2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Napsütéses idő, 21-24 fok lesz
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint túlnyomóan derült, napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nem lesz. A Tiszántúlon az északkeleti, a Kisalföldön a délkeleti szél többször megélénkül, eleinte néhol kissé meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3, 8 fok között, néhol 3 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 21, 24 fok között valószínű.
2011.04.20. 15:10
 
 
Ősztől büntetik a túl hangos reklámokat
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiatanácsa ősztől pénzbírsággal vagy kötbérrel büntetheti azokat a műsorszolgáltatókat, amelyek a műsorkörnyezetnél hangosabban sugározzák a reklámokat vagy televíziós vásárlással kapcsolatos műsorokat - jelentette be Kiricsi Karola, a testület szóvivője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Mint mondta, jelenleg türelmi időszak van, de most is folyamatosan mérik a hangerőadatokat, amelyeket közzé is tesznek a médiatanács weboldalán. A cél az, hogy a törvénysértő gyakorlatot megszüntessék a médiában, s a jövőre nézve folyamatosan tárgyalnak ez ügyben a szolgáltatókkal - hívta fel a figyelmet.
2011.04.20. 15:00
 
 
Rendkívüli vizsgálatot indítanak a BKV-nál a metrótűz miatt
Rendkívüli vizsgálatra kérte fel a BKV vezérigazgatóját, Kocsis Istvánt a keddi metrótűz ügyében Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója. A BKK keddi közleményében úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy Tarlós István főpolgármester nevében és megbízásából haladéktalanul felkérik a BKV vezérigazgatóját, hogy az eset körülményeit teljes körűen vizsgálja ki és tárja fel, készítsen vizsgálati jelentést, továbbá intézkedjen minden lehetséges és szükséges lépés megtételére, hogy hasonló veszélyes üzemzavarok, tűzesetek a jövőben a metróhálózaton elkerülhetők legyenek.
2011.04.20. 14:50
 
 
A kigyulladt metrószerelvény öt évvel túllépte tervezett élettartamát
A BKV Zrt. a hatóságokkal karöltve vizsgálja, mi okozhatta a tüzet kedden a 3-as metró vonalán; a kigyulladt metrószerelvény 35 éves, a tervezett élettartamát öt évvel meghaladó, túlfuttatott jármű - közölte a társaság késő este az MTI-vel. Az ilyen járműnél "a gondos és szakszerű karbantartás ellenére sem garantálható a hibamentes működés" - olvasható a közleményben. Mint írták, délután egy óra előtt tisztázatlan ok miatt gyulladt ki a metrószerelvény a 3-as vonalon. A vonat ajtóhiba miatt már korábban kiállt a forgalomból, így üresen állt az Árpád hídi kihúzóvágányon, ahol füstölni kezdett. A metró vezetője időben el tudta hagyni a szerelvényt.
2011.04.20. 14:50
 
 
Alibit igazolna a vádlottaknak munkáltatójuk a tiszalöki gyilkosság idejére
Többszöri bírói és ügyvédi kérdésre is azt állította Fehérné Nyalka Éva a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat büntetőügyének szerdai tárgyalásán, hogy Kiss Árpád elsőrendű és testvére, Kiss István másodrendű vádlott 2009. április 22-én órakor a debreceni Perényi 1 nevű klubban volt, míg a vád szerint aznap 22 óra előtt ők követték el a tiszalöki gyilkosságot, így alibit igazolna nekik.
2011.04.20. 14:40
 
 
Megérkezett Blatter és kihívójának levele az MLSZ-be
Megérkezett a Magyar Labdarúgó Szövetségbe (MLSZ) Joseph Blatternek, a nemzetközi szövetség (FIFA) újraválasztásért harcoló elnökének, valamint kihívójának, Mohamed Bin Hammamnak a levele, amelyben ismertetik programjukat a június elsejei szavazás előtt. Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke, nemzetközi igazgatója az MTI érdeklődésére szerdán elmondta: a két levél már ott van a szövetségben. "Teljesen normális, hogy az elnökválasztás szereplői levelet küldenek a FIFA mind a 208 tagországának. Ismertetik programjukat, és megkérik a szavazásra jogosultakat, hogy voksoljanak rájuk" - nyilatkozta Berzi.
2011.04.20. 14:20
 
Lebontották a labdarúgó-szakosztályt a többitől elválasztó falat az FTC-ben
Szimbolikusan is visszakerült a labdarúgó-szakosztály a többi közé a Ferencvárosi Torna Clubnál azzal, hogy szerdán a székházban lebontották a korábbi angol tulajdonos által emelt elválasztó falat. A "romokon" először a stadion névadója, az egyetlen magyar aranylabdás Albert Flórián lépett át - az FTC tájékoztatása szerint. Az labdarúgó zrt.-t 2008 tavaszán megvásárló angol Kevin McCabe húzatta fel a székházban a válaszfalat, hogy ne legyen átjárás a futballklub és az FTC többi szakosztálya között. Így évekig csak egy melléképületen keresztül lehetett megközelíteni többek között a kézilabdázók, birkózók, tornászok irodáit.
2011.04.20. 13:50
 
 
Hajdúhadházon nyugdíjazták a rendőrkapitányt
Nyugdíjba küldték szerdától Hajdúhadház rendőrkapitányát - tájékoztatta az MTI-t szűkszavú közleményben a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A közlemény szerint Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya, Fekete Csaba rendőr dandártábornok 2011. április 20-i hatállyal indoklás nélkül visszavonta Kozma János rendőr alezredes, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetőjének vezetői megbízását, és nyugállományba helyezte. Az új vezető személyéről később születik döntés. Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a kapitány menesztésének hátterében a múlt heti hajdúhadházi események állnak.
2011.04.20. 13:20
 
 
Védett tanúi szerepéről beszélt a romagyilkosságok vádlottjainak munkáltatója
Fehérné Nyalka Évát állítása szerint egy tanúvédelmi programba akarták bevonni a rendőrök, miután munkatársait a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat elkövetésének gyanújával elfogták 2009. augusztus 21-én Debrecenben, a Perényi 1 nevű szórakozóhelyen. A nő, aki mind a négy vádlott munkaadója volt és szerelmi viszonyban állt az elsőrendű vádlottal, Kiss Árpáddal, többször ellentmondásba keveredett tanúvallomásában. Azt mondta: négy napon át egy titkos lakásban tartották a gyermekével együtt, és "új élet kezdésének lehetőségéről" beszéltek neki a rendőrök.
2011.04.20. 13:10
 
Zácsik betegség miatt kikerült a kézilabda-válogatott keretéből
Zácsik Szandra gyomorpanaszok miatt kikerült a hétvégén a Batta Kupán szereplő magyar női kézilabda-válogatott keretéből. "Csapatunk a németek elleni, júniusi világbajnoki selejtezőre készül. Szerencsére szinte a legerősebb összeállításban gyakorolhatunk, és játszhatunk két felkészülési meccset a hétvégén. Zácsikot sajnálom, hogy beteg, de már a hétvégi kupameccsen sem volt jól, így kényszerből hazaküldtem" - mondta az MTI-nek Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a tatai edzőtáborban tartott szerdai sajtónyilvános edzés előtt.
2011.04.20. 13:00
 
 
Kövér László aláírta és továbbküldte az államfőnek az új alaptörvény szövegét
Kövér László, az Országgyűlés elnöke kedden aláírta Magyarország új alaptörvényét és továbbküldte Schmitt Pál köztársasági elnöknek, aki húsvéthétfőn szignálja azt - tájékoztatta az MTI-t Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke. A házelnök által aláírt, de még ki nem hirdetett, 2012. január 1-én hatályba lépő jogszabály már elérhető a parlament honlapján. Az alaptörvény szövege az MTI oldalán is teljes terjedelmében olvasható ide kattintva.
2011.04.20. 12:30
 
 
Csendőrséget alakít Tiszavasvári jobbikos többségű közgyűlése
Feltételezett uzsorások ellen adóhatósági vagyonosodási vizsgálatot kért Tiszavasvári jobbikos polgármestere, aki Nyíregyházán azt is bejelentette: Tiszavasvári jobbikos többségű önkormányzati közgyűlése megalakítja a csendőrséget a településen. Fülöp Erik elmondta: 17 olyan helyi lakos ellen kezdeményezett vagyonosodási vizsgálatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Regionális Igazgatóságán, aki az állítások szerint uzsoratevékenységet folytat, hatalmas kamatokra ad kölcsönt nehéz sorsú embereknek. Az önkormányzati közölte: Tiszavasváriban megalakítják a csendőrséget, amely csütörtökön meg is kezdi közrendvédelmi feladatának ellátását a településen.
2011.04.20. 12:10
 
 
Egymillió eurót takarít meg a Malév a reptérre költözéssel
Évi egymillió eurót, mostani árfolyamon 266 millió forintot takarít meg a Malév azzal, hogy központi irodáit a tervek szerint 2012 nyarán a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre költözteti. A repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. és a Malév Zrt. által aláírt megállapodást a két társaság szerdán jelentette be. A magyar nemzeti légitársaság központi irodái Budapesten, a Könyves Kálmán körúton lévő Lurdy Házban vannak, ahová a 2000-es évek elején költözött. Az MTI-hez eljuttatott közleményben az áll, hogy a tervek szerint a Malév a repülőtér 1-es és 2-es termináljai közötti háromemeletes épületekbe költözik vissza, összesen 10 ezer négyzetméternyi irodába.
2011.04.20. 11:40
 
 
Az olasz hatóságok megtalálták Ophélie egyik olasz ismerősét
Az olasz hatóságok kihallgatták Ophélie Bretnacher, a Magyarországon elhunyt francia diáklány egyik olasz ismerősét, aki információkkal szolgálhat az üggyel kapcsolatban - közölte Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel. A szóvivő szerint három olasz állampolgárt kerestek a hatóságok a lány halálával összefüggésben; egyikük a lány barátja volt, másik kettő pedig az ismerőse. A három fiatal közül találták meg az egyiket, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan kit - tette hozzá. Skoda Gabriella elmondta azt is, hogy az olasz rendőrség a magyar társszervek kérésére kezdte keresni a lány ismerőseit, és egyelőre csak szóban közölte a fentieket a magyarokkal.
2011.04.20. 11:00
 
 
Tarlós: nincs pénz a 4-es metró második szakaszára
Nincs pénz a 4-es metró második szakaszára, de az első szakasz megépülhet - mondta Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester szerdán a Magyar Televízió reggeli műsorában. A főpolgármester közlése szerint a második szakasz építését senki nem állította le, hiszen "csak azt lehet leállítani, ami elkezdődött". "Az első szakaszt szeretnénk befejezni, ott köztudottan óriási problémák vannak a két ciklussal ezelőtt megkötött szerződésekkel" - fűzte hozzá. Tarlós István kiemelte: a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) támogatására is nagy szükség van, hogy a régi szerződésekből ne legyen probléma.
2011.04.20. 10:40
 
 
Romagyilkosságok: egyre zavarosabb a koronatanú vallomása
Szünetet kért és sírva ment ki a tárgyalóteremből Fehérné Nyalka Éva, aki továbbra is ellentmondásokba keveredik korábbi nyomozati vallomásaival a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat miatt indított büntetőügy szerdai tárgyalásán a Pest Megyei Bíróságon. Az asszony, aki mind a négy vádlott - Kiss Árpád és testvére, Kiss István, valamint Pető Zsolt és Csontos István - munkáltatója volt, és az elsőrendű vádlottal szerelmi kapcsolatban állt, már a keddi tanúmeghallgatásán is több ellentmondásba keveredett, ezért Miszori László tanácsvezető bíró a hamis vád és tanúzás jogi következményeire figyelmeztette, a nő kitérő válaszai miatt pedig bírságot helyezett kilátásba, az eljárás akadályozására hivatkozva.
2011.04.20. 10:40
 
 
Marion Cotillard is szerepel az új Batman-filmben
A Wayne vállalat igazgatótanácsában kap helyet a Batman-trilógia befejező filmjében Marion Cottilard Oscar-díjas francia színésznő. Cotillard mellett Joseph Gordon-Levitt is csatlakozott A Sötét Lovag felemelkedése című rész stábjához - tudatta a Warner Stúdió. Gordon-Levitt Gotham City rendőrségét erősíti majd. A Batman-saga befejező epizódját Christopher Nolan rendezi, ő az Eredet című filmjében már dolgozott együtt a két színésszel. A Sötét Lovag felemelkedése című filmben ismét Christian Bale ölti magára Batman szerepét, és korábban csatlakozott már Anne Hathaway és Tom Hardy is a gárdához. Az alkotás várhatóan 2012. július 20-án mutatkozik be a mozikban.
2011.04.20. 10:10
 
 
Ipsos: az emberek csaknem fele távol maradna a politikától
Az Ipsos áprilisi kutatása szerint a választók csaknem fele nem menne el szavazni, vagy tanácstalan lenne, hogy mely pártra adja le a voksát, ha most vasárnap lennének a választások. A Népszabadság szerdai számában megjelent összegzés szerint a Fideszre a választókorú népesség 26 százaléka szavazna, az MSZP-t 12 százalék támogatná. A Jobbikra a választók 8, az LMP-re pedig 4 százalék szavazna. A biztos pártválasztók körében a Fidesz 54, az MSZP 20, a Jobbik 17, az LMP pedig 5 százalékon áll. A felmérés szerint a Fidesz támogatottsága a középrétegekben a legerősebb, de a fölött is az átlagosnál kedvezőbbek a párt pozíciói.
2011.04.20. 09:30
 
BUX: +1,35 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 319,28 pontos emelkedéssel, 23.919,98 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 1,35 százalékkal erősödött.
2011.04.20. 09:10
 
Francia Kupa: döntőben a Lille
Elsőként a bajnokságban listavezető Lille jutott be a labdarúgó Francia Kupa fináléjába, miután a keddi esti elődöntőben 2-0-ra győzött Nizzában. Eredmény, Francia kupa, elődöntő: Nice-Lille 0-2 (0-1).
2011.04.20. 09:00
 
 
Egyfordulós választás jöhet 2014-ben
Vegyes, de egyfordulós választási rendszert vezethet be a kormány - írta szerdai számában a Népszabadság egy vezető kormánypárti politikusra hivatkozva. A következő, kisebb parlamentben a 198 képviselő között 90 egyéni körzetben mandátumot szerző honatya, 78 országos listás, valamint 30 kompenzációs mandátum lenne - erősítették meg a lapnak kormány közeli források. Megyei listák nem lennének, viszont 13 nemzeti és etnikai kisebbségi képviselő kerülhetne a Házba. A Népszabadság szerint az még nem dőlt el, hogy a határon túl élő magyar állampolgárok kaphatnak-e, és ha igen, akkor milyen típusú szavazati jogot, mandátumuk száma sem világos még.
2011.04.20. 08:01
 
 
Betonvas szúrta át egy mendei kislány kezét
Betonvas szúrta át egy mendei kislány kezét, a gyereket a mentők az Országos Baleseti Intézetbe szállították - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-vel. Loch Erika elmondta, hogy hétfő este érkezett a riasztás a katasztrófavédelem ügyeletére a balesetről. Egy betondarab ráesett egy kilencéves kislány kezére, és az abból kiálló vas átszúrta a gyerek tenyerét. A kislány állapotáról a mentőszolgálat nem közölt részleteket.
2011.04.20. 08:00
 
F1: Massa elégedett
Felipe Massa, a Forma 1-es Ferrari pilótája elégedetten nyilatkozott a vasárnapi Kínai Nagydíjon bemutatott szerepléséről. Nagyszerű futam volt, jól mentem egy izgalmas versenyben - írta Massa a Ferrari honlapján. - Természetesen az sem ártott volna, ha előrébb végzek, mégis elégedett vagyok, s remélem a következő versenyeken is harcban leszek az előkelő helyezésekért. A brazil autóversenyző úgy vélte, hogy problémáik voltak a gumikkal. "A következő versenyen előrébb kell végeznünk az időmérő edzésen, ha azt szeretnénk, hogy jobb eredményeket érjünk el" - fogalmazott.
2011.04.20. 07:50
 
 
Az ujjak hossza elárulja, mennyire vonzó egy férfi
A férfiak ujjaira vetett egyetlen pillantás elárulja, mennyire vonzó a kéz tulajdonosa a nők számára - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport. A vizsgálatok eredménye szerint az ujjhosszak arányával nem áll összefüggésben a hang és a test illata. Ez utóbbiakat a hormonrendszer az életkor előrehaladtával alakítja ki. Az arc vonásait és a gyűrűsujj hosszát viszont már az anyaméhre jellemző hormonháztartás formálja, így ezek között nagy az összefüggés: mind az ujjak, mind az arcvonások esetében a szimmetria kelti fel leginkább a női nem vonzalmát.
2011.04.20. 07:50
 
Premier League: pontosztozkodás Newcastle-ben
A listavezető Manchester United gól nélküli döntetlent játszott a Newcastle vendégeként az angol labdarúgó Premier League korábban halasztott és kedden pótolt mérkőzésén. Eredmény: Newcastle United-Manchester United 0-0.
2011.04.20. 07:40
 
Olasz Kupa: Inter-győzelem Rómában
Az Internazionale Dejan Stankovic góljával vendégként legyőzte az AS Romát kedden a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjében zajló párharc első mérkőzésén. Eredmény: elődöntő, 1. mérkőzés: AS Roma-Internazionale 0-1 (0-1).
2011.04.20. 07:40
 
 
A NASA április 29-re tűzte ki az Endeavour indítását
Az amerikai űrkutatási hivatal április 29-re tűzte ki az Endeavour űrrepülőgép indítását, amelyen öt amerikai és egy olasz űrhajós utazik a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az Endeavournek ez lesz az utolsó útja. A NASA várhatóan júniusban még elindítja az Atlantist, és ennek visszatérte után befejeződik az 1981 áprilisában kezdődött amerikai űrrepülőgép-program. Az Endeavour egy mágneses teret mérő berendezést szállít a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrállomásra. Útját 14 naposra tervezik.
2011.04.20. 07:40
 
 
Egy tényfeltáró bizottság megállapította Mubarak felelősségét
Egy tényfeltáró bizottság kedden nyilvánosságra hozott jelentésében megállapította, hogy Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt felelősség terheli 846 civil halálát okozó rendőri túlkapásokért. A testület egy vizsgálóbíró vezetésével az észak-afrikai országban lezajlott január-februári tüntetéshullám elleni karhatalmi fellépést vizsgálta ki. A bizottság szerint a rendőrség indokolatlanul túlzott erőszakot vetett be a tüntetők ellen, éleslőszerrel lőttek a tömegbe, sőt olyan emberekre is tüzeltek, akik lakásuk erkélyéről vagy ablakából filmezték az eseményeket. A civil áldozatokon kívül 26 rendőr is meghalt a 18 napon át tartó zavargásokban.
2011.04.20. 07:40
 
 
Michelle Obama kis híján repülőbalesetet szenvedett
Légiirányítói hibából túlságosan közel került egy 200 tonnás katonai szállítógéphez hétfőn a first ladyt, Michelle Obamát szállító repülőgép, amelynek ezért meg kellett szakítnia a Washington melletti Andrews légi támaszpontra történő leszállást - jelentette kedden légügyi forrásokra hivatkozva a The Washington Post online kiadása. A C-17-es szállítógép a leszállópályán tartózkodott és a légiirányítók attól tartottak, hogy az nem tud időben kitérni a first lady leszálláshoz készülő gépének útjából. A Michelle Obamát szállító gép egy, az elnöki légiflottához tartozó Boeing 737-es volt. Az elnök felesége az alelnök házastársa, Jill Biden társaságában egy New York-i eseményről tartott haza Washingtonba.
2011.04.20. 07:30
 
 
A benzin ára új történelmi csúcsra nőtt, a gázolaj ára nem változott
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ért el, a gázolaj ára nem változott. Az emeléssel a benzin átlagára 384-385 forintra nőtt, míg a gázolaj ára 375 forint maradt. A benzin ára legutóbb két hete emelkedett, akkor 5 forinttal nőtt, a gázolaj ára viszont harmadik hete változatlan. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.04.20. 07:20
 
 
Salamon: nem volt alkotmányozási kényszer, de alkotmányozási kötelezettség igen
Magyarországon nem állt fenn alkotmányozási kényszer, az új alaptörvény megalkotása azonban a kétharmados többséget szerzett Fidesz-KDNP pártszövetség számára kötelezettség volt, hiszen egy ideiglenes alkotmányt "váltottak le", amelynek preambulumában is szerepelt, hogy az Országgyűlésnek majd újat kell alkotnia - hangoztatta Salamon László KDNP-s országgyűlési képviselő kedden Szombathelyen. Az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának elnöke szerint így is sokat késett az új alaptörvény, hiszen a rendszerváltás óta húsz év telt el, ám eddig - szavai szerint - hiányzott vagy az ahhoz szükséges parlamenti többség, vagy a politikai akarat.
2011.04.19. 22:20
 
Női kosárlabda NB I: egyenlített a Sopron, bajnokavatás pénteken
Az MKB-Euroleasing Sopron 0-2-ről 2-2-re kiegyenlített a címvédő Pécs 2010 ellen a női kosárlabda NB I három sikerig tartó fináléjában, miután a keddi negyedik mérkőzésen hazai pályán sima győzelmet aratott ősi riválisa felett. A döntő utolsó felvonására pénteken, Pécsett kerül sor. Eredmény, 4. mérkőzés: MKB-Euroleasing Sopron - Pécs 2010 79-55 (20-12, 17-14, 25-13, 17-16). Legjobb dobók: Holt 16, Coleman 12, Tamane 11, Honti 10, illetve Fegyverneky 11, Quigley 11. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcának állása: 2-2.
2011.04.19. 21:30
 
 
Több tucat halottja van a nigériai összecsapásoknak
Legalább 33 ember halt meg az elnökválasztás utáni összecsapásokban a Nigéria északi részén található nagyobb városokban: az ellenzék vezetője, Muhammad Buhari kedden elítélte a zavargásokat. Az összes halálos áldozat száma valószínűleg jóval több, mint a fenti adat. A szombati elnökválasztást a déli, keresztény országrészből származó 53 éves Goodluck Jonathan nyerte. Muhammad Buhari, az államfő északi, muszlim területről érkező ellenfele nyugalomra intette a zavargókat, és elítélte az erőszakot.
2011.04.19. 20:50
 
A KENÓ április 19-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 19-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 4, 6, 13, 15, 16, 17, 20, 24, 35, 37, 40, 43, 52, 56, 57, 61, 62, 65, 68, 69.
2011.04.19. 20:30
 
 
A világ egyik legdrágább lakását vásárolta meg Ukrajna egyik leggazdagabb embere
A világ egyik legdrágább lakását vásárolta meg Londonban Ukrajna egyik leggazdagabb embere, Rinat Ahmetov, aki 135,4 millió fontot (41,3 milliárd forintot) fizetett az ingatlanért. Az üzletet még 2007-ben kötötték meg, de csak most hozták nyilvánosságra, miután a vásárlást jóváhagyta a brit földhivatal - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján és az Utro orosz hírportálon. A London központjában lévő One Hyde Park elitkomplexumban a mágnás, akinek vagyonát 16 milliárd dollárra becsülik, két lakást vásárolt, amelyeket egyetlen háromemeletes, 2,3 ezer négyzetméteres apartmanná alakíttat át. A munkálatokra Ahmetov további 60 millió fontot (18,14 milliárd forintot) szándékozik fordítani.
2011.04.19. 20:30
 
 
Újabb légicsapások Líbiában, Tripoli figyelmeztet
Újabb légicsapásokat hajtottak végre kedd hajnalban líbiai célpontok ellen a NATO vezette nemzetközi hadi koalíció repülőgépei - jelentette be a katonai szervezet. Közben a líbiai kormány közölte, nem fogja engedni, hogy a segélyekkel együtt katonák is érkezzenek az észak-afrikai arab országba. A miszrátai felkelők viszont már "hivatalosan" szárazföldi beavatkozást kérnek a nyugati országoktól. A brüsszeli tájékoztatás szerint a NATO-gépek Moammer el-Kadhafi líbiai vezető haderejének parancsnoki központjait támadták. A líbiai állami hírügynökség, a Jana közlése szerint a fővárosban, Tripoliban hajtottak végre légicsapást, továbbá az onnan 50 kilométernyire délre fekvő Azizíjában és Tripolitól több mint 400 kilométerre keletre, Kadhafi szülővárosa, Szirt ellen.
2011.04.19. 20:30
 
Labdarúgó Magyar Kupa: a döntő küszöbén a Kecskemét
A Kecskemét hazai pályán fölényes, 5-1-es győzelmet aratott a Zalaegerszeg felett a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első meccsén, ezzel nagyon közel került a fináléhoz.
2011.04.19. 20:20
 
 
Asztalitenisz Európai Nemzetek Ligája: búcsúzott a női és a férfi csapat is
A nőihez hasonlóan a magyar férfi asztalitenisz-válogatott sem jutott döntőbe saját divíziójában az Európai Nemzetek Ligájában, mivel a hazai vereséget követően a keddi, idegenbeli visszavágón is kikapott a lengyel csapattól. A magyar sportági szövetség tájékoztatása szerint Jakab János, Kosiba Dániel és Pattantyús Ádám kapott ezúttal lehetőséget a második vonalban szereplő válogatottban, de csak utóbbi tudta döntő szettre kényszeríteni ellenfelét.
2011.04.19. 20:10
 
 
Egy veterán kommunista lett Raúl Castro után a második számú pártvezető
Elmaradt a fiatalítás a Kubai Kommunista Párt élén, miután Raúl Castro mellé másodtitkárrá egy szintén veterán politikust, a 81. évében járó José Ramón Machado Venturát választották meg - derült ki kedden, a pártkongresszus záró ülésén. Az első titkári posztra a várakozásoknak megfelelően, hivatalosan Raúl Castro került, aki - formailag még másodtitkárként - a gyakorlatban már az elmúlt években is betöltötte ezt a tisztséget. Az 1930. október 26-án született Machado Ventura az államtanács első alelnöke, valamint a minisztertanács első elnökhelyettese, vagyis Raúl Castro elnöknek és miniszterelnöknek e két állami vonalon is a helyettese.
2011.04.19. 20:00
 
 
Szájer: Magyarország beépítette az unió alapjogi chartáját az alkotmányba
Az új magyar alkotmány beépítette az unió alapjogi chartájának tartalmát az emberi jogokról szóló fejezetbe, amely, szakítva az eddigi gyakorlattal, az alaptörvényen belül az államszervezetről szóló rész elé került - mondta Szájer József, az Európai Parlament néppárti frakciójának alelnöke kedden Brüsszelben, az EP alkotmányügyi bizottságának ülésén. Szájer a hétfőn elfogadott új magyar alkotmányról tájékoztatta a parlamenti szakbizottság tagjait. Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország régi adósságát törleszti az új alkotmánnyal, hiszen a térség többi posztkommunista országa a rendszerváltást követően szakított kommunista gyökerű alkotmányával, és új alaptörvényt fogadott el.
2011.04.19. 19:50
 
 
Bombariadó egy debreceni pénzváltóban, a belvárost lezárták
Bombariadó miatt lezárták Debrecen főutcáját, a Piac utcát kedd délután; egy lakóházból 33 embert kellett kiköltöztetni - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta: délután öt óra előtt rablásról érkezett bejelentés egy belvárosi pénzváltóból. Az elkövető menekülés közben egy csomagot dobott el, és nem zárható ki, hogy robbanószert tartalmaz. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a környéket lezárta.
2011.04.19. 19:10
 
 
Ferge Zsuzsa és Böjte Csaba is megkapta az Európai Polgár Díjat
Ferge Zsuzsa szociológus, akadémikus és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is az Európai Polgár Díj kitüntetettje lett idén - derül ki az Európai Unió Hivatalos Lapjából. A nemrégiben alapított díjat olyanoknak adományozzák, akik segítik az EU-n belüli integrációt, az unió lakóinak egymás iránti megértését. Az idén 80 éves Ferge Zsuzsát Göncz Kinga (MSZP) EP-képviselő jelölte a díjra, egyebek között azzal az indoklással, hogy egész szakmai munkásságát a társadalomból kizártaknak szentelte. Böjte Csaba Dévai Szent Ferenc Alapítványa Erdélyben sanyarú körülmények között élő gyermekeket igyekszik felkarolni.
2011.04.19. 18:50
 
Fezi tenisztorna: Szafina a nyolcaddöntőben, Arnnak nem fáj a térde
A volt világelső orosz Dinara Szafina két nagyon sima játszmában, 51 perc alatt nyert az amerikai Jill Craybas ellen kedden a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztornán, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A viadalon szerepel Arn Gréta is, aki hétfőn az osztrák Patricia Mayr-Achleitnert búcsúztatta. A magyar játékos a viadal honlapján nyilatkozva elmondta, örül, hogy túl van az első fordulón, mert az mindig nehéz, annak pedig különösen, hogy térde már meggyógyult. "Úgy néz ki, rendben van, hál, istennek" - fogalmazott.
2011.04.19. 18:50
 
 
Labdarúgó NB I: kegkorábban szerdán lesz új edző Debrecenben
Az eredeti tervtől eltérően kedden még nem nevezik meg a Debrecen labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét. A DVSC-TEVA honlapja kedden azt közölte, hogy az együttes vezetői a döntés súlya miatt nem akarnak kapkodni, így "várhatóan szerdán derül majd fény" az új edző kilétére. A szerda délelőtt tréninget Kondás Elemér irányítja majd. A decemberben kinevezett Zdenek Scasny szombaton mondott le, miután a csapat hazai pályán kikapott a Siófoktól.
2011.04.19. 18:50
 
 
Május 6-án folytatják tüntetésüket a rendvédelmi dolgozók
Május 6-án folytatják tüntetésüket a rendvédelmi dolgozók - jelentette be a Parlament előtt demonstrálóknak Kónya Péter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülését követően. A fegyveres és rendvédelmi dolgozók szakszervezeteit tömörítő demonstrációs bizottság elnöke hangsúlyozta: "május 6-án találkozunk, többen, mint szombaton és elszántabban". Hozzátette, hogy "most már nemcsak a tűzcsapoknak kell reszketniük", utalva a szombati tüntetésre, amikor tűzoltók tűzcsapokat nyitottak meg a belvárosban.
2011.04.19. 18:30
 
 
Halott csecsemőt találtak egy családi ház kályhájában Kunmadarason
Emberölés miatt nyomoz a rendőrség annak a csecsemőnek a halála ügyében, akit kedd reggel találtak holtan egy családi ház kályhájában Kunmadarason - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedd délután az MTI-vel. A rendőrséget a mentők értesítették a halálesetről. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Továbbra is tisztázásra szorul azonban, hogy megszületésekor életképes volt-e a csecsemő, illetve mikor és milyen módon került a kályhába - mondta a főhadnagy. Közölte azt is, hogy a gyermek anyját időközben kórházba szállították.
2011.04.19. 18:10
 
 
Magyarország kétmillió euróval járul hozzá a csernobili betonszarkofághoz
Magyarország kétmillió euróval járul hozzá a csernobili atomerőmű betonszarkofágjának felújításához - közölte Schmitt Pál köztársasági elnök a kedden Kijevben rendezett adományozó értekezleten az MTV-vel. Az értekezletet az 1986-ban történt katasztrófa - a reaktor felrobbanása - 25. évfordulóján rendezték meg. A Kijevtől mintegy 100 kilométerre fekvő csernobili nukleáris erőmű négyes reaktora 1986. április 26-án robbant fel, radioaktív szennyezést kibocsátva Európa nagy részére, mindenekelőtt az akkor a Szovjetunióhoz tartozó Ukrajnára, Fehéroroszországra és Oroszországra.
2011.04.19. 18:00
 
 
Kónya Péter szerint állóháború alakul a rendvédelmisek és a kormány között
Állóháború kezd kialakulni a rendvédelmi dolgozók és a kormány között, pedig senkinek sem lehet az az érdeke, hogy ez így is maradjon - mondta Kónya Péter, a fegyveres és rendvédelmi dolgozók szakszervezeteit tömörítő demonstrációs bizottság elnökeként kedden, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén. A szakszervezeti vezető a bizottság előtt elmondta: felborult a munkabéke a fegyveres és rendvédelmi szférában, amire jó példa a múlt szombati tüntetés, ahol a rendőrség becslése szerint 15 ezren vettek részt. Ez egyértelmű üzenet a kormánynak és a civil kontroll megtestesítőinek: a Széll Kálmán Tervben meghatározott irányvonal rossz - tette hozzá.
2011.04.19. 17:30
 
 
Stuttgarti tenisztorna: Csakvetadze kiesett
Anna Csakvetadze kedden, az első fordulóban kiesett a 721 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztornán. Az orosz játékos - aki 2007-ben még az ötödik volt, most pedig az 50. a világranglistán - a döntő játszmában, 4:4-es állásnál adta fel a meccset a szlovák Zuzana Kucová ellen. A viadal párosversenyében szerepel Marosi Katalin, aki a hazai közönség előtt szereplő Kathrin Wörlével az oldalán hétfőn bejutott a negyeddöntőbe.
2011.04.19. 17:20
 
BUX: +1,36 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 315,65 pontos, 1,36 százalékos emelkedéssel, 23.600,70 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,02 százalékkal 23.900 forintra csökkent, az OTP részvények ára 2,27 százalékkal 6.080 forintra erősödött.
2011.04.19. 17:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328[1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista