2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Szerkezetkész a Zeneakadémia Wesselényi utcai új épülete
Fontos állomásához érkezett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem európai uniós forrásokból megvalósuló felújítási-fejlesztési projektje: szerkezetkész az egyetem Wesselényi utcai jövendő oktatási épülete. A műemléki védettséget ugyan nem élvező, de városképileg fontos Wesselényi utcai épületet, amelyet a Zeneakadémia számára alakítanak át, Fesztl Frigyes tervezte és korábban is iskolaként működött. Mint azt az épület csütörtöki bokrétaünnepén Kézér Gyula, a Magyar Építő Zrt. termelési igazgatója hozzátette, hogy az épület rosszabb állapotban volt, mint azt korábban feltételezték, és ez okozott nehézségeket. Remélhetőleg azonban már nyáron birtokba veheti a Zeneakadémia.
2011.03.10. 17:50
 
 
Mű- és toronyugró Eb: hatodik lett a döntőben a magyar kettős
Akárcsak a délelőtti selejtezőben, a délutáni döntőben is az utolsó, 6. helyet szerezte meg a magyar páros női szinkrontoronyugrásban a torinói Európa-bajnokságon. A kontinensviadal honlapja szerint Kormos Villő és Reisinger Zsófia a fináléban összesen 268,35 pontot kapott produkciójára. Az aranyérmet az orosz Julija Koltunova, Darja Govor duó szerezte meg a címvédőként indult német kettős előtt. Eredmény: női szinkrontoronyugrás, Európa-bajnok: Julija Koltunova, Darja Govor (Oroszország) 322,26 pont 2. Christin Steuer, Nora Subschinski (Németország) 317,76 3. Julija Prokopcsuk, Aljona Csaplenko (Ukrajna) 315,24 ...6. Kormos Villő, Reisinger Zsófia 268,35.
2011.03.10. 17:20
 
BUX: -0,85 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 190,53 pontos, 0,85 százalékos csökkenéssel, 22.098,12 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,94 százalékkal 22.800 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,23 százalékkal 5.388 forintra esett.
2011.03.10. 17:20
 
 
Kivonultak a felkelők a líbiai Rász-el-Unúfból
A hírügynökségek harctéri jelentései szerint kivonultak a líbiai felkelők csütörtök délután a stratégiailag fontos Rász-el-Unúból, amely az egyik előretolt állásuk volt a főváros felé. A Tripolitól 550 kilométerre keletre fekvő olajkikötőt a kormányerők légitámadásai és tüzérségi csapásai miatt voltak kénytelenek feladni a csak könnyű fegyverekkel ellátott felkelők, akik százával hagyták el keleti irányban a várost. Teherautókon és géppuskával felszerelt platós terepjárókon vonulnak az általuk ellenőrzött terület mélye felé. Egyikük az állította, hogy még a kikötőben horgonyzó tartályhajókról is rakétákkal lőtték őket. A légi és tüzérségi előkészítést a város megrohamozása követi szerintük.
2011.03.10. 17:00
 
 
A neandervölgyi ember utolsó európai "bázisát" fedezték fel
A neandervölgyi ember utolsó európai "bázisainak" egyikét fedezték fel Görögország északi részén, a Píndosz-hegységben. A modern ember legközelebbi kihalt rokona, a Homo neanderthalensis négyszázezer évvel ezelőtt jelent meg, benépesítve Dél- és Közép-Európa, valamint Ázsia nyugati területének nagy részét. Mintegy harmincezer évvel ezelőtt tűnt el, de ezt megelőzően, az ötvenezer és a harmincezer évvel ezelőtti időszakban a modern emberrel élt "társbérletben", s mint a legújabb genetikai vizsgálatok kimutatták, a Homo sapiens és a Homo neanderthalensis keveredett egymással.
2011.03.10. 16:50
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Arn feladta a mérkőzést és kiesett
Arn Gréta az első fordulóban kiesett a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, miután az első játszma végén feladta a mérkőzést az olasz Sandra Errani ellen. A csütörtökre virradóra befejeződött összecsapás 1 óra 16 percig tartott. A viadal honlapja szerint Arn Gréta bal térdének sérülése miatt volt kénytelen feladni a versenyt. A két játékos egészen 5:5-ig fej fej mellett haladt, ekkor Arn elnyerte riválisa adogatójátékát és a szettért adogathatott. Nagy csata után a magyar játszmalabdához jutott, de nem tudta értékesíteni előnyét és végül Errani kiegyenlített. Ezt követően, három labdamenet után adta fel Arn a mérkőzést.
2011.03.10. 16:50
 
 
Az ügyészség szerint nincs civil felelőse a motoros rendőr halálának
A Tatabányai Városi Ügyészség megszüntette a nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság két civil alkalmazottja ellen, mivel álláspontja szerint nem bizonyítható, hogy a gépjárművekkel foglalkozó munkatársaknak közük volt Telegdi Zsolt motoros járőr szolgálat közbeni halálos balesetéhez - erősítette meg az ügyészség szóvivője csütörtökön az MTI értesülését. Az ügyészség a nyomozást bűncselekmény hiánya miatt szüntette meg. A család jogi képviselője panaszt tett a határozat ellen, így az nem jogerős.
2011.03.10. 16:50
 
 
Együtt hívnak ünneplésre a közmédiumok március 15-én
A közmédiumok az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 163. évfordulója alkalmából indítanak először közös kampányt műsoraik számára, ezzel is megmutatva, milyen hatékony lesz a négy intézmény együttműködése - mondta Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten. Szabó László a közmédiumok vezetőivel közösen tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a közmédiarendszer jelenleg is tartó átalakításának az együttműködés az egyik legfontosabb kulcsszava, ami a jövőben nemcsak tartalmi, hanem kommunikációs szinten is megvalósul.
2011.03.10. 15:50
 
 
Újabb két gyanúsítás Sukoró-ügyben
A Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön gyanúsítottként hallgatta ki a sukorói ügyletsorozatban eljárt egyik értékbecslőt, F. Zsoltot, és kiegészítette a Császy Zsolttal, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) értékesítési igazgatójával szemben korábban közölt bűncselekmény tényállását. Keresztes Imre főügyész csütörtöki közleménye szerint F. Zsolttal szemben bűnsegédként elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés kísérletének megalapozott gyanúja merült fel. (A Központi Nyomozó Főügyészség januárban már előállította, és gyanúsítottként hallgatta ki F. Zsoltot, akit magánokirat-hamisítás vétsége miatt vont eljárás alá.)
2011.03.10. 15:20
 
Férfi kézilabda BL: Nagy László április 2-án játszik Magyarországon
Eldőlt, hogy mely napokon játszik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt két magyar csapat. Az európai szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az MKB Veszprém március 27-én, vasárnap 17:30-kor kezd a Nagy Lászlóval felálló spanyol Barcelona otthonában. A visszavágóra április 2-án, 16:15-kor kerül sor a Veszprém Arénában, és ekkor játszik ismét magyar pályán a magyar válogatottól elköszönt világklasszis átlövő. A Pick Szeged március 26-án, szombaton 14:30-kor látja vendégül Mocsai Tamás alakulatát, a német Flensburg-Handewittet. A visszavágóra Flensburgban kerül sor április 3-án, 19:30 órai kezdettel.
2011.03.10. 14:10
 
 
Megállapodott az EU a líbiai vezetés elleni szankciók kiegészítéséről
Megállapodtak az Európai Unió tagországai csütörtökön a líbiai vezetés elleni szankciók kiegészítéséről - jelentette be az EU magyar elnöksége Brüsszelben. A döntés szerint zárolják öt pénzügyi vállalkozás külföldi vagyonát és forrásait. Emellett egy névvel bővítették a Moammer Kadhafi líbiai vezető környezetében található személyek listáját, akik ellen vízumtilalmat és vagyonbefagyasztást rendeltek el - a nevet egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az úgynevezett írásos eljárás útján született döntés bejelentését az EU-külügyminiszterek líbiai helyzetre összpontosító csütörtöki rendkívüli találkozójához igazították.
2011.03.10. 14:10
 
 
A Sziget az öt legjobb fesztivál között egy brit lap szerint
Európa öt legjobb fesztiválja közé sorolta a Sziget Fesztivált a The Independent című patinás brit napilap ajánlójában. A "Budapest 266 hektáros szigetén rendezett fesztivál nemcsak kiterjedése, hanem szórakoztató programjainak változatossága miatt is lenyűgöző", a rendezvénysorozatban bungee jumping és úszás is helyet kap - írta a lap internetes kiadása (http://blogs.intependent.co.uk). Ez Európa egyik legnagyobb szabadtéri zenei fesztiválja, 2010-ben 380 ezer látogatója volt, évente több mint ezer fellépést számlál - írta a szerző, aki felhívta a figyelmet az idei év "húzóneveire", a The Chemical Brothers és a Pulp együttesekre, valamint Dizzee Rascal rapperre.
2011.03.10. 14:10
 
Mű- és toronyugró Eb: utolsóként is döntős a magyar kettős
Az utolsó, 6. helyet szerezte meg a csütörtöki selejtezőben, a csekély indulói létszám miatt így is "biztosan" jutott be a délutáni döntőbe a magyar páros női szinkrontoronyugrásban a torinói Európa-bajnokságon. A kontinensviadal honlapja szerint Kormos Villő és Reisinger Zsófia az öt ugrásra összesen 264,66 pontot kapott. A legjobb eredményt (314,34) az orosz Julija Koltunova, Darja Govor orosz duó produkálta.
2011.03.10. 13:50
 
 
A NATO megkezdte a líbiai légtér folyamatos figyelését
A NATO csütörtök reggel megkezdte a líbiai légtér állandó, napi 24 órás megfigyelését - közölte a katonai szervezet egyik illetékese. Líbiában fegyveres felkelés zajlik az országot több mint 41 éve irányító Moammer Kadhafi ellen. A líbiai légierő többször támadta a lázadók állásait. A légtérfigyelést a NATO Boeing E-3 Sentry (Őrszem) típusú gépeivel végzik, nyolcórás váltásban. A katonai szövetség 17 darabos flottával rendelkezik ebből a típusból. Az E-3-as repülőgépek közül több jelenleg Afganisztánban van bevetésen.
2011.03.10. 13:50
 
 
Az EP a magyar médiatörvényt kifogásoló határozatot fogadott el
Az Európai Parlament (EP) a magyar médiatörvényt kifogásoló határozatot szavazott meg csütörtökön Strasbourgban. A szocialista, a liberális, a zöldpárti és a radikális baloldali frakció közös indítványára 316-an voksoltak igennel, 264-en nemmel, 33-an pedig tartózkodtak. A szavazás előtt a Fidesz pártcsaládja, a néppárti frakció visszavonta alternatív határozattervezetét, amely elítélte a magyar kormány elleni támadásokat a médiatörvény kapcsán. Joseph Daul néppárti frakcióvezető felszólította a másik négy frakciót, hogy ők is vonják vissza indítványukat, hiszen időközben Magyarország módosította a médiatörvényt. A négypárti tervezetet azonban nem vonták vissza. Hannes Swoboda szocialista frakcióvezető-helyettes indoklása szerint a törvénymódosítás nem kielégítő.
2011.03.10. 13:40
 
 
A világ legrövidebb fotókiállítása Győrött
A világ legrövidebb fotókiállítása nyílik Matusz Károly, az MTI fotóriporterének munkáiból csütörtökön kora este Győrött sajtónapi ünnepség keretében. A fotós, újságíró és operatőr kollégáit - riportereket és fotósokat - örökítette meg munka közben. A sajtónapi megemlékezés derűs epizódjaként ajánlják az egybegyűlt ünneplők figyelmébe a tárlatot, amelynek darabjait ajándékba kapják a kollégák. Mindenki azt a képet viheti magával, amelyen szerepel. Amint elfogynak a képek, a tárlat bezár. A sajtónapi ünnepséget a Győri Médiaklub szervezi.
2011.03.10. 13:20
 
Napos, száraz idő, 10-15 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtök délutántól nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, és pénteken az ország nagy részén gyengén felhős, napos, száraz időre van kilátás. Pénteken északkeleten lehet több felhő, de csapadék ott sem valószínű. Csütörtökön a déli, délnyugati szél időnként megélénkül, pénteken napközben a középső és keleti országrészben az északnyugatira, nyugatira forduló szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 10, 15 fok között valószínű, de északkeleten a felhősebb tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb lesz.
2011.03.10. 12:50
 
Divízió I-es jégkorong-vb: Zalaegerszegen is lesz felkészülési meccs
Eldőlt, hogy Zalaegerszegen játssza április 4-én első felkészülési mérkőzését az április 17-én rajtoló divízió I-es világbajnokság előtt álló magyar jégkorong-válogatott, és az is, hogy a szlovénokkal vívandó második barátságos találkozó Székesfehérvárott lesz, nem Miskolcon. A hazai szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a magyarok április 4-én a horvátokat fogadják Zalaegerszegen. A szlovénokkal először április 8-án a káposztásmegyeri Jégpalotában, majd másnap Székesfehérvárott lesz összecsapás. Az ukránokkal április 12-én a Jégpalotában, 13-án pedig Dunaújvárosban csap össze Ted Sator szövetségi kapitány alakulata.
2011.03.10. 12:20
 
 
Buzánszky és Grosics lesz a Nemzet Sportolója
A kormány úgy döntött, hogy 12-ről 13-ra emeli a Nemzet Sportolója cím birtokosainak számát, hogy Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója egyszerre részesülhessen a kitüntetésben - jelentette be a kabinet szerdai döntését ismertetve Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Budapesten. A miniszterelnök szóvivője emlékeztetett rá: a jelölés amiatt vált szükségessé, hogy az eredetileg 12 fős társaságban Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó tavaly november 15-i halálával megüresedett egy hely.
2011.03.10. 12:20
 
 
Szijjártó: a Gyurcsány-korszakkal együtt a tandíj is megbukott
A tandíj a Gyurcsány-korszakkal együtt megbukott - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva. A szociális népszavazáson az emberek úgy döntöttek, hogy ne legyen tandíj a magyar felsőoktatási intézményekben, ez a célkitűzésünk, s az álláspontunk továbbra sem változott - fogalmazott a szóvivő sajtóhírekre reagálva. Az utólagos tandíjról szóló információkról azt mondta, nem tud ilyenről. "Nincsen ilyenről szó. Az látszik, hogy időről időre kacsák röppennek fel, és ezekről aztán időről időre bebizonyosodik, hogy hamis állításokat tartalmaztak" - mondta Szijjártó Péter.
2011.03.10. 12:10
 
 
A Kossuth téren, a Nemzeti Múzeumnál és a Várban lesznek az állami rendezvények
A budapesti Kossuth Lajos téren, a Nemzeti Múzeumnál és a budai Várban lesznek az állami rendezvények az idei március 15-i nemzeti ünnepen - mondta a kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján. Nagy Anna tájékoztatása szerint az idei március 15-ének a közös ünneplés lesz a jelszava. Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Múzeum lépcsőjénél mond majd ünnepi beszédet kedd délelőtt tíz órakor. A szóvivő az MTI kérdésére elmondta, az állami ünnepség költsége körülbelül nettó 56 millió forint.
2011.03.10. 12:00
 
Azonnal elküldik a Schalke vezetőedzőjét
Bár szerdán még úgy hírlett, hogy a Schalke 04 labdarúgócsapata az idény végén válik meg Felix Magath vezetőedzőtől, sajtóértesülés szerint a futballklub azonnal meneszteni kívánja a trénert. A Schalke szerda este bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, a mérkőzés alatt a szurkolók Magath maradása mellett tüntettek. A kicker magazin csütörtöki híradása szerint Clemens Tönnies, a felügyelőbizottság elnöke kijelentette: "Meg kell húznunk a vészféket, függetlenül a BL-sikertől. Óriási forrongás van az egyesületben." Az 57 éves szakember szerda este csak annyit mondott a Valencia elleni 3-1 után, hogy vele még senki sem beszélt az ügyben.
2011.03.10. 11:50
 
 
Már a jövő héten szavazhatnak a nemdohányzók védelméről
A jövő héten fogadhatja el az Országgyűlés a nemdohányzók védelméről szóló törvényjavaslatot és a kilakoltatási moratórium meghosszabbítására vonatkozó előterjesztést is. Legalábbis a Fidesz azt szeretné, ha a parlament a házszabálytól eltérve ezekről a kérdésekről március 16-án szavazna. A jövő héten az Országgyűlés csak egynapos tanácskozást tart, szerdán. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke csütörtökön a házbizottság tanácskozását követően az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy a tervek szerint az új alaptörvény tárgyalási menetrendjéről március 21-én dönt a parlament, az általános vita pedig másnap, március 22-én kezdődik.
2011.03.10. 11:40
 
 
A Halál ereklyéi a legjövedelmezőbb Harry Potter-filmepizód
A Harry Potter és a Halál ereklyéi című film első része lett az eddigi legjövedelmezőbb a varázslótanonc kalandjait feldolgozó mozifolyamból. A hetedik film jelenleg 657,24 millió dollárt (129,6 milliárd forintnak megfelelő összeget) keresett, ezzel átlépte az eddig 657 millióval uralkodó első rész, a Harry Potter és a bölcsek köve című epizód rekordját - közölte a Warner Bros. stúdió. A J.K. Rowling könyvsorozatának utolsó kötetéből készült Halál ereklyéi 1. tavaly novemberi bemutatója óta erősen teljesít, minden idők hatodik legjövedelmezőbb filmje volt az amerikai mozikban a bemutató hétvégéjén.
2011.03.10. 11:20
 
 
A FIFA vizsgálatot indít a magyar játékvezetők ellen
A mérkőzés manipulálásának vádjával vizsgálatot indított két februári barátságos válogatott találkozón közreműködő bírók, köztük az észt-bolgár meccset dirigáló magyar hármas ellen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA). A FIFA azt nem közölte, a fegyelmi bizottság mikor folytatja le az eljárást. A február 9-én a törökországi Antalyában lejátszott bolgár-észt meccsen - engedély nélkül - Lengyel Kolos játékvezető, valamint két asszisztense, Selmeczi Krisztián és Csák János működött közre. A mérkőzés nemzetközi visszhangot váltott ki, miután felvetődött a csalás gyanúja, a 2-2-re végződött találkozón ugyanis mind a négy gól büntetőből született.
2011.03.10. 11:10
 
 
Leminősítette Spanyolországot a Moody's
Leminősítette csütörtökön , de továbbra is a magasan elsőrendű befektetői sávban tartja Spanyolország adósosztályzatait a Moody's Investors Service, a közfinanszírozási rendszer szerkezeti javításának sikerével kapcsolatos kételyeire, valamint a bankrendszer átalakításának várható költségeire hivatkozva. Spanyolországgal kapcsolatban a minap egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings is negatív módosítást jelentett be, hasonló okokból. A Moody's csütörtöki londoni bejelentése szerint a spanyol kormánykötvény-adósság kockázati osztályzata a cég által eddig érvényben tartott "Aa1"-ről "Aa2"-re romlik, és az új besorolás kilátása is további leminősítés lehetőségére utaló negatív.
2011.03.10. 10:40
 
 
Hende: Szekeres Imre politikailag felelős bizonyos HM-es korrupciós ügyekért
Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint Szekeres Imre volt tárcavezető politikai felelőssége kiterjed azokra a Btk.-ba ütköző ügyekre, amelyeket az irányítása alatt a tárcánál elkövettek. Hende Csaba csütörtökön a Tv2 Mokka című reggeli műsorában azt mondta, az előző miniszter egy bűntény kivizsgálásra adott utasítást, ez egy századosnak a "pénzátadási aktusa", s ebben az egy ügyben mára 20 ezredes, tábornok, főosztályvezető, vezérigazgató és ügyvezető igazgató szerepel. A gyanú szerint ennek a bűnszervezetnek volt az irányítója Fapál László volt honvédelmi államtitkár, akinek még a lakásvásárlását is vizsgálják - tette hozzá a tárcavezető.
2011.03.10. 10:40
 
 
A NATO jóváhagyta a radar Medinára telepítését
A NATO jóváhagyta azt a tervet, hogy a Tolna megyei Medinán épüljön fel a harmadik 3D-s lokátor Magyarországon - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön a Tv2 Mokka című reggeli műsorában. A miniszter kérdésre válaszolva közölte, hogy a NATO által finanszírozott radarrendszer helyszíneit a szervezet jóváhagyta, hiszen azok megfelelnek a szakmai elvárásoknak. Hende Csaba hozzáfűzte: az világos, hogy katonai szempontból ideális megoldás csak a Zengő lett volna, de egyéb - például lakossági, természetvédelmi és társadalmi - szempontok szerint a legjobb megoldás Medina.
2011.03.10. 10:00
 
VV Szandika elárulta társait!
VV Szandika a ValóVilág plasztikcicája elárulta azokat akik hozzásegítették őt ahhoz, hogy párbajozni mehessen. És hogy miért? Nos, erre valószínűleg még ő maga sem tudja a választ.
2011.03.10. 09:46
 
BUX: -0,2 százalék nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 45,39 pontos csökkenéssel, 22.243,26 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,2 százalékkal gyengült.
2011.03.10. 09:20
 
 
A dalai láma lemond a tibeti emigráns kormány vezetéséről
A dalai láma bejelentette, hogy lemond a tibeti emigráns kormány vezetéséről, mondván: eljött az ideje annak, hogy átengedje a tisztséget egy "szabadon választott" vezetőnek. A tibeti vezető ezt emigráns kormányának székhelyén, az észak-indiai Dharamszalában csütörtökön mondott beszédében közölte. Emlékeztetett arra: a hatvanas évektől kezdve rendszeresen szorgalmazta, hogy a tibeti népnek szabadon választott vezetője legyen, akinek "átadhatja a hatalmat". Úgy véli, most egyértelműen eljött az ideje annak, hogy ezt megvalósítsák. Peking a nemzetközi közösség megtévesztésére irányuló ravasz cselnek nevezte a bejelentést.
2011.03.10. 09:20
 
Indian Wells-i tenisztorna: Szávaynak párosban nem sikerült
Szávay Ágnes elvesztette hosszú kihagyását követő első mérkőzését Tímea Bacsinszkyvel az oldalán, így párosban nem jutott a második fordulóba az Indian Wells-i tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a magyar, svájci duó két 6:4-re elbukott játszmában, 1 óra 16 perc alatt kapott ki a Natalie Grandin, Vladimira Uhlirova kettőstől. Az október óta először pályára lépő Szávay egyesben a hazai Jill Craybas ellen javíthat. A találkozóra csütörtök éjfél után kerül majd sor. A viadal másik magyarja, Arn Gréta a szerdai játéknapon 6:6-os állásnál feladta az olasz Sara Errani elleni találkozóját.
2011.03.10. 09:00
 
 
NMHH: januárban 11,9 millióra csökkent a mobil-előfizetők száma
Januárban 21 ezerrel 11,991 millióra csökkent a három mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma - hozta nyilvánosságra a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az adatok szerint a forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 27 ezerrel kevesebb, így 11,021 millió volt. Az NMHH gyorsjelentése szerint 2011 januárjában a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 120 SIM-kártya jutott. Decemberben ez az érték 120,2, egy évvel korábban pedig 118,2 volt.
2011.03.10. 08:30
 
 
Az alvási légzésszünetre figyelni kell
Sok ember, esetleg kihagyó horkolással, álmában időnként nem vesz levegőt és nem is tud róla, pedig ez nem ártalmatlan jelenség. Az Egyesült Államokban szervezett Alvási Légzésszünet Szövetség közleményben tájékoztatta az embereket erről a veszélyről. Lawrence Epstein professzor, az American Sleep Apnea Association orvosigazgatója hangsúlyozta, hogy sok embernek van légzésszünete álmában és nem is tud róla. Ha valaki egyenletesen hortyog, de néha nagyot horkantva szünetet tart, az nem egyszerűen mulatságos jelenség, hanem komoly tünet, amiről az illetőnek tudnia kell.
2011.03.10. 08:10
 
 
Baradei indul az egyiptomi elnökválasztáson
Mohamed el-Baradei egyiptomi politikus bejelentette, hogy indulni akar az arab országban idén rendezendő elnökválasztáson, és teljesen új alkotmányt szorgalmazott a jelenlegi alaptörvény módosítása helyett. Baradei - aki a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) akkori főigazgatójaként a NAÜ-vel együtt 2005-ben Nobel-békedíjat kapott - az ONTV egyiptomi magántelevízióban sugárzott beszélgetős műsorban jelentette be indulási szándékát. Baradei ezt most először jelezte egyértelműen azóta, hogy az országot közel három évtizeden át irányító Hoszni Mubarak elnök példátlan tömegtüntetések hatására februárban lemondott tisztségéről.
2011.03.10. 08:00
 
 
A kormány az utólagos tandíj bevezetését fontolgatja
A Népszabadság szerint a kormány az utólagos tandíj bevezetését és az államilag finanszírozott felsőoktatási helyek radikális csökkentését fontolgatja, legalábbis egyebek mellett ezek is szerepelnek a kormány által lehetségesnek tartott intézkedések között. A lap úgy tudja, hogy a tervek között van a finanszírozott helyek akár ötvenszázalékos csökkentése is. A megvitatandó lehetőségek között szerepel az is, hogy a hallgatók utólag fizessenek tandíjat az államnak. Az elképzelés szerint a diákhitel mintájára egy állami szerv, amely szerződéses kapcsolatban állna a bankokkal, fogná össze a fizetéseket. Cserébe félévente 30 ezer diák külföldi ösztöndíját vállalná át a kormány.
2011.03.10. 07:50
 
 
Líbiában heves harcok zajlottak a felkelők és a kormányerők között
Heves harcok dúltak a Moammer Kadhafi líbiai vezetőt támogató erők és az ellenzéki fegyveresek között szerda este a nyugat-líbiai az-Závija városában egy kormányforrás szerint, míg a felkelők arról számoltak be, hogy visszafoglalták a városközpontot. Músza Ibrahim kormányszóvivő kijelentette, hogy a hadsereg ellenőrzése alá vonta a Tripolitól mintegy 40 kilométerre nyugatra fekvő települést, de vannak még ellenállási gócpontok. A szóvivő azt állította, hogy (a helyi lakosok) órák óta ünnepelnek az-Závijában. A líbiai állami televízió szerda este pedig egy Kadhafit támogató megmozdulásról sugárzott felvételeket, azt állítva, hogy a képsorokat az-Závijában rögzítették.
2011.03.10. 07:40
 
Indian Wells-i tenisztorna: Arn feladta a mérkőzést és kiesett
Arn Gréta az első fordulóban kiesett a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, miután az első játszma végén feladta a mérkőzést az olasz Sandra Errani ellen. A csütörtökre virradóra befejeződött összecsapás a viadal honlapja szerint 1 óra 16 percig tartott. A két játékos egészen 5:5-ig fej fej mellett haladt, ekkor Arn elnyerte riválisa adogatójátékát és a szettért adogathatott. Nagy csata után a magyar játszmalabdához jutott, de nem tudta értékesíteni előnyét, és végül Errani kiegyenlített. Ezt követően, három labdamenet után a magyar teniszező feladta a mérkőzést.
2011.03.10. 07:30
 
 
Felmérés szerint a magyarok a legelégedettebbek munkahelyükkel a régióban
A régió munkavállalói közül a magyarok a legelégedettebbek a jelenlegi munkahelyükkel - állapította meg Grafton Recruitment legfrissebb felmérésében. A Grafton Recruitment több mint hatezer megkérdezett magyar, szlovák, cseh, lengyel, román és litván válasza alapján állította össze jelentését a dolgozók munkahelyi környezetéről, a dolgozói elégedettségről. A kutatás szerint a legmagasabb, 60 százalékos arányban a magyarok válaszolták, hogy elégedettek a munkájukkal, de jelezték: nyitva tartják a szemünket, hátha adódik egy szakmailag vagy anyagilag jobb lehetőség. A csehek és a szlovákok várják leginkább, hogy egy kedvezőbb ajánlat birtokában búcsút inthessenek jelenlegi munkáltatójuknak.
2011.03.10. 07:30
 
Premier League: döntetlen Liverpoolban
A Birmingham City 1-1-es döntetlent ért el az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén. Premier League, a 19. fordulóból elhalasztott mérkőzés: Everton-Birmingham City 1-1.
2011.03.10. 07:20
 
 
Bajnokok Ligája: kiesett a Milan
A Tottenham Hotspur hazai környezetben - az első mérkőzésen aratott 1-0-ás sikerévet követően - gólnélküli döntetlent harcolt ki a hétszeres győztes AC Milan ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Ott lesz a negyeddöntőben a Schalke 04 is: a német együttes hátrányból fordítva nyert a vendég Valencia ellen. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók: Tottenham Hotspur (angol)-AC Milan (olasz) 0-0, továbbjutott: Tottenham Hotspur 1-0-ás összesítéssel. FC Schalke 04 (német)-Valencia (spanyol) 3-1, tj: az FC Schalke 04, 4-2-es összesítéssel.
2011.03.10. 07:20
 
 
Hende: húsz bűncselekmény a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél
Hende Csaba szerint húsz különböző bűncselekményt tártak fel a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél az átvilágítás során a szakemberek, ezért a legfőbb ügyészhez fordult. A honvédelmi miniszter a Magyar Televízió Az este című műsorában szerdán elmondta: ezek gazdasági jellegű bűncselekmények, egyebek mellett hűtlen kezelés és magánokirat hamisítás. Hozzátette: a pénzt polgári peres úton próbálják visszaszerezni és büntetőeljárásban polgári jogi igényként akarják érvényesíteni.
2011.03.09. 22:40
 
 
Vízilabda Euroliga: a Vasast legyőzte a Mladost
Nem javított az Euroliga második csoportkörében a Vasas férfi vízilabdacsapata: négyesében a magyar bajnok szerda este egy góllal alulmaradt a horvát Mladost Zagrebbel szemben a Komjádi uszodában, miután az első fordulóban kikapott a kvartett másik horvát együttesének, a Primorje Rijekának az otthonában. Eredmény: Euroliga, B csoport, 2. játéknap: TEVA-Vasas-UNIQA - Mladost Zagreb.
2011.03.09. 22:00
 
 
A pápa megnyitotta a nagyböjti időszakot, és magyarul is üdvözölte a híveket
XVI. Benedek pápa a hamvazószerdán megnyitotta a húsvétig tartó 40 napos böjti időszakot, amely a római katolikusok életében a szellemi megújulás és a húsvéti ünnepekre való felkészülés ideje. A szentatya a római Aventino dombon lévő Szent Szabina székesegyházhoz menve mutatta be a szertartást. A pápa korábban nyilvánosságra hozott hamvazószerdai üzenetében alamizsna osztására és imádságra szólította fel a híveket, Az "alamizsnálkodás gyakorlata" felhívást jelent arra, hogy "Istent az első helyre tegyük, és figyeljünk embertársainkra", hogy Istent újra felfedezzük, és irgalmát elfogadjuk - olvasható a Vatikán által hét nyelven kiadott üzenetben.
2011.03.09. 21:40
 
 
Elkészült a Fidesz-KDNP alkotmánytervezete
Elkészült a Fidesz-KDNP alkotmánytervezete - jelentette be Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, aki a húsvéti alkotmány tervezetének nevezte a sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozott szöveget. Az alkotmánytervezet négy részből áll. Az első fejezet címe még kérdéses: vagy a Nemzeti hitvallás, vagy a Nemzeti nyilatkozat címet viseli majd. Ezt követi az Alapvetés című rész, amely egyebek mellett rögzíti, hogy hazánk neve Magyarország; majd a Szabadság és felelősség címet viselő fejezet következik az alapjogok és kötelezettségek felsorolásával; a negyedik rész Az állam, amely az államszervezetről szól.
2011.03.09. 20:50
 
 
Robbanás Zalaegerszegen: a tűzszerészek csütörtökön is folytatják a kutatást
Nem sokkal 18 óra előtt felfüggesztették a kutatást a tűzszerészek, és csütörtökön folytatják a feltárást annál a zalaegerszegi ingatlannál, ahol hétfő este egyelőre ismeretlen eredetű, halálos áldozattal járó robbanás történt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel. Salamon Róbert elmondta: a rendőrségi és honvédségi tűzszerészek a sötétedés miatt fejezték be a munkájukat, de mivel még mindig nem sikerült átvizsgálni a rommá vált melléképületet, a munkát csütörtök reggel folytatják. A környékbeli lakók a napközbeni kiürítés után visszatérhettek otthonukba, éjszakára csupán az érintett ingatlant zárják körbe és őrzik a rendőrök.
2011.03.09. 20:50
 
 
Élőlánccal tiltakoztak egy iskola bezárása ellen Bonyhádon
Élőláncot alkotva tiltakozott mintegy háromszáz diák, pedagógus és szülő szerdán késő délután Bonyhádon az Arany János Egységes Iskola esetleges bezárása ellen. A város polgármestere szerint nincs végleges döntés az iskola jövőjéről. A demonstráció résztvevői egymás kezét fogva körbe vették a Jókai utcai iskola épületét, majd a Széchenyi térre, a városháza elé vonultak. A tiltakozók az iskola előtt "El a kezekkel gyermekeink jövőjétől!", "Fürdő helyett iskola!" feliratú transzparenseket emeltek a magasba; az egyik táblán az volt olvasható: "Kétharmaddal mindent szabad".
2011.03.09. 20:40
 
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: nyertek a magyarok
A magyar férfi kézilabda-válogatott rendkívül könnyedén, 29-22-re győzött a macedón csapat vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában. Mocsai Lajos együttese ezzel magabiztosan vezeti a csoportot - és közel került a továbbjutáshoz -, amelyben még a bosnyákok és az észtek szerepelnek. A két csapat vasárnap Veszprémben találkozik egymással ismét, újabb győzelmük esetén a magyarok már biztosan csoportelsők, azaz kijutnak a jövő évi szerbiai kontinensviadalra. Eredmény, 3. forduló: Macedónia-Magyarország 22-29.
2011.03.09. 19:30
 
 
Leszállt a Discovery
Az előre eltervezett időpontban, szerdán rendben leszállt a floridai Kennedy Űrközpontban a Discovery amerikai űrrepülőgép, amely ezzel befejezte 27 éves szolgálatát. Az űrsikló közép-európai idő szerint 18 óra előtt három perccel landolt, miután 39. és egyben utolsó küldetését teljesítette. A Discoveryt hat űrhajóssal a fedélzetén február 24-én indították el a Nemzetközi Űrállomásra. Rakterében a Leonardo tároló modult, az első emberszerű robotot, a Robonaut 2-t, valamint tudományos kutatóeszközöket és pótalkatrészeket szállított a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázisra.
2011.03.09. 19:10
 
 
Rogán felszólította Simort, hogy nevezze meg fenyegetőjét
Rogán Antal szerint Simor András kitöltheti 2013-ig szóló jegybankelnöki mandátumát, és az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke egy szerda reggeli televíziós műsorban arra szólította fel a jegybankelnököt, hogy nevezze meg "fenyegetőjét". Rogán Antal a TV2 Mokka című adásában Simor András mandátumát firtató kérdésre azt mondta 1998-2002 között többször érte az a vád az akkori kormányt, hogy el akarja mozdítani Surányi Györgyöt a jegybank éléről. Surányi ezzel szemben kitöltötte a mandátumát, és "azt gondolom Simorral is ez a helyzet" - tette hozzá.
2011.03.09. 17:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370[1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista