2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Külföldiek tízezrei próbálják elhagyni Líbiát
A véres belviszály sújtotta észak-afrikai országot külföldiek tízezrei próbálják elhagyni A Nemzetközi Migrációs Szervezet szerint már 30 ezer ember, főként tunéziai és egyiptomi vendégmunkás menekült el. Csütörtökön az országban dolgozó 30 ezer kínai munkás közül újabb 4500-at sikerült hajókkal Krétára menekíteni, de a viharos időjárás miatt egy komp, fedélzetén több száz amerikaival Tripoli kikötőjében rekedt. Az országban tartózkodó 25 ezer török állampolgárból már 7 ezret sikerült evakuálni, akik hajóval érkeztek haza. A Líbiában tartózkodó 1500 olasz közül több százan hazatértek, míg a 300 görög állampolgárért katonai repülőgépet küldött országa.
2011.02.24. 22:00
 
 
Kiemeltté nyilvánította a kormány az Audi-beruházást
Kiemeltté nyilvánította a kormány a győri Audi-beruházást, az erről szóló kormányrendelet a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg. A rendelet szerint a kormány kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítja azokat a közigazgatási hatósági ügyeket, amelyek összefüggnek az Audi Hungária Motor Kft. győri nagyberuházásával. A kormányszóvivő korábban azt mondta: a beruházás közvetve 15 ezer, közvetlenül 1.800 munkahelyet hoz létre. A kiemeltté nyilvánítás elsősorban azt jelenti, hogy gyorsított ügyintézéssel, soron kívül lehet beszerezni az engedélyeket. Az a cél, hogy az emberek minél hamarabb munkába állhassanak - fűzte akkor hozzá.
2011.02.24. 21:45
 
 
A londoniak megőriznék a Twist Olivér-házat
Elkötelezett harcot folyik Londonban egy olyan omladozó régi téglaházért, amely talán egykor Twist Olivér történetének megírására sarkallta Charles Dickenst. A szerző az egykori szegényház közelében lakott, amikor még írói pályája elején járt. Szakértők szerint a szegénység "látványa és hangja" befolyásolhatta az árvaházbéli fiúról szóló regényét. A házat jelenlegi tulajdonosai le akarják rombolni, hogy új lakásokat építsenek helyére. Tiltakozók azonban abban reménykednek, hogy védetté nyilvánítják az épületet. A kultúráért felelős brit minisztérium várhatóan március elején hoz döntést a házról.
2011.02.24. 21:30
 
 
19 év után oldották fel Algériában a szükségállapotot
Algériában hatályon kívül helyezték az 1992. február 9-én elrendelt szükségállapotot. A szükségállapot lehetővé tette, hogy az állam messzemenően beavatkozzon a belpolitikai életbe. Megszüntetése az egyik fő követelése volt a kormányellenes tüntetőknek, akik a tunéziai, egyiptomi és líbiai események hatására tiltakozó megmozdulásokat tartottak a rezsim és a társadalmi egyenlőtlenségek ellen. Hatalmát féltve Abdel-Azíz Buteflika elnök már a hónap elején kilátásba helyezte a követelés teljesítését. A szükségállapot feloldása egybeesik William Burns amerikai külügyminiszter-helyettes kétnapos algíri látogatásával.
2011.02.24. 21:30
 
 
Európa Liga: Dzsudzsák góljával nyolcaddöntős a PSV
Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, valamint gólpasszt adott, csapata, a PSV Eindhoven pedig hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Lille együttesét, így 5-3-as összesítéssel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa Ligában. A csütörtöki összecsapáson a válogatott szélsője a kezdőcsapatban kapott lehetőséget. A francia listavezető az első félidőben Frau góljával megszerezte a vezetést, a fordulást követően azonban Dzsudzsák egy rendkívül okos szabadrúgásgóllal egyenlített, majd Lens már a holland éllovast juttatta előnyhöz. A franciák ekkor már emberhátrányban játszottak, a végeredményt pedig Marcelo állította be, aki Dzsudzsák beadását fejelte a kapuba.
2011.02.24. 21:15
 
 
Kétszáz eltűntje van az új-zélandi földrengésnek
A legfrissebb hivatalos adatok szerint 103 halálos áldozata van a keddi új-zélandi földrengésnek, és több mint 200 embert még mindig eltűntként tartanak nyilván. Az amerikai és japán csapatokkal is kiegészült új-zélandi mentőalakulatok kutyákkal, illetve a résekbe leeresztett érzékeny mikrofonokkal kutatnak túlélők után a romok között az ország második legnagyobb városában, a 390 ezer lakosú Christchurchben. A déli-szigeten található városban rendkívül súlyos károkat okozott a 6,3-as erősségű földrengés. Napról napra, óráról órára csökken az esélye annak, hogy túlélőket találnak a törmelékek alatt. Szerda óta eddig nem találtak egyet sem - mondta csütörtökön a város polgármestere.
2011.02.24. 21:15
 
 
Volvo Vízilabda Kupa: második győzelmét aratta a Kemény-csapat
Az ausztrálok elleni, szerdai sikeres nyitány után (8-4) a németeket is 8-4-re győzte le a magyar férfi vízilabda-válogatott a miskolci Volvo Kupa második, csütörtöki napján, s ezzel már biztosan megnyerte a tornát. A két csapat 135. hivatalos összecsapását vívta, amelyből az olimpiai bajnoki címvédő magyarok 94. győzelmüket aratták. A Volvo Kupa pénteki befejező napján, immár tornagyőztesként a kanadaiakkal száll vízbe a magyar válogatott 19 órától a Kemény Dénes nevét viselő miskolci uszodában. Eredmény: Magyarország-Németország 8-4 (2-2, 3-1, 1-0, 2-1) a magyar góldobók: Madaras 3, Varga Dániel, Biros, Kis G., Hárai, Varga Dénes 1-1.
2011.02.24. 21:00
 
 
Estére gyengült a forint
A forint gyengült csütörtök estére az euróval és a svájci frankkal szemben délutánhoz képest, de erősebb volt a reggeli árfolyamhoz viszonyítva a devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 273,65 forintot ért egy euró. Délután négykor 272,95 forinton, reggel 274,45 forinton jegyezték az eurót, árfolyama 275,15 és 272,15 forint között mozgott csütörtökön estig. A svájci frank jegyzése csütörtökön reggel 214,90 forint, délután négykor 213,87 forint, este pedig 214,55 forint volt. A dollár csütörtök estére 198,35 forintra csökkent a szerda esti 199,43 forintról (-0,54 százalék). A dollár az idén eddig 4,69 százalékkal gyengült a forinthoz viszonyítva.
2011.02.24. 21:00
 
 
Magyarországot nem kérték fel katonai beavatkozásra a líbiai események kapcsán
Magyarország nem kapott semmiféle felkérést az esetleges katonai beavatkozásra a líbiai eseményekkel kapcsolatban - közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, kérdésre válaszolva. A tárcavezető az EU védelmi minisztereinek informális találkozója előtt tartott tájékoztatón hangsúlyozta, az ülés hivatalos napirendjén ugyan nem szerepel az észak-afrikai helyzet megvitatása, de nagyon valószínű, hogy a tanácskozáson szó lesz a fejleményekről; ugyanakkor kizárt, hogy bármiféle döntés szülessen ebben a kérdésben.
2011.02.24. 21:00
 
 
503 milliárd forint Budapest idei költségvetése
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén 55 milliárd forintos hiánnyal fogadta el Budapest 2011. évi, mintegy 503 milliárd forintos főösszegű költségvetését. Az ország második legnagyobb összegű büdzséjét 18 igen, 9 nem szavazattal és 6 tartózkodással fogadták el; a Fidesz-KDNP-frakció szavazta meg, az LMP- és a Jobbik-frakció tartózkodott, míg az MSZP-frakció nemmel szavazott. A fővárosi büdzsé általános tartaléka csaknem négymilliárd forint, míg az önkormányzati szerkezetátalakításhoz kapcsolódó céltartalék hárommilliárd forint, a vis maior tartalék pedig több mint 218 millió forint.
2011.02.24. 19:30
 
 
Európa Liga: Husztiék már a legjobb 16 között
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit csütörtökön, hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Young Boys együttesét, így 4-3-as összesítéssel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa Ligában. A magyar középpályás a 84. percben, csereként lépett pályára. A szentpétervári alakulat a nyolcaddöntőben az orosz Rubin Kazany és a holland Twente párharcának győztesével találkozik. Európa Liga, a legjobb 32 között, visszavágó: Zenit (orosz)-Young Boys (svájci) 3-1 (1-1) gól: Lazovic (41.), Semak (52.), Sirokov (76.), illetve Jemal (21.).
2011.02.24. 19:15
 
 
A Bundestag elhalasztotta a védelmi miniszter plágium vizsgálatát
A német parlament házbizottsága úgy határozott, hogy csak március közepén dönt majd arról, vizsgálatot indít-e a ház tudományos szakértői által készített dolgozatoknak a védelmi miniszter disszertációjában történt felhasználása ügyében. Az ellenzék azonnal vizsgálatot szorgalmazott, ezt azonban a koalíciós pártok (CDU, CSU és FDP) többsége a házbizottságban megakadályozta. A vizsgálat célja annak tisztázása, összesen hány dolgozattal járultak hozzá a Bundestag tudományos szolgálatának szakértői Karl-Theodor zu Guttenberg doktori disszertációjához, illetve hogy a tudományos munkák beépítésével a miniszter megsértette-e a szerzői jogot és a Ház előírásait.
2011.02.24. 19:15
 
 
Aláírta az államfő a jegybanktörvény módosítását
Hatályba lép pénteken a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény módosítása azt követően, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta azt, ezzel megváltozott a monetáris tanács tagok választásának rendje. A parlament február 21-i döntése értelmében a jövőben az Országgyűlés választhatja meg a monetáris tanács külső tagjait. A módosítás alapján a monetáris tanács - a jegybank elnökén és alelnökein kívüli - tagjait ezután a parlament gazdasági bizottságának javaslatára hat évre választhatja meg a Ház. A négy külső tag közül eddig kettőt a miniszterelnök, kettőt az MNB elnöke jelölhetett, a kinevezési jog a köztársasági elnököt illette meg.
2011.02.24. 18:45
 
 
Az UEFA kizárással fenyegeti a szerbeket
Amennyiben a jövőben újabb szurkolói rendbontások történnek, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) akár ki is zárhatja a kontinentális sorozatokból a szerb csapatokat. "Ha a helyi huligánok folytatják erőszakos és bűnöző magatartásukat, a szerb klubok és a válogatott nem vehet részt az európai versenyeken" - közölte Michel Platini, az UEFA elnöke közölte Boris Tadic szerb államfővel csütörtöki, belgrádi megbeszélésükön. A találkozót követően kiadott közlemény szerint a köztársasági elnök biztosította Platinit arról, hogy országa "végleg leszámol a huligánokkal".
2011.02.24. 18:30
 
 
A 3D-s filmek segítették rekordbevételhez a globális filmipart
A háromdimenziós technikával készült mozifilmeknek, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térség kedvező eredményeinek köszönhetően 31,8 milliárd dolláros (közel 6300 milliárd forintos) rekord összbevételt érte el tavaly a globális filmipar. A rekord az előző évi eredményhez képest 2010-ben 8 százalékos növekedést mutat világviszonylatban. Az észak-amerikai mozik összbevétele tavaly csupán 10,6 milliárd dollár (2100 milliárd forint) volt. Az ázsiai és csendes-óceáni térségben ugyanakkor 21 százalékkal emelkedtek a jegybevételek, ami jelentős részben a kínai mozilátogatóknak köszönhető - közölte az Amerikai Mozgófilm Szövetség (MPAA).
2011.02.24. 18:30
 
 
Kedden jelentik be a strukturális reformokat
A kormány kedden jelenti be a strukturális reformokat. A miniszterelnök szóvivője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón közölte: a bejelentésben várhatóan Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter fog "főszerepet vállalni". Szijjártó Péter hozzátette, szombaton kerül a kabinet elé a strukturális reformokkal kapcsolatos végleges előterjesztés. A reformok "csúszását" firtató kérdésre Szijjártó Péter azt mondta: a konzultációk és a szakmai egyeztetések még tartanak, ez az oka annak, hogy a hét végén kerül a kabinet elé a végleges előterjesztés.
2011.02.24. 18:30
 
 
Jóváhagyta a londoni bíróság Assange kiadását
Jóváhagyta a svéd hatóságok kiadatási kérelmét az eljáró londoni bíróság csütörtökön, így első fokon elvesztette jogi harcát Julian Assange, a WikiLeaks portál alapítója. A 39 éves ausztrál állampolgárt - akinek portálja hozzávetőleges becslések szerint 250 ezer bizalmas amerikai diplomáciai sürgönyt szerzett meg - a svéd hatóságok kérésére, hivatalosan szexuális bűncselekmények gyanújával decemberben vették őrizetbe Nagy-Britanniában, de később szabadlábra helyezték.
2011.02.24. 18:30
 
 
Megszűnik a Zóna Taxi
A Zóna-Service Zrt. közel öt év tevékenység után megszünteti taxi üzletágának tevékenységét - közölte a cég pénteken az MTI-vel. Veres István, a Zóna-Service Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy azért döntöttek így, mert láthatólag nem fog rendeződni rövid időn belül "a reptéri személyszállítási helyzet", emellett Budapesten is túlkínálat van a taxisokból. Az alvállalkozókat is figyelembe véve 60-70 közvetlen alkalmazottat, és majdnem 300 taxist érint a tevékenység megszüntetése - ismertette a vezérigazgató. A taxisokkal és a Zóna Taxival személyszállításra szerződésben álló cégekkel már felbontották a szerződéseket.
2011.02.24. 18:00
 
 
Orbán: az államadósság az előző korszak veszedelmes öröksége
A kormányfő szerint az előző korszak veszedelmes öröksége Magyarország "irtózatos államadóssága", amelyet már az idei évben minden eszközzel le kell csökkenteni. Orbán Viktor a Facebookon közzétett csütörtöki bejegyzésében azt írta: "hadat üzenünk az államadósságnak". A miniszterelnök a munkahely és a megélhetés témakörében neki feltett kérdésekre úgy válaszolt: a magyar gazdaság talpra állításának, az új munkahelyek teremtésének legfőbb akadálya ma az "irtózatos államadósság", amely az előző korszak veszedelmes öröksége. "Olyan, mintha egy legyengült, térdre roskadt embernek úgy kéne fölállni a földről, hogy egy félmázsás cementes zsákot is a vállára tesznek" - fogalmazott.
2011.02.24. 17:45
 
 
Korrigálta veszteségét a forint
Csütörtökön gyengültek a térségbeli devizák, a forintnak azonban "enyhülést hozott" a sikeres államkötvény aukció, így korrigálta veszteségét. Az eurót délután négykor 272,95 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 273,51 forint után. A dollár valaha elért legalacsonyabb svájci frank árfolyama 0,9267-es jegyzésen állt be csütörtökön. A dollárt 198,02 forinton jegyezték csütörtök délután 1,3789 dolláros euró jegyzés mellett. Szerdán délután a jegyzések 198,87 forinton, illetve 1,3756 dolláron álltak. A svájci frank jegyzése 213,87 forinton áll 212,96 forint után, száz japán jen 242,92 forintot ér 240,90 forint után.
2011.02.24. 17:30
 
 
Hét akadémista a Budapest Honvéd első keretében
A Magyar Futball Akadémián (MFA) idén végzős az első korosztály, s hét fiatal tavasszal már a Budapest Honvéd első csapatának keretével készül. "Négy korcsoportban versenyeznek az akadémia együttesei, s valamennyi vezeti a bajnokságát, de az igazi siker nem ez, hanem ha kikerülő játékosaink a felnőtt csapatban is megállják a helyüket. - mondta Szalai László, az MFA igazgatója a kispesti klub idénynyitó sajtótájékoztatóján, csütörtökön. - Az első korosztály most készül az érettségire, s közülük öten kerültek az első csapathoz, továbbá ketten az eggyel fiatalabb korosztályból is bemutatkozhatnak az élvonalban".
2011.02.24. 17:15
 
 
A NATO nem avatkozik be Líbiában
A NATO nem avatkozik be a líbiai konfliktusba - jelentette ki csütörtökön a szövetség főtitkára. Anders Fogh Rasmussen közölte, hogy a NATO nem kapott ilyen értelmű felkérést. Egy ilyen felkérésnek ENSZ-mandátumon kell alapulnia - fűzte hozzá.A főtitkár kijelentette: a líbiai események egyetlen NATO-tagállamot sem veszélyeztetnek, bár a konfliktus hatalmas tömegek elmenekülését válthatja ki. Fidel Castro, Kuba volt államfője kedden azzal vádolta meg Washingtont, hogy nyomás alá helyezte a NATO, hogy bevonuljon Líbiába az olajérdekei védelmében.
2011.02.24. 17:15
 
 
Az EU és Oroszország is elítélte a líbiai erőszakot
Közösen ítélte el az Európai Unió és Oroszország azt, hogy Líbiában a hatóságok erőszakot alkalmaztak békés tüntetőkkel szemben. A két fél csütörtökön azt követően nyilatkozott erről, hogy Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Brüsszelben tárgyalt José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel. Hangsúlyozták azt is, hogy Líbiában biztosítani kell a polgári személyek és a külföldiek épségét. Békés tüntetők ellen más országokban is elfogadhatatlan az erőszak alkalmazása - tette hozzá Barroso. Az EU és Oroszország sajnálatát és együttérzését fejezte ki a halálos áldozatok miatt.
2011.02.24. 17:15
 
 
Feloszlik a József Attila Színház társulata
Megszűnhet önálló intézményként működni a József Attila Színház, amelynek társulatát feloszlatják; a teátrum dolgozóival csütörtökön Méhes László igazgató ismertette Csomós Miklós főpolgármester-helyettes erről szóló levelét. A főváros vezetése arra kérte fel az igazgatót, hogy a következő évadtól ne hosszabbítsa meg a munkavállalók és egyéb foglalkoztatottak szerződését - közölte a színház az MTI-vel. Mint írták, ez azt jelenti, hogy az idén 55 éves József Attila Színház nyáron megszűnhet önálló intézményként működni és a társulatot feloszlatják. Az épületre hamarosan hasznosítási pályázatot ír ki a tulajdonos önkormányzat.
2011.02.24. 17:00
 
 
A kommunizmus áldozataira emlékeznek a közmédiumok
A kommunizmus áldozataira emlékeznek a közmédiumok február 25-én, pénteken. Az Országgyűlés 2000-ben február 25-ét a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapjává nyilvánította. 1947-ben ezen a napon jogellenesen letartóztatták és a Szovjetunióba hurcolták Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát. Az emléknapon a Magyar Televízió, a Duna Televízió és a Magyar Rádió kegyeleti műsorokkal hajt fejet az áldozatok előtt - tudatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), az MTV, a Duna TV, az MR és az MTI médiaszolgáltatója és vagyonkezelője.
2011.02.24. 17:00
 
 
Schmitt: közösségi elvárás az új alkotmány
Nem kényszer, hanem közösségi elvárás, hogy új alkotmánya legyen az országnak - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön Veszprémben. Schmitt Pál szerint az új alkotmánykoncepció kapcsán a vita elsősorban arról folyik, hogy van-e alkotmányozási kényszer. Véleménye szerint nem kényszer, hanem közösségi elvárás, hogy új alkotmánya legyen az országnak. Kiemelte: Magyarország az egyetlen ország a rendszerváltó államok közül, mely még egy régi, 1949-es alkotmánnyal rendelkezik. Elmondta, hogy már minden parlamenti párttal egyeztetett az alkotmányozás folyamatáról, és mindegyik párt vezetőjét arra kérte, ne maradjanak ki abból.
2011.02.24. 16:30
 
 
Kína nem tart a "jázminos forradalomtól"
Irreális elképzelés a "jázminos forradalom" Kínában, semmi ilyen nem lesz - jelentette ki a kínai népfront külügyi bizottságának feje csütörtökön Pekingben külföldi újságírók előtt. Csao Csi-cseng úgy vélte, hogy egy lehetséges forradalom gondolata Kínában "elképesztő és teljesen irreális". A gyors gazdasági növekedés közben feltűnő problémák, mint például a jövedelmekben és térségek közötti fejlettségben megjelent különbségek nem ismeretlenek a Kínai Kommunista Párt és a kormány előtt - hangoztatta Csao. A kínai párt- és állami vezetés nem fordít hátat e problémáknak, hanem folyamatosan keresi azok okait, és törekszik a megoldásukra - közölte.
2011.02.24. 16:30
 
 
Eladó Gagarin űrkabinjának mása
Pontosan ötven évvel az első, emberrel a fedélzeten végrehajtott űrutazás után elárverezik Jurij Gagarin űrkabinjának mását a New York-i Sotheby's aukciósházban április 12-én. Az alumíniumötvözetből készült, 2,1 méter átmérőjű Vosztok 3KA-2 űrkabint főpróbaként 18 nappal Jurij Gagarin 1961. április 12-i űrrepülése előtt indították útnak Bajkonurból egy próbababával és egy kutyával a fedélzetén. A jármű 115 perc elteltével épségben visszaérkezett a Földre, csupán a légkörbe való belépéskor pörkölődött meg egy kissé. A műszereitől megfoszott űrkabin értékét 2-10 millió dollárra becsülik az árverés szervezői.
2011.02.24. 16:00
 
 
FTC: Berkiék magyar befektetőt keresnek
Magyar befektetőt szeretne találni Berki Krisztián, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. korábbi vezérigazgatója, aki elsősorban az anyaegyesületnek értékesítené a részvénytársaságot. Berki csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: két héttel ezelőtt szándéknyilatkozatot írtak alá Kevin McCabe-bel, a klub tulajdonosával, ennek értelmében jelenleg papíron még a brit üzletemberé a futballcsapat, ám a két hét múlva esedékes közgyűlést követően - ahol új igazgatóság áll fel - életbe lép a megállapodás, és a Berki Krisztián által irányított BK Management Groupé lesz a zrt. Ugyanakkor addig is ez a cég látja el a mindennapi teendőket, valamint tárgyal a lehetséges befektetőjelöltekkel.
2011.02.24. 15:45
 
 
Franciaország a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordulna Líbia miatt
Franciaország megítélése szerint a líbiai hatalom által elkövetett erőszakot "emberiesség elleni bűntettnek lehetne minősíteni" és megfontolandó a kérdésnek a Nemzetközi Büntetőbíróság elé való utalása. A francia külügyminisztérium szerint "ezt az erőszakot emberiesség elleni bűntettnek lehetne minősíteni". Az Európai Unió ennek érdekében egy független ENSZ-missziót küldene Líbiába, hogy kivizsgálja az emberi jogok megsértését és megállapítsa az esetleges bűncselekményeket. Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa pénteken rendkívüli ülést tart, hogy megvitassa azt az európai uniós határozati javaslatot, amely elítéli a Líbiában "jelenleg folyó elfogadhatatlan és tömeges erőszakot".
2011.02.24. 15:45
 
 
Ellentámadást indított a líbiai kormány
A líbiai hadsereg Moammer Kadhafihoz, az ország vezetőjéhez hű alakulatai támadást hajtottak végre a felkelők ellen a Tripolitól délnyugatra fekvő az-Závija városában - jelentette az al-Arabíja szemtanúkra hivatkozva. A halálos áldozatokról és súlyos sebesültekről is hírt adó arab műholdas televízió később hírül adta, hogy Moammer Kadhafi "rövidesen" üzenetet intéz a város lakosságához. Egy másik forrás szerint támadás érte a kormányellenes fegyvereseket a fővárostól keletre fekvő Miszráta városánál is. Egy volt katonatiszt az-Závijából telefonon beszélve azt mondta a tévének, hogy "nagyon nehéz a helyzet, a városban sok a halott és a sebesült".
2011.02.24. 15:45
 
 
Eladja sportautógyártó részlegét a Spyker
A Saab-tulajdonos holland luxusautó márka Spyker eladja eredeti sportautó gyártó részlegét egy orosz befektetőnek annak érdekében, hogy jobban összpontosíthasson a svéd autógyárra - közölte a vállalat csütörtökön. Az ügyletnek köszönhetően - amely akár 32 milliós euró bevételt hozhat a holland társaságnak - a Spyker 92 millió euróról 25 millió euróra csökkentheti hitelállományát - közölte Victor Muller, vezérigazgató. A Spyker az elmúlt időben szerényebb eredményeket ért el és elemzők szerint hosszú távú befektetőre van szükséges, ha - korábbi terveinek megfelelőn - a Saabot sikeres és önálló autógyártóvá akarja alakítani.
2011.02.24. 15:00
 
Szeles idő, csapadék, -1 fok várható
A Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtökön az ország északnyugati felében túlnyomóan derült, napos, másutt erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Pécs-Kékestető-Jósvafő vonaltól keletre folyamatos havazásra számíthatunk. Pénteken kezdetben a Dunántúlon még napos idő lesz, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet. A csapadékzóna délnyugat felé terjed, estefelé északkeleten megszűnik a hóesés. Az északi, északkeleti szél a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten megerősödik, pénteken egy-egy viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4, -12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken -1 fok körül várható.
2011.02.24. 14:45
 
 
Felmentést kért a nemzetvédelmi egyetem volt rektorának ügyvédje az FB-n
Felmentést kért Szabó Jánosnak, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hivatali befolyással való üzérkedés és rágalmazás miatt megvádolt egykori rektorának ügyvédje védőbeszédében csütörtökön a Fővárosi Bíróságon (FB). Az ügyvéd megfogalmazása szerint a bűnüldöző hatóságok nem gyűjtötték, hanem gyártották a bizonyítékokat, a terhelő tanúk pedig Andersen-mesékbe illő történetekkel traktálták a bíróságot. Az előző tárgyaláson az ügyész letöltendő szabadságvesztést indítványozott.
2011.02.24. 14:30
 
 
Kikötött Szíriában a két iráni hadihajó
Kikötött Szíriában az a két iráni hadihajó, amelyek a Szuezi-csatornán áthaladva érték el úti céljukat, a Földközi-tenger keleti medencéjét, s amelyek útját Izrael provokációnak nevezte. A hajók megérkezéséről egy iráni tengernagy számolt be csütörtökön. Habibulla Szajjári azt mondta az izraeli aggodalmakról, "a cionista rezsim felfújja ezt az ügyet, hogy feszültséget keltsen a térségbeli országok testvéri viszonyában". Az Alvand osztályú, torpedókkal és hajók ellen bevethető rakétákkal felszerelt fregatt és kísérőhajója, a 33 ezer tonna vízkiszorítású Hark szerda éjjel dokkolt Latakia kikötőjében.
2011.02.24. 14:15
 
 
A főváros kiírja a pályázatokat négy kórház vezetésére
Kiírja a pályázatot a főváros négy kórház, a Jahn Ferenc Dél-pesti, a Szent Imre és az Uzsoki utcai, valamint a Központi Stomatológiai Intézet vezetésére. A pályázatok kiírását a szerdán az egészségügyi bizottság is támogatta. A szakbizottság ülésén Szentes Tamás főpolgármester-helyettes kiegészítése nyomán módosították a kiírást, és kikerültek belőle az "előnyben részesül" táblázatban szereplő feltételek. A vita elején Tarlós István főpolgármester azt mondta, nem igaz, hogy a történtek mögött Pesti Imrével (az egészségügyi ágazat korábbi főpolgármester-helyettesével, a főváros kormányhivatalának jelenlegi vezetőjével) való konfliktusa áll.
2011.02.24. 14:00
 
 
Balsai támogatja a Jobbik egyik módosító indítványát a semmisségi javaslathoz
Támogatja Balsai István (Fidesz), a semmisségi törvényjavaslat benyújtója, hogy előterjesztése kiegészüljön a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás kapcsolódó módosító indítványával, amely rögzítené: a megismételt eljárásban nem járhat el az a bíró, illetve bírói tanács, amely az ügy elbírálásában korábban részt vett. A 2006. őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról szóló törvényjavaslathoz a benyújtottak közül az előterjesztő csak ezt az egy módosító indítványt támogatja - derül ki az Országgyűlés honlapján közzétett támogatott sorból.
2011.02.24. 13:15
 
 
Bugyiban ment ruhát venni Lady GaGa
Óriási tömeg gyűlt össze, amikor híre ment, hogy bugyiban shoppingol Lady GaGa.
2011.02.24. 12:20
 
 
LMP: Magyarország szakítsa meg a diplomáciai kapcsolatokat Líbiával
Az LMP szerint Magyarországnak az EU soros elnökeként morális felelőssége, hogy megszakítsa a diplomáciai kapcsolatokat Líbiával, és ezáltal kifejezze, hogy mind az európai közösség, mind pedig Budapest elítéli az országban kialakult helyzetet. Ezt Dorosz Dávid, az LMP képviselője csütörtökön mondta az MTI-nek. Kifejtette: Moammer Kadhafi és az általa vezetett rendszer "lényegében vérfürdővé változtatta az egész országot". Líbiában nagyon súlyos emberi jogsértések történtek, és az EU-nak hathatósan és erősen, nem pedig "lagymatag nyilatkozatokkal" kell kifejeznie, hogy elítéli az eseményeket - fogalmazott. Mint kiemelte: "a nyugat cinkos módon nem hallgathat tovább".
2011.02.24. 12:00
 
 
Amnesztiát ígér a líbiai kormány a megbánást tanúsítóknak
Fegyvereik beszolgáltatására szólította fel a felkelőket csütörtökön a líbiai kormány, amnesztiát ígérve a megbánást tanúsítóknak, egyúttal jutalmat azoknak, akik feljelentik a tiltakozók vezetőit. A líbiai biztonsági erők a héten hadműveletet indítottak a tüntetők ellen, s az ország keleti felében múlt héten kirobbant harcok Tripoli fővárosra is átterjedtek.
2011.02.24. 11:45
 
 
Hamarosan kiírják az Operaház főigazgatói pályázatát
Hamarosan pályázatot írnak ki a Magyar Állami Operaház főigazgatói posztjára, addig meghosszabbítják Horváth Ádám miniszteri biztos kinevezését - tájékoztatta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sajtóosztálya az MTI-t. Horváth Ádámot szeptember elején nevezték ki hat hónapra a dalszínház miniszteri biztosává, megbízatása napokon belül lejár. A tárca közlése szerint a miniszteri biztos kinevezésének meghosszabbítása folyamatban van, de az csak addig szól majd, amíg ki nem nevezik az új főigazgatót. Ezzel kapcsolatban a NEFMI sajtóirodája azt közölte, hogy a pályázat előkészítése folyamatban van, a kiírás hamarosan megjelenik.
2011.02.24. 11:30
 
 
Megvalósul a versenyszférában is az OÉT-en elfogadott bérajánlás
Teljesülni fog a tavalyi év végén az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT) megszületett, az idei évre vonatkozó, országos keresetajánlás a versenyszférában, ahogy ez a korábbi időszakokban is megtörtént - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Zs. Szőke Zoltán, az OÉT munkaadói oldalának soros elnöke Budapesten. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az OÉT-ben megszületett bérajánlás érvényesítéséről tárgyalt az OÉT munkaadói oldalának szervezeteivel csütörtökön.
2011.02.24. 11:30
 
VV Gombi bevállalta
A ValóVilág talán legérdekesebb kiválasztásának lehettünk tegnap tanúi. Gombár úr dupla vagy semmi alapon Alakoszt hívta ki.
2011.02.24. 11:21
 
 
A szennyezett levegő több szívrohamot okoz, mint a kokain
A légszennyezés több szívrohamot okoz, mint a kokainhasználat, vele azonos a kockázati hányada az alkohol, a kávé és a fizikai megerőltetés által kiváltott infarktusnak - állítják tanulmányukban belga kutatók. Szex, harag, marihuánahasználat és légzőszervi fertőzések is kiválthatnak szívrohamot, ám a kutatók szerint a légszennyezés a főbűnös. A megállapítások - amelyeket a The Lancet brit orvosi folyóiratban közöltek - azt jelzik, hogy a népesség jelentős részét érintő levegőszennyezést az összefüggéseket tekintve komolyabban kellene venni, amikor a szívkockázatot elemzik, például olyan nagyobb egyéni kockázatot jelentő, ám ritkábban előforduló tényezőkhöz viszonyítva, mint a droghasználat.
2011.02.24. 11:00
 
 
Történelmi csúcson a svájci frank a dollárral szemben
A svájci frank történelmi árfolyam csúcsot ért el csütörtök reggel a dollárral szemben, a líbiai válság eszkalálódását követően fokozódó befektetői kockázatkerülés hatására. A dollár árfolyama egészen 0,9267 svájci frankig esett a nemzetközi deviza kereskedelemben. A frank a forinttal szemben is erősödött, 216,01 forinton jegyezték, ezen a szinten utoljára január 13-án volt. Válságos időkben befektetési menedékként játszott hagyományos szerepének köszönhetően a svájci frank általában is erősödött a főbb devizákkal szemben.
2011.02.24. 09:45
 
 
NGM: további reformra szorul a nyugdíjrendszer
További reformra szorul a magyar nyugdíjrendszer - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) nyugdíjrendszerről szóló tanulmányában, amely szerint a kormány a foglalkoztatottság növelésére és a népességfogyás megállítására fókuszál. A minisztériumi tanulmány szerint a szociális kiadásoknak az állami kiadásokon belüli jelentékeny arányából következően megállapítható, hogy már viszonylag kis reformok is jelentősen befolyásolhatják az államháztartási folyamatokat. A nyugdíjrendszer fenntarthatóvá tétele és ezzel együtt az államadósság csökkentése érdekében már eddig is számos intézkedést hozott a kormány, de Magyarország megújulása érdekében ez a terület további reformra szorul - húzza alá a tanulmány.
2011.02.24. 09:15
 
 
Nincs magyar áldozata az új-zélandi földrengésnek
Az eddigi információk szerint nincs magyar áldozata az új-zélandi Christchurchben két napja bekövetkezett nagy erejű földrengésnek - mondta el az MTI-nek telefonon Szentirmay Klára wellingtoni tiszteletbeli főkonzul helyi idő szerint csütörtök reggel. A hivatalos adatok szerint kilencvennyolc halálos áldozata van földrengésnek; és 226 embert még mindig eltűntként tartanak nyilván. Christchurchben nagy erőkkel folyik a mentés, de akadozik az áramellátás és a telefonszolgáltatás, ezért a helyi magyarok képviselőivel, az ottani tiszteletbeli konzullal és a Christchurchi Magyar Klub elnökével nem sikerült még beszélnie.
2011.02.24. 08:45
 
 
Egyre elterjedtebb a harmincon túli szülés a brit nők körében
Az elmúlt két évtized során több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a nőknek a száma, akik harmincéves koruk után vállaltak először gyermeket Nagy-Britanniában. A brit statisztikai hivatal adatai szerint a fogantatások száma folyamatosan emelkedik, ám egyre kevesebb nő vállal gyermeket a tízes, illetve húszas éveiben és halasztja az anyaságot életének későbbi szakaszára. A fogantatások jelenlegi száma (2009-ben 896 300) meghaladja az 1990-ben regisztrált (871 500) terhességek számát, annak ellenére, hogy a születési arány folyamatosan csökkent a múlt évtized közepéig, amikor azonban a Kelet-Európából érkező bevándorlási hullám hatalmas demográfiai robbanást eredményezett az országban.
2011.02.24. 07:45
 
 
Illegális magyar kutyaértékesítő hálózatot lepleztek le Olaszországban
Az olasz hatóságok a toscanai Pistoia és Prato környékén huszonhét értékes, fajtiszta kutyakölyökre bukkantak; a kiskutyák illegális úton kerültek Itáliába - számolt be az ANSA olasz hírügynökség a honlapján. A helyi rendőri és erdészeti szervek emellett számos, az adás-vétellel kapcsolatos dokumentumot, törzskönyvet, állatorvosi bizonylatot is lefoglaltak a magyar Kutya szóval elnevezett akció során. A nyomozás tavaly nyár óta folyik, amikor is hoppon maradt vásárlók feljelentést tettek.
2011.02.24. 07:45
 
 
Webber: a Ferrari a favorit az ausztrál GP-n
Mark Webber, a Red Bull pilótája szerint a Ferrari a legnagyobb esélyese az idénynyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíjnak. "A ferrarisok nagyszerűen szerepeltek a tavalyi világbajnokságon, és most is hihetetlenül keményen dolgoznak a siker érdekében" - olvasható az AS című spanyol sportnapilap internetes oldalán. "Az autójuk pokoli gyors és a csapat remekül szervezett." Csatlakozott az ausztrál Webber véleményéhez a brit Jenson Button (McLaren) is: "Az egyenes szakaszokon a Ferrari 2 mp-cel gyorsabb mint a többi versenyautó." - mondta.
2011.02.24. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384[1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista