2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tenisz: Szávay lemondta a párizsi versenyt is
Szávay Ágnes sérülésére hivatkozva nem vállalja a szereplést a hétfőn kezdődő párizsi női teniszversenyen. A világranglistán 37. magyar teniszező menedzsmentje szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy Szávay hátsérülése továbbra sem javult, ezért nem tud játszani a francia fővárosban. A 22 éves játékos nem indult a januári Australian Openen és a héten, az izraeli Eilatban zajló Fed Kupa csoportmérkőzéseken sem tud szerepelni. Szávay menedzsmentje hozzátette, hogy a teniszező várhatóan az egyesült államokbeli Indian Wellsben március 9-én rajtoló tornán léphet pályára legközelebb, amennyiben teljesen felépül.
2011.02.02. 16:45
 
 
Celebmentes esküvőt tervez Vilmos és Kate
Jórészt celebmentes esküvőt tervez Vilmos brit trónörökös és menyasszonya. Vilmos és Kate - valamint a menyegző szervezésével megbízott udvari stáb - már lázasan dolgozik a vendéglista összeállításán. A névsorról egyelőre semmi hivatalosat nem lehet tudni, ám a The Sun - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap - úgy értesült, hogy sok olyan hírességnek, aki meghívóban reménykedik, csalódnia kell majd. A lap szerdai beszámolója szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz jelen például Sir Paul McCartney, jóllehet a Beatles 68 esztendős, de máig aktív egykori gitárosáról és dalszerzőjéről az terjedt el, hogy még kisebb koncertet is ad az esküvőt követő gálán.
2011.02.02. 16:45
 
 
Meghosszabbította a Klubrádió és a Rádió 1 jogosultságát a médiatanács
Hatvan napra meghosszabbította a Klubrádió és a Rádió 1 februárban lejáró budapesti műsorszolgáltatási jogosultságát a médiatanács. Kiricsi Karola, a testület szóvivője a döntést ismertetve elmondta: a rádióadók így továbbra is jelenlegi frekvenciájukon szólhatnak. Hozzátette, hogy a médiatanács folyamatosan bírálja el a jogelődje, az Országos Rádió és Televízió Testület által kiírt frekvenciapályázatokat, amelyek közül még 17 van függőben.
2011.02.02. 16:45
 
Meghosszabbították a Klubrádió és a Rádió 1 műsorszolgáltatási jogosultságát
Hatvan napra meghosszabbította a Klubrádió és a Rádió 1 februárban lejáró budapesti műsorszolgáltatási jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Kiricsi Karola, a testület szóvivője szerdán sajtótájékoztatón a döntést ismertetve elmondta: a rádióadók így továbbra is jelenlegi frekvenciájukon (95,3 MHz, illetve 103,9 MHz) szólhatnak. Hozzátette, hogy a Klubrádió az esztergomi és tatabányai vételkörzetben is változatlanul fogható.
2011.02.02. 16:30
 
Egyiptomi embercsempészt fogtak el az M70-es autóúton
Négy honfitársát szállította az az egyiptomi férfi, akit szerda délben embercsempészet gyanúja miatt vettek őrizetbe az M70-es autóúton - közölte a rendőrség az MTI-vel. A letenyei határrendészeti osztály járőre állította meg ellenőrzésre azt az olasz rendszámú személygépkocsit, amelyben az öt külföldi állampolgár utazott. Csak egyikük tudta magát igazolni, az autóban ülő további négy embernek semmilyen okmánya nem volt. Embercsempészet megalapozott gyanúja miatt az olasz jármű egyiptomi vezetőjét a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették. Négy honfitársa kiutasítási őrizetbe került, őket Kiskunhalasra szállították.
2011.02.02. 16:30
 
 
Egy szakértő szerint férfi modellje lehetett a Mona Lisának
Egy olasz kutató szerint Leonardo da Vinci modellje a Mona Lisához a művész egyik fiúinasa lehetett. Gian Giacomo Caprotti, aki Salai néven vált ismertté, 1490-től évekig dolgozott Leonardóval. Silvano Vinceti művészettörténész szerdai bejelentése szerint Leonardo több művének, köztük a Keresztelő Szent János című festménynek is Salai lehetett a modellje. Vincenti felhívta a figyelmet a Mona Lisával való hasonlóságra, amely az orr és a száj esetében - mint mondta - evidens. A szakember most ismertetett elmélete a Mona Lisával kapcsolatban már korábban is létező egyik teóriát erősíti meg.
2011.02.02. 16:30
 
Fidesz: Tétényi Éva hazugságokkal járatja le Esztergomot
Az esztergomi képviselő-testület Fidesz-frakciójának vezetője szerint a város polgármestere hazugságokkal járatja le saját városát. Steindl Balázs ezt szerdán közölte, a polgármester, Tétényi Éva előző napi sajtótájékoztatójára reagálva, amelyen a város független vezetője arról beszélt, hogy a korábbi fideszes irányítás alatt 20 milliárd forintos adósságot halmozott fel a település, és ez a működőképességet veszélyezteti. "Az eseményen Esztergom polgármestere több pontban is valótlant állított" - írta a frakcióvezető közleményében, hozzátéve, "hazugság, hogy az intézmények 3-4 hónap múlva bezárnak, hazugság, hogy a válságköltségvetés nem hajtható végre, hazugság, hogy nincs együttműködés Esztergomban".
2011.02.02. 16:15
 
 
LMP: Orbán a zsarolás diadalát ünnepelte
Az LMP szerint Orbán Viktor szerdai, a nyugdíjrendszer átalakításáról szóló sajtótájékoztatóján a "zsarolás diadalát ünnepelte" mondta Scheiring Gábor. A párt szakpolitikusa úgy fogalmazott, hogy "zsarolás volt az az eljárás, ahogy visszakényszerítették az állampolgárok döntő részét az állami nyugdíjrendszerbe." Hozzátette, hogy még "Gyurcsány Ferenc sem merte azt felvállalni", hogy nem kíván a nyugdíjrendszerről vitába bocsátkozni az állampolgárokkal, míg - Scheiring Gábor szavai szerint - a kormányfő erről egy személyben döntött.
2011.02.02. 16:15
 
 
Nobel-békedíjra jelölték a Wikileaks kiszivárogtató portált
Lehet, hogy Julian Assange veheti át a következő Nobel-békedíjat, mert egy norvég parlamenti képviselő hivatalosan is jelölte a WikiLeaks portált erre a díjra - jelentette szerdán az oslói NTB hírügynökség. Snorre Valen, a Szocialista Baloldali Párt képviselője azzal indokolta javaslatát, hogy a WikiLeaks egyike azoknak, akik a legtöbbel járultak hozzá "ebben a században a véleményszabadsághoz és az átláthatóság elősegítéséhez". Ennek legújabb példája - a norvég politikus szerint - a WikiLeaks leleplezése az elmúlt hetekben megbuktatott tunéziai elnök hatalmas magánvagyonáról.
2011.02.02. 16:15
 
Változékony idő lesz, -6, +3 fokkal
Keleten túlnyomóan borult, párás idő várható jelentéktelen hószállingózással, ónos szitálással. Nyugaton és a középső országrészben felszakadozik a felhőzet, szerdán és csütörtökön is pár órára a nap is kisüt. Csütörtök délutántól észak felől ismét mindenütt beborul az ég. Az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. Csütörtökön időnként megélénkülő délnyugati szél várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és -9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön a nyugati és középső országrészben 0, +3, keleten -2, -6 fok között valószínű.
2011.02.02. 16:00
 
Tunéziai kapcsolata miatt lemondásra szólítják fel a francia külügyminisztert
Franciaországban az ellenzéki szocialisták szerdán lemondásra szólították fel a külügyminisztert, miután kiderült: Michele Alliot-Marie szilveszteri tunéziai pihenése alatt ingyen vette igénybe egy, a néhány nappal később elmenekült elnökhöz közel álló helyi üzletember magángépét. A külügyminiszter megerősítette az utazás tényét, de tagadja, hogy "tunéziai barátjának" bármilyen köze lenne a bukott elnökhöz és jelezte: nem áll szándékban lemondani. "Ez az úriember áldozata Ben Ali klánjának" - nyilatkozta a kormányülés után Alliot-Marie.
2011.02.02. 16:00
 
 
A Ház előtt a "semmisségi" törvényjavaslat
Benyújtotta a Háznak "a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról" szóló, úgynevezett "semmisségi" törvényjavaslatát a fideszes Balsai István. A miniszterelnöki megbízott törvényben mondaná ki: "a 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar Köztársaság területén, a tömegoszlatásokhoz kapcsolódóan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, rongálás, illetve garázdaság miatti elítélések, továbbá a bíróság hatáskörébe tartozó rendzavarás, garázdaság és veszélyes fenyegetés szabálysértése elkövetésének megállapításai semmisnek tekintendők, amennyiben az elítélés, vagy a megállapítás alapját kizárólag rendőri jelentés, illetőleg rendőri tanúvallomás képezte".
2011.02.02. 15:45
 
Financial Times-írás a magyar magánnyugdíjpénztári rendszer sorsáról
A magyarországi magánnyugdíjpénztárak helyzetéről és valószínű jövőjéről közölt írást a Financial Times a tagsági nyilatkozattételi határidő letelte alkalmából. A londoni gazdasági-politikai napilap előfizetéses online változatának felzárkózó piaci blogrovatában kedd este megjelent elemzés - amelyet Stefan Wagstyl, a Financial Times feltörekvő térségi szerkesztője írt - bevezetőjében úgy fogalmaz: mintegy 102 ezer magyar "kösz, de nem"-mel válaszolt a kormánynak, amely megpróbálta arra csábítani őket - "a bírálók azt mondanák: zsarolással" -, hogy hagyják ott az egykor kötelező magánnyugdíjpénztárakat, és felhalmozott vagyonukkal együtt lépjenek át az állami nyugdíjrendszerbe.
2011.02.02. 15:45
 
 
Már kilencen haltak meg influenzás megbetegedés következtében
Január végéig kilencen haltak meg influenzával összefüggő megbetegedés következtében az országban - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai alapján szerdán a honlapján. Hat betegnél az influenza A(H1N1) 2009 vírusának, három betegnél pedig az influenza B vírusának a jelenlétét igazolták az elvégzett virológiai vizsgálatok. Az áldozatok egyike egy 5 éven aluli gyermek, öten a 35-59 éves, hárman pedig a 60 éven felüli korosztályhoz tartoznak.
2011.02.02. 15:45
 
 
Beemelték a Mátyás-templom két új harangját
Daruval beemelték a Mátyás-templom két új harangját szerdán a budai Várban, a Szentháromság téren - tájékoztatta Mátéffy Balázs, a templom múzeumigazgatója az MTI-t. Mátéffy Balázs elmondta: szerdán került fel a toronyba az Úr Krisztus tiszteletére öntött, 200 centiméter átmérőjű, valamint a II. János Pál pápa emlékére készült 117 centiméteres harang; előbbi 45, utóbbi 15 mázsát nyom. A két, később, várhatóan egy hónapon belül felhelyezendő új harang egyike XII. Piusz pápa tiszteletére készült, 155 centiméter átmérőjű, 19 mázsás. A másik, a Szent Margit tiszteletére kiöntött, 110 kilós kisharang pedig Rudolf Perner passaui harangöntő mester ajándéka, és ez az eddigi lélekharangot váltja fel. (A többi harangot is ez a cég készítette vagy újította fel.)
2011.02.02. 15:30
 
 
Bemutatkozott a négy januárban kinevezett múzeumigazgató
Közös sajtótájékoztatón mutatkoztak be a Műcsarnok és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) újonnan kinevezett, illetve a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és a Szentendrei Szabadtéri Múzeum (Skanzen) újabb vezetői periódusukat kezdő igazgatói szerdán Budapesten. E. Csorba Csilla, Krámli Mihály és Cseri Miklós pályázat útján, míg Gulyás Gábor kinevezéssel foglalhatja el a PIM, az MMKM, a Skanzen, illetve a Műcsarnok igazgatói székét.
2011.02.02. 15:30
 
Megújult a TV2 vezetősége
Megújult felső vezetéssel folytatja a TV2 cégcsoport irányítását Simon Zsolt, akit 2010 októberében neveztek ki a ProSiebenSat.1 magyarországi televíziós csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére - közölte az MTM-SBS Zrt. szerdán az MTI-vel. Február 1-jén Rényi Ádám személyében új marketing- és kommunikációs igazgató, Yvonne Dederick személyében új gazdasági igazgató érkezett az országos kereskedelmi csatornához a programigazgató Kiss Péter, a kereskedelmi igazgató Kovács Krisztián, valamint a gyártási és műszaki igazgató Szentesi Zsolt mellé.
2011.02.02. 15:30
 
 
Orbán: megmentettük a nyugdíjrendszert az összeomlástól
Orbán Viktor szerint a kormány megmentette a nyugdíjrendszert, és hozzákezdhet az államadósság érzékelhető mértékű csökkentéséhez. A miniszterelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján példátlan összefogásnak nevezte azt, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 97 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert. Orbán Viktor szerint a kormány lépése nélkül nem lehetett volna fenntartani a nyugdíjrendszert, az ugyanis az összeomlás szélén volt.
2011.02.02. 15:30
 
Nem érkezett érdemi bejelentés devecseri adományeltűnésekről
A nyomozás megindítása óta eltelt másfél hétben nem érkezett a bűncselekmény gyanúját igazoló bejelentés a rendőrséghez az állítólagos devecseri adományeltűnések ügyében - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség januárban indított vizsgálatot annak kiderítésére: van-e valóságalapja azoknak a híreszteléseknek, amelyek szerint különféle adományok tűntek el a vörösiszappal tavaly októberben elöntött Devecserből. Frankó Marianna közlése szerint azóta összesen két bejelentés érkezett a rendőrséghez, a bejelentők mindkét esetben a településen közszájon forgó mendemondákról számoltak be.
2011.02.02. 15:30
 
Az egyiptomi ellenzék egy része kész tárgyalni a hatalommal
Három fontos egyiptomi ellenzéki párt szerdán megállapodott arról, hogy Hoszni Mubarak államfő felszólításának engedve párbeszédet kezd a hatalommal. Az ország legrégibb liberális politikai ereje, az Új Vafd Párt, a Nemzeti Haladó Unionista Párt (Tagammu) és a Nasszerista Párt kész bekapcsolódni a mielőbbi reformokat megalapozó nemzeti párbeszédbe. Ami az ellenzéknek az ITAR-TASZSZ megfogalmazása szerint önjelölt vezetőjét, Mohamed el-Baradeit illeti, aki az országban eddig jószerint ismeretlen volt, ő változatlanul elutasítja a tárgyalást és Hoszni Mubarak távozását követeli.
2011.02.02. 15:30
 
Téli Universiade: a mezőny második felében zártak az alpesi sízők
Bene Márton 52., Szepesi Bertold pedig 55. lett a férfi alpesi sízők kombinációs versenyszámának szerdai szuper-óriásműlesiklásában, s összesítésben is ezeken a helyeken végeztek az Erzurumban zajló téli Universiadén. Az egyetemi-főiskolás sportolók törökországi csúcseseményének hivatalos honlapja szerint Bene 1:59.70, míg Szepesi 2:00.57 perces idővel ért célba, ezzel előbbi három, utóbbi egy pozíciót javított a keddi műlesiklás után elfoglalt helyezésén. A versenyben 93-an indultak. A nőknél a kedden 25. Berecz Anna nem ért célba a szerdai szuper-G-ben, így összesítésben helyezetlenül zárta a kombinációt.
2011.02.02. 15:15
 
 
Elítéltek négy szerb huligánt a genovai randalírozók közül
Öt évre kitiltották Olaszország területéről azt a négy szerb futballhuligánt, aki a botrányt okozók között volt a tavaly októberi, genovai olasz-szerb Európa-bajnoki selejtezőn. A 24 és 30 év közötti férfiakat - akik a történtek óta vizsgálati fogságban voltak - eredetileg 22, illetve 24 hónapos börtönnel sújtotta volna a helyi bíróság, de kérésükre a bíró végül beleegyezett abba, hogy öt évre szóló kitoloncolásra váltsák a büntetést. Másik négy szerb huligán ügye márciusban kerül a genovai bíróság elé. Az október 12-i meccs hat perc után félbeszakadt, miután a vendégek drukkerei pirotechnikai eszközöket dobáltak be a pályára.
2011.02.02. 15:15
 
Leminősítette Írországot a Standard & Poor's
A bankszektor romló kockázati kilátásai miatt szerdán leminősítette, de a többi nagy hitelminősítővel ellentétben még az elsőrendű "A" sávban tartja Írország adóskockázati osztályzatait a Standard & Poor's. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportjának szerdai londoni bejelentése szerint a hosszú futamidejű ír szuverén adósság osztályzata az eddigi "A"-ról egy fokozattal "A mínusz"-ra, az elsőrendű "A" kategória alsó szélére süllyed a cég nyilvántartásában. A rövid lejáratú ír adósságok besorolása "A-1"-ról "A-2"-re romlik. Az S&P az új adósosztályzatokat is rövid időn belüli további leminősítés lehetőségére utaló figyelőlistán hagyta.
2011.02.02. 15:15
 
Már nem Kína az Egyesült Államok legnagyobb hitelezője
Már nem Kína az Egyesült Államok első számú hitelezője, a januári adatok alapján az ázsiai ország helyét átvette az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed). Az Egyesült Államokban a jegybank szerepét betöltő Fed állampapír-állománya 1108 milliárd dollárra nőtt januárban a The Financial Times szerdai összeállítása szerint. Kína így a második helyre szorult vissza, 896 milliárd dollár értékű állománnyal. A harmadik Japán 877 milliárddal.
2011.02.02. 15:15
 
A piaci spekuláció elleni fellépést javasol az Európai Bizottság
Javasolta az Európai Bizottság szerdán, hogy az Európai Unióban tegyenek lépéseket a nyersanyagárak piaci ingadozása miatt. Szokásos heti brüsszeli ülésén elfogadott jelentésében az uniós végrehajtó testület rámutatott, hogy a nemzetközi gazdaság válság szorításában, a versenyképesség növelésének fontos időszakában az unió biztonságos nyersanyag-ellátása különös jelentőséget kap. Nehezíti a helyzetet, hogy az áringadozás miatt növekszik a protekcionizmus is, hiszen ez tovább növeli a piaci zavarokat.
2011.02.02. 15:15
 
 
Romániában "cigányra" változtatnák a roma kisebbség megnevezését
Megszavazta szerdán a román szenátus illetékes szakbizottsága azt a javaslatot, hogy a romániai roma kisebbség tagjait ezentúl nem romáknak, hanem cigányoknak nevezzék a hivatalos állami dokumentumokban. A módosító indítványt, amelyet a két fő ellenzéki párt, a szociáldemokraták és a liberálisok szenátorai is támogattak a szakbizottsági szavazáson, a román kormány fő erejét képező Demokrata Liberális Párt (PD-L) egyik képviselője nyújtotta be. A romák érdekeit védő civil szervezetek határozottan tiltakoznak a névváltoztatás ellen, és hangsúlyozzák, hogy a nemzetközi normák szerint minden kisebbségnek joga van megválasztani saját megnevezését.
2011.02.02. 15:15
 
 
Stabilitás: 350-400 milliárd forintnyi vagyon maradhat a kasszákban
A Stabilitás Pénztárszövetség előzetes becslése szerint 350-400 milliárd forint összegű vagyon maradhat a magánnyugdíj kasszákban, a pénztártagokat várhatóan 4-8 pénztár viszi tovább. A magán-nyugdíjpénztári tagok a pénztári portfóliótól függően 1,25 és 6,26 százalék közötti pozitív reálhozamot értek el 2010-ben, a 4,7 százalékos inflációval összevetve - jelentették be a Stabilitás Pénztárszövetség vezetői szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Bába Julianna, a pénztárszövetség elnöke sikerként értékelte a magánnyugdíjpénztárak mellett voksolók több mint 102 ezres számát, és gratulált a maradók bátor döntéséhez.
2011.02.02. 15:00
 
Horváth Csaba: káosz van a fővárosi egészségügyben
Horváth Csaba szerint október óta káosz és koncepciótlanság van a fővárosi egészségügyben, Budapest vezetése "lepasszolni" akar feladatokat, ahelyett, hogy a fővárosiak egészségügyi ellátásnak javításán dolgozna. Az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az egészségügyi ellátórendszer a város egyik legfontosabb szolgáltatása, közel 3,5 millió budapestiért és agglomerációban élőért felelős, 12 kórházban közel 100 telephelyen látja el feladatát, ezért óriási felelőssége van a fővárosi önkormányzatnak abban, hogy jó gazdája-e a területnek.
2011.02.02. 14:45
 
 
ÁNTSZ: még nem késő a kisgyermekek beoltása
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) továbbra is azt javasolja, hogy a háromévesnél fiatalabb - 6-36 hónapos - csecsemők és kisgyermekek számára is kérjék az influenza elleni védőoltást a háziorvostól vagy a házi gyermekorvostól. Az ÁNTSZ honlapjára szerdán feltett közleményben hangsúlyozták: "különösen fontos a védőoltás a krónikus beteg, háromévesnél fiatalabbak számára". Hozzátették, hogy a gyermekeket emellett az is védi, ha a környezetükben élő felnőttek be vannak oltva.
2011.02.02. 14:45
 
 
Májusban folytatódik a sikerdíj miatti Tocsik-per
A vélhetően utolsó Tocsik-sikerdíjpert tárgyalja a Fővárosi Bíróság; a per - amely a szerdai tárgyalási nap után májusban folytatódik - az egykori Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. és a Tocsik Márta ügyvéd közötti elszámolást zárja le. Hidasi Gábor, Tocsik Márta ügyvédje a szerdai tárgyalás után az MTI-nek elmondta, hogy a Fővárosi Bíróságon előző nap folytatódott az 1997-ben kezdődött polgári per, amelyet az akkori vagyonkezelő, az ÁPV R. indított Tocsik Márta ellen, kérve, hogy az ügyvédnő fizesse vissza a társágnak a mintegy 804 millió forintos sikerdíjat.
2011.02.02. 14:45
 
Levélbombát címeztek az egyik görög minisztériumnak
Az athéni rendőrség szerdán hatástalanított egy levélbombát, amelyet az igazságügyi minisztériumnak címeztek. A hatóságok felszólították a többi állami hivatalt és minisztériumot, hogy fokozottan figyeljenek az esetleges gyanús csomagokra. A rendőrség szóvivője közölte, hogy a mostani küldemény hasonló volt azokhoz, melyeket még novemberben juttattak el több athéni nagykövetségre. A levélbombát a belvároshoz közeli minisztériumi épület előtt ellenőrzött robbantással hatástalanították.
2011.02.02. 14:45
 
Az al-Dzsazíra szerint álruhás rendőrök támadtak a kairói tüntetőkre
Az al-Dzsazíra hírtelevízió szerint az egyiptomi erőszakszervezetek civilbe öltözött tagjai támadtak rá szerdán Kairó központjában a Hoszni Mubarak távozását követelő tüntetőkre. A Reutersnek meg nem nevezett tanúk azt mondták, hogy úgy hiszik, a Mubarak ellen és mellett tüntetők összecsapásai mögött álruhás rendőrök állnak. Egy ugyancsak névtelen forrás arról tájékoztatta a brit hírügynökséget, hogy Hoszni Mubarak botot és korbácsot lengető támogatói lovakon és tevéken indultak az összecsapások helyszínére.
2011.02.02. 14:45
 
Több mint 4 millió munkanélküli Spanyolországban
Spanyolországban tovább nőtt a munkanélküliség januárban, az elhúzódó gazdasági válsággal küszködő ország 40 millió lakosából így már 4,2 milliónak nincsen állása. A madridi munkaügyi minisztérium szerdán közölt adatai szerint decemberhez képest 131 ezerrel, 3,2 százalékkal nőtt a regisztrált munkanélküliek száma, és 182 ezerrel, 4,5 százalékkal haladta meg 2011 januárjában az egy évvel korábbit. Valamennyi szektorban voltak elbocsátások, a legtöbb embert a karácsony utáni pangást megszenvedő szolgáltató szektorból küldtek el.
2011.02.02. 14:30
 
Fidesz: Molnár Csaba ütemet tévesztett
A Fidesz szerint az MSZP-s Molnár Csaba ütemet tévesztett, hiszen fideszes képviselők már őt megelőzően benyújtották indítványukat, amelyben azt kezdeményezik, hogy a miniszterelnöki biztos fizetése mellett csak a képviselői alapbérben részesüljön. Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a vagyonnyilatkozatok leadásával egy időben kiderült, hogy a többi állami vezetői tisztségtől eltérően a parlament eddig nem szabályozta az országgyűlési képviselői és a miniszterelnöki biztosi javadalmazások egymáshoz való viszonyát.
2011.02.02. 14:15
 
 
Nem ijedt meg árnyékától az állatkerti medve
Nem volt árnyéka szerdán a Fővárosi Állat- és Növénykertben a medvéknek - a népi időjóslás szerint ez azt jelenti, hogy a tél már nem tart sokáig. Február másodikán a medvék kijövetelének különleges jelentősége van, a népi hagyomány szerint ugyanis ennek a napnak az időjárása alapján következtetni lehet a tél hosszára. Ha napsütéses idő van, a medve meglátja az árnyékát: ettől megijed, visszabújik a barlangba és hosszú tél várható. Ha azonban az idő borult, és árnyékot nem látni, a tél már nem tart sokáig. Idén a borult idő miatt a barlangból előbúvó medvék árnyéka egyáltalán nem rajzolódott ki. A népi bölcsesség szerint tehát a tavaszias idő viszonylag korai beköszöntére lehet számítani.
2011.02.02. 14:15
 
A PDSZ összehívná a Közoktatáspolitikai Tanácsot a közoktatási törvény ügyében
A Közoktatáspolitikai Tanács rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezik a testület tagjai a közoktatási törvény és pedagógus életpályamodell ügyében - az erről szóló levelet a szervezetek nevében Medrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke juttatta el Réthelyi Miklós szakminiszterhez. A PDSZ elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, úgy ítélik meg, hogy a közoktatási törvény és a pedagógus életpályamodell koncepcióinak vitájára nem áll elegendő idő rendelkezésre, ezért a tanács tagjainak határozott kívánsága, hogy az erről szóló vitát március végéig terjesszék ki.
2011.02.02. 14:00
 
Megkezdődött a roma diákok speciális oktatása miatt indított per
Megkezdődött a roma diákok speciális oktatása miatt indított per szerdán a Heves Megyei Bíróságon; két jogvédő szervezet a Heves Megyei Önkormányzat, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Réthelyi Miklós miniszter és a Heves megyei tanulási képességeket vizsgáló bizottság ellen nyújtott be keresetet. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány és az Európai Roma Jogok Központja (ERRC) azért fordult bírósághoz, mert álláspontjuk szerint az átlagos képességű roma gyerekeket indokolatlanul és tömegesen fogyatékossá nyilvánítják Hevesben, ezért közülük különösen sokan kerülnek a továbbtanulást és a munkaerő-piaci elhelyezkedést hátráltató speciális oktatási tantervű osztályokba.
2011.02.02. 14:00
 
Kábítószer-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Vas és Pest megyében
Mintegy 150 millió forint feketepiaci értékű kenderültetvényeket számoltak fel a rendőrök Apátistvánfalván és Gyálon. A nyomozás Debrecenben indult, a rendőrök kábítószer-fogyasztókon keresztül jutottak el Budapestre, illetve Pest és Vas megyébe. Az egy időben tartott házkutatások során 800 tő vadkendert és tíz kilogramm termést foglaltak le. Az ügyben nyolc ember ellen indítottak eljárást, közülük ötöt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.
2011.02.02. 14:00
 
Hammerstein Judit lehet az új kulturális helyettes államtitkár
Hammerstein Judit, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) eddigi politikai főtanácsadója töltheti be a tárca kultúráért felelős helyettes államtitkári pozícióját - jelentette be szerdán Budapesten Szőcs Géza államtitkár. "Tegnapi információnk szerint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) jóváhagyta az általunk jelölt Hammerstein Judit személyét" - mondta el Szőcs Géza újságírói kérdésre válaszolva a januárban kinevezett kulturális intézményvezetőket bemutató sajtótájékoztatón. Mint a kulturális államtitkár hozzátette: a KIM egyetértési jogot gyakorol a hasonló kormányzati kinevezések terén.
2011.02.02. 13:45
 
Újabb súlyos baleset történt a 471-es főúton
A szerda hajnali halálos balesetet követően délelőtt ismét súlyos baleset történt a 471-es számú főút Debrecen és Hajdúsámson közötti szakaszán - közölte a regionális mentőszolgálat az MTI-vel. Szatmári József mentésvezető tájékoztatása szerint egy személyautó sodródott az út menti árokba. Az autó vezetőjét és utasát is súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá. A 471-es főúton, nem messze a délelőtti baleset helyszínétől, szerda hajnalban egy 23 éves nő meghalt, ketten pedig könnyebben megsérültek, amikor két személyautó frontálisan ütközött.
2011.02.02. 13:45
 
Szabályozzák a magyar termék fogalmát az élelmiszeriparban
Miniszteri rendeletben határozzák meg a magyar termék fogalmát az élelmiszeriparban - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára szerdán a Kézműves Magyar Ízek Vására alkalmából tartott háttérbeszélgetésen, Budapesten. Hozzátette: a magyar termékről szóló miniszteri rendelet túl van az egyeztetésen, és ha nem kell uniós notifikációra küldeni Brüsszelbe, akkor hamarosan aláírhatják, ha uniós jóváhagyásra is szükség van akkor, az eljárás 3 hónapon keresztül tart. Kardeván Endre kiemelte, hogy a rendeletben szabályozzák, mi számít 100 százalékban magyar élelmiszernek, milyen feltételeknek kell megfelelni a kézműves, hagyományos, prémium terméknek.
2011.02.02. 13:45
 
 
A szlovák parlament újra elfogadta az államnyelvtörvény módosítását
A szlovák parlament újra megszavazta a köztársasági elnök által visszaadott államnyelvtörvény módosítását, amely a felére csökkentette az eredeti pénzbüntetéseket. Ivan Gasparovic december végén azért utalta vissza a törvénymódosítást a parlament elé, mert nem értett egyet azzal, hogy a jogszabály megsértéséért kiszabható büntetések nem lennének kötelezőek, hanem azokról a kulturális tárca döntene. Gasparovic azt javasolta, hogy a büntetés legyen kötelező jellegű. Az 150 tagú testületben 78-an szavaztak újra igennel a jogszabály módosítására.
2011.02.02. 13:45
 
Czomba: szeretnénk, hogy tíz év alatt egymillió új munkahely jöjjön létre
A Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerint a közfoglalkoztatás új rendszerének sikere fontos a munkahelyek létrehozásával kapcsolatos kormányzati célok eléréséhez. "Szeretnénk, hogy tíz év alatt egymillió új munkahely jöjjön létre Magyarországon, ebből a szempontból pedig nagyon lényeges, hogy a tartós munkanélküliek ne csak papíron, hanem a valóságban is munkaképes állapotban legyenek" - mondta Czomba Sándor szerdán., Pécsen egy szakmai fórumon. Hozzátette: olyan szociális ellátó- és foglalkoztatási rendszert kívánnak kiépíteni, ami a munkára és nem az attól való távolmaradásra ösztönöz.
2011.02.02. 13:30
 
Rendőröket öltek meg Kabard- és Balkárföldön egy támadásban
Négy rendőrt öltek meg az észak-kaukázusi, Oroszországhoz tartozó Kabard- és Balkárföldön szerdán egy fegyveres támadásban. Egy társuk megsebesült - közölték a nyomozó hatóságok. A támadók Csegem településen nyitottak tüzet a rendőrökre, amikor azok egy vendéglőbe tértek be ebédelni. A környéket a biztonsági erők lezárták. Az észak-kaukázusi térségben mind aktívabb tevékenységet fejtenek ki a szélsőséges iszlamista csoportok, amelyek mozgalmukat Kaukázusi Emirátusnak nevezik. Szinte mindennaposak a támadások, robbantások és merényletek.
2011.02.02. 13:30
 
 
A Mercedes teljesen átveszi a nevét viselő Forma-1-es csapatot
Hamarosan száz százalékban a stuttgarti autókonszern tulajdonába kerül a nevét viselő Forma-1-es istálló, a MercedesGP - írta szerdán az auto, motor und sport című szaklap. Ennek megfelelően a vállalat megvásárolja a még hiányzó 24,9 százalékos tulajdonrészt, melyet jelenleg még Ross Brawn csapatfőnök és további négy üzleti partnere birtokol. Brawn 2009-ben világbajnoki címig vezette az akkor még BrawnGP-ként futó istállót, majd a tulajdonjog háromnegyedét eladta a Mercedesnek. Az üzletet várhatóan még a március 13-i, bahreini szezonrajt előtt megkötik. A MercedesGP - akárcsak tavaly - idén is a hétszeres világbajnok Michael Schumacherrel és a szintén német Nico Rosberggel versenyez majd.
2011.02.02. 13:15
 
 
Mocsai Lajos: a vb-n a magyar kézilabda presztízse volt a tét
A veszprémi klub törzsállományára, valamint néhány szegedi és külföldön játszó sportolóra épített magyar csapat elsődleges célja és a világbajnokságon való szereplésének tétje a magyar kézilabdázás presztízsének helyreállítása volt - jelentette ki szerdán a férfi válogatott szövetségi kapitánya klubja, az MKB Veszprém sajtótájékoztatóján. Mocsai Lajos elmondta: december 20-tól nagyon sokat dolgozott a válogatott, melynek játékával elégedett volt a svédországi vb-n, és amely végül "szerethető csapattá" vált. Hangsúlyozta, hogy a gárda - amely a hetedik, még éppen olimpiai selejtezőt érő helyen zárt - a vb egyik meglepetéscsapatává vált.
2011.02.02. 13:15
 
Alkotmányozás: a munkaadók világos és stabil szabályozást várnak a parlamenttől
A stabil, átlátható, követhető szabályozás fontosságát hangsúlyozta a munkaadói oldal és az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának elnöke is a testület nyílt napján tartott közmeghallgatáson, szerdán. Matusz Ferenc, a XVI. kerületi Általános Ipartestület elnöke felszólalásában a jogbiztonságot hiányolta. Mint mondta, azért nem tisztelik az állampolgárok a jogszabályokat, mert átláthatatlanok, szakadatlanul változnak, és ezért nemegyszer betarthatatlanok. A felszólaló szerint az új jogszabályok módosítását legalább egy évre meg kellene tiltani, mint ahogy a különböző törvények módosításait egybe gyűjtő salátatörvények kibocsátását is.
2011.02.02. 13:00
 
 
MSZP: meghaladja a kétmilliós bérplafont Szijjártó jövedelme
Szijjártó Péter havi jövedelme meghaladja az állami szférában bevezetett kétmillió forintos bérplafont - mondta Molnár Csaba szocialista országgyűlési képviselő szerdán sajtótájékoztatón a miniszterelnök szóvivőjének friss vagyonnyilatkozata alapján. Az MSZP-s politikus kijelentette: a parlamenti képviselő állami vezetők javadalmazásáról is rendelkező törvényt "Orbán Viktor házi kedvencére", Szijjártó Péterre szabták, aki miniszterelnöki biztosként az államtitkárokat megillető 997 ezer forintos juttatás mellett országgyűlési képviselőként 1,229 millió forintot vesz fel havonta, azaz jövedelme 2,226 millió forint.
2011.02.02. 13:00
 
Jobbik: az áramáremelés tulajdonképpen megszorítás
A Jobbik álláspontja szerint a lakossági áram árának emelésével a kormány a Magyar Villamos Műveket (MVM) juttatja jelentős költségvetési többletbevételhez, a lakosság és a vállalkozások számára pedig ez tulajdonképpen megszorítást jelent - mondta el szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Volner János. Az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hangsúlyozta: a kormánynak jelenleg nincs energiastratégiája és emiatt más energiahordozók árának emelkedése is várható.
2011.02.02. 13:00
 
Megütötte a pedagógust egy szülő Csépán
Egy feldühödött asszony megütötte az egyik csépai iskola igazgató-helyettesét, akivel előzőleg szóváltásba keveredett - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. A 37 éves csépai nő az inzultus után a napközis terem felé vette az irányt, majd többször is megütött egy 13 éves fiút a diáktársai előtt, mert a fiú állítólag "piszkálta" a lányát - mondta a keddi esetet ismertetve a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szabó Zita tájékoztatása szerint az asszonyt őrizetbe vették, ügyében közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság miatt indult büntetőeljárás.
2011.02.02. 12:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423[1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista