2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Elismerte a nyolcas ikrek anyja, hogy "bébifüggő"
Az amerikai sajtóban nyolcas ikreiről "octomom" néven elhíresült Nadya Suleman elismerte, hogy "gyerekfüggő", ezért vállalt önmagát óriási adósságba verve újabb babákat hat korábban született gyermeke után. A 14-gyermekes egyedülálló édesanya a The Oprah Winfrey Show hét végén sugárzott adásában beszélt kilátástalanná vált helyzetéről, és arról, hogy adósságai miatt hamarosan elveszítheti dél-kaliforniai otthonát. "Azt hiszem a gyerekekkel akartam gyógyítani magam. A gyerekek nagyobb biztonságot adnak. A gyerekek nem hagyják el az embert. A gyerekek megadják nekem mindazt a fenntartás nélküli elfogadást és szeretetet, amit az anyámtól nem kaptam meg" - vallotta Suleman.
2011.01.17. 14:00
 
Öt napot kapnak a bizonylat bemutatására a kereskedők
Akit a kereskedelemben vagy vendéglátásban olyan árut értékesítésén érnek az ellenőrök, amelyről nincs beszerzési bizonylata, öt napot kap arra, hogy a bizonylatot a hatóságnak bemutassa - a szabálysértési kormányrendeletet módosító javaslat a Belügyminisztérium honlapján jelent meg. Jelenleg az ellenőrzéskor kell bemutatnia a kereskedőnek, illetve a vendéglátó egység képviselőjének az ott fellelhető áruk beszerzési bizonylatait. A kereskedelmi törvény viszont öt munkanapot ad arra, hogy az ellenőrzött bemutassa a hatóságnak a dokumentumokat. Várhatóan február 1-jével a törvény engedménye átkerül a szabálysértési kormányrendeletbe.
2011.01.17. 13:45
 
Jobbik: felül kell vizsgálni a gazdaságpolitikát
A Jobbik szerint meg kell szüntetni a gazdaságpolitikában a negatív diszkriminációt a hazai vállalkozásokkal szemben. Gyöngyösi Márton, hétfői budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: felül kell vizsgálni a külföldi multinacionális vállalatoknak adott állami támogatásokat és a számviteli szabályozást, az adókedvezményeket meg kell szüntetni, erősíteni szükséges a versenyhivatali szankciókat, illetve "le kell törni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) magas kamatpolitikáját bármi áron."
2011.01.17. 13:45
 
 
Szőcs Géza: az európai tudat erősítése is szerepel a kulturális tervek között
Az európai tudat erősítése, az Európai Örökség cím létrehozása és a Magyar Nemzeti Digitális Archívum elindítása is szerepel a magyar kulturális kormányzatnak a magyar európai uniós elnökséghez kapcsolódó tervei között - mondta el az MTI-nek adott interjújában a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) kultúráért felelős államtitkára. Szőcs Géza emlékeztetett arra, hogy az EU működését a következő évtizedben az Európa 2020 Stratégia hangolja össze, ezen belül "magyar apporttá" a kultúra szerepének erősítésére vonatkozó szándékot kívánják tenni.
2011.01.17. 13:45
 
Egyházi vezetőkkel tárgyalt Orbán Viktor
A cigányság integrációja, a demográfiai helyzet és a diszkriminációmentesség fontossága is téma volt Orbán Viktor miniszterelnök és egyházi vezetők találkozóján. A megbeszélésről Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője közleményben tájékoztatta az MTI-t, amelyben azt írta: Orbán Viktor, az EU soros elnökségét adó Magyarország miniszterelnökeként megbeszélést folytatott az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának, az Európai Püspöki Karok Bizottságának, az Európai Egyházak Konferenciájának, magyarországi egyházi szervezetek és a magyarországi történelmi egyházak vezetőivel.
2011.01.17. 13:30
 
 
Australian Open: Williams könnyedén, Henin nehezen jutott tovább
A negyedikként rangsorolt amerikai Venus Williams könnyedén, míg a 11. helyen kiemelt belga Justine Henin nehezen jutott tovább hétfőn a második fordulóba a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében. Williams az olasz Sara Erranit két játszmában győzte le, másfél óra alatt. A 2003-as bajnok Henin ugyanakkor elvesztette az első szettet, az indiai Sania Mirza a második szett közepéig kiválóan játszott ellene, ám végül a belga játékos megtörte riválisa ellenállását, és 2:32 óra alatt megnyerte a mérkőzést.
2011.01.17. 13:15
 
Megindult a forgalom az 52-es úton
Nem sokkal egy óra előtt fél pályán megindult a forgalom Solt közelében, a baleset miatt lezárt 52-es úton - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. A főúton egy álló tehergépkocsiba rohant hátulról egy terepjáró hétfő délelőtt, ezért a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát lezárták - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A terepjáróban megsérült utast a mentők kórházba szállították - tette hozzá Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.
2011.01.17. 13:15
 
 
Elérte Pest megyét a dunai árhullám
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el hétfőn a Duna Pest megyei szakaszán, egyebek mellett Göd, Szigetújfalu és Makád térségében, miután hajnalban megérkezett a régióba az árhullám - közölte a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatója az MTI-vel. Baross Károly elmondta, hogy az igazgatóság által kezelt Duna-szakasz főbb vízmércéinek adatai szerint Szobnál óránként 2-3 centimétert árad a Duna; reggel 7 órakor ott 488 centimétert mértek, míg Nagymarosnál 495, Vácnál 537, Budapestnél 629, Tassnál 621, Dunaújvárosnál 485 centiméter volt a vízállás.
2011.01.17. 13:15
 
 
A West Balkán előtti megemlékezésről tizenegy ember ellen indult eljárás
A szombat éjszaka történt diszkótragédia vasárnapi gyertyás megemlékezéséről előállított tizenöt emberből tizenegy ellen indult szabálysértési eljárás garázdaság miatt - közölte Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel. Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő esti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy tizenöt embert állítottak elő a Nyugati térről, ahol a szombat éjszakai tragédia áldozatairól emlékeztek meg gyertyagyújtással. A miniszter szavai szerint egyesek a köznyugalom megzavarására használták fel a megemlékezést.
2011.01.17. 13:15
 
Új Magyar Szó: bizonytalan a Mátyás-szoborcsoport átadásának időpontja
A kolozsvári Mátyás-szoborcsoport átadásának időpontjával kapcsolatos halasztásról közölt cikket hétfői számában az Új Magyar Szó (ÚMSZ). A Politikai pingpong Mátyással című tudósításában a bukaresti napilap úgy fogalmaz: Budapest politikai indíttatású akadékoskodása miatt továbbra is bizonytalan a román és magyar állami pénzekből felújított kolozsvári Mátyás-szoborcsoport átadásának időpontja.
2011.01.17. 13:15
 
VV4 Éva lesz a végső győztes?
A Való Világ törtetője immár a második párbaján van túl így nagyon megnőtt az esélye annak, hogy Ő legyen a végső győztes is!
2011.01.17. 13:10
 
 
Drágulnak az üzemanyagok, újabb csúcson az árak
Emeli bruttó 3 és 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mostani emeléssel a benzin átlagára 366-367 forintra nő, a gázolajé pedig 359 forintra. Egy hete 3-3 forinttal emelkedtek az árak. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint.
2011.01.17. 13:00
 
 
Sukoró-ügy: 900 millió forintos kötbért fizethetnek a beruházók
A Nemzetgazdasági Minisztérium elküldte a sukorói kaszinókomplexum koncessziós szerződésének felbontásáról szóló levelet és a fizetési felszólítást a beruházó cégnek és üzletembereknek - nyilatkozta az elszámoltatási kormánybiztos hétfőn az MTI-nek. Budai Gyula elmondta: a levelet eljuttatták Joav Blum izraeli befektetőnek, Ronald Laudernek, a sukorói projekt egyik megálmodójának és a King's City kaszinókomplexum beruházójának, a KC Bidding Kft.-nek. A megállapodás felbontása mellett a 900 millió forintos kötbért is jogosan követelheti a magyar állam, mert Joav Blum és a KC Bidding Kft. sem teljesítette a koncessziós szerződésben előírt feltételeket - számolt be január 7-én a Magyar Nemzet.
2011.01.17. 13:00
 
 
Móri ügy: a héten jogerős ítélet születhet Kaiser Ede és Hajdú László ügyében
A héten várhatóan jogerős ítélet születik a móri bankrablás miatt korábban jogerősen tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Kaiser Ede perújítási eljárásában, valamint a bűncselekménnyel ugyancsak megvádolt Hajdú Lászlóval szembeni megismételt eljárásban. A Fővárosi Ítélőtábla kedden Kaiser Ede, csütörtökön Hajdú László ügyében hirdet ítéletet. A 2002. május 9-én elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás ügyében 2004. decemberében még Kaiser Edét mondta ki bűnösnek a Fővárosi Bíróság, Hajdú Lászlót azonban a móri vádpont miatt nem, csak más fegyveres rablások miatt ítélte 15 év szabadságvesztésre.
2011.01.17. 13:00
 
 
A Nyugati téri tragédia sérültjeinek jelentkezését várja a rendőrség
A rendőrség közleményben kéri: jelentkezzenek azok, akik a szombat éjszakai Nyugati téri diszkótragédia idején a helyszínen bármilyen sérülést szenvedtek. A rendőrség - a honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint - a 112-es hívószámra, vagy a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére várja a jelentkezéseket. A West Balkán szórakozóhelyen szombat éjszaka a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány vasárnap esti közlése szerint fulladás okozta.
2011.01.17. 13:00
 
 
Százezer forintba kerülhet, ha valaki az utcáról beinteget a börtönbe
Százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtaná a Belügyminisztérium (BM) azokat, akik közterületről bekiabálva vagy kézjelekkel próbálnak kapcsolatot teremteni a büntetés-végrehajtási intézetekben fogvatartottakkal. A tervezet indoklása szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságához többször érkezett olyan lakossági bejelentés, hogy a büntetés-végrehajtási intézetben fogvatartottakkal a hozzátartozóik az objektummal szemben lévő magánlakások előtti közterületen - járdán, előkertben - tartózkodva veszik fel a kapcsolatot. Egyre nagyobb számú jelenlétükkel, olykor garázda magatartásukkal, állandó bekiabálásukkal, tárgyak bedobálásával nagymértékben zavarják a lakók nyugalmát - írják.
2011.01.17. 13:00
 
Toró: az év közepéig bejegyezhetik az új erdélyi pártot
Már az év közepéig bejegyezhetik az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) kezdeményezésére megalakítandó Erdélyi Magyar Néppártot (EMNP), ha addig teljesítik az ehhez szükséges, törvény által előírt feltételeket - írta a hétfői romániai magyar sajtó. Ezzel kapcsolatosan Toró T. Tibort, az EMNT ügyvezető elnökét idézik. A szervezet hétvégi kolozsvári választmányi ülésének fő témája az Erdélyi Magyar Néppárt létrehozása, a honosítási folyamat, a népszámlálás és az oktatási törvény volt. Toró szerint az EMNT célja, hogy az első félévben jegyezzék be az Erdélyi Magyar Néppártot, teljesítsék az ehhez szükséges, törvény által előírt feltételeket, amelyek az ügyvezető elnök szerint nem túl barátságosak.
2011.01.17. 13:00
 
Budai: újabb feljelentés születhet a filozófuspályázatokkal kapcsolatban
Már az elszámoltatási kormánybiztosnál vannak azokkal a filozófuspályázatokkal kapcsolatos iratok, amelyek ügyében Budai Gyula átfogó vizsgálatot indított. A fideszes politikus úgy nyilatkozott: elképzelhető, hogy újabb büntetőfeljelentés születik. A Magyar Nemzet múlt héten írt arról, hogy átfogó vizsgálatot indít Budai azoknak a több mint 400 millió forint közpénzt felemésztő filozófiai pályaműveknek az ügyében, amelyeknek "ellentmondásaira" a napilap cikksorozatban hívta fel a figyelmet. A kormánybiztos felidézte, január elején feljelentést tett a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete és a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal közötti 70 millió forintos támogatási szerződés miatt.
2011.01.17. 12:45
 
Lengyelország elkészíti saját jelentését a szmolenszki katasztrófáról
Lengyelország februárra elkészíti saját jelentését a Lech Kaczynski néhai államfőt és kíséretét szállító kormánygép tavaly áprilisi szmolenszki katasztrófájának körülményeiről - közölte hétfőn Malgorzata Wozniak belügyi szóvivő. Tájékoztatása szerint a tragédia okait feltáró kormánybizottság munkáját Jerzy Miller belügyminiszter vezeti. Mint mondta, a testület már gőzerővel dolgozik, és a jelentés várhatóan februárra elkészül. Hozzátette, hogy a szükséges vizsgálatokat a központi kriminalisztikai laboratóriumban végzik el. Wozniak azt is mondta: hamarosan befejeződik a repülőgépen és az irányítótoronyban folytatott beszélgetések elemzése.
2011.01.17. 12:45
 
 
Primera División: négypontos előnnyel téli bajnok a Barcelona
Félidőben, azaz 19 forduló után 4 pontos előnyre tett szert az FC Barcelona a Real Madriddal szemben a spanyol labdarúgó-bajnokságban, miután 4-1-re legyőzte vasárnap este a Málagát. Sikerével a katalán alakulat lett a Primera División téli bajnoka. A Barca a hétvégi játék előtt hosszú időn át két ponttal vezetett a fővárosi királyi gárda előtt, amely azonban ezúttal botlott, méghozzá nagyot az első osztály sereghajtójának, az Almeríának az otthonában, ahonnan kénytelen volt 1-1-es döntetlennel távozni.
2011.01.17. 12:45
 
MSZP: 20-25 százalékos nyugdíjcsökkentés jöhet
Az MSZP szerint 20-25 százalékos nyugdíjcsökkentéshez vezethet, ha a nyugdíjakat a jövőben kizárólag a járulékbevételekből finanszírozzák. Korózs Lajos, a szocialista párt elnökségi tagja hétfőn sajtótájékoztatón felidézte, hogy Orbán Viktor múlt csütörtökön megjelent, a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak adott interjúban azt mondta: az állami nyugdíjalap a jövőben nem fizethet több nyugdíjat, mint amennyit beszed a nyugdíjjárulékokból. "Ez emberi számítás szerint azt jelenti, hogy 20-25 százalékkal csökkeni fognak a nyugdíjak" - jelentette ki Korózs Lajos.
2011.01.17. 12:30
 
A szórakozóhelyek engedélyeinek szigorítását már tavaly javasolta egy polgármester
Láng Zsolt fideszes országgyűlési képviselő már tavaly írásbeli kérdést intézett a szakminiszterhez a szórakozóhelyek 2009-ben "lebutított" engedélyezési eljárásával kapcsolatban, nehogy "beláthatatlan következményekhez", "tragédiákhoz" vezessen. A kormánypárti politikus ezt hétfőn közölte az MTI-vel, azt követően, hogy Fidesz-KDNP-s II. kerületi polgármesterként részt vett a Móricz Zsigmond Gimnáziumban az iskola diszkótragédiában elhunyt két tanulójának emlékére tartott megemlékezésen. Láng Zsolt a II. kerületi önkormányzat nevében részvétét fejezi ki a szombat éjszakai tragédiában elhunyt fiatalok hozzátartozóinak. A három áldozat közül kettő a II. kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium diákja volt.
2011.01.17. 12:30
 
Ingyenesen helyezi letétbe a jogfenntartó nyilatkozatokat a VDSZ
Bárkitől átveszi és ingyen helyezi ügyvédi letétbe a vegyipari szakszervezet (VDSZ) azokat a jogfenntartó nyilatkozatokat, amelyek rögzítik, hogy annak aláírója a "pénztári törvény hatására, vagyis kényszerből került vissza" az állami nyugdíjrendszerbe - jelentette be közleményben a VDSZ elnöke.
2011.01.17. 12:15
 
Sidi újra nyert Szlovéniában
A világ- és Európa-bajnok Sidi Péter tartja kiváló formáját, s egy héttel a szlovéniai Trizinben aratott sikere után, vasárnap is magabiztosan győzött a férfi puskások között a Rusében rendezett légfegyveres Grand Prix-viadalon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szlovéniai viadalon a szám tavalyi Eb- és vb-másodikja 598 körrel zárta a 60 lövéses alapversenyt, a fináléban pedig 103,6 kört ért el, így 701,6 körrel győzött. Ebben a számban Somogyi Péter harmadik lett (695,1 kör). A viadalon a női puskásoknál Miskolczi Julianna negyedik, Szíjj Katinka pedig nyolcadik lett, míg a női pisztolyosok között Sike Renáta ötödik helyen végzett.
2011.01.17. 12:00
 
Súlyosan megsérült egy rokkantkocsival közlekedő férfi Hartán
Súlyos megsérült Hartán egy 80 éves férfit, aki elektromos meghajtású rokkantkocsijával egy útkereszteződésben nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak, és összeütköztek - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. A hartai férfit lábtöréssel szállították kórházba a mentők - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.17. 12:00
 
Uniós témájú vitaverseny indult az EU-elnökség kapcsán
Szóval?! címmel országos vitaversenyt szervez középiskolásoknak az Európai Bizottság, az Európai Parlament (EP) és a magyar Külügyminisztérium. "Van hova fejlődnünk a vitázásban" - mondta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár hétfőn Budapesten a verseny sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett arra, hogy a kommunizmus ideje alatt tilos volt bármit is vitatni, ez az időszak "elsorvasztotta az igényünket arra, hogy megvitassuk a dolgokat".
2011.01.17. 12:00
 
Román külügyminiszter: Magyarország tökéletes európai demokrácia
Tökéletes európai demokráciának nevezte Magyarországot a Financial Timesnak adott, a lap előfizetéses internetes honlapján hétfőn megjelent interjúban a román külügyminiszter, aki szerint hazája készen áll a csatlakozásra a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez a magyar EU-elnökség alatt. Teodor Baconschi a londoni gazdasági-politikai napilapnak kijelentette, hogy "Magyarország tökéletesen funkcionáló európai demokrácia ... (E) szomszédunk és partnerországunk teljes mértékben tiszteletben tartja a működő demokrácia alapvető szabályait".
2011.01.17. 12:00
 
RMDSZ: a Székelyföld is Kelement támogatja
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) székelyföldi szervezetei is Kelemen Hunort támogatják az elnöki székért folyó versenyben, noha a másik két jelölt, Eckstein-Kovács Péter és Olosz Gergely úgy érzi, nem egyenlő eséllyel küzdenek. Az Erdélyi Krónika, a bukaresti Új Magyar Szó (ÚMSZ), a kolozsvári Szabadság és a Háromszék hétfői számában beszámol arról, hogy heves vitákat követően az RMDSZ háromszéki szervezete a hétvégén úgy döntött: Kelemen Hunor kulturális miniszter jelöltségét támogatja.
2011.01.17. 12:00
 
Belgrádi lap a brüsszeli magyar szőnyegről
Senkit sem sért a brüsszeli magyar szőnyeg címmel közölt cikket hétfői számában a Blic című belgrádi napilap. A legerősebb szerb kormánypárthoz, a Boris Tadic elnök vezette Demokrata Párthoz (DS) közelállónak tartott - irányultságát tekintve a centrumtól inkább balra álló - újság azt írja, botránnyal kezdődött a magyar EU-elnökség az Európai Tanács épületében kiterített, Nagy-Magyarország térképet is ábrázoló "történelmi szőnyeg" miatt. A szőnyeg "alapjában véve" a magyar történelem és kultúra szimbólumait ábrázolja, királyokat, műtárgyakat, enciklopédia-szócikkeket és térképeket, köztük egyet az 1848-as "népek tavaszáról" - írja fotóval illusztrált cikkében a belgrádi lap.
2011.01.17. 12:00
 
Felgyújtotta magát egy egyiptomi férfi a kairói parlament előtt
Benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát egy egyiptomi férfi hétfőn a kairói parlament előtt, feltevések szerint az alacsony életszínvonal ellen tiltakozva - közölték szemtanúk és tisztségviselők. A parlamentet őrző, gyorsan közbelépő rendőrök eloltották a lángokat, majd a férfit - belügyminisztériumi forrás szerint egy el-kantarai kisvendéglő tulajdonosát - egy mentőautó kórházba szállította. Sérüléseinek súlyossága egyelőre nem ismeretes. A tiltakozás e formája arra a tunéziai férfira emlékeztet, akinek hasonló tette zavargások hullámát indította el Tunéziában, az pedig múlt pénteken Ben Ali elnök külföldre meneküléséhez vezetett.
2011.01.17. 12:00
 
 
2050-re Kína lesz a legnagyobb gazdaság a világon
Alapvető változás megy végbe az évszázad közepére a világgazdasági erőviszonyokban, 2050-ben már Kína lesz a legnagyobb gazdaság, India pedig a harmadik, a feltörekvő országok erősödése viszont nagyobb jólétet eredményez a fejlett ipari államokban a PricewaterhouseCoopers (PwC) tanulmánya szerint. A nemzetközi gazdasági tanácsadó cég előrejelzése szerint az évszázad közepén a hazai összterméket (GDP) tekintve Kína messze megelőzi majd a mostani világelső Egyesült Államokat, amely a második helyre szorul. A jelenlegi harmadik Japán az ötödik helyre csúszik vissza, helyét India veszi át.
2011.01.17. 12:00
 
Férfi kosárlabda NB I: Bencze Tamás a Falco edzője
A korábban a Szeged női csapatánál dolgozó Bencze Tamást nevezték ki vezetőedzőnek a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathelynél. A Falco honlapjának beszámolója szerint a tréner és a klub elöljárói az együttes hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján írták alá a megállapodást, mely fél évre szól. "Megtisztelő volt a felkérés - mondta a fiatal szakember. - Ilyen nívós, nagy hagyományokkal rendelkező csapat edzőjének lenni mindig óriási kihívás, de legalább akkora felelősséggel is jár. Azt gondolom, hogy ez a csapat többre képes. A játékosállományt tekintve abszolút reális a nyolcba kerülés."
2011.01.17. 11:45
 
Baleset miatt teljes útzár az 52-es úton Solt közelében
Egy álló tehergépkocsiba rohant hátulról egy terepjáró az 52-es úton Solt közelében hétfő délelőtt; a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszán teljes útzár van - közölte a rendőrség az MTI-vel. A terepjáróban egy ember sérült meg, aki a hátsó ülésen utazott - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.17. 11:45
 
 
Több mint hatezren kerültek be a keresztféléves képzésekre
A keresztféléves képzésre jelentkező csaknem 7500 diák közül valamivel több mint hatezren kezdhetik meg új vagy újabb egyetemi, főiskolai tanulmányaikat - derül ki a felvi.hu honlapon közzétett ismertetőből. A mesterképzésre készülők mintegy nyolcvan százaléka jutott be valamelyik bejelölt képzésre, míg az alapképzést választóknak alig harminc százaléka. A keresztféléves képzések ponthatárait pénteken tették közzé. A mostani keresztféléves felvételi eljárásban minden eddiginél többen nyújtottak be jelentkezést: csaknem 7500 diák összesen 15.590 helyre jelentkezett a tavaly november 15-i határidőig. A jelentkezők 71 százaléka mesterképzést választott, 15 százalékuk felsőfokú szakképzést, 14 százalékuk pedig alapképzést.
2011.01.17. 11:45
 
 
Golden Globe: köszönőbeszédek és vitriolos viccek
A meghatott köszönőbeszédeken kívül az idei Golden Globe-gála egyik visszatérő témája volt a hollywoodi filmes szakma és a díjakat osztó hollywoodi külföldi sajtószövetség szimbiózisa. "A lényeg, hogy mindannyian együtt vagyunk benne: a filmes alkotók, akik a mozikat készítik, és a hollywoodi külföldi sajtószövetség, amely cserébe együtt pózolhat a filmsztárokkal" - foglalta össze Robert De Niro, a vasárnap esti ceremónián Cecil B. DeMille életműdíjjal kitüntetett művész a sztárok és a grémium egymásrautaltságát. A mintegy kilencven tagú újságírói testület Hollywood egyik legcsillogóbb szárparádéjaként rendezi meg évente a Golden Globe-gálát, amelyen étellel-itallal bőkezűen látják vendégül a meghívottakat.
2011.01.17. 11:45
 
Árokba futott egy kamion a 8-as úton Körmenden
Egy időre teljes szélességében lezárták a 8-as főutat hétfő délelőtt Körmend belterületén, ahol árokba futott egy kamion, üzemanyagtartályából pedig gázolaj szivárgott az úttestre - közölte a rendőrség az MTI-vel. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az üzemanyag-szivárgást sikerült megszüntetni, és bár a kamion műszaki mentése még tart, félpályán már haladhat a forgalom.
2011.01.17. 11:30
 
ÚMSZ: egyeztetés a romániai tanügyi reform alkalmazásáról
Megkezdődött az egyeztetés a romániai magyarság számára engedményeket tartalmazó tanügyi reform gyakorlati alkalmazásról a román kormánykoalíció tagja, az RMDSZ kezdeményezésére. A törvényt ugyanakkor bírálja az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács - írta internetes oldalán az Új Magyar Szó. A bukaresti napilap beszámolója szerint a romániai kisebbségeknek, köztük a magyarságnak az eddigiekhez képest kedvező változásokat hozó romániai tanügyi reform hatékony alkalmazása érdekében cselekvési ütemtervet fogadott el hétvégi tanácskozásán a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöksége.
2011.01.17. 11:30
 
EBRD: befektetési rekord tavaly Kelet-Európában
Rekordot döntött tavaly az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által a közép-kelet-európai és közép-ázsiai kedvezményezett térségben végrehajtott befektetések száma és értéke is - közölték hétfőn a bank londoni székhelyén. Az előzetes összesítés szerint a működési terület számára aláírt új programok száma 2010-ben csaknem negyedével, az előző évi 311-ről 386-ra, a befektetések összértéke pedig 7,9 milliárd euróról 9,0 milliárd euróra emelkedett. A bank közölte: tartalékolás utáni nettó eredménye várakozása szerint tavaly meghaladta az egymilliárd eurót az egy évvel korábban jelentett 746 millió eurós nettó veszteség után.
2011.01.17. 11:30
 
 
A diszkótragédia áldozataira emlékeztek a Móricz Zsigmond Gimnáziumban
Gyertyagyújtással emlékeztek a diszkótragédia halálos áldozataira a fővárosi Móricz Zsigmond Gimnáziumban hétfő reggel. Az iskola diákjai sötét ruhában az épület előtt, valamint az aulában, a nyilvánosság kizárásával emlékeztek meg két 17 éves társukról, aki életét vesztette a három halálos áldozatot követelő szombat éjszakai tragédiában. Budapesten a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen a kitóduló tömegben pánik alakult ki, két tizenéves és egy huszonéves lány életét vesztette. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány tájékoztatása szerint fulladás okozta.
2011.01.17. 11:15
 
A rakpartok lezárása várható hétfőn a Duna vízszintjének emelkedése miatt
Hétfőn a késő délutáni órákban kerülhet sor a budai és a pesti alsó rakpart első szakaszos lezárására a Duna vízállásának emelkedése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A közlemény szerint a BKK és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkatársai folyamatosan figyelik a Duna vízállását annak érdekében, hogy a lehető legtovább közlekedhessenek járművek a budai és a pesti alsó rakparton. Az elmúlt évek tapasztalata alapján a rakpartok első, részleges lezárását 640 centiméteres Duna vízállásnál kell megtenni.
2011.01.17. 11:15
 
 
Két magyar filmtervet mutatnak be a Berlinalén
Nagypál Orsolya és Mundruczó Kornél legújabb filmtervét is meghívták a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale koprodukciós fórumára, a Co-Production Marketre. A nemzetközi filmszakma egyik legfontosabb koprodukciós eseményén mintegy félezer producer vesz részt, hogy a fejlesztési szakaszban lévő filmtervek javát az elsők között ismerhesse meg. A szervezők 352 pályázatból választották ki a 24 filmtervet, amelyek között van Nagypál Orsolya és Mundruczó Kornél legújabb projektje - tájékoztatta a Magyar Filmunió hétfőn az MTI-t.
2011.01.17. 11:15
 
 
Phelpsnél ketten is jobbak voltak 200 m vegyesen
A 200 méteres férfi vegyesúszás korábbi amerikai egyeduralkodóját, Michael Phelpset két honfitársa is megelőzte az Austin Grand Prix elnevezésű hagyományos texasi nemzetközi viadal vasárnapi zárónapján. Hogy a világcsúcsot Phelpstől a 2009-es római vb-n 1:54.10-zel elragadó Ryan Lochte 2 percen belüli idővel (1:59.26 p) nyert, nem jelent meglepetést, az viszont annál inkább, hogy a 2012-es londoni ötkarikás játékokon egykor volt felségterületén is indulni szándékozó, 14-szeres olimpiai aranyérmest maga mögé utasította a mellúszó klasszis - és Gyurta Dániel egyik nagy riválisának számító - Eric Shanteau (2:01.13) is. Phelps 2:01.47-tel lett harmadik.
2011.01.17. 11:00
 
Megbírságolta a PSZÁF az Allianz nyugdíjpénztár egykori tagszervezőjét
Megbírságolta a PSZÁF az Allianz Hungária Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár egykori tagszervezőjét; Tápainé Palotás Zitát tisztességtelen tagtoborzás miatt 500 ezer forint megfizetésére kötelezték - közölte a PSZÁF az MTI-vel hétfőn. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete kérelemre indult fogyasztóvédelmi eljárása során megállapította, hogy a tagszervező alkalmi munkát hirdetett fiatalok számára, ám azzal párhuzamosan megfelelő tájékoztatás nélkül léptette be őket a magánnyugdíjpénztárba is.
2011.01.17. 11:00
 
 
Kgfb: hatvan napos türelmi idő a díjfizetésre
Az idei kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díja január első napján esedékes, de a törvény 60 nap türelmi időt ad a fizetésre, aki eddig sem rendezi a tartozását, annak nagyon sokba kerül a biztosítás - hívja fel az autósok figyelmét a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében. A közlemény idézi Molnos Dániel MABISZ főtitkárt, aki szerint az autós biztosítók a kötvények kétharmadát már feldolgozták, és a csekkek többségét is kiküldték. Emlékeztetőül: azok, akik 2010 előtt vásárolták autóikat, november-decemberben válthattak biztosítót. Akik január végéig nem kapják meg a csekket, érdeklődjenek a biztosítójuknál - áll a közleményben.
2011.01.17. 11:00
 
Kisebbségi választás: jogerősek az eredmények, összehívják az alakuló üléseket
Jogerőre emelkedtek a területi és országos kisebbségi választások eredményei. Az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke a napokban hívja össze az országos kisebbségi önkormányzatok alakuló üléseit, ahol a képviselők megválasztják saját vezetőiket a következő négy évre. Az OVB-hez a hét végén nem érkezett egyetlen jogorvoslati kérelem sem, ez azt jelenti, hogy az országos, valamint a megyei és a fővárosi kisebbségi választások eredményei jogerősek. Bordás Vilmos, az OVB elnöke már össze is hívta több kisebbség országos szintű alakuló ülését, ezek között lesz a legnagyobb magyarországi kisebbség, a cigányoké is, várhatóan csütörtökön, az V. kerületi Duna Palotában.
2011.01.17. 11:00
 
Spiegel-cikk a nyugati kiadók reagálásáról a médiatörvényre
Cserbenhagyva címmel közöl cikket a magyar médiatörvényről friss számában a Der Spiegel, alcímében rámutatva: a legnagyobb magyarországi médiumok nyugati cégek tulajdonában vannak, ám ezek csak visszafogottan tiltakoznak az új jogszabály ellen. Martin U. Müller, a német hírmagazin tudósítója kiemeli: a médiatörvény központi eleme a sajtó egészét ellenőrző médiatanács, amely katasztrofális mértékű bírságokat szabhat ki, illetve elrendelheti egy adott újság megjelenésének betiltását vagy egy adó lekapcsolását. Müller szerint a független újságírás amúgy is nehéz helyzetben van Magyarországon.
2011.01.17. 11:00
 
Pozsonyi Új Szó: nevetségesek a brüsszeli magyar szőnyeget támadó reakciók
Nevetségesek és egyben elszomorítóak azok a reakciók, amelyek az Európa Parlament folyosóján leterített, magyar uniós elnökséget szimbolizáló szőnyeg mintázatát támadják - írta a Szőnyegporolók című jegyzetében a pozsonyi új Szó című lap hétfőn. Az újság szerint akik azt hiszik, hogy a szőnyegen helyet kapott 1848-as térkép "Magyarország lappangó területi igényeit kívánja kifejezni, vagy hogy az egykor a Monarchiához tartozó nemzeteknek kíván átvitt értelemben üzenni, azok tévednek".
2011.01.17. 10:45
 
 
Az ötödik legjobb bíró volt Kassai 2010-ben
Az angol Howard Webb a 2010-es esztendő legjobb játékvezetője, míg Kassai Viktor ötödik a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS ranglistáján. A szavazók szerint a tavalyi világbajnoki döntőt vezető Webb kimagaslóan a legjobb játékvezető volt, fölényesen nyerte meg a voksolást 189 ponttal. A vb-n többek között a spanyol-német elődöntőn bíráskodó, 35 éves magyar sípmester 60 pontot kapott.
2011.01.17. 10:45
 
NFL: kiesett az alapszakaszgyőztes Patriots
Az alapszakaszt 14-2-es győzelem/vereség mutatóval megnyerő New England Patriots kiesett a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában, miután vasárnap éjszaka hazai pályán kikapott 28-21-re a New York Jets együttesétől. Az eredmény annak fényében meglepő, hogy a két gárda csoportrivális, így a szezon során már kétszer találkozott egymással, s először ugyan a Jets nyert, de a december 6-i visszavágón Meskó Zoltán együttese a Patriots győzött 45-3-ra.
2011.01.17. 10:30
 
 
Új Dunántúli Napló: keresik a POSZT művészeti vezetőjét
Tovább keresik a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) leendő művészeti vezetőjét, miután a tisztséget Mácsai Pál rendező és Rudolf Péter színművész sem fogadta el - adta hírül az Új Dunántúli Napló hétfőn. Mácsai Pál, az Örkény Színház igazgatója rengeteg szakmai elfoglaltsága miatt nem vállalta a munkát, Rudolf Péter pedig egy hónap gondolkodási idő után döntött úgy, hogy filmrendezői, színészi tevékenysége mellett nem jutna elég ideje a színházi találkozó teljes embert kívánó szervezésére. A pozíció azért üresedett meg, mert a POSZT-ot szervező társaság két ügyvezetője, Jordán Tamás és Simon István tíz év után visszavonult.
2011.01.17. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467[1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista