2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Meggyilkolták Pandzsáb pakisztáni tartomány kormányzóját
Meggyilkolták kedden Iszlámábádban Szalman Taszírt, Pandzsáb pakisztáni tartomány kormányzóját, a kormányzó Pakisztáni Néppárt egyik vezető politikusát. Taszírt saját testőre lőtte agyon, amikor megérkezett egy gazdag pakisztániak és külföldiek körében népszerű bevásárlóközponthoz. A merénylőt elfogták. Juszuf Raza Gilani pakisztáni kormányfő elítélte a merényletet. Szalman Taszírt Aszif Ali Zardari államfő közeli munkatársaként tartották számon. Több országos jelentőségű kérdésben is hallatta a hangját, a közelmúltban például elítélte az istenkáromlást büntető, sok vitát kiváltó pakisztáni törvényt.
2011.01.04. 17:15
 
 
Negyvenhárom ország versenyez az Eurovíziós Dalfesztiválon 2011-ben
Összesen negyvenhárom ország képviselői versenyeznek majd az elsőségért a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon Düsseldorfban. Csupán 2008-ban volt ilyen magas a résztvevők aránya - közölte az északnémet rádió (NDR) kedden Hamburgban. Tavaly Oslóban 39 ország vett részt a zenei megmérettetésben. Olaszország 1997 óta először versenyez majd, Ausztria is hosszú kihagyás után indít újra versenyzőt a fesztiválon.
2011.01.04. 17:15
 
BUX: +0,92 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 200,04 pontos, 0,92 százalékos emelkedéssel, 21.945,90 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,61 százalékkal 21.280 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,55 százalékkal 5.230 forintra nőtt.
2011.01.04. 17:15
 
 
Aggódik a brüsszeli tudósítóegyesület a magyar médiatörvény miatt
Azon aggodalmának adott hangot a Brüsszelben működő külföldi tudósítók egyesülete, hogy az új magyar médiatörvény veszélyezteti a média szabadságát. Január 1-jei keltezésű állásfoglalásában a Nemzetközi Sajtóegyesület (API) emlékeztetett arra, hogy a törvény akkor lépett életbe, amikor Magyarország átvette az EU soros elnöki tisztségét. Az API megítélése szerint a magyar médiatörvény messzemenő politikai ellenőrzést valósít meg a médiatartalom fölött, és lehetővé teszi "a kormány által kinevezett testületek" számára, hogy "általánosan és gyengén meghatározott kritériumok alapján egyoldalúan ítéljen meg" médiatartalmakat.
2011.01.04. 17:00
 
 
A Manchester City megállapodott Dzeko vételárában
Megállapodott a VfL Wolsburggal a bosnyák Edin Dzeko vételárában a Manchester City angol labdarúgóklub. "Megszületett az egyezség" - jelentette be kedden Roberto Mancini vezetőedző. "Fantasztikus játékosról van szó, akit minden európai csapat szeretne megszerezni. Szerdán fontos meccset játszunk az Arsenallal, utána beszélek vele." A 24 éves csatár 111 mérkőzésen 66-szor volt eredményes a német gárda színeiben. Sokáig úgy tűnt, hogy az érte folytatott versengésben a Juventus lesz a befutó, ugyanis a játékos kijelentette, hogy a Serie A-ban kíván futballozni, ám sajtóértesülések szerint a Manchester City "visszautasíthatatlan, 35 millió eurós" ajánlatot tett klubjának.
2011.01.04. 16:45
 
 
EU-bizottság: nincs új fejlemény a médiatörvény ügyében
A magyar médiatörvény részletes jogi vizsgálata - a teljes szöveg pontos fordítása híján - még el sem kezdődött, és az elemzés elvégzésére nincs semmilyen határidő, az akár évekig is tarthat - közölte az Európai Bizottság szóvivője, hozzátéve, hogy a hivatalos eljárás indításáról vagy elvetéséről csak azt követően születhet döntés. Olivier Bailly másfelől elmondta: nincs szinkronban az európai uniós szabályok megsértésének gyanúja miatt indított eljárások menetrendje a soros elnökségek rendjével. Ha a bizottság arra a következtetésre jut, hogy eljárást kell indítani egy ügyben, nem kell tekintettel lennie arra, hogy ki tölti be éppen a soros elnökséget.
2011.01.04. 16:45
 
 
Erősödött a forint árfolyama, 276 alatt az euró jegyzése
A javuló nemzetközi befektetői kockázatvállalásnak köszönhetően erősödött a forint árfolyama kedden: az eurót délután négy órakor 275,93 forinton jegyezték a kedd délutáni 277,90 forint után. Az euró árfolyama december utolsó napjaiban 280 forint közelében is járt, majd az idei első kereskedési napon, hétfőn 277,50-278,50 közé csökkent. Kedden a forint ingadozva, de folyamatosan erősödött és nap közben már 275,60 forintos euró jegyzésekre is sor került.
2011.01.04. 16:30
 
 
A Motorola hivatalosan is két részre szakadt
A Motorola amerikai cég kedden hivatalosan is két részre vált, miután a létrehozott két új társaság részvényeivel kedden először folyt kereskedés a New York-i értéktőzsdén. A Motorola feldarabolását már évek óta tervezték. A társaság 2007-ben még a második legnagyobb mobilgyártó volt a világon, ezt követően viszont egyre gyorsabb ütemben csökkent piaci részesedése, majd veszteségessé vált. A feldarabolási tervek 2010 elejére váltak véglegessé, majd a céget két részre bontották. Az egyik fő tevékenysége rendőrségi rádiók, és már professzionális termékek gyártása, a másik a fogyasztói elektronikai területet, benne a mobiltelefon-gyártást viszi tovább.
2011.01.04. 16:30
 
A rendőrség felkészült az EU-elnökséggel összefüggő feladatok végrehajtására
A rendőrség felkészült az EU soros elnökségével összefüggő közlekedésrendészeti feladatok végrehajtására - közölte Makula György, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség felkészült az EU soros elnökségével összefüggő közlekedésrendészeti feladatok végrehajtására - közölte Makula György, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a rendőrség keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Mint elmondta, országosan kétszázhatvan rendezvény biztosítását végzi majd a rendőrség a következő fél évben. Az aktuális forgalmirend-változásokról a rendőrség internetes oldalán külön menüpontban, folyamatosan tájékoztatják az állampolgárokat.
2011.01.04. 16:00
 
A KMKSZ elnöke toleranciára számít ukrán részről a kettős állampolgárság kapcsán
Kovács Miklós, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke szerint Kárpátalján elsősorban azok a magyarok fogják kérelmezni az egyszerűsített anyaországi honosítást, akik már Magyarországon dolgoznak vagy tanulnak. A külhoni magyarok által hétfőtől egyszerűsített formában igényelhető magyar állampolgársággal kapcsolatban Kovács Miklós kedden Ungváron a sajtónak elmondta: valószínűnek tartja, hogy Kárpátalján is sokan fogják igényelni a magyar állampolgárságot; mindenekelőtt azok, akik szorosabban kötődnek Magyarországhoz a munkájuk vagy tanulmányaik folytán.
2011.01.04. 16:00
 
Ronaldinhót és Beckhamet is szeretné megszerezni a Blackburn
Ronaldinhót és David Beckhamet is szeretné megszerezni az angol Premier League 12. helyén álló Blackburn Rovers. Az indiai kézben lévő klub 2013-ig 24,6 millió eurót kínál az AC Milant erősítő brazil világbajnoknak. "Több egyesület is kinézte magának Ronaldinhót, de brazil forrásból úgy tudjuk, hogy Angliába vágyik" - jelentette ki a tulajdonosi kör vezetője. A Blackburn emellett Beckhamre is szemet vetett, akit a Los Angeles Galaxytől kíván kikölcsönözni az észak-amerikai holtszezon idejére. A 35 éves sztárért múlt héten a Tottenham Hotspur is bejelentkezett, de a klub egyelőre nem járult hozzá ahhoz, hogy az AC Milannál eltöltött két "téli kirándulás" után a középpályás harmadszor is Európában időzzön.
2011.01.04. 16:00
 
Médiatörvény: a Financial Times Deutschland kommentárja
Valamivel több bizalmat címmel közölt kommentárt kedden a Financial Times Deutschland a magyar médiatörvény kapcsán, amelyet "rendkívül kérdésesnek" minősít; ugyanakkor úgy véli, hogy korai volna még siratni a fiatal magyar köztársaságot. A gazdasági és üzleti napilap szerint főleg egyes EU-partnerek harsány hangja lő túl a célon. Éppen ezért "jó, hogy az Európai Parlament konzervatív néppárti frakciója egyelőre megakadályoz bátrabb lépéseket Magyarország ellen - például szankciókat vagy az elnöki jogkör megvonását. Ettől el kellene választani az EU-n belüli formális folyamatokat.
2011.01.04. 15:45
 
 
Az MSZP szerint össze fog omlani a közfoglalkoztatás
Az MSZP szerint azzal, hogy a kormány a 2011-es költségvetésben a 2010-es 117 milliárd forintról 64 milliárd forintra csökkentette a közfoglalkoztatásra szánt állami támogatást, a rendszer hamarosan össze fog omlani - közölte Török Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus hozzátette, amíg eddig az önkormányzatok egy munkavállalót egy éven keresztül foglalkoztathattak nyolc órában, addig ezután legfeljebb két hónapig és csak négy órában alkalmazhatnak közfoglalkoztatottakat. Török szerint ezzel a kormány csak statisztikailag növeli a munkavállalók számát, valójában azonban kevesebben élnek majd meg közfoglalkoztatásból.
2011.01.04. 15:30
 
 
Meghosszabbították a lakás-árverezési moratóriumot
Meghosszabbította a kormány a lakás-árverezési moratóriumot április 15-ig - közölte a kormányszóvivő. Nagy Anna emlékeztetett, a kilakoltatási moratórium is április közepéig van érvényben. A lakásárverési moratórium év végével járt volna le, a kormány azonban úgy döntött, április 15-ig meghosszabbítja az intézkedést, és az addig hátralévő három hónapban kidolgoznak egy olyan konstrukciót, amely hosszabb távon is segítség az embereknek - mondta a kormányszóvivő.
2011.01.04. 15:30
 
 
Elmarad a Pál Adrienn bemutatója
Elmarad Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmjének bemutatója; a tavalyi cannes-i filmfesztiválon FIPRESCI-díjat nyert alkotás január 13-ra kitűzött mozipremierjét határozatlan időpontra halasztotta el a filmet gyártó KMH Film és a forgalmazó Mozinet. A gyártó és a forgalmazó az elmúlt hetekben mindent megtett, hogy a film szerzői jogi problémáit megoldja, ám továbbra sem sikerült anyagi fedezetet biztosítani a kifizetetlen tételekre - közölte a KMH Film. A közlés szerint a film a filmszakma és a támogatási rendszer körüli bizonytalanság miatt nem kapja meg a korábban megígért összeget.
2011.01.04. 15:15
 
 
Csaknem kétmillió utasa volt már a bécsi éjszakai földalattinak
Négy hónappal ezelőtti átadása óta mintegy kétmillióan utaztak már a bécsi éjszakai földalattin, a hétvégi pihenőnapokon indított éjszakai metrójáratokon. Tavaly szeptember óta harminckilenc éjszakán - szombatra, vasárnapra és szabadnapokra virradó éjszakákon - átlagosan 45 ezren vették igénybe a szerelvényeket. Szilveszter éjjelén utasrekordot is döntött az éjszakai földalatti, összesen 145 ezren utaztak vele. A vonalak közül a legnépszerűbb az U4 és az U3. Az U4-es vonalán átlagosan 12 ezer, az U3-ason pedig 11 ezer utas közlekedett éjjelente.
2011.01.04. 15:15
 
Vádat emeltek a pénzügyőrség volt dél-dunántúli parancsnoka ellen
Vádat emeltek Bakos Gyula, a Vám- és Pénzügyőrség volt dél-dunántúli regionális parancsnoka ellen, mert az ügyészség szerint az egykori vezető kedvezőbb vámeljárást ígért egy pécsi vállalatnak, amennyiben ott ismerőse cégét bízzák meg az őrző-védő feladatokkal. Hajdu István, a Baranya Megyei Bíróság szóvivője kedden az MTI-nek elmondta: az ügyészség kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés és hivatali visszaélés miatt emelt vádat a volt parancsnok ellen, aki szabadlábon védekezik. Ha bűnössége bebizonyosodik, öttől tíz évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. A szóvivő hozzátette, hogy az ügy iratai már megérkeztek a megyei bíróságra, a tárgyalás időpontját azonban még nem tűzték ki.
2011.01.04. 15:00
 
Hószállingózás, -1,-6 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint többnyire borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, de kedden főként északnyugaton, szerdán legfeljebb helyenként szakadozik fel a felhőzet. Hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás, kedden csak a Kisalföldön, szerdán már délkeleten is megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1, -6 fok között alakul.
2011.01.04. 15:00
 
 
Meghosszabbították a lakás-árverezési moratóriumot
Meghosszabbította a kormány a lakás-árverezési moratóriumot április 15-ig - közölte a kormányszóvivő kedden, a kabinet kétnapos ülését követően az MTI-vel. Nagy Anna emlékeztetett, a kilakoltatási moratórium is április közepéig van érvényben.
2011.01.04. 15:00
 
Pénzbeli támogatások az iszapömlés károsultjainak
Jótékonysági hangverseny bevételével és a lottózókban összegyűlt pénzadománnyal is segítik a vörösiszap-katasztrófa károsultjait. Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. november közepétől december 10-ig tartó adománygyűjtési akciójában 728 ezer forint gyűlt össze az ország száz nagyobb lottózójában kihelyezett perselyekben. Az adományt a vörösiszap okozta károk enyhítésére fordítja a segélyszervezet. Ezen túl a Szerencsejáték Zrt. novemberben 10 millió forint gyorssegéllyel, valamint a munkavállalói körében szervezett tárgyi- és pénzadománygyűjtéssel is támogatta a szervezet munkáját - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.
2011.01.04. 15:00
 
Svéd külügyminiszter: Lukasenkáékat újra beutazási tilalommal kell sújtani
Újra uniós vízumtilalmi listára kell helyezni Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnököt és közeli munkatársait - vélekedik Carl Bildt svéd külügyminiszter az EUobserver uniós hírportálon kedden olvasható nyilatkozatában. A december 19-én tartott fehérorosz elnökválasztást - amelyet a hivatalos adatok szerint a szavazatok közel 80 százalékával a hivatalban levő Lukasenka nyert meg - karhatalmi erőszak és ellenzékiek letartóztatása kísérte. Bildt szerint az EU-nak vissza kell állítania a fehérorosz elnököt és környezetének tagjait sújtó intézkedést, amelyet annak nyomán oldottak fel, hogy Minszk korábban szabadon engedte a politikai foglyokat.
2011.01.04. 15:00
 
 
A ZDF főszerkesztője szerint Magyarországon nincs alapja a sajtószabadságnak
Január elseje óta Magyarországon nincs alapja a sajtószabadságnak és a sajtó sokszínűségének - jelentette ki a német közszolgálati televízió (ZDF) főszerkesztője. Az adó politikai háttérműsorának, a Heute Journalnak hétfő esti adásában elhangzott kommentárjában Peter Frey úgy vélekedett: a médiatörvény nemcsak a tízmillió magyart érinti, de valamennyi európait - és kínos helyzetbe hozza az Európai Unió többi 26 tagjának állam- és kormányfőit is. Elég baj, hogy Silvio Berlusconi és Nicolas Sarkozy rendben lévőnek találja a kormányhű és kegyencek által irányított médiát. Ám hogy az EU új elnöke sebtében felszámolja Európa egyik legfontosabb vívmányát, az minőségileg mást jelent - tette hozzá.
2011.01.04. 15:00
 
Alkotmányos a romániai oktatási törvény
Megfelel az alkotmányos előírásoknak a román parlament által elfogadott oktatási törvény - így határozott kedden a román alkotmánybíróság. A jogszabályt a kormány felelősségvállalással, azaz parlamenti vita lehetősége nélkül terjesztette a honatyák elé, s mivel nem került sor bizalmatlansági indítvány benyújtására, az automatikusan elfogadottnak minősült december végén. Az ellenzéki pártok azonban az alkotmánybíróságon megtámadták a törvényt, amelyet a taláros testület most az alaptörvénnyel összhangban lévőnek nyilvánított. Ez a döntés nagyon fontos a Romániai Magyar Demokrata Szövetség számára, mert az oktatási törvény életbe lépését szabta a kormánykoalícióban való bennmaradásának feltételéül.
2011.01.04. 14:45
 
23-ra emelkedett az alexandriai merénylet áldozatainak száma
Huszonháromra emelkedett az észak-egyiptomi Alexandria egyik kopt keresztény temploma előtt szilveszterkor elkövetett merénylet halálos áldozatainak száma, miután újabb két ember halt bele sebesüléseibe - jelentette kedden a Mena hivatalos egyiptomi hírügynökség. Több tucatnyian megsebesültek a feltehetően öngyilkos merénylő okozta robbanásban, amely az éjféli mise alatt történt. Egyelőre nem tudni, ki áll a merénylet mögött, de szakértők szerint valószínű, hogy szélsőségesek egy kis sejtje, nem pedig valamelyik nagyobb iszlamista szervezet.
2011.01.04. 14:45
 
 
Kiss Gergely és Kásás Tamás is tagja a vízilabda-válogatottnak
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához. A válogatottban hosszú ideje nem szerepelt, s most visszatérő két klasszis játékos meghívásáról a szakvezető kedden tájékoztatta a nemzeti együttes honlapját, a vlv.hu oldalt, megerősítve egyszersmind azt, hogy keretet csak a bajnokság befejezése után, a nyári, sanghaji vb-re való felkészülés kezdetekor hirdet, addig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi ki a meghívókat.
2011.01.04. 14:45
 
 
Újévi fogadalom-toplista
A fogyás a legnépszerűbb (vagy legalábbis a leggyakoribb) újévi fogadalom - derült ki egy internetes felmérés révén. A több mint ötezer megkérdezett közül 1057 tette ezt első helyre elhatározásainak, kívánságainak toplistáján. Második lett a boldogság 684 szavazattal (hogy ezt miként vélik elérni, arra nem tért ki a Yahoo amerikai honlap beszámolója.) Harmadik a pénzmegtakarítás 636 szavazattal, negyedik a szerelembeesés (szintén inkább kívánság, semmint fogadalom), amelyet 554-en jelölték meg, ötödik a munkahelytalálás, ez 515 szavazatot kapott. Hatodik helyre került a "többet fogok olvasni" elhatározás, ez 433 megkérdezett számára a legfontosabb.
2011.01.04. 14:30
 
 
Új megvilágításba került Raffaello remekműve
Átvitt és szó szerinti értelemben egyaránt új megvilágításba került Raffaello mesterműve, A nagyherceg Madonnája: az 1505-ben festett képet a közelmúltban "megröntgenezték", és az éjfekete háttér mögött egy szoba belseje, egy balkon párkánya és egy tájkép körvonalai bontakoztak ki. Az olasz sajtó igazi felfedezésnek értékeli a Raffaello-képen végzett vizsgálatok eredményét. (A vizsgálatokat egy japán napilap finanszírozta.) Arturo Carlo Quintavalle művészettörténész a Corriere della Sera című napilapban úgy fogalmazott, hogy a firenzei Pitti palotában őrzött festmény röntgensugaras átvilágítása újraírta az itáliai művészet történelmének egyik jelentős fejezetét, de legalábbis három generáció óta kutatott talányra adott választ.
2011.01.04. 14:15
 
 
Jobbik: felháborító, hogy multik az Európai Bizottságnál panaszkodnak
A Jobbik felháborítónak tartja, hogy multinacionális vállalatok az Európai Bizottságnál kifogásolják az őket Magyarországon terhelő különadókat, mivel a párt szerint a külföldi nagyvállalatok az elmúlt években minden kedvezményt megkaptak a magyar államtól. A Die Welt című német lap online kiadása - egy december közepén írt levél alapján - vasárnap számolt be arról, hogy szankciókat követel a magyar kormány ellen tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt.
2011.01.04. 14:15
 
 
A "Jógazda" takarékpénztár felszámolását kezdeményezte a PSZÁF
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) visszavonta a "Jógazda" Szövetkezeti Takarékpénztár pénzügyi szolgáltatás és kiegészítő befektetési szolgáltatás végzésére jogosító engedélyeit, illetve kezdeményezte az intézmény felszámolását és a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. felszámolóként történő kijelölését. A PSZÁF keddi közleménye szerint az intézkedések oka az, hogy a takarékpénztár súlyosan megsértette a hitelintézetek tőkemegfeleléséről szóló rendelkezéseket és tőkehelyzete nem teszi lehetővé a jövőbeni biztonságos, jogszabályoknak megfelelő működését.
2011.01.04. 14:15
 
A Die Presse cikke a magyar kormány politikájáról
Vezércikkben foglalkozott a Die Presse című osztrák napilap kedden a magyar kormány politikájával és a protekcionizmussal a mai Európában. A konzervatív napilap írásának a címe: A magyar kormány nem csak ugat, hanem harap is. A gazdasági válság egyik örömteli tanulsága - írta Michael Prüller -, hogy a nacionalista populizmus és gazdasági megfelelője, a protekcionizmus eddig nem tört nagyon előre. A szerző az 1930-as évekkel hasonlítja össze a mostani válságot és megállapítja: akkor egészen más volt a helyzet. A "nagy depresszió" idején még az Egyesült Államokban is az első azonnali intézkedések közé tartozott a vámok drámai megemelése, a bevándorlás szigorú korlátozása, migránsok kitoloncolása.
2011.01.04. 14:00
 
Falukártyát vezetnek be Egerszalókon
Kedvezményekre jogosító falukártyát vezet be a településen megszálló vendégek számára Egerszalók önkormányzata - tájékoztatta kedden az MTI-t a község polgármestere. A településen a vendégek a vendégéjszakánkénti 300 forintos idegenforgalmi adó megfizetése ellenében a szálláshelyeken kapják meg a kártyát - közölte Tőgyi Gábor (független). A kártyával 10 százalékos kedvezményt kapnak az egerszalóki élmény -és gyógyfürdő szolgáltatásainak áraiból, ingyen látogathatják az úgynevezett Barlanglakások skanzent és díjmentesen használhatják a községi e-pont szolgáltatásait.
2011.01.04. 14:00
 
Meggyilkolták a pandzsábi kormányzót
Meggyilkolták kedden Iszlámábádban Szalman Taszírt, Pandzsáb pakisztáni tartomány kormányzóját, a kormányzó Pakisztáni Néppárt egyik vezető politikusát. Taszírt saját testőre lőtte agyon, amikor megérkezett egy gazdag pakisztániak és külföldiek körében népszerű bevásárlóközponthoz. A gyilkos indítékai egyelőre nem ismeretesek. Juszuf Raza Gilani pakisztáni kormányfő elítélte a merényletet. Szalman Taszírt Aszif Ali Zardari államfő közeli munkatársaként tartották számon. Több országos jelentőségű kérdésben is hallatta a hangját, a közelmúltban például elítélte az istenkáromlást büntető, sok vitát kiváltó pakisztáni törvényt.
2011.01.04. 13:45
 
 
Január végén mutatják be az új Ferrarit
Várhatóan január végén mutatja be 2011-es versenyautóját a Forma-1-es világbajnokságban szereplő Ferrari istálló. A sorozat történetének legeredményesebb csapata az ünnepek után ismét teljes intenzitással készül a következő szezonra, a két pilóta, a spanyol Fernando Alonso, valamint a brazil Felipe Massa is munkába állt. "Megkezdődött az idény, a hónap utolsó hetére elkészülünk az autóval, majd ezt követően jöhetnek a tesztek" - áll a maranellóiak közleményében. Az előző szezonban a Ferrari a konstruktőrök pontversenyében a harmadik helyen végzett, Alonso egyéniben a második, Massa pedig a hatodik lett.
2011.01.04. 13:45
 
 
Újabb embrionális őssejt kipróbálást engedélyezték
Az Egyesült Államok gyógyszerügyi hatósága, az FDA engedélyezte, hogy megkezdjék a második olyan klinikai próbát, amelyben humán embrionális őssejteket használnak bizonyos típusú látásvesztés kezelésére - közölte az Advanced Cell Technology biotechnológiai cég. Az eljárás biztonságosságát figyelemmel kísérő klinikai tesztbe száraz időskori makuladegenerációban (AMD) szenvedő betegeket vonnak be. Az időskori látásvesztés gyakori oka az ideghártya éleslátásáért felelős területének elfajulása. Az 55 év felettieknél a látásvesztés vezető okának tartott betegség a népesség öregedésével egyre több embert érint, de a betegek száma a következő húsz évben megduplázódhat.
2011.01.04. 13:30
 
 
Megugrott az infláció az euróövezetben
Az euróövezetben több mint két éve a legnagyobb mértékben emelkedtek a fogyasztói árak decemberben az Eurostat uniós statisztikai hivatal kedden közölt első becslése szerint. A fogyasztói árak 2,2 százalékkal emelkedtek 2010 decemberében az egy évvel korábbihoz képest. Legutóbb 2008 októberében regisztráltak ilyen ütemű drágulást az euróövezetben. Tavaly novemberben 1,9 százalék volt az infláció az eurót használó uniós tagországokban. Az áremelkedés gyorsulásának okairól az Eurostat január közepén, részletes jelentésben számol be.
2011.01.04. 13:30
 
 
Vlagyimir Putyinról hegycsúcsot neveztek el Kirgizisztánban
Vlagyimir Putyin orosz kormányfőről, volt államfőről hegycsúcsot neveztek el Kirgizisztánban. Az erről szóló kirgiz kormányrendeletet Almazbek Aszambajev miniszterelnök írta alá, és a parlament elé terjesztette jóváhagyásra - értesült a sajtó kedden a kirgiz kormány apparátusából. A Tien-san hegység eddig névtelen csúcsa az Akszu folyó közelében terül el, magassága 4500 méter a tengerszint felett. A közép-ázsiai volt szovjet köztársaságban korábban Borisz Jelcinről, Oroszország első elnökéről is elneveztek már hegycsúcsot.
2011.01.04. 13:30
 
 
Depresszió helyett boldogságot okoz a dohányzásról való leszokás
Megalapozatlan a dohányosoknak az a félelme, hogy a cigarettáról való leszokás során a depresszióval is meg kell küzdeniük - derült ki egy amerikai tanulmányból. "Akinek sikerül leszoknia a dohányzásról, boldogságot érez - fejtette ki a Rhode Island-i Brown Egyetem vizsgálatára hivatkozva Stefan Andreas kasseli tüdőgyógyász, a Német Pneumológiai és Tüdőgyógyászati Társaság (DGP) tagja. - Ugyanakkor az, akinek próbálkozása ellenére sem sikerül végleg letennie a cigarettát, akár sokkal depresszívebb hangulatba kerülhet, mint megelőzően, a dohányzás idején." A vizsgálatban összesen 236 dohányos vett részt.
2011.01.04. 13:15
 
EU-elnökség: az Amnesty International átadta ajánlásait Répássy Róbertnek
A magyar EU-elnökség alkalmából az Amnesty International (AI) átadta az unió külső és belső tevékenységével kapcsolatos emberi jogi ajánlásainak jegyzékét Répássy Róbertnek, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) igazságügyért felelős államtitkárának kedden a minisztérium épületében; az AI a romák jogainak védelmére és a diszkrimináció elleni küzdelemre hívta fel az elnökség figyelmét. Az AI és a kormány közös sajtótájékoztatóján Nicolas Beger, a szervezet európai irodájának igazgatója elmondta: olyan kérdéseket ajánlottak az elnökség figyelmébe, amelyek minden ember, egész Európa számára rendkívül fontosak.
2011.01.04. 13:00
 
 
MSZP: a 2011-es költségvetés nem hoz számottevő javulást az egészségügynek
Az MSZP úgy véli az egészségügy elmúlt fél évét a bizonytalanság és a valóságos cselekvés helyett az egyes csoportok érdekeit szolgáló gesztusintézkedések jellemezték és a 2011-es költségvetés sem hoz számottevő javulást az ágazatnak. Szerintük a büdzsé azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP kormány nem teljesíti választási ígéreteit. Tukacs István, a számvevőszéki és költségvetési bizottság szocialista tagja keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a hangzatos ígéretek ellenére idén nem növekednek az egészségügy forrásai, nem változik a szféra költségvetésének szerkezete, nincsenek benne az idei büdzsében azok a kilátások, amelyek strukturális reformra utalnának.
2011.01.04. 12:30
 
Kihűlve találtak meg egy eltűnt férfit Kőtelken
Fagyhalált szenvedett férfira bukkant hétfőn kora délután egy helyi vadász a Szolnok megyei Kőtelken, a Széchenyi út mögötti szántóföldön - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel. A hóval már teljesen beborított elhunytról kiderült, hogy egy 47 éves helybéli férfi, akinek eltűnését karácsony első napján bejelentették - tette hozzá Szabó Zita őrnagy. Az adatgyűjtés során idegenkezűségre utaló nyom, körülmény nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. Az orvos a halál elsődleges okaként kihűlést állapított meg.
2011.01.04. 12:15
 
A magyar kormány felhívja Irán figyelmét az ENSZ-határozatok betartására
A magyar kormány elismeri Irán jogát a nukleáris energia békés célú felhasználására, de minden lehetséges fórumon felhívja az iráni felet a vonatkozó ENSZ biztonsági tanácsi határozatok betartására - tájékoztatta a Külügyminisztérium kedden az MTI-t. A külügyi tárca tudatta: a bécsi iráni állandó ENSZ-képviselő levélben fordult több bécsi képviselethez, köztük az Európai Unió ottani delegációjához és a magyar delegációhoz, amelyben közelebbről meg nem nevezett iráni nukleáris létesítményekben teendő januári látogatásra hívja meg a címzetteket. Az iráni fél javaslatáról a Külügyminisztérium egyeztet az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével és a többi tagállammal.
2011.01.04. 12:15
 
Washington reméli, hogy hamarosan felújíthatók a tárgyalások Észak-Koreával
Az Egyesült Államok észak-koreai ügyekkel foglalkozó különmegbízottja kedden Szöulban annak a reményének adott hangot, hogy hamarosan felújíthatók a tárgyalások Észak-Koreával atomprogramjáról, és hogy ezek az egyeztetése "komolyak" lesznek. Stephen Bosworth szerdán találkozik a dél-koreai külügyminiszterrel, a két Korea egyesítésének ügyeivel foglalkozó miniszterrel és az ország nukleáris főtárgyalójával, majd Pekingbe utazik, utána pedig Tokióban egyeztet a japán kormány illetékeseivel. Szöulban és Pekingben Bosworth kíséretében lesz Washington nukleáris főtárgyalója, Sung Kim. Phenjan közölte nemrég, hogy visszatérne az atomprogramjáról folytatott hatoldalú tárgyalásokhoz, amelyekről korábban kivonult.
2011.01.04. 12:15
 
 
Az NFM intenzív tárgyalásokat folytat potenciális befektetőkkel a Malévról
Magas szintű és intenzív tárgyalásokat folytat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) olyan potenciális szakmai befektetőkkel, akiknek anyagi ereje és távlatos koncepciója lehetővé teszi a budapesti központú, nemzeti légitársaság hosszú távú üzletpolitikai, szövetségi stratégiájának sikeres végrehajtását. A minisztérium arra reagálva erősítette ezt meg, hogy a Napi Gazdaság keddi számában azt írta, a Malév-részvények megvételéről tárgyal az Air Berlin legnagyobb részvényese, a török Esas Holding. A lap azt írta: a német-török vevőjelölt többségi részesedést vásárolna a magyar légitársaságban, de csak azután, hogy a magyar állam megvásárolja az orosz Vnyesekonombank öt százalékos pakettjét.
2011.01.04. 12:15
 
Már látható a gödöllői kastélyban az elnökségi váza
Elhelyezték a gödöllői Grassalkovich kastélyban azt a színpompás vázát, amelyet a Herendi Porcelánmanufaktúra kifejezetten az EU-elnökség tiszteletére készített. Az egy méter magas, 25 kilogramm súlyú váza a delegációkat fogadó kastély dísztermének előterében felállított vitrinbe került, s azt az elnökség időszaka alatt az épületben tartózkodó turisták is megtekinthetik - tájékoztatta az MTI-t Péterfi Csaba, a számos kiemelt elnökségi rendezvénynek helyet adó város önkormányzatának kommunikációs igazgatója.
2011.01.04. 12:00
 
 
Saját gyilkosát fotózta le egy Fülöp-szigeteki férfi
Saját gyilkosát örökítette meg az a Fülöp-szigeteki önkormányzati politikus, aki a családja fotózásakor a rászegeződő fegyvert és a támadó arcát is lefényképezte. Másodpercekkel az újév napján, Manila egyik elővárosában történt gyilkosság előtt készült felvételt a Daily Inquirer című helyi lap keddi számában a címoldalon közölte. A felvételen Reynaldo Dagsa családjának három tagja mosolyog, míg a kép bal szélén a feltételezett elkövető célra tartott fegyverrel látható. Caloocan város rendőrfőnöke szerint a fénykép alapján az elkövetőt - és feltételezett cinkosát, aki a háttérben ólálkodva ugyancsak látható a fotón - már hétfőn elfogták.
2011.01.04. 12:00
 
Alapítvánnyal támogatná a megbírságolt médiumokat Ivády Gábor
Ivády Gábor független országgyűlési képviselő alapítványt hoz létre a médiatörvény alapján megbírságolt médiumok támogatására. A politikus kedden sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: mélyen elítéli, Magyarország szégyenének tartja a médiatörvényt. Mint mondta, a jogszabály alapján a médiatanács az egyes médiumokat ellehetetlenítő mértékű bírságokat szabhat ki, ami súlyosan veszélyezteti a sajtószabadságot és a demokráciát. A Szabad Magyar Sajtóért Alapítvány elsődleges célja az lesz - folytatta -, hogy a megbírságolt médiumoknak legyen hova fordulni segítségért.
2011.01.04. 12:00
 
 
Lefújták a szmogriadót Miskolcon
Megszűnt a szmogriadó Miskolcon kedden, miután jelentősen javult a levegő minősége - tájékoztatta Orosz Gábor, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-t. Az elmúlt napok időjárásának kedvező változása miatt a szálló por (PM10) szennyezettségi értékek Miskolc két automata mérőállomásán, a Búza téren és a Lavotta utcában jelentősen csökkentek, így megszűnt a szmogriadó tájékoztatási fokozata a borsodi megyeszékhelyen - közölte Orosz Gábor.
2011.01.04. 12:00
 
The New York Times: Orbán felejt
A magyarok joggal büszkék arra, ahogy országuk szembeszállt a szovjet tankokkal 1956-ban, és ahogy segített áttörni a vasfüggönyt a kivándorlás szabadabbá tételével 1989-ben. Nem lehetnek azonban büszkék az új médiatörvényre, amely e héten lépett életbe, épp amikor Magyarország átvette az Európai Unió soros elnökségét - írja keddi szerkesztőségi cikkében a The New York Times. Az Orbán Viktor miniszterelnök Fidesz pártja által életbe léptetett törvény sajnálatos visszalépést jelent az olyan politikai cenzúra felé, mint amelytől a kommunista uralom alatt szenvedett az ország - folytatja az amerikai napilap.
2011.01.04. 12:00
 
Orbán védelmére kelt a Rzeczpospolita című lap
A viták középpontjába került Orbán Viktor magyar kormányfő védelmére kelt a Rzeczpospolita című lengyel konzervatív napilap - adta hírül kedden a dpa német hírügynökség. A hírszolgálati iroda "Rzeczpospolita: Európa igazságtalan Orbánnal szemben" címmel ismertette a lengyel újság cikkét. Ebből azt idézte, hogy "Orbán meg akarja változtatni Magyarországot, és ebben konzervatív eszmék vezérlik. Új alkotmányt akar adni az országának, és abban Magyarország keresztény örökségének, valamint az emberi élet értékének a tiszteletét írnák elő".
2011.01.04. 12:00
 
 
Az MKP elnöke magyar állampolgárságot kért
Magyar állampolgárságot kért Berényi József, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke - közölte a politikus kedden újságírókkal. "Hétfőn felkerestem a Magyar Köztársaság pozsonyi konzulátusát, mert - ahogy már korábban jeleztem - szeretnék kettős állampolgár lenni" - jelentette ki Berényi. Azt állítja: nem tart attól, hogy lépése következtében elveszítheti szlovák állampolgárságát, mert a kormánykoalíció korábban közölte, hogy februárban és márciusban módosítják a szlovák állampolgársági törvényt, s a kettős állampolgárokat büntető cikkely kikerül a jogszabályból. "Amennyiben ezt az ígéretüket betartják, nem kellene elveszítenem szlovák állampolgárságom" - tette hozzá a parlamenten kívüli párt elnöke.
2011.01.04. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499[1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista