2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A NATO tovább folytatja a nyomásgyakorlást Kadhafira
A NATO mindaddig katonai nyomást gyakorol a Kadhafi-rezsimre, amíg az folytatja a polgári lakosság elleni brutális támadásokat - hangsúlyozta a külügyminiszterek berlini értekezletének líbiai vitáját lezáró, csütörtök délutáni sajtóértekezletén Anders Fogh Rasmussen főtitkár. Az elmúlt napok heves vitái és állítólagos nézeteltérései után a német fővárosban a tagországok az egységet demonstrálták, és a katonai szerepvállalás kiterjesztéséről értesülések szerint nem volt szó. A német fővárosban zajló, kétnapos tanácskozásukon a miniszterek - köztük Martonyi János - nyilatkozatot fogadtak el, felszólítva Kadhafi-erőket arra, hogy haladéktalanul szüntessék be a lakosság elleni támadásokat, illetve fenyegetéseket.
2011.04.14. 19:10
 
 
Monte-carlói tenisztorna: Federer simán nyert
A korábbi világelső svájci Roger Federer magabiztos játékkal, két szettben legyőzte a horvát Marin Cilicet a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztornán, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Eredmények, nyolcaddöntő: Federer (svájci, 2.)-Cilic (horvát, 15.) 6:4, 6:3 Gil (portugál)-Monfils (francia, 8.) 7:6 (8-6), 6:2.
2011.04.14. 18:30
 
 
Martonyi: Magyarország támogatja a külügyminiszterek líbiai nyilatkozatát
Magyarország teljes mértékben támogatja a NATO-külügyminiszterek Berlinben csütörtökön elfogadott líbiai nyilatkozatában foglaltakat. A tanácskozáson részt vevő Martonyi János külügyminiszter ezt az MTI-nek adott nyilatkozatában fejtette ki. A külügyminiszter hangsúlyozta: egyetért azzal, hogy a líbiai rezsim elleni katonai csapásokat folytatni és erősíteni kell. A líbiai válság rendezésével kapcsolatos prioritások között Martonyi János első helyen a líbiai nép védelmét említette. Az ezt célzó tevékenységet folytatni kell - szögezte le a miniszter, megemlítve azt is, hogy a líbiai rezsimnek biztosítani kell a humanitárius segélyek teljes és akadálymentes eljuttatását a lakosság számára.
2011.04.14. 18:20
 
 
A médiatanács nem járult hozzá az Axel Springer és a Ringier fúziójához
Nem adta meg hatósági hozzájárulását a médiatanács az Axel Springer és a Ringier kiadóvállalat fúziójához - közölte Kiricsi Karola, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának szóvivője a testület csütörtöki ülése után. A fúzió "egyértelműen és jelentősen" veszélyeztetné a sokszínű tájékozódás jogának érvényesülését - mondta a döntést ismertetve a szóvivő. A svájci hátterű Ringier és a német Axel Springer kiadóvállalat tranzakcióját minden más érintett közép- és kelet-európai piacon jóváhagyták a versenyhatóságok. A magyarországi versenyhivatali eljárás tavaly tavasszal indult.
2011.04.14. 18:00
 
BUX: -0,50 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 119,45 pontos, 0,50 százalékos csökkenéssel, 23.766,05 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 0,59 százalékkal 24.650 forintra nőtt, az OTP részvények ára -1,77 százalékkal 6.120 forintra esett.
2011.04.14. 17:30
 
 
Orbán: az uniós gazdasági kormányzás ügye sínen van
Az uniós gazdasági kormányzás ügye sínen van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a magyar EU-elnökség első félidejét értékelő sajtótájékoztatóján. A Magyarország által kitűzött elnökségi célok közül a gazdasági kormányzás megteremtésére irányuló hatos jogszabálycsomag elfogadtatása mellett kiemelte az európai energiastratégia kialakítását, "amivel már évek óta hiába birkózott az unió", a romastratégia megalkotását, valamint az EU-bővítés kérdését. Ez utóbbi vonatkozásban "szélviharral szemben megyünk, hiszen az unión belül a bővítési kedv, amióta az uniót ismerem, még soha nem volt olyan alacsony, mint most" - mondta.
2011.04.14. 17:20
 
 
Pasinak nehezebb, nőnek könnyebb a szakítás?
A nők kisírják, kibeszélik - a férfiak inkább hallgatnak és továbblépnek.
2011.04.14. 17:11
 
 
A nagy visszatérők mellett újoncok és elsőfilmesek Cannes-ban
Izgalmas és sokszínű versenyre lehet számítani a 64. Cannes-i Filmfesztiválon, amelynek hivatalos versenyprogramját csütörtökön hirdették ki a szervezők Párizsban: az Arany Pálmáért induló 19 film alkotói között számos visszatérő vendég - a spanyol Pedro Almodóvar, az olasz Nanni Moretti, a dán Lars Von Trier, az amerikai Terrence Malick, a finn Aki Kaurismäki vagy a belga Jean-Pierre és Luc Dardenne - mellett újoncok és két elsőfilmes rendező is helyet kapott. A világ egyik legrangosabb filmes seregszemléje Woody Allen legújabb filmjének versenyen kívüli díszbemutatójával veszi kezdetét május 11-én a francia tengerparti városban.
2011.04.14. 17:00
 
 
Hunvald: nem érte sok száz milliós kár az önkormányzatot
Továbbra is tagadta bűnösségét Hunvald György másodrendű vádlott; az erzsébetvárosi korrupciós botrány csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon arról beszélt, hogy nem érte sok száz milliós kár az önkormányzatot. Az ügyészség szerint a volt VII. kerületi szocialista polgármester sok száz milliós ingatlanpanamákban közreműködött, és több tízmilliós fiktív tanácsadói szerződések, jogellenes lakáskiutalások, kedvezményes lakáseladások, hivatali mobil használata fűződik a nevéhez. Mindezek miatt csalás, hűtlen kezelés és hivatali vesztegetés a vád.
2011.04.14. 16:50
 
 
MSZP: igazságtalan a munkanélküli ellátás időtartamának csökkentése
Az MSZP szerint igazságtalan és átgondolatlan az, ahogyan a kormány 90 napra akarja csökkenteni a munkanélküli ellátások időtartamát. Tukacs István országgyűlési képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón arra hívta fel a figyelmet, hogy a 490 ezer regisztrált munkanélküli több mint fele egy éve vagy annál hosszabb ideje hiába keres állást, az ellátási idő csökkentésével így várhatóan munkanélküliek tömegei lesznek kénytelenek három hónap után minimális összegű segélyből élni. Kormos Kata MSZP-szóvivő újból lemondásra szólította fel a nemzetgazdasági minisztert, amiért a kormány "felelőtlen politikájának következményeit ismét a szegényekkel kívánja megfizettetni".
2011.04.14. 16:50
 
 
Három vádlottat elítéltek a futball bundabotrányban
Három vádlottat három év és három év 11 hónap közötti börtönbüntetéssel sújtott a bíróság a nemzetközi futball bundabotrány kapcsán, melyet a bochumi ügyészég derített fel. A bíróság mindhárom vádlottat bűnösnek találta játékosok megvesztegetésében és mérkőzések eredményének manipulálásában. Egyes források szerint a vádlottak nagyjából 200 találkozó eredményét próbálták befolyásolni Európa-szerte, a bochumi ügyészség összesen 47 gyanús találkozót - közte négy magyar érdekeltségű összecsapást - vizsgál, és hatan ülnek a vádlottak padján.
2011.04.14. 16:40
 
 
Minden szakigazgatási szerv integrálódik a kormányhivatalokba 2013-ig
A 14, regionális kirendeltséggel bíró szakigazgatási hivatal után 2013 végéig mind a 33 szerv integrálódik a kormányhivatalokba, létrehozva a valódi egyablakos ügyintézést - mondta Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkára Debrecenben. A területi közigazgatásért és választásokért felelős politikus kifejtette: az idén január 1-jével a legnagyobb forgalmú ügyintézést lebonyolító hivatalokat "csatornázták be" a kormányhivatalokba, ezeket fogják követni többek közt a vízügyi igazgatóságok és a nemzeti parkok kirendeltségei.
2011.04.14. 16:40
 
 
Pintér Sándor: szabálysértések történtek Hajdúhadházon
Pintér Sándor belügyminiszter a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjainak hajdúhadházi járőrözésével kapcsolatban csütörtökön Gödöllőn kijelentette: meggyőződése szerint szabálysértések történtek, a magyar hatóságok ennek megfelelően járnak el. "A szabálysértéseket a magyar rendőrség és a magyar joghatóságok annak megfelelően fogják kezelni, amilyen módon megsértették a törvényt" - jelentette ki az amerikai-uniós bel- és igazságügyi miniszteri találkozó alkalmával az MTI kérdésére válaszolva. Pintér Sándor közölte: a törvényesség talaján áll és a törvények betartását kéri a magyar állampolgároktól, a rendőröktől pedig azt, hogy tartassák be azokkal, akik erre maguk nem hajlandóak.
2011.04.14. 16:20
 
 
Bajnai Gordont is meghallgatták a moszkvai ingatlanügyben
Bajnai Gordon volt kormányfőt is meghallgatta a Központi Nyomozó Főügyészség a moszkvai magyar kirendeltség eladásával kapcsolatban - közölte a volt miniszterelnök titkársága. Bajnai Gordon tanúként készségesen válaszolt minden kérdésre - olvasható a közleményben. A főügyészség azért kérte fel Bajnai Gordont, mert 2008-ban gazdasági és fejlesztési miniszterként részt vett egy dobogókői kormányülésen, ahol tájékoztatás hangzott el a képviselettel kapcsolatban.
2011.04.14. 16:20
 
 
Lehet, hogy Berlusconi nem indul újra a következő választáson
Elképzelhetőnek mondta Silvio Berlusconi olasz kormányfő, hogy nem jelölteti magát újra kormányfőnek a két év múlva esedékes parlamenti választásokon. A 74 éves politikus szerda este beszélt erről külföldi újságírókkal elköltött vacsoráján. Az elhangzottakról nagy terjedelemben számoltak be a csütörtöki olasz lapok. Berlusconi azt mondta, Angelino Alfano igazságügyi miniszter lehet az utóda a kormányzó Szabadság Népe (PdL) párt élén, és választási győzelem esetén a miniszterelnöki székben. A milliárdos médiacézár-kormányfő először beszélt az esetleges utódlásról, amióta 17 éve beszállt a politikába.
2011.04.14. 16:10
 
 
Megnyílt a RaM kulturális centrum Budapesten
Megnyílt a Radnóti Miklós nevét viselő kulturális centrum csütörtökön Budapest XIII. kerületében, a 3,5 milliárd forintos beruházást az önkormányzat finanszírozta. A felülnézetben virág alakú központban színházterem, kiállítótér, idősek klubja, a Szabó Ervin Könyvtár fiókintézménye, rekreációs központ, étterem, zöld tetőterasz és egy száz gépkocsit befogadó parkoló kapott helyet.
2011.04.14. 16:00
 
 
Az alapkamat szinten tartására számítanak az elemzők
A márciusi megugró infláció megerősítette a 6 százalékos jegybanki alapkamat tartására vonatkozó várakozásokat, a Reuters által megkérdezett elemzők mindegyike tartást vár a monetáris tanácsi hétfői ülésén, sőt többségük egész évben változatlan alapkamatra számít. Az idei év végére 14 elemző vár a jelenlegivel azonos 6 százalékos alapkamatot, hatan magasabbat, öten pedig alacsonyabb kamatszintre számítnak azt feltételezve hogy ígéretéhez híven a kormány végrehajtja reformjait.
2011.04.14. 15:30
 
 
A lázadók szerint mészárlás fenyeget a líbiai Miszrátában
Líbiai lázadók közlése szerint 23 civil vesztette életét a kormányerők Miszráta egyik lakónegyede ellen intézett csütörtöki rakétatámadásában, egyúttal arra figyelmeztettek, hogy mészárlás fenyegeti a várost, ha a NATO nem fokozza a kormányerők elleni csapásait. A lázadók egyik szóvivője azt mondta, hogy a Moammer el-Kadhafi líbiai vezetőhöz hű csapatok a jelek szerint szándékosan civileket vesznek célba a hat hete ostromlott nyugat-líbiai nagyvárosban. Közlése szerint a halálos áldozatok többsége nő és gyermek, s a támadásnak áldozatul esett három, evakuálásra váró egyiptomi vendégmunkás is. A sebesültek száma több tucat - tette hozzá a szóvivő.
2011.04.14. 15:30
 
Jordán-rali: Turánék megismerkedtek a pályával
A csapatfelszereléseket, valamint a verseny- és tréningautókat szállító hajó szerda este megérkezett a Jordán-rali helyszínére, így az idei világbajnokság negyedik állomásának magyar résztvevői, Turán Frigyes, Zsiros Gábor átvették járművüket. Az MTI azt az információt kapta a Jordániában tartózkodó csapattól, hogy miután a hajó háromnapos késéssel futott be a kikötőbe, újra kellett szervezni a műsort, de csütörtökön megtartják az úgynevezett shakedownt, vagyis a hivatalos tesztelést. Ezt követően kezdődik a rajtceremónia Jeras városában. A verseny csütörtök helyett csak pénteken reggel rajtol el, és a szombati befutóig a tervezett 20 helyett csupán 14 gyorsasági szakaszt bonyolítanak le.
2011.04.14. 15:20
 
 
A romagyilkosságok egyik vádlottját tovább figyelte a titkosszolgálat
A korábbi hivatalos közlésekkel ellentétben még titkosszolgálati megfigyelés alatt állt Kiss István, a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat másodrendű vádlottja, amikor testvérével és egy korábbi szkinhedtársával rátámadtak a galgagyörki és a piricsei lakóházakra - tudta meg az MTI. Korábbi sajtóértesülések és a romagyilkosságok felderítésének titkosszolgálati hátterét vizsgáló tényfeltáró parlamenti munkacsoport jelentése szerint a romák elleni támadássorozat egyik vádlottját szélsőséges nézetei miatt 2004-től megfigyelés alatt tartotta a Nemzetbiztonsági Hivatal, és ezt a tevékenységet csak 2008 elején - az első támadás előtt fél évvel, amikor információ merült fel, hogy fegyverkezésbe kezd - állították le.
2011.04.14. 15:10
 
 
Egy tanú szerint Marian Cozmát igyekeztek elrángatni a helyszínről
A veszprémi Patrióta lokál előtti utcában Marian Cozmát néhányan igyekeztek elrángatni a helyszínről 2009. február 8-án hajnalban; ezt Iváncsik Ádám tanú vallotta csütörtökön a Veszprém Megyei Bíróságon a Cozma-ügy tárgyalásán. A Veszprémben kézilabdázó Iváncsik testvérek (Gergő és Tamás) öccse - aki szintén kézilabdázó, de nem Veszprémben - ugyancsak a Patriótában tartózkodott azon az éjszakán, s éppen akkor ment fel telefonálni az alagsori diszkóból, amikor többen kitódultak az utcára. A tanú a Patriótával szomszédos ír söröző teraszán állt és telefonált, amikor látta, hogy az utcára kiérkező Marian Cozmát többen igyekeznek elrángatni a helyszínről.
2011.04.14. 15:10
 
 
BL: a Real továbbjutásával négy El Clásico 17 nap alatt
Az FC Barcelona keddi továbbjutása után szerdán a Real Madrid is a legjobb négy közé került a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ezzel biztossá vált, hogy a két ősi rivális tizenhét nap alatt négyszer találkozik egymással. "Az elődöntő az elődöntő, ott bármi megtörténhet" - mondta a BL-negyeddöntő visszavágója, a Tottenham Hotspur otthonában aratott egygólos győzelmet követően José Mourinho, a madridiak vezetőedzője, aki tavaly az Internazionale, 2004-ben pedig a Porto mestereként ünnepelhetett BL-győzelmet. "Lesz még előtte két mérkőzés a Barcelona ellen, így nincs idő gondolkodni a BL-összecsapásokon."
2011.04.14. 14:40
 
 
KDNP: közbeszerzés nélkül 4,2 milliárdot fizettek takarítási munkákra a MÁV-nál
A MÁV-nál az elmúlt nyolc évben közbeszerzés nélkül, 4,2 milliárd forintos kiadási költséggel végzett takarítási munkákat tette szóvá csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a kereszténydemokrata Spaller Endre, aki szerint az ügyben MSZP-s politikusok is érintettek. A kormánypárti képviselő elmondta: a MÁV vizsgálóbizottságában 2002 és 2010 között három cég tevékenységét vizsgálták meg, és kiderült, hogy a VAKO Kft., a Szemafor-Clean Kft., és a Tip-Top Kft. egyaránt közbeszerzés nélkül végzett takarítási munkákat. Kitért arra is, hogy az egyik érintett cég, a Szemafor-Clean Kft. tulajdonosa Böröcz István egykori szocialista önkormányzati képviselő, és Papp Győzőné, akinek férjét a nagykanizsai MSZP egyik prominensének tartják.
2011.04.14. 14:30
 
Folytatódik a szeles, esős idő, 10-14 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint eső, zápor többfelé várható, keleten, északkeleten néhol zivatar is lehet. Éjszaka átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhol zápor továbbra is lehet. Pénteken északon sok, délen kevesebb lesz a felhő, délen néhány órára a nap is kisüt. Többfelé várható eső, zápor, a déli határnál egy-egy zivatar. A Dunántúlon gyakran erős, néhol viharos északnyugati szél fokozatosan mérséklődik, pénteken a szél északira, északkeletire fordul, és főként nyugaton megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1, 6 fok között, keleten néhol 1 fok alatt valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 10, 14 fok között alakul.
2011.04.14. 14:20
 
 
A nemzeti hitvallás kerülhet a falakra az együttműködési nyilatkozat helyett
Az új alkotmányban szerepeltetendő Nemzeti hitvallás válthatja az államigazgatási szervek, hivatalok, közintézmények falán a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot - erősítette meg a miniszterelnök szóvivője csütörtökön az MTI-nek. Amikor az együttműködési nyilatkozat kifüggesztéséről volt szó, már akkor is világossá tettük, hogy ha új alaptörvényt fogad el a parlament, akkor annak preambuluma, jelen esetben az annak szerepét betöltő Nemzeti hitvallás kerülhet később kifüggesztésre - emlékeztetett Szijjártó Péter. Hozzátette: ez a kérdés az új alaptörvény - jövő hétfőre tervezett - országgyűlési elfogadása után lesz aktuális.
2011.04.14. 14:20
 
 
A Hajdúhadházon járőrözők lemondatnák a kormányfőt és a belügyminisztert
Folytatják a járőrözést Hajdúhadházon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai; erről Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő csütörtök reggel tájékoztatta a helyi rendőrkapitányságot. A képviselő az MTI-nek a helyszínen azt mondta, hogy a rendőrségen felolvasták neki Pintér Sándor belügyminiszter korábbi nyilatkozatát, amely szerint megakadályozzák a hasonló fellépéseket. Ennek azonban szerintük nincs jogi relevanciája, így folytatják a járőrözést. Rubi Gergely közölte: mivel szerintük a jelenlegi kormány is politika célokra használja fel a rendőrséget, lemondásra szólítják fel Orbán Viktor miniszterelnököt és a belügyminisztert.
2011.04.14. 14:00
 
 
A Főtáv továbbra is biztosítja a távfűtést a legtöbb budapesti társasházban
A Főtáv Zrt. a budapesti társasházak túlnyomó többségében péntektől is biztosítja a távfűtést a lakóközösségekkel megkötött szerződéseknek megfelelően - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) szóvivője csütörtökön az MTI-vel. Szűcs Panni emlékeztetett arra, hogy a szolgáltatóknak a kormányrendelet értelmében október 15-e és április 15-e között kötelező biztosítaniuk a távfűtést. Az április 15-e és május 15-e közötti időszakra azonban a társasházak már saját belátásuk szerint - szerződésben - rendelkezhettek arról, kérik-e a szolgáltatást.
2011.04.14. 13:40
 
 
Hunvald-ügy: Gál csak erkölcsi felelősséget érez
Gál György vádlotti meghallgatásának második napján is csak erkölcsi felelősségét ismerte el a sok száz milliós önkormányzati korrupciós botrány büntetőperében a Fővárosi Bíróságon csütörtökön. A vádpontok között van az erzsébetvárosi önkormányzattal kötött fiktív tanácsadói szerződés és lakáskiutalás, amely után napokkal már meg is vehette az újdonsült bérlő az ingatlant töredékáron. E cselekmények haszonélvezője az 57 éves Gál György huszonéves barátnője volt.
2011.04.14. 13:30
 
 
Nem javasolja a Szíriába utazást a Külügyminisztérium
A Külügyminisztérium az utazásra nem javasolt országok és térségek kategóriájába sorolta Szíriát az általános bizonytalan helyzetre, a heti rendszerességgel folytatódó vidéki zavargásokra és a Damaszkuszban is kialakult nyugtalanságra hivatkozva - közölte a tárca csütörtökön az MTI-vel. Szíriában negyedik hete zajlanak megmozdulások a rezsim hatalmának megdöntéséért, emberjogi csoportok szerint eddig mintegy kétszáz ember halt meg a tüntetők és a biztonsági erők összecsapásaiban. Az alavita hitű Aszad család négy évtizede tartja kezében a hatalmat a közel-keleti országban.
2011.04.14. 13:30
 
 
A jövő héten kezdi vizsgálni a végkielégítések különadóját az Ab
Az Alkotmánybíróság (Ab) a jövő hétfőn kezdi vizsgálni a végkielégítések 98 százalékos különadójának alkotmányosságát. Sereg András, az Ab szóvivője csütörtökön az MTI-nek elmondta: a testülethez nagyon nagy számban érkeztek indítványok a kérdésben, egyelőre azonban nem lehet tudni, mikor születhet határozat az ügyben. Az Alkotmánybíróság a különadó első, az Országgyűlés által tavaly júliusban elfogadott változatát 2010. október végén alkotmányellenesnek nyilvánította és megsemmisítette.
2011.04.14. 13:30
 
 
Líbiáról kezdtek tárgyalásokat a NATO külügyminiszterei
A katonai beavatkozással kapcsolatos konszenzus megtalálásának reményében a líbiai helyzet megvitatásával kezdődött meg csütörtök délelőtt Berlinben a NATO-tagállamok kétnapos külügyminiszteri értekezlete. Magyarországot Martonyi János képviseli a találkozón, amelyet a tagországok között éles viták előztek meg. A német főváros utoljára 1996-ban adott otthont ilyen magas szintű NATO-tanácskozásnak, és a szervezők szerint - a résztvevők magas száma mellett - ez is magyarázza, hogy a hatóságok rendkívüli biztonsági intézkedéseket foganatosítottak. A berlini rendőrséget a sajtó információi szerint több ezer, más tartományokból érkezett rendőr segíti ki.
2011.04.14. 13:20
 
 
A LIGA elutasítja a munkanélküliségi járadék szigorítását
A LIGA Szakszervezetek súlyos hibának és megindokolhatatlannak tartja, hogy a közel 12 százalékos munkanélküliség idején a kormány a munkahelyek teremtése helyett az álláskeresők utolsó kapaszkodóját vonja meg, és lecsökkenti az összes ilyen típusú járadék folyósítási idejét a harmadára - írja a szövetség csütörtöki közleményében. A LIGA szerint a kormány ezzel egyúttal beismeri, hogy a járulékok befizetésén alapuló biztosítási és szolidaritási elven működő rendszert megszüntetik.
2011.04.14. 13:10
 
 
Catherine Zeta-Jones bipoláris zavar miatt szorult kezelésre
Bipoláris zavar, népszerűbb nevén mániás depresszió miatt szorult kezelésre Catherine Zeta-Jones brit színésznő, akit nagyon megviselt férje, Michael Douglas súlyos rákbetegsége. "Az elmúlt évben felhalmozódott stressz miatt Catherine úgy döntött, hogy rövid időre bevonul egy mentális betegségekkel foglalkozó klinikára, hogy kezeltesse bipoláris II. zavarát" - jelentette be Cece Yorke, az Oscar-díjas színésznő szóvivője. Mint hozzáfűzte, a híresség most már kitűnően érzi magát, és alig várja, hogy a héten elkezdje a munkát két készülő filmjében.
2011.04.14. 13:10
 
 
Gordon Brown lehet az IMF következő vezetője
Csütörtöki brit sajtóértesülés szerint Gordon Brown előző brit miniszterelnök lehet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) következő vezetője. A Daily Mail meg nem nevezett forrásai azt mondták a konzervatív napilapnak, hogy a munkáspárti politikus "a nyilvánvaló jelölt" az IMF élére. Dominique Strauss-Kahnnak, a valutaalap jelenlegi francia vezérigazgatójának a megbízatása 2012 júniusáig szól, de ha Strauss-Kahn - amint az a hírekben már korábban felmerült - valóban indulni kíván a következő franciaországi elnökválasztáson, akkor ennél korábban távoznia kell tisztségéből.
2011.04.14. 13:00
 
 
Jégkorong divízió I-es vb: Sikorcin játéka kérdéses
A magyar jégkorong-válogatott összeállítása attól függ a vasárnap kezdődő divízió I-es világbajnokságon, hogy az ágyéksérüléssel kezelt Sikorcin Ladislav tudja-e vállalni a játékot. Ez péntek estig derül ki. Ted Sator szövetségi kapitány az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, még nem döntött arra vonatkozóan, hogy két kapus mellett 13 csatár és 7 hátvéd, vagy 12 támadó és nyolc védő kerüljön a 22-es keretben. "Cél a feljutás, mindenki ezt várja tőlünk, a csapat készen áll a feladatra!" - jelentette ki a komoly NHL-es múlttal rendelkező amerikai szakvezető.
2011.04.14. 12:50
 
 
A Sárközy család története az elnök apjának tollából
Egy teljes élet címen írta meg maga és részben családja történetét a francia elnök édesapja, Sárközy Pál, aki a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra megjelentetett kötet bemutatója alkalmából személyesen is Budapestre látogatott. AZ 1928-ban Budapesten született, majd Szolnokon és Gödöllőn felnőtt Sárközy Pál élettörténete tavaly jelent meg franciául, így elmondható, hogy a kötet rövid időn belül eljutott a magyar közönséghez is - mondta el az Egy teljes élet csütörtöki sajtóbemutatóján a könyvet gondozó Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója. Mint Kocsis András Sándor hozzátette, a magyar nyelvű kiadáshoz levélben gratulált Nicolas Sarkozy francia elnök is.
2011.04.14. 12:50
 
 
Úszó-vb: tizenhat (plusz egy) magyar utazhat Sanghajba
Tíz férfi és hat női úszó alkotja a magyar csapatot a nyári, kínai világbajnokságon, bár a szám eggyel még nőhet, ha Risztov Éva is megússza a vb-szintet. A honi sportági szövetség (MÚSZ) elnöksége szerdai ülésén döntött a válogatott összetételéről, s a névsorban értelemszerűen helyet kaptak a "zászlóshajók", a világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka, Cseh László és Gyurta Dániel éppúgy, mint az ifjúsági olimpiai bajnokok, Kapás Boglárka, Bernek Péter és Biczó Bence. Kiss László szövetségi kapitány jelölési szempontjainak megfelelően indulnak Sanghajban azok is, akik döntőt érő, vagy ahhoz közeli időeredményre képesek, így Dara Eszter, Jakabos Zsuzsanna, Mutina Ágnes, Verrasztó Evelyn, illetve Kis Gergő és Verrasztó Dávid.
2011.04.14. 12:01
 
Universiade: húsz év után ismét szerepelnek a férfi kosarasok
Húsz év után ismét Universiadén szerepelnek nyáron a magyar férfi kosárlabdázók, a XXVI. seregszemlének a kínai Sencsen (Shenzen) ad otthont augusztus 12. és 23. között. A magyar szövetség (MKOSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint a napokban megérkezett a válasz a nevezésre a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetségtől (FISU), így a magyarok részt vehetnek a 24 csapatos tornán. Az ellenfelek között ott lesznek a világ legnagyobb kosaras nemzeteinek - Egyesült Államok, Szerbia, Ausztrália, Oroszország - az egyetemi válogatottjai is.
2011.04.14. 12:00
 
 
Megkezdődött a Révész Máriusz bántalmaza ügyében vádolt rendőrök másodfokú tárgyalása
Megkezdődött a Fővárosi Ítélőtáblán csütörtökön annak a két rendőrnek a másodfokú tárgyalása, akiket az ügyészség Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő 2006-os bántalmazásával összefüggésben vádol azzal, hogy nem tettek semmit a bűncselekmény megakadályozása érdekében. A Fővárosi Bíróság még 2009 decemberében nem jogerősen bizonyítottság hiányában felmentette a vádlottakat. A döntés ellen az ügyészség elsődlegesen a bűnösség megállapításáért fellebbezett. Így került az eljárás a táblabíróságra.
2011.04.14. 11:50
 
 
Orbán: sürgősen le kell zárni a horvát EU-csatlakozási tárgyalásokat
Sürgősen zárja le a horvát csatlakozási tárgyalásokat az Európai Unió - szorgalmazta Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelben az Európai Parlamentben, a Nyugat-Balkán európai integrációjáról rendezett tanácskozáson. Az unió soros elnökségét adó Magyarország miniszterelnöke szerint Horvátország lehet az élő bizonyíték arra, hogy az európai perspektíva a térség számára kézzelfogható és valóságos, hogy a térséget éppen ezzel a perspektívával lehet stabilizálni. Orbán Viktor határozottan elutasította azokat a politikai spekulációkat, amelyek a horvát tárgyalások lezárását időben össze akarják csúsztatni Szerbia tagjelölt státusának megadásával. Szerinte ez "rendkívül veszélyes kombináció", nem csak Horvátországra és Szerbiára, hanem az egész EU-ra nézve.
2011.04.14. 11:50
 
Súlyemelő Eb: Aján Tamás szerint Kazany vb-t is rendezhet
Aján Tamás szerint Tatárföld fővárosa 2014-ben vagy 2015-ben súlyemelő-világbajnokságot rendezhet. A sportág nemzetközi szövetsége, az IWF magyar elnöke az orosz hírügynökségnek a helyszínen nyilatkozva értékelte igen jónak Kazany esélyeit arra, hogy a jelenleg ott zajló Európa-bajnokság után vb-nek is a házigazdája legyen. "Ha Kazany a mostani Eb-t követően képes egy oly grandiózus eseménynek is otthont adni, mint amilyen a 2013-as nyári Universiade, akkor teljes mértékben meg tud felelni egy súlyemelő-vb rendezőjével szemben támasztott követelményeknek is"- idézte a sportdiplomatát az ITAR-TASZSZ.
2011.04.14. 11:10
 
 
A héten dönt a kárigényekről a szociális bizottság Devecserben
Még a héten dönt a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ingóságokkal kapcsolatos kárigényéről a devecseri önkormányzat szociális bizottsága, a kárenyhítésről szóló rendelet módosítását szerdán fogadta el a város képviselő-testülete - közölte a polgármester csütörtökön az MTI-vel. Toldi Tamás (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy a 320 károsult devecseri családból 275-tel már egyeztetett az önkormányzat által létrehozott munkacsoport. A város gazdasági és szociális bizottsága felülvizsgálja a benyújtott kárigényeket, és dönt a vitás kérdésekben.
2011.04.14. 10:40
 
 
People: Jennifer Lopez a legszebb nő a világon
Jennifer Lopezt választotta a People amerikai magazin a világ legszebb nőjének. A New Yorkban született 41 esztendős énekes- és színésznő jelenleg a népszerű amerikai tehetségkutató, az American Idol zsűijének tagja, és Love? címmel májusban új albuma jelenik meg az Egyesült Államokban. A People által adományozott címet korábban olyan hírességek nyerték el, mint Halle Berry, Jennifer Garner vagy Beyonce Knowles. "Úgy érzem, nem vagyok méltó erre, tudják? De boldognak és büszkének érzem magam. Büszke vagyok rá, hogy nem vagyok 25 éves" - mondta Lopez a celebmagazinnak. Mint hozzáfűzte: húszas éveiben korántsem érezte ilyen jól magát a bőrében.
2011.04.14. 10:10
 
 
Változatlanul az export húzza az ipari termelést
Az ipari termelés motorja februárban változatlanul az exportorientált vállalatok teljesítménye volt, a belföldi eladások nem érték el az egy évvel korábbi szintet, de a csökkenés üteme mérséklődött. Az ipari termelés volumenének az előző év azonos időszakához viszonyított 14,3 százalékos, az előző havinál magasabb ütemű bővülésében az alacsony bázis is szerepet játszott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön a részletes adatokat. A számok megegyeznek az előzetesen közöltekkel: az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 februárjában 14,3 százalékkal nőtt, a munkanaphatástól megtisztított és a kiigazítatlan index szerint is.
2011.04.14. 10:00
 
 
Évente kétmillió gyerek születik halva világszerte
Több mint kétmillió gyerek születik halva évente a világon, akik felét megmenthetnék, ha az anya jobb orvosi ellátást kapna - közölték kutatók csütörtökön a The Lancet című brit orvosi folyóiratban. Szakértők úgy vélik, évente egymilliónál több gyerek életét menthetné meg a jobb terhesgondozás, olyan állapotok kezelése a várandós anyáknál, mint a szifilisz, a magas vérnyomás és a cukorbetegség. A fejlődő országokban a halvaszületések zömét a szülési szövődmények, a terhesség alatti anyai fertőzés, a magzati növekedés zavara és a veleszületett rendellenességek okozzák. A fejlett országokban a halvaszületés oka gyakran ismeretlen, a nyilvántartási adatok megbízhatósága változó.
2011.04.14. 09:50
 
 
Az ember tragédiája: befejezés előtt Jankovics Marcell rajzfilmje
Amint megérkezik az utolsó megpályázott mintegy 20 millió forint, egy hónapon belül befejezi Az ember tragédiája rajzfilmváltozatát Jankovics Marcell. A műből részletek már a közelgő Magyar Filmszemlén láthatóak lesznek. A filmrendező az MTI-nek Szegeden elmondta: reményei szerint napokon belül kedvező válasz érkezhet a hiányzó pénz ügyében. Hozzátette: a képi anyag már teljesen elkészült, a pénz megérkeztével pedig megkezdődhet az alkotás hanganyagának újrakeverése és felvétele, valamint az utómunkálat. Jankovics Marcell egy szerda esti szegedi előadáson elmondta: két hete vágták össze egésszé Madách Imre művének tizenöt színjét.
2011.04.14. 09:50
 
Tűz egy párizsi lakóházban, halottak
Legkevesebb öten meghaltak és tízen súlyosan megsérültek a csütörtökre virradó éjjel egy lakóháztűzben Párizs északkeleti, XX. kerületében a tűzoltók nem végleges adatai alapján. Harmincöten könnyebb sérüléseket szenvedtek, köztük hat gyerek. A tűz eddig ismeretlen okból keletkezett röviddel 3 óra után valószínűleg az ötemeletes magáningatlan liftaknájában (más feltevés szerint a faborítású lépcsőházban), és fél 6 után sikerült a kivonuló mintegy 300 tűzoltónak megfékeznie a lángokat. Még a tűzoltók érkezése előtt hatan kiugrottak az ablakon, s hárman közülük - két férfi és egy nő - meghaltak.
2011.04.14. 09:40
 
 
Nem lesz Erdei-Kostecki összecsapás
A ringpolska.pl lengyel magazin információja szerint mégsem lesz összecsapás Erdei Zsolt és a lengyel David Kostecki között június 4-én Atlantic Cityben. Az ökölvívással foglalkozó portálon szerdán délután megjelent rövid hír szerint Andrzej Wasilewski, a lengyel ökölvívó promótere közölte, hogy elvileg minden szervezési részletet tisztázott a két csapat, és már majdnem alá is írták a szerződést, de nem találtak szponzort Kostecki számára a lengyel piacon.
2011.04.14. 09:40
 
Roland Garros: a teljes élmezőny nevezett
A férfiaknál és a nőknél is szinte a teljes élmezőny leadta a nevezését a május 22-én kezdődő francia nyílt teniszbajnokságra. Az erősebbik nem versenyére az aktuális világranglista első 102 helyezettje közül 101 jelezte részvételi szándékát, egyedül a térdműtéten átesett francia Paul-Henri Mathieu (99.) hiányzik. A nőknél a 108 legjobból 107 leadta nevezését - így Szávay Ágnes (44.) és Arn Gréta (52.) is. A névsorban ott van a világranglista-második belga Kim Clijsters is, bár az ő indulása sérülés miatt erősen kérdéses.
2011.04.14. 09:30
 
Sahin a Real Madridhoz tart?
Nuri Sahin, a Borussia Dortmund török labdarúgója nyáron a Real Madridhoz igazol a Bild című német bulvárlap szerint. A 22 éves török középpályás kivásárlási ára a szerződésében szereplő speciális záradék nyomán mindössze 6 millió euró idén nyáron, de ennél jóval többet, sajtóértesülések szerint 17,5 milliót ér. A Bild azt is megjegyzi, hogy José Mourinho, a Real vezetőedzője megduplázná Sahin jelenlegi, évi 2 millió eurós fizetését, ha a spanyol fővárosban folytatná pályafutását. A válogatott futballista átigazolását segítheti, hogy jó barátja, Mesut Özil is a királyi gárdában futballozik.
2011.04.14. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334[1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista