2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Elfogadták a budai fonódó villamoshálózat projektjének módosítását
Egyhangúlag elfogadta a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén a budai fonódó villamoshálózat projektjének módosítását, az építkezés 2012-ben kezdődhet. Bihary Gábor, a fővárosi MSZP-frakció tagja a vitában azt hangsúlyozta, hogy a javaslat a megoldás irányába mutat, ezért támogatni fogják, de félnek attól, hogy a rakparti ág nem épül meg. Tarlós István erre úgy reagált, hogy egyetért Bihary Gábor aggodalmával, de ezért írják alá egyszerre a két támogatási szerződést. Hozzátette: nem gondolja, hogy csak az egyik ág támogatási szerződését kötik meg. Ezzel kapcsolatban jelezte, hogy csak az egyik ág szerződését nem fogja aláírni.
2011.05.25. 13:50
 
 
Alföldi: valójában a semmit kívántam az újságírónőnek
Mivel az előadásban nincs szexuális aktus, tulajdonképpen a semmit kívántam az újságírónőnek - mondta Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház vezérigazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a pénteki sajtótájékoztatón történtekkel kapcsolatban. "Trágár, obszcén kifejezést nem használtam, az orális jelzőt az újságíró mondta ki először, erre én egy élccel válaszoltam, abban a stílusban, ahogy ő kérdezett" - tette hozzá. Leszögezte: nem viselkedett méltatlanul, pontosan tisztában van a Nemzeti Színház vezérigazgatói pozíciójával járó felelősséggel.
2011.05.25. 13:50
 
Roland Garros: Wozniacki, Stosur és Federer sikere
A tavalyi finalista ausztrál Samantha Stosur és a világranglista-vezető dán Caroline Wozniacki is két játszmában nyert a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének második fordulójában szerdán, így mindketten bejutottak a legjobb 32 közé. A férfiaknál a korábbi világelső, a Roland Garroson 2009-ben bajnok svájci Roger Federer szintén nem hibázott.
2011.05.25. 13:40
 
 
Megszűnik a Független Hírügynökség
Működésének pénzügyi fenntarthatatlansága, a független hírszolgáltatás iránti valós megrendelői érdeklődés hiányában a Független Hírügynökség működtetői a hírügynökség megszüntetését kezdeményezik - közölte a tulajdonos B and P Braun and Partners szerdán az MTI-vel. A Független Hírügynökség napi 150-200 hírt, valamint rádiók számára készített hangoshírt adott ki, ám médiumoktól származó hír-árbevétele nem érte el a hírszolgáltatás költségeinek 15 százalékát. A Független Hírügynökség által az elmúlt napokban kezdeményezett, és több médiavállalat által támogatásáról biztosított, a független hírszolgáltatás megőrzését célzó együttműködési folyamat sikertelenül zárult - tartalmazza a tanácsadó vállalat közleménye.
2011.05.25. 13:30
 
 
Schmitt Pál: vissza a betűket az éjjeli szekrényre!
Schmitt Pál köztársasági elnök szerdán hivatalában fogadta a Magyar Írószövetség elnökét, akivel a magyar nyelv védelmében és az olvasás népszerűsítésében kifejtett munkájuk összehangolásáról állapodtak meg. Szentmártoni János költő, író a Sándor-palotában történt találkozót követően az MTI-nek elmondta: bemutatkozó látogatásán elsősorban az anyanyelv védelmére irányuló közös törekvéseiket beszélték meg az államfővel, de az írószövetség elnökeként ismertette a szervezet munkáját, felépítését, illetve közelmúltban megújult honlapjáról is beszélt.
2011.05.25. 13:10
 
Roland Garros: a második kiemelt ellen folytatják Szávayék
A második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh-szlovén kettős ellen lép majd pályára Szávay Ágnes és partnere, a lett Liga Dekmeijere a francia nyílt teniszbajnokság női párosának második fordulójában, a legjobb 32 között. Szávayék még kedden győzték le a hazai közönség előtt szereplő Irena Pavlovic, Laura Thorpe duót 7:6 (7-3), 3:6, 6:3-ra, míg Peschkéék szerdán verték a Csang Kaj Csen, Chanelle Scheepers tajvani, dél-afrikai kettőst - a viadal honlapja szerint - 6:2, 6:2-re. A gerincsérüléssel bajlódó Szávay egyesben hétfőn búcsúzott, majd bejelentette: orvosai tanácsára előreláthatólag fél évet kihagy a francia nyílt bajnokság után, mert az ötödik csigolyájában korábban fáradásos törést diagnosztizáltak.
2011.05.25. 12:50
 
 
Lagarde hivatalosan is jelentkezik az IMF élére
A francia pénzügyminiszter, Christine Lagarde hivatalosan is bejelentette, jelölteti magát a Nemzetközi Valutaalap élére. Lagarde szerdán Párizsban újságíróknak úgy nyilatkozott: "Ma, szeretném bejelenteni szándékomat, hogy indulok az IMF vezérigazgatói székéért". A miniszter elmondta: jelöltetése ellenére még megtartja pénzügyminiszteri pozícióját. A sajtótájékoztatón José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke "teljes támogatásáról" biztosította Lagarde-ot.
2011.05.25. 12:50
 
 
A Facebook alapítója a gyerekek előtt is megnyitná a portált
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója idővel a 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára is lehetővé tenné a közösségi oldal használatát, mivel szerinte a portál látogatása jelentős oktatási előnyökkel jár. A 27 éves alapító erről egy New Jerseyben rendezett, oktatási innovációról szóló konferencián beszélt. A The Daily Telegraph című brit napilap online kiadásának (www.telegraph.co.uk) tudósítása szerint Zuckerberg elmondta: terveik között szerepel, hogy fellépnek a gyerekek Facebook-használatát tiltó nemzeti törvények módosításáért.
2011.05.25. 12:40
 
MSZP: a Fidesz visszavonja az alkotmánymódosító javaslatot?
Az MSZP szerint ha a kormány igazat mondott a rendvédelmi szakszervezeteknek, akkor a Fidesznek vissza kell vonnia a korhatár előtti nyugdíjak felülvizsgálatára vonatkozó alkotmánymódosító indítványát, a kabinetnek pedig módosítania kell a konvergenciaprogramot. Harangozó Tamás országgyűlési képviselő szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: a rendvédelmi dolgozók sztrájkbizottságának tájékoztatása szerint a kormány kisebb módosításokkal elfogadta a szolgálati nyugdíjasokat érintő, a szakszervezetekkel egyeztetett belügyminiszteri előterjesztést, így a szolgálati nyugdíjasok reaktiválása csak önkéntes alapon történhet, és azok a korábbi rendvédelmi dolgozók sem veszítik el nyugdíjukat, akik nem vállalják a visszatérést.
2011.05.25. 12:10
 
A Malév eljuttatja utasait a célállomásokra
Járattörlés esetén a Malév gondoskodik az utasok célállomásra juttatásáról - mondta Róna Márta, a magyar légitársaság kommunikációs igazgatója az MTI-nek szerdán annak kapcsán, hogy a légitársaság az izlandi tűzhányó hamufelhője miatt három reggeli járatát törölte. A Malév szerda reggel a göteborgi, a koppenhágai és a hamburgi menetrendszerinti járatait törölte az izlandi Grimsvötn tűzhányó hamufelhője miatt; a göteborgi járat azért nem indulhatott el, mert az ottani repülőtér nem fogad, míg a koppenhágai és a hamburgi járatok esetében a kapitány ítélte meg úgy, hogy nem biztonságos a repülés.
2011.05.25. 12:00
 
Tizenhat díszpolgári címet adományoz idén Budapest
Tizenhat díszpolgári cím adományozásáról döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. Budapest díszpolgára lesz Balczó András öttusa olimpiai bajnok, Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó, Eperjes Károly színművész, Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet igazgatója, Kopp Mária egyetemi tanár, Kovács Kati énekes, Mádl Ferenc akadémikus, volt köztársasági elnök, Makovecz Imre építész, Papp Lajos szívsebész, Sánta Ferenc hegedűművész, Szervátiusz Tibor szobrászművész, Lech Walesa, a Lengyel Köztársaság volt elnöke, Szirtes Ágnes színművész, Csukás István író, valamint posztumusz díszpolgári címet kap Elvis Presley amerikai énekes, és Skrabski Árpád informatikus-szociológus.
2011.05.25. 11:50
 
 
Nézőpont: Orbán a legjobb; a Fidesz-KDNP most is kétharmadot kapna
A magyarok 36 százaléka szerint Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök az elmúlt húsz évben; a Fidesz-KDNP most is kétharmadot kapna - olvasható a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásában, amelyet a Heti Válasz számára készített, és szerdán az MTI-nek is megküldött. A magyarok 36 százaléka szerint Orbán Viktor volt az ország szempontjából legjobb miniszterelnök az elmúlt húsz évben; a politikai emlékezetben Antall József került a második (13 százalék), Bajnai Gordon és Horn Gyula pedig megosztva a harmadik helyre (10-10 százalék). "A szétesőben lévő baloldal korábbi miniszterelnökei" közösen sem érik el Orbán Viktor népszerűségét (Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc 4, illetve 3 százalékkal a lista sereghajtói).
2011.05.25. 11:50
 
 
Hiller István tanúskodott szerdán a Budaházy-perben
Hiller István szocialista politikus a terrorcselekményekkel vádolt Budaházy György és társai büntetőperében szerdán a Fővárosi Bíróságon tanúként elmondta, hogy nem voltak otthon a feleségével, amikor 2007 decemberében belőttek soroksári házukba. Hiller István - aki a Gyurcsány-kormány oktatási és kulturális minisztere volt a támadás idején - elmondta: amikor vasárnap este hazaértek, semmit nem észleltek, másnap értesítették, hogy a bejárónő két lövedéket talált az emeleti hálószobában. Az egyik az ablakkereten keresztül a mennyezetbe csapódott, a másik a ruhásszekrénybe, nem messze az ágytól.
2011.05.25. 11:50
 
Nincs semmi baj Malina Hedvig vérével
Nincs semmi baj Malina Hedvig, az öt éve Nyitrán megvert szlovákiai magyar diáklány vérével - írja a Sme című szlovák liberális napilap szerdán. Az azóta kétgyermekes családanyává vált Hedvig azt követően vetette alá magát általános vérvizsgálatnak, miután Peter Labas, a pozsonyi orvosi kar dékánja, a Malina Hedvig ügyéről készült legújabb orvosszakértői jelentésében azt állította, hogy a lány véraláfutásai az incidens idején véralvadási problémák miatt keletkeztek.
2011.05.25. 11:50
 
Kormányszóvivő: egy kisvárosnyi gyerek tűnik el évente
Csak Magyarországon egy kisvárosnyi gyerek tűnik el évente - mondta Nagy Anna kormányszóvivő a budapesti rendőrszékházban tartott sajtótájékoztatón szerdán. A kormányszóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország az Európai Unió soros elnökeként kétnapos konferenciát szervez a témakörben, és hangsúlyozta: támogatni kell a családok megtartó erejét, és nem csak hangzatos mondatokkal. Hozzátette: ez lehet pénzbeni támogatás például adókedvezmények formájában, segítség ahhoz, hogy az anyák tovább maradhassanak otthon kisgyermekeikkel, vagy hogy részmunkaidőben dolgozhassanak.
2011.05.25. 11:30
 
Vádat emeltek a halálos balesetet okozó horvát politikus ügyében
Vádat emeltek Radimir Cacic, a Horvát Néppárt elnöke ellen, aki tavaly január 8-án halálos balesetet okozott az M7-es autópályán. A vádiratot a Kaposvári Városi Ügyészség szerdán nyújtotta be a Marcali Városi Bírósághoz halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t. A baleset következtében ketten meghaltak, egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett - írta Egerváriné Lucza Gyöngyi, a megyei főügyészség sajtószóvivője. A rendőrség május elején adta át az ügyet vádemelési javaslattal az ügyészségnek. Horváth Szilárd Somogy megyei főügyész akkor az MTI-nek elmondta: harminc napjuk van az érdemi döntésre.
2011.05.25. 11:30
 
A MOB elnöke lemondott a győri női kézilabdacsapat társadalmi elnöki tisztségéről
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendkívüli elnökségi ülésén Borkai Zsolt lemondott az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről, mivel annak ellátását a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként nem tartotta összeegyeztethetőnek. Borkai Zsolt, mint Győr polgármestere biztosította az egyesület elnökségét, hogy a továbbiakban is kiemelten támogatja a csapatot. A magyar bajnokkal és kupagyőztessel, BL-elődöntőssel kapcsolatos az is, hogy három légióst igazolt a következő idényre. Heidi Löke, a Larvik norvég válogatott beállósa, Andrea Lekic, a Ljubljana szerb átlövője és Jovanka Radicevic, a Buducsnoszt montenegrói szélsője csatlakozik a kerethez.
2011.05.25. 11:30
 
Félmilliárd forintot kapnak a fővárosi tűzoltók a túlórákra
Félmilliárd forintot kapnak a fővárosi tűzoltók a 2004 májusa és 2007 decembere között végzett túlmunkájukra a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. A döntés szerint a főváros soron kívül 500 millió forintot utal át a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokságnak a készenléti szolgálatban dolgozó tűzoltók elmaradt távolléti díjainak kifizetésére. A Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester által jegyzett előterjesztés szerint a főváros és a Belügyminisztérium megállapodást köt egymással: az önkormányzat 2012 januárjának végéig - lényegében az állam helyett - megelőlegezi a pénzt az évekkel ezelőtti tűzoltói szolgálati órák megváltására.
2011.05.25. 11:10
 
Elhalasztja május 30-i demonstrációját a VDSZ
Elhalasztja május 30-ára a Parlament elé meghirdetett demonstrációját a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) arra hivatkozva, hogy a tervek szerint Orbán Viktor kormányfő aznap találkozik a fegyveres és rendvédelmi testületek érdekképviseleteivel. A VDSZ készültségben várja a miniszterelnöki egyeztetés eredményét.
2011.05.25. 10:40
 
 
A NASA végleg lemondott a Spirit marsjáróról
Végleg lemondott az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA a Spirit marsjáróról, amellyel 14 hónappal ezelőtt szakadt meg az összeköttetés. A szerkezet hét évet szolgált a vörös bolygón, vélhetően az égitesten uralkodó hideg tél okozta vesztét. A Spirit és társa, az Opportunity 2004-ben landolt a Marson, küldetésüket három hónaposra tervezték azzal a céllal, hogy víz nyomait kutassák a bolygó egymástól távol eső két szegletén. Az Opportunity továbbra is jó egészségnek örvend, így a NASA egyelőre erre a szerkezetre összpontosítja erejét, míg novemberben útnak nem indul egy új marsjáró.
2011.05.25. 10:40
 
 
Hutiray Gyulát budapesti főpolgármester-helyettessé választották
Hutiray Gyula önkormányzati főtanácsadó, korábbi fideszes közgyűlési képviselő is főpolgármester-helyettesi posztot tölthet be, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén titkos szavazással, egyhangúlag megszavazta az erről szóló előterjesztést. Az új helyettes a szavazás után letette esküjét. Tarlós István főpolgármester javaslata szerint Hutiray Gyula a városfejlesztési területekért felel, így főpolgármester-helyettesként a beruházások, kiemelt fejlesztések (ide nem értve azok pénzügyi kontrollját), az európai uniós ügyek, a projektmenedzsment, illetve a városfejlesztési és városrendezési feladatkörök szakmai irányítása tartoznak hozzá.
2011.05.25. 10:30
 
Ismét Szegeden rendezik az Armel-operaverseny középdöntőjét
Ismét Szegeden, a Korzó Zeneházban és a Nagyszínházban rendezik az Armel-operaverseny középdöntőjét. Vasárnap derül ki, hogy a harminc fiatal énekes közül kik alakíthatják az öt versenydarab főszerepeit. Az immár negyedik alkalommal megrendezett fesztivál középdöntőjébe harminc fiatal énekes jutott. A legtöbben, heten az Egyesült Államokból és hatan Franciaországból érkeznek a Tisza-parti városba. A középdöntőbe összesen három magyar szoprán, Szakács Ildikó, Szalay Ágnes és Miksch Adrienn énekelhet - közölte Horváth Mirella, a rendezvény sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
2011.05.25. 10:30
 
Megveszi az AC Milan Boatenget
Az előzetes várakozásoknak megfelelően megvásárolja a Genoától Kevin-Prince Boatenget az olasz labdarúgó-bajnokságban legutóbb győztes AC Milan. "Sikerült mindenben megállapodnunk, már csak a dokumentumokat kell aláírni" - mondta Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke az Enrico Preziosival, a genovai egyesület elnökével folytatott tárgyalása után. A 24 éves ghánai válogatott futballista 2010 nyarán a Genoa csapatától kölcsönbe érkezett a Milanhoz, amely akkor kifizette a középpályás játékjogának felét.
2011.05.25. 10:30
 
Magyarország felhasználhat IMF pénzt Mol-részesedés vásárlására
Nem köti semmi Magyarország kezét, hogy szabadon felhasználja az IMF-hitel fel nem használt részét az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) Mol-részesedésének a visszavásárlására - közölte az IMF magyarországi képviseletének a vezetője szerdán. Iryna Ivaschenko a Reuters e-mailben elküldött kérdésére válaszolva közölte: a kormány sajtójelentésének megfelelően a kormány a letétbe helyezett pénzforrást a tranzakció finanszírozására költi. Ez abból a forrásból valósul meg, amit Magyarország lehívott, de nem használt fel a tavaly októberben lejárt IMF-EU készenléti keretből.
2011.05.25. 10:30
 
Nem erősítette meg a főváros, hogy Rákosrendezőre költözne a Vidámpark
A főváros nem kommentálja az egyik bulvárlap értesülést, amely szerint a Városligetből az ugyancsak XIV. kerületi Rákosrendezőre költözne a Vidámpark. Szűcs Somlyó Mária, a Városháza kommunikációs igazgatója az MTI-nek csak annyit mondott, hogy tárgyalások folynak a lehetséges helyszínekről. A Blikk szerdán azt írta: információik szerint Zuglóban marad a Vidámpark, amelynek új helyszínéül a jórészt kihasználatlan Rákosrendező pályaudvart szemelte ki a főváros. Papcsák Ferenc, Zugló kormánypárti polgármestere a cikk szerint azt mondta: a kerületi testület foglalkozik a kérdéssel, és már voltak is előzetes egyeztetések a témában a vasúttal és a fővárossal.
2011.05.25. 09:50
 
BUX: -1,24 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 285,25 pontos csökkenéssel, 22.776,04 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 1,24 százalékkal gyengült.
2011.05.25. 09:10
 
A Malév három szerdai járatát törölte az izlandi vulkánkitörés miatt
A Malév három szerda reggeli járatát törölte, miután a napokban kitört Grimsvötn tűzhányó hamufelhője miatt több ország reptere sem fogad járatokat - mondta el Hardy Mihály, a Liszt Ferenc repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője az MTI-nek szerdán. Nem indul a Malév 7:20-as koppenhágai, az ugyancsak 7:20-as göteborgi és a 7:25-ös hamburgi járata, miután a hamufelhő elérte Dél-Svédországot, Dániát és Észak-Németországot - tette hozzá.
2011.05.25. 07:50
 
 
A Rákosrendezőre költözhet a Vidámpark
A Blikk információi szerint Zuglóban marad a Vidámpark, a vurstli új helyszínéül a jórészt kihasználatlan Rákosrendező pályaudvart szemelte ki a budapesti városvezetés. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere megerősítette a lap értesülését. Papcsák a lap szerdai számában megjelent cikk szerint azt mondta: a testület foglalkozik a kérdéssel, és már voltak is előzetes egyeztetések a témában a vasúttal és a fővárossal. A Vidámparknak Zuglóban a helye. Van is itt szabad terület, 136 hektáron világszínvonalú parkot lehet kialakítani - mondta.
2011.05.25. 07:50
 
Újabb NATO-légitámadás Tripoliban, halálos áldozatok
Újabb légitámadást hajtott végre a NATO kedd este Tripoliban, a Líbia elleni légi hadjárat több mint két hónappal ezelőtti kezdete óta a legsúlyosabbat. Líbiai tisztségviselők közlése szerint az új légi csapásoknak 19 halálos áldozata van. Tíz percen belül legalább hat robbanás rázta meg a várost, ezek közül egy Moammer el-Kadhafi líbiai vezető főhadiszállása és rezidenciája, a Báb-el-Azazíja erődben történt. A robbanások közben harci gépek zaja hallatszott - jelentették tudósítók. Az előző éjjel a NATO 12-18 légi csapást hajtott végre a líbiai önkéntes hadsereg egyik laktanyája ellen. Maga a katonai szövetség azt közölte akkor, hogy egy katonai járműtelepet támadott. A líbiai kormány szóvivője szerint három ember halt meg a támadásban, és 150 megsebesült.
2011.05.25. 07:40
 
 
Teheneket próbált megnevettetni egy humorista
Teheneket próbált megnevettetni egy humorista Nagy-Britanniában, és egy marhaszakértő szerint sikerült is kicsit megmosolyogtatni a marhákat. Milton Jones komikus egy mezőn ácsolt színpadon viccelődött tucatnyi tehénnek, melyek zöme nem széledt szét az előadás alatt, hanem - látszólag legalábbis - lekötötte a produkció. Jones kifejezetten erre az előadásra írt pár viccet, megkérdezte például a marháktól, hogy vegetáriánus létükre hogyan hordhatnak bőrruhát. "Nehezen melegedtek be, de aztán a végére azt kellett mondanom, hogy remek közönség voltak!" - áradozott a brit Metro újságnak a humorista.
2011.05.25. 07:40
 
Kiosztották az Európai Vállalkozói Díj elismeréseket Budapesten
Kiosztották az Európai Vállalkozói Díj elismeréseket kedden Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában. A Európai Vállalkozói Díj pályázat fődíját a barcelonai városi tanács által működtetett vállalkozói központ nyerte innovatív modelljéért. A központ tudást átadó rendezvényein a 2004-es alapítása óta 222 ezren vettek részt, 6.214 vállalat alapítását és mintegy 12 ezer munkahely létrejöttét segítette. Magyarországról két pályázó jutott be az európai döntőbe, és szerepelt eredményesen. A budapesti Hotel Panda kapta a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáért és speciális képzéséért az első helyet a felelős és felelősségteljes vállalkozás kategóriában.
2011.05.25. 07:30
 
Csökkent a benzin ára
Bruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott. A mérsékléssel a 95-ös benzin ára átlagosan literenként 376-377 forintra csökkent, a gázolajé 360 forint maradt. A Mol egy hete bruttó 2-2 forinttal mérsékelte a benzin és a gázolaj árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.05.25. 07:30
 
Kiengedték az amerikai kórházból a palesztin kormányfőt
Kiengedték a kórházból kedden az egyesült államokbeli látogatáson tartózkodó Szalám Fajjád palesztin miniszterelnököt. A szívszakorvos, aki kezelte, elmondta, hogy a korábbi információkkal ellentétben nem volt szívrohama a kormányfőnek. Elzáródott egy artériája, abban kellett megnyitni a vér útját. Valószínűleg teljesen felépül - mondta Kunjan Bhatt, a Texas állambeli Austin város Seton egészségügyi központjából. Fajjád egyelőre a városban marad, csütörtökön még megvizsgálják, és akkor utazhat haza Ciszjordániába, ha egészségileg rendben lesz - mondta az orvos.
2011.05.25. 07:20
 
Napi Gazdaság: elkészült az új közbeszerzési törvény tervezete
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elkészítette az új közbeszerzési törvény tervezetét, a június elsejéig véleményezhető dokumentumból kiderül, hogy tovább bővül a mentességet élvezők köre, a közbeszerzés megkerülésére a korábbiaknál is nagyobb lesz a lehetőség, bővítik a hirdetmény közzététele nélküli - nyilvánosságot nem biztosító - tárgyalásos eljárás alkalmazási lehetőségét is - írja a szerdai Napi Gazdaság. A teljesen új törvény megalkotását - a Széll Kálmán Tervre hivatkozva - az olcsóbb és takarékosabb állam megteremtésével és a korrupció visszaszorításával indokolják - írja a lap.
2011.05.25. 07:20
 
Három hónappal meghosszabbították Hagyó Miklós házi őrizetét
Három hónappal meghosszabbította Hagyó Miklós házi őrizetét a Pesti Központi Kerületi Bíróság; a volt szocialista főpolgármester-helyettest a BKV-ügy kapcsán egyebek mellett bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsítják. A Fővárosi Bíróság kedden a honlapján azt közölte: H. Miklós házi őrizetét a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára azért hosszabbította meg a bíróság, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, továbbá a gyanúsított ellen az eljárás során újabb, szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmény miatt is indult eljárás.
2011.05.24. 20:10
 
Szőcs Géza: több rendező is alkalmas a Nemzeti Színház vezetésére
E pillanatban az országban több olyan rendező van, aki alkalmas a Nemzeti Színház igazgatói posztjának betöltésére - mondta Szőcs Géza kulturális államtitkár az MTI-nek kedden. Szőcs, aki korábban kiállt Alföldi mellett, úgy látja, hogy a mostani helyzet könnyen oda vezethet, hogy Alföldi Róbert nem maradhat a Nemzeti Színház élén, de megelőlegezni az erről szóló döntést kockázatos. Mint ismeretes, a döntés Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter kezében van. A miniszter csütörtökre berendelte magához hivatalába Alföldi Róbertet, miután az igazgatót azzal vádolják, hogy a színház pénteki sajtótájékoztatóján egy provokáló kérdésre obszcén kijelentéssel válaszolt. Alföldi pedig szerdán áll a nyilvánosság elé véleményével.
2011.05.24. 19:10
 
 
Megkezdődött az amerikai elnök hivatalos londoni programja
Az előre szervezett program valamelyes borulása után "beköltözhetett" szálláshelyére, vagyis a londoni Buckingham-palotába kedd délután az amerikai elnök, aki hivatalosan kedden kezdte meg állami látogatását Nagy-Britanniában, ám az izlandi vulkánkitörés miatt a tervezettnél korábban, már előző éjjel megérkezett Londonba. Barack Obama és felesége, Michelle a brit uralkodó, II. Erzsébet királynő vendégeként tartózkodik a brit fővárosban. Obama eredetileg kedd reggel érkezett volna az elnöki repülőgép, az Air Force One fedélzetén a londoni Stansted repülőterére, ám a brit légtérhez közeledő - kedden már több száz járattörlést okozó - vulkáni hamufelhő miatt az érkezést hétfő estére hozták előre.
2011.05.24. 19:00
 
 
Gyöngyöspatára látogatott az ENSZ jelentéstevője
Gyöngyöspatára látogatott kedden az ENSZ rasszizmussal, etnikai diszkriminációval és idegengyűlölettel foglalkozó különleges megbízottja; Githu Muigai találkozott a Heves megyei falu önkormányzati vezetőivel, a helyi romák képviselőivel, a gyöngyösi rendőrkapitánnyal és - mint fogalmazott - a polgárőrség szervezőivel is. A jelentéstevő azt mondta, egyelőre csak tájékozódik. Az ENSZ jelentéstevője újságíróknak elmondta: nem azért választották ki Gyöngyöspatát, hogy valamiféle nyomozást folytassanak, hanem hogy megértsék, milyen események történnek a településen, és lássák, miként kezelik őket.
2011.05.24. 18:50
 
 
Tüntetők megölése miatt vonják felelősségre Mubarakot és fiait
Tüntetők megölése és korrupció miatt vonják felelősségre Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt és két fiát - közölte kedden az észak-afrikai ország főügyésze. Abdel-Megid Mahmúd az ügyet átadta annak a büntetőbíróságnak, amely majd lefolytatja a tárgyalást a három vádlott ellen - jelentette a MENA hírügynökség. Egyiptomban 846 embert öltek meg a januári-februári népfelkelés során. Mubarak február 11-én kényszerült lemondani államfői posztjáról, miután 30 éven át volt hatalmon. Jelenleg a volt elnököt egy sarm-es-sejki kórházban ápolják, két fiát, Alaát és Gamalt pedig egy kairói börtönben tartják előzetes letartóztatásban.
2011.05.24. 18:30
 
 
Roland Garros: Nadal nagy csatában nyert Isner ellen
A címvédő és hatodik végső sikerére készülő Rafael Nadal maratoni küzdelemben, ötjátszmás mérkőzésen győzött kedden John Isner ellen a párizsi nyílt teniszbajnokság első fordulójában. A 206 cm magas amerikai óriás alaposan megnehezítette a világelső dolgát, nagyszerűen adogatott és a hálónál is jeleskedett. A szetteket tekintve már 2-1-re vezetett, ám ekkor Nadal átvette az irányítást, többször is brékelte riválisát, aki a több mint négyórás meccs végén már alaposan elfáradt. Eredmények, 1. forduló (a 64 közé jutásért): férfi egyes: Nadal (spanyol, 1.)-Isner (amerikai) 6:4, 6:7 (2-7), 6:7 (2-7), 6:2, 6:4.
2011.05.24. 18:20
 
Giro d'Italia: Contador időfutamsikerrel növelte előnyét
A hétfői pihenőnap után kedden továbbnövelte előnyét az összetettben a spanyol Alberto Contador, miután megnyerte a 12,7 km-es hegyi időfutamot a Giro d'Italia kerékpáros körversenyen. A 2008-as bajnok utolsóként vágott neki a Belluno és Nevegal közötti szakasznak, melyen sokáig az összetettben 17. Stefano Garzelli (29:41 p) vezetett, majd tőle a hatodik venezuelai Jose Ruano Guillen (29:34 p) vette át az első helyet.
2011.05.24. 18:00
 
 
Eltemették az Afganisztánban hősi halált halt Róth Orsolyát
Eltemették az Afganisztánban hősi halált halt Róth Orsolyát; a posztumusz hadnagyot családtagjai, hozzátartozói, katonatársai, falubeli barátai, egykori iskolatársai kísérték utolsó útjára kedden Fejér megyei Besnyő temetőjében. A szolgálatteljesítés közben, május 17-én halálos közlekedési balesetet szenvedett 25 éves katona nemzetiszínű zászlóval letakart koporsója előtt fejet hajtott Hende Csaba honvédelmi miniszter, Benkő Tibor vezérezredes, a Magyar Honvédség vezérkari főnöke, Kovács József vezérőrnagy, a honvédség összhaderőnemi parancsnokságának parancsnoka, L. Simon László, a térség fideszes országgyűlési képviselője is.
2011.05.24. 17:50
 
 
Év végéig tömegesen helyezik "letétbe" felmondásukat a rezidensek
Év végéig tömegesen helyezik "letétbe" felmondásukat a rezidensek - jelentette be a pályakezdő orvosok érdekeit képviselő szövetség elnöke kedden Budapesten. Papp Magor közlése szerint amennyiben az év végéig nem tud megegyezni a kormányzat és a szövetség, ezek a felmondólevelek január elsejével aktiválódnak. Elvárásuk, hogy az orvosok átlagos alapbére érje el a nemzetgazdasági átlagfizetés háromszorosát - mondta a Magyar Rezidens Szövetség elnöke a sajtótájékoztatón.
2011.05.24. 17:40
 
BUX: +2,66 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 597,72 pontos, 2,66 százalékos emelkedéssel, 23.061,29 ponton zárt kedden.
2011.05.24. 17:30
 
XI. POSZT a hagyomány és a megújulás jegyében
Új, másfajta időszak következik az immár tíz éve zajló POSZT-ok történetében, ugyanakkor sok minden megmarad, ami eddig is jól működött - mondta Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere a XI. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az idei POSZT szlogenje a hagyomány és megújulás lesz. A városvezető kiemelte: a fesztiválnak Stenczer Béla és Márta István személyében új vezetői vannak, és "Pécsett is sok minden megváltozott".
2011.05.24. 17:20
 
Távozott a Ferrari technikai igazgatója
A Forma-1-es Ferrari csapat gyenge barcelonai szereplése után kedden távozott technikai igazgatói posztjáról Aldo Costa. Az olasz istálló keddi közlése szerint a csapat technikai részlegét átalakították, s három területet alakítottak ki. "A vázért felelős igazgató Pat Fry, a gyártásért Corrado Lanzone, a motor és technikai fejlesztésekért pedig Luca Marmorini felel" - áll a csapat közleményében. A Ferrarinál azért volt szükség az azonnali változtatásokra, mert míg az év negyedik, isztambuli versenyén a Red Bullokhoz hasonló versenytempót tudott diktálni a csapat, s Fernando Alonso a harmadik helyen ért célba, addig vasárnap Barcelonában nagyon lassú volt mindkét autó.
2011.05.24. 17:10
 
Roland Garros: Arn Gréta párosban is kiesett
Arn Gréta - Jill Craybas oldalán - kedden kikapott a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyének első fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar, amerikai kettős a 11. helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues, Maria José Martinez Sanchez duótól szenvedett vereséget két sima játszmában, 55 perc alatt. Arn egyesben hétfőn búcsúzott a párizsi tornától. Eredmények: női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Medina Garrigues, Martinez Sanchez (spanyol, 11.)-Arn, Craybas (magyar, amerikai) 6:0, 6:2.
2011.05.24. 17:00
 
 
Csollány és Ónodi a halhatatlan magyar tornászok között
Az egyaránt olimpiai, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter, valamint Ónodi Henrietta került be a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) Halhatatlanjainak Klubjába. Csollány és edzői, valamint Ónodi korábbi trénere kedden, Budapesten vették át azokat a díszokleveleket, amelyeket a magyar és a nemzetközi tornasportban elért kimagasló eredményeik elismeréseként nyújtott át Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke, és Sasváry László, a Halhatatlanok Klubjának vezetője. "Ahogyan egyre idősebb lettem, mindig a nálam a fiatalabbak váltak példaképemmé. Fantasztikus érzés volt, hogy az utánam következők olimpiai sikereit nézőként láthattam" - utalt Csollány és Ónodi eredményeire a szintén ötkarikás bajnok Magyar Zoltán.
2011.05.24. 17:00
 
Roland Garros: Szávay Ágnes továbbjutott párosban
Szávay Ágnes - Liga Dekmeijere oldalán - kedden sikerrel vette a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyének első fordulóját. A viadal honlapja szerint a magyar, lett kettős a hazai közönség előtt szereplő Irena Pavlovic, Laura Thorpe duó ellen nyert nagy csatában, három játszmában. A súlyos gerincsérüléssel bajlódó Szávay hétfőn jelentette be, hogy orvosai tanácsára előreláthatólag fél évet kihagy, miután az ötödik csigolyájában korábban fáradásos törést diagnosztizáltak. Eredmény: női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay, Dekmeijere (magyar, lett)-Pavlovic, Thorpe (francia) 7:6 (7-3), 3:6, 6:3.
2011.05.24. 17:00
 
 
Orbán: Magyarország visszaszerezte Mol-tulajdonrészét Oroszországtól
Magyarország kedden visszaszerezte a 21,2 százalékos Mol-tulajdonrészét Oroszországtól - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten. A kormányfő úgy fogalmazott: ez több volt, mint vásárlás, ez egy nehéz küzdelem volt, egy év kemény tárgyalássorozat és egyeztetés után sikerült nyélbe ütni a megállapodást. Fontos lépést tettünk az erős Magyarország felé vezető úton, egy ország sem lehet erős, ha teljesen kiszolgáltatott az energiaellátása - fogalmazott Orbán Viktor. A kormányfő úgy fogalmazott: ez több volt, mint vásárlás, ez egy nehéz küzdelem volt, egy év kemény tárgyalássorozat és egyeztetés után sikerült nyélbe ütni a megállapodást.
2011.05.24. 16:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286[1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista