2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Sarkozy haladéktalan és erőszakmentes átmenetre szólította fel Egyiptomot
Nicolas Sarkozy francia elnök azt szeretné, ha az átmenet "haladéktalanul" és "erőszakmentesen" megkezdődne Egyiptomban. "Mubarak elnök beszédét követően, a (francia) köztársasági elnök megismétli: azt szeretné, ha az átmenet konkrét folyamata haladéktalanul megkezdődne és válasszal szolgálna a lakosságnak a megújulást és a változást érintő vágyára, amelyet erőteljesen kifejez" - olvasható a francia elnöki hivatal által szerdán kiadott közleményben.
2011.02.02. 12:45
 
Szapáry lemondott az OTP Bankban betöltött igazgatósági tagságáról
Szapáry György, nagyköveti kinevezésére tekintettel február 1-i hatállyal lemondott az OTP Bank igazgatósági tagságáról - közölte a bank a BÉT honlapján szerdán. Szapáry György, Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági főtanácsadóját a washingtoni nagyköveti posztra nevezték ki.
2011.02.02. 12:45
 
Stabilitás Pénztárszövetség: jóval infláció feletti hozam a magánkasszáknál
A magán-nyugdíjpénztári tagok a pénztári portfóliótól függően 1,25 és 6,26 százalék közötti pozitív reálhozamot értek el 2010-ben, a 4,7 százalékos inflációval összevetve - jelentették be a Stabilitás Pénztárszövetség vezetői szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Juhász Istvánné főtitkár elmondta: a klasszikus portfóliók 5,95, a kiegyensúlyozottak 8,62, a növekedésiek 10,96 százalékos vagyonnal súlyozott átlaghozamot értek el 2009. december 31. és 2010. december 31. között a pénztárszövetség gyorsjelentése szerint.
2011.02.02. 12:30
 
Törvényjavaslatot nyújt be az LMP a szórakozóhelyek biztonságossá tételéért
A tavaszi parlamenti ciklus kezdetén az LMP javaslatcsomagot nyújt be annak érdekében, hogy biztonságosabbá váljanak a szórakozóhelyek - jelentette be szerdai budapesti, Cake Olivio VI. kerületi önkormányzati képviselővel közösen tartott sajtótájékoztatóján Vágó Gábor. A parlamenti képviselő azt mondta, el akarják érni, hogy törvény garantálja, milyen létszámú és képzettségű biztonsági őrnek kell felügyelnie az egyes szórakozóhelyek biztonságát. Emellett azt szeretnék, ha a jövőben a hatóságok felelősségét is vizsgálni lehetne, ha azok nem teszik meg a megfelelő intézkedéseket.
2011.02.02. 12:15
 
A jemeni elnök letett arról, hogy induljon a 2013-as választáson
Az országát 32 éve vezető jemeni államfő letett arról, hogy induljon a 2013-ban esedékes elnökválasztáson, és fiára sem akarja átörökíteni a hatalmat. Ezt maga Ali Abdalláh Száleh jelentette be a parlamentben. Közölte a törvényhozás mindkét háza és a hadsereg vezetése előtt, hogy "az ország érdekében tesz ilyen engedményeket". "Az ország érdekei személyes érdekeinknél előbbre valók. Nem lesz hosszabbítás, nem lesz a hatalom átörökítése, nem fordítjuk vissza az idő kerekét" - jelentette ki. Bejelentése mindazonáltal válasz volt az Általános Népi Kongresszus kormányzó párt egyes tagjainak azon javaslatára, miszerint jogszabály-módosítással lehetővé tennék neki, hogy újból jelöltesse magát.
2011.02.02. 12:15
 
Az IMF szerint bíztatóak a magyar tervek, de várják a részleteket
Az IMF budapesti képviseletének vezetője biztatónak látja a 660 milliárd forint megtakarítását célzó magyarországi terveket, de szeretné jobban megismerni a részleteket - tudósított a Magyar Rádió szerdán. Irina Ivascsenko, a Nemzetközi Valutaalap budapesti képviseletének vezetője az MR-nek fejtette ki álláspontját az elmúlt hónapok intézkedéseiről és a tervezett reformcsomagról. "A szándék és a bejelentés alapján azt gondolom, hogy az intézkedések szerkezeti jellegűek és hosszú távúak lesznek, ami nagyon üdvözlendő, és egybeesik a mi javaslatainkkal" - mondta az MR honlapján közölt cikk szerint.
2011.02.02. 12:00
 
 
Az Emfesz rendezte tartozásait, folyik az elszámolás
Rendezte tartozásait az Emfesz gázkereskedelmi cég és most folynak az elszámolások a partnerekkel - közölte Góczi István, az Emfesz Kft. ügyvezetője az MTI-vel szerdán. Azok a problémák "megszűntek" amelyek miatt a Magyar Energia Hivatal 2011. január 13-án felfüggesztette a társaság gázkereskedelmi engedélyét. Góczi István hozzáfűzte: "kifizettük a gázkereskedelmi piacon az elszámolást végző KELER felé fennálló mintegy 1,5 milliárd forint tartozásunkat és ezzel megszűnt a jogalapja a KELER által korábban indított felszámolási eljárásnak. Ugyancsak rendeztük az FGSZ Földgázszállító követelését is. Az FGSZ-szel még kisebb problémák megoldása folyik, de a 2010. évet lezártuk."
2011.02.02. 12:00
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország tovább javított, és már 37.
A magyar válogatott négy helyet előrelépve a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján. A jelenlegi rendszerben vezetett rangsorban a magyarok 1992 decemberében szerepeltek a legmagasabban, akkor a 36. pozíciót foglalták el. A friss lista élén továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak megelőzve a vb-döntős hollandokat és a vb-bronzérmes németeket. A magyarok Európa-bajnoki selejtezős ellenfelei közül a hollandok tehát másodikak, a svédek a 29., a finnek a 78., a moldovaiak pedig a 81. helyen állnak, míg San Marino pont nélkül holtversenyben utolsó, azaz a 203.
2011.02.02. 11:30
 
Látogatási tilalom és korlátozás a Győr megyei kórházakban
A soproni kórházban teljes körű a látogatási tilalom, a győri és a mosonmagyaróvári kórházban pedig látogatási korlátozást rendeltek el az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt - tájékoztatta Kiss Imre megyei helyettes tiszti főorvos szerdán az MTI-t. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szülészeti-nőgyógyászati, továbbá csecsemő- és gyermekosztályán, illetve az intenzív osztályon egy beteg egyidejűleg csak egy látogathatót fogadhat. Mosonmagyaróváron a látogatási időt korlátozták, délután 4 és 6 óra között határozták meg. A napokban öt új beteg került kórházba influenzás tünetekkel. Két esetben a H1N1 vírust azonosították.
2011.02.02. 11:30
 
Háromszorosára nőtt az influenzával orvoshoz fordulók száma Borsodban
Háromszorosára emelkedett az elmúlt héten az influenzaszerű tünetekkel orvosnál jelentkezők száma Borsod-Abaúj-Zemplénben; a 20 százalékos lakossági mintán végzett megfigyelés alapján megállapítható, hogy a 4. héten a megyében körülbelül 1300 ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - tájékoztatta a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve szerdán az MTI-t. Papp Erzsébet epidemiológiai osztályvezető főorvos közlése szerint a megyében a legtöbb megbetegedést a szerencsi, a bodrogközi, a sárospataki, a sátoraljaújhelyi és a tokaji kistérségi népegészségügyi intézet területén jelentették, ezt követi a tiszaújvárosi, a mezőcsáti és a mezőkövesdi terület.
2011.02.02. 11:30
 
 
A Fidesz és az MSZP is változtatna a képviselők javadalmazásáról szóló törvényen
Fideszes képviselők mellett a szocialista Molnár Csaba is kezdeményezte a képviselők javadalmazásáról szóló törvény módosítását. A jelenleg hatályos jogszabály szerint a miniszterelnöki, miniszteri tisztséget betöltő, államtitkár vagy kormánymegbízott képviselő csak az alapdíj 100 százalékára jogosult; az a kormánybiztos vagy miniszterelnöki megbízott képviselő, aki költségtérítésben részesül, ennek összegével csökkentett mértékű választókerületi pótlékra jogosult. Szijjártó Péter és Ágh Péter ezt kiegészítené a miniszterelnöki biztos képviselővel, aki jelenleg maga a kormányfő szóvivője. Molnár Csaba szerint az alapdíj 100 százalékát meghaladó részéből a díjazás összegét le kell vonni.
2011.02.02. 11:30
 
Tüzérségi párbajba keveredett az afgán és a pakisztáni hadsereg
Tüzérségi párbajba keveredett egymással szerdán a pakisztáni és az afganisztáni hadsereg a két ország hátáránál, az incidensnek legalább egy halottja van a pakisztáni oldalon. Mindkét fél a másikat okolta a történtekért. Egy magas rangú afganisztáni katonatiszt azt mondta, hogy a pakisztáni katonák nehéz- és kézifegyverekből tüzet nyitottak a Hoszt tartomány gurbuzi kerületében lévő rendőrőrsökre, és az afgán katonák viszonozták a tüzet. Egy magas beosztású pakisztáni katonatiszt viszont azt állította, hogy az afgán csapatok több tüzérségi lövedéket lőttek ki pakisztáni katonákra, egy katona életét vesztette, három pedig megsebesült. A pakisztáni tüzérség viszonozta a tüzet - tette hozzá.
2011.02.02. 11:30
 
A hadsereg hazatérésre hívja fel a tüntetőket Egyiptomban
Az egyiptomiak elküldték üzenetüket, követeléseik meghallgattattak, és ideje, hogy most segítsenek normalizálni a helyzetet Egyiptomban - közölte egy katonai szóvivő az állami televízióban, egyértelmű felhívásként arra, hogy a tüntetők távozzanak az utcákról. "A fegyveres erők önökhöz fordulnak. (...) Önök vonultak az utcára, hogy hangot adjanak követeléseiknek, és önök azok, akik helyreállíthatják a normális életet" - mondta a szóvivő. A hadsereg korábban kiadott közleményeiben azt ígérte, hogy nem alkalmaz erőszakot a tüntetőkkel szemben, és közölte, hogy megérti a nép "jogos követeléseit". Többnapi példátlan szünet után az internetszolgáltatás is helyreáll az észak-afrikai országban.
2011.02.02. 11:30
 
Tűz volt a szlovákiai Mohi atomerőműben, de eltitkolták
Tűz volt november végén a szlovákiai Mohi (Mochovce) atomerőműben, de akkor a hatóságok nem tájékoztatták róla a közvéleményt - közölte az aktualne.sk szlovákiai hírportál szerdán. A Greenpeace környezetvédő szervezet botrányosnak minősítette az esetet, azonnali vizsgálatot, illetve a történtek nyilvánosságra hozatalát követeli. Az aktualne.sk szerint egy olajvezeték-filter szigetelésének a meghibásodása következtében olaj került a turbogenerátorba, amely a berendezés későbbi újraindításakor kigyulladt. A tűzeset az atomerőmű második energiablokkjában történt. A hatóságok a tüzet eltitkolták, s a közvéleményt az erőmű dolgozóinak névtelen leveléből értesült a történtekről.
2011.02.02. 11:30
 
Toró: az EMNT demokrácia központjait nem az állam hozta létre
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), nem pedig a magyar állam hozta létre a demokrácia központokat, megalakításuk hátterében nem a "pártalakítási szándék" támogatása áll - hangsúlyozta szerdán az MTI-nek Toró T. Tibor, az EMNT ügyvezető elnöke. A tisztségviselő azokra a vádakra reagált, amelyek szerint a magyar kormány a demokrácia-központok finanszírozásával akarná támogatni egy új erdélyi magyar párt megalakítását. A romániai magyar sajtó ez ügyben Borbély Lászlót, az RMDSZ ügyvezető alelnökét idézte, aki a napokban Marosvásárhelyen kijelentette: a szövetséget aggasztja Tőkés László pártalapítási szándéka.
2011.02.02. 11:30
 
 
Csütörtökön kerül a mozikba A király beszéde
Lehet-e Anglia királya egy olyan férfi, aki beszédhibája miatt képtelen nagy ívű szózatokat intézni a népéhez? - a többi közt erről szól a csütörtökön mozikba kerülő, A király beszéde című történelmi dráma, amelyet 12 kategóriában jelöltek Oscar-díjra. A 15 millió dollárból forgatott film kasszasikernek ígérkezik. A hírek szerint az Egyesült Államokban már a múlt hét pénteki premier előtt 59 millió dollár bevételt hozott. Készül egy vágott verzió is a filmből annak érdekében, hogy az Államokban ne kelljen korhatárhoz kötni a megtekintését.
2011.02.02. 11:15
 
Első fokon 14 év fegyházbüntetésre ítélték a gyermekeivel fajtalankodó apát
Első fokon 14 év fegyházbüntetésre ítélte a gyermekeivel fajtalankodó dunavecsei férfit a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerdán. Sárközy Szabolcs tanácsvezető bíró folytatólagosan elkövetett erőszakos nemi közösülés és folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében, valamint két rendbeli kiskorúak veszélyeztetésének bűntettében mondta ki bűnösnek az apát. A vádlott feleségét, a per másodrendű vádlottját bűnsegédlet, valamint kiskorúak veszélyeztetése bűntett miatt 4 év börtönre ítélte a bíróság. A vádirat szerint a férfi és felesége az otthonukban együtt nevelték a nő 1996-ban született kisfiát és 2001-ben született közös lányukat; a két gyerekkel a férfi fajtalankodott, illetve a kislányával közösült is.
2011.02.02. 11:00
 
 
A kutyáknál is hatékonyabban derítik fel növények a robbanószert
Klorofilltartalmuk változásával a növények képesek kimutatni a közelükben található robbanóanyagot - derítették ki amerikai kutatók. A Colorado Állami Egyetem biológusai azon elmélet alapján kezdtek kísérletezni a témában, miszerint a növényeknek kiváló "szimatuk" van a környezetükben lévő káros anyagok és kórokozók észlelésére -írta a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása (www.derstandard.at). Ez úgy sikerült, hogy a növény kémiai reakcióját színváltozással tették láthatóvá. A kutatók úgy módosították a laboratóriumban a növényeket, hogy azok észleljék a legismertebb és legelterjedtebb robbanószert, a TNT-t. Mihelyst ez bekövetkezett, elvesztették zöld színanyagjuk, a klorofill egy részét, és elhalványultak.
2011.02.02. 10:45
 
 
A kormány ellen tüntetett a Zöld Baloldal
A kormány intézkedései és a médiatörvény ellen tüntetett a Zöld Baloldal elnevezésű szervezet. Kalmár Szilárd szervező arról számolt be a jelenlévőknek, hogy a megmozdulás fő szervezőjét, Alföldi Andreát a rendőrség az esemény időpontjában állampolgári bejelentés alapján előállította. Alföldi a megmozdulás végén megjelent, és bejelentette: továbbra is rendeznek majd demonstrációkat a kormány ellen. A Mondjunk nemet a diktatúrára! - No Orban Day című demonstráción a Fidesz székháza előtt mondott beszédében Tamás Gáspár Miklós filozófus rámutatott: a hatalom fél a magyar néptől, amely még hallgat, mert "a cenzúrázott média elhallgatja (...) a kormányzat legvisszataszítóbb terveit".
2011.02.02. 10:45
 
A polgármestert politikai tisztogatással gyanúsítják ellenfelei Edelényben
Molnár Oszkárt, Edelény polgármesterét (független), a térség országgyűlési képviselőjét egy interneten is terjedő levél tanúsága szerint politikai ellenfelei azzal vádolják, hogy egykori - tőle időközben elfordult - párttársait különböző módszerekkel igyekszik lehetetlen helyzetbe hozni - írta szerdán az Észak-Magyarország. A napilap példaként említi, hogy a parlamenti választásokon a Fidesz színeiben ellene induló Daher Pierren - aki az edelényi Koch Róbert kórházat vezeti, és a Fidesz listáján országgyűlési képviselői mandátumot szerzett - különböző vizsgálatokkal próbál fogást találni.
2011.02.02. 10:45
 
Folytatódik a szakmai konzultáció a Médiatanácsnál
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács szakértői kötetlen konzultáción fogadták az elektronikus műsorszolgáltatók képviselőit, hogy közösen vitassák meg az új médiaszabályozás szolgáltatókat érintő aktuális kérdéseit - tájékoztatta az NMHH kommunikációs igazgatósága és a Médiatanács szóvivői irodája szerdán az MTI-t. A keddi megbeszélésen az NMHH-t a szolgáltatókkal napi kapcsolatban álló szakterületek vezetői képviselték, míg a Médiatanács részéről Kollarik Tamás és Koltay András volt jelen.
2011.02.02. 10:45
 
 
Larry Hagman visszatér Jockey szerepében a Dallas felújításában
Larry Hagman visszatér a Southfork birtokra: a 79 esztendős színész újra Jockey Ewing szerepét játssza a Dallas című tévéfilmsorozat felújításában. A TNT tévécsatorna kedden jelentette be, hogy folytatja a Ewing-dinasztia történetét; az új sorozat a család fiatal generációjának sorsát követi nyomon. A széria bevezető, pilot filmjében szinte az egykori Dallas minden fontosabb szereplője feltűnik majd. A gátlástalan olajbáró, Jockey feleségét ismét Linda Gray játssza, öccsét, Bobbyt pedig Patrick Duffy alakítja. Az eredeti Dallas 1978 és 1991 között hatalmas sikerrel futott a CBS csatornán főműsoridős szappanoperaként. A világ számos országában, így Magyarországon is vetítették.
2011.02.02. 10:30
 
 
Szíj Melinda összeomlott!
Szíj Melinda élő adásban sírta el magát a Mokka című reggeli műsorban. Hogy pontosan miért, azt nem tudni. Mikor a riporterek megkérdezték csak hüppögöt hogy Ő nem az igazság bajnoka, és különben is nem akar harcolni.
2011.02.02. 10:30
 
Olivér ki akarja csinálni Bécit!
Olivér - egy kis megingást követően - újra a régi. Most azt vette a fejébe, hogy Bécit viszi ki párbajozni. Természetesen, azért hogy ellenfelét kint hagyva Ő jöjjön vissza a Villába.
2011.02.02. 10:28
 
 
VV Anikó bevadult!
A VV rosszkislánya - most, hogy Zsófi már nincs bent a villában - elővette az igazi énjét. Flörtöl, iszik, és féktelenül bulizik. A férfi nézők legnagyobb örömére.
2011.02.02. 10:24
 
 
Erdogan: Mubarak szeptemberi távozása nem elég
Nem elegendő Hoszni Mubarak egyiptomi elnöknek az a bejelentése, hogy a szeptemberi elnökválasztásig hivatalban marad: csak azonnali távozásával tenne eleget népe követeléseinek - vélekedett szerdán Recep Tayyip Erdogan török kormányfő. "A(z egyiptomi) nép egészen más döntést vár Mubaraktól - mondta török újságíróknak a kirgizisztáni látogatáson tartózkodó miniszterelnök, akinek szavait az NTV török hírtelevízió idézte. - Ami a lakosság által óhajtott demokratikus változásokat illeti, a jelenlegi kormányzatot nem övezi bizalom." Az átmenet pontos időrendjének bejelentése nélkül az egyiptomi nép nem lehet elégedett - tette hozzá Erdogan.
2011.02.02. 10:15
 
Zalában és Somogyban is influenza-járvány van
Zala megyében egy hét alatt több mint 70 százalékkal nőtt az influenzaszerű esetek száma, a megbetegedések gyakorisága már járványt jelez - közölte a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve szerdán az MTI-vel; Somogyban egy hét alatt másfélszeresére nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma. Zala megyében az elmúlt hét adatait ismertető tájékoztató szerint "100 ezer lakosra 285,3 influenzás beteg jut", ami mérsékelt járványt mutat. A betegek több mint 47 százaléka a 15 és 34 év közötti korosztályból került ki, csaknem 33 százalékuk 14 évnél fiatalabb.
2011.02.02. 10:00
 
Gyerekek is meghaltak egy pokolgépes támadásban Pakisztánban
Legalább kilenc ember - köztük három gyerek - életét vesztette, és húszan megsebesültek szerdán egy rendőrőrs elleni pokolgépes támadásban az északnyugat-pakisztáni Pesavar városában - közölte a rendőrség. A gépkocsiba rejtett robbanószerkezet a rendőrőrs tőszomszédságában lévő zsúfolt piacon lépett működésbe. Az áldozatok mind civilek voltak. A detonáció következtében károk keletkeztek a környékbeli épületekben és boltokban. Egy hét leforgása alatt ez már a harmadik pokolgépes támadás az északnyugat-pakisztáni városban és a környékén. A város közvetlenül a tálib lázadók bázisaként működő törzsi területek szomszédságában található.
2011.02.02. 10:00
 
 
Online művészeti programot indított a Google
A világ 17 nagy múzeumát - köztük a New York-i Metropolitant és a Modern Művészetek Múzeumát vagy a londoni Tate Galériát - viszi a felhasználók otthonába a Google, amely "utcanézegető" technológiája felhasználásával hozzáférhetővé teszi a világ nagy művészeti gyűjteményeit az online látogatók számára. A www.googleartproject.com címen található online műkincstár arra is alkalmas, hogy az érdeklődők létrehozhassák saját virtuális gyűjteményüket - derült ki a művészeti program keddi ünnepélyes megnyitóján a londoni Tate Galériában.
2011.02.02. 10:00
 
Az ÁSZ a forrásmegosztási törvény pontosítását javasolja
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a forrásmegosztási törvény pontosítását javasolja Pintér Sándor belügyminiszternek; a számvevőszék a jogszabály-módosítást az egyik szerdán nyilvánosságra hozott jelentésével kapcsolatban fogalmazta meg. Az ÁSZ a fővárost és a kerületi önkormányzatokat osztottan megillető bevételek 2010. évi megosztását vizsgálta, ennek összegzését küldte el az MTI-nek. A számvevőszék szerint a pontosításra a törvény egyértelmű alkalmazhatósága miatt lenne szükség. Arra is javaslatot tettek, hogy a belügyminiszter szüntesse meg a - már hatályon kívül helyezett - fővárosi és a fővárosi kerületi önkormányzatokról szóló törvényre való hivatkozást a helyi adókról szóló törvényben.
2011.02.02. 10:00
 
NFL: Brady az év támadója
Tom Bradyt, az alapszakasz-győztes New England Patriots irányítóját választották az Év támadójának a profi amerikaifutball-ligában (NFL). A 33 éves, háromszoros bajnok játékos nagy fölénnyel nyert az AP amerikai hírügynökség által szervezett voksoláson: az 50 szavazatból 21-et ő kapott, míg a második helyen végzett Michael Vick, a Philadelphia Eagles irányítója 11-et. A harmadik a Houston Texans futója, Arian Foster lett 7 vokssal. Brady a szezonban egészen kiválóan játszott, 3900 yardot passzolt, s átadásainak 65,9 százaléka pontos volt. Az alapszakasz 16 meccsén 36 touchdown-átadást (hatpontos gól) jegyzet, s ezek mellett mindössze négyszer adta el a labdát.
2011.02.02. 09:45
 
 
A kínaiak legnagyobb ünnepükre készülnek, a holdújévre
Már ropognak a petárdák Kína-szerte, díszbe öltöznek a városok, tiszták a lakások, készül az ünnepi menü: a kínaiak éjfélkor beborítják az eget színes tűzijátékaikkal, hogy köszöntsék a tavaszt és a Nyúl évét, egyszersmind megkezdve egyhetes szórakozásukat. A kínai holnaptár szerinti új esztendő, egyben a Tavaszünnep kezdete az idén február harmadikára esik. A kínaiak nagy része még mindig csak ilyenkor találkozik családjával egyszer egy évben. Még ha egyre többen engedhetik is meg maguknak, hogy többször hazalátogassanak, a teljes családi együttlétre esély csak újévkor van - ha nincs esküvő vagy temetés. Az idén az ország közel másfél milliárdos lakosságának mintegy a fele, 700 millió ember kelt útra, hogy időben otthon, a szülőföldjén legyen.
2011.02.02. 09:45
 
BUX: +0,59 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 136,49 pontos emelkedéssel, 23.222,94 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,59 százalékkal erősödött.
2011.02.02. 09:15
 
Halálos baleset a 471-es főúton
Halálos baleset történt szerda hajnalban Debrecen és Hajdúsámson között, a 471-es számú főúton - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A főúton, eddig ismeretlen okból, két személygépkocsi ütközött, a karambolban egy 23 éves lány a helyszínen életét vesztette. Az áldozat az egyik jármű utasa volt - mondta Vezendi Jánosné. A két gépkocsi vezetőjét kórházba szállították.
2011.02.02. 09:00
 
Felüljárónak csapódtak vonat tetején utazók Indiában, tucatnyi halott
Felüljárónak csapódtak vonat tetején utazó fiatalemberek Indiában, 18-an meghaltak közülük, további 13 pedig megsérült - közölte szerdán a rendőrség. A szerencsétlenül járt fiatalok az Uttar Prades-i határőrség egy kudarcba fulladt toborzónapjáról tértek haza kedden, amikor a baleset történt. Az ázsiai országban megszokott módon a vonat tetején utaztak, mert a kocsikban már nem fértek el. Nem számítottak azonban arra, hogy a szerelvény el fog haladni egy alacsony felüljáró alatt. A hídnak csapódáskor 14-en azonnal meghaltak, négyen pedig az éjszaka a kórházban. A sérültek közül még kilencet ápolnak kórházban.
2011.02.02. 08:45
 
NBA : hosszabbításban nyert a címvédő, kikapott a Spurs
A címvédő Los Angeles Lakers hosszabbításban győzte le a vendég Houston Rocketst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján. A ligaelső San Antonio Spurs a portlandi csarnokban rontotta 40/8-ra a mérlegét, miután 13 ponttal kikapott a Trail Blazerstől, igaz, még így is biztosan áll az élen. Eredmények: Los Angeles Lakers-Houston Rockets 114-106 - hosszabbítás után, Portland Trail Blazers-San Antoino Spurs 99-86, New Orleans Hornets-Washington Wizards 97-89, Sacramento Kings-Boston Celtics 90-95.
2011.02.02. 08:45
 
Még mindig húsz órát kell várakozniuk a kamionoknak Záhonynál
Szombat óta legalább húsz órát kell várakozniuk az Ukrajnába tartó kamionoknak a záhonyi határállomás előtt; a kedd délutánihoz képest szerda reggelre valamelyest javult a helyzet - közölte a rendőrség az MTI-vel. A várakozási idő négy órát csökkent szerdára, mivel kedd délután még huszonnégy órát kellett várniuk a teherautóknak, hogy átléphessenek a szomszédos országba - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A Záhony-Csap határállomáson mintegy hatszáz kamion vár arra, hogy átmehessen Ukrajnába, a teherautók hozzávetőleg hat kilométeres sorának vége Tiszabezdéd és Tuzsér között áll a 4-es főúton.
2011.02.02. 08:30
 
Martonyi-interjú a Lityeraturnaja Gazetában
Martonyi János magyar külügyminiszterrel közölt interjút az orosz Lityeraturnaja Gazeta című hetilap szerdai számában Politika és értékek címmel. Ebben a miniszter rámutatott: "Kiemelt fontosságúnak tartjuk a magyar-orosz kapcsolatokat - ez egyszerűen a realitásokból fakad". Kifejtette: Magyarország geopolitikai helyzetéből, biztonságpolitikai, gazdasági érdekeiből fakadóan az EU-n és a NATO-n belül egyértelműen szorgalmazza és elengedhetetlennek tekinti az Oroszországgal való együttműködést. A kétoldalú kapcsolatokban is az egyenrangúság hangsúlyozásával törekszik az együttműködés fejlesztésére, és fontosnak tartja, hogy a magas szintű párbeszéd rendszeres legyen.
2011.02.02. 08:15
 
Többen bejelentkeztek az AS Romáért
A háromszoros olasz bajnok AS Roma labdarúgócsapatáért több komoly vételi ajánlat érkezett a klubot jelenleg birtokló Sensi-családhoz. A família vállalatának, az Italpetrolinak keddi közleménye szerint az elkövetkezendő néhány napban fogják kiválasztani a legjobb ajánlatot. A közlemény nem részletezi, hogy pontosan hányan és kik jelentkeztek be a csapatért, helyi lapok azonban úgy tudják, öt vevőjelölt van. Közülük a három legkomolyabb ajánlatot az abu-dzabi-székhelyű Aabar befektetési vállalat, egy amerikai befektetőcsoport, illetve egy római gyáros, Giampaolo Angelucci tette.
2011.02.02. 08:00
 
 
Sir Alex Ferguson: nem leszek már máshol edző
Sir Alex Ferguson elárulta: ha felhagy az edzősködéssel a Manchester Unitednél, akkor egyben a futballkarrierjét is befejezi. "Amikor felállok a kispadról, akkor minden kapcsolatomat megszakítom a labdarúgással, nem leszek már máshol edző" - jelentette ki kedden a 69 éves skót mester, aki 1986 novembere óta irányítja a csapatot. Ferguson 2002-ben már foglalkozott a visszavonulás gondolatával, ám végül elállt szándékától, azóta pedig egyszer sem beszélt pályafutásának befejezéséről.
2011.02.02. 08:00
 
 
Ismét versenyezni fog Ian Thorpe
Hónapokig tartó lázas találgatásoknak véget vetve Ian Thorpe bejelentette, hogy ismét versenyezni fog. Az ausztrálok négy éve visszavonult úszósztárja szerdán Sydneyben tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy indulni szeretne a 2012-es londoni olimpián. A Torpedó néven is emlegetett 28 éves úszó kilenc érmet szerzett a 2000-es sydneyi, illetve a 2004-es athéni olimpián: öt arany, három ezüst és egy bronzérmet. Emellett 11-szeres világbajnok. Elmondása szerint már tavaly szeptemberben meghozta a döntését, s azóta titokban edz. Nyolc különböző uszodába járt edzeni, hogy ne ébresszen gyanút, és barátait arra kérte, hogy "hazudjanak arcátlanul", ha terveiről kérdezik.
2011.02.02. 08:00
 
A legnagyobb adóhátralék 12,7 milliárd forint
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2010 negyedik negyedévében 184 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt. A dobogó legfelső fokán - a bírságokat is beleszámítva - 12,7 milliárd forinttal egy cég áll, míg a magánszemélyek közül 698 millió forinttal lehetett "elvinni a pálmát". Egymilliárd feletti adótartozása 10 cégnek van. A NAV negyedévente közzé teszi azon adóalanyok listáját, akiknél az előző negyedév során jogerőre emelkedett határozatában magánszemélyek esetében 10 millió, más adózók esetében 100 millió forintot meghaladó összegű adóhiányt állapított meg, feltéve, hogy az erről szóló határozatban előírt fizetési kötelezettségüknek az adózók határidőben nem tettek eleget.
2011.02.02. 08:00
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökkent. A Mol egy hete a benzin árát bruttó 3 forinttal csökkentette, míg a gázolajé nem változott. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.02.02. 08:00
 
Késelés a X. kerületben, többen megsebesültek
Késelés történt kedden késő este a főváros X. kerületében, a Hős utca egyik családi házában; az eldurvult vita során hárman sebesültek meg, köztük egy férfi életveszélyesen - közölte szerda hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség közlése szerint a házhoz kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ott élő házaspár, valamint a férj húga és annak barátnője között vita alakult ki, amely dulakodásig fajult. Ennek során - tisztázatlan körülmények között - a 25 éves barátnő egy késsel megszúrta a férfit és annak húgát, továbbá összeverekedett a feleséggel. A sebesülteket kórházba szállították, a férfi - az elsődleges orvosi vélemény szerint - életveszélyes állapotban van.
2011.02.02. 08:00
 
 
Elfertőződött Gábor Zsazsa lába
Gábor Zsazsának magas láza van, folyadék gyűlt fel tüdejében, amit valószínűleg lábsebének elfertőződése okozott. A színésznő nem ismer fel senkit, és nem emlékszik semmire - közölte Frédéric von Anhalt német herceg, a magyar származású egykori színésznő és szexszimbólum férje kedden. Gábor Zsazsa vasárnap tölti be a 94. életévét. Los Angeles-i otthonában kedden lett rosszul: reggeli után vért köhögött fel, ezért férje azonnal kihívta a mentőket. Az idős dívát a Kaliforniai Egyetem kórházába, a Ronald Reagan UCLA Medical Centerbe szállították, ahol az orvosok megpróbálják stabilizálni állapotát.
2011.02.02. 08:00
 
 
Eltitkolhatják-e kampányköltségeiket a nyugdíjkasszák?
Soron kívül vizsgálja Jóri András adatvédelmi ombudsman, hogy közérdekű adatnak minősül-e, mennyit költöttek reklámra a tagok által befizetett pénzekből a hazai nyugdíjkasszák - írta szerdai számában a Magyar Nemzet. Jóri András hivatalában a lap érdeklődésére azt közölték: mivel több millió embert érintő ügyről van szó, az adatvédelmi biztos rövidesen kialakítja álláspontját. Révész Balázs, a vizsgálati főosztály helyettes vezetője azt is közölte, a vizsgálat lefolytatásának ideje attól is függ, hogy az adatvédelmi biztos "házon belül" meg tudja-e hozni döntését, vagy meg kell keresnie a Stabilitás Pénztárszövetséget.
2011.02.02. 07:45
 
 
Továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozata Budapesten
A keddi mérési adatok alapján továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, mivel a fővárosban - a megkezdődött és határozottabbá váló javulás ellenére - nem csökkent jelentősen a szállópor-koncentráció - közölte az MTI-vel a Főpolgármesteri Hivatal szerdán kora hajnalban. A légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött adatai alapján a kisméretű szállópor (PM10) szintje egyik mérőállomáson sem érte el a tájékoztatási küszöbértéket (75 µg/m3) , de jellemzően azok közelében maradt és - tekintettel a meteorológiai előrejelzésre - továbbra is elég nagy annak a valószínűsége, hogy ismét meghaladja azt.
2011.02.02. 07:45
 
Wall Street-i bankházakat és vezetőiket veheti célba az al-Kaida
Az amerikai hírszerző szolgálatok figyelmeztették a Wall Street bankházait és vezetőit, hogy az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet merényleteket követhet el ellenük. Az NBC televízió értesülései szerint a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) terrorelhárító osztályáról jelezték a Goldman Sachs, a Citibank, a JP Morgan Chase és a Barclays menedzsmentjének, hogy az al-Kaida Jemenben bujkáló ügynökei robbanószert vagy vegyi anyagot tartalmazó csomagbombákat küldhetnek a bankházak alkalmazottainak. Egyelőre nincs semmi jele annak, hogy célzott gyilkosságra készülnek a Wall Street bankárai ellen, de amerikai vezetők már önmagában amiatt a tény miatt is nyugtalanok, hogy egyáltalán pénzügyi vezetők nevei kerülnek szóba az al-Kaidánál - közölte az NBC.
2011.02.02. 07:45
 
 
Évtizedek óta nem látott hóvihar tombol Amerikában
Évtizedek óta nem látott méretű, 3200 kilométer szélességű, összefüggő hóvihar-zóna vonult át kedden az Egyesült Államokon. Texastól Maine államig sok helyütt a megbénult a közlekedés, és szinte alig lehetett látni a nem ritkán 70 kilométeres szélben lezúduló hó miatt. A vihar, amelynek nyomán Chicagóban 60 centis hóra számítanak, északkelet felé vonul, ahol az előrejelzések szerint sokéves rekordokat dönthet meg. Chicagóban egyébként, ahol hozzászoktak a kemény telekhez, lezárták a Michigan tó mentén haladó autóutat, mert a várhatóan 100 kilométeres sebességű szél által felkorbácsolt, 7 és fél méter magas hullámok átcsaphatnak rajta. A "szeles városban" 12 év után először rendeltek el tanítási szünetet.
2011.02.02. 07:45
 
Foci: újabb magyar meccsről állítják, hogy elcsalták
A 2009. április 19-én rendezett Vasas-Debrecen bajnoki labdarúgó-mérkőzésen is manipulált eredmény született, míg az öt nappal későbbi Újpest-Honvéd találkozón 20 ezer eurót fizettek a fogadási maffia tagjai a nekik kedvező eredményért - írta szerdai számában a Népszava Volker Talarowskira, a bochumi bíróság szóvivőjére hivatkozva. A szóvivő a lapnak azt mondta: folyamatosan bővül a vádirat, az ügyészség elemzi és értékeli a bizonyítékokat. A bochumi főügyész, Bernd Bieniossek állítja, a február 28-ára tervezett vádirat ismertetésére magyar játékosokat nem idéznek be, a magyarországi érintettek ellen a honi hatóságok lépnek majd fel.
2011.02.02. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424[1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista