel ismeretlen okból és tisztázatlan körülmények között. Az áramütést szenvedett férfit a mentők kórházba szállították. A sajtóügyeletes közölte: a baleset nem okozott fennakadást vagy késést a vonatok közlekedésében.
2010.12.12. 09:00
 
Robbanás egy családi házban a Köln melletti Brühlben
Robbanás történt szombat éjjel egy családi házban a nyugat-németországi Brühl városban, Köln közelében, a ház összeomlott, és romjai alatt rekedt három ember - közölte a tűzoltók szóvivője. Egy ikerház egyik fele omlott össze az egyelőre ismeretlen eredetű robbanásban, és a ház másik felét is összeomlás fenyegeti. A tűzoltók elkezdték a romok elhordását, amit részben nehézgépekkel végeznek. Mint a szóvivő mondta, nagyon óvatosan kell dolgozniuk a törmelékek alatt rekedt emberek miatt, akik feltételezésük szerint a pincében voltak a robbanáskor. A házomlást kisebb sérülésekkel vészelte át egy 12 éves fiú.
2010.12.12. 09:00
 
 
Még néhány napig kérhető az őszi félévben a diákhitel
Már csak három munkanapjuk maradt azoknak, akik az idei szemeszterben nem igényeltek diákhitelt, de még a tanév első felében szeretnének pénzhez jutni; a felvehető hitelösszeg 200 ezer - költségtérítéses hallgatóknak akár 250 ezer - forint is lehet. A Diákhitel Központ tájékoztatása szerint azok az új igénylők, akik még december 15-ig leadják diákhitel igénylésüket, az őszi szemeszter utolsó kifizetési napján (2011. január 14-én) - visszamenőleg - akár a teljes őszi tanulmányi félévre járó (öthavi) kölcsönükhöz egy összegben hozzájuthatnak.
2010.12.12. 08:15
 
 
Öngyilkosságot követett el a csaló Bernard Madoff fia
Holtan találtak rá szombaton New York-i lakásában a világ legnagyobb, 50 milliárd dolláros csalását elkövető Bernard Madoff idősebbik fiára. A 46 éves Mark Madoff a rendőrség szerint feltehetően öngyilkosságot követett el apja letartóztatásának második évfordulóján. A Madoff-fiú egy kutyapórázra kötötte fel magát és búcsúüzenetet is hagyott. A nappali mennyezetén átvezető csőről lelógó holttestre az apósa lelt rá a manhattani SoHo negyedben lévő lakásban, ahol épségben megtalálta az öngyilkos kétéves kisfiát és a kutyáját is. Az apóst Mark Madoff felesége, a jelenleg Floridában tartózkodó Stephanie Morgan riadóztatta, akit a férje e-mailben kért meg rá, hogy küldjön el valakit a fiukért.
2010.12.12. 08:15
 
Két palesztint lelőttek az izraeli katonák a Gázai övezet határán
Két palesztin lelőttek az izraeli katonák a Gázai övezet és Izrael határán, s a lövöldözésben egy katona is megsebesült - jelentették vasárnap hajnalban izraeli katonai források. A fegyveres összetűzés a Gázai övezet középső részében történt, az izraeli határ közelében az izraeli katonai rádió jelentése szerint, amely arról számolt be, hogy a radikális Hamász palesztin szervezet uralta Gázai övezetből nyitottak tüzet palesztin fegyveresek az izraeli állásokat. Az izraeli páncélosok viszonozták a tüzet, és egy lövedék két fegyveressel végzett. A könnyebben megsebesült izraeli katonát helikopterrel egy dél-izraeli kórházba szállították.
2010.12.12. 08:15
 
 
Osztrák lap: harci eszközöket adna el Ausztria, Magyarország is érdeklődik
Eladná vagy leselejtezné páncélosainak ötven százalékát és más harci eszközöket az osztrák hadsereg, s többek között a magyar kormánytól is érkezett ajánlat - jelentette szombaton az osztrák tömegtájékoztatás egy lapértesülésre hivatkozva. A hírt a Kronen Zeitung című bulvárlap internetes kiadása reppentette fel, Norbert Darabos osztrák védelmi minisztert idézve. A cikk szerint ötszáz tanktól - Kürrassier, Saurer, illetve Leopard típusúaktól - akar megválni Ausztria. Ezen kívül páncélelhárító rendszereket, gránátvetőket és légelhárító berendezéseket is eladna vagy leselejtezne. Többen is érdeklődtek a harci felszerelések iránt, köztük a magyar kormány is - írta a Kronen Zeitung.
2010.12.11. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547[1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista