2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Orbán: ne sodródjon Európa háborúba az arab országokkal
Ügyelni kell arra, hogy semmi olyan ne történjen, ami háborúba sodorhatná Európát az arab országokkal - vélekedett Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Brüsszelben, a líbiai kérdésnek szentelt EU-csúcstalálkozó végén. "Tartózkodni kell az olyan katonai jellegű műveletektől, amelyek azt eredményezhetik, hogy elveszítjük az arab népek bizalmát" - mondta a kormányfő újságíróknak. Mint közölte, a tanácskozáson nagy vita volt az óvatos és a kevésbé óvatos szövegezés hívei között, és végül az óvatosabb szöveg lett a végeredmény.
2011.03.11. 18:30
 
 
Schumacher volt a leggyorsabb a Forma-1-es barcelonai teszten
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher volt a leggyorsabb pénteken, a Forma-1-es istállók barcelonai tesztelésének negyedik napján. A második a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), a harmadik Schumacher csapat- és honfitársa, a szintén Mercedesszel szereplő Nico Rosberg lett. A címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) ezúttal nyolcadik volt. A csapatok szombatig gyakorolnak a montmelói pályán, ez az utolsó tesztsorozat az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat megelőzően. Eredetileg Bahreinben, a szahíri pályán került volna sor a nyitányra, ám a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt két és fél hete törölték az ottani GP-t és vele együtt a tesztelést is.
2011.03.11. 18:00
 
 
Visszavonul Steven Soderbergh
Utolsó két filmjét forgatja és utána végleg búcsút int Hollywoodnak Steven Soderbergh Oscar-díjas amerikai filmrendező. A Traffic, az Erin Brockovich, zűrös természet és az Ocean's-széria Oscar-díjjal jutalmazott rendezője egy amerikai rádióműsorban beszélt visszavonulási terveiről. "Itt az ideje átadni a helyem olyasvalakinek, aki még szívből tud lelkesedni azért, hogy bepattanjon egy kisbuszba és elmenjen forgatni" - idézte a rendezőt pénteken a The Hollywood Reporter online kiadása.
2011.03.11. 18:00
 
 
A mértékletes alkoholfogyasztás a szívnek és az ereknek is egészséges
A szeszt tartalmazó italok mérsékelt fogyasztása jót tesz a szív- és érbetegségek megelőzése szempontjából: tudományosan így összesíti az eddigi vizsgálatok eredményeit két nagy orvosi tanulmány, amelyeket a British Medical Journal angol orvosi hetilap közölt. A kutatók hangsúlyozzák, hogy kedvezőnek tartott laboratóriumi leletek és az alkoholfogyasztás párhuzamossága nem bizonyítja, hogy a jó irányú változást a szesz hozza létre, de az igen sok ilyen adat valószínűsíti az összefüggést. Ez nem azt jelenti, hogy a nemivókat az orvos rábeszélje az alkohol fogyasztására, de nem kell lebeszélni az egy pohár borról azt, aki ebéd vagy vacsora alkalmával szívesen megissza.
2011.03.11. 16:50
 
Művészeti díjakat adott át Réthelyi Miklós
A március 15-iki nemzeti ünnep alkalmából művészeti díjakat adott át pénteken Budapesten a Néprajzi Múzeumban Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. A kulturális területért is felelős miniszter az esszé- és tanulmányírói teljesítményt elismerő Balassa Péter-díjat adományozott Vári György irodalomtörténésznek, kritikusnak, esszéistának. A mozgóképes területen kifejtett kiemelkedő alkotói, valamint művészi és tudományos tevékenységért járó Balázs Béla-díjat kapott Kocsis Ágnes filmrendező; Kovács Gábor és Pataki Ágnes producer; Pataricza Eszter szinkrondramaturg, fordító; Siflis Zoltán rendező; Seregi László operatőr; Szalai Károly vágó; Szalay Péter rendező; Tóth Zsolt operatőr; Ulrich Gábor animációsfilm-rendező és Zányi Tamás hangmérnök.
2011.03.11. 16:40
 
 
Vizsgálják a hamburgeradó bevezetését
A szakminisztériumok vizsgálják az úgynevezett hamburgeradó bevezetésének hatásait - derül ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter egy írásbeli kérdésre adott válaszából. A miniszter leszögezi: az elmúlt években végzett hazai táplálkozás-egészségügyi vizsgálatok eredményei alapján elmondható, hogy a felnőttek és a gyermekek körében is a táplálkozással összefüggő betegségek kockázatát jelentő tényezők - fokozott energia- és zsírbevitel, jelentős sóbevitel - gyakoribb előfordulásával kell számolni. Ennek csökkentése érdekében egyeztetések folynak az érintett minisztériumok bevonásával a javasolt bevezethető adónemekről, a becsült gazdasági hatásokról - közli Matolcsy György.
2011.03.11. 16:30
 
 
Felmentették a HM helyettes államtitkárát
A Nol.hu információi szerint rendkívüli körülmények között, a honvédelmi miniszter javaslatára Orbán Viktor miniszterelnök azonnali hatállyal felmentette a Honvédelmi Minisztérium (HM) jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkárát. A tárca megerősítette a helyettes államtitkár távozásának hírét. A portál úgy tudja, hogy Tóth Zoltán József eltávolításának köze lehet a Zrínyi Kommunikációs Kft. ügyeiben tett feljelentésekhez. A HM a Nol.hu-nak megerősítette a helyettes államtitkár távozásáról szóló információt. Közölték, hogy Tóth Zoltán Józsefet "a vele való egyeztetést követően, személyes okból mentették fel azonnali hatállyal".
2011.03.11. 15:40
 
 
Visszavonta terhelő vallomásait a Budaházy-ügy egyetlen bűnbánó vádlottja
Visszavonta a magát és társait terhelő korábbi nyomozati vallomásait a terrorcselekmények vádjával folyó Budaházy-ügy egyetlen bűnbánó vádlottja a Fővárosi Bíróság pénteki tárgyalásán. A tizenegyedrendű vádlott pénteken nem kívánt vallomást tenni, ezért a bíró órákon át ismertette a nyomozás során tett vallomásait, amelyekben a férfi részletesen beszámolt a vádban szereplő, politikusok elleni terrorcselekményekről, ingatlanok elleni gyújtópalackos támadásokról, illetve Budaházy György elsőrendű vádlott vezető, irányító szerepéről.
2011.03.11. 15:20
 
 
Elérte Hawaiit a cunami
A cunami elérte a Hawaii-szigetek partjait - jelentette pénteken a CNN. A rengés epicentrumától 6200 kilométerre lévő szigetcsoporton előzetesen evakuálták a tengerparti települések lakosságát. A három legnagyobb repülőteret bezárták, a haditengerészet Pearl Harborban állomásozó hajóit pedig készültségbe helyezték, hogy szükség esetén részt vegyenek a mentésben. A polgári védelem szintén kiüríttette Guam alacsonyan fekvő területeit. Elrendelték, hogy a lakosság vonuljon olyan helyre, amely legalább 15 méterrel a tengerszint felett található.
2011.03.11. 15:10
 
 
Bevonták Ron Dennis jogosítványát
Fél évre bevonták Ron Dennisnek, a Forma-1-es McLaren csapat korábbi első emberének jogosítványát. A McLaren sportautógyár pénteki tájékoztatása szerint Dennis az utóbbi időben négy kisebb közúti kihágással 12 büntetőpontot gyűjtött össze, ezért nem vezethet a következő hat hónapban. Dennis 2009 januárjában köszönt le a Forma-1-es csapat vezetői posztjáról, majd még az év áprilisában végleg elköszönt az istállótól, addigi feladatairól is lemondott. Azóta a gyár vezetőségében dolgozik.
2011.03.11. 15:00
 
 
Az uniós bizottság még vizsgálja a magyar távközlési válságadót
Az Európai Bizottság még elemzi, hogy összhangban áll-e az európai uniós távközlési szabályokkal az ágazatban Magyarországon ideiglenes jelleggel bevezetett válságadó - jelentette ki Jonathan Todd, a testület egyik szóvivője pénteken Brüsszelben. Az MTI megkeresésée azokra a magyar sajtóértesülésekre reagált, amelyek szerint a bizottság hétfőn készül meghozni a döntést arról, hogy szabálysértési eljárást indít az ügyben. A bizottság elsősorban azt vizsgálja, megfelel-e a magyar intézkedés annak az uniós előírásnak, hogy a távközlési cégekre kivetett különilletékekkel csak az ágazati szabályozással összefüggő kiadásokat lehetséges finanszírozni.
2011.03.11. 15:00
 
A sportlövő szövetség elnöke hazugságnak tartja Sidi állításait
Krzyzewsky Miklós, a Magyar Sportlövő Szövetség elnöke hazugságnak nevezte Sidi Péter őt bíráló állításait. "Tételesen tudjuk cáfolni ezeket az állításokat, amelyek gyalázatos hazugságok - mondta az MTI-nek Krzyzewsky pénteken. - A világon semmi alapja nincs ezeknek, ráadásul legalábbis kimerítik a jó hírnév megsértését. Mindesetre vannak az alapszabályunkban olyan pontok, melyek alapján szankcionálhatjuk azt, aki alaptalanul vádaskodik, és rontja a szövetség hitelét."
2011.03.11. 14:40
 
 
Újabb vizsgálatok lehetnek egykori szt-tisztek esetében
Nem kizárt, hogy a Külügyminisztériumban további vizsgálatok lesznek egykori feltételezett szt-tisztek esetében; újabb nevek felmerülése esetén ezeknek a vizsgálatoknak létjogosultságuk van - mondta Németh Zsolt pénteken az MTI-nek. A tárca parlamenti államtitkára közölte: a Külügyminisztérium fontosnak tartotta, hogy gyorsan és határozottan döntsön azon személyek munkaviszonyának megszüntetéséről, akikről bebizonyosodott, hogy a rendszerváltás előtt szt-tisztként dolgoztak. Elmondta, hogy az elbocsátott személyek nem töltöttek be vezetői posztot a tárcánál, és van közöttük olyan, külszolgálatot töltő személy is, akinek a hazarendeléséről már korábban intézkedtek.
2011.03.11. 14:40
 
 
Kevesebb nagy fehércápa él Kalifornia partjainál, mint gondolták
Egy új tanulmány szerint jóval kevesebb nagy fehércápa él Kalifornia partjainál, mint a kutatók eddig gondolták. A San Francisco Chronicle című lap beszámolója szerint a biológusok úgy becslik, hogy mindössze 219 teljesen vagy közel kifejlett egyed népesíti be ősszel a Bodega-öböl és Monterey közötti partmenti vizeket. Taylor Chapple-t, a davisi Kaliforniai Egyetem kutatóját saját elmondása szerint meglepte az alacsony szám, melyre a tengeri ragadozók első hivatalos számlálása jutott. Az eredményeket a Biology Letters című tudományos lap eheti számában tették közzé. A kutatók három év folyamán készült nagyfelbontású fotókat használtak a cápák azonosítására.
2011.03.11. 14:30
 
 
Nem állíthatók helyre teljesen a bamijáni Buddha-szobrok
Szakértők szerint nem állíthatók helyre teljesen az Afganisztán középső vidékén, Bamijánban megsemmisített világhírű Buddha-szobrok, amelyeket 10 éve ágyúval lőttek és dinamittal robbantottak fel a "bálványok" elpusztítását elrendelő tálib vezetés parancsára. Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Oktatási Szervezete, az UNESCO jelenleg kizártnak tartja, hogy a másfél ezer éves szobrok teljes rekonstruálása megtörténjen - mondta Michael Jansen német archeológus, építészettörténész, aki az UNESCO felkérésére évek óta Bamijánban tevékenykedik a Rajna-Vesztfáliai Műszaki Főiskola csapatával.
2011.03.11. 14:30
 
Alpesi sí Vk: Feuz sikere lesiklásban
A svájci Beat Feuz nyerte az alpesi sízők norvégiai Kvitfjellben rendezett férfi lesikló versenyét, a második helyen a kanadai Erik Guay végzett, míg a harmadik az osztrák Michael Walchhofer lett. Az összetettben továbbra is a horvát Ivica Kostelic vezet. Eredmények: férfiak, lesiklás: 1. Beat Feuz (svájci) 1:47.39 p, 2. Erik Guay (kanadai) 0.05 másodperc hátrány, 3. Michael Walchhofer (osztrák) 0.11 mp h.
2011.03.11. 14:10
 
Túlnyomóan napos idő, 12, 17 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint északkeleten még gyakran, másutt időnként lesz erősen felhős az ég, de csapadék nem valószínű. Éjszakára mindenütt kiderül az ég. Szombaton az időnként megnövekvő felhőzet mellett túlnyomóan napos idő várható, eső nem lesz. Pénteken eleinte északon, északkeleten többször megerősödik az északnyugati, nyugati szél, majd mérséklődik a légmozgás. Szombaton több helyen megerősödik, a Kisalföldön néhol viharossá fokozódik a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 12, 17 fok között alakul.
2011.03.11. 14:00
 
Egységes üzenetet küld az EU Líbiának
Egyetértenek az Európai Unió tagországai abban, hogy a jelenlegi líbiai vezetésnek távoznia kell a hatalomból, és ennek érdekében fokozni kell a nyomást Moammer Kadhafi rezsimjére - derült ki a Brüsszelben késő délelőtt kezdődött állam- és kormányfői találkozó előtti nyilatkozatokból. Jóllehet az ülés előtt több résztvevő bírálta Franciaországot, amiért más tagállamokat megelőzve legitim hatóságként elismerte a felkelő ellenzéket képviselő egyik csoportot, az Átmeneti Nemzeti Tanácsot, a találkozó nyilatkozattervezete szerint az unió kész tárgyalni "az új líbiai hatóságokkal", hogy segítsen újjáépíteni az országot.
2011.03.11. 13:20
 
 
Az ombudsman szerint pofátlanság kihagyni az alaptörvényből a kisebbségi jogokat
"Pofátlanságnak" nevezte a kisebbségi ombudsman, hogy az új alaptörvényből a jogalkotók kihagynák az elmúlt két évtizedben már megszerzett kisebbségi jogokat; ha ez megtörténik, akkor szerinte a kormányzat kisebbségi és nemzetpolitikája hiteltelenné válhat. Kállai Ernő pénteken, budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: Magyarország új alkotmányának nyilvánosságra hozott tervezete szisztematikusan leépíti a kisebbségi érdekképviseletet és intézményrendszert, megnyirbálja a már eddig megszerzett jogokat, és a kétharmados többségű kormány radikális változtatásaival nemhogy előmozdítaná a kisebbségi közösségek életét és jogaik kiszélesítését, hanem azt két évtizednyi visszalépésre kényszeríti.
2011.03.11. 13:20
 
Gémesi György az egyetlen jelölt a MOB alelnöki posztra
A csütörtöki határidőig egyedül Gémesi György, a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) elnöke adta be pályázatát a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnöki posztjára - tájékoztatta a szervezet pénteken az MTI-t. A közlemény kiemeli, hogy a március 19-re összehívott közgyűlés előttig tíz nappal két másik tag ajánlásával bármely MOB-tag jelentkezhetett a tisztségre, de ezt egyedül Gémesi tette meg, Borkai Zsolt elnök és Dömötör Zoltán, az Olimpiai Bajnokok Klubja vezetőjének támogatásával.
2011.03.11. 12:50
 
 
Magyar siker az egységes európai szabadalmi rendszerről hozott tanácsi döntés
Az egységes európai szabadalmi rendszer kidolgozásáról a versenyképességi tanácsban hozott csütörtöki döntés a magyar elnökség jelentős sikere - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára egy pénteki háttérbeszélgetésen Budapesten. Az államtitkár, aki Magyarország soros elnöksége idején a Versenyképességi Tanács elnöke, emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió tagországainak versenyképességi ügyekért felelős miniszterei csütörtökön megállapodtak abban, hogy 25 tagállam megerősített együttműködés keretében létrehozza az egységes európai szabadalmat.
2011.03.11. 12:30
 
 
A Harvard a legjobb egyetem a világon
Az amerikai Harvard Egyetem a legjobb a világon a The Times című brit lapban közölt összesítés szerint. A tekintélyes újság a világ legjobb egyetemeit vette számba 199 intézményt tartalmazó rangsorában, amelyben a második helyet a Massachusettsi Institute of Technology (MIT) szerezte meg. A harmadik helyre a Cambridge-i Egyetem került. A Times Higher Education World Reputation Rankings listájának élmezőnyét amerikai intézmények uralják. Az első tíz felsőoktatási intézményből hét egyesült államokbeli, kettő brit és egy japán.
2011.03.11. 12:30
 
 
Szájer: közel nyolcszázezren küldték vissza eddig a kérdőíveket
Közel nyolcszázezer ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Szájer József, a nemzeti konzultációs testület fideszes vezetője pénteken, budapesti sajtótájékoztatóján. Minden magyar ember véleménye számít az alkotmányozás előkészítése során - hangsúlyozta a kormánypárti politikus. Szájer József szerint a visszaküldött kérdőívek száma mutatja, hogy az állampolgárok az alkotmányozás ügyét fontosnak tartják és magukénak tekintik. Közölte, azokat a pontokat, amelyeket a válaszadók többsége támogat vagy elutasít, módosító indítványok részeként benyújtják majd.
2011.03.11. 12:10
 
 
Kétkulcsos adórendszert és üzemanyagár-csökkentést sürget az MSZP
Az MSZP pénteken ismét az üzemanyagok árának csökkentésére és egy igazságosabb adórendszer kialakítására szólította fel a kormányt. Kormos Kata, a szocialisták szóvivője sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy az MSZP mindkét cél érdekében törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek. Megismételte, hogy a januártól hatályos adóváltozásokkal csaknem 1,4 millió munkavállaló járt rosszul, kifogásolta a közmunkaprogram "szétverését", továbbá hogy - mint a szóvivő fogalmazott - a kormánypártok "nők tízezreivel hitették el, hogy elmehetnek nyugdíjba, de ez sem lett igaz". Nehezményezte azt is, hogy a devizahitelesek megsegítése beváltatlan ígéret maradt.
2011.03.11. 12:00
 
 
Elbocsátja hét egykori szt-tiszt alkalmazottját a Külügyminisztérium
A Külügyminisztérium hét egykori, szigorúan titkos állományú (szt) tisztet azonosított be alkalmazottjai között, munkaviszonyukat a tárca vezetése megszünteti. Németh Zsolt külügyi államtitkár az MTI-vel pénteken azt közölte: a minisztérium vezetése az elmúlt napokban interneten megjelent, szt-minősítésű tisztek nevét és adatait tartalmazó lista ügyében vizsgálatot folytatott, amely kizárólag a rendszerváltás előtt, illetve jelenleg is a tárca állományában lévő személyekre korlátozódott. A vizsgálat alapján hét egykori szt-tisztet sikerült beazonosítani. A Külügyminisztérium vezetése úgy döntött, hogy e külügyi alkalmazottak munkaviszonyát megszünteti - áll a közleményben.
2011.03.11. 11:20
 
Elégedetlenek a szövetséggel, összefogtak a legjobb sportlövők
Az elmúlt évek öt legeredményesebb magyar sportlövője egy klubban, a Komárom Olympia SE-ben folytatja londoni olimpiai felkészülését, többek között azért, mert elégedetlenek a magyar szövetség munkájával. A világ- és Európa-bajnok puskás, Sidi Péter kezdeményezésére a most visszatért olimpiai bajnok skeetlövő, Igaly Diána, a dupla trap sydneyi ötödikje, korábbi vb-ezüstérmese, Gerebics Roland, a tavalyi vb-n ugyanebben a számban ötödik Bognár Richárd és az Eb-második pisztolyos, Csonka Zsófia döntött úgy, hogy saját kezébe veszik a sorsukat, és megalakítják az olimpiai felkészülési műhely klubot, mely a "valós sportolói érdekeket és igényeket hivatott támogatni".
2011.03.11. 11:10
 
 
Útlezárásokra és kiürítésre kell számítani szombaton a Margit hídnál
Forgalomelterelésre és lezárásokra számíthatnak szombaton a Margit híd közelében közlekedők egy vélhetően II. világháborús aknagránát eltávolítása miatt. A tűzszerészeti munkálatok idejére a környék lakóinak el kell hagyniuk az otthonukat, valamint kiürítik a Képviselői Irodaházat is. A Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében kifejti: a Magyar Honvédség tűzszerészezredének búvár alakulata március 12-én, szombaton 10 órakor kezdi meg a Margit híd felújítása közben, a víz alatt talált aknagránát pontos beazonosítását, illetve hatástalanítását.
2011.03.11. 10:50
 
Federer visszatér a svájci DK-csapatba
Bő másfél év után, júliusban ismét pályára lép a svájci Davis Kupa-csapatban Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának jelenlegi második helyezettje. A játékos csütörtökön jelentette be, hogy az együttes rendelkezésére áll majd a július 8-10-én sorra kerülő, portugálok elleni Világcsoport II-es találkozón. Amennyiben a házigazda svájciak győznek, szeptemberben harcba szállhatnak az első osztályba kerülésért. Federer legutóbb 2009 szeptemberében játszott hazája DK-csapatában.
2011.03.11. 10:50
 
Kubatov: szándéknyilatkozat McCabe-nek
Kubatov Gábor, az FTC elnöke facebook profilján is megerősítette, hogy az anyaegyesület szeretné visszaszerezni a labdarúgócsapatot működtető zrt.-t, valamint az Albert Stadiont és a hozzá kapcsolódó létesítmények tulajdonjogát. A közösségi portálon Kubatov leírja: az FTC elnöksége minderről szerdai elnökségi ülésén döntött, és hivatalos szándéknyilatkozatot küldött el Kevin McCabe-nek, a futballklub angol tulajdonosának. Az elnökség egyúttal felhatalmazta Kubatovot, hogy akvizíciós tárgyalásokat folytasson McCabe-bel.
2011.03.11. 10:00
 
A Moszkva térig járnak a szerelvények
A Moszkva térig már jár a 2-es metró - közölte a BKV fődiszpécsere péntek délelőtt az MTI-vel. Mezei László hozzátette: 8 óra 20 perckor a Déli pályaudvarnál eddig ismeretlen okból füst keletkezett a felszínen lévő áramellátóban, ezért egy ideig nem járt a metró a Déli pályaudvar és a Deák tér között. Jelenleg az Örs vezér terétől már a Moszkva térig közlekednek a szerelvények. Kisdi Márk Máté, a fővárosi tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a mozgólépcső gépházából áramlott ki füst. A tüzet eloltották, jelenleg az állomást szellőztetik. A BKV szakemberei még a tűzoltók kiérkezése előtt kiterelték az embereket a füst által érintett területről, személyi sérülés nem történt.
2011.03.11. 09:50
 
 
A fogyasztói árak 4,1%-kal nőttek egy év alatt
A fogyasztói árak februárban 0,4 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 4,1 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az elemzők 4,2 százalékos inflációt vártak februárra. Az élelmiszerárak egy hónap alatt 1,2 százalékkal növekedtek, ezen belül meredeken, 16 százalékkal emelkedett a cukor és 9,3 százalékkal a liszt ára - mondta Mináry Borbála, a KSH főosztályvezetője. Az idén az első két hónapban átlagosan 4,0 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában.
2011.03.11. 09:30
 
Nem jár a metró, mert füstöl az áramellátó a Déli pályaudvarnál
Autóbuszokkal pótolják a metrót a 2-es vonalon a Déli pályaudvar és a Deák tér között, mert a pályaudvarnál füstöl az áramellátó gépház - közölte a BKV fődiszpécsere pénteken kora délelőtt az MTI-vel. Mezei László elmondta, hogy 8 óra 20 perckor keletkezett füst a felszínen lévő áramellátóban, eddig ismeretlen okból.
2011.03.11. 09:10
 
Szuper Levente jöhet a budapesti hoki vb-re
Szuper Levente szerepelhet az április 17-én rajtoló budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságon, mivel amerikai klubja, az Arizona Sundogs hozzájárult a játékához. A csapatnak elvileg joga lenne rá, hogy csak akkor engedje el a kapust, ha nincs több mérkőzése a szezonban, azonban a légiós már az alapszakasz március 26-i végeztével eljöhet, és - sikeres kvalifikációs esetén - nem kell a rájátszásban pályára lépnie.
2011.03.11. 09:10
 
BUX: -1,04 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 229,57 pontos csökkenéssel, 21.868,55 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 1,04 százalékkal gyengült.
2011.03.11. 09:10
 
VV Alekosz ki akarja csinálni Bécit!
Bár nem Alakosz megy párbajra, a ValóVilág nevű show műsorban, hanem Béci és Szandika, nagyon úgy néz ki, hogy az Agyafúrt Görög elhatározta, kiejti Bécit a játékból.
2011.03.11. 09:03
 
 
Fedett uszodát épített volna Koszovóban a HM intézménye
Egy fedett uszodával és teniszpályával ellátott sportcentrum építésébe is beszállt volna a Honvédelmi Minisztérium háttérintézményeként működő HM EI Zrt. előző vezetése a koszovói Pristinában - írja a Magyar Hírlap pénteken a birtokába került dokumentumokra hivatkozva. A lap úgy tudja, hogy a projekt ötlete 2008-ra nyúlik vissza, amikor a vezetés egy Koszovóba kihelyezett értekezlet után arra a következtetésre jutott, hogy a magyar katonai misszió és a cég helyi elismertsége, továbbá kapcsolati hálója elegendő alapot ad egy tisztán üzleti vállalkozás beindításához. A terv szerint 10-14 millió eurós bankhitelből épített volna fedett uszodát és teniszpályát a társaság.
2011.03.11. 08:30
 
Pakisztán sikeres rakétakísérletet hajtott végre
Pakisztán sikeresen próbálta ki a nukleáris töltet hordozására is alkalmas Hatf-2 rövid hatótávolságú rakétáját pénteken - közölte a pakisztáni hadsereg. A Hatf-2 ballisztikus föld-föld rakéta, hatótávolsága 180 kilométer. A Hatf-2 nukleáris és hagyományos robbanótöltet hordozására egyaránt alkalmas - jegyezte meg a hadsereg közleményében. Pakisztán 1998 májusában kísérleti atomrobbantást hajtott végre, néhány nappal azután, hogy régi vetélytársa, India is ilyen kísérletet végzett. A két dél-ázsiai ország 1947-es függetlenné válása óta három háborút vívott egymással.
2011.03.11. 08:10
 
 
Felelősségre vonnák a kommunista bűnök elkövetőit
A Magyar Nemzet értesülése szerint megnyílhat az út a legjelentősebb kommunista bűnök elkövetőinek tényleges felelősségre vonása előtt. A lap szerint a kormány nemcsak az új alkotmány első fejezetében, hanem átmeneti rendelkezésekben is egyértelművé tenné, hogy a kommunista időszak legsúlyosabb, a nemzetközi jog alapján is büntethető tetteivel kapcsolatosan nem tekinti lezártnak az igazságtételt. Gulyás Gergely, az alkotmánytervezet előkészítésében jelentős szerepet vállaló fideszes politikus azt hangsúlyozta, hogy a felelősségrevonás kizárólag azokat érintheti, akiknek a kezéhez vér tapad, akik emberiesség elleni vagy háborús bűntetteket követtek el.
2011.03.11. 07:50
 
 
Charlie Sheen 100 millió dollárra perli a Warner Bros. Televisiont
Charlie Sheen kedden 100 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott a Warner Bros. Television ellen, amiért a társaság felbontotta a Két pasi meg egy kicsi forgatásáról kötött vele kötött szerződést - jelentette be csütörtökön a színész jogi képviselője. A keresetet, amely külön alperesként nevezi meg Chuck Lorre producert, a sorozat szereplői és a forgatáson alkalmazott televíziós stáb tagjai közösen indították. A felperesek szerint Lorre és a Warner Bros. egyoldalúan döntött úgy, hogy a szezon hátralévő részére nem fizeti ki sem Sheent, sem pedig a csapat többi tagját.
2011.03.11. 07:40
 
 
Európa Liga: Husztiék komoly hátrányba kerültek
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit 3-0-ás vereséget szenvedett a Twente otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén. A magyar középpályás a 69. percben csereként lépett pályára. Európa Liga, nyolcaddöntő, első mérkőzések: Benfica (portugál) - Paris Saint-Germain (francia) 2-1, Dinamo Kijev (ukrán)-Manchester City (angol) 2-0, Twente (holland)-Zenit (orosz) 3-0, Ajax Amsterdam (holland)-Szpartak Moszkva (orosz) 0-1.
2011.03.11. 07:30
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Szávay a második fordulóban
Szávay Ágnes magyar idő szerint péntekre virradóra két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő Jill Craybas ellen az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyének első fordulójában. A mérkőzés a viadal honlapja szerint másfél óráig tartott. Az öthónapos kihagyás után visszatért Szávay villámrajtott vett, 21 perc alatt elhúzott 5:0-ra. Ezt követően azonban megtorpant, és Craybas három gémet nyert egymás után. A kilencedik játék azonban ismét a 22 éves magyaré volt, s így 43 perc alatt nyerte meg az első szettet.
2011.03.11. 07:20
 
 
Orbán: még a munka elején vagyunk
Még a munka elején vagyunk - fogalmazott a miniszterelnök újságíróknak a Fidesz-KDNP frakcióüléséről távozóban az új alkotmány kormánypárti szövegtervezetével összefüggésben. Orbán Viktor azt mondta: a végén szeretne majd elégedett lenni, "amikor túl vannak a munka dandárján." A mintegy háromórás, zárt frakcióülésen a Fidesz-KDNP alkotmánytervezetéről tárgyaltak a kormánypárti képviselők. Az MTI úgy tudja, a politikusok számos kérdést tettek fel az új alaptörvénnyel kapcsolatban, a tanácskozás után pedig Orbán Viktor és Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője külön is egyeztetett egymással.
2011.03.10. 21:30
 
 
Elhunyt Ranschburg Jenő
75 esztendős korában, csütörtökön elhunyt Ranschburg Jenő pszichológus, a pszichológia tudományok kandidátusa. Mint lánya, Ranschburg Edit az MTI-nek elmondta: a népszerű pszichológus, tanár, számos szakkönyv szerzője vasárnap került kórházba, ahol csütörtökön délután hunyt el.
2011.03.10. 21:30
 
 
Európa Liga: Dzsudzsákék egy döntetlennel utazhatnak Skóciába
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven gól nélküli döntetlent játszott a Glasgow Rangers együttesével a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén. A magyar válogatott szélső végig a pályán volt a hazaiaknál. A Villarreal, valamint az FC Porto is idegenben szerzett előnyt: a spanyolok a Bayer Leverkusen vendégeként a csereként beállt brazil csatár, Nilmar 94. percben szerzett góljával nyertek 3-2-re, míg a portugálok a CSZKA Moszkva vendégeként diadalmaskodtak 1-0-ra.
2011.03.10. 21:10
 
 
Elfogadta a Fidesz-KDNP a frakciószövetség alkotmánytervezetét
Megtárgyalta és elfogadta a Fidesz-KDNP-frakciószövetség csütörtöki ülésén a kormánypárti képviselőcsoport alkotmányszövegező bizottsága által elkészített alaptörvény-tervezetet - közölte a Fidesz frakcióvezetője. Lázár János sajtótájékoztatóján elmondta: a képviselők a jogszabálynak a Magyarország alaptörvénye címet, az első fejezetnek pedig a Nemzeti hitvallás elnevezést javasolták. A frakcióvezető hangsúlyozta: a szerdán nyilvánosságra hozott szövegtervezetet a március 14-i parlamenti beterjesztésig már csak stilisztikailag fogják módosítani, ám a kormánypárti képviselők a későbbiekben indítványoznak majd tartalmi változtatásokat is. Kérdésre elmondta, a családi választójog nagyon élénk vitát váltott ki a tanácskozáson, de nem szavaztak róla.
2011.03.10. 19:30
 
 
Gyurcsány szerint hazug, gyáva és igazságtalan a Széll Kálmán Terv
Hazugnak, gyávának és igazságtalannak nevezte a Széll Kálmán Tervet Gyurcsány Ferenc a Táncsics Alapítvány rendezvényén csütörtökön. A szocialista politikus kijelentette: a terv hazug, mivel arra a kormány érvélésével szemben nem a válság miatt van szükség, hanem azért, mert a kabinet az adótörvényekkel hatalmas lyukat ütött a költségvetésen. Véleménye szerint gyávaságra utal, hogy a kormány nem vallja be: az adóváltozásokkal és a Széll Kálmán Tervvel több százmilliárd forintos jövedelmet csoportosít át a legszegényebbektől a felső középosztályhoz és a még jobban élő rétegekhez, ami egyszersmind igazságtalan is.
2011.03.10. 19:30
 
 
Futball bundabotrány: a CAS heteken belül dönt Mészáros és Poleksic ügyében
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a csütörtöki meghallgatás után heteken belül dönt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballista, Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic fellebbezéséről. Az AP hírügynökség beszámolója szerint a két játékos a meghallgatáson bizonyítékokkal szolgált arra vonatkozóan, hogy ártatlanok. A két futballistát az UEFA azért tiltotta el, mert a Fiorentina elleni, 2009. október 20-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. A hátvéd Mészárost 18 hónapra, 2011 végéig, a kapus Poleksicet pedig két évre, 2012. június 30-ig tiltotta el 2010. június 24-én az UEFA fegyelmi bizottsága.
2011.03.10. 19:10
 
 
Egy csaknem 50 kilós világháborús gránát okozta a zalaegerszegi robbanást
Nagy valószínűséggel egy második világháborús, 47 kilogrammos tüzérségi rombológránát szétvágása közben történt robbanás hétfőn annál a zalaegerszegi családi háznál, ahol egy férfi meghalt, fia pedig súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel. Salamon Róbert elmondta: a tűzszerészek eddigi megállapításai szerint akkor történt a detonáció, amikor a 149 milliméter átmérőjű, gyárilag öt kilogrammnyi TNT robbanóanyagot tartalmazó lövedéket korongvágóval megpróbálták szétvágni.
2011.03.10. 18:30
 
 
Bezárt menzák Pest megyében: köztes ajánlatot tett a HunGast
Noha még mindig nem született megállapodás a Pest megyei közétkeztetés helyreállításáról a szolgáltató HunGast Kft. és a neki jelentős összeggel tartozó megyei önkormányzat között, a szolgáltató jelezte: a szociális intézményekben szombattól tervezett főzési stop ellenére segítenének a bentlakók ellátásában; a főző és tálaló konyhákat nyitva tartják és saját személyzetük hajlandó feltálalni azt az ételt, amit a megyeháza máshonnan vitet majd az érintett intézményekbe. Ambrus András megyei önkormányzati szóvivő szerdai közlése szerint saját hatáskörben meg tudják oldani a melegétel előállítását.
2011.03.10. 18:20
 
 
Nagykövetek, politikusok, tanárok és újságírók az szt-tisztek listáján
Egykori és jelenlegi nagykövetek, más külügyminisztériumi alkalmazottak, tanárok, kutatók, mérnökök és újságírók is szerepelnek abban az összeállításban, amelyet a Heti Válasz csütörtökön jelentetett meg az egykori szigorúan titkos (szt) állományú tisztek nevét tartalmazó lista alapján. A Külügyminisztériumban múlt péntek óta vizsgálatot folytatnak arról, hogy a szigoruantitkos.hu honlapon közölt lista külügyminisztériumi vonatkozásai megfelelnek-e a valóságnak - tájékoztatta a tárca szerdán az MTI-t.
2011.03.10. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369[1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista