2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
RMDSZ: a romániai népszámláláskor a magyarságnak vállalnia kell identitását
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a román parlamenten kívüli magyar politikai tömörülések, az egyházi és civil szervezetek egyaránt arra bátorítják a romániai magyarokat, hogy a következő népszámláláskor félelem nélkül vállalják magyar mivoltukat - írta szerdai számában a Krónika. A Krónika című kolozsvári napilap honlapján olvasható cikk szerint Kiss István, a Magyar Polgári Párt (MPP) alelnöke javaslatát - a gyes megadása a könnyített eljárással magyar állampolgárságot szerzőknek - a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) művelődési és oktatási bizottságának legutóbbi, január 17-i budapesti ülésén terjesztette elő.
2011.01.26. 13:30
 
Hónapokig eltarthat még az ausztráliai árvizeket okozó La Nina
Bár csökkenő intenzitással, de még legalább két-négy hónapig eltarthat a pusztító ausztráliai árvizeket okozó rendkívül intenzív La Nina-jelenség - közölte a Meteorológiai Világszervezet (WMO). A WMO a valaha mért egyik legerősebb La Ninához köti az ausztrál árvizek mellett a szokásosnál nedvesebb dél-afrikai időjárást, valamint a Kelet-Afrikát és Dél-Amerika nyugati tengerparti sávját sújtó aszályt - közölte Rupa Kumar Kolli, a genfi székhelyű szervezet világéghajlati szolgálatának vezetője. A jelenlegi La Nina légköri hatásait tekintve az elmúlt száz év körülbelül harmadik legerősebbje, míg a Csendes-óceánt hűtő hatása közepes-erősnek számít - magyarázta Rupa Kumar Kolli.
2011.01.26. 13:30
 
 
Magyarország fókuszban címmel kulturális rendezvénysorozat kezdődött Brüsszelben
.Magyarország fókuszban címmel több hónapos, számos művészeti ágra kiterjedő kulturális rendezvénysorozat kezdődik Brüsszelben - jelentették be a szervezők kedden a belga fővárosban tartott sajtótájékoztatón. Az április 30-áig tartó sorozat nyitórendezvényére, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar kedd esti koncertjére, amelyen Kocsis Zoltán vezényel, Schmitt Pál köztársasági elnököt is meghívták díszvendégként. A színes programot Paul Dujardin, a brüsszeli szépművészeti palota (Palais des Beaux-Arts) főigazgatója, Hernyes Zoltán belgiumi magyar nagykövet, Forgács Péter filmrendező-médiaművész, főszervező, valamint Kocsis Zoltán mutatta be a sajtónak.
2011.01.26. 13:15
 
Ungvári hírportál: Magyarország hátsó szándékkal támogatja külhoni kisebbségeit
Budapest nem számol azzal, hogy Ukrajnának nem tetszik a magyar állampolgárság könnyített megadása a határon túli magyaroknak; a kérdésben a magyar vezetés valószínűleg "a kutya ugat, a karaván halad" elvet követi - írta szerdán az ungvári ua-reporter.com internetes hírportál. A magyar kettős állampolgárság lehetséges ukrajnai hatásáról közzétett cikkében a híroldal - az új magyar jogszabályt a helyi sajtó hasábjain rendszeresen bíráló - Jaroszlav Szvitlik munkácsi újságírót idézve megállapította: összességében úgy tűnik, az Ukrajna és Magyarország között jelenleg folyó aktív, s főként minőségi együttműködés mindkét fél számára előnyös.
2011.01.26. 13:15
 
 
Tomasz Adamek szeptemberben megmérkőzhet az egyik Klicskóval
Vlagyimir és Vitalij Klicsko megállapodott Tomasz Adamek képviselőivel, így valamelyikükkel szeptemberben profi nehézsúlyú világbajnoki címért lép szorítóba a lengyel bokszoló. A kategóriát évek óta uraló ukrán testvérpár szerdán közölte: eddig az biztos, hogy Lengyelországban, a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság egyik stadionjában lesz majd a mérkőzés. A 34 éves Adamek korábban félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnok volt, s öt eddigi nehézsúlyú meccsén győzött. A lengyelek kedvence 44 profi mérkőzéséből 43-at megnyert, egyetlen vereségét 2007-ben az amerikai Chad Dawsontól szenvedte el, aki megfosztotta őt a WBC félnehézsúlyú koronájától. Adamek ezután lépett a cirkálósúlyúak közé.
2011.01.26. 13:00
 
 
Martonyi ellenzi az alapszerződés-módosítás összekapcsolását más kérdésekkel
A magyar EU-elnökség szerint nem lenne szerencsés, ha az euróövezet stabilitását szolgáló uniós alapszerződés-módosítás ügyét összekapcsolnák más, a közös gazdasági kormányzással kapcsolatos kérdésekkel - mondta Martonyi János külügyminiszter az Európai Parlament (EP) alkotmányügyi bizottsága előtti meghallgatásán. A magyar EU-elnökség célkitűzéseit megvitató rendezvényen Martonyi megerősítette: az uniós alapszerződést egyszerűsített eljárással akarják módosítani, és a rövid beiktatandó szövegrész azt tenné lehetővé, hogy az euróövezet stabilitása érdekében a tagországok állandó pénzügyi mechanizmust teremtsenek.
2011.01.26. 13:00
 
 
Van Nistelrooy a szezon végén távozik Hamburgból
Megharagudott a Hamburger SV labdarúgócsapatának vezetőire, ezért az idény végén biztosan távozik Ruud van Nistelrooy, az együttes holland válogatott csatára. A 34 éves támadó az As című napilapban úgy nyilatkozott, hatalmas bosszúságot okoztak neki azzal, hogy nem engedték vissza korábbi klubjához, a spanyol Real Madridhoz, amely a derékműtétje miatt hosszú időre harcképtelenné vált első számú csatárának, az argentin Gonzalo Higuaínnak a helyére szerette volna leigazolni.
2011.01.26. 12:45
 
 
Navracsics: a médiatörvény célja a véleményszabadság erősítése volt
"A médiatörvénnyel nem veszélyeztetni, hanem erősíteni akartuk a véleményszabadságot" - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Brüsszelben az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó bizottsága (LIBE) előtti meghallgatásán. A magyar EU-elnökség igazságügyi munkaprogramjának megvitatására szánt tanácskozáson több EP-képviselő felvetette a magyar médiatörvény kérdését. Navracsics megerősítette, hogy a magyar kormány már a jövő hét elején elküldi hivatalos válaszát az Európai Bizottság felvetéseire.
2011.01.26. 12:45
 
 
Előretört Európában az influenza, és kelet felé tart
Emelkedik a szezonális influenzában megbetegedők száma az európai járványügyi központ (ECDC) szerint Hollandiában, Írországban, Spanyolországban és Franciaországban, miközben a vírus kelet felé terjeszkedik. Több száz embert ápolnak intenzívosztályokon, és növekszik a halálozások száma is. Az ECDC szakemberei aggodalmukat fejezték ki különösen amiatt, hogy a mostani influenzaszezonban - amelyet a H1N1-vírustörzs dominál - nagy számban betegednek meg fiatalok.
2011.01.26. 12:45
 
 
A metropoliszok nem mindig a legnagyobb légszennyezők
A világ egyes metropoliszai, így New York, London vagy épp Sanghaj, egy főre számítva kevesebb üvegházgázt juttatnak a légkörbe, mint kisebb, de erősen iparosodott vagy sok autót használó városok, mint például Denver vagy Rotterdam - mutatták ki egy tanulmányban. A kutatók 33 ország 100 városát vizsgálták meg; arra voltak kíváncsiak, melyik település milyen mennyiségű karbont juttat a légkörbe, és mik ennek a fő okai. Összességében a világ városai az üvegházgáz-kibocsátás 71 százalékáért felelősek, ugyanakkor egyes városok közösségi közlekedést használó lakosai lefelé húzzák az egy főre jutó kibocsátási átlagot.
2011.01.26. 12:30
 
Tavaly több beteg életét mentették meg szervátültetéssel
Nőtt az élő és halott donorok száma tavaly Magyarországon, több transzplantációt tudtak végezni, ennek köszönhetően több, várólistán lévő beteg életét sikerült megmenteni - jelentette be Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat szervkoordinációs irodájának igazgatója. Hangsúlyozta azt is, hogy a donor- és szervhiány világméretű probléma, így Magyarországot is sújtja, mivel több mint kétszer annyi beteg van várólistán, mint ahány átültetést végeznek. Fehérvári Imre, a Magyar Transzplantációs Társaság főtitkára hozzátette, hogy más a helyzet a tüdő- és szívátültetések területén. Sok szerv ugyanis kárba vész, mivel Magyarországon nincs olyan beteg, akibe be tudnák ültetni őket - mondta.
2011.01.26. 12:30
 
 
Hivatalosan is megalakult az új afgán parlament
Hamid Karzai afgán elnök hivatalos keretek között megnyitotta szerdán az új afgán parlament első ülését, véget vetve ezzel a választási csalások miatt hónapok óta húzódó politikai válságnak. A nyitóülésen Karzai beszédet mondott a parlamentben, majd beiktatta a képviselőket, akik kezüket a Koránra téve esküdtek fel kötelességeik teljesítésére. Beszédében az államfő kifejezte reményét, hogy a tálib hatalom megdöntése után megalakult második nemzetgyűlés munkája eredményes lesz, és emlékeztette a képviselőket, hogy választási győzelmüket még mindig sokan vitatják.
2011.01.26. 12:15
 
Az MPP-alelnök gyest javasol az egyszerűsített honosítással előknek is
A magyar kormánynak gyereknevelési támogatást kellene biztosítania azok számára, akik könnyített honosítási eljárással szereznek magyar állampolgárságot - véli Kiss István, a romániai Magyar Polgári Párt (MPP) alelnöke. A Krónika című kolozsvári napilap honlapján olvasható cikk szerint Kiss István, a Magyar Polgári Párt (MPP) alelnöke javaslatát - a gyes megadása a könnyített eljárással magyar állampolgárságot szerzőknek - a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) művelődési és oktatási bizottságának legutóbbi, január 17-i budapesti ülésén terjesztette elő.
2011.01.26. 12:15
 
Általános sztrájk egy tunéziai nagyvárosban
Szakszervezeti felhívásra általános sztrájk kezdődött szerdán Tunézia második legnagyobb városában, a déli Szfákszban és környékén annak kikövetelésére, hogy mondjon le az átmeneti kormány, amely jórészt a megdöntött hatalom minisztereiből alakult meg. Az UGTT szakszervezeti szövetség regionális irodájának egyik tagja elmondta, hogy a gazdaság minden szektorából több ezer dolgozó gyűlt össze szfákszi székházuk előtt. Felvonulásukon követelni fogják a Zin el-Abidin ben Ali bukott elnök vezette kormánypárt feloszlatását is, valamint tiltakoznak az UGTT elleni kormányzati támadások miatt.
2011.01.26. 12:15
 
 
A Toyota 1,7 millió járművet hív vissza
Esetleg üzemanyag-szivárgást okozó különböző hibák miatt összesen 1,7 millió járművet hív vissza a Toyota, főként Japánban. A világ vezető autógyártójának szerdai bejelentése szerint több modellt is visszahívnak, köztük az IS és GS Lexust Észak-Amerikában, az Avensis szedánt pedig Európában. A hibákkal kapcsolatban eddig nem jelentettek balesetet - közölte a cég, amely Japánból több mint 140, Észak-Amerikából 75 panaszt kapott. A visszahívásokra legnagyobb arányban Japánban kerül sor, ahol közel 1,3 millió járművet érint a Toyota akciója. Ez a második legnagyobb visszahívás a belföldi piacon a japán járműipar történetében.
2011.01.26. 12:00
 
 
Jobbik: fokozottan rákkeltőek a devecseri tározók
Az ajkai erőmű széntüzelésű szürkesalakjából épített devecseri vörösiszap-tározók fokozottan rákkeltőek, Ajkán kimutathatóan magasabb a rákos megbetegedések száma az országos átlagnál - jelentette ki Kepli Lajos a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófát vizsgáló parlamenti bizottság jobbikos elnöke. Elmondta: december 16-án Devecseren tartottak lakossági fórumot, ahol egy ajkai férfi hívta fel a figyelmüket a rákos megbetegedések nagy számára. Az ügyben Kepli Lajos megemlítette a Debreceni Egyetem 1997-es kutatását, mely megállapítja, hogy az Ajka környékén bányászott és az erőmű tüzelésére használt szénben nagy az urán-tartalom és egyéb rákkeltő nehézfémek is megtalálhatóak.
2011.01.26. 12:00
 
 
Forma-1: a történelem inspirálta az idei Ferrari nevét
Az egységes Olaszország 1861-es létrejöttének 150. évfordulója alkalmából az F150 nevet viseli a Forma-1-es Ferrari istálló idei versenyautója. A 2011-es modellen az olasz nemzeti lobogó is nagyobb felületen lesz majd megjelenítve. Az F150-est pénteken a csapat két pilótája, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso és a brazil Felipe Massa mutatja be hivatalosan a gárda maranellói központjában. Az autót először a jövő kedden kezdődő valenciai teszten próbálhatják ki a versenyzők. Az idei Forma-1-es szezon március 13-án, Bahreinben kezdődik.
2011.01.26. 11:45
 
 
Tóth Krisztina az Európa TOP 12 mezőnyében, Póta tartalék
Tóth Krisztina ismét helyet kapott - pályafutása során immár 16. alkalommal - az asztaliteniszezők Európa TOP 12-bajnokságán, amelyet a jövő hétvégén rendeznek a belgiumi Liege-ben. A négy olimpián szerepelt, hétszeres kontinensbajnok Tóthnak eddig háromszor sikerült érmet szereznie a rangos viadalon: 2005-ben második, 2003-ban és tavaly pedig harmadik lett. Póta Georgina második számú tartalék. A női torna 12 résztvevője közül hét honosított, ázsiai származású asztaliteniszező.
2011.01.26. 11:45
 
A kínai befektetések tízezer embernek adnak munkát Magyarországon
A múlt évben a kínai-magyar áruforgalom 7,9 milliárd dollárt tett ki, ebből 2 milliárd volt a magyar export, a kínai tőkebefektetések nyomán pedig mintegy tízezer munkahely keletkezett Magyarországon - mondta az "Ázsia Európa felé tart" című konferencián Kao Csien nagykövet szerdán Budapesten. A Magyarországra irányuló kínai export 93 százaléka gép és elektronikai eszköz, és csak 5 százalékát teszik ki a cipők, ruhák és játékok - tette hozzá a nagykövet.
2011.01.26. 11:45
 
Személyautóval ütközött egy villamos Budapesten
Személyautóval ütközött egy 3-as villamos szerda délelőtt Budapesten, a XIV. kerületben; az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg, a villamosokat buszokkal pótolják. Fehérvári Tibor, a BKV fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: a baleset egyelőre tisztázatlan körülmények között, a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út sarkán történt. A villamosok helyett a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között autóbuszok járnak - tette hozzá.
2011.01.26. 11:45
 
 
MSZP: az önkormányzatokon spórol a kormány
Az MSZP szerint az önkormányzatokon spórol a kormány, azokon keresztül hozza nehéz helyzetbe az embereket. Varga Zoltán országgyűlési képviselő kifogásolta az önkormányzati tisztségviselők indoklás nélküli elbocsátásának lehetőségét és a közmunkaprogramok leállítását. A szocialisták önkormányzati kabinetvezetője hozzátette: a helyhatóságok idén több mint ötmilliárd forintot költhetnek a létszámleépítés miatt szükséges kiadásokra, ami nagyobb településeken akár száz alkalmazott elbocsátását jelentheti. A közmunkaprogramokról szólva elmondta, azok az intézmények működtetéséhez, a helyi feladatok ellátásához több településen nélkülözhetetlenek voltak.
2011.01.26. 11:45
 
Die Presse: míg mindenki Orbánt bírálja, a szlovákok hallgatnak
Miközben fél Európa a magyar kormányt kritizálja, éppen az "ősellenség" Szlovákia viselkedik meglepően csendesen - írta a Die Presse. Az osztrák konzervatív napilap tudósítást közölt a magyar és a szlovák államfő múlt heti találkozójáról. A magyarok a jelek szerint támogatják az új megbékélési légkört, azzal, hogy elfogadják a kinyújtott kezet - írta a lap. "Sólyom László éveken át csak magánlátogatásokat tett Szlovákiában, magyar nacionalisták rendezvényein, mint például egy magyar király emlékművének felavatásán, de lehetőleg kerülte, hogy teljesen hivatalos formában találkoznia kelljen hivatali kollégájával, Ivan Gasparoviccsal". Utódja, Schmitt Pál ezzel szemben készségesen elfogadta a meghívást.
2011.01.26. 11:30
 
 
Alfred Hitchcock bőrébe bújhat Anthony Hopkins
Híres honfitársának, Alfred Hitchcocknak a bőrébe bújhat Anthony Hopkins brit színész. A Hollywood Reporter filmes szaklap szerint a veterán művész az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című filmben játszhatja el az 1980-ban elhunyt rendezőóriást. A film - címe alapján - elsősorban a Psycho című korszakos horrorfilm készítését dolgozná fel. Hitchcock 1960-ban forgatta a műfaj klasszikusát. A Psycho keletkezését 1998-ban könyvben dolgozták fel, a film forgatókönyve is Stephen Rebello művén alapszik. A kötet a rendező és felesége, a vágóként dolgozó Alma Reville kapcsolatát helyezte előtérbe.
2011.01.26. 11:30
 
KDNP: a szocialisták az uniós fórumokon akarják lejáratni a kormányt
A KDNP véleménye szerint a magyarországi szocialisták minden uniós fórumon a "magyar kormány lejáratásán dolgoznak". A kereszténydemokraták, az MTI-hez eljuttatott közleményükben úgy fogalmaznak, hogy az MSZP kampánya "tudatos és összehangolt". Szavaik szerint a szocialisták félretájékoztatással, részinformációkkal igyekeznek gyanút kelteni az európai politikusokban és a médiában Magyarország demokratikus elköteleződésével szemben, miközben "elfogadhatatlan és diktatórikus intézkedésekkel vádolják Magyarország kormányát". A közlemény írói szerint a nemzeti érdekeket súlyosan sértő szocialista magatartásnak pártpolitikai indíttatása van.
2011.01.26. 11:15
 
Nézőpont Intézet: a többség szerint sikeres lesz a magyar EU-elnökség
Tíz megkérdezett közül hat optimista Magyarország soros EU-elnökségével kapcsolatban, azonban a szocialista szimpatizánsok 44 és a Jobbik-szimpatizánsok 43 százaléka a félév sikertelenségére számít - derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz számára készített közvélemény-kutatásából, amelynek összegzését szerdán juttatták el az MTI-hez. A felmérés szerint a megkérdezettek 95 százaléka válaszolta azt, hogy hallott a magyar soros elnökségről.
2011.01.26. 11:15
 
A nyáron bemutathatják a Csaba királyfi rockoperát
A Székelyföldön szeretné színpadra vinni a Csaba királyfi című művét G. Nagy István Ilián magyarországi drámaíró, aki zenés darabját a székelyek nemzeti rockoperájának szánja. A Székelyhon című székelyudvarhelyi hírportál (www.szekelyhon.ro) írása szerint a Csaba királyfi ősbemutatóját nyáron tarthatják meg Székelyföldön. A drámaíró már 2010 nyarán elkezdett támogatókat, szereplőket keresni a színpadi műhöz. A klasszikus hangzású kórusműveket is tartalmazó könnyűzenei alkotás a székelység legendás vezére, Csaba királyfi történetét meséli el. Csaba királyfi mellett 15-16 jelentősebb szereplője van a csatajeleneteket is bemutató zeneműnek.
2011.01.26. 11:15
 
Cséfalvay: növelni kell Európa versenyképességét
A költségvetési stabilitás megtartása és a válságkezelés mellett az európai versenyképesség növelésére is szükség van, mert anélkül a költségvetési hiányokat és a növekvő adósságokat sem lehet csökkenteni - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára szerdán Brüsszelben az Európai Parlament belső piaci és fogyasztóvédelmi bizottsága előtti meghallgatásán. A növekedésnek az innováció lehet az egyik motorja - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, hozzátéve, hogy a növekedés fenntartható kell hogy legyen, és munkahelyteremtéssel kell együtt járnia.
2011.01.26. 11:00
 
 
Postabank-ügy: folytatódik a magyar állam egy tanácsadó cég elleni pere
Szakértői bizonyítással folytatják a magyar államnak az Arthur Andersen Adó- és Vezetési Tanácsadó Kft. ellen a Postabank-ügyben indított perét zárt tárgyalás keretében a Fővárosi Bíróságon. Az eljárásban már csak az Arthur Andersen Kft. az egyedüli alperes a Postabank könyvvizsgálói ellen 1997-ben indult perben, miután a Fővárosi Ítélőtábla, majd a Legfelsőbb Bíróság, mint felülvizsgálati bíróság "elbocsátotta a perből" a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.-t és a Prudentia Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft.-t. A Postabank konszolidációjával kapcsolatos kár megtérítésére vonatkozó keresetet csak az Arthur Andersen Kft.-vel szemben tartotta fenn, mert a cég nem könyvvizsgálóként tevékenykedett a banknál.
2011.01.26. 11:00
 
 
Nadrágszíjmama valójában "dúsgazdagné"
Kispénzűnek írta magát blogjában egy brit nő, ám kiderült, hogy valójában nagyon nagypénzű férfi neje. A magát "Nadrágszíjmamaként" (Austerity Mum) emlegető Lisa Unwin blogjában mindennapi pénzszűkével küszködő háziasszonynak állította be sorsát, olyannak, aki kénytelen a gazdasági válság miatt lemondani új ruháról, ékszerről, cipőről, kozmetikumokról. Valóban lemondott dolgokról, ám azok helikopterezgetés, Maldív-szigetek-i nyaralás voltak, nem pedig egy tégely arckrém. A névtelenségbe burkolódzó "Nadrágszíjmama" kilétét végül brit lapok derítették ki és fedték fel, hogy nyolchálószobás, báltermes házban él, férje pedig a tekintélyes PricewaterhouseCoopers tanácsadó cég elnöke.
2011.01.26. 11:00
 
 
A domogyedovói merénylő nem kaukázusi
A moszkvai Domogyedovo repülőtéren hétfőn délután végrehajtott öngyilkos merénylet elkövetője bizonyosan nem kaukázusi - állapították meg az Orosz Tudományos Akadémia Etnológiai és Antropológiai Intézetének plasztikai rekonstrukciós laboratóriumában. A lapok már beszámoltak arról, hogy a merénylőnek csak a fejét és a két kezét találták meg. A Komszomolszkaja Pravda szerdán közölte a fejről készült fényképet, amelyről egy neves festővel portrét is készíttetett, s megkérdezte az említett laboratóriumot, ahol minden kétséget kizáróan csupán annyit tudtak mondani, hogy az illető európai, esetleg arab lehet, de kaukázusi semmiképpen sem. Ez nem jelenti azonban azt, hogy a merénylet szervezői sem kaukázusiak.
2011.01.26. 11:00
 
Izraeli kormányfőhelyettes: Libanon nem válhat a Hezbollah és Irán túszává
A nemzetközi közösségnek meg kell akadályoznia, hogy a Hezbollah és Irán túszul ejtse Libanont - jelentette ki az izraeli közrádióban szerdán Szilván Salom izraeli miniszterelnök-helyettes. A politikus azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy egy nappal korábban Michel Szuleimán libanoni államfő a radikális síita Hezbollah (Isten Pártja) mozgalom által támogatott Nadzsíb Mikátit bízta meg kormányalakítással. Salom azt a véleményét hangoztatta, hogy a Hezbollah nem csupán egy egyszerű terrorszervezet, hanem az iráni állam által ellenőrzött terrorszervezet.
2011.01.26. 11:00
 
Férfi kézilabda-vb: az olimpiai kvalifikációs torna a tét a magyar-lengyelen
Pénteken a hetedik helynél sokkal komolyabb tétért, az olimpiai kvalifikációs tornára jutásért lép pályára a magyar válogatott Lengyelország ellen a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A középdöntőt két vereséggel és egy győzelemmel zárta a magyar csapat, ami negyedik helyet ért csoportjában. Ez azt jelentette, hogy Mocsai Lajos együttesének a saját kezében maradt a sorsa a kvalifikációs tornával kapcsolatban, a mostani vb-ről ugyanis a 2-7. helyezettek szereznek jogot - biztosan - az indulásra a 2012 áprilisában esedékes selejtezőkön. Azaz Császár Gáboréknak győzniük kell pénteken, s akkor nyugodtan készülhetnek majd a kvalifikációs viadalra.
2011.01.26. 10:45
 
Iszapömlés: január végéig összesítik a vállalkozások kárigényét
Újabb tizenegy, a vörösiszapömlés által sújtott vállalkozás esetében fejezték be a kár felmérését, a szakértői csoport tájékoztatása szerint még huszonkét kárigény kivizsgálása van hátra - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán az MTI-vel. A vállalkozások kárigényének vizsgálatára alakult munkacsoport kárszakértői január végéig összesítik az önkormányzathoz beadott kárigény-bejelentőlapokat.
2011.01.26. 10:45
 
Az orosz parlament felsőháza is ratifikálta az új START-szerződést
A Szövetségi Tanács, az orosz parlament felsőháza is ratifikálta szerdán a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló új orosz-amerikai START-szerződést, s ezzel a ratifikálási folyamat lezárult. Az alsóház, az állami duma kedden fogadta el a ratifikációs törvényt. A Szövetségi Tanácsban a vita mindössze 15 percig tartott, s az aggodalmakat Anatolij Szergyukov védelmi miniszter a helyszínen eloszlatta, kijelentve: ha Oroszország teljes egészében teljesíti a fegyverkezési terveket, akkor sem lesz tíz év múlva sem annyi hadászati rakétahordozója, amennyit a szerződés lehetővé tesz.
2011.01.26. 10:30
 
Megbüntették Messit a szülinapos gólöröm miatt
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) megbüntette Lionel Messit, az FC Barcelona argentin támadóját, aki szombaton góljának ünneplésekor a televíziós kamera előtt felhúzta a mezét, amely alatt egy "Feliz cumple mami" (Boldog szülinapot anyu!) feliratú trikót viselt. Az aranylabdás sztár a Racing Santander ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen csapata második gólját szerezte tizenegyesből, s bár a játékvezető nem figyelmeztette, gólörömének leírása bekerült a találkozó jegyzőkönyvébe. Az RFEF fegyelmi bizottsága kedden úgy döntött, pénzbüntetéssel sújtja Messit, aki utólag sárga lapot is kap a gólöröm miatt.
2011.01.26. 10:15
 
Premier League: kétgólos hátrányból fordított a listavezető MU
A veretlenül éllovas Manchester United a 72. percig kétgólos hátrányban volt, végül azonban fordított és begyűjtötte a három pontot az újonc Blackpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság korábbról elhalasztott, és kedden pótolt mérkőzésén. A találkozón súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Rafael, a vendégek fiatal játékosa, akit a 80. percben hordágyon kellett levinni a pályáról. A másik keddi, szintén pótolt meccsen az Aston Villa nyert a Wigan vendégeként. Eredmények: Blackpool-Manchester United 2-3 (2-0). Gól: Cathcart (15.), Campbell (44.), illetve Berbatov (72., 88.), Hernandez (74.). Az állás: 1. Manchester United 23 51-21 51 pont, 2. Arsenal 23 48-22 46, 3. Manchester City 24 37-20 45, 4. Chelsea 23 42-19 41.
2011.01.26. 10:00
 
Angol Ligakupa: búcsúzott Fülöp és Priskin csapata, döntős az Arsenal
Priskin Tamás és Fülöp Márton csapata, a másodosztályú Ipswich nem jutott be a döntőbe az angol labdarúgó Ligakupában, miután a keddi visszavágón 3-0-ra alulmaradt az Arsenal otthonában. Az első meccsen - Priskin góljával - az Ipswich nyert, a bravúrt azonban ezúttal nem tudta megismételni. A vendégek kapuját most is Fülöp védte, míg Priskint a 63. percben cserélték le. Eredmény: Ligakupa, elődöntő, visszavágó: Arsenal-Ipswich Town (II. osztályú) 3-0 (0-0). Továbbjutott: az Arsenal, 3-1-es összesítéssel.
2011.01.26. 10:00
 
Férfi kézilabda-vb: francia győzelem
A címvédő franciák győzelmével zárult kedden a középdöntős program a svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon. Középdöntő, 3. (utolsó) forduló: I. csoport (Jönköping): Franciaország-Izland 34-28 (16-13), Spanyolország-Magyarország 30-24 (13-13), Norvégia-Németország 35-25 (17-13). A csoport végeredménye: 1. Franciaország 9 pont, 2. Spanyolország 9, 3. Izland 4, 4. MAGYARORSZÁG 4, 5. Norvégia 2, 6. Németország 2.
2011.01.26. 10:00
 
 
Megszületett Penélope Cruz és Javier Bardem gyermeke
Megszületett Los Angelesben Penélope Cruz és Javier Bardem spanyol színészházaspár első gyermeke - írta meg internetes oldalán a családhoz közeli forrásokra hivatkozva az El País című napilap. A baba a Cedars Sinai Klinikán jött a világra - egyes források szerint már a hét végén. A hírességek a nyilvánosság teljes kizárására és intimitásra törekedtek, így még a baba neme sem ismert. A család és a filmcsillagok képviselői mind Los Angelesben, mind pedig Madridban kitérő válaszokat adtak a sajtónak a baba érkezésével kapcsolatos kérdésekre.
2011.01.26. 10:00
 
Balesetek Borsodban, forgalomterelés a 26-os főúton
Két baleset is történt a szerda reggeli havazásban Borsod-Abaúj-Zemplénben: a 26-os számú főúton két autó ütközött, egy ember életét vesztette, az M3-as autópályán pedig egy szalagkorlátnak ütköző, de már álló kamionba szaladt bele két gépkocsi - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 26-os főúton a szirmabesenyői és a sajókeresztúri elágazás között két személyautó ütközött, az egyik sérült életét vesztette. A teljes sávot lezárták, a forgalmat Szirmabesenyő felé terelik.
2011.01.26. 10:00
 
 
Gyorsult a népességfogyás
Nőtt a népességfogyás mértéke 2010. január és november között az előző évi adatokhoz képest, Magyarország lélekszáma tavaly november végén 9 millió 994 ezer volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az MTI-vel. A KSH előzetes adatai szerint 2010 első tizenegy hónapjában kevesebb gyermek született, de a halálozások száma is némileg alacsonyabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Tavaly november végéig 82.796 gyermek született, 6,6 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a halálozások száma pedig 118.078 volt, ami 0,4 százalékos csökkenést jelent a 2009-es adatokhoz képest.
2011.01.26. 10:00
 
Afgán parlament: a kiesett jelöltek nem hajlandók elhagyni az elnöki palotát
Csaknem kétszáz, a szeptemberi választásokon alulmaradt afgán képviselőjelölt nem volt hajlandó elhagyni a kabuli elnöki palotát, ahol kedden Hamid Karzai államfő fogadta őket. Az elégedetlen jelöltek a palotában töltötték az éjszakát, tiltakozásul az ellen, hogy február 22-e helyett most szerdán ül össze először az új törvényhozás. Az államfő, aki hónapok óta küzd a választási hatóságokkal, maga biztatta a csalások miatt kizárt nyertes jelölteket, hogy forduljanak sérelmeikkel az igazságszolgáltatáshoz. Karzai kedden háromszáz legyőzött jelölttel találkozott az elnöki palotában, de közülük csak 100-120-an távoztak.
2011.01.26. 10:00
 
Új Szó: kérdéses a Híd és az MKP közös fellépése a népszámlálási kampányban
Bár a Híd magyar-szlovák párt és a Magyar Koalíció Pártja is nemzetiségük vállalására kívánja buzdítani az embereket a közelgő szlovákiai népszámlálással kapcsolatban, közös fellépésük egyelőre kérdéses - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap szerdán. A Híd népszámlálási kampányában elsősorban a kulturális értékek megőrzésének fontosságára kívánja helyezni a hangsúlyt. A magyarokon kívül a ruszin és a roma kisebbség körében is terveznek akciókat. "Nem utasítjuk el az MKP-val való együttműködést, az önkormányzati választásokon ezek az együttműködések az egyes csoportok vérmérsékletétől függtek, általában a kerületi MKP-elnökökön bukott meg a dolog" - nyilatkozta a lapnak Bugár Béla, a Híd elnöke.
2011.01.26. 10:00
 
 
A britek az idén nem élnek jobban, mint hat éve
A britek átlagkeresete az idén, reálértéken számolva valószínűleg nem lesz magasabb a hat évvel ezelőttinél, és ilyesmire az utóbbi kilenc évtizedben nem volt példa - mondta a brit jegybank vezetője. Mervyn King, a Bank of England kormányzója - aki kedd este, egy üzleti rendezvényen tartott helyzetértékelést - a fő tényezők között említette a gyengülő font által is erősített importált inflációt. King szerint 2007 eleje óta a fontban mért nyersolajárak 110 százalékkal, a földgázárak 130 százalékkal emelkedtek.
2011.01.26. 09:45
 
 
WikiLeaks: Assange újabb sajtótermékeket akar bevonni a terjesztésbe
A titkosított amerikai diplomáciai táviratokat kiszivárogtató WikiLeaks alapítója közölte: újabb sajtótermékeket akar bevonni a megszerzett dokumentumok terjesztésébe. Julian Assange az AP amerikai hírügynökségnek kedden adott nyilatkozatában közölte: az új médiapartnerek segítségével gyorsabbá válhat az irdatlan mennyiségű adathalmaz nyilvánosságra hozatala. A WikiLeaks eddig mintegy 20 lapban tárta fel a táviratok tartalmát, most ezt a számot az elkövetkező három hónapban háromszorosára tervezi növelni. Eddig olyan világlapok vettek részt a táviratok közlésében, mint például a brit The Times és a The Guardian, a spanyol El País, a francia Le Monde vagy a német Der Spiegel.
2011.01.26. 09:45
 
 
Australian Open: Murray az elődöntőben
Az 5. helyen kiemelt brit Andy Murray négy játszmában legyőzte az eddig remek teljesítményt nyújtott ukrán Alekszandr Dolgopolovot az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében. A 22 éves Dolgopolov korábban a szintén kiemelt francia Jo-Wilfried Tsongát, majd az idei évben addig szettveszteség nélküli svéd Robin Söderlinget győzte le a tornán. A nőknél a harmadikként kiemelt belga Kim Clijsters és a második helyen rangsorolt orosz Vera Zvonarjova is bejutott az elődöntőbe, előbbi a lengyel Agnieszka Radwanskát, utóbbi pedig a cseh Petra Kvitovát búcsúztatta a legjobb nyolc között.
2011.01.26. 09:15
 
BUX: +0,36 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 82,88 pontos emelkedéssel, 22.873,85 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,36 százalékkal erősödött.
2011.01.26. 09:15
 
Meghalt egy fiatal lány balesetben a 7-es főúton
Meghalt egy 25 éves lány szerda reggel a 7-es főút annamajori bekötőútjánál történt balesetben; az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint a bekötőúton haladó személykocsi vezetője a sűrű hóesésben feltehetően későn vette észre, hogy a főúthoz ért. Későn fékezett, az autó egyenesen átszelte a főutat, az árokba sodródott és felborult - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben a kocsi jobb első ülésén utazó baracskai lány a helyszínen meghalt, a 31 éves, ugyancsak baracskai sofőrt a mentők Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba vitték.
2011.01.26. 09:15
 
 
Ruttner György: Magyarországnak adják ki Keleti Györgyit a német hatóságok
Ruttner György ügyvéd szerint jó esély van arra, hogy a német hatóságok Magyarországnak adják ki Keleti Györgyit, akit január 11-én tartóztattak le Münchenben. Az ügyvéd szerdán a TV2 Mokka című műsorában jogi szakértőként nyilatkozva azt mondta, a német hatóságok az európai kiadatási egyezmény alapján mérlegelik azt, hogy ki kérte először a kiadatást, továbbá figyelembe veszik az állampolgárságot, illetve azt is, hogy a fogvatartott hova szeretne menni. Úgy vélte, jó esély van arra, hogy Olaszországgal szemben Magyarországnak adják ki a volt modellt.
2011.01.26. 09:15
 
Nincs fennakadás a Ferihegyi repülőtéren a havazás miatt
A havazás ellenére nem alakult ki fennakadás a Ferihegyi repülőtéren szerda reggel, de a járatok a jégtelenítés miatt mintegy 10 percet késhetnek - közölte a repteret üzemeltető Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója. Hardy Mihály azt mondta, mintegy 5 cm friss hó hullott, közepes szintű készültség van a reptéren. A két kifutópályát és a fontosabb gurulóutakat megtisztították, az előtereket délelőtt takarítják le - tette hozzá. A havazás és a fagyos időjárás miatt a repülőgépeket az előírások szerint jégtelenítik, ez mintegy 10 perccel növeli a gépek úgynevezett visszafordítási idejét a repülőtéren. Arról egyelőre nincsenek információik, hogy a havazás miatt bármelyik reggeli járat késett volna.
2011.01.26. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441[1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista