2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Néppárti EP-frakcióelnök: elfogadhatatlan lenne a határon túliak választójoga
"Elfogadhatatlan" lenne a választójog megadása a határon túli magyar kisebbségeknek - jelentette ki szerdán Joseph Daul, az Európai Parlament jobbközép, kereszténydemokrata irányzatú néppárti frakciójának az elnöke. Ha a magyar kormány úgy döntene, hogy szavazati jogot ad az Európai Unió más országaiban élő magyar kisebbségek tagjainak, "az egyenlő (lenne) a határok el nem ismerésével, és ez elfogadhatatlan" - figyelmeztetett Daul újságírókkal találkozva Brüsszelben egy nyugati hírügynökség ismertetése szerint.
2011.01.12. 17:30
 
Szász Károly az EBA igazgató tanácsának tagja
Az Európai Unió pénzügyi felügyeleteinek vezetői Londonban megalakították az Európai Bank Hatóságot (European Banking Authority (EBA), amelynek hattagú igazgató tanácsába választották Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökét - közölte a PSZÁF szerdán az MTI-vel. A 27 tagállam pénzügyi felügyelete az EBA Igazgató Tanácsának létrehozásáról is döntött. Szász Károly mellett a 6 fős igazgatóság tagja lett a német, a francia, a finn, a svéd és a cseh felügyelet vezetője.
2011.01.12. 17:15
 
 
Szijjártó: a nemzeti konzultáció után aktuálisak az alkotmányt érintő kérdések
A miniszterelnök szóvivője szerint az új alaptörvényt érintő konkrét kérdések az alkotmányozás ügyében hamarosan megkezdődő nemzeti konzultáció után válhatnak aktuálissá. Szijjártó Péter ezt arra reagálva mondta szerdán Budapesten újságírók előtt, hogy Joseph Daul, az Európai Parlament jobbközép, kereszténydemokrata irányzatú néppárti frakciójának az elnöke kijelentette: "elfogadhatatlan" lenne a választójog megadása a határon túli magyar kisebbségeknek. Ha a magyar kormány úgy döntene, hogy szavazati jogot ad az Európai Unió más országaiban élő magyar kisebbségek tagjainak, "az egyenlő (lenne) a határok el nem ismerésével, és ez elfogadhatatlan" - figyelmeztetett Daul,
2011.01.12. 17:15
 
Január 16-án lesz a Magyar Katolikus Rádió utolsó adása
A legrosszabb rémálom következik be azzal, hogy a Magyar Katolikus Rádiónak (MKR) le kell állnia január 16-án 0 órától. Az MKR Haydn Búcsú szimfóniáját sugározza utolsó alkalommal - nyilatkozta Juhász Judit, az MKR vezérigazgató-helyettese szerdán az MTI-nek. Mint mondta, tudomása szerint a médiatanács szerdai ülésén nem szerepel a katolikus rádió öt érvényes pályázata. Az MKR ezentúl ugyanis nem középhullámú frekvencián, hanem - pályázatuk kedvező elbírálása esetén - ultrarövid-hullámon adhat majd adást, ám ez utóbbi mindössze szigetszerű lefedettséget biztosíthat majd a rádió számára. Felhívta a figyelmet: az eddigiekkel ellentétben nem lesz lehetőségük a határon túli magyarokhoz szólni.
2011.01.12. 17:15
 
 
Szijjártó: az üzemanyagár-emelkedés jelentős mértékben a szocialisták öröksége
A miniszterelnök szóvivője szerint a benzin és a gázolaj ára jelentős mértékben a Gyurcsány-Bajnai-korszak öröksége miatt emelkedik. Szijjártó Péter szerdán Budapesten, újságírók előtt hangsúlyozta: a kabinet folyamatosan figyelemmel követi az üzemanyagárak alakulását. A szóvivő úgy fogalmazott: "a szocialistáknak a jelenleginél kicsit nagyobb szerénységet szeretnék javasolni, a helyzet ugyanis az, hogy a benzinár és a gázolajár alakulása és emelkedése jelentős mértékben a Gyurcsány-Bajnai-korszak, tehát a szocialista kormányok öröksége miatt történik".
2011.01.12. 17:00
 
Eső, 4-9 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint keleten is felszakadozik, csökken a felhőzet, éjszaka azonban nyugat felől ismét beborul az ég, és hajnaltól észak felől egyre többfelé várható eső, északkeleten - főként a hegyekben - havas eső, hó is valószínű. Szerdán az északnyugati, csütörtökön a délnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 4, 9 fok között várható, északkeleten ennél hidegebb is lehet.
2011.01.12. 16:45
 
Több mint 700 milliárd forint a cégek behajtás alatt álló köztartozása
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 114 ezer cég ellen folytat végrehajtási eljárást, a tőlük követelt adó-, járulék- vagy illetéktartozás 705,2 milliárd forint - közölte a feketelista.hu adatbázis az MTI-vel. Az adóhátralék alapvetően két módon keletkezhet: az adózó nem vallja be a kötelezettségét, vagy a bevallás után nem fizeti be határidőre a megállapított teljes összeget; illetve abban az esetben, amikor az ellenőrzés során a hatóság állapítja meg a hiányt, és a megadott határidőn belül nem fizeti be azt a cég. Az adóhatóság adatai szerint a vállalkozások adótartozása körülbelül 1.900 milliárd forintra rúg.
2011.01.12. 16:45
 
 
Cseh Tamás Archívumot hoz létre az OSZK
A 2009-ben elhunyt Cseh Tamás dalainak keletkezés-történetéhez kapcsolódó tárgyi emlékekből, írásos, képi, film- és hangdokumentumokból álló archívum gyűjtésébe kezdett az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK). A digitalizált anyag alkalmas lesz akár akadémiai színvonalú kutatásra, bizonyos részei pedig publikálásra is. A Bereményi Géza, Császár Bíró Éva (Cseh Tamás felesége) és mások közreműködésével zajló gyűjtő- és előkészítő munka évekig eltart majd, és közben folyamatosan tervezzük kiadványok megjelentetését - mondta Hanák Gábor, a könyvtár történeti interjútárának címzetes igazgatója, a gyűjtés főszervezője egy szerdai sajtótájékoztatón.
2011.01.12. 16:30
 
Bankszövetség: a felügyeleti ajánlásról egyedileg döntenek a bankok
A bankok egyedi döntési hatáskörébe tartozik, hogy alkalmazzák-e a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) vezetői körlevelében foglalt ajánlásokat a svájci frank alapú lakossági devizahitelek euró alapú devizahitelre való átalakításáról - mondta Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója szerdán az MTI-nek. A vezető tanácsadó szerint a bankoknak ügyfeleikkel közösen kell áttekinteniük, hogy az ügyfél adott jövedelmi és élethelyzetében melyik megoldás választható, s egyedileg kell dönteniük arról, hogy a devizakonverzió lehetősége igénybe vehető-e, és milyen feltételekkel.
2011.01.12. 16:30
 
Szökés közben vettek őrizetbe egy zsarolót Dombóváron
Szökés közben vettek őrizetbe kedden Dombóváron egy 20 éves férfit, aki a gyanú szerint több zsarolást követett el a városban - közölte a rendőrség. A gyanúsított 2010. november óta zsarolt egy 26 éves, bizalmi állásban dolgozó férfit, először bántalmazással fenyegette, majd azzal, hogy felkeresi a főnökét, és azt mondja neki, hogy kábítószer-fogyasztó és -terjesztő - tájékoztatott Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrkapitányság sajtóreferense. A megzsarolt férfi két hónap alatt csaknem százezer forintot adott át zsarolójának. A 20 éves férfi azzal is gyanúsítható, hogy korábban egy fiatalkorú fiút veréssel fenyegetve telefonjának átadására kényszerített, egy 13 éves fiútól pedig 15 ezer forintot követelt.
2011.01.12. 16:30
 
 
Erősödik a forint, 276 környékén az euró árfolyama
Javul a befektetői hangulat, erősödik a forint: az eurót szerdán délután négy órakor 275,92 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 277,78 forint után. Szerdán a devizapiacok fő tájékozódási pontja a portugál eurókötvény kibocsátás volt. Az aukciót magas túljegyzés fogadta és sikeresnek volt értékelhető, mivel a tíz éves kötvényt a korábbinál alacsonyabb hozammal és a német Bund-hoz képest csökkenő hozamprémiummal sikerült piacra helyezni. A piacokon erősödik a meggyőződés, hogy az EU megfelelő és hatékony eszközökkel igyekszik megelőzni a szuverén adósságszolgálati "fertőzés" terjedését az euróövezetben.
2011.01.12. 16:30
 
Új magyar nagykövet Berlinben
Átadta megbízólevelét Christian Wulff német szövetségi elnöknek Czukor József, a Magyar Köztársaság új berlini rendkívüli és meghatalmazott nagykövete. Czukor József a fogadó ország kiváló ismerőjének számít. 1988 és 1993, majd 1997 és 2002 között a bonni, illetve a berlini magyar nagykövetség első beosztottjaként már teljesített diplomáciai szolgálatot Németországban. 2005 és 2009 között a ljubljanai magyar nagykövetséget vezette. 2009-től kezdve pedig az EU-tagállamokért felelős szakállamtitkárként dolgozott a budapesti Külügyminisztériumban.
2011.01.12. 16:30
 
 
Van Rompuy: vége az átfogó európai recessziónak
Az átfogó európai recessziónak vége, de továbbra is alapvető fontosságú az éberség - jelentette ki Hermann van Rompuy, az Európai Tanács elnöke szerdán az olaszországi Pármában. Az euróövezet, mint egész, nem jelent kockázatot a globális gazdasági növekedésre - jelentette ki, rámutatva, hogy a 17-tagú euróövezetben tapasztalható erős szóródás ellenére, a súlyozott gazdasági mutatók kilábalást jeleznek a zóna egésze számára. Az euró erős, de az uniós illetékeseknek tovább kell figyelniük a pénzügyi piacokat. Ugyanakkor a tagországoknak biztosítaniuk kell a gazdasági stabilitást - jelentette ki az ET elnöke.
2011.01.12. 16:15
 
Londoni elemzők: tavasszal újabb euróválság jöhet
Az euróövezeti adósságválság újabb hulláma fenyeget tavasszal, amikor ezúttal két nagy tagállam, Spanyolország és Olaszország több százmilliárd eurós finanszírozási igényeiről kell gondoskodni - áll londoni pénzügyi elemzők előrejelzésében, amely szerint ebbe akár az euróövezet egésze is beleroppanhat. Az egyik legnagyobb citybeli gazdasági-pénzügyi kutatóközpont, a Centre for Economics and Business Research (CEBR) 2011-re szóló prognózisa szerint Spanyolországnak és Olaszországnak az év első felében összesen több mint 400 milliárd euró kötvényadósság refinanszírozásához kell piaci forrásokat felhajtania. Az euróövezet "e ponton széteshet" - áll a CEBR előrejelzésében.
2011.01.12. 16:15
 
 
Iszapömlés: a bontás és az újjáépítés négymilliárdba kerül
A katasztrófában érintett három településen, Kolontáron, Devecserben, és Somlóvásárhelyen legfeljebb 250 lakóházat kell lebontani, és 150 új lakást építeni, mindez nettó 4 milliárd forintba kerül - derült ki két közbeszerzés eredményhirdetéséből. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - mint ajánlatkérő - a szerdai Közbeszerzési Értesítőben tette közzé a bontásra és az új építésre kiírt két közbeszerzés eredményét. Az első tender a fővállalkozásra szólt, mint a korábbi hírekből tudott volt, azt a VeszprémBer Zrt. nyerte.
2011.01.12. 16:15
 
 
Február végén ismerteti a kormány a reformokat
Február végére készül el, és hozza nyilvánosságra a kormány a Növekedési és Stabilitási Programot. A kormány egy olcsóbb és hatékonyabb államot szeretne létrehozni, ennek érdekében a szerkezeti átalakításokat nem szakterületenként hajtja végre, hanem annak egységes kormányzati irányt kíván szabni - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szerdán a strukturális reformok bejelentésére vonatkozó MTI-s kérdésre válaszolva. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter tavaly év végén azt mondta, hogy a reformprogram eredményeképp 600-800 milliárd forint megtakarítás érhető el a költségvetés kiadási oldalán.
2011.01.12. 16:15
 
 
Húszmillió forint bírsággal sújtotta a Neo FM-et a médiatanács
Összesen húszmillió forintra büntette szerdai ülésén a médiatanács a Neo FM-et, amiért a kereskedelmi rádió tavaly októberben a megengedettnél több reklámot és az előírtnál kevesebb híradást sugárzott. Kiricsi Karola szerdán sajtótájékoztatón elmondta: a Neo FM az adott időszakban egyetlen nap sem teljesítette azon vállalását, hogy este nyolc óra után tizenötperces hírműsort kell adnia. Ezért 17 millió forint büntetést szabott ki a médiatanács, a reklámidő-túllépésért pedig 3 millió forintot. Kiricsi Karola szólt az RTL Klubon futó Való Világról is.
2011.01.12. 16:15
 
 
A büntetés jelentős enyhítését kérte Zuschlag János ügyvédje
Részben a vádlottak felmentését, részben a kiszabott büntetések enyhítését kérték a védők a Zuschlag János és társai ellen folyó per másodfokú tárgyalásán szerdán a Szegedi Ítélőtáblán. Az ügyvédek egyöntetű álláspontja szerint a vádlottak tettei nem tekinthetők bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett bűncselekménynek. Az ügyben érintett civil szervezetek vezető posztjait betöltő vádlottak nem tudtak arról, hogy a fiktív pályázatok alapján befolyt összegeket milyen célra fordították, s köztük nem volt hosszan tartó, összehangolt együttműködés, tettüket nem a személyes haszonszerzés motiválta.
2011.01.12. 16:15
 
Árokba borult egy személygépkocsi a 4-es főúton, három embert vittek kórházba
Az út menti, vízzel telt árokba borult egy személygépkocsi szerdán a déli órákban a 4-es számú főút Szolnok és Szajol közötti szakaszán; három embert vittek kórházba, sérülésük mértéke egyelőre nem ismert - közölte a rendőrség az MTI-vel. Szajol felől Szolnok irányába közlekedett két személygépkocsi a dupla forgalmi sávban, és az elsődleges információk alapján a külső sávban lévő autó vezetője behajtott a belső sávban haladó jármű elé. A belső sávban hajtó gépkocsi vezetője fékezett, majd elvesztette uralmát a járműve felett és a gépkocsi az árokba borult. A másik autó vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről. Az árokban landolt járműben tartózkodó 3 személyt kórházba szállították.
2011.01.12. 16:15
 
 
Egy 38 éves férfi az újinfluenza ez évi első áldozata Magyarországon
Újinfluenza-fertőzés okozta egy 38 éves férfi halálát, ő a H1N1 vírus ez évi első áldozata Magyarországon - jelentette be Csohán Ágnes, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) osztályvezető főorvosa szerdán Budapesten. A férfi, aki az év első hetében vesztette életét, úgynevezett rizikócsoportba tartozott, kórosan elhízott volt. Nem kapott védőoltást és viszonylag későn fordult orvoshoz, a kórházba kerülését követően néhány napon belül meghalt - mondta Csohán Ágnes a sajtótájékoztatón. Paller Judit országos tiszti főorvos úgy fogalmazott: felgyorsultak az események, nagyon hamar a H1N1 vírus járványméretű jelenlétről számolhatnak be Magyarországon.
2011.01.12. 16:15
 
 
Megszüntette a Tilos Rádió elleni eljárást a médiatanács
Megszüntette a Tilos Rádió ellen indított közigazgatási eljárást a médiatanács - jelentette be a testület szóvivője, Kiricsi Karola szerdán. Elmondta: a testület úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértett törvényt azzal, hogy egy szeptemberi délután lejátszotta Ice-T amerikai rapper It's On című felvételét, amely a bejelentő panasza szerint veszélyeztette a kiskorúak egészséges erkölcsi és szellemi fejlődését. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az eljárás nem hivatalból, hanem egy magánszemély panasza nyomán indult. A médiatanács novemberben megtárgyalta a kifogást, majd a vizsgálattal megbízta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) monitoring szolgálatát.
2011.01.12. 16:15
 
 
Tarlós: kétfordulós költségvetési tárgyalás lesz
Kétfordulós tárgyalás lesz a főváros költségvetéséről - jelentette be Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén. A testület meg is kezdte a büdzsé koncepciójának tárgyalását. A főpolgármester a koncepcióval kapcsolatban azt mondta, a cél az, hogy a főváros elkerülje a csődöt. Mint mondta, a főváros hiánya nem 50 milliárd forint, ahogyan azt az októberi átvételnél tudták, hanem 160 milliárd forint. A főváros közvetlen adósságállománya azzal a 40 milliárd forinttal, amire a keretszerződést még az előző városvezetés kötötte meg, meghaladja a 200 milliárd forintot. A BKV közvetlen adóssága 70 milliárd forint, a belső adóssága pedig 800 milliárd.
2011.01.12. 16:15
 
 
Ashton: az EU megfelelő intézkedésekre készül Fehéroroszország ellen
"Megfelelő intézkedéseket" vizsgál az Európai Unió Fehéroroszország ellen, válaszul a tavaly decemberi elnökválasztást követő eseményekre - erősítette meg Catherine Ashton kül- és biztonságpolitikai főképviselő Szjarhej Martinav külügyminiszternek szerdai brüsszeli találkozójukon. Az általa használt kifejezés az uniós zsargonban a szankciókat takarja. A találkozóról kiadott közleménye szerint Ashton azt is megerősítette, hogy a témában az uniós külügyminiszterek január végi találkozóján várható döntés.
2011.01.12. 16:15
 
 
Del Bosque: címvédésre készülünk 2014-ben
Vicente del Bosque, a világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az együttesnek jó esélye van arra, hogy megvédje címét a következő, 2014-es brazíliai vb-n. "Egyelőre nem tudom, hogy ott leszek-e, mert négy év nagy idő" - nyilatkozta a szakvezető az O Estado című brazil napilapnak. "Egy viszont biztos: a csapat esélyes lesz arra, hogy ismét aranyérmes legyen. Néhány évvel ezelőtt a spanyolok külföldön vették a futball-leckéket, hogy megtanulják a sportág csínját-bínját. Ma már más a helyzet, a labdarúgó iskoláinkban kiváló munka folyik, s ez az eredményekben is megmutatkozik."
2011.01.12. 16:00
 
 
Az MSZP azonnali üzemanyagár-csökkentést vár a kormánytól
Az MSZP az üzemanyagok árának azonnali és drasztikus csökkenését eredményező lépéseket vár a kormánytól. Török Zsolt, a párt szóvivője szerdán, az Országgyűlés épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a szocialisták mindenekelőtt a benzinre és a gázolajra rakodó jövedéki adó csökkentésére szólítják fel a kabinetet. Az MSZP emellett az üzemanyagárak csökkenése érdekében elvárja a kormánytól, hogy felelős, a forint árfolyamát stabilizáló gazdaságpolitikát alakítson ki, illetve a demokratikus alapjogok ismételt biztosításával, például a médiatörvény visszavonásával állítsa helyre az országgal szembeni nemzetközi bizalmat - fűzte hozzá.
2011.01.12. 16:00
 
 
F1: január 28-án mutatják be az új Ferrarit
Január 28-án, Maranellóban mutatják be a Forma-1-es Ferrari új versenyautóját. Ezt Stefano Domenicali, az olasz istálló sportigazgatója jelentette be szerdán Madonna di Campiglióban. Domenicali elmondta, hogy ha az időjárás lehetővé teszi, a fioranói pályán ki is próbálják az új gépet. A sportvezető megerősítette, hogy az idén is Fernando Alonso és a brazil Felipe Massa lesz a csapat a két pilótája. A tesztelés február 1-3. között Valenciában folytatódik: előbb Alonso, majd Massa rója a köröket a versenyautóval, amely egyelőre nem kapott fantázianevet.
2011.01.12. 16:00
 
Egyszerűsödik a pályázati eljárás az Új Széchenyi Terv uniós forrásaira
A kormány rendeletet fogadott el az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó uniós források pályáztatási rendjének egyszerűsítése érdekében - jelentette be Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter. A tárcavezető elmondta: az eddig szakaszonként külön jogszabályban szabályozott pályázati feltételek helyett most egy egységes szabályozás jön létre. A kormány reményei szerint ezzel átláthatóbb lesz a rendszer, könnyebb lesz tájékozódódni és gyorsabb is lesz a pályázás. A legfontosabb újdonság, hogy az eddigi, nagyrészt kétfordulós helyett egyfordulós pályázatokat írnak majd ki. Emellett egyszerűsödik és rövidül is a bírálati eljárás.
2011.01.12. 16:00
 
A Mavir tavaly hétmilliárd forint körüli nyereséget ért el
Az előzetes adatok szerint a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) 2010-ben hétmilliárd forint körüli adózás előtti nyereséget ért el - közölte Tari Gábor, a Mavir vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen. Az előző évben, 2009-ben az adózott nyereség közel 8 milliárd forint volt. A válság után, ugyan alacsony bázison, de 2,7 százalékkal nőtt az áramforgalom, és hasonló arányban emelkedett a magyarországi erőművek termelése is. Az idei évben 1,5-2 százalékos bővüléssel számol a Mavir menedzsmentje a nem túlzottan optimista várakozások alapján. Tari hozzátette: ezzel a növekedéssel a 2007. évire emelkedik az országos villamosenergia-hálózaton az áramforgalom.
2011.01.12. 16:00
 
Eladósodottság miatt végzett családjával és önmagával egy francia nyugdíjas
A családja eladósodottsága miatti elkeseredésében megölte anyját, feleségét, lányát, majd önmagával is végzett egy francia nyugdíjas az észak-franciaországi Amiens egyik külvárosában, Pont-de-Metzben - közölte a helyi ügyészség. A családi tragédia kedd délután történt. A 62 éves férfi holttestét a város polgármestere és egy végrehajtó találta meg annak háznak a kertjében, amelynek az értéket fel akarták becsülni a család adósságainak rendezésére. A korábban tetőfedőként dolgozó nyugdíjas 35 éve élt a házban. Egy fára akasztotta fel magát. Feleségére és 33 éves lányára a házban találtak rá, mindkettőjük torkát átvágták. Nem sokkal később a rendőrök a férfi 90 éves anyjának holttestét is megtalálták amiens-i lakásában.
2011.01.12. 16:00
 
 
Kaczynski: sértés a szmolenszki katasztrófáról készült orosz jelentés
Megalapozatlan, egyoldalú, és sérti Lengyelországot a tavaly áprilisi szmolenszki repülőgép-balesetről készült orosz jelentés - mondta szerdán Jaroslaw Kaczynski, a katasztrófában elhunyt Lech Kaczynski néhai elnök ikertestvére. "Ez az eredménye annak, hogy Oroszországra bíztuk a nyomozás vezetését" - mondta. Az orosz vizsgálóbizottság szerdán ismertette zárójelentését Moszkvában. Eszerint Lech Kaczynski és más magas rangú lengyel tisztségviselők nyomást gyakoroltak a Tupoljev 154 személyzetére, a pilóták nem voltak megfelelően kiképezve, és úgy döntöttek, hogy "nem megfelelő körülmények között" megkísérlik a leszállást.
2011.01.12. 16:00
 
 
Ha jól ment, havi több milliót keresett Kulcsár
Ha jól ment, havonta több milliót, ha rosszul, akkor félmilliót-egymilliót keresett Kulcsár Attila a K and H brókercégénél - hangzott el az elsőrendű vádlott korábbi vallomásainak ismertetése során a Fővárosi Bíróságon (FB) szerdán; a vádlott egyebek között azt mondta, sok mindenben tévedett, de elsősorban a saját terhére. A megismételt elsőfokú eljárásban a sikkasztással vádolt exbróker vallomásainak felolvasását követően, várhatóan már a következő pénteki tárgyaláson megkezdheti a vallomástételt a másodrendű vádlott, Kerék Csaba.
2011.01.12. 15:45
 
Szlovákia kérni fogja a külföldiek földvásárlási tilalmának meghosszabbítását
Pozsony szeretné meghosszabbítani a külföldiek termőföld-vásárlási jogának tiltását Szlovákiában. A szlovák kormány úgy döntött: kéréssel fordul Brüsszelhez, hogy az Európai Unió 2014 április 30-ig hosszabbítsa meg a moratóriumot - közölték a szlovák kormány ülése után szerdán Pozsonyban. A közép-európai országok közül eddig Lengyelország és Magyarország kérte a földvásárlási moratórium meghosszabbítását az Európai Uniótól, míg Csehország nem. A szlovák kormány a Simon Zsolt vezette agrártárcát bízta meg, hogy dolgozza ki a kérvényt és juttassa el az Európai Bizottsághoz.
2011.01.12. 15:45
 
 
Orbán garantálta a norvég kormányfőnek: átmeneti jellegűek a krízisadók
Orbán Viktor arról biztosította szerdán Budapesten a norvég miniszterelnököt, hogy a magyar krízisadók, amelyek norvég cégeket is érintenek, átmeneti jellegűek a magyar gazdaságban. A magyar kormányfő erről a Jens Stoltenberggel folytatott tárgyalás után számolt be. A sajtótájékoztatón Orbán Viktor kifejtette: a megbeszélésen arról is biztosította a norvég miniszterelnököt, hogy a krízisadók kivezetése a magyar rendszerből az adott cégekkel való tárgyalások alapján fog bekövetkezni. Hangsúlyozta ugyanakkor azt is, hogy az elkövetkező három évre a magyar gazdaságpolitikai stratégiának "immanens része" a krízisadókból származó bevétel.
2011.01.12. 15:30
 
 
Norvég miniszterelnök: a magyar elnökségi program fontos kihívásokat ölel fel
A magyar soros elnökségi program igen lényeges témákkal foglalkozik, lefedi az EU és egész Európa előtt álló nagyobb kihívásokat, ezért Norvégia támogatja annak céljait - mondta Jens Stoltenberg norvég miniszterelnök szerdán a Parlamentben. A norvég kormányfő Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott budapesti tárgyalása után közölte: megbeszélésükön fontos téma volt az energia kérdése, és Norvégia, amely az egyik legjelentősebb gázexportőr, mindig stabil és megbízható partner. Ez egy olyan terület, ahol még szorosabbra lehetne fűzni az együttműködést az EU és Norvégia között - vélekedett. Ugyancsak az energiapolitikával foglalkozik majd az Európai Tanács a február eleji ülésén, így erről is beszéltek Orbán Viktorral - fűzte hozzá a norvég miniszterelnök.
2011.01.12. 15:30
 
A Jobbik szerint több bevétele is lehetne a fővárosnak
A Jobbik szerint több bevételből gazdálkodhatna a főváros, ha jobban "odafigyelne" a forráslehetőségeire. Staudt Gábor, az ellenzéki párt budapesti elnöke a fővárosi forráshiány miatt az előző városvezetést tette felelőssé a közgyűlés előtti szerdai sajtótájékoztatóján. A jobbikos politikus szerint elvitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen a szocialisták és a szabad demokraták felelőssége. Mint fogalmazott, az MSZP költségvetési koncepcióval kapcsolatos "nyávogását" hiteltelennek tartják. Jelezte, egyértelműnek látják, hogy válság van az országban, és a közgyűlés elé beterjesztett koncepció is ezt tükrözi. Közölte, szeretnék, ha a felelősöket mihamarabb megtalálnák.
2011.01.12. 15:30
 
Több mint 1800 négyzetkilométer földet borít belvíz Szolnok megyében
Több mint 1800 négyzetkilométer földet, azon belül 550 négyzetkilométer termőterületet borít belvíz Jász-Nagykun-Szolnok megyében, 29 településen védekeznek a belterületi elöntések ellen - közölte a megyei kormányhivatal vezetője szerdán egy Törökszentmiklós és Kétpó közötti, víz uralta szántóföld mentén tartott sajtótájékoztatón. Mindez elsősorban annak a következménye, hogy 2010-ben a területre lehullott csapadék mennyisége elérte a sokévi átlag dupláját - tette hozzá Lengyel Györgyi. Mint jelezte, tavaly 44 település 110 pályázatot nyújtott be belvízkárenyhítésre a vis maior alaphoz, s már 67 pályázatra 428 millió forintot fizettek ki.
2011.01.12. 15:30
 
Kiürítették a Zala Megyei Kórház egy részét szivárgó etilén-oxid miatt
Kiürítették a Zala Megyei Kórház egy részét, a zalaegerszegi intézmény második és harmadik szintjét a tűzoltók szerdán, mert etilén-oxid ömlött ki a diagnosztikai osztályon. Személyi sérülésről nem érkezett információ. Wéber Antal, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője az MTI-nek azt mondta: az épület érintett két emeletét a tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei átszellőztették. A két szinten csak kórházi dolgozók tartózkodtak, őket elővigyázatosságból küldték ki az épületből. Hozzátette, hogy az etilén-oxid - amelyet sterilizáláshoz használnak - egy palackból szivárgott, amelyet már a tűzoltók kiérkezése előtt elzártak.
2011.01.12. 15:15
 
Balesetveszélyessé vált a vörösiszap szállítására használt útszakasz
Balesetveszélyessé vált Kolontár és Ajka között a vörösiszap szállítására használt útszakasz - erősítette meg az MTI értesülését szerdán az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka. Benkovics Zoltán az MTI-nek elmondta, hogy valóban erősen szennyezett az érintett útvonal, de a szükséges intézkedéseket a katasztrófavédelem megtette. A külterületekről összegyűjtött vörösiszapot lakott területek elkerülésével szállítják az ajkai timföldgyár kijelölt lerakóihoz, az útszakaszt a megnövekedett teherforgalom miatt borította be vastagon a lehulló iszapos föld, emiatt balesetveszélyessé vált.
2011.01.12. 15:15
 
EU-elnökség: az első miniszteri találkozón fő téma lesz a gazdaság
A magyar EU-elnökség a félév első informális miniszteri találkozóján, a hagyományokat követve bemutatja programját, főbb törekvéseit és menetrendjét. Az egyik fő téma a gazdaság, a nemzeti költségvetések összehangolásával foglalkozó európai szemeszter lesz - tájékoztatta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár szerdán a sajtót. A 27 tagállam EU-ügyi miniszterei és államtitkárai pénteken Gödöllőn vitatják meg a soros magyar elnökség programját.
2011.01.12. 15:15
 
Megismételt elsőfokú tárgyalás a "drognagyi-ügy" három vádlottjával szemben
Megkezdődött a megismételt elsőfokú tárgyalás szerdán annak a három vádlottnak az esetében, akik a "drognagyi-ügy" néven ismertté vált bűnügyben szerepeltek. A Borsod Megyei Bíróságon iratismertetéssel, a vádlottak és tanúk meghallgatásával kezdődött a büntetőper, amelynek az előzménye az volt, hogy többen - köztük egy nagymamakorú nő - kiutaztak külföldre, egyebek mellett Kolumbiába, hazafelé pedig már kábítószereket szállítottak. Szabó József, a Borsod Megyei Bíróság szóvivője az MTI-nek azt mondta: az ügyben több vádlott volt, de három személy esetében hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet és velük szemben új eljárás lefolytatását írta elő a Debreceni Ítélőtábla.
2011.01.12. 15:15
 
Svédország kiszolgáltatná Assange-t az USA-nak egy ügyvéd szerint
Julian Assange egyik ügyvédje úgy véli: Svédország azért kéri a WikiLeaks portál alapítójának a kiadatását, hogy azután az Egyesült Államoknak szolgáltassa ki a férfit. Mark Stephens a Die Zeit című német hetilapnak nyilatkozva kifejtette: amennyiben Assange Svédországba kerülne, a skandináv ország hatóságai lezárnák a szexuális bűntények vádjain alapuló, ellene folyó eljárást, és amerikai kérés esetén kiadnák őt az Egyesült Államoknak. A hetilap csütörtöki számában megjelenő interjúban az ügyvéd washingtoni és stockholmi forrásokra hivatkozik.
2011.01.12. 15:15
 
 
LMP: hibás a fővárosi költségvetés koncepciója
Hibásnak tartja a fővárosi költségvetés koncepcióját az LMP fővárosi frakciója. Kaltenbach Jenő frakcióvezető szerdán a Fővárosi Közgyűlés előtt újságíróknak azt mondta, a koncepció, amelyet a közgyűlés most tárgyalna, "érdekes dokumentum", mert koncepciónak nevezi magát, de olyan számokat igyekszik rögzíteni, amelyeket a költségvetési vita során kellene. Hanzély Ákos képviselő úgy fogalmazott: a koncepciót hibásnak tartják, mert bár elismerik, hogy nehéz helyzetben van a főváros, de úgy vélik, az anyag készítői "túllőttek a célon", kulturális, oktatási, szociális intézményeket hoznak nehéz helyzetbe.
2011.01.12. 15:00
 
 
Kaczynski gépén nem volt robbanás vagy tűz
Nem volt sem tűz, sem robbanás Lech Kaczynski néhai lengyel államfő repülőgépén, amely tavaly április 10-én járt szerencsétlenül Szmolenszk mellett, és a Tu-154-es nem hibásodott meg - jelentette be szerdai moszkvai sajtóértekezletén Tatyjana Anogyina, az Államközi Repülésügyi Bizottság (MAK), a FÁK-államok légügyi hatóságának elnöke. A katasztrófa közvetlen oka a bizottság jelentése szerint az volt, hogy a személyzet nem tett eleget az orosz földi irányítás utasításának, és nem a tartalék repülőtéren szállt le a géppel.
2011.01.12. 15:00
 
Kiricsi Karola a médiatanács szóvivője
Kiricsi Karola a médiatanács szóvivője - jelentette be Kollarik Tamás, a testület tagja szerdán. Kiricsi Karola 2007 és 2009 között a BKV szóvivőjeként dolgozott. Bemutatkozásakor azt mondta: törekvése, hogy gördülékenyebbé, gyorsabbá, hatékonyabbá tegye a médiatanács kommunikációját. Ezt a célt szolgálja, hogy a testület határozatai ezután a médiatanács blogján (http://mediatanacs.blog.hu) is olvashatók lesznek - tette hozzá.
2011.01.12. 14:45
 
Ötezer euróért adta el gyermekét külföldre egy román házaspár
A román hatóságok büntetőjogi vizsgálatot indítottak egy fiatal romániai házaspár ellen, miután tudomást szereztek arról, hogy a férfi és a nő hat évvel ezelőtt ötezer euróért eladta egyik gyermeküket. A hatóságok szerint a nyomorúságos körülmények között élő, háromgyermekes nő és férfi 2004-ben bocsátotta áruba egyik gyermekét. Akkor 24 évesek voltak, Franciaországba utaztak a könnyebb megélhetés reményével. Ott született meg gyermekük, akiért az Adevarul című napilap szerint egy roma nemzetiségű nő 5 ezer eurót ígért.
2011.01.12. 14:45
 
MSZP: elődjénél drágább államot hozott létre a Fidesz-KDNP kormány
Az MSZP szerint takarékos államot ígért a Fidesz-KDNP kormány, de helyette drágább, pazarló államot hozott létre. Varga László országgyűlési képviselő szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, hogy 2010. december 1-ig már 200 milliárd forinttal többe került az állam, mint 2009 hasonló időszaka alatt. Az ellenzéki politikus szerint várhatóan 2010-ben összességében közel 5-600 milliárddal lesz drágább az állam, mint 2009-ben. A megugró költekezést javarészt saját forrásaikból - illetve részben EU-s forrásokból - finanszírozták az intézmények, ami szintén a költségvetést terheli, tehát az adófizetők zsebébe nyúltak - értékeli.
2011.01.12. 14:30
 
NZZ a magyar EU-elnökségről közölt kommentárt
A magyar EU-elnökséggel, a magyar politikával, annak külföldi bírálatával és ezzel összefüggésben a svájci nyugdíjvitával foglalkozó vendégkommentárt közölt szerdán a Neue Zürcher Zeitung. Mint írja, az EU-elnökség betöltője, Magyarország folyamatosan durván bánik a kontinens többi részével. Azzal, hogy egy kellően rövid időre szóló, formális kötelezettségekkel megrakott tisztség gazdája folyamatosan változik, biztosított, hogy az igazi, a német-francia hajtótengely zavartalanul működjön - írta Konrad Hummler bankár, a lap gazdasági igazgatóságának tagja Mi is magyarok vagyunk című cikkében.
2011.01.12. 14:30
 
 
A monetáris tanács négy tagja szavazott a kamatemelésre
A monetáris tanács négy tagja szavazott az alapkamat 25 bázispontos emelésére, míg egy a kamat szinten tartását támogatta (ketten hiányoztak) a testület legutóbbi, december 20-i kamatdöntő ülésén - derül a Magyar Nemzeti Bank honlapján szerdán közzétett jegyzőkönyvéből. Az alapkamat 25 bázispontos, 5,75 százalékra történő emelésére szavazott Bihari Péter, Király Júlia, Neményi Judit, Simor András, míg szinten tartására Karvalits Ferenc. Bánfi Tamás és Csáki Csaba nem vett részt az ülésen.
2011.01.12. 14:30
 
Letöltendő börtönbüntést kapott a szomszéd kisfiúval fajtalankodó fiatal
Három év nyolc hónap, fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésre ítélte elsőfokú határozatában a pécsi bíróság azt a tizenöt éves fiút, aki 2009 augusztusától kezdve több alkalommal fajtalankodott egy ötéves szomszéd kisfiúval. A sértett nem beszélt nyíltan a történtekről, csak testbeszéden keresztül írta le nevelőanyjának, hogy milyen trauma érte. A bíróság a vádlottat folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében találta bűnösnek. A vádlott, gyámja és védője enyhítésért fellebbezett, az ügyész pedig három nap gondolkodási időt kért, így a döntés még nem jogerős. A fiú a másodfokú tárgyalásig előzetes letartóztatásban marad.
2011.01.12. 14:00
 
Megbízható az influenza elleni oltóanyag a szert tesztelő orvos szerint
Ugyanolyan hatékony, és általában ugyanolyan, többségében enyhe mellékhatásokat okozhat az idei, influenza elleni háromkomponensű oltóanyag, mint a korábbi években forgalmazott magyar vakcinák - osztotta meg hatvan páciens tesztelése alapján szerzett tapasztalatait Tamás Ferenc pilisvörösvári háziorvos az MTI-vel. Az évenkénti oltást az ÁNTSZ is javasolja.
2011.01.12. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479[1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista