2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Férfi kosárlabda Eurochallenge: kiesett a Szolnok
A Szolnoki Olaj 11 pontos vereséget szenvedett a francia Gravelines Dunkerque vendégeként a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa hatodik, utolsó fordulójában, így búcsúzott a sorozattól. Eredmény, A csoport, 6. forduló: Gravelines (francia)-Szolnoki Olaj 82-71. A magyar csapat legjobb dobói: Horváth 19 pont, Trotter 18, Clark 17. A csoportból a kedden a Novgorodot legyőző, végül az élen végzett orosz Szpartak Szanktpetyerszburg lépett tovább a 16 csapatos középdöntőbe a Gravelines mellett. A csoport másik keddi mérkőzésén: Szpartak Szanktpetyerszburg (orosz)-Novgorod (orosz) 92-83 A végeredmény: 1. Szanktpetyerszburg 11 pont, 2. Gravelines 9, 3. SZOLNOK 9, 4. Novgorod 7.
2010.12.21. 22:00
 
 
Orbán: két különböző malomban őröl a kormány és a jegybank
A miniszterelnök szerint a kormány és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a gazdaságpolitikai elképzeléseket érintően "két különböző malomban őröl". Orbán Viktor kedden a Magyar Televízió Az Este című műsorában emellett arról is beszélt, hogy az évtized végénél hamarabb nem tűnik realitásnak az euróövezethez való csatlakozásunk. A kabinet munkájával elégedett a kormányfő. Az MNB-ről szólva Orbán azt mondta: a probléma az, hogy "két különböző malomban őrölünk". Szerinte ha egy országban teljesen más gazdaságpolitikát lát kívánatosnak a jegybank, mint a kormány, az megnehezíti az ország dolgát, kárt jelent az ország számára.
2010.12.21. 21:45
 
Jövőre megkezdődhet az M44-es gyorsforgalmi út építése
Jövőre megkezdődik az M44-es gyorsforgalmi út építése Kondoros és Tiszakürt között - tájékoztatta Kondoros polgármestere, a térség fideszes országgyűlési képviselője az MTI-t. Dankó Béla elmondta: a Fidesz Békés megyei képviselőcsoportja kedd este tanácskozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, s ott hangzott el a kormányfő részéről, hogy a 2011-es esztendőben, uniós források bevonásával megkezdődhet a térség lakói által régen várt útszakasz megépítése. A politikus emlékeztetett arra, hogy a gyorsforgalmi út építését még 2002-ben ígérte meg Medgyessy Péter, ám azóta egy méter sem készült el az útból.
2010.12.21. 21:45
 
 
Thaci koszovói miniszterelnök független vizsgálattal akarja tisztázni a nevét
Hashim Thaci koszovói miniszterelnök azt akarja, hogy független vizsgálat "oszlassa el a ködöt" a vádakkal kapcsolatban, hogy egykoron egy maffiaszerű, szervezett bűnözéssel foglalkozó hálózatot vezetett, amely foglyokat gyilkolt meg, és eladta a veséjüket. Thaci azt mondta keddi interjújában, hogy "nincs rejtegetnivalója", és megígérte a koszovói hatóság "teljes együttműködését" azoknak az állításoknak a kivizsgálásában, amelyeket az Európa Tanács (ET) jogi- és emberi jogi bizottságának a jelentéstevője fogalmazott meg vele kapcsolatban.
2010.12.21. 21:45
 
Női kosárlabda: felbonthatják Olajuwon szerződését Győrben
A szakmai stáb és a menedzsment közös döntése nyomán kedden felmentették a munkavégzés alól Abi Olajuwont, a Seat Lami-Véd Győr női kosárlabdacsapatának amerikai centerét, egyúttal kezdeményezik szerződésének felbontását. Fodor Sándor, a Rába-parti klub igazgatója az egyesület honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékosnak korábban volt fegyelmi ügye, amely után figyelmeztetést kapott. Az elmúlt fél szezon tapasztalatai alapján az érintettek arra jutottak, hogy Olajuwon a klub céljainak megvalósításához szükséges jelentősebb feladatok megoldására még nem érett meg, ezért az ügynökénél kezdeményezik a szerződése felbontását, de ebben az ügyben még folynak a tárgyalások.
2010.12.21. 21:30
 
 
MTV: Liszt Ferenc repülőtér lenne az új neve Ferihegynek
A kormány azt tervezi, hogy Liszt Ferenc repülőtérre nevezik át a Ferihegyi repülőteret - értesült az MTV Híradója. A kedd esti Híradóban elhangzott, hogy információik szerint a kabinet már tárgyalt is a kérdésről, de mivel a magyar állam csak kisebbségi tulajdonosa a reptérnek, így a döntést a német tulajdonosnak is jóvá kell hagynia. A csatorna úgy tudja: a cél az, hogy már jövőre megtörténjen a névváltás, amikor Liszt Ferenc születésének 200. évfordulóját ünnepli az ország.
2010.12.21. 21:00
 
 
Erős földrengés Japánnál, cunamiriadó
Cunamiriadót rendeltek el Japán déli és délnyugati partjainál, miután helyi idő szerint szerda kora hajnalban 7,4-es erősségű földrengés volt a Csendes-óceánon - közölte a japán meteorológiai szolgálat. A tévécsatornákon közzétett figyelmeztetés szerint a két méteres hullámok elérhetik a Japán déli részén található Ogasavara-szigeteket, de Izu, Amami és Tokara szigete is a veszélyeztetett zónában fekszik, ahogy Sizuoka, Aicsi, Mie, Vakajama, Tokusima, Kocsi és Mijazaki parti prefektúrák is. A japán, koreai, kínai és brazil nyelven is ismertetett üzenet arra szólítja fel az érintetteket, hogy hagyják el a partokat, és húzódjanak a magasabban fekvő belső területek felé.
2010.12.21. 20:45
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Berki Krisztián az év sportolója
A tornász Berki Krisztián lett az év sportolója a magyar sportújságírók szavazatai alapján. A világbajnok versenyző fölényesen végzett a voksolás élén. Tornász legutóbb 2002-ben, Csollány Szilveszter révén érdemelte ki az Év sportolója címet. A 25 éves Berki négy Európa-bajnoki cím és két vb-ezüst után szerzett idén vb-aranyat lólengésben. A második helyhez szintén vb-aranyérem kellett, a tavaly a világ legjobb sportlövőjének választott Sidi Péter müncheni sikerével első magyar sportolóként szerzett indulási jogot a 2012-es londoni olimpiára. A harmadik, úszó Cseh László már ötödször lett díjazott a választáson, korábban háromszor volt második (2003, 2005, 2008), egyszer pedig nyert (2006).
2010.12.21. 20:45
 
Semjén Zsolt: Betlehem és Kalocsa testvérvárosi szövetséget kötött
Kiemelt jelentősége van annak, hogy Jézus szülővárosa Betlehem, és az ezeréves múltra visszatekintő érseki székhely Kalocsa, testvérvárosi szövetséget kötött, mert a hitben való megerősödés és a hagyományainkhoz való ragaszkodás kölcsönösen erősíthetik egymást - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kedden Kalocsán az érseki székhely és Betlehem városa közötti szerződés aláírása alkalmából rendezett ünnepségen.
2010.12.21. 20:30
 
 
A forint gyengült a svájci frankhoz képest
A forint kedd estére erősödött az euróval szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt, ugyanakkor a forint gyengült a svájci frankhoz viszonyítva a nemzetközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt az euró 276,42 forintot ért a reggeli 276,87 forint után. Az euró kedden délután négy órakor 276,65 forinton állt. Kedden eddig 277,05 és 275,15 forint között mozgott az euró. Hétfő késő este 276,74 forinton állt az euró, ehhez képest kedd estére 0,12 százalékkal erősödött a forint. Az idén eddig 2,16 százalékkal emelkedett a forinthoz képest az euró árfolyama. A svájci frank kedd reggel 218,36 forintot, délután négy órakor 219,52 forintot, este pedig 219,94 forintot ért.
2010.12.21. 20:30
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Janics Natasa az év női sportolója
Janics Natasa lett az év legjobb női sportolója a magyar sportújságírók szavazatai alapján. A kajakozó, aki idén három aranyat és két ezüstöt nyert a vb-n, 2004 után másodszor végzett a voksolás élén. Janics a tavaly győztes Hosszú Katinkát előzte meg, az úszó a nyári margitszigeti Eb-n háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A harmadik helyen az idén Európa-bajnok és vb-ezüstérmes Mészáros Anett végzett, személyében először lett díjazott cselgáncsozó a nőknél. Az Év női sportolója választás dobogósai: 1. Janics Natasa, kajak-kenu 1367 pont, 2. Hosszú Katinka, úszás 1251, 3. Mészáros Anett, cselgáncs 538.
2010.12.21. 20:15
 
 
Medián: nem érzékel alkotmányozási kényszert a közvélemény
A Medián a HVG számára készített közvélemény-kutatása szerint nem érzékel alkotmányozási kényszert a közvélemény, amely meglehetősen konzervatív, de a többség fontosnak tartaná, hogy a várhatóan jövőre megszülető új alaptörvényt népszavazás erősítse meg. A HVG kedden juttatta el az MTI-hez a felmérést, amely szerint a lakosság több mint fele szinte egyáltalán nem ismeri Magyarország alkotmányát, és mindössze 7 százalék (még a diplomásoknak is alig több mint az ötöde) olvasta már legalább egy részét.
2010.12.21. 20:15
 
 
Egy évtized alatt 9,7%-kal nőtt az Egyesült Államok lakossága
Az Egyesült Államok lakossága az elmúlt évtized során 9,7%-kal nőtt és elérte a 308,7 milliót - derült ki a 2010-es népszámlálás hivatalos adataiból. Az amerikai Népszámlálási hivatal szerint az 1930-as évek óta nem volt ilyen lassú a lakosság növekedése. Az Egyesült Államokban tízévente tartanak népszámlálást. A demográfiai felmérés eredménye alapján újraosztják a mandátumokat a kongresszusban, ami a mostani eredmények alapján a republikánusoknak kedvez. A demokratákhoz húzó északkeleti és középnyugati tagállamok mandátumokat veszítenek majd a 435 tagú képviselőházban, amelyeket a republikánusok hátországának tekintett Texas, Utah és Dél-Karolina állam kap majd meg.
2010.12.21. 20:15
 
Klaus kegyelmet adott a volt csehszlovák kommunista államügyésznek
Megkegyelmezett a cseh államfő Ludmila Brozová-Polednová volt csehszlovák kommunista államügyésznek, akit 2008 tavaszán eredetileg hat év börtönbüntetésre ítéltek, mert 1950-ben közreműködött Milada Horáková korabeli polgári demokrata politikus halálra ítélésében. Václav Klaus kegyelmi döntését az elítélt magas korával, illetve azzal indokolta, hogy a volt államügyész büntetése egy részét már letöltötte - közölte az elnöki iroda kedden Prágában. Brozová-Polednová a maga 89 évével a csehországi börtönök legidősebb lakója volt.
2010.12.21. 20:15
 
Sportcsillagok Gálaestje: Kovács István az év edzője
Kovács István lett az év edzője a magyar sportújságírók szavazatai alapján. A világbajnok Berki Krisztián mestere biztosan végzett a voksolás élén, egyedüliként került 1000 pont fölé. Tornaedző legutóbb tíz éve volt díjazott, akkor Limperger István, Csollány Szilveszter trénere a második helyen végzett. Ezúttal a tavaly harmadik Csipes Ferenc végzett másodikként, tanítványai közé tartozik a kajakos Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella, s lánya, Tamara. A harmadik helyen a többek között a Verrasztó testvéreket, Evelynt és Dávidot, valamint Mutina Ágnest edző Fehérvári Balázs zárt.
2010.12.21. 20:00
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Kiss László a legjobb szövetségi kapitány
Kiss László lett az év szövetségi kapitánya a magyar sportújságírók szavazatai alapján. Az úszókat irányító szakember először nyerte el ezt az elismerést, bár az Év sportolója-szavazáson már hatszor nyert, de mindannyiszor az edzők között. Az 1958 óta tartó voksolás örökranglistáján mostani sikerével feljött a harmadik helyre. Kiss irányításával az úszók a margitszigeti Európa-bajnokságon és az eindhoveni rövidpályás Eb-n is hat aranyat szereztek. A második helyen a tavaly harmadik Storcz Botond, a kajak-kenusok kapitánya, míg a harmadikon Kulcsár Győző, a párbajtőrözők vezetője végzett.
2010.12.21. 19:45
 
NMHH: Szalai kötelezettségének tett eleget a Fidesz-frakció ülésére látogatva
Törvényi kötelezettségének tett eleget Szalai Annamária, amikor elfogadta a Fidesz képviselőcsoportjának meghívását a frakció hétfői ülésére, hiszen a megbeszéléseken a Médiatanács elnöke leendő jogalkalmazóként nyilvánított véleményt a médiatörvény tervezetéről - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményében. A kommünikét a hatóság kommunikációs igazgatósága arra reagálva adta ki, hogy a nap folyamán az LMP közleményben szólította fel Szalai Annamáriát, az NMHH elnökét: nyilatkozzon arról, részt vett-e a Fidesz hétfői frakcióülésén.
2010.12.21. 19:15
 
 
Azerbajdzsánban kezdi az évet a magyar futballválogatott
Azerbajdzsán ellen játssza február 9-én első nemzetközi mérkőzését a következő évben a magyar labdarúgó-válogatott. Az mlsz.hu-n olvasható tájékoztató szerint Egervári Sándor csapata idegenben lép pályára, a barátságos összecsapást a fővárosban, Bakuban rendezik meg. Azerbajdzsán jelenleg a 98. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáján, az Európa-bajnoki selejtezők A csoportjában pedig egyelőre ötödik, egy győzelemmel és két vereséggel. A rangsorban 42. magyar együttes az E csoport második helyén áll, miután négy találkozóból hármat megnyert, s csak egyet veszített el.
2010.12.21. 19:00
 
Az OVB jóváhagyta az országos cigány kisebbségi szavazólap mintáját
Jóváhagyta az országos cigány kisebbségi választás szavazólapját keddi ülésén az Országos Választási Bizottság, miután a Legfelsőbb Bíróság - megerősítve az OVB korábbi döntését - úgy határozott, nem indulhatnak a választáson az MCF Magyarországi Cigányok Országos Fóruma azon jelöltjei, akik nem nyilatkoztak arról, hogy a területi vagy országos választókerületben elfogadják-e a jelölést, illetve van-e választójoguk. Az országos kisebbségi választáson induló jelölőszervezeteknek december 14-éig kellett bejelenteniük listájukat az OVB-nél, a testület az MCF listáján szereplő 52 jelölt közül 28-at nem vett nyilvántartásba.
2010.12.21. 18:45
 
Kamionmentés miatt sebességkorlátozás az M7-es autópályán
Kedden este 18 órakor kezdődött meg egy hajnalban felborult kamion műszaki mentése az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 178-as kilométerszelvényénél; a mentés idejére a szakaszon sebességkorlátozást vezettek be - tájékoztatta Karsay Kornél a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. A várhatóan 2-3 órán át tartó műszaki mentés idején az érintett, Somogy megye határában lévő szakaszon az autópálya szegerdői pihenőjén át terelik a forgalmat, 60 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett. A kamion kedden hajnalban tért le az útról és borult fel, személyi sérülés nem történt.
2010.12.21. 18:45
 
NMHH: a Neo FM 35 milliós büntetésnél tart
Legutóbbi ülésén 25 millió forint megfizetésére kötelezte a Neo FM-et a médiahatóság. Az elmúlt hónapokban kiszabott csaknem tízmilliós pénzbüntetéssel együtt így már összesen 35 millió forint büntetésnél tart a csatorna - közölte a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH). Közleménye szerint a Médiatanács vizsgálata megállapította, hogy a rádió szeptember 8-án és 10-én a reklámidő túllépéssel megsértette a médiatörvény erre vonatkozó rendelkezéseit. Szeptemberben pedig összesen harminc alkalommal megszegték azt a vállalásukat, miszerint minden nap este nyolckor 15 perces hírösszefoglalót sugároznak.
2010.12.21. 18:45
 
 
A MÁV-csoport mintegy 40 milliárd veszteséggel zárja az idei évet
A MÁV-csoport a 2010-es évet mintegy 40 milliárd forint veszteséggel zárja - mondta Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója kedden évértékelő rendezvényen, Budapesten. Az elnök-vezérigazgató tájékoztatása szerint a MÁV Zrt. az előzetes adatok alapján 43,1 milliárd forint veszteséggel működött a pályavasúti és központi szolgáltatásokból, a vasúti személyszállítást lebonyolító MÁV-START Zrt. 211 millió forint, a vontatást végző MÁV-Trakció Zrt. 1,64 milliárd forint, a járműkarbantartással foglalkozó MÁV Gépészet Zrt. 107 millió forint mérleg szerinti nyereséget könyvelhet el.
2010.12.21. 18:30
 
Meghalt egy személyautó utasa, miután járműve teherautóval ütközött
Egy ember meghalt a Zala megyei Lispeszentadorján határában, amikor az őt szállító személyautó összeütközött egy tehergépkocsival - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Csizmazia Péter sajtóügyeletes elmondta: a tragédia a Lispeszentadorján és Kányavár közötti összekötő úton történt kora este. Az első információk szerint a fát szállító teherautó és a személygépkocsi frontálisan ütközött egymásnak. A balesetben a személyautó egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a kocsiban ülő két ember pedig megsérült. A történtek miatt a két település közötti utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.
2010.12.21. 18:15
 
Légtelenítő okozta a leázást a pécsi tudásközpontban
Egy légtelenítő szelep meghibásodása okozta azt a leázást, amely miatt kedden ideiglenesen bezárt a szeptemberben átadott Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont - értesült az MTI az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program menedzsmentjéhez közel álló forrásból. Az épület második emeletén a fűtési rendszerből kiáramló víztől mintegy húsz négyzetméteren átázott az álmennyezet, vizes lett a szőnyeg és több bútor is, de könyvekben és más dokumentumokban nem keletkezett kár. Az épület második emeletén a fűtési rendszerből kiáramló víztől mintegy húsz négyzetméteren átázott az álmennyezet, vizes lett a szőnyeg és több bútor is, de könyvekben és más dokumentumokban nem keletkezett kár.
2010.12.21. 18:00
 
NGM: az előirányzat másfélszerese az államháztartási deficit
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - egyenlege november végén 1.304,8 milliárd forintos deficitet mutatott, mely az éves törvényi előirányzat 151 százalékát teszi ki, de a Nemzeti gazdasági Minisztérium így is elérhetőnek tartja a tervezett 3,8 százalékos éves hiány elérését - derül ki a minisztérium honlapján kedden közölt államháztartási (ÁHT) összefoglalóból. Az összefoglaló szerint a múlt év azonos időszakában az államháztartás hiánya az egész éves tény 121,6 százalékát tette ki.
2010.12.21. 17:45
 
 
Az iraki parlament megválasztotta az új kormányt
Megválasztotta az iraki parlament kedden az ország új kormányát, kivezetve ezzel Irakot abból a kilenc hónapja tartó politikai zsákutcából, amely a gazdasági fejlődés megakasztásával és a felekezetközi erőszak visszatérésével fenyegetett. A kabinet tagjai megválasztásukat követően letették a hivatali esküt. A parlament a 42 fősre tervezett kormány 29 "rendes" tagját választotta meg, közte az új kabinetet is vezető Núri al-Máliki síita miniszterelnököt. A többi tárca élén egyelőre ügyvezetők állnak, a végleges vezetőkről ugyanis még vitáznak a koalíciós pártok.
2010.12.21. 17:45
 
 
A holokauszt áldozatainak kétharmadát név szerint azonosították
A holokauszt beazonosított áldozatairól vezetett listán már négymillió név szerepel - jelentette be kedden a jeruzsálemi Jad Vasem intézet és múzeum elnöke, aki szerint azonban a II. világháború alatt meggyilkolt mind a hatmillió zsidó pontos kilétére valószínűleg sosem derül teljes fény. Erkölcsi parancs, kötelesség számunkra az adatok összegyűjtése, és a megemlékezés minden egyes elhunyt emberről. Ha így teszünk, sok fontos anyag kerül elő, amely segít a holokauszt tagadása elleni küzdelemben - mondta Avner Salev. A Jad Vasem az elmúlt hat évtizedben sok millió nevet vizsgált át, és gyűjtött össze a túlélők elbeszéléseiből.
2010.12.21. 17:45
 
Bayern München: Van Gaal szerint Robben januárban visszatérhet
Louis van Gaal vezetőedző szerint a tavaszi szezon első fordulójában, január 15-én visszatérhet a pályára Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója. A szakember kedden azt mondta, hogy a játékos az edzéseken már nagyon jól teljesít, így jó esély van arra, hogy a Wolfsburg elleni idegenbeli bajnokin - ha csak kis időre is, mondjuk 20 percre, de - ott legyen a csapatban. "Már nagyon várja a visszatérést, de hát ez természetes hat hónap kényszerpihenő után" - fogalmazott 26 éves honfitársáról a tréner.
2010.12.21. 17:30
 
 
ÁKK: jövőre 742 milliárd forint lesz a nettó állampapír kibocsátás
Jövőre 742 milliárd forint összegű nettó állampapír kibocsátást tervez az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), a tervezett deviza kibocsátás 4 milliárd euró, ami megegyezik a lejáró adóssággal - közölte az ÁKK tájékoztatóján Borbély László András vezérigazgató-helyettes. A 742 milliárd forintos nettó kibocsátás a piaci finanszírozáshoz való teljes visszatérést jelent. A most befejeződő évre az ÁKK 568 milliárd forint nettó kibocsátást tervezett, de a tényszám ennél kisebb, 446 milliárd forint lett.
2010.12.21. 17:30
 
BUX: -0,42 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 89,09 pontos, 0,42 százalékos csökkenéssel, 21.148,37 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 1,28 százalékkal 19.750 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,97 százalékkal 5.165 forintra csökkent.
2010.12.21. 17:30
 
 
Több tízezer aláírás gyűlt össze az MSZP "Időben szólunk" petíciójához
Már több tízezer aláírást gyűlt össze az MSZP "Időben szólunk" nevű petíciójához, amelyben azt követelik a kormánytól, hogy tartsa be a köztársaság alaptörvényének rendelkezéseit - mondta Horváth Csaba, az MSZP budapesti elnöke. Horváth azt mondta: az "Időben szólunk" petíció az a fórum, amely megpróbálja felhívni a figyelmet arra a nemkívánatos, egyre több ember számára "irritáló és káros" folyamatra, amely a választások után kezdődött. Szerinte a választások előtt az emberek nem gondolták volna, hogy ilyen mértékben fogják lebontani a demokrácia intézményeit.
2010.12.21. 17:30
 
Gyanús szag miatt kiürítették az ENSZ-közgyűlés és a BT termét
Gyanús szag miatt kedden kiürítették az ENSZ-közgyűlés és a Biztonsági Tanács üléstermét - közölte egy szóvivő. Farhan Hak elmondása szerint az intézkedés megelőző jellegű. "Most próbáljuk megállapítani a helyi hatóságokkal együtt, hogy mi ez a szag" - fogalmazott. Más ENSZ-munkatársak azt mondták, hogy a szagot az épület alagsorában keletkezett gázszivárgás okozta. A kiürítés végül csak néhány percig tartott.
2010.12.21. 17:30
 
 
Nem járul hozzá Berlin Bulgária és Románia gyors schengeni csatlakozásához
Túlságosan korainak tartja és nem ért egyet Franciaország és Németország azzal, hogy Románia és Bulgária márciusban csatlakozzon az európai uniós tagországok között határellenőrzés nélküli átjárást biztosító schengeni övezethez. Ez derül ki abból a levélből, amelyet a két ország belügyminisztere, Brice Hortefeux és Thomas de Maiziere intézett az Európai Bizottsághoz - a levél tartalmából a uniós végrehajtó testület egyik szóvivője közölt részleteket kedden Brüsszelben. Az aláírók egyebek között a korrupció és a szervezett bűnözés elleni harcban mutatkozó hiányosságokra hivatkoztak álláspontjuk indoklásakor.
2010.12.21. 17:30
 
Bemutatták a magyar EU-elnökség honlapját
A gyors, pontos, hiteles és széles körű tájékoztatás a célja a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség hivatalos honlapjának - mondta Győri Enikő európai ügyekért felelős államtitkár kedden a Külügyminisztériumban, miután bemutatták az elnökség weblapját. Győri Enikő közölte: a www.eu2011.hu címen elérhető honlap a legfontosabb kommunikációs eszköz lesz a következő félévben, készítői arra törekednek, hogy minden információt egy helyen találjanak meg az érdeklődők. A honlap felépítésénél fontos szempont volt, hogy az közérthető, költséghatékony, interaktív és szolgáltatásközpontú legyen. A honlap folyamatosan épül, bővül, és január 1-jétől "teljes felszereltséggel" működik majd.
2010.12.21. 17:15
 
 
Férjhez megy Zara Phillips, Erzsébet királynő unokája
Újabb esküvő várható az angol királyi családban: Vilmos herceg és párja, Kate Middleton után Anna hercegnő lánya, Zara Phillips is bejelentette eljegyzését partnerével, Mike Tendallal. A Buckingham-palota egyelőre nem közölt információkat az esküvő időpontjáról. A menyasszony kiemelkedő teljesítményt nyújt a lovassportban: 2005-ben lovastusában Európa-bajnok, egy évvel később pedig világbajnok lett, jelenleg pedig a 2012-es londoni olimpiai játékokra készül. Zara párja, Mike Tendall sikeres rögbijátékos. A 29 éves Zara és bátyja, Peter II. Erzsébet legidősebb unokái, Vilmos és Harry hercegek unokatestvérei.
2010.12.21. 17:15
 
 
Ismét indít és fogad járatokat a frankfurti repülőtér
A kedd hajnali órákban kezdődött váratlan havazás miatt elrendelt kényszerszünet után ismét indít és fogad légi járatokat a frankfurti repülőtér. A kedd hajnali órákban kezdődött váratlan havazás miatt elrendelt kényszerszünet után ismét indít és fogad légi járatokat a frankfurti repülőtér. Mint a legnagyobb német repülőteret üzemeltető cég, a Fraport szóvivője az ARD televízióban elmondta, a 9 óráig tartó zárlat a meteorológia előrejelzése dacára bekövetkezett sűrű havazás következménye. Olyan síkossá váltak ugyanis a kifutópályák, hogy nem volt szavatolható a landoláshoz szükséges minimális súrlódási tényező a repülőgépek kerekein.
2010.12.21. 17:15
 
Felfüggesztették a Dublinba érkező és onnan induló repülőjáratokat
Minden, a dublini nemzetközi repülőtérre érkező és onnan induló járatot felfüggesztettek kedden az ír fővárosra zúduló hóesés miatt - mondták el repülőtéri források. A kedd délben lezárt repülőtér akkor fogadhat és indíthat újra repülőgépeket, ha az időjárási körülmények megengedik. Jelenleg a leszállópálya tisztításán dolgoznak. A dublini légikikötő közleményében arra kérte az utasokat, hogy tájékozódjanak légitársaságuknál, mielőtt kimennének a repülőtérre. Európában a hét vége óta szokatlanul erős havazás nehezíti a közlekedést.
2010.12.21. 17:15
 
Cameron: Nagy-Britanniából majdnem "Görögország lett"
Nagy-Britannia könnyen Görögország sorsára juthatott volna, ha a tavasszal kormányra került konzervatív-liberális kormánykoalíció nem kezd hozzá az államháztartás konszolidálásához - mondta kedden a brit miniszterelnök. Cameron szerint nem túlzás a "mentőakció" szó használata, mivel "csak meg kell nézni, mi történik Írországban, Görögországban, Dél-Európában ... nyolc hónappal ezelőtt mi is hasonló irányba tartottunk".
2010.12.21. 17:00
 
 
EU-elnökség: több száz kulturális program itthon és Európában
Mintegy 300 kulturális programot tartanak Magyarország európai uniós elnökségének fél éve alatt itthon és külföldön. A kulturális rendezvények - elsősorban koncertek, kiállítások és konferenciák - többségét Budapesten rendezik. A Hungarofest Nonprofit Kft. keddi tájékoztatása szerint a kiemelt külföldi helyszínek közé tartozik Brüsszel, Bécs, Párizs, London, Berlin és Róma. Ugyancsak a magyar elnökség kulturális programjainak ad majd otthont Zágráb, Ljubljana, Gent, Cannes, Madrid, valamint Torino, Tallinn, Riga és Poznan.
2010.12.21. 17:00
 
 
Húsz százalékkal nőtt az afganisztáni civil áldozatok száma
Húsz százalékkal több volt a civil áldozat Afganisztánban az év első tíz hónapjában, mint 2009 ugyanazon időszakában - derül ki egy friss ENSZ-jelentésből. Az afganisztáni konfliktus 6215 civil áldozata közül 2412 meghalt, 3803 pedig megsebesült. Az áldozatok 76 százalékát a tálibok és más, a kabuli kormányzat és a külföldi erők ellen harcoló lázadók ölték vagy sebesítették meg. A lázadók öngyilkos merényletei és pokolgépes támadásai 998 ember halálát és 2062 sebesülését okozták.
2010.12.21. 17:00
 
Fidesz: az MSZP szólítsa fel lemondásra a bekiabáló Varga Lászlót
A Fidesz elvárja, hogy pártja szólítsa fel a parlamenti mandátumáról való lemondásra Varga László szocialista képviselőt, aki éjszaka bekiabálásával megsértette a Ház tekintélyét. A fideszes Ágh Péter keddi sajtótájékoztatóján kiosztotta az országgyűlési jegyzőkönyv munkapéldányának egyik oldalát. Eszerint keddre virradó éjjel fél háromkor, miután az előterjesztő azt kezdeményezte, hogy zárják le a sztrájktörvény módosításának általános vitáját, Varga László, az MSZP képviselője azt mondta: "Hát, ilyet a világ nem látott", majd a Fidesz egyik politikusának - a jegyzőkönyvben nem rögzített - közbeszólására úgy reagált, hogy "elmész te a picsába, vigyázzál magadra!"
2010.12.21. 16:45
 
 
Eddig 115 milliárd forint folyt be a válságadóból
A "válságadóból" összesen 115 milliárd forint folyt be december 20-ig - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium kedden. A távközlés, az energiaszektor és a kiskereskedelmi láncok szereplői a tervezettnek megfelelően teljesítették a válságadóval kapcsolatos bevallási, valamint előlegfizetési kötelezettségüket. A hétfői teljesítési határidőig közel 161 milliárd forint kötelezettséget vallottak be az érintett ágazatok, amelyet a 2009. évi árbevétel alapján állapított meg a kormányzat. A minisztérium közlése szerint a rendelkezésre álló bevallási adatok és pénzforgalmi információk alapján a korábban megfogalmazott bevételi elvárás várhatóan teljesülni fog.
2010.12.21. 16:45
 
Lemondott Djukanovic montenegrói miniszterelnök
Lemondott Milo Djukanovic montenegrói miniszterelnök kedden, hozzátéve, hogy továbbra is betölti majd a Szocialisták Demokratikus Pártjának vezetői tisztségét. Djukanovic két évtizede határozza meg országa politikai életét, s ezzel a leghosszabb ideje szolgáló államférfi a Balkánon. Montenegró mindössze egy hete vált európai uniós tagjelöltté. "Most, hogy Montenegró stabil állam, és kilábalni látszik a válságból, most, hogy az Európai Unió kapujában és a NATO előszobájában áll, a körülmények adottak, hogy lemondjak a végrehajtó hatalomról" - mondta a csaknem 49 éves Djukanovic podgoricai sajtótájékoztatóján.
2010.12.21. 16:45
 
 
Szalai Annamária lemondását követeli az LMP
Az LMP közleményben szólította fel Szalai Annamáriát, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökét, nyilatkozzon arról, részt vett-e a Fidesz hétfői frakcióülésén. Ha ez ugyanis igaz, akkor az LMP szerint azonnal le kell mondania a Médiatanács elnöki posztjáról - fogalmazott az ellenzéki párt keddi közleménye. Szalai Annamária az MTI megkeresésére azt nyilatkozta: ha az LMP-frakció meghívja, hozzájuk is elmegy. Ha igaz, hogy a Médiatanács elnöke részt vett a Fidesz frakcióülésén, akkor ezzel megsértette a médiatörvényt, amely kimondja, hogy a Médiatanács elnöke pártpolitikai tevékenységet nem folytathat - olvasható az LMP közleményében.
2010.12.21. 16:30
 
 
Tenisz: Köves Gábor irányítja Szávay Ágnes felkészülését
Köves Gábor korábbi válogatott játékos irányítja a jövőben a jelenlegi első számú magyar női teniszező, Szávay Ágnes edzéseit. A világranglistán 37. helyen álló Szávay már Kövessel kezdte meg az alapozást, s ugyan korábbi sérülése miatt a januári ausztrál nyílt bajnokságon még nem léphet pályára, bizakodóan várja a 2011-es esztendőt. Szávay ezen a héten a FED Kupa-válogatott tagjaival, többek között Arn Grétával, Czink Melindával és Babos Tímeával közösen tréningezik. Mint elmondta, januárban kezdi meg a labdás tréningeket, s az első WTA-versenye a februári Open GDF Suez torna lesz Párizsban.
2010.12.21. 16:15
 
 
Csütörtökön nevezi ki Orbán a kormánymegbízottakat a kormányhivatalok élére
Csütörtökön nevezi ki Orbán Viktor miniszterelnök a kormánymegbízottakat a január elsején létrejövő fővárosi és 19 megyei kormányhivatal élére - közölte az MTI érdeklődésére a kormányzati kommunikációs államtitkárság. Az Index kedden azt írta, hogy információi szerint a kormányfő kijelölte az új kormányhivatalok politikai vezetőit, bár a lista még nem teljes.
2010.12.21. 16:15
 
Működésképtelen bombát találtak a római metrón
Működésképtelen robbanószerkezetet találtak a római metrón egy üres kocsiban kedden. A közlekedési cég dolgozói fedezték fel a cipődobozba rejtett, puskaport és fémcsöveket tartalmazó eszközt, amely azonban az olasz rendőrség közlése szerint nem robbanhatott volna fel, mert nem volt benne detonátor. A korábbi hírek robbanóképes, távirányítással működtethető szerkezetről szóltak, ezeket azonban cáfolta egy rendőrségi szóvivő. Szerinte az eszköz kis mennyiségű robbanó port tartalmazott.
2010.12.21. 16:15
 
Jövőre már a válság előtti szinten termel a német gazdaság
A HWWI és az IWH német gazdaságkutató intézet előrejelzése szerint a német gazdaság teljesítménye jövőre már visszatér a válság előtti szintre és közép távon is megőrzi viszonylag magas növekedési ütemét. A német gazdaság teljesítménye 2011 második felében eléri a pénzügyi és gazdasági válság előtti szintet. A fellendülést azonban számos komoly kockázati tényező hatása fenyegeti, elsősorban is a több euróövezeti országot sújtó adósságszolgálati válság oldaláról. Amennyiben államcsődre kerülne sor az euróövezetben, az egy újabb pénzügyi válságot, sőt világméretű recessziót vonna maga után - mondta a HWWI hamburgi világgazdasági kutató intézet szakértője.
2010.12.21. 16:00
 
Kisebb eső, zápor, néhol viharos szél várható, 0, +10 fok körüli hőmérséklettel
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint északon, északkeleten borult, párás, kedden néhol tartósan ködös idő lesz, jelentéktelen hószállingózás, ónos szitálás, szitálás egyaránt előfordulhat. Nyugaton és délen ugyanakkor napos és erősen felhős, párás területek és időszakok egyaránt lesznek. Szerdán délutántól több helyen megvastagszik a felhőzet, és kisebb eső, zápor is előfordul. A déli, délnyugati szél kedden csak északnyugaton erősödik meg, szerdán már több helyen lesz erős, az Észak-Dunántúlon néhol viharos széllökés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán szeszélyes területi eloszlásban 0, +10 fok között alakul.
2010.12.21. 16:00
 
Gazsó: a műsorvezető személyes véleményét fejezte ki az egyperces csenddel
Nem a 85 éve működő intézmény, hanem a műsorvezető és az ügyeletes szerkesztő személyes véleményét tükrözi az egyperces csend - reagált közleményében Gazsó L. Ferenc, az MR1-Kossuth Rádió adófőszerkesztője arra, hogy a közrádió 180 perc című műsora kedd reggel egy percre elhallgatott. "A műsorvezető kommentárja szerint az ügyeletes szerkesztővel közösen ezzel a csenddel kívántak véleményt alkotni az Országgyűlés által kétharmados többséggel elfogadott új médiaszabályozásról" - olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy ez a "szokatlan megnyilvánulás" nem a 85 éve működő intézmény, hanem a fenti munkatársak személyes véleményét tükrözi.
2010.12.21. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523[1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista