2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A romagyilkosságok koronatanúja szerint a vádlottaknak nincs közük a támadásokhoz
A hamis tanúzás és a hamis vád következményeire, az eljárás akadályoztatása miatti bírságolás lehetőségére figyelmeztette többször is a romagyilkosságok büntetőügyének keddi tárgyalásán Fehérné Nyalka Évát a tanácsvezető bíró, mert a nyomozás során 16 alkalommal tett tanúvallomásában mást mondott, mint a bírósági meghallgatásakor. A négy vádlott munkáltatója a nyomozás során tett tanúvallomásaival ellentétben azt állította: soha nem hallott a romák elleni támadássorozatról, és csak a rendőröktől értesült ezekről a cselekményekről a kihallgatásakor. A tanú azt mondta, haragszik mind a négy vádlottra, de nem érzi magát elfogultnak, és nem hiszi el, hogy ők követték volna el a támadásokat.
2011.04.19. 17:10
 
 
Két évvel hosszabbított a Barcelona sportigazgatója
Andoni Zubizarreta, az FC Barcelona sportigazgatója 2013-ig meghosszabbította szerződését a spanyol labdarúgó-bajnokság listavezetőjével. A klub korábbi kapusa - aki játékosként rekordot jelentő 622 alkalommal lépet pályára a spanyol élvonalban - tavaly júniusban lett a katalánok sportigazgatója. Andoni Zubizarreta érdeme, hogy Javier Mascherano, Adriano és Ibrahim Afellay is a Barcelona csapatába szerződött.
2011.04.19. 17:00
 
 
Hunvald-ügy: a szocialista politikus tagadta a vádakat
Hunvald György nagyrészt tagadta az önkormányzati ingatlanokkal, illetve fiktív megbízási szerződésekkel kapcsolatos vádakat a Fővárosi Bíróságon kedden, esetenként azonban előfordult, hogy tényszerűen nem vitatta az ügyészség állításait. A büntetőper másodrendű vádlottját, a volt erzsébetvárosi szocialista polgármestert sok száz milliós ingatlanpanamák, illetve sokmilliós kárt okozó lakáskiutalások és fiktív megbízási szerződések miatt az ügyészség bűnszervezetben elkövetett csalással, hűtlen kezeléssel, vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel vádolja.
2011.04.19. 17:00
 
 
Elfogadta a szükségállapot feloldását a szíriai kormány
Elfogadta az 1963 óta érvényben lévő szükségállapot feloldását célzó törvénytervezetet a szíriai kormány - jelentette kedden a Szana állami hírügynökség. A kormány a politikai foglyok pereit kezelő állambiztonsági bíróság eltörlésére vonatkozó jogszabályra is rábólintott, valamint engedélyezte a békés tüntetéseket. Az elfogadott törvénytervezetekről még hiányzik Bassár el-Aszad szíriai elnök aláírása, de megfigyelők szerint ez csak formalitás. A szíriai kormány hetek óta tiltakozó megmozdulásokkal szembesül. A tüntetők egyik legfőbb követelése a szükségállapot feloldása volt.
2011.04.19. 16:30
 
 
Garancsi István a kerékpáros turizmusért felelős megbízott
Orbán Viktor április 18-i hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és közlekedés fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízotti feladatok ellátásával - közölte az MTI-vel kedden a miniszterelnök szóvivője. Garancsi István átjárható erdőket és átlátható biciklis úthálózatot szeretne Magyarországon. Szijjártó Péter tájékoztatása szerint a miniszterelnöki megbízott e tevékenységét díjazás nélkül látja el, működését a kormányfő irányítja, munkáját a Miniszterelnökségen működő titkárság segíti.
2011.04.19. 16:20
 
 
Az Európa Tanács kéri a Velencei Bizottság véleményét a magyar alkotmányról
Az Európa Tanács közgyűlése kérte az alkotmányos kérdésekben tanácsokkal szolgáló Velencei Bizottság véleményét az új magyar alkotmányról a bizottság köreiből származó keddi értesülés szerint. Május 18-án Budapestre utaznak a Velencei Bizottság szakértői, s júniusban Strasbourgban jelentést terjesztenek a tanács parlamenti közgyűlése elé - közölték ugyanabból a forrásból. A bizottság, amely tanácsot, segítséget nyújt minden államnak, ha az meg akarja reformálni törvényeit és politikai intézményeit, egy március közepén közzétett állásfoglalásában megemlített "bizonyos aggodalmakat" az alkotmány kidolgozásának folyamatában.
2011.04.19. 16:20
 
 
Több mint félszáz lőszert talált kertjében egy rákóczifalvi férfi
Feltehetően második világháborús éles lőszereket talált kertjében tavaszi munkálatok közben egy férfi Rákóczifalván; hatástalanításukról és elszállításukról a Magyar Honvédség tűzszerész szolgálata gondoskodik - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel. A valószínűleg géppuskahevederbe való lőszerek már régóta a földben voltak, és azért most kerültek elő, mert a férfi a kertjében egy eddig parlagon hagyott földrészt ásott fel - mondta Veres Éva. Bár a lőszerek rozsdásan kerültek elő, fennállt a veszély, hogy az ásás közben felrobbanhatnak, szerencsére ez nem következett be - tette hozzá a sajtóreferens.
2011.04.19. 15:50
 
 
Az anya terhesség alatti étrendjétől is függ a gyerek későbbi testsúlya
Az anya terhesség alatti étrendje epigenetikai változásokat okoz a magzat DNS-ében, így befolyásolja annak működését, amely a későbbiekben egészségügyi következményekkel jár - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport. A tanulmányban brit, új-zélandi és szingapúri kutatók úgy találták, hogy azoknál a gyerekeknél, akiknek epigenomjában, a DNS molekula környezetében nagyobb arányban voltak jelen változások, gyakrabban tolódtak el az agyagcsere-folyamatok kedvezőtlen irányba. Ez azzal járt együtt, hogy nagyobb valószínűséggel jelentkezett náluk például elhízás.
2011.04.19. 15:20
 
 
Jégkorong divízió I-es vb: Bartalis játszana
A részleges bokaszalag-szakadással kezelt Bartalis István szeretne játszani a spanyolok elleni pénteki, illetve az olaszok elleni szombati mérkőzésen a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. "Még mindig ne akarom elhinni, hogy ez történt velem. Persze fáj a bokám, de rögzítőkötéssel talán nem annyira, és korcsolyában még úgy sem. Az orvosok szerint 15-20 százalék az esély, hogy tudnék játszani három nap múlva. Számomra ebből az a lényeg, hogy van esély" - mondta az MTI-nek a 21 éves csatár, aki közvetlenül a hollandok elleni vasárnapi vb-nyitány "száraz" bemelegítésén lépett rá egy televíziós kábelre, és ment ki a bal bokája.
2011.04.19. 15:00
 
 
Bundesliga: Stanislawski lesz a Hoffenheim vezetőedzője
A következő szezonban Holger Stanislawski lesz a német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1899 Hoffenheim vezetőedzője. A klub kedden jelentette be a 41 éves szakember érkezését, aki múlt szerdán közölte, hogy az idény végén távozik a St. Paulitól, amelynél játékosként, sportigazgatóként és edzőként összesen 18 éven keresztül dolgozott, s amely az ő irányításával az előző idényben jutott fel a Bundesligába. Stanislawski 2014. június 30-ig szóló szerződést kap a Hoffenheimnél, s Marco Pezzaiuolit váltja, akitől a múlt keddi bejelentés szerint az idény végén válik meg az együttes.
2011.04.19. 15:00
 
 
A közmédia egyenes adásban közvetíti II. János Pál pápa boldoggá avatását
A magyar közmédia egyenes adásban közvetít II. János Pál pápa május 1-jei boldoggá avatásáról és több tucatnyi műsort sugároz az eseményhez kapcsolódóan - közölte Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Mint mondta, a világviszonylatban is kiemelkedő jelentőségű eseményről és annak hátteréről a rádió- és televíziócsatornák egymással összehangoltan közvetítenek majd, illetve sugároznak műsorokat.
2011.04.19. 14:40
 
 
A kormányfő megkapta a bérmonitoring bizottság jelentéstervezetét
A közszférában mindenhol megtörtént a nettó bérek kiegészítése, míg a versenyszférában a béremelés eddig körülbelül 50 százalékban valósult meg - mondta a fideszes Rogán Antal, miután kedden átadta a miniszterelnöknek az általa vezetett bármonitoring bizottság első jelentéstervezetét. Rogán Antal az Orbán Viktorral folytatott megbeszélés után újságírók előtt hangsúlyozta: továbbra is kitartanak amellett, hogy a bevezetett arányos adórendszer nem okozhat nettó bércsökkenést senkinél, és a bérmegállapodásokat mindenkinek be kell tartania.
2011.04.19. 14:30
 
 
Főpolgármesteri Hivatal: nem szűnik meg a margitszigeti kisállatkert
Nem szűnik meg a margitszigeti kisállatkert, mivel Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester azt "nem engedi bezáratni" - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel. A hivatal szűkszavú közleményében annyit írt: a kisállatkert a jövőben is a korábbiakhoz hasonlóan fog működni. Szaniszló Sándor, a főváros városfejlesztési és környezetvédelmi bizottságának szocialista elnöke hétfőn azt közölte az MTI-vel: "hetek óta hallhatóak azok a hírek", amelyek szerint a Fővárosi Állat- és Növénykert még az év első felében meg kívánja szüntetni a margitszigeti kisállatkert üzemeltetését, miután fenntartói támogatásukat 153 millió forinttal csökkentette a Fővárosi Közgyűlés.
2011.04.19. 14:20
 
 
Barroso arra számít, hogy az új alkotmány összhangban van az uniós értékekkel
Továbbra is arra számít José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, hogy a hétfőn elfogadott magyar alkotmány összhangban van az Európai Unió alapértékeivel - jelentette ki az Ukrajnában tartózkodó elnök szóvivője kedden Brüsszelben. Pia Ahrenkilde Hansen hozzátette: a brüsszeli bizottság még nem kapta meg a végleges szöveget, amelyet még Schmitt Pál köztársasági elnöknek is alá kell írnia.
2011.04.19. 14:10
 
 
Két újabb csatlakozási fejezetet sikerült lezárni Horvátországgal
Két újabb EU-csatlakozási témafejezetet sikerült lezárni Horvátországgal - jelentette be az erről folytatott keddi brüsszeli tárgyalási forduló után Martonyi János, az EU soros elnökségét ellátó Magyarország külügyminisztere. A sajtótájékoztatón Stefan Füle bővítési EU-biztos elmondta, hogy a mezőgazdaságról és vidékfejlesztésről, valamint a strukturális, illetve kohéziós alapokat kezelő regionális politikáról szóló témafejezet olyan két terület, amely együttesen az EU költségvetéséből a kifizetések mintegy háromnegyedét fedi le. Gordan Jandrokovic horvát külügyminiszter azt mondta, hogy a két fejezetről született megállapodásban teljes mértékben érvényesülnek hazája célkitűzései.
2011.04.19. 14:10
 
 
Miniszterelnökség: nem avatkozhat be Németország a magyar alkotmányozásba
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy bármely más országból - akár Németországból is - beavatkozzanak a magyar alkotmányozási folyamatba - reagált a miniszterelnök szóvivője a német külügyi államminiszter hétfői nyilatkozatára. Szijjártó Péter az MTI-nek azt mondta: egy ilyen "beavatkozási kísérlet" ellentétes Németország és Magyarország szövetségesi kapcsolatával, valamint az államközi érintkezések szokásaival. A szóvivő hozzátette, "Magyarországnak évtizedeken keresztül el kellett tűrnie, hogy más fővárosból akarták megmondani, mit tegyünk illetve tehetünk, vagy hogy mi legyen a magyar alkotmányban. Ez az időszak véget ért".
2011.04.19. 13:40
 
 
MSZP: Schmitt Pál ne írja alá az új alkotmányt
Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője nyílt levélben kéri Schmitt Pál köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a hétfőn elfogadott új alkotmányt. Az ellenzéki pártelnök az MTI-hez is eljuttatott keddi levelében azt írja, az államfő "az egyedüli és utolsó ember ebben a pillanatban, aki még megállíthatja azt a folyamatot, amely Magyarországot tévútra téríti". Mesterházy Attila szerint a hétfőn elfogadott törvényszöveg nincs tekintettel az alapvető emberi és társadalmi, valamint szociális jogokra; "ez az alkotmány egyetlen pártnak az alkotmánya és nem az egész nemzeté".
2011.04.19. 13:30
 
 
Till Attila rövidfilmje Cannes-ban
Till Attila Csicska című rövidfilmje és a magyar részvétellel készült The Other Side of Sleep (Az álom másik oldala) című koprodukció is meghívást kapott a 64. Cannes-i Filmfesztivál Quinzaine des réalisateurs (Rendezők Kéthete) elnevezésű programjába - jelentették be kedden a szervezők Párizsban. A Magyar Filmunió közleménye szerint Till Attila húsz perces kisfilmjének a rendező által jegyzett forgatókönyve megírását újságcikkek, híradások és hasonló helyzetet átélt emberek visszaemlékezései inspirálták.
2011.04.19. 13:20
 
 
Lemondott a gyöngyöspatai polgármester
Lemondott tisztségéről a Heves megyei Gyöngyöspata polgármestere - adta hírül kedden a heol.hu megyei hírportál. A honlap szerint Tábi László (független) a helyi képviselő-testület hétfői zárt ülésén jelentette be, hogy azonnali hatállyal lemond a faluvezetői posztról. "A falu első embere korábban úgy fogalmazott: tehetetlennek érzi magát a településen kialakult helyzet kapcsán" - közölte a hírportál. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március elejétől március 17-ig járőröztek a 2800 lakosú Gyöngyöspatán, állításuk szerint a megszaporodott bűncselekmények miatt. Egészségi okokkal indokolta lemondását a Heves megyei Gyöngyöspata polgármestere az MTI-nek kedden.
2011.04.19. 13:20
 
 
"Meglepetéstúra" lesz a trónörökösi nászút
Fogalma sincs Vilmos brit trónörökös menyasszonyának, hogy a jövő pénteki esküvő után hova utaznak nászútra, a helyszínt ugyanis a herceg titokban tartja. Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - és Kate Middleton április 29-én esküszik örök hűséget egymásnak az angol-brit monarchia ősi londoni koronázótemplomában, a Westminster-apátságban. Az ifjú házaspár másnap indul nászútra. A The Sun udvari bennfentes forrásai - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap keddi beszámolója szerint - felfedték, hogy Vilmos már tudja, hova utaznak, Kate viszont nem, mivel a fiatal trónörökös meglepetéstúrának szánja nászútjukat.
2011.04.19. 13:00
 
Derült ég, sok napsütés, 19-22 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kedd délután a gomolyfelhők mellett az ország legnagyobb részén alapvetően napos idő valószínű. Éjszaka a Dunántúlon lehet kezdetben kevés felhő, majd szerdán többnyire derült ég és sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél a Tiszántúlon többször megélénkül, kedden néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben talaj menti fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 19 és 22 fok között várható.
2011.04.19. 12:50
 
 
Az elszámoltatási kormánybiztossal tárgyalt Esztergom polgármestere
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztossal tárgyalt kedden Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere. A megbeszélés után a résztvevők azt mondták, megoldásokat kerestek, nem pedig konkrét ügyeket vizsgáltak. A kormánybiztos budapesti hivatalában tartott egyeztetés után Budai Gyula újságírók előtt hangsúlyozta: az esztergomi ügyek a város polgármesterére és önkormányzatára tartoznak, nem az ő hivatalára. Tétényi Éva azt mondta, sikeresnek tartja a találkozót, hiszen először történt meg az a személyes kapcsolatfelvétel a kormányzat és közte, amelyre régóta vár Esztergom lakossága.
2011.04.19. 12:50
 
 
Kezdeményezte az ügyészség Jozef Rohác letartóztatását
Kezdeményezte a Fővárosi Főügyészség kedden Jozef Rohác előzetes letartóztatását. A főügyészség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az április 17-én őrizetbe vett férfi esetében "mind a szökés, elrejtőzés, mind a bűnismétlés veszélye, mind pedig a bizonyítás megnehezítésének, avagy meghiúsításának veszélye megállapítható". Az előzetes letartóztatás kérdésében a Budai Központi Kerületi Bíróság dönt - írták. Az MTI úgy tudja, várhatóan szerdán foglalkozik a bíróság az előzetes letartóztatásra irányuló indítvánnyal.
2011.04.19. 12:40
 
 
Tanúmeghallgatással folytatódott a romagyilkosságok tárgyalása
Tanúmeghallgatással folytatódott a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat büntetőügyének tárgyalása kedden a Pest Megyei Bíróságon. A negyedrendű vádlott, Csontos István kirendelt védőjének késése miatt a tárgyalás mintegy kétórás csúszással kezdődött meg, Barcsi Istvánt egy másik ügyvéd helyettesítette. Fehérné Nyalka Éva Edit a tanúk padján arról beszélt, hogyan és mikor ismerte meg a vádlottakat, milyen kapcsolatban állt velük. Az asszony a támadássorozattal vádolt férfiak munkáltatója volt a debreceni Perényi 1 nevű szórakozóhelyen; a vádlottakat itt fogták el 2009. augusztus 21-én.
2011.04.19. 12:30
 
 
Júliustól új adórendszert vezetne be az MSZP
Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány a költségvetés konszolidálása és a társadalmi igazságosság érdekében terjesszen elő új, július elsején életbe lépő adótörvényt. Szekeres Imre gazdaságpolitikai kabinetvezető azt mondta: a büdzsé megbukott, a kormány által eltervezett bevételek nem folynak be, így három hónap alatt az egész évre tervezett hiány teljesült. A szocialisták - folytatta - ezért olyan új adórendszerre tesznek javaslatot, amely fél év alatt 375 milliárd forint többletbevételhez juttatná a költségvetést, ugyanakkor az igazságos közteherviselést is szolgálná. Ötmillió forint jövedelem felett 32%-os személyi jövedelemadót írnának elő, és visszaállítanák az idén 20%-kal csökkentett munkavállalói kedvezményt.
2011.04.19. 11:50
 
London 2012: békét kötött az olimpiai bizottság a szervezőkkel
Rendezte egymással az olimpia rendezéséből várható nyereség elosztása miatt kirobbant vitát, s kibékült a jövő évi londoni játékok szervezőbizottsága (LOCOG) és a Brit Olimpiai Bizottság (BOA). A két szervezet kedden, közös közleményben jelentette be, hogy sikerült egyezségre jutniuk. A BOA korábban kérelmet nyújtott be a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) azért, hogy tegyen igazságot, s a valószínűleg veszteséggel záruló paralimpiai játékok költségvetése ne szerepeljen az elszámolásban. A brit sportminiszter szégyenteljesnek nevezte a BOA és a LOCOG között kialakult nézeteltérést, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pedig felszólította őket, hogy haladéktalanul fejezzék be a vitát.
2011.04.19. 11:50
 
 
A virág illata éppoly fontos a beporzóknak, mint a színe
A virágok beporzóit azok illata ugyanolyan mértékben vonzza, mint színük - derül ki egy svájci, petúniákat vizsgáló kutatásból. A kertek és erkélyek gyakori dísze, a petúnia számtalan változatban létezik. A Petunia axillaris például fehérvirágú, erősen illatozó növény, míg a Petunia exserta piros virágokat hoz, és szagtalan. E két faj keresztezésével a Berni Egyetem kutatói két hibridet is létrehoztak: illatozó fehér és szagtalan piros petúniákat. A négy petúniaváltozat népszerűségét azután a dohányszender lepkék körében tesztelték. A szabad természetben a dohányszender a Petunia axillaris fehér, illatozó virágaiból táplálkozik. A kísérletben a lepkék a piros virágokkal szemben előnyben részesítették a fehéreket, míg a szagtalanokkal szemben az illatosakat.
2011.04.19. 11:20
 
 
Bartók+Verdi Miskolci Nemzetközi Operafesztivál
A Miskolci Nemzetközi Operafesztivál történetében az idei ismét "Verdi-év"; a rendezvény tizenegyedik alkalmára népszerű Verdi-operákkal, egy Verdi ősbemutatóval, Liszt egyetlen operájának bemutatójával, valamint számos koncerttel, dalestekkel és gyermekelőadásokkal készülnek a szervezők, akik az idén összességében mintegy 90 millió forinttal kevesebb támogatásból gazdálkodnak - tájékoztatták a szervezők az MTI-t. A kulturális tárca ez évben mintegy 30 millió forinttal kevesebb támogatást tud adni a fesztivál megrendezéséhez, Miskolc új városvezetése pedig - az előző városvetéstől örökölt hatalmas adósság miatt - 60 millió forinttal volt kénytelen kurtítani a fesztivál költségvetését.
2011.04.19. 11:10
 
 
Ismét a dán Noma a világ legjobb étterme
Ismét a gasztronómia Olümposzán a koppenhágai Noma étterem: a René Redzepi séf vezette helyet másodszor találta a világ legjobbjának konyhák világának 800 nemzetközi szakértője. A mérvadó Restaurant Magazine című folyóirat hétfőn hirdette ki a szavazás eredményét. A Noma tavaly taszította le a trónról Adrián Ferrá világhírű éttermét, a spanyolországi El Bullit, amely jelenleg a séf alkotói szabadsága miatt zárva tart. A katalóniai El Bulli négyszer hódította el a rangos címet. Spanyolországnak így sincs oka a szégyenre, két hispán étterem is a lista élmezőnyében tanyázik, a gironai El Celler de Can Roca a második, míg a San Sebastian-i Mugaritz a harmadik helyre került.
2011.04.19. 10:40
 
 
Szétverték a homszi ülődemonstrációt, lőfegyvert is használtak
A szíriai biztonsági erők szétverték Homsz központjában a rezsim távozását követelők sokezres ülődemonstrációját - mondta el kedden egy emberi jogi aktivista, "heves lövöldözésről" beszámolva. A fővárosból, Damaszkuszból nyilatkozó aktivista nem tudta megmondani, hogy sebesültek vannak-e. Más, száműzetésben élő aktivisták is hírt adtak a homszi tüntetés szétveréséről, de értesüléseiket nem sikerült megerősíteni, mivel a közép-szíriai város telefonhálózatát a jelek szerint lekapcsolták a hatóságok.
2011.04.19. 10:40
 
 
Irán 30 év óta először nagykövetet nevezett ki Kairóba
Irán 30 év óta először nagykövetet nevezett ki Kairóba, miután a két ország Hoszni Mubarak egyiptomi elnök bukása után megállapodott a diplomácia kapcsolatok újrafelvételéről - jelentette kedden az iráni Press TV. A teheráni külügyminisztérium azonban nem volt hajlandó megerősíteni ezt. A két ország - amelyek a legbefolyásosabbak közé számítanak a Közel-Keleten - 1980-ban, az iráni iszlám forradalom és Izrael Egyiptom általi elismerése után szakította meg diplomáciai kapcsolatait. Az idei egyiptomi forradalom után azonban a főleg szunnita muzulmánok lakta Egyiptom és a döntően síita Irán közeledni kezdett egymáshoz.
2011.04.19. 10:20
 
 
KSH: január-februárban 4,4 százalékkal nőtt a nettó kereset
Január-februárban a bruttó átlagkeresetek 3,1 százalékkal, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 4,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 206.400 forint volt az első két hónapban, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 210.400, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké pedig 198.800 forintot tett ki. A legalább 5 fős vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél alkalmazásban állók létszáma 2011. január-februárban átlagosan 2 millió 630 ezer fő volt.
2011.04.19. 10:00
 
 
Levetette magát a Golden Gate-ről egy 16 éves lány, de túlélte
Túlélte, hogy levetette magát a Golden Gate hídról egy 16 éves amerikai lány. Öt héten belül ő már a második, aki élve megúszta a zuhanást a "legnépszerűbb" amerikai öngyilkossági pontról. Márciusban egy 17 éves fiú vetette magát a mélybe, de csak zúzódásokat szenvedett. A lány becsapódása után mintegy 20 percig volt a 12 Celsius-fokos vízben, míg a parti mentők ki nem emelték a habokból. Bár a lány öngyilkos akart lenni, egy szemtanú látta, hogy az életösztön legyűrte szándékát, mert úszni kezdett. A mentők kórházba vitték, állapotáról egyelőre nem közöltek semmit. Amikor csónakba emelték, eszméleténél volt.
2011.04.19. 10:00
 
A MOB munkalátogatást tett a 2012-es londoni olimpia helyszínén
Bő egy évvel a londoni ötkarikás játékok előtt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) küldöttsége helyszíni látogatás keretében megtekinti a készülő létesítményeket és kétoldalú tárgyalásokat folytat a szervezőbizottság (LOCOG) vezetőivel. A MOB tájékoztatása szerint a szervezet szakmai delegációja Borkai Zsolt elnök vezetésével kedden utazott a brit fővárosba, ahol meglátogatja a már befejezett és a készülőfélben lévő sportlétesítményeket, így például az Olimpiai Parkot és az olimpiai falut. A munkalátogatás fő célja, hogy a MOB operatív vezetői a LOCOG irányítóival kétoldalú tárgyalásokat folytassanak a helyszínen a magyar olimpiai csapat sikeres részvételének biztosítása érdekében.
2011.04.19. 09:50
 
 
Fidel Castro megerősítette: lemond a párt első titkári posztjáról
Fidel Castro megerősítette a hivatalos kubai sajtó által kedden ismertetett egyik cikkben, hogy lemond a Kubai Kommunista Párt első titkári posztjáról, és kilép a párt központi bizottságából. A 84 éves veterán kubai politikus a Cubadebate.cu című honlapon megjelent dokumentumban megindokolta, hogy miért nem volt jelen az új központi bizottságban, amelyet nem sokkal korábban - hétfőn - választottak meg. "Raúl tudta, hogy nem fogadok el semmilyen tisztséget a pártban" - írta öccsére utalva. Raúl így Fidel örökébe lépett a párt élén. Castro a párt megalapítása, 1965 óta volt annak első titkára.
2011.04.19. 09:40
 
BUX: +0,86 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 200,33 pontos emelkedéssel, 23.485,38 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,86 százalékkal erősödött.
2011.04.19. 09:20
 
 
Bírói egyesület: átmeneti rendelkezések kellenek
A bírói nyugdíjkorhatár tekintetében bekövetkező változások hatályba lépéséhez és az ezt követően szükségessé váló intézkedések megtételéhez olyan átmeneti rendelkezések meghozatala szükséges, amelyek biztosítják az igazságszolgáltatás további zavartalan működését és orvosolják a bírói kar egy részét érintő hátrányos intézkedéseket - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Magyar Bírói Egyesület. A szervezet - mint írta - korábbi álláspontját fenntartja, de tényként kezeli, hogy az országgyűlés elfogadta az új alkotmányt.
2011.04.19. 09:00
 
 
Lázár a frakcióvezető-választásról és a Fidesz KDNP-hez való viszonyáról
Frakcióvezetőt választ május 9-én a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja; Lázár János, ha Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök jelöli, újra elvállalja a tisztséget. A frakcióvezető az MTI-nek adott interjúban beszélt arról is, nem lát változást Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár Fidesz-frakcióbeli megítélésében, amely "eddig támogató volt". Lázár János emellett elmondta, személy szerint meggyőzhető a szabad vasárnap ügyében, de komoly fenntartásai vannak. Az esetleges kormányátalakítást érintő felvetésre Lázár János azt mondta: rendszeresen konzultál Orbán Viktorral, és ezek alkalmával "még egy kormánytag esetében sem merült fel, hogy problémája lenne vele" a miniszterelnöknek.
2011.04.19. 07:50
 
Briatore: Alonsónak az autója a baja
Fernando Alonso azért nem tud komoly eredményeket elérni a Ferrarival, mert gondjai vannak a versenyautóval - nyilatkozta Flavio Briatore, a Renault volt csapatfőnöke. "Nagyon fontos a pilóta személye, de a gépkocsi még inkább az - mondta Briatore a Sky Sport tv-csatornának. - Hiába küzd keményen Fernando, ha a Ferrari nem 'engedelmeskedik'. Az istálló legnagyobb problémája maga az autó." A volt csapatfőnök szerint a lemaradás oly jelentős, hogy a csapat legfeljebb a harmadik helyért harcolhat.
2011.04.19. 07:40
 
 
Lopásgátlós szállodai törölközők
Lopásgátló címkékkel ellátott törülközőket állítanak "csatasorba" brit szállodákban, mert megelégelték, hogy sok vendég hotelekből szerzi be otthonra testtörlőjét. A címkék rádióhullámokat bocsátanak ki és "riadót fújnak", ha kikerülnek a szálloda épületéből - akárcsak a boltokban a portékák. Hasonlóan lopásgátoltak lesznek a fürdőköntösök és egyéb "kelendő" tárgyak. Az Egyesült Államokban jól bevált a módszer: egy szálloda Hawaiin havonta 9 ezer dollárt - 1,8 millió forintot - nyert, pontosabban ennyit nem vesztett vele. Korábban 4 ezer törülközőt vittek magukkal a vendégek, az újítás óta viszont csak 750 darabot zsákmányolnak havonta.
2011.04.19. 07:40
 
 
Kedden zárul az egyeztetés a gyógyszerkiadás-csökkentés elemeiről
Kedden zárul az egyeztetés a gyógyszergyártókkal és -forgalmazókkal arról a kormány-előterjesztésről, amely a Széll Kálmán Tervben előírt gyógyszerkiadás-csökkentés végrehajtásának konkrét elemeit tartalmazza - írta keddi számában a Világgazdaság és a Napi Gazdaság. A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy a kormány a jövő héten dönt a végleges változatról, de a hatósági ár bevezetését már elvetették. A Világgazdaság azt írta, hogy csökken a koleszterinszint-csökkentők támogatása, szűkül a közgyógylista, a legolcsóbb szerek tb-támogatását preferálják, s ellenőrzik a daganatos terápiák hatásosságát a júliustól változó támogatási rendszerben. Márkanév helyett pedig hatóanyagot rendelhet az orvos az új kormány-előterjesztés szerint.
2011.04.19. 07:30
 
Primera División: eredmény
A spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának hétfő késő esti mérkőzésén: Villarreal-Real Zaragoza 1-0.
2011.04.19. 07:20
 
 
LMP: a kormány pártállami módszerekkel lép fel a rendvédelmi dolgozók ellen
Az LMP szerint a kormány pártállami módszerekkel lép fel a rendvédelmi dolgozók ellen - írta az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Kaufer Virág és Dorosz Dávid. A két képviselő úgy fogalmaz, hogy az Orbán-kormány előbb korlátozta a sztrájkjogot, most pedig a régi idők módszereivel próbálja a munkavállalókat megfélemlíteni. Azt írják: a rendvédelmi szervek hétvégi megmozdulásainak idejére elrendelték, hogy azok munkatársainak tartalékosként, kötelezően, a laktanyákban kellett tartózkodniuk. Hozzáteszik, hogy a dolgozók az összes eddigi megmozduláson egyenruhában tiltakozhattak, most ezt a lehetőséget elvették tőlük, amikor parancsba adták nekik, hogy a sztrájk napján kizárólag civilben tüntethetnek.
2011.04.19. 07:20
 
ValóVilág 4. - valóság show vagy szappanopera?
Egyre többen teszik fel maguknak a kérdést, hogy vajon valóban valóság show e a ValóVilág 4 című műsor? Nos ezt mi a szerkesztőségből biztos, hogy nem tudjuk megállapítani, de azért egy - két érdekes dolog minket is izgat.
2011.04.19. 00:00
 
 
Férfi kosárlabda NB I: bejutott az elődöntőbe a Szolnok
A Szolnok bejutott az elődöntőbe a férfi kosárlabda NB I-ben, miután a negyeddöntő hétfői, negyedik mérkőzésén idegenben nyert a Pécs ellen és ezzel megszerezte harmadik győzelmét. Eredmények: negyeddöntő, 4. mérkőzések: Pécsi VSK-PANNONPOWER - Szolnoki Olaj 64-81 (9-31, 24-21, 11-14, 20-15). A párharc végeredménye: 3-1 a Szolnok javára, korábban: Zalakerámia-ZTE KK - Atomerőmű SE 66-85 (23-18, 11-19, 14-27, 18-21). A párharc végeredménye: 3-1 az Atomerőmű javára. Falco-Szova KC Szombathely - Albacomp 105-87 (22-25, 26-18, 27-20, 30-24). Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-2 T.O.M. Controll-Kecskeméti KSE - MJUS-Fortress Körmend 85-84 (23-17, 22-21, 24-27, 16-19). Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-2.
2011.04.18. 22:10
 
 
Jégkorong divízió I-es vb: nyert a magyar csapat
A magyar jégkorong-válogatott az utolsó öt percben lőtt három góllal 6-3-ra nyert hétfőn a Koreai Köztársaság csapat ellen a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokság második napján. Ted Sator szövetségi kapitány együttese - amely vasárnap 7-3-ra verte a hollandokat - remekül kezdett, tíz perc után már 2-0 volt az állás. Ugyan az ázsiai együttes talált egy gólt, de ekkor még nem volt esélye. A záró játékrészben videóbírós gólt szereztek a vendégek, és egy újabb védelmi hiba után egyenlítettek. A hajrá jól sikerült, hét (!) másodperc alatt esett két hazai találat, a végén pedig Sofron a harmadik gólját is meglőtte. A magyarok legközelebb csak pénteken lépnek pályára, akkor a kiesés ellen harcoló spanyolok lesznek az ellenfelek.
2011.04.18. 21:50
 
 
Horváth Csaba: építsünk új társadalmi koalíciót
Új társadalmi koalíció építésére szólított fel minden demokratát Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője hétfő este a Parlament melletti fáklyás felvonulást követő beszédében, hogy 2014-ben eltörölhessék az Országgyűlés által hétfőn elfogadott új alaptörvényt, amelyet a Fidesz-KDNP "pártalkotmány-tákolmányának" nevezett. A szocialista párt a Képviselői Irodaház melletti Jászai Mari térről a Széchenyi rakparton lévő Bibó István szoborig tartó fáklyás felvonulással tiltakozott az új alkotmány ellen, a rendezvényen több százan vettek részt.
2011.04.18. 21:00
 
 
Pöttering: nem szabad hagyni, hogy túl nagy legyen az EU
Az uniónak nem kell feltétlenül minden országot felvennie, amely csatlakozni szeretne a közösséghez, nem szabad hagyni, hogy túl nagy legyen az EU - mondta Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament (EP) korábbi néppárti elnöke hétfőn Budapesten. Az Andrássy Egyetemen tartott előadásában a politikus, aki egyúttal a Konrad Adenauer Alapítvány elnöke, hangsúlyozta: azt azonban reméli, hogy Horvátország minél előbb csatlakozhat az unióhoz, a nyugat-balkáni államokat pedig biztatta, hogy fáradozzanak az integrációért. Nem lehet "politikai szívességet" tenni a csatlakozni vágyó országoknak, meg kell követelni tőlük a kritériumok teljesítését - jelentette ki.
2011.04.18. 20:50
 
Stuttgarti tenisztorna: Marosi továbbjutott párosban
Marosi Katalin - oldalán a hazai közönség előtt szereplő Kathrin Wörlével - győzött hétfőn a 721 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna párosversenyének első fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar játékos korábban egyesben is próbálkozott, de a selejtező nyitó körében kikapott a holland Michaella Krajicektől. Eredmények: páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Marosi, Wörle (magyar, német)-Birnerova, Mircic (cseh, szerb) 6:3, 6:4, egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért):Bartoli (francia, 8.)-Pironkova (bolgár) 6:4, 6:1 Barrois (német)-Safarova (cseh) 6:1, 6:4.
2011.04.18. 20:50
 
 
Nigériai elnökválasztás: tiltakozási hullám Jonathan választási győzelme miatt
Tiltakozási hullám söpört végig hétfőn Nigéria északi, főként muszlimok lakta részében Goodluck Jonathan jelenlegi - és keresztény - elnök választási győzelme miatt, s a helyi vöröskereszt szerint a gyújtogatásoknak sok halottja van. A szombati voksolás eredményén feldühödött fiatalok erőszakcselekményei miatt Kaduna államban 24 órára kijárási tilalmat vezettek be, a középső országrészben lévő Jos városában pedig a katonák figyelmeztető lövésekkel és helikopterek bevetésével oszlatták szét a fiatalok tüntetését. A legnépesebb északi városban, Kanóban templomokat is felgyújtottak a lázongók, míg a katonák korbácsokkal oszlatták a köveket hajigáló tömeget. A városi választási hivatal épülete előtt páncélozott járművek és katonák alkottak barikádot.
2011.04.18. 20:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329[1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista