2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az MSZP lemondásra szólítja fel Járai Zsigmondot
Az MSZP szerint Járai Zsigmond kinevezése hitelteleníti a Költségvetési Tanácsot, amelynek függetlensége "egyébként is kérdéses". Józsa István szocialista országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón arra szólította fel Járai Zsigmondot, hogy mondjon le a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának éléről, mondván a két tisztség súlyosan összeférhetetlen. Járai Zsigmondot - akit az Országgyűlés novemberben választott meg a jegybank felügyelőbizottságának elnökévé - pénteken nevezte ki a Költségvetési Tanács (KT) tagjává Schmitt Pál köztársasági elnök.
2011.02.21. 15:30
 
 
Egy fideszes javaslat az alaptörvénybe emelné a termőföldek és vizek védelmét
Alkotmányos védelmet biztosítana a termőföldnek és a vizeknek mint a nemzeti vagyon részeinek a fideszes Turi-Kovács Béla. A kormánypárti képviselő, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke hétfőn nyújtotta be a parlamentnek az alkotmány-előkészítő eseti bizottság alaptörvény-koncepciójához kapcsolódó módosító indítványát. A javaslat alapján a koncepció úgy szólna, hogy a magyar állam tulajdonáról, mint nemzeti vagyonról, a kizárólagos állami tulajdonba tartozó elidegeníthetetlen kincstári vagyontárgyakról - beleértve a termőföldet, az ásványvagyont és a vizeket -, valamint a kizárólagos állami tevékenység köréről törvény rendelkezik. A termőföld és a vizek pedig - mint a nemzeti vagyon részei - az alkotmányban nyernek védelmet.
2011.02.21. 15:15
 
Budapesten és Gödöllőn is az új EU-s sportstratégia a téma
Hétfőn és kedden Budapesten a különböző nemzeti és nemzetközi sportszervezetek összejövetelein, majd szerdán Gödöllőn, az uniós sportminiszterek informális találkozóján is az Európai Bizottság új sportstratégiájáról lesz szó. A magyar fővárosban zajló eseményen 250 küldött előtt többek között a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) képviselőinek jelenlétében Andrula Vasziliu, az oktatásügyért, kultúráért, többnyelvűségért és ifjúságpolitikáért felelős európai biztos kedden számol be terveiről.
2011.02.21. 15:00
 
 
A hét második felében ismerteti a kormány a reformokat
Várhatóan a hét második felében ismerteti a kormány a strukturális reform lépéseit, miután szerdán második olvasatban megtárgyalja azokat - közölte a kormányszóvivő egy hétfői háttérbeszélgetésen. Nagy Anna úgy fogalmazott, a reformprogram egyik legfontosabb célja a fenntartható gazdasági növekedési környezet biztosítása. A háttérbeszélgetésen kiosztott dokumentum szerint a szerdai kormányülés témáiról csütörtökön tartanak kormányszóvivői sajtótájékoztatót. A kabinet első olvasatban pénteken tárgyalta a strukturális reformokat.
2011.02.21. 15:00
 
Martonyi: a déli szomszédságpolitika is téma lesz a márciusi EU-csúcson
A mediterrán térség legújabb fejleményei miatt az Európai Unió déli szomszédságpolitikájának a megvitatását is felvették a március 24-25-i EU-csúcstalálkozó napirendjére - jelentette be Martonyi János, az EU soros elnökségét ellátó Magyarország külügyminisztere hétfőn Brüsszelben. Martonyi az uniós országok külügyminisztereinek azon megbeszélése után tartott sajtótájékoztatót, amelyen a miniszterek az úgynevezett általános ügyek tanácsaként eljárva értékelték a február 4-i rendkívüli EU-csúcs eredményeit, illetve előkészítették a március végi soros csúcstalálkozót. Megvitatták emellett az elmaradott térségek felzárkóztatását szolgáló kohéziós politika eddigi eredményeit is.
2011.02.21. 14:45
 
 
Szakértőkkel egyeztetnek a kilakoltatási moratóriumról
Egyeztet szakértőkkel az április 15-én lejáró kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium - írta hétfői számában a Magyar Nemzet. A lap szerint a tárcánál már körvonalazódik a tiltás megnyújtásáról szóló jogszabály-módosítás. Végleges döntés még nem született, így jelenleg nem tudható, meddig akadályoznák meg az adósok utcára kerülését. A Magyar Nemzet szerint az ugyanakkor valószínű, hogy a meghosszabbodó kilakoltatási moratórium nem lesz általános. A moratórium a lakáshiteleseket szinte biztosan oltalmazza majd - írta a lap.
2011.02.21. 14:00
 
 
Kimenekítési terv a Líbiában tartózkodó EU-s állampolgárok megmentésére
A líbiai elnyomást elítélő közös állásfoglalás szövegén dolgoznak az Európai Unió országainak külügyminiszterei, akik az előző este tartott munkamegbeszélés után hétfőn egész nap folytatják tanácskozásukat Brüsszelben. Az uniós tagállamokat képviselő Tanács elítéli a békés líbiai kormányellenes tüntetőkkel szemben alkalmazott elnyomást, és sajnálkozásának ad hangot az erőszak, a polgári személyek halála miatt. A miniszterek le kívánják szögezni azt is, hogy a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságát tiszteletben kell tartani. A miniszterek kimenekítési tervet is készítenek az uniós állampolgárok esetleges kimenekítésére Líbiából, különösen Bengáziból, ahol a legsúlyosabb a helyzet.
2011.02.21. 14:00
 
 
Fischer Iván lesz a berlini Konzerthaus vezető karmestere
A 2012/13-as évadtól kezdve Fischer Iván lesz a német főváros legnépszerűbb zenekarának, a Konzerthausorchesternek a vezető karmestere - jelentették be hétfőn Berlinben. Mint André Schmitz, a berlini szenátus (tartományi kormány) kulturális államtitkára elmondta, a magyar dirigens a 68 éves Lothar Zagrosek örökébe lép a társulat élén. Fischer Iván mind a zenekar tagjai számára, mind az intézmény intendánsa, Sebastian Nordmann részéről "eszményi jelöltnek" számított - hangsúlyozta Schmitz, örömének adva hangot amiatt, hogy a nemzetközi hírnevű magyar karmester elfogadta a felkérést. A vezető karmester posztja mellett ő lesz a Konzerthaus főzeneigazgatója is.
2011.02.21. 13:45
 
 
Tarr Béla cáfolja a német lapban elhangzottakat
"A berlini Tagesspiegel online kiadásában 2011. február 20-án megjelent interjútól kénytelen vagyok elhatárolódni" - közölte a filmrendező hétfőn az MTI-vel. "Az írás stílusa nem az én stílusom. Sem harcolni, sem vitatkozni, sem érvelni nem szoktam ilyen módon. Nagyon megalázónak tartom, hogy mindez bekoszolja filmünk sikerét és fogadtatását és napi politikai szintre süllyeszti le" - tudatta a filmrendező, akinek A torinói ló című alkotása a szombaton befejeződött Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Ezüst Medve-díjat kapott. Tarr Béla a Der Tagesspiegel című német lap online kiadása szerint korábban kifejtette: magát szabad embernek tekinti, aki azonban "olyan országban él, amely már nem szabad".
2011.02.21. 13:15
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. Az emeléssel a benzin átlagára 364-365 forintra, a gázolajé pedig 362 forintra nő. A Mol egy hete emelte 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát, akkor a benziné nem változott. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.02.21. 13:00
 
 
MSZP: felháborító, hogy az NFÜ kétmilliárdot fizet ki tanácsadásért
Az MSZP szerint felháborító, hogy a kormány a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül kétmilliárd forintot fizet ki "szakmai tanácsadásért" - írja Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője. Hozzáteszi: ennyi pénzből például 100 ezer rászoruló gyermek nyári étkeztetését lehetett volna megoldani. Szerinte kormányon a Fidesz és a KDNP mindenütt megszorításokkal, és a rokonoknak, barátoknak szóló "zsíros megbízásokkal hálálja meg" az emberek bizalmát. Mint írja, az óvodákat, iskolákat, szociális otthonokat, egészségügyi intézményeket fenntartó önkormányzatok idei költségvetése 86 milliárd forinttal csökkent és "súlyos elvonási tünetektől szenved" az egészségügyi ellátórendszer is.
2011.02.21. 12:30
 
 
Elutasították az MSZP-s politikusok elleni feljelentést a pécsi buszeladási ügyben
Elutasította az ügyészség Komáromi Istvánnak, a pécsi vagyonkezelő Pécs Holding Zrt. decemberben távozott felügyelőbizottsági tagjának szocialista politikusok ellen a városi buszeladási botránnyal összefüggésben tett feljelentését. "Semmi olyan tényt nem tartalmazott a feljelentés, amit az alapnyomozásban ne vizsgáltak volna a hatóságok" - indokolta az ügyészség döntését Petréteiné Malomsoki Csilla. Így nem vetődött fel további gyanú, hogy más személy, azaz Tóth Bertalan volt szocialista alpolgármester és Kőhegyi István volt MSZP-s parlamenti képviselő, a vagyonkezelő volt fb-elnöke is bevonható lenne a nyomozásba. Komáromi István az ügyészség levelének kézhezvételétől számított nyolc napon belül panasszal élhet.
2011.02.21. 11:15
 
 
Kubatov Gábor lehet az FTC elnöke
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének. Kocsis Máté, az FTC alelnöke, a VIII. kerület polgármestere elmondta: Kubatov péntekig kért haladékot, hogy választ adjon a felkérésre, mivel egyeztetni szeretne a szakosztályok vezetőivel és az anyaegyesületnél fontos szerepet betöltő személyekkel.
2011.02.21. 11:00
 
 
Liam Neeson új thrillere az észak-amerikai toplista élén
Liam Neeson Az ismeretlen férfi című thrillere vette át az észak-amerikai mozis toplista vezetését a hét végén 21,8 millió dolláros (4,3 milliárd forintos) bevétellel. Neeson kómából ébredő ismeretlen férfit alakít, aki rádöbben, hogy ellopták az identitását. Az amerikai és kanadai nézők egy másik debütáló thrillerre is kíváncsiak voltak: A negyedik című sci-fire 19,5 millió dollárért (3,8 milliárd forintért) váltottak jegyet, ezzel a produkció a második helyezett lett a listán. Hajszálnyival lemaradva harmadiknak a Gnómeó és Júlia című háromdimenziós animáció futott be a mozikasszáknál 19,4 millió dollárral.
2011.02.21. 11:00
 
 
Bajnokok Ligája: Kassai vezeti a döntő "visszavágóját"
Kassai Viktor vezeti szerdán az Internazionale és a Bayern München nyolcaddöntős párharcának első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A magyar szövetség (MLSZ) hétfői tájékoztatása szerint a BL előző kiírásának döntőjében pályára lépett két csapat e heti, milánói összecsapásán Kassai munkáját Erős Gábor, Ring György, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor segíti. Kassai ebben a szezonban már fújt a címvédő Internek, az olasz csapat november 2-án 3-1-re kikapott a Tottenham vendégeként csoportmeccsen.
2011.02.21. 10:45
 
 
Irakban és Jemenben is folytatódnak a tüntetések
Egy 17 éves fiú meghalt, negyvennyolc ember pedig megsebesült, miután tüntetők összecsaptak vasárnap este a rendfenntartó erőkkel az iraki Kurdisztán második legnagyobb városában, Szuleimáníjában, ahol már öt napja tartanak a zavargások. A helyi rendőrség közlése szerint körülbelül 2000 ember vett részt városszerte az elszórt tüntetéseken, amelyeket a kurd biztonsági erők a levegőbe lövöldözve oszlattak fel. Eközben egy öngyilkos merénylő autóba rejtett pokolgépet robbantott fel a közép-iraki Szamarra városában egy rendőrségi épület előtt. A merényletben tíz ember meghalt, és tizenhatan megsebesültek. Meghalt egy kormányellenes tüntetés egyik résztvevője hétfőn Jemenben, Áden városában.
2011.02.21. 10:45
 
 
Kadhafi fia: Líbia válaszúthoz érkezett
Hétfő virradóra Szaif al-Iszlam Kadhafi, a líbiai vezető, Moammer Kadhafi második legidősebb fia televíziós beszédében kijelentette: Líbia a polgárháború szélére sodródott és egy nemzetközi összeesküvés célkeresztjébe került. Szaif al-Iszlam Kadhafi azt mondta, hogy a hadsereg apja mögött áll, és Moammer Kadhafi irányítja a csatát Tripoliban. "Győzni fogunk, leszámolunk a zendülőkkel" - jelentette ki, hozzáfűzve, hogy a hadseregnek most különösen jelentős szerepe van a biztonság megteremtésében, mert Líbia egysége és stabilitása a tét.
2011.02.21. 09:45
 
Hihetetlen! VV Olivér mozgalmat indított Alekoszért!
A Való Világ 4 című műsor szinte hihetetlen népszerűségnek örvend az országban. Már meg sem lepődik senki, amikor egy kiesett játékos, ahelyett hogy továbblépne az életében, inkább úgy dönt, mozgalmat indít barátjáért, aki még bent küzd a Villában.
2011.02.21. 09:33
 
BUX: +0,15 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 34,36 pontos emelkedéssel, 22.548,10 ponton nyitott hétfőn. A pénteki záró értékéhez képest 0,15 százalékkal erősödött.
2011.02.21. 09:15
 
Gombár úr a pácban!
Gombi a Való Világ 4 szerelmes szépfiúja nehéz helyzetben van. Mivel társai segítségével elérte, hogy őt válasszák ki párbajhősnek, szerdán el kell döntse hogy kit visz ki magával. Mivel nem túl erős karakter bent a villában, ezért nagyon nehéz lesz döntenie. Ráadásul, Jerzy -vel van egy régi, még nem tisztázott ügyük.
2011.02.21. 09:02
 
 
Márciusban állami segítséget kaphat a BKV
Úgy néz ki, hogy a BKV márciusban megkapja az államtól az első "jóságinjekcióját" - mondta Tarlós István főpolgármester hétfőn az ATV Jam című műsorában. Tarlós István ezúttal is kifejtette: ha a BKV nem kap állami támogatást, akkor összeomlik. A kérdésre, hogy ez bekövetkezhet-e, a főpolgármester úgy válaszolt: nem gondolná, hogy erre valóban sor kerülne, mert a kormány jól tudja, hogy "miről van szó", és a megoldás készen áll.
2011.02.21. 08:30
 
 
Átalakítja a trópusi esőerdőket az éghajlatváltozás
A jövőbeni éghajlatváltozások megváltoztathatják a trópusi erdők arculatát, és ez kihathat azok szénraktározó képességére, valamint biológiai sokféleségére is - állapították meg amerikai kutatók. Ha folytatódnak a jelenlegi trendek, a szárazabb éghajlat lombhullató, magasra növő fajoknak fog kedvezni a többi fa kárára. Brian Enguist, az Arizonai Egyetem professzora és kollégái egy Costa Rica-i erdőben jegyezték fel az 1976 és 1996 között végbemenő változásokat. A változás az ökoszisztémákban végbemenő folyamatokat és azok képességeit is befolyásolja majd - magyarázta Enguist a BBC-nek.
2011.02.21. 07:45
 
 
Elhalasztották a két iráni hadihajó áthaladását a Szuezi-csatornán
Elhalasztották annak a két iráni hadihajónak az áthaladását a Szuezi-csatornán, amelyek hétfőre kértek engedélyt az egyiptomi hatóságoktól az átkelésre a Vörös-tengerről a Földközi-tengerre - közölte egy magát megnevezni nem kívánó iráni illetékes, de a halasztás okáról nem tett említést. A két vízi jármű az újabb terv szerint szerdán hajózik át a csatornán. Úti céljuk Szíria, ahova kadétokat szállítanak egy évig tartó katonai kiképzésre. Farsz félhivatalos iráni hírügynökség jelentése szerint a fiatal katonák a szomáliai kalózok elleni védekezést gyakorolják majd az arab országban.
2011.02.21. 07:45
 
 
Két új gázcég lép a piacra
Versenypiaci gázkereskedői engedélyt szerzett a francia hátterű EDF Démász Zrt. és a német-orosz WIEE Hungary Kft., így már tíz olyan társaság kapott engedélyt az elmúlt év eleje óta, amely számára az igazi piacra lépési lehetőség július elseje lesz - írta a Világgazdaság. Ekkortól érvényesek ugyanis a következő gázévi szerződések. Engedélye összesen több mint negyven cégnek van. A Világgazdaság szerint az EDF Démász a gázkereskedelmi engedély birtokában teljes körű szolgáltatást kíván nyújtani, tehát saját áramvásárlóinak szeretne ezentúl gázt is eladni. A WIEE Hungary a svájci Wintershall Erdgas Handelshaus AG kezében van.
2011.02.21. 07:30
 
 
Csődvédelmet kért az Electro World
Csődvédelmet kért az Electro World, az erről szóló dokumentumot pénteken nyújtotta be a cégbíróságnak - írta hétfői számában a Napi Gazdaság. A cégcsoport vezetője, Polgár Csaba a lapnak azt mondta: két hónapon belül lezárhatják azokat a tárgyalásokat, amelyeket egy nagy elektronikai kereskedelmi társasággal folytatnak működőtőke bevonásáról. A Napi Gazdaság azt írta, a cég alkalmazottai szkeptikusak.
2011.02.21. 07:30
 
 
Contador negyedik hellyel tért vissza
A háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador a negyedik helyen végzett vasárnap a Portugáliában rendezett Algarve körversenyen, mely az első szereplése volt azután, hogy a Spanyol Kerékpáros Szövetség (RFEC) felmentette a doppingvádak alól. A világ jelenlegi legjobb országúti kerekesének számító 28 éves Contadorról tavaly szeptemberben derült ki, hogy a júliusi francia körversenyen adott egyik mintájában klenbuterol nyomaira bukkantak. Hazája szövetsége január végén egyéves eltiltást helyezett kilátásba számára, ám február 15-én elfogadta bizonyítékait, miszerint szennyezett hússal került a szervezetébe a tiltott anyag, így felmentette a vádak alól.
2011.02.21. 07:15
 
Az EU-külügyminiszterek felszólították Kadhafit az erőszak feladására
Az Európai Unió tagállamainak külügyminiszterei vasárnap késő este közleményben szólították fel Moammer Kadhafi líbiai vezetőt, hogy haladéktalanul vessen véget az erőszaknak, és reagáljon népe törvényes követeléseire. A miniszterek brüsszeli munkavacsorája után nyilvánosságra hozott dokumentumban Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője az unió nevében visszafogottságra és nyugalomra intette a tripoli vezetést, és kérte: tartózkodjon attól, hogy ismét az erőszak eszközéhez nyúljon a békés tüntetők ellen.
2011.02.21. 07:15
 
 
Hajdu János: Magyarországon is nőtt valamelyest a terrorfenyegetettség
Magyarországon nincs terrorveszély, de a fenyegetettségünk valamelyest nőtt az utóbbi években - nyilatkozta Hajdu János dandártábornok, a tavaly felállított Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője a Népszabadságnak; az interjút vasárnap közölte a napilap online kiadása. A terroristák első számú célpontjainak számító országokba az utóbbi időben egyre nehezebben jutnak be a terrorszervezetek tagjai, nehezebb pénzt mosatni, akciót előkészíteni és végrehajtani. Mindebből egyenesen következik, hogy a terrorszervezetek előbb-utóbb könnyebb célpontokat keresnek - ilyenek lehetnek például az első számú célpontjaiknak számító államok egy kevésbé tehetős országban lévő képviseletei.
2011.02.20. 22:00
 
 
Serie A: Ranieri mégis lemondott
Csapata vasárnapi 4-3-as vereségét követően néhány órával lemondott posztjáról Claudio Ranieri, az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az 59 éves tréner lépése nem meglepő, miután a fővárosi együttes az utóbbi hetekben nagyon gyengén teljesített, legutóbbi négy meccsét elbukta. Vasárnap ráadásul úgy szenvedett 4-3-as vereséget a Genoa otthonában, hogy az 51. percben még 3-0-ra vezetett. A meccs előtti napon a szurkolók tüntettek Ranieri lemondását követelve, ám a szakember akkor még nem volt hajlandó távozni.
2011.02.20. 21:45
 
 
A Külügyminisztérium nem javasolja az utazást Líbiába
A Külügyminisztérium vasárnap kiadott figyelmeztetésében azt javasolja a magyar állampolgároknak, hogy a belbiztonsági helyzet javulásáig ne utazzanak Líbia keleti részébe, de az ország többi részébe is lehetőleg halasszák el nem feltétlenül szükséges utazásaikat. Líbiában, amelyet Moammer Kadhafi ezredes már 42 éve irányít, a biztonsági erők 173 embert öltek meg a kormányellenes tüntetések keddi kirobbanása óta a Human Rights Watch nemzetközi emberjogi szervezet adatai szerint.
2011.02.20. 20:45
 
 
Martonyi: a líbiai helyzet egyre súlyosabb
Líbiában a helyzet egyre súlyosabb, és az EU felszólítja Moammer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János vasárnap este Brüsszelben újságíróknak, az uniós országok külügyminisztereinek munkavacsorája előtt. A magyar diplomácia irányítója közölte: az EU a leghatározottabban visszautasítja, hogy Líbia összekapcsolta az unióba irányuló illegális bevándorlás megfékezését célzó együttműködés kérdését a líbiai eseményekkel kapcsolatos EU-megnyilatkozásokkal.
2011.02.20. 20:45
 
 
Női kosárlabda NB I: Füzy Ákos vesztes meccsen tért vissza Pécsre
A címvédő Pécs magabiztosan verte a vendég Győrt a női kosárlabda NB I vasárnapi rangadóján, így a nyáron a Rába-partra átigazolt edző, Füzy Ákos vesztes mérkőzésen tért vissza korábbi sikereinek helyszínére. Eredmény: Pécs 2010 - Seat Lami-Véd Győr 99-67 (28-25, 24-13, 20-11, 27-18). Az éllovas pécsiek 21/1-re javították mérlegüket, míg a Győr 18/4-ről várja a folytatást.
2011.02.20. 20:15
 
 
Az anyát gyanúsítják a XVII. kerületi csecsemő megölésével
Emberölés megalapozott gyanújával vette őrizetbe a rendőrség azt a budapesti nőt, akinek kisbabája bántalmazás következtében halt meg a hét közepén - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Sass Oszkár közlése szerint az orvos szakértői vizsgálat megállapította, hogy az anya bántalmazása okozta a csecsemő halálát, ezért a BRFK életvédelmi osztálya a 32 éves nőt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására. Csütörtök este a XVII. kerületi, Domaszék utcai lakásba hívták ki a mentőszolgálat munkatársait egy életjeleket nem mutató kisbabához, a mentősök azonban már nem tudtak segíteni a csecsemőn.
2011.02.20. 19:45
 
 
Mégis kosarat ad Bo Dereknek az osztrák milliomos
Valószínűleg mégsem Bo Derek lesz Richard Lugner osztrák vállalkozó idei "sztárvendége" a bécsi Operabálon, Lugner ugyanis egy pénzügyi vita miatt fel akarja bontani a szerződést. A milliomos Lugner a Rádió Bécsnek elmondta, hogy az egykori modell 25 ezer dollárral több tiszteletdíjat akar kérni megjelenéséért, mint amennyiben eredetileg megállapodott vele. Noha a majdnem-vendég jótékonysági célra igényli az összeget, Lugner hajthatatlannak mondta magát. "A szerződés az szerződés" - jelentette ki. A 79. évében járó Lugner minden évben egy-egy hírességgel a karján jelenik meg a bécsi operabálon. Páholyát megosztotta már például Sophia Lorennel, Paris Hiltonnal és Dita von Teese-szel is.
2011.02.20. 19:45
 
VV Alekosz ismét bealázta a nagyképű bandát!
Tovább bonyolódnak a szálak a Való Világ 4 valóságshowban, Alekosz ugyanis megunta, hogy folyamatos megaláztatásban kell nap mint nap részt venniük Olivér távozása miatt.
2011.02.20. 19:02
 
 
Védelmet adna a szabálysértések sértettjeinek az ombudsman
Jogszabállyal oldaná meg a szabálysértések sértettjeinek kárenyhítését az állampolgári jogok biztosa, aki ennek megalkotására kérte fel a közigazgatási és igazságügyi minisztert - közölte az ombudsman hivatala. A közleményben úgy fogalmaznak, hogy meg szeretnék szüntetni a bűncselekmények és a szabálysértések sértettjei közötti különbséget. A felvetést azzal indokolják, hogy az időskorúak kevésbé képesek önmaguk megvédésére, ezért potenciális áldozatok. Szabó Máté szerint az államnak kezelnie kell ezt a problémát.
2011.02.20. 18:30
 
 
EU-elnökség: Tripoli az együttműködés leállításával fenyegeti az EU-t
Bekérették a líbiai külügyminisztériumba a soros EU-elnök Magyarország nagykövetét - erősítette meg a magyar elnökség vasárnap Brüsszelben. Polner Gergely szóvivő az AFP-vel közölte, hogy a magyar nagykövetet csütörtökön kérették be a líbiai külügyminisztériumba. A találkozón közölték a nagykövettel, hogy Líbia felfüggeszti az illegális bevándorlás elleni küzdelemben való részvételét, ha az Európai Unió folytatja a líbiai tüntetések "bátorítását".
2011.02.20. 18:15
 
 
Bundesliga: Hajnalék nagy csatában elbuktak
A Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgart nagy csatában, a hajrában kapott két góllal szenvedett 4-2-es vereséget a Bayer Leverkusen vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén. A magyar válogatott irányító végigjátszotta a találkozót, s csapata első gólját ő készítette elő. Bundesliga, 23. forduló: Bayer Leverkusen-VfB Stuttgart 4-2 (2-1), gól: Kiesling (6., 90.), Castro (41.), Reinartz (81.), illetve Harnik (16.), Kuzmanovic (52.).
2011.02.20. 18:15
 
Forma-1: Rosberg volt a leggyorsabb a barcelonai tesztelésen
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésén. A vasárnapi gyakorláson Rosberg mögött az orosz Vitalij Petrov (Renault) lett a második, a brit Lewis Hamilton (McLaren) pedig a harmadik. Eredmények: 1. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:23.168 p - 92 kör, 2. Vitalij Petrov (orosz, Renault) 1:23.463 - 93, 3. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:23.858 - 93, 4. Pastor Maldonado (venezuelai, Williams) 1:24.815 - 60, 5. Marc Webber (ausztrál, Red Bull) 1:24.995 - 139, 6. Jarno Trulli (olasz, Lotus) 1:25.454 - 48.
2011.02.20. 18:15
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Huszár 11. lett 500 méteren
Nem jutott tovább vasárnap a nők 500 méteres versenyszámának negyeddöntőjéből, így végül a 11. helyen zárt Huszár Erika a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának drezdai állomásán. A magyar csapat tájékoztatása szerint Lajtos Szandra és Heidum Bernadett sem került elődöntőbe 1000 méteren, előbbi összesítésben 15., utóbbi - büntetés miatt is - 17. lett. Magyar részről a nap végén a női váltó volt érdekelt a B döntőben. A csapat ütközött az olasz együttessel, ezért kizárták a futamból, így végül hetedik lett.
2011.02.20. 17:30
 
 
HírTV: Lázár János szerint a távhő díja nem emelkedhet
Márciusig elkészülhet az a javaslat, amely egyszerre csökkenti az áram árát és előzi meg a távhő drágulását - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a HírTV-nek. A tudósítás szerint Lázár János azt mondta: a kormány kötelezettséget vállalt arra, hogy a távhő díja nem emelkedhet, ezért olyan rendszer kidolgozását tervezik, amely csökkenti a jelenlegi kötelező áramátvételi rendszer (kát) támogatását, ugyanakkor a távhővel fűtött lakások számára olcsó gázt biztosítana. A Fidesz frakcióvezetője szerint nincs nézeteltérés az energiaügyi államtitkár és közte.
2011.02.20. 17:15
 
 
Folytatódtak a tüntetések Jemenben is
Letartóztatták a jemeni szeparatista Déli Mozgalom vezetőjét vasárnap Ádenben, a fővárosban, Szanaában pedig lövések dördültek el az egyetemi campusnál, noha a rohamrendőröknek sikerült egymástól elszigetelniük a rendszerellenes tiltakozókat és a kormánypárti tüntetőket. Ibb és Taizz városban továbbra is százak tartanak ülősztrájkot, követelve Ali Abdalláh Száleh elnök távozását. Ádenben megszigorították a biztonsági intézkedéseket, a fontosabb utcákon vasárnap harckocsik és páncélozott járművek jelentek meg. Az egyetemnél mintegy ötven kormánypárti aktivista megpróbálta áttörni a rendőrkordont, hogy megtámadja a több mint ezer tüntetőt.
2011.02.20. 17:00
 
A hatos lottó 7. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták: 5, 8, 10, 30, 32, 34. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatosokra, egyenként 321.675; a 4 találatosokra 6490; a 3 találatosokra 1400 forintot fizetnek.
2011.02.20. 16:45
 
 
Reding óvott a különutaktól a tagok gazdaságának összehangolása közben
Viviane Reding uniós biztos óva intette a tagországokat a "különutaktól" az uniós gazdasági koordináció közben. Egy vasárnapi bécsi rendezvényen az Európai Bizottság alelnöke, igazságügyi biztos - a közelmúltban ismertetett francia-német versenyképességi kezdeményezéssel kapcsolatban - így vélekedett: "Huszonheten vagyunk (az unióban), és huszonheten csináljuk a dolgokat. Ezért van a bizottság is" - mondta. Felidézte, hogy az EU a gazdasági válságra reagálva már bevezette a pénzügyi piacok szorosabb ellenőrzését, szigorítja a Stabilitási Paktum betartását és bevezette az európai szemesztert.
2011.02.20. 16:45
 
 
Férfi kard Vk, Padova: jó vívással is csak kilencedik a csapat
A nyolcaddöntőben az ukránoktól elszenvedett kéttusos vereség miatt csak a kilencedik helyen végzett a magyar férfi kardválogatott az olaszországi Padovában rendezett vasárnapi Világkupa-versenyen. Kovács Tamás szövetségi kapitány elmondta, hogy egyetlen asszón úszott el a negyeddöntőbe jutás. A magyar csapat sokáig vezetett, aztán 35-30-nál Iliász Nikolász 10-3-ra kikapott, a végén pedig Szilágyi Áronnak már csak egy 5-5-ös döntetlenre futotta erejéből (43-45). A csapat a további három összecsapását nagy fölénnyel nyerte meg, a lengyeleket 45-34-re, a kínaiakat 45-37-ra, a spanyolokat pedig 45-32-re verte.
2011.02.20. 16:45
 
 
Pótolhatatlan felvételeket loptak el a Zagar együttes jubileumi koncertjéről
Ellopták az Európa-szerte népszerű underground zenekar, a Zagar tízéves jubileumi koncertjéről készült felvételeket a DDK produkciós iroda és kiadó vágójától - közölte a cég. Az együttes február 12-i, Trafó-beli koncertjéről, amelyben a zenekar állandó tagjai mellett színpadra lépett Németh Juci, Judie Jay, Kutzora Edina és Hodosi Enikő, azaz az Underground Divas is, a Simó-díjas Bagota Béla rendezésében készült volna dokumentumfilm. A teltházas "szuperkoncertről" és a próbáiról, körülményeiről a DDK húszfős stábja nyolc kamerával készített hang- és képanyagot.
2011.02.20. 16:30
 
 
A koalák bőgéssel vonzzák magukhoz leendő partnerüket
A koala a közhiedelemben csöndes kis erszényes, amely nyugodtan üldögél a fán eukaliptuszleveleket majszolva. A játékmackószerű állatok hímjei azonban hatalmas ricsajt képesek csapni mély, morgó bőgésükkel - ezzel vonzzák magukhoz a nőstényeket, derítették ki ausztrál kutatók.A Behavioural Ecology című szaklapban közzétett új ismeretek magyarázatot adhatnak arra is, hogy miért sokkal nagyobbak a nőstényeknél a hím koalák. A nagyobb hímek úgy tűnik, hosszabb ideig képesek bőgni, tehát a nőstények a bőgés alapján meg tudják határozni, mely hímek nagyobbak.
2011.02.20. 16:00
 
 
Kidőlt a nemzet karácsonyfája Amerikában
Az amerikai fővárosra szombat hajnalban lesújtó erős szélvihar kidöntött a Fehér Ház közelében egy 13 méter magas fenyőt, amelyet minden évben a nemzet karácsonyfájaként díszítenek fel és világítanak ki Washingtonban. A 47 éves szúrós luc (Amerikában használatos nevén: kék luc) az Elnöki park részét alkotó úgynevezett Ellipszisben állt 1978 óta egy pennsylvaniai házaspár ajándékaként. A nemzeti parki illetékesek szerint a karácsonyfaként használt kék fenyő 1 méterre a földtől tört ketté, és azért nem bírt az elemekkel, mert egymagában állt. A fát már fel is aprították, sőt állítólag már az utódját is megtalálták, így idén is folytatódhat az elnöki karácsonyfagyújtás 87 éves hagyománya.
2011.02.20. 15:45
 
 
Líbiai rendfenntartók tüzet nyitottak a bengázi gyászolókra
Líbiai biztonsági erők vasárnap tüzet nyitottak Bengáziban a kormányellenes megmozdulásokban megöltek temetésére összegyűlt tömegre. A forrongó arab világot tekintve a jelek szerint a legbrutálisabban Líbiában lépnek fel a tiltakozók ellen. A Human Rights Watch nemzetközi emberjogi szervezet szerint eddig több mint százan haltak meg a múlt hét elején kirobbant zavargásokban, míg egy bengázi orvos arról számolt be, hogy kórházának halottasházában az elmúlt hat nap alatt 200 tetemet számolt meg.
2011.02.20. 15:45
 
 
Csaknem kétezer vendég lesz Vilmos és Kate esküvőjén
Közel 1900 vendéget - köztük számos koronás főt, államfőt, diplomatát és persze sok-sok rokont és barátot - hívtak meg Vilmos brit herceg és jövendőbelije, Kate Middleton április 29-i esküvőjére - közölte a herceg hivatala. Jóllehet a meghívottak névjegyzékét nem tették közzé, olyan embereket invitáltak a jeles eseményre, akiknek címe és tisztsége megfelel a brit trón második számú várományosa, Vilmos társadalmi helyzetének. A brit királyi család félszáz sarja mellett meghívót kapott külföldi uralkodóházak negyven tagja, a brit kormány, törvényhozás és diplomáciai testület 200 képviselője, hatvan magas rangú külföldi vezető, és a brit hadsereg 30 tagja.
2011.02.20. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388[1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista