2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Ahmadinezsád: a Közel-Kelet hamarosan megszabadul az USA-tól és Izraeltől
A Közel-Kelet hamarosan megszabadul az Egyesült Államoktól és Izraeltől - jelentette ki pénteken Teheránban Mahmúd Ahmadinezsád, és szólt a tunéziai és az egyiptomi népfelkelésről is. Az iráni elnök az iszlám forradalom győzelmének 32. évfordulójának győzelmét ünneplő több százezer fős tömeg előtt mondott beszédet. Kijelentette, hogy "az arrogáns hatalmak útjuk végére értek, s Isten segedelmével ez az út a cionista rezsim és az Egyesült Államok nélküli Közel-Kelet felé vezet".
2011.02.11. 11:30
 
A Sme szerint politikai és nem jogi probléma a kettős állampolgárság
A kettős állampolgárság politikai és nem jogi probléma, ezért rendezésére politikai megoldást kell találni - vélekedett pénteki kommentárjában az Sme című szlovák liberális napilap. "A kettős állampolgárság magyar módra ellentétes ugyan a politikai tisztességgel, de nem a világos nemzetközi, illetve európai normákkal. Ilyenek ugyanis még nincsenek. A magyar kettős állampolgárság politikai probléma, s ha fenyegetést jelent, akkor csak politikai szinten, és megoldani szintén csak politikai módon lehet" - írja Peter Morvay, a szerző.
2011.02.11. 11:30
 
 
GfK: a digitális eszközöket használók fogyasztói szokásai eltérőek
Máshogy döntenek azok a fogyasztók, akik digitális eszközöket használnak, mert rájuk egyebek mellett hatnak a gyártók honlapjain feltüntetett információk, az árösszehasonlító oldalakon található adatok, valamint a közösségi oldalakon olvasható hozzászólások - állapította meg a GfK Hungária pénteki közleményében. Eszerint alapvető fogyasztói szokások változnak meg akkor, amikor valaki aktívan kezdi el használni az internetet. Az információkereséstől a valós vásárlási tevékenységen át a fogyasztói tapasztalatok széleskörű megosztásáig átalakulhat a fogyasztói viselkedés folyamata. A "digitális fogyasztó" másképpen dönt, akár fogyasztási cikkeket vásárol, akár szolgáltatásokat vesz igénybe.
2011.02.11. 11:30
 
 
Martonyi: Magyarország célja, hogy a félév végére erősebb legyen Európa
Akkor lesz sikeres a magyar elnökség, ha a félév végére Európa erősebb lesz, ehhez hatékonyan együttműködő intézményekre és stabil pénzügyi helyzetre van szükség - mondta Martonyi János külügyminiszter pénteken a Parlamentben. A tárcavezető az uniós tagállamok nemzeti parlamentjei európai ügyekkel foglalkozó bizottságainak találkozóján, a COSAC-on kiemelte: ugyan Európa nincs válságban, a legnagyobb kihívást jelenleg még mindig a gazdasági helyzet jelenti. Az energiának, a víznek és az élelmiszernek a jövőben kulcsszerep jut - jelentette ki a tárcavezető.
2011.02.11. 11:15
 
Stratégiai szövetségre lép a Nokia és a Microsoft
Stratégiai szövetséget kötött a Nokia a Microsofttal, hogy a piacvezető finn vállalat az amerikai informatikai világcég támogatásával kitörjön jelenlegi szorult helyzetéből. A bejelentés szerint a Nokia a Microsoft által mobilkészülékekre kifejlesztett operációs rendszert fogja használni a jövőben saját rendszere, a Symbian helyett. A két vállalat új innovatív mobil megoldásokat is tervez közösen kifejleszteni, hogy megerősítse pozícióit az okostelefonok piacán. A Nokia az utóbbi időben háttérbe szorult legfőbb riválisaival szemben, elsősorban az Apple iPhone készüléke és a Google Android operációs rendszerének a népszerűsége miatt a Nokia érzékeny piaci veszteségeket szenvedett el.
2011.02.11. 11:15
 
 
Fidesz-KDNP-frakcióülés: egyhangú támogatás a semmisségi javaslatnak
Egyhangúlag támogatta a Fidesz-KDNP-frakció siófoki ülésén Balsai Istvánnak "a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról" szóló törvényjavaslatát, amely semmisnek tekintené azokat az ítéleteket, amelyek alapját kizárólag rendőri jelentés, illetve rendőri tanúvallomás képezte. A fideszes országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott elmondta: a házbizottság ülésén kezdeményezni fogják az előterjesztés jövő hétfői tárgysorozatba vételét így akár a jövő héten le is folytathatnák az általános vitát az Országgyűlésben, s legkésőbb március elején megtörténhetne az indítvány zárószavazása.
2011.02.11. 11:15
 
Három feltételt szabna Gyurcsány az alkotmányozásban való ellenzéki részvételhez
Gyurcsány Ferenc szerint "Orbán rendszerének ellenzéke" csak három feltétel teljesülése esetén vehet részt az alkotmányozásban. A volt miniszterelnök pénteki blogbejegyzésében ezek között említi, hogy a kormánytöbbség állítsa vissza azt a szabályt, amely szerint az alaptörvény koncepciójának elfogadásához a parlamenti képviselők négyötödének szavazata szükséges. Szerinte ezután újra kell indítani az alkotmányozást, amelyhez - szintén legalább 80 százalékos támogatással - meg kell teremteni a széleskörű, szabályozott, érdemi szakmai, társadalmi, politikai részvétel lehetőségét, feloszlatva "a Fidesz-vezérelt alkotmányozó bandériumokat".
2011.02.11. 11:15
 
Uniós biztos: nem lesz kétsebességű Európa
Maros Sefcovic, az Európai Bizottság intézményközi kapcsolatokért felelős alelnöke szerint nem kell attól tartani, hogy az Európai Unió a gazdasági válság után a kétsebességű integráció felé veszi az irányt, a közösség szerinte nem válik szét két csoportra, az élmezőnyre és a mögöttük kullogókra. Az EU-biztos az MTI-nek pénteken Budapesten adott interjúban rámutatott: az EU alapkoncepciója a 27 tagállam közös munkájára épül, az elfogadott intézkedéseknek az összes ország érdekeit kell szolgálniuk. "Nem hiszem, hogy a pénzügyi krízis mellett az EU intézményi válságáról is beszélni lehet, arról van szó, hogy most alakítjuk ki a Lisszaboni Szerződés nyújtotta új jogi keretek működését" - mondta.
2011.02.11. 11:15
 
Több mint 20 év után Cruyff visszatér az Ajaxhoz
Johan Cruyff 23 év után visszatér egykori sikereinek színhelyére, s ismét az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának alkalmazásában áll. A klub csütörtök esti bejelentése szerint a korábbi legendás futballista annak a tanácsadó testületnek lett a tagja, amely elsősorban technikai kérdésekben próbálja hasznos meglátásokkal segíteni a klubot. Az Ajax az 1960-as években fedezte fel az Amszterdam utcáin futballozó későbbi világsztárt, aki kora egyik legkiválóbb játékosa lett, háromszor nyerte el az Aranylabdát. Cruyff legutóbb, 1988-ig vezetőedzőként dolgozott a klubnál, 1987-ben UEFA Kupát nyert a csapattal.
2011.02.11. 11:00
 
 
Népszava: elvonnak 175 milliót a Fesztiválzenekartól
Rendkívüli helyzetbe került a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ), miután 175 millió forinttal megkurtították a világhírű együttes költségvetését - írja a Népszava. A napilap cikke ismerteti, hogy a Fesztiválzenekar a napokban levélben értesült a döntésről, a fenntartók döntésüket egyaránt nehéz anyagi helyzetükkel indokolták. Körner Tamás, a Fesztiválzenekar igazgatója elmondta: a Nemzeti Erőforrás Minisztérium 100 millióval, a budapesti vezetés pedig 75 millió forinttal ad ebben az évben kevesebbet, mint tavaly, amikor közel egymilliárd forint volt a dotáció.
2011.02.11. 11:00
 
 
Bugár: márciusban újra benyújtják az állampolgársági törvény módosítását
Bugár Béla szerint a szlovák parlament márciusban tűzi újra napirendjére az állampolgársági törvény módosítását. "Kormányjavaslatként, a márciusi ülésszak első napján (...) kezdünk tárgyalni a ma (csütörtökön) visszavont, Gál Gábor-Somogyi Szilárd és Pavol Kubovic-féle javaslatról. Szövege változatlan marad" - nyilatkozta a magyar-szlovák Híd párt elnöke a pozsonyi Új Szó című napilapban pénteken megjelent interjújában. A pozsonyi kormánykoalíció csütörtökön visszavonta az állampolgársági törvényt módosítására tett indítványát - amelynek értelmében egy másik állampolgárság felvétele a jövőben nem járna a szlovák állampolgárság elveszítésével.
2011.02.11. 10:15
 
BUX: +0,15 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 33,73 pontos emelkedéssel, 22.117,72 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,15 százalékkal erősödött.
2011.02.11. 09:15
 
 
"Feketelistát" találtak az esztergomi városházán
Kézzel írott listát találtak Esztergomban, az egyik volt alpolgármester széfjében olyan személyekről, akiknek vitás ügyük volt az önkormányzattal - jelentette be a város független polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján, hozzátéve: megtalálták ezen személyek kapcsolati hálóját, valamint az évek óta eltűntnek hitt, 850 ezer forint értékű polgármesteri láncot is. "Amikor az esztergomi helyzetről azt mondtam, hogy olyan, mint az ötvenes évek, városi legendának tartottam egy ilyen listát, nem hittem volna, hogy létezik" - közölte Tétényi Éva polgármester.
2011.02.11. 09:15
 
Azonosította a rendőrség a csongrádi verekedőket
További két embert gyanúsított meg a rendőrség a hétfő este Csongrádon történt balesetet követő bántalmazás miatt; az ügyben így már csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével is gyanúsítják a feltételezett elkövetőket. A balesetet követő bántalmazásban hárman vettek részt, így a korábban már előállított 46 éves férfi mellett csütörtökön egy 32 éves helybeli férfit és egy ugyancsak helybeli 32 éves nőt is gyanúsítottként hallgattak ki. Hétfő este egy segédmotorral haladó fiatalember későn vette észre, hogy egy hatéves kislány átmegy előtte biciklijével, ezért összeütköztek. A balesetben egyikük sem sérült meg, a gyermek közelben tartózkodó rokonai azonban rátámadtak a férfira és bántalmazták. A sértett menekülni próbált, de közben több fogát kiverték a támadói.
2011.02.11. 09:15
 
Az apa búcsúlevele szerint halottak az eltűnt svájci ikerlányok
Otthonában hátrahagyott búcsúlevele alapján a svájci Matthias Schepp ikerlányai már nincsenek az élők sorában - jelentette pénteki számában a Le Parisien című francia napilap rendőrségi és igazságügyi forrásokra hivatkozva. Az újság szerint a levélben az apa egyértelműen arra utalt, hogy megöli a két hatéves kislányt, majd magával végez. Az ügy előzménye, hogy Schepp január 28-án magával vitte hétvégi láthatásra az elvált olasz feleségénél, Lausanne-ban nevelkedő lányait, Alessiát és Liviát. A megbeszélt időre - január 30-án vasárnap - azonban nem vitte vissza a gyerekeket anyjukhoz. Az apa ezután öngyilkos lett, a kislányoknak pedig nyoma veszett.
2011.02.11. 09:15
 
 
Kocsmába jár és sört iszik egy ló Nagy-Britanniában
Kocsmázó lova van Nagy-Britanniának: az állat törzsvendég Burton városának egy ivójában. A "sörös" ló, mindig ugyanazt a fajta, helyben főzött sört issza és mindig ugyanabból a pohárból, amelyből más vendég nem ihat. Basil a neve, csődör és póni, bár elég termetes, mivel csaknem másfél méter magas. Rendkívül nyugodt jószág, ezért is nyert belépési engedélyt hosszas várakozás után. A kocsmáros éveken át nem engedte, hogy bemehessen, bár Basil nagyon szeretett volna gazdái után baktatni, ám csak a fejét nyújtogathatta be az ajtón. Pár éve azonban végre bebocsátást nyert és azóta békésen issza sörét az emberekkel, akik rajongva szeretik.
2011.02.11. 09:00
 
 
Magyar Nemzet: csökkenthetik a választható érettségi tárgyak számát
A következő években legalább a felére csökkentené az országosan választható érettségi tárgyak számát az oktatásirányítás - olvasható a pénteki Magyar Nemzetben. A napilap ismerteti, hogy Gloviczki Zoltán, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közoktatási helyettes államtitkára szerint a lépéssel több száz millió forintot takarítana meg az állam, a diákokat pedig nem érné érdemi kár. Az államtitkár elmondta: jelenleg több mint száz tantárgyból lehet érettségi vizsgát tenni, ám a diákok elsöprő többsége általában ugyanabból a néhány tárgyból választ. Több olyan tantárgy is van, amelyből egy évben legfeljebb egy diák érettségizik, ám ezekből a tárgyakból ugyanúgy elő kell állítani a tételsorokat.
2011.02.11. 09:00
 
Verekedés a venezuelai parlamentben
Verekedés tört ki a venezuelai parlamentben Hugo Chávez venezuelai államfő szocialista képviselői és ellenlábasai között. A csetepaté azzal kezdődött a csütörtöki parlamenti ülésen, hogy egy szocialista párti honatya megpróbált letuszkolni a szónoki emelvényről egy ellenzéki képviselőt. Dulakodás támadt köztük, csakhamar más honatyák siettek társaik segítségére, és a parlament alkalmazottai is bekapcsolódtak. Taszigálták egymást, pofonok is elcsattantak, s mindezt élőben közvetítette egy darabig az összes venezuelai tévé- és rádióállomás, amíg meg nem szakították az adást.
2011.02.11. 09:00
 
NHL: Kovalcsuk gólja Lemaire 600. győzelmét jelentette
Ilja Kovalcsuk, a New Jersey Devils orosz sztárjátékosa 24 másodperccel a hosszabbítás vége előtt talált be, így csapata 2-1-re nyert a Toronto Maple Leafs otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Jacques Lemaire, a New Jersey vezetőedzője ezzel pályafutása 600. győzelmét szerezte meg. Eredmények: Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils 1-2 - hosszabbítás után, Philadelphia Flyers-Carolina Hurricanes 2-1, Pittsburgh Penguins-Los Angeles Kings 2-1 - hosszabbítás után, Montreal Canadiens-New York Islanders 3-4 - szétlövés után, Florida Panthers-Buffalo Sabres 2-3 - hosszabbítás után.
2011.02.11. 08:45
 
 
NBA : a Lakers nyerte a tavalyi nagydöntő "visszavágóját"
A címvédő Los Angeles Lakers 92-86-ra győzött tavalyi nagydöntős ellenfele, a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Ray Allen, a bostoniak játékosa az első negyedben két triplát is dobott, ezzel pedig ebben a mutatóban a liga örökranglistájának élére ugrott. A 2561 három pontosnál járó Allen Reggie Miller rekordját döntötte meg. Eredmények: Boston Celtics-Los Angeles Lakers 86-92, Phoenix Suns-Golden State Warriors 112-88, Denver Nuggets-Dallas Mavericks 121-120.
2011.02.11. 08:45
 
 
Újabb tömegmészárlás a mexikói Ciudad Juárezben
Újabb tömegmészárlás történt az erőszak sújtotta Ciudad Juárez mexikói határvárosban: ismeretlen fegyveresek behatoltak egy szórakozóhelyre, tüzet nyitottak a bent lévőkre, s megöltek hét nőt, illetve egy férfit. A lövöldözésnek három sebesültje is van, állapotuk válságos - közölte Arturo Sando, a Chihuahua állam ügyészségének a szóvivője. A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy kik voltak a támadók. A határvárosban a Juárez és a Sinaloa drogkartellek vívnak a szó szoros értelmében élet-halál harcot befolyási övezetek megőrzéséért. A klánháború miatt Ciudad Juárez a világ egyik legveszélyesebb városának számít.
2011.02.11. 08:45
 
 
Szonda Ipsos: mérséklődő Fidesz-előny
A Fidesz támogatottsága három százalékpontnyit csökkent, az összes választókorú körében 31 százalékon áll a kormánypárt, ami a választások óta a leggyengébb eredmény - ismerteti a Szonda Ipsos február elején végzett közvélemény-kutatását a pénteki Népszabadság. Az MSZP támogatottsága viszonylag stabil, ezúttal a népesség 12 százaléka áll mögötte. A Fidesz támogatói köre 2,5 milliós, a szocialistáké egymilliós. A Fidesz és az MSZP híveinek eltökéltsége ebben a hónapban közelebb került egymáshoz - az ellenzéki párt támogatói aktívabbak mint december-januárban, de még mindig visszafogottabbak, mint a kormánypártiak.
2011.02.11. 08:15
 
 
Van Nistelrooy nem zárja ki, hogy Hamburgban marad
A korábbiaknál békülékenyebb hangnemben beszélt klubjáról, a Hamburger SV-ról Ruud van Nistelrooy, a német együttes holland labdarúgója, aki január végén még azt mondta: a szezon végén biztosan távozik a csapattól. Most úgy fogalmazott: lát még esélyt arra, hogy maradjon. Van Nistelrooy januárban azért sértődött meg a Hamburger SV vezetőire, mert nem engedték el korábbi klubjához, a Real Madridhoz, amely támadót keresett a sérülés miatt kidőlt argentin Gonzalo Higuaín helyére. A királyi gárda kétmillió eurót és egy barátságos mérkőzést kínált a holland csatárért, de a HSV visszautasította az ajánlatot.
2011.02.11. 08:00
 
Népszabadság: a hétvégén véglegesíthetik az MSZP alkotmánykoncepcióját
Az MSZP alkotmánykoncepciója szerint kikötnék, hogy közhivatalt csak az tölthessen be, aki a megbízást megelőző öt évben nem vállalt politikai szerepet - ismerteti a Népszabadság a birtokába jutott dokumentumot. A napilap cikke szerint az MSZP a hétvégén egész napos frakcióülésen vitatja meg és véglegesíti saját alkotmánykoncepcióját. Az elvek között szerepel, hogy az alaptörvény nem az éppen hatalmon lévők, hanem a magyar polgárok többségi támogatását kell bírnia; meg kell őriznie az 1989-1990-es alkotmányozás eredményeit, védenie kell az uniós közösség értékeit, legfontosabb állami feladatként pedig a fenntartható fejlődést és a szellemi és gazdasági jólét elősegítését határozza meg.
2011.02.11. 08:00
 
 
Világgazdaság: "újracsillagozás" a magyarországi hotelekben
Július elsejétől nem használhatják minőségi kategóriaként a csillagos besorolást azok a hotelek, amelyek nem minősíttetik magukat a Magyar Szállodaszövetség által kezelt Hotelstars Union rendszerben. Ez a jelen állás szerint legalább öt-hatszáz hazai szállodát érinthet majd - olvasható a pénteki Világgazdaságban. A gazdasági napilap cikkéből kiderül, hogy az eddig kötelező osztálybesorolást felváltó új minősítőrendszerhez való csatlakozás önkéntes, azonban csak az abban szereplő szállodák használhatják majd a csillagokat minőségi kategóriaként, mert az a szövetség védjegye lett.
2011.02.11. 08:00
 
 
Neten is lehet majd vásárolni a Maestro kártyákkal
Elkezdődött az új kibocsátású Maestro kártyák alkalmassá tétele az internetes vásárlásra, így hamarosan megnyílik a netes vásárlás lehetősége a több mint 2 millió magyar Maestro kártyabirtokos előtt - közölte a MasterCard. A nemzetközi kártyatársaság közleménye ismerteti: a bankok április 15-től a MasterCard előírása szerint kötelesek az új kibocsátású Maestro kártyákat ellátni az internetes azonosításhoz szükséges CVC2 kóddal, valamint előírás az is, hogy a teljes kártyaszám jelenjen meg a plasztikon.
2011.02.11. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: Göncz Kinga is tudott a moszkvai ingatlanügyletről
Egy a Magyar Nemzet birtokába került okirat tanúsága szerint Göncz Kinga volt külügyminiszter is aktívan közreműködött a magyar államnak hétmilliárdos kárt okozó moszkvai ingatlanügylet megvalósulásában. A napilap bemutatja a 2006. november 15-ei keltezésű okiratot, amelyen Göncz Kinga saját kezű aláírásával tanúsítja, hogy a "Magyar Köztársaság hatáskörrel rendelkező hatóságai felhatalmazták" Székely Árpád moszkvai nagykövetet a kereskedelmi kirendeltség épületének eladásáról szóló szerződés aláírására.
2011.02.11. 07:45
 
 
Ashton: most jött el a hatalomváltás ideje
Most jött el a hatalomváltás ideje Egyiptomban - jelentette ki Catherine Ashton, az Európai Unió külpolitikai főképviselője, reagálva Hoszni Mubarak csütörtök esti beszédére, amelyben az egyiptomi elnök bejelentette, hogy nem mond le, de hatalmi jogköreit átruházza alelnökére. "Mubarak elnök még mindig nem nyitott teret a gyorsabb és mélyrehatóbb reformoknak. A következő órákban és napokban figyelmesen követjük majd, hogy hogyan reagál erre az egyiptomi nép, mert a nép követeléseinek és elvárásainak teljesülniük kell. A népnek van joga megítélni, hogy a Mubarak elnök által bejelentett intézkedések megfelelnek-e elvárásainak és törekvéseinek" - tette hozzá Ashton közleményében.
2011.02.11. 07:45
 
 
Obama: nem elégséges Mubarak bejelentése
Nyíltan és élesen megkérdőjelezte Barack Obama amerikai elnök, hogy a Hoszni Mubarak egyiptomi államfő hatalmi jogköreinek az alelnökére történő átruházása elégséges reformokat jelentene a lázongó arab országnak. Obama Washingtonban közzétett, kemény hangvételű közleményében úgy fogalmazott: "az egyiptomi népnek azt mondták, hatalmi átmenetről van szó, de egyelőre nem egyértelmű, hogy ez az átmenet azonnali, érdemi és elégséges" lenne. "Túl sok egyiptomiban maradt meg a kétely afelől, hogy a (kairói) kormánynak komolyan szándékában áll a demokráciába történő igazi átmenet (végrehajtása). A kormány felelőssége, hogy világosan beszéljen az egyiptomi népnek és az egész világnak" - hangsúlyozta Obama.
2011.02.11. 07:45
 
Magyar Nemzet: akcióban a titkosszolgálatok a becsület napján
Szigorú megfigyelés alatt tartja a polgári elhárítás azoknak a szélsőséges csoportoknak a tagjait, akik a magyar és a német katonák 1945-ös budavári kitörésének alkalmából megemlékezésekre készülnek szombaton a fővárosban - értesült a Magyar Nemzet rendvédelmi forrásokból. A Magyar Nemzet forrásai szerint a polgári elhárítás az európai szélsőségesek naptáraiban is ünnepnapként jegyzett esemény közeledtével idejében felvette a kapcsolatot az érintett országok titkosszolgálataival, így mára meglehetősen pontos képet kaptak arról, kik és hányan tervezik, hogy Budapestre jönnek a hét végén. A hatóságok lényegesen kevesebb külföldi érkezésével számolnak, mint például 2003 februárjában - ismerteti a lap.
2011.02.11. 07:30
 
 
Éles vita volt az új alkotmányról a Fidesz-KDNP frakcióülésen
Éles vita volt a Fidesz és a KDNP között az új alkotmányról a siófoki frakcióülésen, a pénteki napilapok tudósításai szerint. A Népszabadság arról ír, hogy a KDNP ultimátumot adott Orbán Viktornak és a Fidesznek, mondván, az új alkotmányban ragaszkodnak a magzati élet, a házasság és a család alkotmányos védelmének rögzítéséhez. A lap úgy értesült, hogy kőkemény, a kormány megalakulása óta soha nem látott vita volt a frakcióülésen. A Magyar Hírlap szerint is éles vita volt, a feszültséghez pedig az is hozzájárult, hogy a tanácskozás előtt a képviselőknek kiosztott alkotmánykoncepció másfél oldalas összefoglalójában a KDNP által képviselt kérdésköröket nem rögzítették.
2011.02.11. 07:30
 
 
Sarkozy konzultációt kezdeményez a sztrájkoló igazságügyi dolgozókkal
Nicolas Sarkozy francia elnök bejelentette, hogy az igazságszolgáltatás valamennyi dolgozójával konzultációt kezdeményez, hogy kiderüljenek az elégedetlenség okai és közösen meghatározzák a szükséges változtatásokat a büntetőjog területén. A francia bírók csütörtökön országos tiltakozást szerveztek az államfő azon múlt heti kijelentése miatt, amelyben az igazságszolgáltatást és a rendőrséget tette felelőssé egy nagy visszhangot kiváltó gyilkossági ügyben és szankciókat helyezett kilátásba. Az ügyben érintett nantes-i bírók már egy hete sztrájkot hirdettek, azóta fokozatosan csatlakoztak hozzájuk más városokban is: a 190 francia bíróságból csütörtökön már 170 helyen szüneteltek a tárgyalások.
2011.02.11. 07:30
 
Megjelent a speciális szemüveg nélkül nézhető első 3D-s személyi számítógép
A japán Fujitsu olyan PC-t mutatott be szerdán, amelynek 3D-s monitorához nem kell speciális szemüveg. A cég szerint a folyékony kijelzős monitoron egy átalakító panel révén a felhasználók szabad szemmel is nézhetnek háromdimenziós képeket.
2011.02.11. 06:19
 
 
Mubarak nem mondott le
Hoszni Mubarak egyiptomi elnök a várakozásokkal ellentétben nem jelentette be csütörtök éjjel, hogy azonnal lemond a hatalomról, hanem azt, hogy alkotmányos lépésekkel átruházza államfői hatalmát Omar Szuleimán alelnökre, és nem távozik az országból. Közölte, hogy hat módosítást kér az alkotmányon, hogy a tüntetők összes követelését kielégítse. A rendkívüli állapotot akkor fogja eltörölni, ha adottak ehhez a biztonsági körülmények. Megígérte, hogy megbüntetik az erőszakért felelős személyeket, és részvétéről biztosította az áldozatok családtagjait. A beszédét a Tahrír téren hallgató tömeg az elégedetlensége jeléül a cipőit rázta, ami nagy sértésnek számít az arab világban.
2011.02.10. 22:45
 
Obama: Amerika elősegíti az egyiptomi rendezett átmenetet
Az Egyesült Államok minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbbra is elősegítse a demokráciához vezető rendezett és valódi átmenetet Egyiptomban - jelentette ki csütörtökön a Michigan állambeli Marquette-ben Barack Obama amerikai elnök. "Teljesen világos, hogy aminek tanúi vagyunk, az a történelem kibontakozása Egyiptomban. Az átalakulás pillanata zajlik, mert Egyiptom népe változást sürget" - mondta az elnök, akinek beszédét az egyiptomi állami televízió is élőben közvetítette. "És az események előrehaladtával azt akarjuk, hogy a fiatalok és az egyiptomiak tudják, hogy Amerika továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbbra is elősegítse a demokráciához vezető rendezett és valódi átmenetet Egyiptomban" - mondta Obama.
2011.02.10. 21:30
 
Párizsi tenisztorna: Dokic legyőzte Petrovát
A selejtezőből feljutott Jelena Dokic csütörtökön két játszmában legyőzte az ötödik helyen kiemelt orosz Nagyja Petrovát, és ezzel negyeddöntős a 618 ezer dollár összdíjazású fedettpályás párizsi női tenisztornán. A szerb származású ausztrál teniszező jelenleg a 120. a világranglistán, de legjobbjaként 2002-ben a negyedik volt. Dokic a legjobb nyolc között az Australian Openen győztes Kim Clijstersszel találkozik, s amennyiben a belga győz, hétfőtől ismét világelső lesz. Clijsters legutóbb öt éve, 2006 márciusában állt a WTA ranglistájának első helyén.
2011.02.10. 21:00
 
 
Oktatási ügyekben is vita volt a Fidesz-KDNP közös frakcióülésén
Az alkotmányozáshoz hasonlóan oktatási ügyekben is vita alakult ki csütörtökön a Fidesz-KDNP-frakciószövetség siófoki tanácskozásán, azonban közel sem olyan "parázs", mint az új alaptörvény megalkotásával kapcsolatban - számoltak be az MTI-nek kormánypárti politikusok. Jelenleg egészségügyi kérdésekről tárgyalnak a képviselők, ami téma lesz a kormány pénteki siófoki ülésén is. Az MTI úgy tudja, az oktatással kapcsolatos, koncepcionális jellegű vita ismét Hoffmann Rózsa (KDNP) oktatási államtitkár és Pokorni Zoltán (Fidesz), a parlament oktatási bizottságának elnöke között alakult ki.
2011.02.10. 21:00
 
 
Megnyílt a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Az amerikai rendező testvérpár, Ethan és Joel Coen A félszemű című westernjével nyílt meg csütörtökön este a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale. A félszeműt a Coen fivérek mellett a film szereplői közül Jeff Bridges, Josh Brolin és Hailee Steinfeld is elkísérte a német fővárosba. A német főváros egyik leghíresebb terén, a Potsdamer Platzon található Berlinale Filmpalotában a német és a nemzetközi filmvilág számos csillaga gyűlt össze az egyik legrangosabb nemzetközi kulturális seregszemlének számító fesztivál ünnepélyes megnyitóján, amelyre 1600 vendéget vártak. Az idei fesztiválon különös hangsúlyt kap Irán, illetve a szólás- és véleményszabadság kérdése.
2011.02.10. 20:30
 
Devecseri polgármester: március végére pénzhez juthatnak a károsultak
Március második felére pénzhez juthatnak a vörösiszap-katasztrófa károsultjai, az ingóságokra kiterjedő kárenyhítésre külön eljárásrendet alakítanak ki - mondta Toldi Tamás (Fidesz-KDNP), Devecser polgármestere csütörtökön a településen tartott lakossági fórumon. Közlése szerint véget érhet a több mint két hónapja tartó kárfelmérési és kártalanítási folyamat a katasztrófa sújtotta településeken: az ingóságokra vonatkozóan a lakosságtól több mint négyszáz kárigény érkezett - ezek összértéke meghaladja az egymilliárd forintot -, a kormány a kármentő alap helyett vállalta ezek megtérítését.
2011.02.10. 20:15
 
 
F1: Massa volt a leggyorsabb a jerezi teszten
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok jerezi tesztelésének csütörtöki, első napján. Eredmények: 1. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:20.709 p - 101 kör, 2. Sergio Pérez (mexikói, Sauber) 0.774 mp hátrány - 94, 3. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 0.813 mp h. - 94, 4. Daniel Ricciardo (ausztrál, Toro Rosso) 1.046 mp h. - 31, 5. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1.205 mp h. - 58, 6. Jaime Alguersuari (spanyol, Toro Rosso) 1.980 mp h. - 42.
2011.02.10. 19:45
 
 
Újra a parlament elé viszik az állampolgársági törvény módosítását Szlovákiában
A kormány javaslataként újra a parlament elé terjeszti a szlovák jobbközép koalíció azt az állampolgársági törvénnyel kapcsolatos két képviselői indítványt, amelyeket csütörtökön nem sikerült keresztülvinnie a törvényhozásban. Ezt Iveta Radicová szlovák miniszterelnök közölte a koalíciós tanács csütörtöki rendkívüli ülése után Pozsonyban. A rendkívüli ülést Bugár Béla, a Híd magyar-szlovák párt elnöke kérte. Bugár korábban közölte: amíg nem tisztázódik a helyzet az állampolgársági törvény körül, pártja nem fogja megszavazni a koalíciós törvényjavaslatokat a parlamentben.
2011.02.10. 19:30
 
 
Értesülések szerint Mubarak rövidesen lemondhat
Hamarosan lemondhat Hoszni Mubarak egyiptomi elnök a brit közszolgálati rádió értesülése szerint. A BBC azt a tájékoztatást kapta csütörtökön Ahmed Safik egyiptomi kormányfőtől, hogy az elnök lemondhat, és ország helyzete "hamarosan tisztázódik". Katonai forrásokra tájékoztatása szerint a fegyveres erők legfelső tanácsa egész nap folyamatosan ülésezett, és rövidesen közleményt fog kiadni arról, hogy kielégül a tüntetők követelése, akik az elnök azonnali távozását akarják. Az egyiptomi televízió bejelentette, hogy csütörtök este beszédet intéz a nemzethez Hoszni Mubarak köztársasági elnök. A tüntetések központjában, a Tahrír téren ünnepelni kezdtek az emberek.
2011.02.10. 19:30
 
 
F1: a tesztelő pilótatársak jobbulást kívántak Kubicának Jerezből
"Mielőbbi gyógyulást, Robert!" - így üzentek csütörtökön a Forma-1-es csapatok a balesetet szenvedett Robert Kubicának, a Renault lengyel pilótájának. Az istállók jelenleg a spanyolországi Jerezben tesztelnek, s az első napon minden autón ez a felirat volt olvasható a versenyző anyanyelvén (Szybkiego powrotu do zdrowia Robert). A Renault új R31-esén például aranyszínű betűkkel szerepelt közvetlenül a pilótaülés mögött - a volánnál az orosz Vitalij Petrov ült. A csapatokat tömörítő szervezet, a FOTA internetes oldalán kívánt jobbulást Kubicának, aki vasárnap, egy olaszországi raliversenyen szenvedett súlyos balesetet.
2011.02.10. 19:15
 
MSZP: hozza nyilvánosságra a kormány a médiatörvény módosítási javaslatait
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra az Európai Bizottságnak elküldött módosított médiatörvény-tervezetet - tájékoztatta a párt csütörtökön az MTI-t. Magyarországon mindenkinek joga van megtudni, hogy egy ilyen nagy horderejű és nemzetközi visszhangot kiváltó törvényt mely pontjaiban, miért és hogyan akar megváltoztatni az Orbán-kormány, ezért "elvárjuk, hogy teljes terjedelmében és haladéktalanul tegye nyilvánossá a tervezett módosításokat" - olvasható. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a magyar szakértők megtették szövegszerű javaslataikat a médiatörvény pontosítására, és a javaslatokat elküldte az Európai Bizottságnak.
2011.02.10. 19:15
 
Semjén: a Felvidék magyarjainak nincs okuk a félelemre
A magyar hatóságok semmiféle információt nem adnak ki állampolgáraikról sem Szlovákiának, sem bárki másnak, a felvidéki magyaroknak nincs okuk a félelemre - reagált Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes csütörtökön az MTI-nek arra, hogy a szlovák kormánykoalíció visszavonta az állampolgársági törvényt módosító indítványát. A KDNP elnöke közleményében azt írta, pártját mélyen felháborítja, hogy a szlovák kormánykoalíció visszavonta az állampolgársági törvényt módosító indítványát. Ezzel Iveta Radicová kormánya nem tudott érvényt szerezni annak a politikai ígéretének, hogy a magyar állampolgárság felvétele a jövőben ne járjon az eredeti elveszítésével - közölte.
2011.02.10. 19:00
 
Sulík: megtörténhet, hogy szétesik a szlovák kormány
Richard Sulík, a koalíciós Szabadság és Szolidaritás (SaS) párt elnöke szerint nem zárható ki, hogy szétesik a szlovák kormány, s ezért az állampolgársági törvény módosítását megtorpedózó Igor Matovic, az SaS képviselője viselné a legfőbb felelősséget. "Megtörténhet, hogy szétesik a kormány. Ebben az esetben Igor Matovic beírhat magának egy rossz pontot. Azt sem lehet kizárni azonban, hogy éppen ez volt a célja" - jelentette ki Sulík csütörtökön délután azt követően, hogy közölte: Matovicot kizárták az SaS parlamenti frakciójából.
2011.02.10. 19:00
 
Párizsi tenisztorna: Wickmayer és Kvitova győzelme
A 618 ezer dollár összdíjazású fedettpályás párizsi női tenisztorna csütörtöki játéknapján: nyolcaddöntő: Kvitova (cseh, 4.)-Zahlavova Strycova (cseh) 6:4, 6:7 (6-8), 7:6 (11-9), Wickmayer (belga, 7.)-Zakopalova (cseh) 6:1, 6:3.
2011.02.10. 18:45
 
 
Az alkotmányozásról egyeztet Schmitt Pál pénteken a pártok képviselőivel
Egyeztetésre hívta a parlamenti pártok politikusait péntekre Schmitt Pál köztársasági elnök - tudta meg az MTI. A pártoktól származó információ szerint az államfő az egyeztetésen az alkotmányozás folyamatáról szeretné megismerni a képviselőcsoportok véleményét. Az MTI úgy értesült: a KDNP-t Harrach Péter képviseli, ahogyan lesz fideszes résztvevője is az egyeztetésnek, az azonban a frakciószövetség háromnapos siófoki ülése miatt nem biztos, hogy Lázár János frakcióvezető. Az MSZP részéről várhatóan Mesterházy Attila lesz jelen, a Jobbikot Balczó Zoltán frakcióvezető-helyettes, az LMP-t pedig Schiffer András képviseli majd.
2011.02.10. 18:45
 
Vádat emeltek a több embert rabszolgasorban tartó kaposvári házaspár ellen
Vádat emelt a kaposvári ügyészség egy helyi házaspár ellen, akik több embert tartottak rabszolgasorban. Egy másik család három tagja - apa, fia és annak élettársa - ellen szintén személyi szabadság megsértése miatt indult büntetőper a Kaposvári Városi Bíróságon. Az ügyészség közlése szerint a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi munkalehetőséget ajánlva kifejezetten hajléktalan embereket keresett meg, azt ígérve nekik, hogy családi házában elszállásolja őket. E helyett a két sértettet az ingatlanján lévő deszkából és fémlapokból összerakott, folyóvíz, illemhely és fűtés nélküli bódéban tartotta, ahol éjszakára bezárta őket, nehogy megszökjenek.
2011.02.10. 18:30
 
Felmérette a pécsi egyházmegye vagyonát az apostoli kormányzó
Felmérette a pécsi egyházmegye vagyonát Veres András apostoli kormányzó, az MTI birtokába jutott listán csaknem harminc ingatlan és hat személyautó szerepel. Garadnay Balázs püspöki helynök egy rögtönzött sajtótájékoztatón csütörtökön azt mondta: Veres András áttekintette, hogyan lehet gazdaságosabbá tenni a működtetést, ennek kapcsán komoly átszervezések történtek, valamint az apostoli kormányzó felmérette a gépkocsi- és ingatlanállományt is. Hozzátette: utóbbi célja az volt, hogy kiderüljön, a későbbiekben esetleg mit hasznosíthatna ezekből az egyházmegye. A kérdésben a végső döntést az egyházmegye gazdasági tanácsa hozza meg - jegyezte meg.
2011.02.10. 18:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401[1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista