2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kihirdették a fehérorosz elnökválasztás hivatalos végeredményét
Fehéroroszország központi választási bizottsága kihirdette pénteken az elnökválasztás hivatalos végeredményét, amely szerint Aljakszandr Lukasenka leköszönő államfő a leadott szavazatok 79,65 százalékával győzött. A kilenc ellenzéki elnökjelölt 0,39 és 2,43 százalék közötti eredményeket ért el, a választási részvétel pedig meghaladta a 90 százalékát. Négy évvel ezelőtt, 2006-ban Lukasenka a voksok 83 százalékát söpörte be. A központi választási bizottság a végeredmény kihirdetése előtt közölte, hogy elutasította Grigorij Kosztuszjev ellenzéki elnökjelölt panaszát, amelyben a december 19-i elnökválasztás eredményének érvénytelenítését kérte. Kosztuszjev szerda este az őrizetbe vett elnökjelöltek nevében adta át beadványát.
2010.12.25. 08:15
 
 
Jézus születését és a szeretetet ünnepli a világ szenteste
Jézus Krisztus születésére emlékezik karácsonykor a keresztény világ, a nem keresztények pedig a szeretet ünnepét ülik. A keresztény tanítás szerint Jézus Krisztus Szűz Máriától született Betlehemben, ennek Dionysios Exigius apát által kiszámított időpontja lett az egész földkerekségen általánosan elfogadott időszámítás kezdőpontja. A karácsonyi ünneplés a szentestével, karácsony vigíliájával veszi kezdetét, amelyen régi hagyomány szerint virrasztottak, böjtöltek és imádkoztak, e hagyomány nyomai maradtak fenn az ilyenkor feltálalt halételekben.
2010.12.24. 16:15
 
Afellay 2015-ig aláírt a Barcelonánál
Az FC Barcelona leszerződtette Ibrahim Afellayt, a PSV Eindhoven holland labdarúgóját. Afellay, aki a csütörtöki orvosi vizsgálat után pénteken írt alá a katalán elitcsapatnál, 2015 júniusáig kötelezte el magát. "Csodálatos érzés, hogy a világ legjobb klubjánál futballozhatok" - mondta a középpályás. A Barcelona és az Eindhoven már november közepén megegyezett a 24 esztendős, 29-szeres válogatott futballista átigazolásáról. Dzsudzsák Balázs csapattársáért hárommillió eurót fizettek a katalánok.
2010.12.24. 16:00
 
 
A Hamász a tűzszünet betartását ígéri
A tűzszünet betartását ígérte pénteken a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász radikális palesztin mozgalom egyik vezetője, miután a héten megsokszorozódtak az Izrael ellen indított rakéta- és aknavetős támadások. "Kinyilvánítjuk, hogy tiszteletben tartjuk a tűzszünetet a megszállókkal" - jelentette ki az övezet északi részén, egy gyűlésen Mahmúd Zahar, akit a Hamász legbefolyásosabb vezetőjének tartanak. Ez nem a gyengeségünket, hanem az erőnket jelzi - tette hozzá. A nem hivatalos tűzszünet 2009 januárja óta tart, amikor Izrael befejezte büntető hadműveletét az övezet szélsőségesei ellen.
2010.12.24. 16:00
 
 
A soproni meccsét kihagyó Taurasi pozitív doppingtesztet produkált
Modafinil nevű stimulánssal, vagyis enyhe serkentővel fennakadt egy doppingvizsgálaton a világ jelenlegi legjobb kosarasának tartott, olimpiai és világbajnok Diana Taurasi, a Rátgéber László által irányított török Fenerbahce játékosa. A WNBA- és Euroliga-győztes ügyvédje, Howard Jacobs elmondása szerint egyelőre az A minta elemzése zárult pozitív eredménnyel, s kérik, hogy a B-t is vizsgálják meg. Erre valószínűleg január első hetében kerül sor. Taurasi játékjogát ideiglenesen felfüggesztette a török sportági szövetség, s a kosaras már ki is hagyott három mérkőzést.
2010.12.24. 15:45
 
 
Az állami duma elfogadta első olvasatban az új START-szerződést
Az állami duma, az orosz parlament alsóháza első olvasatban elfogadta a nukleáris hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló orosz-amerikai szerződés ratifikációs törvényét pénteken. Az új START-szerződés ratifikálása mellett a minimálisan szükséges 226 képviselő helyett 350 szavazott, ellene pedig 58. Az ellenzékinek tekintett kommunista párt (KPRF) és a liberális-demokrata párt (LDPR) előre bejelentette, hogy ellenzi a ratifikálást. Az amerikai kongresszus felsőháza, a szenátus szerdán cikkelyezte be a megállapodást.
2010.12.24. 15:30
 
Orosz extrénere ül ismét a Dinamo Kijev kispadján
Három évre szóló szerződést írt alá, és pénteken már hivatalosan is mint a Dinamo Kijev futballcsapatának vezetőedzője mutatkozott be az ukrán fővárosban Jurij Szjomin. A régi-új orosz tréner 2007 decemberétől már dolgozott a sokszoros bajnok ukrán együttesnél, egészen tavaly májusig, amikor is hazatért, s a moszkvai Lokomotivhoz szerződött. Azóta az a Valerij Gazzajev volt a kijeviek szakvezetője, aki korábban három bajnoki címet is nyert a CSZKA Moszkvával, 2005-ben pedig az UEFA Kupát is elhódította az orosz együttessel.
2010.12.24. 15:30
 
 
Ismét súlyos gondokat okoz a tél az európai közlekedésben
Ismét súlyos gondokat okoz Nyugat-Európa közlekedésében a téli időjárás, és a meteorológusok újabb havazást jósolnak péntekre. A legtöbb probléma Franciaországban, Belgiumban, Németországban és Írországban jelentkezett: több repülőteret be kellett zárni, több száz járatot töröltek, Németország északi részén leállt a vasúti közlekedés, Észak-Olaszországban pedig áradásokra számítanak a heves esőzés miatt, s Velencét máris elöntötte a tenger.
2010.12.24. 15:30
 
 
Magyaros ruhákba öltözik Brüsszel jelképe, a Manneken Pis
Magyarország január elsején kezdődő európai uniós elnökségének tiszteletére a következő hat hónap során többször is magyaros ruhákba öltözik majd Brüsszel világhírű jelképe, a pisilő kisfiú, azaz Manneken Pis. A belga főváros szívében, a világ egyik legszebb terének tartott Grande Place-tól nem messze található szobrocskának több mint hétszáz különböző öltözéke van. Ezek a helyi múzeumban egész évben megtekinthetők, de hetente több alkalommal magára is ölt közülük egyet-egyet. A ruhatár folyamatosan bővül, neves alkalmakkor a látogatók szívesen kedveskednek ruhával ajándékként.
2010.12.24. 15:00
 
 
Nyolcvanhét hajó rajtol a 66. Sydney-Hobart vitorlás viadalon
A nevezések alapján 87 hajó rajtol el vasárnap a hagyományos, immár 66. Sydney-Hobart vitorlás viadalon, amelyen a meteorológiai előrejelzéseket tekintve nem nagyon lehet rekorddöntésre számítani. Az Új-Dél-Wales és Tasmánia közötti 630 tengeri mérföldes (1168 km) távot eddig a Wild Oats teljesítette a leggyorsabban: a 2005-ben felállított csúcs 1 nap 18 óra 40 perc és 10 másodperc. Ian Burns, a 30 méteres szupermaxi kormányosa szerint ezúttal jó darabig az lesz a cél, hogy a hajót egyben tartsák a tekintélyesnek ígérkező hullámokban, s a sietség, az eddigi legjobb idő lefaragása helyett az óvatosságra kell helyezni a hangsúlyt.
2010.12.24. 14:45
 
 
Kétezer utas rekedt a párizsi Roissy repülőtéren
A havazás és a hideg idő miatt a péntekre tervezett 1160 járatból már négyszázat töröltek Párizs legfontosabb repülőterén, a Roissy-Charles de Gaulle-on. Kétezer utas volt kénytelen az éjszakát Európa harmadik legnagyobb repülőterén tölteni, járatának indulását várva. A polgári légiközlekedési főigazgatóság (DGAC) szóvivője azonban közölte, hogy kétszáz induló és kétszáz érkező járatot kellett törölni a szélsőséges időjárási körülmények miatt. Becslése szerint járatonként átlagosan 150 embert sújtanak a törlések, így összesen már legalább 60 ezer utast érint a probléma. Helyi idő szerint péntek 13 óráig várhatóan a járatok felét kell törölni.
2010.12.24. 14:45
 
 
Mourinho szerint ő jobban megérdemli az év edzője címet, mint Del Bosque
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának trénere úgy véli, ő jobban megérdemli az év edzője címet, mint a spanyol válogatottal világbajnok Vicente Del Bosque. A portugál szakember a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva arról beszélt, hogy az Internazionale élén az első félévben elért sikereit nem tudja felülmúlni. Az olasz lap újságírója azt kérdezte tőle, miként reagálna arra, ha a FIFA-Aranylabda szavazáson Del Bosque lenne a kategória győztese, amint erre vonatkozóan keringenek is értesülések.
2010.12.24. 14:30
 
Megszűnt a szmogriadó Székesfehérváron
Megszűnt a szmogriadó Székesfehérváron; a szálló por koncentrációja péntekre mérséklődött, a helyi mérőállomáson mért adatok már jó értéknek számítanak. A szálló por koncentrációja a hét elejére elérte a riasztási küszöbértéket, emiatt Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere kedden elrendelte a szmogriadót - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A riadó idején nem közlekedhettek a városban a fekete és piros környezetvédelmi plakettel jelölt személyautók. A tilalom betartását a rendőrség ellenőrizte - tette hozzá R. Szabó Ágnes.
2010.12.24. 14:15
 
Borult, csapadékos idő lesz, 1-7 fokkal
Estétől egyre többfelé ered el az eső, amelyet hajnaltájt a Kisalföldön és a Dunántúli-középhegységben havazás vált fel. Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég, többfelé csapadékkal: a Dunántúlon és az ország középső részén egyre inkább hó, másutt még eső valószínű. A szél péntek estétől északnyugatira fordul, szombaton egyre többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1, 7 fok között alakul.
2010.12.24. 14:00
 
 
A Jupiter lett volna a betlehemi csillag?
Évszázadok óta foglalkoztatja a tudósokat a betlehemi csillag - üstökös, avagy szupernóva (a Napnál nagyobb tömegű csillag végső robbanása) jelezhette-e a napkeleti bölcseknek Jézus születését; egy brit csillagász szerint viszont a Jupiterről van szó. A bibliai leírásokban sok a bizonytalanság, így nehéz pontosan megállapítani, hogy mi is történt több mint két évezreddel ezelőtt, ám Mark Thompson egy jelentős csillagászati eseményt fedezett fel, amely megmagyarázhatja a jelenséget. Történelmi feljegyzések, valamint a bolygók és a csillagok kétezer év előtti helyzetének számítógépes szimulációja alapján a brit asztronómus úgy véli, hogy a betlehemi csillag történetét a Jupiter mozgása magyarázhatja meg.
2010.12.24. 14:00
 
A Tisza továbbra is árad középső szakaszán
A Tiszán levonuló árhullám Szolnoknál tetőzés közelében van, a vízállás péntek reggel 850 centiméter volt, ami fél méterrel meghaladja a harmadfokú védelmi szintet; a megyeszékhely alatt, naponta 5-10 centiméterrel növekedve, továbbra is árad a folyó - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője. Lovas Attila igazgató tájékoztatása szerint a Zagyva és a Tarna is végig árad, a Fehér- és a Fekete-Körösön az enyhe időjárás következtében hóolvadás indult el. Ennek következtében a felső szelvényekben 50-100 centiméter közötti vízszintemelkedés figyelhető meg.
2010.12.24. 13:30
 
 
Hároméves csúcson volt az INA ára a zágrábi tőzsdén
A horvát INA olaj és gáztársaság részvénye hároméves csúcsot döntött pénteken a zágrábi értéktőzsdén, 3.102.02 kunás (117.078 forint) áron. A karácsony miatt rövidített kereskedést 3.067,04 kunán végezte, ez 5,23 százalékkal magasabb a csütörtöki zárónál, és ezzel a nap legtöbbet dráguló részvénye volt. A zágrábi tőzsde CROBEX mutatója 0,56 százalékkal 2.077,94 pontig haladt fölfelé pénteken.Elképzelhető, hogy egy amerikai befektető is beszállt a versenybe, azaz nem biztos, hogy még mindig csak a horvát nyugdíjalapok vásárlásai hajtják fel az INA árát - idézett egy meg nem nevezett zágrábi részvényelemzőt a Reuters hírügynökség.
2010.12.24. 13:30
 
Emelkedik a Hármas-Körös vízszintje
A mellékfolyókon levonuló árhullám és a Tisza visszaduzzasztó hatása miatt a Hármas-Körös vízállása lassan emelkedik; a folyón Szarvasnál másodfokú az árvízvédelmi készültség - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A Hármas-Körösön Szarvasnál reggel 706 centiméter volt a vízoszlop magassága, ami hat centiméterrel haladja meg a másodfokú riasztási szintet. A folyó alsóbb szakaszán, Gyomaendrődnél, valamint a Sebes-Körösön Körösladánynál, illetve a Berettyón Szeghalomnál továbbra is elsőfokú a készültség, így az igazgatóság 340 kilométer hosszúságú védvonalaiból 22 kilométeren másod-, 124 kilométeren pedig a legalacsonyabb szintű a riasztás.
2010.12.24. 13:15
 
 
Konrád György a Berliner Zeitungnak a médiatörvényről
A magyar médiatörvényről és a belpolitikai helyzetről fejtette ki álláspontját Konrád György író a Berliner Zeitung című német lap érdeklődésére. "Ez erősen emlékeztet engem 1933-ra, amikor az NSDAP (Nemzetiszocialista Német Munkáspárt) látszólag demokratikus feltételek között választási többséggel hatalomra jutott" - idézte a liberális író szavait a dpa német hírügynökség. "A kormány most megkísérli érvényteleníteni azt, amit a sajtószabadság 1989-es bevezetésével elértünk" - fűzte hozzá a 77 éves író, akivel kapcsolatban a dpa emlékeztetett arra, hogy 1991-ben megkapta a Német könyvkiadók Béke-díját, 2001-ben pedig Aachen városának nemzetközi Károly-díját.
2010.12.24. 13:15
 
 
Karácsonykor többet tévéznek a magyarok
Karácsony napjaira a televíziók átalakítják a műsorstruktúrájukat, és növekszik a szórakoztató programok aránya. Tavaly az ünnepek alatt naponta 343 percet, vagyis csaknem öt és háromnegyed órát töltött a magyar lakosság a televízió képernyője előtt. Ez majdnem másfél órával több, mint a 265 perces éves átlag. A legnagyobb országos csatornák az idén is közönségfilmekkel készülnek a karácsonyra. A Nielsen piackutató Magyar Televíziónak készített felmérése szerint a tavalyi karácsony estén és 25-én naponta átlagosan a népesség 82 százaléka nézett legalább egy percig tévét, míg az éves átlag 78 százalék.
2010.12.24. 12:15
 
 
Belga lap a magyar médiatörvényről
A médiával kapcsolatosan frissen elfogadott magyar jogszabálycsomaggal foglalkozott egy pénteki cikkében a La Libre Belgique című belga napilap. A törvény móresre tanítja a médiát című írásában Olivier le Bussy tudósító felidézte a törvény legfontosabb vitatott elemeit, illetve az azokat ért kritikákat. Megjegyezte, hogy a vita hamar túllépte a magyar határokat, és csupán néhány nappal azelőtt robbant ki, hogy Magyarország átveszi Belgiumtól az Európai Unió soros elnökségét.
2010.12.24. 12:00
 
Kiraboltak egy benzinkutat az Egressy úton
Kiraboltak egy benzinkutat péntekre virradóra Zuglóban, az Egressy úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Egy ismeretlen férfi feltehetően fegyverrel fenyegette meg a benzinkút dolgozóit, majd a bevétellel együtt elmenekült a helyszínről - mondta Kormos Endre. A rablás során személyi sérülés nem történt - tette hozzá a sajtóügyeletes.
2010.12.24. 11:45
 
 
Kilenc hónappal karácsony után születik a legtöbb gyerek
A karácsony a szó szoros értelmében a szeretet ünnepe: szeptemberben, azaz kilenc hónappal az ünnep után több gyerek jön világra, mint más hónapokban. A német demográfiai intézet adatai szerint az éves születésszám kilenc százaléka esik szeptemberre, a többi hónapban egyenletesen oszlik el az újszülöttek száma: átlagosan 8,3 százalék születik egy-egy hónapban. Az intézet a 2000-től 2009-ig terjedő időszak adatait vizsgálta. Egy negyven évvel ezelőtt készített hasonló vizsgálat is megegyező eredményre jutott. Ez alátámasztja azt az elméletet, mely szerint decemberben több gyerek fogan, mint a többi hónapban.
2010.12.24. 11:45
 
 
A NOB-elnök szerint jó évet zárt az olimpiai mozgalom
Jacques Rogge megítélése szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az ötkarikás mozgalom minden tekintetben sikeres, jó évet zár 2010-ben. A NOB-elnök, akinek az esztendőt értékelő nyilatkozatát a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja közölte pénteken, úgy látja, hogy a nyitány a Vancouverben rendezett téli olimpiával kiválóan sikerült.
2010.12.24. 11:45
 
Új Dunántúli Napló: már hét jelölt van a színház vezetésére Pécsett
Nem kizárt, hogy újabb jelentkező van a Pécsi Nemzeti Színház igazgatói székére - írta pénteki számában az Új Dunántúli Napló, amely úgy tudja, hogy a város Szikora Jánost kérte fel a posztra. Jelenleg úgy tűnik, immár heten próbálják "bevenni" a Pécsi Nemzeti Színházat - írta a lap, amely szerint az újabb vetélytárs Szikora János rendező. Rajta kívül Balikó Tamás jelenlegi direktor, Dörner György, Márton András, Moravecz Levente, Rázga Miklós és Rusznyák Gábor adott be pályázatot. Az anyagok hamarosan a szakmai bizottsághoz kerülnek, és a kilenc tagú társaság januárban sorra meghallgatja a jelentkezőket.
2010.12.24. 11:30
 
Jelentős késések a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon
Halálra gázolt egy embert a vonat Pécelnél, a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon közlekedőknek jelentős, akár 50-100 perces késésekkel kell számolniuk - közölte a Mávinform ügyeletese. Pécel és Isaszeg között jelenleg mind a két vágányon áll a vonatforgalom. A rendőrségi helyszínelés befejezéséig több vonatnál jelentős késések várhatók. A menetrendszerű közlekedést a délutáni órákra ígérik a szakemberek. Az ismeretlen személyazonosságú embert, aki nem a kijelölt helyen ment át a síneken, a Nyugati pályaudvarról a Keleti pályaudvarra közlekedő Jázmin (kör) InterCity gázolta el Pécel állomásnál.
2010.12.24. 11:15
 
 
Az ENSZ elismerte Ouattarát Elefántcsontpart elnökének
Az ENSZ Közgyűlése elismerte csütörtökön Alassane Ouattarát Elefántcsontpart törvényes elnökének, miután a világszervezet megállapította, hogy ő győzött Laurent Gbagbo leköszönő államfő ellenében a november végi választáson. A 192 tagú Közgyűlés egyhangúlag ismerte el Ouattarát annak révén, hogy az általa delegált diplomaták képviselik az országot az ENSZ-nél. Az ENSZ illetékes bizottsága az előző nap akkreditálta az Ouattara delegálta nagykövetet, Youssouf Bambát. A lépéssel az ENSZ-nek az a célja, hogy megerősítse helyzetében Ouattarát, és hogy még inkább elszigetelje Gbagbót, aki nem hajlandó távozni a hatalomból, és akinek diplomaták szerint csak kevés támogatója van a nemzetközi közösségben.
2010.12.24. 11:15
 
 
Assange szerint egy amerikai börtönben esélyes lenne, hogy megölik
Julian Assange, a WikiLeaks alapítója azt állította egy pénteken megjelenő lapinterjújában: "jó esélye" van annak, hogy megölnék, ha az Egyesült Államoknak sikerülne elérni azt, hogy Nagy-Britannia kémkedés gyanúja miatt kiadja őt, és amerikai börtönbe kerülne. Mint a The Guardian című lapnak nyilatkozva mondta, ugyanazt tennék vele amerikai börtönben, mint Jack Rubyval tették 1967-ben. Ruby gyilkolta meg Lee Harvey Oswaldot 1963. november 24-én, két nappal azután, hogy Oswaldot letartóztatták John F. Kennedy elnök feltételezett meggyilkolásáért.
2010.12.24. 11:15
 
Lakást kapnak a devecseri Dankó-telepen élő romák
Lakáshoz juthatnak azok a devecseri romák, akiknek a háza a vörösiszap-ömlésben megsemmisült Dankó-telepen állt, ám a kártalanítással kapott pénzből nem tudnának másikat vásárolni, vagy nem jogosultak kártalanításra engedély nélkül épült viskóik miatt - mondta Toldi Tamás (Fidesz-KDNP), a település polgármestere. Közlése szerint az önkormányzat rendeletet alkotott arról, hogy különbizottság alakul a Dankó-telepi romák sorsának megoldására. "Senkit nem hagyunk magára" - fogalmazott a polgármester.
2010.12.24. 11:00
 
 
Orbán: Magyarország új alkotmánya 2012. január elsején lép hatályba
Magyarország új alkotmánya 2012. január elsején lép hatályba, az új alaptörvényt jövő év április 25-én, húsvéthétfőn fogadja el az Országgyűlés - nyilatkozta Orbán Viktor a Magyar Nemzetben. Az alkotmányozás jogát éles politikai harcban szereztük meg, és élni is fogunk vele - mondta a kormányfő a lap azon felvetésére, hogy az ellenzék szerint az új alkotmány nem Magyarország alkotmánya lesz, hanem a Fideszé. "Indokolt lenne a szocialisták szerénysége ebben az ügyben. Egyfelől olyat még nem láttunk, hogy az ancien régime emberei, akiknek a hatalmát ebben az esetben egy kétharmados alkotmányos forradalommal megdöntötték, lelkesen vettek volna részt az új rend kiépítésében. Ők minden eszközzel a bukott rendszert védik" - fogalmazott Orbán.
2010.12.24. 10:45
 
 
Az okostelefonok térhódítása
Világszerte nagy az érdeklődés az okostelefonok iránt, a felhasználók döntő többsége már ilyen készüléket szeretne magának, ha meg tudná fizeti, és mivel az áruk folyamatosan csökken, valószínűleg igazuk lesz a kutatóknak, 2011 már a mindentudó eszközök éve lesz. Az előrejelzések szerint egy év múlva már minden második amerikai ilyen telefont használ. Magyarországon egy kissé más lesz helyzet, itt csak 2015-ben érik el a gyártók és szolgáltatók ezt az arányt. Amerikában már az idén október végén több mint 60 millió ember használt okostelefont, s az arányuk folyamatosan nő.
2010.12.24. 10:45
 
Kolumbiában többen meghaltak egy földcsuszamlásban
Legalább 13 ember meghalt, és több mint 27 megsérült a Kolumbia délnyugati részén fekvő Narino tartományban történt földcsuszamlásban, amely öt lakóházat és egy bárt betemetett. A Bogotától mintegy 500 kilométerre lévő San Gerardo településen még csütörtökön történt az eset. Három embert eltűntnek nyilvánítottak, s mintegy 400 családot kellett elköltöztetni a területről. Az áldozatok között gyerekek is vannak - közölte Alexander Realpe polgármester. A mentőalakulatok még mindig azon igyekeznek, hogy eltakarítsák az iszaptömeget a betemetett épületekről.
2010.12.24. 10:30
 
 
Kiemelkedően sikeres évet zár a Szépművészeti Múzeum
Kiemelkedően sikeres évet zár a Szépművészeti Múzeum, amelynek hamarosan megkezdődhet a bővítése is - mondta el a főigazgató. Baán László az elmúlt év eredményei közül kiemelte: 2010-ben zárt a múzeum egyik legsikeresebb tárlata, a mintegy 230 ezer látogatót vonzó Botticellitől Tizianóig - Az itáliai festészet két évszázadának remekművei című kiállítás, amelyen 130 festményt, köztük Leonardo da Vinci Hermelines hölgyét is láthatták a múzeum látogatói.
2010.12.24. 10:30
 
 
NHL: Washingtonban nyert a Pittsburgh
Sorozatban a 23. mérkőzésén szerzett pontot Sidney Crosby, aki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján góllal és gólpasszal segítette győzelemhez csapatát, a Pittsburgh Penguinst. A Pingvinek szétlövéssel kerekedtek felül a Washington Capitals együttesén csütörtökön. Crosby teljesítménye a pontszerzés tekintetében a legjobb a ligában azóta, hogy az 1992/93-as idényben a svéd Mats Sundin egymást követő harminc találkozóján játszott eredményesen.
2010.12.24. 10:00
 
 
Van Bommel a szezon végéig a Bayernnél marad
A Bayern München vezetői szerint Mark van Bommel az idény végéig a labdarúgócsapatnál marad. "Nem hiszem, hogy télen távozna" - mondta a holland középpályásról Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klub elnöke. Van Bommel szerződése a szezon végén jár le, mivel az egyesület nem kezdett vele tárgyalásokat annak meghosszabbításáról, így kilátásba helyezte esetleges távozását. A VfL Wolfsburg már jelezte leigazolási szándékát. A 33 éves futballista 2006-ban igazolt a Bayernhez az FC Barcelonától.
2010.12.24. 09:30
 
 
NBA: kikapott a ligaelső San Antonio
Tíz sikerrel megvívott mérkőzés után vereséget szenvedett a San Antonio Spurs az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A ligaelső az Orlando Magic vendégeként kapott ki 123-101-re a csütörtöki játéknapon. Eredmények: Orlando Magic-San Antonio Spurs 123-101, Sacramento Kings-Milwaukee Bucks 79-84, Phoenix Suns-Miami Heat 83-95.
2010.12.24. 09:30
 
Torlódás a röszkei határátkelő kilépő oldalán
A Nyugat-Európából az ünnepekre hazatérő vendégmunkások miatt péntek reggelre kétórás várakozás alakult ki a röszkei autópálya határátkelőhely kilépő oldalán - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az átkelő teljes kapacitáson üzemel, a kilépő autósokat összesen nyolc sávon ellenőrzik - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A főhadnagy a torlódás elkerülése érdekében azt javasolJa az útrakelőknek, hogy válasszák a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőt, utóbbit a magyar és szerb állampolgárok használhatják reggel 8 és délután 4 óra között.
2010.12.24. 09:30
 
 
Karácsonyi menetrend a közösségi közlekedésben
A karácsonyi hétvégén rendkívüli menetrend szerint közlekednek a MÁV, a Volánbusz és a BKV járatai. Az ünnep miatti változás csak a mai és a szombati közlekedést érinti, karácsony második napján a szokásos vasárnapi menetrend lesz érvényben. A BKV járatai ma a szombati közlekedési rend szerint, de rövidebb üzemidővel közlekednek. A nappali járatok 16 óra körül indulnak utoljára, ezután - az ilyenkor szokásos módon - az éjszakai buszokkal lehet utazni.
2010.12.24. 09:30
 
Népszava: a 4-es metró szerződéseihez kapcsolódó dokumentumokat foglaltak le
A 4-es metró szerződéseihez kapcsolódó dokumentumokat foglaltak le a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói a DBR Metró Projektigazgatóságán - írja a Népszava. A lap értesülését megerősítette a hatóság is. Az iratlefoglalás a hűtlen kezelés gyanújával indult, folyamatban lévő nyomozással függ össze. Az Állami Számvevőszék jogi osztálya szeptember végén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen az ügyészségen. A feljelentés az ÁSZ-jelentéséből derült ki - írja a lap. Hozzáteszi, hogy a bűncselekménygyanút a számvevők három témával látták igazoltnak: a szabálytalan közbeszerzésekkel, a teljesítéssel arányban nem álló kifizetésekkel és a felelőtlen, előreláthatóan kárt okozó szerződéskötési gyakorlattal.
2010.12.24. 09:15
 
 
Anarchisták a Chile római nagykövetségén felrobbant bomba feladói
Egy olasz anarchista csoport jelentkezett a Chile római nagykövetségén csütörtökön felrobbant csomagbomba küldőjeként, de az olasz rendőrség valószínűnek tartja, hogy a svájci külképviseleten aznap felrobbant, nagyon hasonló csomagbomba mögött is ez a szervezet áll. A detonációk súlyosan megsebesítettek egy-egy követségi alkalmazottat, a küldemények felbontóit: a svájci kirendeltségen egy 53 évest, a chilein pedig egy 33 éves embert.
2010.12.24. 08:45
 
Megmenti egy bank az Emfeszt
Haladékot adott az E.ON az Emfesz tartozásának kiegyenlítésére, és hamarosan kisegíti egy hazai pénzintézet a kintlévőségei miatt fizetési nehézségekkel küszködő Emfesz Kft.-t - írja a Világgazdaság portálján és a Magyar Nemzet. A Népszabadságban Góczi István, az Emfesz ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy néhány héten belül rendezni tudják a helyzetet. A lapok visszaidézik az Emfesz közlését arról, hogy Pomázi Csaba vállalkozó cégei több milliárd forinttal tartoznak a gázkereskedő társaságnak. A Világgazdaság a bank nevét a forrása kérésére nem fedte fel. Az újság honlapja emlékeztet arra: a lap csütörtöki számában Góczi István ügyvezető cáfolta, hogy az Emfesz-nek lejárt tartozása lenne.
2010.12.24. 08:45
 
 
Népszava: eddig 200 pénztártag nyilatkozott a maradásról
Csütörtök délelőttig kétszáz pénztártag nyilatkozott arról, hogy magán-nyugdíjpénztári tag marad, és nem lép át az állami rendszerbe - olvasható a Népszavában. A lap az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) összesítésére hivatkozik. Egy pénztártag az újságnak elmondta: sorban állás nélkül, körülbelül három perc alatt végzett az ügyintézéssel. A Népszava emlékeztet: aki 2011. január 31-ig nem nyilatkozik arról, hogy magán-nyugdíjpénztári tag akar maradni, az a második pillérből automatikusan átkerül az állami nyugdíjrendszerbe.
2010.12.24. 08:45
 
 
Orbán: nem tervezünk változtatni a médiatörvényen
"Eszünk ágában sincs" - így válaszolt Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy hajlandóak-e változtatni a médiatörvényen, illetve a bírálatok után fontolgatják-e annak módosítását. A miniszterelnök csütörtökön a Hír TV Rájátszás című műsorában megismételte: nincs olyan passzusa a magyar médiatörvénynek, amely valamelyik európai uniós tagállam médiaszabályozásában ne lenne benne. Ez egy európai törvény - mondta. Az interjúban Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy kitölti-e a mandátumát Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, úgy reagált: "a jegybank független Magyarországon, tehát a parlamentnek, illetve a magyar kormánynak nincs lehetősége arra, hogy az ő mandátumát elvegye. Ha lenne, már rég meg is történt volna."
2010.12.24. 08:30
 
 
Megszűnt a szmogriadó Budapesten
Megszűnt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, mert a mérések alapján indokolatlanná vált - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A csütörtöki mérési adatok alapján tovább csökkent Budapesten a kisméretű szálló por koncentrációja és egyik fővárosi mérőponton sem érte el a tájékoztatási küszöbértéket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a légszennyezettségi mutatók pénteken tovább javulhatnak.
2010.12.24. 08:30
 
 
Obama és Medvegyev telefonbeszélgetése a START-szerződésről
Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz elnök csütörtöki telefonbeszélgetésükben történelmi jelentőségűnek nevezték az új START-szerződést, amelyet az amerikai szenátus az előző nap ratifikált. Medvegyev gratulált Obamának. Mindketten kifejezték abbéli meggyőződésüket, hogy a szerződés tovább mélyíti a két ország kapcsolatát - közölte a washingtoni Fehér Ház. "A két elnök idei együttműködése nagyon termékeny volt" - olvasható a közleményben, amely szerint a START-on kívül az elnökök szót ejtettek Afganisztánról, Kirgizisztánról, Iránról és arról az orosz-amerikai megállapodásról, amely az atomtechnológia és nukleáris anyagok egymás közötti megosztásáról szól.
2010.12.24. 08:30
 
 
Tarlós István: jó úton haladnak a tárgyalások a kormánnyal a BKV-ról
Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester szerint jó úton haladnak a tárgyalások a kormánnyal a BKV-ról, így hamarosan hosszú távra megoldódhatnak a közlekedési vállalat problémái. A főpolgármester csütörtökön a Magyar Televízió Az Este című műsorában azt mondta, a tervek szerint az állam átvállalja a BKV csaknem 80 milliárdos külső hitelállományának egy részét, 50 százalékban beszállnak a cég költségvetésébe, és a jegyek, bérletek átkerülhetnek az 5 százalékos áfakörbe. "Ha csak egy része kerül bele ezekből a végleges megállapodásba, akkor is hosszú távú megoldás születik" - tette hozzá.
2010.12.23. 22:15
 
Feloldották az útzárat az M5-ös autópályán Kecskemétnél
Feloldották az útzárat az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Kecskemét közelében, ahol egy kigyulladt autóbusz műszaki mentése miatt kellett lezárni az autópálya érintett szakaszát csütörtök este - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az útzár addig tartott, amíg a tűzoltók eloltották a tüzet - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Rákosi Mihály tanácsos hozzátette: a buszon a személyzettel együtt 45-en utaztak, de közülük senki sem sérült meg. Töttős Györgyi, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese korábban az MTI-vel azt közölte: egy német rendszámú, román állampolgárokat szállító autóbusz gyulladt ki az M5-ös autópályán.
2010.12.23. 21:45
 
Bírálta a magyar médiatörvényt a cseh külügyminiszter
Az Európai Unió demokratikus alapelveivel "összeegyeztethetetlennek" nevezte az új magyar médiatörvényt Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter a dpa német hírügynökségnek csütörtökön adott interjújában. A hírügynökség szerint Schwarzenberg a törvényt jelenlegi formájában "veszélyesnek" nevezte, és úgy vélekedett: "Ha a törvény cikkelyeit megfelelően értelmezzük, akkor az a média teljes elhallgattatásához vezethet." A cseh külügyminiszter annak a nézetnek adott hangot, hogy az Európai Uniónak rögtön a magyar uniós elnökség január elsejei kezdetekor egyértelművé kell tennie a törvénnyel kapcsolatos álláspontját.
2010.12.23. 21:30
 
Brit külügyminisztériumi állásfoglalás a magyar médiaügyben
Állásfoglalást adott ki csütörtökön a brit külügyminisztérium a magyarországi média helyzetével kapcsolatban. A Foreign Office honlapján megjelent hivatalos szóvivői közlemény szerint a sajtószabadság a szabad társadalom központi eleme. "Reméljük, hogy a magyar kormány hamarosan kielégítő módon megoldja ezt a kérdést, és azt is, hogy (az ügy) nem gyakorol kedvezőtlen hatást a magyar EU-elnökség sikeres lebonyolítására" - áll a brit külügyminisztérium csütörtök este közzétett rövid állásfoglalásában.
2010.12.23. 21:30
 
Újra teljes vonalán jár a 3-es metró
Újra jár a 3-as metró Budapesten a Deák tér és a Lehel tér között; csütörtök este a Nyugati pályaudvar állomásnál füstöt észleltek, emiatt egy ideig állt a forgalom - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. A pályatesten az úgynevezett programszőnyegből látták a füstöt feltörni - mondta el Bakó Pál. A füstölés okát vizsgálják - tette hozzá.
2010.12.23. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517[1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista