2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A feledékenység gyógyírját keresik skót kutatók
Az emberek egyre gyakoribbá váló feledékenységét a zaklatott, modern életvitel és az információs túlterhelés okozhatja - idézte skót kutatók megállapítását a BBC hírportálja. A kutatók az "elfoglalt életmód szindróma" elnevezést adták annak a tünetcsoportnak, amelyben a feledékenység nem éri el a demencia mértékét, ám a mindennapi életben több apró zavart okozhat. Ilyen például, amikor valaki rendszeresen elfelejti, hová tette kulcsát, hol hagyta a poharát vagy nem ugrik be ismerősének a neve. A szakemberek szerint ezt a típusú feledékenységet a zaklatott életvitel okozza, az, hogy folyamatosan új információk bombázzák az embereket, szól a mobiltelefon, a televízió, a rádió, és interneteznek.
2011.02.22. 10:30
 
 
Elindult a két iráni hadihajó a Szuezi-csatornán
Elindult a Szuezi-csatornán a Földközi-tenger felé kedd hajnalban az a két iráni hadihajó, amely már napok óta várakozott a Vörös-tengeren - közölte a csatornát üzemeltető egyiptomi hatóság. A hajók áthaladásának idejéről már több különböző jelentés látott napvilágot. Az engedélyt már hétfőre megkapták, de a legutóbbi közlés szerint csak szerdán kellett volna elindulniuk. Ehhez képest közép-európai idő szerint kedd hajnali 4 óra 35 perckor hajóztak be a vízi útra. Izraelt rendkívül aggasztja áthaladásuk a csatornán, és főként az, hogy a zsidó állammal ellenséges viszonyban álló Szíriába tartanak. Avigdor Liberman külügyminiszter provokációnak nevezte az iráni hadihajók áthaladását a Szuezi-csatornán.
2011.02.22. 09:30
 
 
Negyedórás vastapssal jutalmazta az NFZ-t a berlini közönség
Negyedórás vastapssal búcsúztatta a Németországban turnézó Nemzeti Filharmonikus Zenekart (NFZ) hétfő esti koncertje végén a Berlini Filharmónia Herbert von Karajan termének közönsége. Mint arról Kovács Géza főigazgató beszámolt, ráadásszámként Brahms I. Magyar táncát és Berlioz Rákóczi indulóját is előadták hétfő este. A negyedórás vastapsot Kocsis Zoltán főzeneigazgató szakította meg. Kedden még a február 12-én indult németországi turné utolsó állomására Regensburgba utazik a zenekar, ahonnan szerdán térnek vissza Budapestre.
2011.02.22. 09:15
 
BUX: -0,93 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 207,35 pontos csökkenéssel, 22.156,50 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,93 százalékkal gyengült.
2011.02.22. 09:15
 
 
Ipari zajjal űznek el 22 ezer denevért az "édenkertből"
Denevérkilakoltatási engedélyt kapott Ausztráliában Sydney botanikus kertje, hogy a bőregerek ne pusztítsák tovább ritka, védett dísznövényeit. Mintegy 22 ezer denevérről van szó. A kilakoltatást, pontosabban elűzést engedélyező bírósági rendelet ipari zaj alkalmazására adott felhatalmazást. Bár a denevérek is valamelyest védettek, kolóniájuk a botanikus kertben akkorára duzzadt, hogy több száz fa megölésével fenyeget. Eddig már több tucatnyi nem bírta a denevérterhelést.
2011.02.22. 08:45
 
 
Kétmillió gumit használnak el naponta a brit postások
Kétmillió gumit használnak el naponta a brit postások levélkötegek összefogatására - fedte fel a brit királyi posta. Az utóbbi fél évtizedben csaknem 5 millió font - másfél milliárd forint - volt a posta gumiszámlája, összesen 4 milliárd darabot vásárolt. Környezetvédő szervezetek a gumik használatának csökkentésére szólítanak fel, mert - mint hangoztatják - az elhajigáltakat bekaphatják és megfulladhatnak tőlük vadon élő állatok. A posta gumikérdésben nem rugalmas: közölte, hogy nem áll módjában kevesebb gumit használni, mivel azok szükségesek a mindennapi munkához, viszont biológiailag lebomlókat vásárol.
2011.02.22. 08:30
 
 
Ma véget ér az alkotmánykoncepció vitája
Az Országgyűlés ma lezárja az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat tárgyalását, és vitát kezd a közigazgatási alapvizsga visszaállításáról. A képviselők a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény módosításának általános vitájával kezdik a munkát. A kormány javaslata a pályán maradás feltételéül szabott közigazgatási alapvizsga visszaállítását kezdeményezi, valamint azt is kimondaná, hogy negyvenről húsz munkanapra csökken a miniszterek és az államtitkárok szabadsága. Szintén a kabinet indítványozta az államhatárról szóló törvény módosítását, amely az előterjesztés indoklása szerint jelenleg a határon átnyúló fejlesztéseket akadályozó rendelkezéseket tartalmaz.
2011.02.22. 08:15
 
 
Halálos áldozatai is vannak az új-zélandi földrengésnek
Legalább 65 halálos áldozata van a keddi új-zélandi földrengésnek - közölte John Key miniszterelnök. Az áldozatok száma valószínűleg nőni fog, ahogy a mentők a romok között túlélők után kutatnak a Déli-szigeten lévő Christchurchben, az ország második legnagyobb, 350 ezer lakosú városában. Bob Parker polgármester, aki már előzőleg szükségállapotot hirdetett ki a városban, azt mondta: 150-200 ember lehet a romok alatt. A 6,3-es erősségű földmozgás középpontja néhány kilométernyire volt Christchurhctől, mindössze négy kilométer mélyen. A rengést a várostól 300 kilométerre is érezni lehetett.
2011.02.22. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: nem nőtt a jegyértékesítés a BKV-nál
Hiába nőtt jelentősen az üzemanyag ára az elmúlt hónapokban, nem nőtt a jegyértékesítés a BKV-nál - írta keddi számában a Napi Gazdaság. Tavaly novemberben ugyanis csaknem ugyanannyi, 3,14 millió BKV-jegyet adtak el, mint egy évvel korábban. Az elmúlt év decemberében pedig még jelentősen csökkent is az eladott jegyek száma az egy évvel korábbihoz képest. Amíg ugyanis 2009 decemberében több mint 4 millió jegy fogyott, addig az elmúlt év utolsó hónapjában csak 3,48 milliót adtak el.
2011.02.22. 07:45
 
 
Népszabadság: jövő keddig kell felállnia a nyugdíjvagyonról döntő testületnek
Jövő keddig kell felállnia az államhoz visszakerült nyugdíjvagyon értékesítését lebonyolító alap irányító testületének, de a tárcák még nem jelölték ki a testület tagjait - írta keddi számában a Népszabadság. A lap szerint a tagok közt lenne a helye a kincstárért, pénzügypolitikáért felelős kormányzati szakembereknek. A nyugdíjrendszer átalakításával létrehozott Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap munkájának összehangolását a tavaly elfogadott törvény egy ötfős csapatra, az irányító testületre bízza. Ők rendelkeznek a magánnyugdíjpénztárakból visszalépők vagyonával, ami az állami alapba kerül - emlékeztet a Népszabadság.
2011.02.22. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: radikálisabb érdekérvényesítést is bevetnének a rezidensek
Az érdekérvényesítés radikálisabb eszközeitől sem riad vissza a Magyar Rezidens Szövetség, ha a kormány nem áll elő rövid időn belül olyan konkrét intézkedésekkel, amelyek érdemben javítják a fiatal orvosok életkörülményeit - számolt be a Magyar Nemzet. A lap szerint a szövetség nem tartja kizártnak egy, a csehországihoz hasonló akció megszervezését sem. Ott tömeges felmondással kényszerítették ki a béremelést. Papp Magor, a szövetség elnöke a lapnak azt mondta: előre tervezett, két-három lépésben ütemezett bérfelzárkózást tudnak elképzelni, amely néhány év alatt tisztes megélhetést biztosít számukra.
2011.02.22. 07:30
 
Totális katasztrófaövezet az új-zélandi földrengés helyszíne
Christchurch "totális katasztrófaövezet" képét mutatja - jelentette ki kedden Új-Zéland miniszterelnöke, miután repülőgépről megnézte a Déli-sziget legnagyobb városát. Ez abszolút tragédia a város és Új-Zéland számára - mondta John Key újságíróknak. Az áldozatokról kiadott utolsó hivatalos jelentés 65 halottról szólt, de a város polgármestere jelezte, hogy ennél több lehet, mert sokan még a törmelék alatt vannak, ahonnan mintegy 120 embert emeltek ki élve. A várost a déli órákban érte el az első nagy földmozgás, amelyet két másik követett, közte egy 5,9 fokozatú, a nyílt végű Richter-skálán mérve.
2011.02.22. 00:00
 
 
Olaszországban készültségbe helyezték a légierőt
Olaszországban teljes készültséget rendeltek el hétfőn a légierő összes támaszpontján, miután röviddel korábban két Líbiából érkező harci repülőgép és két civil helikopter szállt le váratlanul Máltán - jelentette az olasz hírügynökség. Az éppen Abu Dzabiban tartózkodó olasz védelmi miniszter köreiből származó értesülés szerint jelentős számú helikoptert irányítottak át az olasz félsziget déli részére a légierő és a haditengerészet kötelékéből. A líbiai harci gépek nem Tripoli környékéről szálltak fel, mint egy korábbi hír állította, hanem attól ezer kilométerre keletre, a Bengázinál lévő támaszpontjukról, amely a kormányellenes felkelők kézére került.
2011.02.21. 21:30
 
 
Február 28-ig igényelhetnek kedvezményes áron földgázt a nagycsaládosok
A nagycsaládosok, akik három vagy több gyermek után családi pótlékban részesülnek, kedvezményes áron vehetik igénybe a földgázt, amennyiben erre irányuló kérelmüket 2011. február 28-ig eljuttatják a bejelentett lakóhely, illetve tartózkodási hely szerint illetékes Magyar Államkincstár Megyei Igazgatóságához - közölte a Magyar Államkincstár hétfőn az MTI-vel. A kedvezmény az igénylőlap kitöltésével és a csatolt utolsó havi gázszámla másolatával igényelhető. Társasházban élőknek nem kell számlát mellékelni - olvasható a közleményben. Az igénylőlap a kincstár honlapjáról, a megyei igazgatóságoktól és a gázszolgáltatóktól is beszerezhető.
2011.02.21. 21:15
 
 
Titkosszolgálati módszerrel gyűjthetnek adatokat a köztisztviselőkről
A korrupció megelőzéséhez titkosszolgálati módszerrel gyűjthetnek adatokat a köztisztviselőkről; ha nem járulnak hozzá, hogy megfigyeljék őket, automatikusan elvesztik az állásukat - hangzott el az RTL Klub hétfő esti híradójában. A kereskedelmi csatorna hírműsorának ismertetése szerint a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál a dolgozók egy része már megkapta a beleegyező nyilatkozat nyomtatványát, március 2-ig kell aláírniuk. A 2010-es törvénymódosítás nemcsak rájuk, hanem a legtöbb köz- és kormánytisztviselőre is vonatkozik.
2011.02.21. 20:45
 
Kénsavval öntöttek le egy ukrán politikust
Továbbra is súlyos az állapota a Kijevi Állami Közigazgatás elnökhelyettesének, akit még csütörtökre virradó éjjel locsolt le kénsavval egy ismeretlen - adta hírül szombaton a Korreszpondent internetes hírújság. A rendőrség szerint a támadás nem politikai indítékú volt.
2011.02.21. 20:33
 
Pamela Anderson az indiai majmokat védené
Pamela Anderson ismét állatvédőnek állt. A Baywatch című sorozat egykori színésznője felszólalt az indiai állatkísérletek ellen. Egy kutatóintézethez írt levelében arra szólított fel, hogy legalább az öreg majmokat engedjék szabadon, ha már egész életükben ketrecben tartották őket. "Nagyon megrázott, amikor láttam a szenvedésüket" - mondta. A színésznő a PETA állatvédő szervezet támogatója és reklámarca. Reklámfilmben is kampányolt a szőrméből készült ruhák ellen. A negyvenhárom éves Pamela Anderson nemrég érkezett Indiába, hogy részt vegyen az indiai Big Brother, a Big Boss forgatásán.
2011.02.21. 20:30
 
Új, nagyon gyors Intel SSD tárolók március elején
A tervek szerint március 1-jén vezeti be az Intel az 510-es sorozatú (kódneve: Elm Crest) SSD tárolókat. Ez az Intel első 6 Gb/s sebességű SSD tárolója, amely a szórakoztató PC-ket, a játékosokat és a munkaállomás-felhasználókat veszi célba.
2011.02.21. 20:29
 
Szabadlábon az "ördög ügyvédje"
Elengedték a spanyol hatóságok az ördög ügyvédjének nevezett olasz jogászt. Az 55 éves Giovanni di Stefano a 2006-ban kivégzett Szaddam Huszein iraki diktátor egyik ügyvédje is volt.
2011.02.21. 20:27
 
 
Átalakítja a trópusi esőerdőket az éghajlatváltozás
A jövőbeni éghajlatváltozások megváltoztathatják a trópusi erdők arculatát, és ez kihathat azok szénraktározó képességére, valamint biológiai sokféleségére is - állapították meg amerikai kutatók. Ha folytatódnak a jelenlegi trendek, a szárazabb éghajlat lombhullató, magasra növő fajoknak fog kedvezni a többi fa kárára. Brian Enguist, az Arizonai Egyetem professzora és kollégái egy Costa Rica-i erdőben jegyezték fel az 1976 és 1996 között végbemenő változásokat. A változás az ökoszisztémákban végbemenő folyamatokat és azok képességeit is befolyásolja majd - magyarázta Enguist a BBC-nek.
2011.02.21. 20:18
 
 
Líbiában harci repülőgépek lőtték a tripoli tüntetőket
A líbiai légierő Tripoliban éles lőszerrel tüzet nyitott kormányellenes tüntetőkre - jelentette szemtanúkra hivatkozva az al-Dzsazíra arab hírtelevízió. A tüntetők állítólag a hadsereg egyik laktanyája felé tartottak, hogy fegyvert szerezzenek, a légierő azonban csapást mért rájuk, még mielőtt odaérhettek volna. A jelentést más forrásból egyelőre nem lehetett megerősíteni. Korábban olyan hírek érkeztek, hogy a légierőt a kelet-líbiai Bengáziban, az ország második legnagyobb városában is bevetették egy ellenzéki tüntetők által elfoglalt katonai támaszpont ellen. A líbiai fővárosban zajló összecsapásokban hétfőn 160 ember vesztette életét - jelentette adását megszakítva az al-Arabíja.
2011.02.21. 20:00
 
Félrekezelték, mégis kigyógyult a rákból
Csoda, hogy életben maradt, nemhogy még szinte teljesen meg is gyógyult. Papp Olivér tüdőátültetésen esett át, ám az itthoni orvosok teljesen félrekezelték. A férfi azonban kézbe vette az irányítást, és saját magát kezdte el kezelni. Már alig szed gyógyszereket, szinte teljesen meggyógyult.
2011.02.21. 19:51
 
Janicsák Veca 120 ezres rajongótábora Facebookon
Janicsák Veca minden tekintetben igazi tehetségnek mondható, hiszen amellett, hogy heti hét napot koncertezik, még a közönséggel is rendszeresen tartja a kapcsolatot, éppen ezért lehet 120 ezer rajongója is.
2011.02.21. 19:50
 
 
Németországba hívják a fődíjas iráni film rendezőjét
Németországba hívják Aszgar Farhadi iráni művészt, a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Medve-díjjal jutalmazott film rendezőjét, akinek ösztöndíjat kínálnak. A Nader and Simin: A Separation (Nader és Simin, egy válás) című alkotás rendezője a kulturális cserekapcsolatokkal foglalkozó DAAD nevű szervezet meghívására maradhat Németországban: féléves ösztöndíjat kínálnak neki. Amennyiben a művész úgy dönt, elfogadja az ajánlatot, júniustól lehet a program résztvevője.
2011.02.21. 18:45
 
 
A parlament választhatja a monetáris tanács tagjait
A parlament hétfői döntése értelmében a jövőben az Országgyűlés választhatja meg a monetáris tanács külsős tagjait. A képviselők 286 igen szavazattal, 60 nem ellenében fogadták el a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény erről rendelkező módosítását, majd a jogszabály sürgős kihirdetését kérték a köztársasági elnöktől. A monetáris tanács - a jegybank elnökén és alelnökein kívüli - tagjait ezután a parlament gazdasági bizottságának javaslata alapján hat évre választhatja meg a Ház. A testület négy külsős tagjának március elsején jár le megbízatása. Utódaikat - mint Rogán Antal, a gazdasági és informatikai bizottság elnöke hétfőn az MTI-nek elmondta - a parlament március 15-ig megválaszthatja.
2011.02.21. 18:45
 
Alekoszt viszi Gombi párbajozni
Tegnap újra kiválasztás volt a Való Világ 4 élő adásában, ahol a Béci tábor egységesen Gombira tette a jelét. Szerintük ugyanis Gombi egy ideje csak bolyong a villában, és ha nem is tér vissza, akkor is boldog lesz. A srác azonban nem titkolja, Alekosszal készül csatába.
2011.02.21. 18:44
 
Tarlós: a kormány fogja megmenteni a BKV-t
Úgy néz ki, hogy a BKV márciusban megkapja az államtól az első "jóságinjekcióját" - mondta Tarlós István főpolgármester hétfőn az ATV Jam című műsorában.
2011.02.21. 18:42
 
Holtan találták a vízgyűjtőben
Vízgyűjtőárokban találták meg egy pusztaföldvári állattartó telepen dolgozó férfi holttestét, hétfő reggel.
2011.02.21. 18:40
 
Kikéri az esztergomi Meggyes-korszak anyagait az LMP
Az LMP kikéri az Állami Számvevőszéktől (ÁSZ) a fideszes Meggyes Tamás által vezetett előző esztergomi önkormányzat gazdálkodásáról készített - egyelőre még nyilvánosságra nem hozott jelentést - közölte hétfőn az LMP.
2011.02.21. 18:39
 
Hullámsírba kerülhet a világ legnagyobb ókori termálfürdője
A Pergamon közelében fekvő Allianoi romjait elérte a víz: egy mesterséges víztározó kapuit zárták le, így hullámai elnyelik az antik várost.
2011.02.21. 18:37
 
Befagyasztják Mubarakék 70 milliárdját
A volt egyiptomi elnöknek és családjának teljes vagyonát zár alá vehetik, köztük egy házat London legdrágább negyedében.
2011.02.21. 18:36
 
5 forinttal emelkedik a benzin ára
Bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból.
2011.02.21. 18:35
 
A világ legnagyobb konténerhajóit építik Dél-Koreában
A dél-koreai Daewoo Shipbuilding Marine Engineering hajóépítő kapott megbízást a dán Moller-Maersk csoporttól a világ legnagyobb konténerszállító-hajóinak megépítésére - erősítette meg a dán hajóépítő és olajipari csoport hétfőn a korábban kiszivárgott hírt.
2011.02.21. 18:33
 
Lemondatná Járait az MSZP
A múlt hét pénteken a Költségvetési Tanács tagjává kinevezett Járai Zsigmond a szocialista párt szerint hitelteleníti a testületet.
2011.02.21. 18:31
 
A Jobbik szerint lesznek megszorítások
Volner János szerint az egyre növekvő bűnözés miatt veszélyes a Belügyminisztérium és a rendőrség költségvetésének megkurtítása.
2011.02.21. 18:30
 
Nincs pénz a külföldön rekedt műkincsek hazahozatalára
A szakkollégiumi és miniszteri keretcsökkentés miatt nem jut pénz a külföldön rekedt magyar műkincsek hazahozatalára szolgáló Ithaka-programra.
2011.02.21. 18:28
 
Ölt a szén-monoxid Budapesten
Egy idős nő és egy idős férfi halt meg szén-monoxid-mérgezésben Budapesten. A baleset egy II. kerületi lakásban történt, a Frankel Leó utcában. A két idős ember halálának pontos okát igazságügyi orvosszakértő állapítja majd meg.
2011.02.21. 18:27
 
Sokszínű időjárással kecsegtet a kedd
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -2 és +3 fok között alakul, szórványosan kisebb havazás is előfordulhat.
2011.02.21. 18:26
 
 
Előzetesbe került a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfőn azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 17 éves fiút Kőbányán - közölte a Fővárosi Bíróság a honlapján. A Budai Központi Kerületi Bíróság március 21-ig rendelte el a férfi előzetes letartóztatását. A végzés nem jogerős. A 17 éves fiú holttestét egy hozzátartozója találta meg múlt csütörtök este egy X. kerületi, Ihász utcai lakásban. A rendőrök péntek délután egy XVII. kerületi vendéglátóhelyen elfogtak egy 20 éves budapesti férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondta, hogy szerelemféltésből követte el tettét - közölte akkor rendőrség.
2011.02.21. 18:15
 
 
Törölték a Forma 1-es Bahreini Nagydíjat
A fővárosban egy hete zajló rendbontások, erőszakos cselekmények, a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt törölték a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, a világbajnokság március 13-án esedékes nyitóversenyét - ezt a GP szervezői közölték hétfőn. Bahrein fővárosában múlt hétfőn robbant ki a politikai és szociális reformokat követelő síiták tüntetése. El-Manáma központját az ellenzék tartja ellenőrzés alatt. Ez az első eset, hogy politikai okokból törölni kell egy futamot a Forma-1-ben. Szalman bin Hamad al-Kalifa, az ország trónörököse telefonon értesítette Bernie Ecclestone-t, az F1 elsőszámú irányítóját arról, hogy elmarad a verseny.
2011.02.21. 18:00
 
 
Tartotta az alapkamat szintjét a monetáris tanács
A monetáris tanács nem változtatott a jegybanki alapkamat 6 százalékos szintjén hétfőn; a döntés megfelel a piaci várakozásnak. Elemzők az érvényben lévő jegybanki alapkamat tartását várták, miután november óta mindhárom kamatdöntő ülésen 25-25 bázispontos kamatemelésről döntött a tanács. A monetáris tanács négy külső tagjának Bánfi Tamásnak, Bihari Péternek, Csáki Csabának és Neményi Juditnak március 1-jén lejár a megbízatása. Az Országgyűlés is éppen hétfőn dönt a külső tagok új kinevezési rendjéről.
2011.02.21. 17:45
 
 
Budapest 117 milliárdot költene közlekedésfejlesztési feladatokra
Budapest a költségvetés tervezete szerint 2011-ben 117 milliárd forintot költene közlekedésfejlesztési feladatok finanszírozására, ebből 74 milliárd forintot a 4-es metró idei építkezéseire fordítanak - olvasható a Városháza internetes oldalán közzétett összesítésben. A költségvetés mellékletében szereplő adatok szerint több forgalomtechnikai korrekcióra, kerékpár- és buszsávok kivitelezésére, az M3-as autópálya bevezető szakaszának zajvédelmére és a csepeli gerincút építésére is több száz millió forint juthat 2011-ben. A költségvetésről a Fővárosi Közgyűlés várhatóan csütörtökön szavaz.
2011.02.21. 17:45
 
 
Elöljáróikra mutogatnak a gyorshajtások eltussolásával vádolt rendőrtisztek
Két, hivatali visszaéléssel vádolt rendőrtiszt a Fővárosi Bíróság hétfői tárgyalásán azzal védekezett, hogy az elöljárók parancsára szüntette meg a közlekedési szabálysértés miatt indított ügyeket, de sok éve ez volt a gyakorlat, és azt hitték, joguk van hozzá. Az ismert személyekhez köthető, eltussolt szabálysértések ügyében már jobbára elévült a hivatali visszaélés, az ügyben vád tárgyává tett 23 eset 2004-2005-ben történt. Az ügyészség szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik már nyugalmazott, illetve egyik jelenleg is aktív osztályvezetője hatáskörét túllépve szüntetett meg összesen 23 kirívóan durva, kiemelt vagy többszörös közlekedési szabálysértés miatt indult eljárást, többnyire gyorshajtások ügyében.
2011.02.21. 17:30
 
 
Fidesz: valótlanul vádolta összeférhetetlenséggel a Jobbik Sebestyén Lászlót
A Fidesz szerint valótlanul állította a Jobbik, hogy a fideszes Sebestyén László az országgyűlési képviselői mandátumával összeférhetetlen tisztséget tölt be. A kormánypárt ezt arra reagálva írta az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, hogy a jobbikos Novák Előd szombaton bejelentette: pártja az Országgyűlés összeférhetetlenségi bizottságához fordul, mert szerintük Sebestyén László fideszes országgyűlés képviselő összeférhetetlen módon dolgozik egy állami cég vezetésében. Mint mondta, a Borsod megyei egyéni országgyűlési képviselő Sebestyén László egyben az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű (ÉRV) Zrt. fejlesztési és karbantartási igazgatója is.
2011.02.21. 17:30
 
BUX: -0,67 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 149,89 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 22.363,85 ponton zárt hétfőn. A Mol 0,39 százalékkal 22.120 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,07 százalékkal 5.630 forintra esett.
2011.02.21. 17:15
 
Borult ég, havazás, -2 és +3 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kezdetben mindenütt erősen felhős vagy borult lesz az ég, szórványosan kisebb havazás is előfordulhat. Éjszakától északnyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon és a középső országrészben kedden már több órára kisüt a nap, de a Tiszántúlon végig borult marad az ég. Éjszaka délen és keleten, kedden napközben elsősorban a keleti megyékben várható újabb havazás. Az északi, északkeleti szél többször megélénkül, az Észak-Alföldön, a Zemplénben, a Hernád völgyében, illetve kedden a Nyugat-Dunántúlon is előfordulhatnak erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -2 és +3 fok között alakul.
2011.02.21. 16:30
 
 
Agyonlőtték, mert túl hangosan evett a moziban
Agyonlőttek egy férfit egy moziban Lettországban, mert túl hangosan evett pattogatott kukoricát. A rendőrség őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsítható 27 éves tettest, aki szintén férfi. Áldozata 42 éves volt, nem azonnal halt bele fejsebébe. A film egyébként a Fekete hattyú volt, a gyilkosság Riga központi multiplexében történt. A 2,2 milliós lakosú Lettországban viszonylag ritka a fegyveres bűneset - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap a Leta lett hírügynökségre hivatkozva.
2011.02.21. 16:30
 
 
Ugyanazon az ülésen jelölik és hallgatják meg a monetáris tanács új tagjait
Az Országgyűlés gazdasági bizottsága azon az ülésén, amelyen jelöli a monetáris tanács új, külsős tagjait, meghallgatja a jelölteket. A parlament március 15-ig megválaszthatja a négy tisztségviselőt. Rogán Antal (Fidesz) a gazdasági és informatikai bizottság elnöke hétfőn az MTI-nek elmondta: a bizottság azon az ülésén, amelyen jelöl, meg is hallgatja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsának új tagjelöltjeit. A kormánypárti politikus a jelölési folyamatról még annyit mondott: a parlament hétfőn délután várhatóan elfogadja a jegybanktörvény módosítását. Leszögezte: akkor hívja majd össze a bizottság ülését, ha a törvény meg is jelent a közlönyben.
2011.02.21. 16:15
 
 
Az EU-külügyminiszterek közös állásfoglalást adtak ki a vallási türelmetlenségről
A vallási türelmetlenség és diszkrimináció megnyilvánulásai miatti aggodalmukat hangoztatták hétfőn Brüsszelben elfogadott közös állásfoglalásukban az Európai Unió országainak külügyminiszterei. Utaltak arra, hogy a közelmúltban több országban követtek el erőszakos, illetve terrorista cselekményeket keresztények és istentiszteleti helyeik, illetve muzulmán zarándokok és más vallási közösségek tagjai ellen. "Sajnálatos módon a világ egyetlen helye sem mentes a vallási intolerancia megpróbáltatásaitól" - állapították meg a miniszterek.
2011.02.21. 16:15
 
 
Autóval hajtott be egy tunéziai férfi a milánói repülőtérre
Rövid időre kiürítették a milánói Malpensa repülőteret hétfőn, miután egy tunéziai férfi az ablakot áttörve autójával behajtott az épületbe és késsel hadonászott. Az illetőt lábon lőve ártalmatlanították, így kora délután helyreállhatott a forgalom - közölték a hatóságok. A rendőrkapitány kizárta annak lehetőségét, hogy az elkövetőt terrorcselekmény végrehajtása motiválta volna. Rendőrségi források szerint a tunéziai férfi csupán azt szerette volna megakadályozni, hogy felesége elutazhasson. A tunéziai férfi ehhez radikális módszert választott: az ablakot áttörve az indulási oldalon autójával behajtott az épületbe, majd egy kést szorongatva előbújt a járműből.
2011.02.21. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387[1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista