2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A kávéfogyasztás mégsem növeli a magas vérnyomás betegség kockázatát
A korábbi aggodalmakkal ellentétben nincs rá bizonyíték, hogy a napi több kávé fogyasztása növeli a magas vérnyomás betegség kialakulásának kockázatát - állítják tanulmányukban amerikai kutatók. A The American Journal of Clinical Nutrition című szakfolyóiratban közzétett jelentéshez hat olyan korábbi vizsgálat adatait elemezték, amelybe eredetileg összesen 170 ezer embert vontak be, a követési idő pedig akár 33 év is volt.
2011.04.22. 09:50
 
BUX: -0,07 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 17,05 pontos csökkenéssel, 24.072,56 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,07 százalékkal gyengült.
2011.04.22. 09:20
 
 
Kiricsi Karola: két hónap alatt 500 jogsértés a hangos reklámok miatt
Az év első két hónapjában mintegy 500 esetben követtek el jogsértést 5 televíziónál a túl hangos reklámokkal - mondta Kiricsi Karola, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) szóvivője pénteken a Magyar Televízió reggeli műsorában. A szóvivő szerint a közszolgálati adókat és a két nagy kereskedelmi csatornát (M1, M2, Duna Tv, RTL Klub, Tv2) csak ősztől büntetik a szabályok megsértéséért, hiszen a médiatanács türelmi időt adott a "médiaszolgáltatóknak, hogy áttérjenek a jó gyakorlatra". A türelmi idő lejárta után viszont milliós büntetésekre számíthatnak a törvény megsértői - fűzte hozzá.
2011.04.22. 09:20
 
 
Felfüggesztik a tüntetést a rendvédelmi dolgozók
Demonstrációs moratóriumot hirdetnek péntek délben és felfüggesztik a Parlament előtti tüntetésüket a fegyveres és rendvédelmi dolgozók - közölte a demonstrációs bizottság az MTI-vel. "Demonstrációnkkal nem akarjuk megzavarni a közelgő egyházi ünnep, a húsvét nyugalmát, a munka ünnepét, a ballagást, valamint az érettségi első három napját" - közölte a rendvédelmi szakszervezetek képviselőiből alakult testület. Mint írták, csütörtökön kezdeményezték a belügyminiszternél a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fórumának (RÉF) soron kívüli összehívását, és a honvédelmi tárcával történő érdekegyeztetést is. A demonstrációs bizottság korábban bejelentette, hogy a tüntetéssorozat május 6-án folytatódik.
2011.04.22. 08:40
 
 
Félmilliárdért leveleztünk az alkotmányról
Bár a választásra jogosult 8 millió ember közül csak 920 ezren válaszoltak a kormány alkotmányügyi kérdőívére, a levelezés és az űrlapok feldolgozása így is több mint félmilliárd forintba került - tudta meg a Blikk. A pénteki lapban a miniszterelnök szóvivője kifejtette: így is olcsóbb volt az állampolgárok véleményének kikérése, mint ha népszavazást írtak volna ki az új alaptörvényről. Szijjártó Péter ismertette: 487 millió forintba került a kérdőívek kiküldése, ami kevesebb mint 10 százaléka egy népszavazás költségeinek. Mint elmondta, a visszaérkezett ívek feldolgozására egy diákszövetkezettel szerződtek 6,13 millió forintért.
2011.04.22. 08:10
 
 
Lassan kelnek el a kastélyok
Mintegy háromszáz, többségében leromlott állapotú kastély várja országszerte sorsa jobbra fordulását, az épületek felújításához, idegenforgalmi, kulturális, vagy szociális célú hasznosításához az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) is segítséget nyújt, és bár az érdeklődés folyamatos, a nyélbe ütött adásvételi szerződések száma elenyésző, főleg a karbantartási, felújítási költségek miatt - írja a pénteki Napi Gazdaság. A napilapnak Gál Imre, a Magyar Tengerpart Ingatlanforgalmazó Bt. tulajdonosa elmondta: jelenleg is sok az érdeklődő, melyek között vannak külföldiek - franciák, angolok, skandinávok - is, de a zömük hazai, akik közül ez utóbbiak főleg üzleti célú hasznosításra keresik a kúriákat és kastélyokat.
2011.04.22. 07:50
 
125 ezer euróra bírságolták a vámon hallgató Oliver Kahnt
Egy tavaly februári eset nyomán 125 ezer eurós pénzbírságot kapott Oliver Kahn, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott volt kapusa, aki Dubajból hazatérve nem vámoltatta el az általa vásárolt értékes ruhadarabokat. A landshuti bíróság szóvivője csütörtökön közölte az ex-hálóőr büntetésének mértékét. A 41 éves Kahnra először 350 ezres bírságot akartak kiszabni, de fellebbezése nyomán jelentősen csökkent az összeg. A volt klasszis kapust egy rutinellenőrzés során "kapcsolták le": bár a zöld folyosón akarta elhagyni a repülőteret, a vámtiszt vizsgálata kiderítette, hogy a bőröndje luxus ruhadarabokat rejt mintegy 6700 euró értékben.
2011.04.22. 07:40
 
 
Újra Budapesten a Harlem Globetrotters
A jövő hónapban ismét Budapestre érkezik a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapata. A szervezők tájékoztatása szerint a világhírű "utazó kosárlabdacirkusz" május 25-én a Papp László Sportarénában szórakoztatja majd a közönséget. Az 1927-ben alapított csapat trükkökkel, látványos mutatványokkal tarkított show-mérkőzésével legutóbb tavaly márciusban, Budapesten és Veszprémben kápráztatta el a sportág magyarországi híveit.
2011.04.22. 07:40
 
 
A Fideszben nincs pánik a támogatók elvesztése miatt
Nincs pánikhangulat és nincs drámai helyzet a Fideszben és a KDNP-ben amiatt, mert a közvélemény-kutatások szerint az elmúlt egy évben csaknem 600 ezer szimpatizáns pártolt el tőlük, és a megkérdezettek kormánypárti politikusok szerint a gazdasági növekedés beindulásával a folyamat megfordulhat - írja a Népszabadság. A pénteki lapszámban megjelent cikk szerint Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője azt mondta: a kormánypártok támogatottsága még "mindig a várakozások fölött van", különösen azok után, hogy a választások óta eltelt egy év alatt "nagy rendszereket mozgattak meg".
2011.04.22. 07:20
 
Bundesliga: a Hannover legyőzte a Freiburgot
A Hannover magabiztos játékkal kétgólos győzelmet aratott a Freiburg csapata felett a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának csütörtöki nyitómérkőzésén. Bundesliga, 31. forduló: SC Freiburg-Hannover 96 1-3 (0-2).
2011.04.22. 07:10
 
 
Megnyitott a Zöld Pardon közterület-használati engedély nélkül
Csütörtök este, nem sokkal fél nyolc előtt megnyitotta kapuit a közönség előtt a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardon (ZP); a szórakozóhely azt megelőzően nyitott ki, hogy az újbudai képviselő-testület döntött volna a közterület-használati engedély ügyében. A ZP eredetileg hat órára tervezte a nyitást. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója arról számolt be, hogy nem sokkal fél nyolc előtt kezdték beengedni az embereket, akik addigra már mintegy 150 méteres sorban álltak. A szórakozóhely bejárata előtt újbuda néhány közterület-felügyelője és néhány rendőr is jelen van. Estére kiredült: a Zöld Pardon (ZP) és a Café del Rio is megújíthatja közterület-használati engedélyét.
2011.04.21. 21:20
 
 
Schmitt Pál csehországi magyarokkal találkozott
Schmitt Pálnak meggyőződése, nem az a fontos, hogy hányan vannak a csehországi magyarok, hanem az, hogy őrzik magyarságukat, és hogy ezért tenni is készek valamit. "Nem a szám a fontos, nem az a fontos, hogy 12 ezren vagy 15 ezren vannak-e. Az a fontos, hogy őrzik a lángocskát...őrzik, hogy magyarok" - jelentette ki a magyar köztársasági elnök, amikor a csehországi magyar szervezetek képviselőivel találkozott csütörtökön délután Prágában. A tervezett egy óránál jóval hosszabbra nyúlt találkozón a csehországi magyarok ismertették szervezeteik tevékenységét, sikereit és gondjait, s hangsúlyozták, hogy továbbra is szoros kapcsolatot kívánnak fenntartani Magyarországgal.
2011.04.21. 20:40
 
 
Kadhafi fürtös bombákat vetett be Miszrátánál
Kadhafi líbiai vezető erői folytatták "bűnös támadásaikat", és egyes jelentések szerint kazettás bombákat vetett be a polgári lakosság ellen Miszrátánál - jelentette ki csütörtökön Washingtonban Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. A kazettás bombák alkalmazásáról származó értesülések az ENSZ emberjogi főbiztosától, Navi Pillaytól és a Human Rights Watch civil szervezettől érkeztek. A Pentagon egyelőre nem reagált Clinton kijelentésére. A Pentagon egyelőre nem reagált Clinton kijelentésére.
2011.04.21. 20:20
 
 
Civilek azt kérik az államfőtől, hogy ne írja alá az alaptörvényt
Ne írja alá az új alaptörvényt a köztársasági elnök - ezt kérték a csütörtök este a Sándor-palotánál demonstráló civilek. A rendezvényen, amelyet a szólásszabadság-tüntetések szervezői hirdettek meg, mintegy kétszázan tüntettek - ahogy mondták - a "köztársasági elnök bölcs döntéséért". A résztvevők a többi között "Uralkodj magadon" és "A hatalom mi vagyunk" feliratú táblákkal üzentek az államfőnek, Bárdos Deák Ágnes énekesnő pedig nemcsak magyarul, csehül is arra kérte a hivatalos látogatáson Prágában tartózkodó Schmitt Pált, hogy ne szignálja az új alaptörvényt.
2011.04.21. 20:00
 
Jégkorong divízió I-es vb: Bartalis csütörtökön már edzett
Csütörtökön már részt vett a Papp László Arénában tartott jeges edzésen, és pénteken, a spanyolok elleni divízió I-es világbajnoki mérkőzésen már szeretne játszani a részleges bokaszalag-szakadással kezelt Bartalis István. "A mai edzésen kipróbáltam a mozgást, és nem zavart. Fájdalmat éreztem, de ez a tűréshatáron belül van. A péntek délelőtti átmozgató jeges edzés után döntjük el, vállalhatom-e a játékot" - mondta az MTI-nek a 21 éves csatár, aki közvetlenül a hollandok elleni, vasárnapi vb-nyitány előtt, a "száraz" bemelegítés során lépett rá egy televíziós kábelre, és kiment a bal bokája. Kórházba szállították, ahol megállapították, hogy az egyik szalag részlegesen elszakadt.
2011.04.21. 19:50
 
 
Cselgáncs Eb: Csernoviczki ezüstérmes
Csernoviczki Éva a 48 kg-osok között ezüstérmet szerzett az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. A tatabányaiak korábbi kétszeres Eb-másodikja ötödik mérkőzésén régi ismerősével, az olimpiai és hatszoros Európa-bajnok román Alina Alexandra Dumitruval találkozott, akitől két győzelem mellett kilencszer kikapott, többek között a pekingi olimpián és a tavalyi Eb-döntőben is.
2011.04.21. 19:30
 
Giro d'Italia: Contadort is benevezték
A háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contadort is benevezték a május 7-én rajtoló Giro d'Italia profi kerékpáros körversenyre. A bringás indulása ugyanakkor kérdéses, hiszen a doppingügyében hozott spanyol felmentő ítélet után a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbezett a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is. Contador 2008-ban megnyerte a Girót, ám azóta nem indult ezen a viadalon. A résztvevők között lesz majd Danilo Di Luca, a 2007-es győztes, aki doppingeltiltása után tér vissza. A Giro 207 versenyzővel május 7-én rajtol Torinóból, és a mezőny május 29-én fut be Milánóban.
2011.04.21. 19:00
 
 
Felgyújtotta lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletről egy férfi
Egy vagy több kézigránátot is találtak abban a kiégett újpesti lakásban, ahol csütörtök délelőtt egy férfi felgyújtotta magát, majd kiugrott az ablakon, mert ki akarták lakoltatni; a férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett; az oltásban részt vevő három rendőrt füstmérgezéssel szállították kórházba; a Berda József utca 38. szám alatti lakóházat kiürítették. Az újpesti önkormányzat megrendüléssel fogadta a tragédia hírét, de emellett kötelességének érzi, hogy tényszerű tájékoztatást adjon a lakásban történtek előzményeiről - írta az önkormányzat az MTI-hez csütörtök délután eljuttatott közleményében.
2011.04.21. 18:40
 
Szávay Ágnes Barcelonában sem játszik
Folytatódik Szávay Ágnes kálváriája: a világranglistán jelenleg 43. helyen jegyzett játékos a hétfőn kezdődő barcelonai salakpályás viadalon sem léphet pályára. Az MTI megtudta a 22 éves teniszezőtől, hogy a hátsérülése továbbra sem javul, ezért nem tud elutazni a katalán fővárosba. Szávay hosszú kényszerszünet után március elején tért vissza, s a sérülése az április elején rendezett marbellai viadalon újult ki, ezért volt kénytelen lemondani az e heti marokkói versenyt is. A magyar teniszező azt mondta, hogy amennyiben sikerül csökkenteni a fájdalmait és mutatkoznak a gyógyulás jelei, akkor az április 30-án rajtoló, 4,5 millió dollár összdíjazású, madridi salakpályás tornán mindenképpen elindul.
2011.04.21. 18:20
 
 
Cselgáncs Eb: Ungvári aranyérmes
Ungvári Miklós aranyérmet szerzett a 66 kg-os kategóriában az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. Ungvári a döntőben az azeri Tarjan Karimov ellen lépett tatamira, s a küzdelem csak a hosszabbításban dőlt el, ahol a magyar versenyző aranyponttal fordította a maga a javára a meccset. Ungvári 2002 (Maribor) és 2009 (Tbiliszi) után harmadszor lett Európa-bajnok.
2011.04.21. 18:10
 
 
Hunvald-ügy: a volt polgármester szerint Erzsébetváros nem kivétel
Hunvald György volt szocialista erzsébetvárosi polgármester, a büntetőper másodrendű vádlottja a fiktív megbízási szerződések kapcsán csütörtökön a Fővárosi Bíróságon arról beszélt: az önkormányzatoknál általános gyakorlat volt, hogy a helyi pártfrakciók szakértőket alkalmaztak. A vád szerint Hunvald aláírta több vádlott-társának megbízási szerződését. Így vehetett fel havi bruttó 300 ezer forintot érdemi munkavégzés nélkül Gál Györgynek, a VII. kerület gazdasági bizottsága volt szabad demokrata elnökének hölgyismerőse.
2011.04.21. 18:00
 
 
Újabb kinevezések az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál
Kinevezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szórakoztató, kisebbségi és etnikai, illetve kulturális műsorokért felelős főszerkesztőit Böröcz István vezérigazgató - tudatta az alap csütörtökön közleményben az MTI-vel. Az MTVA szórakoztató műsorokért felelős főszerkesztője - tartalomszolgáltatási igazgatói pozíciója mellett - Poich Lóránd, kisebbségi és etnikai főszerkesztője Stein Róbert, kulturális főszerkesztője pedig 2011. június 1-jétől Rockenbauer Zoltán lesz.
2011.04.21. 17:50
 
 
Két szék közé esett a TV2 híradósa?
Pachmann Péter valószínűleg már nagyon megbánta, hogy elhagyta családját egy másik kapcsolatért.
2011.04.21. 17:28
 
VV Olivér segít válogatni
Kevesen tudják, hogy az egykori villalakó, Olivér ötlete volt a társkereső valóságshow. A srác azt szeretné, ha Alekosz barátja megismerkedne egy rendes hölggyel és végre boldog párkapcsolatban élne.
2011.04.21. 17:26
 
Sorozatban harmadszor dán futballbajnok az FC Köbenhavn
Az FC Köbenhavn labdarúgócsapata sorozatban harmadszor nyerte meg a dán bajnokságot. A koppenhágai alakulatnak ehhez pályára sem kellett lépnie, ugyanis a második helyen álló Odense csütörtökön 2-1-re kikapott a FC Nordsjaelland együttesétől, így a hátránya már behozhatatlan. Az FC Köbenhavn 1991-es alapítása óta a kilencedik bajnoki címét ünnepelheti. A gárda remekül teljesített ebben a szezonban, ugyanis már a téli szünetben 19 pontos előnye volt a riválisokkal szemben. Ráadásul első dán csapatként bejutott a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában, ott azonban búcsúzott a Chelsea ellenében.
2011.04.21. 17:20
 
BUX: +0,42 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 100,08 pontos, 0,42 százalékos emelkedéssel, 24.089,61 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 0,95 százalékkal 24.530 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,98 százalékkal 6.260 forintra nőtt.
2011.04.21. 17:20
 
 
Kubica tíz napon belül elhagyná a kórházat
A súlyos balesetet szenvedett Robert Kubica lengyel Forma-1-es pilóta reméli, hogy tíz napon belül elhagyhatja a kórházat. Kubica februárban, egy olaszországi raliversenyen bukott és sérült meg, hétórás műtéttel mentették meg a jobb kezét, majd később a vállát, a lábát és a könyökét is megoperálták. "Kezdem magam jobban érezni, és remélem, tíz napon belül elhagyhatom a kórházat" - áll a Pietra Ligure-i Santa Corona klinikán kezelt pilóta közleményében. Kubicát a német Nick Heidfeld helyettesíti ebben a Forma-1-es szezonban a Renault-nál, ő a Malajziai Nagydíjon elért harmadik helyét lábadozó barátjának ajánlotta.
2011.04.21. 17:10
 
 
85 éves II. Erzsébet királynő
Csütörtökön ünnepli 85. születésnapját II. Erzsébet királynő, a jeles dátumot azonban ezúttal túlragyogja egy másik, közelgő és sokkal inkább világraszóló esemény fénye. A brit uralkodó unokája, Vilmos trónörökös ugyanis - mintegy a nagymamának szánt születésnapi ajándékként - a jövő héten esküszik örök hűséget polgári származású választottjának, Kate Middletonnak. Amikor Erzsébet Alexandra Mária hercegnő 1926. április 21-én világra jött, mindazonáltal még senki nem gondolhatta, hogy a csecsemő személyében Nagy-Britannia jövendő uralkodóját kell tisztelni.
2011.04.21. 17:00
 
 
Aszad aláírta a szükségállapot megszüntetését Szíriában
Aláírta csütörtökön Bassár el-Aszad szíriai elnök az arab országban csaknem ötven éve érvényben lévő szükségállapot megszüntetését kimondó törvényt - jelentette az állami tv. Az intézkedés célja, hogy kifogja a szelet a Szíria több városában hetek óta tiltakozó kormányellenes tüntetők vitorlájából. A tüntetők egyik legfőbb követelése a szükségállapot feloldása volt. A politikai engedmények ellenére több városban folytatódik a tiltakozás, sokan Aszad távozását követelik, mint mondják, nem elégednek meg látszatreformokkal.
2011.04.21. 16:50
 
 
Meglátogatta Diana sírját Vilmos trónörökös és menyasszonya
Meglátogatta Diana hercegnő sírját Vilmos brit trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton. Vilmos - Károly walesi herceg és az 1997-ben elhunyt Diana elsőszülött fia - jövő pénteken esküszik örök hűséget polgári származású választottjának a londoni Westminster-apátságban, ugyanott, ahol az ifjú trónörökös édesanyjától annak idején búcsút vettek. Diana és akkori barátja, Dodi Fayed motoros sajtófotósok által üldözött kocsija 1997 augusztusának utolsó éjszakáján nagy sebességgel egy párizsi közúti aluljáró pillérének csapódott. A balesetben a hercegnő - aki egy évvel korábban vált el Károly hercegtől - és Fayed, valamint a gépkocsi vezetője is életét vesztette.
2011.04.21. 16:30
 
Magyar Kupa: Farkas Balázs nem játszhat a döntőn
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két kupamérkőzésre eltiltotta Farkas Balázst, a Videoton középpályását, akit szerdán a Kaposvár elleni Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzésen kiállítottak. A grémium csütörtöki döntése azt jelenti, hogy Farkasnak ki kell hagynia a finálét, amennyiben a bajnokságban listavezető székesfehérvári alakulat bejut oda. Az első mérkőzést 1-0-ra nyerte a Videoton Kaposváron, a visszavágót május 4-én rendezik.
2011.04.21. 16:20
 
 
Hétfő délben írja alá az új alaptörvényt az államfő
Schmitt Pál köztársasági elnök április 25-én délben, a televízió nyilvánossága előtt a Sándor-palotában írja alá Magyarország, hét elején elfogadott új alaptörvényét. Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetője csütörtökön, az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta: az államfő 14 órakor Horváth Gergely Domonkossal, a Magyar Posta igazgatóságának elnökével közösen ünnepélyes keretek között első napi bélyegzővel látja el a posta, új alaptörvény aláírása alkalmából kibocsátott ünnepi bélyegblokkját.
2011.04.21. 16:00
 
Négy évtized után világversenyekre pályázhat az evezős szövetség
A Magyar Evezős Szövetség (MESZ) beadta előzetes pályázatát a 2013-as felnőtt Európa-bajnokság és a 2014-es U23-as világbajnokság rendezési jogára. Felnőtt világversenynek Magyarország legutóbb 1970-ben, Tatán adott otthont. A MESZ csütörtöki tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség, a FISA világversenyek pályázatait előkészítő bizottságának tagjai nemrégiben a tervezett helyszínen, Szegeden jártak, hogy egyeztessenek a MESZ képviselőivel. A MESZ-t Szántó Éva elnökségi tag, Ott Zsuzsanna főtitkár és Pazsitkáné Pataki Andrea műszaki igazgató, a FISA-t pedig Svetla Otzetova versenyigazgató, Colleen Orsmond versenykoordinációs menedzser és asszisztense, Natalie Phillips, valamint Andrew Cooper marketingigazgató képviselte.
2011.04.21. 15:50
 
 
XVI. Benedek pápa szerint Nyugaton a keresztények belefáradtak hitükbe
Sajnálattal szólt nagycsütörtöki miséjében XVI. Benedek pápa arról, hogy a keresztények "nagy része a hitetlenség és Istentől való eltávolodás népe lett", s főleg Nyugaton, "a kereszténység központi országaiban" belefáradtak hitükbe, beleuntak "saját történelmükbe és kultúrájukba", keresztény hagyományaikba. "Már nem akarják ismerni a hitet" - folytatta az egyházfő. "Vajon nem nyugodtunk bele (Isten) hiányába, s nem arra törekszünk, hogy beérjük önmagunkkal?" - tette fel a kérdést a Szent Péter-bazilikában összegyűlt mintegy ötszáz pap előtt, felszólítva az Isten iránti "állandó nosztalgiára".
2011.04.21. 15:50
 
A Getafét vásárolta meg a dubaji Royal Emirates csoport
A dubaji székhelyű Royal Emirates csoport csütörtökön jelentette be, hogy a Getafe az a spanyol élvonalbeli futballklub, melyet megvásárolt. A Butti bin Szahil al-Maktum sejk vezette cégóriás már szerdán jelezte, hogy megvesz egy Primera Divisiónban szereplő együttest, ám akkor a csapat nevét még nem hozták nyilvánosságra. A csoport csütörtökön jelezte, hogy a madridi klub neve nem változik meg, a mezekre azonban felkerül majd a Team Dubai felirat, mint ahogy a Getafe stadionjában és a különböző ajándéktárgyakon is olvasható lesz a megnevezés.
2011.04.21. 15:40
 
 
Összesen 1,2 millióan nézték az első két El Clásicót
A szombaton a bajnokságban, majd szerdán a Király Kupa döntőjében lejátszott Real Madrid-FC Barcelona rangadót összesen 1,2 millióan nézték a Sport Televízióban. Az első találkozót a SPORT2, a másodikat a SPORT1 közvetítette, s a csatorna arról tájékoztatta csütörtökön az MTI-t, hogy az AGB adatai szerint "mindkét mérkőzés kimagasló nézettséget produkált, a teljes lakosság tekintetében a vetélytársakat magasan megelőzve a harmadik legnézettebb volt az összecsapások alatt".
2011.04.21. 15:40
 
 
A PDSZ sztrájkot szervez, ha emelik a pedagógusok kötelező óraszámát
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) nem riad vissza sztrájk szervezésétől sem, ha emelik a pedagógusok kötelező óraszámát. Mendrey László, az érdekvédelmi szervezet elnöke a közelmúltban nyilvánosságra került óraszám-emelési elképzelésekkel kapcsolatban csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy elutasítanak mindenféle törekvést, mely a pedagógusok munkaidejét bármilyen módon növelné. Közleményében felidézte, hogy 2010-ben az akkori oktatási tárca, a PDSZ és a Tárki közvélemény-kutató intézet közös felmérése megállapította: a közoktatásban foglalkoztatott pedagógusok átlagos munkaidő-terhelése 51 óra. Álláspontjuk szerint ez semmilyen formában nem növelhető.
2011.04.21. 15:30
 
Cselgáncs Eb: Csernoviczki is a döntőben
Ungvári Miklós után Csernoviszki Éva is bejutott a döntőbe az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. A tatabányaiak kétszeres Eb-másodikja a 48 kg-ban az olasz Valentina Moscatt, az ukrán Olha Szuha és a spanyol Oiana Blanco után, az elődöntőben az olimpiai és kétszeres vb-ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok Frederique Jossinet-vel találkozott, aki mind a négy eddigi összecsapásukon megverte őt.
2011.04.21. 15:10
 
Cselgáncs Eb: Ungvári a döntőben
Ungvári Miklós bejutott a döntőbe az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. A 66 kg-ban kétszeres Eb-aranyérmes Ungvári a görög Georgesz Azoidisz, a lengyel Pawel Zagrodnik és a francia Pierre Duprat után, a négy között az orosz Alim Gadanovval találkozott, akivel 2-1-re állt a mérlege. Az egy vereség viszont különösen fájhatott az MTK-Erzsébetváros versenyzőjének, mivel a pekingi olimpián szenvedte el, és a meccs egy szabálytalan fogáson múlt. A 31 éves magyar ezúttal gigászi csatát vívott kétszeres Eb-harmadik ellenfelével, a rendes mérkőzésidő egyetlen értékelhető akciót sem hozott.
2011.04.21. 15:10
 
 
Arnold Schwarzenegger az EU elnökségére pályázik?
Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzót és filmsztárt a tanácsadói arra ösztökélik, hogy pályázza meg az Európai Unió elnöki tisztségét - adta hírül az amerikai Newsweek magazin. "Az EU a következő években a jelenleginél egy sokkal ismertebb elnököt fog keresni - olyan valakit, aki egyesíthetné Európát… A franciák nem akarnak majd egy németet, a németek pedig nem akarnak majd egy olaszt. És mit szólnának egy olyan született európaihoz, aki Amerikába ment… és az új, egyesült Európa Washingtonjaként vagy Jeffersonjaként térhetne vissza?" - nyilatkozott a hetilapnak Terry Tamminen, Schwarzenegger volt kabinetfőnöke anélkül, hogy konkrétan a megnevezte volna a 63 éves egykori Terminátort és body building világbajnokot.
2011.04.21. 15:10
 
Derült idő és 23-24 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint többnyire derült idő várható sok napsütéssel, időnként kissé megnövekvő felhőzetre főként délkeleten és a középső országrészben lehet számítani. Csapadék nem lesz. Éjszaka helyenként párássá válik a levegő. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, az Alpokalján élénkülhet meg napközben a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4, 9 fok között alakul, de a mélyebben fekvő helyeken kissé hidegebb, a magasabb helyeken pedig kissé melegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 23, 24 fok körül várható.
2011.04.21. 14:30
 
 
Sziget Fesztivál: fókuszban a közép-kelet-európai régió
A közép-kelet-európai régió kulturális sokszínűségének bemutatása áll az idei Sziget fesztivál fókuszában; a programsorozaton lesz Európa színpad, ismét ad koncertet a Manic Street Preachers, a "mínusz egyedik" napon pedig Geszti Péter és zenészbarátai lépnek fel. Mint azt Gerendai Károly, a Sziget ügyvezető igazgatója a fesztivál csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte, az augusztus 10. és 15. között zajló rendezvény programja 90-95 százalékban összeállt, a nulladik nap műsoráról még folynak a tárgyalások. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy egyelőre még mindig nincs aláírt szerződés a Fővárosi Önkormányzattal, holott már két hónapja megszületett a megállapodás.
2011.04.21. 14:20
 
 
Heller szerint a volt férje hamisította a neki tulajdonított levél egy részét
Heller Ágnes szerint az első férje, Hermann István hamisította a Magyar Hírlap csütörtöki számában megjelent, neki tulajdonított levél egy részét. A filozófusnő elismerte azonban, hogy valóban küldött egy levelet a kommunista párt központi bizottságának, de az sokkal rövidebb volt, és abban nem tett kijelentéseket az 1956-os forradalommal kapcsolatban. Heller Ágnes az MTI-nek a Magyar Hírlap csütörtöki számában megjelentekre reagálva elmondta: első férje, Hermann István hatására fogalmazta meg a levelet, amely pusztán két és fél bekezdésnyi volt, s ebben - más mellett - valóban leírta, hogy hajlandó önkritikát gyakorolni, de nem tett olyan kijelentéseket, amelyek a csütörtökön megjelent levél elején olvashatóak.
2011.04.21. 14:10
 
Az EP liberális frakciója az új magyar alaptörvény felülvizsgálatát kéri Barrosótól
Az Európai Parlament liberális frakciójának fenntartásai és aggodalmai vannak az új magyar alaptörvénnyel kapcsolatban, s a képviselőcsoport vezetője ezért látta szükségesnek egy nyílt levél megfogalmazását Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének - fejtette ki telefonon az MTI-nek Neil Corlett, a liberális frakció szóvivője. A szerdán nyilvánosságra hozott levélben Guy Verhofstadt, a liberális frakció vezetője arra kérte Barrosót, hogy tartsa be a korábban, az EP áprilisi plenáris ülésén tett ígéretét és vizsgálja felül, hogy a magyar alaptörvény sérti-e az európai közösségi jogot.
2011.04.21. 14:00
 
MSZP: a kormány mindent elkövet a köztársaság felszámolásáért
Az MSZP szerint a kormány és a parlament kormánypárti erői mindent elkövetnek azért, hogy felszámolják a köztársaságot. Erről Horváth Csaba, a szocialisták budapesti elnöke beszélt csütörtökön a Magyar Köztársaság kövénél, amelyet a szocialisták állítottak a budapesti Újpesti rakparton az új alaptörvény elfogadását követően, de szerdára ismeretlenek megrongálták rajta a belevésett köztársaság szót. Az ellenzéki politikus, akinek sajtótájékoztatója alatt egy rendőrségi helyszínelő vizsgálta a megrongált követ, hozzátette: a főváros vezetésének döntése nyomán jövő héten átnevezik a Köztársaság teret is.
2011.04.21. 13:50
 
 
Orbán: kitörési pont lehet a fogászati turizmus
Orbán Viktor miniszterelnök a magyar gazdaság egyik fontos kitörési pontjának nevezte a fogászati turizmust egy szakmai konferencián a Pest megyei Herceghalmon. Az eseményen a kormányfő együttműködési megállapodást írt alá az Orvosi Turizmus Iroda Zrt. elnök-vezérigazgatójával, a fejlesztési program egyik alapítójával. Az első magyar fogászati turizmus-fejlesztési konferencián a miniszterelnök elmondta, hogy a magyar állam azért támogatja az Európában jelenleg is piacvezető fogászati ágazatnál kidolgozott fejlesztési programot, mert az évi 60 milliárd forint bevételt termelő ágazat a magyar gazdaság egyik fő kitörési pontja lehet, s számos új munkahelyet is teremt.
2011.04.21. 13:50
 
 
Martonyi: a magyar EU-elnökséget magas színvonalú szakmai munka jellemzi
Martonyi János szerint a 2011 első félévi soros magyar EU-elnökség első három hónapját rendkívül magas színvonalú szakmai munka jellemezte, "ez ma általános megítélés". Az MSZP szerint viszont az összkép rossz, Magyarország nemzetközi tekintélye, befolyása jelentős mértékben csökkent és csökken. A külügyminiszter az Országgyűlés külügyi bizottságának csütörtöki meghallgatásán - amelynek a feléhez érkezett soros magyar EU-elnökség volt a fókuszában - hangsúlyozta, a magyar elnökség mindent megtett a hat jogszabályból álló átfogó gazdasági csomag elfogadása érdekében.
2011.04.21. 13:30
 
 
Zárt övezet a fukusimai atomerőmű 20 kilométeres körzete
A japán hatóságok zárt övezetté nyilvánították a fukusimai atomerőmű 20 kilométeres körzetét - jelentette be Kan Naoto kormányfő. A miniszterelnök látogatást tett a március 11-i földrengés és szökőár következtében súlyosan megrongálódott létesítmény térségében, találkozott helyi közigazgatási vezetőkkel és korábban kitelepített lakosokkal. Megbeszélte velük, mit lehetne tenni, hogy érvényt szerezzenek a korábbi evakuálási intézkedéseknek, amelyeket az erőműből származó radioaktív szennyezés miatt rendeltek el. A katasztrófát követő napokban 80 ezer embert telepítettek ki, de több lakos - a becslések szerint 60 család - már visszatért az övezetbe, és a rendőrség a törvény szerint nem akadályozhatta meg őket ebben.
2011.04.21. 13:20
 
 
Gera Zoltán a legjobban fizetett magyar sportoló
Gera Zoltán, az angol Fulham labdarúgócsapatának válogatott játékosa a legjobban fizetett magyar sportoló - az ESPN amerikai sportcsatorna szerdán nyilvánosságra hozott kimutatása szerint. A 32. születésnapját pénteken ünneplő támadó az espn.com-on olvasható adatok szerint az előző évben 2 millió 970 ezer dollárt (540 millió forint) keresett. Gera az elmúlt idényben remekelt a Fulhamben, az együttes egyik meghatározó futballistájává lépett elő, a spanyol Atlético Madriddal szemben elveszített (1-2) Európa Liga-döntőben végig játszott, s a szurkolók a szezon legjobbjának választották.
2011.04.21. 13:10
 
A lázadók elfoglalták az egyik legfőbb tunéziai-líbiai határátkelőt
A líbiai lázadók csütörtökön elfoglalták az egyik legfőbb líbiai-tunéziai határátkelőhelyet - állították a határ tunéziai oldalán élő szemtanúk. A szemtanúk egy délkelet-tunéziai határvárosból, Dehibából számoltak be a fejleményekről. A városba az elmúlt napokban több ezer menekült érkezett a líbiai hegyvidékről. "Látjuk, hogy a felkelők ellenőrzik a határátkelőt" - közölte egyikük, a magát Alinak nevező tunéziai férfi, aki azt is elmondta, hogy kedd este óta heves összecsapások zajlanak a határ környékén.
2011.04.21. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326[1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista