2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Cigány és horvát önkormányzatok alakulhatnak Zalában
Zalában két listaállító szervezet közül a Lungo Drom támogatottjai nyerték a legtöbb szavazatot a megyei cigány kisebbségi önkormányzatba jelöltek közül, a horvát nemzetiségűeket pedig a Mura Menti Horvátok Egyesülete képviseli a megyében - közölte a területi választási iroda hétfőn az MTI-vel. Pál-Harmath Terézia, az iroda vezetőjének jogi helyettese elmondta: a cigány kisebbség jelöltjeire 56 településen lehetett szavazni. A 223 elektor közül 222 jelent meg a választáson, közülük egy nem voksolhatott, mert nem tudta igazolni az adatait, öten pedig érvénytelen szavazólapot adtak le.
2011.01.10. 17:30
 
Kisebbségi választás: a Lungo Drom nyert Hevesben is
A Lungo Drom nyerte el a legtöbb mandátumot a Heves megyei cigány kisebbségi önkormányzatban - tájékoztatta a területi választási iroda munkatársa hétfőn, a szavazatok összeszámlálása után az MTI-t. A vasárnapi kisebbségi választás alapján a 7 fős testületbe 5 tagot delegálhat a Lungo Drom, 1-1 taggal képviseltetheti magát a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF), valamint a Roma Polgári Tömörülés - Roma Polgári Mozgalom (RPT-RPM) közös jelölőszervezet - közölte Zám István.
2011.01.10. 17:30
 
Afganisztánban tárgyal az amerikai alelnök
Afganisztánba érkezett Joe Biden amerikai alelnök - közölte hétfőn a Fehér Ház. Az előre be nem jelentett látogatás célja, hogy Biden felmérje, mennyire képesek az afgán kormányerők szavatolni az ország biztonságát. Az országban állomásozó 140 ezer fős NATO-erő zömét adó Egyesült Államok júliusban meg akarja kezdeni bizonyos egységek kivonását az országból. Joe Biden a látogatás idején tárgyal Hamid Karzai afgán államfővel, találkozik amerikai katonákkal és civil alkalmazottakkal, s felkeresi az afgán hadsereg kiképző központját.
2011.01.10. 17:30
 
Közmeghallgatás lesz az Európai Parlamentben a magyar sajtószabadságról
Közmeghallgatást szervez kedden az Európai Parlament (EP) brüsszeli székházában az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) EP-frakciója. A meghívó szerint a rendezvényt az indokolja, hogy az új magyar médiatörvény "súlyos problémákat vet fel a sajtószabadság szempontjából". A közmeghallgatás céljaként azt jelölték meg, hogy független tájékoztatáshoz juttassák az EP-képviselőket a magyar médiatörvény ügyében.
2011.01.10. 17:30
 
Megsemmisítették a BKV-s midibusztender végeredményét
Megsemmisítette a BKV midibusztenderének végeredményét a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB), és 900 ezer forint igazgatási szolgáltatási díj megfizetésére kötelezte a közlekedési társaságot. A KDB hétfői határozatában azzal indokolta az ajánlatkérő "eljárást lezáró döntésének megsemmisítését", hogy a BKV megszegte a közbeszerzésekről szóló törvényt. A bizottsághoz a Vértes Volán Zrt. fordult, a kérelemnek a KDB részben helyt adott, további jogorvoslati kérelemnek azonban nem. A bizottság határozata ellen fellebbezésnek, újrafelvételi eljárásnak helye nincs, a határozat felülvizsgálatát 15 napon belül lehet kérvényezni.
2011.01.10. 17:30
 
BUX: -0,53 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 117,61 pontos, 0,53 százalékos csökkenéssel, 22.153,63 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,70 százalékkal 21.650 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,15 százalékkal 5.229 forintra csökkent.
2011.01.10. 17:30
 
Kisebbségi választás: a Lungo Drom nyert Baranyában
Baranyában a Lungo Drom nyerte meg a területi cigány kisebbségi önkormányzati választást.A vasárnap megtartott voksolásnak hétfőn, a területi választási bizottság által Pécsen kihirdetett eredménye szerint a Lungo Drom listája 397, a Magyarországi Cigányok Országos Fórumáé (MCF) 177, az Európai Unió Roma Ifjúságáért Egyesületé 28 érvényes szavazatot kapott. Ennek megfelelően a Lungo Drom 5, az MCF 2 tagot delegálhat a héttagú megyei cigány kisebbségi önkormányzatba.
2011.01.10. 17:15
 
Komárom-Esztergom megyében nem nyert a Lungo Drom
Komárom-Esztergom megyében a Komárom-Esztergom Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzatok Szövetsége (KMCKÖSZ) nyerte meg a vasárnapi megyei cigány kisebbségi választást, a szervezet listájára 28-an szavaztak, míg a Lungo Drom 18 szavazatot kapott. A szavazatok aránya alapján a KMCKÖSZ öt, míg a Lungo Drom két mandátumot szerzett a megyei cigány önkormányzatban - közölte Péntek Péter főjegyző az MTI-vel. Komárom-Esztergom megyében a német és a szlovák kisebbség állíthatott területi listát, mindkét kisebbség listáján egy szervezet szerepelt, és hét mandátumot szerzett az adott kisebbség megyei önkormányzatában.
2011.01.10. 17:15
 
 
Műfűvel bevont Trabant is indul a Budapest-Bamako ralin
Nem mindennapi külsőt kapott egy újszászi testvérpár Trabantja, miután műfűvel borították be az egykor az NDK-ban gyártott gépkocsi karosszériáját kívül és belül; az autóval terveik szerint elindulnak a hétvégén Budapestről rajtoló, Bamakóig tartó ralin. Két hét alatt "zöldült" ki kezünk nyomán a 22 éves, 20 ezer forintért vásárolt Trabant, amelyet elsősorban reklámcéllal dekoráltunk ki - mondta Mészáros Tibor hétfőn a szolnoki Pelikán hotel parkolójába bemutatott autóról az MTI-nek. A két fiatalembernek műfűves sportpályák készítésével foglalkozó vállalkozása van, és úgy gondolták, hogy ily módon is hirdetik üzleti tevékenységüket.
2011.01.10. 17:15
 
 
Tíz érem megszerzésére lát esélyt Londonban a MOB elnöke
Tíz érem megszerzésére lát esélyt a londoni olimpián Borkai Zsolt. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke úgy fogalmazott az MTI-nek: örülni fog, ha a magyar csapat eléri a pekingi eredményességet, és boldog lesz, ha három aranynál többet sikerül nyerni a jövő évi játékokon. A MOB idén a megnövelt hatáskörnek és állami támogatásnak köszönhetően 2,1 milliárd forintot fordíthat az élsport támogatására, s kiemelten kezeli a londoni esélyeseket. Borkai - aki januárban találkozik Jacques Rogge-gal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökével - a doppingolás miatt egy évre eltiltott birkózó világbajnok Kiss Balázs londoni indulási esélyeiről azt mondta, nem látja, hogy a MOB-nak lenne mozgástere az ügyben.
2011.01.10. 17:15
 
Vas megyében a Lungo Drom jelöltjei szereztek többséget
Vas megyében a Lungo Drom szerzett többséget a cigány kisebbségi választáson: az országos listájára 56 elektor szavazott, a Magyarországi Cigányok Országos Fórumának (MCF) listájára 23 szavazat érkezett, egy szavazat érvénytelen volt - közölte Stankovits György, a területi választási iroda vezetőjének jogi helyettese hétfőn az MTI-vel. A területi listán a nyolcvan elektor közül 59 szavazott a Lungo Dromra, 21 szavazat pedig érvénytelen volt, így a Lungo Drom hét mandátumot szerzett, csak ők delegálhatnak képviselőket a területi cigány kisebbségi önkormányzatba.
2011.01.10. 17:00
 
 
MNB: Simor András kitölti hivatali idejét
A Magyar Nemzeti Bank sajtóosztálya megerősítette, hogy Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke 2013. márciusáig szóló mandátumát a törvény előírásai szerint ki fogja tölteni. A sajtóosztály emlékeztet az elnökkel a közelmúltban megjelent interjúkra, Simor akkor kifejtett álláspontja változatlan - közölte a jegybank az MTI-vel, hétfőn. A portfolio.hu hétfőn arról közölt cikket, hogy a piaci szereplők körében elterjedt a hír, miszerint a Magyar Nemzeti Bank elnöke márciusban lemond. A jegybank sajtóosztályának közleménye aláhúzza: Simor András ki fogja tölteni 2013. márciusáig szóló mandátumát.
2011.01.10. 16:45
 
 
Cozma-ügy: védett tanúk vallomásait ismertették a vádlottakkal
A Cozma-ügy tárgyalásának idei első napján védett tanúk korábban tett vallomásainak ismertetésével folytatódott az emberölés miatti büntetőper a Veszprém Megyei Bíróságon. A tanácsvezető bíró hétfőn a vádlottak elé tárta azon tanúknak a vallomását, akik csak úgy voltak hajlandók az általuk látottakról beszélni, ha a vádlottak nincsenek jelen a tárgyalóteremben. A múlt év végén tett vallomások zárt tárgyaláson hangzottak el, a sajtó képviselői is csak a tárgyalóterem melletti helyiségben követhették kihangosítva az elhangzottakat.
2011.01.10. 16:45
 
 
A tárnoki ikreket többször újra kellett éleszteni
A tárnoki ikreket többször is újra kellett éleszteni, s bár időlegesen életben tudták tartani őket, a méhen belül elszenvedett oxigénhiány és a keringési elégtelenség megpecsételte sorsukat - mondta Szabó Miklós, a Semmelweis Egyetem 1. számú Gyermekklinikájának osztályvezetője hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. A 33 éves tárnoki kismama terhességének 33. hetében szombat este lett rosszul otthonában, majd miután a mentők hiába küzdöttek az életéért, koraszülött fiait császármetszéssel hozták világra. Mindkét kisfiú válságos állapotban került kórházba, hétfő reggelre mindkét gyermek meghalt.
2011.01.10. 16:45
 
Médiatörvény: Konrád György írása a Der Spiegelben
Újfajta diktatúra címmel közölte friss számában Konrád Györgynek a médiatörvényről szóló írását a Der Spiegel. A liberális német hírmagazinban a 77 éves író rámutat: a jogszabály alkotói, kommentálói és védelmezői úgy tesznek, mintha nem értenék, miért vannak egyaránt felháborodva a médiatörvény bel- és külföldi bírálói. Szerinte abból a szempontból nagy hasonlóság van az 1989-ban megbukott államszocializmus és az új jobboldal között, hogy mind a kettő etatista. Az utóbbi a lehető legtöbb dolgot újból államosítani és centralizálni akarja. Az államszocializmus olyan politikai társadalom volt, amelyben nem léteztek törvényes, a kormánytól független ellenőrzési mechanizmusok.
2011.01.10. 16:45
 
Kisebbségi választás: a Lungo Drom nyert Győr-Moson-Sopron megyében
A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi Szervezet nyerte a cigány kisebbségi választást; a tömörülés megyei listája 36, míg a rivális Rom po Dromé 31 elektori szavazatot kapott a területi választási bizottság által hétfő délután megállapított eredmény szerint. A 79 elektor mindegyike urnához járult, de a megyei választáson 12, az országoson 13 voks érvénytelen volt. Akadt az érvénytelen voksok között, ahol se pecsét, se szavazat nem volt a lapon, de olyan is, ahol nem a helyi önkormányzat vagy választási bizottság, hanem a települési cigány önkormányzat pecsétje került a szavazócédulára. Az országos önkormányzat megválasztásakor a Lungo Drom 59, a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma hét szavazatot kapott Győr-Moson-Sopron megyében.
2011.01.10. 16:30
 
Nyolc külföldi kulturális intézet élére keresnek vezetőt
Nyolc külföldön működő magyar kulturális intézet igazgatói posztjára hirdetett pályázatot a Balassi Intézet: a varsói, a pozsonyi, a szófiai, a párizsi, a stuttgarti, az újdelhi, a prágai és a New York-i intézmény vezetésére január 18-ig lehet pályázni. A pályázati kiírások szerint - amelyeket a hétvégén tett közzé honlapján a Balassi Intézet (www.bbi.hu) - a jelentkezéseket január 25-ig bírálják el, a nyertes pályázók február 1-től tölthetik be tisztségüket. Kinevezésük várhatóan 2015. január 31-ig szól majd. Ez alól kivétel az Újdelhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ, ahol május 1-jén foglalhatja el posztját az új igazgató, akinek várhatóan 2015. április 30-ig szól majd a megbízatása.
2011.01.10. 16:30
 
NFM: súlyos hiányosságok az M6-os építésénél
A koncessziós társaság a koncessziós szerződés számos pontját megszegte az M6-os autópálya Dunaújváros-Szekszárd közötti szakaszának építése során - erre az eredményre vezetett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által kezdeményezett és most befejeződött átfogó felülvizsgálat, közölte az NFM. Súlyos hiányosságok mutathatók ki az építési folyamatra, annak dokumentálására, a kivitelezésre és a minősítésekre vonatkozó előírások betartásában - olvasható a távirati irodához eljuttatott közleményben. A tárca közleményében azt írta: az aszfaltvizsgálat helyszíni és laboratóriumi mérései alapján az aszfalt vastagsága és minősége sok helyen nem megfelelő.
2011.01.10. 16:15
 
 
Ismét teljesen Hugh Hefneré a Playboy
Elfogadta a lapalapító Hugh Hefner megemelt felvásárlási ajánlatát a Playboy kiadója, ezzel a magazin ismét magánkézbe kerül, méghozzá az eddigi legnagyobb részvényes magáncége lesz. Hefner most részvényenként 6,15 dollárt ajánlott - 18 százalékkal többet a lap részvényeinek pénteki záróáránál - júliusban még 5,50 dolláros ajánlattal próbálta felvásárolni a lapot. A mostani ár a Playboyt 207 millió dollárra értékeli. Az ügyletet várhatóan az első negyedév végére lezárják. A lapot kiadó Playboy Enterprises veszteséges, de a lanyha üzletmenet ellenére a Penthouse kiadója is fel akarta vásárolni a Playboy-t. A 84 éves Hefner jelenleg 70 százalékos tulajdonos a magazint kiadó cégben.
2011.01.10. 16:15
 
Árvízvédelmi készültség Miskolc egyik városrészében
Másodfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere a borsodi megyeszékhely görömbölyi városrészében lévő horgásztó területére - tájékoztatta a miskolci önkormányzat szóvivője az MTI-t. Közlése szerint a magántulajdonban lévő tó vízszintje annyira megemelkedett, hogy már lakóházakat veszélyeztetett. A polgármesteri hivatal ezért döntött úgy, hogy bár magántulajdonú tóról van szó, megkezdi a munkálatokat, hiszen senki sem kerülhet veszélybe. A városrészben több napja folyamatosan szivattyúznak, ennek köszönhetően mintegy kétméternyit apadt a tó vízszintje, így egy esetleges gátszakadást előztek meg. A védekezés eddig több millió forintba került.
2011.01.10. 16:15
 
 
Földesi-Szabó László felkerült a BRFK top 10-es körözési listájára
Felkerült a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) top 10-es körözési listájára Földesi-Szabó László, aki december 22-én megszökött ítélethirdetéséről. A BRFK honlapján hétfőn megjelent körözési lista szerint elfogatóparancs van érvényben ellene csempészet és vámorgazdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Földesi-Szabó Lászlót, az Egymásért alapítvány kuratóriumának volt elnökét milliárdos csempészés és sikkasztás miatt december 22-én hét év börtönbüntetésre ítélte nem jogerősen a Fővárosi Bíróság, de ítélethirdetés közben megszökött a bíróság épületéből. A Fővárosi Bíróság európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene.
2011.01.10. 16:15
 
CÖF: hiteles tények alapján ítélje meg a világ közvéleménye Magyarországot
Magyar civilek szerint Európa nem engedheti meg magának, hogy "néhány előítéletes és velejéig elfogult szerző" írásai alapján alakítsa ki álláspontját Magyarországról. Felhívásukban - amelyet a felhívást jegyző többi szervezet képviseletében a Civil Összefogás Fórum (CÖF) juttatott el az MTI-hez hétfőn - azt követelik, hogy minden országot, így Magyarországot is "kizárólag hiteles tények és a vélemények egyenrangú ütköztetése" alapján ítélje meg Európa és a világ közvéleménye.
2011.01.10. 16:00
 
Kutyát mentettek ki a tűzoltók a jeges Bányatóból Székesfehérváron
Egy idősödő német vizslát mentettek ki a tűzoltók hétfőn Székesfehérváron, a jeges Bányatóból - közölte a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI-vel. A kutya a parttól mintegy 30 méternyire, a sziklafal oldalában, egy ágba kapaszkodva várta a segítséget. A tűzoltók gumicsónakkal közelítették meg, majd a kimentett állatot - amelyen két nyakörv is van - pokróccal betakarva a tűzoltó laktanyába vitték, ahonnan kivizsgálásra az állatkórházba szállította az Alpha Segítőkéz Alapítvány állatmentője - mondta el Bisztricz Anett.
2011.01.10. 16:00
 
Magyar néppárti EP-képviselők visszautasítják a médiatörvénnyel szembeni vádakat
Az Európai Parlament (EP) magyar néppárti képviselőcsoportja közleményben utasította vissza hétfőn a magyar médiatörvénnyel szemben felhozott vádakat. Szerintük e vádak megalapozatlanok, és alulinformáltságból fakadnak, illetve politikai indíttatásúak. A képviselőcsoport "különösképpen visszautasítja azokat a vádakat, amelyek a törvény olyan rendelkezéseit támadják, melyek más tagállam médiaszabályozásában is megtalálhatóak". A közlemény szerint a "rágalmak a magyar soros elnökség lejáratásán keresztül az egész Európai Uniónak okoznak kárt".
2011.01.10. 16:00
 
Times: korrupcióval gyanúsítanak brit Alstom-vezetőket
Korrupcióval gyanúsítják a francia Alstom ipari csoport több brit vezetőjét - írta bírósági dokumentumokat idézve a hétfői The Times. A lap által megszerzett jogi iratok szerint a súlyos csalások felderítésére szakosodott brit nyomozó hatóság (Serious Fraud Office, SFO) illetékesei gyanítják, hogy az Alstom nagy-britanniai érdekeltsége egyike volt azon "sejteknek", amelyeket a cégcsoport korrupt kifizetésekre használt külföldi piaci szerződések elnyerése végett. A The Times által látott dokumentumok alapján az SFO összesen 81 millió font (27 milliárd forint) értékű olyan kifizetéseket azonosított, amelyeket nagy-britanniai székhelyű Alstom-cégek folyósítottak külföldi illetékeseknek 2004 és 2010 között, szerződések fejében.
2011.01.10. 16:00
 
 
Baktériumokban tárolnának adatokat hongkongi kutatók
Baktériumokban tárolnának hatalmas mennyiségű információt a hongkongi Kínai Egyetem ifjú kutatói. Aldrin Jim, az intézmény biológiai tárolást kutató projektjének hallgatói instruktora a Massachusettsi Műszaki Egyetem (Massachusetts Institute of Technology, MIT) tekintélyes iGEM versenyében nyert aranyérmet programjával. A biológiai tárolás - vagy biotárolás - igen fiatal tudományág, amely azt tűzte ki célul, hogy élő szervezetekben tároljanak és titkosítsanak információkat. A hongkongi kutatás esetében a tároló az E. coli baktérium DNS-molekulája.
2011.01.10. 15:53
 
 
Döbbenet! Amy Winehouse mellbimbót villantott koncertjén
Rózsaszín és fehér ruhájában bár nagyon elegáns volt az énekesnő, mégis két szám erejéig sokkolta közönségét.
2011.01.10. 15:52
 
MSZP: az emberek fizetik meg a kormány felelőtlen gazdaságpolitikájának árát
Az MSZP szerint a kormány felelőtlen gazdaságpolitikát folytat, és ennek árát az emberek fizetik meg. Török Zsolt szóvivő hétfőn sajtótájékoztatón példaként hozta a benzin és a gázolaj árának emelkedését, az energiaárak, valamint a lakáshitelek törlesztőrészleteinek növekedését, amelyek hátterében szavai szerint a "Fidesz-KDNP bűnszövetség" felelőtlensége áll. Elmondta, hogy december 17-én még 214 forint ért egy svájci frankot, jelenleg pedig 225 forint, miközben a cseh korona és a lengyel zloty is nagyjából öt százalékkal erősödött a forinthoz képest.
2011.01.10. 15:45
 
Kisebbségi választás: Tolnában a Lungo Drom nyert
Tolna megyében a Lungo Drom nyerte meg a vasárnapi megyei cigány kisebbségi választást, a szervezet listájára 156-an szavaztak, míg a Magyarországi Cigányok Országos Fórumának (MCF) listája 67 szavazatot kapott. A Tolna megyei területi választási bizottság hétfői ülésén a mandátumok kiosztásáról is döntött: a megyei cigány önkormányzatban a Lungo Drom öt, az MCF két mandátumot szerzett. A megyében vasárnap 52 településen rendeztek területi és országos kisebbségi önkormányzati választást, az elektorok két megyei listára szavazhattak. A 229 elektor közül 226-an jelentek meg az urnáknál, közülük egyvalaki nem szavazhatott, mert nem tudta igazolni állandó lakcímét, két szavazat pedig érvénytelen volt.
2011.01.10. 15:45
 
Értékesítési rekordot ért el a Volkswagen csoport
A Volkswagen (VW) csoport minden korábbinál több járművet adott el 2010-ben - mondta a társaság vezérigazgatója Detroitban, ahol hétfőn kezdődik az év első nemzetközi autókiállítása. Martin Winterkorn elmondta: 2010-ben összesen 7,14 millió autót és teherautót adtak el világszerte, ami új rekord és 14 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A bővülés elsősorban a kínai és a brazíliai piac fejlődésének köszönhető. A társasághoz tartozó tíz márka közül három - az Audi, a Skoda és a névadó Volkswagen is - értékesítési rekordot döntött tavaly, Audiból például közel 1,1 millió darab kelt el.
2011.01.10. 15:45
 
 
Százhetvenezer éve ruházkodik az ember
Százhetvenezer éves múltra tekint vissza az emberi ruházkodás - erre a következtetésre jutottak a Floridai Egyetem genetikusai a ruhatetvek DNS-vizsgálata alapján. A floridai kutatásról szóló tanulmány a Molecular Biology and Evolution című folyóirat legújabb számában látott napvilágot. A ruhatetű (Pediculus humanus humanus) emberen élő ektoparazita. Szárnyatlan, vérszívó rovar, amely teljes életciklusát az emberi testen és ruházatban éli. Kizárólag az emberben képes tartósan fennmaradni, állatokat nem fertőz. E szoros kapcsolatnak köszönhetően az élősködő evolúciós változásai alapján következtetni lehet a gazdaszervezet törzsfejlődésére.
2011.01.10. 15:30
 
 
Románia elővigyázatossági megállapodást köt az IMF-fel és az EU-val
Románia elővigyázatossági megállapodást köt a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval - erősített meg egy múlt heti, nem hivatalos értesülést Gheorghe Ialomitianu román pénzügyminiszter, a Mediafax hírügynökség jelentése szerint. A múlt héten az ügylethez közel álló egyik forrás azt mondta, hogy Nemzetközi Valutaalappal 3,6 milliárd eurós elővigyázatossági megállapodást köt Románia azután, hogy áprilisban kifut a jelenleg érvényes készenléti hitelszerződés. A pénzügyminiszter hétfőn nem közölte, hogy az IMF-fel és az EU-val kötendő új megállapodás milyen összegről szólna.
2011.01.10. 15:15
 
 
Személyi és műszaki okai is voltak a zalai sárkányrepülő halálos balesetének
Személyi és műszaki okok egyaránt közrejátszottak abban, hogy 2009 októberében halálos balesetet szenvedett egy sárkányrepülő a zalaegerszegi repülőtéren - közölte az MTI érdeklődésére hétfőn a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) szóvivője. Bajkó Erika elmondta: mint a legtöbb légi baleset kapcsán, itt is egyaránt voltak műszaki és személyi okai a tragédiának. A KBSZ vizsgálati megállapításai szerint egy 2000 óta tiltott módszerrel vontatták a gépet, a pilóta képzettségét nem igazolták dokumentumok, nem volt rajta mentőernyő, továbbá a felszállást a földről nem követték nyomon. A baleset 2009 októberében, a zalaegerszeg-andráshidai repülőtéren, felszállás közben történt.
2011.01.10. 15:15
 
Elnapolták a Kolompár Orbán és társai ellen indított per hétfői tárgyalását
Egy kihallgatásra beidézett tanú távolmaradása miatt elnapolták az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán és nyolc társa ellen indult per hétfői tárgyalását a Kecskeméti Városi Bíróságon. Mátyásné Polereczki Éva tanácsvezető bíró a döntés kihirdetését megelőzően elmondta: a tanút már többször beidézte a bíróság, ám különböző kifogásokra hivatkozva nem jelent meg a bizonyítási eljárás során. Mivel ezúttal az idézést átvette, így az szabályosnak minősül, a tanú távolmaradására nincs mentség: ezért súlyos bírságra számíthat - fogalmazott.
2011.01.10. 15:00
 
A Lungo Drom és a Macifész kapta a legtöbb szavazatot Veszprém megyében
A Lungo Drom és a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (Macifész) csaknem egyenlő arányban képviselteti magát a Veszprém megyei cigány kisebbségi önkormányzatban; az előbbi szervezet négy, az utóbbi három képviselőt ad helyi önkormányzatainak száma alapján a hétfős testületbe. Zsédenyi Imre főjegyző, a területi választási bizottság elnöke az MTI-nek elmondta: a választásra jogosult 175 elektorból 173 vett részt a vasárnapi kisebbségi választáson, az érvényes szavazatok száma pedig 162 volt. Ebből 97 voksot a Lungo Drom, 65 szavazatot pedig a Macifész kapott; a hétfős területi cigány kisebbségi önkormányzatba előbbi 4, utóbbi 3 képviselőt delegálhat.
2011.01.10. 15:00
 
MEME: a médiatörvény kedvező reklámszabályai kedvezőbbek az eddigieknél
A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) elnöke szerint a médiatörvény reklámszabályai kedvezőbbek az eddigi rendelkezéseknél, a médiumokra kiszabható bírságok mértéke azonban bizonytalanságot okoz a televíziós piacon. Málnay B. Levente, a MEME elnöke szerint az MTI-nek előrelépésként értékelte a termékelhelyezés és az osztott képernyős reklámok engedélyezését. Üdvözölte azt is, hogy az új médiatörvény csupán egész órától egész óráig terjedően maximálja a reklámidőt, szemben a korábbi gyakorlattal, amikor a hirdetések időtartama egyetlen, bárhogyan számított órában sem haladhatta meg az engedélyezettet.
2011.01.10. 15:00
 
Alakul a jövendő román ellenzéki pártszövetség
Alakul a jövendő román ellenzéki pártszövetség, amelynek alapjait a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Konzervatív Párt (PC) rakta le hétfőn, aláírva a szövetségbe tömörülésről szóló dokumentumot, s ehhez a politikai összefogáshoz az ugyancsak ellenzékben lévő Szociáldemokrata Párt (PSD) is csatlakozni készül. A Crin Antonescu vezette PNL és a Victor Ponta által irányított PSD már régóta "ízlelgeti" az összefogás lehetőségét, de most inkább annak van hírértéke, hogy a zsebpártnak elkönyvelt PC lépett politikai frigyre a liberálisokkal. A konzervatívok eddig a szociáldemokratákkal voltak szövetségben, de most "átpártoltak" a liberálisokhoz.
2011.01.10. 15:00
 
Clinton: Irán figyelemelterelésként új konfliktust szít a Közel-Keleten
Hillary Clinton szerint a legújabb elemzések azt bizonyítják, hogy a szankciók hátráltatják Irán törekvését az atomfegyver megszerzésére. Az amerikai külügyminiszter azzal vádolta az iszlám köztársaságot, hogy figyelemelterelés céljából új konfliktust szít a Közel-Keleten. Clinton Abu Dzabiban - három Öböl menti országot érintő látogatásának első állomásán - hétfőn hangsúlyozta, hogy az arab világnak különösen oda kellene figyelnie a szankciók betartására, és vissza kellene utasítania a feszültségek kiélezését célzó kísérleteket. A külügyminiszter rámutatott, hogy az arab államoknak különleges szerepe van a palesztin-izraeli békefolyamat újraindításában.
2011.01.10. 15:00
 
 
Ronaldo megdöntötte Puskás Ferenc ötvenéves rekordját
A Villarreal ellen szerzett vasárnapi mesterhármasával Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója ötvenéves klubrekordot döntött meg, amelyet éppen a legendás Puskás Ferenc tartott. A 25 éves támadó 18 forduló után 22 találatnál jár a Primera Divisiónban, a korább csúcs az Aranycsapat kapitányának nevéhez fűződött, aki az 1960/61-es idényben ugyanennyi Real-összecsapáson 21-szer volt eredményes. Az első számú spanyol sportnapilap, a Marca is Ronaldótól volt hangos hétfőn: "CR7 a XXI. század Di Stefanója" - írta az újság. A Manchester Unitedtől 2009 nyarán szerződtetett sztár madridi statisztikája elképesztő, ugyanis eddigi 62 mérkőzésén 63 gólt szerzett.
2011.01.10. 14:45
 
PDSZ: hosszabbítsák meg a közoktatási törvény koncepciójának vitáját
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt követeli a törvényalkotóktól, hogy március végéig hosszabbítsák meg a közoktatási és a pedagógus életpálya modellről szóló törvények koncepciójának szakmai vitáját - közölte Mendrey László, a PDSZ elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján. Ezt a követelést az is alátámasztja - folytatta -, hogy kiderült: a parlament tavaszi időszakában nem tervezik megvitatni a két törvény tervezetét. Oktatási államtitkársági forrásra hivatkozva elmondta: februárban ugyan az elképzelések szerint a kormány elé terjeszti az államtitkárság a koncepciókat, de a kormányzat csak az őszi parlamenti ülésszakon kíván tárgyalni azokról.
2011.01.10. 14:45
 
Záporok előfordulhatnak, 2 - 8 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn délnyugat felől mindenütt megvastagszik a felhőzet, többfelé párás, ködös időre számíthatunk. Kedden is csupán keleten, délkeleten lehet némi napsütés. Szórványosan várható eső, zápor, de területi átlagban jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légáramlás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 2, 8 fok között alakul.
2011.01.10. 14:45
 
 
Szerdán folytatódik az egyeztetés a MÁV-nál még elégséges szolgáltatásról
Nem született megállapodás a MÁV és a szakszervezet között a hétfőn a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) kezdeményezésére felújított tárgyaláson a még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést szerdán folytatják - közölték az érintettek. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy tárgyalási alapnak több ajánlatot is tettek a még elégséges szolgáltatásra, és ha a munkáltató nem ad át a szakszervezetnek tárgyalási javaslatot, akkor marad a bírósági út. Ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a kollektív munkaügyi vitát eredményesen le lehet zárni, és nem lesz szükség megállapodni a még elégséges szolgáltatásról.
2011.01.10. 14:45
 
Az ETA tartós tűzszünetet hirdetett
Tartós és nemzetközileg ellenőrizhető tűzszünetet hirdetett az ETA, ami a baszk szakadár szervezet szerint újabb lépés több évtizedes függetlenségi harcának befejezése felé. A baszk ügyet felkaroló Gara című újság honlapján hétfőn megjelent közlemény azonban nem tesz említést arról, hogy a szervezet átadja-e a fegyvereit, ami a spanyol kormány fő követelése. Az ETA, vagyis a Baszk Haza és Szabadság szeptemberben is tűzszünetet hirdetett, de nem közölte milyen időtartamra.
2011.01.10. 14:45
 
 
Gera edzője lehet Maradona
Argentin sajtóértesülés szerint Gera Zoltán edzője lehet az angol Fulham csapatánál az argentinok élő futball-legendája, Diego Maradona. Az 1986-os világbajnok vasárnap elismerte, hogy ajánlatot kapott a Premier League-ből, és februárban a szigetországba utazik tárgyalni. "Ha meggyőznek, elfogadom a felkérést" - közölte a dél-afrikai világbajnokság után menesztett szövetségi kapitány. A Clarín című napilap úgy tudja, hogy a Gerát is foglalkoztató Fulham kereste meg az "isteni Diegót". A bajnoki tabellán csupán 14. londoniak kispadján jelenleg a walesi Mark Hughes ül.
2011.01.10. 14:30
 
Csaknem kétszáz településen védekeznek az ár- vagy belvíz ellen
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesítése szerint tizenegy megyében 197 településen végeznek ár- vagy belvízvédelmi tevékenységet, az országban összesen 3558 négyzetkilométert borít belvíz. Az OKF közleménye szerint az ár- és belvízi védekezésben 1778-an vesznek részt 353 szivattyúval és 40 munkagéppel. A belvíz miatt a hétvégén újabb kitelepítésre volt szükség, Pálmonostoráról, Mezőhékről és Karcagról 31 embert kellett kiköltöztetni, így eddig 149 embert kényszerült elhagyni otthonát.
2011.01.10. 14:30
 
AWACS-gépeket küld a NATO az afgán légtérbe
AWACS típusú felderítő repülőgépeket küld a NATO a közeli napokban az afgán légtérbe - közölte hétfőn Brüsszelben az atlanti szövetség egyik szóvivője. Közlése szerint a gépek arra szolgálnak majd, hogy felügyeljék a polgári légi közlekedést, megelőzzenek baleseteket, összeütközéseket az afgán légtér azon részében, ahol meglehetősen sűrű a légi forgalom. Arra nem alkalmasak - tette hozzá -, hogy a felkelők ellen harcoló nemzetközi erők számára földi célpontokat azonosítsanak. Diplomáciai források szerint az AWACS-ok küldetése egyelőre három hónapra szól, a költségek mintegy 11 millió eurót tesznek ki.
2011.01.10. 14:30
 
 
Az operafesztivállal mutatkozik be Miskolc Brüsszelben
A magyar uniós elnökség első hónapjában a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál által szervezett rendezvényekkel mutatkozik be a borsodi megyeszékhely a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézetben. A koncertekkel, kiállításokkal, gasztronómiai bemutatókkal színesített programsorozat január 11. és február 9. között mutatja be az Észak-magyarországi Régiót, elsősorban Miskolcot Brüsszelben - tájékoztatta a zenei fesztivál hírlevelében hétfőn az MTI-t. A Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. és a Reményi Krisztina vezette Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet közös programja a Miskolci Galéria gyűjteményében őrzött Bartók-mappából összeállított tárlattal nyílik.
2011.01.10. 14:30
 
 
Tovább nőtt az elöntött területek nagysága a Tiszántúlon
Egy nap alatt 18 négyzetkilométerrel nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén, ahol már összesen 454 négyzetkilométer van víz alatt - közölte Bara Sándor védelemvezető hétfőn az MTI-vel. A szakember elmondta: az olvadás miatt kialakult helyzetben az igazgatóság különös hangsúlyt fektet az uszadékok kiszedésére, a vízfolyási akadályok eltávolítására, valamint a csatornák kotrására. Az igazgatóság az elmúlt 24 órában 23 szivattyútelepet üzemeltetett, amelyekkel 4,1 millió köbméter belvizet emeltek át a befogadókba. A területünkön lévő 21 belvíztározóban mintegy 42 millió köbméter belvizet tartanak vissza - tette hozzá.
2011.01.10. 14:15
 
 
Százmillió forint juthat világörökség-védelemre 2012-ben
A tervek szerint legkésőbb jövő év elején hatályba léphet a jelenleg egyeztetés alatt álló világörökségi törvény, mely 100 millió forint nagyságrendű forrást biztosítana az UNESCO-védelem alatt álló magyarországi kulturális és természeti örökség megóvására - mondta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a Világörökség Magyar Nemzeti Bizottsága (VÖMNB) hétfői rendkívüli ülésének szünetében. A tárcavezető elmondása szerint a 2012-es költségvetésben már külön soron szerepelne a világörökség védelmére fordítandó összeg. Mint a sajtótájékoztatón kifejtette, a törvényjavaslatot kidolgozták, lezárult a tervezet tárcán belüli egyeztetése, most a közigazgatási és szakmai konzultációk zajlanak.
2011.01.10. 14:00
 
 
MSZP: miért nem csökkenti az üzemanyagárakat a kormány?
Az MSZP emlékezteti a kormányt, hogy ellenzékben azt állították: az ország vezetőinek van lehetősége az üzemanyagárak csökkentésére, csak akarniuk kell. Az MSZP szóvivője úgy fogalmaz, várják a kormány benzin- és gázolajárak csökkentésére tett konkrét javaslatait. Török Zsolt emlékeztet: a fideszes Varga Mihály nemrég még azt követelte a szocialista kormányoktól, hogy csökkentsék az üzemanyagárakba beépített jövedéki adót, mert 300 forint lett egy liter 95-ös benzin. Ugyanezért az üzemanyagért jelenleg egyes benzinkutakon már 360 forintot is kell fizetni és a benzin ára szakértők szerint lassan a 400 forintos határt is elérheti. A kormány mégsem tesz semmit az üzemanyagárak csökkentése érdekében.
2011.01.10. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485[1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista