2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Pozsony átadta Budapestnek a kettős állampolgárságról szóló szerződés tervezetét
A szlovák fél kedden Budapesten átadta a magyar félnek a magyar-szlovák kettős állampolgárságot szabályozó államközi szerződés tervezetét. A dokumentumot Maros Zilinka, a szlovák belügyminisztérium államtitkára adta át Budapesten a magyar félnek a magyar-szlovák belügyi vegyes bizottság ülésén - közölte a pozsonyi belügyminisztérium kommunikációs osztálya kedden Pozsonyban. A szerződés megkötéséről szóló tárgyalások megindításában nemrégiben egyezett meg Pozsonyban a két ország miniszterelnöke, Orbán Viktor és Iveta Radicová.
2011.02.15. 18:15
 
 
Felmentették a doppingvád alól Contadort
A Spanyol Kerékpáros Szövetség kedden felmentette a doppingvád alól Alberto Contadort - jelentette be a háromszoros Tour de France-győztes ügyvédje. A 28 éves bringást január 26-án egy évre tiltotta el hazája szövetsége, mivel a tavalyi Tour-sikere alkalmával szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. Contador fellebbezett, és most neki kedvezett az ítélet. Amennyiben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) vagy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nem fogadja el a mostani döntést, úgy fellebbezhet a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS).
2011.02.15. 18:00
 
 
Március elején dönthet a Ház a monetáris tanács új tagjairól
Akár már a jövő héten elfogadhatja az országgyűlés a jegybanktörvény módosítását, március elején pedig meg is választhatja a monetáris tanács négy új tagját - mondta Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke (Fidesz) kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Arra a kérdésre, hogy mikor tesz javaslatot a gazdasági bizottság a monetáris tanács "külsős" tagjainak a személyére, azt válaszolta, konkrét időpont még nincs, először megvárják, amíg az országgyűlés elfogadja a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvénymódosítási javaslatot. A politikus szerint ez akár már a jövő héten meg is történhet, ha nem lesz elfogadott módosító indítvány.
2011.02.15. 18:00
 
 
Vettel: akár fizetnék is azért, hogy a Ferrarinál versenyezzek
A Forma-1-es világbajnoki címvédő Sebastian Vettel kinyilvánította, hogy feltett szándéka valamikor a Ferrari csapatában versenyezni. A Red Bull német pilótája a La Gazzetta dello Sportnak árulta el érzéseit a maranellói istálló iránt. "Boldog vagyok a Red Bullnál, de a Ferrariról álmodom, szeretnék egyszer ott versenyezni - jelentette ki a 23 éves sztár, majd arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha jövőre nem vezethetne a Red Bullnál, viccesen kijelentette: "Akár egy egyéves szabadságot is kifizetnék Fernando Alonsónak, vagy Felipe Massának, hogy a piros kocsiba ülhessek. Persze nem biztos, hogy elfogadnák az ajánlatomat."
2011.02.15. 17:45
 
 
Alkotmányellenes a kormánytisztviselők indoklás nélküli felmentése
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a kormánytisztviselők indoklás nélküli felmentésére vonatkozó szabályt keddi határozatában. Az Ab szerint "a kormánytisztviselő munkáltatója számára indokolási kötelezettség nélkül biztosított felmentési jogkör aránytalanul és ezért alkotmányellenesen korlátozza a közhivatal viseléséhez való jogot". Továbbá "a felmentés jogszerűségének elbírálásához szempontot adó törvényi szabályok hiánya miatt sérelmet szenved a hatékony bírói jogvédelemhez való jog, és ezzel összefüggésben - a kormánytisztviselő kiszolgáltatottsága okából - sérülhet az emberi méltósághoz való jog is".
2011.02.15. 17:45
 
BUX: -0,80 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 179,50 pontos, 0,80 százalékos csökkenéssel, 22.372,47 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,18 százalékkal 22.260 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,88 százalékkal 5.600 forintra esett.
2011.02.15. 17:30
 
Az eredeti képregényről kapta címét az új Pókember-film
Az eredeti képregény nyomán a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) címet kapta a szuperhős készülő új mozis kalandja. A Columbia Pictures hétfőn tette közzé a 2012. július 3-án mozikba kerülő produkció címét. A filmben Andrew Garfield (A közösségi háló) alakítja a kivételes képességekkel megáldott főszereplőt. A sugárfertőzött pók csípésétől szuperhőssé vált kamasz először 1962-ben, az Amazing Fantasy képregény 15. számában lépett színre. Annyira megtetszett az olvasóknak, hogy a Marvel Comics kiadó 1963-ban önálló képregénysorozatot indított főszereplésével The Amazing Spider-Man címmel.
2011.02.15. 17:30
 
 
A rendőrség szerint a melegfelvonulás ellehetetlenítené a közlekedést
A rendőrség szerint nemcsak a rendezvények megvalósíthatóságát kell biztosítani, hanem a rendezvényen részt nem vevők jogait is - olvasható a BRFK kedden közzétett határozatában, amelyet a június közepére tervezett budapesti melegfelvonulás kapcsán adott ki. A rendőrség hangsúlyozta, hogy nem betiltotta a felvonulást; annak megtartását azért nem engedélyezik, mert a szervezők által módosított útvonal ellehetetlenítené a térség közlekedését. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Szivárvány Misszió Alapítvány a június 18-ra tervezett,a rendőrség által még 2010 szeptemberében tudomásul vett felvonulás előre egyeztetett, és az eredeti bejelentésben szereplő útvonalát a szervező módosította.
2011.02.15. 17:30
 
 
Bér- és adómonitoring bizottságot hozott létre a Fidesz-KDNP
Bér- és adómonitoring bizottságot hozott létre a Fidesz-KDNP-frakció; a Rogán Antal vezette testület feladata az lesz, hogy mind a köz-, mind pedig a magánszférában megvizsgálja, teljesültek-e az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén született bérmegállapodások, amelyeket Rogán Antal szerint "messze nem mindenhol" hajtottak végre teljes mértékben. A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta: első helyen a közszférát és az ahhoz tartozó állami vállalatokat vizsgálják meg, de - mint fogalmazott - szeretnének "körülnézni az önkormányzatok környékén is".
2011.02.15. 17:00
 
 
Jogerősen is pert nyert Szögi Lajos családja
Jogerőre emelkedett a Szögi Lajos családja által indított kártérítési perben a tavaly októberben meghozott ítélet, amelyben a bíróság 46 millió forintra és a kamatok megfizetésére kötelezte az alpereseket - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője, elnökhelyettese kedden az MTI-t. A tiszavasvári tanár három lánya, felesége, szülei és nagymamája 2010. március 1-jén benyújtott keresetlevelükben összesen 57 millió forint nem vagyoni kár és az autójukban okozott 388.850 forint vagyoni kár megtérítését kérték a nyolc alperestől - közölte Nyakó Zsuzsanna.
2011.02.15. 16:30
 
 
Narancsadót vezetne be az LMP
Az LMP egyebek között a helyi mezőgazdasági termelés megerősítésével és a külföldön termelt gyümölcsökre és zöldségekre kivetett úgynevezett narancsadóval orvosolná az élelmiszerárak növekedését - közölte Vágó Gábor kedden az MTI-vel. A képviselő közleményében az áll, hogy az agrártermékek termelőiár-szintje 2010 decemberében közel harminc százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A kenyér ára fajtától függően 15-30 százalékkal emelkedett. Meglátása szerint ez a társadalom azon legszegényebb rétegeit érinti a legérzékenyebben, "akik az Orbán-kormány igazságtalan adópolitikájával már így is rosszul jártak."
2011.02.15. 16:30
 
 
Balsai: a rendőrség becsületének helyreállítását is szolgálja a semmisségi törvény
Balsai István szerint a rendőrség becsületének helyreállítása is szükségessé teszi a 2006. őszi tömegoszlatásokkal összefüggésben hozott, kizárólag rendőri jelentésre, illetve tanúvallomásra alapozott bírósági ítéletek semmisségét kimondó törvényjavaslatának elfogadását. A fideszes politikus, a 2006. őszi rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott indítványnak expozéjában kedden elmondta: ezt a törvényt már négy évvel ezelőtt meg kellett volna hozni, az akkori parlamenti erőviszonyok azonban nem adtak lehetőséget arra, hogy az Országgyűlés megfelelő választ adjon a Budapest utcáin lezajló gyalázatos eseménysorozatra.
2011.02.15. 16:30
 
 
Feljelentést tesz Kolompár Orbán az OCÖ hivatalának állítólagos rongálása miatt
Rongálás miatt feljelentést tesz az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) volt vezetője ismeretlen tettes ellen, mert állítása szerint valakik szándékosan kárt okoztak a roma érdekképviseleti szervezet Dohány utcai székházában a hivatal átadás-átvételét követően. Kolompár Orbán keddi sajtótájékoztatóján azt is elmondta, a kárt okozók azt akarták elérni, hogy hamis színben tüntessék fel az előző vezetést. Kolompár Orbán felidézve, hogy múlt pénteken Farkas Flórián, az országos önkormányzat új vezetője és Latorcai Csaba nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár sajtóbejárást tartott az épületben, azt mondta: Farkas Flórián hamis színben tüntette fel a helyzetet.
2011.02.15. 15:45
 
 
Egymilliárdos adócsalás miatt kezdődött per Kecskeméten
Egymilliárd forintot megközelítő összegű adócsalás csaknem harminc vádlottja ellen kezdődött per kedden Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. A vád szerint az elsőrendű vádlott, aki korábban a vám- és pénzügyőrségnél dolgozott, 2003-ban hozta létre a "számlagyárat", amely létező gazdasági társaságok nevében fiktív számlákat állított ki. Ezekért a megrendelők fizettek, majd a számlákat beállították a könyvelésükbe, ezzel csaknem egymilliárd forinttal károsították meg az államkasszát. A keddi tárgyalási nap kezdetén Oroszi Márta tanácsvezető bíró bejelentette: a huszonnyolcadrendű vádlott meghalt, így 27-en foglalnak helyet a vádlottak padján.
2011.02.15. 15:30
 
 
Az LMP visszatér az alkotmányozásba, ha teljesülnek az általa kért garanciák
Ha az LMP által kért garanciális feltételek teljesülnek, akkor a párt visszatér az alkotmányozási folyamatba - jelentette ki az MTI kérdésére keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján a frakcióvezető. Schiffer András elmondta azt is, hogy kéréseiket törvényjavaslat formájában benyújtották az Országgyűléshez. A frakcióvezető emellett hangsúlyozta, hogy elválasztják a tartalmi kívánságaikat - vagyis azt, hogy szerintük milyen lenne a legjobb alkotmány - attól, hogy milyen eljárási feltételek között indította el a kormánytöbbség az alkotmányozási folyamatot.
2011.02.15. 15:30
 
 
Az egyiptomi múmia műujja a világ legrégibb ismert protézise
Az egyiptomi múmia lábfejéhez csatolt mesterséges "nagyujj" a világ legrégebbi ismert protézise - jelentették be brit kutatók, akik vizsgálataikról a Lancet legújabb számában közöltek tanulmányt. A bőrből és fából készült segédeszközt még 2000-ben fedezték fel a thébai nekropoliszban, egy magas rangú egyiptomi pap lányának sírkamrájában, aki jobb lábának nagyujját valószínűleg cukorbaj következtében fellépő üszkösödés miatt veszítette el. Tabaketenmut valamikor Kr.e. 950 és Kr. e. 710 között élhetett, a protézis ily módon több száz évvel idősebb, mint a római kori, bronzból és fából készített műláb, amely Capuában került napvilágra.
2011.02.15. 15:00
 
 
Női európai kézilabdakupák: kedvező a magyar csapatok sorsolása
Kedvezően alakult a negyeddöntők keddi sorsolása a Vác és a Ferencváros számára a női kézilabda európai kupákban. Az EHF Kupában a Syma-Vác a dán Holstebrőt, a lehetséges riválisok közül az egyik legkönnyebbet kapta, és a KEK-ben az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesének is juthatott volna sokkal keményebb ellenfél a francia Toulonnál. Mindkét magyar csapat idegenben kezd, ami szintén előny. Az első mérkőzéseket március 12-én vagy 13-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik.
2011.02.15. 14:30
 
 
Devecserben 95 új ház épül, 262 ingatlant lebontanak
Összesen kilencvenöt ház épülhet a devecseri lakóparkban, s a tavaly októberi iszapömlés következtében megsérült 275 ingatlanból 262 házat bontanak majd le a településen - közölte Toldi Tamás (Fidesz) polgármester. Devecser polgármestere elmondta, hogy az ingatlanok lebontása várhatóan márciusban kezdődik meg, s arra pontos ütemtervet dolgoztak ki. Közlése szerint nehezíti a munkálatokat, hogy sok család - amelynek az új lakóparkban háza épül - visszaköltözött a kitakarított épületekbe, az ő ingóságaik elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik majd a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével. További problémát jelent, hogy ezek a családok nem akarnak az új házuk átadásáig albérletbe költözni.
2011.02.15. 14:30
 
Döbbenet! Éva leköpte Jerzyt!
Kezdenek elfajulni a Vilában az események. Vasárnap éjszaka Anikó és Éva hangosak voltak, mire Jerzy szólt nekik hogy talán csöndesebben kellene lenni. Az esetet követő elhúzódó vitában Éva végül leköpte Jerzy-t.
2011.02.15. 14:22
 
Alekosznak fel kell vennie a kesztyűt!
Olivér távozása után háborús helyzet alakult ki a villában. Béci csapata, magából kivetkőzve támadja Olivér elárvult csapatát. Ráadásul Éva, Szandika és Anikó sincs egymással túl jóban. Ha Alekosz meg akarja védeni a barátait, valamint szeretné megnyerni a versenyt, akkor rendeznie kell a viszonyokat, és fel kell nőnie a feladathoz, ami egyértelmű: előbb utóbb meg kell mérkőznie Bécivel!
2011.02.15. 14:21
 
Az euró megszilárdításáról tárgyalnak az uniós pénzügyminiszterek
Az euró megszilárdításáról - az úgynevezett stabilitási paktum előírásainak megszigorításáról, a közös pénz tartós védelmét szolgáló stabilitási mechanizmus kialakításáról - kezdtek tárgyalást kedden Brüsszelben az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei. Előző este már megállapodtak abban, hogy a 2013-tól rendelkezésre álló stabilitási mechanizmus 500 milliárd eurós hitelkeretet jelent majd. Addig egy 440 milliárdos ideiglenes mentőcsomag szolgál az esetleg bajba kerülő országok megsegítésére. A pénzügyminiszterek ülésén Matolcsy György magyar nemzetgazdasági miniszter elnököl.
2011.02.15. 14:15
 
 
Eljárást indítanak Berlusconi ellen a Ruby-ügy miatt
Egy olasz vizsgálóbíró úgy döntött, hogy Silvio Berlusconi olasz kormányfőt bíróság előtt felelősségre kell vonni, amiért pénzért kiskorúak szexuális szolgáltatását vette igénybe, valamint visszaélt hivatali hatalmával. Cristina Di Censo tömör közleményében bejelentette: elegendő bizonyíték áll a rendelkezésre a per gyorsított lefolytatására. Három női bíróból álló tanács fog ítélkezni fölötte. A per április 6-án kezdődik. Berlusconi jelenleg Palermóban tartózkodik, és nem kommentálta a bíró döntését. A milánói ügyészség múlt szerdán kérvényezte Berlusconi azonnali vád alá helyezését fiatalkorúakkal folytatott üzletszerű szexuális kapcsolatai és az úgynevezett Rubygate-ügy miatt.
2011.02.15. 14:00
 
 
2012 fontba kerül a legdrágább belépő a 2012-es olimpiára
Stílszerűen 2012 fontba, azaz - jelenlegi árfolyamon számítva - csaknem 645 ezer forintba kerül majd a legdrágább belépő a jövő évi londoni olimpiára. A szervezők keddi bejelentése szerint ezért a pénzért kiemelt helyről lehet majd a helyszínen megtekinteni a 2012. július 27-i megnyitót. A jegyek kilencven százalékához 100 font (32 ezer forint) alatti összegért hozzá lehet majd jutni. A belépőket - miután mostanra összeállt a teljes, órára lebontott program - idén március 15-től árusítják.
2011.02.15. 13:45
 
Adevarul: vegyes a magyarországi médiatörvény megítélése az EU-n belül
Meglehetősen vegyes a magyarországi médiatörvény megítélése az Európai Unión belül - állapítja meg keddi számában az Adevarul című román napilap, kiemelve, hogy a néppárti képviselők véleménye alaposan eltér a többi európai honatyáétól. A bukaresti újság rövid cikket közöl a témáról azzal a címmel: "Ízekre szedve a magyar sajtótörvény". Felhívja a figyelmet arra, hogy az Európai Unión belül az Európai Néppárt (EPP) egészen másként ítéli meg a magyar médiával kapcsolatos törvényt, mint a többi európai csoportosulás.
2011.02.15. 13:45
 
 
Hatósági ára lehet a távhőnek
Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága megszavazta azt a módosító indítványt, amely szerint a szakminiszter évente megszabhatná a távhő hatósági árát, amelyre a Magyar Energia Hivatal (MEH) augusztus 31-ig küldi meg a javaslatát. A bizottság 26 igen szavazattal döntött arról, hogy módosító indítványt nyújt be az energetikai tárgyú törvényekhez. Ebben a testület azt kezdeményezi, hogy távhőszolgáltatónak értékesített hőenergia díját, valamint a lakossági távhőszolgáltatás (fűtés és használati melegvíz) díját a miniszter rendeletben állapíthassa meg. A javaslat szerint a díj megállapítását a táhvőszolgáltató kezdeményezi a MEH-nél,
2011.02.15. 13:30
 
 
Létrejöhet az egyéni számla a tb-rendszeren belül
Jövő év tavaszával létrejöhet a társadalombiztosítási (tb) egyéni számla - ez erről szóló módosító javaslatot kedden tárgyalta meg és fogadta el a parlament gazdasági és informatikai bizottsága. A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alappal, valamint a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításáról szóló törvénymódosításhoz nyújtotta be a gazdasági bizottság azt az indítványát, amelyben kezdeményezi: a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete az általa kezelt és nyilvántartott adatokat 2011. december 1-től legkésőbb 2012. március 31-ig adja át az egyéni számla alapját képező egyéni nyugdíjnyilvántartás kezeléséért felelős nyugdíjbiztosítási igazgatási szerv részére.
2011.02.15. 13:30
 
 
Fidesz: egy jó alkotmánynak ki kell fejeznie a nemzet összetartozását
Egy jó alkotmánynak ki kell fejeznie a nemzet összetartozását, tükröznie kell a nemzet múltjának örökségét, a jelen célkitűzéseit, és az állam jövőbeni tevékenységének alapjául szolgáló értékeket - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz vezérszónoka az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat keddi általános vitájában. Közölte: az alkotmánykoncepció vitájának célja, hogy a parlamenti pártok megkíséreljenek egyetértésre jutni az új alkotmány alapjául szolgáló alkotmányozási elvekről, ha ez nem sikerül, akkor pedig legyen mindenki számára egyértelmű, mi az, amiben a pártok egyetértenek és mi az, amiben nem.
2011.02.15. 13:30
 
 
Új fővárosi kulturális tengely koncepcióját készíti elő a kormány
A budai Vártól a Városligetig húzódó új kulturális tengely előkészítését kezdte meg a kormány; az Andrássy-negyed koncepciójába illeszkedik majd a Szépművészeti Múzeum bővítése is - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a kultúráért felelős államtitkár. Szőcs Géza hangsúlyozta: Budapest belvárosának "újrafogalmazását" tágabb kontextusban, a rendelkezésre álló források és feladatok számbavételével kell elvégezni, ezért állította le a kormány a közelmúltban a Szépművészeti Múzeum térszint alatti bővítésének előkészületeit.
2011.02.15. 13:15
 
EU-elnökség:az elnökség segítséget nyújt Olaszországnak a menekültek kezelésében
Az Európai Unió (EU) elnöksége minden szükséges segítséget megad Olaszországnak az észak-afrikai menekülthullám miatt kialakult helyzet megoldásához - tájékoztatta a Belügyminisztérium kedden az MTI-t. "Az Európai Unió Tanácsának Elnöksége figyelemmel kíséri az észak-afrikai menekülthullám miatt az olasz partoknál kialakult rendkívüli helyzet alakulását" - olvasható a közleményben. Mint írták, az elnökség, együttműködve az unió más intézményeivel, így a bizottsággal, minden szükséges segítséget megad Olaszországnak a rendkívüli helyzet megoldásához.
2011.02.15. 12:00
 
 
Visegrádi miniszterelnöki csúcstalálkozó nyílt meg Pozsonyban
Visegrádi miniszterelnöki csúcstalálkozó kezdődött kedden délelőtt Pozsonyban. A szlovák, a cseh, a magyar és a lengyel miniszterelnök - Iveta Radicová, Petr Necas, Orbán Viktor és Donald Tusk - megemlékeznek a visegrádi csoport megalakulásának 20. évfordulójáról, s megvitatják a V4-ek előtt álló legfőbb feladatokat. Délután, a találkozó második részében a négy visegrádi miniszterelnökhöz csatlakozik Angela Merkel német és Werner Faymann osztrák kancellár, illetve Mikola Azarov ukrán kormányfő is.
2011.02.15. 12:00
 
 
Az euróövezeti GDP 0,3%-kal nőtt 2010 utolsó negyedévében
Az euróövezet összesített bruttó hazai terméke (GDP) 0,3 százalékkal nőtt tavaly az utolsó negyedévben az előző negyedévhez képest - közölte kedden az Eurostat. Az uniós statisztikai hivatal jelentése rácáfolt a szakértői előrejelzésekre, amelyek alapján nagyobb, 0,4 százalékos növekedés volt várható a 2010 október-decemberi időszakban az - akkor még - 16 országból álló övezetben.Az időközben Észtországgal bővült zóna éves növekedése is elmaradt a várakozásoktól, a GDP 2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, szemben az elemzői előrejelzések 2,1 százalékos átlagától. Az unió egészében a növekedés negyedéves szinten 0,2 százalék, éves alapon 2,1 százalék volt.
2011.02.15. 11:45
 
 
Esküvőrecesszió Las Vegasban
"Esküvőrecessziós" időszakot él meg Las Vegas: 18 év óta a legkevesebb pár kelt egybe tavaly a szerencsejáték-város kápolnáiban. A hirtelen házasulók száma persze így sem elenyésző, csaknem 46 ezer pár esküdött egymásnak örök hűséget 2010-ben Las Vegasban. Nevada állam összes házasságkötésének 85%-a neonvárosban történik, Nevada pedig 5. az Egyesült Államok tagállamainak sorában az esküvők számát tekintve. Az idei év sem valószínű, hogy változást - és több bevételt - hoz Las Vegas "esküvőiparának". Valentin nap például hétfőre esett, így még kevesebb frigyet köthettek az idei szerelmesek napján, mint az előző pár esztendőben, az esküvők szempontjából sokkal kedvezőbb hétvégi február 14-éken.
2011.02.15. 11:45
 
 
MSZP: ne csak a társadalom egyötöde járjon jól az adócsökkentéssel
Módosítaná az adótörvényeket az MSZP, a szocialisták egyebek mellett kezdeményezik, hogy a személyi jövedelemadó csökkentését egyenlően osszák el a különböző jövedelmi sávokhoz tartozók között, és ne csak a társadalom egyötöde járjon jól vele. Szekeres Imre emlékeztetett, hogy javaslatuk az ötmillió forintnál többet keresők esetében 32%-os adókulcsot vezetne be. Az MSZP szorgalmazza, hogy a családi adókedvezményt egészében igénybe venni nem tudók a különbözetet gyermektámogatásként kapják meg. A szocialisták azt is javasolják, hogy a tőkejövedelmek adója ne csökkenjen, hanem maradjon a tavalyi szinten, a társasági adó helyett pedig a társadalombiztosítási járulékot mérsékeljék, 3%-kal.
2011.02.15. 11:30
 
 
Hídra lakatolt szerelmek
Rózsa vagy csokoládé helyett Valentin-napon lakatokkal fejezik ki és "tartósítják" szerelmüket a párok Lengyelországban, Wroclaw egy hídján. Az Oderán átívelő híd acélszerelvényeire kattintják lakatjukat, a kulcsokat pedig bedobják a folyóba, így "örökítve" meg szerelmüket. A romantikus rituálék régi keletűek, a hídon már több ezer lakat fityeg, minden fajtájú és színű fellelhető soraikban. Hosszabb távon a lakatok súlya veszélyeztetheti a Tumski hidat - de csak egészen hosszabb távon. Szakértők szerint legalább tíz tonnányi lakat kellene ahhoz, hogy valós veszély álljon elő - a híd maximális lakatkapacitását még messze nem használták ki a párok, pedig akad köztük, mely évente visszajár újabb és újabb lakattal.
2011.02.15. 10:45
 
 
Az MSZP kivonult az alkotmánykoncepció vitájáról
Az MSZP-frakció tagjai kivonultak az ülésteremből, amikor a parlamentben kedd délelőtt megkezdődött az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat tárgyalása. Az ellenzéki szocialisták már korábban kinyilvánították, hogy ha nem változnak a jelenlegi feltételek, akkor nem vesznek részt az alkotmányozásban.
2011.02.15. 10:15
 
 
Az ipari termelés volumene 2010-ben 10,5 százalékkal nőtt
Tavaly az ipari termelés volumene 10,5 százalékkal magasabb volt, mint 2009-ben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az MTI-vel kedden. Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2010 decemberében 8,5 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 6,0 százalékkal nőtt. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index tavaly decemberben 11,8 százalékkal csökkent. Az adatok megegyeznek a KSH február elején előzetesen közölt számaival.
2011.02.15. 09:30
 
 
Januárban 4 százalékkal nőttek az árak
A fogyasztói árak az idén januárban 4,0 százalékkal emelkedtek az előző év januárjához viszonyítva, és 0,7 százalékkal haladták meg a tavaly decemberi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Londoni elemzők 4,28 százalék körüli éves inflációt vártak. A maginfláció az idén januárban 0,1 százalék, 12 havi összehasonlításban 1,7 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított havi áremelkedés 0,8 százalék, a 12 havi index 104,4 százalék volt.
2011.02.15. 09:30
 
 
A GDP 1,2 százalékkal nőtt tavaly
A bruttó hazai termék (GDP) 0,2 százalékkal nőtt 2010 negyedik negyedévében a harmadik negyedévhez képest. A múlt év egészében a gazdaság teljesítménye 1,2 százalékkal haladta meg az előző évit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden az Ecostattal közös gyorsbecslése alapján. Elemzők 1,8-2,1 százalékos éves növekedést vártak a tavalyi utolsó negyedévre. Éves összevetésben a naptárhatás kiszűrésével és a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok a nyers adattal egyező 1,2 százalékos növekedést mutatnak.
2011.02.15. 09:30
 
BUX: -0,50 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 112,56 pontos csökkenéssel, 22.439,41 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,50 százalékkal gyengült.
2011.02.15. 09:15
 
 
NBA: újabb Lakers-vereség
Húszpontos vereséget szenvedett a Charlotte Bobcatstől a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján. Phil Jackson, a vesztes vendégek trénere a mérkőzés után nem tudott mást mondani, mint hogy alakulata csalódást keltő teljesítményt nyújtott. A legutóbb bajnok együttes, az előző játéknapon az Orlando Magictől kapott ki 14 ponttal. Eredmények: Charlotte Bobcats-Los Angeles Lakers 109-89, New Jersey Nets-San Antonio Spurs 85-102, Detroit Pistons-Atlanta Hawks 79-94, Milwaukee Bucks-Los Angeles Clippers 102-78, Minnesota Timberwolves-Portland TrailBlazers 81-95, Houston Rockets-Denver Nuggets 121-102.
2011.02.15. 09:00
 
 
A német GDP 0,4 százalékkal nőtt 2010 utolsó negyedévében
Németországban 0,4%-kal nőtt a hazai össztermék (GDP) 2010 utolsó negyedévében az egy negyedévvel korábbihoz képest a német statisztikai hivatal kedden közölt előzetes becslése szerint. A gazdasági növekedés üteme lassult: 2010 harmadik negyedévében még 0,7%-os, a másodikban 2,2%-os, 2010 első három hónapjában pedig 0,6%-os negyedéves szintű GDP-növekedést mértek. Az Európai Unió legnagyobb gazdaságát a szokásosnál keményebb téli időjárás fékezte a statisztikai hivatal közleménye szerint. A trend azonban változatlanul pozitív - hangsúlyozza a hivatal; a válságos 2009 utolsó három hónapjához képest 4 százalékkal nőtt a német GDP a tavaly október-decemberi időszakban.
2011.02.15. 09:00
 
 
Halálra gázolták Amerikában a dalai láma unokaöccsét
Halálra gázolták az Egyesült Államokban a dalai láma unokaöccsét, aki Tibet függetlensége érdekében folytatott kampánya keretében egy majdnem 500 kilométeres gyalogtúrát tett éppen Florida államban - közölte a rendőrség. Az amerikai állampolgárságú, 45 éves Jigme K. Norbut, a tibeti vallási vezető néhai fivérének, Taktszer Rimpocsének a fiát, egy kisteherautó ütötte el helyi idő szerint hétfő este egy főközlekedési úton a félsziget keleti partján.
2011.02.15. 08:45
 
 
Premier League: a Fulham ellen botlott a Chelsea
A Chelsea gólnélküli döntetlent ért el a Fulham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának hétfői zárómérkőzésén. A hazaiaknál Gera Zoltán a 83. percben csereként lépett pályára. Premier League, 27. forduló: Fulham-Chelsea 0-0. Az állás: 1. Manchester United 26 57-25 57 pont, 2. Arsenal 26 56-27 53, 3. Manchester City 27 43-24 49, 4. Tottenham Hotspur 26 37-28 47, 5. Chelsea 26 46-22 45, 6. FC Liverpool 27 35-32 39, 7. Sunderland 27 33-33 37, 8. Bolton Wanderers 27 38-37 36, 9. Stoke City 26 31-33 33, 10. Newcastle United 26 40-38 32.
2011.02.15. 08:30
 
 
Magyar Hírlap: Harrach Péter szerint vita van a Fidesz és a KDNP között
Nincs feszültség, csak vita alakult ki a Fidesz és a KDNP között a múlt heti siófoki frakcióülésen - mondta Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a Magyar Hírlap keddi számában. A magzatvédelem szabályozásának ügyében nem adott ultimátumot a Fidesznek a KDNP - jelezte Harrach. A kereszténydemokraták frakcióvezetője elmondta: az a döntés született, hogy a fogantatástól számított élet védelmét az alkotmányban ki kell mondani, ebből azonban nem következik, hogy a jelenlegi abortuszszabályozást meg kellene változtatni. "Belátjuk, a magyar társadalom a mai állapotában csak azt a védelmet képes nyújtani, amit a hatályos magzatvédelmi törvény rögzít" - tette hozzá a politikus.
2011.02.15. 08:30
 
Gazdasági előnyökkel is jár a Duna-stratégia EP-képviselők szerint
Jobban kihasznált gazdasági lehetőségeket, a régió környezeti állapotának javulását, az életszínvonal növekedését, a környékbeli egyes régiók közti különbségek csökkenését hozhatja magával az Európai Unióban jelenleg kidolgozás alatt álló Duna-stratégia - hangoztatták a témáról hétfő este Strasbourgban rendezett plenáris európai parlamenti vita felszólalói. Johannes Hahn, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős tagja emlékeztetett arra, hogy az uniós végrehajtó testület decemberben ismertette javaslatait a stratégiával kapcsolatban, középpontban a térségen belüli együttműködés intenzívebbé tételével.
2011.02.15. 08:30
 
 
Moszkvában divatba jött a személyes bunker
Moszkvában a gazdagok körében divatba jött a föld alatti személyes bunker építése, s ilyenre minden további nélkül szert lehet tenni egy egészen szerénynek tűnő moszkvai irodában, amely egyébként nagyobb óvóhelyek építését is vállalja. A bunkerekkel szemben támasztott követelményeket és minőségi, műszaki előírásokat még a szovjet időkben dolgozták ki és rögzítették hivatalosan, így a spanyolviaszt nem kellett feltalálni, csak alkalmazni a kisebb méretekre, valamint kevéske luxussal köríteni. A lényeg: 40 centiméter vastag vasbeton falak, belül autonóm szellőztető, légszűrő, fűtő, energia- és vízellátó berendezések.
2011.02.15. 08:15
 
 
Mol: 29%-os bevétel-, 6%-os profitbővülés 2010-ben
A Mol csoport árbevétele 29%-kal 4.330,4 milliárd forintra, a nettó nyeresége pedig 6%-kal 100,8 milliárd forintra nőtt 2010-ben - közölte a társaság kedden a BÉT honlapján a nemzetközi számviteli szabályok (IFRS) szerint készült konszolidált gyorsjelentésben. Speciális tételek nélkül a nyereség 177,6 milliárd forint volt, szemben az előző évi 46,7 milliárd forinttal. Az éves eredményt 25,8 milliárd forint válságadó és az a 35,2 milliárd forint csökkentette, amit az Európai Bizottság határozata alapján kamatokkal együtt pótlólagos bányajáradékként fizetett meg a társaság. A múlt év negyedik negyedévében a nettó nyereség 33,0 milliárd forint volt, ami 79 százalékos növekedés az előző évhez képest.
2011.02.15. 08:15
 
 
Haitin már négy és félezer halálos áldozatot követelt a kolera
Haitin csaknem négy és félezer halálos áldozatot követelt már a kolera, s a megbetegedések száma is közelít a negyedmillió felé az ország egészségügyi hatóságainak hétfői közlése szerint. A haiti egészségügyi tárca február 3-ig összesített adatai alapján arról tájékoztatott, hogy a járvány tavaly októberi kitörése óta az országban legalább 4452 ember halt meg kolerában, a regisztrált fertőzések száma 225 668, ezen belül 121 883 beteg szorult kórházi kezelésre. A kolera már tíz tartományra terjedt ki, amelyek közül változatlanul Artibonitéban a legsúlyosabb a helyzet, itt 863 beteg halt bele a fertőzésbe.
2011.02.15. 08:15
 
IKSZ: legyen az új alkotmány az "új nemzedék alkotmánya"
A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete azt szeretné, hogy az új magyar alkotmány ne engedélyezze a mindenkori kormányok számára a gyermeknevelés költségeinek megadóztatását, s hogy az alaptörvény vállaljon kötelezettséget a jövő nemzedékek iránt. Stágel Bence, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke az MTI-nek elmondta: üdvözlik, hogy az új alkotmány elfogadásával kapcsolatban nemzeti konzultáció indul. A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerint az új nemzedék lehetőséget kap arra, hogy huszonegy év után a rendszerváltó nemzedéktől átvehesse a stafétabotot, és Magyarországnak közmegegyezésen alapuló, az igazságot és a közjót szolgáló új alkotmánya születhessen.
2011.02.15. 08:00
 
Megszavazta az EP szakbizottsága Járóka roma befogadási állásfoglalás-tervezetét
Elsöprő többséggel megszavazta az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) Járóka Lívia magyar néppárti EP-képviselő állásfoglalás-tervezetét, amely a romák társadalmi befogadását célzó EU-stratégiáról szól. A romák befogadása nem csupán emberi jogi kötelezettség, hanem egyben olyan gazdasági szükségszerűség, amely pénzügyi szempontból is érdeke az uniós tagállamoknak - hangsúlyozta Járóka, az EP egyetlen roma származású tagja hétfőn késő este Strasbourgban, a bizottsági vitában. A LIBE ötven igenlő szavazattal egy ellenében fogadta el a tervezetet.
2011.02.15. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394[1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista