2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Háromszáz méteres zuhanást élt túl egy hegymászó
Több mint 300 méteres zuhanást élt túl kisebb karcolásokkal Skóciában egy 35 éves hegymászó, aki balesete ellenére kitart terve mellett, és még idén meg akarja hódítani a Mount Everestet. A férfi 305 métert zuhant, társai mentőhelikoptert hívtak hozzá. Mire megérkezett a segítség, a hegymászó összeszedte magát, és térképét tanulmányozta. "Amikor meghallottuk, hol zuhant le, rögtön a legrosszabbra gondoltunk" - mondta a mentőalakulat egyik tagja. A Sgurr Choinnich Mor 1094 méteres hegycsúcsa alatti terület rendkívül meredek, és a vastag hótakaró ellenére is nagyon sziklás. "Ahogy odaértünk, és megláttuk, hogy saját lábán áll, azt mondtuk, ilyen nem létezik" - mondta.
2011.01.31. 15:15
 
 
Előzetes alkotmányossági vizsgálat bevezetésén gondolkodik a kormány
Előzetesen véleményt nyilváníthatna az Alkotmánybíróság (Ab) a parlamenti vita szakaszában lévő, még zárószavazás előtt álló törvényjavaslatokról - e véleményezési jog bevezetésén gondolkodik a kormány. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egy hétfői, az alkotmányozás témakörében rendezett háttérbeszélgetésen elmondta: az 1990-es évek elején már volt ilyen hatásköre az Ab-nek, ezt azonban maga a testület semmisítette meg. Most viszont ennek újbóli bevezetésén gondolkodik a kabinet, hiszen "nagyon fontos, hogy minél alkotmányosabb legyen már a szavazás előtt is" egy-egy törvényjavaslat - tette hozzá.
2011.01.31. 15:00
 
LMP: a kormány a hazai szereplőkkel is egyeztessen a médiatörvényről
Az LMP arra szólítja fel a kormányt, hogy ne csak az Európai Bizottsággal (EB), hanem a hazai szakmai szervezetekkel és a parlamenti pártokkal is egyeztessen a médiatörvényről - mondta hétfőn Karácsony Gergely (LMP). A politikus "nagyon sajátosnak" nevezte, hogy a törvényről a nemzeti együttműködést hirdető és a szavai szerint az ország önállóságának visszaszerzését célként kitűző kormány csak az Európai Bizottsággal hajlandó tárgyalni. Emlékeztetett arra, hogy a médiatörvénnyel kapcsolatban ugyanis a kormánypártok semmilyen egyeztetést nem tartottak a belföldi szereplőkkel. Szavai szerint azt egy "törvénykezési cunami részeként" terjesztették be és "toltak át a parlamenti darálón".
2011.01.31. 15:00
 
 
Néhány ezer kárbejelentésre számítanak a biztosítók a földrengés miatt
Csaknem 600 kárbejelentés érkezett a két nagy lakásbiztosítóhoz hétfő délig a földrengés által érintett területekről; a biztosítók arra számítanak, hogy a teljes szám néhány ezer lehet. Az MTI-hez eljuttatott közlemények szerint az Aegonhoz 200, míg az Allianzhoz 375 kárbejelentés érkezett. Az Aegon becslése szerint a saját ügyfelei közül 2-3 ezer ember ingatlanjában keletkezett kár a szombati földrengéskor. A társaság néhány 100 millió forint kárral számol, az ügyfelek becslése szerint az eddig bejelentett 200 kár értéke mintegy 25 millió forint. A károk többségét Komárom-Esztergom és Fejér megyéből jelezték ennél a biztosítónál, komolyabb szerkezeti kár egy épületben sem keletkezett.
2011.01.31. 15:00
 
Izrael Mubarak támogatására kéri Washingtont és Európát
Bizalmas üzenetet küldött Izrael az Egyesült Államoknak és európai országoknak, azt kérve, hogy támogassák Hoszni Mubarak egyiptomi elnök rendszerének stabilitását, amelynek nagy tiltakozási hullámmal kell szembenéznie - írta hétfői számában a Háárec című izraeli újság. Az izraeli vezetők a hét végén elküldött üzenetükben hangsúlyozzák, hogy "a Nyugat és az egész Közel-Kelet érdeke az egyiptomi rendszer stabilitásának fenntartása - folytatja a lap. - Ezért fékezni kell a nyilvános bírálatokat Hoszni Mubarak elnökkel szemben." A hírt átvevő katonai rádió szerint ez az Egyesült Államoknak és azoknak az európai országoknak a bírálatát jelenti, amelyek már nem támogatják Mubarak elnök kormányzatát.
2011.01.31. 15:00
 
MSZP: az szja csökkentése vezetett "hárommillió ember kifosztásához"
Az MSZP szerint a személyi jövedelemadó (szja) "felső tízezernek kedvező" csökkentése vezetett a magán-nyugdíjpénztári rendszer szétveréséhez, "hárommillió ember kifosztásához". Török Zsolt, a szocialisták szóvivője hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány az adórendszer igazságtalan átalakítása miatt bekövetkező bevételkiesést akarta mérsékelni, ezért döntött előbb a magán-nyugdíjpénztári befizetések átutalásának 14 hónapra történő felfüggesztéséről, majd a megtakarítások "lenyúlásáról". Szavai szerint a költségvetésen keletkező lyuk létrejöttében közrejátszottak a "forint bedöntéséhez" vezető fideszes nyilatkozatok is, amelyek miatt a devizahitelesek törlesztőrészletei tovább emelkedtek.
2011.01.31. 14:45
 
Die Welt-riport a magyar médiatörvény ellenzőiről
Elvégre európaiak vagyunk, az EU közepén címmel közölt budapesti riportot hétfőn a Die Welt, alcímében megállapítva: Budapesten ellenállás kezd kibontakozni az új médiatörvénnyel szemben. Thomas Rose, a német konzervatív újság munkatársa felidézi, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nemrég az Európai Parlament előtt "a magyar nép megsértésének" minősítette a vitatott médiatörvényt bíráló külföldi hangokat. Nem csak Brüsszel figyelmeztette nyomatékosan a héten Budapestet a törvény módosítására: Magyarországon is kezd megfogalmazódni a bírálat Orbánnal szemben - folytatódik a riport.
2011.01.31. 14:45
 
 
Megszilárdította Oscar-esélyeit A király beszéde
A hétvégén A király beszéde című brit történelmi dráma megszilárdította Oscar-esélyeit azzal, hogy a hét végén a hollywoodi színészek és rendezők legfontosabb díjait is megkapta. Mint arról az MTI is beszámolt, a hollywoodi televíziós és filmszínészek céhe (SAG) szombaton Colin Firth-nek ítélte a legjobb színész díját a dadogással küzdő VI. György király megformálásáért. A film teljes stábja is elnyerte a SAG elismerését, egy nappal korábban pedig a hollywoodi rendezők céhe (DGA) nyújtotta át a legjobb rendező díját Tom Hoopernek, a dráma rendezőjének. A király beszéde ezt megelőzően hét Golden Globe-jelöléséből egyet váltott díjra: Colin Firth lett a legjobb színész.
2011.01.31. 14:45
 
Személyesen egyeztetne a kormány a médiatörvényről az EB-vel
Személyes egyeztetést javasol a médiatörvény ügyében a magyar kormány az Európai Bizottságnak az "üzengetések és félreértések" elkerülésére - közölte hétfőn a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, megerősítve: nyitottak a változtatás lehetőségére. Kovács Zoltán ezt azután mondta budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a magyar kabinet elküldte válaszlevelét az Európai Bizottságnak a testület médiatörvénnyel kapcsolatos aggályaira. Az államtitkár a levél ismertetését követően közölte: nyitottak arra, hogy a médiaügyekért felelős EU-biztos által felvetett pontokban "az általunk jelzett formában és gondolkodás mentén a változtatás lehetőségét megnyissuk".
2011.01.31. 14:30
 
 
Navracsics: a kormány elkötelezett az uniós jog érvényesülése mellett
A kormány elkötelezett amellett, hogy a magyar médiaszabályozás minden tekintetben megfeleljen az uniós jog által támasztott követelményeknek - írja Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes abban az MTI rendelkezésére bocsátott hétfői keltezésű válaszlevélben, amelyben az Európai Bizottságnak a médiatörvénnyel kapcsolatos aggályaira reagált. A közigazgatási és igazságügyi miniszter mindhárom - a kiegyensúlyozott tájékoztatás kötelezettségének kiterjesztésével, a jogszabály területi hatályával és a médiumok regisztrációjával kapcsolatos - bizottsági észrevétel esetében érvel a magyar szabályozás mellett.
2011.01.31. 14:30
 
Férfi tenisz-világranglista: Djokovic felzárkózott
Az Australian Openen diadalmaskodó szerb Novak Djokovic felzárkózott a második helyen álló, s a melbourne-i elődöntőben általa legyőzött svájci Roger Federer mögé a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A versenyeket szervező ATP hétfői közlése szerint az élen változatlanul a spanyol Rafael Nadal áll. A legjobb magyar, Balázs Attila jelenleg a 197. a rangsorban.
2011.01.31. 14:30
 
 
Szalai helyett Tököli lesz a magyar labdarúgó-válogatott keretben
Tököli Attilát hívta be hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a hétvégén megsérült Szalai Ádám helyett Egervári Sándor szövetségi kapitány. A Kecskemét 34 éves csatára hét év után öltheti magára ismét a címeres mezt, amennyiben a szakvezetőtől játéklehetőséget kap jövő hét szerdán az Azerbajdzsán elleni, Dubajban sorra kerülő barátságos mérkőzésen. Szalai szombaton térdszalagszakadást szenvedett, amikor klubja, az FSV Mainz kaiserslauterni vendégjátéka során a 8. percben összeütközött Tobias Sippellel, a hazaiak kapusával. A találkozót 1-0-ra a Mainz nyerte.
2011.01.31. 14:00
 
Esnek a részvényárfolyamok, drágul az olaj az egyiptomi zavargások miatt
Európa-szerte jelentős csökkenést jeleznek a vezető tőzsdemutatók az egyiptomi zavargások miatt; az északi-tengeri Brent kőolaj ára a 100 dollárhoz közelít; az egyiptomi font négyéves mélypontra esett a dollárhoz képest, magával rántva a devizákat a térségben, emelkedik a szuverén adósságok biztosításának a költsége is a régióban. A befektetők attól tartanak, hogy az elégedetlenségi hullám átterjed a Közel-Kelet más államaiba, illetve egyes észak-afrikai országokra is.
2011.01.31. 14:00
 
 
Megkezdődött a milliárdos pénzmosással vádolt volt büntetőbíró pere
Megkezdődött a milliárdos pénzmosással, bűnszervezetben elkövetett adócsalással vádolt egykori büntetőbíró és két társának pere a Fővárosi Bíróságon (FB) hétfőn. A bűnüldöző hatóságok szerint az elsőrendű vádlott - aki korábban sok évig a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve az FB büntetőbírája volt, majd pedig az ügyvédi kamarából történő kizárásáig ügyvédként tevékenykedett - jogtanácsosként fél évtizede valótlan adatokkal cégeket hozott létre, hogy ezek segítségével gazdasági bűncselekményeket kövessenek el jobbára külföldi, részben a jelen eljárásban megvádolt, részben ismeretlenül maradt személyek.
2011.01.31. 14:00
 
 
Sikeres csődegyezség a Vértesi Erőműnél
Elfogadták a hitelezők a csődeljárás alatt lévő Vértesi Erőmű Zrt. megtérülési ajánlatát a hétfői hitelezői egyezségi tárgyaláson - közölte a társaság az MTI-vel. A Vértesi Erőmű közleménye szerint a társaság haladéktalanul benyújtja az elfogadott dokumentumot a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságnak, amelynek jóváhagyása után a társaság csődeljárása hitelezői egyezséggel lezárul. Az egyeztető tárgyaláson a biztosított hitelezők 100 százaléka, a nem biztosított hitelezők közel 90 százaléka fogadta el a VÉRT ajánlatát és szavazta meg az egyezséget. A mostani megegyezés alapján a Vértesi Erőmű Zrt. mintegy 5,6 milliárdot fizet ki egy összegben hitelezőinek.
2011.01.31. 13:45
 
 
Még két hétig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe
Valamivel több mint két hetük van a diákoknak arra, hogy eldöntsék, melyik felsőoktatási intézménybe adják be felvételi kérelmüket; a jelentkezők 8.280 képzés közül választhatnak február 15-ig. Jelentkezni továbbra is két módon, elektronikus és hagyományos, postai úton lehet. Az e-felvételizőknek nem kötelező dokumentumaikat is elektronikus úton benyújtaniuk, illetve az eljárási díjat is rendezhetik csekken. Fontos tudnivaló, hogy az e-felvételi hitelesítés vagy e-aláírás nélkül érvénytelen. A hitelesítés határideje az e-felvételizők számára február 23.
2011.01.31. 13:45
 
Orbán: ne állítsák szembe a versenyképességet a szolidaritással az EU-ban
Az Európai Uniónak el kell kerülnie, hogy belső vitáiban szembeállítsák a versenyképességet és a szolidaritást, mert akkor az utóbbi veszíteni fog - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben, az Európai Bizottságnak az unió felzárkóztatási (kohéziós) politikájáról rendezett konferenciáján. A tanácskozás kiemelt előadói között felszólaló kormányfő hangoztatta: azt is ki kell mondani, hogy a kohéziós politika nem egyszerűen redisztribúciós, a forrásokat újraelosztó politika, hanem egyúttal versenyképesség-javító rendszer is. Az ebből eddig részesedő régiók jelentős eredményeket tudtak felmutatni - tette hozzá.
2011.01.31. 13:45
 
A kazah elnök előre hozott elnökválasztást akar
A kazah elnök hétfőn kezdeményezte, hogy tartsanak előre hozott elnökválasztást az országban. Televíziós szózatában bejelentette, nem fog népszavazást rendezni államfői megbízatásának 2020-ig történő meghosszabbításáról. Előzőleg a kazah alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette és elutasította az államfő hivatali idejének meghosszabbításáról szóló népszavazást. A hivatalos menetrend szerint az elnökválasztás 2012-ben lenne esedékes Kazahsztánban.
2011.01.31. 13:45
 
NFM: a lehető legolcsóbb repülőjegyekkel utaztatták a delegációkat
A lehető legolcsóbb repülőjegyekkel utaztatta és utaztatja a jövőben is a delegációit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). A külföldi tanácskozásokon az ország anyagi teherbíró képességének megfelelő költséghatékony megoldásként csak a legszükségesebb anyagi és emberi erőforrásokkal vettek részt - reagált a tárca hétfői állásfoglalásában arra, hogy az MSZP szerint luxusutazási irodát működtet a kormány. A szocialista Szabó Imre volt környezetvédelmi miniszter az MTI-hez múlt pénteken eljuttatott közleményében azt írta: az NFM előbb egy 9 fős delegációt utaztatott Kínába 10 millió forintért, majd tizenhét hivatalnokot küldött Cancún tengerpartjára, 18 millió forintos költségkeretben.
2011.01.31. 13:30
 
Felmentették az 1949-ben népellenes bűntettért elítélt miskolci ezredest
A Legfelsőbb Bíróság hétfőn Budapesten hozott ítéletében bűncselekmény hiányában felmentette az 1949-ben népellenes bűntettért a Népbíróságok Országos Tanácsa által elítélt miskolci ezredest, néhai Balassa Kálmánt; ezzel helyt adott Balassa Zsuzsanna, az ezredes csaknem 80 esztendős lánya felülvizsgálati kérelmének. A felülvizsgálati eljárásban felmerült 7500 forintos költséget az állam fizeti. Az ítélet ellen fellebbezésnek és felülvizsgálatnak nincs helye - közölte a Legfelsőbb Bíróság tanácsának elnöke, Kónya István.
2011.01.31. 13:30
 
 
Navracsics elküldte az EB-nek a médiatörvénnyel kapcsolatos válaszlevelet
A kormány elkötelezett amellett, hogy a magyar médiaszabályozás minden tekintetben megfeleljen az uniós jog által támasztott követelményeknek - írja Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes abban a válaszlevélben, amelyben az Európai Bizottságnak a médiatörvénnyel kapcsolatos aggályaira reagál. A közigazgatási és igazságügyi miniszter mindhárom - a kiegyensúlyozott tájékoztatás kötelezettségének kiterjesztésével, a jogszabály területi hatályával és a médiumok regisztrációjával kapcsolatos - bizottsági észrevétel esetében érvel a magyar szabályozás mellett.
2011.01.31. 13:30
 
 
Hat jelentősebb utórengése volt a szombati földrengésnek
Eddig hat jelentősebb utórengés követte a szombat esti, a Richter-skála szerint 4,7-es erősségű oroszlányi földmozgást - áll a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Földrengésjelző Obszervatóriumának honlapján. Az intézet által közreadott információk szerint a legerősebb, 3-as erejű utórengés vasárnap késő este történt (21:59), ezt követte a legutóbbi, 2,8-as erősségű, hétfőre virradó éjjel (1:25). Nem sokkal a földrengés után két utórengést észleltek még szombaton, ezek erőssége 2,1, illetve 2,2 volt (19:05, 19:18), majd szintén 2,2-est mértek vasárnapra virradó éjszaka (1:19), és 2,4-est vasárnap délután (14:34).
2011.01.31. 13:30
 
 
Enyhítették a büntetéseket a Zuschlag-ügyben
Enyhítette a Szegedi Ítélőtábla másodfokon a Zuschlag János és társai ellen folyó perben kiszabott büntetéseket, az egykori szocialista politikus büntetését 8 év 6 hónapról 6 évre mérsékelte a táblabíróság. Az Ítélőtábla a volt politikust társtettesként, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében és annak kísérletében részben tettesként, bűnsegédként, illetve felbujtóként, továbbá magánokirat-hamisítás vétségében, valamint felbujtóként elkövetett bűnpártolás vétségében mondta ki bűnösnek. Zuschlag János 2007. szeptember 21-e óta van előzetes letartóztatásban, így - az azóta eltelt időt beszámítva - 2013 szeptemberében szabadulhat. Az ítélőtábla mellőzte az elsőfokú bíróság által kiszabott vagyonelkobzást.
2011.01.31. 13:15
 
A Sauber is bemutatta új autóját
A Lotus után a svájci székhelyű Sauber istálló is bemutatta hétfőn az idei Forma-1-es szezonra készült autóját. A Ferrari-motor hajtotta C30-at a csapat két pilótája, a japán Kobajasi Kamui és az újonc mexikói Sergio Perez Mendoza leplezte le a valenciai pályán. "Rendszeresen pontokért szeretnénk harcolni, és nagyot akarunk javítani előző évi nyolcadik helyezésünkön" - mondta Peter Sauber csapatfőnök, akinek ez lesz a 19. szezonja az autósport elitkategóriájában. Az autós gyorsasági világbajnokság március 13-án kezdődik Bahreinben.
2011.01.31. 12:45
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökken. A Mol egy hete a benzin árát bruttó 3 forinttal csökkentette, míg a gázolajé nem változott. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.01.31. 12:45
 
 
A Fővárosi Közgyűlés dönthet a Sziget-szerződésről
A Fővárosi Közgyűlés következő, februári ülésének napirendjére veszik az óbudai Sziget fesztivállal kapcsolatos szerződést - jelentette be Tarlós István főpolgármester a testület hétfői ülésén. A főpolgármester elmondta: azért kell a fővárosnak új szerződést kötnie a Sziget Kft.-vel, mert a cég és a korábbi városvezetés által kötött megállapodás lejárt. Mint fogalmazott, a szóbeli megállapodás tehát akkor válik valósággá, ha az új szerződést és annak keretein belül a "megcélzott számokat", a "konkrét tételeket" a Fővárosi Közgyűlés is elfogadja. Közlése szerint ezzel a Sziget szervezői is tisztában vannak.
2011.01.31. 12:45
 
Februárban évértékelő beszédet tart Gyurcsány Ferenc
Február 18-án évértékelő beszédet tart Gyurcsány Ferenc (MSZP) - tájékoztatta az MTI-t a volt miniszterelnök titkársága hétfőn. A közlemény szerint a volt miniszterelnök-pártelnök, a MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának elnöke "értékeli az ország és a kormány állapotát, beszél az ellenzék, ezen belül az MSZP helyzetéről és saját politikai szándékairól is." A rendezvény helyszínét később hozzák nyilvánosságra.
2011.01.31. 12:45
 
Berlusconi egyezséget ajánlott az ellenzéknek
Az úgynevezett "Rubygate" botrányba bonyolódott, a parlamentben csak gyenge többséggel támogatott olasz kormányfő, Silvio Berlusconi egyezséget ajánlott a baloldali ellenzéknek a gazdasági növekedés fellendítése és az államadósság csökkentése érdekében. A Corriere della Sera című napilapban megjelent nyílt levélben a nőügyei miatt "Lovagnak" gúnyolt miniszterelnök felajánlotta a legfőbb ellenzéki párt, a Demokrata Párt vezetőjének, hogy "működjenek együtt a parlamentben, és pártosság és előítéletek nélkül vitassák meg a tervet az olasz gazdasági növekedés fellendítésére".
2011.01.31. 12:45
 
LMP: az államnak nem a helyi demokrácián kellene spórolnia
Az LMP szerint az államnak nem a helyi demokrácián kellene spórolnia - kommentálta Szilágyi Péter a belügyi államtitkár MTI-nek adott interjúját. Tállai András egyebek között azt nyilatkozta, jövőre pénzügyileg tiszta lappal indulhatnak az önkormányzatok, ami azt jelenti, hogy az állam még az idén fel kívánja számolni a szektor működési nehézségeiből fakadó adósságokat. Mint mondta, az idén újra akarják szabályozni az önkormányzatok helyét és szerepét az alkotmányban, majd ezt követően egy új önkormányzati törvényben; ez számos kérdést felvet, köztük azt: szükséges-e, hogy a legkisebb településeknek is önálló polgármestere, képviselő-testülete, bizottságai és jegyzője legyen.
2011.01.31. 12:30
 
Borult idő, -1,-6 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint országszerte borult, párás időre lehet számítani, keleten zúzmarás köddel, de főként az Északi-középhegységben rövid napos időszakok is lehetnek. Számottevő csapadékra nincs kilátás, de egy-egy helyen ónos szitálás, szemcsés hó előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -9 fok között várható, északon kisebb körzetekben ennél még hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -1 és -6 fok között valószínű.
2011.01.31. 12:30
 
Kiszámlázza az iszapömlés kárelhárításának tényleges költségeit az FKF
Kiszámlázza a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az iszapkatasztrófa elhárítása során ténylegesen felmerült költségeit az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak - döntött egyhangúlag a Fővárosi Közgyűlés hétfőn. György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes arra hívta fel a figyelmet előterjesztésében, hogy az FKF Zrt. aktív segítséget nyújtott a katasztrófa elhárításához. A cég a többi között öt nagy teljesítményű mosó-locsológépet, meleg vizes mosóval felszerelt kisteherautót, műhelyautót, valamint azokhoz személyzetet biztosított. A gépek november 5-éig több mint 2600 üzemórát teljesítettek.
2011.01.31. 12:30
 
 
Jövő hétfőn mutatják be a Grosicsról készült dokumentumfilmet
Schmitt Pál államfő és Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében jövő hétfőn a Millenáris Parkban lesz a díszvetítése az Aranycsapat legendás labdarúgójáról, Grosics Gyuláról szóló dokumentumfilmnek. A hétfői sajtótájékoztatón kiderült, hogy az 55 perces, Keresztlécen című alkotás nemcsak a sportpályafutását, hanem egész élettörténetét bemutatja a 85. születésnapját pénteken ünneplő korábbi kiváló kapusnak. A film nyilvános vetítései még szervezés alatt vannak, de már érkezett megkeresés külföldi megjelenésre, így szinte biztosra vehető, hogy Londonban vagy éppen Brüsszelben is megtekinthető lesz.
2011.01.31. 12:15
 
MSZP: az önkormányzatok most szembesülnek a költségvetés igazságtalanságaival
Az MSZP szerint az önkormányzatok most, költségvetésük elkészítésekor szembesülnek azokkal az igazságtalanságokkal, amelyek a központi büdzsét jellemzik. Tóth József XIII. kerületi polgármester, a Baloldali Önkormányzati Közösség elnöke hétfőn emlékeztetett arra, hogy a Fidesz ellenzékben a tavalyi költségvetés tervezetét az önkormányzatok szempontjából átgondolatlannak, megalapozatlannak, kockázatosnak és embertelennek nevezte. Ugyanakkor a központi költségvetés önkormányzati fejezetének szerkezete idén sem változott, ellenben elvonások történtek - fejtette ki. Hozzátette: az önkormányzatok nem kapták vissza azt a 120 milliárd forintot, amelyet a kormánypártok ellenzékben megígértek.
2011.01.31. 12:15
 
Henry Cavill lesz Superman Zack Snyder új filmjében
Henry Cavill brit színész kapta Superman szerepét Zack Snyder készülő filmjében. A Warner Bros. filmstúdió a hét végén ismertette az egyelőre cím nélküli újabb Superman-vállalkozás szereposztását. Snyder, a 300 című történelmi akciófilm rendezője közleményben dicsérte Cavillt, megjegyezve, hogy szerinte "tökéletes választás" született. A 28 esztendős brit színész a Tudorok című tévésorozat egyik szerepében vált közismertté. A magyar nézőkhöz a Trisztán és Izolda, valamint a Csillagpor című filmjei is eljutottak. Superman kalandjaiból utoljára 2006-ban készült film, akkor Bryan Singer készítette el saját változatát. A Superman visszatér című filmben Brandon Routh játszotta a címszerepet.
2011.01.31. 12:15
 
 
Chirac felesége cáfolta, hogy a volt francia államfő Alzheimer-kórban szenved
Jacques Chirac volt francia államfő felesége cáfolta, hogy férje Alzheimer-kórban szenved és jelezte: az exelnök jelen lesz márciusban kezdődő perén. "Ez hazugság! Olyan szavakat adtak a számba, amelyeket soha nem ejtettem ki, fel vagyok háborodva azon, amit tegnap olvastam a Le Journal du Dimanche-ban (JDD) ... Az orvosok azt mondták, hogy nem Alzheimer-kórban szenved. Én hiszek nekik" - mondta Bernadette Chirac hétfőn az Europe 1 kereskedelmi rádiónak adott interjújában."Ha a férjem ebben a betegségben szenvedne, megmondanám" - tette hozzá, de azt elismerte, hogy a volt elnöknek "problémái vannak a járásával, a hallásával" és időnként emlékezetkiesése is van.
2011.01.31. 12:15
 
 
Oroszlányban vasárnap is megmozdult a föld
Oroszlányban vasárnap este hét és tíz óra körül kisebb utórengéseket észleltek, ezek azonban nem okoztak károkat. A szombati 4,8-as erejű földrengést követően hétfő délelőttig 150 kárbejelentés érkezett a városházára - tájékoztatta Papp Péter alpolgármester hétfőn MTI-t. "A polgármesteri hivatal minden bejelentett esetet végigjár. Az önkormányzati intézményekben a városháza megkezdi a károk felszámolását, a lakókat pedig tanácsokkal segítik a biztosítási ügyintézésben" - tette hozzá.
2011.01.31. 12:00
 
Felgyorsult az infláció az euróövezetben
Az euróövezetben több mint 2 éves csúcsra emelkedett az infláció januárban. Az Eurostat hétfőn közölt becslése szerint a fogyasztói árak 2,4 százalékkal emelkedtek januárban az egy évvel korábbihoz képest a 17 tagú euróövezetben. Az uniós statisztikai hivatal becslése megfelel az elemzői előrejelzéseknek. Az idén januárinál nagyobb inflációt legutóbb 2008 októberében mértek, akkor 3,2 százalékos volt a drágulás mértéke. Az Eurostat nem közölt havi adatokat, és az éves érték alakulásának hátterét sem világította meg részletekkel. Elemzők az élelmiszer és az energia drágulásának tulajdonítják az infláció megugrását.
2011.01.31. 12:00
 
Az energiainfrastruktúra finanszírozása is téma a brüsszeli tanácskozáson
Az EU-országok energetikai rendszereinek összekapcsolásához, az egységes európai energiapiac megteremtéséhez szükséges infrastruktúra finanszírozása az egyik vitatéma az uniós külügyminiszterek hétfőn Brüsszelben kezdődött tanácskozásán - tájékoztatták az MTI-t uniós források. A tagállami kormányokat képviselő miniszterek az úgynevezett általános ügyek tanácsaként eljárva - Martonyi Jánosnak, a magyar diplomácia vezetőjének az elnökletével - egyebek közt az EU-országok állam- és kormányfőinek energiaügyi, illetve innovációs kérdésekkel foglalkozó pénteki csúcstalálkozóját készítik elő.
2011.01.31. 11:45
 
Zágrábi tenisztorna: Balázs nem jutott a főtáblára
Balázs Attila vereséget szenvedett az osztrák Stefan Koubektől a 450 ezer euró összdíjazású, zágrábi keménypályás férfi tenisztorna selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára. A torna honlapja szerint a hétfői mérkőzés mindössze 51 percig tartott. Magyar férfi teniszező 2004 óta nem szerepelt ATP-torna főtábláján egyesben, akkor az idejekorán visszavonult Sávolt Attila játszott az elitmezőnyben. Selejtező, 3. forduló: Koubek (osztrák)-Balázs A. 6:2, 6:1.
2011.01.31. 11:45
 
 
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a 212 milliárd forintos forrásmegosztást
A Fővárosi Közgyűlés hétfői ülésén a képviselők egyhangúlag elfogadták a főváros és a kerületek közötti forrásmegosztásról szóló rendeletet. A testület 212 milliárd forint elosztásáról döntött; ennek mintegy 47 százaléka a fővárost, míg 53 százaléka a 23 kerületi önkormányzatot illeti egy bonyolult számítás alapján. A kerületek így összességében 113 milliárd forintot kapnak a forrásmegosztásból, míg a főváros 99 milliárd forintot. Az előterjesztő, Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes emlékeztetett arra, hogy az önkormányzatokat a különböző adókból osztottan megillető bevételeket a törvény alapján osztják szét.
2011.01.31. 11:45
 
A Budapesti Közlekedési Központ menedzseli a fővárosi közlekedési beruházásokat
A Fővárosi Közgyűlés hétfői ülésén egyhangúlag úgy döntött, átadja 18 fővárosi közlekedési beruházás menedzselését a Budapesti Közlekedési Központnak; a projekteket korábban a Főpolgármesteri Hivatalon belül menedzselték. György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes javasolta a közgyűlésnek, hogy adják át a közlekedésfejlesztési projekteket a BKK-nak, mert - mint az előterjesztésben írta - a BKK akkor tudja ellátni feladatait (így a közlekedésfejlesztési projektek kidolgozását, lebonyolítását), ha irányítása alatt tartja a Fővárosi Önkormányzatnál folyamatban lévő uniós támogatású közlekedésfejlesztési projektek megvalósítását is.
2011.01.31. 11:30
 
 
Vasárnaptól tilos dohányozni a BKV-megállókban
Tilos lesz dohányozni február 6-ától a BKV megállóiban; nem lehet majd rágyújtani az autóbuszok, a villamosok, a trolibuszok, a fogaskerekű, a sikló, a libegő és a HÉV megállóiban. Korábban a játszótereken, azok környezetében és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a "füstölgést". A dohányzási tilalom megszegőit 50 ezer forintra büntethetik a közterület-felügyelők. Azokon a helyeken, ahol nem egyértelmű, meddig tart a megálló területe, a járdaszegélytől számítva két méter széles lesz a védett terület, a hosszúsága pedig az adott járműtípus méretétől függ. A leghosszabb tiltott zóna a HÉV megállókban lesz, ahol 120-szor kétméteres területen lesz tiltott a dohányzás.
2011.01.31. 11:30
 
Bene Barnabás nyert 1500 méteren Pozsonyban
Bene Barnabás nyerte meg a férfi 1500 métert a Pozsonyban rendezett nemzetközi fedettpályás atlétikai viadalon. A magyar szövetség honlapja szerint a pécsi középtávfutó 3:47.60 perces idővel ért célba. Mellette még Kerekes Gréta végzett dobogós helyen, ő 8.56 mp-cel második lett 60 m gáton. A viadal legjobb eredményét a kubai távolugró, Wilfredo Martinez érte el, aki 8,08 méterrel győzött.
2011.01.31. 11:15
 
Agyi szkennelés árulhatja el, sikerül-e leszoknia a dohányosnak
Jóval nagyobb eséllyel jelezhető előre, hogy ki fog valóban leszokni a dohányzásról, ha az érintettek agyi aktivitását követik bizonyos filmek megtekintése közben, mint amikor az önbevalláson alapuló elszánást veszik alapul - állítják vizsgálataik alapján amerikai kutatók. A Health Psychology című szakfolyóiratban hétfőn ismertetett tanulmányba 28 erősen dohányzó felnőttet vontak be. A résztvevőknek a cigarettáról való leszokást népszerűsítő kisfilmeket vetítettek le, közben pedig mágneses rezonanciás képalkotó eljárás (MRI) segítségével követték nyomon agyi aktivitásukat.
2011.01.31. 11:15
 
Tájékoztatási fokozat Debrecenben a szálló por miatt
Debrecenben a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke túllépte a tájékoztatási küszöbértéket, ezért az önkormányzat elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte Pál Csaba, a polgármesteri hivatal sajtóreferense hétfőn az MTI-vel. A rövid távú meteorológiai előrejelzések szerint az időjárási alaphelyzetben jelentős változás nem valószínű, így a levegőminőség számottevő javulása nem várható - tette hozzá. A szmogban elsősorban a légúti betegségben szenvedők, az idősek és a kisgyermekek a veszélyeztetettek. Ezért javasolják, hogy ők kerüljék a szabadban való tartózkodást, és a szellőztetést lehetőleg a déli, kora délutáni órákban végezzék.
2011.01.31. 11:15
 
Az ajkai timföldgyár sérült gátjánál nem észlelték a földrengést
Az ajkai timföldgyár sérült zagytározójának gátján lévő automata mérőműszerek nem észlelték az Oroszlány térségében szombaton regisztrált földrengést - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-vel. Az OKF közleménye szerint befejeződött a tavaly októberi vörösiszapömlés nyomán a gépjárművekben keletkezett károk felmérése; Devecser önkormányzatának adatai szerint a térségben talált gépjárművek száma meghaladta a lakossági bejelentések szerint károsodott autók számát, jelenleg vizsgálják a be nem jelentett járművek eredetét. A lerakókba vasárnap nem szállítottak szennyezett anyagot, az újjáépítésen 92 ember dolgozott 273 munkagéppel.
2011.01.31. 11:15
 
Kövér László Brüsszelbe látogat
Kétnapos hivatalos látogatásra Brüsszelbe látogat kedden Kövér László. Az Országgyűlés elnöke egyebek között találkozik José Manuel Barossoval, az Európai Bizottság elnökével, és Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével is - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a parlament sajtófőnöke. Kövér László megválasztását követően első alkalommal látogat Brüsszelbe, aminek különös fontosságot ad, hogy a tanács magyar EU-elnökségének idején az Országgyűlésre is fontos feladatok hárulnak - áll a közleményben.
2011.01.31. 11:00
 
 
Ismét szmogriadó van Várpalotán
Ismét szmogriadó van Várpalotán, a riasztási fokozatot Talabér Márta polgármester azután rendelte el, hogy a kisméretű szálló por koncentrációja két egymást követő napon meghaladta a riasztási küszöbértéket - közölte az önkormányzat hétfőn a honlapján. A lakosságot arra kérik, hogy mérsékeljék a sok légszennyező anyagot kibocsátó dízelüzemű, illetve kétütemű járművek használatát, és lehetőség szerint a saját gépjármű helyett a közösségi közlekedést használják. A polgármester a légszennyezettség további romlásának megelőzésére kéri, hogy Várpalota egész területén mérsékeljék a szén-, fa- és olajtüzelésű fűtőberendezések használatát.
2011.01.31. 11:00
 
 
Az elmúlt egy hónap tapasztalatairól egyeztetett Orbán és Van Rompuy
A soros EU-elnökségi teendőkről és az elmúlt egy hónap tapasztalatairól is egyeztetett hétfő reggel Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke - közölte Szijjártó Péter. A magyar kormányfő szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében hozzátette, a megbeszélésen téma volt a hét végén esedékes Európai Tanács-ülés is, amelynek napirendjén az energiapolitika fontos kérdései szerepelnek.
2011.01.31. 11:00
 
US PGA: Woods rosszul kezdte az évet
Rosszul sikerült Tiger Woods idei bemutatkozása, miután csak a 43. helyen zárt a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a US PGA Tourba tartozó Farmers Insurance Open elnevezésű viadalon, San Diegóban. A korábbi világelső az első két napon még megbízhatóan játszott, s ugyan csütörtökön (69 ütés) és pénteken (69) sem állt a közvetlen élmezőnyben, a szombati (74) és a vasárnapi (75) gyengélkedése nyomán a középmezőny aljára csúszott. Az 5,8 millió dollár összdíjazású tornát az amerikai Bubba Watson nyerte meg 272 ütéssel, egy ütéssel megelőzve honfitársát, Phil Mickelsont. Woods 15 ütéssel maradt el a sikeréért 1,08 millió dollárral jutalmazott 32 éves játékostól.
2011.01.31. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429[1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista