2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Israel Meir Lau: az antiszemitizmus őrületté fajult
Az antiszemitizmus őrületté, ragályos betegséggé fajult, egyre jobban terjed, és ha nem teszünk ellene most, több mint hatvan év után sem, akkor még tovább terjed - mondta Israel Meir Lau, Izrael volt országos főrabbija kedden Budapesten a Dohány utcai zsinagóga előtti, zsúfolásig telt téren. A fővárosi gettó felszabadításának 66. évfordulóján a Budapesti Izraelita Hitközség és az Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség által rendezett megemlékezésen a szónok rámutatott: a holokauszt idején a világ három részre oszlott: nácik és kiszolgálóik; áldozatok; illetve akik "álltak, és nem tettek semmit azért, hogy megmenekülhessenek az áldozatok".
2011.01.18. 13:00
 
Harrach: a KDNP támogatja Hoffmann Rózsa felsőoktatási tervezetét
Cáfolta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője kedden, hogy a kisebbik kormánypárt ne támogatná Hoffmann Rózsa felsőoktatási tervezetét. Harrach Péter közleményében azt írta: Hoffmann Rózsát az utóbbi időben számos igazságtalan támadás érte, s eljött az ideje hogy ennek véget vessenek. "Olyan hangok is hallatszottak, hogy már a KDNP sem támogatja Hoffmann Rózsa tervezetét. Ez nem igaz." - fogalmazott a kormánypárti politikus. Harrach Péter kiemelte: az oktatási államtitkár kiváló szakember, és értékcentrikus gondolkodású politikus. Elgondolásai alkalmasak arra, hogy a magyar oktatásügy visszaszerezze megérdemelt jó hírét.
2011.01.18. 13:00
 
 
Aggályokat fogalmazott meg az EU-biztos a magyar médiatörvény ügyében
Aggályokat fogalmazott meg a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban Neelie Kroes, a digitális kérdések és a média ügyeiben illetékes EU-biztos hétfő este Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) polgári szabadságjogokkal, valamint igazságügyi és belügyi kérdésekkel foglalkozó bizottságának (LIBE) rendkívüli ülésén. A médiatörvény "a jelek szerint problémát okoz" az audiovizuális és médiaszolgáltatásokról szóló uniós irányelvvel (AVMS) összevetve, ugyanis "úgy tűnik, hogy (a törvény) vonatkozik a más tagállamokban létesített médiavállalkozásokra is" - említette Kroes.
2011.01.18. 13:00
 
 
A szocialisták koncepciós eljárást sejtenek a filozófuspályázatok-ügy mögött
Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt és "annak koncepciós per felelősét, Budai Gyulát", hogy fejezze be az "akadémikusok és más jeles értelmiségiek nyilvános gyalázását" és "tartózkodjon az igazságszolgáltatás folyamatos politikai befolyásolásától". Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos hétfőn úgy nyilatkozott: már a birtokában vannak azokkal a filozófuspályázatokkal kapcsolatos iratok, amelyek ügyében átfogó vizsgálatot indított és elképzelhető, hogy újabb büntetőfeljelentés születik. Mesterházy Attila szocialista pártelnök és frakcióvezető közleményében hangsúlyozza: ahol politikusok filozófusokat támadnak sajtótájékoztatón, ott nem a filozófusokkal, hanem azokkal a politikusokkal van baj, akik valós munka helyett elszámoltatással hívják fel magukra a figyelmet.
2011.01.18. 12:45
 
Országjáráson egyeztet a kórházak szerepéről az egészségügyi államtitkárság
Országjáró körutat indít csütörtökön a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága. A vezetői és szakmai szintű megbeszéléseken az önkormányzati fenntartású kórházak jövőbeni szerepéről esik majd szó, arról, milyen feladatokat tudnak vállalni a leendő nagytérségi ellátási rendszerben. Szócska Miklós államtitkár egy, a témában tartott keddi, budapesti önkormányzati konferencián arról beszélt, hogy az egészségügy átalakítását célzó Semmelweis terv a végső formáját akkor nyeri majd el, ha egyeztettek az önkormányzatok és az intézmények vezetőivel.
2011.01.18. 12:30
 
MSZP: a nehéz helyzetűeket sújtják a megszorítások
Az MSZP szerint az Orbán Viktor által előrevetített megszorító intézkedések 600-700 milliárd forintot vesznek el a nehéz helyzetben lévőktől, a kizárólag a nyugdíjukból élőktől, a gyógyszerre szorulóktól és az álláskeresőktől. Szekeres Imre, a szocialisták gazdaságpolitikai kabinetvezetője a miniszterelnök múlt heti, a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak adott interjúját kedden sajtótájékoztatón úgy értékelte: a kormányfő nyilatkozatával a hitelminősítőknek üzent, miután egyértelművé vált, hogy a válságadókkal és a nyugdíj-megtakarítások államosításával csak rövid ideig lehet a költségvetési egyensúlyt fenntartani.
2011.01.18. 12:30
 
NFH: márciustól közlik a vállalkozások pozitív fogyasztóvédelmi listáját
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság(NFH) márciusban kezdi közölni a fogyasztóvédelmi jogszabályokat betartó vállalkozások pozitív listáját - jelentette be Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára és Pintér István, az NFH főigazgatója kedden közös sajtótájékoztatón, Budapesten. Elhangzott, hogy a szakmai bizottság döntése alapján pozitív minősítést az a vállalkozás kaphat, amely a kijelölt vizsgálatokon - például az árfeltüntetés és árfelszámítás, a szavatosság és jótállás, a vásárlók könyvébe tett bejegyezések intézése, az idegenforgalom ellenőrzésekor - megfelelt a jogszabályoknak, ezen kívül bármely vállalat kérhet átfogó fogyasztóvédelmi vizsgálatot cégénél.
2011.01.18. 12:30
 
A belvíz okozza a nagyobb gondot a Közép-Tisza vidékén
Továbbra is nagyobb gondot okoz a belvíz a Közép-Tisza vidékén, mint az áradás - derül ki a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetőjének keddi, MTI-nek adott nyilatkozatából. A Közép-Tisza vidékén a belvízzel elöntött területek nagysága jelenleg 720 négyzetkilométer, ami még mindig meghaladja a 2000-es rekordot. Akkor 701 négyzetkilométer állt víz alatt - közölte Lovas Attila vízügyi igazgató. A belvízi elöntés mértékére jellemző, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye területének közel 10 százaléka, mintegy 631 négyzetkilométer van víz alatt.
2011.01.18. 12:30
 
Újabb baleset az M0-son
Alig oldották fel a kora reggeli baleset miatt elrendelt útzárat az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál, újabb ütközés történt, ezúttal a 12. kilométernél, a bal pályán. Egy ember súlyosan megsérült - közölte a rendőrség az MTI-vel. Délelőtt 11 óra után az M0-s autóúton a diósdi lehajtónál egy úgynevezett "utoléréses" karambol történt: teherautóba hajtott egy személygépkocsi. Az utóbbi jármű egyik utasa súlyosan megsérült. A helyszíni szemle és a mentés miatt jelenleg a belső sávban halad a forgalom, de nagyobb torlódás nincs - mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.18. 12:30
 
 
Ügyvezetővé alakult az LMP választmánya
Január 16-án ügyvezetővé alakult át az LMP választmánya, miután a testület eredetileg megválasztott 13 tagja közül négyen adták vissza a megbízatásukat - erősítette meg az MTI információját Tordai Bence, a testület szóvivője kedden. A párt márciusi kongresszusán döntenek az új választmány tagjairól. A választmányi szóvivő elmondta: abban az esetben, ha tíz fő alá esik az eredeti választmányi tagok létszáma, a párt alapszabálya 60 napon belüli időpontra új választást ír elő. A korábban megválasztott 13 tagból az elmúlt időszakban négyen - Wildmann János, Mező János, Scheiring Gábor és Sallai R. Benedek - mondtak le mandátumukról.
2011.01.18. 12:30
 
Az RMDSZ képzést szervezett a könnyített honosításról tájékoztatók számára
Képzést szerveztek Kolozsváron a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnökségének székházában azok számára, akiket a szövetség helyi szervezetei bíztak meg a könnyített honosítással kapcsolatos tájékoztatással - írta keddi számában az Új Magyar Szó (ÚMSZ). A bukaresti napilap emlékeztet arra, hogy a tájékoztatás a státusirodák hálózatára, valamint az RMDSZ helyi szervezeteire épül. A hétfőn tartott képzés, illetve konzultáció Székely Istvánnak, a romániai státusirodák vezetőjének irányítása alatt zajlott.
2011.01.18. 12:30
 
Három évet kaptak jogerősen a marihuánával kereskedő békéscsabai fiatalok
Jogerősen három év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a két békéscsabai fiatal férfit, aki marihuánával kereskedett. A két férfi 2008. szeptemberi elfogása előtt másfél éven át értékesítési célból összesen több mint 600 gramm marihuánát vásárolt, s ennek egy részét el is adta. Az egyik vádlott 2008 tavaszán ismerkedett meg egy kábítószert áruló budapesti személlyel. A két férfi 2008. szeptember 2-án autóval a fővárosba utazott az eljárás során ismeretlenül maradt kereskedőhöz, és 200 ezer forintért mintegy 128 gramm marihuánát vásároltak tőle.
2011.01.18. 12:15
 
Lukasenka nem utazhat Lengyelországba
Lengyelország összeállította azoknak a fehéroroszországi vezetőknek a névsorát, akik nem utazhatnak be az országba; a listán szerepel Aljakszandr Lukasenka államfő is - közölte a PAP lengyel hírügynökség egy varsói külügyi forrást idézve. A tilalmi lista összeállítása válasz a tavaly december 19-i fehéroroszországi elnökválasztást kísérő erőszakos cselekményekre, amikor a rendőrség durván fellépett kilenc ellenzéki jelölttel szemben, akik tömeges választási csalásokkal vádolták meg a hatóságokat. Minszk központjában tiltakozásul tízezrek tüntettek; a rendőrség közel 600 demonstrálót őrizetbe vett, köztük ellenzéki jelölteket, emberi jogi aktivistákat, újságírókat.
2011.01.18. 12:15
 
Tunéziai miniszterelnök: a kormányban maradt tunéziai miniszterek "tisztakezűek"
Azok a miniszterek, akik a külföldre menekült Zin el-Abidin Ben Ali tunéziai elnök alatt szolgáltak, és megmaradtak az új kormányban, "tisztakezűek", és mindig "a nemzeti érdek védelmében" cselekedtek - jelentette ki kedden az Europe 1 francia rádiónak nyilatkozva Mohammed Gannúsi miniszterelnök. "Azért tartották meg tárcájukat, mert szükségünk van rájuk ebben az időszakban", a demokratikus építésnek, a hat hónapon belüli választások előkészítésének az időszakában" - mondta a tunéziai kormányfő, hangsúlyozva "a biztonság nagy tétjét" az átmeneti szakaszban. Azt ígérte, hogy a választásokon "minden politikai párt egyenlő esélyekkel részt vehet majd".
2011.01.18. 12:15
 
Nagyot javult a gazdasági hangulat Németországban
Nagyot javult a gazdasági hangulat Németországban: a gazdaság meghatározó szereplőinek hat hónapra előretekintő várakozásait tükröző konjunktúraindex mutatója januárban 15,4 pont lett a decemberi 4,3 pont után, miközben elemzők 8 pontot vártak - derül ki a ZEW kutató intézet kedden ismertetett adataiból. A jelenlegi helyzet megítélése alig változott, a mutató 82,8 pontra nőtt 82,6-ról. A ZEW elemzői rámutattak: a megkérdezett szakemberek arra számítanak, hogy az Európai Unió legnagyobb gazdasága továbbra is dinamikusan fog fejlődni. Ezt a feltételezésüket egyebek mellett arra alapozzák, hogy bel-és külföldön egyaránt növekszenek a beruházások, nőnek az ipar megrendelései, és a folyamatot tovább erősíti az alacsony a kamatszint.
2011.01.18. 12:15
 
 
Egyes vérnyomáscsökkentők és antibiotikumok együtt adva kockázatosak lehetnek
Bizonyos vérnyomáscsökkentő szerek és antibiotikumok együttes alkalmazásánál a vérnyomás veszélyes zuhanása fordulhat elő idősebb embereknél - közölték kanadai kutatók. A kalciumcsatornát blokkoló vérnyomáscsökkentő szerek és az úgynevezett makrolid antibiotikumok együttesen veszélyes mértékben csökkenthetik a vérnyomást - olvasható a kanadai szaklapban. A tanulmányhoz David M. Juurlink és munkatársai közel egymillió ontariói lakos orvosi adatait tekintették át, akik 1994 és 2009 között elmúltak 66 évesek, és kalciumcsatorna blokkoló (kalciumantagonista) vérnyomáscsökkentőt szedtek. A vizsgálat időtartama alatt 7100 ember került kórházba súlyos vérnyomáscsökkenés miatt, közülük 131-en szedtek makrolid antibiotikumot a megelőző két hét alatt.
2011.01.18. 12:00
 
 
Markus Merk az évtized legjobb játékvezetője, Kassai a 29.
A német Markus Merk az elmúlt évtized legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A kedden kiadott listán Kassai Viktor a huszonkilencedik. A második helyen a kolumbiai Óscar Julián Ruiz végzett, míg a harmadik holtversenyben a szlovák Lubos Michel és az uruguayi Jorge Luis Larrionda lett. A tavaly nyári dél-afrikai világbajnokságon többek között a spanyol-német elődöntőn bíráskodó 35 éves magyar sípmester a 2010-es összesítésben ötödikként végzett - a szervezet hétfői közlése szerint.
2011.01.18. 12:00
 
Szalay Ferenc: egyelőre nem lesz többletforrás a sportban
A magyar sportegyesületek és a versenyzők sem számolhatnak az idén reálisan az adókedvezményekből beérkező többletforrásokkal - jelentette ki kedden Szalay Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának alelnöke. A politikus a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában elmondta, a koncepciót még nem fogadta el az Európai Unió, s félő, hogy több eleme sem fogja kiállni a brüsszeli felülvizsgálatot.
2011.01.18. 12:00
 
 
UD Zrt.-ügy: pert vesztett Dávid Ibolya Tóth Jánossal szemben
Pert vesztett Dávid Ibolya az UD Zrt.-ügyben kedden; a Fővárosi Bíróság (FB) első fokú ítélete szerint az MDF egykori elnöke jogsértő módon hozta nyilvánosságra az UD Zrt. egyik vezetőjének Csányi Sándor OTP-elnökkel folytatott telefonbeszélgetéséről készült leiratot 2008. szeptember 12-i sajtótájékoztatóján. Bár a politikus Tóth János felperest az ominózus sajtótájékoztatón nem nevezte meg, de a bíróság szerint a közvélemény számára a személy mégis egyértelműen beazonosítható volt, miután pedig magánbeszélgetését engedélye nélkül nyilvánosságra hozták, a súlyos személyiségi jogi jogsértés megvalósult.
2011.01.18. 12:00
 
Öngyilkos merénylet történt az iraki Tikrítben
Öngyilkos merényletet követtek el az iraki Tikrítben egy rendőrségi toborzóiroda ellen, a merényletben legalább 50-en meghaltak, és több mint 150-en megsebesültek - közölte egy iraki belügyminisztériumi illetékes. Korábbi hírek 14 halottról, majd 42 halottról szóltak, és a sebesültek száma is kisebb volt. Tikrít Bagdadtól 160 kilométerre északra fekszik, s a hatalomból 2003-ban elűzött, majd 2006 végén kivégzett Szaddám Huszein diktátor szűkebb hazája. Szaláheddín tartomány helyettes kormányzója szerint a robbanóanyaggal megpakolt mellényt viselő támadó a toborzóiroda mellett várakozó tömegben robbantotta fel magát. A tartományi illetékes az al-Kaida számlájára írta a merényletet.
2011.01.18. 12:00
 
MSZP: a nehéz helyzetűeket sújtják a megszorítások
Az MSZP szerint az Orbán Viktor által előrevetített megszorító intézkedések 600-700 milliárd forintot vesznek el a nehéz helyzetben lévőktől, a nyugdíjból élőktől, a gyógyszerre szorulóktól és az álláskeresőktől. Szekeres Imre, a szocialisták gazdaságpolitikai kabinetvezetője a miniszterelnök múlt heti, a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak adott interjúját kedden sajtótájékoztatón úgy értékelte: a kormányfő nyilatkozatával a hitelminősítőknek üzent, miután egyértelművé vált, hogy a válságadókkal és a nyugdíj-megtakarítások államosításával csak rövid ideig lehet a költségvetési egyensúlyt fenntartani.
2011.01.18. 11:45
 
Ünnepi műsorok a Duna Televízióban a magyar kultúra napja alkalmából
Portré- és ismeretterjesztő filmekkel, játékfilmekkel, valamint Cseh Tamás-emlékesttel várja nézőit a képernyők elé január 22-én, a magyar kultúra napján a Duna Televízió. A magyar kultúra napját 1989 óta ünneplik január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.
2011.01.18. 11:45
 
Izraeli harckocsik hatoltak be a Gázai övezetbe
Hét izraeli harckocsi hatolt be kedden reggel a Gázai övezet északi részén fekvő Bét-Hanún térségébe - jelezték a Hamász radikális szervezet biztonsági erőinek képviselői és palesztin szemtanúk. A harckocsik, valamint egy földgyalu 400 méterre hatolt be a palesztin területre - közölték a források, amelyek harci cselekményről nem számoltak be. Az izraeli hadsereg nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést.
2011.01.18. 11:45
 
 
Macskát hívtak be esküdtnek
Macskát rendelt be esküdtnek az Egyesült Államokban egy bíróság, és még azután is ragaszkodott az állatülnökhöz, hogy annak gazdája tudatta: macskája nem tud beszélni és nemigen ért angolul. Az állat tulajdonosa, Anna Esposito, miután macskája megkapta a bírósági "behívót", hiába írt vissza a bostoni bíróságnak, hogy bizonyára tévedés történt, mivel a Tabby Sal nevű "illető" nem ember, hanem macska. A törvényszéki hivatal nem fogadta el a kifogást, és az sem nyomott semmit a latban, hogy a nő leveléhez állatorvosi igazolást is csatolt, mely szerint a szóban forgó beidézett rövidszőrű házimacska. A bíróság válaszlevelében ellentmondást nem tűrőn közölte: Tabby Salnek meg kell jelennie a március 23-i bírósági tárgyaláson.
2011.01.18. 11:45
 
A Duna hetven kilométeres szakaszán védekeznek Pest megyében
További Duna-menti szakaszokon rendelt el elsőfokú árvízvédelmi készültséget kedden a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, így már hetven kilométeren folyik a védekezés - közölte a védelemvezető az MTI-vel. Baross Károly közlése szerint a Zagyván a lassú, folyamatos apadásnak köszönhetően megszüntették az elsőfokú árvízvédelmi készültséget. A Duna vízszintemelkedése miatt másodfokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el az Érd-Dunafüredi, valamint a Ráckevei (Soroksári)-Duna mente belvízvédelmi szakasz makádi és tassi szivattyútelepeire. Változatlanul fenntartják a másodfokú készültséget a Ráckevei-Soroksári-Duna menti és az Észak-Duna-völgyi belvízvédelmi szakaszokon.
2011.01.18. 11:30
 
Kettőre nőtt Romániában a H1N1 idei halálos áldozatainak száma
Kettőre nőtt kedden Romániában a H1N1-es típusú influenza idei halálos áldozatainak száma; a második áldozat egy 29 éves nő volt. Előző nap a kelet-romániai Jászvásár (Iasi) városban egy 60 éves férfi halt meg, akinek egyéb súlyos betegségei is voltak már. A férfi már december végén észlelte magán a vírus tüneteit, azt követően, hogy hazatért Egyiptomból. A 29 éves nő ugyanabban a városban élt, és szorult kórházi ápolásra azt követően, hogy az újvírussal való megfertőződés nyomán súlyosbodtak a korábban már meglévő krónikus betegségei. A nő szombaton halt meg, s keddre mutatták ki a vizsgálatok, hogy őt is az újvírus fertőzte meg.
2011.01.18. 11:30
 
Colliers: túl a mélyponton a magyar ingatlanpiac
Az ingatlanpiacon a bérleti díj, a hozam és a kihasználatlanság elérte a mélypontot, így az ingatlanok értékcsökkenése is megállt, s 2011-ben elindulhat az emelkedés - mondta Balla Ákos, a Colliers International ingatlan tanácsadó üzletágvezetője. Példaként elmondta, az irodapiac jelenlegi 26,6 százalékos kihasználatlansága az év végére 20 százalékra csökken. Kifejtette, azok a cégek, amelyek két év múlva 5 ezer négyzetméternél nagyobb területet szeretnének bérelni, kénytelenek előbérleti szerződést kötni, ez pedig beindítja a fejlesztéseket.
2011.01.18. 11:15
 
 
Elértéktelenedett házuk miatt öt-ötmillióra perlik a Malt a károsultak
Eddig három devecseri ingatlantulajdonos perelte be a Mal Zrt.-t, azt kérve a bíróságtól, hogy az iszapömlés következményeként forgalmi érték csökkenése miatt házanként 5,1 millió forintos kártérítést ítéljenek meg nekik - mondta Léhmann György, a tulajdonosok jogi képviselője. Az ügyvéd szerint mindazok a devecseri, kolontári vagy somlóvásárhelyi ingatlantulajdonosok is kártérítést kérhetnek, akiknek az ingatlanát a vörösiszap szennyeződés nem érte el ugyan, de ingatlanuk forgalmi értéke a tragédia miatt töredékére csökkent.
2011.01.18. 11:15
 
Elcsúfították a felújított kolozsvári Mátyás-szobor talapzatát
Ismeretlen tettesek csúfították el a nemrég felújított kolozsvári Mátyás-szoborcsoport talapzatát egy videofelvétel tanúsága szerint. A Szabadság című kolozsvári napilap internetes oldalának (szabadsag.ro) videofelvételei közé még hétfőn feltöltött, szöveg nélküli amatőr felvételen az látható, hogy talapzat néhány pontján valamilyen fekete anyag folyt végig; az elkövetők talán műanyagot égethettek a szobor lábánál. László Attila, Kolozsvár alpolgármestere a Krónika című, szintén helyi napilaptól értesült a történtekről. Az elöljáró értetlenségének adott hangot, mivel az erdélyi város főterét folyamatosan figyeli a rendőrség.
2011.01.18. 11:15
 
 
Orbán: Európa még csodálkozni fog azon, mi mindenre képes Magyarország
"Megértem, ha a németek a körmünkre néznek" címmel közölte a magyar miniszterelnökkel készített budapesti interjú második részét keddi számában a Bild. A legnagyobb példányszámú német bulvárlap tudósítói főleg gazdasági kérdésekről faggatták Orbán Viktort, aki elmondta: a következő hat hónapban az euró megmentése és a közös európai gazdaságpolitika új formájának a kialakítása lesz a fő feladat. Ezek ugyanis az Európai Unió előtt álló legnagyobb akadályok. "Annyit mondhatok: Európa ennek során is számíthat Magyarországra!" - jelentette ki a miniszterelnök. Szerinte nem az euró van válságban, hanem egyes szuverén államok adósságai fenyegetik a közös valutát.
2011.01.18. 11:15
 
Új jelölt a teniszszövetség elnöki posztjára
Indul a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöki posztjáért Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke a jövő szombaton esedékes tisztújító közgyűlésen. A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke, aki évtizedek óta amatőr teniszező, az MTI-nek kedden elmondta, barátai biztatására gondolt arra, hogy megméreti magát. Véleménye szerint jelenleg széthúzás jellemzi a teniszéletet, ezért rendet kell teremteni a szövetségben. A szövetség jelenlegi elnöksége 2010. december 31-ével mondott le. Nagy Tünde, az MTSZ elnöke novemberben kezdeményezte a tisztújítást, mondván, az elnökség az elmúlt hat hónapban érdemi munkát nem végzett, ellenben sok időt pazarolt parttalan viták lefolytatására.
2011.01.18. 11:00
 
Visszavonul a Tour-győzelmétől megfosztott kerékpáros
Bejelentette visszavonulását Floyd Landis, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 2006-os győztese, akit doppingvétség miatt később megfosztottak elsőségétől. Landis a 2006-os verseny 17. szakasza után produkált pozitív mintát, szervezetében túl magas volt a tesztoszteronszint. Ártatlannak vallotta magát, a későbbi vizsgálatok alapján azonban a bíróság vétkesnek találta őt, győzelmétől megfosztották, kétéves eltiltással büntették. 2010 januárjában nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert felmerült a gyanú, hogy betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába, s manipulálni akarta a vizsgálat eredményeit. Landis végül tavaly bevallotta, hogy doppingolt.
2011.01.18. 11:00
 
London 2012: Walesben edzőtáborozhatnak magyar súlyemelők
A 2012-es londoni olimpiát megelőzően magyar súlyemelők is edzőtáborozhatnak Nagy-Britanniában, közelebbről az önálló walesi sportági szövetség vendégeként, Cardiffban "akklimatizálódhatnak" a jövő évi csúcsesemény előtt. Ezt a lehetőséget azok a megbeszélések teremtették meg, amelyeket a magyar és a walesi súlyemelő-szövetségek vezetői folytattak Budapesten az elmúlt napokban. "Myrddin John elnök járt nálunk, ismerkedett a terveinkkel, s áttekintettük vele a sportágfejlesztési elképzeléseket" - számolt be a látogatásról az MTI-nek Halász István, a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) főtitkára.
2011.01.18. 10:45
 
 
A király beszéde kapta a legtöbb BAFTA-jelölést
A király beszéde című történelmi dráma kapta a legtöbb, szám szerint 14 jelölést a brit filmszakma legrangosabb elismerésére, a BAFTA-díjra. Az alkotást a legjobb filmek mezőnyében is jelölték, a főszereplő Colin Firth VI. György megformálójaként versenyben van a legjobb férfi főszereplő díjára. Geoffrey Rush - a király beszédterapeutája - a legjobb férfi mellékszereplő díját viheti haza. Helena Bonham Cartert a legjobb női mellékszereplő kategóriájában jelölték György király feleségének, Erzsébet királynénak a megformálásáért.
2011.01.18. 10:45
 
 
Navracsics: alapvető félreértéseket kell tisztázni a médiatörvénnyel kapcsolatban
Alapvető félreértéseket kell tisztázni a médiatörvénnyel kapcsolatban, amely teljes mértékben a vonatkozó európai uniós irányelvre épül - emelte ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden kiadott közleményében, amelyben összefoglalta az Európai Parlament szabadságjogokkal foglalkozó, valamint kulturális bizottságainak előző napi strasbourgi összevont ülésén elhangzott érvelését. Hangsúlyozta: "ha azonban az Európai Bizottság mégis kivetnivalót talál a törvényben, akkor azt orvosolni fogjuk - de elvárjuk, hogy az egyenlő elbírálás elve alapján más tagállamokkal szemben is ugyanígy járjon el".
2011.01.18. 10:45
 
Megindult a forgalom az M0-son
Az M0-s autóút teljes szélességében megindult a forgalom Szigetszentmiklósnál, ahol kedden kora reggel két kamion ütközése után a mentés idejére lezárták a sávokat - közölte a rendőrség az MTI-vel. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányág szóvivője elmondta, hogy az egy életveszélyes és egy súlyos sérüléssel járó baleset után a terelés ellenére 3-4 kilométeres dugó alakult ki. A teljes útzárat a helyszínelés és a mentés befejezése után, kevéssel 10 óra előtt oldották fel, azóta folyamatos a járműfogalom az M0-s autóút érintett szakaszán.
2011.01.18. 10:30
 
Elfogták a tavalyi Krisztina körúti bankrablás gyanúsítottját
A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogta az I. kerületi Krisztina körúti egyik bankfiók tavaly nyári kirablásának gyanúsítottját; a 30 éves budapesti férfi a kihallgatásakor beismerő vallomást tett - közölte a BRFK. A gyanúsítottat január 14-én a főváros IX. kerületében, egy Soroksári úti szórakozóhely előtt fogták el. A rendőrség rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az őrizetbe vett férfi ellen. A gyanúsított 2010. július 22-én feltehetően fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat, és a kasszában lévő pénzt követelte. Az alkalmazottak átadták a pénztárban lévő készpénzt, ezután a gyanúsított a biztonsági őr fegyverét is elvette, és elmenekült.
2011.01.18. 10:30
 
Megkezdődött az első hivatalos EU-miniszteri ülés
Megkezdődött kedd reggel Brüsszelben az Európai Unió Tanácsának első hivatalos miniszteri ülése a magyar elnökség alatt, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, a pénzügyi tárcák vezetőinek találkozója előtt nyilatkozva, a gazdaságpolitikai koordináció erősítését nevezte a félév fő feladatának. "Minden olyan témát reflektorfénybe helyezünk, amelynek eredményeképpen az unió erősebbé válhat" - fogalmazott a soros elnök a sajtónak. A közvetlen magyar célokról leszögezte: az elnökség lendületes indulást biztosít a gazdasági egyeztetési folyamatot új formában működtető, úgynevezett európai szemeszternek.
2011.01.18. 10:30
 
 
Újabb városokat kellett evakuálni Ausztráliában
Térdig érő víz árasztott el több települést keddre Victoria ausztrál szövetségi államban, és továbbiakat is fenyeget a természeti katasztrófa, így újabb lakosokat kell kiköltöztetni otthonából. A déli államokban az áradás első áldozata egy nyolcéves kisgyerek volt. A kontinensnyi ország délkeleti részén elterülő Victoria állam a hétvégén vált az árvíz áldozatává. A korábban még csak az északabbra fekvő Queenslandet és Új-Dél-Walest sújtó csapás eddig 30 halálos áldozatot követelt. Valószínűleg ez lesz az ország történetének legnagyobb kárt okozó katasztrófája - jelentette ki hétfőn az ausztrál államkincstár vezetője.
2011.01.18. 10:30
 
 
Erősödésben a forint, 273 alatt az euró
Javuló befektetői hangulatban erősödött kedden a forint: az eurót délelőtt 272,69 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 274,66 forint után. Pénteken az euró még 276 forint felett állt, kedden reggel viszont már áttörte a piacok által erős technikai ellenállási határnak tekintett 274 forintot. A kedvező nemzetközi környezetben a forinttól további erősödést várnak a piacon, részben a befektetői bizalmat erősítő strukturális reformok bejelentése, részben pedig a jegybanktól várt kamatemelés miatt. Az elemzői előrejelzésekben a forint árfolyamának várható mozgási sávja a már huzamosabb ideje tartott 275-280 forintos euró jegyzésekről 270-280 forintra szélesedett.
2011.01.18. 10:15
 
Üres autóval ütközött egy vonat a nagycenki vasúti átjáróban
Üres személyautóval ütközött a Sopron és Szombathely között közlekedő vonat kedd reggel Nagycenken - közölte a rendőrség az MTI-vel. A soproni rendőrkapitányságról kapott tájékoztatás szerint egy helyismerettel nem rendelkező férfi autójával az átjáróban ráfordult a vasúti sínekre, ahol elakadt. Amikor észre vette, hogy vonat közeledik, kiugrott az autóból. A szerelvény mintegy háromszáz méteren át tolta maga előtt az autót, amely közben ki is gyulladt; a balestben senki nem sérült meg.
2011.01.18. 10:15
 
 
Dugók alakultak ki Budapesten a rakpartok lezárása miatt
Dugók alakultak ki Budapesten az alsó rakpartok lezárása miatt a párhuzamos útvonalakon kedd reggel, lassan lehet haladni a hidakon is - közölte a Fővinform ügyeletese. Lassan lehet csak haladni a Kiskörúton és a Nagykörúton, valamint a bevezető utakon is. Közölte, hogy a Lánchidat délután öt órakor fél órára lezárják egy rendezvény miatt. A Duna áradása miatt Budapesten hétfő délután kezdték meg az alsó rakpartok lezárását, ezzel egyidejűleg másodfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a fővárosban.
2011.01.18. 10:15
 
Devecserben újabb nyolc iszapkárosult választott típustervet
Devecserben a tervezővel egyeztettek azok a károsultak, akik a vörösiszap-katasztrófa után az állami kárenyhítésben új ingatlan építéséről döntöttek, újabb nyolc tulajdonos választott a megadott típustervek közül. Kolontáron már a mintaház tetőszerkezetét építik - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tervezői egyeztetés után köthetik meg a károsultak az építésről szóló támogatási szerződést. Hétfőn két használt lakás vásárlásáról kötöttek szerződést.
2011.01.18. 10:15
 
 
Schwarzenegger 200 millió dollárt vesztett a kormányzóság miatt
Kormányzóként eltöltött hét éve alatt 200 millió dollárt vesztett vagyonából Arnold Schwarzenegger, aki leköszönése utáni első nagyobb interjújában arról is beszélt, hogy nem akar újabb hivatali tisztséget, és akciófilmet sem vállal már. Az osztrák Kronen Zeitung című lapnak nyilatkozva az akciósztárból politikussá lett híresség elmondta, hogy a gazdasági válságra való tekintettel maga fizette költségeit, magánvagyona 70 millió dollárral lett kevesebb. "Emellett minden évben csinálhattam volna egy filmet, vagyis - bár Hollywoodban már nem olyan magasak a gázsik - közel 140 millió dollárt buktam. Ez összesen több mint 200 millió" - fogalmazott.
2011.01.18. 10:15
 
 
London 2012: 150-180 magyar indulót valószínűsít Schmitt Pál
150-180 magyar sportoló olimpiai részvételét valószínűsítette Schmitt Pál köztársasági elnök Lord Sebastian Coe-nak, a 2012-es nyári játékok főszervezőjének. A magyar államfő - aki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, s a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke - olimpiai bajnok társa meghívására, a londoni programja zárásaként sorra került hétfői találkozón ismerkedett az előkészületekkel. Coe a szervezőbizottság munkájáról adott tájékoztatást. Mint mondta, a LOCOG-ban jelenleg 1200 jól felkészült szakember tevékenykedik, a létszám lassan emelkedik egészen két és félezerig, a versenyek idején pedig mintegy hatezer munkatársat foglalkoztatnak majd.
2011.01.18. 10:00
 
 
A reálkereset 2,5 százalékkal nőtt január-novemberben
A reálkereset - a fogyasztói árindex 4,9 százalékos növekedése mellett - 2,5 százalékkal emelkedett a múlt év január-novembere között, döntően a személyi jövedelemadó-szabályok változásának köszönhetően - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Novemberben a reálkereset, 4,2 százalékos inflációval számolva 0,5 százalékkal csökkent a 2009. novemberhez képest. A múlt év első tizenegy hónapjában a bruttó átlagkeresetek 2,0, a nettó átlagkeresetek 7,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Tavaly novemberben a teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi bruttó átlagkeresete 2,0 százalékkal nőtt, a versenyszférában dolgozóké 3,8 százalékkal emelkedett, a költségvetésiben pedig 2,0 százalékkal csökkent.
2011.01.18. 10:00
 
Prímagáz: panellakásban tilos PB-gázpalackot használni
Panellakásban tilos az elzárt központi fűtés helyett PB-palackkal fűteni, illetve főzni - közölte a Prímagáz. A cég közleménye idézi Kirilly Tamást, a cég műszaki igazgatóját, aki kifejtette, a két emeletnél magasabb, panel jellegű épületekben a palackos gáz használatát az Országos Tűzvédelmi Szabályzat egyértelműen tiltja. Ezekben az épületekben a jogszabály szerint a gázpalackot nemhogy használni, még tárolni is tilos. A Prímagáz ezért arra kér minden felhasználót, hogy csak olyan helyen használjon PB-gázt, ahol az biztonságos és a jogszabályok engedik - még akkor is, ha olcsóbb vagy kényelmesebb lenne a használata.
2011.01.18. 09:45
 
Új Szó: a szlovákiai magyaroknak politikusok bátorítására lenne szükségük
Negyed évvel a népszámlálás előtt a Magyar Koalíció Pártja (MKP) és a Híd is bejelentette, hogy kampányt indít a szlovákiai kisebbségek körében azzal a céllal, minél többen merjék vállalni a nemzetiségüket. A Szlovákiából eltűnő ötvenezer magyarnak viszont nem Berényi József és Bugár Béla, hanem sokkal inkább a vezető szlovák politikusok, Mikulás Dzurinda, Iveta Radicová, vagy akár Robert Fico határozott állásfoglalására és bátorító szavaira lenne szükségük - írja A magyar nép dicsérete című kommentárjában az Új Szó című pozsonyi napilap kedden.
2011.01.18. 09:45
 
Másfél millió forint értékű cigarettát találtak egy autóban Zalában
Több mint másfél millió forint értékű volt az a cigarettamennyiség, amelyet egy ukrán állampolgár által vezetett személyautóban találtak a pénzügyőrök az M70-es autóúton - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága kedden az MTI-t. Cséve Szabolcs sajtóreferens közölte: a NAV Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság munkatársai a hétvégén ellenőrizték az ukrán férfi által vezetett, de lengyel rendszámú gépkocsit. Az ellenőrzéskor a pénzügyőröknek az tűnt fel, hogy az autó kárpitjait megbontották. A motortérben elrejtve összesen 172 karton adózatlan, ukrán zárjegyes cigarettára bukkantak.
2011.01.18. 09:30
 
 
Australian Open: Arn búcsúzott
Arn Gréta kedden kiesett a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyéből, miután az első fordulóban három szettben kikapott a 26. helyen kiemelt spanyol Maria Jose Martinez Sancheztől. A viadal honlapja szerint a másfél hete Aucklandben tornagyőztes, 31 éves magyar 40 perc alatt 6:3-ra elvesztette az első szettet, majd a 48 perces másodikat - noha már 5:1-re is elhúzott - 6:4-re hozta. Az utolsó felvonásban a világranglistán 59. Arn - aki először találkozott 29. helyen álló riválisával - Martinez Sanchez 3:2-es vezetésénél elvesztette az adogatását, így csakhamar 5:2-es hátrányba került, ahonnan már nem tudott fordítani.
2011.01.18. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464[1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista