2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Nézőpont Intézet: az LMP visszacsábítható az alkotmányozási folyamatba
A Nézőpont Intézet szerint a kormánypártok az Alkotmánybíróság "hatásköreinek csorbítatlan visszaállítására" tett ígérettel "visszacsábíthatják" az LMP-t az alkotmányozás folyamatába, és ezzel elszigetelhetik a "Gyurcsány Ferenc megalkuvást nem tűrő bojkottját" tovább támogató szocialistákat. Szánthó Miklós, a Nézőpont Intézet elemzője emlékeztet: korábban mindkét ellenzéki párt azért lépett ki az Országgyűlés alkotmány-előkészítő bizottságából, mert a Fidesz-KDNP-kormánytöbbség tavaly novemberben korlátozta az Alkotmánybíróság felülvizsgálati és megsemmisítési jogosítványait.
2011.01.31. 20:00
 
Mintegy 700 dolgozóját elbocsátja az észak-erdélyi autópályát építő Bechtel
Mintegy hétszáz dolgozóját elbocsátja az észak-erdélyi autópályát építő Bechtel amerikai vállalat. A Bechtel a romániai Kolozs (Cluj) és Bihar (Bihor) megyei munkaerő-elosztó ügynökséghez elküldött iratai szerint 563 dolgozót küld el Kolozs megyében, és 119-et Bihar megyében. Az amerikai vállalat ebben a két erdélyi megyében működtet építőtelepet. Grigore Pop szakszervezeti vezető szerint a munkások hétfőn kapták kézhez az elbocsátásukra vonatkozó figyelmeztető levelet, amely 20 napig érvényes, ezt követően a vállalat elküldheti őket.
2011.01.31. 19:45
 
 
Minden képviselő leadta vagyonnyilatkozatát
Az Országgyűlés valamennyi, összesen 385 aktív képviselője leadta saját és hozzátartozói vagyonnyilatkozatát a hétfői határidőig - közölte Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke. A politikus közleményében emlékeztet: a nyilvános képviselői vagyonnyilatkozatok február 1-jétől válnak megtekinthetővé az Országgyűlés honlapján. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény alapján a honatyák minden év január 1-jétől számított harminc napon belül kötelesek az Országgyűlés elnökénél a törvény melléklete szerinti vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozatot tenni.
2011.01.31. 19:45
 
 
Kroes üdvözli, hogy a magyar kormány kész módosítani a médiatörvényt
Üdvözölte Neelie Kroes, az Európai Bizottság médiaügyekért is felelős alelnöke, hogy a magyar kormány egyértelműen jelezte levelében: szükség esetén kész módosítani a médiatörvényt. A holland biztos megerősítette, hogy a bizottság megkapta megkeresésére a kormány válaszát Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettestől. Üdvözölte azt is, hogy a magyar hatóságok "elérhetők" a levélben jelzett témák megvitatására. Az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője viszont egyáltalán nem tartja kielégítőnek a választ. Sajtóhírekre hivatkozó, hétfő esti közleményében Guy Verhofstadt úgy vélte, a Brüsszelbe küldött levélben továbbra sincs válasz a "fő vádra".
2011.01.31. 19:45
 
Az EU a demokratikus törekvések érvényesítésére szólította fel Egyiptomot
Az Európai Unió nyilatkozatban ismerte el az egyiptomi lakosság demokratikus törekvéseinek jogosságát, és úgy foglalt állást, hogy e törekvéseket gondosan megválasztott intézkedésekkel kell érvényesíteni. Az EU-országok külügyminiszterei által hosszas vita után Brüsszelben elfogadott közös állásfoglalás nem szólította fel Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt a távozásra, de sürgette, hogy "rendezett átmenet" során, "széles megalapozottságú kormányzattal" valósítsák meg az országban "az érdemi demokratikus reformok valódi folyamatát", tartsák tiszteletben a jogállamiságot, az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat, tegyék lehetővé "szabad és tisztességes választások" megtartását.
2011.01.31. 19:45
 
Martonyi: jelentős a haladás az EU-csúcs záródokumentumának előkészítésében
Az uniós országok külügyminiszterei jelentős haladást értek el a pénteki energiaügyi és innovációs EU-csúcs előkészítésében - közölte brüsszeli sajtótájékoztatóján Martonyi János, a magyar diplomácia irányítója. Hétfői ülésükön a miniszterek - az úgynevezett általános ügyek tanácsaként eljárva - a soros EU-elnökséget ellátó Magyarország külügyminiszterének elnöklete alatt megvitatták a pénteki brüsszeli EU-csúcs záródokumentum-tervezetét. Bár a szövegben még számos tisztázandó pont maradt, a mostani előkészítő tanácskozás nagyon hasznos és eredményes volt - mondta Martonyi.
2011.01.31. 19:30
 
 
Szex- és játékfüggővé tett egy férfit a Parkinson-kórra szedett gyógyszere
Bíróság előtt támadja az egyik legnagyobb gyógyszergyártó céget egy francia férfi, aki azt állítja, hogy Parkinson-kórjára szedett gyógyszere szex- és játékfüggőséget váltott ki nála. A beteg Nantes-ban vitte perre a brit GlaxoSmithKline vállalatot a Requip nevű gyógyszer miatt. A férfi ügyvédei szerint szerint a szer miatt radikálisan megváltozott a páciens viselkedése azóta, hogy 2003-ban felírták neki a gyógyszert, amely a dopamintermelést hívatott stimulálni. A nős, kétgyerekes apánál játékszenvedély alakult ki, elvesztette a család megtakarításait, és még lopott is. Emellett hiperszexualitás alakult ki nála, az interneten hirdeti magát, és transzvesztita hajlamai lettek.
2011.01.31. 19:30
 
Andy Carroll brit rekordösszegért lesz a Liverpoolé
A két klub mindenben megállapodott, így Andy Carroll, a Newcastle United válogatott futballistája a Liverpoolhoz igazol. A brit sajtó hétfői híradása szerint a Liverpool 35 millió fontot fizet majd a csatárért, ami átigazolási csúcsnak számít két angol klub között. A 22 éves játékosnak már csak a szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie. Carroll szerződtetésével szinte biztosra vehető, hogy Fernando Torres, a Liverpool világbajnok spanyol csatára néhány órán belül csapatot vált, ugyanis hamarosan lezárul a téli átigazolási szezon.
2011.01.31. 19:15
 
 
Hajnal Tamást kölcsönadták a Stuttgartnak
Az idény végéig kölcsönben a német labdarúgó Bundesliga 17. helyén álló VfB Stuttgartnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a listavezető Borussia Dortmund magyar válogatott középpályása. A két klub hétfőn egyezett meg a 29 éves irányító kölcsönadásáról, s a dortmundiak bejelentése szerint ha a Stuttgart az élvonalban marad, tárgyalhatnak a futballista végleges megvásárlásáról. Hajnal 2008 nyarán, a Karlsruher SC-től szerződött Dortmundba, ahol első szezonjában kitűnően játszott, stabil kezdő volt, és öt gólt lőtt, illetve 11 gólpasszt adott. A 2009/2010-es idényben már nem nyújtott ennyire meggyőző teljesítményt, legfőképp azért, mert hosszú ideig sérüléssel bajlódott.
2011.01.31. 19:15
 
Such György került az állami filmes cégek élére
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) vezérigazgatója 2011. február 1-jével Such Györgyöt, a Magyar Rádió volt elnökét nevezte ki a Dialóg Filmstúdió Kft., a Hunnia Filmstúdió Kft. és az Objektív Filmstúdió Kft. élére, és február 15-től Such György lesz a Budapest Filmstúdió Kft. ügyvezetője is - közölte az MNV Zrt. "Az MNV Zrt. az egyszemélyes állami tulajdonban lévő filmstúdiók új vezetőjétől azt várja el, hogy érvényesítse a hatékony gazdálkodás szempontjait, és magas színvonalon lássa el a társaságok filmgyártással, illetve -forgalmazással kapcsolatos tevékenységét" - olvasható a közleményben.
2011.01.31. 19:15
 
 
Túl a 95 ezren a maradó pénztártagok száma
Az este hat órai zárás előtt fél órával 95.016 pénztártag nyújtott be nyilatkozatot arról, hogy a magán-nyugdíjrendszerben kíván maradni - tudta meg az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságtól (ONYF) az MTI. Ahol zárásig nem tudták befogadni a nyilatkozatokat a hat óráig kiadott sorszámok alapján, tovább nyitva tartanak az ügyfélszolgálatok. A magán-nyugdíjpénztári tagoknak 2011. január 31-ig kellett dönteniük arról, hogy a magán- vagy az állami nyugdíjrendszer tagjai kívánnak lenni a jövőben. A nyilatkozatot kizárólag személyesen, a nyugdíjbiztosítási igazgatóságoknál, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál, illetve az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnál lehetett megtenni.
2011.01.31. 19:15
 
Kifizette az OBA a Jógazda biztosított betéteit
Kifizette a Jógazda Szövetkezeti Takarékpénztár biztosított betéteit az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a január 31-i határidőig. Az államilag garantált betétek tulajdonosai is megkapják pénzüket, amint pecsét kerül az alap és az állam közötti szerződésre. A nem biztosított betétek birtokosai a felszámolási eljárásban érvényesíthetik igényüket. A Jógazda tevékenységi engedélyét tőkeproblémák miatt január elején visszavonta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), és kezdeményezte a takarék felszámolását. A takarékszövetkezetnél mintegy 6.500 betétes 9,8 milliárd forintja fagyott be.
2011.01.31. 19:15
 
A Partiumban ezrek érdeklődnek az egyszerűsített honosítás iránt
Csupán a Partiumban több ezerre tehető azoknak a száma, akik érdeklődnek az egyszerűsített honosítás iránt, és több százan készek összeállított iratanyagukkal a magyar külképviseletekhez vagy valamelyik magyarországi anyakönyvi hivatalhoz fordulni - hangzott el a nagyváradi Demokrácia Központban. Az eseményen részt vett Tőkés László európai parlamenti alelnök, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke, Toró T. Tibor, az EMNT ügyvezető elnöke, Wetzel Tamás miniszteri biztos, Orbán Mihály, az EMNT Partiumi Régió elnöke és Zatykó Gyula, a partiumi Demokrácia Központok igazgatója.
2011.01.31. 19:15
 
A leszbikusok tovább élnek?
Mint mindenről erről is készült kutatás Angliában. És hogy miért? Hát láttak Önök már öreg leszbikus párt?
2011.01.31. 19:02
 
A bizottsági képviseletvezető szerint az eddigi mérleg pozitív
Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője szerint a 2011. első félévi soros magyar EU-elnökség eddigi mérlege pozitív, eddig egyetlen ülésen sem merült fel, hogy Magyarország ne lenne alkalmas az elnökségre. A képviseletvezető egy hónappal a magyar elnökségi start után azt mondta, hogy a magyar elnökségi program tartalmával és kiegyensúlyozottságával, az euró megvédésének fő céljával az Európai Bizottság teljesen egyetértett; a januárban Gödöllőn megrendezett négy informális miniszteri tanácskozást tárgyszerű légkörben tartották. A felek álláspontja összhangban volt, és a tanácskozások technikai-logisztikai részletei is osztatlan elismerést arattak - mondta.
2011.01.31. 19:00
 
 
Vízbe fulladt egy magyar férfi Ecuadorban
Ecuador partjainál az óceánba fulladt egy magyar férfi, akinek a vízen úszó holttestére a helyi lakosok találtak rá - adta hírül az El Diario című ecuadori napilap internetes változata. M. Roland még pénteken a késői órákban tűnt el a Santa Marianita nevű halászfalu partjainál. A vele együtt fürdőző barátnője, M. Szilvia a lap értesülése szerint azt mondta, hogy barátját egy erős hullám ragadta magával. A tűzoltóság nagy erővel keresni kezdte a 35 éves férfit, bár a dagály és a sok cápa nehezítette a munkát. M. Roland vízen úszó holttestére végül hétfőn bukkant rá néhány helybeli, akik szintén részt vettek felkutatásában. A halál pontos okát igazságügyi orvosszakértői boncolás után állapítják meg.
2011.01.31. 19:00
 
 
Lemond Kopits György a Költségvetési Tanács elnöki posztjáról
Lemond Kopits György, a Költségvetési Tanács elnöke február 8-i hatállyal tisztségéről, és az ezzel kapcsolatos jogairól - áll abban a levélben, amelyet Kopits György Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének címzett január 31-i dátummal. A lemondás okaként Kopits György azt nevezte meg, hogy a személyével szembeni bizalom nyilvánvalóan megszűnt, valamint azt, hogy december 31-e előtti Költségvetési Tanács és a január elsejétől hatályos új Költségvetési Tanács között semmilyen szempontból nincs tartalmi jogfolytonosság.
2011.01.31. 18:45
 
 
Valószínűleg nem kell elrendelni a fővárosban a riasztási fokozatot
A vasárnapi, illetve a hétfő délutánig mért előzetes adatok alapján valószínűleg nem kell elrendelni a szomgriadó riasztási fokozatát kedden a fővárosban. Ha viszont az időjárás kedvezőtlenül alakul, és életbe lép riasztási fokozat, reggel hat órától a gépjárműforgalmat is korlátozhatják - közölte a fővárosi önkormányzat. Utóbbi esetben a Fővárosi Közgyűlés szmogriadó-rendelete szerint a rendszámtáblán fekete és piros színű hatszögletű környezetvédelmi plakettel ellátott gépjárművek a szmogriadó riasztási fokozatának ideje alatt nem közlekedhetnének kedden.
2011.01.31. 18:30
 
 
Nem hagyhatja el Ukrajnát Julija Timosenko
Az ellene folyó vizsgálat miatt nem hagyhatja el Ukrajnát Julija Timosenko volt miniszterelnök. Az ukrán főügyész hivatalának hétfői közlése szerint attól lehet tartani, hogy a hatalommal való visszaéléssel és sikkasztással vádolt Timosenko disszidálásra használna fel egy külföldi utat. A volt miniszterelnök Brüsszelbe kívánt utazni, hogy találkozzon Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével és más vezető politikusokkal. Julija Timosenko tagadja az ellene tavaly decemberben felhozott vádakat, s azt állítja, hogy azok politikai indíttatásúak, azért születtek, mert politikai ellenfele, Viktor Janukovics államfő - aki legyőzte őt a tavalyi elnökválasztáson - el akarja hallgattatni.
2011.01.31. 18:30
 
 
Cozma-ügy: újabb tanú ismerte fel az egyik támadóban Raffael Sándort
Egy tanú - mint eddig már több is - Raffael Sándor elsőrendű vádlottban ismerte fel a "véres fejűt", azaz Marian Cozma egyik támadóját a Veszprém Megyei Bíróságon a Cozma-ügy hétfői tárgyalásán. A fiatal férfi vallomása szerint ő éppen a Patrióta lokál előtt az utcán levegőzött, amikor kivágódott az ajtó, és a kézilabdázó Marian Cozma futott ki rajta, utána pedig még néhány sporttársa. Őket "cigány férfiak követték - egyiküknek véres volt a feje -, s Cozma az utcára kiérkező cigányokkal elkezdett kiabálni". A tanú szerint Cozmát a sporttársai próbálták visszatartani, de "ő megindult a cigányok felé, és elkezdődött a verekedés".
2011.01.31. 18:00
 
Halálos baleset a 42-es főúton Földes és Berettyóújfalu között
Letért az útról és fának csapódott egy román rendszámú személyautó a 42-es számú főút Földes és Berettyóújfalu közötti szakaszán; az autó utasa a helyszínen meghalt, a vezetőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a rendőrség az MTI-vel hétfő délután. Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: egyelőre nem derült ki, hogy az autó miért sodródott le az útról. A helyszínelés az érintett szakaszon félpályás útzár mellett jelenleg is folyik - tette hozzá az őrnagy.
2011.01.31. 18:00
 
 
Az ügyészségen a West Balkán-ügy iratai
Nyolc ember ellen élt vádemelési javaslattal a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztályának Életvédelmi Osztálya a január 15-én a West Balkán szórakozóhelyen történt tragédiával kapcsolatban - közölte a rendőrség. Az ügyben keletkezett iratokat a BRFK hétfőn adta át a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészségnek. A szórakozóhelyen hárman meghaltak, a jelentkezések és a felkutatások alapján további 14 ember nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérülést szenvedett. A bűncselekmény nyomozati szakaszában a nyomozók több házkutatást tartottak, ezek során különböző dokumentumokat, iratokat, szerződéseket foglaltak le - közölte a rendőrség.
2011.01.31. 18:00
 
 
Zűrzavar a kairói repülőtéren, sok ország menekíti ki polgárait
Zűrzavar uralkodik Kairó nemzetközi repülőterén, külföldiek ezrei igyekeznek elmenekülni a belpolitikai válság és tüntetések sújtotta Egyiptomból. A kairói repülőtéren déltájban elterjedt egy bejelentés a dán, német, kínai, brit és kanadai utasok csoportjai között, hogy kormányuk gépeket küldött értük, s erre ideges tülekedés indult a kapuk felé. Az Egypt Air hétfőn felújította járatait nagyjából 14 órás szünet után, amelynek oka a kijárási tilalom és a szolgálatba állítható személyzet szűkössége volt. Számos ország kezdte már meg vagy készíti elő állampolgárainak kimenekítését.
2011.01.31. 18:00
 
 
Kiosztották díjaikat a filmkritikusok
Átadták a Magyar Filmkritikusok Díjait Budapesten; a fődíjat Hajdu Szabolcs kapta a Bibliothéque Pascal című filmért, az életműdíjat több évtizedes kimagasló művészi teljesítményéért Mészáros Márta rendező vette át. A legjobb női főszerep díját Török-Illyés Orsolya vehette át a Bibliothéque Pascalban nyújtott alakításáért, a legjobb férfi főszereplőnek Nagy Zsoltot találták a kritikusok a Kolorádó Kidért, valamint A Nibelung-lakóparkért. Szintén a Kolorádó Kid és A Nibelung-lakópark című filmben nyújtott alakításáért vehette át a legjobb női epizódalakítás díját Sárosdi Lilla, míg a legjobb férfi epizódalakításért járó elismerést Szervét Tibor kapta az Apacsok című filmben nyújtott teljesítményéért.
2011.01.31. 17:45
 
BUX: -0,62 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 140,66 pontos, 0,62 százalékos csökkenéssel, 22.709,35 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,02 százalékkal 22.350 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,66 százalékkal 5.565 forintra csökkent.
2011.01.31. 17:30
 
 
A Külügyminisztérium Egyiptom egészére kiterjesztette figyelmeztetését
Az egyiptomi nagyvárosok biztonsági helyzetének további romlása és a közbiztonsági helyzet egyelőre kiszámíthatatlan kimenetele miatt a Külügyminisztérium az I-es, utazásra nem javasolt országok és térségek kategóriájába sorolja át Egyiptomot. A tárca közleménye szerint a Külügyminisztérium a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségével történt egyeztetést követően döntött így. A Külügyminisztérium a kommünikében hangsúlyozza, hogy a kairói magyar nagykövetség jelentése és az utazási irodák helyi képviselőinek tájékoztatása alapján a jelenleg a Vörös-tenger melletti üdülőhelyeken tartózkodó magyar turisták biztonságban vannak.
2011.01.31. 17:30
 
Befagyasztották a bukott tunéziai elnök külföldi javait
Az EU-országok külügyminiszterei hétfőn Brüsszelben úgy döntöttek, hogy befagyasztják Zin el-Abidin ben Ali bukott tunéziai államfő és felesége külföldön elérhető javait - közölték diplomáciai források. Uniós értesülések szerint a közeli napokban hasonló szankcióval sújthatják a megdöntött tunéziai vezető több tucat egykori munkatársát is. A gyanú szerint az érintettek az évek során a közjavak jelentős részét hasították ki saját maguknak. Az unió segítséget ígért a tunéziai átmeneti kormánynak a szabad választások megszervezéséhez. Hétfőn uniós küldöttség repült Tuniszba, hogy a helyszínen mérje fel a helyzetet.
2011.01.31. 17:30
 
Új főszerkesztők a Magyar Rádióban
Molnár Pál az MR1-Kossuth Rádió, Mikó Róbert az MR2-Petőfi Rádió új főszerkesztője - erősítette meg Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tanácsadója hétfőn az MTI-nek. Kinevezésükről Fazekas Csaba, az alap vezérigazgatója január 24-i hatállyal döntött. Molnár Pál dolgozott a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél és a Heti Válasznál, 2004 óta a Magyar Rádió munkatársa, 2009 májusától társadalompolitikai szerkesztőség vezetőjeként, a Vasárnapi újság szerkesztőjeként és riporterként dolgozott. Mikó Róbert eddig az MR2-Petőfi Rádió technikai rendezője volt.
2011.01.31. 17:15
 
 
Felfüggesztik a magyar charterjáratokat Egyiptomba
Az utazási irodák úgy döntöttek, felfüggesztik a charterjáratokat Egyiptomba a január 25-én kezdődött kormányellenes tüntetések miatt - mondta Molnár Judit, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) szóvivője hétfőn az MTI-nek. Elmondta: hétfőn egyeztettek az érintett utazási irodák és a Külügyminisztérium szakemberei a kialakult helyzetről. Úgy döntöttek, hogy a most Egyiptomban lévő mintegy 400 utast az utazási szerződésnek megfelelően szombaton, illetve vasárnap hazahozzák, ezt követően azonban nem indítanak új charterjáratot addig, amíg nem rendeződik a helyzet Egyiptomban.
2011.01.31. 17:15
 
 
Általános sztrájkra és tiltakozó menetre szólítottak fel a szervezők Egyiptomban
Hétfőtől általános sztrájkot, keddre pedig egymilliós tiltakozó menetet szerveznek Egyiptomban a harminc éve uralkodó Hoszni Mubarak elnök lemondását követelő tüntetők. "Éjjel eldöntöttük, hogy keddre szervezünk egy megmozdulást, amelyen a remények szerint egymillió ember vesz majd részt" - mondta Íd Muhammad szervező. A tiltakozó menetet az "Április 6." nevű ifjúsági mozgalom javasolta. A sztrájk a szuezi munkások ötlete volt, akik késő vasárnap szólították fel az egyiptomiakat a munka beszüntetésére. Hozzájuk várhatóan többen is csatlakoznak majd, hogy nagyobb nyomatékot adjanak követeléseiknek. Szuez, Kairó és Alexandria az elmúlt hat napban véres zavargások színhelye volt. A három nagyvárosban kijárási tilalom van érvényben.
2011.01.31. 17:15
 
Mubarak kinevezte a belügyi és a pénzügyi tárca új vezetőjét
Kinevezte új kormányának bel-, és pénzügyminiszterét Hoszni Mubarak egyiptomi elnök hétfőn, és az Ahmed Safík vezette kormány le is tette az esküt. A külföldi befektetők által kedvelt előző pénzügyminisztert, Juszef Butrosz-Gálit Szamír Mohamed Radván váltja fel. A tüntetőkkel szembeni könyörtelen fellépéséről ismert Habib al-Adeli előző belügyminiszter helyére Mahmut Vagdi, a kairói bűnügyi nyomozásokat vezető tábornok kerül. Egy újonnan létrehozott minisztérium, a régiségügy élére Záhi Havvászt, az ország külföldön is ismert vezető muzeológusát nevezték ki.
2011.01.31. 17:15
 
 
Azonosították a szilveszterkor Moszkvában felrobbant asszonyt
Azonosították azt az asszonyt, aki egy bérelt moszkvai házban szilveszterkor robbanás áldozata lett, s akinek balesete a minapi domogyedovói robbantásos merénylet ügyében végül is nyomra vezette a hatóságokat: Ibragimhalil Daudov dagesztáni bandavezér felesége volt az illető - mondták el hétfőn a rendvédelmi szerveknél lévő források. Közlésük szerint az 1961-ben született Daudov az egyik legaktívabb, legkeményebb és legfelkészültebb szélsőséges, sorkatonai éveit Afganisztánban töltötte, három éve csatlakozott az illegális fegyveresekhez, és hosszabb ideje körözik terrorista jellegű cselekmények, egyebek között rendőrök megölése miatt.
2011.01.31. 17:15
 
Megkezdődött a nigeri elnökválasztás
Megkezdődött a nigeri elnökválasztás, amellyel a nyugat-afrikai ország a tavalyi katonai puccsot követően visszatérhet a demokrácia útjára. A választások legesélyesebb jelöltjei Mahamadou Issoufou egykori ellenzéki politikus, valamint Seini Oumarou és Hama Amadou egykori kormányfők. Kevéssé valószínű, hogy a tíz jelölt közül - akik között az ország történetében először egy nő is van - az első fordulóban bárkinek is sikerül megszereznie a szükséges abszolút többséget. A következő fordulót március 12-re tűzték ki. Niger jelentős uránérc-kincse ellenére a világ egyik legszegényebb országa.
2011.01.31. 17:15
 
 
Csúcson a gyapot ára, drágulhatnak a ruhák
Az idén tovább fog drágulni a gyapot, miután tavaly már 150 százalékkal minden idők legmagasabb szintjére szökött fel az ár - állítják az Európában meghatározó brémai gyapottőzsde elemzői. Rontja a kilátásokat, hogy az egyiptomi zavargások akadályozhatják a gyapotexportot is. Ennek nemcsak az az oka, hogy a válság elmúltával növekszik a kereslet, hanem a kedvezőtlen időjárás miatt gyenge a gyapottermés. Az elemzők rámutattak arra, hogy a spekuláció a gyapotot is felfedezte.
2011.01.31. 17:00
 
 
Médiatörvény: Martonyi szerint meg fognak történni a szükséges kiigazítások
A magyar médiatörvényt illetően "meg fognak történni a szükséges kiigazítások" - közölte hétfőn Brüsszelben újságírókkal Martonyi János külügyminiszter. Megerősítette, hogy a Neelie Kroes EU-biztos által a törvénnyel kapcsolatban felvetett kifogásokra adott hivatalos magyar választ megküldték az Európai Bizottságnak. "Abszolút mértékben meg vagyok győződve arról, hogy meg fogjuk találni a mindenki számára megfelelő megoldást" - fogalmazott a törvénymódosítási készséget jelző magyar válaszlevéllel kapcsolatban Martonyi János.
2011.01.31. 16:45
 
 
Nép- és világzenei tehetségkutató indul Budapesten
Folkbeats címmel tehetségkutató sorozat indul autentikus népzenét és világzenét játszó fiatalok számára a budapesti Fáklya Klubban, ahol február 5-től szombatonként ismerkedhet meg a közönség a versenybe beválogatott összesen negyven előadóval, illetve együttessel. A megmérettetésre csaknem százan jelentkeztek az országból és a határon túli magyarlakta településekről. Közülük a szakmai zsűri kategóriánként 15-15, a közönség pedig - internetes szavazás útján - 5-5 előadót juttatott be a szombaton induló versenybe, amelynek fődíja mindkét kategóriában egy legalább kéthetes észak-amerikai turné.
2011.01.31. 16:30
 
Eb-selejtezők: a belépők harmada elkelt a magyar-hollandra
Alig néhány napja lehet jegyet venni a magyar-holland labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre, máris a belépők harmada elkelt. A Puskás Ferenc Stadionban március 25-én 20:30 órakor kezdődő találkozóra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) információja szerint 25.311 tikettet lehet értékesíteni, s ebből 8349 fogyott el, köztük a hollandoknak szánt 2627 jegy. A gyerekszektorba meghirdetett kedvezményes belépőkre többszörös volt az igény a lehetőségekhez képest, így az MLSZ köszöni az iskolák lelkesedését, de a jegyek elkeltek.
2011.01.31. 16:15
 
 
Dzsudzsák 2015-ig hosszabbított a PSV Eindhovennél
További két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését Dzsudzsák Balázs - erről hétfőn a magyar válogatott labdarúgó klubja, a PSV Eindhoven számolt be a honlapján. A 24 éves szélső 2008 januárjában szerződött az eindhoveni alakulathoz, amellyel rögtön bajnoki címet nyert. Az elmúlt években alapemberré vált az együttesben, ebben az idényben tíz bajnoki gólnál jár. Az eddigi 32 válogatottbeli fellépésén öt gólt szerző Dzsudzsákot több nyugati élcsapattal is hírbe hozták a téli átigazolási szezonban, legutóbb a francia élvonalban listavezető Lille jelentkezett be érte, amely sajtóhírek szerint tíz millió eurót (2,7 milliárd forint) kínált érte.
2011.01.31. 16:15
 
Ashton párbeszédre szólítja fel Mubarakot
Az ellenzéki csoportokkal való párbeszédre szólította fel Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt hétfőn Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. Az EU-országok külügyminisztereinek brüsszeli tanácskozására érkezve Ashton sajnálkozásának adott hangot amiatt, hogy Egyiptomban a kormányellenes tüntetések során emberek haltak meg. A további vérontás elkerülése érdekében visszafogottságot kért az érintett felektől, beleértve a rendőrséget is. Felszólította az egyiptomi hatóságokat, hogy bocsássák szabadon az őrizetbe vett békés tüntetőket.
2011.01.31. 16:15
 
 
Távozik posztjáról a DBR Metró Projekt Igazgatóság vezetője
Az Fn.hu hétfői értesülései szerint távozik posztjáról Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság (DBR) projektigazgatója. A honlap szerint Klados Gusztáv szerződését sokkal rosszabb anyagi feltételekkel akarták megújítani, amit a "nemzetközileg megbecsült és jelenleg is több ajánlattal csábított szakember" nem fogadott el. Tarlós István főpolgármester azt mondta Klados Gusztáv maga kérte menesztését a DBR éléről. Klados az MTI-nek azt nyilatkozta: a BKV be tudja fejezni a 4-es metró kivitelezését. Kitért rá: nem foglalkozott azzal, hogy mennyi a fizetése, korábban ugyanis azért vállalta el a feladatot, mert látta, hogy baj van, és tud segíteni.
2011.01.31. 16:15
 
 
Az aerobik jót tesz az agynak
Jót tesz az aerobik az agynak: már egy könnyebb edzés révén növekszik az agy egy bizonyos területe, ezzel pedig a javul az emlékezőképesség - derítették fel tudósok. Az amerikai tanulmány szerint éppen ezért még idős korban sem késő elkezdeni a sportolást, ellenkezőleg: a korral járó feledékenység feltartóztatható a megfelelő edzéssel. Az időseknél zsugorodik a hippokampusz - az előagy egyik része -, amely felelős az emlékezés folyamatáért. A zsugorodás mértéke még egészséges embereknél is évente 1-2 százalék - mutattak rá a kutatók.
2011.01.31. 16:00
 
Az élmezőny a célja az új autóval a Forma-1-es Renault-nak
A Lotus és a Sauber után a Renault istálló is hétfőn mutatta be idei Forma-1-es versenyautóját, amellyel a legerősebb riválisokkal szeretne harcba szállni a győzelmekért. A francia csapat a Lotus sportautógyárral kötött együttműködési megállapodás értelmében Lotus Renault néven indul a 2011-es szezonban, s az R31-es kódjelű versenygép a kooperációnak is köszönhetően a Lotus legendás, az 1970-es, s 80-as években látott fekete-arany festését örökölte meg. A 26 éves Kubica csapattársa az elmúlt évhez hasonlóan idén is az orosz Vitalij Petrov lesz.
2011.01.31. 16:00
 
Az MSZP visszautasítja a Jobbik elnökének szavait
Az MSZP határozottan visszautasítja Vona Gábornak, a Jobbik elnökének szombati szavait a cigányság helyzetének kezelésével kapcsolatban és hiányolja, hogy a kormány nem reagált a nyilatkozatra; szerintük az Orbán-kormánynak "illene már végre" bemutatnia a roma integrációval kapcsolatos kormányzati programot. Nyakó István MSZP-s országgyűlési képviselő hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök szombaton, pártja évadnyitó rendezvényén többek között arról beszélt, hogy "le kell lassítani a cigányság népszaporulatát".
2011.01.31. 16:00
 
 
Az iskolai lemorzsolódás csökkentését célzó tervet indított az EU
Az iskolai lemorzsolódás csökkentését célzó európai uniós cselekvési tervet jelentett be az Európai Bizottság. Az unióban évente több millió fiatal hagyja ott az iskolai oktatási, illetve képzési rendszert legfeljebb alsó középfokú végzettséggel. Ez megnehezíti számukra a munkavállalást, és hátráltatja a gazdasági és társadalmi fejlődést - áll a testület közleményében. Az akcióterv abban nyújt segítséget a tagállamoknak, hogy megvalósítsák a középtávú uniós növekedési és foglalkoztatási program (Európa 2020) egyik fő célkitűzését, amelynek értelmében az iskolai lemorzsolódás uniós átlagát a jelenlegi 14,4 százalékról az évtized végére 10 százalék alá kellene csökkenteni.
2011.01.31. 16:00
 
Eddig 41 embert telepítettek ki Hajdú-Biharban a belvíz miatt
Hajdú-Bihar megye 12 településén eddig 41 embert kellett kitelepíteni a belvíz miatt, őket önkormányzati lakásban, rokonoknál vagy albérletben helyezték el - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság. Jelenleg a megyében a belvíz - közvetve vagy közvetlenül - 4 önkormányzati ingatlant, 277 magántulajdonú lakóingatlant, összesen 965 lakost veszélyeztet. A belvíz ellen védekező településeken a közlemény szerint szivattyúzást, csatornatisztítást, homokzsákos védekezést és vízkormányzási feladatokat végeznek. Gondot jelent a külterületi vízelvezető rendszerek visszaduzzadása, amely megakadályozza a belterületi vízelvezetést.
2011.01.31. 15:45
 
Szijjártó: a kormány az MSZP-vel szemben az emberek oldalára állt
A miniszterelnök szóvivője szerint Török Zsolt és Korózs Lajos szocialista politikusok nyilatkozatai azt bizonyítják, hogy "a szocialisták nem tudnak napirendre térni afölött, hogy a nemzeti ügyek kormánya az MSZP-vel anyagi és politikai összefonódásban lévő milliárdos spekulánsok helyett az emberek oldalára állt." Így reagált Szijjártó Péter hétfői közleményében az MSZP-s politikusok kijelentéseire. A miniszterelnök szóvivője leszögezte: az elmúlt nyolc év gyakorlatával ellentétben a kormány a választói felhatalmazásnak és nem spekuláns pénzügyi csoportok akaratának kíván megfelelni.
2011.01.31. 15:30
 
Átfogó Kárpát-medencei szórványstratégia készül
Átfogó Kárpát-medencei szórványstratégia készül a tervek szerint az év végéig - hangzott el a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) szaktestületének hétfői budapesti ülése utáni sajtótájékoztatón. Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár a tematikus ülés után elmondta: azt kérték a résztvevőktől, készítsenek adatbázist, amelyből megismerhető a szórványban élők helyzete, és amelyre felépíthető a megmaradásukat segítő stratégia. Bodó Barna, a Máért Kárpát-medencei szórványalbizottságának elnöke kiemelte: mindenképpen lépni kell ebben, mert az elmúlt húsz évben mintegy 200 ezerrel csökkent a határon túli magyarok száma.
2011.01.31. 15:30
 
 
McCabe átadja a Ferencváros vezetését
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa bejelentette, elérkezettnek látja az időt arra, hogy a klub vezetését másra bízza. A brit üzletember távozását az ftc.hu-n azzal indokolja, hogy az egyesület nem kapott magyar részről szponzori támogatást, s a jelenlegi támogatók közül többen is megszegték kötelezettségeiket. Kitért arra is, hogy egy igen jelentős nagyságú, a Zrt. által befizetett áfát már hosszú ideje nem térített vissza az APEH, valamint, hogy a televízió a csapat minden egyes mérkőzését közvetíti, így elmaradtak a jegybevételből várt összegek.
2011.01.31. 15:30
 
 
Diszkótragédia: szerdán tárgyalja a kormány a jogszabály-módosítást
Összeállította a kormány által létrehozott munkacsoport azt a jogszabálytervezetet, melynek célja, hogy a jövőben ne fordulhassanak elő olyan tragédiák, mint január 15-én Budapesten, a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen - közölte a kormányszóvivő. Nagy Anna elmondta, a munkacsoport javaslata szerdán kerül a kabinet elé, a módosuló szabályozás részleteit ezt követően ismertetik. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter korábban azt mondta, a vonatkozó európai irányelvet figyelembe véve is van lehetőség arra, hogy a kereskedelmi tevékenységet végzők esetében ne csupán bejelentési kötelezettség legyen, hanem engedélyezési eljárás is.
2011.01.31. 15:30
 
Leminősítette Egyiptomot a Moody's
Leminősítette Egyiptom eddig sem befektetési ajánlású államadósi osztályzatát hétfőn a Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő, arra az aggodalmára hivatkozva, hogy a megmozdulásokra adott kormányzati gazdaságpolitikai lépések alááshatják az ország már most is gyenge finanszírozási helyzetét. Londoni feltörekvő piaci elemzők szerint ha a térségi válság elmélyül és elhúzódik, az a világi irányzatú arab rendszerek összeomlásával fenyegetne. A citybeli szakértők ezzel kapcsolatban felhívták a figyelmet arra, hogy a régióban található a világ ismert földgáztartalékainak csaknem a fele, illetve a bizonyított nyersolajkészleteknek majdnem a kétharmada.
2011.01.31. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428[1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista