2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Tájrehabilitációs Kutatóintézet jöhet létre Devecserben az iszapömlés kezelésére
A vörösiszap-katasztrófa okozta károk komplex kezelésére, a Marcal folyó vizes élőhelyeinek helyreállítására, illetve az energianövények hasznosítása kereteinek biztosítására Tájrehabilitációs Kutatóintézet jöhet létre Devecserben - mondta Szabó Csaba, a Vidékfejlesztési Minisztérium miniszteri megbízottja hétfőn egy devecseri fórumon. Szabó közlése szerint a kutatóintézet létrehozásának részleteiről még egyeztetnek a tárcán belül; megvalósításában a Sárvári Erdészeti Kutatóintézet és a Veszprémi Pannon Egyetem is együttműködik. A Tájrehabilitációs Kutatóintézet a tervek szerint a tavasszal kezdi meg működését.
2010.12.20. 15:00
 
 
Az EBESZ szerint nem volt legitim a fehérorosz elnökválasztás
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet szerint nem volt legitim a fehéroroszországi elnökválasztás, a szavazás során komoly szabálytalanságok történtek - közölte hétfőn az EBESZ választási megfigyelő missziójának vezetője. Tony Lloyd szerint Fehéroroszországban nem megfelelő a választás jogi háttere, nem szavatolja az áttekinthető szavazás megtartását. A misszióvezető elítélte azt, hogy a rendőrség "vaskézzel" verte le az urnák zárása utáni ellenzéki tüntetéseket. "Fehéroroszország népe jobbat érdemel" - mondta Lloyd, követelve a tüntetések nyomán letartóztatottak szabadon bocsátását.
2010.12.20. 15:00
 
Lezárták a newarki nemzetközi repülőteret
Hétfő délelőtt lezárták a New York melletti Newarkban lévő Szabadság Nemzetközi Repülőtér egyik terminálját, és tűzszerész osztag érkezett a helyszínre - jelentette a Reuters egy szemtanúra hivatkozva. A CNN jelentése szerint az American Airlines pultjánál egy gyanús csomagot találtak a Manhattantől mintegy 25 kilométerre délnyugatra lévő repülőtéren. A poggyászt, amelynek megvizsgálására tűzszerészeket hívtak, a közlekedésbiztonsági hivatal egyik alkalmazottja fedezte fel. Mintegy fél órával a lezárást követően az utasokat visszaengedték a newarki reptér A termináljára.
2010.12.20. 15:00
 
 
Zsoké lett az év sportolója a BBC-nél, Beckham életműdíjat kapott
Tony McCoy zsoké lett az év brit sportszemélyisége a BBC televíziós csatorna nézőinek szavazatai alapján. David Beckham életműdíjat vehetett át. A 36 éves sportoló pályafutását tekintve már több mint 3000 győztes futamon van túl, de a legnagyobb szigetországi viadalt, a Grand Nationalt csak idén tudta először megnyerni. Az északír McCoy mögött a dartsos Phil Taylor lett a második, a többpróbában vb-aranyérmes Jessica Ennis pedig a harmadik. Futballista nem kapott helyet a tízes szűkített listán, a válogatott volt csapatkapitánya, David Beckham azonban életműdíjat vehetett át.
2010.12.20. 14:45
 
 
MTV: büntetőeljárást indított az ügyészség Weinek Leonárd ellen
Hűtlen kezeléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség Weinek Leonárdot, a XIV. kerület volt SZDSZ-es polgármesterét - közölte a Magyar Televízió hétfőn. Mint az MTV déli híradójában elhangzott, a politikust kétrendbeli, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Az ügyészség szerint Weinek Leonárd fiktív tanácsadói szerződéseket kötött a vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Hunvald György - korábbi erzsébetvárosi polgármester - ismerősével, valamint egyik vádlott-társával is. A nyomozás eddigi adatai szerint Weinek Leonárd ezzel több mint 17 millió forint kárt okozott a zuglói önkormányzatnak; a volt polgármestert december 15-én már kihallgatták - közölte az MTV.
2010.12.20. 14:45
 
Kigyulladt egy könyvszállító teherautó a III. kerületben
Kigyulladt egy 7,5 tonnás könyvszállító teherautó a III. kerületi Nagyszombat utcában hétfő délután - mondta Paul Tamás, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-nek. A tűz a jármű vezetőfülkéjében ütött ki, majd átterjedt a rakományra. A lángokat eloltották. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják. A forgalmat a rendőrség irányítja.
2010.12.20. 14:45
 
 
Főügyészség: 20,6 milliós hűtlen kezeléssel gyanúsítják a volt zuglói polgármestert
A Központi Nyomozó Főügyészség 20,6 millió forint vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítja Zugló volt polgármesterét - közölte Fazekas Géza, a szervezet szóvivője az MTI-vel hétfőn, azután, hogy a Magyar Televízió déli híradójában elhangzott: a főügyészség szerint Weinek Leonárd 17,6 millió forint kárt okozott Budapest XIV. kerületének fiktív tanácsadói szerződések kötésével. A szóvivő szerint félreértésen alapul a tévében elhangzott, a gyanú szerintinél hárommillió forinttal alacsonyabb összeg. A Hunvald György korábbi szocialista erzsébetvárosi polgármester elleni eljárás során derült ki, hogy a politikus két fiktív tanácsadói szerződést is kötött havi 400 ezer forint értékben.
2010.12.20. 14:45
 
Több mint hétmillió forintot gyűjtött az MTV Aranyág című műsora
Több mint hétmillió forint gyűlt össze beteg gyermekek számára a Magyar Televízió Aranyág című vasárnapi karitatív műsorának segítségével - közölte a nemzeti főadó az MTI-vel. A jótékonysági műsor száz percben szórakoztatta az m1 nézőit jeles művészek előadásaival. Fellépett többek között Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Hegyi Barbara, Zorán, Für Anikó, Keresztes Ildikó, Papadimitriu Athina, Rúzsa Magdi, Szekeres Adrien, Tóth Vera, Zséda, Fenyő Miklós, a Hooligans, Hrutka Róbert, Király Viktor, Lukács Sándor, a Magna Cum Laude, Nagy Sándor, Tabáni István, Szörényi Levente és Vásáry André. A segíteni szándékozók vasárnap reggel 8 órától hívhatták a műsor adományvonalát.
2010.12.20. 14:45
 
 
Ülésezett a Szent Korona Testület
A Schmitt Pál államfő elnökölte Szent Korona Testület hétfői ülésén egyhangúlag megfontolásra javasolta az alkotmány-előkészítő eseti bizottságnak, hogy a Szent Korona szerepeljen a készülő alkotmányban - olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján. A hétfői parlamenti döntés előtt - miszerint a Belügyminisztériumtól a Magyar Honvédség veszi át a Szent Korona őrzését - a testület meghallgatta Hende Csaba honvédelmi minisztert az előkészületekről. A testület arra kérte a tárcavezetőt, hogy minél gyorsabban álljon fel az új Szent Korona őrzésére hivatott honvédségi egység.
2010.12.20. 14:45
 
Engedélyezte az Európai Bizottság a magyar támogatási program meghosszabbítását
Engedélyezte az Európai Bizottság annak a magyar támogatási programnak a meghosszabbítását 2011. december 31-ig, amelynek alapján kedvezményezettenként legfeljebb 500 ezer euró támogatás nyújtható a pénzügyi válság miatt finanszírozási nehézségekkel küzdő vállalkozások számára. A hétfői brüsszeli bejelentés értelmében az uniós végrehajtó testület megállapította, hogy az eredetileg 2009. február 24-én jóváhagyott támogatási program meghosszabbítása összhangban áll a finanszírozáshoz juttatás ideiglenes bizottsági keretszabályával.
2010.12.20. 14:30
 
 
Az MSZP és az LMP nem támogatja Rogán javaslatát az alkotmány módosítására
Az MSZP és az LMP sem támogatja a Rogán Antal (Fidesz) által kezdeményezett alkotmánymódosítást, amellyel a fideszes politikus az alaptörvénybe emelné a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát - derült ki Mandur László (MSZP) és Karácsony Gergely (LMP) közös hétfői sajtótájékoztatóján. Karácsony Gergely kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: vannak olyan európai demokráciák, amelyekben a hasonló hatóságoknak van rendeletalkotási joga, ezért általában véve nem utasítják el azt a gondolatot, hogy ilyen hatóságnak legyen ilyen jogosítványa. Szerinte ugyanakkor, hogy a magyar médiatanács párttestület, amelynek nem adnának rendeletalkotási jogot.
2010.12.20. 14:30
 
A LIGA elutasítja a sztrájktörvény módosítását
A LIGA Szakszervezetek elutasítja a sztrájktörvény módosítási javaslatot, követeli, hogy az azt benyújtó képviselők vonják vissza a dokumentumot és a módosításról kezdjenek egyeztetést az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT). Az MTI-nek hétfőn eljuttatott állásfoglalásukban elfogadhatatlannak nevezik, hogy a kormány ismét "egyéni képviselői indítványok mögé bújva változtat meg kétharmados törvényeket, miközben teljes mértékben kerüli az érintettekkel való egyeztetés látszatát is", és úgy vélik, a sztrájktörvénybe való ad hoc belenyúlás újabb ékes példája a szakmaiatlan és végrehajthatatlan törvény alkotásának.
2010.12.20. 14:30
 
Férfi LEN Kupa: erős rivális vár az FTC-re és a Honvédra is
Igen erős ellenfeleket kaptak a legjobb nyolc között a magyar vízilabdacsapatok a férfi LEN Kupában: a Ferencváros az olasz Savonával, a Honvéd pedig a több magyar játékost is foglalkoztató román bajnokkal, az Oradeával csap össze a negyeddöntőben. Az európai szövetség a nevét viselő, második számú kontinentális sorozat újabb, egyenes kieséses szakaszának hétfői sorsolását luxemburgi székhelyén tartotta meg, s a párosítás értelmében - derült ki a LEN honlapjáról - az FTC Itáliában kezd, a Honvéd pedig a nyitányon otthon fogadja a nagyváradi alakulatot. A negyeddöntők első játéknapja január 19., a visszavágókat február 2-án bonyolítják le.
2010.12.20. 14:15
 
 
Dzsudzsák az ősz csapatában a goal.comnál
Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven légiósát is beválasztotta a holland labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának legjobb tizenegyébe a goal.com nevű szakportál. "Dzsudzsák az Eredivisie abszolút sztárja volt az idény első felében, s úgy tűnik, csak idő kérdése, hogy mikor igazol el - írják a magyar válogatott játékosról. - A nagyra értékelt szélső nem csak kilenc gólt szerzett a 2010/11-es bajnokság első részében, de további 11-et elő is készített. Hajszálpontos bal oldali beadásai és bombaerős távoli lövései a bajnokság legtöbb kapusának rémálmai." Dzsudzsák éppen vasárnap, a Roda ellen játszotta 100. bajnokiját a listavezető együttesben, s góllal ünnepelte a jubileumot.
2010.12.20. 14:15
 
 
Az első filmpremier a világűrben
A világtörténelemben első ízben a világűrben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) lesz egy film premierje: Timur Bekmambetov rendező Fenyőfák című filmjét elsőként az űrhajósok láthatják kedden. Ezt Moszkvában jelentette be a film forgalmazója azzal, hogy az ISS lakói a mozi után elmondják majd benyomásaikat a filmről a földi repülésirányító központtal (CUP) történő következő kapcsolatfelvétel során, s erre az eseményre meghívtak újságírókat is a Moszkva melletti Koroljovóban lévő központba. A film 90 perces, ez alatt az űrállomás egy egész fordulatot tesz a Föld körül, és amint vége a vetítésnek, máris meg lehet majd hallani az űrbeli "kritikusok" véleményét.
2010.12.20. 14:15
 
A foglalkoztatási bizottság támogatja a közszférát érintő törvénymódosításokat
Támogatta a közszférában dolgozókat érintő törvényjavaslatokat az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága hétfői ülésén Budapesten. A bizottság kormánypárti többséggel általános vitára alkalmasnak találta a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény, továbbá a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosítást kezdeményező javaslatokat. Kósa Lajos, Tarlós István és Kovács Zoltán fideszes képviselők a köztisztviselők jogállását érintő indítványukban egyebek mellett azt kezdeményezik, hogy az államigazgatáshoz hasonlóan a közigazgatásban is legyen lehetőség jövő évtől a munkáltató általi indoklás nélküli elbocsátásra.
2010.12.20. 14:00
 
 
Jobbik: a Fidesz újratitkosítja az ügynöklistákat
A Jobbik szerint a Fidesz újratitkosítja és "örökre vagy az általuk vizionált törvény megjelenéséig" a homályba kívánja rejteni az ügynöklistákat - mondta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján Staudt Gábor. A politikus arra reagált, hogy a múlt héten jelent meg egy kormányrendelet, amely szerint az előző rendszerben megfigyeltek hozzájuthatnak a róluk készült iratok eredeti példányaihoz, megszűnik a Kenedi-bizottság tagjainak megbízatása, és az állam ügynökeinek adatai a jövőben kutathatók lesznek. Staudt Gábor szavai szerint a kormányrendelet, a "kormányzati szép szólamok" ellenére a pártállami ügynökmúlt elfedését készíti elő.
2010.12.20. 14:00
 
Megbukott a román ellenzék bizalmatlansági indítványa
Megbukott hétfőn a román parlamentben az ellenzék által benyújtott bizalmatlansági indítvány, így az Emil Boc miniszterelnök vezette kormány hivatalban maradhat. A román parlament két háza hétfőn szavazott együttes ülésen az ellenzéki szociáldemokraták és liberálisok által beterjesztett bizalmatlansági indítványról, amelyet a közalkalmazottak 2011-es bérezésére vonatkozó jogszabály kapcsán nyújtottak be a törvényhozói testület elé. Az indítvány mellett 190 honatya szavazott, ami kevésnek bizonyult a kormány megbuktatásához, ugyanis legalább 236 voksra lett volna szüksége az ellenzéknek.
2010.12.20. 14:00
 
 
Önvizsgálatra szólította fel a katolikus egyházat a pápa
XVI. Benedek pápa önvizsgálatra szólította fel hétfőn a katolikus egyházat, s annak átgondolására, hogy mi az, ami lehetővé teszi, hogy papok gyerekeket molesztáljanak. Bíborosok és püspökök előtt elmondott hagyományos karácsonyi beszédében a római katolikus egyház feje azt mondta: "fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mi az a rossz az üzenetünkben, abban, ahogy a keresztényi létet alakítjuk, ami lehetővé teszi, hogy ilyen dolgok előforduljanak". A pápa már korábban is elítélte a gyermekek szexuális zaklatását, de most először szólt arról, hogy komoly probléma lehet azzal, ahogy a kereszténységet és üzenetét értelmezik a modern világban.
2010.12.20. 14:00
 
 
A Fidesz-frakció támogatja Rogán alkotmánymódosítási javaslatát
Támogatta a Fidesz parlamenti frakciója hétfői ülésén Rogán Antal alkotmánymódosítási javaslatát, amellyel a fideszes politikus az alaptörvénybe emelné a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát - közölte a miniszterelnök szóvivője újságírókkal. Szijjártó Péter megerősítette: a kormányfő az Országgyűlésben a képviselőcsoport döntésének megfelelően fog szavazni az indítványról. Hozzátette, kötelező szavazást rendeltek el a frakció tagjai számára. Ez minden képviselőre nézve érvényes, függetlenül attól, hogy a kormány tagja-e vagy sem.
2010.12.20. 13:45
 
 
Az MSZP és az LMP levetetné a napirendről a médiatörvény-javaslatot
Az MSZP kezdeményezi, hogy a médiáról és tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat zárószavazását vegye le napirendjéről a Ház; az LMP támogatja az indítványt. Mandur László szocialista országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak tartja a törvényjavaslatot, amelynek megszavazása esetén véleménye szerint új korszak kezdődik a médiában, és "egypártfelügyelet" alá kerül a közmédia. Az ellenzéki politikus az LMP-s Karácsony Gergellyel közösen tartott hétfői sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az MSZP ad egy esélyt a kormánypártoknak arra, hogy új törvény születhessen. Karácsony Gergely, az LMP országgyűlési képviselője egyetért azzal, hogy ezt a törvényjavaslatot vissza kellene vonni.
2010.12.20. 13:45
 
Mentőautó és személykocsi ütközött össze Ercsiben
Egy ember könnyebben megsérült hétfőn, nem sokkal dél után Ercsiben egy balesetben, amelyben mentőautó ütközött össze személygépkocsival - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az eddigi adatok szerint a szülő nőhöz hívott mentő megkülönböztető fény- és hangjelzést használva haladt az úton, amikor a baleset bekövetkezett - ismertette Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A mentőautó sofőrje és az ápoló sértetlen maradt, a személygépkocsi vezetőjét pedig a dunaújvárosi kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útlezárás van Ercsiben, a Dózsa György utca érintett részén - tette hozzá a szóvivő.
2010.12.20. 13:45
 
A brit rendőrség 12 embert vett őrizetbe egy terrorellenes razzia során
A brit rendőrség tizenkét férfit vett őrizetbe hétfőn hajnalban egy kiterjedt terrorizmus elleni művelet keretében. A rendőrség tájékoztatása szerint öt embert a walesi Cardiffban, négyet a közép-angliai Stoke városban, hármat pedig Londonban vettek őrizetbe hajnali öt óra körül. Azzal gyanúsítják őket, hogy Nagy-Britannia területén végrehajtandó terrorakció előkészítésében vettek részt, vagy arra bujtogattak. A 17 és 28 év közötti gyanúsítottakat fegyvertelen rendőrök fogták el.
2010.12.20. 13:45
 
Orbán Viktor vendégül látta az uniós nagyköveteket
A soros magyar uniós elnökség célkitűzéseiről is tájékoztatta az EU-tagállamok Budapestre akkreditált nagyköveteit hétfőn Orbán Viktor, amikor vendégül látta a diplomatákat a Parlamentben - tájékoztatta a miniszterelnök szóvivője az MTI-t. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban vendégül látta az EU-tagállamok Budapestre akkreditált nagyköveteit. A kormányfő tájékoztatta a diplomatákat a soros magyar uniós elnökség célkitűzéseiről, és tárgyaltak az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról is - tudatta a közleményben Szijjártó Péter.
2010.12.20. 13:45
 
 
Intelligensebbek a gyerekek, akiket anyjuk sokáig szoptatott
Tízéves korukban átlagosan jobb az iskolai eredményük azoknak a gyerekeknek, akiket anyjuk legalább hat hónapig szoptatott - idézte hétfőn ausztrál kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk). A Pediatrics című szakfolyóiratban megjelent tanulmány szerzői szerint a gyerekek matematikából, olvasásból, írásból, valamint az angol nyelvben szokásos betűzésből (helyesírásból) is jobbak voltak, mint a rövidebb ideig vagy nem szoptatott társaik. A fiúknál erőteljesebb hatást találtak, mint a lányoknál. A kötődés, amely az anya és a csecsemő között a szoptatás kapcsán kialakul, támogathatja a gyerekek fejlődését.
2010.12.20. 13:30
 
MGYOSZ: elbocsátásokkal járhat a vasárnapi munkavégzés korlátozása
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szerint a munkanélküliség növekedésével, növekvő állami kiadásokkal, csökkenő bevételekkel járhat a vasárnapi munka tilalmának bevezetése, ami egyben a gazdaság versenyképességét is visszavetheti az unió többi tagállamával szemben. A szervezet levélben fordult Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterhez a december 13-án az Országgyűlés elé terjesztett, a Munka Törvénykönyvének módosítását, a vasárnapi munkavégzés korlátozását célzó törvényjavaslat ügyében. Az MGYOSZ az MTI-vel hétfőn közölte, a munkaadók állásfoglalása szerint a törvénymódosítási javaslat nem segíti elő Magyarország versenyképességének javulását.
2010.12.20. 13:30
 
 
Költségvetési Tanács: változnak az elnök visszahívhatóságának szabályai
Egy az egészségügyi törvénytervezethez benyújtott zárószavazás előtti módosító indítványban rendezné a kormány a Költségvetési Tanács köztársasági elnök által jelölt tagjának visszahívhatóságát. A parlament alkotmányügyi bizottsága hétfőn elfogadta az egészségügyi törvényjavaslathoz Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter módosító csomagját. Ez az egészségügyi törvényt új paragrafussal egészíti ki, mely kimondja: a KT köztársasági elnök által jelölt tagjának megbízatása 2010. december 31-én megszűnik. A KT a köztársasági elnök által kinevezett tagja 2011. január 1-jét megelőző kinevezése esetén 2011. január 1-jén, ezt követő kinevezése esetén a kinevezésével lép hivatalba.
2010.12.20. 13:30
 
 
Gryllus Dorka és Stork Csaba az első Osztrák Filmdíj jelöltjei között
Gryllus Dorkát a legjobb színésznő, Stork Csabát pedig a legjobb látványtervező kategóriájában jelölte az Osztrák Filmakadémia az újonnan alapított Osztrák Filmdíjra. Gryllus Dorkát a Látogatás (Der Kameramörder) című, osztrák-magyar-svájci koprodukcióban készült filmben nyújtott alakításáért jelölték a díjra. Vetélytársai Magdalena Kronschläger a Tag und Nacht (Nappal és éjszaka) című film és Barbara Romaner, a Mahler auf der Couch (Festő a pamlagon) című alkotás főszereplője. Stork Csaba Isidor Wimmerrel (Jud Süss - Film ohne Gewissen) és Katharina Wöppermannal (Women without men - Nők férfiak nélkül) versenyez a legjobb látványtervező díjáért.
2010.12.20. 13:15
 
Washingtonnak nem voltak illúziói tavaly a közel-keleti békét illetően
Az Egyesült Államoknak nemigen voltak illúziói tavaly az izraeli-palesztin békefolyamatról amerikai diplomáciai táviratok szerint, amelyeket a WikiLeaks kiszivárogtató portál nyomán a Le Monde című francia napilap közölt hétfőn. "Túl nagy a szakadék az izraeli miniszterelnök által ajánlható maximum és egy palesztin vezető által elfogadható minimum között" - olvasható egy 2009. novemberi amerikai diplomáciai jegyzékben. Washington számára kérdéses volt az is, van-e Izraelben tényleges akarat a megegyezésre: "Nem világos számunkra, meddig hajlandó elmenni (Benjámin) Netanjahu" izraeli kormányfő - áll a jelentésben.
2010.12.20. 13:15
 
 
Őrizetbe vettek hét fehérorosz ellenzéki elnökjelöltet
Kettő kivételével az összes fehérorosz ellenzéki elnökjelöltet őrizetbe vették hétfőre virradóra a fővárosban, Minszkben lezajlott ellenzéki tüntetés után - jelentették hírügynökségek. Összesen hét elnökjelöltet vettek őrizetbe. A kórteremből ismeretlen helyre hurcolták a választásokon második helyen végzett Uladzimir Neklaev elnökjelöltet, akit a rendőrattak után eszméletlenül szállítottak kórházba - közölte a jelölt felesége. A fehérorosz államügyészség egyik illetékese azt mondta, hogy az őrizetbe vettek közül egyesek ellen tömeges rendbontások szervezése címén fognak vádat emelni, és akár 15 év börtönbüntetés is kiszabható lesz ellenük.
2010.12.20. 13:15
 
 
Nyári Edit bugyit villantott az élő műsorban
Az X-Faktor döntőjében fellépett az összes korábban kiesett versenyző is. A hölgyeken mind miniszoknya volt. Nyári Edit-en volt a legrövidebb a mini.
2010.12.20. 13:07
 
 
Csökken a benzin ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. Ezzel a benzin átlagára 355-356 forintra esik, a gázolajé 345 forint marad. A Mol a múlt héten bruttó 4-4 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát, s ezzel mindkét üzemanyag ára történelmi csúcsa emelkedett. Az idén januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak kutaknál.
2010.12.20. 13:00
 
Egy történész szerint dilettantizmus az ügynökiratok hazavitelének engedélyezése
Borzasztó dilettantizmus az, hogy egy új kormányhatározat értelmében a pártállami rendszerben megfigyeltek hazavihetik a róluk szóló ügynöki jelentéseket - mondta Soós Viktor Attila történész, az egyházi közelmúlttal foglalkozó Fehér Hollók munkacsoport tagja hétfőn az MTI-nek. A Magyar Országos Levéltár munkatársa ezzel kapcsolatban felvetette azt a kérdést: mi van akkor, ha egy jelentésben több ember szerepel, akkor ki viszi haza az iratot?
2010.12.20. 12:45
 
Turistákra vadászó feltételezett kémeket fogtak el Egyiptomban
Letartóztattak négy férfit Egyiptomban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Izraelnek kémkedtek és turisták elrablását tervezték, hogy ártsanak az egyiptomi gazdaságnak. Az egyiptomi állampolgárságú gyanúsítottak Egyiptomban, Nagy-Britanniában, Izraelben és a Gázai-övezetben is irodákat tartottak fenn, állítólag abból a célból, hogy különböző tisztségviselők telefonbeszélgetéseit lehallgassák, illetve, hogy információkat gyűjtsenek a Sínai-félszigetre látogató kínai és japán turistákról. A hatóságok szerint a letartóztatott férfiak az információkat izraeli ügynököknek továbbították, akik összehangolták a turisták elrablását, hogy így kárt okozzanak az élénk egyiptomi turizmusnak.
2010.12.20. 12:45
 
 
Mintegy 3,7 milliárd dollárra becsülik a Twitter értékét
Mintegy 3,7 milliárd dollárra (772 milliárd forintra) becsülik a Twitter értékét elemzők, miközben sokan még arra próbálnak választ kapni, hogy miként lehetséges ez nyereséget még nem termelő oldalnál. A legfeljebb 140 karakteres bejegyzések továbbítását lehetővé tévő mikroblog-szolgáltatás a feltőkésítés után tavaly szeptemberben érte el a meghatározónak tekintett egymilliárd dolláros (209 milliárd forintos) értékhatárt - adta hírül a TechCrunch online informatikai magazin. Az azóta eltelt időszakban további 200 millió dollárt (41,7 milliárd forintot) fektettek az oldalba, így az öt évvel ezelőtt alapított Twitterre összesen mintegy 360 millió dollárt költöttek a befektetők.
2010.12.20. 12:30
 
 
Elkészült a Geréb Ágnes fogva tartásával kapcsolatos bizottsági jelentés
Elkészült a Geréb Ágnes fogva tartásával kapcsolatos bizottsági jelentés, ám azt a korábbi tervekkel ellentétben nem tárgyalta hétfőn az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottsága az egyik előterjesztő, az LMP-s Szabó Tímea javaslatára; a politikus azt kérte a bizottság többi tagjától, hogy véleményezzék a dokumentumot és közösen fogalmazzanak meg annak kapcsán ajánlásokat. Szabó Tímea, a testület alelnöke a bizottság ülését követően sajtótájékoztatón ismertette: a "Fogd be a szád, mert átnyomom a fejed a rácson" címmel született jelentésben 10 pontban foglalta össze a szülész-nőgyógyász fogva tartása során tapasztaltakat.
2010.12.20. 12:30
 
 
Lázár: a törvénykezés tempójáról szól a Rogán-javaslat miatti nézeteltérés
Nem személyi, hanem a törvényalkotás tempójával kapcsolatos vitának tartja a Rogán Antal által jegyzett alkotmánymódosítási javaslat körül kialakult nézeteltérést Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, aki az MTI-nek nyilatkozva rögzítette: Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszternek semmilyen konfliktusa nincs a kormánypárti képviselőcsoporttal. A fideszes Rogán Antal a benyújtott alkotmánymódosítási javaslatával azt kezdeményezte, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási joga kerüljön bele az alaptörvénybe. Múlt szerdán kiderült, az indítványt a kormány nem támogatja - ezt Navracsics Tibor már a kormány ülése előtt borítékolta az MTI-nek.
2010.12.20. 12:15
 
 
Jelenleg tizenegy megyében kell védekezni az ár- és a belvíz ellen
Jelenleg tizenegy megyében, 195 településen kell védekezni az ár- és a belvíz ellen - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-vel. A védekezésben összesen 945 ember vesz részt 208 szivattyúval és 43 munkagéppel. A kitelepítettek száma a hétvégén hárommal nőtt, így jelenleg összesen 55 ember van kényszerűen távol az otthonától. A magyarországi folyókon és folyószakaszokon összességében 743 kilométer hosszon harmadfokú, 323 kilométeren másodfokú, 727 kilométernyi szakaszon pedig elsőfokú készültség van érvényben.
2010.12.20. 12:15
 
Marine Le Pen megismételte muzulmánellenes kijelentését
Marine Le Pen, a francia szélsőjobboldali Nemzeti Front alelnöke a fundamentalisták "politikai tettének" nevezte azt, hogy Franciaország egyes városaiban a muzulmánok az utcán imádkoznak. "Azért, mert néhány ezer fundamentalista viselkedését elítélem, akik politikai tettet hajtanak azzal végre, hogy az utcán imádkoznak, azt akarja nekem mondani, hogy megbélyegzem a muzulmánokat?" - idézte hétfőn Jean-Marie Le Pen lányát a Le Figaro.
2010.12.20. 12:15
 
 
Észak-Korea nem torolja meg a dél-koreai lőgyakorlatot
"Meggondolatlan katonai műveletnek" nevezte Észak-Korea a déliek lőgyakorlatát, olyannak, amelyre "nem érdemes reagálni". A dél-koreai hadsereg hétfőn helyi idő szerint délután tartott másfél órás tüzérségi lőgyakorlatot a két Koreát elválasztó tűzszüneti vonal közelében fekvő Jonpjong szigeten, amelyet Észak-Korea november végén ágyúzott. A phenjani vezetés a KCNA észak-koreai hírügynökség által kiadott első reagálásában úgy fogalmazott, hogy "nem érdemes reagálni egyenként minden katonai provokációra".
2010.12.20. 12:15
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Lochte 6 arannyal, egy ezüsttel zárt
Hat arany- és egy ezüstéremmel zárta a Dubajban vasárnap véget ért rövidpályás úszó-világbajnokságot az amerikai Ryan Lochte, aki a szakértők szerint a 2012-es londoni olimpián akár megismételheti honfitársa, Michael Phelps ötkarikás rekordját. A 14-szeres olimpiai aranyérmes Phelps 2008-ban Pekingben nyolc versenyszámban diadalmaskodott, míg Lochte a vb-n megnyerte az összes egyéni versenyt, amelyben rajthoz állt, valamint hozzásegítette a győzelemhez a 4x100-as vegyesváltót, és második lett a 4x200 méteres gyorsstaféta tagjaként. A 26 éves Lochte a legeredményesebb versenyzőként zárta a rövidpályás vb-t.
2010.12.20. 12:00
 
 
Ügynöki jelentések: a kormány senkit nem biztat törvénysértésre
A kormány senkit nem biztat törvénysértésre, hanem éppen a törvényi kereteit biztosítja jövő év végéig a múlt teljes megismerésének - reagált Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára Kenedi János történész felvetéseire az MTI-nek. Kenedi János szerint, ha a kormány engedélyezi a titkosszolgálati iratok magánkézbe adását, azzal úgyszólván bűncselekményre bújt fel. Rétvári Bence a történész állításaira reagálva kiemelte: a tudományos megismerés továbbra is biztosított lesz, a beszervezők, megfigyelők anyagait korlátlanul, a megfigyeltekre vonatkozó adatokat a jogsérelmet szenvedettek önrendelkezési jogának figyelembe vétele mellett lehet kutatni majd.
2010.12.20. 12:00
 
A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság összehívását kérik szakmai szervezetek
A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kérik szakmai szervezetek, amelyek a jelenlegi drogstratégia mellett állnak ki. A négy ernyőszervezet képviselői hétfői Budapesten tartott sajtótájékoztatójukon ismertették közös nyilatkozatukat, amelyben kiállnak a jelenleg érvényben lévő, de a kormány által a múlt héten "vállalhatatlannak" nyilvánított drogstratégia mellett.
2010.12.20. 12:00
 
Feltehetően szén-monoxid-mérgezésben halt meg négy ember Pakson
Egy hetven év körüli házaspár és két felnőtt fiúk vesztette életét hétfőre virradóra Pakson, a család Szőlőhegy utcai házában; halálukat feltehetően szén-monoxid-mérgezés okozta - közölte a városi rendőrkapitány az MTI-vel. A négy áldozatot tűzoltók segítségével hozták ki az épületből - mondta korábban Kuti István. A helyszínen órák óta folyik a vizsgálat. A tragédiát a családfő egyik munkatársa fedezte fel, aki azért ment a házhoz, mert a férfi nem ment be dolgozni és a telefonját sem vette fel.
2010.12.20. 11:45
 
Szunnita lázadókat végeztek ki Iránban
Felakasztották az iráni Záhedánban hétfőn a Dzsundallah szunnita lázadócsoport 11 tagját, akik magukra vállaltak egy december 15-i síitaellenes merényletet az ország délkeleti részén - közölte a helyi igazságszolgáltatás illetékese az IRNA állami hírügynökséggel. Ebráhim Hamídi, a délkeleti Szisztán-Beludzsisztán tartomány igazságügyi hatóságának vezetője elmondta, hogy az elítélteket hajnalban végezték ki Záhedán tartományi székhely börtönében. Hozzátette, hogy mind a 11 vádlott pere szabad és méltányos volt. A Dzsundallah (Isten katonái) két tagja a múlt szerdán öngyilkos robbantást hajtott végre egy síita vallási menet ellen a délkeleti Sáhbahár városában egy mecset közelében, 39 hívő halálát okozva.
2010.12.20. 11:45
 
 
Riesch, Vettel és a futballválogatott az év legjobbja Németországban
A vancouveri téli olimpián kétszeres aranyérmes alpesi síző Maria Riesch, a Forma-1-ben diadalmaskodó Sebastian Vettel és a nyári, dél-afrikai világbajnokságon bronzérmes labdarúgó-válogatott lett a 2010-es esztendő legjobbja Németországban. A győztesekről mintegy 1500 sportújságíró döntött, a díjakat pedig vasárnap este, Baden-Badenben adták át. A férfiaknál Vettel mögött az asztaliteniszező Timo Boll és a golfozó Martin Kaymer zárt, míg a nőknél Riesch szoros csatában előzte meg a hozzá hasonlóan idén két ötkarikás aranyérmet begyűjtő sílövőt, Magdalena Neunert, illetve a barcelonai atlétikai Eb-n 100 méteren győztes Verena Sailert.
2010.12.20. 11:45
 
 
Háromnapos fesztivállal búcsúzik a kulturális évadtól Pécs
Háromnapos fesztivállal búcsúzik az évadtól Pécs: Európa egyik idei kulturális fővárosa december 29. és 31. között könnyűzenei koncertekkel, néptánc előadásokkal, étellel és itallal várja a közönséget. A Pécs2010 program záróeseményének helyszíne a Kossuth tér és az Irgalmasok utcája lesz, utóbbi erre az időre vendéglátósok utcájává alakul. Az utca egyik oldalán sorakoznak majd a faházak, előttük teljes hosszúságban egy "nagy asztalhoz várjuk a város lakosságát" - áll a Pécs2010 Sajtóiroda közleményében, amelyet hétfőn jutattattak el az MTI-hez.
2010.12.20. 11:30
 
 
Több ezer ember rostokolt Európa repülőterein hétfő reggel
Több ezer ember töltötte az erős havazás miatt a vasárnapról hétfőre virradó éjszakát Európa nagyvárosainak repülőterein. A legtöbben Párizsban és Londonban rekedtek a terminálban. Frankfurtban, Brüsszelben, Amszterdamban, Párizsban és Londonban sok utasnak már előző éjjel is a repülőtéren kellett aludnia, ezért a hatóságok kempingágyakat állítottak fel, illetve matracokat és takarókat osztottak szét. A világ legforgalmasabb légikikötőjének számító londoni Heathrow-n még a következő napokban is késésekkel és járattörlésekkel kell számolni, és a párizsi Charles de Gaulle és Orly reptereken is törölték a járatok 30 százalékát.
2010.12.20. 11:30
 
 
Kenedi János: kezdettől fogva nem hagytak dolgozni
Kenedi János szerint a kormányszervek megalakulása óta nem hagyták dolgozni az általa vezetett múltfeltáró bizottságot. A történészt a testület megszüntetése nem érte váratlanul, a döntést a tudományos kutatás korlátozásaként értékeli, azt pedig, hogy az egykori megfigyeltek hazavihetnék a róluk szóló ügynöki jelentéseket,abszurdnak tartja. Logikus lépés - így minősítette Kenedi János az MTI-nek azt a csütörtöki kormányrendeletet, mely az általa vezetett, az egykori állambiztonsági hálózati személyek nevét, fedőnevét, azonosító adatait és beszervezési dossziéjának számát tartalmazó mágnesszalagok adatainak hiánytalan feldolgozását felügyelő háromtagú civil bizottság megszüntetéséről döntött.
2010.12.20. 11:15
 
Hatvan százalékos kamatra adtak kölcsönt, előzetesben a gyanúsítottak
Minimum hatvan százalékos kamatra adott kölcsön pénzt tótkomlósi lakosoknak egy Békés megyei férfi és egy nő; a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. A két gyanúsított engedély nélkül végzett jogosulatlan pénzügyi tevékenységet: legalább negyven esetben minimum 60 százalékos kamatra adtak kölcsönt tótkomlósi lakosoknak, összességében mintegy 10 millió forint értékben - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A házkutatások során az egyik gyanúsítottnál engedély nélkül tartott több ezer lőszert, egy hangtompítós pisztolyt, valamint két puskát találtak a nyomozók; a vizsgálat jelenleg szakértők bevonásával folyik.
2010.12.20. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527[1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista