2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bezárt Szekszárd egyetlen mozija
A Babits Mihály Művelődési Ház átépítése miatt januártól nem üzemel Szekszárd egyetlen filmszínháza, a Panoráma mozi, amely várhatóan a csekély látogatottság miatt később is csak egy teremmel működik majd. A mozi 600 négyzetméteres nagytermét az Agóra-program keretében egy 500 főt befogadó, multifunkcionális teremmé alakítják át, ahol később konferenciákat, kiállításokat, szórakoztató programokat egyaránt rendezhetnek - mondta az MTI-nek Matókné Kapási Júlia, a művelődési ház igazgatója. A helyiségben az átalakítás után lesz ugyan mozivászon, de valószínűleg már nem vetítenek filmeket; ezt az intézményvezető részben az alacsony nézőszámmal, részben azzal magyarázta, hogy a mozi nehezen lenne összeegyeztethető a ház új funkcióival.
2011.01.24. 18:30
 
Digitálisan lehet kutatni a budapesti pártállami vezető testületek jegyzőkönyveit
A fővárosi levéltárban januártól már az egész pártállami korszak (1948-1989) budapesti pártszervezeti vezető testületeinek jegyzőkönyveit digitálisan lehet kutatni - közölte a közgyűjtemény pártiratok csoportja hétfőn az MTI-vel. Mint írták, a 2009-ben elkészült közös levéltári portál eddig is tartalmazta a Magyar Szocialista Munkáspárt Budapesti Bizottsága vezető testületi jegyzőkönyveinek digitalizált anyagait, januárjától ez bővült ki az 1948-1956 közötti állampárt, a Magyar Dolgozók Pártja budapesti vezető testülete anyagaival. Ebbe a körbe tartoznak a pártértekezletek, az Ideiglenes Intéző Bizottság, a Politikai Bizottság és a Végrehajtó Bizottság iratai - tették hozzá.
2011.01.24. 18:15
 
Bírság és közbeszerzéstől eltiltás egy útszóró só tenderen
A Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, mint ajánlatkérőt 5 millió forintra bírságolta a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) egy útszóró só tender miatt, az egyik ajánlattevőt pedig egy évre eltiltotta a közbeszerzési eljárásokban való részvételtől, mert hamisan nyilatkozott - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg. Tavaly szeptemberben indított nyílt közbeszerzést a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 41.190 tonna, plusz 35 százaléknyi útszóró só szállítására. Az anyagot az ország hét régiójába kellett leszállítani, minden régióra külön ajánlatot kellett tenni.
2011.01.24. 18:15
 
 
Orbán Mubaraknál: középpontban az arab-magyar kapcsolatok újjáépítése
A magyar-arab kapcsolatok újjáépítéséről és a magyar-egyiptomi gazdasági együttműködésről is tárgyalt Kairóban Hoszni Mubarak egyiptomi elnök és Orbán Viktor. A magyar kormányfő a találkozó után - utalva Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök korábbi nyilatkozatára - azt mondta: Magyarország néhány évvel ezelőtt elveszítette az arab világ jóindulatát, amikor "idétlen megjegyzésekkel a terrorizmus és az iszlám közé egyenlőségjelet tettünk". Azóta dolgozik a magyar diplomácia azon, hogy Magyarország visszaszerezze a jó kapcsolatok lehetőségét a térségben, és miniszterelnökként az EU-elnökség átvétele után ezért tette éppen Kairóban az első olyan látogatását, amely az Európai Unión kívül van.
2011.01.24. 18:00
 
 
Hende: Magyarország kiáll Horvátország mielőbbi eu-csatlakozása mellett
Magyarország azon van, hogy Horvátország minél előbb csatlakozhasson az Európai Unióhoz; az unióval való tárgyalások, akár már a magyar elnökség idején lezárulhatnak - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a horvát kollégájával tartott eszéki találkozón hétfőn. A honvédelmi tárca közleménye szerint Hende Csaba a találkozón elmondta: "Magyarország minden fórumon kiáll Horvátország mielőbbi európai uniós csatlakozása mellett".
2011.01.24. 18:00
 
 
Versenyhivatalhoz fordult a Magyar Producerek Szövetsége
A Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Magyar Producerek Szövetsége, hogy a hivatal vizsgálja meg, a Cinema City International közelmúltban történt mozifelvásárlása nem sérti-e a magyar, illetve az európai uniós szabályozást, egyben szorgalmazzák a Filmtörvény módosítását is a magyar filmek érdekében - írta Kálomista Gábor, a szövetség elnöke hétfői közleményében. A Cinema City International 28 millió euróért vásárolta fel a Palace Cinemas magyarországi, csehországi és szlovákiai érdekeltségét. A cég akkori közlése szerint az ügylet keretében a Cinema City 15 multiplex moziban 141 termet szerzett meg, s ezzel a cég Európa harmadik legnagyobb mozihálózatává vált.
2011.01.24. 17:45
 
Férfi kézilabda-vb: a spanyolok már elődöntősök
Az olimpiai bronzérmes spanyol válogatott bejutott a svédországi, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság elődöntőjébe, miután hétfőn legyőzte a pekingi játékokon második helyezett izlandi csapatot a magyar érdekeltségű jönköpingi csoportban. Középdöntő: I. csoport, 4. forduló: Spanyolország-Izland 32-24 (20-10).
2011.01.24. 17:45
 
Kifütyölték Traian Basescu államfőt a román nemzeti ünnepen
Kifütyölték hétfőn Traian Basescu román államfőt és a román kormány több tagját a román nemzeti ünnep alkalmából szervezett ünnepségeken. A román nép január 24-én ünnepli Moldva és Havasalföld középkori román fejedelemségek egyesülését, ami az első lépés volt az egységes román nemzetállam megteremtése felé. Az 1859-es történelmi esemény színhelye a történelmi Moldva fővárosa, Jászvásár (Iasi) volt, ahol hétfőn tartották az évforduló központi rendezvényét. Ezen részt vett Traian Basescu mellett az Emil Boc vezette román kormány két minisztere, Teodor Baconschi és Elena Udrea, akiknek szintén ellenséges fogadtatásban volt részük a tömeg részéről.
2011.01.24. 17:45
 
Ismét téves díjátadás Ausztráliában
Ismét kínos díjátadási tévedés történt Ausztráliában: ezúttal a countrymuzsika legrangosabb országos elismerését, az aranygitárt adták másnak, mint kellett volna. A fiaskó oka az volt, hogy rossz borítékot nyomott a stáb a tamworthi fesztivál műsorvezetőjének kezébe, így Lee Kernagham kapta az aranygitárt Graeme Connors helyett. Visszacsinálni a dolgot nyilvánosan már nem lehetett, ez volt az est utolsóként átadott díja és rögvest felpattant helyéről a közönség. Az Ausztráliai Countryzenei Szövetség mélységes sajnálatának adott hangot, a tévedésből vesztes Connors viszont nem sajnálkozott. Mint mondta, korrigálták a dolgot és az árvíz sújtotta Ausztráliában ez a tévedés vajmi csekély probléma.
2011.01.24. 17:30
 
 
A főváros vezetése vizsgálja a CET szerződéseit
A főváros vezetése vizsgálja a CET-beruházással kapcsolatos szerződéseket, a projekt megvalósulásához szükséges lépéseket - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. "A vizsgálat kiterjed arra is, hogy történt-e olyan mulasztás, amely megalapozza a polgári, illetve büntetőjogi eljárás kezdeményezésének lehetőségét" - áll a hivatal közleményben. A Duna-parti Közraktáraknál a mintegy 27 ezer négyzetméteres CET (Central European Time, azaz közép-európai idő) elnevezésű komplexum kialakítását a tervek szerint 2010 augusztusában kellett volna befejezni, a 8,5 milliárd forintos beruházás PPP-konstrukcióban, a Fővárosi Önkormányzat szerepvállalásával és a Porto Investment Kft. fejlesztéseként valósul meg.
2011.01.24. 17:30
 
Előzetes letartóztatásban egy idős embereket bántalmazó rabló
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 36 éves sárkeresztúri férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Sárkeresztúron brutálisan bántalmazott és kirabolt egy idős nőt, korábban pedig Abán követett el hasonló bűncselekményt - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. Sárkeresztúron január 13-án hajnalban törték rá lakásának ajtaját egy idős nőre, s azért, hogy értékeinek átadására kényszerítsék, olyan súlyosan bántalmazták, hogy elvesztette az eszméletét, és eltört a bordája. A rablók ékszert, pénzt vettek magukhoz, megkötözték a nőt, és elmenekültek - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.24. 17:30
 
 
A Modem igazgatója júniusig havi öt forintért irányítja az intézményt
A Modem igazgatója, Gulyás Gábor - akit február 1-től a Műcsarnok élére neveztek ki - júniusig havi öt forintért irányítja a debreceni intézményt - közölte Kósa Lajos (Fidesz). A polgármester tájékoztatása szerint Gulyás Gábor szerződése június elsején járna le, de módosították azt, így június 1-ig megbízási szerződéssel, 5 forint havi javadalmazással látja el a Modem igazgatói feladatait. Kósa szerint erre azért volt szükség, mert folyamatban van néhány olyan jelentős kiállítás előkészítése, amely "Magyarországon még soha nem látott esemény lesz", s azok megvalósításáról Gulyás Gábor tárgyalt, az ő aláírása szerepel a megállapodásokon, így indokolt, hogy végigvigye a folyamatokat.
2011.01.24. 17:30
 
Az elektronikus média képviselőivel egyeztet a jövő héten a médiatanács
Televíziók és rádiók képviselőivel egyeztet jövő kedden a médiatanács - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A közlemény emlékeztet arra, hogy a médiatanács január első napjaiban a nyomtatott és az internetes sajtó képviselőivel konzultált a médiatörvényről. Mint írják: jövő héten az elektronikus médiumok számára nyílik meg a lehetőség, hogy kifejtsék álláspontjukat az új médiaszabályozásról, illetve választ kapjanak kérdéseikre. Hozzáteszik, hogy az NMHH és a médiatanács nyitottan fogadja a törvényi rendelkezésekre vonatkozó visszajelzéseket.
2011.01.24. 17:15
 
Australian Open: Kapitány kiesett a junior párosversenyben
Kapitány Krisztina és az indiai Rishika Sunkara kiesett hétfőn az ausztrál nyílt teniszbajnokság junior párosversenyének első fordulójában. Több magyar nem szerepel a torna junior küzdelmeiben. Eredmény: junior leány páros, 1. forduló: Dunser, Hadzic (ausztrál)-Kapitány, Sunkara (magyar, indiai) 6:3, 4:6, 10-3 - döntő rövidítés.
2011.01.24. 17:15
 
BUX: +0,05 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 12,42 pontos, 0,05 százalékos emelkedéssel, 22.984,60 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,45 százalékkal 22.300 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,49 százalékkal 5.778 forintra erősödött.
2011.01.24. 17:15
 
Fellegi Tamás Milánóban egyeztetett az olasz gazdasági miniszterrel
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Olaszországban egyeztetett Paolo Romani, olasz gazdasági miniszterrel a tárcájához kapcsolódó uniós felelősségi területek féléves prioritásairól a "Tour de Capitales" tárgyalássorozat milánói állomásán - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-t hétfőn. A magyar uniós elnökség jegyében megszervezett "Tour de Capitales" találkozók a partnerminiszterek megismerésére és a prioritások egyeztetésére kínálnak alkalmat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által gondozott szakterületeken - szögezik le a közleményben, amelyben kitérnek arra is, hogy a fejlesztési miniszter kíséretében Milánóba utazott Kovács Tamás Iván európai uniós és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is.
2011.01.24. 17:15
 
Ingadozik a forint, 274-275 környékén az euró
A forint árfolyama ingadozott hétfőn: a péntekihez képest kissé gyengült, a jegybanki kamatemelésre átmenetileg erősödött, majd korrigált. Az eurót délután fél ötkor 274,80 forinton jegyezték a péntek délutáni 273,85 forint után. A forint árfolyama a hét vége folyamán és hétfőre virradóra 274 forint alatti euró jegyzéseken ingadozott. Hétfőn délelőtt a forint folyamatosan gyengült, egészen 275,30 forintos euró jegyzésekig. A jegybanki kamatdöntést megelőző fél órában a forint erősödni kezdett, majd a kamatemelés után árfolyama egészen 273,85-ös euró jegyzésig jutott el. Később a forint korrigált és a kora délutáni órákra ismét eljutott a 275 feletti euró jegyzésekig.
2011.01.24. 17:15
 
Több mint 800-ra nőtt a brazíliai áradások halálos áldozatainak száma
Az áradások és sárlavinák halálos áldozatainak a száma meghaladta a 800-at Rio de Janeiro brazíliai szövetségi államban. A természeti katasztrófa által legjobban sújtott városban, a Rio de Janeirótól 136 kilométerre fekvő, közel 180 ezer lelkes Nova Friburgóban több mint 390-en vesztették életüket. A kormányzói hivatal honlapján közzétett jelentés arról számolt be, hogy az elemi csapás miatt közel 20 ezren kényszerültek lakhelyük elhagyására vagy váltak hajléktalanná; 469 embert pedig eltűntként tartanak nyilván.
2011.01.24. 17:15
 
Simor András távozását sürgeti a Jobbik
A Jobbik szerint a magyar gazdaság kibontakozásának legfőbb akadálya a jegybank, ezért Simor Andrásnak távoznia kell a Magyar Nemzeti Bank (MNB) éléről. Hegedűs Tamás frakcióvezető-helyettes hétfői közleményében megdöbbenésének ad hangot, amiért az MNB újabb 25 bázisponttal emelte az alapkamatot hétfőn. Véleménye szerint a döntést sem a magyar gazdaság helyzete, sem kilátásai nem indokolták, így az csak a "spekulatív tőkének" tett újabb gesztusként értékelhető. A jobbikos politikus azt írta: úgy tűnik, a jegybanknak "semmi sem drága ahhoz, hogy keresztbe tegyen a gazdasági növekedést megcélzó kormányzati gazdaságpolitikának".
2011.01.24. 17:00
 
 
Simor: szoros szavazás után emelt kamatot a monetáris tanács
A monetáris tanács szoros szavazás után 25 bázisponttal 6 százalékra emelte az alapkamatot - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a hétfői tájékoztatón. A jegybank elnöke ismertette, hogy a tanács előtt három javaslat szerepelt: 25 bázispontos kamatemelési, az 5,75 százalékos kamat tartására vonatkozó, illetve 25 bázispontos kamatcsökkentési javaslat. Az MNB a múlt év novemberében és decemberében is emelte a kamatot 0,25-0,25 százalékponttal. Az alapkamat 2010. január 26 - 2010. február 23. között állt 6,00 százalékon. A monetáris tanács az inflációs várakozásokat a 3 százalékos inflációs célon kívánja lehorgonyozni - mondta Simor András, aki szerint a kamatdöntés is a testület emelletti elkötelezettségét mutatja.
2011.01.24. 17:00
 
Labdarúgás: az ázsiai konföderáció vezetője szerint Blatternek mennie kell
Joseph Blatter túl régóta vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA), ezért eljött az idő, hogy távozzon az elnöki székből - nyilatkozta hétfőn Mohamed bin Hammam, az ázsiai konföderáció (AFC) első embere. A 61 éves sportvezető - aki 2002 augusztusa óta áll az AFC élén - azt mondta, a FIFA-t sokan azért is tartják korruptnak, mert az elnök 35 éve dolgozik a szervezetnél és 12 éve vezeti azt. "Nem számít, hogy valójában mennyire becsületes és korrekt valaki, ha ilyen hosszú időt tölt el a FIFA-ban, akkor mindenképpen támadni fogják" - fogalmazott bin Hammam. - "Éppen ezért azt gondolom, hogy a váltás lenne a legjobb a szövetség számára."
2011.01.24. 16:45
 
A rendőrség tavaly április óta nyomoz az FKF útszórósó-beszerzése miatt
Tavaly április óta nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. gazdálkodásával összefüggésben, a rendőrség vizsgálja a társaság útszórósó-beszerzését - közölte a rendőrség hétfőn az MTI megkeresésére. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás az FKF gazdálkodásával kapcsolatban hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt indult 2010 áprilisában. "A nyomozás során olyan információ merült fel a síkosságmentesítésre használatos só beszerzésével kapcsolatban, hogy a valós mennyiségű sónál nagyobb mennyiségeket számláztak ki, ezzel vagyoni hátrányt okozva az FKF Zrt.-nek" - közölte a BRFK. A rendőrség közölte: jelenleg ezen sóvásárlások dokumentációjának beszerzésén dolgoznak.
2011.01.24. 16:45
 
 
Vizsgálatot indított a rendőrség a devecseri adományeltűnések miatt
Hivatalból vizsgálatot indított a rendőrség annak kiderítésére: van-e valóságalapja azoknak a híreszteléseknek, amelyek szerint különféle adományok tűntek el a vörösiszappal tavaly októberben elöntött Devecserből. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, annak ellenére, hogy egyetlen bejelentés sem érkezett a rendőrséghez az adományokkal kapcsolatos visszaélésekről, ismeretlen tettes ellen csalás bűncselekmény gyanúja miatt hivatalból nyomozást indított - közölte honlapján a rendőrség. A múlt pénteken indított eljárás célja, hogy kiderítsék, az adományok kiosztásával kapcsolatban valóban történt-e bűncselekmény.
2011.01.24. 16:45
 
Március elsejétől lehet jegyeket igényelni a jövő évi foci Eb-re
Március elsejétől lehet jegyeket igényelni a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra - közölték hétfőn, 500 nappal a rajt előtt a lengyel szervezők, akik az ukránokkal közösen adnak otthont a 2012-es tornának. A belépőket a kontinentális szövetség, az UEFA honlapján lehet majd megrendelni. A lengyelek egyúttal közölték, hogy az előkészületek rendben haladnak, bár Donald Tusk miniszterelnök megjegyezte: elképzelhető, hogy néhány autópálya-szakasz nem készül el időre. A viadal nyitómérkőzését 2012. június 8-án rendezik majd Varsóban, míg a döntőnek Kijev ad otthont július elsején.
2011.01.24. 16:30
 
 
Tizennégy épületet már bontásra ítéltek Kulcson
Az 53 veszélyeztetett épületből tizennégy már biztosan bontásra van ítélve Kulcson, ahol a múlt hét elején megcsúszott a löszös partfal - mondta el a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. Hét házba még a tűzoltók sem mehetnek be, ugyanis akár egy ajtónyitás miatt is "bekövetkezhetne a tragédia" - tette hozzá Bárdos Zoltán polgári védelmi alezredes. A partfalmozgás miatt veszélyeztetett Deák Ferenc és a Hullám utcai épületek első statikai vizsgálata már megtörtént, de több épületben néhány nap múlva megismétlik.
2011.01.24. 16:15
 
Szabó Tündét javasolják az úszók főtitkárának
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége Szabó Tünde főtitkárrá választását javasolja a március 20-i közgyűlésnek. A testület az után tette le voksát a volt klasszis - olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes - versenyző mellett, hogy hétfői ülésén meghallgatta a szakszövetség főtitkári pozíciójának betöltésére pályázatot benyújtó mindkét jelöltet: Szabó Tündét és az egykor szintén a nemzetközi úszóelithez tartozó Deutsch Tamást. A poszt a tisztet hosszú éveken át - először 1977 és 1987 között, majd 1992 óta - ellátó Ruza József visszavonulása miatt üresedik meg.
2011.01.24. 16:15
 
 
Esztergom polgármestere szeretné feloszlattatni a képviselő-testületet
Mivel a képviselő-testület fideszes többségének szavazataival csütörtökön elfogadott esztergomi válságköltségvetés szerinte jogkövető magatartással nem hajtható végre, Tétényi Éva, a város független polgármestere az Alkotmánybírósághoz fordul; azt szeretné elérni, hogy a Parlament oszlassa fel a testületet. A polgármester indoklásként azt mondta, a települést megbénítja, hogy a 15 tagú testületben 10 képviselővel jelenlévő Fidesz-frakció nem működik együtt vele. "Nyilvánvaló, hogy az előző városvezetés számára a népakarat elfogadása nem lényeges" - fogalmazott Tétényi Éva, aki októberben kétharmados győzelmet szerezett a várost előtte tíz évig vezető fideszes Meggyes Tamással szemben.
2011.01.24. 16:15
 
 
Szigorítja a dioxin ellenőrzését az EU
Új, konkrét intézkedéseket javasol az Európai Bizottság az élelmiszerek szennyezettségének ellenőrzése érdekében a németországi dioxinügyet követően - jelentette be a testület fogyasztóvédelmi és egészségügyi felelőse hétfőn Brüsszelben. A biztos olyan intézkedéseket javasolt, amelyek garanciát jelentenek arra, hogy ilyen és hasonló botrányok a jövőben ne forduljanak elő - közölte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Magyarország felülvizsgálja a múlt héten ez ügyben bejelentett intézkedéseit, és az esetlegesen EU-jogba ütköző elemeit módosítja vagy visszavonja - mondta el a vidékfejlesztési tárca vezetője az uniós mezőgazdasági miniszterek találkozójának szünetében.
2011.01.24. 16:15
 
Elemzők szerint a reformcsomagtól függ a további kamatdöntés
A piaci várakozásnak megfelelően 25 bázisponttal emelte az irányadó rátát a jegybank. Az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint a további kamatdöntéseket leginkább a februári intézkedés-csomag piaci fogadtatása befolyásolja majd, amennyiben az kedvező lesz, a márciusban felálló új összetételű monetáris tanács a kamatok mérséklésére voksolhat. Barta György, a CIB Bank vezető elemzője szerint is elsősorban a vártnál magasabb decemberi infláció volt a fő érv a kamatemelésben, és ez háttérbe szorította a többi tényezőt, amelyek az emelés ellen szóltak. Szerepet játszhatott a döntésben az is, hogy a jegybank így próbált kicsit hatni az év eleji bér- és ármegállapításokra.
2011.01.24. 16:00
 
 
A monetáris tanács 25 bázisponttal emelte az alapkamatot, a forint erősödik
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa - az elemzők többségi várakozásának megfelelően - 25 bázisponttal 6 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfőn. Az elemzők nagyobb része azzal számol, hogy a 6 százalékos alapkamat egész évben hatályos marad. A tavaly novemberi és decemberi ülésén a monetáris tanács ugyancsak 25-25 bázisponttal emelte a jegybanki alapkamatot. Előtte tavaly április óta az 5,25 százalékos mélyponton állt a jegybanki alapkamat. Utoljára tavaly január 26. és február 23. között állt 6 százalékon az alapkamat.
2011.01.24. 16:00
 
 
Egymilliós büntetést kapott a BKV volt gazdasági vezérigazgató-helyettese
Jogerősen egymillió forint pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság (FB) hétfőn a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgató helyettesét közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt. Dányi Józseffel szemben azért indult eljárás, mert 2006 júniusában, kérés ellenére megtagadta a cég reklámfelületeinek hasznosítására kötött szerződések, illetve az azokból származó bevételek adatainak kiadását. A bíró szerint az elsőfokú bíróság nem követett el eljárási szabálysértést és részletesen feltárta az ügy jogi hátterét.
2011.01.24. 16:00
 
Medvegyev választ vár a NATO-tól a rakétavédelmi együttműködés kérdésében
Dmitrij Medvegyev orosz államfő választ vár a NATO-tól az európai rakétavédelem területén való együttműködés kérdésében, mert a tárgyalások kudarca esetén Oroszország kénytelen lesz nukleáris támadó fegyvereket telepíteni. Medvegyev erről hétfőn a Moszkva melletti Gorkiban lévő rezidenciáján beszélt, amikor Dmitrij Rogozinnal, Oroszország NATO-nál akkreditált állandó képviselőjével találkozott.
2011.01.24. 16:00
 
Napsütéses idő várható, de még mindig hideg lesz kedden
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kezdetben még hózápor előfordulhat, majd mindenütt kiderül az ég. A hajnali óráktól északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de a Tiszántúlon kedden még több órás napsütés valószínű, főként északon alakul ki kisebb havazás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5, -10 fok között, a havas tájakon -10 fok alatt várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 fok körül alakul.
2011.01.24. 15:45
 
TASZ: a közérdekű munka büntetésnél be kell tartani a fokozatosságot
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint szabálysértési ügyekben, közérdekű munkavégzés helyett, az emberek akár hatvan napra rács mögé kerülhetnek, ha nem tudják megfizetni a pénzbírságot; a jogvédő szervezet az általa törvényellenesnek tartott gyakorlat miatt az ügyészséghez és az illetékes kormányhivatalhoz fordul - közölte Dénes Balázs, a TASZ elnöke hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint a TASZ közérdekű adatigényléssel fordult valamennyi Borsod megyei jegyzőhöz és rendőrkapitánysághoz "a szabálysértési ügyekben alkalmazott közérdekű munka büntetéssel kapcsolatban".
2011.01.24. 15:45
 
 
Már 60 nap után kikapcsolhatják az áram- és a gázszolgáltatást
Márciustól 90 helyett 60 napjuk lesz a fogyasztóknak arra, hogy rendezzék a tartozásukat a gáz- és az áramszolgáltatók felé a számla lejárta után - írta a hétfői Népszabadság. A napilap információi szerint egyebek mellett ez a gázszektor és a kormány egyeztetett tervében. A lap emlékeztetett arra, hogy a jelenlegi szabályok szerint 90 napos tartozás után lehet kikapcsolni a gáz- és az áramszolgáltatást a nem fizetőknél. Az óra lezárása előtt három felszólítást kap a fogyasztó, aki kérhet részletfizetést, és ha erről nem születik megállapodás, akkor a szolgáltatónak fel kell ajánlania az előre fizetős óra felszerelését. Ha ez sem vezet eredményre, akkor kapcsolják ki a szolgáltatást - idézte fel a napilap.
2011.01.24. 15:30
 
 
Megkérdőjelezi Fellegi Tamás alkalmasságát az MSZP
Az MSZP szerint kérdéses, hogy alkalmas-e a magyar-orosz vegyes bizottság társelnöki posztjára Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, aki egyben a két ország gazdasági együttműködéséért felelős kormánybiztos is. Török Zsolt szóvivő hétfőn sajtótájékoztatón arra a kérte a kormányfőt: fontolja meg, hogy Fellegi Tamás megfelelő személy-e a magyar-orosz vegyes bizottság vezetésére. Mint mondta: tízmillió ember nem járhat rosszul azért, mert a fejlesztési miniszter nem, vagy eredménytelenül végzi a munkáját. Ezzel kapcsolatban Török Zsolt szóvá tette, hogy noha Fellegi Tamás gyakran látogat Moszkvába, ott egyre alacsonyabb szinten fogadják.
2011.01.24. 15:30
 
Ketten pályáznak a szolnoki Szigligeti Színház igazgatói posztjára
Két pályamunka érkezett a megjelölt határidőig a szolnoki polgármesteri hivatalba a Szigligeti Színház igazgatói állására meghirdetett pályázatra: az egyiket Balázs Péter, a teátrum jelenlegi igazgatója, a másikat Zámbori Soma színművész küldte be - közölte Pókász Endre sajtóreferens. Tájékoztatása szerint a megyei jogú város közgyűlése tavaly decemberi ülésén írta ki a színházigazgatói pályázatot, miután Balázs Péter magasabb vezetői megbízása június 30-án lejár. A pályázatról egy felkért szakmai bizottság véleményezése után a közgyűlés várhatóan februári soros ülésén dönt.
2011.01.24. 15:30
 
 
Az NFM cáfolja Török Zsolt Fellegivel kapcsolatos állításait
Az MSZP szóvivőjének, Fellegi Tamás személye és nemzetközi tárgyalásaival kapcsolatos, hétfői nyilatkozata több súlyos tárgyi tévedést tartalmaz - áll a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közleményében. Török Zsolt arra a kérte a kormányfőt: fontolja meg, hogy Fellegi Tamás megfelelő személy-e a magyar-orosz vegyes bizottság vezetésére. Az MSZP szóvivője szóvá tette, hogy noha Fellegi Tamás gyakran látogat Moszkvába, ott egyre alacsonyabb szinten fogadják. Az NFM közleménye ugyanakkor leszögezi: Fellegi Tamást az orosz fél a diplomáciai kapcsolatokban nemzetközileg elfogadott, megfelelően magas szinten fogadta.
2011.01.24. 15:30
 
 
December végére 1 millió 307 ezerre nőtt a mobilinternet-előfizetők száma
2010 decemberében 87 ezerrel, 1 millió 307 ezerre nőtt a mobilinternet-előfizetések száma Magyarországon, míg a teljes előfizetői táboron belül az - a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő - aktív ügyfelek száma átlépte az egymilliót, a november havi 947 ezerről decemberben 1 millió 3 ezerre emelkedett - közölte hétfőn a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló gyorsjelentés szerint az előfizetők a novemberi 1 millió 319 ezer után decemberben 1 millió 373 ezer gigabyte adatot töltöttek le és -fel, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig az előző havi 1,39-ről 1,37 gigabyte-ra csökkent.
2011.01.24. 15:15
 
 
Rasmussen: tavasszal dönt Kabul a felelősségátvétel megkezdéséről
Tavasszal hoz döntést az afgán kormányzat arról, hogy az afgán fegyveres erők az ország mely térségében mikor kezdjék meg a biztonság fenntartásáért viselt felelősség fokozatos átvételét a nemzetközi erőktől - közölte brüsszeli sajtótájékoztatóján Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár. A döntést a NATO vezette nemzetközi erőkkel folytatott konzultáció nyomán hozzák majd meg, a konzultáció "jól halad" - mondta Rasmussen.
2011.01.24. 15:15
 
Műkorcsolya Eb: nem jutott tovább a Nagy, Fejes jégtáncpáros
Nem jutott tovább a jégtáncosok selejtezőjéből a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté kettős a Bernben zajló műkorcsolya Európa-bajnokság hétfői versenynapján. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a magyar duó 61,70 pontot kapott kűrjére, ez a 15 párost számláló mezőnyben a 11. helyére volt elég, a továbbjutáshoz azonban az első nyolc között kellett volna végezni. A jégtáncosok mezőnyében így csak a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim kettős szerepel majd magyar részről. Hétfőn még a férfiak selejtezőjét rendezik meg, a versenyben érdekelt lesz a magyar bajnok Vardanjan Tigran is.
2011.01.24. 15:00
 
Bennégett a házában egy idős férfi Téten
Bennégett a házában egy 73 éves férfi hétfőn a Győr-Moson-Sopron megyei Téten - közölte a katasztrófavédelem ügyelete az MTI-vel. A dél körül kapott riasztásra kivonuló tűzoltók eloltották az egyik szobában keletkezett lángokat, de az ott lakó férfi olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy nem sikerült megmenteni az életét. Egyelőre vizsgálják, mi lehetett a tűz oka.
2011.01.24. 15:00
 
 
A pápa áldását adta közösségi oldalakra, de óv is tőlük
Áldását adta a közösségi oldalakra XVI. Benedek pápa, méltatta azok lehetőségeit, de arra figyelmeztetett, hogy az online barátságok nem helyettesítik a valódi emberi kapcsolatokat. A 83 éves pápa a Twitter közösségi portálra illő címmel, Az élet igazsága, hirdetése és valódisága a digitális korban felütéssel adott ki állásfoglalást. XVI. Benedek szerint az új média és a közösségi háló "óriási lehetőséget" jelentenek, de az egyházfő figyelmeztetett arra, ezek magukban hordozzák az elszemélytelenedés, az elidegenedés, a túlzott engedékenység veszélyét, valamint azt, hogy a felhasználóknak több virtuális barátja lesz, mint valódi.
2011.01.24. 15:00
 
 
Australian Open: Clijsters is a negyeddöntőben van
A belga Kim Clijsters jutott be utolsóként a női negyeddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután hétfőn két szettben legyőzte az orosz Jekatyerina Makarovát. Eredmények, nyolcaddöntő: nők: Clijsters (belga, 3.)-Makarova (orosz) 7:6 (7-3), 6:2, korábban: Zvonarjova (orosz, 2.)-Benesova (cseh) 6:4, 6:1 A. Radwanska (lengyel, 12.)-Peng (Peng, kínai) 7:5, 3:6, 7:5 Kvitova (cseh, 25.)-Pennetta (olasz, 22.) 3:6, 6:3, 6:3, a negyeddöntőben: Clijsters-A. Radwanska, Zvonarjova-Kvitova, Wozniacki (dán, 1.)-Schiavone (olasz, 6.), Na (kínai, 9.)-Petkovic (német, 30.).
2011.01.24. 14:45
 
 
Szigorítja az élelmiszerek ellenőrzését az EU
Új, konkrét intézkedéseket javasol az Európai Bizottság az élelmiszerek szennyezettségének ellenőrzése érdekében a németországi dioxinügyet követően - jelentette be John Dalli, a testület fogyasztóvédelmi és egészségügyi felelőse Brüsszelben. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az uniós mezőgazdasági miniszterek találkozójának szünetében - Dallival közösen - tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy Magyarország felülvizsgálja a múlt héten ez ügyben bejelentett intézkedéseit, és az esetlegesen EU-jogba ütköző elemeit módosítja vagy visszavonja.
2011.01.24. 14:45
 
Martonyi: Magyarország örömmel segíti majd a ciprusi EU-elnökséget
Magyarország után a lengyel-dán-ciprusi trió veszi át az Európai Unió soros elnökségét, és Budapest örömmel segíti majd tapasztalataival Ciprust a poszttal járó feladatok ellátásában - mondta Martonyi János külügyminiszter Budapesten. A tárcavezető ciprusi partnerével, Markosz Kiprianuval tartott közös sajtótájékoztatót tárgyalásuk után. Martonyi János kiemelte: Ciprus is támogatja az EU bővítését és Magyarország célját, hogy elnöksége alatt lezáruljanak a horvát csatlakozási tárgyalások. Markosz Kiprianu úgy nyilatkozott: Libanonból érkezett Budapestre, így azt ott tapasztaltakról is beszámolt magyar kollégájának. Figyelemmel kell kísérni, mi történik a térségben - fogalmazott.
2011.01.24. 14:45
 
 
Vámpírok és léghajlítók az Arany Málna-jelölések élmezőnyében
Az Alkonyat vámpírsorozat legutóbbi epizódja, a Napfogyatkozás, valamint Az utolsó léghajlító című film kapta a legtöbb jelölést az Arany Málna díjra, amellyel az elmúlt év legrosszabbnak ítélt alkotásait "sújtják". A két film egyaránt kilenc jelölést kapott, köztük a legrosszabb film címéért is "versenyeznek". A legrosszabb filmnek járó Arany Málnára esélyes még a Jennifer Aniston főszereplésével készült Exférj újratöltve, a Szex és New York második része, valamint az Alkonyat paródiája, a Vámpíros film.
2011.01.24. 14:45
 
 
Győri gázrobbanás: néhány ezer forintot értek a lopott eszközök
Néhány ezer forintot kaphattak a tolvajok azokért a lopott elemekért, amelyeknek az eltávolítása miatt szivárgott, majd berobbant a gáz a győri Szarvas utcában - közölte a városi rendőrkapitányság illetékese hétfőn az MTI-vel. Horváth Miklós törzszászlós, az életvédelmi osztály nyomozója elmondta: egy színesfémtelepen megtalálták azt a gázfőcsapot, két kisebb csapot és két termosztátot, amelyet nagy valószínűséggel innen tulajdonítottak a tolvajok. Ugyanott bukkantak arra a zárbetétre, amelybe tökéletesen passzolt annak a lakásnak a kulcsa, ahol a robbanás történt.
2011.01.24. 14:45
 
Hat hónap a tökrészeg pilótának, aki azt sem tudta, hova kell repülnie
Fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság az amerikai Delta légitársaság egyik pilótáját, aki olyan részegen jelentkezett szolgálatra a londoni Heathrow repülőtéren, hogy azt sem tudta, hova is kellene repülnie. A The Sun beszámolója szerint a 48 éves, bostoni illetőségű George La Perle első tisztként szolgált volna a Boeing 767-esen, amelyen 241 utas várta az indulást, de amikor megjelent a kapunál, úgy bűzlött az alkoholtól, hogy a biztonsági személyzet feltartóztatta és kihívta a rendőrséget. Kihallgatása során kiderült, hogy La Perle még azt is elfelejtette, hova lenne az út. Közölte a rendőrökkel, hogy szerinte New Yorkba kellene repülnie, jóllehet az úti cél valójában Detroit volt.
2011.01.24. 14:30
 
 
Tőkés László Debrecenben kérte a honosítását
Tőkés László Debrecenben kérte honosítását: az Európai Parlament alelnöke, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke és három gyermeke hétfőn a helyi polgármesteri hivatal okmányirodájában adta le a magyar állampolgárság igényléséhez szükséges dokumentumokat. A volt Királyhágó-melléki református püspök ünnepi pillanatnak nevezte a honosítás elindítását. Örömmel jegyezte meg, hogy Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere híve a szavazati jog megadásának is, ami - mint fogalmazott - a nemzetközi jognak is megfelel.
2011.01.24. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446[1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista