2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Liga Szakszervezetek: rossz emlékeket idéz egy szakszervezeti vezető őrizetbe vétele
A Liga Szakszervezetek "óva inti a bűnüldöző és igazságszolgáltatási szerveket attól, hogy koncepciós pert indítsanak egy szakszervezeti tisztségviselő ellen, főleg akkor, amikor az ráadásul aktív szereplője a munkavállalók melletti tiltakozásnak" - közölte a szervezet kommunikációs vezetője, Fiedler Péter vasárnap este az MTI-vel.
2011.06.06. 08:07
 
 
Kósa Lajos: az aktív választók nem fordultak el a kormánytól
Az aktív választók nem fordultak el a jobboldali kormánytól - értékelte Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a hajdú-bihari időközi választások előzetes eredményeit vasárnap este rendkívüli sajtótájékoztatóján.
2011.06.06. 08:06
 
Alkotmányba foglalhatja a Ház a korkedvezményes nyugdíj megváltoztathatóságát
Az Országgyűlés mai ülésén csökkenthetővé, illetve szociális ellátássá alakíthatóvá, de akár megszüntethetővé is teheti az öregségi nyugdíjkorhatár előtt folyósított nyugellátást, amennyiben elfogadja az erről szóló fideszes alkotmánymódosító javaslatot. A Ház szintén ma határoz a gyöngyöspatai eseményeket vizsgáló eseti bizottság létrehozásáról.
2011.06.06. 08:05
 
Romák Magyarországon - Országos szintű felmérés a cigányság élethelyzetéről
A romák várható élettartama jelentősen elmarad a többség várható élettartamától, a háztartások 55 százalékának egyetlen dolgozó tagja sincs, a felnőtt korú romák pedig a teljes népességet meghaladó arányban élnek házas- vagy élettársi kapcsolatban - egyebek mellett e megállapításokat tartalmazza a Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézet átfogó kutatása.
2011.06.06. 08:04
 
 
NBA: Dallasban nyert, és 2-1-re vezet a Miami
A Miami Heat nagy hajrával nyert a Dallas Mavericks vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 65. döntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2-1-re vezet a négy sikerig tartó párharcban.
2011.06.06. 08:02
 
A pingvinnek igazságosan osztoznak a melegen
Egy melegedő pingvincsoport külső tagjai se fáznak - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport császárpingvinekről készített videofelvételekkel. A zord antarktiszi teleket ők ugyanis szorosan egymás mellé csoportosulva élik túl.
2011.06.06. 08:01
 
Kosborközösségek ünnepe Dorogon
Dorog és környékének kistelepülései rendeznek gasztronómiai és borfesztivált június 11-én kosborközösségek ünnepe címen. A szervezők a rendezvény névadójának a kosbort választották, mely a Pilis egyik ritka orchideaféléje.
2011.06.06. 07:59
 
Fogságban próbálják megmenteni a legritkább partfutót
Brit és orosz természetvédők elhatározták, hogy aktív lépéseket tesznek a világ egyik legritkább madara, a kanalascsőrű partfutó megmentése érdekében. A fajból már 2009-ben is kevesebb mint 200 pár élt csak - azóta tovább csökkent az állomány.
2011.06.06. 07:58
 
Orbán: elfogadhatatlan, ha azok fenyegetőznek, akik a rendre esküdtek fel
A miniszterelnök szerint az ország nem tudja elfogadni, ha azok, akik felesküdtek a rendre, füstbombákat dobálnak, vízcsapokat törnek le, túllépik a törvény által megengedett határokat és fenyegetőznek. Ez azt jelenti, hogy dezertáltak, átálltak a rendetlenség oldalára - mondta Orbán Viktor a TV2 Napló című műsorában. A vasárnap sugárzott riportban a kormányfő a rendvédelmi dolgozók nyugdíjszabályait érintő tervezett változtatásokkal kapcsolatban kijelentette: higgadtan, nyugodtan, emberséges módon, de "ezt a változást végig fogjuk csinálni, akkor is, hogy ha egyébként nemcsak tüntetnek a házam előtt, hanem beköltöznek a hálószobámba".
2011.06.05. 20:10
 
 
Roland Garros, férfi egyes: Rafael Nadal megvédte címét
A címvédő és világelső spanyol Rafael Nadal nyerte a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesét, miután a vasárnapi döntőben négy játszmában győzött a svájci Roger Federer ellen. A maratoni összecsapás 3 óra 40 percig tartott. Nadal pályafutása során tizedszer diadalmaskodott Grand Slam-tornán és hatodszor a Roland Garroson. A mallorcai teniszező ezzel beállította Björn Borg csúcsát: a legendás svéd játékos 1974-ben és 1975-ben valamint 1978-1981 között szintén hatszor nyert Párizsban. Nadal győzelme egyben azt is jelenti, hogy hétfőtől továbbra is ő vezeti a világranglistát. Eredmény: férfi egyes, döntő: Rafael Nadal (spanyol, 1.)-Roger Federer (svájci, 3.) 7:5, 7:6 (7-3), 5:7, 6:1.
2011.06.05. 20:00
 
 
Női kosár Eb-pótselejtező: győzelem az ukránok ellen is, hibátlan a válogatott
A magyar női kosárlabda-válogatott 68-56-os győzelmet aratott vasárnap Ukrajna felett a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna harmadik játéknapján, ezzel három forduló után is százszázalékos. Székely Norbert együttese az első néhány percet leszámítva végig vezetett, a második negyedben 13 ponttal is, aztán a nagyszünet után 5 pontra olvadt az előny. Ekkor a kapitány Fegyverneky Zsófia, valamint Horti Dóra révén a magyarok megrázták magukat, és végül a vártnál szorosabb hajrában őrizték meg veretlenségüket. A nemzeti csapat a hétfői szünnap után, kedden 18 órakor Bulgária együttesével találkozik.
2011.06.05. 20:00
 
Újabb olimpiai úszókvóta, Kis Gergő magyar csúcsot ért el
Újabb olimpiai A szintes magyar eredmény született a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat nyitóállomásán, Barcelonában: Verrasztó Dávid csatlakozott ötödikként vasárnap az előző napi londoni kvótások társaságához, Kapás Boglárkához, Biczó Bencéhez, Cseh Lászlóhoz és Kis Gergőhöz. Verrasztónak a viadal honlapjának tanúsága szerint egy második hely is elegendő volt az "ötkarikás nívó" produkálásához: a 400 m vegyes döntőjében lett ezüstérmes 4:11.71 perccel, alig lemaradva a győztes Cseh mögött, aki saját versenycsúcsát megjavítva nyert 4:11.22-vel.
2011.06.05. 19:30
 
 
Növényi csírák terjeszthetik a fertőzést Németországban
Az alsó-szászországi Hannoverben tartott rendkívüli sajtóértekezleten a tartományi mezőgazdasági miniszter közölte: a legújabb vizsgálatok szerint a fertőzést Uelzen városának egyik mezőgazdasági üzeméből több tartományba is szállított csírafajták okozhatják. Közben Németországban a hasmenésjárvány halálos áldozatainak száma 21-re emelkedett. A megbetegedettek, illetve a gyanús esetek száma immár meghaladja a 2600-at, és közülük több mint 600-ra emelkedett azoknak a száma, akik életveszélyes, vagy legalábbis válságos állapotban vannak. Esetükben már fellépett az úgynevezett a hemolitikus urémiás szindróma (HUS), ami súlyos vérszegénységet, valamint veseelégtelenséget jelent.
2011.06.05. 19:30
 
Golán-fennsík: izraeli katonák tüntetőkre lőttek, halottak
Szíriai tájékoztatás szerint 14-en meghaltak és több mint kétszázan megsebesültek vasárnap, az 1967-es háború 44. évfordulóján a Golán-fennsíkon, amikor fiatal palesztin tüntetők megpróbálták lebontani az izraeli határt védő kerítést, de a határőrök tüzet nyitottak rájuk. "Három mártír, köztük egy gyerek" vesztette életét a tv első jelentése szerint, amelyből nem derült ki az áldozatok nemzetisége. A legfrissebb közlés már 14 halottról szólt. A Madzsdal-Samszban készült riport képein fiatalok éppen átmásznak a határt védő szögesdróton, izraeli katonák pedig harckocsira szállnak fel, arra készülve, hogy tüzet nyitnak. A szögesdrót mögött elaknásított területsáv van.
2011.06.05. 19:00
 
A BRDSZ nem enged a követeléseiből
A következő miniszterelnöki egyeztetésen sem enged eddigi követeléseiből a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete - döntött vasárnapi rendkívüli ülésén az érdekképviseleti szervezet végrehajtó testülete; a fegyveres és rendvédelmi szervek 13 szakszervezete hétfőn ül össze, hogy egységes állásponttal álljanak a kormány elé. Bárdos Judit, a BRDSZ főtitkára a szakszervezet intéző bizottságának vasárnapi ülését követően az MTI-vel azt tudatta: úgy döntöttek, hogy a szakszervezet "nem fogad el, és tudomásul sem vesz semmiféle olyan tartalmú kormányzati ajánlatot, amely az aktív, hivatásos rendvédelmi dolgozók, illetve a már szolgálati nyugdíjban lévők megszerzett jogait megvonja, valamint korlátozza".
2011.06.05. 18:30
 
Motorcsónak-vb: Havas Attila megvédte címét
Megvédve címét Havas Attila nyerte a motorcsónakos O-700-as kategória világbajnokságát. A magyar versenyző tájékoztatása szerint a csehországi Jedovnicében négy futamot rendeztek a hétvégén, és ezek összesítése alapján alakult ki a végeredmény. Havas három részversenyben is a legjobbnak bizonyult. A második helyen a szlovák Marian Jung, a harmadikon pedig az amerikai James Aderhold végzett.
2011.06.05. 18:10
 
 
Balul sült el a Facebook-on meghirdetett születésnapi buli
Elmenekült a születésnapi partijáról egy 16 éves német tinilány, amikor több mint ezerötszázan érkeztek a Facebook közösségi portálon - tévedésből mindenki számára - meghirdetett eseményre. A tömeg kordában tartására még a rendőrség is kivonult - lovas rendőrökkel megerősítve, és rövid időre tizenegy embert őrizetbe is vettek. Számos tinilány lábát össze-vissza vagdosták a törött üvegek, sőt még egy kisebb tűz is keletkezett, amikor felgyújtottak egy szeméttárolót péntek este Hamburgban.
2011.06.05. 17:40
 
 
Sokan nézelődnek, kevesen vásárolnak a Könyvhéten
A változékony időjárás miatt kevesebben voltak kíváncsiak a 82. Ünnepi Könyvhét és a 10. Gyermekkönyvnapok programjaira vasárnap délután. A kisebb kiadók gyér forgalomról számoltak be az MTI tudósítójának, a nagyobbak, amelyeknél több ismert szerzőnek jelent meg kötete, viszont a tavalyi könyvheti eladások túlszárnyalásában reménykednek.
2011.06.05. 17:40
 
 
Orbán a kötcsei találkozón: helyre kell állítani a munka megbecsülését
A miniszterelnök szerint Magyarország háborúban áll az államadóssággal és a munkanélküliséggel, amit csak úgy nyerhet meg, ha helyreáll a munka megbecsülése. Orbán Viktor ezt a vasárnapi kötcsei találkozón mondta szóvivőjének tájékoztatása szerint. Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a kormányfő arra kérte a rendezvény résztvevőit, hogy az államadóssággal és a munkanélküliséggel zajló háborút vegyék komolyan, mert "ha mi nem győzzük le az államadósságot és a munkanélküliséget, akkor azok győzik le Magyarországot". Orbán Viktor azt mondta, ezt a háborút egyetlen módon lehet megnyerni: a munka megbecsülésének helyreállításával, beleértve a kétkezi, fizikai munkát is - tette hozzá a miniszterelnök szóvivője.
2011.06.05. 17:30
 
 
Cselgáncs Vk: Bor Barna aranyérmes Bukarestben
Bor Barna nyerte vasárnap a +100 kg-os súlycsoport versenyét a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának bukaresti állomásán. A 81 kilósok között Krizsán Szabolcs bronzérmes lett. A nemzetközi szövetség honlapja szerint Bor sorrendben egy-egy kazah, bolgár és izlandi riválisnál bizonyult jobbnak, majd az elődöntőben a brazil Walter Santost verte. A fináléban Zviadi Khanjaliashvilivel nézett farkasszemet, de a grúz sem tudta megállítani.
2011.06.05. 16:50
 
Többfelé zápor, zivatar, 25-31 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a délutáni, esti órákban a középső és északi tájakon nagyobb, másutt kisebb valószínűséggel várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Hétfőn eleinte változóan, majd több helyen erősen felhős lesz az ég, a középső és északi, majd a keleti országrészben is többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, viharos széllökések zivatarok környezetében várhatók. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14, 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 25, 31 fok között várható, de az északi határ mentén kissé hűvösebb lehet.
2011.06.05. 16:20
 
 
Egyedül repült hőlégballonon egy kilencéves amerikai fiú
Sikeres repülést hajtott végre hőlégballonon egyedül egy kilencéves amerikai fiú szombaton, így ő lett a hőlégballon történelmének legfiatalabb szereplője, aki önállóan emelkedett a levegőbe és szállt le. A gyermek 26 percet töltött a levegőben. Repülése várhatóan belekerül a Guinness-rekordok könyvébe is. "Meredek volt, egyszerűen fantasztikus. Nagyon tetszett" - mondta Bobby Bradley a leszállás után. A repülésnek az új-mexikói Tome városka határában több tucatnyi szemtanúja volt, közöttük a fiú szülei, barátai, osztálytársai. Repülését három másik hőlégballonon felnőttek biztosították, közöttük a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) munkatársai.
2011.06.05. 15:50
 
Magyar válogatott: Gera és Vadócz nem utazik San Marinóba
Gera Zoltán és Vadócz Krisztián nem tudja vállalni a játékot a San Marino elleni, keddi labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn. Egervári Sándor szövetségi kapitány nem hív be új játékost a sérültek helyére. A hazai szövetség honlapjának vasárnapi beszámolója szerint a magyar válogatott tagjai egy nap pihenő után vasárnap kora délután találkoztak ismét Telkiben, és folytatták felkészülésüket. A keret tagjai közül ketten ugyanakkor jelezték, hogy nem tudják vállalni a játékot kedden: Gera bokasérülése továbbra sem jött rendbe, ezért a Luxemburg elleni találkozó után San Marino ellen sem lehet az együttes tagja.
2011.06.05. 15:50
 
MSZP: a Mol-részvények felvásárlása miatt nincs pénz a devizahitelesek megsegítésére
Az MSZP szerint a Mol-részvények felvásárlása miatt nem áll rendelkezésre elegendő állami fedezet a devizahitelesek megmentésére. Józsa István, a szocialista párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a kormány egy évi hitegetése ellenére augusztustól ezrével kezdődhetnek meg a kilakoltatások, miközben a nehéz helyzetbe kerültek támogatása körvonalakban sem látszik. Kiemelte: a valódi segítséget egy 500 milliárd forintos hitelkerettel rendelkező eszközkezelő felállítása jelentené. Erre - szerinte - korábban lett volna fedezet, de az állam általi Mol-részvény vásárlás miatt ez a forrás már nem áll rendelkezésre.
2011.06.05. 15:30
 
Túraautó-vb: Michelisz balesete, Chevrolet-diadal
Az első kanyarban ütközött, s végül egy kör hátránnyal ért célba vasárnap Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság mogyoródi, nyolcadik futamán. A 26 éves magyar pilóta túl későn fékezett a rajt utáni első fordulónál, s BMW-je elejével eltalálta az élen autózó svájci Mehdi Bennanit (BMW). A versenyt a hirtelen érkezett hatalmas eső miatt a második körben félbeszakították, s a körözés csak közel félórás csúszás után folytatódhatott.
2011.06.05. 15:10
 
 
Szakszervezetek tüntettek a kormány oktatási reformprogramja ellen Budapesten
Több ezer pedagógus demonstrált a kormány oktatási és szakképzési reformprogramja ellen az országos pedagógusnapon, vasárnap Budapesten, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szalay utcai épülete előtt; a tiltakozók a szeptemberi iskolakezdésre országos sztrájkot is kilátásba helyeztek. A megmozdulásra az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek pedagógusok, szakszervezeti tagok, akik a képviselői irodaház melletti Olimpiai parktól indulva a Széchenyi rakparton át, a Kossuth tér érintésével vonultak a minisztérium elé, ahol petíciót adtak át az oktatási államtitkárságnak.
2011.06.05. 14:50
 
Túraautó-vb: heves esőzés miatt félbeszakadt a 2. futam, Michelisz ütközött
A hirtelen jött heves esőzés miatt a második körben félbeszakadt a túraautó-világbajnokság idei nyolcadik futama vasárnap a Hungaroringen, ahol a rajt után Michelisz Norbert az első kanyarban ütközött. A viadalt több mint fél órára állították le. A hatodik helyről rajtolt Michelisz Norbert - aki az első versenyen másodikként ért célba - az első kanyarban túl későn fékezett és BMW-jével eltalálta a vezető pozícióban haladó svájci Mehdi Bennanit. A Zengő Dension Team szerelői próbálják megjavítani a 26 éves magyar versenyző autóját, de ha sikerül is továbbmennie, szinte bizonyos, hogy büntetést kap a baleset okozásáért.
2011.06.05. 14:20
 
 
Oktatási államtitkárság: a törvényben előírtnál többször egyeztettek
Az oktatási államtitkárság a készülő közoktatási törvény koncepciójáról a törvényben előírt kötelezettségén felül jóval több egyeztető és informális megbeszélést folytatott a pedagógusok szakmai és érdekvédelmi szervezeteivel - közölte az államtitkárság a vasárnapi pedagógusnapon tartott budapesti tüntetésre reagálva az MTI-vel. Az államtitkárság a közleményben felidézte, hogy május 30-án a Pedagógusok Szakszervezetének elnökével, 31-én a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökével, június 2-án pedig a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének főtitkárával, az Oktatási Vezetők Szakszervezetének elnökével, valamint a Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet elnökével tárgyalt a szaktárca.
2011.06.05. 13:40
 
OMSZ: felhőszakadásra, jégesőre kell számítani
Narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország középső és északi tájaira, ahol intenzív záporokra, zivatarokra kell számítani vasárnap délután és az esti órákban. Az OMSZ honlapja szerint a középső és az északi tájakon több helyen erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, másutt kisebb valószínűséggel várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is. Hétfőn eleinte változóan, majd több helyen lesz erősen felhős az ég, a középső és északi, majd a keleti országrészben többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, viharos széllökések zivatarok környezetében várhatóak.
2011.06.05. 13:30
 
Jemen: robbanás az átállt tábornok parancsnokságánál, áldozatok
Hárman meghaltak és tizenöten megsebesültek egy robbanásban vasárnap az Ali Abdalláh Száleh jemeni elnök uralma ellen tüntetők oldalára átállt Ali Mohszen al-Ahmar tábornok katonai parancsnokságánál a fővárosban, Szanaában - közölte egy egészségügyi forrás. A robbanás oka egyelőre nem ismeretes, és egy katonai forrás szerint véletlen baleset is történhetett. Száleh elnök belső körének egyes tagjai Ahmar tábornokot is felelőssé teszik a szanaai elnök palota elleni pénteki támadás miatt, amelyben az államfő megsebesült, majd orvosi kezelésre Szaúd-Arábiába menekítették.
2011.06.05. 13:10
 
 
Túraautó-vb: Michelisz második a Hungaroringen
Michelisz Norbert a második helyen ért célba vasárnap a túraautó-világbajnokság Hungaroringen rendezett hetedik versenyén. A 26 éves magyar pilóta jól rajtolt el az ötödik helyről, majd az első kanyarban - az előtte haladók ütközésének is köszönhetően - feljött a második helyre, s ezt a kockás zászlóig sikerült is megtartania. Michelisz a 13:35 órakor kezdődő második futamon, az idei vb-sorozat nyolcadik versenyén a hatodik pozícióból rajtol majd.
2011.06.05. 13:10
 
Katalán Nagydíj: Sebestyén 22. lett
Sebestyén Péter a 22. helyen végzett a 125 kcm-es kategóriában vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán, a Katalán Nagydíjon, Barcelonában. A viadal honlapja szerint a 30. helyről rajtolt fiatal magyar egy kör hátránnyal zárta a viadalt a győztes spanyol Nicolas Terol mögött. A futamot 34-en kezdték el, s végül 29-en értek célba. Eredmények: 125 kcm: 1. Nicolas Terol (spanyol, Aprilia) 42:29.647 p, 2. Maverick Vinales (spanyol, Aprilia) 10.356 mp hátrány, 3. Jonas Folger (német, Aprillia) 15.260 mp h,. ...22. Sebestyén Péter (KTM) 1 kör hátrány.
2011.06.05. 12:50
 
Mesterházy: az Orbán-kormányban a kimondott szó az ellenkezőjét jelenti
Mesterházy Attila szerint az Orbán-kormány eddigi tevékenységéből az derül ki, hogy a kimondott szó az ellenkezőjét jelenti; az MSZP elnöke az MTI-hez vasárnap eljuttatott írásában úgy véli: ha van "kulcs" az Orbán-kormány tevékenységének megfejtéséhez, akkor az az, hogy "minden másképp van". Mesterházy Attila szerint a kormány által nyugdíjügyben meghirdetett, a magánnyugdíjpénztár és a társadalombiztosítás közötti szabad választás valójában kényszerítést és zsarolást, az adócsökkentés pedig százezrek számára adóemelést jelent.
2011.06.05. 12:10
 
Felülvizsgálta a szakminiszter a nagycsaládosok gázár-támogatásáról szóló rendeletet
A jövőben a gázár-támogatás szempontjából is nagycsaládosnak minősül minden olyan háztartás, amelyben a jogosult legalább három gyermeket figyelembe véve részesül családi pótlékban. Az államkincstár a folyamatban lévő fellebbezéseknél már ennek alapján jár el - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala vasárnap az MTI-vel. A nemzeti fejlesztési miniszter egyetértett Szabó Máté ombudsman javaslatával és felülvizsgálta a nagycsaládosok gázár-támogatásáról szóló miniszteri rendeletet. Ennek eredményeként már csak egyféle - a három, vagy több gyermeket nevelő családoknak kedvező módon - lehet értelmezni a rendelet feltételeit - olvasható a közleményben.
2011.06.05. 12:00
 
Egy 16 éves lány múmiája a sztár a texasi Baylor Egyetem egyiptológiai kiállításán
Annie, a 2300 éves múmia a sztárja Az elveszett Egyiptom - ókori titkok, modern tudomány című kiállításnak, amely a Nílus menti birodalom ősi kultúrájával, vallásával, mindennapjaival ismerteti meg a látogatót a texasi Baylor Egyetem múzeumában. Az ismeretlen lány holttestét, aki 16 éves korában a koponyájára mért ütés következtében veszítette életét, a Nílusból húzták ki - olvasható a Baylor Egyetem (http://www.baylor.edu) honlapján. "Az áldozat személyazonosságát nem sikerült megállapítani, ennek ellenére valaki csinos summát áldozott a lány gondos mumifikálására és a díszes koporsójára, hiszen 'Annie' holttestét a Nílusból, a szent folyóból emelték ki" - magyarázta Ellie Caston, az egyetemi múzeum igazgatója.
2011.06.05. 11:40
 
 
A kormány oktatási reformprogramja ellen tüntetnek pedagógusok Budapesten
A kormány oktatási és szakképzési reformprogramja ellen demonstrálnak pedagógus szakszervezetek az országos pedagógusnapon Budapesten, a képviselői irodaház melletti Olimpiai parkban. Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az MTI-nek a helyszínen azt mondta: a megmozdulást többek között azért szervezték, mert a miniszterelnök nem jelölt ki egy, a kormányát képviselő személyt, akivel az oktatáspolitikai változtatásokról egyeztethettek volna. Hozzátette: meggyőződésük, hogy az oktatási intézmények államosítása nagyarányú intézménybezárással, illetve 30-40 ezer pedagógus elbocsátásával járna.
2011.06.05. 11:40
 
 
Patthelyzet a hasmenésjárvány elleni harcban Németországban
Változatlan a patthelyzet a hasmenésjárvány elleni harcban Németországban. A hatóságok egyfajta detektívmunkát végeznek, és több szálon nyomoznak a kórokozónak tekintett különleges bélbaktériumot terjesztő forrás felkutatása érdekében, mostanáig azonban semmilyen konkrét eredményt nem értek el. A hét végén vált ismertté, hogy a Schleswig-Holstein tartományban lévő Lübeck városában egy olyan étteremre bukkantak, ahol az elmúlt hetekben mintegy húszan fertőződtek meg. A hatóságok azt remélték, hogy ezáltal "forró nyomhoz" jutottak, és az étterem átvizsgálása, valamint az azt különböző élelmiszerekkel ellátó hálózatok, valamint piacok ellenőrzése közelebb vihet a megoldáshoz.
2011.06.05. 10:40
 
 
A gyorséttermek működését szabályozó törvényjavaslatot nyújt be Lázár János
A Magyarországon működő gyorséttermek kínálatának egészségesebbé tétele, elsősorban a gyermekek védelme érdekében a közeljövőben törvényjavaslatot nyújt be a parlamentnek Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője a gyorséttermek ételkínálatát, működését szabályozó törvénytervezetről az MTI-nek elmondta, annak elfogadása után a vendéglátó-ipari egységeknek hatékonyan kell majd tájékoztatniuk a fogyasztókat a kínálatukban szereplő ételek összetételéről, illetve azok alkotóelemeinek egészséget megterhelő, károsító hatásairól.
2011.06.05. 10:00
 
Szaúd-Arábiába érkezett a sebesült jemeni államfő
Kórházi kezelésre Szaúd-Arábiába érkezett vasárnapra virradóra Ali Abdalláh Száleh jemeni államfő, másfél nappal azután, hogy megsebesült a palotája elleni támadásban. Száleh Rijádba érkezéséről a két legfontosabb arab hírtelevízió, az al-Dzsazíra és az al-Arabíja számolt be, a hírt később a szaúdi királyi udvar közleményben megerősítette. Jemeni tisztségviselők korábban azt állították, Száleh továbbra is Szanaában tartózkodik és egészségi állapota nem teszi szükségessé külföldre szállítását. A jemeni hírügynökség arról számolt be, hogy a jemeni vezetésnek a támadásban megsebesült négy tagját - az elnök súlyos állapotban lévő biztonsági főtanácsadóját, a kormányfőt és a parlament két házának vezetőjét - szállították Szaúd-Arábiába kórházi kezelésre.
2011.06.05. 09:40
 
Amerikai légicsapásban állítólag meghalt egy fontos al-Kaida-vezető Pakisztánban
Amerikai légicsapásban életét vesztette Mohammad Iljasz Kasmiri, az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat egyik magas rangú tagja Pakisztán északnyugati részén - közölték pakisztáni titkosszolgálati tisztségviselők. Egy amerikai nemzetbiztonsági tisztségviselő mindazonáltal nem erősítette meg Kasmiri halálhírét, és óva intett attól, hogy máris kész tényként kezeljék a férfi halálát. Amennyiben Kasmiri megölése bebizonyosodik, az újabb nagy fegyvertény lesz az Egyesült Államoknak azután, hogy amerikai kommandósok május 2-án Pakisztánban végeztek Oszama bin Ladennel, az al-Kaida alapítójával és első számú vezetőjével.
2011.06.05. 09:10
 
Eb-selejtezők: győztek a portugálok
A portugál labdarúgó-válogatott Hélder Postiga góljával nyert a norvég csapat ellen az Európa-bajnoki selejtezők szombati játéknapján.
2011.06.05. 09:10
 
Barátságos mérkőzés: sima spanyol győzelem
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen rendkívül könnyedén, 4-0-ra nyert az amerikaiak otthonában. Eredmény: Egyesült Államok-Spanyolország 0-4 (0-3).
2011.06.05. 08:50
 
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők: E hétre érvényes határszám: 35. A nyerőszámok húzási sorrendben: 32, 56, 38, 39, 42, 6, 3, 16, 18, 52, 21, 13, 20, 31, 60, 54, 64, 55, 40, 71, 17, 43, 73, 70, 49, 22, 53, 57, 7, 23, 48, 75, 63, 27, 61, 29, 30, 2, 72, 33, 1, 46, 5, 47, 12, 8, 25.
2011.06.05. 08:50
 
Holtan találták meg a Ráckevei Duna-ágban elmerült fürdőzőt
Holtan találták meg a tűzoltóbúvárok azt a 23 éves férfit, aki szombaton a matracáról a vízbe fordult és elmerült a Ráckevei Duna-ágban - erősítette meg a rendőrség az MTI értesülését. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a fiatalember holttestére szombat este találtak rá. A szóvivő korábban közölte, hogy a férfi a barátaival volt, akik látták, hogy elmerül a vízben, de nem tudtak rajta segíteni. A tűzoltóbúvárokat 17 órakor riasztották, a fiatalembert azóta keresték.
2011.06.05. 08:50
 
Bankszövetség: a bank és a hiteles közösen ajánlhatja fel ingatlanát az eszközkezelőnek
A bank csak abban az esetben engedi el a bajba jutott devizahitelesek tartozásának az ingatlanvételár feletti részét, ha a bank és az ügyfél megállapodik abban, hogy közösen ajánlják fel az ingatlant megvételre a nemzeti eszközkezelőnek - mondta el Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója az MTI-nek szombaton.
2011.06.05. 06:02
 
Gyémánt Liga - Kővágó hetedik Eugene-ben
Kővágó Zoltán hetedik lett diszkoszvetésben az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat egyesült államokbeli viadalán, Eugene-ben.
2011.06.05. 06:00
 
Labdarúgó NB II - Fél tucat góllal ünnepelt a Diósgyőr
A bajnoki címét és feljutását már az előző fordulóban bebiztosító Diósgyőr hazai környezetben 6-1-re nyert a Cegléd ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának szombati játéknapján.
2011.06.05. 05:58
 
Női kosár Eb-pótselejtező - A finnek ellen sem botlottak a magyarok
A magyar női kosárlabda-válogatott 14 pontos győzelmet aratott szombaton Finnország felett a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna második játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
2011.06.05. 05:57
 
Jól zárta az évadot a Belvedere Galéria
Sokan gyűltek össze a Belvedere Galéria szombati aukciójára, és elég sokan vásároltak is, nagy összegekért. A 169 tételből egyet visszavontak, a többi háromnegyede gazdára talált. Huszonöt alkalommal ütöttek le egymillió forintnál magasabb összeget, és háromszor tízmillió forint felett koppant a kalapács. Ez utóbbiak mindannyiszor hosszas licitversenyben értek célba.
2011.06.05. 05:56
 
Vízilabda Euroliga - A Partizan nyerte a Final Fourt
A három magyar olimpiai bajnokkal felálló, címvédő olasz Pro Reccót négy góllal legyőzve a szerb Partizan Beograd nyerte a férfi vízilabda Euroliga négyes döntőjét.
2011.06.05. 05:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271[1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista