2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A kormányerők visszafoglaltak egy stratégiai kikötővárost
A Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők visszafoglalták szerda délelőtt Rász-el-Unúfot, a líbiai kőolajexportban is jelentős szerepet játszó, stratégiai fontosságú kikötővárost - közölték helyszíni forrásból. Helyszíni jelentések szerint a lázadók ismét visszavonultak a városból az onnan 130 kilométernyire keletre fekvő Brega felé. A felkelők soraiban harcoló egyik fegyveres elmondta, hogy a kormányerők rakétatüzet zúdítottak állásaikra, ezért kénytelenek voltak visszavonulni.
2011.03.30. 15:00
 
 
LMP: a tervezet az esélymegvonás alkotmánya
Az LMP álláspontja szerint a Fidesz által kidolgozott alaptörvény-javaslat jelenlegi formájában az esélymegvonás alkotmánya - mondta szerdai, Vágó Gáborral közösen tartott sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor. Az LMP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője azzal indokolt: meglátásuk szerint a tervezet elveszi a demokratikus megújulás, illetve a gazdasági kilábalás esélyét, nem engedi, hogy egy későbbi kabinet a Fidesz elképzeléseitől eltérő gazdaságpolitikát folytasson, és "bebetonozza a Fidesz szegényellenes és esélymegvonó gazdaság-, illetve társadalompolitikáját".
2011.03.30. 14:50
 
 
Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt a NOB-elnöknél járt
Magyarország készülő új alkotmányában a magyar sport érdekeinek érvényesítéséért rögzíteni kívánják az Olimpiai Charta alapelvét is, mely így szól: a sport alapvető emberi jog - hangzott el azon a lausanne-i megbeszélésen, amelyet Jacques Rogge-gal, a NOB elnökével folytatott Schmitt Pál, Czene Attila és Borkai Zsolt. Schmitt köztársasági elnök mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) örökös tiszteletbeli elnöke tett hivatalos látogatást a NOB első számú vezetőjénél Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára és Borkai Zsolt, a MOB új elnöke társaságában, akiket ezúttal mutatott be Rogge-nak.
2011.03.30. 14:40
 
 
Több mint 42 ezren hívták eddig a 1749-es adományvonalat
Több mint 42 és fél ezren hívták eddig a 1749-es adományvonalat a japán földrengés károsultjainak megsegítésére. A segélyvonal március 23-tól hívható, az első öt napban 8 millió 510 ezer 200 forint gyűlt össze a 42 ezer 551 hívásnak köszönhetően. Az adományt egy japán iskola újjáépítésére fordítják. Az Ökumenikus Segélyszervezet a beérkező támogatások teljes összegét megkapja, a telekommunikációs szolgáltatók semmilyen külön díjat nem számolnak fel az sms-ek, illetve hívások után - közölte a segélyszervezet szerdán az MTI-vel.
2011.03.30. 14:20
 
 
FTC: adásvételi szándéknyilatkozat az anyaegyesület és McCabe között
A Ferencvárosi Torna Club az FTC Zrt. és hozzá kapcsolódó Üllői úti ingatlanok megvásárlására vonatkozó közös adásvételi szándéknyilatkozatot írt alá a Kevin McCabe angol tulajdonoshoz kapcsolódó cégcsoporttal. Az anyaegyesület szerdai közleménye szerint a végleges adásvételi szerződés aláírását megelőzi egy három évre visszamenő, teljes körű gazdasági és jogi tényfeltárás. A labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság operatív vezetését az igazgatóság megválasztásán keresztül az FTC vette át.
2011.03.30. 14:00
 
 
ÁNTSZ: Magyarországon nem kell aggódni a radioaktív szennyezés miatt
Turai István, az Országos Frédéric Joliot-Curie Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet (OSSKI) megbízott főigazgató főorvosa szerint Magyarországon teljesen indokolatlan az aggodalom a Fukusimából kibocsátott radioaktív szennyezés miatt. A főorvos - aki egyben a WHO Sugáregészségügyi Együttműködő Intézet vezetője is - nyílt levelét szerdán juttatta el az MTI-hez az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Turai István ebben hangsúlyozta: a földrengésben megsérült fukusimai atomerőművek által okozott radioaktív szennyezés egészségre ártalmas mennyiségben még a Japánnal szomszédos Koreáig sem fog eljutni a levegővel.
2011.03.30. 13:00
 
A románok fele rossz dolognak tartja a romániai magyarok kettős állampolgárságát
A románok 50 százaléka nem nézi jó szemmel a romániai magyarok kettős (román és magyar) állampolgárságát - derül ki a kolozsvári IRES közvélemény-kutató intézet felméréséből. A Krónika című kolozsvári napilap szerdai számában ismerteti a felmérés adatait. Az országos közvélemény-kutatás március közepén 1177 nagykorú személy telefonos megkérdezésével készült. Ezek szerint a romániai magyarok magyar állampolgárság-szerzési lehetőségéről a válaszadók 9 százaléka nagyon jó, 38 százaléka pedig jó véleménnyel van. Ugyanakkor 33 százalék rossznak, 17 százalék nagyon rossznak tartja azt, három százalék pedig vagy nem válaszolt, vagy a "nem tudom" válaszlehetőséget jelölte be.
2011.03.30. 12:50
 
 
Primera División: a bíróság nem engedélyezte a sztrájkot
Az illetékes madridi bíróság szerdán elutasította a profi liga (LFP) sztrájkfenyegetését, melynek nyomán elmaradt volna a hétvégi forduló több mérkőzése is a spanyol labdarúgás élvonalában. A profi klubok érdekképviseleti szerve jó ideje kifogásolja, hogy a kormányzat az ő beleegyezése nélkül készül a futballt érintő, főleg a mérkőzések televíziós közvetítésével és a sportfogadással kapcsolatos törvény módosítására. Az LFP többségi álláspontja az, hogy változzon meg az eddigi rendszer, vagyis ne legyen kötelező minden játéknapon egy bajnoki mérkőzés ingyenes közvetítése, azaz a liga pénzt akar látni az összes tévés meccs után.
2011.03.30. 12:50
 
 
Feloszlott a mianmari katonai junta
Hivatalosan is feloszlott Mianmarban az ország feletti hatalmat eddig gyakorló katonai junta, miután Thein Szein volt kormányfőt szerdán Najpjidóban ünnepélyesen beiktatták elnöki hivatalába - jelentette az állami televízió. A 65 éves politikust a 2008-ban kiadott, a "fegyelmezett demokráciát" megteremtő alkotmány talaján a tavaly novemberi választásokat követően összeült új parlament februárban választotta meg az ország elnökének. A mianmari vezetés összetétele azonban a korábbi évekhez képest nem sokat változott, tekintettel arra, hogy a törvényhozásban a mandátumok többségét a junta által létrehozott párt, a Szövetségi Szolidaritás és Fejlődés Pártja (USDP) szerezte meg.
2011.03.30. 12:40
 
 
MSZP: a kormány védje meg a devizahiteleseket
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy tegyen azonnali és határozott, érdemi lépéseket a devizahiteles családok megmentéséért, valamint a tömeges hitelbedőlések elkerülése érdekében hagyjon fel eddigi "hitelrontó" politikájával, és egy, a Bajnai-kormányéhoz hasonló felelős gazdasági kormányzással stabilizálja a forint árfolyamát. Katona Tamás, az MSZP elnökségi tagja közleményében azt írja, a Fidesz-KDNP tavaly nyár óta ígéri, hogy kisegíti a miatta bajba került, devizában eladósodott másfél millió családot. A kormány "semmittevésének egyenes következményeként mára rekord-népszerűtlenségnek örvend a hitelesek körében" - fogalmaz a politikus.
2011.03.30. 12:30
 
 
Elküldte első felvételeit a Merkúrról a Messenger űrszonda
Elküldte első felvételeit a Merkúrról a Messenger űrszonda, a fényképek a Merkúr Déli-sarka felett készültek. A NASA tájékoztatása szerint az űrszonda kedden készítette a felvételeket, amelyek a Naphoz legközelebb keringő bolygó korábban soha nem látott részeit mutatják. Az amerikai űrkutatási hivatal már kedden ízelítőt adott a felvételekből, szerdán továbbiakat tesznek közzé. A szerkezet összesen 363 fotót készített. Az első felvétel a Merkúr Debussy-kráterét is megörökítette a déli-sarki vidék mellett.
2011.03.30. 12:20
 
A világ egyik legnagyobb gyöngye vár új gazdára
A világ egyik legnagyobb sósvízi gyöngyét kínálja dubaji ékszerárverésén a Christie's aukciósház, amely az emirátusok gyöngyhalászó múltja előtt tiszteleg az április 20-i licittel. A Christie's gyöngyök, gyémántok, drágakövek és arany ékszerek széles választékával várja az érdeklődőket. A gyöngyök rendkívüli becsben állnak Dubajban, a gyöngyhalászat ugyanis az egyik legfontosabb bevételi forrása volt a kikötővárosnak egy évszázaddal ezelőttig. A csepp alakú különlegesség, szürkés, ezüstös árnyalatú, csaknem 60 karátos. A gyöngy egy gyémántokkal díszített nyakláncon lóg függőként, értékét 250 ezer dollárra (47,3 millió forintnak megfelelő összegre) becsülik.
2011.03.30. 11:00
 
 
MNB: a Széll Kálmán Terv megvalósulása esetén a hiány középtávon 3% alatt lehet
Az MNB inflációs jelentése szerint a Széll Kálmán Terv megvalósulása esetén az államháztartási hiány középtávon 3 százalék alatt lehet. Egyenlőre azonban nem ismertek a konkrét intézkedések, ezért a szakértői stáb közvetlenül a 2012 végéig tervezett lépéseket vette figyelembe. Ennek tudatában az uniós normák szerinti államháztartási egyenleg a jegybank szerint 2011-ben 2,5 százalékos többletet, 2012-ben 3,6 százalékos hiányt mutathat a GDP-hez mérten, ha a Széll Kálmán Terv addigi tervezett lépései megvalósulnak.
2011.03.30. 10:50
 
 
A munkanélküliségi ráta nem változott a KSH korrigált adatsorában
A 2010 december-2011 február közötti időszakban a 15-74 éves foglalkoztatottak létszáma 3 millió 743 ezer fő volt, 0,5 százalékkal több az előző év azonos időszakinál, a munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest 1,8 százalékkal, 487 ezer főre nőtt, a munkanélküliségi ráta 11,5 százalék volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal korrigált adatsorát. A kedden kiadott, majd később visszavont jelentéshez képest módosították egyebek között a munkanélküliek és a foglalkoztatottak számát is, az ezek alapján számolt arány azonban nem változott.
2011.03.30. 09:50
 
 
Orbán: van értelme annak, hogy polgármesterek legyenek parlamenti képviselők
Orbán Viktor szerint bár volt és van értelme annak, hogy polgármesterek parlamenti képviselők legyenek, mégis az összeférhetetlenség mellett érvel, ugyanis a 2014-től létrejövő 200 fős parlament esetében "nem ülhet bent 50-100 polgármester, mert akkor beszűkülne a politikai osztály, ami egészségtelen lenne." A miniszterelnök erről az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorának szerdai adásában beszélt. A kormányfő leszögezte: a polgármestereket az emberek választották meg, ezért "azzal vádolni őket, hogy két helyről is fizetés kapnak, szerintem egy oktondi álláspont."
2011.03.30. 09:20
 
 
Egervári szerint pontot érdemelt volna a magyar válogatott
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata megérdemelte volna az egy pontot kedden a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn, amelyet a világbajnoki ezüstérmes 5-3-ra nyert meg az Amsterdam ArenA-ban. "A pénteki összecsapáshoz képest most sokkal összeszedettebben, precízebben játszottunk, rászolgáltunk volna az egy pontra" - nyilatkozta az összecsapást követően a szakember. "Több fordulópontja is volt a mérkőzésnek, mindjárt az első félidőben is egy, amikor a játékvezető nem adta meg egy teljesen szabályos gólunkat." A tréner szerint a mérkőzést dirigáló norvég bíró nemcsak akkor döntött rosszul, amikor a 19. percben nem adta meg Dzsudzsák gólját.
2011.03.30. 09:20
 
BUX: +0,40 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 90,73 pontos emelkedéssel, 22.841,31 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,40 százalékkal erősödött.
2011.03.30. 09:10
 
 
A líbia felkelők menekülnek Brega és Rasz-el-Unúf városából
A Moammer Kadhafihoz hű kormányerők támadásai miatt a líbiai felkelők sietve hagyják el Brega és Rasz-el-Unúf városát, és kelet felé, Bengázi irányába hátrálnak - jelentették szerdán arab tévéállomások. A híradások szerint az ellentámadásba lendült hadsereg harckocsikat és tüzérséget vetett be a felkelők ellen, s ez pánikot okozott a lázadók soraiban, akik kedden gyakorlatilag nem kaptak támogatást a nyugati szövetség légierejétől. A keddi hírek még arról szóltak, hogy a lázadók elfoglalták Kadhafi szülővárosát, Szirtet, és nyomulnak nyugati irányban, Tripoli felé.
2011.03.30. 08:40
 
 
Eurovegas: májusban alapkőletétel
Májusban lesz a magyar-osztrák határ közelébe tervezett, régóta húzódó Eurovegas kaszinó- és szálloda-beruházás alapkőletétele - írja szerdai számában a Kisalföld. A lap - közelebbről meg nem határozott forrásból származó - információja szerint még abban a hónapban megkezdődnek a munkálatok, 2012 júniusában ugyanis a kaszinónak és a rendezvényközpontnak állnia kell, a 83 méter magas szállodának pedig 2013-ra kell elkészülnie. A lap szerint az építési területet átszelő Hegyeshalom-Bezenye utat a munkálatok miatt heteken belül lezárják.
2011.03.30. 08:20
 
 
Tavaszi kertészkedésre hívja a budapestieket az önkormányzat
Tavaszi családi takarítási napot, "kertészkedést" szervez a főváros szombaton a Népligetben; a délelőtt 10 órakor kezdődő akcióra mindenkit várnak a Planetáriumnál, aki egy gereblyével maga is tenni kíván a tisztább és zöldebb környezetért - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője. Szűcs Panni elmondta, a Miénk itt a park! elnevezéssel indított hagyományteremtő programon a főpolgármesteri hivatal, valamint a közműcégek munkatársai is részt vesznek. Közölte, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester, György István is gereblyét ragad, és részt vesz a főváros talán leglátogatottabb parkjának, a Népligetnek a kitakarításában.
2011.03.30. 08:20
 
 
Baltával kényszerítette anyját tévét nézni egy amerikai férfi
Baltával kényszerítette anyját egy férfi arra, hogy órákon át tévét nézzen vele az Egyesült Államokban. A 22 éves férfi floridai családi házukban parancsolta be hálószobájába 60 esztendős anyját, és nézetett vele feltehetően horrorfilmeket is horrorisztikus körülmények között: sakkban tartva a baltával. Az anya órákon át ücsörgött fiával a szobában, mígnem sikerült kimenekülnie, és telefonálnia a rendőrségnek. A tévéztető férfi Charlotte megye börtönébe került, halálos fegyverrel elkövetett támadás, személyes szabadság korlátozása mellett kábítószer birtoklásáért is felel a bíróság előtt - adta hírül az ausztráliai The Daily Telegraph című lap.
2011.03.30. 08:00
 
 
Két autó ütközött, hárman meghaltak az M6-os autópályán
Hárman meghaltak, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett az M6-os autópályán, az 50-es kilométer közelében, Iváncsa térségében szerdán hajnalban történt balesetben, amikor két autó ütközött - közölte a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint egy személykocsi - egyelőre ismeretlen okból - az autópálya Budapest felé vezető sávjában a forgalommal szemben haladt, amikor összeütközött az ott szabályosan közlekedő kisteherautóval - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.R. Szabó Ágnes szóvivő közölte: a személyautóban utazó három ember a helyszínen meghalt, holttestüket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.
2011.03.30. 07:30
 
 
Eb-selejtező: Hollandia-Magyarország: 5-3
A magyar labdarúgó-válogatott 5-3-ra kikapott kedden a világbajnoki ezüstérmes holland csapattól az Amsterdam ArenA-ban rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Az Oranje a 13. percben szerzett vezetést van Persie révén. A második félidő elején Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata fordított Rudolf és Gera találataival, erre a hazaiaktól Sneijder és van Nistelrooy válaszolt. Gera újabb góljával ugyan ismét döntetlen volt az állás, de az utolsó negyedórában a hollandok Kuyt duplájával begyűjtötték a három pontot. A magyaroknak így nem sikerült megszakítaniuk a hollandok elleni, 27 éve tartó kudarcszériát: ez volt sorozatban a hetedik meccs, amelyet a narancsmezesek nyertek meg.
2011.03.30. 07:10
 
Eb-selejtezők: török és román győzelem
A török és a román labdarúgó-válogatott egyaránt hazai pályán nyert az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján. Eredmények: A csoport: Törökország-Ausztria 2-0 (1-0), D csoport: Románia-Luxemburg 3-1 (1-1).
2011.03.29. 22:10
 
 
Londoni nyilatkozat: "elvesztette törvényességét a Kadhafi-rezsim"
Törvénytelennek nyilvánította a keddi londoni Líbia-konferencia a Kadhafi rezsimet, a résztvevők ugyanakkor leszögezték, hogy nem az ő feladatuk Líbia kormányának megválasztása. A nagyszabású rendezvényen 35 ország külügyminiszterei vettek részt, köztük Magyarország képviseletében Martonyi János. Jelen volt az ENSZ és a NATO főtitkára, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, emellett az Arab Liga és az Iszlám Országok Szervezetének delegációja. A félnapos értekezletről kedd este kiadott zárónyilatkozat szerint a részvevők egyetértésre jutottak abban, hogy Kadhafi és rezsimje "teljesen elveszítette törvényességét", és tetteiért felelősségre vonással kell számolnia.
2011.03.29. 21:50
 
Asztalitenisz Európa Liga: kikapott a női válogatott Németországban
A magyar női asztalitenisz-válogatott kedden simán kikapott Németországban az Európai Nemzetek Ligája premier divíziója elődöntőjének első mérkőzésén, Aalenben. Eredmények: Európai Nemzetek Ligája: nők, premier divízió, elődöntő, 1. mérkőzés: Németország-Magyarország 3-0.
2011.03.29. 21:40
 
Eb-selejtezők: svéd siker a magyarok csoportjában
A svéd labdarúgó-válogatott kedden hazai pályán 2-1-re nyert Moldova ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat magyar érdekeltségű csoportjában. Eredmények: E csoport: Svédország-Moldova 2-1 (1-0).
2011.03.29. 21:20
 
 
Birkózó Eb: Hatos Gábor bronzérmes
Hatos Gábor a bronzéremet nyert a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokság első, keddi napján, miután a harmadik helyért rendezett mérkőzésen legyőzte az azeri Agil Gulijevet. A tavaly vb-bronzérmes Hatos a 3. helyért rendezett összecsapást három menetben nyerte meg, sikerét elsősorban annak köszönheti, hogy fizikálisan felőrölte fiatal riválisát. A magyar birkózó a nyolcaddöntőben az osztrák Philipp Crepaz ellen "melegített be", majd a legjobb nyolc között nagy küzdelemben kikapott a világbajnok és címvédő, egyúttal későbbi győztes orosz Gyenyisz Cargustól. A vigaszágon a francia Luca Ezio Lampis-t két menetben múlta felül, így küzdhetett meg az éremért Gulijevvel.
2011.03.29. 20:40
 
Női kézilabda NB I: az FTC nyerte az utolsó alapszakaszmeccset
A Ferencváros hazai pályán négy góllal legyőzte a Vácot a női kézilabda NB I alapszakaszának utolsó, keddi mérkőzésén. A zöld-fehérek sikerükkel második helyen zártak a tabellán, így ők élvezhetik a pályaelőnyt a Debrecen elleni, két győzelemig tartó elődöntőben. A másik ágon a címvédő Győr a Váccal találkozik. Eredmény: FTC-Rail Cargo Hungaria - Syma-Vác 27-23 (11-13). A végeredmény: 1. Győri Audi ETO KC 44 pont, 2. FTC-Rail Cargo Hungaria 35, 3. DVSC-Korvex 34, 4. Syma-Vác 30, 5. Alcoa FKC-RightPhone 25, 6. Budapest Bank-Békéscsaba 25, 7. Dunaújváros-Regale Klíma 21, 8. Veszprém-Barabás 19, 9. ÉTV-Érd 16, 10. Siófok 11, 11. Újbuda 2, 12. Szekszárd 2.
2011.03.29. 20:40
 
 
Holland-magyar: fantasztikus a meccs előtti hangulat
A szurkolók karneváli hangulatot teremtettek az Amsterdam ArenA körül a 20:30 órakor kezdődő holland-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt. Az 53 ezer néző befogadására alkalmas létesítmény környékén igazi holland "partihangulat" uralkodik, nem lehet olyan szurkolót látni, akin ne lenne legalább egy narancsszínű öltözék, de sok fanatikus tetőtől talpig hódol az "Oranje-divatnak". A hollandok nem változtattak a kezdőcsapaton. Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen szurkolja végig a meccset.
2011.03.29. 20:30
 
Eb-selejtezők: kétgólos cseh siker
A cseh labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott Liechtenstein felett az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján. Eredmények: I csoport: Csehország-Liechtenstein 2-0 (1-0).
2011.03.29. 19:50
 
 
Kontaktcsoport alakult Líbia ügyében
Kontaktcsoport létrehozásáról döntöttek a kedden Londonban rendezett nagyszabású nemzetközi Líbia-konferencia részvevői. A brit külügyminisztérium szerint a csoport fő feladata a Líbiával kapcsolatos további nemzetközi erőfeszítések összehangolása lesz. A kontaktcsoport első értekezletét Katarban tartják. Több segítséget, mindenekelőtt fegyverszállításokat kért a nemzetközi közösségtől a líbiai felkelők Átmeneti Nemzeti Tanácsa a londoni konferencia idején. "Arra kérünk mindenkit, hogy segítsen, s ezen belül az egyik dolog, hogy ifjainknak adjanak jobb fegyvereket" - mondta a brit fővárosban Mahmúd Samman, a tanács szóvivője.
2011.03.29. 19:40
 
Raikkönen nyártól a NASCAR-sorozatban versenyez
Helyi lapértesülés szerint júniustól az észak-amerikai autós NASCAR-sorozatban versenyez a finn Kimi Raikkönen. A Turun Sanomat című napilap úgy tudja, hogy a Forma-1 2007-es világbajnoka az ICE1 Racing csapat alkalmazottja lesz. "Már hosszabb ideje érdeklődéssel figyelem ezt a sorozatot, és örömmel veszek részt benne" - fogalmazott kedden Raikkönnen. "Kemény és nyílt versengés." A 31 éves finn pilóta 2009 óta a rali vb-n szerepel, jelenleg egy Citroen gépkocsival.
2011.03.29. 19:20
 
 
Orbán: az már nem kérdés, hogy választójogot kapnak a határon túli magyarok
A miniszterelnök szerint ma már nem a határon túl élő magyarok választójoga a kérdés, hanem annak majdani formája. Orbán Viktor erről a TV2 Tények című műsorának kedden adott interjúban beszélt, amelyben kitért arra is, szerinte az Alkotmánybíróságnak (Ab) sokkal hasznosabbá válik a munkája azzal, hogy a törvényekről már azok elfogadása előtt véleményt mondhat majd. A miniszterelnök beszélt még a gyermekek utáni szavazati jogról, az új alkotmányt megerősítő népszavazás lehetőségéről, a médiatörvényről, az európai uniós elnökségről és a munkahelyteremtésről is.
2011.03.29. 19:00
 
 
VV Alekosz megfekteti Évát!
Úgy néz ki, hogy a kitartó udvarlás végre meghozza a gyümölcsét a Való Világ okostojásának. Éva bevallotta az igazmondó hintában, hogy ha nem lenne barátja, lehet hogy lefeküdne a görög fiúval. Alekosznak jól jött az őszinteség, azonnal akcióba lendült.
2011.03.29. 18:43
 
Schmitt Pál és Borkai Zsolt találkozója Jacques Rogge NOB-elnökkel
Látogatást tesz a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökénél, Jacques Rogge-nál szerdán Schmitt Pál államfő, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) korábbi elnöke, Borkai Zsolt, a MOB jelenlegi elnöke, Győr polgármestere, valamint Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára. A 10:15 órakor kezdődő lausanne-i találkozó célja, hogy Schmitt Pál bemutassa a nemzetközi ötkarikás mozgalom vezetőjének a magyar tagszervezet új elnökét. A felek tárgyalnak egymással a NOB és a MOB közötti kapcsolatok fejlesztéséről és erősítéséről, valamint az idei pályázati rendszerek lehetőségeiről.
2011.03.29. 18:40
 
 
Ausztrál Nagydíj: nem fellebbez a Sauber a kizárások miatt
A Forma-1-es Sauber csapat nem fellebbez a vasárnapi idénynyitó Ausztrál Nagydíjon történt kizárások miatt - döntött kedden a svájci székhelyű istálló. "Hibát követtünk el, igyekszünk, hogy a jövőben nem forduljon elő hasonló eset" - írta közleményében James Key technikai igazgató. A címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) győzelmével zárult viadal után tartott technikai ellenőrzés során kiderült, hogy a két Sauber gépkocsin a hátsó szárnyak egyik eleme szabálytalan volt, ezért a mexikói Sergio Perezt, illetve Kobajasi Kamuit diszkvalifikálták. Eredetileg Perezt a hetedik, míg japán csapattársát a nyolcadik helyen intették le Melbourne-ben.
2011.03.29. 18:10
 
BUX: -0,44 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 99,59 pontos, 0,44 százalékos csökkenéssel, 22.750,58 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,21 százalékkal 23.600 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,25 százalékkal 5.550 forintra csökkent.
2011.03.29. 17:30
 
 
Birkózó Eb: Hatos a bronzéremért birkózhat
Hatos Gábor a bronzéremért birkózhat a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokság első, keddi napján. A vb-bronzérmes magyart a negyeddöntőben legyőző, világbajnok és címvédő orosz Gyenyisz Cargus bejutott a fináléba, ezzel Hatos a vigaszágra került, ahol két menetben, viszonylag simán nyert a francia Luca Ezio Lampis ellen. Az első két percben két mögékerüléssel, míg a másodikban egy-egy mögékerüléssel és ledöntéssel diadalmaskodott 2-0-ra a magyar birkózó. Hatos a harmadik helyért az azeri Agil Gulijevvel találkozik 19:30 órakor. A nyitónap másik magyar szereplője, a 96 kilós Kiss Gergely viszont nem folytathatta szereplését, mivel nyolcaddöntős legyőzője, a moldovai Nicolai Cerban kikapott a legjobb négy között.
2011.03.29. 17:20
 
 
Film a U2 együttes elbukott riválisáról
A U2 együttessel együtt indult, de később a zenetörténet szemétdombjára került rivális rockbandának állít emléket a Killing Bono című vígjáték, amely péntektől látható Nagy-Britannia mozijaiban. A produkció Neil McCormick, a The Daily Telegraph rockkritikusának memoárkötete alapján született, de számos ponton eltér az egykori rockzenész visszaemlékezéseitől. McCormick ott volt a U2 születésénél, és részt is vett az első alakuló próbákon, de aztán fivérével Shook Up! néven saját együttest alakított. "A forgatókönyv nem követte szöveghűen a könyvet. A vígjáték bemutatóján a U2 együttes tagjai is részt vettek, és bennfentes források szerint élvezték a produkciót, valamint az abban felrajzolt korai hetvenes évek dublini miliőjét.
2011.03.29. 17:20
 
 
Batta: valóban súlyos anyagi gondokkal küzd a Zeneakadémia
Valóban súlyos anyagi gondokkal küzd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, miután finanszírozásából 228 millió forintot zárolt a fenntartó Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Egy ilyen mértékű megvonás rendkívül drámai hatású - mondta az MTI-nek Batta András, a Zeneakadémia rektora, aki szerint nem gazdálkodnak felelőtlenül, hanem egyszerűen kevés a támogatás. A Magyar Nemzet keddi számában megjelent, Csődhelyzetben van a Zeneakadémia című írás kapcsán nyilatkozva az egyetem vezetője emlékeztetett arra, hogy a szaktárca évről évre szűkítette a Zeneakadémia büdzséjét. Az intézményt 100 millió forintnyi visszafizetési kötelezettség is terheli, ami a Bartók Konzervatórium normatív támogatásából adódott. Ezekhez jött még a 228 millió forintos zárolás.
2011.03.29. 17:10
 
Tizennégy látássérült magyar versenyző a Világjátékokon
Tizennégy magyar sportoló utazik el a törökországi Antalyában vasárnap kezdődő, a látássérültek számára szervezendő, paralimpiai kvafikációs Világjátékokra. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) keddi sajtótájékoztatóján elhangzott: három cselgáncsozó, egy úszó, valamint a férfi és női csörgőlabda-válogatott képviseli az országot az eseményen, amelyet negyedszerre rendeznek meg, a magyarok pedig első alkalommal utaznak. "A Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Magyar Olimpiai Bizottság támogatása óriási segítség a számunkra, a Világjátékokra kapott 15 millió forint lehetővé tette, hogy huszonnyolc fős küldöttség utazzon Törökországba" - mondta Gömöri Zsolt, az MPB elnöke.
2011.03.29. 16:10
 
 
A KSH visszavonta a reggel közölt munkanélküliségi adatokat
Visszavonta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a reggel közölt a "Foglalkoztatottság és munkanélküliség, 2010. december-2011. február" című gyorstájékoztatót - tette közzé a statisztikai hivatal kedden délután a honlapján. A rövid közlés szerint a teljeskörűsítéshez használt népesség-előreszámító modell hibás futása miatt volt szükség az időleges visszavonásra. A gyorstájékoztatót a javított adatokkal március 30-án újból megjelenteti a KSH.
2011.03.29. 16:10
 
 
Szíriában lemondott a kormány, az államfő elfogadta
Benyújtotta lemondását a Mohammed Nadzsi el-Otari vezette szíriai kormány kedden, amit Bassár el-Aszad elnök elfogadott - jelentette a damaszkuszi állami televízió. Az "arab tavasz" szele Szíriát is elérte, a damaszkuszi kormány több hete tiltakozó megmozdulásokkal szembesül, amelyeket a biztonsági erők eddig könyörtelenül elfojtottak. Ezek voltak a legnagyobb szabású tüntetések azóta, hogy Bassár el-Aszad 2000-ben átvette az elnöki tisztséget az abban az évben elhunyt apjától, az arab országot 1970 óta irányító Háfez Asszadtól. Bassár el-Aszad több intézkedést akar életbe léptetni a rezsim megreformálása érdekében.
2011.03.29. 15:50
 
 
Újabb erős utórengés rázta meg Honsú szigetét
Újabb erős utórengés rázta meg kedden Japán katasztrófa sújtotta északkeleti részét. A Richter-skála szerint 6,4-es erősségű, helyi idő szerint este 8 óra előtt néhány perccel bekövetkezett földmozgás Tokióban is kilendítette a magasabb épületeket. Szökőárriadót nem rendeltek el a hatóságok, és egyelőre újabb áldozatokról vagy károkról sem érkezett jelentés a térségből, amelyben március 11-én hatalmas szökőár pusztított egy 9-es erősségű cunami nyomán. A kínai földrengés-megfigyelő központ közlése szerint a keddi rengés epicentruma Japán fő szigetétől, Honsútól keletre a Csendes-óceánon - Mijagi és Fukusima prefektúrák közelében - fészke pedig mintegy 20 kilométeres mélységben volt.
2011.03.29. 15:50
 
 
A Facebook is okozhat depressziót
A Facebook is okozhat depressziót - állítják befolyásos orvosok, akik szerint a közösségi portál negatív hatással lehet az önértékelési problémákkal küszködő tizenévesekre. A kutatók abban még nem értenek egyet, hogy ez a veszély az egyébként is depresszióban szenvedő gyerekeket érinti-e, vagy valóban csak a túlzott Facebook-használat idézi elő a betegséget. Az viszont már biztos, hogy orvosi szempontból új megvilágításba kerülnek a közösségi oldalak. "A Facebook miatti szorongás, az az érzés, hogy nem tudnak megfelelni a netes közösség támasztotta követelményeknek, még az osztálytársaktól való elszigetelődésnél is fájdalmasabb lehet" - mondta Gwenn O'Keeffe gyermekorvos.
2011.03.29. 15:40
 
Divízió I-es jégkorong-vb: az IIHF megértő a japánokkal
A Japán Jégkorong Szövetség erkölcsi kötelességének érezte, hogy az országot ért természeti csapás után lemondja válogatottjainak szereplését a soron következő világbajnokságokon, így az április 17-én kezdődő budapesti divízió I-es tornán. A nemzetközi szövetség (IIHF) teljes mértékben támogatja a japánokat. A távol-keleti ország szövetsége hétfőn tájékoztatta arról az IIHF-t, hogy a felnőtt férfi, az U18-as férfi és a felnőtt női válogatott nem vesz részt a soros vb-ken. A magyarokat ebből az első érinti, mivel a Papp László Arénában rendezendő viadalon a japán csapat is jégre lépett volna.
2011.03.29. 15:40
 
 
PDSZ: kössék szakmai végzettséghez vagy érettségihez a tankötelezettség korhatárát
Kössék szakmai végzettség vagy az érettségi megszerzéséhez a tankötelezettség felső korhatárát - javasolta Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke a Vége a számháborúnak! címmel meghirdetett sajtótájékoztatón kedden Budapesten. A PDSZ meglátása szerint ennek megfelelhet a kormányzat részéről a napokban megemlített 16 éves korhatár, ugyanakkor ezt csak akkor támogatják, ha eddig az életkorig szakmai végzettséget szerezhetnek a tanulók. Ha ez nem valósul meg, akkor elképzelésük szerint tovább kellene a gyermekeknek iskolába járniuk az első szakvégzettség vagy az érettségi megszerzéséig.
2011.03.29. 15:40
 
 
Réthelyi: sikeres az új minisztériumi struktúra
Nem volt egyszerű öt ágazat összevonása, de egyre sikeresebben működik az új minisztériumi struktúra - mondta el az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottsága előtt keddi budapesti meghallgatásán Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. A tárcavezető beszámolt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) által a kultúra területén az elmúlt kilenc hónapban végzett tevékenységről, és a prioritások között beszélt a magyar EU-elnökségről, amelyet sikeresnek értékelt a kultúra szempontjából.
2011.03.29. 15:30
 
Birkózó Eb: jó magyar kezdés
Jól kezdtek a magyar versenyzők a dortmundi birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján: a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában érdekelt Hatos Gábor és a 96 kg-ban szereplő Kiss Gergely is fölényes győzelmet aratott első meccsén. A világbajnoki bronzérmes Hatos az osztrák Philipp Crepaz ellen "melegített be". A szombathelyi versenyző óriási fölényben volt riválisával szemben, az első menetet 3-0-ra nyerte, majd a másodikban már nem is volt szüksége a két percre, 6-0 után véget ért a csata. A folytatásban lényegesen nehezebb feladat következik a számára, ugyanis az oroszok Európa- és világbajnokával, Gyenyisz Cargussal küzd majd meg az elődöntőért.
2011.03.29. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350[1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista