2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Ismét repül a Szmolenszkben lezuhant lengyel kormánygép ikerpárja
Elindult Koszovóba kedden a lengyel nemzetvédelmi miniszterrel és a békefenntartói küldetésre utazó legfrissebb váltással a fedélzetén a Tu-154M típusú lengyel kormánygép, annak a gépnek a párja, amely tavaly áprilisban Lech Kaczynski lengyel elnökkel és kíséretével a fedélzetén Szmolenszk mellett lezuhant.
2011.05.17. 13:33
 
Kína-EU Egyetem létrehozását is szorgalmazta az ET elnöke Pekingben
Egy Kína-EU Egyetem létrehozását is felvetette Herman Van Rompuy, az Európai Tanács (ET) elnöke a Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai miniszterelnökkel folytatott pekingi találkozóján, amelyet építőnek minősített a kedden az MTI pekingi irodájába is eljuttatott közleményében.
2011.05.17. 13:32
 
 
Parapszichológiai csomagküldő vállalkozást bírságolt a GVH
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 46 millió forint bírságot szabott ki a csomagküldő kereskedelemmel foglalkozó Parapszichológiai Centenáriumi Központ Kft.-re, mert szerintük 2008 januárja és 2010 júliusa között a cég tisztességtelen kereskedelmi gyakorlattal tévesztette meg a fogyasztókat - közölte a GVH az MTI-vel. A vállalkozás a nyomtatott sajtóban megjelent reklámjaiban a fogyasztók pénzügyi gondjainak megoldásához kínált segítséget, ehhez kapcsolódóan garantált szerencsét biztosító, ingyenes ajándékokat kínált fel (köztük Julius Caesar személyes talizmánját, "aurus numerus" érmét, magnetizált "szerencsekatalizátort").
2011.05.17. 13:30
 
 
Elfogták Földesi-Szabó Lászlót Budapesten
Elfogták az adócsalással vádolt Földesi-Szabó Lászlót kedden; az Egymásért Egy-Másért Alapítvány volt kuratóriumi elnöke eltűnt a bírósági tárgyalásról, ezért keresték - közölte Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője az MTI-vel. A szóvivő tájékoztatása szerint a férfit Budapest egyik közterületén sikerült elfogniuk az NNI munkatársainak. Bartha László az üggyel kapcsolatban több információt egyelőre nem tudott közölni, későbbre ígért tájékoztatást. Földesi-Szabó László, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány kuratóriumának volt elnöke, egykori rendőr ezredes ellen 2008 áprilisában indítottak nyomozást.
2011.05.17. 13:10
 
 
Kimúlt a pandamatróna
34 évesen kimúlt a világ legöregebb óriáspandája. A nőstény kínai volt, egy kantoni állatkertben éldegélt, mígnem veseelégtelenség végzett vele. Ming Mingnek hívták. A szecsuáni pandavédelmi központ csak e hét kedden közölte, hogy az állat már május 7-én kimúlt. A pandák vadon általában 15 évig élnek, fogságban 22 esztendeig. Ming Ming a maga 34 évével igazi pandamatrónának számított. Az óriáspandák a kihalástól leginkább fenyegetettebb állatfajok közé tartoznak a világon. Számuk a kétezret sem éri el, mintegy 1600 példány él vadon, 300 pedig fogságban.
2011.05.17. 12:50
 
 
A tajcsi jót tesz az idősebbek mentális egészségének
Korábbi orvosi tanulmányok áttekintésével arra jutottak brit és dél-koreai kutatók, hogy a hagyományos kínai mozgásforma, a tajcsi (thai chi) művelése javítja az idősebbek mentális egészségét. A kutatók 35, kínai és koreai adatbázisokban angol nyelven megjelent vizsgálat eredményét elemezték újra. "Meggyőzően pozitív" eredményt kaptak azzal kapcsolatban, hogy a tajcsi idős korban javította az egyensúly érzékelést és a pszichés állapotot. Nem találták hatékonynak ezt a mozgásformát a rákbetegség és a reumatoid artritisz esetében, és ellentmondásos eredmények születtek a magas vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a csontritkulás esetében.
2011.05.17. 12:20
 
 
Sztrájkbizottságot alakítottak a rendvédelmi szakszervezetek
Sztrájkbizottságot hoztak létre hétfőn a rendvédelmi szakszervezetek, mert "nyílt hadüzenetként értékelték" a korengedményes nyugdíjakat érintő alkotmánymódosító javaslatot - mondta Kónya Péter, a sztrájkbizottság elnöke kedden az MTI-nek. Az elnök kifejtette: "különösen sérelmesnek" érezték azokat a parlamenti felszólalásokat, amelyek értelmében csak a rendvédelmi dolgozókra akarják kiterjeszteni az említett alkotmánymódosítást. "Egyébként, ne legyen senkinek kétsége, ha ezt meg merik lépni a fegyveres rendvédelmi dolgozókkal szemben, akkor utánuk következnek majd a már korkedvezményes nyugdíjba vonultak" - fűzte hozzá.
2011.05.17. 11:50
 
 
Puch László: Gyurcsány hagyja békén az MSZP-t, ne ártson tovább!
Az MSZP pártigazgatója azt kéri Gyurcsány Ferenctől, hagyja békén az MSZP-t, és ne ártson tovább. Puch László az fn.hu-nak adott interjúban azt mondta a volt miniszterelnökről, hogy "türelmetlen, impulzív, a cél érdekében semmilyen eszköz sem drága neki, forradalmi hevületében mindent fölrúg, lebont". Puch László kijelentette: az MSZP alapvető érdeke, hogy vezetésében megszűnjön a jelenlegi kétfejűség. Hozzátette, februárban, amikor legutóbb interjút adott a portálnak, még nem sejtette, hogy "Gyurcsány Ferenc titokban új pártot jegyeztet be". "Ha tudtam volna, már akkor javaslom neki: aktivizálja és üzemeltesse azt a formációt. Minket meg hagyjon dolgozni" - mondta.
2011.05.17. 11:40
 
 
Nem vették napirendre a Gyurcsány-platform tagnyilvántartásának ügyét
Nem vette napirendjére a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, hogy a Magyar Nemzet birtokába jutott az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának tagnyilvántartása, és a lap abból múlt csütörtökön adatokat közölt. A keddi ülés napirendjére az elnök Vadai Ágnes (MSZP) - a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció tagja - tehetett javaslatot, és azt kezdeményezte: a bizottság tárgyalja meg a tagnyilvántartás napvilágra jutásának ügyét. A testület alelnöke, a fideszes Gulyás Gergely módosító indítványában ennek ellenkezőjét javasolta, a kormánypárti többség pedig - a jelenlévő szocialista, jobbikos és LMP-s képviselők ellenszavazata mellett - elfogadta Gulyás indítványát.
2011.05.17. 11:10
 
Otthonában bántalmaztak egy környezetvédelmi aktivistát Szikszón
Súlyos testi sértés miatt indított eljárást az encsi rendőrkapitányság, miután ismeretlenek szikszói otthonában bántalmaztak egy ismert környezetvédelmi aktivistát - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
2011.05.17. 11:02
 
 
Már csaknem minden nyolcadik brit külföldön született
Már csaknem minden nyolcadik brit külföldi születésű: a betelepülők száma eléri a 7 milliót a szigetországban, közülük minden tizedik kelet-európai.
2011.05.17. 10:59
 
Lopással gyanúsított magyarokat vettek őrizetbe Kenyában
Lopás gyanújával őrizetbe vettek Kenyában két magyar állampolgárt, egy feltételezett nemzetközi bűnbanda tagjait - jelentette hétfőn a Nairobi Star című lap internetes kiadása.
2011.05.17. 10:58
 
Mártha Ime: új alapokon kellene az áram árát meghatározni
Tizenöt évvel a villamos energia társaságok privatizációja után új alapokon kellene az áram árát meghatározni, és ezzel csökkenteni lehetne azt - állítja Mártha Imre, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezérigazgatója, az Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt.(ELMIB) nemrégiben kinevezett vezérigazgatója.
2011.05.17. 10:56
 
Pokolgép Írországban, nem mondják le a királynő látogatását
Működőképes pokolgépet találtak keddre virradóra egy autóbuszon az ír főváros közelében, nem sokkal a brit uralkodó történelmi jelentőségű látogatása előtt, ám II. Erzsébet királynő írországi programja keddi hivatalos londoni bejelentés szerint nem változik.
2011.05.17. 10:55
 
Koszta József ritkán látható alkotásaiból nyílik kiállítás Szentesen
A százötven éve született legendás festő, Koszta József műveiből nyílik tárlat szerdán, a múzeumi világnapon a művész nevét viselő szentesi múzeumban.
2011.05.17. 10:53
 
Áprilisban is csökkent az autóértékesítés az Európai Unióban
Kevesebb új autó került forgalomba az Európai Unióban az idén áprilisban mint egy évvel korábban, és márciussal ellentétben már az új tagországokban is visszaesett az értékesítés tavaly áprilishoz képest.
2011.05.17. 10:51
 
Nem létező munkahelyekre hirdetett állásokat egy csaló
Az ország több nagyvárosában, nem létező gyárakba hirdetett állásokat egy hajdúhadházi férfi, aki előzetes orvosi vizsgálat díjaként a jelentkezőktől hatezer forintot kért. Az 1200 sértettet felvonultató ügyben a tatabányai rendőrkapitányság kedden zárta le a nyomozást - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2011.05.17. 10:46
 
Tőkeemelést hajt végre az OMV
Tőkeemelést hajt végre az OMV mintegy 900 millió euró értékben - jelentették be Bécsben.
2011.05.17. 10:45
 
Megtalálták az érsekújvári magyar- és zsidóellenes falfeliratok szerzőit
A szlovák rendőrség megtalálta a tíz napja Érsekújváron megjelent magyar- és zsidóellenes falfeliratok szerzőit - közölte a keddi pozsonyi sajtó.
2011.05.17. 10:44
 
Európa Liga - Átírná a papírformát a Braga
Az erőviszonyok alapján a jelenlegi szezonban remek formában játszó FC Porto a labdarúgó Európa Liga döntőjének esélyese, a szintén portugál Braga azonban szerda este felülírná a papírformát a dublini stadionban.
2011.05.17. 10:43
 
Nemzetközi színházi fesztivál Szatmárnémetiben
Három ország csaknem húsz társulata lép fel az idén ötödik alkalommal megrendezett Sorompók Nélkül Színházi Fesztiválon Szatmárnémetiben - adta hírül kedden a Krónika című napilap.
2011.05.17. 10:41
 
 
A sarkalatos törvényekről tájékozódik Budapesten a Velencei Bizottság
Elsősorban az új alaptörvénnyel kapcsolatos sarkalatos törvények megalkotásáról, azok elfogadásának időzítéséről kérdezte a Velencei Bizottság Budapesten tárgyaló delegációja Navracsics Tibort kedd reggel. A magyar miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a parlamenti egyeztetés után újságíróknak elmondta: a bizottságot arról tájékoztatta, hogy a sarkalatos törvényeket két nagy csoportra osztották. A korábbi politikai vitáknak köszönhetően viszonylag jól előkészített vagy csupán technikai módosítást igénylő jogszabályokat várhatóan még az Országgyűlés nyári szünete előtt elfogadják, nagyobb részüket viszont, amelyekről most vagy majd a nyáron kezdődik a politikai vita - így például az önkormányzati és a választójogi törvényről -, ősszel szavazhatja meg a Ház.
2011.05.17. 10:40
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
A Mol Nyrt. egyaránt bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. A mérsékléssel a 95-ös benzin ára átlagosan literenként 380-381 forintra, míg a gázolajé 360 forintra csökken. A Mol egy hete 6 forinttal méréskelte a benzin és 10 forinttal a gázolja literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.05.17. 10:40
 
A FÉG Konvektorgyártót tovább működtetné az MPF Holding
A végrehajtás alatt álló ócsai FÉG Konvektorgyártó Zrt.-t tovább működtetné a cég hitelét megvásárló MPF Holding, de egyelőre nem született megállapodás a menedzsment és a hitelező között.
2011.05.17. 10:40
 
 
Carla Bruni gyereket vár
Megerősítette a Bild című német tömeglapnak Nicolas Sarkozy francia elnök édesapja, hogy a politikus neje, Carla Bruni valóban gyereket vár. "Nagyon örülök az unoka érkezésének" - fogalmazott Sárközy Pál a Bild keddi számában. A lap szerint az elnök és felesége nem akarja tudni a születendő baba nemét, de a 83 éves Sárközy Pál szerint kislányt várnak, aki "ugyanolyan szép lesz, mint Carla". Nemrégiben egy olasz újság is arról tudósított, hogy Carla Bruni édesanyja, Marisa Bruni Tedeschi is megerősítette lánya terhességének hírét, igaz csak családi körben.
2011.05.17. 10:30
 
 
Sousa évi 64 milliót keres majd a Videotonnál
A Blikk szerint Paulo Sousa éves szinten legalább 64 millió forintot keres majd a bajnok Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként. A székesfehérvári klubnál vasárnap jelentették be, hogy nem hosszabbítják meg Mezey György szerződését, és júniustól a játékosként 50-szeres portugál válogatott szakember irányítja a szakmai munkát. A Blikk "bennfentes információk" alapján azt írja: Sousa legalább havi 20 ezer euróért (körülbelül 5,4 millió forint) írt alá, korábbi klubjánál, az angol másodosztályban érdekelt Queens Park Rangersnél ugyanakkor ennek a négy és félszeresét kereste (24,6 millió forint).
2011.05.17. 10:30
 
Pokolgépet találtak Írországban egy buszon
Működőképes pokolgépet találtak keddre virradóra egy autóbuszon az ír főváros közelében, nem sokkal a brit uralkodó történelmi jelentőségű látogatása előtt, ám II. Erzsébet királynő írországi programja keddi hivatalos londoni bejelentés szerint nem változik. A pokolgépet az ír rendőrség kedd reggeli bejelentése szerint előző éjjel találták a Dublinba tartó autóbusz csomagterében; a szerkezetet az ír hadsereg tűzszerészei ellenőrzött robbantással megsemmisítették. Kedd délelőtt az ír tűzszerészek egy újabb, gyanúsnak minősített szerkezetet kezdtek vizsgálni, ezúttal az egyik dublini elővárosi vasútvonal mentén, egy megállóban, azonban kiderült, hogy ez a bejelentés vaklárma volt.
2011.05.17. 10:10
 
 
Kissé gyengült a forint, 268 körül az euró árfolyama
Kissé gyengült a forint kedden délelőtt az euróval és a svájci frankkal szemben is, az euró jegyzése 268 forint fölött, a franké 213 forint fölött volt. Az eurót fél tízkor 268,20 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, a kora reggeli 267,71 forint és a hétfő délutáni 267,33 forint után. Hétfőn nap közben 268-269 forint között mozgott az euró árfolyama, miután pénteken hét hetes mélypontra gyengült a forint az euróval szemben. A kereskedők szerint nincs nagy érdeklődés a piacon, sem a forint, sem a térségbeli valuták nincsenek a középpontban, így nem várható jelentős árfolyam elmozdulás. A svájci frank 213,70 forintra emelkedett kedden délelőtt az előző nap délutáni 212,82 forintról.
2011.05.17. 10:10
 
 
Közvetlen tárgyalásokba kezdett Washington az afganisztáni tálibokkal
Közvetlen tárgyalásokba kezdett az Egyesült Államok az afganisztáni tálibokkal a tíz éve tartó háború politikai rendezése érdekében - írta kedden a The Washington Post című amerikai napilap. Elemzők korábbi megállapítása szerint Oszama bin Ladennek, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetőjének halála után könnyebb lehet a tárgyalók dolga. Egy meg nem nevezett amerikai illetékesnek legalább három találkozója volt Katarban, illetve Németországban egy olyan tálib tisztviselővel, akit a fanatikus mozgalom vezetőjéhez, Mohammed Omar mollához közel állónak tartanak" - írta a lap egy afganisztáni illetékesre hivatkozva.
2011.05.17. 09:50
 
Elhunyt Hary Béla karmester, a Kolozsvári Magyar Opera örökös tagja
Életének 77. évében elhunyt Hary Béla operakarmester, a Kolozsvári Magyar Opera örökös tagja - adta hírül kedden a romániai magyar sajtó.
2011.05.17. 09:23
 
Az amerikai adósságállomány ismét elérte a "plafont"
Az Egyesült Államok államadóssága hétfőre ismét elérte a kongresszus által korábban megállapított plafont - ezúttal a 14 294 milliárd dolláros szintet -, amelynek emelése nélkül a kormány hiteltörlesztési kötelezettségeinek megszegésére kényszerülhet.
2011.05.17. 09:22
 
Zenei intézményekhez vezet Róma legújabb hídja
Nem zenél, de köze van a zenéhez Róma legújabb hídjának. A Ponte della Musicát május 21-én avatják fel, és az olasz fővárosban már készül a Tudomány hídja is.
2011.05.17. 09:21
 
BUX: +0,04 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 9,92 pontos emelkedéssel, 23.157,76 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,04 százalékkal erősödött.
2011.05.17. 09:20
 
Halálos baleset a 4-es főúton, a kisújszállási elkerülő szakasz bejáratánál
A helyszínen meghalt egy személygépkocsi vezetője, amikor álló járművének hátulról nekiütközött egy tehergépkocsi kedden hajnalban a 4-es számú főút épülő kisújszállási elkerülő szakaszánál - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
2011.05.17. 09:19
 
Postásautónak ütközött egy kamion az M7-es autópályán
A vízelvezető árokba lökte a Magyar Posta Nagykanizsa irányába tartó teherautóját egy mögötte haladó nyerges vontató kedden hajnalban az M7-es autópályán a Siófok-Töreki pihenőhely közelében - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.05.17. 09:14
 
Felborult egy kamion az M5-ös autópályán
A helyszínen meghalt egy kamiont vezető férfi, aki járművével ismeretlen okból felborult az M5-ös autópályán kedden hajnalban Kecskemét mellett; a Budapest felé vezető oldalon a 90-es kilométerszelvénynél a külső sávban megindult a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.05.17. 09:04
 
 
Pakisztáni katonai ellenőrzőpontra mért csapást egy NATO-helikopter
Két pakisztáni katona megsebesült kedden, amikor a NATO egyik helikoptere behatolt az ország légterébe, és csapást mért egy katonai ellenőrzőpontra Észak-Vazirisztán tartományban. A helikopter állítólag egy olyan ellenőrzőpontot talált el, amely a határ mentén található, Dattakhel helység környékén. Az információk szerint a támadás után több pakisztáni helikopter indult el annak helyszínére az észak-vazirisztáni székvárosból, Mirámsáhból. Egyelőre nem tudni, hogy a mozgósítás mi célból történt. A brit hírügynökség úgy értékelte, hogy az incidens tovább növeli a feszültséget Iszlámábád és a Nyugat között.
2011.05.17. 08:40
 
 
Ausztrál Nagydíj: Melbourne marad a helyszín
A jövőben is a melbourne-i Albert Park lesz a helyszíne a Forma-1-es világbajnoki sorozat Ausztrál Nagydíjának - jelentette be Louise Asher, az ország turisztikai minisztere. Korábban felvetődött, hogy az elmúlt években veszteséges futamot egy, a városon kívül elhelyezkedő, újonnan felépülő pályán rendeznék meg, a költözés azonban nagyjából 225 millió euróba került volna, így nem módosítanak az ausztrál GP helyszínén. A tavalyi versenyt rekordveszteséggel, 35,2 millió eurós deficittel zárt ausztráloknak már csak a kereskedelmi jogokat birtokló Bernie Ecclestone-nal kell megegyezniük a további rendezéssel kapcsolatban.
2011.05.17. 07:20
 
 
Facebook-hatás: Like lett egy izraeli kislány neve
Míg korábban jellemzően a Bibliából választottak nevet az izraeli szülők, addig most egy "modernkori könyv", a Facebook ihletett meg egy párt, amely a Like (tetszik) nevet adta kislányának."A Facebook forradalmat idéz elő napjainkban" - indokolta a különleges névválasztást az apa, megjegyezve hogy lányából azért nem akar forradalmárt nevelni. Az Adler házaspár megelőző céllal is választotta a Like nevet. Ha a barátok és ismerősök meglátják az első képet a babáról, és rákattintanak a like, azaz tetszik gombra, akár lehetne ez is a kislány neve - hangzott az érvelés.
2011.05.17. 07:20
 
 
Népszava: levélben fordult Roosevelt unokája Tarlós Istvánhoz
Csalódottságát fejezte ki az ötödik kerületi Roosevelt tér átnevezése miatt az Egyesült Államok egykori elnökének, Franklin D. Rooseveltnek az unokája; Anna Eleanor Roosevelt Seagraves, a Roosevelt Institute elnöke a tér nevének elvétele miatt levelet írt Tarlós István főpolgármesternek - jelentette keddi számában a Népszava pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A lap szerint az USA 32. elnökének 84 éves unokája emlékeztetett, hogy már a második világháború óta viselte a budapesti tér a nagyapja nevét. Utalt arra is, hogy az ENSZ alapításában fontos szerepet játszó nagyapja a náci rezsim bukásának is aktív segítője volt.
2011.05.17. 07:10
 
Olasz elnöke lesz az Európai Központi Banknak, közel a megállapodás az állandó euróstabilitási mechanizmusról
Az olasz Mario Draghit jelölte az Európai Központi Bank következő elnökéül az euróövezeti országok pénzügyminisztereinek csoportja - jelentette be a csoport elnöke, Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök hétfő este Brüsszelben.
2011.05.17. 00:24
 
Alkotmány - Velencei Bizottság
Kónya Péter, a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek sztrájkbizottságának elnöke (b) átadja a Velencei Bizottság Magyarországon tartózkodó delegációjának szánt petíciót Paczolay Péternek, a bizottság alelnökének, az Alkotmánybíróság elnökének. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
2011.05.17. 00:00
 
Békési művész Los Angelesben
A Los Angeles-i magyar főkonzulátus kulturális programsorozata keretében mutatkozott be vasárnap Püski Sándor békési grafikus a Los Angeles-i Egyesült Magyar Házban. A harmincöt képből álló, "Reneszeánsz" című tárlatot Bokor Balázs nagykövet, Los Angeles-i főkonzul nyitotta meg. A különleges látásmódú alkotások a reneszánsz korszak és a 21. századi élet elemeit vegyítik, sajátos hangulatot teremtenek. A főkonzul hangsúlyozta, hogy Püski művészeti szemléletmódja egy határozott stílusú művészt hoz közelebb a művészet iránt érdeklődő közönség számára. Valamennyi képen egyfajta reneszánsz stílusú komplexitás érezhető. A kiállítás megnyitója Nagy Endre zongoraművész játékával vette kezdetét, Rahmanyinov elbűvölő zongoradarabját csodáltatta meg a jelenlevőkkel. A kiállítás egyúttal teret adott Békés Megye bemutatkozásának is. A megyei képviselőtestület szervezésében a békési ízek kavalkádja jutott ki az "Angyalok városába" a Los Angeles-i közönség örömére. A vékony- és vastagkolbászok, a pálinka fokozta hangulat, a színes kiadványok biztosan elérték azt, hogy idén nyáron többen ismerkedjenek meg Kaliforniából Békés Megyével.
2011.05.16. 22:21
 
 
Férfi kosárlabda NB I, döntő - Fehérváron egyenlített a Szolnok, jöhet az ötödik meccs
A Szolnok 77-76-ra nyert az Albacomp vendégeként hétfőn a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzésén, ezzel 2-2-re egyenlített a három sikerig tartó párharcban.
2011.05.16. 22:16
 
 
Dennis Hopper, a "szelíd motoros" 75 éves lenne
Hetvenöt éve, 1936. május 17-én született Dennis Hopper amerikai filmszínész, rendező, a Szelíd motorosok című kultuszfilm alkotója.
2011.05.16. 22:14
 
Vitézy: nem az infrastruktúrán fog múlni a 4-es metró átadása
Nem a 4-es metró infrastruktúráján fog múlni, hogy időben, 2013-ban átadják a budapestieknek az új metróvonalat - mondta az MTI-nek hétfőn Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója a 4-es metró budai állomásainak műszaki bejárása után.
2011.05.16. 22:11
 
Adósságrendezési eljárás indul a Heves Megyei Önkormányzatnál
Adósságrendezési eljárás indul a Heves Megyei Önkormányzatnál - közölte Szabó Róbert (Fidesz-KDNP), a megyei közgyűlés elnöke hétfőn az MTI-vel.
2011.05.16. 22:09
 
Brüsszeli tenisztorna - Peer kiesett, Szávay kazah riválist kapott
Az ötödik helyen kiemelt izraeli Shahar Peer már hétfőn, az első fordulóban kiesett a brüsszeli 618 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
2011.05.16. 22:08
 
Kerékpárost gázoltak halálra Sajtoskálnál
Halálra gázoltak egy kerékpárost Sajtoskálnál, a 84-es főúton hétfő este - mondta Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
2011.05.16. 22:06
 
Sportlövő Vk - Nincs magyar kvóta az első napon Fort Benningben
Női légpisztolyban nem sikerült olimpiai indulási helyet szerezniük a magyar versenyzőknek a Fort Benning-i kvalifikációs sportlövő Világkupa-viadal hétfői első napján, melyen Sidi Péter 13. lett légpuskában. A női pisztolyosok 10 méteres számában a legjobban a sportpisztolyban junior világbajnoki második Babicz Sára szerepelt, ám az ő 380 körös eredménye is csak a 28. helyhez volt elég, a nyolcas döntőbe jutáshoz 383 körre volt szükség. A szám tavalyi Eb-másodikja, Csonka Zsófia 379 körrel a 41., Tobai-Sike Renáta pedig 376 körrel az 53. lett a 90 fős mezőnyben.
2011.05.16. 22:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297[1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista