2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Szeptember 1-jén léphet életbe az új sporttörvény
Czene Attila sportért felelős államtitkár szerint az államnak a sport területén ezentúl elsősorban koordináló és stratégiateremtő szerepe lesz, amelyet az olimpia-centrikusság jellemez majd. "Az új sporttörvény szeptember 1-jén, az új finanszírozási rendszer - beleértve a sportegészségügyet és az új sportbiztosítási rendszert is - pedig 2012 januárjától léphet életbe" - jelentette ki az államtitkár, aki szerint a magyar sport területén leginkább az utánpótlás-nevelésre és a létesítményhelyzet javítására kell koncentrálni, mert ezeken a területeken van szerinte a legnagyobb lemaradás.
2011.05.03. 14:20
 
 
Jelenetek két táncosra és az utca emberére a Kálvin téren
Szokatlan jelenetek szemtanúi lehetnek szerdán és csütörtökön a budapesti Kálvin tér járókelői: a spanyol Entremans és a magyar Radioballet társulatok mindkét napon három rövid köztéri táncprodukciót adnak elő, a Trafó - Kortárs Művészetek Háza szervezésében. A spanyol-belga-magyar EU-elnökségi trióból számos program érkezik a Trafóba a soros magyar elnökség ideje alatt, most azonban köztéren, a Kálvin tér Baross utca felőli oldalán találkozhat táncelőadásokkal a közönség - mondta el az MTI-nek hétfőn Nagy Zsuzsa szervező.
2011.05.03. 14:10
 
A szűkös források ellenére lesz Budapesti Őszi Fesztivál
A források szűkössége ellenére megrendezik idén is a Budapesti Őszi Fesztivált - közölte Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont új ügyvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen beszámolt arról is, hogy az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő eredménnyel, 98 százalékos látogatottsággal zárult. Mint arra Vitézy Zsófia rámutatott, a BTF népszerűsége a kimagasló színvonalú produkcióknak köszönhető: Zubin Mehta és az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino koncertje, az Antonio Gades Táncegyüttes flamenco műsorai, Max Raabe estje és Liszt Don Sanche című operája aratta a legnagyobb sikert 2011 tavaszán.
2011.05.03. 14:00
 
 
Rendben lezajlottak a matematika írásbelik
Rendben lezajlottak a matematika írásbelik kedden a középiskolákban emelt és középszinten egyaránt, a vizsgákat rendkívüli esemény nem zavarta meg - közölte az Oktatási Hivatal kora délután az MTI-vel. Matematikából középszinten 1265 helyszínen 89.678 diák, emelt szinten 55 helyszínen 2961 tanuló tett érettségi vizsgát. Középszinten angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb és szlovák nyelven, emelt szinten angol és német nyelven is vizsgáztak. A matematika középszintű írásbelije 180 percig tartott. A vizsgázóknak először az I. feladatlapot (45 perc), majd a II. feladatlapot (135 perc) kellett megoldaniuk.
2011.05.03. 13:40
 
 
Pálinkás Józsefet választották újra az Akadémia közgyűlésén
Pálinkás Józsefet választotta újabb hároméves ciklusra a Magyar Tudományos Akadémia elnöki posztjára kedden az MTA 181. közgyűlésén. Főtitkárként Németh Tamásnak szavazott újra bizalmat a közgyűlés újraválasztották Csépe Valéria főtitkárhelyettest, Dudits Dénes élettudományi, valamint Maróth Miklós társadalomtudományi alelnököt is. A természettudományi alelnöki posztra Szász Domokos Széchenyi-díjas matematikust választották meg.
2011.05.03. 13:30
 
 
Viharos széllökésekkel érkezik a hidegfront délután
Viharos széllökésekkel éri el az országot a hidegfront délután. Záporokra, zivatarokra és 4-5 fokkal hidegebb időre kell készülni - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese az MTI-vel kedd kora délután. Gaál Áron elmondása szerint az északnyugati határt hamarosan, a főváros térségét a késő délutáni órákban éri el a hidegfront, amely majd továbbhalad délkelet felé, akár 70 kilométer/órát is meghaladó erősségű szél kíséretében. A viharos légmozgás várhatóan szerda estétől mérséklődik. Szerdán - az ilyenkor átlagosnak mondható 20 fok körüli érték helyett - csak 15-16 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. A meteorológus szerint péntekig elég hűvös marad az idő, csak szombattól kezdődik a felmelegedés.
2011.05.03. 13:30
 
Egy hormon segítségével tudjuk "kiszagolni" a tartalmasabb ételeket
A ghrelin nevű hormon, amely fokozza az étvágyat és a zsír tárolását, állatoknál és embernél is növeli azt a képességet, hogy szaglással fedezzék fel a vonzó ételt - ismertette amerikai kutatók megállapítását a Science Daily tudományos hírportál. A Cincinnati Egyetem kutatóinak tanulmánya arra utal, hogy ez a hormon a környezetben lévő kalóriában dús élelem helyét segít beazonosítani a szagláson keresztül, és összekapcsolja ezeket a bejövő információkat az anyagcsere és a testsúly természetes szabályozásával.
2011.05.03. 13:00
 
 
Megvertek egy taxist a fővárosban, életveszélyesen megsérült
Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy fővárosi taxist, akit két fiatal férfi bántalmazott kedd hajnalban, és az autóját is ellopták. A két férfi egy VIII. kerületi címre vitette magát a taxival, ott azt mondták a sofőrnek, hogy csak a lakásukban van pénz. A sofőrt, aki felkísérte őket a pénzért, a lépcsőházban megverték, majd az autójával elmenekültek. A rendőrök egy XV. kerületi parkolóban találták meg a taxit - tette hozzá az ügyeletes. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.
2011.05.03. 13:00
 
 
Új sporttörvény: a MOB lesz az egyetlen köztestület
Egyszerűbb, átláthatóbb és eredményesebb sportirányítás jöhet létre Magyarországon a sportról szóló törvény újraszabályozása után - hangzott el a Parlament felsőházi termében kedden megtartott nyílt napon. A rendezvényen Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának elnöke úgy fogalmazott, hogy a magyar sport területét átfogóan szabályozza majd az életbe lépő új sporttörvény. Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerint a sportról szóló törvény újraszabályozása után új időszak kezdődhet Magyarországon, s hozzátette: még az idén a parlament elé kerülhet a Sport XXI Nemzeti Sportstratégia módosítása is.
2011.05.03. 12:50
 
 
Megkezdődött az iszapömlésben elhunyt két áldozat családjának kártérítési pere
Megkezdődött a Fővárosi Bíróságon kedden a vörösiszap-katasztrófában, illetve annak következtében elhunyt házaspár fiának és két unokájának a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen indított kártérítési pere; a felperesek összesen 18 millió forintot kérnek a cégtől. A Mal Zrt. Ajka melletti X-es iszaptározójának gátja tavaly október 4-én szakadt át. A vörösiszap három települést öntött el: Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyt. A katasztrófa következtében tíz ember vesztette életét, mintegy százhúszan kerültek kórházba, több száz ház vált lakhatatlanná. Az anyagi károkat több tízmilliárd forintra becsülik.
2011.05.03. 12:50
 
 
Célegyenesben az Eurovíziós Dalfesztivál
Két héttel a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos kezdete előtt célegyenesbe érkeztek az előkészületek, és a versenyzők is elkezdték az első próbákat. Elsőként a lengyel induló, Magdalena Tul adja majd elő versenydalát. Ő egyike azoknak a fellépőknek, akik nem angolul, hanem anyanyelvükön énekelnek a fesztiválon. A "popzene Európa-bajnokságán" 43 nemzet versenyzői lépnek fel. Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország és az Egyesült Királyság énekesének biztos helye van a május 14-i döntőben, a többi ország versenyzőjének - köztük a magyar Wolf Katinak - viszont először a május 10-i és május 12-i elődöntőkben kell megmérkőzniük.
2011.05.03. 12:50
 
 
A Fidesz-KDNP azt szeretné, legyen nemzeti emléknap július 22.
Az Országgyűlés nyilvánítsa az 555. évforduló tiszteletére július 22-ét a nándorfehérvári diadal emléknapjává - kezdeményezték a parlamentnek kedden benyújtott javaslatukban fideszes és KDNP-s képviselők. A nándorfehérvári diadal emléknapjának megünnepléséről szóló előterjesztés elfogadásával a Ház felkérné a kormányt, hogy a történelmi esemény napját, július 22-ét nyilvánítsa kiemelkedő fontosságú rendezvény napjának; felhívná a kabinetet és az önkormányzatokat, továbbá felkérné a civil és kulturális szervezeteket, valamint a polgárokat, hogy minden évben, július 22-én közösen, méltó keretek között emlékezzenek meg az évfordulóról.
2011.05.03. 12:20
 
 
Matolcsy: Magyarország pénzügyi szabadságharcot vív
Matolcsy György szerint Magyarország pénzügyi függetlenségi és gazdasági szabadságharcot folytat, amelynek első lépése az IMF "kipaterolása" volt, a második a Széll Kálmán Terv, amellyel az ország méltósága állhat helyre a világban. A nemzetgazdasági miniszter a Széchenyi Klub keddi budapesti ülésén úgy vélte, hogy Magyarország legnehezebb, legkockázatosabb hadjáratát vívta meg, kevesen vélték ugyanis úgy, hogy van élet az IMF nélkül. "Megtettük és jól jártunk, saját utunkon, saját ütemezésünkben tudjuk csökkenteni az államadósságot" - mondta.
2011.05.03. 12:00
 
 
Dzsúdós doppingügy: Taraba poligráffal cáfolja a vádakat
Poligráfos vizsgálatok eredményeivel kívánja cáfolni az ellene felmerült vádakat Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója. Kőrösi Tibor, a sportoló jogi képviselője felsorolta a március 18-án és április 9-én elvégzett hazugságvizsgálati eljárások során elhangzott, érintettséget vizsgáló kérdéseket, leszögezve, hogy a 27 éves sportoló valamennyire nemmel válaszolt. "Bár a bíróság előtt a poligráf nem számít perdöntő bizonyítéknak, kijelenthetjük, hogy Taraba Sándor sosem tett doppingszert Ungvári Attila ételébe-italába, nem játszott össze senkivel ennek érdekében, és nem ismeri a tett időpontját" - mondta Kőrösi.
2011.05.03. 11:50
 
 
Öttusa VK: két verseny után Marosi az élen a férfiaknál
Az egyesült államokbeli és az olaszországi forduló után Marosi Ádám áll az élen a férfi öttusázók Világkupa-sorozatában. A 2009-ben egyéni világbajnok Marosi a Palm Springs-i viadalon második lett februárban, majd áprilisban győzött a szardíniai Sassariban. A nőknél a Kaliforniában ötödik helyezett Kovács Sarolta áll a magyarok közül a legelőkelőbb helyen, ő - a nemzetközi sportági szövetség honlapja alapján - jelenleg a huszadik úgy, hogy Sassariban nem indult. A hazai női versenyzők egyelőre csak egy versenyen szerepeltek.
2011.05.03. 11:30
 
 
Egyszerűsödhet az otthonszületett gyermekek anyakönyvezése
Egyszerűsödhetnek az intézeten kívül született gyermekek anyakönyvezésének szabályai - közölte az igazságügyi államtitkár az anyakönyvi törvény módosításának keddi parlamenti vitájában. Répássy Róbert expozéjában emlékeztetett: az otthonszülés jogi kereteinek megteremtésével a közelmúltban megnyílt az út a várandós nők számára, hogy gyermeküket intézeten kívül, ugyanakkor biztonságos körülmények között, az általuk választott helyszínen hozhassák világra.
2011.05.03. 11:30
 
 
Töröcskei István a sakkszövetség elnökjelöltje
Töröcskei István, a Széchenyi Bank elnöke, a MAVIR Zrt. igazgatóságának elnöke elvállalta a Magyar Sakk Szövetség (MSSZ) elnöki posztjára történő jelölését. Töröcskei István "közismert érdeklődése és kötődése a média világához (a Hír TV, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet egyik tulajdonosa) elősegítheti új kommunikációs csatornák megnyitásával a sakk iránti érdeklődés jelentős növekedését és ezen keresztül a szponzorok támogatását" - áll az MSSZ-nek az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
2011.05.03. 11:00
 
 
Bin Laden: Washington visszakozott az élő pajzsként használt nővel kapcsolatban
A washingtoni Fehér Ház visszakozott hétfő este azzal a közléssel kapcsolatban, hogy Oszama bin Laden élő pajzsként használt egy nőt, amikor amerikai kommandósok megtámadták. John Brennan, Barack Obama elnök terrorelhárítási tanácsadója nem sokkal korábban sajtóértekezletén közölte, hogy a nő feltehetőleg a terroristavezér egyik felesége volt, és a tűzharc áldozata lett. "Ahogy én tudom, amikor bin Ladent célba vették, (egy nő) úgy változtatott helyet, hogy abból arra lehet következtetni: élő pajzsként használták. És hogy bin Laden vagy fia intézte így, vagy ő maga... igen, ahogy én tudom, megölték, és bin Laden egyik felesége volt" - mondta Brennan.
2011.05.03. 10:50
 
 
Füvet rágcsált legszívesebben az ősember
Elég erőteljes állkapcsa és nagy rágófogai voltak ahhoz, hogy akár a legkeményebb kagylót is szétroppantsa, ám egy frissen megjelent tanulmány azt mutatja, hogy a "diótörő ember" névvel becézett emberszabású valójában füvet rágcsált legszívesebben. "Legnagyobb valószínűséggel füvet evett, és határozottan nem diót törögetett" - hangsúlyozta Thure Cerling geokémikus, a Utahi Egyetem kutatója, az amerikai tudományos akadémia folyóiratában, a PNAS-ben hétfőn közzétett tanulmány vezető szerzője. A modern emberhez képest mintegy háromszor nagyobb méretű zápfogakkal bíró Paranthropus boisei emberelőd nagyjából 1,2-2,3 millió évvel ezelőtt élt a Földön.
2011.05.03. 10:30
 
 
Méltatja az EU, hogy Magyarország még működteti nagykövetségét Líbiában
Elismeréssel szólt az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének szóvivője arról, hogy az EU-tagállamok közül egyedüliként Magyarország még működteti nagykövetségét Líbia fővárosában, Tripoliban. Az EurActiv brüsszeli internetes hírportálon kedden megjelent nyilatkozatában Maja Kociancic kijelentette: Líbiában "a helyzet nagyon nehéz, és tiszteljük a magyar elnökséget azért a munkáért, amelyet ott végez". A líbiai rezsim egyes tagjait is ért múlt heti NATO-csapás és az azt követő zavargások után minden, még ott tartózkodó EU-tagország kiürítette képviseletét Tripoliban, és az ENSZ-alkalmazottak is elhagyták az országot.
2011.05.03. 10:30
 
 
Gyurcsányék hat kérdést bocsátanának pártszavazásra
Gyurcsány Ferencék hat kérdést szeretnének pártszavazásra bocsátani: az első három az anyagi feddhetetlenség megteremtését, a második három a politikai tisztaság megerősítését szolgálja - derül ki a volt miniszterelnök keddi Facebook-bejegyzéséből. A demokratikus koalíció vezetői egyebek között választ várnak arra, hogy a párttagság akarja-e közvetlenül megválasztani az MSZP elnökét. Gyurcsány Ferenc április 26-án jelentette be a közösségi portálon, hogy az általa vezetett demokratikus koalíció platform vezetői pártszavazást kezdeményeznek, mert nem akarják, hogy "tisztázatlan eredetű pénzek felhasználásának legkisebb gyanúja vetődjön" a szocialista pártra.
2011.05.03. 09:40
 
BUX: -0,37 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 89,97 pontos csökkenéssel, 24.182,11 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,37 százalékkal gyengült.
2011.05.03. 09:20
 
 
Rendben megkezdődtek a matematika érettségik
Rendben megkezdődtek a matematika érettségi vizsgák emelt és középszinten egyaránt kedd reggel országszerte, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. Matematikából középszinten 1265 helyszínen 89.678 diák, emelt szinten 55 helyszínen 2961 tanuló tesz érettségi vizsgát. Középszinten angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb és szlovák nyelven, emelt szinten angol és német nyelven is vizsgáznak.
2011.05.03. 09:20
 
 
Tűz volt egy hétvégi házban Délegyházán
Az előző hírekkel ellentétben nem robbanás, hanem tűz volt Délegyházán egy hétvégi házban kedd reggel; a könnyűszerkezetes épületben egy nő életveszélyesen, egy férfi pedig súlyosan megsérült - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. A baleset Délegyháza üdülőterületén történt; a rendőrség tűzvizsgáló bevonását kezdeményezte a körülmények tisztázására.
2011.05.03. 08:50
 
 
NHL: videobírós góllal nyert a Boston
A Boston Bruins hosszabbításos mérkőzésen 3-2-re győzött a Philadelphia Flyers vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Keleti főcsoport-elődöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcában. A győztes gólt a ráadás 15. percében David Krejci ütötte, akinek kapáslövését elsőre nem is vették észre a bírók, ám némi videózást követően megadták a találatot. Tim Thomas, a Boston kapusa 52 lövést hárított, így neki is nagy szerepe volt a sikerben. Keleti főcsoport-elődöntő, 2. mérkőzés: Philadelphia Flyers-Boston Bruins 2-3 - hosszabbítás után. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a Bostonnak.
2011.05.03. 08:40
 
 
Ezerdarabos biciklikölcsönző indulhat Budapesten
Várhatóan május végén dönt a fővárosi közgyűlés a BuBi (közbicikli)-projektről, amelynek révén 1011 kerékpárból álló rendszert építenének ki Budapesten - olvasható a keddi Napi Gazdaságban. A cikk szerint a projekt összesen 1,1 milliárd forintba kerül majd. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Napi Gazdaságot úgy tájékoztatta, hogy a projekt 900 millió forint európai uniós támogatást kaphat. Összesen 74 állomást hoznának létre a belvárosban: 58-at Pesten, 15-at Bel-Budán és egyet a Margitszigeten, az állomások átlagosan 560 méterre esnének egymástól.
2011.05.03. 08:40
 
 
Megtalálták az Air France 447-es járatának másik fekete dobozát is
Megtalálták a második fekete dobozát is annak az Air France-gépnek, amely 2009. június 1-jén Rio de Janeiróból Párizsba tartott, majd útközben az Atlanti-óceánba zuhant - jelentette be kedden a vizsgálattal megbízott francia hivatal (BEA). A pilóták és a földi irányítók közötti beszélgetést rögzítő fekete dobozt (CVR) közép-európai idő szerint hétfőn 23 óra 50 perckor találták meg, és a Remora 6000 nevű keresőrobot kedd hajnali 4 óra 40 perckor hozta fel azt az Ile de Sein nevű kutatóhajóra - közölte a BEA. A repülési adatokat rögzítő fekete dobozt vasárnap találták meg.
2011.05.03. 08:20
 
 
Kétnapos utcafesztivállal ünneplik az Európai Uniót a Millenárison
Kétnapos utcafesztivállal ünneplik szombaton és vasárnap Európa napját a Millenáris Parkban; a rendezvénysorozattal arra emlékeznek, hogy 1950. május 9-én Robert Schuman francia miniszterelnök, külügyminiszter javaslatot tett az EU alapjául szolgáló Európai Szén- és Acélközösség létrehozására. Az Európai Bizottság magyarországi képviselete az MTI érdeklődésére közölte: május 9-én, Európa napján az európai összetartozást, sokszínűséget, európaiságot ünneplik. 1950-ben ezen a napon terjesztette elő Robert Schuman a később róla elnevezett nyilatkozatot, amelynek célja az európai nemzetek közötti együttműködés elmélyítése, az Európai Szén- és Acélközösség, más nevén Montánunió létrehozása volt.
2011.05.03. 08:00
 
 
Szent György Napok 2011
Május elsején, a húszéves Szent György Napok a már hagyományos nyitó hangversennyel rajtol, ahol egy Liszt Ferenc emlékestet hallhat a nagyérdemű a Georgius és a Csíkikamara Zenekar előadásában, karmester a budapesti Werner Gábor, ennek helyszíne a Belvárosi Református Templom lesz. Ezenkívül pedig az egy héten át tartó rendezvény rengeteg színes program várja az érdeklődőket Sepsiszentgyörgyön.
2011.05.03. 07:44
 
 
Gyorsan felejt Keira Knightley
Keira Knightley ismét boldog. Talán csak egy ember boldogabb nála: a Klaxons együttes billentyűse, a kölyökképű James Righton, aki meghódította a szívét. Az Oscar-díjas színésznő többéves kapcsolata után januárban szakított barátjával, Rupert Frienddel. Senki nem gondolta, hogy ilyen hamar vigasztalódik.
2011.05.03. 07:39
 
Vastag Csaba szakított
Az X-Faktor győztese a verseny alatt végig titkolta, hogy párkapcsolatban él, de utána boldogan mesélt szerelméről, Katáról. Most azonban szétváltak útjaik. A szakítás okáról egyelőre csak találgatnak, de az biztos, hogy az énekes sok fellépése miatt ritkán találkoztak.
2011.05.03. 07:31
 
 
Rogán: 15-20 milliós értékhatárig avatkozna be az állam a devizahiteleseknél
Rogán Antal (Fidesz) szerint egy államilag támogatott és szabályozott rendszerben, ahol területi és időbeli kvóták is léteznek a rossz lakáshitelek kivezetésére, van lehetőség arra, hogy minden problémával külön foglalkozzanak. Az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek azt mondta, más megítélés alá kell esnie a kis, és a nagyobb értékű lakásokra felvett hiteleknek, szociális alapon csak 15-20 milliós határig akarnak beavatkozni. A kedden megjelent interjúban úgy fogalmazott: húszmillió forint fölötti lakásnál a szociális jogosultság az emberek előtt nehezen lenne magyarázható.
2011.05.03. 07:30
 
Csongrádi rakott pulykahús
Hozzávalók 4 főre: 80 dkg pulykaapróhús, 1 evőkanál szárnyas-fűszerkeverék, 2 tasak gyorsrizs, 2 evőkanál olaj, 2 dl tejszín, 2 dl tejföl, 20 dkg reszelt trapista sajt, só, őrölt bors
2011.05.03. 07:25
 
 
Ügyészségi vizsgálat indul Rohác DNS-e miatt
A Népszabadság információja szerint a Fővárosi Főügyészség vizsgálatot indított a rendőrségen és a szakértői intézetben annak tisztázása érdekében, kit terhel a felelősség azért, hogy csak hónapokkal Jozef Rohác 2010. októberi szabadlábra helyezése után derült ki, hogy Fenyő János gyilkosának sapkájában az ő DNS-ét találták meg. A napilap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a keddi számában azt írta: nemrég a Fővárosi Főügyészség kapott a Nemzeti Nyomozó Irodától egy "magyarázkodásnak is gyenge" választ, de azt a vizsgálatot elrendelő főügyész nem fogadta el.
2011.05.03. 07:20
 
 
Obama videón követte bin Laden megsemmisítését
Barack Obama és biztonsági kabinetje a Fehér Ház szituációs szobájában élő videón nézte végig azt a mintegy 40 perces kommandós akciót, amelyben Pakisztánban lelőtték Oszama bin Ladent, az al-Kaida terrorszervezet vezetőjét jelentette hétfőn az amerikai Time magazin internetes oldala. Az elnöknek és csapata csak nézni tudta az eseményeket, a végrehajtásnak ebben a szakaszában már nem volt módjuk beleszólni a különleges egységek parancsnokainak döntésébe. "Azonosítottuk Geronimót" - jelentette az egyik kommandós. Az ABC televízió szerint az akció végén a rövid amerikai katonai szakzsargonban mindössze ennyi hangzott el: "Geronimo-E KIA."
2011.05.03. 07:20
 
Serie A: a hajrában nyert a Juventus
A vendég Juventus egy 87. percben szerzett góllal legyőzte az összecsapás utolsó 10 percében emberhátrányban futballozó Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. Serie A, 35. forduló: Lazio-Juventus 0-1.
2011.05.03. 07:10
 
 
Örökzöld téma
Fontos szerepük van a géneknek a fogak életében. De mi is hozzátehetjük a magunkét: gondos ápolással és ellenőrzéssel.
2011.05.03. 07:10
 
 
Oltással a magas koleszterinszint ellen
A szívbetegség Nagy-Britanniában is az egyik leggyakoribb gyilkos. Mintegy 270 000 ember kap évente szívrohamot, és csaknem minden harmadik meghal, mielőtt kórházba kerülne. A zsíros étrend, a testmozgás hiánya és a dohányzás fontos kockázati tényező. A szervezet védekező rendszere a megemelkedett koleszterinszintre úgy reagál, mint a fertőzésekre, a baktériumokra és a vírusokra. Az LDL-nek nevezett rossz koleszterin megemelkedett szintjénél az erek felára tapadó, alacsony sűrűségű lerakódások, plakkok miatt az érfal begyullad. A gyulladás megnehezíti a vér áramlását, a pakkból vérrög lehet, ami a szívrohamért felelős.
2011.05.03. 06:52
 
Június 3-ig dönthet Bahrein, rendez-e Forma-1-es futamot idén
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) meghosszabbította az eredetileg hétfőn lejáró határidőt, így Bahrein június 3-ig kapott időt arra, hogy eldöntse, meg tudja-e rendezni a március 13-ról elhalasztott Forma-1-es futamot. A FIA hétfői közleményében úgy fogalmazott, "a döntés az illetékes bahreini szervezetekkel és a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Formula One Managementtel történt konzultáció után született meg." A bahreini GP-t február 21-én, a perzsa-öbölbeli arab királyságban zajlott demonstrációk és erőszakos cselekmények, valamint a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt törölték a versenynaptárból.
2011.05.02. 22:10
 
 
Immár bin Laden helyettese, Zavahiri a világ legkeresettebb terroristája
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) néhány órával Oszama bin Ladennek, az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat vezetőjének halála után frissítette a leginkább keresett terroristákról kiadott listáját, amelynek élén immár bin Laden eddigi helyettese, Ajmán az-Zavahiri áll. Az 59 éves Zavahiri az al-Kaida "agytrösztje" és első számú műveleti vezetője, emiatt került a lista élére. Zavahiri bin Ladenhez hasonlóan elrejtőzött a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli terrorista cselekmények után. Utoljára 2001 októberében látták az afgán-pakisztáni határon.
2011.05.02. 21:50
 
 
Oszama bin Laden egy repülőgép-hordozón kapta meg a végtisztességet
Az amerikai erők muszlim szertartás szerint, egy repülőgép-hordozó fedélzetén, az Arab-tengeren adták meg a végtisztességet Oszama bin Ladennek - közölte hétfőn Washingtonban egy névtelenül nyilatkozó amerikai hivatalos forrás. "Ma az elhunyt számára vallási szertartást tartottak a Carl-Vinson amerikai hadihajó fedélzetén. Ezt az iszlám hagyományok szerinti temetés követte. A halottat megfürdették és testét fehér szövetbe burkolták" - jelentette ki a tisztségviselő. "A testet egy súlyokkal megrakott zsákba helyezték. Egy katonatiszt előre megírt vallási beszédet mondott, amit arabra fordított az anyanyelvű tolmács. A beszéd elhangzása után a holttestet egy előre kikészített pallóra tették és arról a tengerbe bocsátották" - tette hozzá.
2011.05.02. 20:50
 
 
Módosul a Btk. az "egyenruhás bűnözés" miatt
Módosította az Országgyűlés hétfőn a büntető törvénykönyvet (Btk.) az úgynevezett "egyenruhás bűnözés" miatt. A kormány Btk.-módosítási javaslatára 280 képviselő szavazott igennel, 40 nemmel. A javaslatot támogatta az MSZP és az LMP is, a Jobbik viszont elutasította azt. Az elfogadott indítvány szerint a jövőben három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az, aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely riadalmat kelthet valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz tartozó közösség tagjaiban.
2011.05.02. 19:50
 
 
Obama: a világ biztonságosabbá vált
A mai egy jó nap Amerika számára, az igazságszolgáltatás megtörtént, a világ biztonságosabbá vált - jelentette ki hétfőn a Fehér Házban Barack Obama egy katonai ünnepségen. "Az emberek büszkék arra, hogy az Egyesült Államokban élnek" - jelentette ki az elnök, utalva az amerikai nagyvárosokban az Oszama bin Laden likvidálása nyomán megtartott, hajnali spontán örömtüntetésekre utalva. Obama a Becsület Érdeméremmel tüntetett ki két, az 1950-53-as koreai háborúban elesett amerikai katonát. A Fehér Ház által hétfőn kiadott tájékoztatás megismételte, hogy Barack Obama elnökségének kezdete óta prioritásként kezelte Oszama bin Laden elfogását vagy megsemmisítését.
2011.05.02. 19:40
 
Jégkorong-vb: az utolsó harmadban fordítottak az amerikaiak
Az amerikai válogatott ugyan az első harmadban már kétgólos hátrányban volt, végül 4-2-re legyőzte a norvég csapatot a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság C csoportjának hétfői, második fordulójában. A tengerentúli együttes ezzel százszázalékos maradt. Eredmények, 2. forduló: C csoport (Kassa): Egyesült Államok-Norvégia 4-2 (0-2, 0-0, 4-0).
2011.05.02. 19:00
 
 
A Real és a Barca panaszát is elutasította az UEFA
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága elutasította a Real Madrid, valamint az FC Barcelona panaszát is azokkal a vádakkal kapcsolatban, amelyet a két ősi rivális egymás ellen fogalmazott meg kettejük Bajnokok Ligája-elődöntőjét követően. A múlt szerdai összecsapás után - amelyet a katalánok Lionel Messi két góljával nyertek meg - először a Barca vezetői éltek panasszal az UEFA illetékeseinél, mivel José Mourinho, a madridiak portugál vezetőedzője a mérkőzést követő sajtótájékoztatón arra utalt, hogy a kontinentális szövetség az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát.
2011.05.02. 18:30
 
 
A DNS-vizsgálat megerősítette az al-Kaida vezér személyazonosságát
Az első DNS-vizsgálatok "nagyon biztos egyezést" mutattak ki a pakisztáni Abbotábádban megölt személy és Oszama bin Laden, az al-Kaida vezére között - jelentette ki Washingtonban egy névtelenül nyilatkozó amerikai hivatalos személy. A vizsgálat az illetékes szerint "nagy valószínűséggel" - a forrás szerint 99 százalékos biztonsággal - megerősítette, hogy valóban bin Ladenről van szó. Mint mondta, a személyazonosságot azt megelőzően állapították meg, hogy a holttestet elsüllyesztették a tengerben. Médiaforrások már Barack Obamának az al-Kaida vezér megöléséről szóló hivatalos bejelentése előtt jelezték: az amerikai elnök aligha állna a világ közvéleménye elé kielégítő DNS-bizonyítékok nélkül.
2011.05.02. 18:10
 
 
Teljesen megújul a magyar filmtámogatási rendszer
Teljesen megújul a magyar filmtámogatási rendszer: Magyar Nemzeti Filmalap néven alakul a magyar filmgyártást támogató közhasznú vállalat - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Andrew G. Vajna. A nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos elmondta, hogy az új filmtámogatási és -gyártási rendszerben a pályázatok elbírálásakor a hangsúly a forgatókönyvekre kerül, és a projektekről öttagú szakértői bizottság dönt. A testület tagjai pályázat útján nyerik el tisztségüket egy évre, a bizottságba filmes szakembereket - forgatókönyvírókat, rendezőket, forgalmazókat - várnak. Mint az a sajtótájékoztatón elhangzott, idén 3-4, 2012-től évente 8-10 játékfilm támogatását tervezik.
2011.05.02. 17:30
 
BUX: +0,46 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 110,52 pontos, 0,46 százalékos emelkedéssel, 24.272,08 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,40 százalékkal 25.000 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,46 százalékkal 6.349 forintra nőtt.
2011.05.02. 17:20
 
Dzsúdós doppingügy: MJSZ-eljárás Taraba ellen, lépett az UTE
Ungvári Attila doppingügye kapcsán a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) fegyelmi eljárást kezdeményez az UTE-t erősítő Taraba Sándor ellen, akinek klubja a botrány lezárultáig nem nevez cselgáncsozókat a nemzetközi versenyekre. Ruttner György ügyvéd, az MJSZ jogi képviselője hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szövetséget vezető Tóth László kezdeményezte az elnökség összehívását a Taraba Sándor elleni fegyelmi eljárás lefolytatására. Az ügyben az MJSZ fegyelmi bizottsága jár majd el. "Emellett az UTE dzsúdós szakosztálya és a főszponzor közölte, hogy az eset felderítéséig nem nevezi cselgáncsozóit a nemzetközi versenyekre, és amíg nem tisztázódik a helyzet, a főszponzor felfüggeszt mindennemű támogatást is" - mondta Ruttner György.
2011.05.02. 17:10
 
 
A CIA szerint a terroristák bosszút fognak állni bin Laden haláláért
Terrorista csoportok "csaknem biztosan" megpróbálnak bosszút állni amiatt, hogy amerikai kommandósok megölték Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetőjét - jelentette ki hétfőn Washingtonban Leon Panetta, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója. "A terroristák csaknem biztosan megpróbálnak majd bosszút állni érte és nekünk ébernek és határozottnak kell maradnunk, és azok is leszünk" - jelentette ki Leon Panetta. Oszama bin Ladent az amerikai tengerészgyalogság különleges egysége, a Navy SEALs kommandósai ölték meg, fejlövéssel - jelentette ki hétfőn Washingtonban egy névtelenséget kérő amerikai tisztségviselő.
2011.05.02. 17:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314[1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista