2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Híd Akvizíciós Zrt. a Vasas futballcsapatának többségi tulajdonosa
A Híd Akvizíciós Zrt. lett a Vasas labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa. A klub pasaréti centrumában pénteken tartott sajtótájékoztatón elmondták, a szerződést Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke és Faragó Attila, a Híd Akvizíciós Zrt. vezérigazgatója írta alá még a délelőtt folyamán a Fáy utcában. A megállapodás értelmében a futballklubot működtető Vasas Futball Kft-ben 99 százalékos részesedést szerző cég társtulajdonosként a továbbiakban részt vesz a Vasas Akadémia irányításában, a működtetésének költségeit pedig fele részben állja, azaz nem csupán a felnőtt csapatot vette át.
2011.02.04. 17:00
 
Romlott a helyzet, 24 órát várakoznak a kamionok Záhonynál
Romlott a helyzet a záhony-csapi határállomás magyar oldalán péntek délutánra: már 24 órás várakozásra kényszerülnek az Ukrajnába tartó kamionok - tette közzé honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Délelőtt 21 órát kellett várniuk a teherautó-sofőröknek arra, hogy az ukrán hatóságok beléptessék járműveiket. Napközben tovább lassult a teherforgalom, délutánra 24 órára nőtt a várakozási idő, s a tendenciát emelkedőnek tartják a magyar határőrizeti szervezetek. A záhonyi határállomásra vezető 4-es főúton mintegy hatszáz kamion torlódott fel, hat-hét kilométer hosszú a sor. A honlapon a várakozási idő okaként az ukrán társszervek "ellenőrzési módszereinek szigorítását" jelölték meg.
2011.02.04. 17:00
 
 
Szócska: fel kell szabadítani a tartalékokat az egészségügyben
Elengedhetetlen a klinikák együttműködésének kialakítása az egészségügyben rejlő tartalékok felszabadításáért, a hazai egészségügy így fenntarthatóbb lesz - jelentette ki Szócska Miklós egészségügyi államtitkár országjáró körútjának szabolcsi állomásán Nyíregyházán. Az államtitkár a Jósa András Oktatókórházban az egészségügyi finanszírozással kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy korábban a nemzeti össztermék mintegy 5,5 százalékát fordították az egészségügyre. Most ennek aránya 4,3 százalék, mivel a korábbi éveket óriási pénzkivonás jellemezte az egészségügyben - jelezte.
2011.02.04. 17:00
 
 
Feltehetően egy ingusföldi férfi volt a moszkvai terrorakció merénylője
A moszkvai Domogyedovo repülőtéren elkövetett januári terrorakció tettese feltehetőleg Magomed Jevlojev ingusföldi születésű, 20 éves fiatalember volt: a szülőfalujában élő rokonaitól már DNS-mintát vettek, és most várják az azonosítás eredményét. Mindezt az észak-kaukázusi fegyveres testületekhez közel álló források közölték pénteken az Interfax hírügynökséggel. Az Interfax Ali-Jurt faluban, ahol Jevlojev született, megtudta, hogy a fiatalember nemrég elindult munkát keresni. Idrisz Ganisev, a falu elöljárója elmondta: a család nem jelentette be, hogy Jevlojev eltűnt volna, és a családtagok változatlanul Ali-Jurtban laknak, legalábbis Ganisev 2-3 napja látta őket.
2011.02.04. 16:45
 
EU-csúcs: egységes uniós energiapiacot kell teremteni 2014-ig
Egységes uniós energiapiacot kell teremteni 2014-ig, biztosítva a gáz és a villamos áram akadálytalan áramlását - áll a brüsszeli EU-csúcstalálkozó energiaügyről szóló zárónyilatkozatában. A tagországok állam-, illetve kormányfői jóváhagyták azokat a terveket, amelyek szerint a következő években el kell érni, hogy az EU területén ne maradjanak energiaellátás szempontjából elszigetelt területek. A dokumentum szerint az összeköttetések megteremtéséhez szükséges infrastrukturális beruházásokat alapértelmezés szerint a piaci szereplőknek, a magántőkének célszerű finanszíroznia, de azokon a területeken, amelyek nem elég vonzóak a magántőke számára, szó lehet közpénzek korlátozott mértékű felhasználásáról is.
2011.02.04. 16:30
 
 
A rendőrség közveszélyokozás miatt nyomoz a mezőnyárádi gázrobbanás-ügyben
Gondatlan közveszélyokozás és foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a mezőnyárádi gázrobbanás ügyében ismeretlen tettes ellen - közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen csütörtökön heten sérültek meg, amikor felrobbant egy PB-gázpalack egy családi ház udvarán lévő műhelyben. Egyedné Novodonszki Éva rendőrségi szóvivő felidézte: a gázrobbanás és az azt követő tűz következtében az épület teljes egészében megrongálódott.
2011.02.04. 16:30
 
A londoni magyar nagykövet védelmébe vette a médiatörvényt
Védelmébe vette a magyar médiatörvényt Csák János londoni magyar nagykövet a The Wall Street Journal című lapban pénteken közölt cikkében. A diplomata a Magyarország uniós szakmai programja (Hungary's agenda for Europe) című írásának alcímében kiemelte: mint minden magyar, ő is bánja, hogy vitát kavart a médiatörvény éppen akkor, amikor Magyarország átvette az Európai Unió (EU) soros elnökségét. "A magyar kormány szükség esetén módosítja a törvényt, hogy hozzáigazítsa az uniós szabályozáshoz" - hangsúlyozta az írásban. A diplomata kiemelte: a törvényt nem azért alkották, hogy korlátozza a sajtószabadságot, elnyomja a véleményszabadságot, vagy korlátozza a média sokszínűségét.
2011.02.04. 16:30
 
Jelentősen erősödik a nappali felmelegedés, 6, 11 fok lesz
Szombaton északkeleten is csökken a felhőzet, és az ország nagy részén többórás napsütés várható, csapadék nem lesz. A délnyugati, nyugati szél főként a Tiszántúlon megélénkül, szombaton északon helyenként megerősödik. Éjszaka elsősorban nyugaton ködfoltokra is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 6, 11 fok között, északkeleten kevéssel 6 fok alatt, északnyugaton 11 fok fölött valószínű.
2011.02.04. 16:15
 
Lassult a felszámolások növekedési üteme az Opten szerint
Decemberben kettővel kevesebb, januárban pedig harminckettővel több céggel szemben indult fizetésképtelenségi eljárás, mint egy évvel korábban, januárban ugyan a tavalyinál lényegesen több cég bezárásáról döntöttek a tulajdonosok, de több új céget is alapítottak - közölte az Opten Kft. pénteken az MTI-vel. Januárban 1.352 céggel szemben indítottak felszámolási eljárást a hitelezők, ez 2,4 százalékkal több, mint tavaly januárban. A tulajdonosok kezdeményezésével indított végelszámolások terén jóval nagyobb növekedést hozott 2011 első hónapja: a tavaly januári 883-mal szemben az idén 1.166 cég bezárásáról döntöttek a tulajdonosok, ami 32 százalékos növekedést jelent.
2011.02.04. 16:15
 
IMF: Romániának nem kell aggódnia az utolsó hitelrészlet miatt
Romániának nem kell aggódnia a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött hitelszerződés utolsó részletének lehívása miatt, mert a hatóságok jelentős erőfeszítéseket tettek a reformok területén - jelentette ki Mihai Tanasescu, Románia IMF-képviselője pénteken. Jelenleg Bukarestben tartózkodik a nemzetközi pénzintézet szakértői küldöttsége, amely a soron következő hetedik, és egyben utolsó felülvizsgálati látogatást teszi a román fővárosban az IMF szervezésében 2009-ben megkötött, csaknem 20 milliárd euró értékű többoldalú nemzetközi hitelmegállapodás keretében.
2011.02.04. 16:15
 
Megtartották idei első tanácskozásukat a történelmi keresztény egyházak vezetői
Megtartották idei első tanácskozásukat a katolikus, a református és az evangélikus egyház püspökei pénteken Budapesten - tájékoztatta a Magyarországi Evangélikus Egyház hírszolgálata az MTI-t. A Magyarországi Evangélikus Egyház országos irodájában folytatott megbeszélésen részt vett katolikus részről Bábel Balázs, Ternyák Csaba érsekek, Veres András püspök, valamint Mohos Gábor, a püspöki konferencia titkára, református részről Bölcskei Gusztáv, Csomós József, Steinbach József és Szabó István püspökök, evangélikus részről pedig Gáncs Péter, Fabiny Tamás és Ittzés János püspökök. Erdő Péter bíboros külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a találkozón - tették hozzá.
2011.02.04. 16:15
 
 
Két halott a holdújévi tűzijáték-sorozat baleseti mérlege Pekingben
Két halottja és több mint kétszáz sérültje van a kínai fővárosban a holdújévi hagyományos utcai tűzijáték-sorozatnak. A két férfi két különböző alkalommal csütörtökön - az újév első napján - a kora reggeli órákban próbált rossz minőségű tűzijátékot működésbe hozni, amikor a robbanás kioltotta az életüket. Csütörtökön délután két óráig további 223 embert kellett kórházba szállítani, vagy elsősegélyben részesíteni. A pekingi Tungzsen kórházban 85 sérültből 78-nál szemsérülést kellett ellátni. A Hszinhua hírügynökség összeállításában megszólaló Lu Haj orvos elmondta, hogy a beszállítottak egynegyede gyerek, többen pedig csak szerencsétlen járókelők, bámészkodók voltak.
2011.02.04. 16:15
 
 
Gólyahír! Már nincs nagy pocakja a Rém rendes család sztárjának
Óriási az öröm Christina számára, hiszen világra jött kislánya és minden rendben van a csöppséggel.
2011.02.04. 16:09
 
Versenyképességi paktumot javasol Berlin és Párizs
Az euróövezet versenyképességét javító paktum megkötésére tett javaslatot pénteken Brüsszelben Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. Az uniós országok állam-, illetve kormányfőinek csúcsértekezletén közösen tartott sajtótájékoztatójukon közölték: a munkaebéd alatt vázolni fogják a többi résztvevőnek azokat az elképzeléseiket, amelyek értelmében a közös pénzzel fizető országoknak az eddiginél szorosabban kellene összehangolniuk gazdaságpolitikájukat. "Az eurót nem csupán mint fizetőeszközt kell megvédeni, ez magától értetődik. Az euró egyben politikai projekt is" - hangsúlyozta Merkel.
2011.02.04. 16:00
 
A Híd Akvizíció Zrt. lett a Vasas futballcsapatának többségi tulajdonosa
A Híd Akvizíciós Zrt. lett a Vasas labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa. A szerződést Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke és Faragó Attila a Híd Akvizíciós Zrt. vezérigazgatója írta alá pénteken. A megállapodás értelmében a futballklubot működtető kft-ben 99 százalékos részesedést szerző cég társtulajdonosként a továbbiakban részt vesz a Vasas Akadémia irányításában is, és nem csupán a felnőtt csapat működtetését vette át.
2011.02.04. 16:00
 
A Főgáz február 16-tól postázza az átvett Emfesz-ügyfeleknek a számlát
A Főgáz várhatóan február 16-tól postázza az Emfesz gázkereskedőtől átvett ügyfeleknek a számlát, és vele együtt a készpénzátutalási-megbízást, azaz a sárga csekket - közölte a Főgáz. A számlalevéllel együtt tájékoztatja a Főgáz ezeket a felhasználókat arról is, hogy a továbbiakban más formában is kiegyenlíthetik a számlát. A Főgáz felhívja az átvett Emfesz-ügyfelek figyelmét arra, hogy az első leolvasás után, ami február 4-ig megtörtént, a továbbiakban nem kell bediktálni a mérőállást. Az elszámolás alapja ugyanis a korábbi szolgáltatótól kapott adatokkal 2011 első negyedévére kalkulált becsült fogyasztás lesz.
2011.02.04. 16:00
 
 
Édesanyja szerint a pécsi lövöldözőnek kamaszkora óta voltak furcsa dolgai
Csendes, kedves, értelmes fiúként jellemezte édesanyja a 2009. novemberi pécsi egyetemi lövöldözés vádlottját, G. Ákost a Baranya Megyei Bíróságon zajló büntetőper pénteki tárgyalásán, elmondása szerint azonban fiának kamaszkora óta voltak "furcsa dolgai". Az asszony azt vallotta: fia tizenöt éves volt, amikor ő felfigyelt arra, hogy a fiú az átlagosnál többet tisztálkodik, "szinte állandóan fürdik", és vált fehérneműt. G. Ákos egy tunéziai nyaralás alatt három napig nem jött ki a hotelszobából, s egyszer fürdőlepedővel takarta le az otthoni légkondicionálót, azt állítva, hogy abban kamera van. Nagynénjének egyszer arról is beszélt, hogy "a legjobb lenne nem élni".
2011.02.04. 16:00
 
Navracsics Tibor: 2014-re szolgáltató közigazgatás
A kormánynak az a célja, hogy 2014-re, a parlamenti ciklus végére olyan szolgáltató közigazgatás működjön Magyarországon, amellyel elégedettek az adófizető polgárok - jelentette ki Navracsics Tibor Egerben. Fel kell számolni az elmúlt 20 évben kialakult "intézményi dzsungelt" - közölte az igazságügyi és közigazgatási miniszter, hozzátéve, az elképzelések szerint 2013-ban már járási, vagyis kistérségi szinten is megnyílhatnak a kormányablakok.
2011.02.04. 16:00
 
 
A Bács-Kiskun megyei KDNP kivizsgálja a kiskunmajsai elnököt ért gyanúsításokat
Kivizsgálja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) megyei szervezete a kiskunmajsai elnökkel kapcsolatos gyanúsítások valóságtartalmát - mondta Szabó Sándor, a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezetének vezetője pénteken az MTI-nek. Az Index pénteken arról írt, hogy rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezi a kiskunmajsai ellenzék; a jelenlegi koalícióval szemben álló Polgári Szövetség Majsáért-frakció a Fidesz-KDNP-s alpolgármester eltávolítását szeretné napirendre tűzni. "A városban ugyanis közolvasmány lett Abonyi Henrik facebookos levelezése, amelyben a tanár-politikus fiúdiákjait többek között ribanckáknak titulálta" - olvasható a cikkben.
2011.02.04. 16:00
 
 
Megfelezné a kormány a miniszterek és az államtitkárok szabadságát
A jelenlegi negyvenről húsz munkanapra csökkentené a politikai vezetők, így a miniszterek és az államtitkárok szabadságát egy törvénymódosítási javaslat, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter nyújtott be pénteken a Háznak. A központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010-es törvény szerint a minisztert és az államtitkárt minden naptári évben jelenleg negyven munkanap szabadság illeti meg. Emellett visszaállítanák a közigazgatási alapvizsgát is; a kinevezést követően a felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezők esetében egy, a középiskolai végzettségűek esetében két éven belül kellene a vizsgát teljesíteni.
2011.02.04. 16:00
 
 
Békés ima és hatalmas tüntetés Kairóban
Tízezrek imádkoztak, majd tüntettek békésen pénteken, a heti ima napján a kairói Tahrír téren Hoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondását követelve. Az elmúlt két nap megmozdulásait meghazudtoló nyugalomban és derűvel gyülekeztek az emberek a téren, ahonnan ezúttal távolmaradtak az államfő hívei. Délelőtt a térre látogatott a védelmi miniszter, majd délben a közös ima, ezután pedig a karneválszerű tömegdemonstráció következett. Mubarak egy interjúban előző nap közölte, hogy nem akarna már a hatalomban maradni, de Egyiptomot nem hagyja káoszba taszítani, ezért nem mond le. A tüntetők viszont éppen ezt követelik tőle: az azonnali lemondást, és a heti ima napját ennek megfelelően a távozás péntekének nevezték el.
2011.02.04. 16:00
 
Német teológusok a cölibátus eltörlését követelik
Mélyreható reformokat, többek között a papi nőtlenség eltörlését követeli több mint száz német, osztrák és svájci teológus egy német lapban pénteken közzétett nyilatkozatban. A 144 aláíró síkraszáll azért, hogy a katolikus egyház - a protestánsoknál már bevett gyakorlatot átvéve - tegye lehetővé nők pappá szentelését. Egyúttal szorgalmazzák, hogy a hívők az eddiginél nagyobb beleszólást kapjanak az egyházi élet alakításába, többek között a püspökök megválasztásába.
2011.02.04. 16:00
 
Exkluzív riport! Damu Roland végre elmondja az igazságot
A színész őszintén mesélt az elmúlt hónapok botrányairól és azokról a lépésekről, amelyeket hamarosan megtesz a neki kárt okozók ellen.
2011.02.04. 15:59
 
Babicsek Bernát nem csajozik a sztárságával
Bernát eddig két népszerű sorozatban is feltűnt, mellette pedig zenészként és kőszínházi színészként is ismertté vált, de állítása szerint sem a munkájában sem a magánéletben nem használta még ki a sztárságát.
2011.02.04. 15:58
 
Meghalt egy 74 éves nő Szombathelyen, H1N1 vírust mutattak ki nála
Meghalt egy 74 éves nő pénteken Szombathelyen, a Markusovszky Kórház intenzív osztályán, szervezetében a halála után kimutatták az influenza H1N1 vírusát - erősítette meg az MTI információját Nagy Lajos főorvos, a kórház vezérigazgatója. A beteg egyre súlyosabb tüdőgyulladás miatt került a sürgősségi osztályra, majd kezelése intenzív ellátást igényelt, de állapota miatt már nem lehetett segíteni rajta - mondta a főorvos. Hozzátette: az asszonynak szívproblémája is volt, szívinfarktust is kapott, s halála után a szervezetében kimutatták a H1N1 vírust.
2011.02.04. 15:45
 
Egyiptom: tüntetés az újságírók elleni atrocitások miatt Párizsban
"Itt megölik a híreket" - skandálták a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi jogvédő szervezet aktivistái pénteken Párizsban az egyiptomi nagykövetség előtt, tiltakozva az arab országban zajló tüntetésekről tudósító újságírók ellen elkövetett atrocitások miatt. A mintegy húsz tiltakozó a bántalmazott újságírók fotóit ábrázoló plakátokat ragasztott fel a nagykövetség épületének falára, majd "Egyiptom, elég volt az újságírók elleni erőszakból!" szövegű feliratot tartott fel a diplomáciai képviselet felé.
2011.02.04. 15:45
 
 
Három hónap alatt nyolcszáz határozatot hozott a Médiatanács
Három hónap alatt több mint 800 határozatot hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2010-ben, ezek csaknem felében döntöttek jogsértés elbírálásáról, mintegy 300 esetben frekvenciákról, 70 támogatási döntést hoztak, és 70 egyéb ügyet bíráltak el - közölte a médiatanács szóvivői irodája pénteken az MTI-vel. A legnagyobb bírságot a TV2 Joshi Bharat című műsorszámának tavaly január és augusztus közötti jogsértései miatt szabták ki, összesen 120 millió forintot. Második helyen a TV2 Édes Négyese volt 100 millió forinttal, a produkciót az augusztus és szeptember közötti időszak alapján büntették meg.
2011.02.04. 15:30
 
 
Matolcsy 250 milliárd forintos stabilitási tartalékalapot javasol
Javaslatot tett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy az idei költségvetésben a kormány hozzon létre stabilitási tartalékalapot, amely súlyos külső kockázatok megjelenése esetén megvédi a büdzsét az európai pénzügyi rendszer hullámveréseitől. Matolcsy György ezt brüsszeli sajtótájékoztatóján jelentette be. A tartalékalapba helyezett összeg csak a kockázatok tényleges bekövetkezte esetén költhető el, egyébként az év végére újra felhasználható az államháztartási törvényben szereplő célokra - fejtette ki.
2011.02.04. 15:30
 
 
Öt kérdést tett fel a miniszterelnöknek az MSZP
Az MSZP azt várja, hogy Orbán Viktor az adórendszer veszteseinek kárpótlásáról, a bajba jutott devizahitelesek megsegítéséről, az önkormányzatok helyzetéről és a munkahelyteremtés állásáról is beszámoljon hétfői évértékelő beszédében. Kormos Kata, az MSZP szóvivője elmondta: öt kérdést tesznek fel a miniszterelnöknek. Ezek a következők: mi lesz az "igazságtalan adórendszer" veszteseivel?; mi lesz a bajba jutott devizahitelesekkel?; hol tart a munkahelyteremtés?; mi lesz idén az önkormányzatokkal?; valamint választ várnak arra is, a kormányfő miért nem támogatja, hogy az új alkotmányt nemzeti konszenzussal fogadják el.
2011.02.04. 15:30
 
Londoni elemzők szerint robusztus világgazdasági növekedés kezdődött
Széles bázisú, robusztus ütemű növekedés kezdődött a világgazdaságban - állapította meg az egyik vezető befektetési csoport az általa összeállított globális összágazati beszerzőmenedzser-index (PMI) alapján, amely csaknem ötéves csúcson van. A JP Morgan, amely minden hónapban közzéteszi a világgazdaság egészére kivetített, a legnagyobb nemzetgazdaságok feldolgozó és szolgáltatási szektorainak teljesítményadataiból képzett saját, összesített beszerzőmenedzser-indexét, a múlt hónapról kiadott pénteki kimutatásában közölte, hogy az általa kiszámított összágazati kibocsátási mutató januárban 58,3 pontra emelkedett a decemberi 57,0-ről.
2011.02.04. 15:15
 
 
XVI. Benedek pápa nem lehet szervdonor
Hiába tartja a szeretet egyik legszebb megnyilvánulási formájának a szervadományozást XVI. Benedek pápa, ő maga már soha nem lehet szervdonor - vetett véget a találgatásoknak a Vatikán. Egy Németországban élő orvos már jó ideje biztosan állította, hogy XVI. Benedek pápának van szervdonor kártyája, amelyet még egy gyógyászati egyesülettől kapott a gyakorlat népszerűsítése céljából. A férfi a Vatikán többszöri felszólítása ellenére sem hagyott fel a híreszteléssel. A Vatikán most közölte: a pápának ugyan van szervdonor kártyája, ám azt még az 1970-es években kapta és abban a pillanatban érvényét vesztette, amint Ratzinger bíborost pápává választották.
2011.02.04. 15:15
 
 
Benyújtotta a belügyminiszter a tűzvédelmi törvény módosítását
Benyújtotta a belügyminiszter a West Balkánban történt tragédia kapcsán javasolt első törvénymódosítást. A javaslat a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló, illetve az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvények módosítását kezdeményezi. A tervezet szerint ezentúl a tűzvédelmi helyzetre kiható minden olyan tevékenységet, amely a létesítmény, az építmény, a helyiség vagy a szabadtér tűzveszélyességi osztályba sorolásának megváltoztatását teszi szükségessé, valamint a raktározás, termelés kapacitásának 15 százalékos növelését eredményezi, a tevékenység megkezdése előtt legalább tizenöt nappal a kezdeményező köteles bejelenteni a hatóságnál.
2011.02.04. 15:15
 
Fokozott ellenőrzést tart jövő héten a MÁV az elővárosi vonalakon
Rendőrökkel és vasútőrökkel megerősített jegyellenőrzést tart a MÁV az elővárosi vonalakon jövő szerdától péntekig, hogy csökkentse a bliccelés arányát. A vasúttársaság közleménye szerint az érvényes menetjegy vagy bérlet nélkül utazók több milliárd forintos kárt okoznak a vállalatnak. Kárt okoznak azok az utasok is, akik a jogosultságuknál nagyobb kedvezményt vesznek igénybe. A jelenség a budapesti elővárosi közlekedésben, illetve az ünnepek időszakában zsúfolttá váló vonatokon tapasztalható leginkább - olvasható a közleményben. A fokozott ellenőrzésre elsősorban a Budapest-Piliscsaba-Esztergom, Budapest-Vác-Szob, Budapest-Veresegyház-Vác és Budapest-Lajosmizse vonalon kell számítani.
2011.02.04. 15:15
 
Megtámadták az al-Dzsazíra tv irodáját Kairóban
Ismeretlenek behatoltak az al-Dzsazíra katari hírtelevízió kairói irodájába, felgyújtották és megrongálták a berendezést - közölte a tv-állomás. A Közel-Keleten nagy nézettségnek örvendő műholdas tévé szerint az akció az egyiptomi rezsimnek vagy támogatóinak a kísérlete volt arra, hogy akadályozzák az al-Dzsazíra tudósításait az egyiptomi felkelésről. A tv azt is panaszolta, hogy arab nyelvű internetes oldalát szűnni nem akaró hackertámadások érik az egyiptomi kormányellenes tüntetések január 25-i kezdete óta. Az egyiptomi hatóságok a múlt héten bezárták az al-Dzsazíra kairói irodáját, bevonták riportereinek működési engedélyét, és hatot közülük rövid időre őrizetbe vettek.
2011.02.04. 15:15
 
A tunéziai kormány kártérítést fizet a felkelés áldozatai után
Három héttel a tunéziai elnök megbuktatása után az átmeneti kormány megkezdte a felkelés áldozatai hozzátartozóinak kártérítését - jelentette be a kormány. A halálos áldozatok után 20 ezer dinárt (közel 3 millió forint), a sebesültek után 3 ezer dinárt fizetnek ki. Az állami TAP hírügynökség értesülése szerint először a Ben Aruszban, Tunisz elővárosában zajlott kormányellenes megmozdulás mártírjai után fizetnek kártalanítást. A december 17-én kezdődött felkelésben 147-en veszítették életüket, 510 ember sérült meg. Ez kiegészül további 72 emberrel, akik a felkelés során kitört börtönlázadásokban haltak meg.
2011.02.04. 15:15
 
 
Alpesi sí Vk: Schild nyerte a női műlesiklást Zwieselben
Az osztrák Marlies Schild nyerte az alpesi sí Világkupa-sorozat női műlesikló viadalát a németországi Zwieselben, és így megerősítette vezető helyét a szakági versenyben. Eredmények: nők, műlesiklás: 1. Marlies Schild (osztrák) 1:55.19 p (1. futam: 57.16 mp, 2. futam: 58.03 mp) 2. Veronika Zuzulova (szlovák) 1:55.87 (56.72, 59.15) 3. Tanja Poutiainen (finn) 1:56.97 (57.43, 59.54). A szakági Vk állása 7 verseny után (még 3 van hátra): 1. Schild 500 pont, 2. Poutiainen 460, 3. Maria Riesch (német) 420. Az összetett Vk állása 22 verseny után (még 16 van hátra): 1. Riesch 1232 pont, 2. Lindsey Vonn (amerikai) 1087, 3. Poutiainen 640.
2011.02.04. 15:00
 
A tavaszi "olvadás" és a szélrohamok alakítják a Mars felszínét
A tavaszi "olvadás" és a szélrohamok alakítják a Mars változatlannak hitt északi sarkvidékének a felszínét - derült ki a NASA marsi felderítő űrszonda (MRO/Mars Reconnaissance Orbiter) ötévnyi felvételeinek elemzésekor. Az északi pólust borító jégsapka körülbelül 1000 kilométer átmérőjű, maximális vastagsága pedig eléri a 3 kilométert. A jégsapkát övező rejtélyes homokdűnék alakja az MRO-felvételek tanúsága szerint szezonális változásokat mutat egy marsi év leforgása alatt, amely 680 napig tart. E változásoknak több oka is van, az egyik legfőbb a fagyott szén-dioxid, azaz a szárazjég, amely a tavaszi "olvadáskor" a felszabadul.
2011.02.04. 15:00
 
A tunéziai kormány kártérítést fizet a felkelés áldozatai után
Három héttel a tunéziai elnök megbuktatása után az átmeneti kormány megkezdte a felkelés áldozatai hozzátartozóinak kártérítését - jelentette be csütörtök este a kormány. A halálos áldozatok után 20 ezer dinárt (közel 3 millió forint), a sebesültek után 3 ezer dinárt fizetnek ki. Az állami TAP hírügynökség értesülése szerint először a Ben Aruszban, Tunisz elővárosában zajlott kormányellenes megmozdulás mártírjai után fizetnek kártalanítást.
2011.02.04. 15:00
 
 
MSZP: a kormány máris visszakozott
Az MSZP szerint a nemzetgazdasági miniszter máris visszakozott a kormány korábbi terveihez képest a 2014-re megvalósuló új munkahelyek számát illetően - áll az Országgyűlés Foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága szocialista elnökének pénteki közleményében. Gúr Nándor arra reagált, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Olli Rehnnek, az Európai Bizottság (EB) gazdasági és monetáris ügyekért felelős biztosának a kormányzati portálon pénteken közölt levelében azt írja: 2014 végéig pedig 300 ezer új munkahelyet jöhet létre. Az MSZP-s politikus emlékeztetett rá, hogy 2010 őszén az önkormányzati választási kampányban még 400 ezer új munkahelyről beszéltek kormányzati szereplők.
2011.02.04. 14:45
 
Őrizetbe vettek három feltételezett magyar drogcsempészt Szlovákiában
Őrizetbe vettek Szlovákiában három magyar állampolgárt, akiknek a kocsijában gyanús anyagokat, nagy valószínűséggel kábítószert - marihuánát és pervitint - találtak - közölte pénteken a rendőrség. A magyarokat péntekre virradóra Rimaszombatban vették őrizetbe. A szlovák rendőrség olyan információk birtokába jutott, melyek szerint egy eddig ismeretlen személy ismételten Magyarországról származó kábítószeres anyagokhoz jut. "Előzetes vizsgálataink szerint marihuánáról és pervitinről van szó. Ezeket az illető azután Tornalján és a város környéki falvakban eladja" - nyilatkozott újságíróknak Petra Vasková, besztercebányai rendőrségi szóvivő.
2011.02.04. 14:45
 
Kihűlés miatt meghalt egy idős asszony Karcagon
Egy 73 éves egyedül élő asszonyt találtak holtan Karcagon, házának udvarán, halálát kihűlés okozta - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. Az utca egyik lakója vette észre az idős nőt, amint a háza kapujától nem messze feküdt a földön. A kiérkező orvos megvizsgálta, majd megállapította, hogy kihűlés miatt meghalt - mondta el a részletekről Szabó Zita, a Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hozzátette: valószínűsíthető, hogy az asszony rosszul lett és azért esett el. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.
2011.02.04. 14:30
 
 
Négy meccsre eltiltották Chivut
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága négy mérkőzésre eltiltotta Cristian Chivu, a bajnoki, valamint Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale román védőjét, aki csütörtökön a Bari otthonában követett el brutális szabálytalanságot. A válogatott futballista a második félidő elején, még 0-0-ás állásnál egy szabadrúgást követően leütötte hátulról Marco Rossit, az ellenfél egyik hátvédjét, ám a játékvezető nem vette észre az esetet. "Sajnálom, idiótának érzem magam" - nyilatkozta a vétkes Chivu. A román játékos brutális szabálytalansága még 0-0-nál történt, a meccset pedig végül 3-0-ra nyerte meg az Inter.
2011.02.04. 14:30
 
 
Tilos lesz bizonyos cumisüvegek gyártása és forgalmazása
Legkésőbb február 15-ig minden európai uniós tagállamnak el kell fogadnia, és ki kell hirdetnie azokat a törvényi, rendeleti és közigazgatási rendelkezéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megfeleljenek a biszfenol-A (BPA) szintetikus vegyület cumisüvegekben való felhasználásának korlátozásáról szóló európai irányelvnek - közölte a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal az MTI-vel. Az uniós irányelv szerint a BPA-tiltás két szakaszban fokozatosan lép hatályba: 2011. március 1-je után nem lehet BPA tartalmú cumisüvegek gyártani, 2011. június 1-jétől pedig tilos lesz az Európai Unió területén ilyen cumisüvegeket értékesíteni - olvasható az Élelmiszer-biztonsági Hivatal közleményében.
2011.02.04. 14:30
 
A lengyel televízió visszahívja tudósítóit Egyiptomból Egyiptomból
Visszahívja három operatőrből és három újságíróból álló forgatócsoportját Egyiptomból a lengyel közszolgálati televízió (TVP) az ott eluralkodó erőszak miatt. Egy másik lengyel csatorna, a TVN hírtelevízió hasonló döntést hozott, négy kiküldött munkatársa hamarosan visszatér Lengyelországba. A döntés oka, hogy a társaságok féltik embereik életét. A Tygodnik Podhalanski című lengyel hetilap kiküldött tudósítója, Jerzy Jurecki arról adott hírt, hogy egyiptomi katonák Kairó utcáiról külföldi újságírókat szedtek össze, és a városon kívüli területre szállították őket.
2011.02.04. 14:30
 
Börtönbüntetésre ítélték a Mohamed-karikatúrák szerzője elleni merénylőt
Kilenc évi börtönbüntetésre ítélte egy dán bíróság pénteken a Mohamed-karikatúrák egyik szerzője elleni gyilkosságkísérlet elkövetőjét. A jelenleg 29 éves szomáliai Mohammed Geelle a tavalyi év első napján próbált meg Kurt Westergaard közép-dániai aarhusi házába behatolni, hogy végezzen a grafikussal. Merényletkísérlete meghiúsult, a helyszínre érkező rendőrök lábon lőtték és elfogták. A vád csütörtökön - miután a bíróság bűnösnek mondta ki a férfit - 12 évi börtönbüntetetést indítványozott.
2011.02.04. 14:30
 
 
Arany Kamera díjat kap Michael J. Fox Berlinben
Arany Kamera díjat kap Michael J. Fox Berlinben. A tekintélyes német filmes elismerést életművéért veheti át szombaton az amerikai színész. Az Arany Kamerát a legnépszerűbb német tévéújság, a Hörzu alapította, és korábban olyan filmes személyiségek vehették át, mint Clint Eastwood, Robert De Niro vagy Jack Nicholson - írja a The Hollywood Reporter online. A kitüntetettek között szerepel az idei, 46. díjátadón John Travolta is, aki a legjobb színész nemzetközi díját kapja, valamint Armin Mueller-Stahl, akit a német filmművészek közül választottak életműdíjasnak. Az Arany Kamerák átadása rendre a legnézettebb német díjátadó ceremónia, 5-6 millió néző követi a háromórás élő adást - írta a lap.
2011.02.04. 14:15
 
Hatályon kívül helyezték a vízgyűjtő-gazdálkodásról szóló kormányhatározatot
Az Alkotmánybíróság (AB) hatályon kívül helyezte a Magyarország vízgyűjtő-gazdálkodási tervéről szóló tavaly májusi kormányhatározatot, az indok jogtechnikai: miniszteri rendeletként kellett volna kihirdetni a jogszabályt - az AB határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A vízgyűjtő-gazdálkodás egyes szabályait foglalta össze egy 2004-es kormányrendelet. Ez írta elő, hogy az országos vízgyűjtő-gazdálkodási tervet az illetékes miniszternek, rendeletben kell kihirdetnie. Hat évvel később kormányhatározatként jelent meg a vízgyűjtő-gazdálkodási terv.
2011.02.04. 14:15
 
 
Matolcsy: 70 százalék alá csökken az államadósság
Nagyszabású strukturális reformokba kezdett Magyarország, amelyek révén a hazai össztermékhez (GDP) mért államadósság 70 százalék alá csökken a következő években, 2014 végéig pedig 300 ezer új munkahelyet jöhet létre - írta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Olli Rehnnek, az Európai Bizottság (EB) gazdasági és monetáris ügyekért felelős biztosának. A február 1-jén kelt levél szerint Matolcsy üdvözli, hogy az EB arra a következtetésre jutott a magyar gazdaságpolitika tanulmányozása során, hogy a GDP-arányos államháztartási hiány az idén 3 százalék alá csökkenhet, és az országgal szemben indított túlzott deficiteljárás kezdete óta akár többletbe is fordulhat az egyenleg.
2011.02.04. 14:15
 
 
Pénzbüntetést kapott az orvos, aki a kórházból továbbküldte a mindszenti beteget
Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében mondta ki bűnösnek a hódmezővásárhelyi kórház egyik orvosát pénteken a Szegedi Városi Bíróság egy 67 éves mindszenti férfi ellátásával kapcsolatban; az ítélet nem jogerős. A megismételt elsőfokú eljárásban a bíróság százötvenezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a doktornőt. A beteg férfit 2007. április 6-án - néhány nappal az egészségügyi ellátórendszer átalakítása után - szállították a hódmezővásárhelyi kórházba, ahol a vádlott fogadta és vizsgálta meg, majd egy orvos nélküli mentővel továbbküldte a területileg illetékes szentesi kórházba. A férfi keringése azonban az úton összeomlott és a beteg életét nem tudták megmenteni.
2011.02.04. 14:00
 
 
A Budapest Airport a belügyminiszter segítségét kérte taxi-ügyben
A közrend helyreállításában való közreműködésben kérte Pintér Sándor belügyminiszter segítségét a Budapest Airport Zrt. a Ferihegyi taxi-ügyben - mondta Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető társaság kommunikációs igazgatója az MTI-nek pénteken. Hardy szerint - a korábban a ferihegyi drosztokat szerződés alapján használó - Zóna taxijai tilosban parkolnak, dolgozói zaklatják az utasokat és az árban aláígérnek a jelenlegi szerződött partnernek, a Főtaxinak. Ferihegyen csúcsidőben naponta akár 30-40 ezer ember is megfordul. A BA október 7-én közölte, hogy felmondta az addigi megállapodást a Zóna Taxival, és taxi szolgáltatásra kiírt tender győztese a Főtaxi lett.
2011.02.04. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417[1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista