2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Őrizetbe vették Duvalier-t, Haiti egykori diktátorát
Őrizetbe vették kedden Jean-Claude Duvalier-t, Haiti egykori diktátorát, aki vasárnap meglepetésre hazatért száműzetéséből, mondván, hogy segíteni akar az országon. Egy kormányzati forrás szerint az ügyészségi kihallgatása után döntenek a bíróság elé állításáról. Egyelőre azzal gyanúsítják, hogy államfőként kifosztotta a kincstárat. Várhatóan azonban sokan fognak magánvádas eljárást kezdeményezni ellene azok közül, akikkel Duvalier magánrendőrsége elbánt a 15 éves uralma alatt. Valószínűleg fellépnek ellene emberi jogi szervezetek is, hogy felelősségre vonják több ezer ember megkínzásáért és meggyilkolásáért.
2011.01.18. 21:45
 
Férfi kézilabda-vb: egygólos norvég győzelem a magyar csoportban
A magyarokkal azonos csoportban szereplő norvég válogatott szoros mérkőzésen, mindössze egy góllal nyert a pontnélküli brazilok ellen a svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság keddi játéknapján. Eredmények: 4. forduló: B csoport (Linköping): Norvégia-Brazília 26-25 (13-12).
2011.01.18. 21:15
 
 
Tizennégy új Michelin csillagot kaptak a brit és ír éttermek
Tizennégy új Michelin csillagot osztott ki brit és ír éttermeknek a térség gasztronómiai kalauzának idén századik alkalommal megjelent kiadványa. Rebecca Burr, a rangos kalauz főszerkesztője az éttermek gazdag sokszínűségét dicsérte a megszorított derékszíjú költségvetés és az ír gazdaság válsága közepette. "Semmi kétség, 2010 nehéz év volt, de azok a szállodák és éttermek, amelyek értéket nyújtottak a pénzért, bármi áron, azok állták a legjobban a sarat a viharban" - értékelt a főszerkesztő. A 2011-es új Michelin csillagokkal két új kétcsillagos étterem is született. Az egyik a londoni The Connaught , amelynek egy francia nő a séfje, a másikban, a cornwalli Rockban pedig brit szakács főz.
2011.01.18. 21:15
 
Megpróbáltak kirabolni egy patikát Újpesten
Megpróbált kirabolni egy patikát egy férfi kedden Budapest IV. kerületében, de nem járt sikerrel, nem sikerült készpénzt szereznie. Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a férfi a gyógyszertárba belépve feltehetően fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat és a bevétel átadását követelte, de nem jutott pénzhez, ezért gyalogosan távozott a helyszínről. A rablási kísérlet során senki sem sérült meg, lövés nem dördült el; a rendőrség keresi az elkövetőt.
2011.01.18. 21:15
 
Ruud Gullit lett az orosz Terek Groznij vezetőedzője
A korábbi holland futballsztár, Ruud Gullit lett az orosz élvonalban szereplő Terek Groznij vezetőedzője. A klub honlapján hozta nyilvánosságra a hírt kedden. A 48 éves szakember másfél évre írt alá a legutóbbi szezonban 12. helyen végzett csapathoz, melynek tulajdonosa azt várja, hogy Gullittal az első nyolc között végez majd az együttes a 2011-es idényben. A játékosként Európa-bajnok, többszörös BEK-győztes tréner legutóbb három éve dolgozott edzőként a Los Angeles Galaxynál, korábban pedig a Chelsea, a Newcastle és a Feyenoord csapatait irányította.
2011.01.18. 21:00
 
Lakástűz Székesfehérváron, három sérült
Egy súlyos és két könnyű sérültje van a kedd esti székesfehérvári lakástűznek; a tüzet eloltották, folynak az utómunkálatok, s megkezdődött a háromemeletes, 11 lakásos épület átszellőztetése - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A Csitáry G. Emil utcában eddig ismeretlen okból kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy harmadik emeleti lakás, ahonnan a tűzoltók három embert mentettek ki; mind a hárman égési sérüléseket szenvedtek. Budai Imrének, a mentőszolgálat szolgálatvezetőjének elsődleges információja szerint az egyik sérült a testfelületének 30%-án égett meg, a másik kettő 10-10 százalékos égési sérülést szenvedett. Mindhármukat kórházba vitték.
2011.01.18. 20:45
 
Lengyel légikatasztrófa: az orosz légiirányítók félretájékoztatták a pilótákat
Az orosz légiirányítók tévesen tájékoztatták a Lech Kaczynski néhai lengyel elnököt és kíséretét szállító kormánygép pilótáit, amikor röviddel a leszállás előtt azt mondták nekik, hogy a gép a helyes pozícióban van, miközben nem a kellő magasságban repült, és el is tért a kijelölt útvonaltól - közölte Varsóban a tavaly április 10-én bekövetkezett szmolenszki légikatasztrófa körülményeit vizsgáló lengyel bizottság. Jerzy Miller belügyminiszter, a bizottság elnöke és a testület tagjai videoszimulációval összekötött sajtóértekezleten ismertették a lengyel fél kiegészítő megjegyzéseit az orosz fél által múlt szerdán nyilvánosságra hozott vizsgálati jelentéshez, amely a felelősséget kizárólag a lengyel félre hárította.
2011.01.18. 20:30
 
Férfi kézilabda-vb: Lengyelország már a középdöntőbe jutott
A lengyel válogatott öt góllal legyőzte kedden a dél-koreai együttest, s ezzel az utolsó csoportforduló eredményeitől függetlenül bejutott a középdöntőbe a svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon. Eredmény: 4. forduló: D csoport (Göteborg): Lengyelország-Koreai Köztársaság 25-20 (10-11), Chile-Szlovákia 29-29 (15-12).
2011.01.18. 20:30
 
 
Az sem jó, ha túlöltöztetjük a gyereket
A gyerekek imádják a havat, és hógolyózás, hóemberépítés nélkül nincs számukra igazi tél. A felnőtteknek pedig oda kell figyelniük, hogyan könnyebb a gyerekkel átvészelni a néha azért igen kemény hónapokat.
2011.01.18. 20:23
 
 
Újra beindul az űrturizmus
Az orosz Szojuz űrhajók 2013-tól újra évente három űrturistát szállítanak a Nemzetközi Űrállomásra. A Ria Novosztyi orosz sajtóügynökség szerint erről megállapodást kötött az űrturizmussal foglalkozó amerikai Space Adventures cég és az orosz űrhajókat gyártó Energija vállalat.
2011.01.18. 20:17
 
Eddig hét embert telepítettek ki a belvíz miatt Borsodban
Eddig hét embert kellett elköltöztetni otthonából a belvíz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol több mint hatszáz négyzetkilométernyi területet érint a belvíz. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 12 településén védekeznek a belvíz ellen, csaknem ezer lakóház, 4 önkormányzati tulajdonú épület veszélyeztetett, egy ház vált életveszélyessé, ennek nagy része leomlott - közölte Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense kedd este az MTI-vel.
2011.01.18. 20:15
 
 
Az Európai Bizottság levélben erősíti meg kifogásait a médiatörvény ügyében
Az Európai Bizottság még ezen a héten levelet küld a magyar kormánynak, és abban újra kifejti a médiatörvénnyel kapcsolatos ellenvetéseit - közölte kedden Strasbourgban José Manuel Barroso, az uniós végrehajtó testület vezetője. Az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén képviselői kérdésre válaszolva Barroso hangsúlyozta: függetlenül attól, hogy most Magyarország tölti be az EU soros elnöki tisztségét, az országot ugyanolyan tisztességes és elfogulatlan elbírálásban kell részesíteni, mint bármely más tagállamot. Barroso - mint mondta - "tisztázó választ vár" a magyar kormánytól a törvénnyel kapcsolatos uniós aggodalmakra.
2011.01.18. 20:15
 
Sikeresnek tartják az EP-ben a belga EU-elnökséget
A belga EU-elnökség például szolgálhat a jövőbeni elnökségek számára, mivel Belgium az európai tervek, és nem a nemzeti érdekek előmozdítására összpontosított - ezen a véleményen volt az Európai Parlament legtöbb képviselőcsoportja a témában rendezett strasbourgi plenáris vitában. Többen elismeréssel szóltak arról, hogy a belgák új munkamódszert dolgoztak ki az uniós intézmények közötti együttműködés terén. Ez azért volt fontos, mert az alig több mint egy évvel ezelőtt életbe lépett Lisszaboni Szerződés alapján megnőtt az EP hatásköre, így a tagállami kormányokat képviselő Tanács - amelynek munkáját a soros elnöklő ország irányítja - a korábbinál több kérdésben kénytelen egyeztetni a parlamenttel.
2011.01.18. 20:15
 
 
Férfi kézilabda-vb: legyőzte a japánokat a magyar válogatott
Nagy lépést tett a középdöntőbe kerülésért a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, miután kedden 28-24-re legyőzte a japán csapatot. Az gyorsan kiderült, hogy a két együttes nincs azonos súlycsoportban. Az első húsz perc jól sikerült (12-4), a következő tíz viszont nem, így a Mocsai-gárda 13-8-cal vonult pihenőre. A szünet után is volt egy jó és egy hosszú pocsék periódus, de ezekkel együtt is biztosan vette a japán leckét a válogatott. Mocsai Lajos csapata már kedden este középdöntős lehet, amennyiben Ausztria nem győzi le Izland együttesét. Szerdán szünnap lesz, csütörtökön pedig az osztrákok elleni meccsel zárul a csoportkör.
2011.01.18. 20:00
 
Magyar Telekom: jogerős a kisrészvényesek elutasítása a 2009-es perben
Helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla a Magyar Telekom Nyrt. 2009. június 29-i rendkívüli közgyűlésének határozataival kapcsolatos perben a kisrészvényes felperesek keresetét elutasító elsőfokú ítéletet - közölte a Magyar Telekom Nyrt. honlapján. A közlemény emlékeztet az MT korábbi bejelentésére, miszerint 2009. július 29-én két magyar kisrészvényes keresetet adott be a társaság ellen, és kérte a bíróságtól a társaság aznap tartott rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok hatályon kívül helyezését. A Fővárosi Bíróság 2010. június 16-án kihirdetett elsőfokú ítéletével a keresetet elutasította. A kisrészvényes felperesek ugyanakkor az elsőfokú ítélet ellen fellebbezést nyújtottak be, kérve az elsőfokú ítélet megváltoztatását.
2011.01.18. 19:45
 
Premier League: Bent klubrekordot jelentő összegért az Aston Villáé
Az Aston Villa leigazolta Darren Bentet a szintén Premier League-ben szereplő Sunderlandtől. A birminghamiek keddi közlése szerint az átigazolási összeg rekord a futballklub történetében. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy az Aston Villa mennyit fizetett az angol válogatott támadóért, de a brit média úgy tudja, hogy legalább 18 millió fontot. A 26 éves Bent - aki 2009-ben, a Tottenham Hotspurtől igazolt 10 millió fontért a Sunderlandhez - 2015-ig kötelezte el magát új egyesületéhez.
2011.01.18. 19:30
 
Olimpiai érmesek a Föld megmentéséért
Legalább 40-50 olimpiai érmes magyar sportoló vett részt kedden azon a Klíma Klub és a Magyar Olimpiai Bizottság által szervezett demonstráción, amely a Föld klímaváltozásának jelentőségére hívta fel a figyelmet. Az eseményen, melynek fővédnöke Schmitt Pál köztársasági elnök, védnöke pedig Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt MOB-elnök, mintegy 500-an jelentek meg, köztük olyan legendás magyar sportolók, mint Gedó György ökölvívó, Balogh Gábor öttusázó, Verrasztó Zoltán úszó, Foltán László kenus, Martinek János öttusázó, Rákosi Gyula labdarúgó, Rejtő Ildikó vívó, vagy Dömötör Zoltán vízilabdázó, aki egyben az Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke.
2011.01.18. 19:15
 
Elgázoltak egy gyalogost az M2-es autóúton, félpályás lezárás a gödi lehajtónál
Súlyos sérüléseket szenvedett egy gyalogos, akit elgázolt egy személyautó Pest megyében az M2-es autóúton kedden délután - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint a gyalogost, aki eddig ismeretlen körülmények között került az autóútra, az M2-es Vác felé vezető oldalán, a gödi lehajtó közelében ütötte el egy autó. Az ismeretlen ember súlyosan megsérült - mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kovács Viktória hozzátette: a helyszíni szemle félpályás útlezárás mellett még tart, ezért kisebb torlódásra kell számítani ezen a szakaszon.
2011.01.18. 19:15
 
 
Szerdán dönthetnek a West Balkán bezáratásáról
Szerdán születhet döntés arról, hogy bezáratja-e a terézvárosi önkormányzat a West Balkánt - erősítette meg kedden az MTI megkeresésére a kerületi önkormányzat sajtóirodája az InfoRádió azon értesülését, mely szerint a héten bezárathatják azt a szórakozóhelyet, ahol a szombati diszkótragédia történt. Múlt szombat éjjel Budapesten, a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány közlése szerint fulladás okozta. A történtek miatt a rendőrség öt embert vett őrizetbe és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.
2011.01.18. 19:15
 
 
MSZP: a kiemelt sportágak ellehetetlenülése várható
Az MSZP szerint a kiemelt sportágak ellehetetlenülése várható, mivel az állami tehervállalás véges, és a "második Orbán-csomag" további megszorításokat jelent, amelyek minden bizonnyal a sportra is hatnak. Varga László, a párt országgyűlési képviselője ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Szalay Ferenc, a Fidesz képviselője, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának alelnöke azt mondta: a magyar sportegyesületek és a versenyzők sem számolhatnak az idén reálisan az adókedvezményekből beérkező többletforrásokkal.
2011.01.18. 19:15
 
 
Felszámolták Európa legnagyobb kokainlaboratóriumát
Felszámolta Európa eddig ismert legnagyobb kokainlaboratóriumát a spanyol rendőrség Madrid közelében, és az akció során őrizetbe vett 25 személyt, akik közül többen kolumbiai állampolgárok - közölték kedden a hatóságok. A közigazgatásilag a spanyol fővároshoz tartozó Villanueva de Perales településen működő titkos kábítószergyárban 300 kilogramm már eladásra kész kokainra, valamint 33 tonnányi, a kokapaszta feldolgozásához szükséges vegyi anyagra bukkantak a nyomozók. A kokaingyártás köztes terméke (kokapaszta) Dél-Amerikából az óceánon keresztül, kávészállítmányok közé rejtve érkezett Spanyolországba.
2011.01.18. 19:00
 
New York Times: egy vezető hazárdjátéka Magyarországon
A magyar politikai helyzetet elemezte hétfőn a The New York Times internetes kiadásában, kedden pedig az Európában megjelenő International Herald Tribune nyomtatott kiadásában megjelent írásában Judy Dempsey, a lap berlini tudósítója Egy vezető hazárdjátéka Magyarországon címmel. Az európai vezetőknek az elkövetkező hónapokban többször is lesz idejük találkozni Orbán Viktor miniszterelnökkel, az Európai Tanács soros elnökével - állapította meg, megjegyezve, hogy "eddig Orbán többnyire ellenszegült európai partnereinek", akik megkérdőjelezték a médiával kapcsolatos politikáját.
2011.01.18. 18:30
 
Az MSZP elnökségét tájékoztatta Andor László EU-biztos
Elmúlt évi munkájáról és az Európa 2020 stratégia szociális és foglalkoztatáspolitikai célkitűzéseiről tájékoztatta az MSZP elnökségét Andor László, az Európai Unió foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa kedden. Az MSZP közleménye szerint Andor László kiemelte, hogy a stratégia alapján a 20 és 64 év közötti korcsoportban a foglalkoztatást legalább 75 százalékra kell emelni, a szegénységi küszöb alatt élők számát pedig tíz év alatt legalább húszmillióval csökkenteni.
2011.01.18. 18:15
 
 
Csaknem száz embert érint, hogy a Kartago Tours törölte tunéziai járatait
Hozzávetőleg száz utast érint, hogy a Kartago Tours februárról április elsejéig törölte tunéziai járatait a politikai zavargások miatt - közölte a társaság az MTI-vel kedden. A Világgazdaság keddi számában számolt be arról, hogy a Kartago Tours április elsejéig törölte járatait Tunéziába. Az utazási iroda közlése szerint az érintett utasok választhatnak, hogy későbbi időpontban vagy esetleg más helyre utazzanak el, de a Kartago Tours felajánlotta azt is, hogy visszafizeti a már befizetett pénzt. A Kartago Tours által kínált utazások közül a tunéziaiak aránya éves viszonylatban mintegy 20 százalék.
2011.01.18. 18:15
 
 
Megcsúszott a partfal Kulcson: 35 embert kitelepítettek
A Fejér megyei Kulcson harmincöt embernek kellett elhagynia otthonát, miután keddre virradó éjszaka megcsúszott a partfal; a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjének tájékoztása szerint egy ház összeroskadt, két-három összeomlás közeli állapotban van, tizenöt épület falain látható repedések vannak. A Deák Ferenc és a Hullám utca közötti területen - mintegy 400x150 méteres részen - ötvenhárom, többnyire állandó tartózkodásra használt ingatlan, és néhány üdülőház került veszélybe a löszfal nagyarányú mozgása miatt - mondta Bárdos Zoltán polgári védelmi alezredes az MTI-nek.
2011.01.18. 18:15
 
 
EBESZ-képviselő: több ponton is problematikus az új magyar médiaszabályozás
Az új magyar médiaszabályozással kapcsolatban különösen problematikus az, hogy az új médiahatóság kizárólag olyan tagokból áll, "akiket a kormány támogat"; ez alááshatja a média pluralizmusát - mondta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője, miután a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárral egyeztetett az új magyar médiatörvényről kedden Budapesten. Dunja Mijatovic a Kovács Zoltánnal közösen tartott nemzetközi sajtótájékoztatón ugyancsak problémás pontnak nevezte, hogy az új médiatörvény nem támogatja a közszolgálati média függetlenségét, és aggályosnak tartja a médiatanács tagjainak 9 évre szóló mandátumát is.
2011.01.18. 18:00
 
Tüntetés a pozsonyi magyar nagykövetség előtt
A magyarországi demokratikus erőket szeretné támogatni az UM! szlovákiai polgári kezdeményezés, amelynek néhány képviselője kedden délután tüntetett a pozsonyi magyar nagykövetség épülete előtt. Az incidensek nélkül, rendőri biztosítás mellett lezajlott akción felolvastak egy nyilatkozatot, amelyben a kezdeményezés tiltakozik a szerintük Magyarországon megnyilvánuló túlzott hatalomkoncentráció ellen, az olyan törvények ellen, melyek nézetük szerint ellentétesek a demokráciával, valamint a médiatörvény ellen. A résztvevők kifejezték szolidaritásukat a magyar újságírókkal. Ugyancsak felolvasásra került a szlovák újságírók szindikátusának szolidaritási nyilatkozata.
2011.01.18. 18:00
 
 
Megkezdődött a Liszt-év franciaországi programsorozata
Nicolas Sarkozy francia államfő fővédnökségével, óriási érdeklődés mellett nyitotta meg a franciaországi Liszt-évet kedden Párizsban Frédéric Mitterrand francia kulturális miniszter, Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára, valamint Hatos Pál, a Balassi Intézet főigazgatója és Xavier Darcos, a francia programsorozatot szervező Institut Francais igazgatója. Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) a magyar bizottság javaslatára két évvel ezelőtti közgyűlésén nyilvánította 2011-et, a magyar zeneszerző születése 200. évfordulójának esztendejét nemzetközi Liszt-évnek. A bicentenáriumra Franciaország nagyszabású önálló programsorozattal készült.
2011.01.18. 17:45
 
 
Programok Európa-szerte a magyar kultúra napján
Koncertekkel, kiállításokkal, irodalmi estekkel ünneplik Európa-szerte a magyar kultúra napját a magyar kulturális intézetekben. A Párizsi Magyar Intézetben kedden Krausz Adrienne magyar születésű, de régóta Párizsban élő zongoraművész Liszt, Bartók és Kodály műveiből összeállított hangversenyét hallhatják az érdeklődők. Londonban, a Magyar Kulturális Központban az ünnep alkalmából szerdán levetítik Káel Csaba operafilmjét, a Bánk bánt. Kiállítást is rendeznek pénteken KissPál Szabolcs médiaművész fotóinstallációiból, amely az intézet belső díszítésére kiírt pályázat győztes munkája volt. A művész Budapest és London köztéri szobrait, emlékműveit hasonlítja össze a fotókon.
2011.01.18. 17:45
 
 
Bajnai Gordon nyilvános bocsánatkérést vár Pesty Lászlótól
Bajnai Gordon eláll a Pesty László ellen indított pertől, ha a filmes-újságíró nyilvánosan bocsánatot kér tőle - tudatta a volt kormányfő az MTI-vel. A korábbi miniszterelnök kedden a bíróságon is fenntartotta álláspontját, amely szerint Pesty megrágalmazta, amikor több sajtótermékben azt hangoztatta, hogy Bajnai Gordon felelős több libatenyésztő öngyilkosságáért a Hajdú-Bét-ügyben. Bajnai Gordon keddi közleményében azt írta: ebben az ügyben tavaly nyáron a bíróság másodfokon elmarasztalta a Hír Tv online-t és a Magyar Nemzet online-t a Pesty Lászlóval közölt interjú másodközlése miatt. Kitért arra is, hogy az újságíró egy nyilatkozatából kiderül, filmjét a választásokra időzítve, politikai céllal készítette el.
2011.01.18. 17:45
 
Belvíz miatt lezárják az utat Tiszadob és Tiszavasvári között
Lezárják a Tiszadob és Tiszavasvári közötti összekötő utat szerdán a rendkívül csapadékos időjárás okozta belvízi elöntés miatt - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-t. Az útlezárás a déli órákban lép érvénybe a 3-as és a 11-as kilométerszelvény között. Az összekötő út három szakasza került víz alá, a burkolaton mély kátyúk képződtek, amelyek észlelése szinte lehetetlené vált. A közútkezelő az esetleges balesetek elkerülése, illetve a további burkolatkárok kialakulásának megelőzése miatt döntött az út lezárása mellett. A társaság arra kéri az autósokat, hogy az útzár bevezetéséig már ne használják ezt az útszakaszt.
2011.01.18. 17:30
 
Honosítás: együttműködési megállapodást kötött a kormány magyar szervezetekkel
Az egyszerűsített honosítás lebonyolításhoz kapcsolódó együttműködési megállapodást kötött a magyar Külügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium valamint szerbiai, horvátországi és szlovéniai magyar szervezetek képviselői Budapesten. A határon túli magyarság számára az állampolgárság igénylésének lehetősége a szabadság kiteljesedésének a pillanata, a rendszerváltozás most érkezett el a kisebbségi magyarsághoz - mondta a külügyi államtitkár az aláírás után újságírók előtt. Németh Zsolt úgy fogalmazott: a kisebbségi magyarság elsőként került a rendszerváltás folyamatába, de utolsóként kerül ki belőle.
2011.01.18. 17:30
 
BUX: +2,17 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 484,40 pontos, 2,17 százalékos emelkedéssel, 22.840,49 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,98 százalékkal 22.205 forintra erősödött, az OTP részvények ára 4,39 százalékkal 5.610 forintra nőtt.
2011.01.18. 17:30
 
Az osztrák pénzügyminiszter bírálta a magyar médiatörvényt
Bírálta az osztrák pénzügyminiszter a médiatörvényt kedden Brüsszelben osztrák hírügynökségi jelentés szerint. "A sajtószabadság a demokrácia abszolút parancsolata" - fogalmazott Josef Pröll, aki az uniós pénzügyminiszteri tanácskozáson vett részt. Azt is jelezte, hogy "belső magyarországi kérdésről van szó, amelyet ott kell tisztázni is". Úgy vélte mindazonáltal, hogy ha egy ország egyszerre kerül vitába a médiával és az Európai Unióval, sok megoldási lehetőség nem kínálkozik a probléma megoldására. Magyarországnak Pröll szerint tisztáznia kellene, hogy változtat-e a törvényen, ahogyan azt az EU és más testületek igényelték.
2011.01.18. 17:15
 
 
A hétvégi tragédiát követően áttekinti a kereskedelmi szabályokat a minisztérium
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az érintett tárcák bevonásával a következő napokban áttekinti, hogy az önkormányzatok és egyéb hatóságok éltek-e a törvényben biztosított ellenőrzési, szankcionálási jogaikkal - közölte a tárca a hétvégi diszkótragédiával összefüggésben kedden az MTI-vel. Hozzátette: a minisztérium ezt is figyelembe véve vizsgálja a jogszabályok pontosításának lehetőségét, hogy a vállalkozások jogalkalmazásának vagy a hatóságok ellenőrzési tevékenységének hiányosságait mérsékelje. A kereskedelmi törvény 2009-es módosítása arról szólt, hogy elegendő csupán előzetes bejelentést tenni a jegyzőnél a tevékenység megkezdéséről.
2011.01.18. 17:15
 
NB I: Simon András nem szerződik a Győri ETO-hoz
A csatár Simon András, aki 2009-ben világbajnoki bronzérmes volt a 20 éven aluli labdarúgó-válogatott tagjaként, nem szerződik a Győri ETO FC-hez. Az MTK, az FC Liverpool B és a spanyol Córdoba korábbi játékosa kedden bejelentette, hogy nem fogadja el a győriek ajánlatát. "A labdarúgó az elmúlt hét keddjén csatlakozott a keretünkhöz, részt vett az edzésen. Úgy tűnt, hogy azok a feltételek, amelyeket ajánlottunk, megfelelőek lesznek a számára. Az érdemi egyeztetés a tervezettel kapcsolatosan azonban már elmaradt, mert András kedden arról tájékoztatott, hogy máshonnan visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ezért nem áll módjában a Győri ETO FC szerződését elfogadni." - mondta a klub ügyvezető igazgatója.
2011.01.18. 17:00
 
 
Nincs jogerős ítélet a Brazíliából hazahozott magyar férfi ügyében
Nincs jogerős ítélet annak a nemzetközileg körözött magyar férfinak az ügyében, akit másfél év fogva tartás után kedden hoztak haza Brazíliából - mondta Kahler Frigyes, a Veszprém Megyei Bíróság büntető kollégiumának vezetője az MTI-nek. Az ittasan okozott halálos közúti baleset miatt D. G.-t első fokon 4 év szabadságvesztésre ítélték, amelyet azonban jogerőre emelkedés előtt a székesfehérvári bíróság hatályon kívül helyezett - mondta Kahler Frigyes. Hozzátette: a férfi az eljárás alatt szökött meg, ügyében jogerős ítélet nincs.
2011.01.18. 17:00
 
 
Ázsia Kupa: negyeddöntőbe jutottak az ausztrálok és a dél-koreaiak
Ausztrália csapata 1-0-ra nyert Bahrein ellen a Katarban zajló labdarúgó Ázsia Kupa C csoportjának keddi zárófordulójában, ezzel a kvartett élén végezve jutott a negyeddöntőbe. Másodikként a Koreai Köztársaság válogatottja került a legjobb nyolc közé, miután magabiztos győzelmet aratott a már korábban kiesett indiaiak felett. A szombati negyeddöntőben az ausztrálok a D csoport második helyezettjével, a dél-koreaiak pedig Iránnal találkoznak. Eredmények: C csoport, 3. forduló: Koreai Köztársaság-India 4-1 (3-1) Ausztrália-Bahrein 1-0 (1-0) A csoport végeredménye: 1. (és negyeddöntős) Ausztrália 7 pont (6-1), 2. (és negyeddöntős) Koreai Köztársaság 7 (7-3), 3. Bahrein 3, 4. India 0.
2011.01.18. 16:45
 
 
Kezdeményezték a szombati tragédia gyanúsítottjainak letartóztatását
Az ügyészség kezdeményezte a szombat éjszakai budapesti diszkótragédia gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását; az indoklás szerint szabadlábon hagyásuk esetén feltételezhető, hogy a gyanúsítottak meghiúsítanák, megnehezítenék, vagy veszélyeztetnék a bizonyítást. A főügyészség keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség kedden indítványt tesz a BRFK Bűnügyi Főosztályán kettőnél több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűntette miatt indult nyomozásban őrizetbe vett 5 ember előzetes letartóztatásának elrendelésére a bíróság felé".
2011.01.18. 16:45
 
Bayer Zsolt Madách-díja ellen tiltakozik a Jobbik
A Jobbik képviselői nem mennek el a Nógrád megyei Madách-ünnepségre, így tiltakoznak amiatt, hogy a Madách-díj egyik idei kitüntettje Bayer Zsolt író, publicista lesz - erről a Jobbik képviselői tájékoztatták kedden az MTI-t. Bayer Zsolt jelölésével a Nógrád megyei önkormányzat fideszes képviselői megsértettek más, a kitüntetésre érdemes jelölteket is, de legfőképpen a hagyományt, Madách Imrét és a nógrádi embereket - írja négy jobbikos politikus az MTI-hez eljuttatott, a Nógrád megyei önkormányzat elnökének és Balassagyarmat polgármesterének címzett levélben. A két kitüntetett Pándy Piroska, a Magyar Állami Operaház magánénekese, a Madách Színház művésze és Bayer Zsolt író, publicista és szerkesztő.
2011.01.18. 16:45
 
 
Strasbourgban kezdett megbeszéléseket Orbán Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök kedden külön-külön megbeszéléseket kezdett Strasbourgban az Európai Parlament (EP) fontosabb frakcióinak vezetőivel, utána találkozik a magyar EP-képviselőkkel, majd pedig részt vesz a jobbközép-kereszténydemokrata irányzatú néppárti EU-frakció ülésén. Mint arról Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője tájékoztatta az MTI-t, Orbán Viktor keddi tárgyaló partnerei közt van Martin Schulz szocialista és Guy Verhofstadt liberális EP-frakcióvezető, valamint Rebecca Harms és Daniel Cohn-Bendit, a zöldek két társ-frakcióvezetője.
2011.01.18. 16:45
 
Tenisz, Australian Open: Hewitt már az első körben kiesett
A szebb napokat is megélt, hazai közönség előtt szereplő Lleyton Hewitt már az első fordulóban kiesett a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyében. A volt világelsőt az argentin David Nalbandian búcsúztatta kedden ötjátszmás meccsen, maratoni, 4 óra 48 perces küzdelemben. A 27. helyen kiemelt dél-amerikai játékos két meccslabdát hárítva jutott a második fordulóba. Eredmény: férfi egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért): Nalbandian (argentin, 27.)-Hewitt (ausztrál) 3:6, 6:4, 3:6, 7:6 (7-1), 9:7.
2011.01.18. 16:30
 
 
Erősödött a forint, 273 alatt az euró árfolyama
Javuló befektetői hangulatban erősödött kedden a forint: az eurót délután négy órakor 272,38 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 274,66 forint után. Pénteken az euró még 276 forint felett állt, kedden reggel viszont már áttörte a piacok által erős technikai ellenállási határnak tekintett 274 forintot. A délelőtti meredek erősödést követően a forint árfolyama nap közben a 275,50-es euró jegyzés környezetében ingadozott, de a 272-es határt is megközelítette. A kedvező nemzetközi környezetben a forinttól további erősödést várnak a piacon, részben a befektetői bizalmat erősítő strukturális reformok bejelentése, részben pedig a jegybanktól várt kamatemelés miatt.
2011.01.18. 16:30
 
Bűnpártolás gyanúja miatt őrizetbe vettek egy Somogy megyei rendőrt
Hivatalos személyként elkövetett bűnpártolás bűntette miatt kedden gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság egyik munkatársát a Kaposvári Nyomozó Ügyészség - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség sajtószóvivője az MTI-t. Egerváriné Lucza Gyöngyi közlése szerint a gyanúsított egy éven keresztül információkat szolgáltatott az általa vezetett nyomozás során az ügyben érintett személynek, akit folyamatosan tájékoztatott az eljárás állásáról, a kihallgatott tanúk vallomásáról, a kihallgatandó személyekről, illetve az ügyészi utasításokról.
2011.01.18. 16:30
 
Humanitárius alapot hozott létre az Ökumenikus Segélyszervezet és a Vodafone
Összesen tízmillió forintos hozzájárulással és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (MÖS) közreműködésével elindította kedden a Vodafone Humanitárius Alapot a Vodafone Csoport. Az alap célja, hogy katasztrófahelyzetekben azonnali, gyors segítséget nyújtson a rászorulóknak és támogassa a helyreállítási munkálatokat. Forrásait elsőként a vörösiszap által elöntött térségben, ezen belül is Kolontáron használják fel. Az MÖS 35 kolontári családnak öt hónapon keresztül havonta állít össze és ad át egy-egy húsz kilogrammos, tartós élelmiszereket, tisztító- és mosószereket tartalmazó segélycsomagot. Kedden az első segélyszállítmány útnak is indult a település felé.
2011.01.18. 16:15
 
Medvegyev megerősítette Palesztina elismerését
Dmitrij Medvegyev orosz államfő kedden megerősítette, hogy Oroszország tartja magát a független palesztin állam Szovjetunió általi elismeréséhez. Medvegyev kétnapos közel-keleti látogatása első állomásán, Jerikóban, a Mahmúd Abbász palesztin elnökkel folytatott megbeszélés utáni sajtóértekezleten kijelentette: "Oroszország hosszú idővel ezelőtt döntött... támogattuk és támogatni fogjuk a palesztin nép elidegeníthetetlen jogát arra, hogy független állama legyen, Kelet-Jeruzsálem fővárossal". A Szovjetunió 1988-ban ismerte el a Jasszer Arafat kikiáltotta független palesztin államot, amely akkor még csak deklaráció formájában létezett.
2011.01.18. 16:15
 
Megöltek egy palesztin férfit az izraeli határ közelében
Egy palesztin férfit megöltek, két másikat pedig megsebesítettek az izraeli határ közelében - közölte egy gázai egészségügyi tisztségviselő. Adham Abu Szalmija, a palesztin enklávé egészségügyi minisztériumának szóvivője elmondta, hogy a történteket egy izraeli harckocsiból leadott lövések okozták. A Hamász radikális szervezet biztonsági erőinek képviselői és palesztin szemtanúk korábban jelezték, hogy hét izraeli harckocsi hatolt be kedden reggel a Gázai övezet északi részén fekvő Bét-Hanún térségébe. A zsidó állam hadserege nem reagált a szóvivő által mondottakra, csak annyit közölt, hogy kedd délelőtt gázai fegyveresek öt aknavető gránátot lőttek ki Izrael területére.
2011.01.18. 16:15
 
 
Február 8-ig megalakulhatnak az országos kisebbségi önkormányzatok
Három héten belül minden országos kisebbségi önkormányzat alakuló ülését megtarthatják, az Országos Választási Iroda (OVI) internetes tájékoztató oldala, a www.valasztas.hu szerint az alakuló ülések január 20. és február 8. között lesznek; az alakuló üléseken a képviselők megválasztják saját vezetőiket a következő négy évre. A területi és országos kisebbségi önkormányzatok választásának eredménye hétfőn vált jogerőssé. A törvény szerint az országos kisebbségi önkormányzatok esetében az alakuló ülést 30 napon belül kell összehívni. Az alakuló ülések előtt a kisebbségi képviselők átveszik megbízólevelüket.
2011.01.18. 16:00
 
 
Elsősorban a dohányzás miatt magas a férfiak halandósági mutatója
A dohányzás jelentősen hozzájárul a férfiak magas halálozási mutatójához. Skót kutatók vizsgálataik során az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 30 európai országra kiterjedő adatait elemezték: vizsgálatukból kiderült, hogy a dohányzás kétszer annyi férfit öl meg, mint az alkohol. Mindegyik megvizsgált országra jellemző a férfiak magasabb halálozási aránya a nőkéhez képest, a halálesetek 40-60 százaléka pedig a dohányzásra vezethető vissza. A nők magasabb várható élettartama egész Európában egészségügyi viták tárgya. Az okok között emlegetik, hogy a nők gyakrabban keresik fel orvosukat, de egyes esetekben szervezetük különbözőségeivel is magyarázzák az eltérést.
2011.01.18. 16:00
 
 
Nem zárják le a Lánchidat
A Duna áradása miatt mégsem zárják le kedden a Lánchidat egy rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A Duna áradása következtében ideiglenesen lezárt rakpartok miatt a főváros közlekedése nehézkesebbé vált, ezért a BKK szükségesnek tartotta a rendezvény - a "Földmentő Akció" című program - eredetileg tervezett helyszínének a felülvizsgálatát. A BKK-val egyetértésben a szervezők úgy döntöttek, hogy a rendezvényt nem a Lánchíd úttestén, hanem a járdán tartják, így nem korlátozzák tovább az amúgy is csekély áteresztőképességű híd kapacitását - olvasható a BKK közleményében.
2011.01.18. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462[1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista