2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Holland-magyar: telt ház várja a csapatokat
Telt ház, közel 53 ezer ember várja majd a csapatokat kedden a holland-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen az Amsterdam ArenA-ban. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja ezzel együtt felhívja a drukkerek figyelmét, hogy a találkozóra a helyszínen már nem lehet jegyet vásárolni. A magyarok hétfőn 19:30 órakor edzenek a mérkőzés helyszínén. Pénteken Hollandia 4-0-ás győzelmet aratott a Puskás Ferenc Stadionban, ezzel hat pontra növelte előnyét a csoportban mögötte második magyar együttessel szemben.
2011.03.28. 16:00
 
 
Mubarak és családja házi őrizetben van
Házi őrizetbe helyezték Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt és családtagjait - jelentette be hétfőn az arab országot Mubarak lemondása óta irányító katonai tanács. A testület ezzel cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a 82 éves Mubarak gyógykezelésre Szaúd-Arábiába távozott. A tanács a hadsereg hivatalos Facebook-oldalán megjelent közleményében tudatta, hogy Mubarak és közeli hozzátartozói nem hagyhatják el az országot, Egyiptomban tartózkodnak, de hollétük a dokumentumból nem derült ki. Az Egyiptomot közel három évtizeden át irányító Mubarak példátlan tömegtüntetések hatására február 11-én mondott le tisztségéről.
2011.03.28. 16:00
 
 
Részleges beismerő vallomást tett a fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja
Részleges beismerő vallomást tett a múlt szerdai fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján; a férfit, aki a gyanú szerint megölte élettársát és annak anyját, egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pest Megyei Bíróság. Papp Péter ezredes elmondta, hogy a feltételezett tettes, a 34 éves P. Tibor Ferenc a gyilkosságot követő két napon bujkált, majd ügyvédje kíséretében feladta magát a rendőrségen.
2011.03.28. 15:50
 
 
Mégsem kerülne az alaptörvénybe az igennel szavazók neve
Mégsem tartalmazná az új alaptörvény az igennel szavazó országgyűlési képviselők nevét a Fidesz és a KDNP frakcióvezetőjének hétfőn benyújtott módosító javaslata értelmében. Szájer József, a Fidesz-KDNP alkotmányszövegező bizottságának vezetője az MTI megkeresésére ugyanakkor hangsúlyozta: az még nem dőlt el, hogy az új alkotmány végén egyáltalán ne szerepeljen a képviselők neve, vagy ehelyett a házszabályszerű jegyzőkönyvet tartalmazza, amelyben nemcsak az igennel, hanem a nemmel szavazó, tartózkodó és a voksolástól távol maradó politikusok neve is fel van tüntetve.
2011.03.28. 15:50
 
Napsütéses idő, 14-17 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn napközben északon, éjjel mindenütt csökken a felhőzet. A Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön is fokozatosan egyre kevesebb helyen várható eső. Éjszaka több helyen párássá válik a levegő, foltokban köd, illetve alacsonyszintű felhőzet képződik. Kedden sok napsütésre, nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, amelyből csapadék nem valószínű. Kedden a Dél-Alföldön megélénkülhet az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 14, 17 fok között alakul.
2011.03.28. 15:40
 
 
Nem változtatott az alapkamaton a monetáris tanács
Nem változtatott a 6 százalékos jegybanki alapkamat mértékén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfőn. A döntés megfelel a piaci várakozásoknak. A jelenlegi összetételben első kamatdöntő ülését tartotta a testület, miután márciustól a korábbi négy külsős tag helyébe újat választott a parlament. Közülük Bártfai-Mager Andrea, Cinkotai János és Gerhardt Ferenc már hétfőn részt vett a testület munkájában, Kocziszky György április 5-e után csatlakozik a tanácshoz.
2011.03.28. 15:40
 
 
MSZP: kudarc a nemzeti konzultáció
Kudarcként értékeli az alkotmányozással kapcsolatos nemzeti konzultációt az MSZP, mivel az "irányított kérdésekre" a nyolcmillió választópolgár alig több mint tíz százaléka válaszolt. Bárándy Gergely országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón kifejtette: a kormány által feltett tizenkettőnél érdemibb kérdéseket is meg lehetett volna fogalmazni, majd fel is sorolt egy tucatnyit. Hozzátette: még inkább célravezető lett volna, ha az alkotmánytervezet szövegének egészéről társadalmi vita indul, ahogyan azt az MSZP - az alkotmányozásba való visszatérésének feltételéül szabott - törvényjavaslatában kezdeményezte.
2011.03.28. 15:30
 
 
Budapest Bár
A zenekart Farkas Róbert alapította két zenésztársával, Farkas Mihállyal és Ökrös Károllyal.
2011.03.28. 15:28
 
 
Hemzőváros
A Hemzőváros című kiállítás nem szokványos tárlat. Ünnepi esemény. Abból az alkalomból született, hogy Hemző Károly fotográfus több tízezernyi felvételét - vintázs kópiák, negatívok, diapozitívek -, kameráit, objektívjeit, több mint öt évtizedet átfogó pályájának dokumentációját a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárának adományozta. A 82 éves művésztől a múzeum főigazgatója Csorba László, valamint a fényképtár vezetője, Lengyel Beatrix főosztályvezető és az adomány gondozója, Kiscsatári Marianna főmuzeológus vették át a maga nemében páratlan kollekciót 2010 júniusában.
2011.03.28. 15:25
 
 
Orbán: a jogok mellett a kötelességeket is deklarálni kell az alkotmányban
A miniszterelnök szerint a nemzeti konzultáció sikerének köszönhetően az új alkotmány a nemzet alkotmánya és kivételesen erős alaptörvény lesz. Orbán Viktor erről hétfőn beszélt a parlamentben "Jelentés a nemzeti konzultációról" címmel, napirend előtt elmondott felszólalásában. A kormányfő hangsúlyozta: az alkotmányozással kapcsolatos nemzeti konzultáció eredményeiből kiderült, hogy "a magyarok felelősséget éreznek a jövő iránt, bele akarnak szólni annak alakításába, erősek és elszántak a tekintetben, hogy saját kezükbe vegyék a sorsukat, mindezen felül pedig egységesek abban, hogy milyen Magyarországon akarnak élni, milyen jövőt akarnak építeni, és azt milyen közös értékek alapján képzelik el".
2011.03.28. 14:40
 
 
Előzetesben van a fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja
Előzetes letartóztatásba helyezte április 28-áig a Pest Megyei Bíróság a múlt szerdai fóti kettős gyilkosság valószínű elkövetőjét, P. Tibor Ferencet - közölte a bíróság szóvivője az MTI-vel. Kende Katalin elmondta: a bíróság úgy ítélte meg, a kényszerintézkedésre a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt van szükség, annak ellenére, hogy a férfi önként jelentkezett a rendőrségen. P. Tibor Ferencnek az előzetes letartóztatás időtartama alatt - elmeállapotának megfigyelése céljából - az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetben kell tartózkodnia a bírósági határozat értelmében - tette hozzá a szóvivő.
2011.03.28. 14:30
 
 
Tizenöt tagúra emelné az Ab létszámát a Fidesz-KDNP
Várhatóan több mint 40 módosító indítványt nyújt be a Fidesz-KDNP alaptörvény-javaslatához a két kormánypárti frakció vezetője. Ezek egyike szerint a jövőben 11 helyett 15 tagja lehet az Alkotmánybíróságnak. Lázár János Fidesz-frakcióvezető közölte, a nemzeti konzultáció eredményei alapján minimum négy változtatást kezdeményeznek: az alkotmány ne tartalmazzon rendelkezést a gyermekek utáni szavazati jogról - az erről szóló társadalmi-szakmai vita azonban folytatódjon -, alkotmányos alapelvként szabályozzák a tényleges életfogytiglan intézményét; javasolják, hogy az alkotmány szóljon a parlamenti bizottság előtti kötelező megjelenésről és a Kárpát-medencében őshonos fajok védelméről is.
2011.03.28. 14:10
 
 
Tízmillió forint értékű gyorssegélycsomagot adott át a kormány a japán nagykövetnek
Tízmillió forint értékű, tartós élelmiszerekből álló gyorssegélycsomagot adott át a kormány nevében Ódor Bálint, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára a március 11-én Japánban bekövetkezett földrengés és szökőár károsultjai számára Ito Tecuo japán nagykövetnek hétfőn Budapesten. A magyar gyártmányú instant leveseket, őszibarackkonzerveket és csokoládét tartalmazó segélycsomagot a japán hatóságok kérései alapján állították össze. Ódor Bálint hangsúlyozta, hogy figyelmességként igyekeztek olyan élelmiszereket válogatni a segélyszállítmányba, amelyeket tudomásuk szerint a japánok különösen kedvelnek, ezért került a csomagba például több raklapnyi csokoládés almaszirom is.
2011.03.28. 13:30
 
 
Áprilisban demonstrálnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók
Április 9-étől demonstrációsorozatot tartanak hivatásuk és szerzett jogaik védelmében a fegyveres és rendvédelmi dolgozók érdekvédelmi szövetségei, szakszervezetei - közölte Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke. A demonstrációsorozatot addig folytatják, amíg a szervezetek vezetői meg nem állapodnak a kormánnyal - tette hozzá. Tájékoztatása szerint a fő demonstrációt április 16-án tartják, a hivatásos és nyugállományú börtönőrök, katonák, nemzetbiztonsági és polgári védelmi dolgozók, rendőrök, tűzoltók és vámosok a Hősök teréről a Parlament elé fognak vonulni, ahonnan addig nem távoznak, amíg a demonstrációs bizottság meg nem egyezik a kormánnyal.
2011.03.28. 13:20
 
 
Elfogták a több tucatnyi Suzukit feltörő fiatalokat
A rendőrség egy nap alatt elfogta azt a két fiatalt, aki szombatra virradó éjszaka több tucat autót tört fel Budapesten, a XX. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn a rendőrségi honlapon. A XX-XXIII. kerületi kapitányság rongálás és lopás miatt indított eljárást a két elkövető ellen. A 20 éves gyáli férfi és a 18 éves gyáli nő bűncselekményekkel kapcsolatos elszámoltatása - őrizetbe vételük mellett - folyamatban van - olvasható a police.hu oldalon. A közlemény szerint 36 Suzuki típusú személygépkocsit rongáltak meg, és törtek fel ismeretlenek Pesterzsébeten.
2011.03.28. 13:10
 
 
Schmitt: egész Európa küzd a családok válságával, a csökkenő születésszámmal
Egész Európa küzd az elöregedéssel, a családok válságával, a csökkenő születésszámmal - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn, A munka és a családi élet összeegyeztetésének hatása a demográfiai folyamatokra című szakértői konferencián Budapesten. Fogy a magyar, fogynak az európai nemzetek - fogalmazott az államfő. Hangsúlyozta: bízik benne, hogy a magyar uniós elnökség munkája eredményeként a hét végére sikerül elfogadtatni az úgynevezett Trió+1 nyilatkozatot, amelyben a soros elnökség egymást követő országai hitet tesznek a gyermekvállalás, a munka és a család összehangolásának támogatása mellett.
2011.03.28. 13:00
 
 
Emelkedik a benzin ára, a gázolajé csökken
Növeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a gázolajét ugyanennyivel csökkenti - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. A mostani emeléssel a benzin átlagára 376-377 forintra nő, míg a gázolajé 375 forintra csökken. A Mol egy hete nem változtatott az üzemanyagok nagykereskedelmi árán. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.03.28. 12:40
 
 
A pusztító földrengés halottainak száma már csaknem 11 ezer
A Japánban március 11-én pusztító földregés és szökőár halálos áldozatainak száma 10 872, emellett 16 244 embert még mindig eltűntként tartanak számon a japán rendőrség legfrissebb, hétfőn közölt adatai szerint. A második világháború utáni legsúlyosabb japán válság következtében 240 ezer ember talált menedéket a kialakított 1900 központban. Összesen 18 ezer ház dőlt romba és 130 ezer épület szenvedett károkat, főként a tengerparti zónákban. A legtöbb halálos áldozat Mijagi prefektúrában volt, az új adatok szerint 6627, Ivate prefektúrában 3213-an haltak meg, Míg prefektúra veszteséglistája 974 halott.
2011.03.28. 12:30
 
 
A hetvenes, nyolcvanas éveink a legboldogabbak
A köznapi hiedelemmel szemben nem hogy nem érnek véget "legjobb éveink" a fiatalság elmúlásával, éppenséggel az idősebb korban egyre növekszik a megelégedettség és az optimizmus - idézte hétfőn tanulmányok megállapítását a The Daily Telegraph. Pszichológusok úgy vélik, hogy idősebb korban jobban megválogatjuk, mivel és hogyan töltjük el időnket, többet fordítunk olyan dolgokra, amelyeket kedvelünk, és könnyebben zárunk ki nemszeretem dolgokat életünkből.
2011.03.28. 11:50
 
 
Dzsúdós doppingügy: Bécsben ellenőrizteti a B mintát Ungvári Attila
Egy bécsi laborban végezteti el a B próbát Ungvári Attila, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát szolgáltatott a februári cselgáncs Hungária Kupán. Az Európa-bajnoki harmadik ceglédi dzsúdós hétfőn Tiszeker Ágnessel, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetőjével együtt utazott az osztrák fővárosba. "Ilyenkor a sportoló jelen lehet a minta kinyitásánál, ellenőrizheti annak sértetlenségét" - tájékoztatta az MTI-t Nagy György, a magyar szövetség (MJSZ) főtitkára. "A berendezés 24 óra alatt végzi el az elemzést, az érintett versenyzőnek joga van figyelni a folyamatot, Tiszeker doktornő egyszer látott egy orosz sportolót, aki ott aludt a vizsgálat helyszínén. A B próba eredményét tíz nap múlva kapjuk meg."
2011.03.28. 11:10
 
 
A magyarok 43 százalékának nincs megtakarítása
A magyarok 43 százaléka nem rendelkezik semmilyen megtakarítással, és ezt csaknem 90 százalékban az anyagi erőforrások hiányával indokolják - derül ki a BellResearch-nek az Aegon Magyarország megbízásából készült kutatásból. Az Aegon közleménye szerint bár a 35-49 éves magyar lakosság egyre nagyobb hányadát foglalkoztatja, hogy miből fog megélni idősebb korában, mégis kevesen tesznek félre. Az elégtelen jövedelem mellett a pénzügyi szolgáltatókkal és a politikával szembeni bizalmatlanság is szerepet játszik abban, hogy nem spórolnak a magyarok.
2011.03.28. 10:30
 
 
Lázár János: készül az Ab-val kapcsolatos javaslat az alkotmánytervezethez
Az Alkotmánybíróság hatáskörével kapcsolatos módosító indítvány készül az alkotmánytervezethez - közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában. A módosító indítvány tartalma délután kiderül - mondta Lázár János, aki konkrétumokat nem árult el. Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy "létezhet olyan gazdasági szituáció, amikor (...) az ország gazdasági helyzete összefüggésbe hozható a költségvetéssel kapcsolatos alkotmánybírósági felülbírálatokkal, ennek a helyzetnek az elmúlása esetén semmi akadálya annak, hogy az Alkotmánybíróság ezeket a jogköröket újra gyakorolja".
2011.03.28. 10:30
 
 
Az államfő az Alkotmánybíróság elnökével egyeztet az új alkotmányról
A formálódó új alkotmányról egyeztet hétfő délután Schmitt Pál államfő az Alkotmánybíróság elnökével, Paczolay Péterrel a Sándor-palotában - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t. A köztársasági elnök február közepén konzultált a parlamenti pártok képviselőivel az alkotmányozásról, majd február 23-án Orbán Viktor miniszterelnökkel is tárgyalt a témában.
2011.03.28. 10:30
 
 
Páros eutanáziát hajtottak végre Belgiumban
Páros eutanáziát hajtottak végre Belgiumban egy idős, gyógyíthatatlanul beteg házaspáron, akiket kívánságuknak megfelelően egyszerre segítettek a halálba - jelentette a La Libre Belgique című belga napilap hétfőn. Ez volt az első példa az országban a "kegyes halál" kettős alkalmazására. A 78 éves asszony és 83 éves férje egy Gent melletti településen, Meerbekében lakott, viszonylag elszigetelten, gyermekük nem volt. A férfi gyógyíthatatlan rákban szenvedett, a betegség utolsó fázisában. Neje az újság fogalmazása szerint "az öregséggel összefüggő, gyógyíthatatlan és fájdalmas" betegségekkel küzdött, továbbá arra is hivatkozott, hogy életét nem tudja elképzelni a férje nélkül.
2011.03.28. 10:00
 
VV Szandikát megfenyegették!
Méghozzá nem is akárhogyan. A titkos hódoló levélben közölte, hogy szerelmes a lányba, és hogy csalódott benne azért, mert összejött mostani párjával, Gottival - tudta meg a Stop.hu
2011.03.28. 09:46
 
VV Alekosz szexelni fog?
Úgy néz ki, hogy a kitartó udvarlás végre meghozza a gyümölcsét a Való Világ csődörének. Éva bevallotta az igazmondó hintában, hogy ha nem lenne barátja, lehet hogy lefeküdne a Görög Hőssel.
2011.03.28. 09:21
 
BUX: -0,40 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 91,90 pontos csökkenéssel, 22.938,48 ponton nyitott hétfőn. A legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest 0,40 százalékkal gyengült.
2011.03.28. 09:20
 
 
Drágább lesz több gyógyszer
Áprilistól jelentősen drágul számos úgynevezett kombinációs készítmény, döntően vérnyomáscsökkentő, mert az Országos Egészségbiztosítási Pénztár mérsékli a tb-támogatásukat. A Magyar Nemzet hétfői számában megjelent cikkben magyarázatul hozzáfűzi: a kombinációs készítmények olyan medicinák, amelyek egy tablettában két különféle hatóanyagot tartalmaznak. Így elegendő két gyógyszer helyett egy tablettát bevenni. Áprilistól több száz ilyen termék támogatása csökken - olvasható a lapban -, mert a felülvizsgálat során indokolatlannak találták azt, hogy összegszerűen több támogatást kapnak ezek a szerek, mint amennyit a két hatóanyagot külön-külön tartalmazó gyógyszer együttesen.
2011.03.28. 09:10
 
 
Fekete ribizli: enyhíti az asztmás rohamokat
A friss zöldség és gyümölcs különféle alkotórészeivel képes erősíteni a szervezet öngyógyító mechanizmusát.
2011.03.28. 09:04
 
 
Gázkitörés történt egy kínai bányában, nyolcan meghaltak
Nyolc munkás meghalt, hárman pedig megsérültek egy gázkitörésben egy dél-kínai szénbányában hétfőn. A baleset hajnali fél négykor történt Kujcsou tartományban, 95 vájár tartózkodott a föld alatt. Nyolcvannégy bányásznak sikerült kimenekülnie, vagy kimentették őket. A bánya éppen fejlesztés alatt áll: 60 ezer tonnáról 300 ezer tonnára akarják kibővíteni éves kapacitását. A baleset oka egyelőre tisztázatlan.
2011.03.28. 08:50
 
 
Letterman, Fey és a South Park a vígjáték műfaj legjobbjai
David Letterman műsorvezetőnek, Tina Fey színésznőnek és a South Park televíziós filmsorozatnak ítélték oda mások között a vígjáték műfajában idén először kiosztott Comedy Awards-ot. A New York-i Comedy Central színházban szombat este tartott díjátadón a legjobb televíziós férfi főszereplőnek járó díjat Alec Baldwin vehette át A stúdió című sorozatban nyújtott alakításáért, míg a legjobb férfi filmkomédiásnak Zach Galifianakist ítélték a Gyógyír vacsorában játszott szerepében. A legjobb női főszereplőnek televízióban Kristen Wiiget találta a zsűri az NBC több mint 35 éve futó Saturday Night Live című varietéműsorában, a film kategóriában pedig Tina Feyt a Párterápia című amerikai akcióvígjátékban.
2011.03.28. 07:50
 
 
Az anyaegyesület finanszírozhatja az Fradit
A Nemzeti Sport információi szerint április elsejétől már ismét az anyaegyesület finanszírozhatja a Fradit. A lap a hétfői számában azt írja, hogy a március 31-én távozó Berki Krisztián utódját a vezérigazgatói poszton a legnagyobb titokban kezelik, és senki nem volt hajlandó megerősíteni, hogy az utód Orosz Pál volt kommunikációs igazgató lesz.
2011.03.28. 07:40
 
 
Ülést tart a monetáris tanács
Az elemzők egységes véleménye szerint az új összetételű tanács nem változtat a 6 százalékos jegybanki alapkamaton a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának hétfői ülésén. A jelenlegi összetételben első kamatdöntő ülését tartja hétfőn a monetáris tanács. Márciustól a korábbi négy külsős tag helyébe újat választott a parlament, közülük Bártfai-Mager Andrea, Cinkotai János és Gerhardt Ferenc már hétfőn részt vesz a testület munkájában, Kocziszky György április 5-e után. Az MNB elnöke és két alelnöke továbbra is a tanács tagja marad.
2011.03.28. 07:20
 
 
A nemzeti konzultáció eredményét ismerteti ma a kormányfő
Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődik ma a Ház plenáris ülése, a miniszterelnök a nemzeti konzultáció eredményéről számol be. A képviselők az interpellációs blokk után az alkotmányjavaslatok részletes vitára bocsátásáról döntenek. A kormányfő beszédében az állampolgároktól visszaérkezett mintegy 920 ezer kérdőív alapján tesz javaslatokat a készülő alkotmány szövegéhez. Orbán Viktor szombaton úgy nyilatkozott, várhatóan kevesebb mint tíz ilyen indítványról szól majd. Ezek között említette a ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztés javaslatba emelését, de arra is utalt, hogy van egy-két olyan pont, amelyeket az állampolgárok tanácsára javasol kivenni a tervezett szövegből.
2011.03.28. 07:20
 
 
Átadták a Kállai Ferenc-életműdíjakat
Első alkalommal ítélték oda a Kállai Ferenc-életműdíjat: az elismeréssel Avar István színművészt és Breuer Ottó nyugalmazott főügyelőt tüntették ki a Magyar Színházban a színházi világnapon. A Magyar Színház tájékoztatása szerint a díjátadót vasárnap a My Fair Lady című előadás után tartották. A teátrum közlése szerint a tavaly nyáron, 85 éves korában elhunyt Kállai Ferenc végrendeletében egy alapítvány létrehozásáról rendelkezett, melyet özvegye segítségével sikerült életre hívni.
2011.03.27. 22:10
 
 
Romagyilkosságok: egy hónapon át tervezték a galgagyörki támadást
Az ügyészségi vádirat szerint egy hónapon át tervezték a galgagyörki támadást azok a férfiak, akiket hat ember megölésével vádolva állítottak a Pest Megyei Bíróság elé pénteken. A Pest megyei település sértettjei a televíziós híradásokból értesültek a büntetőper kezdetéről, és polgárjogi kerestet kívánnak benyújtani a vádlottak ellen, de félnek, hogy bosszút állhatnak rajtuk. Az MTI tudósítója vasárnap az ügyészség által közölt vádiratban foglalt támadási helyszíneken a sértettekkel beszélve azt tapasztalta, két és fél évvel a fegyveres lövöldözés után még mindig félnek, és az akkori támadás nyomait még ma is viselik a Dózsa György úti lakóházak.
2011.03.27. 22:10
 
 
Átveszi a NATO a líbiai műveletek irányítását
Megállapodtak vasárnap este a NATO-országok abban, hogy az atlanti szervezet fog irányítani minden olyan líbiai katonai műveletet, amely az ENSZ Biztonsági Tanácsa 1973. számú határozatának végrehajtására irányul. A tagállamok brüsszeli NATO-nagykövetei kormányaik nevében lényegében arról döntöttek, hogy az atlanti szövetség átveszi az irányítást az Egyesült Államoktól a líbiai polgári lakosság védelmét célzó légi tevékenység felett is. Arról már korábban egyetértésre jutottak, hogy a NATO fog gondoskodni a líbiai légtérben az ENSZ BT által elrendelt repülési tilalom érvényesítéséről, valamint szerepet vállal a Líbiával szembeni fegyverszállítási embargó kikényszerítésében, tengeri ellenőrzés révén.
2011.03.27. 21:50
 
 
Labdarúgó Ligakupa, elődöntő: idegenben szerzett előnyt a Debrecen
A címvédő Debrecen 2-0-ra nyert Szombathelyen a labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén. Szombaton játszották: ZTE FC-Paksi FC 1-2. A visszavágókat jövő szerdán rendezik.
2011.03.27. 21:40
 
 
Férfi kézilabda BL, nyolcaddöntő: hétgólos veszprémi vereség Barcelonában
Hétgólos hátrányba került az MKB Veszprém a Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén, vasárnap. Az első félidő elején a hazaiak, aztán a vendégek vezettek egy-két góllal, ám a szünet előtt újból a katalán gárdánál volt a minimális előny. A második játékrészben egyértelmű fölényben játszott a Barcelona, és - noha a veszprémi Peric remekül védett - végül jó hajrával 28-21-re győzött. A visszavágót jövő szombaton rendezik a Veszprém Arénában. A jegyek már hetekkel korábban elkeltek.
2011.03.27. 21:40
 
Az MKP elítélte Esterházy János kassai mellszobrának megrongálását
Elítélte Esterházy János kassai mellszobrának megrongálását a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP). "A Magyar Koalíció Pártja mélységesen elítéli Esterházy János közelmúltban felavatott kassai mellszobrának megrongálását, amelyet ismeretlen elkövető piros festékkel öntött le. Véleményünk szerint az ilyen vandalizmust az a történelemferdítő nacionalizmus eredményezi, amelyet ma Szlovákiában sokan hirdetnek" - olvasható az MKP közleményében, amelyet Dunajsky Éva, a párt szóvivője juttatott el az MTI pozsonyi irodájába. Az MKP szerint "ez a fajta hozzáállás gátolja a szlovák-magyar megbékélést és a közös utak keresését".
2011.03.27. 21:30
 
 
Papcsák Ferenc: nem járok luxusautóval
Papcsák Ferenc fideszes országgyűlési képviselő, Zugló polgármestere cáfolta azokat a médiában megjelent állításokat, ami szerint luxuskategóriájú autóval járna. A fideszes politikus az MTI-vel vasárnap azt közölte: visszautasítja az Egyenlítő televízió mögött álló szocialisták újabb, ellene indított hazugságáradatát és rágalomhadjáratát. Az egyenlítő.blog korábban azt írta, hogy Papcsák egy 431 lóerős luxusautót használ (egy Chrysler 300C SRT8-as gépkocsit) melynek a listaára 22 millió forint felett van. Papcsák azt közölte, a szocialisták most az ügyvédi irodája tulajdonában lévő, általa használt személygépkocsival kapcsolatban közölnek óriási hazugságokat.
2011.03.27. 21:10
 
 
Győzelmet arattak a Zöldek a németországi tartományi parlamenti választásokon
Történelmi győzelmet arattak a Zöldek a vasárnapi németországi tartományi parlamenti választásokon. Az első értékelések szerint mindenekelőtt a japán atomkatasztrófa hatására, illetve a németországi atomerőművek jövőjéről ennek kapcsán kibontakozott vita nyomán a környezetvédők több mint kétszeresét szerezték meg korábbi szavazataiknak mind Baden-Württemberg, mind Rajna-Pfalz tartományban. A két délnyugati tartományban tartott párhuzamos szavazás fő vesztesei a liberálisok. A szabad demokrata FDP a legelső részeredmények szerint egyértelműen kiesett a rajna-pfalzi parlamentből, és a baden-württembergibe is csak egy hajszállal jutott be, ráadásul a végeredmény alapján ez még módosulhat.
2011.03.27. 21:10
 
Baloldali győzelem a francia helyhatósági választásokon
Az ellenzéki szocialisták nyerték meg vasárnap Franciaországban a rekordérdektelenség mellett lezajlott részleges helyhatósági választásokat: a franciáknak alig 44 százaléka járult a második fordulóban az urnákhoz, hogy újraválassza a megyei tanácsok tagjainak mintegy felét. A szavazatok közel hetven százalékos feldolgozottsága alapján az ellenzéki Szocialista Párt (PS) valamivel több, mint 35 százalékkal végzett az élen. A kormányzó jobbközép Népi Mozgalom Uniója (UMP) 19 százalékot, míg a szélsőjobboldali Nemzeti Front (FN) a szavazatok 10 százalékát szerezte meg - közölte a belügyminisztérium. A francia megyék közül eddig 58-ban a baloldal volt többségben, a többi 42-öt a jobboldal irányította.
2011.03.27. 20:50
 
 
Újra férjhez ment Reese Witherspoon
Másodszor is férjhez ment Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznő, Jim Toth hollywoodi művészügynökkel szombaton tartották esküvőjüket. Mint a színésznő szóvivője a People.com társasági hírportálnak elmondta, a menyegzőt a színésznő kaliforniai birtokán szűk körben tartották meg. Olyan világhírességek vettek részt, mint Renee Zellweger, Robert Downey Jr, Salma Hajek, vagy Tobey Maguire. A 34 éves színésznő több mint egy éve volt együtt a sztárügynökkel, decemberben jegyezték el egymást. Korábban Ryan Phillippe színész felesége volt, később közel három évig tartó kapcsolat fűzte kollégájához, Jake Gyllenhaalhoz. Házasságából egy 11 éves kislánya és egy 7 éves kisfia van.
2011.03.27. 20:40
 
 
A líbiai felkelők gyorsan törnek előre, elfoglaltak három várost
A líbiai felkelők rendkívül gyorsan törtek előre: vasárnap bevették Rasz Lanuf városát, majd a még nyugatabbra lévő Ben Dzsávádot is. Előzőleg elérték el-Ukeilát, az utolsó várost a nyugatabbra fekvő, stratégiai jelentőségű Rasz Lanuf olajkikötő felé vezető úton - jelentette az AFP francia hírügynökség helyszínen tartózkodó tudósítója és az al-Dzsazíra arab hírtelevízió. El-Ukeila mintegy 110 kilométerre nyugatra fekszik Adzsdábíja városától, ahonnan a felkelők szombaton kiszorították Moammer Kadhafi erőit. Közben sikerült ellenőrzésük alá vonni az Adzsdábíja és el-Ukeila között fekvő Brega városát is, amely egy héten át a kormányerők kezén volt: a város fontos olajterminál.
2011.03.27. 19:40
 
 
NBA: a Dallas folytatta győzelmi szériáját
Sorozatban harmadszor is győzni tudott a Dallas Mavericks, amely a Utah Jazzre vendégként mért 17 pontos vereséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Utah Jazz-Dallas Mavericks 77-94, Atlanta Hawks-New Jersey Nets 98-87, Charlotte Bobcats-New York Knicks 114-106, Detroit Pistons-Indiana Pacers 100-88, Milwaukee Bucks-Chicago Bulls 87-95, Los Angeles Clippers-Toronto Raptors 94-90.
2011.03.27. 19:20
 
 
Nem lesz 3D-s kamera a következő Mars-járón
Leállította az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) annak a 3D-s kamerának a kidolgozását, amelyet James Cameron, az Avatar rendezője segítségével akartak elkészíteni a következő Mars-járó számára. A NASA azzal indokolta lépését, nem lesz elegendő idő arra, hogy felbocsátása előtt alaposan kipróbálják az új űreszközt. Cameron tavaly állhatatosan kilincselt a NASA-nál azért, hogy élesszék fel azt a tervet, amelynek megvalósításával a Curiosity Mars-járót "jobban látó szemekkel" szerelnék fel, és már mérnökökkel dolgozott a kamera megalkotásán. John Gotzinger, a projekt kutatója elmondta, a Curiosity jelenlegi kamerája elég nagy felbontású ahhoz, hogy jól ellássa feladatát.
2011.03.27. 19:20
 
Szabad Sajtó Díjban részesült Markó Béla
Szabad Sajtó Díjban részesült Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt elnöke, aki a hétvégén Marosvásárhelyen vehette át a kitüntetést. A díjat Földes György, a magyarországi Szabad Sajtó Alapítvány elnöke adta át egy rendezvény keretében. A rangos kitüntetést 1994. óta minden évben azoknak a közéleti személyiségeknek adják, akik munkásságuk révén jelentősen hozzájárultak a vélemény- és sajtószabadság fenntartásához, kiteljesítéséhez. Az RMDSZ volt elnöke mellett az idén Martin Schultz, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának német vezetője is Szabad Sajtó Díjban részesült.
2011.03.27. 18:50
 
A hatos lottó 12. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták: Nyerőszámok: 7, 10, 17, 21, 29, 33. Nyeremények: 6 találatos szelvény 2 darab, nyereménye 100.044.025 forint;5 találatos szelvény 140 darab, nyereménye 104.845 forint;4 találatos szelvény 4 469 darab, nyereménye 3.285 forint;3 találatos szelvény 54 649 darab, nyereménye 940 forint.
2011.03.27. 18:10
 
 
Téves bejelentés a Fukusima-1 atomerőmű megnőtt radioaktivitási szintjéről
Japán illetékesek szerint téves az a néhány órával korábbi bejelentés, miszerint a sérült Fukusima-1 atomerőműben hirtelen nagyon megugrott a radioaktivitás szintje, s az egyik reaktorblokkban a víz radioaktivitása tízmilliószorosa volt a szokásos normális szintnek. Helyi idő szerint vasárnap éjszaka az erőmű üzemeltetői közölték: bár a kettes reaktorblokk turbinacsarnokának alsó részében lévő víz radioaktív, a kiugróan magas érték pontatlan. "Ez a szám nem hiteles" - mondta a tokiói elektromos művek szóvivője. "Nagyon sajnáljuk" - tette hozzá. Mint közölte, újabb mintát vesznek, hogy megismerjék a pontos értéket, de azt egyelőre nem tudja megmondani, ezt mikor tudják nyilvánosságra hozni.
2011.03.27. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352[1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista