2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Közel 400 ezren használták az internetes nyugdíjszámító kalkulátort
Összesen 381 ezer alkalommal használták január 25-én délig a magánpénztárak által kifejlesztett, a www.tajekozodjon.com honlapon elérhető nyugdíjszámító kalkulátort - közölték a honlapot üzemeltetők. A kalkulátor 15 kérdés megválaszolása után egyedileg mutatja meg, hogy mekkora összegű nyugdíjra lehet számítani az idei szabályok alapján az állami és magánnyugdíjrendszerben, valamint azt is, hogy mekkora lett volna a nyugdíj összege a 2010-es szabályok alapján a vegyes (állami és tőkefedezeti) rendszerben.
2011.01.26. 17:15
 
BUX: +1,57 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 358,01 pontos, 1,57 százalékos emelkedéssel, 23.148,98 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 1,48 százalékkal 22.305 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,55 százalékkal 5.830 forintra nőtt.
2011.01.26. 17:15
 
Halálos áldozatokat szedett egy bányaszerencsétlenség Kolumbiában
Legalább húsz ember meghalt, hat pedig megsérült sújtólégrobbanás következtében szerdán egy kolumbiai szénbányában a dél-amerikai ország északkeleti részén, a venezuelai határnál. A robbanást valószínűleg metángáz okozta. Négy holtestet a felszínen találtak meg, egy ember a kórházba szállítás közben meghalt, és 15 tetem még a beomlott földalatti járatokban van - közölte Norte de Santander tartomány bányászati hivatala. A mostani baleset helyszínén négy éve hasonló katasztrófa történt, akkor 31 ember halt meg a La Preciosa bányában. Tavaly júniusban volt egy közel hetven ember halálát követelő bányaszerencsétlenség is a dél-amerikai országban. Kolumbia a világ ötödik legnagyobb szénexportőre.
2011.01.26. 17:15
 
Navracsics Tibor: a "polgár közeli Európa" megteremtése a cél
Az uniós polgársághoz kötődő jogok fokozott képviselete a döntéshozásban és az uniós polgárok mindennapi életét megkönnyítő konkrét jogi megoldások megvalósítása a fő jogi prioritásai a soros magyar uniós elnökségnek - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter szerdán az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága előtti meghallgatásán Brüsszelben. A konkrét ügyek között a magyar miniszter a különböző nemzetiségű párok vagyonjogi helyzetének tisztázását, a több országot érintő örökösödési eljárások egyszerűsítését, illetve a kereskedelmi és polgári tárgyú bírósági ítéletek kölcsönös elismerésének bevezetését nevezte meg.
2011.01.26. 17:15
 
 
Kilenc napig úszott folyamatosan egy jegesmedve
Kilenc napig úszott megállás nélkül egy jegesmedve és ez alatt összesen 687 kilométer tett meg - derült ki egy új amerikai tanulmányból. Az Alaszka északi partjai mentén elterülő Beaufort-tenger környékén élő jegesmedvéket (Ursus maritimus) tanulmányozó kutatók szerint az állat rendkívüli teljesítményének hátterében a klímaváltozás következményei állnak. A nagytestű ragadozók a szárazföldi területek és a tengeri jégtáblák között úszkálva vadásznak fókákra. A jégmezők nagymértékű olvadása miatt azonban egyre nagyobb távolságokat kell megtenniük, amellyel a saját és a következő generáció egészségét, illetve túlélését is kockára teszik.
2011.01.26. 17:00
 
Petykó Zoltán: az Új Széchenyi Terv a növekedés gazdaságpolitikája
Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) a növekedés gazdaságpolitikája, amely a GDP növekedését első sorban a beruházások növekedésével kívánja elérni, ehhez eszköz a foglalkoztatás bővítése, a technológiai- és tudományos innováció, valamint az új piacok megnyerése - hangoztatta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke szerdán Szombathelyen. Az ÚSZT mindezt úgy szeretné elérni, hogy közben az állam adóságát csökkenti, az államháztartási deficitet pedig 3 százalék alattira szorításával teljesíti az Európai Unió által támasztott követelményeket is - fűzte hozzá az NFÜ elnöke.
2011.01.26. 17:00
 
 
Magyar bankokat erősített meg a Fitch
Magyar bankok kockázati osztályzatait erősítette meg szerdán a Fitch Ratings, közölve egyben, hogy a magyar bankszektor egészének teljesítményére továbbra is negatív kilátást tart érvényben. A nemzetközi hitelminősítő a CIB bank egyéni besorolását kismértékben rontotta. A Fitch szerdán Londonban közölte, hogy megerősítette a CIB Bank Zrt., a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. (K&H), az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Raiffeisen Bank Zrt. támogatási, egyéni, valamint hosszú és rövid futamidejű adósi besorolásait. Az egyéni bankbesorolások megerősítése alól a CIB kivétel: e bank egyéni besorolását a Fitch az eddigi "D"-ről "D/E" szintre minősítette vissza.
2011.01.26. 17:00
 
 
Szijjártó: az arányos adórendszer az emberek érdekét szolgálja
Az arányos adórendszer az emberek érdekét szolgálja, szemben a korrupciós ügyekbe tömegesen belebukott szocialisták nyolcéves tevékenységével - reagált a szocialista Török Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján elmondottakra Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy "hiába Török Zsolt beteges ragaszkodása a megszorításokhoz és az adóemelésekhez, a nemzeti ügyek kormánya radikális adócsökkentéssel segíti a családokat és a gazdaság talpra állását". Török Zsolt arról beszélt szerdai sajtótájékoztatóján, hogy idén több százezer magyar család jár rosszabbul az "Orbán-adó" miatt.
2011.01.26. 17:00
 
 
Több mint 15 ezer új munkahelyet teremt a Bosch
Az idén több mint 15 ezer új munkahelyet teremt a német Bosch csoport, a magyarországi ipar második legnagyobb külföldi munkaadója. Az autóipari beszállító társaság várhatóan világszerte 16.500 fővel bővíti az alkalmazottak számát, amely így eléri a 300 ezret. Az árbevétel elérheti az 50 milliárd eurót, amire soha korábban nem volt példa - mondta szerdán Franz Fehrenbach, az igazgatótanács elnöke. Tavaly a cég 47,3 milliárd euróval árbevételi rekordot ért el. Az adózás előtti nyereség az előzetes számítások szerint 3,3-3,8 milliárd euró között alakulhatott 2010-ben, az egy évvel korábbi 1,2 milliárd eurós veszteség után.
2011.01.26. 16:45
 
 
Tunézia az Interpol segítségét kéri Ben Ali elfogásához
Tunézia fölkérte az Interpolt, hogy segítsen elfogni az országból elmenekült Zin el-Abidin ben Ali megbuktatott elnököt, feleségét és további családtagjait - jelentette be szerdán az ország igazságügy-minisztere. Lazhar Karvi Sebbi miniszter közölte, hogy Ben Alit és klánját "idegen valuta külföldre utalása és (kisajátított) ingatlan tulajdonlása" miatt akarják bíróság elé állítani. Megnevezte a család hét tagját, akiket Tunéziában fogtak el, de számos hozzátartozó az elnökkel együtt menekült el az országból. Sebbi elmondta, hogy az elnöki gárda hat tagját is őrizetbe vették, őket "az állam biztonsága elleni összeesküvés és az emberek fegyverekkel egymás ellen lázításának" vádjával.
2011.01.26. 16:45
 
EURO 2012: Platini elégedett a lengyel-ukrán előkészületekkel
Dicsérte Lengyelországot és Ukrajnát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini a 2012-es Európa-bajnokságra való felkészülést illetően. "Nagy előrehaladást tapasztaltunk, új stadionok és repülőtér terminálok létesültek. A felkészülés gyors üteme biztosíték arra, hogy időben elkészül a szükséges infrastruktúra" - fejtette ki a francia sportdiplomata. Előzőleg Donald Tusk lengyel miniszterelnök is arról beszélt, hogy az előkészületek rendben haladnak, s az 500 nap múlva kezdődő kontinensviadalra minden szükséges létesítmény el fog készülni.
2011.01.26. 16:30
 
Halálos áldozatokat követelt egy bányaszerencsétlenség Kolumbiában
Legalább húsz ember meghalt, hat pedig megsérült, amikor robbanás történt szerdán egy kolumbiai szénbányában a dél-amerikai ország északkeleti részén, a venezuelai határnál. A robbanást valószínűleg metángáz okozta. A mostani baleset helyszínén négy éve hasonló katasztrófa történt, akkor 31 ember halt meg a La Preciosa bányában. Tavaly júniusban volt egy közel hetven ember halálát követelő bányaszerencsétlenség is a dél-amerikai országban.
2011.01.26. 16:30
 
 
Forma-1: Di Resta a Force India pilótája lett
A brit Paul di Resta hivatalosan is a Forma-1-es Force India pilótája lett. Ezt a silverstone-i székhelyű istálló di Resta lakóhelyén, egy Glasgow-ban rendezett sajtókonferencián jelentette be. A 24 esztendős, skót származású versenyző sok más F1-es pilótához hasonlóan gokartozással kezdett, a Forma Renault-ban folytatta, majd 2006-ban megnyerte a Forma-3 Euroseries bajnokságot, tavaly pedig a német túraautó-bajnokságon diadalmaskodott. A csapat másik versenyautóját a német Adrian Sutil vezeti. Di Resta Dario Franchittinek, az Indy 500 mérföldes autóverseny kétszeres bajnokának az unokaöccse.
2011.01.26. 16:15
 
Magyarország elküldte az EB-nek az élelmiszerbiztonsági határozat módosítását
Magyarország elküldte az Európai Bizottságnak az unió egészségügyi biztosa által kifogásolt élelmiszerbiztonsági határozat módosítását - közölte Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára. A határozat felülvizsgálatának előzménye, hogy a dioxin-botrány miatt a közvetlenül vagy közvetve Németországból származó friss és fagyasztott sertéshús, sertéshús-készítmények, valamint élő sertés szigorú élelmiszerbiztonsági ellenőrzését rendelték el hazánkban. Az ebben megfogalmazott intézkedést tartotta az unió egészségügyi biztosa aránytalannak.
2011.01.26. 16:15
 
 
Két újabb halottja van Magyarországon az influenzának
Két újabb halottja van Magyarországon az influenzának - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) a honlapján. A hatvan éven felüli áldozatoknál az influenza B vírusát mutatták ki a vizsgálatok. Korábban egy 38 éves férfi haláláról számolt be az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A harmadik héten tehát háromra emelkedett az influenzával összefüggésbe hozható halálesetek száma. Az OEK közleménye szerint valamennyien egy vagy több krónikus alapbetegségük miatt az influenza szempontjából fokozottan veszélyeztettek voltak.
2011.01.26. 16:15
 
A rendőrség erőszakkal oszlatja a tüntetőket Kairóban és Szuezben
Erőt alkalmazott a rendőrség Kairóban és Szuezben szerda délután, hogy feloszlassa a kormányellenes tüntetőket. Szemtanúk beszámolója szerint százak gyűltek össze az egyiptomi főváros központjában, az újságírók szövetségének székházánál. A rendőrök gumibotokkal ütötték a kordont áttörni igyekvő tüntetőket. Szuezben ugyancsak százak gyülekeztek annál a halottasháznál, ahova a keddi tüntetés egyik áldozatát elszállították. A tömeg a holttestet követeli, de a rendőrök ellenálltak, s itt is összecsapás bontakozott ki.
2011.01.26. 16:15
 
MMESZ: Súlyos kritika az energetikai törvény legújabb módosítási tervének
A Magyar Megújuló Energia Szövetség (MMESZ) szerdán levélben fordult a miniszterelnökhöz és négy érintett miniszterhez, mert álláspontja szerint a Fidesz által benyújtott legújabb energetikai törvénymódosítási javaslat szakmailag előkészítetlen, megalapozatlan, ellenkezik a magyar nemzeti érdekekkel és ellentétes más országok bevált gyakorlatával - nyilatkozta Balogh László, az MMESZ elnöke szerdán az MTI-nek.
2011.01.26. 16:00
 
 
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek két rendőrt a 2006-os események miatt
Felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtott szerdán jogerősen két rendőrt a Fővárosi Ítélőtábla azért, mert 2006. október 23-án Budapesten az utcán demonstrálók közül felszólítás nélkül, durván kiemeltek és bántalmaztak egy férfit, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A büntetőperben korábban két vádiratot egyesítettek, de az összesen három tényállásból az egyikben már első fokon a Fővárosi Bíróságon jogerőre emelkedett egy vádlott felmentése, egy másik vádpontban pedig a táblán másodfokon csak az volt a kérdés, hogy bizonyítottság hiányában mentsék-e fel a vádlottat vagy bűncselekmény hiányában.
2011.01.26. 16:00
 
Hivatali visszaélés miatt pénzbüntetésre ítélték Dombóvár polgármesterét
Hivatali visszaélés miatt pénzbüntetésre ítélte, a sikkasztás és a vesztegetés vádja alól bűncselekmény hiányában felmentette Dombóvár független polgármesterét szerdán a Tolna Megyei Bíróság. Az ítélet nem jogerős. A bíróság 750 ezer forint pénzbüntetést szabott ki Szabó Lorándra; ha ezt nem fizeti ki, a pénzbüntetés 300 napi fogházbüntetésre változtatható. A polgármesternek 15.040 forint bűnügyi költséget is meg kell térítenie. Az ügyész a vádlott bűnösségének megállapításáért és a büntetés súlyosbításáért fellebbezett, a vádlott és védői három nap gondolkodási időt kértek.
2011.01.26. 16:00
 
A lengyel ügyészség ki akarja hallgatni a szmolenszki légiirányítókat
A lengyel katonai ügyészség szerdán bejelentette: kérelemmel fordult az orosz társszervekhez, hogy kihallgathassa a szmolenszki Szevernij repülőtér azon légiirányítóit, akik szolgálatban voltak Lech Kaczynski elnök különgépének tavaly áprilisi katasztrófája idején. Mint Zbigniew Rzepa, a lengyel katonai ügyészség szóvivője elmondta, az orosz légiirányítókat tanúként akarják kihallgatni. Varsó a múlt héten szemére vetette a szerencsétlenséget orosz részről kivizsgáló hatóságnak, hogy Lengyelországra hárított minden felelősséget a 96 ember halálát okozó katasztrófáért, figyelmen kívül hagyva a repülőtéri légiirányítók által elkövetett hibákat és a szmolenszki repülőtér műszaki állapotát.
2011.01.26. 16:00
 
 
Oscar-díj: a jelöltek mondták
Colin Firth "a föld felett lebegett", Darren Aronofsky a fiával legózott, David O. Russellt pedig a kutyája ébresztette: az Amerikai Filmakadémia 120 jelölt előtt nyitotta meg az utat az Oscar-díjak felé jelöltlistájának keddi közzétételével. "Klimax és Oscar-jelölés, mindez nagyon jót tesz a hormonoknak" - fogalmazott Helena Bonham Carter, aki a legjobb női mellékszereplő kategóriájában jutott az Oscar közelébe A király beszéde című filmen nyújtott alakításával. Az összesen tucatnyi Oscarra jelölt brit történelmi drámában VI. György királyt játszó Colin Firth így nyugtázta legjobb férfi színész jelölését: "Éppen a kollégáimmal ünnepelek három lábnyi magasban a föld felett lebegve. Nem szoktam ekkora örömhöz, illetve ennyi pezsgőhöz ebben a napszakban".
2011.01.26. 15:45
 
 
MSZP: több százezer család jár rosszabbul az "Orbán-adó" miatt
Az MSZP úgy látja, hogy idén több százezer magyar család jár rosszabbul az "Orbán-adó" miatt - jelentette ki a szocialisták szóvivője. Török Zsolt úgy fogalmazott, hogy az emberek veszteségeket kénytelenek elkönyvelni a "lopakodó áremelések" és az emelkedő adók miatt. Szavai szerint, a "kormányzati átverés" arról szól, hogy adócsökkentést ígértek, de az emberek jelentős része rosszabbul jár az új adórendszerrel és a válságadók miatt tovább nőnek a fogyasztási cikkek árai.
2011.01.26. 15:45
 
Az OVB elfogadta a kisebbségi választásról szóló közleményét
Az Országos Választási Bizottság (OVB) szerdai ülésén elfogadta a területi és országos kisebbségi önkormányzati választás összesített adatairól szóló közleményét. Az OVB-nek törvényben előírt kötelezettsége az országos választás eredményének közzététele; a közleményt a testület a honlapján és a Magyar Közlönyben hozza nyilvánosságra. A Magyarországon bejegyzett 13 kisebbség területi és országos szintű testületeit január 9-én választották meg a települési kisebbségi önkormányzatok tagjai, az úgynevezett elektorok. A voksolás eredménye - a jogorvoslatok lezárulta után - január 18-án vált jogerőssé, így az OVB közzéteheti a választás eredményét.
2011.01.26. 15:45
 
MSZP: az uniós támogatásokat veszélyeztetik az Európa-szerte bírált törvények
Az MSZP szerint akár az uniós támogatások felfüggesztésére, végső soron megvonására is sor kerülhet, amennyiben az Európai Unió alapjogi bizottsága arra a megállapításra jut, hogy az Orbán-kormány "Európa-szerte bírált törvényei" nem állnak összhangban a közösségi alapelvekkel. A szocialisták ezért úgy érzik: "itt az idő, hogy a kormány felhagyjon az európai normákba ütköző politikával, valamint érdemi válaszokat adjon a szóban forgó törvényeket ért bírálatokra". Varju László, az MSZP fejlesztéspolitikai kabinetvezetője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében hangsúlyozza: Brüsszel már nem csak a médiatörvény miatt figyeli aggodalommal az Orbán-kormány működését.
2011.01.26. 15:45
 
 
Diszkótragédia: már halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoznak
Már halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoz a BRFK a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen január 15-én történt, három fiatal életét követelő tragédia ügyében - közölte a rendőrség szerdán a honlapján. A rendőrségi felhívás és adatgyűjtés eredményeképpen megállapították, hogy a szórakozóhelyen a tragédia estéjén kialakult tülekedésben 14 ember szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket - olvasható a police.hu oldalon. Közölték, ezen adatok alapján a nyomozó hatóság halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytatja tovább az eljárást.
2011.01.26. 15:45
 
A Dick Marty-jelentés állításainak sürgős kivizsgálását sürgette a szerb elnök
Dick Marty svájci liberális képviselőnek a koszovói szervkereskedelemről szóló jelentése sürgős, teljes és független kivizsgálását kérte a nemzetközi közösségtől szerdán az Európa Tanács parlamenti közgyűlésén Boris Tadic szerb elnök. A parlamenti közgyűlés kedden vitatta meg a jelentést, majd elfogadott egy határozatot, amelyben felszólította Albániát és Koszovót, hogy folytasson le "komoly vizsgálatot" az ügyben. Tadic szerdai strasbourgi beszédében kijelentette, hogy a történtek felderítése érdekében ennek a határozatnak a meghozatala volt az első fontos lépés. Lényegesnek mondta, hogy a hasonló szörnyű bűncselekmények vádját "ne söpörjék a szőnyeg alá".
2011.01.26. 15:45
 
Az EU szerint Egyiptomnak meg kellene hallgatnia a tüntetők követeléseit
A politikai változásért tüntetők követeléseinek meghallgatására buzdította az egyiptomi vezetést szerdán az Európai Unió, párhuzamba állítva az egyiptomi eseményeket a tunéziai forradalommal, amely az elnök, Zine Ben Ali elűzésében csúcsosodott ki. Az EU ezúttal nem késlekedett kifejezni támogatását az egyiptomi demokratikus törekvések mellett, mert a tunéziai "jázminos forradalom" idején kritikák érték, amiért túl sokáig hallgatott a hatalomhoz való hozzáállásáról.
2011.01.26. 15:45
 
Kínában népszerűbb a kapitalizmus, mint Amerikában
Kínában népszerűbb a kapitalizmus, mint az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Franciaországban és egy sor más államban, ahol jóval mélyebben gyökerezik a szabadpiaci kapitalizmus, mint a kommunista vezetésű ázsiai országban - mutatta ki egy szerdán megjelent felmérés. A La Croix című francia katolikus napilapban megjelent közvélemény-kutatás szerint a kínai megkérdezettek 65 százaléka véli úgy, hogy a jelenlegi rendszer megfelelően működik, és nem kell változtatni rajta. Kína ezzel az első helyen végzett a felmérésbe bevont 10 ország közül. A davosi Világgazdasági Fórum nyitó napjára időzített felmérést a francia IFOP közvélemény-kutató intézet készítette, országonként 600 ember megkérdezésével, tavaly december 8-23. között.
2011.01.26. 15:45
 
Elküldték Stuttgartból a világbajnok Camoranesit
A VfB Stuttgart mindössze hat hónap elteltével megvált világbajnok olasz labdarúgójától, Mauro Camoranesitől. A tabella 17. helyén álló német klub szerdai bejelentése szerint a középpályás idény végéig szóló szerződését felbontották. "Ilyen a futball - mondta a 34 éves játékos. - Néha bekövetkeznek előre nem látható dolgok. Sajnos nem sikerült jól az együttműködés, pedig jól éreztem magam itt." Az argentin születésű Camoranesi csupán hét bajnokin lépett pályára, melyek közül az egyiken kiállították.
2011.01.26. 15:30
 
Férfi kézilabda-vb: utazás Kristianstadba és pihenés péntekig
Norrköping, Linköping és Jönköping után Kristianstadban játszik pénteken 18 órakor a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi világbajnokságon. A lengyelek elleni mérkőzésnek az a tétje, hogy a megszerzi-e a csapat az olimpiai selejtezős részvételt érő hetedik helyet, vagy pedig egy évet "izgulnia kell", mert a 2012. januári szerbiai Európa-bajnokság végeredménye alapján még a mostani nyolcadik pozíció is érhet kvalifikációs lehetőséget. A magyarok szerda délután fél háromkor érkeztek meg, közel háromórás buszút után Kristianstadba, s ezen a napon már nem edzenek.
2011.01.26. 15:30
 
Egy év alatt 16 százalékkal nőtt a Visa kártyás vásárlások száma
A Visa Europe közlése szerint a 2009 szeptember végétől 2010 szeptember végéig számított pénzügyi évben a Visa kártyás költések éves szinten 16 százalékkal bővültek Európában, ezzel több mint 1.000 milliárd euró forgalmat ért el a Visa Europe ebben az időszakban. Minden Európában elköltött 8 euróból 1 eurót Visa kártyával költenek el - mondták a nemzetközi kártyatársaság képviselői szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Joerg Metzelaers, a Visa Europe regionális területi vezetője elmondta: a betéti kártyák domináltak a fogyasztók vásárlási szokásai terén, mivel a Visa kártyás költések több mint 70 százaléka betéti kártyán történt.
2011.01.26. 15:30
 
Damu Roland és volt barátnője a bíróságon!
Embercsempészet vádjában bűnösnek találták és két év próbaidőre bocsátották Damu Roland egykori kedvesét, Palácsik Tímeát. Ezek után amennyiben kiderül, hogy a színész valóban nem erőszakolta meg, akár három évre is leültethetik.
2011.01.26. 15:22
 
 
Pekingben kisorsolták a rendszámtáblák januári adagját
Pekingben 17 ezer 600 szerencsés polgár kapott rendszámot: a forgalomba helyezési engedélyek januári adagját a televízióban és az interneten élőben közvetített sorsolással döntötték el szerdán. A kínai fővárosban uralkodó közlekedési helyzet további romlásának fékezésére bevezették, hogy éves darabszámban korlátozzák a kiadható rendszámok számát. Idén ennek megfelelően összesen 240 ezer darab új autó kerülhet engedéllyel forgalomba, körülbelül egyharmada a tavalyi mennyiségnek. Az első sorsolásra benevezett igénylők száma meghaladta a 210 ezret. A magánautók és az intézmények, vállalatok keretét külön-külön sorsolták.
2011.01.26. 15:15
 
Várja a Közszolgálati Kódexszel kapcsolatos véleményeket a médiatanács
A médiatanács az állampolgárok lehető legszélesebb körét vonná be a közmédiumok működésének alapelveit meghatározó Közszolgálati Kódex megalkotásába. Kiricsi Karola, a médiatanács szóvivője szerdán sajtótájékoztatón elmondta: a véleményeket a milegyenateveben@nmhh.hu e-mail címre várják. A február elsejei hivatalos felhívás után a javaslattételre még 45 napon át, azaz március közepéig lesz lehetőség postai úton is. A Közszolgálati Kódexet a médiatanács várhatóan tavasszal fogadja el, módosításáról a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának egyetértésével a tizennégy tagú, egyházi és civil szervezetek képviselőit tömörítő Közszolgálati Testület dönthet.
2011.01.26. 15:15
 
LMP: felkészületlenek a hivatalok a magán-nyugdíjpénztári ügyintézésre?
Az LMP közleménye szerint szerda reggel a hidegben utcán kígyózó sorok, tumultuózus jelenetek és hosszú álldogálás várt azokra, akik a Közép-magyarországi Nyugdíjbiztosító Igazgatóság Fiumei úti székházánál akartak nyilatkozni arról, hogy megőrzik magán-nyugdíjpénztári tagságukat. Az ellenzéki párt álláspontja szerint a legnagyobb kapacitású hivatal nincs felkészülve arra, hogy jelentős ügyfélforgalmat bonyolítson, holott a január 31-i határidő előtt vélhetően még többen próbáljak majd ügyüket itt elintézni.
2011.01.26. 15:15
 
Az M43-as autópálya 2013-ra készül el az országhatárig
A tervek szerint 2013 májusára készülhet el az M43-as autópálya Makó és az országhatár közötti szakasza - tájékoztatta a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerdán az MTI-t. Jelenleg a Makó és Nagylak közötti 23,1 kilométeres sztrádaszakasz építésének előkészítése folyik. A tervezett gyorsforgalmi út a 34,6 kilométerszelvénynél kétszer kétsávos autópálya-keresztmetszettel, burkolt leállósávval csatlakozik az M43-as a tervek szerint tavasszal elkészülő szakaszához.
2011.01.26. 15:15
 
 
Meghaladta a kétmilliárdot az internethasználók száma
Meghaladta a kétmilliárdot az internethasználók száma a világon a Nemzetközi Távközlési Unió (ITU), az ENSZ szakosított intézményének szerdai tájékoztatása szerint. "A kétezres évek elején még csak világszerte 500 millió mobiltelefon-előfizetés és 250 millió internethasználó volt" - mondta a sajtónak Hamadoun Touré, a Nemzetközi Távközlési Unió főtitkára. "2011 elejére ezzel szemben már ötmilliárd fölé emelkedett a mobiltelefon-előfizetések, és kétmilliárd fölé a világhálót használó emberek száma" - mutatott rá genfi tájékoztatóján.
2011.01.26. 15:00
 
Csökkennek az ingatlanárak Horvátországban
Horvátországban csökkentek az ingatlanárak az idén januárban az egy évvel korábbihoz képest, és gyakorlatilag stagnáltak tavaly decemberhez viszonyítva - derül ki a Centar Nekretnina ingatlanügynökség felméréséből, amit 528 ezer ajánlati ár alapján állított össze. Zágrábban januárban mindössze 0,4 százalékkal voltak magasabbak az árak az év első hónapjában mint decemberben, a tengerparton 0,2 százalékos csökkenést regisztráltak. Éves összevetésben 3,6 százalékkal csökkentek az árak a horvát fővárosban, és 4,2 százalékkal az Adriai-tenger partján.
2011.01.26. 14:45
 
 
Pokorni: az iskolai integráció ma rosszabbul áll, mint tíz éve
Pokorni Zoltán szerint az iskolai integráció ügye ma rosszabbul áll, mint tíz éve, a társadalom többsége pedig az elkülönítést támogatja. Az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának fideszes elnöke erről szerdán beszélt Budapesten, a Mit mondanak a tények? - Az új közoktatási törvény küszöbén című szakmai műhelysorozat első konferenciáján. Az Együttnevelés és külön oktatás című tanácskozáson Pokorni Zoltán rámutatott arra: Magyarországon teret nyert, sőt ma már többségi vélemény az oktatási elkülönítés, és néhány éve ez a vélemény harsánnyá is vált.
2011.01.26. 14:45
 
Gyermekek elleni fajtalankodás ügyét tárgyalta a Bács-Kiskun Megyei Bíróság
A gyermekeivel fajtalankodott a vád szerint az a dunavecsei férfi, akinek az ügyét szerdán tárgyalta a Bács-Kiskun Megyei Bíróság. A perben február 2-án hirdetnek ítéletet. A vádirat szerint a férfi és felesége az otthonukban együtt nevelték a nő 1996-ban született kisfiát és 2001-ben született közös lányukat, s a két gyerekkel a férfi fajtalankodott, illetve a kislányával közösült is. A per másodrendű vádlottja a férfi felesége, aki az ügyészség szerint tudott mindenről, de nem tett ellene semmit. A férfit és társát szemérem elleni erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják. Az ügyben Sárközy Szabolcs tanácsvezető bíró eddig hat tárgyalási napon folytatott bizonyítási eljárást.
2011.01.26. 14:45
 
 
Országjárásra indul az államfő
Országjárásra indul csütörtökön az államfő; Schmitt Pál körútja során minden megyébe ellátogat majd. A köztársasági elnök elsőként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tesz látogatást, ahol egyebek közt Felsőzsolcán megtekinti az új árvízvédelmi gát építési munkálatait. A köztársasági elnök utazásának célja, hogy közvetlenül találkozhasson az emberekkel - mondta Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Hozzátette: az államfő minden hónapban ellátogat majd egy megyébe; a látogatások pedig mindig egy-egy meghatározott téma köré szerveződnek. Az első látogatás központi témája a munkahelyteremtés és az oktatás lesz.
2011.01.26. 14:45
 
Napsütésre és -1, +3 fokra számíthatunk
Hajnalra a Dunántúlon helyenként sűrű köd képződhet. Csütörtökön szinte mindenütt számíthatunk több-kevesebb napsütésre, számottevő csapadék nem várható. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, majd az Alföldön megélénkül az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, -7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -1, +3 fok között alakul.
2011.01.26. 14:30
 
 
Közzéteszik a jobbikosok a róluk készült nemzetbiztonsági véleményeket
Nyilvánosságra hozzák a róluk készült nemzetbiztonsági szakvéleményeket azok a jobbikos képviselők, akik korábban ezen szakvélemények miatt nem foglalhatták el helyüket a parlamenti bizottságokban - jelentették be az érintett képviselők. A Staudt Gáborról, Balla Gergőről, Endrésik Zsoltról és Schön Péterről készült jelentések, Staudt Gábor elmondása szerint, annak alapján állapítottak meg nemzetbiztonsági kockázatot, hogy a képviselők részt vettek a Magyar Gárda Egyesület alapításában és működésében.
2011.01.26. 14:15
 
 
Australian Open: Nadal sérülés miatt kiesett
A combsérüléssel küszködő, világelső Rafael Nadal kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében. A már a meccs elején ápolást kérő és láthatóan nem egészséges spanyol sztárt honfitársa, David Ferrer búcsúztatta három szettben. A 2009-ben Melbourne-ben bajnok, s az előző három Grand Slam-tornán győztes Nadal tavaly szintén a nyolc között adta fel az Australian Opent, akkor térdproblémák miatt.
2011.01.26. 14:00
 
A Suez a bécsi választott bírósághoz fordul a Pécsi Vízmű ügyében
A bécsi választott bírósághoz fordul a francia Suez Environnement, hogy megoldást találjon az érdekeltségébe tartozó volt pécsi vízszolgáltató Pécsi Vízmű Zrt. körül kialakult vitára. "A vállalat számára ez az egyetlen logikus lépés, mert a kialakult helyzetben tizenöt hónapja, vagyis azóta nem történt érdemi előrelépés, hogy a pécsi önkormányzat és az általa újonnan alapított vízszolgáltató cég 2009-ben jogellenesen birtokba vette a Pécsi Vízművet, annak tulajdonát, és átvette működtetését" - írta a cég szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében. Hangsúlyozták: a döntésnek nincs közvetlen hatása az ügyben jelenleg is folyó magyarországi bírósági eljárásokra.
2011.01.26. 14:00
 
Árokba csúszott több jármű, köztük egy mentőautó Hajdú-Biharban
Árokba csúszott több jármű, köztük egy mentőautó szerdán Hajdú-Bihar megyében; többen megsérültek - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Kelemen Éva hadnagy elmondta: a Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti útszakaszon, a Keleti-főcsatorna előtt 3 kilométerre egy személygépkocsi árokba csúszott, a balesetben ketten megsérültek. A helyszínre tartó mentőautó nem messze onnan ugyancsak árokba csúszott. A mentőápoló és a gépkocsivezető könnyebben megsérült, őket egy másik mentőautóval a debreceni Kenézy Kórházba szállították. A személygépkocsi utasai nem sérültek meg, csak eláztak a vizes árokban - tudta meg az MTI a mentőszolgálat ügyeletesétől.
2011.01.26. 14:00
 
 
Tárki: tovább csökken a Fidesz szavazótábora
A Tárki Társadalomkutatási Intézet 2011. januári pártpreferencia-kutatása szerint - a november-december között kezdődött tendencia folytatásaként - az év első hónapjában kismértékben tovább csökkent a Fidesz-KDNP szavazótábora, miközben novemberhez képest csaknem másfélszeresére duzzadt a pártválasztásukban elbizonytalanodók aránya. Az intézet az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy a kormánypártok népszerűsége még mindig jelentősen meghaladja a hónapok óta rendkívül alacsony támogatottsággal bíró ellenzéki pártokét. Kiemelik: a Fidesz-KDNP-től távozó szavazók továbbra sem másik pártot támogatnak, hanem a bizonytalanok táborát növelik.
2011.01.26. 14:00
 
 
Egyiptomban a belügyminiszter betiltotta a tüntetéseket
Az egyiptomi belügyminiszter betiltott minden újabb tüntetést az országban azt követően, hogy előző nap a rendszerellenes megmozdulásokban több ezren vettek részt. Az Április 6. Ifjúsági Mozgalom, az előző tiltakozások kezdeményezője szerdán újabb tiltakozó gyűlésre szólított Kairó belvárosába. Időközben kórházban meghalt a keddi tüntetések negyedik áldozata. A 45 éves férfi a fővárostól keletre fekvő Szuezben hunyt el. Kedden a kikötővárosban két ember vesztette életét rendőrök gumilövedékeitől. Egy rendőr is meghalt kedden Kairóban, feltehetőleg egy kő találta fejen.
2011.01.26. 14:00
 
 
Újabb frekvenciát kapott a katolikus rádió és a Lánchíd rádió
A médiatanács szerdán úgy döntött: a szombathelyi vételkörzetben (107,4 MHz) a Magyar Katolikus Rádió, Balatonfüreden (96,2 MHz) a Lánchíd rádió kap ultrarövid-hullámú frekvenciát. A testület ülésén napirendre került a két nagy kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató műsorának sms-szavazása is. A médiatanács közleménye szerint a TV2-n futó Megasztár és az RTL Klubon látható X-faktor sms-szavazásával kapcsolatban számos panasz érkezett a nézőktől, a többi között azért, mert sikertelen küldés esetén is számlázott a szolgáltató. Az ügy a Gazdasági Versenyhivatalhoz kerül, de vizsgálja majd a média- és hírközlési biztos is - írták.
2011.01.26. 13:45
 
Megkezdődött a bankoknak ultimátumot adó VÉSZ-elnök pere
Megkezdődött szerdán a II-III. kerületi bíróságon Éliás Ádám kényszerítés miatt indult büntetőpere; a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) elnökét azzal vádolják, hogy 2009 júliusában a nagy nyilvánosság előtt is közzétett ultimátumot intézett a magyarországi bankszférához. Ebben a vádlott kijelentette, hogy a pénzügyi válság következtében megszaporodott árverések és kilakoltatások miatt, a társadalom védelme érdekében az általa vezetett mozgalom háborúban állónak tekinti magát a bankokkal. Felszólította több bank vezetőjét, hogy állítsák le az önhibájukból fizetésképtelenné lett adósok ingatlanjainak elárverezését, és az adósok kilakoltatását.
2011.01.26. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440[1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista