2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Emberszabásúak éve az európai állatkertekben
Az idei esztendő az emberszabásúak éve az európai állatkertekben, a kampányban a Fővárosi Állat- és Növénykert is részt vesz. Az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége (EAZA) az emberszabású majmok - csimpánzok, gorillák, orangutánok és gibbonok - védelme érdekében hirdetett kampányt, amelyhez a szakmai szervezet tagságából eddig 116 állatkert csatlakozott 23 különböző európai országból - közölte a városligeti intézmény.
2011.01.07. 15:30
 
Eddig tíz embert kellett kitelepíteni a belvíz miatt Békésben
Életveszélyessé nyilvánítottak egy tanyát a belvíz miatt Békésben, ezért egy nőt és három gyermekét kitelepítették csütörtök este. December óta így már tíz embernek kellett elhagynia lakóházát a megyében - közölte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője .Nagyné Paulik Krisztina elmondta: a Békéscsaba közelében lévő Csabaszabadi közelében, egy tanyán a belvíz annyira megrongálta az épületet, hogy a szakértők életveszélyessé nyilvánították. A házban lakó anyát és három gyermekét a békéscsabai kistérségi gyermekjóléti szolgálat segítségével helyezték el a városban.
2011.01.07. 15:15
 
Húszezernél több embert vettek őrizetbe Thaiföldön egy drogellenes akcióban
Több mint 21 ezer embert vettek őrizetbe kábítószer birtoklása vagy terjesztése miatt két hét alatt egy drogellenes hatósági akció keretében Thaiföldön. A kábítószerrel kapcsolatos problémák megoldása érdekében a kormány utasítására elrendelt - december 21-e óta tartó - házkutatások során a rendőrség 1,6 millió tasak metamfetamint, helyi nevén "jabát", 40,4 kilogramm heroint, 295 kilogramm marihuánát és 8,5 kilogramm kristályos metamfetamint foglalt le. Az elkobzott kábítószerek kereskedelmi értéke mintegy 500 millió bahtra (körülbelül 12,6 millió euróra) tehető.
2011.01.07. 15:15
 
 
Orbán: az eurót meg kell védeni
Első számú európai érdeknek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök az euró megvédését és megerősítését pénteki, José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján Budapesten. A magyar elnökség csak akkor lesz sikeresnek tekinthető, ha az előttünk álló fél évben megtörténik az alapszerződés módosítása és ha elfogadjuk azt a hat jogszabályt, amelyek a válságkezelő mechanizmus felállításához és működtetéséhez szükségesek - fogalmazott a magyar kormányfő.
2011.01.07. 15:15
 
A szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelték el Veszprémben
Várhatóan szombaton rendelik el a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Veszprémben A szmogriadó tájékoztatási fokozatának elrendelése várható szombaton Veszprémben, a szálló por koncentrációja miatt egyelőre figyelmeztetést küldtek az önkormányzatnak - mondta Nagy Attila, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi felügyelőség levegőtisztaság-védelmi laboratóriumának vezetője pénteken az MTI-nek. A megyei önkormányzat sajtószóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bevezették a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, mert a szállópor-koncentráció két egymást követő napon is meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (köbméterenként 75 mikrogramm).
2011.01.07. 14:45
 
Öngyilkos merénylet egy dél-afganisztáni városban, 17 halott
Öngyilkos merénylő hajtott végre robbantást pénteken a dél-afganisztáni Szpin-Baldak város egyik közfürdőjében, 17 embert rántva magával a halálba - közölte a határrendőrség helyi parancsnoka; a tálibok vállalták felelősséget a merénylet végrehajtásáért. A halálos áldozatokon túl a terrorcselekménynek legkevesebb 21 sebesültje is van. A támadó a testére erősítve vitte be a robbanószerkezetet a pakisztáni határ mentén fekvő város közfürdőjébe. A sebesültek közül ketten a határrendőrség tagjai - mondta el a rendőrparancsnok. Kari Juszaf Ahmadi tálib szóvivő azt mondta, hogy a támadás célpontja a határőrrendőrség parancsnokának helyettese volt. Tisztviselők szerint a két halott rendőr egyike sem a parancsnokhelyettes.
2011.01.07. 14:45
 
 
Orbán: ha igazolódnak az aggályok a médiatörvény kapcsán, orvosoljuk azokat
Ha úgy látjuk, hogy a médiatörvény gyakorlati magvalósulása során bármilyen politikai aggály igazolódik, készek vagyunk azokat orvosolni - jelentette ki Orbán Viktor az Európai Bizottság elnökével közös pénteki tájékoztatóján, Budapesten. A miniszterelnök közölte: a médiatörvény európai minőségét illetően úgy gondolják, a bizottság a megfelelő jogi vizsgálatok elvégzése után "mindannyiunkat megnyugtató jogi szakvéleményt" ad arról, hogy a vita alatt álló jogszabály az EU-s elvekkel, bevett jogszabályi megoldásokkal összhangban van-e, vagy sem.
2011.01.07. 14:30
 
Szabálytalanságokat sejt a Fidesz a szegedi trolibuszbeszerzésnél
A versenyt torzító összejátszás alakulhatott ki a szegedi trolibusztenderre ajánlatot benyújtó cégek között, amelyek tulajdonosai között átfedések figyelhetők meg - közölte Gyimesi László, a Fidesz helyi elnöke pénteken a csongrádi megyeszékhelyen. Az új trolibuszok vásárlására kiírt közbeszerzési eljárás során súlyosan aggályos körülmények merültek föl, ezért a Szegedi Közlekedési Kft. új ügyvezetője, Tóth István Tibor kezdeményezte a Gazdasági Versenyhivatal, a Közbeszerzések Tanácsa és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség eljárását - mondta sajtótájékoztatóján a szegedi önkormányzat és a városi cégek elmúlt nyolcéves tevékenységét átvilágító vizsgálóbizottságot is vezető politikus.
2011.01.07. 14:15
 
 
Barroso: a magyar hatóságok jelentős felkészülést végeztek
A magyar hatóságok jelentős és hozzáértő munkát végeztek az EU-elnökségi felkészülés során; Magyarország felelőssége óriási a globális kihívások közepette - mondta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke a Parlamentben az Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott nemzetközi sajtótájékoztatón. Barroso, miután délelőtt részt vett a magyar kormány és az Európai Bizottság együttes munkaülésén, majd négyszemközt is megbeszélést folytatott a magyar kormányfővel, hangsúlyozta: Magyarország olyan kivételes időszakban látja el az EU-elnökséget, amikor sok függ attól, hogy az EU milyen szakértelemmel, határozottsággal válaszol a kihívásokra.
2011.01.07. 14:15
 
Festékkel öntötték le az észak-komáromi Cirill és Metód-szobrot
Fehér festékkel öntötték le ismeretlenek péntek reggelre a révkomáromi Kossuth téri körforgalomban álló Cirill és Metód-szobrot - adta hírül pénteken a TASR szlovák hírügynökség. A pozsonyi Új Szó a honlapján emlékeztetett arra, hogy december közepén is történt már egy hasonló eset: akkor sárga festékkel öntötték le a szoborcsoportot, és a Matica slovenská székházának a falán elhelyezett márványtáblát is összetörték a máig ismeretlen tettesek. A kemma.hu honlap híradása szerint ez alkalommal az elkövetők nagyobb felületen piszkították be a hittérítőket ábrázoló alkotást, és ráadásul valamilyen nehéz tárggyal - feltehetőleg kalapáccsal - megrongálták a márvány talapzaton lévő arany színű feliratot is.
2011.01.07. 14:15
 
Kósa Lajos: "ha valaki magyar állampolgár, akkor őt megilleti a választójog"
Debrecen és testvérvárosa, Nagyvárad áprilisban közös ünnepséget szervez a cívisvárosban a kedvezményesen megszerezhető magyar állampolgárság első kérvényezőinek eskütételére - ismertette Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere pénteken sajtótájékoztatón a városban. Kósa Lajos személyes véleménye szerint "ha valaki magyar állampolgár, akkor őt megilleti a választójog". Debrecen és Nagyvárad nemcsak az eskütételi ünnepséget szervezi közösen, de a partiumi város a kérvények összegyűjtésében is együttműködik Debrecennel az elkövetkező időszakban.
2011.01.07. 14:00
 
Emberrablókat fogtak el a rendőrök
Elfogott a rendőrség hat embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy férfit "megfosztottak személyi szabadságától", és arra kényszerítették, hogy pénzt utaljon át nekik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken közölte honlapján, hogy november 10-én V. Gy. és társai egy XIII. kerületi áruház éttermébe megbeszélésre hívtak egy férfit, akivel korábban üzleti kapcsolatban álltak. A gyanúsított elmondása szerint a sértettnek tartozása maradt fenn az üzlet után, ezért megfosztották személyi szabadságától, mobiltelefonjából és diktafonjából kivették az akkumulátorokat, és arra kényszerítették, hogy pénzt utaljon át V. Gy. vállalkozásának számlájára.
2011.01.07. 14:00
 
Dávid Ibolya jogerősen pert vesztett Tombor Andrással szemben az UD Zrt.-ügyben
Dávid Ibolya jogerősen pert vesztett Tombor Andrással szemben; a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az MDF egykori elnöke az UD Zrt.-ügy kipattanásakor tett egyik nyilatkozatával megsértette az üzletember személyiségi jogait - közölte Tombor András jogi képviselője az MTI érdeklődésére pénteken. A bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú ítélete szerint Dávid Ibolya 2008 szeptember 14-én a Magyar Televízió Szólás szabadsága című műsorában azt a hamis látszatott keltette, hogy Tombor András az MDF 2008-as tisztújításával összefüggésben arra adott volna megbízást az UD Zrt.-nek, hogy a párt elnökéről gyűjtsenek adatokat, akár jogellenes módon is - mondta Szalay Péter ügyvéd.
2011.01.07. 14:00
 
Megindult a vasúti közlekedés Kiskunfélegyháza és Szeged között
Megindult a vasúti közlekedés pénteken 12 óra 50 perckor a baleseti helyszínelés idejére lezárt Kiskunfélegyháza-Szeged vasúti vonalon - közölte a rendőrség az MTI-vel. A gyorsan elvégzett helyszíni vizsgálat után elindulhatott a közlekedés - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 20-30 perces késések fokozatosan megszűnnek a kora délutáni órákban - közölte a Mávinform. A MÁV Zrt. kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény InterCity egy ismeretlen személyt halálra gázolt. A rendőrségi helyszínelés idejére mindkét vágányt le kellett zárni, és az utasokat vonatpótló buszok szállították.
2011.01.07. 13:45
 
 
Február végére befejeződhet az operaházi vizsgálat
Várhatóan február végéig készül el munkájával a Magyar Állami Operaház Budapest működését átvilágító bizottság; a dalszínházban elkezdődött Erkel Ferenc Bánk bán című operájának ősváltozatából a lemezfelvétel, és egyeztetések folynak az Erkel Színház esetleges újra megnyitásáról - mondta az operaház miniszteri biztosa az MTI-nek. Horváth Ádám Hajduné Sipos Erika személyében új gazdasági igazgatót hozott a házba a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumból, és új a megbízott ügyvezető igazgató is, Mozsár István. "Olyan kollégákra van szükségem, akiknek bátran vethetem a hátam" - fogalmazott Horváth Ádám.
2011.01.07. 13:45
 
Redknapp szerint Beckham csatlakozik a Tottenhamhez
Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzője bejelentette, hogy David Beckham szinte biztosan csatlakozik az együtteshez. A 115-szörös angol válogatott középpályás kölcsönjátékosként érkezhet a londoni alakulathoz az amerikai Los Angeles Galaxytól. "Még zajlanak a tárgyalások az ügyben, de nagyon jó esély van a megállapodásra" - nyilatkozta pénteken a tréner. Redknapp hozzátette: már csak azon vitatkoznak a felek, hogy meddig is szóljon a kölcsönadás, az anyagi részletekkel nincs gond.
2011.01.07. 13:30
 
 
Elutasította a J. K. Rowling elleni plágiumvádat egy amerikai bíróság
Elutasította a Harry Potter-könyvek szerzője, J. K. Rowling ellen benyújtott plágiumvádat egy New York-i bíróság csütörtökön. Az írónőt és könyveinek amerikai kiadóját a néhai Adrian Jacobs hagyatékának gondozója, Paul Allen perelte be, azt állítva, hogy a Harry Potter és a Tűz Serlege című regényének írásakor Rowling plágiumot követett el: Adrian Jacobs Willy, a varázsló kalandjai című könyvéből emelt át bizonyos elemeket. A Willy 1987-ben látott napvilágot, míg Rowling negyedik Harry Potter-kötete 2000-ben jelent meg. Jacobs akkor már nem élt, 1997-ben hunyt el Londonban.
2011.01.07. 13:30
 
Válsággal számol a fővárosi költségvetési koncepció
A főváros költségvetési koncepciója szerint a mostani önkormányzati ciklusban - a gazdálkodási teljesíthetőséget tekintve - egyértelműen "válsággal kell megküzdeni". A fővárosi büdzsé koncepcióját a hivatal pénteken tette közzé honlapján; a tervek szerint a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán, rendkívüli ülésen tárgyal az előterjesztésről, amelyet Tarlós István főpolgármester jegyez. A koncepcióban az olvasható: a következő évi költségvetés nem tekinthető a városvezetés "saját" költségvetésének, részben a válság leküzdésének közvetlen, rövid távú feladatai miatt, amelyek még csak nyomokban teszik lehetővé a stratégiai törekvések megjelenítését, részben pedig "a szilárd alapokra építkezés lehetetlensége miatt".
2011.01.07. 13:30
 
Wall Street Journal: "Orbán ellenőrzési étvágya"
A The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai üzleti napilap európai kiadása "Orbán ellenőrzési étvágya" címmel kommentárt közölt pénteken. A lap szerint a magyar kormánynak "a médiaszabadság korlátozására" irányuló lépése csak a legutóbbi a Budapestről érkező "aggasztó jelek" sorában. Az írás kitér arra, hogy magyar kormánypárti politikusok szerint amikor majd közzéteszik a törvény angol fordítását, az el fogja oszlatni az aggodalmakat.
2011.01.07. 13:30
 
 
3 hónap közös költség tartozás után bejegyezhető a jelzálogjog
Az eddigi fél év helyett már 3 hónap közös költség tartozás után is bejegyezhető a társasházi lakásra a jelzálogjog január másodikától - a társasházi törvényt múlt év végén módosította így az Országgyűlés. A jelzálogjog bejegyzése a tartozás biztosítékául szolgál és a társasházi közgyűlés határozhat róla. Ezt követően a közös képviselő jár el. Amennyiben csak perben hajtható be a közös költség tartozás, akkor a bíróság - a keresetlevél megérkezését követő 30 napon belül - köteles kitűzni a tárgyalást. A bíróság az ügyet mással nem vonhatja össze, és nem szüneteltetheti azt. Új szabály az is, hogy a jelzálogjog bejegyzés három havonta - az újabb hátralékra - megismételhető.
2011.01.07. 13:15
 
 
Marad a csődvédelem az Vértesi Erőműnél
A Vértesi Erőmű hitelezői egyezségi tárgyalásukon hozzájárultak az erőművet augusztus 26-ától megillető fizetési haladék harminc napos meghosszabbításához - közölte a társaság szóvivője. Ismert, hogy a Vértesi Erőmű Zrt. likviditási problémáinak megoldására csődvédelmet kért. Ezen időszak alatt biztosítható a bérek fizetése és a hitelezőkkel való egyezség kidolgozása - tette hozzá Mamusits Péter. Az eljárás megindítása óta két sikertelen tárgyalásra került sor. A Vértesi Erőmű financiális helyzetét figyelembe véve, a hitelezőknek kategóriánként egységes megtérülési ajánlatott tett, amelyet nem fogadtak el, viszont új ajánlat kidolgozása érdekében hozzájárultak a csődvédelem meghosszabbításához - mondta el a szóvivő.
2011.01.07. 13:15
 
Január végén a kormány elé kerülhet a felsőoktatási törvény koncepciója
Várhatóan január végén tárgyalja a kormány a felsőoktatási törvény koncepcióját, és a jogszabály egyes elemei már 2011 őszén hatályba léphetnek - közölte az oktatási államtitkárság pénteken az MTI-vel. Az államtitkárság szándéka szerint a közoktatási törvény, valamint a pedagógus életpályamodell koncepciójáról is dönt az Országgyűlés a tavaszi ülésszakon. Az oktatási államtitkárság közleménye szerint december 31-én eredményesen zárult a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága által kezdeményezett nemzeti konzultáció, amelyet a tárca az új felsőoktatási, a közoktatási és a pedagógus életpályamodellről szóló törvény vitairatnak szánt koncepciójáról kezdeményezett.
2011.01.07. 13:00
 
A Tisza apad, a belvizes terület nem csökken az Alföld közepén
Az újabb csapadékmentes nap után Tisza és a mellékfolyói végig apadnak, a belvízzel elöntött terület nagysága a folyamatos szivattyúzás ellenére nem változott a Közép-Tisza vidékén - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője pénteken az MTI-vel. Lovas Attila igazgató tájékoztatása szerint az apadó Tisza vízállása péntek reggel Szolnoknál 820 centiméter volt, ami 20 centiméterrel meghaladja a harmadfokú árvízvédelmi készültségi szintet. A Tisza középső szakaszáról parti jeget és 10-20 százalékos jégzajlást jelentettek. A jég már vékonyodik, vastagsága 3-5 centiméter. A Zagyván kisebb megszakításokkal még mindig áll a jég.
2011.01.07. 13:00
 
 
IFFHS: Arséne Wenger az évtized legjobb edzője
Az Arsenalt irányító Arséne Wenger lett az évtized legjobb edzője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A 61 éves francia tréner annak ellenére végzett az élen, hogy az elmúlt tíz esztendőben egyetlen egyszer sem tudott első lenni a listán, ugyanakkor az évenkénti szavazáskor minden alkalommal a legjobbak között jegyezték. A második helyen Wenger "nagy ellensége", a Manchester Unitedet irányító és a francia mesterrel évek óta rivalizáló Sir Alex Ferguson végzett, míg a harmadik a Real Madrid portugál trénere, José Mourinho lett.
2011.01.07. 13:00
 
Handelsblatt-kommentár a válságadóról
A vállalatok válságjáruléka címmel közölt kommentárt pénteken a Handelsblatt a magyar kormány által kivetett válságadóról. A német gazdasági és üzleti napilap brüsszeli tudósítója, Ruth Berschens megállapítja: a kis Magyarország kihívást mert intézni a nagy német vállalatokhoz. Orbán Viktor kormányfő különadó formájában nyújtja be a számlát a Deutsche Telekomnak, az RWE-nek és a Metrónak, hogy ezáltal rendbe tegye a zilált államháztartást. Várható volt hogy a konszernek hevesen tiltakozni fognak. Ám hogy a német gazdasági miniszter felsorakozik mögöttük, az megkérdőjelezhető.
2011.01.07. 13:00
 
 
Orbán-írás a Financial Timesban: Magyarország bírálói túl gyorsan ítélkeznek
Az új médiatörvényre adott heves reagálások nem térítik el Magyarországot attól, hogy európai uniós elnökségének kritikus kérdésére, az EU gazdaságpolitikájára összpontosítson - írta a Financial Times című brit napilap által pénteken "Magyarország bírálói túl gyorsan ítélkeznek" címmel közölt cikkében Orbán Viktor miniszterelnök. A brüsszeli uniós illetékesek kedvenc lapjának tartott újságban a kormányfő leszögezte: világossá kell tenni, hogy Magyarország soros EU-elnökként talán minden eddiginél elkötelezettebb az unió demokratikus értékei mellett, amelyekben az EU ereje rejlik.
2011.01.07. 13:00
 
 
Mesterházy: nemcsak a médiatörvény sérti az uniós alapelveket
Mesterházy Attila arra hívja fel az Európai Bizottság elnökének figyelmét, hogy Magyarországon nemcsak a médiatörvény, hanem más jogszabályok is sértik az Európai Unió alapelveit - hangzott el az MSZP sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki párt elnöke azt kezdeményezte, hogy a kormány fél évre függessze fel az alkotmányozást. Elmondta: szeretnék Barroso és az európai közvélemény figyelmét felhívni arra, hogy az alkotmányozás folyamata, a visszamenőleges hatályú törvények elfogadása, a munkavállalói jogok korlátozása, a magán-nyugdíjpénztári befizetések állami kezelésbe vétele, a Magyar Nemzeti Bank függetlenségének folyamatos megsértése mind ellentétesek az uniós alapelvekkel.
2011.01.07. 12:45
 
Visszatértek Afganisztánból az OMLT magyar katonái
Visszatértek féléves afganisztáni küldetésükből az amerikai és magyar katonákból álló ötven fős Műveleti Tanácsadó és Összekötő Csoport (OMLT) magyar tagjai; a kiképzési és biztosítási feladatokat is ellátó egység katonáit pénteken fogadták Debrecenben. Orosz Zoltán vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnök-helyettese az egységet fogadó ünnepi beszédében kijelentette: a globális világban a problémákat és a katonai konfliktusokat ott kell kezelni, ahol azok kirobbannak, megelőzendő a konfliktus terjedését. Mint mondta, a szövetségi kötelezettségek mellett, közvetett módon Magyarország biztonságát is szolgálja az afganisztáni szerepvállalásunk.
2011.01.07. 12:45
 
Gázolás miatt leállt a vasúti közlekedés Kiskunfélegyháza és Szeged között
Egy személyt elgázolt Kiskunfélegyházán a vonat, ezért Cegléd és Szeged között a helyszínelés idejére leállt a vasúti közlekedés pénteken déltől - közölte a rendőrség. A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának tájékoztatása szerint, a Cegléd-Szeged vonalon, Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény intercity egy ismeretlen személyt elgázolt. A baleset egy jól működő sorompónál történt. A közlemény szerint, a rendőrségi helyszínelés idejére - másfél-két órára - mindkét vágányt le kellett zárni, addig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
2011.01.07. 12:30
 
Alkotmánybírósághoz fordult a TASZ a néma koldulás szankcionálása miatt
Negyvenhárom, az úgynevezett néma koldulást és a guberálást tiltó önkormányzati rendeletet támadott meg az Alkotmánybíróságon - kérve megsemmisítésüket - a Társaság a Szabadságjogokért - közölte a jogvédő szervezet. A TASZ korábbi beadványaiban már kérte, hogy a testület állapítsa meg Kaposvár, Szeged, valamint a főváros XIII. kerülete néma koldulást szabálysértéssé nyilvánító rendeletének alkotmányellenességét. A jogvédők szerint e rendeletek közös jellemzője, hogy nemcsak alkotmányosan aggályosak, hanem bár látszólag megoldást nyújtanak valós társadalmi problémákra, hatásukban azonban legfeljebb elfedni képesek azokat.
2011.01.07. 12:30
 
Schiffer: a Fidesz ne rágalmazza az LMP-t
Az LMP felszólítja a Fideszt, ne rágalmazza az LMP-t azzal, hogy le akarná járatni az országot - mondta pénteken az MTI-nek Schiffer András. A frakcióvezető, aki a kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának csütörtöki közleményére reagált, egyúttal bocsánatkérést vár Lázár Jánostól. A Fidesz frakciója csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy nem támogatják az LMP által a médiatörvény ügyében kezdeményezett rendkívüli ülést, mert nincs rá ok. Ugyanakkor felszólították az MSZP-t és az LMP-t arra, hogy hagyják abba az ország lejáratását, mert ők a haza szolgálatára és nem pedig a lejáratására tettek esküt.
2011.01.07. 12:30
 
 
A vártnál kisebb gazdasági növekedés az euróövezetben
A korábban jelzettnél árnyalatnyit lassabban nőtt az euróövezet gazdasága a harmadik negyedévben az előző három hónaphoz képest, elsősorban azért, mert alig nőttek a fogyasztói kiadások és csökkentek a beruházások. Az Eurostat pénteken ismertetett második becslése szerint az eurót használó tizenhat országban a hazai össztermék 0,3 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben az április-június közötti időszakhoz képest, míg az előzetes adat még 0,4 százalékos növekedésről szólt. A második negyedévben még 1 százalékkal nőtt az euróövezet gazdasága. Éves szinten 1,9 százalékkal gyarapodott a tizenhat ország GDP-je, ezt az adatot nem módosította az Eurostat.
2011.01.07. 12:15
 
 
A női könnyek csökkentik a férfiak tesztoszteron szintjét
A nők érzelemből hullajtott könnyei átmenetileg csökkenthetik a férfiaknál a tesztoszteron férfihormon szintjét - állapították meg izraeli kutatók. Az érzelmi könnyek kémiai összetétele eltér a reflexből kicsorduló könny összetételétől, amely akkor ered el, amikor például por száll a szembe. A Weizmann Intézet kutatói szerint az érzelmi könnyek olyan kémiai jeleket küldenek, amelyek csökkentik a tesztoszteron szintjét, ha a férfi elég közel volt ahhoz, hogy belélegezze a könny páráját. A valódi női könnyek szaglása után a férfiak hormonszintje csökkent, és az agytevékenység vizsgálata után az is kiderült, hogy kevesebb aktivitást mutattak a szexuális izgalommal összefüggő neurális hálózatok.
2011.01.07. 12:15
 
 
MikulásGyár: közel félmillárd forint értékű adomány gyűlt össze
Közel félmillárd forint értékű adomány gyűlt össze decemberben a Mikulásgyár jótékonysági akciójában. Az adományok 26 százaléka ruhanemű, 13 százaléka édesség és tartós élelmiszer, 21 százaléka könyv és játék. Sokan vittek tisztítószereket és műszaki cikkeket, ugyanakkor meglepően kevés sporteszköz érkezett, az adományok egy százalékát sem tették ki az ilyen típusú ajándékok - tájékoztatta a gyűjtés eredményéről a megbízott kommunikációs cég az MTI-t. A közel félmillárd forint értékű adomány szétosztását már karácsony előtt megkezdték, és egész januárban folytatják. Mivel az előző évhez képest 20 százalékkal több ajándék halmozódott fel, így idén 161 ezer embernek juttatnak el csomagot a Magyar Vöröskereszt segítségével.
2011.01.07. 12:15
 
 
Schmitt: az EU-elnökség óriási feladat és lehetőség Magyarországnak
Schmitt Pál köztársasági elnök szerint az EU-elnökség óriási feladat, óriási lehetőség Magyarországnak. Az államfő európai uniós ügyekkel foglalkozó külföldi újságírókat pénteken Budapesten fogadva azt is hangsúlyozta, Magyarországon sajtószabadság van, teljes és maradéktalan. Schmitt Pál köszöntőjét angolul kezdte, majd magyarul folytatva kiemelte: bár az elnökség idején a kormányé a főszerep, ő maga is szeretne aktív szerepet vállalni az eseményekben. Úgy fogalmazott: minden lehetőséget meg kíván ragadni az ország nemzetközi megbecsülésének javításáért "egy meglehetősen ellentmondásos időszak után".
2011.01.07. 12:15
 
 
Stagnált a munkanélküliség az euróövezetben novemberben
Stagnált az euróövezeti munkanélküliség novemberben, ami így továbbra is 12,5 éves csúcson maradt. A szezonálisan kiigazított novemberi 10,1 százalékos munkanélküliség a szakértői várakozásoknak megfelelően alakult. A huszonheteknél is változatlan maradt az arány, 9,6 százalék - derül ki az Eurostat pénteken ismertetett adataiból. Az euróövezetben 15,9 millió munkanélküli volt novemberben. Ez 39 ezerrel kevesebb októberhez képest, de 347 ezerrel több tavaly novemberhez mérten. A 15,9 millió munkanélküli több mint Ausztria és Írország teljes lakossága együtt. Az euróövezetben a legmagasabb, 20,6 százalékos munkanélküliség Spanyolországban volt novemberben.
2011.01.07. 12:00
 
 
Az államháztartás pénzforgalmi hiánya a GDP 3,2%-a volt 2010-ben
Az államháztartás pénzforgalmi hiánya - helyi önkormányzatok nélküli - a GDP 3,2 százaléka volt 2010-ben, ami megerősíti, hogy az államháztartás uniós módszertan (ESA’95) szerinti, a GDP arányában 3,8 százalékos hiánycélja a várakozásoknak megfelelően teljesül - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium pénteken az MTI-vel. Az államháztartás pénzforgalmi deficitje tavaly 869,8 milliárd forint volt, ami az előirányzat 99,9 százaléka. Az NGM közleménye szerint a 2010. évi pénzforgalmi hiány alakulásában kiemelt szerepet játszanak a kormány évközi, bevételnövelő és kiadáscsökkentő intézkedései, amelyek összességében 5-600 milliárd forinttal javították az államháztartás egyenlegét.
2011.01.07. 12:00
 
A Societas tiltakozik a sajtószabadság korlátozása ellen
A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom maroknyi csoportja tiltakozott a Parlament előtt pénteken, azt megelőzőleg, hogy a kormány és az Európai Bizottság a magyar EU-elnökséget szakmailag megnyitó tanácskozást tartott. A csoport három tagja rövid időre "Orbán=cenzúra" feliratú pólókban az ülésnek helyet adó Vadászteremnél is feltűnt. A Parlament előtt, a biztonsági kordonon kívül megjelent csoport - tucatnyi aktivista - angol feliratú fehér táblákkal azt hirdette: a sajtószabadság 1989-től 2010-ig tartott Magyarországon. A tiltakozáson osztogatott magyar és angol nyelvű röplap szerint a mozgalom tiltakozik "Orbán Viktor diktatórikus törekvései ellen".
2011.01.07. 12:00
 
Izraeli katonák tévedésből nem a kiszemelt palesztint ölték meg
Izraeli katonák tévedésből megöltek pénteki ciszjordániai akciójukban egy 65 éves palesztin férfit, összetévesztve őt egyik szomszédjával, aki kapcsolatban áll a Hamász radikális szervezettel - közölték különböző források, és megerősítette ezt az izraeli hadsereg is. Az eset előzménye, hogy palesztin börtönökből csütörtökön szabadon engedték a Hamász hat tagját. Közülük öten hebroniak, és egyikük, Valid Bitar egy emelettel lejjebb lakik, mint az a férfi, akit összetévesztettek vele. Az izraeli katonák fatális tévedésük után őrizetbe vették mind az öt frissen szabadult hebronit.
2011.01.07. 12:00
 
 
NBA: Jao Ming újabb sérülése karrierje végét jelentheti
Jao Ming, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai centere elképzelhetőnek tartja, hogy bokasérülése karrierje végét jelenti. A 229 centis játékos pályafutását végigkísérték a sérülések, a liga 2009/2010-es szezonját teljesen ki kellett hagynia, a mostani idényben pedig mindössze öt mérkőzésen léphetett pályára, majd november 10-én, a Washington elleni találkozón bokatörést szenvedett. A hétszeres All Star-válogatott kosarasnál csak december közepén sikerült megállapítani a törést, a műtétre pedig csütörtökön került sor.
2011.01.07. 11:45
 
A FIFA-elnök szerint januárban lesz a 2022-es katari foci vb
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint januárban kellene megrendezni a 2022-es világbajnokságot, amelynek Katar lesz a házigazdája. "Rengeteg időnk van még, hogy megvizsgáljuk ezt a kérdést, de döntenünk kell a megfelelő időszakról, amely szerintem vagy az év vége, vagy január lehet" - nyilatkozta a 74 éves sportvezető. A nyári időszakban Katarban a hőmérséklet akár az 50 celsius fokot is elérheti, Blatter szerint pedig meg kell óvni a játékosok egészségét, így az ottani tél - amely 20-30 celsius fok közötti hőmérsékletet jelent - mindenkinek jobb lenne.
2011.01.07. 11:45
 
Lezárják Devecser bontásra ítélt házainak utcáit
Vagyonbiztonsági okokból korlátozzák a behajtást Devecser vörösiszappal szennyezett és emiatt bontásra ítélt ingatlanjaihoz, az érintett utcákba csak engedéllyel lehet bejutni - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka elkészítette a bontásra ítélt házak tulajdonosainak belépési engedélyét, ezek kiosztását a rendőrség segítségével megkezdték. Toldi Tamás polgármester arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy múlt heti betörés miatt vált szükségessé az intézkedés, a lakatlan házakban ugyanis bennmaradtak a tulajdonosok ingóságai.
2011.01.07. 11:45
 
 
Megkezdődött a kormány és az Európai Bizottság együttes ülése
Megkezdődött a kormány és az Európai Bizottság együttes ülése péntek délelőtt a Parlamentben; a találkozón egyeztetik az EU végrehajtó testülete és az elnöki posztot 2011 első felében betöltő Magyarország legfontosabb közös feladatait és a munka menetrendjét. Az EU-elnökség előzetes közlése szerint megvitatják a médiatörvény körül kialakult helyzetet is. Az értekezlet alkalmával Orbán Viktor miniszterelnök négyszemközti megbeszélést folytat José Manuel Barrosóval, a Bizottság elnökével. A magyar miniszterek és államtitkárok, illetve az illetékes biztosok szekcióüléseken tanácskoznak; Orbán Viktor és José Manuel Barroso kora délután közös sajtótájékoztatót tart.
2011.01.07. 11:45
 
 
A távozó Moszad-vezető szerint még indokolatlan egy Irán elleni csapás
Most még indokolatlan az iráni nukleáris létesítmények elleni támadás a Moszad izraeli titkosszolgálat eddigi vezetője szerint, aki úgy véli, Teherán 2015-ig nem lesz képes atombomba előállítására - adta hírül pénteken az izraeli állami rádió. Méir Dagan ezeket a szavakat csütörtök este mondta a Moszad éléről való távozása és utódja, Tamir Pardo beiktatása alkalmából rendezett ünnepségen. "Irán 2015 előtt nem fog tudni atombombát készíteni" - hangsúlyozta Dagan, aki korábban egy izraeli parlamenti bizottság előtti beszédében még 2014-re jósolta az első iráni nukleáris robbanófej elkészülését.
2011.01.07. 11:45
 
Füstmérgezésben meghalt egy férfi Kecskeméten
Füstmérgezésben meghalt egy férfi a lakásában, egy családi házban pénteken Kecskeméten; az ágyában fekvő 55 éves férfihez a szomszédok hívták ki a mentőket, de azok már nem tudták újraéleszteni - közölte a rendőrség. Feltehetően a fűtéshez használt elektromos melegítő miatt izzani kezdett a férfi takarója, a füsttől a férfi halálos mérgezést szenvedett - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra hozzátette: bűncselekményre utaló körülmény az eddigi vizsgálat alapján nem merült fel.
2011.01.07. 11:30
 
Roy Keane-t elküldték az Ipswich-től
Helyi lapértesülések szerint a Fülöp Mártont és Priskin Tamást foglalkoztató, angol másodosztályban szereplő Ipswich Town labdarúgócsapatának vezetői menesztették Roy Keane vezetőedzőt. A klub hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de az elöljárók 12 órától sajtótájékoztatót tartanak. A Manchester United legendás játékosa 2009 áprilisában vette át az együttes irányítását, mellyel a mostani szezonban nagyon hullámzóan teljesít. A 24 csapatos második vonalban jelenleg csupán a 19. helyen áll a csapat, amely ugyanakkor még az FA Kupában és a Ligakupában is érdekelt.
2011.01.07. 11:15
 
 
Talmácsi nem adja fel, és mindenre nyitott
Talmácsi Gábor, aki tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyzett, azt mondta, még nem tett le arról, hogy az idén is a vb-sorozatban folytassa a pályafutását. "Miután a csapatom, amellyel novemberben leszerződtem, bejelentette, hogy a főszponzor kihátrálása miatt nem tudja vállalni az indulást az idei vb-n, egyből elkezdtük dolgozni a megoldáson - mondta az MTI-nek a magyar motoros. - Több csapattól is érkezett megkeresés, de egyelőre még nem született megállapodás. Mindenesetre az egyeztetések folynak és kapcsolatban állok a Dornával, a világbajnoki sorozat hivatalos szervezőjével és az IRTA-val, a csapatok és versenyzők képviseleti szervezetével is."
2011.01.07. 11:15
 
 
Ashton sikeres félévet kívánt Magyarországnak
Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője sikeres EU-elnökséget kívánt Magyarországnak, miután pénteken a Parlamentben megbeszélést folytatott Martonyi János külügyminiszterrel. A főképviselő az MTI kérdésére nem kívánta kommentálni azokat a bírálatokat, "amelyek alapvetően azt célozzák, hogy aláaknázzák ezt a Magyarország számára nagyon fontos pillanatot és szerepet".Elmondta, hogy a magyar külügyminiszterrel kinevezése óta szorosan együttműködött kül- és biztonságpolitikai kérdésekben, és az a cél, hogy ez a kooperáció folytatódjon a magyar EU-elnökség idején a közös uniós célok megvalósításáért. Úgy fogalmazott: az EU-ban nem 27 tagállam beszél egy hangon, hanem egy üzenet hangzik el 27 hangon.
2011.01.07. 11:15
 
Késnek a vonatok Budapest és Székesfehérvár között
Átlagosan 30-40 perces késsel közlekednek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon - közölte a MÁVINFORM pénteken az MTI-vel. Tárnok és Martonvásár között meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért a Budapest-Székesfehérvár vonalon a vonatok átlagosan 30-40 perces késéssel közlekednek. A hiba helyreállítását a MÁV szakemberei megkezdték - tudatta Peiper Károly sajtóügyeletes.
2011.01.07. 11:15
 
Szentes Tamást javasolja főpolgármester-helyettesnek Tarlós István
Tarlós István főpolgármester azt javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy Szentes Tamás fideszes képviselőt válassza meg egészségügyi és szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettesnek a kormánymegbízotti tisztsége miatt lemondott Pesti Imre helyére; a közgyűlés jövő szerdán dönthet a városvezető előterjesztéséről, amely a főváros honlapján olvasható. Pesti Imrét az októberi alakuló ülésen választotta főpolgármester-helyettessé a közgyűlés. A politikust Orbán Viktor miniszterelnök január 1-jei hatállyal kormánymegbízottá nevezte ki a fővárosi kormányhivatal élére.
2011.01.07. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492[1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista