2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vaklárma volt a gyanús csomag egy bankfióknál Budapesten
Nem volt robbanószerkezet abban a vászonzacskóban, amelyet egy bankfióknál találtak Budapesten, az V. kerületi Ferenciek terén hétfőn kora este - közölte a BRFK szóvivője az MTI-vel. Tűzszerész ment be a bankfiók előterébe, és megállapította, hogy az ott hagyott csomag üres volt, azaz veszélytelen - mondta Horváth Katalin Fanni. Az MTI tudósítójának helyszíni jelentése szerint mintegy fél tucat rendőrautó érkezett a helyszínre, a járdát a Jégbüfé melletti OTP-fióknál lezárták.
2011.03.21. 22:00
 
 
Mokép-igazgató: 70 millió forint folyt ki a cégtől
Gyakorlatilag jól behatárolható körhöz mentek ki pénzek a Moképtől a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány regnálása alatt, amikor 70 milliót költött el a cég nem szakszerűen elvégzett munkára - mondta Gulyás Balázs, a Mokép igazgatója a Hír Tv Rájátszás műsorában hétfő este. Irracionális szerződéseket találtak a cégnél, volt többek között "szokásos" fénymásoló-ellenőrző szerződés is - mondta. Hozzátette, míg 2009-ben 103 millió forint volt a Mokép vesztesége, addig az új vezetés tavaly már szerény nyereséget ért el. Gulyás Balázs megerősítette a Hír Tv Célpont műsorában korábban elhangzottakat, miszerint a cég régi vezetése 70 millió forintot kapott az államtól, hogy felmérje a raktárakban lévő kópiák állapotát, azok jogi státusát.
2011.03.21. 22:00
 
 
Újabb légitámadás Tripoli térségében
Újabb légitámadás kezdődött hétfőn este a líbiai főváros, Tripoli térségében. Szemtanúk jelentése szerint az est leszállta után pár órával működésbe lépett a líbiai légvédelem, és robbanások is hallatszottak arról a környékről, ahol Moammer Kadhafi líbiai vezető irányító központja van. Ezt az épületegyüttest korábban már találat érte. Bemondta a külföldi támadás hírét az állami televízió is. Ez a harmadik éjszaka, amelyen Tripolit támadják a nyugati szövetségesek.
2011.03.21. 21:50
 
 
Pepe hosszabbít a Real Madridnál
Spanyol lapértesülés szerint Pepe, a Real Madrid portugál labdarúgója 2015-ig meghosszabbította a jövőre lejáró szerződését. A Marca című madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a 28 éves brazil születésű válogatott középpályás évi négymillió euró fizetést kap majd. A lap szerint Pepe, teljes nevén Képler Laveran Lima Ferreira kulcsszerepet tölt be José Mourinho vezetőedző jövendő terveiben. A portugál tréner számára így létfontosságú volt honfitársa szerződés-hosszabbítása.
2011.03.21. 21:30
 
A KENÓ március 21-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a március 21-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 2, 4, 6, 12, 16, 28, 30, 37, 38, 44, 49, 52, 53, 61, 67, 73, 75, 76, 77, 79.
2011.03.21. 20:50
 
 
Miami tenisztorna: három magyar a főtáblán
Három magyar játékos, Szávay Ágnes, Arn Gréta és Czink Melinda szerepel a kedden kezdődő, 4.5 millió dollár összdíjazású keménypályás miami tenisztorna női versenyének a főtábláján. Az MTI értesülése szerint a 128-a elitmezőnyben Szávay várhatóan szerdán kezd egy selejtezőből érkező játékos ellen. Arn ellenfele a kínai Peng Suaj (Shuai Peng) lesz, míg Czink a német Sabine Lisickivel találkozik az nyitó körben. A miami viadal 128-as főtábláján szinte a teljes női (és férfi) élvonal megtalálható.
2011.03.21. 20:00
 
 
Magyar-holland: Dzsudzsák játszhat pénteken, Hajnal nem
Az első orvosi vizsgálatok után nagyon valószínű, hogy Dzsudzsák Balázs pályára léphet pénteken, a magyar labdarúgó-válogatottnak a világbajnoki ezüstérmes hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőjén. Egervári Sándor szövetségi kapitány a hétfői, Telkiben tartott sajtóbeszélgetésen azt mondta, a PSV Eindhoven magyar szélsőjének nincs bordatörése, a bordaközi izma húzódott meg, ezért más jellegű edzésmunkát végez a héten, mint társai, de minden bizonnyal játszhat az összecsapáson. Egervári hozzátette, a combizom-sérüléssel bajlódó Hajnal Tamás várhatóan csak a visszavágón, a jövő keddi amszterdami találkozón állhat a csapat rendelkezésére.
2011.03.21. 19:20
 
 
A sportlövő szövetség elnöksége visszautasítja a Sidi vádjait
A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) elnöksége hétfői ülésén visszautasította a sportág jelenlegi legeredményesebb versenyzőjének, Sidi Péternek az elmúlt hetekben a szervezet vezetését és irányítását ért vádjait, s felkérte a fegyelmi bizottságot, hogy vizsgálja meg az ügyet. Krzyzewsky Miklós MSSZ-elnök az MTI-nek elmondta, a továbbiakban az fb feladata, hogy megállapítsa, a világ- és Európa-bajnok lövő korábbi nyilatkozatai kimerítik-e a fegyelmi vétség fogalmát. "Természetesen ebben az ügyben Sidi Pétert is meg kell hallgatni, s csak azt követően születhet meg az fb döntése" - mondta a sportvezető.
2011.03.21. 19:10
 
 
Az újfasizmus ellen tüntettek a Kossuth téren
A "cigányellenesség és az újfasizmus megállítását", a roma kisebbség megvédését követelték a kormánytól az antirasszista világnap alkalmából tartott tüntetésen felszólalók hétfőn a fővárosi Kossuth téren. A Roma Polgárjogi Mozgalom, a Wesley János Főiskola, valamint a Társulás a Cigány Méltóság Védelméért szervezésében tartott közös megmozdulás szónokai mintegy másfél száz ember előtt az elmúlt hetekben a Gyöngyöspatán történtekre utalva azt hangoztatták: a kormánynak fel kell lépnie a fajgyűlölő ideológiák ellen, nem szabad engedni, hogy a rasszizmus teret nyerjen a politikában és a törvényhozásban, és a demokratikus erőknek kell szerveződniük a szélsőjobboldali törekvések ellen, békés eszközökkel.
2011.03.21. 19:10
 
BUX: +1,77 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 393,30 pontos, 1,77 százalékos emelkedéssel, 22.554,46 ponton zárt hétfőn. A Mol 1,21 százalékkal 23.330 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,38 százalékkal 5.498 forintra nőtt.
2011.03.21. 17:20
 
 
Nem a stressz miatt pusztult el Knut az állatkert szerint
Visszautasítja Bernhard Blaszkiewitz, a berlini állatkert igazgatója azokat az állításokat, amelyek szerint Knut, a jegesmedve halálát a stressz okozta. A mindössze négyéves jegesmedve szombaton kifutójában pusztult el a látogatók szeme láttára. Knut éppen napozott, amikor hirtelen felpattant, remegve körbeforgott párszor, majd görcsösen a vízbe esett, ahol végül megfulladt. Az állatkertet amiatt is sok kritika éri, hogy Knutot három idősebb nőstény jegesmedvével, köztük anyjával helyezték egy kifutóba. A hímet ugyanis a felnőtt állatok nehezen fogadták be, bántalmazták is.
2011.03.21. 17:20
 
 
Orbán Viktor Mahmúd Abbásszal tárgyalt
Orbán Viktor kormányfő hétfőn megbeszélést folytatott Mahmúd Abbásszal, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnökével; a találkozón a magyar miniszterelnök világossá tette, hogy kormánya kiegyensúlyozott politikát folytat a közel-keleti térségben, és a jövőben is erre fog törekedni - közölte Szijjártó Péter.A miniszterelnök szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében hozzátette, hogy a két politikus a megbeszélésen kiemelte a régió stabilitásának és a kérdéses ügyek békés megoldásának fontosságát. Abbász vasárnap érkezett Budapestre. Aznap találkozott Martonyi János külügyminiszterrel, akivel áttekintették, milyen hatással lehetnek az észak-afrikai események a közel-keleti békefolyamatra.
2011.03.21. 17:10
 
 
Búcsúzik a Faithless: a döntés végleges
Végleges a Faithless búcsúja, nem folytatjuk tovább: 15 év alatt felépítettünk valamit és ezt nem szabad lerombolni - mondta Maxi Jazz, az egyik legnépszerűbb brit elektronikus csapat rappere hétfőn az MTI kérdésére a Faithless esti budapesti koncertjét megelőző sajtótájékoztatón. "A könyvet be kell zárni, ha a végére értünk. Sem új lemezt, sem több turnét nem csinálunk már" - mondta Maxi Jazz.
2011.03.21. 16:50
 
 
Megbírságolta a Fidesz Papcsák Ferencet és Szabó Zsoltot
Pénzbírság megfizetésére kötelezte a Fidesz-frakció etikai bizottsága hétfői ülésén a képviselőcsoport két tagját, Papcsák Ferenc zuglói és Szabó Zsolt hatvani polgármestert költségtérítési ügyük miatt. A kormánypárti frakció sajtóosztályának tájékoztatása szerint az etikai bizottság megállapította, hogy mindkét országgyűlési képviselő jogtalanul vett fel dupla költségtérítést, ezért a testület 250-250 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezte őket. A büntetésből befolyt összeget a frakció - ahogyan korábban, úgy most is - karitatív célokra fordítja - közölte a sajtóosztály az MTI-vel.
2011.03.21. 16:50
 
 
Leállt a Kadhafi-erők támadása Bengázi ellen
Az összehangolt brit-amerikai-francia légitámadásokkal sikerült leállítani a líbiai kormányerők tüzérségi támadását a líbiai felkelők központja, Bengázi ellen - közölte hétfőn Londonban a brit fegyveres erők szóvivője. John Lorimer vezérőrnagy, a brit vezérkar stratégiai kommunikációs igazgatója a líbiai hadműveletek eddigi menetét értékelő sajtótájékoztatóján közölte: ellenzéki források beszámolói szerint Kadhafi líbiai vezető megkezdte haderejének kivonását Bengázi környékéről, és a kormányerők most más országrészekben fokozzák támadásaikat.
2011.03.21. 16:40
 
 
Hazája legmagasabb kitüntetését kapta Andrzej Wajda
Lengyelország legmagasabb állami elismerését, a Fehér Sas Rend kék szalaggal kitüntetést vehette át hétfőn Andrzej Wajda filmrendező hazája kultúrájának, különösen a Szolidaritás mozgalom generációjának filmjei által történt formálásáért. A kitüntetést Bronislaw Komorowski lengyel elnök adta át a művésznek, akinek - alacsonyabb fokozatú érdemrendekkel - pályatársait is elismerték hétfőn. A ceremónián a politikus köszönetet mondott a rendezőnek, hogy bonyolult kérdéseket vetett fel Lengyelországról, és segített elhozni a demokráciát 1989-ben. Komorowski méltatta Wajdát, aki "művészetével jelentős ügyeket szolgált".
2011.03.21. 16:30
 
 
Törvényjavaslattal "tisztázná" Schmitt Pál múltját az MSZP
Az MSZP törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök múltját "tisztázni" lehessen - közölte Molnár Csaba országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón. A politikus úgy fogalmazott: a "lex Schmittre" azért van szükség, mert az államfő múltját "tisztázatlan ügyek, zavaros történetek" lengik be. "Magyarország hónapok óta kérdez, Schmitt Pál hónapok óta hallgat", így nem cáfolta, hogy korábban jogerősen felfüggesztetett szabadságvesztésre ítélték - mondta. Az egyes közjogi méltóságok múltjának átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot Molnár Csaba és Gyurcsány Ferenc terjesztette a Ház elé.
2011.03.21. 16:30
 
 
Teljes arcátültetést végeztek egy bostoni kórházban
Egy bostoni kórházban végrehajtották az Egyesült Államok első teljes arcátültetését. A harminc fölötti tagból - orvosokból, nővérekből és más segítőkből - álló csoport a Brigham és Női Kórházban Bohdan Pomahac irányítása alatt az elmúlt héten végezte el a több mint 15 órán át tartó operációt. A műtét során kicserélték a 25 éves Dallas Wiens teljes arcát: orrát, ajkait, arcbőrét, az arcmimikához szükséges izmokat, valamint az azok mozgatásához és az érzékeléshez nélkülözhetetlen idegeket. Betsy Nabel, a kórház elnöke "a transzplantációs sebészet újabb mérföldkövének" nevezte a beavatkozást.
2011.03.21. 15:30
 
 
Cozma-ügy: Raffael beismerte, hogy hasba szúrt valakit
Váratlan fordulatot vett a Cozma-ügy tárgyalása hétfőn a Veszprém Megyei Bíróságon: Raffael Sándor elsőrendű vádlott közölte, hogy megszúrt valakit a veszprémi Patrióta lokál előtt 2009. február 8-án hajnalban. Raffael nyomozati vallomásában még az szerepel, hogy kés sem volt nála. A hétfői tárgyaláson azonban azt vallotta, hogy a Patrióta lokál előtt egy támadólag fellépő, elébe "berobbanó alakot" megszúrt. A lábát akarta megsebesítni, de úgy látta, hasba szúrta a támadót - mondta, beismerve azt is, hogy már a diszkóban megszúrt valakit. Félelmében szúrt a lokál előtt - állította -, mert nyolcan-tízen is támadták, de nem akart embert ölni. "Nehéz azzal a tudattal élni, hogy az ember esetleg megölt valakit" - indokolta vallomását.
2011.03.21. 15:10
 
 
Az NGM "adósságnyomás-mérőt" indított
"Adósságnyomás-mérőt" indított honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A rendszeresen frissített adósságmutató Magyarország aktuális GDP-arányos adósságát jelzi, amely jelenleg 81,18 százalék. Az NGM hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tárca honlapján bárki nyomon követheti a magyar államadósság alakulását. A rendszeresen frissülő mutatóhoz az Államadósság Kezelő Központ adatait használják.
2011.03.21. 15:00
 
 
Hétfőtől három hidat, és a Váralagutat is mossák
Hétfőtől csütörtökig éjszakánként mossák a Lánchidat, a Szabadság hidat, a Váralagutat, illetve a városligeti Millenniumi hidat, emiatt forgalomkorlátozásokra kell számítani - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-vel. Tájékoztatása szerint hétfőtől csütörtökig éjjel 23 óra 45 perctől hajnali 5 óráig mossák a Váralagút csempeburkolatát, kedd este 22 órától hajnali 5 óráig a Millenniumi hidat és a Lánchidat, szerda éjjel 23 óra 30 perctől hajnali 5 óráig pedig a Szabadság hidat. A Váralagutat és a hidakat ezekben az időpontokban lezárják. Arra kérik az autósokat, hogy a jelzett időpontokban válasszanak más útvonalat - áll a közleményben.
2011.03.21. 15:00
 
 
Lázár János nem tesz jogi lépést a hangfelvétel miatt
Magánszemélyként nem kíván jogi lépéseket tenni a fideszes Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere annak a hangfelvételnek az ügyében, amely szombaton került fel az internetre, és amelyen a politikusnak a városi közgyűlésben korábban elhangzott szavai hallhatók. Lázár János ezt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján mondta kérdésre válaszolva. Mint fogalmazott, nem hibáztatja sem az MSZP-t, sem az LMP-t, sem pedig a Jobbikot, hogy egy tartalmilag nem korrekt, összevágott hangfelvétel mögé álltak, és abból próbáltak olyan következtetést levonni, hogy ő lenne a "szegényellenes Antikrisztus".
2011.03.21. 15:00
 
 
Lázár: a Fidesz támogatná az összeférhetetlenségi törvényt
A Fidesz frakcióvezetője szerint a kormánypárti képviselőcsoportban "messze többségben" van az az álláspont, hogy az önkormányzati tisztséget viselők ne lehessenek országgyűlési képviselők is egyben. Hódmezővásárhely polgármestere 2014-ben szeretné befejezni városvezetői munkáját; mint mondta, "lehet, hogy a parlamentit is", de ezt még nem döntötte el. Lázár János hétfői budapesti sajtótájékoztatóján ugyanakkor hozzátette, hogy az összeférhetetlenségről szóló vitát még nem folytatták le a frakcióban. A politikus azt mondta, ha ezzel kapcsolatban ma megkérdezik tőle, vajon mi lesz a kétharmados törvényekben, akkor azt válaszolja: szerinte az, hogy polgármester nem lehet parlamenti képviselő.
2011.03.21. 14:30
 
 
Megválasztotta a Ház a monetáris tanács két tagját
Megválasztotta az Országgyűlés Cinkotai Jánost és Kocziszky Györgyöt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsának tagjává hétfőn hat évre. Az új monetáristanács-tagok letették esküjüket. Cinkotai Jánost 278 igen szavazattal, 38 ellenében, egy tartózkodás mellett választotta meg a Ház; Kocziszky György 282 támogató voksot kapott, 36 nem ellenében, két tartózkodás mellett. A kormánypárti képviselők mellett a Jobbik-frakció nagy része is igennel szavazott, a szocialisták nemmel, az LMP pedig távol maradt a szavazástól. A jelöltekre egy februári törvénymódosítás alapján a parlament gazdasági és informatikai bizottsága tehetett javaslatot.
2011.03.21. 14:20
 
 
Részországgyűléseket tart az MSZP
Részországgyűléseket tart szerdától az MSZP a helyi közösségekkel és a választópolgárokkal való aktívabb kapcsolattartás érdekében - közölte Mesterházy Attila a szocialista képviselőcsoport hétfői ülése után újságírókkal. A pártelnök-frakcióvezető elmondta, hogy a részországgyűlések alkalmával délelőttönként nyilvános frakcióülést tartanak, megbeszélést folytatnak a helyi közélet szereplőivel, civilekkel, vállalkozások és intézmények vezetőivel, majd délutánonként lakossági fórumokon vesznek részt a szocialista politikusok. Az első részországgyűlést szerdán Kazincbarcikán a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról rendezi az MSZP.
2011.03.21. 14:10
 
 
Arnóth Sándorról emlékeztek meg az Országgyűlésben
Néma felállással adóztak a képviselők a múlt héten autóbalesetben elhunyt Arnóth Sándor fideszes honatya emlékének hétfőn az Országgyűlés plenáris ülésén. Városában, választókerületében és képviselőtársai körében egyaránt megbecsülték és tisztelték - mondta Püspökladány volt polgármesteréről az elnöklő Jakab István. Az ülés a napirend előtti felszólalásokkal folytatódott.
2011.03.21. 14:00
 
 
Átadták a Radnóti Miklós-díjakat az antirasszista világnap alkalmából
A Radnóti Miklós antirasszista díjakat az idén Bocskai T. József, az Igazolt Magyar Szabadságharcos Szövetség elnöke, Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány alapítója és elnöke, Kordáné Szatmári Veronika, a MEASZ alelnöke, Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom című folyóirat főszerkesztője, Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke, Nagy János, a MEASZ alelnöke, Szász András, a Magyar Nemzeti Ellenállási Szövetség elnöke, Szebik Imre nyugalmazott evangélikus püspök, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnöke, Szőnyi Pál Tibor, a MEASZ I. és XII. kerületi szervezetének titkára és Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője kapta meg.
2011.03.21. 13:40
 
 
A Magyar Televízió is élőben közvetíti a magyar-hollandot
Élőben közvetíti a pénteki Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Magyar Televízió 1-es csatornája, párhuzamosan a Sport Televízióval. A két társaság hétfői, Telkiben tartott közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a jövő kedden esedékes visszavágót szintén mindkét csatorna sugározza majd. "Nyolc év után tér vissza a magyar labdarúgó-válogatott a közszolgálati televízió képernyőjére, oda, ahová közel fél évszázadig tartozott, oda, ahol a helye van" - mondta Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója.
2011.03.21. 13:30
 
 
A bizottság jelölteket választott a monetáris tanácsba
Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága hétfői ülésén Cinkotai János közgazdászt és Kocziszky György dékánt jelölte a jegybank monetáris tanácsába. A bizottsági jóváhagyást követően az Országgyűlés még hétfő délután meg is választhatja a tanács két új külső tagjait. Cinkotai János március 22-i, Kocziszky Györgyöt április 5-i hatállyal választhatja meg a parlament. A jelölteket Fidesz-KDNP és a Jobbik támogatta. Az MSZP és az LMP nem vett részt a szavazásban, azt megelőzően képviselőik elhagyták a termet. A két ellenzéki párt a jelölés módját kifogásolta.
2011.03.21. 13:30
 
Napos idő, 13 fok körüli hőmérséklet várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint fokozatosan délen is csökken a felhőzet, csapadékra már nem kell számítani. Éjszaka többnyire derült idő várható, de északon, északkeleten fátyolfelhős lesz az ég. Kedden alapvetően napos idő valószínű, de továbbra is északon, északkeleten több lehet a fátyolfelhő, csapadék nem lesz. Hétfőn még nyugaton és északkeleten néhol megerősödik az északi, északkeleti szél, kedden mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban foltokban köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 13 fok körül alakul.
2011.03.21. 13:20
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
Nem változtat a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol a múlt héten bruttó 5 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, s akkor ezzel újabb csúcsot ér el a dízel ára, a benziné nem változott. A gázolaj átlagára 377 forint, a benziné 374-375 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.03.21. 13:20
 
Megműtik Knapek Edina térdét, kihagyja a budapesti Világkupát
Porcsérüléssel műtik Knapek Edinát, így ő nem indulhat a hétvégi budapesti női tőr Világkupa-versenyen. A Pekingben olimpiai ötödik, egyéniben kétszeres világbajnoki bronzérmes vívó az MTI érdeklődésére a hétfői artroszkópos beavatkozás előtt elmondta: bár már régóta fájt a bal térde, úgy tervezte, hogy a hazai viadalon még pástra lép, végül azonban az olimpiai részvétel elsődlegességét szem előtt tartva, előrehozták az operációt.
2011.03.21. 13:10
 
 
Gyér a forgalom Ferihegyen a tervezett sztrájk idején
Alig van forgalom a Ferihegyi repülőtéren abban az idősávban, amikorra a Malév pilótái és légiutas-szakszervezetei figyelmeztető sztrájkot hirdettek - mondta Hardy Mihály, a repteret üzemeltető Budapest Airport (BA) vállalati kapcsolatok igazgatója hétfőn az MTI-nek. Óvári Tamás, a Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesület (HUNALPA) vezetője vasárnap este jelentette be, hogy szerdán 10 órától kétórás figyelmeztető sztrájkot, megegyezés híján pedig pénteken 10 órától általános sztrájkot hirdetnek a Malév pilóta és légiutas-szakszervezetei.
2011.03.21. 13:10
 
 
A Forma-1-es csapatfőnökök szerint Vettel az idény favoritja
A Forma-1-es csapatfőnökök többsége szerint a címvédő Sebastian Vettel a vasárnap elrajtoló 2011-es idény favoritja. A dpa német hírügynökség által megkérdezett vezetők általában a német pilótát és istállóját, a Red Bullt tartották a legnagyobb esélyesnek. "Egyértelműen ők a legjobbak, a teszteken is remek eredményeket produkáltak" - mondta Franz Tost, a Toro Rosso első embere, míg a Williams-vezér Frank Williams közölte: a Red Bullt csak a Ferrari szoríthatja meg. A főnökök úgy vélekedtek, hogy e két csapatra legfeljebb a hétszeres világbajnok Michael Schumacherrel felálló Mercedes lehet veszélyes.
2011.03.21. 12:30
 
 
Kóstolót kaptak a rajongók az utolsó Harry Potter-filmből
A filmet gyártó Warner Bros. rövid kóstolót kínál a Harry Potter-rajongóknak a filmsorozat nyár derekán mozikba kerülő utolsó részéből. A produkció interneten megjelent 93 másodperces, első hivatalos klipjében felvonulnak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész főszereplői, és Alexandre Desplat zenéjének hatásos aláfestésével felvillannak a Roxfort varázslóiskolában zajló végső csata drámai képei. A J. K. Rowling hétkötetes regényfolyama nyomán született filmek eddig 6,4 milliárd dolláros bevételre tettek szert világszerte.
2011.03.21. 12:30
 
 
A palesztin államról is tárgyalt egymással a magyar és a palesztin elnök
A palesztin állam önállósági törekvéséről, a békés megoldás lehetőségeiről, valamint az arab világban kialakult helyzetről tárgyalt egymással Schmitt Pál köztársasági elnök és Mahmúd Abbász, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnöke hétfőn Budapesten. Schmitt Pál a megbeszélés után elmondta, hogy beszéltek az arab világban kialakult forradalmi megmozdulásoknak az izraeli-palesztin együttélésre gyakorolt hatásáról. Arra az újságírói felvetésre, hogy a nemzetközi légi hadműveletről Líbia térségében az arab liga főtitkára is elítélően nyilatkozott, Mahmúd Abbász azt hangsúlyozta: a Palesztin Nemzeti Hatóság álláspontja az, hogy amikor az arab világban valamilyen politikai esemény következik be, abba nem avatkozik be.
2011.03.21. 12:20
 
Magyar-holland: Dzsudzsák játszhat pénteken, Hajnal nem
Az első orvosi vizsgálatok után nagyon valószínű, hogy Dzsudzsák Balázs pályára léphet pénteken, a magyar labdarúgó-válogatott hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőjén. Egervári Sándor szövetségi kapitány a hétfőn, Telkiben megtartott sajtóbeszélgetésen azt mondta, a PSV Eindhoven magyar szélsőjének nincs bordatörése, a bordaközi izma húzódott meg, ezért más jellegű edzésmunkát végez a héten, mint társai, de minden bizonnyal játszhat az összecsapáson. Egervári hozzátette, a combizomsérüléssel bajlódó Hajnal Tamás valószínűleg csak a visszavágón, a jövő keddi amszterdami találkozón állhat a csapat rendelkezésére.
2011.03.21. 12:10
 
 
A MOB nem fizet állami pénzt a MÚSZ-nak
Az illetékes állami szerv kérésének megfelelően a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem utal állami támogatást a Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ), amíg a vizsgálatok le nem zárulnak a MÚSZ gazdálkodásával kapcsolatban. Ezt Molnár Zoltán MOB-főtitkár jelentette be a Digi Sport Reggeli Start című műsorában hétfőn. "Mi, a Magyar Olimpiai Bizottság írásban kaptuk az állami pénzeket felügyelő szervezettől azt a döntést, hogy ameddig a rendezetlenségek, illetve a vizsgálat nem rendeződik az úszószövetség háza táján, addig állami pénzeket az úszószövetség nem kaphat" - nyilatkozott a főtitkár.
2011.03.21. 12:00
 
 
London nem zárja ki, hogy Kadhafi is célpont lesz
A brit védelmi miniszter nem zárja ki, hogy maga Moammer Kadhafi líbiai vezető is célponttá válhat az észak-afrikai ország ellen folytatott légi hadművelet során, ugyanakkor Washingtonban és Párizsban ezt határozottan cáfolják. Liam Fox brit védelmi miniszter a BBC-nek nyilatkozva "egy lehetőségnek" mondta azt, hogy Kadhafi is célponttá válhat, de ez szerinte azért problematikus, mert ebben az esetben számba kellene venni az esetleges polgári áldozatokat is, márpedig jelenleg kínosan ügyelnek arra, hogy ezt elkerüljék. Laurent Teisseire, a francia védelmi minisztérium szóvivője hétfőn határozott nemmel válaszolt a Kadhafi kiiktatására vonatkozó kérdésre.
2011.03.21. 11:50
 
 
A nyugati országok gépei reggelig bombázták Kadhafi erőit Adzsdábíja körül
A nyugati légierő gépei hétfő kora reggelig bombázták a Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erőket az ország keleti részén a tengerparton fekvő, stratégiai jelentőségű Adzsdábíja környékén - közölték a felkelők. A város korábban a felkelők kezén volt, és most szeretnék visszafoglalni. "Hajnali háromkor megtámadtuk Kadhafi erőit, amiért ők visszavágtak. Még mindig Adzsdábíja keleti végénél vannak" - mondta egy felkelő a várostól 15 kilométerre lévő ez-Zuveitína városból. Ő és más fegyveres társainak állítása szerint a légitámadások vasárnap késő este kezdődtek.
2011.03.21. 11:30
 
 
A főváros megnyitja világhírű fürdőinek eddig lezárt részeit
A főváros kedden három napra megnyitja négy világhírű fürdőjének a nagyközönség elől eddig elzárt részeit a víz világnapja alkalmából - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) szóvivője hétfőn az MTI-vel. Szűcs Panni elmondta, hogy az érdeklődők ingyenes vezetés mellett megtekinthetik a Széchenyi, a Dagály, a Lukács és a Gellért fürdőben a forráskutakat, a gépházakat, utóbbiban pedig az Európában egyedülálló, 1927-ben épült és azóta is üzemelő hullámkeltő gépet.
2011.03.21. 11:20
 
 
Megkezdődött A hobbit forgatása Új-Zélandon
Megkezdődött hétfőn A hobbit című kétrészes produkció forgatása Új-Zélandon. Peter Jackson filmrendező a honlapján tette közzé, hogy elkezdődtek a wellingtoni Stone Street Stúdióban és más új-zélandi helyszíneken forgó film felvételei. A produkció J.R.R. Tolkien először 1937-ben kiadott azonos című regényéből készül, mint a brit író regénytrilógiája nyomán készült A Gyűrűk Ura előzményfilmje. A film előkészületei meglehetősen hosszúra nyúltak a borsos, 500 millió dolláros költségvetés körüli pénzügyi problémák miatt. Végül az eredetileg megbízott rendező, Gulliermo del Toro kénytelen volt kilépni a produkcióból, és helyét Peter Jackson vette át.
2011.03.21. 11:10
 
Magyar-holland: kidőlt a hétvégén két gólt szerző Janssen is
Sem a pénteki, budapesti, sem a jövő keddi, hollandiai Európa-bajnoki selejtezőn nem lép pályára a magyarok ellen Theo Janssen, a Twente labdarúgója. A középpályás vasárnap szenvedett térdsérülést, miután csapatának mindkét gólját ő szerezte az Excelsior ellen 2-0-ra megnyert bajnokin. Korábban a Bayern München combproblémákkal küszködő szélsője, Arjen Robben és az ujjtöréssel műtött kapus, Maarten Stekelenburg vált harcképtelenné a hollandoknál. Bert van Marwijk szövetségi kapitány a nap folyamán jelenti be, hogy pótolja-e a hiányzó két mezőnyjátékost.
2011.03.21. 11:00
 
 
Négy balesetben négyen haltak meg a hétvégén
Négy balesetben négyen haltak meg az ország útjain az elmúlt hétvégén - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn a rendőrség honlapján. Tájékoztatása szerint szombaton és vasárnap összesen 184 közúti közlekedési baleset történt. Ezek közül 4 volt halálos kimenetelű, 15 súlyos, 40 pedig könnyű sérüléssel végződött. A többi baleset csak anyagi kárral járt, azokban nem sérült meg senki. Az ittas vezetők kiszűrése során 201 esetben színeződött el a szonda. A múlt hétvégén 128 körözött embert fogtak el a rendőrök, 205 elkövetőt tetten értek, 284 embert pedig bűncselekmény elkövetésének gyanújával előállítottak - írta az ORFK.
2011.03.21. 11:00
 
 
Evakuálták a személyzetet a fukusimai 3-as reaktorból
Evakuálták a személyzetet hétfőn a földrengés és cunami következtében megrongálódott Fukusima-1 atomerőműből, miután a 3-as reaktorból szürke füst kezdett felszállni - jelentette be a komplexumot működtető Tokyo Electric Power vállalat (Tepco). Kan Naoto kormányfő röviddel korábban úgy vélekedett a Kyodo hírügynökség jelentése szerint, hogy az erőműben lassanként javul a helyzet, miközben a tűzoltók és a technikusok éjt nappallá téve dolgoznak egy nagyobb katasztrófa elkerülése érdekében. A 3-as reaktorban okozta a legsúlyosabb károkat a március 11-i földrengés és szökőár: a felső építmény tetejét teljesen felszakította a múlt héten egy erős robbanás.
2011.03.21. 10:50
 
 
Tisztálkodni járnak a cápák
A Fülöp-szigetek partjainál kutatók filmre vették, ahogy a rókacápák egy tengeralatti hegyhez járnak, hogy az ott élő tisztogatóhalak lecsipegessék róluk az élősködőket és az elhalt hámréteget. A cápák rendszeresen visszatértek a "tisztogatóállomásra", és lassan úszkáltak, időt hagyva a halaknak a kurkászáshoz. Ez az első alkalom, hogy ilyen viselkedést figyeltek meg rókacápáknál - írják a brit Bangor Egyetem kutatói a PLoS One című folyóiratban. Ezen is látszik, mennyire létfontosságúak ezek a sekély korallzátony-élőhelyek a veszélyeztetett nagytestű ragadozók számára.
2011.03.21. 09:30
 
Férfi tenisz-világranglista: Djokovic megelőzte Federert
Az Indian Wells-i tornán diadalmaskodó szerb Novak Djokovic átvette a második helyet a svájci Roger Federertől a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a fináléban elbukó spanyol Rafael Nadal vezet. A versenyeket szervező ATP hétfői közlése szerint a legjobb magyar, Balázs Attila öt helyet rontva a 204. a rangsorban.
2011.03.21. 09:20
 
 
Martonyi: nem lesz követlen EU-részvétel katonai műveletekben Líbiában
Nem lesz közvetlen EU-részvétel katonai műveletekben Líbiát illetően - mondta Martonyi János külügyminiszter hétfőn Brüsszelben. Az uniós országok külügyminisztereinek tanácskozására érkezve a magyar diplomácia irányítója az MTI-nek elmondta: válságkezelési koncepciótervezet készült, amit a miniszterek megvitatnak. Ennek - tette hozzá - két eleme van: a humanitárius segítségnyújtás, valamint a fegyverembargó betartásának tengeri ellenőrzése. "Az biztos, hogy az EU közvetlenül katonai műveletekben részt venni nem fog. De a tengeri ellenőrzésben, ha ezt a tagállamok úgy ítélik meg, részt tud venni" - mondta.
2011.03.21. 09:20
 
BUX: +1,29 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 286,47 pontos emelkedéssel, 22.447,63 ponton nyitott hétfőn. Az index a legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest 1,29 százalékkal erősödött.
2011.03.21. 09:10
 
 
Macbeth
A Magyar Állami Operaház idei bemutatóinak sorában Verdi: Macbeth című operája képviseli a bel canto hagyományokat. A főszerepekben nemzetközi színpadokon is elismert művészeket üdvözölhet a budapesti közönség. A címszerepben Alexandru Agache, a Lady szerepében Lukács Gyöngyi lép színpadra.
2011.03.21. 09:07
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359[1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista