2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Eltűnhet a köztéri reklámok tizede a KRESZ módosítása miatt
A köztéri reklámok tizede tűnhet el az "egyes közlekedési tárgyú törvények", vagyis a KRESZ legutóbbi módosítása kapcsán - írta a Népszava. A lap hétfői számában megjelent cikk szerint a módosítással felszámolják az autópályák mentén elhelyezett óriásplakátokat, és a városi reklámfelületekből is jóval kevesebbet engedélyeznek a jövőben. Megjegyzik, hogy Magyarországon mintegy 23 cég foglalkozik kültéri reklámokkal. Az új törvény szakmai becslések szerint 3-5 ezer hirdetőfelületet szüntet meg, s ez érzékenyen érinti majd az ügynökségeket is, hiszen a reklámköltés a közterületi reklámfelületeken már tavaly is a harmadával csökkent.
2010.12.27. 07:15
 
Tűzoltók csörlőztek ki egy elakadt hókotrót Zsámbék és Páty között
Budapesti tűzoltók csörlőztek ki egy elakadt hókotrót vasárnap este a Zsámbék és Páty közötti úton - tájékoztatta az MTI-t Virág Ferenc százados, a tűzoltóság ügyeletese. A mentésben egy daru és egy munkagép vett részt. A hókotró - miután kiszabadították - folytathatta munkáját.
2010.12.27. 07:15
 
 
Istentiszteleten vett részt az Obama család
A Hawaiin vakációzó Obama család vasárnap istentiszteleten vett részt egy helyi katonai támaszponton lévő templomban, amely annak a településnek a közelében van, ahol az amerikai elnök szabadságát tölti a családjával. Barack Obama, hitvese, Michelle, valamint két lányuk, Malia és Sasha mintegy száz hívővel együtt karácsonyi énekeket énekelt a St. Michael templomban. Obama ritkán vesz részt istentiszteleten, mert el akarja kerülni, hogy a szertartások résztvevőit a jelenléte miatti biztonsági intézkedések zavarják. Legutóbb szeptember 19-én vett részt nyilvánosan Washingtonban vasárnapi misén.
2010.12.27. 07:15
 
 
Chávez törvényerejű rendeletet hozott az árvízkárok felszámolásáról
A Venezuelát a közelmúltban sújtó árvizek okozta károk felszámolására létrehozott pénzalapról intézkedik Hugo Chávez első törvényerejű rendelete. A dél-amerikai ország parlamentje december 17-én szavazta meg azt a törvényt, amely szélesebb jogkörökkel ruházza fel az elnököt, s lehetővé teszi, hogy törvényerejű rendeletekkel kormányozzon másfél évig. A vasárnap aláírt rendelet értelmében az első szakaszban 10 milliárd bolivárt (az árfolyamváltozástól függően 3,8 milliárd vagy 2,3 milliárd dollárt) költenek azoknak a településeknek az újjáépítésére, amelyeket a természeti katasztrófa sújtott novemberben és decemberben. Az áradásokban 38 ember vesztette életét, 130 ezren váltak hajléktalanná.
2010.12.27. 07:15
 
 
Premier League: Geráék kikaptak a sereghajtótól, a listavezető nyert
A Gera Zoltánnal felálló Fulham hazai környezetben 3-1-es vereséget szenvedett a játéknap előtt sereghajtó West Ham Unitedtől az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén. A magyar válogatott csapatkapitánya végigjátszotta az összecsapást. A vasárnapi játéknapon a listavezető Manchester United a két gólt szerző Berbatov vezetésével könnyedén nyert a vendég Sunderland ellen. Eredmények: Fulham-West Ham United 1-3 (1-2); Man. United-Sunderland 2-0 (1-0); Blackburn Rovers-Stoke City 0-2 (0-0); Bolton Wanderers-West Bromwich Albion 2-0 (1-0); Newcastle United-Man. City 1-3 (0-2); Wolverhampton Wanderers-Wigan Athletic 1-2 (0-2); Aston Villa-Tottenham Hotspur 1-2 (0-1).
2010.12.26. 22:00
 
 
Idén stabilizálódik, jövőre nő a pc-piac
Bár az idei fellendülés a várakozásokkal ellentétben elmarad a magyar pc-piacon, a szakértők úgy vélik a 2010-es stabilizálódás után már biztosan lesz növekedés 2011-ben. A magyar piacon az idén 410-420 ezer hordozható gépet, s mintegy 120 ezer asztali számítógépet adnak el. Az előbbi nagyjából megfelel a tavalyi eladásoknak, hiszen vannak olyan szakértők, aki szerint 10 ezerrel kevesebb, míg mások szerint 4 százalékkal több hordozható gép talál vevőre 2010-ben, mint 2009-ben. Az asztali gépek eladása, ennél egyértelműbb vélemények és előrejelzések szerint, mintegy 8 százalékkal esik vissza 2010-ben.
2010.12.26. 22:00
 
Osztrák liga: Villachban nyert a Fehérvár
A Fehérvár együttese idegenben 3-2-re legyőzte a Villach csapatát az osztrák jégkorongliga vasárnapi játéknapján. Eredmény: Villach (osztrák) - Sapa Fehérvár AV19 2-3 (0-2, 1-0, 1-1).
2010.12.26. 21:30
 
 
Magyar-román jégkorongliga: a Vasas is a négy között
A Vasas jutott be harmadikként a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga négyes döntőjébe, miután vasárnap harmadszor is legyőzte a Ferencvárost. A Csíkszereda korábban az Újpest legyőzésével, míg a Dunaújváros a Sapa Fehérvár feletti vasárnapi diadalával jutott a négy közé. Az utolsó kiadó helyre még a román Fenestela Brasov (román) és a Miskolc pályázik. Vasárnapi sikerükkel a magyarok vezetnek 2-1-re, a három győzelemért tartó párharcban. MOL Liga, negyeddöntő, 3. mérkőzések: FTC-Orangeways - Vasas 0-7 (0-0, 0-3, 0-4); Sapa Fehérvár AV19 - Dab.Docler-Dunaújváros 2-5 (0-1, 2-4, 0-0); Fenestela Brasov (román) - Miskolci Jegesmedvék 3-4 (0-1, 1-2, 2-1).
2010.12.26. 21:30
 
 
Megkéselték a bolgár birkózó világbajnokot
Életveszélyesen megsebesítették vasárnap hajnalban Mihail Ganevet, a bolgárok szabadfogású birkózó világbajnokát. A szeptemberi moszkvai vb 84 kg-os aranyérmesét az egyik gabrovói éjszakai bárban szúrta hasba többször is az elkövető, akit őrizetbe vettek - adta hírül a bolgár belügyminisztérium sajtószolgálata, hozzátéve, hogy a 24 éves sportoló bátyja, Petr Ganev is megsérült az incidensben, amelynek kiváltó okait vizsgálják.
2010.12.26. 20:30
 
 
Újabb útlezárás Borsodban az árvíz miatt
Újabb utat zártak le az árvíz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: a Bódva áradása miatt vasárnap estétől nem járható a Komjáti-Tornaszentandrás közötti út egy szakasza - tájékoztatta a közútkezelő társaság az MTI-t. A közútkezelő társaság ügyelete korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a Sajó áradása miatt a Putnok és Borsodbóta, valamint a Kesznyéten és Sajóörös közötti út egy-egy szakasza vált járhatatlanná. Az áradó folyó úgyszintén elöntötte a 26-os számú főutat Sajókazával összekötő utat, és a Muhiról, a körömi révhez vezető utat. Muhi és Köröm között ezért a komp sem közlekedik, miként Ároktő és Tiszacsege között a tiszai komp sem. Ároktőnél az átkelőhöz vezető út sem járható.
2010.12.26. 20:15
 
 
Egy zürichi lap bírálja Brüsszelt, amiért hallgat a magyar média ellenőrzéséről
A Zürichben megjelenő Neue Zürcher Zeitung am Sonntag kommentárban bírálta az Európai Uniót, amiért hallgatásba burkolózik a magyar média ellenőrzésének kérdésében. A vasárnap megjelent írást a dpa német hírügynökség idézte: "Nagy fölháborodás kísérte azt, amikor 2000-ben a jobboldali populista FPÖ Ausztriában egy polgári kormányba nyert felvételt. Az EU szankciókat hozott, és további intézkedések helyett megbízott három "bölcset", hogy készítsenek helyzetjelentést. Ma, csaknem 11 évvel később, Magyarországon egy kétharmados többséggel kormányzó párt szisztematikusan megcsonkítja a jogállam ellenőrző szerveit. És az EU-tól alig érkezik több, mint zavart hallgatás, jóllehet az intézmény erősebb és a szankciók súlyosabbá váltak."
2010.12.26. 20:00
 
 
Egyelőre nem zárják be Guantánamót
Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője vasárnapi közlése szerint még egy "bizonyos ideig" nem zárják be a guantánamói fogolytábort. Barack Obama amerikai elnök 2009. január 22-én, a hivatalba lépését követő napon elrendelte a guantánamói katonai börtön egy éven belüli bezárását választási ígéretének megfelelően, de a kongresszus megakadályozta ennek végrehajtását. A telepen éveken át vádemelés nélkül tartottak fogva terroristagyanús embereket. A szóvívő a CNN hírtelevíziónak adott vasárnapi interjúban közölte, hogy a labda a republikánusok térfelén van, "erről a kérdésről a kormányzattal kell egyeztetniük".
2010.12.26. 19:45
 
A hatos lottó 51. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 51. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták: 7 (hét), 15 (tizenöt), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatosokra, egyenként 555.720; a 4 találatosokra 9095; a 3 találatosokra 1630 forintot fizetnek.
2010.12.26. 19:30
 
 
Magyar-román jégkorongliga: a Dunaújváros jutott a négyes döntőbe
A Dunaújváros bejutott a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga négyes döntőjébe, miután vasárnap harmadszor is legyőzte a Sapa Fehérvár AV19 együttesét. A Dunaújváros előtt a HSC Csíkszereda már korábban biztosította helyét a legjobb négy közé. MOL Liga, negyeddöntő, 3. mérkőzés: Sapa Fehérvár AV19 - Dab.Docler-Dunaújváros 2-5 (0-1, 2-4, 0-0).
2010.12.26. 19:15
 
Iránban halálra ítéltek egy izraeli "kémet"
Halálra ítélt az iráni forradalmi bíróság egy kémet, aki a "cionista rezsim", (azaz Izrael) javára végezte tiltott tevékenységét - idézte vasárnap a Mehr iráni hírügynökség teheráni főügyészt. A főügyész - minden további magyarázat nélkül - hozzáfűzte: a halálos ítélet megerősítése után felfedik a kém kilétét. Az iráni igazságszolgáltatás a kémkedéshez kapcsolódó egyéb ügyeket is vizsgál - mondta még. Izrael azzal vádolja Iránt, hogy polgári atomprogramja örvén atomfegyverre akar szert tenni, míg az iráni hatóságok azzal vádolják Izraelt, hogy Teheránnal szemben ellenséges tevékenységet folytat, így kémkedik, az ország nukleáris, illetve katonai programját próbálja kifürkészni.
2010.12.26. 19:15
 
 
Visszatért Isztambulba a Mavi Marmara
Több ezer, zászlókat lobogtató, léggömböket eregető, Izraelt szidalmazó és Allahot dicsőítő ember fogadta Isztambulban a vasárnap visszatért Mavi Marmara nevű hajó, amely márciusban egy nemzetközi segélyflottilla részeként az izraeli blokád alatt álló Gázai övezetbe indult, s 9 halálos áldozatot követelő incidens helyszíne lett. A segélyflottillát Izrael nem engedte kikötni az övezetben, és máshová akarta irányítani a hajókat, hogy a kirakodás után izraeli felügyelet alatt jusson el a szállítmány Gázába. Izraeli kommandósok meg is szállták a Mavi Marmarát, s hivatalos jeruzsálemi álláspont szerint önvédelemből nyitottak tüzet az agresszívan viselkedő palesztinbarát török békeaktivistákra.
2010.12.26. 19:15
 
Buszt loptak Szentgotthárdon
A szlovén és az osztrák társszervek bevonásával keresi a rendőrség a szentgotthárdi pályaudvarról ellopott autóbuszt - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az autóbuszlopást szombaton hajnalban jelentette be a szentgotthárdi rendőrösön egy helybeli lakos. Az ismeretlen tettes a Hunyadi úti pályaudvaron parkoló, ajtógombbal bezárt MAN típusú fehér és kék színű autóbuszt valószínűleg a telepen talált, vagy onnan ellopott kulccsal nyitotta ki. Az ismeretlen elkövető a lopással mintegy nyolcmillió forint kárt okozott.
2010.12.26. 19:00
 
 
Az izraeli ipari miniszter szerint az egész világ elismerheti Palesztinát
Egy éven belül az egész világ elismerheti a palesztin államot - figyelmeztetett vasárnap Benjámin Ben Eliézer izraeli munkapárti ipari és kereskedelmi miniszter, sürgetve, hogy kezdjék újra az elakadt tárgyalásokat. Latin-Amerika négy országa - Brazília, Argentína, Bolívia és Ecuador - ismerte el független államként Palesztinát, és egy ötödik, Uruguay készül ugyanerre. Izrael a maga részéről ellenzi a palesztin állam nemzetközi elismerését, mondván, hogy egy ilyen állam legfeljebb a tárgyalások eredményeként jöhet létre. A béketárgyalások azonban számtalan kísérlet dacára eredménytelenek maradtak, és hónapok óta szünetelnek.
2010.12.26. 18:30
 
Kameda Koki a WBA új harmatsúlyú bokszbajnoka
A japán Kameda Koki lett a Boksz Világszövetség (WBA) új harmatsúlyú világbajnoka, miután vasárnap Szajtamában pontozással legyőzte a venezuelai Alexander Munozt. A 24 éves Kameda egyhangú pontozással nyerte meg a 12 menetes mérkőzést, melyen végig jobban bokszolt 31 éves dél-amerikai riválisánál. A japán bokszoló, aki korábban a Boksz Világtanács (WBC) légsúlyú övét is birtokolta, profi karrierje 25. mérkőzésén 24. győzelmét aratta. Kameda öccse, Dajki ugyanezen a gálán megőrizte a WBA légsúlyú övét, miután megosztott pontozással verte a román Silvio Olteanut.
2010.12.26. 18:15
 
 
Nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága
Az elmúlt 24 óra csapadékos időjárása és az olvadás következtében jelentősen nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága. A Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén már több mint 400 négyzetkilométer áll víz alatt. Békésben vasárnapra 598.1 négyzetkilométert öntött el a belvíz, ami egy négyzetkilométerrel haladja meg az 1999-es rekordot. Az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén jelenleg 180 négyzetkilométernyi területet borít belvíz. Az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság működési területén 797,5 négyzetkilométert borít belvíz.
2010.12.26. 18:15
 
 
Árvíz: négy borsodi utat lezártak, árad a Bódva, a Zagyva és a Körösök is
Újabb két út egy-egy szakasza került víz alá a Sajó áradása miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében vasárnap délutánra, így a folyó áradata miatt már négy úton szünetel a közlekedés. Árad a Bódva is, a folyó vízállása és a sok csapadék miatt már szombat estétől védekezést rendelt el Szendrő polgármestere. A Zagyván és a Körösökön elindult újabb árhullámok miatt immár a Tiszán és valamennyi mellékfolyóján védelmi készültséget tartanak fenn.
2010.12.26. 17:45
 
 
Meghiúsult a britek leghidegebb karácsonyi szokása
Nagy-Britannia legrégebbi és leghidegebb karácsonyi szokása, a Hyde-parkban található Serpentine-tó átúszása meghiúsult szombaton a jég miatt. A nagyjából negyven kemény versenyző végül képtelen volt megtenni a százméteres távot, mivel a szervezők a befagyott tó láttán lefújták a rajtot. Ez harminc év óta nem történt meg, utoljára 1981-ben volt a tavacska befagyva. A tóátúszást először 1864-ben rendezték meg. Az elsőségért járó Pán Péter-kupát először 1904-ben vehette át a győztes J. M. Barrie skót írótól.
2010.12.26. 17:30
 
 
Havazás miatt késnek a vonatok az esztergomi vonalon
A vasárnapi havas, szeles idő eddig nem okozott jelentős késéseket az ország vasútvonalain, egyedül az esztergomi vonalon késnek a szerelvények 30-60 percet. Az esztergomi vonalon a menetszél által visszahordott hó nehezíti a váltók állítását - közölte a Mávinform vasárnap délután az MTI-vel. A hómunkások folyamatosan tisztítják a vasúti váltószerkezeteket annak érdekében, hogy biztosítható legyen a menetrend szerinti vasúti közlekedés. A havazás miatt átlagosan 5-15 perces késések várhatóak az ország északkeleti részén, főleg Miskolc és Eger környékén. A Mávinform tájékoztatása szerint a váltók és a vasúti pálya tisztításában jelenleg mintegy 400 hómunkás vesz részt.
2010.12.26. 17:15
 
 
Hétfőn újra kinyit a kékesi sícentrum
Az elmúlt órákban lehullott friss hónak és a hóágyúzásnak köszönhetően hétfőn reggel 9 órakor ismét kinyit a kékesi sícentrum - tájékoztatta közleményében Bajnóczki Zsolt, a létesítmény szóvivője az MTI-t. Az ország legmagasabb pontján a síelők a déli pályát vehetik igénybe. A friss hó minősége kiváló, vastagsága 20-40 centiméter közötti. A vendégek kényelmét egy csákányos sílift is szolgálja majd. Ugyancsak hétfőtől üzemel az oktatópálya is, a hozzá tartozó húzólifttel együtt. A kékestetői bekötőutat az autósok is használhatják.
2010.12.26. 17:00
 
Borult ég, 0, -5 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint általában borult lesz az ég, de a Dunántúlon már lassanként vékonyodik, szakadozik a felhőzet. Reggelig a Duna vonalától keletre még többfelé várható hószállingózás, havazás, másutt számottevő csapadék nem valószínű. Hétfőn az ország középső területei fölött is csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokra lehet számítani, de a Tiszántúlon egész nap borongós idő várható, ott hétfőn további kisebb havazás, hószállingózás fordul elő. A még többfelé erős északnyugati szél az esti órákra mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, -8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0, -5 fok között alakul.
2010.12.26. 16:45
 
Őrizetbe vették a volt ukrán belügyminisztert
Őrizetbe vették vasárnap Jurij Lucenkót, a hatalommal való visszaélés gyanújával vizsgálat alatt álló Julija Timosenko volt miniszterelnök kormányának egykori belügyminiszterét - közölte szóvivője. Jurij Lucenkót, aki 2005 februárjától 2006 decemberéig, majd 2007 decemberétől 2010 januárjáig volt a belügyi tárca vezetője, "a jogi eljárás megsértésével" vádolják, azzal, hogy sofőrjét alkalmazva "több mint 40 ezer hrivnya (3600 euró) veszteséget" okozott az államnak. A volt belügyminiszter nyolc évig terjedő börtönbüntetést kaphat.
2010.12.26. 16:45
 
 
A héten drágult a kőolaj és gyengült a forint
A magyarországi üzemanyagárakat befolyásoló tényezők közül a Brent könnyűolaj ára több mint kétéves csúcsra emelkedett a hét végére, a dollár pedig közel 5 forinttal drágult az egy héttel korábbihoz képest. A dollárt 212,32 forinton jegyezték péntek este a nemzetközi bankközi devizapiacon, az egy héttel korábbi 207,74 forint után. A benzin ára a héten mérséklődött Magyarországon: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát a Mol Nyrt szerdán bruttó 2 forinttal csökkentette, a gázolaj ára nem változott. A benzin átlagára így 355-356 forintra csökkent, a gázolajé 345 forint maradt.
2010.12.26. 16:30
 
 
A pápa elítélte a keresztények elleni "abszurd erőszakot"
XVI. Benedek pápa elítélte vasárnapi úrangyala imádsága után a keresztények elleni "abszurd erőszakot", utalva a Fülöp-szigeteken és Nigériában hívők és templomok ellen karácsony estéjén elkövetett merényletekre. "Nagy szomorúsággal értesültem a merényletről egy katolikus templomban a Fülöp-szigeteken és keresztény templomok elleni támadásokról Nigériában" - mondta a szentatya hívők ezrei előtt a vatikáni Szent Péter téren, lakosztálya ablakából. "A Földet ismét vér szennyezi a világ más részein" - tette hozzá, szólva arról a pakisztáni öngyilkos merényletről is, amelyet szombaton hajtottak végre egy segélyelosztó központnál, több mint negyven ember életét oltva ki.
2010.12.26. 15:15
 
 
Miskolcon még érvényben van a szmogriadó
Miskolcon még nem fújták le a szmogriadót, bár a levegő minősége valamelyest javult. A városban szombat este óta esik a hó, illetve a havas eső, de a levegő alig mozdul. A borsodi megyeszékhelyen még december 16-ára virradóra a szálló por koncentrációja elérte, illetve meghaladta a szmogriadó riasztási szintjét, ezért a városlakókat különböző korlátozásokra szólította, illetve kérte fel a város polgármestere. A szmog miatt a városi tömegközlekedési társaság vasárnap üzemzárásig ingyenessé tette az utazást mindazon autósoknak, akiknek forgalmi engedélyében miskolci lakcím szerepel, velük együtt gyermekeiknek sem kell jegyet váltani.
2010.12.26. 15:00
 
 
Portugália is külső segítségre szorulhat
Görögország és Írország után hamarosan Portugália is az euróövezeti társországok segítségére szorulhat a legnagyobb német bank vezető elemzője szerint. Thomas Mayer, a Deutsche Bank munkatársa szerint Portugália "belátható időn belül" az euróövezet védőernyője alá húzódhat. A legszegényebb nyugat-európai állam "előbb-utóbb mindenképpen támogatásra szorulna", a lisszaboni vezetés pedig jól tenné, ha minél előbb meghozná a külső segítség igénybevételéhez szükséges döntéseket - mondta a szakértő a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című lapnak. Az ugyancsak súlyos adósságproblémákkal küszködő Spanyolország, Belgium és Olaszország viszont külső segítség nélkül is úrrá lehet a helyzeten.
2010.12.26. 14:45
 
 
Eloltották a Váci útnál kigyulladt raktárépületet
Eloltották a tüzet abban a használaton kívüli raktárépületben, amely Budapesten, a Váci útnál gyulladt ki vasárnap- közölte a Fővárosi Tűzoltóság ügyeletese az MTI-vel. A mintegy 300 négyzetméteres, 80 méter hosszú, könnyűszerkezetes épület teljes terjedelmében égett. Szabadi Bálint ismertetése szerint jelenleg az utómunkálatokat végzik a tűzoltók, tart az épület felderítése, így egyelőre nem tudják, hogy tartózkodott-e bárki is az épületben.
2010.12.26. 14:30
 
 
A svédek Viktóriát akarják a trónon látni
A svédek nagy többsége látná szívesen, ha XVI. Károly Gusztáv svéd király lemondana a trónról lánya, Viktória trónörökös javára - derült ki egy közvélemény-kutatásból. A hétvégén közreadott felmérés szerint a lakosság 63 százaléka látná szívesen Viktóriát a trónon a 64 éves Károly Gusztáv halála előtt. A svéd király csak 8 százalékban kedvelt az északi országban, míg lánya, a frissházas Viktória sokkal népszerűbb nála: a trónörökös kedveltségi mutatója 56 százalékos. A királyi család élete idén számos botránnyal - Károly Gusztáv házasságon kívüli kapcsolatávan, Magdolna hercegnő szakításával, Viktória luxusnászútjával - került a bulvárlapok címoldalára.
2010.12.26. 14:15
 
Premier League: elmaradt a Liverpool és az Everton mérkőzése is
A Blackpool-FC Liverpool, valamint az Everton-Birmingham City meccset is elhalasztották az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapjáról. Az összecsapásokat a szigetországban uralkodó fagyos időjárás miatt nem tudják megrendezni, előbbi találkozót január 12-én pótolják, míg az Everton mérkőzésének egyelőre nincs új időpontja. Angliában ezen a hétvégén szinte csak a Premier League-ben rendeznek találkozókat, az alsóbb osztályokban elhalasztották a mostanra tervezett fordulókat.
2010.12.26. 14:00
 
Az idegengyűlölet ellen tüntettek Moszkvában
Több ezren tüntette Moszkvában vasárnap az idegengyűlölet ellen: a megmozdulást neves értelmiségiek hirdették meg, s a városi hatóságok engedélyezték. Az értelmiségiek felhívását a legutóbbi időkben Oroszország több városában lezajlott utcai zavargások váltották ki. Ezek egy fociszurkoló meggyilkolása elleni tüntetéssel kezdődtek - amelyet egy kaukázusi követett el, mert nem tudtak megegyezni, ki szálljon be a szabad taxiba -, de a Kreml fala melletti Manyezs téren meghirdetett első békés tüntetésen átvették az irányítást az orosz nacionalisták, és attól kezdve számos tömegverekedésre került sor.
2010.12.26. 13:45
 
 
Sydney-Hobart: a négyszeres győztes Wild Oats XI vezet
Az egyik legnagyobb esélyesként jegyzett Wild Oats XI vezet a hagyományos, sorszáma szerint 66. Sydney-Hobart vitorlás viadalon, amelynek 87 hajó alkotta mezőnye vasárnap rajtolt el. Az Új-Dél-Wales és Tasmánia közötti 630 tengeri mérföldes (1168 km) távot eddig éppen a mostani éllovas szupermaxi teljesítette a leggyorsabban: a 2005-ben felállított csúcs 1 nap 18 óra 40 perc és 10 másodperc, az idén azonban az előrejelzések szerint mostohának ígérkező időjárás miatt valószínűtlennek tetszik a rekorddöntés. A Wild Oats XI, sorozatban négy győzelmet ért el, ám tavaly alulmaradt az idei versenyt kihagyó Alfa Romeóval szemben.
2010.12.26. 13:15
 
Még nem működnek a bánkúti sífelvonók
A folyamatos havazás ellenére egyelőre még nem működnek a felvonók a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé vasárnap az információt honlapján a síklub. A leesett hó mennyisége egyelőre kevés a felvonók újra indításához, a pályákat tíz centiméter vastagságú hó borítja. Bánkúton a hőmérséklet vasárnap délelőtt mínusz 2 fok alatt volt, a hó továbbra is esik.
2010.12.26. 13:15
 
 
Negyvenhat év után ismét fehér a karácsony Belgiumban
Fehér a karácsony idén Belgiumban, erre utoljára 1964-ben volt példa a jellemzően óceáni éghajlatú országban. Az arrafelé még télidőben is szokatlanul tartós hideg és csapadékos időnek köszönhetően az ünnepi hétvégére az ország területének nagy részét jelentős vastagságú hótakaró borította. Érvényes ez a fővárosra, Brüsszelre is, ugyanakkor a tengerparton - ahol hagyományosan legenyhébb az időjárás - a hóréteg az egy centimétert sem éri el. Belgium éghajlatát a tenger közelsége határozza meg, általában a téli hónapokban sem jellemző a tartós hótakaró és hideg.
2010.12.26. 13:15
 
 
Növelné a látogatószámot az Iparművészeti Múzeum főigazgatója
Elkezdődhet az Iparművészeti Múzeum rekonstrukciójának első szakasza 2011-ben, és ezzel párhuzamosan a látogatószámot is szeretné növelni az ősszel pozíciójába visszahelyezett főigazgató, Takács Imre. A hároméves pereskedés után októberben újra hivatalba lépett főigazgató az MTI-nek kiemelte: "rendkívül nehéz helyzetben" vette át az intézményt. "A látogatószám csökkent, a programjaink nem voltak vonzóak a közönség számára. Ezen azonnal változtatni kellett" - jegyezte meg. A megújulást jelzi a december 20-án megnyílt kiállítás, a Főúri öltözetek az Esterházy-kincstárból című tárlat, amely az Esterházy-kincstár egyedülálló textilgyűjteményét mutatja be.
2010.12.26. 12:45
 
 
A WikiLeaks alapítója 1,5 millió dollárt kap emlékirataiért
Másfél millió dolláros (1,2 millió eurós) szerződést kötött emlékiratai közlésére Julian Assange - jelentette be vasárnap maga a WikiLeaks portál alapítója. A Sunday Times című brit lapban megjelent interjúban Assange azt mondta, hogy a pénz segíti majd védelmét abban a perben, amelyben két svéd nő szexuális bűncselekmények elkövetésével meggyanúsította. "Nem akarom megírni ezt a könyvet, de meg kell tennem" - mondta. Hozzátette, hogy az üggyel kapcsolatos költségekre és a saját védelmére, valamint a WikiLeaks életben tartására már 200 ezer angol fontot (mintegy 235 ezer eurót) költött.
2010.12.26. 12:45
 
 
Havazás: az ország főútjai járhatóak, a mellékutak helyenként havasak
Az ország tiszántúli területein váltakozó intenzitással havazik, a havazásban érintett területeken a főutak járhatóak, viszont a mellékutak még egyes helyeken havasak, hókásásak. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 235 munkagéppel dolgozik a hó eltakarításán és a síkosságmentesítésen. - közölte a társaság vasárnap az MTI-vel. A Magyar Közút Útinform legfrissebb információi alapján a főutak burkolata a Dunántúl nagy részén száraz, Kápolnásnyék és Dunaújváros környékén havas, Esztergom, Tárnok és Szentendre környezetében latyakos. A Dunától keletre viszont általában hókásás, latyakos a burkolat, Baja környékén jégbordás szakaszok lassítják a közlekedést.
2010.12.26. 12:30
 
 
Havazás várható a keleti országrészben, csökken a széllökések ereje
A széllökések hétfőre mérséklődnek, havazásra pedig elsősorban a keleti országrészben, főleg a Mátra környékén lehet majd számítani. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi előrejelzése szerint hétfő késő estig 2-12, de helyenként akár 15 centiméternyi hó is eshet, elsősorban Heves megyében, a Mátra térségében. Tartósabb havazásra elsősorban a Duna vonalától keletre kell számítani. Budapesten inkább a város keleti részein, külsőbb kerületeiben lehet több hóra számítani, a budai részeken kevesebb esik. A vasárnap még többfelé erős északnyugati szél az esti órákra mérséklődik.
2010.12.26. 12:15
 
 
Irodán kívüli munkavégzést szeretnének a dolgozók
A Cisco nemzetközi felmérése szerint a dolgozók 60 százaléka úgy gondolja, hogy az eredményes munkához már nem kell feltétlenül a munkahelyen lenni, olyannyira hétköznapinak tartják a vállalati információk rugalmas és mobil elérését, hogy 50 százalékuk inkább alacsonyabb fizetést választana akkor, ha cserébe munkáját az irodán kívüli végezhetné. A felmérés szerint öt munkavállalóból három úgy gondolja, az eredményes munkavégzéshez nem kell feltétlenül bemenni az irodába. Ez a tendencia különösen erősnek mutatkozott Ázsiában és Latin-Amerikában. Indiában tíz válaszadóból több mint kilenc vélekedik így, míg Kínában nyolc, s Brazíliában is több mint hét.
2010.12.26. 12:00
 
Árvíz: elsőfokúra csökkent a készültség Tiszakeszi és Tiszafüred között
Az árhullám levonulása után szombaton elsőfokúra csökkentette az árvízvédelmi készültséget a Tisza Tiszakeszi és Tiszafüred közötti szakaszán a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A folyó bal partján a Rakamaz és Tiszafüred közötti két védelmi szakaszon végig elsőfokú a készültség. Annak ellenére is csökkenteni lehetett a készültséget, hogy folyó vízszintje az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt ismét emelkedett Tokajnál. A jelenlegi 627 centiméteres a vízszint még 23 centiméterrel elmarad a magasabb készültségi szinttől - közölte Bara Sándor védelemvezető vasárnap az MTI-vel.
2010.12.26. 11:15
 
 
Teniszcipő készül a mérgező varangy bőréből
Divatcikké válhat a mérgező aga-varangyból készült cipő Ausztráliában, miután egy testvérpár kezdeményezésére az ártalmas kétéltű bőrét luxuscipők előállítására használják fel. A 20 centiméterre is megnövő dél-amerikai varangyfajt (Bufo marinus) a cukornád rovarkártevői ellen honosították meg az 1930-as években Ausztráliában, de elszaporodása már veszélyezteti a többi, őshonos állatfajt. A népszerűtlen varangyokat évek óta próbálják irtani, ám eddig kevés sikerrel. A testvérpár, Rupert és Matt Noffs most elegáns teniszcipőket készít a rút varangy bőréből, a bevételt pedig jótékonysági célra, a szegények támogatására fordítja.
2010.12.26. 11:15
 
 
Az ónos eső miatt 100 ezren maradtak áram nélkül Moszkva környékén
Moszkva környékén mintegy 156 településen 100 ezer ember maradt vasárnap délelőttre áram nélkül a szombat dél óta hulló ónos eső következtében leszakadt vezetékek miatt. Bezárt a Domogyedovó repülőtér, és az orosz fővárosban akadozik a troli- és villamosforgalom, a jégtakaró okozta közlekedési balesetekben több ember életét vesztette. Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának tájékoztatása szerint az áramkimaradásokat az okozza, hogy a jegesedés miatt elszakadtak a távvezetékek. A moszkvaiakat vasárnap a rádiók és tévék útján felszólították, hogy lehetőség szerint egyáltalán ne menjenek az utcára, autóba pedig csak végszükségben üljenek.
2010.12.26. 11:00
 
 
Dél-Korea huszonhárom hadgyakorlatot tart a jövő héten
Dél-Korea a jövő héten folytatja hadgyakorlatait, több mint húsz helyszínen tartanak katonai manővereket, de egyiket sem az Észak-Koreával közös, a tengeri határ mentén fekvő övezetben - közölte a dél-koreai hadsereg vasárnap. A vezérkar tájékoztatása szerint a december 27-e és 31-e között szervezendő, éles lövészettel egybekötött manővereket 23 különböző helyszínen, a Koreai-félsziget három partvidékén tartják, amelyben a hadsereg szárazföldi, légi és tengeri erői vesznek részt. A hadsereg által közzé tett dokumentumban kiemelték ugyanakkor, hogy a Sárga-tengeren, az Észak-Koreával közös tengeri határ közelében, nem lesz gyakorlat.
2010.12.26. 11:00
 
 
Megszűnt a szmogriadó Salgótarjánban
Szombaton megszűnt a szmogriadó Salgótarjánban, ahol annak riasztási fokozatát még csütörtökön rendelte el a polgármester. Székyné Sztrémi Melinda polgármester (Fidesz-KDNP) hétvégi közleménye szerint szombaton már nem érte el a tájékoztatási küszöbértéket a szállópor átlagkoncentrációja. A polgármester csütörtökön azért rendelte el a szmogriadót, mert a légszennyező anyagok, elsősorban a szálló por átlagkoncentrációja két, egymást követő napon meghaladta a riasztási küszöbértéket. Székyné Sztrémi Melinda csütörtökön arra szólította fel a lakosságot, hogy lehetőség szerint minél kevesebbet tartózkodjanak a szabadban, és csökkentsék a szellőztetés idejét.
2010.12.26. 10:30
 
 
Megkezdődik a család éve
Megkezdődik vasárnap a család éve, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) erre az alkalomra írt körlevelét országszerte felolvassák a szentmiséken. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a szent család vasárnapján 18 órai kezdettel mutat be szentmisét a budapesti Szent István-bazilikában - közölte az MKPK sajtóirodája az MTI-vel. Az MKPK által kiadott körlevélben egyebek mellett az szerepel: abból a célból döntöttek a család évének meghirdetése mellett, hogy "tanúságot tegyünk hitünkről, és felkeltsük az emberek szívében a szeretet és a felelősség érzését a társadalom legfontosabb intézménye, a család iránt".
2010.12.26. 10:30
 
Dzsihád fegyveresek haltak meg a Gázai övezetben kirobbant tűzharcban
Egy palesztin szélsőséges szervezet két fegyverese vesztette életét vasárnap reggel izraeli katonákkal történt összetűzésben a Gázai övezetben - közölték palesztin és izraeli források. Az incidens a gázai övezetet Izraeltől elválasztó határvonal déli részénél történt. Az izraeli hadsereg egyik szóvivője elmondta, hogy a katonák tüzet nyitottak egy terrorista sejtre, amely robbanóanyagot próbált elhelyezni a határnál. Az izraeli katonáknak egy harci helikopter is segítséget nyújtott. Palesztin források szerint a tűzharcban az Iszlám Dzsihád szélsőséges szervezet két fegyverese vesztette életét.
2010.12.26. 10:15
 
 
NBA: a Miami Heat legyőzte a bajnok Los Angeles Lakerst
Meglepően simán, 96-80-ra győzött a Miami Heat a címvédő Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapjának rangadóján. A legutóbbi két NBA-idény bajnoka csupán a mérkőzés elején tudott egyenrangú ellenfele lenni a Heatnek, amelyben a remekül játszó alapemberek közül LeBron James 27 pontot szorgoskodott össze 11 lepattanó és 10 gólpassz mellett, míg Chris Bosh 24 ponttal és 13 lepattanó labda megszerzésével járult hozzá a váratlanul biztos diadalhoz. A hazaiak legnagyobb ásza, Kobe Bryant csupán 17 pontot szerzett. Győzelmével a Heat 23/9-re javította győzelem/vereség mutatóját, míg a Lakers 21/9-re rontotta azt.
2010.12.26. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515[1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista