2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Napos idő és több mint 20 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint túlnyomóan derült, napos idő várható; csütörtök csak északon néhol, pénteken délután több helyen megnövekszik, északon helyenként megvastagszik a fátyolfelhőzet. Csapadék nem lesz. Csütörtökön az északnyugati szél a középső országrészben, pénteken a nyugati szél északkeleten gyakran megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 17 és 21 fok között alakul.
2011.03.24. 15:20
 
Szociális csúcs: az EU első számú célja a foglalkoztatás
Az uniós gazdaságpolitikai prioritások érvényesítése során az EU teljes mértékben tiszteletben fogja tartani a tagállamokban folyó társadalmi párbeszédet - hangsúlyozta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön Brüsszelben, az uniós vezetők, valamint az európai munkaadói, illetve munkavállalói szövetségek vezetőinek háromoldalú tanácskozásán. "Olyan menetrendre van szükségünk, amely intelligens, fenntartható és bevonó jellegű növekedést biztosít, valamint erős a szociális dimenziója. Az Európa 2020 stratégia ilyen menetrend" - mondta Barroso.
2011.03.24. 15:10
 
 
Magyarország dollárkötvényt ad ki
Magyarország dollárban jegyzett világkötvényeket bocsát ki csütörtökön tízéves és harmincéves lejáratra, ezt jelentette a Reuters IFR Investor Service csütörtökön. A Reuters befektetési szolgálata szerint a tízéves kötvény hozamfelára körülbelül 3,25 százalékpont, a harmincévesé körülbelül 3,45 százalékpont lesz a hasonló lejáratú amerikai papírok hozama fölött. A tízéves amerikai kincstárjegy piaci hozama csütörtök délután 3,3685 százalék, a harmincévesé 4,45 százalék volt. A legutóbbi magyar dollárkötvény a tavaly januárban kiadott, 2 milliárd dolláros, tízéves kiadás volt, és a hozamfelár a kibocsátáskor 2,65 százalékponttal haladta meg a hasonló lejáratú amerikai kincstárjegy hozamát.
2011.03.24. 15:00
 
 
Gongadze-gyilkosság: vádat emeltek Kucsma volt ukrán államfő ellen
Vádat emeltek Leonyid Kucsma volt ukrán államfő ellen csütörtökön Georgij Gongadze újságíró meggyilkolásával összefüggésben. Ezt maga a politikus jelentette be, miután részt vett az ügyben tartott ügyészségi kihallgatáson. Kucsma nem mondta, hogy mivel vádolják. Közölte, elolvassa a vádiratot, majd azt mondta újságíróknak: "hétfőn ismét találkozunk (a főügyészségen)". Az ukrán főügyészség kedden jelentette be, hogy büntetőjogi vizsgálatot indított Kucsma volt államfő ellen a 2000-ben meggyilkolt újságíró ügyében. Az ügyészség azzal gyanúsítja Kucsmát, hogy "túllépte hivatali hatáskörét, törvénybe ütköző utasítást adott a belügyminisztérium vezetőinek, ami az újságíró halálához vezetett".
2011.03.24. 15:00
 
 
Kadhafi erőinek harckocsijai még Miszráta központjában vannak
A nyugati koalíció légicsapásai eltalálták szerda éjjel a líbiai kormányerők több harckocsiját a nyugati Miszráta város külterületén, de egy helyi lakos elmondása szerint a városközpontban még ott vannak a hadsereg harckocsijai, s azokat nem érte eddig találat. A nyugati koalíció légiereje már a negyedik éjszaka bombázott csütörtökre virradóan Líbiában, de egyelőre nem tudott gátat vetni annak, hogy a Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők páncélosai lőjék a felkelők kezén lévő városokat.
2011.03.24. 14:50
 
Moszkva rendezi meg a Japánban elmaradt műkorcsolya-vb-t
Az Orosz Műkorcsolya Szövetség közlése szerint Moszkva kapta meg az idei műkorcsolya-világbajnokság rendezési jogát, miután az eredetileg március végére tervezett eseménynek a földrengés és szökőár sújtotta Japán nem tudott otthont adni. Valentyin Piszejev, a szövetség ügyvezető igazgatója csütörtökön bejelentette, hogy a vb-re április 25. és május 1. között kerül sor a fővárosban. Vlagyimir Putyin miniszterelnök kedden azt mondta, hogy Oroszország az esemény megszervezésének és lebonyolításának összes költségét fedezni tudja.
2011.03.24. 14:30
 
 
Cozma-ügy: Raffael Sándor pólóján Marian Cozma vérét azonosították
Raffael Sándor elsőrendű vádlott pólóján - amelyet a gyilkosság éjszakáján viselt - Marian Cozmának a vérét azonosították; erről az igazságügyi genetikai szakértő beszélt a Veszprém Megyei Bíróságon a csütörtöki tárgyaláson. Azt már a nyomszakértő közölte, hogy a "tűfejnyi vérfoltok" fröccsenéstől és nem a vér elkenődésétől vagy lefolyásától keletkeztek. A szakértő szerint a vérfröccsenés szúróeszköz kihúzása után keletkezik. A nyomszakértő rámutatott arra is, hogy Marian Cozmát hegyes és egyélű szúróeszközzel gyilkolták meg. Kitért arra is, hogy Ivan Pesic veseszúrásánál és Cozma leszúrásakor "nagy valószínűséggel" kétféle eszközt használtak. De Ivan Pesicet is egyélű eszközzel szúrták vesén - tette hozzá.
2011.03.24. 14:30
 
 
Magyar-holland: 13 vb-ezüstérmessel érkeztek meg a vendégek
Csütörtökön kora délután megérkezett Budapestre a világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott, mely pénteken 20:30 órától a Puskás Ferenc Stadionban játszik a magyar csapattal Európa-bajnoki selejtezőt. Bert van Marwijk szövetségi kapitány és együttese 13:03 órakor landolt Ferihegyen, melynek 2A terminálján mintegy 30 - magyar és holland - szurkoló fogadta a Wesley Sneijder, Robin van Persie és Rafael van der Vaart fémjelezte Oranjét. A játékosok "futtában" kiosztottak néhány autogramot, van Persie pedig a pénteki összecsapással kapcsolatban az MTI érdeklődésére magabiztosan annyit mondott: "nyerünk". Ezek után a futballisták buszra szálltak, mely a szállásukra vitte őket.
2011.03.24. 14:10
 
 
Új eljárást rendeltek el a Balla Irma-gyilkosság ügyében
Hatályon kívül helyezte a Balla Irma-gyilkosság ügyében hozott elsőfokú ítéletet - amelyben az áldozat fiát, S. Sándort 12 év fegyházbüntetésre ítélték -, s új eljárás lefolytatását rendelte el az ügyben csütörtöki ítéletében a Debreceni Ítélőtábla. Elrendelték S. Sándor előzetes letartóztatásának azonnali megszüntetését is. A táblabíróság Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa a csütörtöki ítéletében új eljárás lefolytatását rendelte el, miután "nem sikerült teljes körű bizonyítási eljárást lefolytatni az ügy részbeni felderítetlensége miatt". Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben, húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal a fiát, S. Sándort vádolta meg az ügyészség.
2011.03.24. 14:00
 
 
Orbán: államadósság-csökkentés és a munkahely-teremtés bármi áron
Csökkenteni kell Európában az államadósságot, és munkahelyeket kell teremteni, bármi áron - hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben. Az EU soros elnökségét ellátó Magyarország miniszterelnöke azon a sajtóértekezleten beszélt, amelyet az uniós vezetők, valamint az európai munkaadói, illetve munkavállalói szövetségek vezetőinek háromoldalú tanácskozása után tartottak. Ezt az egyeztető fórumot közvetlenül a csütörtök délután kezdődő EU-csúcs előtt rendezték meg.
2011.03.24. 13:50
 
 
Több változtatás is várható a Fidesz-KDNP javaslatában
A hét végén tárgyalja a Fidesz elnöksége a Fidesz-KDNP alkotmányjavaslatával kapcsolatos módosításokat, amelyeket ezt követően, hétfőn a kormánypárti frakciószövetség is megvitat - mondta csütörtökön az MTI-nek a Fidesz-KDNP alkotmányszövegező bizottságának tagja, Gulyás Gergely, aki több változtatás lehetőségét is előrevetítette, így például a gyermekek után járó szavazati jog lehetőségének elvetését, valamint az ombudsmannal összefüggő pontosításokat. A parlament kedden kezdte meg az általános vitáját a benyújtott két alkotmányjavaslatnak: az egyiket a Fidesz-KDNP, a másikat a független Szili Katalin jegyzi. Az Országgyűlés honlapján közzétett menetrend szerint az általános vitát hétfőn zárja le a Ház.
2011.03.24. 13:10
 
Az UCI fellebbez Contador felmentése miatt
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) csütörtökön, a fellebbezés benyújtására szabott határidő lejártának napján jelezte: a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) támadja meg a spanyol szövetség (RFEC) felmentő ítéletét, melyet a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador doppingügyében hozott. Az UCI csütörtöki közleményében tudatta: a CAS-tól kéri annak eldöntését, hogy az RFEC joggal mentette-e fel februárban Contadort, akinek a tavalyi Tour de France-on adott mintájában klenbuterol nyomaira bukkantak a doppingellenőrök. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) további három hét áll a rendelkezésére arra, hogy eldöntse, csatlakozik-e az UCI fellebbezéséhez.
2011.03.24. 12:30
 
 
Terrorveszélyre figyelmeztette a NATO-országokat a brit elhárítás
Terrorcselekmények veszélyére figyelmeztette a NATO-tagállamokat a brit elhárítás (MI5) a líbiai hadműveletek kapcsán. Egybehangzó csütörtöki brit lapértesülések szerint az MI5 Nagy-Britanniában élő líbiaiak egymás közötti kommunikációjának megfigyeléséből jutott arra a következtetésre, hogy a Kadhafi-rezsim rejtőzködő ügynökei merényleteket tervezhetnek a nemzetközi katonai beavatkozás bosszúja gyanánt. A Daily Mirror című baloldali brit napilapnak a biztonsági szolgálatok egy név nélkül idézett illetékese azt mondta, hogy senki nem tudja, hány líbiai ügynök tevékenykedik Nagy-Britanniában, ám Kadhafi líbiai vezető "mindig is hatalmas terrorexportőr volt".
2011.03.24. 12:30
 
Lányok futtatásának gyanújával tartanak őrizetben egy magyart Észak-Írországban
Lányok futtatásával gyanúsítanak Észak-Írországban egy dublini lakcímmel rendelkező magyar férfit, aki önként jelentkezett előbb az ír, majd az északír rendőrségen, és ott hétfőn őrizetbe vették. Az ügyről a BBC brit közszolgálati médium számolt be honlapján szerda este. Eszerint egy belfasti vizsgálóbíró által tartott meghallgatáson elhangzott, hogy a londoni magyar nagykövetség kapcsolatba lépett az északír rendőrséggel egy nő ügyében, aki munkára jelentkezett egy belfasti étteremben, de állítólag arra kényszerítették, hogy prostituáltként dolgozzon egy lakásban kialakított bordélyházban.
2011.03.24. 12:10
 
 
A britek még nem akarják Vilmost királynak
A brit alattvalók még megszavaznának egy kis nyugalmat Vilmos trónörökösnek: a legfrissebb felmérés szerint relatív többségük nem kíván generációs ugrást a trónutódlásban. A Prospect című havonta megjelenő politikai-közéleti magazin csütörtökön utcára került legújabb kiadása szerint a megkérdezettek 45 százaléka azt szeretné, ha a megfelelő sorrend betartásával előbb Vilmos édesapja, Károly walesi herceg ülne a brit trónra, és csak 37 százalék mondta azt, hogy II. Erzsébet királynő után inkább az ifjabbik trónörökös fején szeretné látni a koronát.
2011.03.24. 12:10
 
Súlyemelő Eb: négy magyar indul Kazanyban
Négy magyar - két férfi és két női - versenyző áll rajthoz a súlyemelők áprilisi, oroszországi Európa-bajnokságán a hazai sportági szövetség (MSSZ) vezetésének döntése szerint. Az április 11. és 17. között esedékes kazanyi kontinensviadalon a gyengébb nem képviseletében a 2004-es, athéni olimpia ezüstérmese, Krutzler Eszter, továbbá Nagy Nikoletta, a férfiaknál pedig Baranyai János és Gyurkovics Ferenc próbál szerencsét.
2011.03.24. 12:00
 
Az év legjobbja a FIFA médiacsapata
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság sajtós stábja lett az elmúlt év sporteseményei közül a legjobb a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) szerint, az elismerést a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) képviselői nyújtották át Szöulban, csütörtökön. Az AIPS - magyar kezdeményezésre - minden esztendőben díjazza a sportvilág legjobb médiaközpontját. A 2010-es évben a labdarúgó-vb sajtós stábja érdemelte ki az elismerést, amelyet Nicolas Maingot, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kommunikációs igazgatója vett át Dobor Dezsőtől, az AIPS vezetésének tagjától és Szöllősi Györgytől, az MSÚSZ elnökségi tagjától a nemzetközi szövetség 74. kongresszusán.
2011.03.24. 12:00
 
 
A KDNP szerint megfontolandó a választójog korhatárának 16 évre csökkentése
A választójog korhatárának 18-ról 16 évre csökkentését vetette fel az alkotmányjavaslatok csütörtöki parlamenti vitájában a kereszténydemokrata Stágel Bence. A korhatár leszállítása melletti legfőbb érv a kereszténydemokrata politikus szerint az, hogy a közéletet, a politikát így közelebb lehetne vinni a fiatalokhoz. Elmondta: a másik alapvető érv, hogy napjainkra a serdülők, tinédzserek egyébként is lépten-nyomon találkoznak a politikával, és van is róla véleményük. Miért ne szólhatnának akkor bele? - tette fel a kérdést Stágel Bence, aki megfontolásra és társadalmi vitára ajánlotta a korhatár csökkentését.
2011.03.24. 12:00
 
 
Támadás érte az EU számítógépes rendszerét
Súlyos támadás érte az Európai Unió számítógépes rendszerét a csütörtökön kezdődő EU-csúcsértekezletre való felkészülés hajrájában - jelentették be Brüsszelben. A házon kívül tartózkodó uniós alkalmazottak laptopjukkal nem tudtak hozzáférni elektronikus levelezésükhöz. Leállt az Európai Külügyi Szolgálat több internetes oldala - miközben gőzerővel készültek a csúcsra, amelyen olyan érzékeny és fontos témák szerepelnek a napirenden, mint a líbiai, illetve a japán helyzet, valamint az uniós országok gazdaságpolitikájának összehangolása. Egy ideig az újságírók sem fértek hozzá az Európai Bizottság közleményeit tartalmazó internetes oldalhoz.
2011.03.24. 11:50
 
 
A Volán felülvizsgálja a kísérő nélküli gyerekek utazási szabályait
Felülvizsgálják a felnőtt kísérő nélkül utazó gyerekek utazási szabályait, és annak eredményéről az ombudsmant a hivatalos határidőn belül tájékoztatják - mondta Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója csütörtökön az MTI megkeresésére annak kapcsán, hogy Szabó Máté ombudsman a busztársaságok utazási feltételeinek módosítását javasolta állásfoglalásában. Az Országgyűlési Biztos Hivatala szerdán arról tájékoztatatta az MTI-t, hogy a Volán busztársaság utazási feltételeinek módosítását javasolja az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, miután megvizsgálta egy Volán buszról leszállított tízéves gyerek esetét.
2011.03.24. 11:30
 
Férfi kosárlabda NB I: óv a Debrecen, dulakodás Körmenden
Két mérkőzésen is botrány tört ki a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján: a Factum Sport Debrecen - T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE találkozó után a hazaiak óvást jelentettek be, míg a Körmend-Albacomp derbin történt dulakodás a szövetség (MKOSZ) fegyelmi bizottsága elé kerül majd.
2011.03.24. 11:20
 
 
Százmillió forintot kap a Magyar Művészeti Akadémia
Százmillió forint átcsoportosítását rendelte el a Magyar Művészeti Akadémia létrehozásának támogatására a kormány. A Magyar Közlöny szerdai számában olvasható határozat értelmében az átcsoportosítást a 2011. évi költségvetéséről szóló törvény Miniszterelnökség fejezet, rendkívüli kormányzati intézkedések címének terhére hajtják végre. A szervezet honlapja szerint "1992 januárjában 22 jeles magyar művész" alkotta meg a Magyar Művészeti Akadémiát, amelynek "örökös és gyakorló elnöke" Makovecz Imre építész.
2011.03.24. 10:50
 
 
Három munkás sugárfertőzést szenvedett Japánban
Munka közben sugárfertőzést szenvedett három szakember Fukusima egyes számú atomerőművében csütörtökön. A japán atomenergia-biztonsági ügynökség (NISA) közlése szerint a három szakember elektromos kábelek lefektetésén dolgozott az erőmű egyes reaktorblokkjában. Óránként 170 és 180 milisievert sugárzás érte őket, miközben az erőműben dolgozók számára a maximálisan megengedett mennyiség 150 mikrosievert. A három sugárfertőzött munkás közül kettőt kórházba szállítottak gyógykezelésre. Részlegesen helyreállították az áramellátást a fukusimai atomerőmű egyes számú reaktorblokkjának vezénylőtermében csütörtökön.
2011.03.24. 09:50
 
VV Alekosz megalázta Évát!
A Való Világ csődöre újra akcióba lépet! Olyan jól teljesített a katonai hét alatt, hogy társai megválasztották rajparancsnoknak. Törtető Évára ugyanakkor nehéz idők járnak. Slendriánsága miatt az egész csapatot többször megbüntették. Mondanunk sem kell társai nem rajonganak mostanában Éváért...
2011.03.24. 09:46
 
 
Pénteken kezdődik a romák elleni támadássorozattal vádolt négy férfi pere
Hatalmas sajtóérdeklődés és kiemelt biztonsági intézkedések közepette pénteken a vádirat ismertetésével kezdődik a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere Budapesten, a Pest Megyei Bíróságon. Kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják őket. A négy vádlott 2008-ban és 2009-ben kilenc helyszínen támadott meg romákat, összesen 78 lövést adtak le, hét helyszínen összesen tizenegy Molotov-koktélt hajítottak el. A bűncselekményekben a hat halálos áldozaton kívül öten életveszélyesen megsérültek. A nyomozók szerint összesen 55 ember testi épségét veszélyeztették.
2011.03.24. 09:40
 
BUX: +0,22 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 49,47 pontos emelkedéssel, 22.471,72 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,22 százalékkal erősödött.
2011.03.24. 09:10
 
 
Szombattól Magyar Sajtófotó kiállítás a Nemzeti Múzeumban
Szombattól látogatható a Magyar Nemzeti Múzeumban megrendezett XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás; az esztendő legjobb sajtófotóit felvonultató rendezvény kísérőtárlata idén a World Press Photo pályázat eddigi magyar díjazottait mutatja be - közölte a múzeum. László Ágnes, a tárlat kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta: a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében megrendezett kiállításon több mint 400 fényképből álló anyag várja a közönséget. A rendezvény hagyományosan a Magyar Sajtófotó Pályázat legjobb felvételeit tárja a látogatók elé: a nemzetközi zsűri 323 szerző 8548 munkájából választotta ki a 2010-es pályázat győztes képeit.
2011.03.24. 09:00
 
 
Sportlövő Vk, Sydney: Sidi 18. lett összetettben
Sidi Péter csütörtökön a 18. helyen végzett a kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a sydneyi olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny második napján. A viadal honlapja szerint a versenyszám világ-és Európa-bajnoka 1161 körrel zárta az alapversenyt, s négy körrel maradt le a nyolcas döntőről, melyet végül a kínai Csu Csi-nan (Zhu Qinan) nyert meg 1271,4 körös eredménnyel (alap: 1176 kör). Az ausztráliai viadalon a légfegyveres számokban három-három, a többiben pedig két-két londoni indulási jog talál gazdára. A komáromi lövőnek ugyanakkor már nem a kvóta a tét, mivel azt a tavalyi világbajnokságon már megszerezte.
2011.03.24. 08:50
 
 
Két holttestet és egy csecsemőt találtak Fóton egy családi házban
Gyilkosság áldozata lett az a két nő, akinek holttestére szerdán este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtök reggel az MTI-vel. Kovács Viktória elmondta, hogy szerdán délután egy levelet kapott a rendőrség a bűncselekmény feltételezett elkövetőjétől, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban. A rendőrök kiérkezésükkor megtalálták a kisbabát, akit enyhe kiszáradás miatt kórházba szállítottak, és két holttestet, egy 39 éves nőét és 76 éves édesanyjáét.
2011.03.24. 08:40
 
Montezemolo: Alonsóból Schumacher lehet
Luca Cordero Di Montezemelo, a Ferrari elnöke azt mondta, Fernando Alonsónál már szinte semmi sem hiányzik ahhoz, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher nyomába lépjen. "Olyan fickó, aki nagyon sok időt tölt el nálunk Maranellóban, nagyszerű a kapcsolata az embereinkkel, a mi családunkkal" - nyilatkozta Montezemolo a Corriere dello Sportnak. "Nagyon sokat várok tőle ebben a kiélezett küzdelmet ígérő idényben. Hallatlanul tud összpontosítani, csodálatos versenyző." A Renault-val kétszeres világbajnok spanyol pilóta tavaly az utolsó futamon szorult le a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról.
2011.03.24. 08:10
 
 
Huszonnégy évre ítéltek egy afgán civileket gyilkoló amerikai katonát
Vádalku keretében 24 évi szabadságvesztésre ítélte szerdán Washingtonban a hadbíróság az amerikai hadsereg egyik tizedesét, aki bűnösnek vallotta magát három fegyvertelen afgán civil megölésében. Jeremy Morlock és 11 társa a vád szerint előre kitervelten titokban és kedvtelésből civileket gyilkolt és csonkított meg Afganisztánban. A kegyetlenkedésekről készült felvételeket hétfőn nyilvánosságra hozta a német Der Spiegel hetilap. A 22 éves tizedes összeesküvésben, az igazságszolgáltatás félrevezetésében és kábítószer-fogyasztásban is bűnösnek vallotta magát. Huszonnégy évre ítélték, leghamarabb 8 év letöltése után kerülhet szabadlábra.
2011.03.24. 08:00
 
 
Ipsos: csökkent a Fidesz támogatottsága, nőtt a bizonytalanok száma
Csökkent a Fidesz támogatottsága, a pártoktól távolságot tartó választópolgárok aránya emelkedett, az ellenzéki pártok alapvetően stagnáló helyzetben vannak - írta csütörtöki számában a Népszabadság az Ipsos március közepén, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásának eredményei alapján. A kormánypárt az év elején három, most négy százalékpontot veszített, a lakosság egészén belül 27 százaléknyian, nagyjából 2,2 millióan támogatják őket. Az MSZP tartja pozícióját, a népesség 12 százaléka preferálja, ez szűk egymillió választópolgárt jelent. A Jobbik a lakosság nyolc százalékát vonzza magához, ez mintegy 600 ezer szimpatizáns - olvasható a lapban.
2011.03.24. 07:50
 
Sakk egyéni Eb: Polgár Judit nyert
A négy magyar közül csak Polgár Judit nyert a franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló egyéni sakk Európa-bajnokság szerdai, második fordulójában. A viadal honlapja szerint Balogh Csaba, Antal Gergely és Rapport Richárd remizett. Mind a négy magyar 1,5 ponttal áll. Eredmények: Balogh Csaba-Peter Michalik (szlovák) döntetlen, Antal Gergely-Rauf Mamedov (azeri) döntetlen, Rapport Richárd-Szerhi Fedorcsuk (ukrán) döntetlen, Polgár Judit-Christophe Philipp (francia) 1-0. A 11 fordulós viadalt követően 23 sakkozó utazhat az augusztusi Világkupára.
2011.03.24. 07:30
 
 
Miami tenisztorna: Szávay Ágnes a második fordulóban
Szávay Ágnes három játszmában nyert a kínai Csang Suaj (Zhang Shuai) ellen közép-európai idő szerint szerdán késő este Miamiban a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna első fordulójában. A mérkőzés honlapja szerint az összecsapás 1 óra 51 percig tartott. Szávay a következő körben a 17. helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával találkozik. Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért): SZÁVAY ÁGNES-Csang Suaj (kínai) 2:6, 6:3, 6:2.
2011.03.24. 07:20
 
 
Színház - Liszt: Dante-szimfónia / Don Sanche - bemutató
A Don Sanche a csodagyermek Liszt első külföldi tanulmányútján született. Témáját a 13 éves szerző a kor divatos lovagregényei közül választotta. Hajlamosak vagyunk az életrajzi zsengék közé sorolni az ifjúkori műveket, "a színházi ember azonban hamar észlelheti a partitúrából áradó tehetséget, a muzikalitást, az egyéni hangütést" - írta Selmeczi György. Az ifjúkori mű mellett az érett Liszt monumentális Dante-szimfónia hangzik el, a szerző eredeti, összművészeti indíttatású terveinek megfelelően.
2011.03.23. 22:58
 
 
Transzparencia - Kiss Anna festőművész kiállítása
Kiss Anna műveit a legutóbbi Dunaújvárosi Tárlaton láthatta a közönség. Képei olyan vékony ipari hálóra készülnek, amely látni engedi a festmény vakkeretét és a kiállítótér falát. Az erre a hálóra printelt vagy ragasztott felületekre Kiss rárajzol vagy ráfest. A témaválasztás mellett a technika, forma- és színvilág kiválasztása is tudatos eszköz számára az olyan atmoszférájú képek létrehozásához, melyek meghatározható, mégis képlékeny érzéseket keltenek a szemlélőben. Egy olyan világot teremtenek, amely kissé bizonytalan, megfoghatatlan. Mind a cím, mind a legtöbb kép alapfelületének számító hálós ponyva ennek a célnak alárendelve kerül kiválasztásra. A ponyvára ragasztott különböző, laza szerkezetű anyagok áttűnése, a vonalak, foltok együttes hatása egy transzparens látványt hoz létre. Az így létrejövő kompozíciók növényi ornamentikája szecessziószerűen dekoratív, ugyanakkor Kiss Anna Dunaújváros épített és természeti környezetét is beemeli alkotásaiba. Az eredmény egyfelől egy rendkívül kifinomult, játékos és könnyed stílus, másfelől érzékeny és komoly reflexió a környezeti hatásokra, azok dinamikájára.
2011.03.23. 22:55
 
 
Bűnösnek vallotta magát egy afgán civileket gyilkoló amerikai katona
"Az volt a tervünk, hogy embereket gyilkoljunk" - jelentette ki Jeremy Morclock tizedes, aki szerdán bűnösnek vallotta magát három fegyvertelen afgán civil megölésében a washingtoni Lewis-McChord bázison megtartott hadbírósági tárgyalás első napján. Morlock és 11 társa a vád szerint 2010-ben arra szövetkezett, hogy titokban civileket gyilkoljon és csonkítson meg Afganisztánban, s hogy "szörnyű" emléktárgyakat gyűjtsön. A kegyetlenkedésekről készült felvételeket hétfőn nyilvánosságra hozta a német Der Spiegel hetilap.
2011.03.23. 22:10
 
 
A szövetségesek tripoli célpontokat lőnek Líbiában
A kormányerők már a nyugat-líbiai Miszráta legfontosabb kórházának környékén lövöldöznek, miközben a koalíciós csapatok harci repülőgépei katonai és polgári célpontokat támadtak a líbiai fővárosban, Tripoliban. "A kormányerők harckocsijai közelednek a miszrátai kórházhoz, és ágyúzzák a környéket" - mondta a felkelők által irányított város kórházának egyik orvosa a Reuters brit hírügynökségnek.
2011.03.23. 21:20
 
A KENÓ március 23-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a március 23-ai KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 1, 7, 12, 13, 16, 18, 20, 23, 26, 36, 38, 42, 50, 53, 61, 62, 69, 70, 74, 75.
2011.03.23. 21:10
 
A Skandináv lottó március 23-i nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 23-án megtartott, 12. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták: Első számsorsolás: 6 (hat), 7 (hét), 12 (tizenkettő), 17 (tizenhét), 24 (huszonnégy), 29 (huszonkilenc), 30 (harminc). Második számsorsolás: 2 (kettő), 10 (tíz), 21 (huszonegy), 23 (huszonhárom), 24 (huszonnégy), 30 (harminc), 33 (harminchárom). Nyeremények: 7 találatos szelvény nem volt; a 6 találatosokra egyenként 256.035; az 5 találatosokra 6.495; a 4 találatosokra 1.225 forintot fizetnek.
2011.03.23. 21:10
 
 
Robbanás történt egy jeruzsálemi buszpályaudvar közelében
Hatalmas robbanás történt szerdán a jeruzsálemi központi autóbusz-pályaudvar közelében, a detonáció egy embert megölt és legalább harmincat megsebesített. A helyszínre tucatnyi mentőautó és több rendőri egység érkezett. Az áldozatokat az Ein Karem-i Hadassza Kórházba szállították. Az izraeli rendőrség terrortámadásnak nevezte az eseményt. A robbanást Jichák Aharonovics közbiztonsági miniszter elmondása szerint táskába rejtett, 1-2 kilogrammos pokolgép okozta, amely egy busz mellett lépett működésbe. A jármű állítólag a Maale Adumim nevű ciszjordániai zsidó telepre szállította utasait.
2011.03.23. 20:50
 
 
Férfi kosárlabda NB I: verekedés és óvás Debrecenben
A Debrecen hazai pályán kikapott a Kecskeméttől a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján. A két csapat játékosai a harmadik negyedben összeverekedtek. Az MTI információja szerint közel öt percig állt a játék, a felhevült kosarasokat a biztonságiak választották szét. A hazai alakulat megóvta a mérkőzést.
2011.03.23. 20:30
 
 
Biciklivel indulnak útnak pénteken Budapesten az unió környezetvédelmi miniszterei
Az unió hétvégén Magyarországon tartózkodó környezetvédelmi miniszterei pénteken reggel biciklivel indulnak szálláshelyükről a Magyar Tudományos Akadémia Európa vizeinek jövője című környezetvédelmi konferenciájára, hogy népszerűsítsék a kerékpározást - tájékoztatta a Vidékfejlesztési Minisztérium sajtóirodája szerdán az MTI-t. Az akcióhoz csatlakoznak a legnagyobb hazai kerékpáros civil szervezetek is, ennek kapcsán Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kedden egyeztetett velük. A megbeszélésen a Critical Mass, a Magyar Kerékpáros Klub, a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség és a Városi Biciklizés Barátai Egyesület képviselői vettek részt.
2011.03.23. 19:50
 
 
Orbán: A magyar gazdaság javításához feltétlenül szükséges az adófüggetlenség
Orbán Viktor, az EU soros elnökségét adó Magyarország miniszterelnöke szerdán Brüsszelben megbeszélést folytatott a gazdasági kormányzás erősítését szolgáló hatos jogszabálycsomag európai parlamenti (EP-) jelentéstevőivel és a frakciók politikai koordinátoraival - közölte Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője. A találkozón Orbán Viktor arra kérte a parlamenti képviselőket, hogy tartsák az elnökség által vállalt menetrendet, így áprilisban kerüljön sor a szavazásra a parlamenti bizottságban, majd júniusban az EP plenáris ülésén.
2011.03.23. 19:40
 
 
MSZP: a kormány nem egyeztetett az európaktumból való kimaradásról
Az MSZP szerint nem felel meg a valóságnak Orbán Viktor kijelentése, amely szerint az ellenzéki pártok is támogatják a kormány azon szándékát, hogy Magyarország egyelőre ne csatlakozzon az euróövezet versenyképességi paktumához. A miniszterelnök kedden sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány úgy döntött, a következő időszakban is fenntartja az adófüggetlenséget, vagyis azt, hogy önállóan állapítsa meg az adó mértékét. Közölte: a parlamenti pártok képviselőivel egyeztetve teljes nemzeti egység alakult ki arról, hogy Magyarország ne mondjon le a független adópolitikáról, gazdaságpolitikájának középpontjában ugyanis az áll, hogy Közép-Európa, majd egész Európa legversenyképesebb adórendszerét építse fel.
2011.03.23. 19:20
 
 
Az Elfújta a szél minden idők legjobb filmje az amerikaiak szerint
Az Elfújta a szél című filmet választották minden idők legjobb filmjének az amerikai mozirajongók. Az ABC amerikai tévécsatorna által tartott filmes közvéleménykutatásban, amelyet több mint 500 ezer mozilátogató részvételével rendeztek, az 1939-ben készült film megelőzte az ugyanabban az évben bemutatott Óz, a nagy varázsló című mozit. A harmadik helyre az 1972-ben forgatott Keresztapa került, míg a negyedik az 1942-ben készült Casablanca lett. E.T. - a földönkívüli az ötödik helyen végzett.
2011.03.23. 19:00
 
 
Törlik a péntekre hirdetett sztrájkot a Malév pilóták és légiutas-kísérők
Törli a péntekre meghirdetett sztrájkot a pilóták és a légiutas-kísérők érdekképviselete, mert bíznak a megállapodásban. A Malév munkavállalóinak két érdekképviselete, a pilótákat tömörítő HUNALPA és a légiutas-kísérők érdekképviselete, a HUNACCA bízik abban, hogy a csütörtöki tárgyalási napon sikerül megállapodni a Malév Zrt. képviselőivel. A szakszervezetek is érdekeltek abban, hogy az intenzíven folytatott tárgyalások eredményesen záruljanak - közölték az érdekvédelmi szervezetek szerdán az MTI-vel.
2011.03.23. 18:50
 
 
A főváros szerződést bont a hajléktalanokat ellátó szervezetekkel
A főváros szerződést bont a Budapesten élő hajléktalanok ellátásában szerepet vállaló civil szervezetekkel. A Fővárosi Közgyűlés szerdán erről a fideszes képviselők 18 igen szavazatával, illetve az ellenzéki frakciók nem szavazata mellett döntött; a határozat 11 szervezettel korábban kötött 18 szerződést érint, a felmondási idő nyolc hónap. Szentes Tamás (Fidesz) szociálpolitikáért felelős főpolgármester-helyettes a rendelet elfogadása előtti vitában előterjesztőként felszólalva elmondta: a városvezetés új koncepciót kíván kidolgozni a hajléktalanellátásról.
2011.03.23. 18:40
 
 
Nem találtak robbanóanyagot egyik egri OTP-ben sem
Egyik egri OTP-fiókban sem találtak robbanóanyagot a tűzszerészek szerdán, miután bombariadó miatt a rendőrség kiürítette az OTP bank mindkét városi fiókját - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Az ismeretlen telefonáló csupán annyit közölt, hogy bomba fog robbanni az OTP egy egri fiókjában. Ezért egyaránt kiürítették a Hatvani kapu téri és a Széchenyi utcai bankfiókot, ám a fenyegetés hamisnak bizonyult - közölte Soltész Bálint. Mindkét helyszínt tűzszerészek vizsgálták át. Az egri rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen eljárást indított közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt - mondta a referens.
2011.03.23. 18:30
 
 
A brit parancsnok szerint megsemmisült a líbiai légierő
Harcképtelenné vált a líbiai légierő, a szövetségesek megsemmisítették, így most már szabadon repülhetnek az észak-afrikai ország egész légterében és intézhetnek támadást szárazföldi csapatok ellen bárhol, ahol azok az ártatlan polgári lakosságot fenyegetik - közölte egy magas rangú brit parancsnok szerdán. "Most kitartó, engesztelhetetlen nyomást gyakorlunk a líbiai fegyveres erőkre - mondta a kiadott közlemény szerint Greg Bagwell helyettes légimarsall egy délolasz légibázison, ahol a brit vadászgépek állomásoznak. - Légierejük már nem létezik harcoló erőként, integrált légvédelmi rendszerük, parancsnoki és irányító hálózataik súlyosan meggyengültek, olyannyira, hogy csaknem teljes szabadon tevékenykedhetünk az egész líbiai légtérben."
2011.03.23. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356[1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista