2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
EU-elnökség: teljesítményhez kötik a szegregált lakhelyeken élők támogatását
A kormány az érintettek saját teljesítményéhez kötné a szegregáltan, elsősorban romatelepeken élők lakhatási feltételeinek javítását - mondta Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormány jövőre két konkrét vállalkozással is be akarja mutatni Magyarország elkötelezettségét a romastratégia iránt ismertette az államtitkár. A romatelepek felszámolása néven ismert korábbi program nem támasztott világos követelményeket, ezért a kormány most átlátható és számon kérhető feltételrendszerhez köti a támogatásokat.
2010.12.15. 18:15
 
 
Már 40 ezer családnak tud segíteni a MikulásGyár
Már negyvenezer családot tud támogatni a Mikulásgyár abból az adományból, amelyet a jótékonysági rendezvény első öt napján vittek a Felvonulási térre a segíteni szándékozók. A Felvonulási teret eddig közel 16 ezren keresték fel. A Mikulásgyár idén "közvélemény-kutatást" is tartott: 1450 embert kérdeztek meg arról, lesz-e elegendő pénze ajándékvásárlásra. A megkérdezettek 31 százalékának nincs pénze ilyesmire, 41 százalék könyvet, 39 százalék ruhaneműt vásárol, 20 százalék ajándékutalványt, pénzt, sporteszközt, kézműves terméket, esetleg híradástechnikai berendezést vesz majd átlagosan 20 ezer forint értékben.
2010.12.15. 18:15
 
Fazekas: fontos döntések születhetnek a KAP jövőjéről a magyar elnökség alatt
Mezőgazdasági területen sok feladat áll a magyar soros uniós elnökség előtt, az egyik legfontosabb cél a Közös Agrárpolitika (KAP) jövőjével összefüggő tanácsi következtetések elfogadása lesz - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten, miután megbeszéléseket folytatott Dacian Ciolos-szal, az Európai Bizottság mezőgazdaságért felelős tagjával. A magyar miniszter elmondta: Magyarország veszi át a soros elnökséget a szakminiszterekből álló mezőgazdasági tanácsban, így a következő fél év napirendjét, kulcskérdéseit tekintették át a biztossal.
2010.12.15. 18:15
 
A hétvégén három sífelvonó üzemel Bánkúton
Elegendő hő esett ahhoz, hogy a hétvégén várhatóan három felvonót beüzemeljenek a bükki sícentrumban, Bánkúton - tette közzé az információt honlapján a síklub. Szombaton beindul a C, a D és a G jelzésű felvonó, a 4-es, az 5-ös, a 6-os, és a 7-s jelzésű pályán van elegendő hó a síeléshez, ugyanakkor a nagy pályákat borító hótakaró egyelőre vékony. Bánkúton a hóréteg vastagsága meghaladja a 10 centimétert, az előrejelzések szerint a hideg az elkövetkező napokban is marad, ezért olvadásra nem kell számítani.
2010.12.15. 18:00
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Hosszú Katinka negyedik lett 200 m pillangón
Hosszú Katinka a negyedik helyen végzett 200 m pillangón a Dubajban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság szerdai első versenynapján. A délelőtti előfutamokból a legjobb idővel fináléba került magyar versenyző selejtezős eredményétől (2:04.56 p) elmaradva, 2:04.68 perccel csapott célba, s három tizeddel maradt le a bronzéremről. A számot a spanyol Mireia Belmonte Garcia nyerte meg 2:03.59 perccel. Az idén ebben számban nagymedencés Európa-bajnoki címet szerzett Hosszú csak kedd este érkezett meg az arab országba Los Angelesből, ahol előző nap még vizsgázott egyetemén, így pihenésre-átállásra nem volt módja.
2010.12.15. 18:00
 
Európa Liga: a Debrecen célja a pontszerzés a csütörtöki meccsen
A Sampdoria elleni pontszerzéssel búcsúzna a labdarúgó Európa Liga idei kiírásától Herczeg András, az olasz együttest csütörtökön a Puskás Ferenc Stadionban vendégül látó Debrecen klubmenedzsere. A szakember a szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, több olyan mérkőzést játszottak az ősz folyamán, melyen közel álltak a pontszerzéshez, így Genovában, a két csapat első összecsapásán is. "Legutóbb, az ukrán Metaliszt Harkiv pályáján is kevésen múlt, hogy megszerezzük első pontunkat, így egyértelmű, hogy szoros meccsen, jó teljesítmény nyújtva szeretnénk zárni az idei nemzetközi kupaszereplésünket, a cél pedig a pontszerzés" - fogalmazott Herczeg.
2010.12.15. 17:45
 
Női kézilabda Eb: francia győzelem a magyar csoportban
A vb-ezüstérmes franciák legyőzték az ukrán csapatot a magyar érdekeltségű középdöntős csoportban a dán-norvég női kézilabda Európa-bajnokság szerdai játéknapján. Középdöntő, 3. forduló: II. csoport (Lillehammer): Franciaország-Ukrajna 31-19 (16-13).
2010.12.15. 17:45
 
 
A kormány tárgyalta, de nem támogatja Rogán alkotmánymódosítási javaslatát
A kormány megtárgyalta, és úgy döntött, nem támogatja a fideszes Rogán Antalnak azt az alkotmánymódosítási javaslatát, amellyel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát az alaptörvénybe emelné - mondta a kormányszóvivő az MTI kérdésére. Nagy Anna a kabinet ülése után tartott tájékoztatóján közölte, az új alkotmányozási folyamatban kell megvitatni azt, hogy az NMHH rendelkezzen-e rendeletalkotási joggal. Az MTI azon kérdésére, egyeztettek-e Rogán Antallal a javaslata sorsáról, a kormányszóvivő úgy válaszolt: biztos benne, hogy az egyeztetések folynak, hiszen a demokrácia "diskurzív műfaj".
2010.12.15. 17:45
 
Nyolcmilliárdos programot indít a kormány hátrányos helyzetűeknek
Mintegy nyolcmilliárd forintos keretösszeggel oktatási, foglakoztatási és lakhatási programot indít a kormány hátrányos helyzetű emberek és települések számára jövőre - jelentette be a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár egy szerdai budapesti konferencián. Balog Zoltán a Magyar Tudományos Akadémián a romák társadalmi felzárkózásáról tartott szimpóziumon - ismertetve a kabinet szerda délutáni döntését - közölte: évi 3 milliárd forintos keretösszeggel ösztöndíjprogram indul hátrányos helyzetű gyermekek számára általános és középiskolai szinten, és 4,6 milliárd forintos kerettel lakhatási feltételek javítására indul program hazai és uniós forrásból.
2010.12.15. 17:45
 
Az Európai Parlament az állami nyugdíjrendszer megerősítésére szólít fel
Az Európai Parlament (EP) elfogadta szerdán Strasbourgban az Európai Bizottság jövő évi munkaprogramjára vonatkozó parlamenti határozatot; a néppárti, szocialista és liberális frakció által közösen előterjesztett állásfoglalás felszólítja az uniós végrehajtó testületet az állami nyugdíjrendszer megerősítésére. A kérdésről folytatott vitában Szájer József, az európai néppárti frakció alelnöke kiemelte, hogy a pénzügyi válság hatására számos európai országban nő a vonzereje a nagyobb biztonságot nyújtó állami nyugdíjpillérnek, számos ország vizsgálja felül saját rendszerét, és igyekszik az állami rendszert megerősíteni.
2010.12.15. 17:45
 
BUX: -0,44 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 94,86 pontos, 0,44 százalékos csökkenéssel, 21.283,71 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 0,23 százalékkal 19.555 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,09 százalékkal 5.288 forintra erősödött.
2010.12.15. 17:15
 
 
Az ír parlament jóváhagyta a segélycsomag elfogadását
Az ír parlament szerdán megszavazta az országnak felajánlott 85 milliárd eurós segélycsomag elfogadását az IMF-től és az Európai Uniótól. A parlamentben 81 képviselő támogatta, 75 ellenezte a segélycsomag elfogadását. A 85 milliárdból 35 milliárd euró szolgálja a válságos helyzetbe jutott ír bankszektor megsegítését: 10 milliárdot azonnali feltőkésítésre kívánnak fordítani, 25 milliárd pedig pénzügyi hátteret nyújt a további banki hitelromlás elkerüléséhez. Írország a maga részéről 17,5 milliárd eurót fordít - készpénzben, illetve a nyugdíjalapok mozgósítása révén - bankrendszerének megmentésére.
2010.12.15. 17:15
 
 
Döntött a kormány 2011 első félévének munkatervéről
Döntött a kabinet a jövő év első félévének munkatervéről - közölte Nagy Anna kormányszóvivő. A kormány az európai uniós elnökség, az alkotmányozás és a strukturális reformok mellett minimum 12 törvénnyel készül. A kabinet tervei szerint törvényjavaslatot alkot majd egyebek mellett a katasztrófavédelmi rendszer javításáról és fejlesztéséről; az egyházakról, amelynek célja az egyházak státuszának szabályozása és a státusszal kapcsolatos problémák kiszűrése; a felsőoktatásról; valamint a közpénzügyekről - ismertette a szóvivő.
2010.12.15. 17:15
 
 
Az MSZP egyértelmű állásfoglalást vár a magánnyugdíjpénztáraktól
Az MSZP azt szeretné, hogy a magánnyugdíjpénztárak egyértelmű és határozott választ adjanak a kormány vádjaira. Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője szerdán az MTI-nek elmondta: a pénztárak korábban csak "lagymatag" reakciókat közöltek a kabinet azon állításaira, amelyek arról szóltak, hogy az intézményeknél nincsenek biztonságban a tagok befizetései, ott "eltőzsdézték" azok lehetséges hozamát. Az ellenzéki politikus határozott, kemény lépéseket vár a bűncselekményekkel megvádolt pénztáraktól, vagyis szerinte akkor, ha nem követték el a fent említetteket, tegyenek büntetőfeljelentést, ellenkező esetben pedig adjanak részletes tájékoztatást a történtekről.
2010.12.15. 17:15
 
Győri Enikő: az EU megerősítette elkötelezettségét a bővítés mellett
Az Általános Ügyek Tanácsának keddi ülésén született egyik legfontosabb eredmény, hogy a tagállamok az aggodalmak ellenére is megerősítették elkötelezettségüket az unió bővítésének folytatása mellett - mondta Győri Enikő, EU-ügyekért felelős államtitkár szerdán a Külügyminisztériumban. Az államtitkár hangsúlyozta: a további bővítés melletti kiállás azért is fontos, mert ez a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség programjának egyik kiemelt témája. A bővítési folyamat állásáról novemberben adott ki jelentést az EU, a tanács pedig a keddi ülésén úgynevezett tanácsi következtetéseket fogadott el az ügyben - fejtette ki.
2010.12.15. 17:15
 
A stockholmi merénylő nem számított a svédországi radikális iszlamisták közé
A svéd hatóságok 200 radikális iszlamista nevét tartalmazó listáján nem szerepel az az iraki származású férfi, aki szombaton öngyilkos merényletet követett el Stockholm belvárosában - közölték hivatalos források szerdán a svéd fővárosban. A svéd biztonsági rendőrség (SAPO) néhány hónapja térképezte fel a svédországi szélsőséges iszlamista hálózatokat, és mintegy 200 nevet tartalmazó listát állított össze. A SAPO-jelentés visszafogottan ír a terrortámadások kockázatáról, azt állítva, hogy a skandináv országban tartózkodó radikális muszlimok elsősorban külföldön - például Szomáliában, Afganisztánban és Pakisztánban - élő társaikat támogatják.
2010.12.15. 17:15
 
Költségvetési Tanács: középtávon jelentősen romlik az egyenleg
A magán-nyugdíjpénztári vagyon bevételezése a költségvetésben 2011-re 7 százalék körüli GDP arányos rekordtöbbletet eredményez, az egyszeri rendkívüli bevételek kiesése után azonban a központi alrendszer egyenlege jelentősen romlik, és a GDP 4-5 százaléka körül alakul a hiány - áll a Költségvetési Tanács középtávú kitekintésében. A deficit nagyságát alapvetően meghatározza, hogy a 3 százalék körüli gazdasági növekedés egyenlegjavító hatását ellensúlyozzák a 2012-ben és 2013-ban hatályba lépő adócsökkentések a testület szerint. Az MKKT és a kormány középtávú kitekintésében szereplő egyenlegek közti különbség 2011-14 között folyamatosan növekszik.
2010.12.15. 16:45
 
Az együttműködésről egyeztetett a magyar és a lengyel külügyminiszter
A 2011-ben egymást követő magyar és lengyel EU-elnökség prioritásairól, az Európai Unió előtt álló kihívásokról és a legfontosabb területeken, köztük a kohéziós politika, a mezőgazdaság, a pénzügyek és költségvetés, az energetika és a keleti partnerség területén kialakítandó szoros együttműködésről tárgyalt más témák mellett szerdán Budapesten Martonyi János külügyminiszter lengyel hivatali kollégájával, Radoslaw Sikorskival.
2010.12.15. 16:45
 
 
Döntöttek az állami nyugdíjrendszerbe visszalépés szabályairól
Döntött a kormány azokról az eljárási szabályokról, amelyek az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépéshez kapcsolódnak - közölte a kormányszóvivő a kabinet ülése után. Nagy Anna megerősítette: annak a magán-nyugdíjpénztári tagnak, aki vissza akar térni az állami nyugdíjrendszerbe, semmit nem kell tennie, visszalépése automatikus. Ha a visszalépő tagnak reálhozama van, a nyugdíjpénztárnál írásban kell nyilatkoznia arról, hogy mit szeretne tenni e hozammal. Három lehetősége van: felveheti egy összegben; kérheti, hogy az egyéni számláján írják jóvá az állami nyugdíjbiztosítási alapban; illetve átutaltathatja önkéntes magán-nyugdíjpénztári számlájára - ismertette. A reálhozam adómentes.
2010.12.15. 16:45
 
Három autó ütközött Salgótarján határában, öt sérült
Három autó ütközött Salgótarján határában, a Szécsény felé vezető szakaszon szerda délután, a balesetben öten sérültek meg - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A baleset a 22-es főúton, Csókáspusztánál történt, ahol teherautó személygépkocsival ütközött, majd az utóbbiba beleszaladt egy másik autó - mondta Szeles Péter. A balesetben öten sérültek meg, egyiküket, aki beszorult a járműbe, a tűzoltók emelték ki, majd a mentők kórházba szállították - közölte a szóvivő. Az érintett szakaszon jelenleg egy sávon lehet közlekedni.
2010.12.15. 16:45
 
 
Merényleteket tervez karácsonykor az al-Kaida Amerikában és Európában
Elfogott iszlamista lázadók vallomásai szerint az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat öngyilkos merényletek végrehajtását tervezi a karácsonyi időszakban Európában és az Egyesült Államokban - jelentették be szerdán magas rangú iraki tisztségviselők. A múlt hétvégén Stockholmban egy zsúfolt utcán elkövetett sikertelen merénylet az egyike volt a felkelők által bevallott, tervezett robbantásoknak - mondta Dzsavád Puláni iraki belügyminiszter. Az iraki külügyminiszter, Hosjar Zebari "kritikusnak" nevezte a fenyegetéseket, de sem ő, sem Puláni nem közölte, mely európai országok vannak veszélyben. Bagdad már értesítette az Interpolt a vallomásokról.
2010.12.15. 16:45
 
További pénzbeli és tárgyi támogatás az iszapömlés károsultjainak
További pénzbeli támogatás és tárgyi adományok érkeztek a vörösiszap-katasztrófa sújtotta települések lakóinak támogatására, a független színházi társulatok és színházi befogadó helyek pedig jótékonysági eseményt tartanak december 19. és 21. között Budapesten. A Sopron Bank igazgatói 5 millió 211 ezer forint támogatást nyújtottak át szerdán a devecseri Gárdonyi Géza Közös Fenntartású Általános Iskola és Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézménynek. Az iskola a felajánlott összeget az októberi iszapkatasztrófában károkat szenvedett épület felújítására fordítja. A bank idén a munkatársak és ügyfelek felajánlásaival együtt segít a rászoruló intézménynek - közölte a Sopron Bank Zrt. az MTI-vel.
2010.12.15. 16:30
 
 
Eljárás indult Julija Timosenko ellen
Az ukrán főügyészség büntető eljárást kezdeményezett Julija Timosenko ellenzéki vezető, volt kormányfő ellen, mert azzal gyanúsítják, hogy miniszterelnöksége idején szabálytalanul használtak fel környezetvédelemre szánt pénzeket. Timosenko szerdán maga számolt be az eljárásról újságíróknak, mondván, hogy a vád szerint környezetvédelmi pénzeket nyugdíjfizetésre használtak fel. Nem közölte, hogy pontosan mekkora összegről van szó. A főügyészség szóvivője szerint Julija Timosenko gyanúsított, s közölték vele, hogy nem hagyhatja el lakhelyét.
2010.12.15. 16:30
 
 
Több pénzt kapna jövőre az olimpiai felkészülés
Átalakítaná a jövő évi sportfinanszírozást egy bizottsági módosító indítvány az olimpiai felkészülés javára, egyúttal megemelné a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) költségvetési forrásait is. A parlament sport- és turizmus bizottsága szerdán terjesztette az Országgyűlés elé a 2011. évi költségvetési törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványát. A javaslat indoklása szerint az indítvány biztosítja, hogy a MOB, mint a londoni olimpián való felkészülést koordináló szervezet, az olimpiai félkészülésre szánt sportcélú állami támogatásokról való döntés mellett a sport egyes stratégiai fejlesztési területeinek támogatásáról is rendelkezhessen.
2010.12.15. 16:15
 
Magyar-román jégkorongliga: negyeddöntős az Újpest
Az alapszakasz után sereghajtó Újpest másodszor is nyert Bukarestben a Steaua Rangers vendégeként a magyar-román jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Eredmény, a negyeddöntőbe jutásért, 2. mérkőzés: Steaua Rangers Bucuresti (román)-Újpest 1-7 (0-3, 0-2, 1-2) A párharc végeredménye: 2-0, az Újpest javára. A negyeddöntők párosítása: HSC Csíkszereda (román) - Újpest Dab.DoclerDunaújváros - Sapa Fehérvár AV19 Vasas - FTC-Orangeways Miskolci Jegesmedvék-Fenestela Brasov (román). A párharcok az egyik fél harmadik győzelméig tartanak.
2010.12.15. 16:15
 
 
Hatszoros szórást mutat az uniós tagállamok egy főre jutó GDP-je
Az uniós átlag 44 százalékától 271 százalékáig terjed, vagyis hatszoros szórást mutat az EU-tagállamok egy főre jutó GDP-je vásárlóerő paritáson számolva - állapítja meg az EU statisztikai hivatal, az Eurostat szerdán nyilvánosságra hozott tanulmányában, amelyet a 2009-es adatok alapján számoltak. Magyarország 65 százalékkal a mezőny alsó harmadában foglal helyet. Az unió többi államától messze elhúzó Luxemburgban a vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó GDP 271 százaléka, vagyis több mint két és félszerese az uniós átlagnak, ugyanakkor az utolsó helyezett Bulgáriában az egy főre jutó átlagos GDP mindössze 44 százaléka annak.
2010.12.15. 16:15
 
Elfogadta az EP az uniós polgári jogszabály-kezdeményezésről szóló jelentést
Megszavazta az Európai Parlament szerdán az európai uniós polgárok jogszabály-kezdeményezési jogáról szóló jelentést, amelynek jelentéstevője Gurmai Zita (MSZP) és a francia néppárti Alain Lamassoure volt. Az új eszközt az egy éve életbe lépett Lisszaboni Szerződés hozta létre. A kezdeményezés lényege, hogy egymillió aláírást összegyűjtve a lakosság is javaslatot tehet jogszabály készítésére vagy módosítására. Az Európai Bizottság március végén terjesztette elő a részletekre vonatkozó tervezetét, de azt a parlament több ponton módosította. Gurmai Zita több ízben elmondta: a módosítások célja az volt, hogy "felhasználóbarát szabályokkal megkönnyítsék a polgárok kezdeményezéseinek sikerre vitelét".
2010.12.15. 16:15
 
Összeverekedett testvérével az X-Faktor énekese
Jóval több időt tudott eltölteni egymással az X-Faktornak köszönhetően az elmúlt hónapokban Vastag Csaba és öccse, Tamás, mint azelőtt. A jó testvéri viszony azonban nem volt mindig jellemző a tehetséges fiúkra.
2010.12.15. 16:09
 
 
Döbbenet! Zsófit orális szexre oktatják a villában!
Érdekes képet mutatnak a ValóVilág nézőiről azok a számok, amelyek az interneten fent lévő videók megtekintését mutatják. A legnézettebb az a kisfilm, amelyben a bombanők közül bekerült Zsuzsi az orális szexet oktatja a naiv Zsófinak - egy vibrátor segítségével.
2010.12.15. 16:08
 
Kevés csapadék, -3 és -7 fok közötti hőmérséklet várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a jobbára felhős ég mellett csütörtökön is főleg az északkeleti, keleti országrészben lehetnek hosszabb napos időszakok. Szerdán még többfelé valószínű gyenge havazás, hószállingózás, legkisebb valószínűséggel északkeleten. Csütörtökön már csak kevés helyen fordulhat elő jelentéktelen csapadék. Éjszaka az északkeleti megyékben zúzmarás köd képződhet. Szerdán még az Észak-Dunántúlon élénk, majd itt is mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és -10 fok között alakul, de a kevésbé felhős északkeleti, északi tájakon -15 fok körüli értékek is valószínűek. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -3 és -7 fok között várható.
2010.12.15. 16:00
 
NOE: a nagycsaládosok számára kedvező a visszatérés az állami rendszerbe
A magán-nyugdíjpénztári tagság a többgyerekes anyákat érintette a leghátrányosabban - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) főtitkára az MTI-nek. Szerinte a nagycsaládosok számára pozitív az, hogy visszatérhetnek az állami nyugdíjrendszerbe. Rámutatott: ha valaki csak a gyermekgondozással letöltött időszak után lesz pályakezdő, méghozzá tipikusan alacsony keresettel, a magánpénztárban a nyugdíjkorhatáráig aligha gyűlik össze akkora összeg, amiből tisztes megélhetést biztosító járadékot kaphatna. A magán-nyugdíjpénztári tagság tehát a többgyerekes anyák számára a leghátrányosabb - tette hozzá.
2010.12.15. 16:00
 
 
Mark Zuckerberget választotta az év emberévé a Time magazin
Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját, a közösségi portált működtető cég elnökét választotta az év emberének 2010-ben az amerikai Time magazin. A 26 éves Zuckerberg nemcsak a világ egyik legfiatalabb milliárdosaként közismert, hanem bőkezű adományozó, aki a minap tett ígéretet arra, hogy jótékony célokra fordítja magánvagyonának legalább a felét. Tavaly Ben Bernankét, az amerikai jegybank, a FED elnökét, tavalyelőtt Barack Obama amerikai elnököt, 2007-ben pedig Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnököt választotta az év emberének az amerikai magazin.
2010.12.15. 16:00
 
 
Több feljelentést is tett Papcsák Ferenc hűtlen kezelés miatt
Az előző vezetés ügyeinek vizsgálata után több feljelentést is tett Papcsák Ferenc, a XIV. kerület fideszes polgármestere a rendőrségen hűtlen kezelés miatt. Papcsák Ferenc közleménye szerint az előző vezetés, az MSZP és az SZDSZ alkotta többség olyan ingatlanértékesítési rendszert alakított ki, amely lehetővé tette, hogy ne kelljen nyilvánosan versenyeztetni az egyes ingatlanokat. Közpénzen újítottak fel lakásokat, amelyeket aztán olcsóbban adtak el, mint amennyibe a renoválás került. Előfordult az is, hogy előzőleg a vagyongazdálkodási koncepcióban úgy nyilatkozott a képviselő-testület, hogy megtartana egy ingatlant, de ennek ellenére eladták - fűzte hozzá a polgármester.
2010.12.15. 16:00
 
Vízilabda: Benedek Tiborék Pro Reccója nyerte az Európai Szuperkupát
Negyedszer hódította el a férfi vízilabdázók Európai Szuperkupáját a hosszú évek óta három magyar olimpiai bajnokot is foglalkoztató olasz Pro Recco, amely Euroliga-győztesként mérkőzött meg, és nyert kedd este a LEN Kupa-első montenegrói Cattaro ellen. A trieszti fináléban a két nagy kontinentális pólósorozatban első gárda egyoldalú meccset vívott, az itáliaiak tudniillik hatalmas fölényben játszottak végig, s ezen a szinten megsemmisítőnek számító 13-4-es vereséget mértek a kotoriakra. Kásás Tamás nem talált be, míg a másik, szintén háromszoros olimpiai bajnok, Recco-csapatkapitány Benedek Tibor, továbbá a kétszeres ötkarikás aranyérmes Madaras Norbert egy-egy gólt lőtt.
2010.12.15. 15:45
 
 
Gyurcsány: az új alkotmány legfeljebb a Fideszé lehet, a nemzeté soha
Gyurcsány Ferenc szerint az új alkotmány legfeljebb a Fideszé lehet, a nemzeté és a köztársaságé soha. A volt pártelnök-miniszterelnök a Táncsics Alapítvány által rendezett szakmapolitikai konferencián szerdán úgy vélekedett: a Fidesz új alkotmánytervezete despotikus, rendies, keleties irányú, amelyben történelmi önigazolási szándékkal Magyarország büszkeségében, illetve önmagában megfogyatkozó nemzet arcát mutatja. Úgy látja: az új alaptörvény koncepciójában a Fidesz a népszuverenitás elvével is szembe megy, nem erősíti az államtól független intézmények rendszerét, valamint az állami túlhatalmat építi.
2010.12.15. 15:45
 
 
Workania: jelentősen nőttek a 13. havi bérek Magyarországon
Míg 2009 végén a 13. havi bérek országos átlagszínvonala 164.000 forint volt, az idén a 13. havi bérszínvonal meghaladja a 202.000 forintot, ezenkívül az év végén kifizetett jutalmak mértéke is emelkedik az előző évhez képest - derül ki a Workania internetes állásportál által működtetett Fizetesek.hu legfrissebb felméréséből. Az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény szerint az év végi jutalmak a tavalyi 187.000 forinthoz képest országos átlagban meghaladják a 199.000 forintot. Az eredményekből kiderül, hogy a legélesebb különbségek a pozíciószintek szerinti bontásban mutatkoztak.
2010.12.15. 15:30
 
Átadták a 86-os főút Szelestét elkerülő szakaszát
Átadták a 86-os számú főút, a Vas megyei Szelestét elkerülő szakaszát, mentesítve ezzel a községet az áthaladó kamionáradattól; az új utat szedán délután három órától vehették birtokba a közlekedők. A kétszer két sávos útszakaszt 3,7 kilométeres hosszúságban új nyomvonalon építették meg, 1,5 kilométeren pedig kiszélesítették. A 3,6 milliárd forin értékű beruházást az Európai Unió 85 százalékos támogatásával, 15 százalékos magyar állami társfinanszírozás mellett, a Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) részeként valósították meg.
2010.12.15. 15:30
 
 
Jóváhagyták a jövő évi EU-költségvetést
Megszavazta az Európai Parlament plenáris ülése az Európai Unió 2011-es költségvetését. Ezzel elhárult annak a veszélye, hogy az EU jóváhagyott rendes költségvetés nélkül, az idei főszámokkal, de speciális szabályok alapján rendelkezésre álló büdzsével kezdje meg a következő évet, jelentős többletfeladatokat adva a januártól soros magyar EU-elnökségnek is. Korábbi megállapodás szerint a jövő évi uniós büdzsében a kiadások összege 126,5 milliárd euró lesz, 2,9 százalékkal több a tavalyi 123 milliárdnál. A voksolás után méltatta a megállapodást Jerzy Buzek, az EP elnöke, Sidonia Jedrzejewska jelentéstevő és Janusz Lewandowski, az Európai Bizottság költségvetési felelőse is.
2010.12.15. 15:30
 
Megszavazta az EP Gál jelentését az uniós alapvető emberi jogokról
Megszavazta az Európai Parlament szerdai strasbourgi plenáris ülésén Gál Kinga (Fidesz) jelentését az alapvető emberi jogok európai uniós helyzetéről. Az éves jelentés célja, hogy az EU alapjogok védelmével foglalkozó "új intézményeit és mechanizmusait átláthatóvá és hatékonyabbá tegye", valamint hogy "az alapjogi rendszer a polgárok számára érthető, elérhető és eredményesen használható legyen" - emlékeztetett közleményében a magyar képviselő. A jelentés előző napi vitájában éles szóváltás zajlott le jórészt magyar EP-képviselők között az alapvető jogok magyarországi helyzetét illetően.
2010.12.15. 15:15
 
 
Már nincs a környezetre veszélyes anyagok amerikai listáján a szacharin
Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége, az EPA keddi bejelentése szerint levette a mesterséges édesítőszert, a szacharint a környezetre veszélyesnek minősített anyagok listájáról. A diétás italokban, rágógumikban és gyümölcslevekben használt fehér kristályos port 1980-ban kiáltották ki potenciálisan rákkeltő vegyületnek. Bár több későbbi kormányzati kutatás is tisztázta az 1990-es évek végén a szacharin veszélytelenségét az emberi egészségre nézve, az EPA listáján mégis rajta maradt az anyag. Most egy - alacsony kalóriatartalmú ételeket és italokat gyártó cégeket tömörítő - ipari csoportosulás kérésére vizsgálta felül, és változtatta meg a szacharin státusát a környezetvédelmi ügynökség.
2010.12.15. 15:15
 
GVH: 4,7 millió forintos bírság a Quantum Investnek
A nyomtatott sajtóban megjelent tájékoztatásaival a fogyasztói csoportok szervezésével foglalkozó Quantum Invest Zrt. megtévesztette a fogyasztókat, s ezért a vállalkozást a kiszabható legmagasabb összeghez közeli, 4,7 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a Gazdasági Versenyhivatal, valamint megtiltotta a vizsgált és kifogásolt tartalmú tájékoztatások további megjelentetését.
2010.12.15. 15:15
 
Pokolgépes merénylet Iránban, halottak
Legalább harmincnyolcan meghaltak és több mint százan megsebesültek egy kettős öngyilkos merényletben szerdán Irán délkeleti részén egy síita megemlékezésen - jelentette az iráni sajtó. Két terrorista robbantotta fel magát a Pakisztánhoz közeli Sáhbahár városában lévő Huszein imám mecsetjénél - közölte az iráni belügyminiszter helyettese. Az al-Arabíja hírtelevízió tájékoztatása szerint a merényletet a Dzsundallah (Isten Katonái) nevű szunnita szervezet vállalta magára, amely az Afganisztánnal és Pakisztánnal határos Szisztán-Beludzsisztán tartományban aktív, ott, ahol Sáhbahár is található. A televízió további részleteket nem közölt, az értesülést más forrás nem erősítette meg.
2010.12.15. 15:00
 
 
Átadták a Szaharov-díjat a kitüntetett távollétében
Nem lehetett jelen az Európai Parlamentben az európai uniós képviselőtestület idei emberi jogi díjazottja, a kubai Guillermo Farinas, aki a strasbourgi plenáris ülésen szerdán videóról bejátszott beszédében úgy ítélte meg, ez annak jele, hogy hazájában semmi nem változott az önkényuralmi rendszert illetően. Az ellenzéki politikus egyebek között azzal érdemelte ki a Szaharov-díjat, hogy "késznek mutatkozott saját egészsége és élete kockáztatására is, hogy nyomásgyakorlással változásokat érjen el " országában. Az EP-képviselők a díjátadón vastapssal nyomatékosították döntésüket.
2010.12.15. 15:00
 
Ez a Való Világ?
Bár az RTL klub tagadja, hogy így lenne, de a Valóvilág 4 című műsor egyenlőre nem hozza várt nézőszámokat. És hogy miért? Valószínűleg az embereket mégsem érdekli annyira hogy mit is csinál 15 „átlag” ember egy helyre összezárva…
2010.12.15. 14:58
 
 
Elfogadta az EP az uniós polgári jogszabály-kezdeményezésről szóló jelentést
Megszavazta az Európai Parlament szerdán az európai uniós polgárok jogszabály-kezdeményezési jogáról szóló jelentést, amelynek jelentéstevője Gurmai Zita (MSZP) és a francia néppárti Alain Lamassoure volt. A kezdeményezés lényege, hogy egymillió aláírást összegyűjtve a lakosság is javaslatot tehet jogszabály készítésére vagy módosítására. Az Európai Bizottság március végén terjesztette elő a részletekre vonatkozó tervezetét, de azt a parlament több ponton módosította. A javaslatot még az uniós tagországok kormányait képviselő Tanácsnak is el kell fogadnia.
2010.12.15. 14:45
 
 
Gyorsuló áradás a Közép-Tiszán, tengernyi belvíz
A Tokaj közelében tetőző Tisza középső szakaszán az elkövetkező napokban felgyorsul az áradás, napi mértéke meghaladja 20 centimétert; a főfolyó jelenlegi vízállása Tiszafüredtől Szolnokig mindenütt bőven meghaladja az elsőfokú árvízvédelmi készültséghez rendelt értékeket - közölte a térségi vízügyi igazgatóság védelemvezetője. Lovas Attila vízügyi igazgató tájékoztatása szerint a vízgyűjtőn a Zagyva kivételével minden mellékfolyó árad. A Hármas-Körös Szarvasnál várhatóan 760 centiméteres érték közelében fog tetőzni december 15-e körül. A Hortobágy-Berettyó áradásának intenzitása lelassult, szerda reggel a mezőtúri árvízkapunál az elsőfokú készültséget meghaladó vízállást regisztráltak.
2010.12.15. 14:45
 
 
Közös portált indít nyolc múzeumi könyvtár
Közös digitalizációs és múzeumpedagógiai programot, és internetes portált indít 72 millió forintos európai uniós támogatásból nyolc fővárosi múzeum könyvtára - jelentették be az érintett intézmények vezetői. Az újonnan létrehozott portálon összesen 173 ezer katalógustétel válik online kereshetővé, és a nyolc könyvtár eddig digitalizált állománya is elérhető lesz. Az újszerű kezdeményezésben a PIM, a Szépművészeti, a Néprajzi, a Természettudományi, a Mezőgazdasági, a Hadtörténeti, a Ludwig, valamint a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum vesznek részt.
2010.12.15. 14:30
 
A Kossuth téren az ország karácsonyfája
Megkezdődött az ország karácsonyfájának felállítása szerdán a budapesti Kossuth téren. A 15 méter magas és 1,8 tonna súlyú jegenyefenyő a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorváti község adománya. Mint azt Jósvai Józsefné, a fa "nevelője" az MTI-nek a helyszínen elmondta: a fenyő 35 éve növekedett a Nagy-Tolcsva-patak partján, a férje 1975-ben vitte oda és ültette el az akkor még 20-30 centiméteres csemetét. Mivel a gyökerét alámosta a víz, szavai szerint "szükségessé" vált, hogy kivágják, és úgy gondolták, hogy az "országnak ajándékozzák" a szép, egészséges fenyőfát.
2010.12.15. 14:30
 
Jobbik: arccal és névvel mutassák a súlyos bűncselekmények elkövetőit
A Jobbik azt szeretné, ha a tényleg súlyos bűncselekmények elkövetőinek arcát és nevét közzétennék az illető lakókörnyezetében, vagy akár az országos médiumokban is. Lenhardt Balázs országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: ehhez a büntető eljárásról szóló törvényt kellene módosítani. Az ellenzéki politikus szerint szakítani kell azzal a szemlélettel, ami csak a bűnözőknek enged jogokat. A jobbikos politikus felidézett egy Borsod megyében történt esetet, amikor egy "emberi mivoltukból régen kivetkőzött cigány házaspár, a nagypapával kiegészülve hosszú éveken keresztül kínozta és brutális módon erőszakolta meg saját gyermekeiket".
2010.12.15. 14:30
 
TASZ: az otthonszülés szabályozása nélkül sérül az emberi jogi egyezmény
Amíg nem születik meg az otthonszülés magyar szabályozása, és amíg az intézeten kívüli szüléseknél segédkezők nem szerezhetnek működési engedélyt, addig Magyarország folyamatosan megsérti az Európai Emberi Jogi Egyezményt - kommentálta Fazekas Tamás, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) ügyvédje az Emberi Jogok Európai Bíróságának döntését. Egy éve fordult egy várandós magyar kismama a strasbourgi székhelyű bírósághoz; panasza szerint a magyar állam megsértette a magánélethez való jogát azzal, hogy nem biztosította az otthonszülésről hozott döntése érvényesülését, amikor szabálysértési szankcióval fenyegette a segédkező bábákat.
2010.12.15. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538[1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista